Darius Hero

“Carla_mea”, “carla_ta”, “carla_tuturorulea” – simbolul dăinuiește

&


Știți ce mă-ncântă pe mine cel mai tare și mai tare? V-am mai zis, da’ am descoperit o rasă nouă.
Personajele care intră pe messenger să impresioneze cu bărbăția (deși câteodată-s chiar femei, vezi Carla) sau priceperea lor, ca apoi să ajungă să-mi dea ele mie ignore. Recordul meu personal e de sub 2 minute și 15 replici. Rețineți, asta-i în cazurile în care vrea cineva să-mpartă ceva cu mine, nu invers.

Da’ dacă-s și băieți virili pe deasupra, atunci mă gâdilă cel mai mult. Fanteziile mele normale, de zi cu zi, cu țâțe și funduri, câte-o fătucă cu mintea sclipitoare sau pur și simplu o iluzie efemeră nici că se compară cu realismul orgasmului neuronal ce-l experimentez ori de câte ori câte-un amețit se găsește să-și etaleze masculinitatea-n ferestrele mele de conversații.

În special dacă descopăr că are și un profil pe îngeri.ro sau alte astfel de portaluri mai mult sau mai puțin poponărești, unde își pune poze în care pupă la cameră sau asemenea ipostaze senzuale, “instantanee întâmplătoare”, trecute prin sepia sau fieșce haluri de efecte demne de posteru’ de la mijloc din Bravo Girl. Și mai ales dacă intră să mă anunțe festiv ba că mi-a spart Jegu’, ba că nu-știu-ce atacuri face dumnealui, ba că “dacă mai vreau vreodată să…” și alte cele, cu precădere când Jegu’ nu merge fie că l-am dat eu jos, fie că-s probleme semnalate oficial cu hostingu’… sau că nu i-o fi mergând lui netu’. Cam ca profu’ ăla de info, de la articolu’ cu fostu’ meu liceu, de s-o trezit să chirăie prin sala profesorală despre cum a pus el Jegu’ la pământ, prin tehnicile lui iscusite, într-un moment în care-l scosesem de pe net să rearanjăm comentariile. Deci, în general, ăștia mă uimesc și-ncălzesc, în același timp, hackeri din ăștia ce se găsesc cu revendicatu’ la orice (zălăuani în marea lor majoritate), cu profil social și date de contact, poze și o unică pasiune (femeile) declarată ca un cuvânt înainte, pe fișa lor de frustrați notorii, specimene care sunt echivalentul modern a te uita la “Din Dragoste” ca să te simți mai bine cu tine, să-ți mai ridice moralu’, să nu crezi că totul e pierdut și nu se poate mai rău.

Nu zic că am întâlnit de curând asemenea arătare, da’ iaca să vă arăt eu, total incidental, una bucadă conversație cu un băiețandru internaut, pe care-l vom cunoaște mai îndeaproape din imaginile relevatoare atașate, după care trageți și voi propriile concluzii, că-i democrație.

Că tot se ivi ocazia, doresc să rog toate persoanele acestea să se îndrepte de acum înainte fie către Tudor, fie către Sorel (găsibili la rubrica intitulată “eu“), că și dacă veniți la mine cu ceva chiar valid, o amenințare reală, tot nu pricep și pur și simplu nu mă îngrijorez. Vă pierdeți vremea cu un inconștient, când ați putea obține ceva în timp util.

