Darius Hero

ǝɔɐɟǝɹd ɯɐ-ǝu nu ɯnɔ ɯǝɔɐɟǝɹd ǝu˙˙˙

Ç

Trec printr-o ușoară perioadă de neliniște ciudată. Fiindcă mai toate elementele de prin jurul meu se dovedesc fie false încă de început, fie defectuos administrate pe parcurs. Am senzația copleșitoare că se cumulează toate minciunile într-o tensiune dificilă, pe care n-o s-o pot stăpâni.

Nu vă prea precipitați. Încep să pierd controlul asupra înșelăciunilor necesare, scornite de mine ca să mă protejez de alții sau ca să-i protejez pe ei.

Și simt că nu mă mai descurc, așa cum reușeam înainte, să văd clar prin diversele viclenii și ipocrizii justificate ale celorlalți, care mi le administrau, menite să se protejeze ei de mine sau pe mine de ei.

Mi-e tot mai greu să țin șirul tuturor născocirilor mele, pe care le-am susținut altora drept sincere. Și nu-mi mai vine să cred toate perfidiile ce mi s-au zis și pe care le-am luat de bune.

Am o relație lipsită de autenticitate cu absolut fiecare persoană pe care o cunosc, iar fiecare în parte se întreține la fel de artificial cu mine.

Trec prin stări alternative. Mă tulbură diverse aspecte destul de superficiale ale problemelor mele, dar asta nu mă deranjează în mod special, pentru că neorânduiala din viața mea mă distrează totuși mai mult decât o rutină plicticoasă sau o liniște garantată.

Însă ceva este foarte greșit.

Mi-e acum frică să am încredere în cineva și, mai rău, mi-e frică acum să mai am încredere în mine. E vorba de adevăr sau neadevăr și că nu pot face diferența, în nici unul dintre cazuri, nici măcar al meu.

***

TotiCamMintim

***

Mă bucur că înțelegeți. Altfel, am avut un accident cvasi-sexual. Să vi-l povestesc, da? Firește, ce altceva căcat vă interesează pe voi, că nu emoțiile mele pătrunzătoare, ci suferința fizică, directă, palpabilă. Nu pot avea accidente sexuale, dacă mi se întâmplă doar cvasi-sex. Nici nu știu dacă nu cumva, de fapt, “pseudo” e prefixul mai potrivit pentru cât ne-sex s-a desfășurat.

Se făcea că mă hârjoneam în ceas de noapte c-o domnișoară. Nu eram la unul dintre noi acasă, ci ne găzduia cineva, deci eram în vizită, ca să vă ajut să cuprindeți întreg penibilul situației. Ne-am trezit buimaci, într-o situație, așa, mai dubioasă pe care nu v-o detaliez acuma, dar – ca să rețineți – care nu invita neapărat la un futai. Nu mi-era rudă, zic doar că nu eram noi doi chiar în momentul cel mai propice dintre mine și ea să ne împletim într-o iubire păcătoasă. Ba chiar invers, cur în cur era poziția oficială impusă.

Am început, deci, să ne tăvălim, cu o lăcomie amestecată cu regret și greșeală. Ne-am tot solicitat noi și respins unul pe cealaltă, mai concret – una pe celălalt, pentru câteva secvențe confuze de pasiune, până când ne-am oprit cu determinare, că astea doară-s treburi pentru oameni cu principii și decizie, nu inconștienți și lipsiți de simțul răspunderii ca noi, așa-i? Nu putem să complicăm lucrurile, să stricăm prietenia, să periclităm echilibrul, să primejdiuim liniștea noastră comună atât de caracteristică și reconfortantă.

Și ne-am întors pe câte-o parte, într-un eșec al înfrângerii, că totul era oricum eronat, în ceea ce se petrecea. Clipite în care ambii am simțit în jurul nostru cu surprindere ceva similar produsului unei ejaculări premature. Nu, veți fi surprinși, nu asta este teribila nenorocire. Măcar atâta treabă știu, că dacă tot nu mă fut, măcar nu ejaculez prematur. Nu asta era tragedia.

Peste tot era sânge.

Iar când spun peste tot, mă refer: pe mine, pe boxeri, pe tricou, pe ea, pe pantaloni, pe fața de plapumă, pe plapuma din ea, pe cearceaf, pe păturica de sub cearceaf. Pe ste tot.

Măi, io-am mai făcut jumătate de sex și cu alte ocazii și nicicând n-a fost atât de dramatic, pricepeți? Victime au fost, într-adevăr, dar pagubele – mereu sufletești.

Ne-am verificat, ne-am sucit, ne-am pipăit și nici unul dintre noi nu părea să fie rănit, cu excepția că eram eu. Mi se rupsese ceva pe pulă. Nu reușeam să mă lămuresc ce. Așa că ne-am apucat să spălăm după noi. La oameni acasă.

Am scăpat de toate dovezile, ne-am strâns frumușel bagajele și-am așteptat convalescenți și cuminței ora plecării. Le-am explicat ospitalierilor amfitrioni, ca niște musafiri cuviincioși, că de ce li-s toate ude în casă, ne-am despărțit cu îmbrățișări și ne-am cărat, cu promisiunea solemnă că mai venim.

Am ajuns acasă câteva ore mai târziu, iar eu, lezatul, mi-am vizitat prietenii de la Urologie, care mă știau de pe când îmi sucisem coiul, într-o istorisire la fel de antrenantă. M-am apropiat eu de ei, șoptind delicat, încercând să le sugerez mai mult silabisind ce problemă aveam. Pentru ca șeful lor să ragă: “No, da’ țî s-o rupt frâu’?!”

