Darius Hero

O să votez cu Remus Cernea.

O

Pentru că e cel mai aproape de ce cred că vreau eu.

Nu cred că iese, în primul rând, și nu cred că, prin absurd, va reuși să facă vreo treabă, deși vrea. Dar e o sănătoasă opoziție cu a nu reuși să schimbe ceva în bine, când oricum nici nu vrea.

Șlapii prezidențiali îi sunt prea mari, așa că mă mulțumesc cu un decent “Cernea Remus-Florinel în turu’ 2”.

Fără linkuri și alte căcaturi. Dacă sunteți oameni conștienți, vă căutați singuri candidații, nu tre’ să vă intre pe gât până vă ies pe urechi. Să votați și voi cu cine vreți.

Acest articol nu este plătit, dar accept bani pentru el, dacă mi se oferă.

114 comentarii

 • continuam cu extrase :

  “Ţin să atrag atenţia românilor că lumea se află în pragul unui nou război mondial! De curând, Israelul a început să distribuie măşti de gaze cetăţenilor săi, deoarece se pregăteşte să atace Iranul. Un război în Orientul Mijlociu între Israel, care deţine peste 500 de bombe nucleare şi Iran, care e pe cale să devină o putere nucleară, va degenera într-un război în care se vor angrena şi aliaţii celor două state, inclusiv România. În ultimul timp se observa că, în urma unui acord între statul român şi Israel, israelienilor li se acordă masiv cetăţenia română, în detrimentul fraţilor noştri din Republica Moldova. Cum e posibil asta? Foarte simplu! Deoarece Israelul după cum afirma preşedintelui Shimon Peres în 2008, la adunarea anuală a Asociaţiei Birourilor de Comerţ din Israel, a cumpărat România. Întreb conducătorii ţării, România, ca stat membru al NATO, şi deci aliata Statelor Unite şi Israelului, este pregătită să facă faţă unui război dus cu arme ultramoderne, pe o perioadă lungă de timp? Întreb poporul român, dacă nu e mai bine României să iasă din Organizaţia Nord Atlantică, şi să-şi declare neutralitatea, decât să-şi trimită fiii să moară pe pamânt străin, pentru interese străine interesului naţional? Dar pericolul implicării într-un război nu pândeşte România numai în Asia, unde se dă o lupta acerbă între marile puteri pentru preluarea controlului asupra rezervelor de petrol şi gaze naturale, ci şi la graniţele ţării. Ucraina, Rusia, chiar si Ungaria visează la împărţirea României.”

 • vere, eu parte-n parte cu doi-trei jidani ma bat, da’ cam atat. si nu ca am ceva cu jidanii, ca aia pe care-i stiu eu dau de baut, da’ sunt mai micuti si ii rezolvi usurel.

 • deci ba, pe marian bataiosu l-au sabotat astia cu grupu’ bilderberg ca sa iasa cernea care e cu energiile reinnoibile. ai vazut planu’ lu’ obama? cernea e omu’ lu’ obama. clar. de aici se vede de la o posta ca nemernicul de darius e omul lui soros. ce nu iti e clar?

  in plus, tu una doua sari la bataie. tu cam nu esti intreg?

 • Hudrea, pricep da nu’nteleg 😉
  sloganele de pe T-shirt urile candidatilor , citindu-le, m-au rostogolit de ras ! dar acesta a lui RC, m-a facut sa ??? in ce tara candideaza !
  E secret de ” statu’palmabarbacot” doar in cabina !!??
  atunci ce tot clopoteste Darius ‘nainte si’napoi , de stie si satu’ meu cu cine voteaza…. unde-i sicretu’ ??! si ca el , o gramada care-ti zic : ” voteaza cu X …” asta nu pricep !
  and 4 mr. RC : facing off against his best friends in the first all- pals final in “championship ” history ,Pamphil beat Darius during the competition to honor his…blog !
  think twice 😉

 • oameni de-astia sunt prezenti intre candidati doar ca sa ne faca o imagine despre cat de departe suntem de realitate 🙂

 • Subscriu, adica…subvotez ( cu Cernea) Dar ma tot ingrijoreaza urmatorul scenariu:
  Undeva la o intrevedere in Moscova
  RC: Mister Putin, tear down this wall!
  VP: Mister Cernea, have you ever seen the tv spot for your anchient choccolate ROM?

 • Domnule Jeg, ai stat măcar 5 minuţele de vorbă cu domnul Cernea? Ia stai mătăluţă de vorbă cu dumnealui şi apoi du-te să pui cerneala pe chenarul lui! 🙂

De Darius Groza

Sociale