alin_ungurusan17: vrei sa iti mai vezi siteul sus vreodata?
Darius: Hmm?
Darius: Mă… nu-ș’ cu ce mă poți tu ajuta-n privința asta.
Darius: Da’ apreciez că-ți pasă.
Darius: Altceva?
alin_ungurusan17: pai in afara ca io iti dau DDOS pe site cum crede mintea ta ca te pot ajuta?
Darius: Mă, sunt profund dezinteresat.
Darius: Da’ de ce-ntrebi?
alin_ungurusan17: ok
alin_ungurusan17: fi asa in continuare
alin_ungurusan17: papa
Darius: Dacă crezi că vii acilea să mă impresionezi cu chestiile ăstea de copchii dobitoci, măi, Aline, dragă, apăi ai dat-o rău în bere.
Darius: Cu alte prostii te mai pot ajuta?
alin_ungurusan17: da
alin_ungurusan17: pocaiestete
Darius: Da’ ești amabil să scrii corect sau alegi voit să fii penibil în toate privințele?
alin_ungurusan17: mi groaza
alin_ungurusan17: mai ales cu tine
Darius: “Mi-i”, măi, copchile, măi.
alin_ungurusan17: domne tu esti bolnav rau
Darius: De tăt.
Darius: Deci, explică-mi, îngeraș, țelul tău în discuția aceasta, că de nu parcă m-aș uita la o peliculă cinematografică, parcă m-aș duce-n oraș, una-alta, știi și tu, activități din acestea ale persoanelor care au o viață…
alin_ungurusan17: vroiam sa vad cat de homo esti atat doar
Darius: Îmi pare rău să te dezamăgesc. Da’-ți pot găsi p-acilea câțiva, dacă ești atâta de interesat.
alin_ungurusan17: nush daca gasesti pe cineva fara viata in el… URAT .. respins de societate si unu care sa te ia cu “ingerash” ca tine
alin_ungurusan17: am plecat
alin_ungurusan17: spor la viata
alin_ungurusan17: sinucidete
Darius: Bă… apăi, tu ești îngerașu’, dragă, nu eu.
Darius: Îți poci și demonstra.
alin_ungurusan17: ignore
Darius: Încă nici nu m-ai amenințat cu bătaia, nimica.

Ați întreba cum îi găsesc. Da’ mă găsesc ei pe mine…

***

Mna, bun. Și io n-am nimica cu grasele, da? Sper să nu aibă nici dumnealor cu mine. Nimica. Da’, perindându-mă eu așa pe străzi, filozofând la murirea sufletului – că-s om realist – se întâmplă să văd o grămadă de fețe triste. Și acestea mă întristrează și pe mine și mă opresc cu trotineta, mă așez pe câte-o bordură, ce-o urăsc atât de mult, doar ca să fiu amărât. Văd aste mutre de băieți, care nu musai că-s faini de pus pe afișele optimiste de la Kenvelo, da’ nu-s nici chiar orătănii. Și-i surprind mereu la braț cu tot felu’ de butoaie neepilate, ceea ce-i în regulă, da’ de cele mai multe ori le nimeresc pe cele cu ifose din alea de “tu vii unde zâc io, nu căăă”.

Și stau eu – pe bordură, cum spuneam – și mă gândesc, neînțelegând un lucru: cum ajunge un om zdravăn la cap să fie de la început, cum îi vine ideea să se cupleze cu o fată care nu poate în nici o situație plăcea cuiva. Că ăsta-i adevăru’. Grașii ar trebui să fie între ei, cu grasele. Nu-mi distorsionați cuvintele: slabii la fel. Oricine. Fiecare cu ai lui, nu există altcumva. “Da’ totuși dac-o iubește pentru…” Țuci mâțu’! N-o iubește pentru nimica. Oamenii care iubesc din prima pentru orice altceva decât aspectul ar trebui să fie singuri.

***

Am concluzionat de curând cu o prietenă că înghețata este făcută de vaci polare… Alt lucru care mi se pare cel puțin magnific e să ai role de la First Bike.

***

Colac peste pupăză, conviețuim în epoca asta politically-correct, a anti-discriminării și a identității de sine. Dintr-o dată, o persoană căreia-i atârnă burta peste curea sau care-și poate înnoda sânii la spate, are pretenția să fie simpatică. Adică, pardon, nu pretenția… Că sunt exemple care chiar au darul de-a se face nurlii. Da’ unii chiar au impresia că ar trebui apreciați social doar fiindcă au un defect. Una e să ai probleme cu tiroida, alta e să bagi în tine ca un porc, să-ndeși ca o scroafă, și țac-pac!, să trăiești cu iluzia că îndeplinești condiția necesară și suficientă de-a te integra.

