Darius Hero

O clipă dac-am îndrăzni să mai privim-ntr-acolo sus, ar fi doar josul altcuiva.

O

[Ulterior: noi pe OiMR]

NudDePamfil

[de Moaflian]

Discutam cu o să zicem doamnă pe care n-o cunosc și m-a-ntrebat dacă eu sunt sincer sau e doar o mască ce-o afișez. Că ei îi plăcea că sunt așa și pe dincolo, da’ era sceptică. Deci mă făcuse isteț și proaspăt și alte ocări, ca ulterior să se-ndoiască. Mie mi s-a mai zis că fac pe prostu’, că fac pe deșteptu’, da’ că fac pe sinceru’ nu mi s-a mai zis, fiindcă toată lumea se așteaptă de la toată lumea să mintă printre dinți și nu se pune problema.

Ș-atunci m-a trăznit: de ce nu lăsăm mai bine oamenii să-și poarte măștile? Cum se arată ei societății e oricum mai frumos decât cum sunt sau cum credem că sunt, dacă tot îi acuzăm că poartă măști ca să se ascundă de societate, nu? Iar aceasta din urmă se tot încăpățânează să-i expună așa cum sunt, de parcă ar căuta dinadins răul în ei. Ș-atunci ce-ar fi să aibă fiecare voie să se afișeze cum vrea? Iar doar când e de căcat să trebuiască să plătească. Adică, dacă nici cu mască nu reușești, atunci meriți…

De răspuns nu i-am răspuns, dacă vă macină curiozitatea. M-am fofilat cu tot felul de filozofii.

Trecând peste acest moment de profunzime, să revenim la proverbialul vagin atât de disputat aici: o fată de sex feminin, sorbindu-mi pe litere Jegul divin (îmi scuzați imaginea poate prea plastică) și citind despre pretențiile mele de mâncare adresate părinților iresponsabili, s-a gândit ea în mintea ei vopsită blond că să se invite cu vreo ocazie la mine acasă, pe scaunul de la masă, pe care să se afle așternute, dacă-i posibil, și niște bucate alese, pe care ea să le mănânce, că-i musafir. Adică a aflat de pe Internet meniul redacției Jeg și a intenționat parșiv să-și folosească farmecele pentru a profita de naivitatea mea.

Haidem să vă explic eu domniilor dumneavoastră cum șede treaba cu împărțeala asta a hranei mele, la paritate cu sexul oral, pe care este necesar să-l primesc în schimb chiar și doar cât pentr-o chiftea. O să ziceți căci ce primitiv. Dar greșiți ca de obicei – este modern și adaptat societății prezente.

Știți cum înainte, pe vremuri, dragostea, respectiv făcutul de ea în familie erau lucruri sacre, menite decât unui moment important din viața fiecăruia cu încă cineva, doar când cuplul ajungea la o maturitate demnă, iar acum e fix invers, da?

Mna, pornind de la acest principiu, există câteva variante: ca să ajung cu cineva la masă mi se pare un lucru trivial, fiindcă sunt băiat și chiar aș plăti binedispus fetelor în natură, pentru că mie îmi aduce un câștig dublu. Deci dacă mă invită ea, eu mă duc, că oricum – nu-i așa? – n-am altceva de făcut.

În al doilea scenariu, când o invit eu pe pizdă, ea beneficiază de același avantaj, da’-n interesul ei. Adică dacă, în prima ipostază, eu s-ar fi putut să accept fără crâcnire sau chiar răsplătindu-i dărnicia, la fel și ea poate să vină la cererea mea, acordându-i-se concesia să nu ne futem neapărat, fiindcă deja își riscă sănătatea ingerând ceva gătit de mine.

Însă fetele nu ajung ușor cu băieții la masă, dacă EI se invită la ELE, că ele-s romantice și nu le trebuie din caserolă (singura noastră pretenție), ci cu lumânare, iar el să plătească la sfârșit. Deci este un îndelung ritual, doar ca să mănânci cu ele, iar la sfârșit te trezești că ieșeai mai ieftin singur.

Ei bine, la fel și îndărăt. Dacă unei fete i se năzărește să profite de alimentele mele, să se aștepte că înainte voi profita eu de corpul ei. Sper că m-am făcut limpede înțeles.

***

 MissedCallFromGod

[fotografiată în fața bisericii, de Dumitru-Ionuț, care a fost în excursie la Veneția]

***

Dat fiind că încă nu putem plăti netul și, pe cale de consecință, el nici nu mai merge, probabil tot fiindcă-i criză, Dacian a trebuit să se lege prin cablul acum readus într-o nouă utilizare, la wireless-ul furat de mine cu atâta seninătate. Deci mai nou, sugem tot mai mulți din același burlan online, cu nesimțirea caracteristică. Asta dupe ce unu’ vecin a avut neobrăzarea să ne zică nouă să nu mai stăm, că stă și el și îl bântuie proprietarul de drept al Internetului, că-i îngreunează țeava. Eu realizând cu această ocazie că astfel îmi pot deschide o întreagă rețea de cartier doar pe baza a ce scapă biroul de vis-a-vis.

***

SfaturiRenale

[de la nu mai știu cine]

Am adăugat o persoană nouă în echipă și am împrospătat pozele, la rubrica “eu“.