Da. Într-adevăr, mi se rupsese ața. Știu, aduce a o poveste cusută cu ață albă, dar, în realitate, este descusută, și nu cu ață albă. Pare ceva cu care m-aș lăuda?

Am mânjit cu sânge rece celestra împrejurare a ospeției decente și de caracter, m-am dezamăgit pe mine însumi și am eșuat magistral cu fata.

***

LucrurileSuntDestulDeInteresante

***

etriblart_657_250

111 comentarii

 • No mă, ce ți-e și cu blogurile ăstea. Dic mă, da voi mai aveți timp să cetiți câte o carte de vă scrieți așa mult p-aci’ ?
  Să vă hie cu noroc!

 • De acord, dar cand te referi la ocazii precum “protejarea celuilalt”, pana la urma minti tot ca sa eviti starea aceea incomoda, sa-i zicem, la reactiile primite. No, alta peste una, ideea e ca daca ajungi sa te simti sufocat de minciunile din jur, inseamna ca tre’ sa incepi macar sa reduci dozajul de minciuni, chiar daca minciuna pare intotdeauna drumul cel mai comod.

 • Inteligenţii joacă roluri faţă cu alţii; proştii joacă roluri faţă cu ei înşişi şi, dacă sunt prea proşti, reuşesc să se înşele singuri.

 • fa, proasta pulii, comparatia cu yoda crezi ca era intamplatoare? tie infuzie de intelepciune iti trebuie, nu gayareala cu vreun bombonel.

 • Domnul meu, cateodata debitezi anumite lucruri chiar mai tampite decat ale semidoctului zis z0s0, cu doi 0(zero), chiar daca asta suna a misiune imposibila 4,72 … in pula goala.
  Insa talentul gazetaresc unic si aparte imi impune nu neaparat un respect pentru ceea ce scrii ci un respect intru sadisfacerea obligatiei, ce imi revine ca cititor aproximativ fidel [marturie cam efeminata!], de a ma bucura de urmatoarea scriere la fel cum ma bucur de ziua de Craciun sau Paste.

  Cu respect,
  un filip

 • ma jegule am impresia ca pe usa ta scrie la intrare

  beau si fut ca masina de cusut:)))

 • bai, e celestra sau celesta? In rest, m-am cocosat de ras 😀 Mai ales ca am fost in situatia ta Darius, de partea cealalalta a baricadei 😀 Imi venii ciclu de crezui ca fusei dezvirginata cu degetu si ca avusei primu orgasm =))

 • Cred ca in momentul in care ai slabit, ti-ai dat si tu seama ca poti agata mai multe femei implicit ca poti sa nu mai investesti atata timp in scrisul articolelor care odinioara(doar ele) iti aduceau faima si sex oral. Deci, nu ai scris asa des pt ca mergi sa te intalnesti cu pizde, asaca, la reprosurile celorlalti ca esti cam rar pe JEG, ti-ai dat si tu seama cam care era rolul JEG-ului si a tot ceea ce scrie pe el incepand cu prima pagina(scandaluri si altele). 😀

  e ok..nu-ti face griji..ca barbati, cam toti alegem cea mai usoara si mai profitabila varianta de a ne satisface instinctele animale(mostenite de la Adam)

 • I find it kinda funny, i find it kinda sad…Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta. Refacere rapida!

 • ei, nu am de ce sa ma apar. darius era insotit de un cetatean strain caruia ii imprumutase telefonul. un arab ceva parea. poate de acolo, ca aia cam miros a mosc cand au diverse bucurii.
  in alta ordine de idei eu recunosc cu rusine ca m-am inselat. de obicei noi ne revelam unora din muritori. unii sunt virgini ca buddha, altii cu un apetit sexual deosebit ca mahomed. (desigur, darius e si una si alta. dar nu aici m-am inselat.) m-am inselat alegandu-l fiindca de obicei alora carora li se reveleaza unul ca mine li se pune pata si intemeiaza o religie ceva. darius ioc.

 • bă,tot nu ai zis,cum Dumnezo’ s a rupt ata aia?te ai futut in saltea?ca altfel nu imi explic….poate aveai o lama in boxeri???

 • Parafrazându-l pe Dacian(două puncte): cine ştie ce crede Darius că-i femeia sau aproape-sexul şi de ce (dracului şi dumnezo şi maica precistă şi tăţi sfinţii) anume s-a frecat.

 • Acu optserv: n-ai diacritice la “baga” şi “zi si tu ceva”. Fetele alea care-ţi bibilesc (bibliesc? bibli, săracu’, pe unde-o fi?) blogu’, ce păzesc? Dă-i parola lui basty (că în mine n-ai încredere, puiuţ de comunist ce eşti), să-ţi modifice alea şi ora aia de vară.

 • poate ar trebui ca hudrele sa-i dea parola bastelui? ca nu cred ca are incredere in tine sa-i bagi diacritica 😀

 • nu m-a cerut. eu l-am cerut pe el. romantic. m-a refuzat. adica bine. m-a cerut si el. mai de demult. io am zis ca da, da’ dupa aia el n-a mai zis nimica. ce sfat imi dati? ar trebui sa mai continuu relatia cu el sau sa-mi caut un alt barbat? multumesc anticipat
  petronela b., buhusi

 • Păi, nu eşti oricum compromisă? Este o Gimelă care stă dovadă. Şi marcează acest fapt cu consecvenţă, cu destulă determinare cât să simtă toată lumea… Ştii la ce mă refer.

De Darius Groza

Sociale