Eu am burtică și păr pe ea. Și pe cur. Beau bere, iar mai mult decât cu trotineta nu mă mișc. Cu trotișca o fac destul și-mi ajunge. Îmi înțeleg situația. Îmi exprim foarte clar țelurile – vreau zacuscă și nu aspir la mai mult. Deci, cum ziceam, fiecare cu a lui. Fată cu burtică, păr pe ea și pe fund, să bea bere.

Da’ dacă aș fi în locu’ lui Ernest, de la “Trădați în dragoste” și ar mai veni o grasă la mine cu “cred că mă înșeală”, aș proceda după cum urmează.

M-aș uita cu o sprânceană ridicată la ea. Aș da liber la detectivi, i-aș așeza o mână grea pe umăr și i-aș spune:

“Nu avem multă vreme de bătut ciorba-n piuă. Dat fiind că ești aici, înseamnă că fostul tău prieten este cu altcineva. Avem pauză de masă. Alege, ori mâncăm, ori vin eu cu tine, facem rapid confruntarea, că-n 20 de minute am filmare. Poți să-ncepi să plângi.” Îs convins că alege haleala și scapă și Ernest de-o grijă.

***

Colegă ÎN ANUL 3 la Comunicare și PR, Advertising, mă-ntreabă de ceva zile:

“Îmi spui și mie ce face un copywriter?”

***

Cel mai enervant lucru în greșirea numelor, dintre toate citirile eronate din catalog și botezările de care ai parte fie la examen, la ghișeu, în autobuz sau chiar la iarbă verde este să ai un nume care nu conține diacritice… dar care ar putea.

Dacă te cheamă cu trei dublu ș-uri, patru ț-uri și toate vocalele din nume poartă șepcuțe, dar pe foaie ești scris de calculator ce nu are instalate caracterele românești, absolut sigur că nimeni – DA’ NIMENEA – nu va nimeri batâr una corect, pusă aiurea măcar. Da’ deloc, nimic!

De exemplu, discuție între cetățean și reprezentant al autorității publice, poate polițist, să zicem, citind de pe țidulă titularul scris: „Domnul TARARAUTA!”

Domnu’ Tărărăutan?
– Nu.
Târărâutăn?
– Nu.
Țărârăutân?
– Mnu.
Târârăuțăn?
– Nu.
Țârârârârâ?
– Tărărăuță.
Tărărăuțăn?
– Fără n.

Eu am un prieten „mai norocos” pe care-l cheamă „doar” Pantoc. Cu T! De la Țudor, DOAR CĂ CU „T”! Și nu-l mai scoate lumea din Panțoc. Și bine face. Decât să-l bage-n ceva. Cert e că prietenul meu, Panțoc, mă slăvește. De curând, a scris Jeg pe-o toacă, la o mănăstire. Că se zice că “aduce bine”. Acolo, imediat deasupra la unde scrisese cineva STEAUA, îs trecut și eu. Așa să ne ajute ‘mnezo. Și Panțoc e mândru de mine și i-s drag, motiv pentru care-a promis că-mi fac statuie în centrul Iașului, precum de altfel merit. Și a făcut-o-n fotoșop, adăugând moaca mea peste cea a lui Ioan Cuza, crezând că mă surprinde. Și m-a și surprins, având în vedere că a luat poza de pe Jeg, doar că nu era cu moaca mea, ci a doctorului ce-mi reparase coiul, acum o lună.

