Turul s-a terminat, plecaţi acasă.

sari la comentarii

[Azi, de la 16:30, la TVR Cluj, în cadrul emisiunii "Transilvania la zi", voi vorbi poporului despre lucruri. Mna, am fo' la TVR Cluj şi - vai! - s-a ofuscat regizorul de platou, c-am sugerat în direct că n-aş primi înregistrarea, din "dificultăţi tehnice". Oare primesc? Hîîî!]

Uneori mă gândesc dacă am scris vreodată cu pasiune despre ceva frumos, exceptând situaţiile în care evitasem anume oamenii, ca să nu mi se facă greaţă. Mă gândesc cu un amestec de jale retrospectivă şi satisfacţie prospectivă, fiindcă îmi dau seama cât de rar a fost ceva de bine şi cât mult mai este de rău.

Zalăul bântuie de greţoase înfiorătoare. Vorbesc de oameni, că de aia mă doare stomacul şi vorbesc cu precădere despre fete, fiindcă ele dezamăgesc; de băieţi n-am nimic de spus, când cei mai mulţi dintre ei sunt chiar exaltaţi de fiinţele astea despre care vă zic.

Cu ce mă confrunt e că, fiind oraşul meu natal, mă familiarizez cu locul şi atunci apuc să le văd pe greţoasele înfiorătoare la tot pasul, oricât m-aş suci.

Am tot susţinut că lumea e îndeosebi urâtă. Am reuşit însă să descopăr un alt aspect îngrijorător al urâţeniei sale: lumea supravieţuieşte hrănindu-se cu senzaţia solidă despre sine că ar fi frumoasă.

De pildă, chiar acum mă holbez la o grasă în declin – i-aş zice cumva avantajos, dar nu există nimica s-o ajute. Mă uit perplex la ea, cum sfredeleşte cu privirea ochii altui nărod de pe aici, care o admiră vădit, desfătându-se cu rostogolirile sale în jurul propriei axe. Privesc, deci, doi, văzându-se pe sine şi în jur, descoperind unul pentru altul frumosul, ca într-o convenţie de-o tristă reciprocitate a amăgirii.

Am mai zis şi că lumea nu mai acceptă nimic altceva decât minciuna, pentru că adevărul le spune lucrurile pe care nu vor să le ştie. S-a ajuns la un comun acord că dacă tu mă minţi pe mine, promit să te mint şi eu pe tine, dacă-mi promiţi să mă crezi cum te cred şi eu pe tine.

O văd pe asta cum suferă încercând să zâmbească, e dureros. Lângă ea, o anorexică de-o ironie simpatică prin asociere cu viţica, e al doilea cel mai dizgraţios lucru pe care l-am văzut, după prietena ei. Una nu se poate îndoi, aialaltă se-ndoaie pe unde nu trebuie.

Uneia îi atârnă tot pe ea în lateral şi se uită cu un galeş scârbos în jur, iar cealaltă doar atârnă ea însăşi de sus în jos, în aer. Acum cea orizontală s-a aşezat lângă mine, că m-a văzut că scriu şi mi-a spus (deci nu m-a întrebat): “Te inspir.”

***

Dar alte treburi. Eu cunosc o fată cu care mai colaborez, căreia îi spun afectuos iubita mea, pentru că întreprind activitatea asociată semantic, din familia de cuvinte a apelativului amintit, adică o iubesc, fiind şi eu o fiinţă simplă şi cu sentimente. Ea îmi spune mie Darius.

Iar iubita mea intră pe Internet, dar mai puţin pe messenger, iar aici mai mult ca să vorbească cu fostul ei prieten, Bogdan. În rest, intră pe Facebook, pentru că acolo e mult mai interesant, că se uită încontinuu la toate testele alea cretine ce şi le fac oamenii, ca la pagina finală din Formula AS, iar testele le oferă răspunsuri ambigue despre sine, care-i fac să se cunoască mai puţin. Dar ea nu şi le face, fiindcă doar poponarii le chiar completează, or ea nu e poponară. Şi pe Facebook este chat, dar eu nici de ciudă nu mă bag, când ea nu e pe messenger, unde o vreau eu. Intru în general pe Facebook doar arareori, numai dacă mai caut vreo fată, în caz că reuşesc s-o-nlocuiesc pe iubita mea.