170 comentarii

 • Dacă mai începe toader o frază cu “mă”, “mey”, “tu”, “bă”, “bey”, etc.

  Atât, ce mai aşteptaţi, am zis tot ce-am avut de zis, treceţi mai departe.

 • Sincer nu-mi doresc nici o personalitate. Eu vreau sa dorm la partea cu hai sa fim originali. Cel putin acum, caci na, poate nu ma duce cap…dar in alta ordine de idei; Ave TIE DUMNEJEG, buna postare, amuzante comentarii.
  Femeile ca femeile, chiar nu are rost sa… dar barbatii ce vor?

 • kraki, nu vezi ca si pamfil ii arata dosul? 🙂 basty, du-te si ia-l pe chistoc de la gradinita.:) ba.

 • krakilla “a rulat” mai mult de de obicei. Apoi “a rulat” toader, apoi iar krakilla. Pfuuu.

  Sofia, şi tu, ce vor bărbaţii. Asta chiar e întrebare de căpătâi. Hai, că nu-i greu. Kraki, te ocupi tu? Hai. Sau poate apare Jimi.

 • Darius G. te sarut intai de toate.Apoi sa te intreb.Tu cand”dai” cu webcamul faci din ”alea”? Si cat sex oral ceri pt. o masa cu felul intai si doi, fara desert si fara paine si fara carne de porc/pui/vitel?
  Doamne fain ii frate-to.

 • unii pe altii. doar ca noi pe fața si ele pe mancare, se pare. eu am zis mereu, niste fripturiste. vegetariene unele.

 • Chiră – poţi să-mi spui doar Darius. Doamne îi de când eram mic. Acum mai bine de 2000 de ani. concestănţene – accept. Acuma aşteptăm toţi să ruleze vreodată şi Hudrel.

 • da’ pe aia de la bucuresti ne cazezi cu implicatii sau fara? si daca cu, ce fel de? culinare, sper.

 • fraza zilei. un amic al meu. incetatenit. de cateva luni.
  :
  “sa nu crezi ca francezii nu sunt violenti. l-am batut ieri pe unu …!”

 • de ce sa dea examene? nu are el destule pe cap? ce poate sa ii aduca diploma? oricum fara munca e degeaba. deci. rostul?

  si desigur, eu sunt unul din cei cu ai/al/a/ale/acelor zile.

 • in plus observ ca esti cam tampitel la subtilitatile chirei. ea iti spune darius “g point”. si tu elimini tocmai “g point”. de acum meriti sa iti zica darius g. roza. plus ca fata voia doar legume in doua feluri, unul si doi, deci ieseai ieftin.

 • Chiră nu-i mai subtilă decât o balegă pe trotuar, ca o comparaţie TOTAL plastică şi fără alte substraturi. Cu ea mai am discuţii şi pe alte căi, aşa că nu eşti capabil să-ţi faci o imagine generală!

 • Te sarut Darius..oricat ai fugi de mine, tot te prind eu candva la colt.
  Balega pe trotuar? Sunt de la oras, da ce Moise?!
  ”Doamne fain ii frate-to”

 • deci eu ce sa inteleg mai darius? ea chiar vrea sa te? fara aluzii si nimic altceva? sigur e femeie?

 • a donat legume?
  pai ma, daca ea vrea si tu nu poti roaga pe dacian sa se ocupe. ca el ii partea in stare de functionare a familiei.

 • Haide Darius, solutioneaza-ma…cumva…ca am si o raceala proaspata si de soi bun de dat. Poate lui frate-to, ca el am inteles ca are mofturi si pretentii referitor la.
  Te sarut.

 • Darius, eu te sarut ca nu sunt homofoba;) si o sa te sustin in continuare in tot.Si prefer in loc de Augustina Iuniana.Daca-i libertate.

 • bine Chira, Augustina sa fie… da’ de ce ma rog, spui ca il saruti pe Darius ca nu esti homofoba? noua, aici, nu ne plac insinuarile. noua ne place sa-i spui in fata!!! si ni se pare si amuzant pe deasupra. eu nu m-am prins, explica-te!

 • E o poveste.Ca Darius a fost intrebat daca nu-i plac fetele si el a declarat ceva.Pentru ca era speriat de mine.Dar tare drag mi-e si-l voi saruta in continuare, chiar daca vrea sa ramana in dulap.

 • Să nu-ți priască bucatele, măi Darius!! Te-ai lăsat sedus de sexe opuse și aproape că le-ai și hrănit… Ce voi face eu acum… care în cămin fiind, îmi puneam toate speranțele într-o afacere profitabilă cu tine, afacere ce conținea fără doar și poate mult alcool…

 • Nu, nu acceot aceste oferte carnale!

  Şi ca să nu mă pupe fata asta aş declara orice. Nu ţiu minte s-o fi făcut, da’ o fac, dacă-i necesar.

 • Dar pup-o tu odata si poate se termina toata povestea asta. Zau ca nu iti sade bine stresat…persecutat asa. Pai asta e democratie?

 • “Şi ca să nu mă pupe fata asta aş declara orice”. esti sigur ca nu te simti deloc…? 😛

 • Perfect! Ne auzim pe Google talk când îmi recuperez banii aruncați pe jocuri piramidale! Eu vin cu alcoolul, tu vii cu plasa cu potol!

De Darius Groza

Sociale