***

Apropo (de nimic), blogării joacă între ei “mâțe online”. Leapșa, tagging. Că v-am mai povestit, în vechiul jegstament, de-i link sus în meniu cu dânsul (sau jos). Adică se provoacă unu’ pe altu’ la tot felu’ de chestii de genul “arată-ne biroul” (să vedem dacă ai ceva bun de ciordit), “zi-ne și nouă trei lucruri fără de ce nu poți trăi” (în caz că mergem undeva izolați, să știm de ce să te privăm) și alte astfel de cerințe tâmpițele de umplut blogu’ și făcut trafic intra-blogstituțional. Și, recent, am fost provocat de Gramo (cei doi care apar în puța – respectiv pruna – goală pe la posturi TV, abuziv, peste timpul de emisie al reportajelor despre mine) să zic eu acilea ce jocuri joc sau am jucat sau îs de jucat sau le joacă cineva, că n-am citit tot postu’, apoi de către VisUrât (care ia premiile-ntâi la festivaluri de blog, ca să am și eu o clipă de liniște) că să-i spun eu ce dorințe aș avea dacă m-aș întâlni cu un peștișor de aur (?!) sau l-aș prinde sau ceva similar – ultima dată când m-am uitat, ăsta nu era un banc?… sau mai multe? -, și de către Cristian Greger (care nu face nimica), care vroia să-mi știe medicamentele mele de astm și alte chestii în lipsa cărora mor în spasme.

Așa că le voi spune cât mai concis pot, fără să-njur, deși la VisUrât parcă mi-a venit să-l întreb: “Pizda mă-tii!”. Pentru că ieri o intrat taică-miu prima dată pe Jeg fix când era o înjurătură taman în titlu, singura parte care-a apucat s-o citească, până m-o sunat să se jure că mă dezmoștenește, deoarece el a “dat linkul pe la oameni”.

Deci, Gramo, dragilor: mă joc multe joace. Unul dintre ele nu-i mâță.

VisUrât: I-aș cere de trei ori să nu mai primesc vizite de la tine.

Greger: Ție ce-ți mai poci zice? Tu auzi voci (.ro), te-ai pierde între a mea și altele, precum și medicamentele ce tre’ să le iei deja pentru tine. Nu te-ncărcăm, că-i claca.

[tot din aceleași motive expuse zilele trecute, Jegu’ s-ar putea să mai experimenteze anumite probleme de accesare, sperăm că nu multe – desigur, până mă “hackuiește iară” Alin de mai sus, moment din care nu va mai fi sus în vechi – website-ul, că Alin pururi]

40 comentarii

 • versiunea offline de la jeg ruleaza. (ctrl+p) this is the best blog to read in the bathroom. chiar o sa iti trimit o poza sa vezi ca vb pe bune. nu e o insulta, dar, cum zicea celebrul proverb: “nu e lectura ca cea de pe buda”. maine fac poze cu printurile de pe jeg la mine pe masina de spalat (haha)….
  a, sa-i ajute Domnul lui Alin, caci pre o cale gresita a luat-o.

 • VisUrât… mersi.. acum nu mai mor prost… puteam sa jur ca e visurat de la.. infect… sau infectat.. cum s-o zice.. din ala plin de microbi .. a se vedea in propozitii de genul.. el saracu a fost visurat de gripa aviatica.

 • De menţionat că ăsta de mai sus, supărat, îi Panţoc! Haaa! O zis că să nu-i pui link şi vroiam cu îndârjire să-i pun, da’ dup-aia am uitat, deci el îi!

 • Domnule Darius, Onorata Instanta, Stimat Auditoriu, bai cititori care slaviti Jeg-ul, luati aminte la ce urmeaza sa spun:

  1. Darius, ai 5 minute sa stergi tot ce ai scris despre mine si alte 10 sa-mi trimiti ID-urile lu’ Sorel si lu’ Tudor ca sa-ti amenint blogul intr-un stil cum n-a mai vazut blogosfera. Am fost si la “eu”, dar nu am vazut decat poze cu ei, nu vreau sa-i omor, deci informatiile de acolo nu-mi sunt de folos.

  2.Onorata instanta, conform legii 911/2001, art 122, fara aliniat, prost organizata in pagina, inculpatul Darius Groza, zis Jeg, este acuzat de calomnie si atentat la imaginea lu’ Eu. Propun sentinta maxima si arestarea pe o perioada determinata, de mine.