Mna, şi o cheamă Timea Mátyás şi v-am mai scris despre ea, dacă aţi avut ochi, ca să citiţi. Iar asta nu ar fi o problemă, însă mai am un prieten în listă, pe care îl cheamă Tibor Zatyi.

Ei bine, eu când mai stau pe Internet, mă uit să văd dacă a intrat Timea Mátyás, pentru că dacă intră, eu tare mă bucur şi încerc să intru într-o conversaţie cu ea, care-i o total altă provocare, ce nici n-o mai dezvoltăm acum. Însă de cele mai multe ori, ea nu intră. Ştiţi cine este veşnic online, însă? Tibor Zatyi. Şi Tibor Zatyi îmi dă mereu palpitaţii, fiindcă de câte ori caut în listă “Ti”, ca să dau de Timea Mátyás, aproape că mă veselesc că-i online, până când mă-ntunec la faţă, fiindcă de fapt Timea Mátyás nu-i online, ci doar bietu’ Tibor Zatyi.

Dilema mea este dacă-i moral să-l şterg pe Tibor Zatyi din listă, ca să nu mă afecteze emoţional iluzia c-ar fi intrat Timea Mátyás. Tibor Zatyi nu mi-a făcut niciodată nimica. Pe de altă parte, nu prea vorbim. Cam ca Timea Mátyás. Totuşi, mie îmi plac maghiarii (cam ca Timea Mátyás), iar când am vorbit (cu Tibor Zatyi), el era un maghiar de care-mi plăcea anume (cam ca de Timea Mátyás, dar altfel cumva). Uneori îmi traduce ceva ce mi se năzăreşte în maghiară şi în rest nu mă deranjează. El n-are nici o vină.

O altă situaţie delicată în care mă pune Timea Mátyás este tot legată de alfabetica numelui. Pentru că în telefonul mobil am trecut-o exact cum o cheamă, Timea Mátyás, ceea ce o poziţionează direct între tati şi Tudor, două persoane cu care vorbesc des, aproape la fel de des cât aş vrea să vorbesc cu Timea Mátyás, dacă ea şi-ar folosi telefonul şi la altceva decât a mai conversa cu fostul ei prieten, Bogdan, când acesta nu este pe messenger.

***

Amicu’ Mişea, din familiarul Le Général, plănuieşte ceva, aşa că ne vedem acolo. (Nu, nu ăsta-i chefu’ Jeg.)


227 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 11, 2009 la 11:17
  link permanent
  Fla zice ca:

  Ma nu deveni gelos, ca-i urat, casazicasa.

 2. August 11, 2009 la 11:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ej, îmi notasem dinainte, fii pe pace. Şi fix tu să dai sfaturi de relaţie, care mă vrei doar pentru aparatul foto. Chit că-i al tău.

 3. August 11, 2009 la 11:21
  link permanent
  Fla zice ca:

  Da, sa traiti! :D

 4. August 11, 2009 la 11:31
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nu-l şterge, măgarule! Scrie-l Zatyi Tibor.

  Poze, film? Din Cluj zic.

 5. August 11, 2009 la 11:31
  link permanent
  artistu zice ca:

  Cum sa plecam ma acasa? Acu’ cand incepe din nou distractia JEGOASA si clasica. Baaaai jmechere, bag seama ca tu vrei sa faci pe aci chef fara noi! Asa ca hai cutotii sa strigam fratilor: NOI DE’AICEA NU PLECAM, NU PLECAM ACASAAAA! :D :D :D

 6. August 11, 2009 la 11:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pă blogu’ lu’ Dacian, poze, filme la Cinema City. Lasă-mă să mă hodinesc!

  O altă problemă, ce n-a generat-o sărmana fătucă, e că nu-mi poci schimba numele-n listă, din cauza lu’ versiunea asta pentru Mac. Apăi să-l şterg, să-l bag iară, socoteli – nu fac atâta procedură, ce-s io, programator? Iar invers nu-l trec oricum, că nu-i catalog.

 7. August 11, 2009 la 11:33
  link permanent
  monica zice ca:

  Dari draga, cind doreste sa vorbeasca cu tine, cum face Timea? Ca telefonul si messengerul am inteles pentru cine sint…

 8. August 11, 2009 la 11:35
  link permanent
  Alex zice ca:

  You`re turning gay.

 9. August 11, 2009 la 11:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Alexandru, dragoste, deci lucrurile ce-mi aparţin. Şi uită-mă.

  Moniche – nu doreşte.

 10. August 11, 2009 la 11:39
  link permanent
  Usinevici zice ca:

  Ti-ai impins fizicul la maxim si se simte si psihic. Ma tot uitam la adresa, sa vad daca citesc blogul potrivit, sau sa fiu sigur ca tu l-ai scris. O sa-ti treaca.

 11. August 11, 2009 la 11:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bă, sigur nu-i Usineviciu? Ciu. Cu u.

 12. August 11, 2009 la 11:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si atunci cum ajungi s-o futi?

 13. August 11, 2009 la 11:43
  link permanent
  monica zice ca:

  Daca nu doreste atunci particula “fostul” nu-i asezata unde trebe.
  [ti-am mai zis ca nu-mi place asa? ti-am zis? NU-MI PLACE! ...aaaa, da. de site vorbesc]

 14. August 11, 2009 la 11:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aş răspunde că cu pula mea mulţumitor de lungă, da’ ar fi bădărănesc. Ş-aş mai zice că la fel cam cum ai ajuns tu cu Şmeni, de-aţi făcut pruncul ce urmează să-l cheme după mine, doar că nu atât de mulţumitor. Da’ dup-aia mi-o scol pe aia-n cap (ca să dau tot dintr-o metaforă libidinoasă într-alta).

 15. August 11, 2009 la 11:44
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Ora s-a terminat, buna ziua!

 16. August 11, 2009 la 11:46
  link permanent
  Fla zice ca:

  Mai tre’ lucrat la layout.

 17. August 11, 2009 la 11:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ni, mă, da’ ce s-a activat comunitatea. Ce-are, dragă? Fireşte că atenţie, sus se lucrează.

 18. August 11, 2009 la 11:51
  link permanent
  geretus zice ca:

  ti-ai schimbat tema… cool…
  am cautat pe facebook pe Timea… ( cum banuiesc ca te-asteptai)…sa vad si io de cin’ te indragostesti tu…
  Mda.. n-arata rau.. desi poza nu-i concludenta…

 19. August 11, 2009 la 11:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă bucur c-ai fute-o, da’ nu eşti decis. Sper să te poţi hotărî din puţinele informaţii pe care ţi le-am oferit. Fanteziile tale chiar şi doar ipotetice îmi validează alegerea şi mă fac să-mi crească respectul interior, pentru că eşti extrem de receptiv, cum ai demonstrat remarcând aproape instantaneu noua interfaţă.

 20. August 11, 2009 la 11:55
  link permanent
  Matei zice ca:

  Schimba-i numele lui Tibi. Lasa-l doar Zatyi. Pam-pam.

 21. August 11, 2009 la 11:56
  link permanent
  Cornelia zice ca:

  Acuma toţi or s-o caute pe Google pe iubita ta.

 22. August 11, 2009 la 11:59
  link permanent
  monica zice ca:

  …si, din toti, macar unii or sa se dea de gol.

 23. August 11, 2009 la 11:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Matei – s-a mai discutat, nu este o soluţie validă.

  Cornelia – deosebit; ş-o să-i crească name rankingu’.

 24. August 11, 2009 la 12:14
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cu cat o cauta mai multi, cu atat cresc sansele sa-l insele pe Bogdan cu unul din cei care o cauta.

 25. August 11, 2009 la 12:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sunt diverse Timei Mátyáse pe Google, remarc cu surprindere. Încep să-mi fac griji ce imagine-mi creez şi ce-o fi crezut bietu’ Gheretuş. Gimel a-ncercat rulajul şi e lăudabilă intenţia.