  3. Stimat Auditoriu si bai cititorilor, (acum ma intreb intre paranteze, daca sunt aceleasi persoane) ati pus-o urat de tot, o sa fiti martori. Unu cate una o sa fiti chemati sa depuneti marturie, na!, va trebuit sa radeti acum suportati consecintele.

  PS:cetaţeanu’ antidarius o sa ai concurenta daca refuzi sa ma primesti in echipa pe functia de şef suprem.

 • …darius! antidarius!!restu’vietuitoarelor life/scon d life din comunitate!!!…scoateti-va degetele din buric si faceti o fapta buna acordind atentie campaniei “salvati ursul de restaurant” lansata de HotNews…

 • Io personal sunt deranjat maxim de lipsa de reactie a lu’ alin_ungurusan17. (Iulia, pot sa scurtez si sa spun doar alin_san ? eventual si 17, pentru o mai buna caracterizare ? )

  alin_ungurusan17, suntem alaturi de tine in dorinta ta de razbunare. Nu te lasa intimidat, demoleaza jeg-u’, darama-l, fa-l praf si pulbere, trece-l prin focul si sabia ta de baiat rau. Si inainte, spune-ne cu indiferente: “Do you know, prostilor si boilor, what a Nemesis is ?”

  alin_ungurusan17, suntem alaturi de tine. Publicul te cere, ochii mahmuri vor sa te vada actionand radical.

  alin_ungurusan17 rulz !!1122

 • Nu, n-a avut lipsă de reacţie. A avut prezenţă de reacţie, chiar. Căci a intrat pe mine, cu un alt user, din ou, să-mi împărtăşească despre cum “iară mi-l dă jos”, că mă boicotează la ClujBlogFest, să nu poci lua premii, să nu ştie lumea căci exist şi am simpţăminte, ca oricare altu’.

  Da’ amu’ tăt aştept… Măcar să am o scuză să pierd. Da’ văz că nimica.

 • @Blu3

  ai de trecut cu brio 3 teste pentru functia de sef suprem.

  Primul test – il contactezi pe alin_ungurusan17 si ii spui ca vrem sa il avem in calitate membru de onoare in I.A.D. (Institutul Anti Darius). Daca este de acord (si trebuie sa il faci sa fie de acord) sa il adauge in lista sa de YM pe antidarius sau sa formuleze o cerere oficiala la adresa antidarius@yahoo.com

 • Domle cetatean, esti cam uituc de felul dvs., daca e vorba de teste nu ai decat sa le treci, cat despre contactarea domului Alin, nu ai decat sa-l contactezi, un sef nu face asta. Daca vrei adepti, nu ai decat sa-i aduni, mie imi oferi pe tava direct functia de conducere.

  PS: Darius te-am votat peste tot, chiar si acolo unde nu erai, doar stii cum sunt eu.

 • Aşa se şi cuvine.

  Oricum se creează deja câtamai alianţa. Ar avea reprezentanţi în tătă ţara, cu buricu’-n Zalău. Pierde Anti-eu teren într-un mod grosier, că mi-i aproape milă.

 • @Blu3

  il lingi la coi pe darius si te astepti sa fii sef? cum sa iti spun ca sa ma intelegi? ……. ‘te-n cur

  @Darius

  Mda. Va rog sa nu fiţi prea duri cu mine. Va rug, va rug

 • Observa cineva ca, imediat sub acele poze (cu el?), Alin scrie “pasiunea mea…femeile”? Deci, dupa pozele de deasupra, el concluzioneaza ca ii plac femeile. Dar in poze exista o singura femeie. Ceea ce e ciudat. Si se pot trage concluzii.

  Da, te-am votat.

 • @Anti-eu

  O şi reuşit, nu numa’ că o încercat, boule, da’ tre’ să ai simţul umorului… ca să funcţioneze. Ceea ce tu, în calitate de idiot, nu ai.

  @ Emma

  Normal că m-ai votat.