 26. August 11, 2009 la 12:18
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Io zic s-o schimbi.

 27. August 11, 2009 la 12:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-o schimb deocamdată, da’ notez că NU e hipioata cu fustă mov. Aş dori să vă las să vă spetiţi cumplit, însă trebuie să mă păzesc totuşi şi eu de confuzii de acest gen.

 28. August 11, 2009 la 12:32
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Io ziceam de tema blogului, că s-o schimbi, prostea!

 29. August 11, 2009 la 12:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi de ce eu n-aş fi zis tot de tema blogului?…

 30. August 11, 2009 la 12:37
  link permanent
  jimerino zice ca:

  e botoasa alb-negru? ca daca tot cautam…

 31. August 11, 2009 la 12:39
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si apropos de facebook, zice ca hudrea e pula tot.

 32. August 11, 2009 la 12:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îhî, ea, da’ mai căutaţi oricum.

  Nici mie nu-mi place, sincer, pot spune că-mi displace de-a dreptul, însă le place celor care se pricep, iar eu sunt flexibil şi pragmatic, cum mă cunoaşteţi.

  (Mna, Hudrel, amu’ despre ce vorbeam.)

 33. August 11, 2009 la 12:40
  link permanent
  geretus zice ca:

  a cazut dictionaru pe tine azi?
  si cam de unde ai tras concluzia c-as fute-o?
  pe cat sunt io receptiv la noua tema…pe-atat esti tu de superficial in a intelege ce-ti scrie lume…

 34. August 11, 2009 la 12:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-am zice c-o fuţi, ci c-ai fute-o. Este un mod verbal special desemnat, se numeşte foarte condiţional, puţin optativ. Hai, nu te burzului, că ne iubim.

  (Nu cu Timea, zic.)

 35. August 11, 2009 la 12:44
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Îhî, da, desigur. Deci schimbi, da? Mai ales partea de comentarii.

 36. August 11, 2009 la 12:45
  link permanent
  isis zice ca:

  Doamne, mă copile, ce-ai slăbit. Areţi şi tu ca oamenii acuma. Poţi să vinzi metoda de slăbit :D

 37. August 11, 2009 la 12:47
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bă, NOUĂ trebuie să ne placă. (No, bâjel, amu’ despre ce vorbesc?)

 38. August 11, 2009 la 12:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Despre tine, cum a fost de când ne-am cunoscut. Şi nu numai asta, dar niciodată nu mă mai asculţi. Şi parcă pui pe primul loc locul de muncă şi şeful tău, iar pe mine m-ai uitat. Nu că nu i-ar lipsi 35 de centrimetri de podium sub el, măcar cât să ajungă la tacâmuri, stând în picioare.

 39. August 11, 2009 la 13:01
  link permanent
  monica zice ca:

  :oops: m-ai Doamne, uita-te la mine cum nu stiu despre ce vorbesc!

 40. August 11, 2009 la 13:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  invitatie

  ***
  raspunsinvitatie

 41. August 11, 2009 la 13:07
  link permanent
  Fla zice ca:

  : ))))) du-te maaa!

 42. August 11, 2009 la 13:21
  link permanent
  jimerino zice ca:

  macar trimite-i o disertatie pe tema propusa, sa fii un fel de guest star in absenta. ca daca ziceam post mortem ziceai ca-ti doresc de rau.

 43. August 11, 2009 la 13:27
  link permanent
  andreea zice ca:

  tare misto e aici pe blogu’ tau, dar e strict ptr cei care te cunosc? ma refer la faptu’ ca la fiecare postare, dezbaterile de la comentarii sunt doar intre aceleasi persoane, shai?

 44. August 11, 2009 la 13:28
  link permanent
  geretus zice ca:

  Iar ai demonstrat ca nu citesti ce scriu….

 45. August 11, 2009 la 13:29
  link permanent
  Radu zice ca:

  La tema se mai lucreaza, cartof!

  “Nici mie nu-mi place, sincer, pot spune că-mi displace de-a dreptul, însă le place celor care se pricep, iar eu sunt flexibil şi pragmatic, cum mă cunoaşteţi.” < huooooooo!!!, nerecunoscatorule care esti tu nerecunoscator!

 46. August 11, 2009 la 13:34
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  Bă, să ştii că nu-mi place. Aşa numa’, să ştii.