 • Alin_ungurusan17 de fapt ii BUGzZy a.k.a. IO 😛

  am dat jos site-ul si o sa -l dau de mai multe ori

  Darius chiar esti de tot kktu :))) de cate ori te-ai gandit inainte sa-i pui poza la pruncu ala? mailul lui a fost demult spart asa ca cine vrea sa vb cu mine ma gaseste pe alin_ungurusan17 😛

  Darius tot curva lu toti ajungi crede-ma !

 • taci ma Darius! de ce il provoci? vrei mai rau de atit? nu ti-a fost clar s-o lasi mai moale? chiar nu intelegi? sau esti prost? da

  BUGzZy, ejti hacăr? Oau. Toata viata am visat sa te întîlnesc.

  Tu hacăr anonim si prost
  O zînă bună de-as fi fost
  Ti-as fi dat casa si merţan
  Si nişte minte în bostan

  Iar de-as fi fost o zînă rea
  Te-as fi facut insecta mea
  Ah stai! Tu o insecta esti
  Esti bun de aruncat la pesti

  S-am incalecat pe-o sa
  S-am bagat-o-n gura ta
  Pula

 • Bă, prostea. Tu-ai câştigat deja la odele cu mine. Deci… eventual îmi închini alta de mulţumire.

  În rest, cine îi hecăr, are de suferit pe căi legale, nu ne băgăm în orgolii. Sunt căi scrise-n cărţi. Groase. 🙂 Da’ şi pe ăsta probabil o să-l racoleze până la urmă Poliţia din Zalău, să lucre la ei, n-o să facă o clipită de pârnaie.

 • Aiestia tonti care au sarit din gradina domnului direct la gatul tau, Dariuse, sint idioti cronici dupa a mea parere umila. Pai ne demonstreaza clar ca te considera “tare” si toate alea de suprematie din moment ce se chinuie atit sa te darime, anihileze, stearga, etc., pentru a ne lamuri ca ei sint si mai si. Esti pentru ei “recordul”. Nici macar n-au eleganta, spirit si inteligenta. Spun din nou ca celui cu emoticoncertul penibil: Ati vrut sa va cunoastem toti? Ati reusit (deplorabil)!

 • bai BUGy uzZy, daca chiar esti din reteau bizar oare crezi tu ca nu se vede cum faci conexiuni ssh sau alte avione de tipul in caz ca le faci tu. In caz ca vb cu alti de pe net si te MILOGESTI sa faca Ddos ii mai simplu de vazut cum vb pe IRC, deci cred ca te lauzi in nestiinta de cauza si s-ar putea sa suferi daca cumva hostingu care tine site-ul asta ar face o plangere.Deci hecăre si nu hackere, RTFM , cred ca ai foarte multe de citit in legatura cu si despre .Ti-as explica mai multe dar nu imi pierd timpul cu tine.

 • mea, eu nu pot sa inteleg de ce NU. sper ca nu te-ai indragostit intre timp de altu pe care il cheama (de exemplu si din simpla coincidenta) darius. pentru tine sint gata sa omor. stii asta, nu?

  te iubesc

 • hacker = intruder. Deci, NU.
  Pe Darius il iubesc dumnejegeste. Alt cosmos al sufletului meu.
  Intrebarea usor psicho. Ma intristezi.

 • Ba voi va pierdeti timpu aiurea in loc sa va vedeti de treburile voastre. Darius nu ar avea atata “audienta” daca la-ti ignora. Dati apa la moara in continuare si nu se va sfarsii inveci

 • din dorinta inflacarata de a ti spune ca ai o impresie f buna despre tine si inegalabila ta inteligenta am ajuns la o alta dorinta…de a ti spune ca uneori te inseli amarnic si te rog sa mai ai “putintica rabdare” cu acele cuvinte(“pancarda”etc)nu de alta dar nu se cade…tare mult as vrea sa va vedeti de lungul nasului si sa va rugati parintii sa nu mai bage banii in curu’ vostru ca oricum investesc degeaba!da ce sa i faci e si vremea milionarilor de carton!

De Darius Groza

Sociale