 47. August 11, 2009 la 13:39
  link permanent
  jimerino zice ca:

  care dezbateri? jignirile gratuite, adica?

 48. August 11, 2009 la 13:43
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ce pixu` meu ai facut cu blogu` mah ? Era mai frumos ala vechiu`.

 49. August 11, 2009 la 13:47
  link permanent
  isaac ionescu zice ca:

  wow, nu pot să cred ce mulţi aţi comentat deja la articolul ăsta aşa de proaspăt, la a cărui scriere am asistat, pe twitter, dar pe care nu l-am citit.

 50. August 11, 2009 la 14:00
  link permanent
  Văraru zice ca:

  Ai dres-o de o schimbare la faţă a paginii ăsteia, după ce-ai ocolit metropola. Kthxbai.

 51. August 11, 2009 la 14:12
  link permanent
  radu c zice ca:

  e buna. tema.

 52. August 11, 2009 la 14:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Părerile sunt împărţite, cum zice Andreea, între aceleaşi persoane. Că între cine, între altele?

 53. August 11, 2009 la 14:44
  link permanent
  Chira zice ca:

  :( ( Tulai! Ii ca o cordeluta de plastic ambalajul mah! Te strange la os.

 54. August 11, 2009 la 15:18
  link permanent
  mihai zice ca:

  I iz dead? —

  0
  cititori online
  (cu tot cu tine)

 55. August 11, 2009 la 16:07
  link permanent
  jimerino zice ca:

  dead, burried and fucked hardcore up the arse. da, baui ceva…

 56. August 11, 2009 la 16:27
  link permanent
  cititoarea zice ca:

  deci nu, nu-mi place
  tema

 57. August 11, 2009 la 16:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, io vreau să ştiu ce crede Biblel. Că Mihavas o zis că nu-i place (iar tăţi ăştia de zic la fel îs tăt ea).

 58. August 11, 2009 la 17:01
  link permanent
  fanel zice ca:

  ha ha ha cred ca drumu cu bicla te-a lovit in cap…parca nu vb de ea pe blog ca asa ziceai la theFua in interviu…ti-a dat liber sa vb de ea ? :) )=))

  Cat despre tema noua: asa e.

 59. August 11, 2009 la 17:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, era parola la ea, iar acum mi-am spart propriul blog, ca să îmi exercit independenţa de care am nevoie.

  Prostea.

 60. August 11, 2009 la 17:23
  link permanent
  Flo zice ca:

  layoutul asta e ca o boala mortala, urata si lunga.

 61. August 11, 2009 la 17:26
  link permanent
  monica zice ca:

  Bun. Toate vocile au decis ca tema e ca porcul: dolofana si uritica. In timp ce fug de minia artistilor care-o muncesc si programeaza, intreb: pe cind un (nou) feislift?

 62. August 11, 2009 la 17:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E programată pe 2015, dar vor fi şi anumite întârzieri. Se lucrează deja la ea şi va fi probabil tema veche.

 63. August 11, 2009 la 17:31
  link permanent
  monica zice ca:

  Oh! Pai e ceva de lucru. Mult spor, sa terminati la vreme!

 64. August 11, 2009 la 17:33
  link permanent
  Fla zice ca:

  Ma, ii o-che tema. Asa de criza. Dar cu ceva efort in surplus se putea si mai rau, ce mama naibii!?

 65. August 11, 2009 la 17:42
  link permanent
  monica zice ca:

  Fla, te suspectez ca faci parte din trupa care va munci pina-n 2015… :lol:

 66. August 11, 2009 la 17:44
  link permanent
  Magus zice ca:

  Cine vrea poze cu Timea, sa-mi trimita un mail ca sa le dau IBAN-ul! Adresa o gasiti pe blogu’ meu, la rubrica de necontact.
  Multumesc!

 67. August 11, 2009 la 19:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, tu ai ceva poze de care nu ştiu eu, deci aş fi interesat.

 68. August 11, 2009 la 20:28
  link permanent
  psychedelic zice ca:

  mda… ma uit o data, ma uit de doua ori, ma uit de trei (al dracu’ numar fatidic), ma duc si imi pun visine, imi pun si ochelarii, ca na. nu, nu am gresit site-ul: domnul jeg chiar a dat-o pe asa ceva: “lumea nu mai acceptă nimic altceva decât minciuna, pentru că adevărul le spune lucrurile pe care nu vor să le ştie. S-a ajuns la un comun acord că dacă tu mă minţi pe mine, promit să te mint şi eu pe tine, dacă-mi promiţi să mă crezi cum te cred şi eu pe tine”. asa e, bre. nu spui ceva nou. if you don’t say it loud, it can’t hurt you, right?

  dar nu si tu! nu incepe si tu sa filosofezi. o fac altii, bine sau rau, putin sau mult, habar n-am. dar o fac destul. bine, ti-ai mai revenit in ale “haz de necaz”-ului pe la stan si bran.

  *e primul meu mesaj la tine pe site. adicatelea, daca am facut-o si p-asta, e grav :) ). nu l-as fi scris daca nu simteam ca atentezi la numarul minutelor de detensionare de pe jeg.ro.

 69. August 11, 2009 la 20:58
  link permanent
  mindmaze zice ca:

  AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! ce urat layout :( ce s-o intamplat cu cel vechi? sense and simplicity. chestii de-alea.

 70. August 11, 2009 la 21:04
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Baaa !
  Daca doi oameni iti spun ca esti beat mergi si te culci.
  Daca toata jegarimea iti spune ca aceasta tema e mult mai jegoasa ca aia de dinainte pui mina si o schimbi la loc.
  Executarea ! Ca daca esti cuminte promit sa-l aduc pe Bibli inapoi.

 71. August 11, 2009 la 21:33
  link permanent
  mea zice ca:

  da’ trece-o “iubita mea” si-o ai la “i”. ti-o fi greu?
  hai mah, ca esti si frumos si destept…

 72. August 11, 2009 la 21:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sigur să n-o pun yuby, să fie sigur, că nu mai pre’ am la litera aia?…

 73. August 11, 2009 la 21:44
  link permanent
  Ţâşpoc zice ca:

  Jegule draghe, fii bărbat! Sau, mă rog, porc. Că oricum toţi bărbaţii este porci. Nu m-aş prea referi eu la aceste noi tendinţi de se manifestă prin jeg. Nu de alta, da’ să nu te încurajez. Nu ne pasă de omul de sub jeg. Vrem doar asta cu estetica urâtului. Clar? Mai urmează sa ne spui că fără de anumite persoane nici nu eşti întreg. Bine, întreg nu te-am bănuit veci c-ai fi. Cel puţin nu la cap. Observ doar ca există o simetrie între vulgar şi intensitatea scrierilor tale. Ştiu, o să spui că observ prost. Acuma legat oarecum de greaţa ta de inceput – imaginează-ţi că generaţia asta de piţipoance – cu cocalarii aferenţi, desigur – care au amu 10-14 ani (şi nu-s înstare a gândi doi silăbi fără a greşi) îs ăia de ne-or plăti noua pensia. Şi tu te mai iei de şăfuţul lu’ Hudrea. Bă, viitor de aur ţara noastră are! Şi Jăgstaru’ are palpitaţii când vede TI în lista mess-ului, neştiind dacă-i. Treabă-i asta?

 74. August 11, 2009 la 22:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Atunci, de ce nu vă referiţi, domnucă scumpă, dăcât la prima parte a acestui articol, cea care stinge mucul ţigării scabrosului în balta duhnindă a ingratului? Că trageţi la senzaţional ca nişte cancanişti ipocriţi, de aceea, mânca-mi-aţi minju’.

 75. August 11, 2009 la 22:17
  link permanent
  Ţâşpoc zice ca:

  Dacă-i musai, pot înţelege să fiu scumpă. Da’ domnucă, deloc. Ţâşpocu-i de gen masculin. Înţălesu-mi-ai eronat sarcasmul. Doară n-oi admite că n-am fo’ io destul de explicit. La senzaţional, tragem, dară. Ca nişte cancanişti .. fie. Şi ipocriţi. Deşi ar fi sunat bine şi cancanari onanişti. In fine, mânca-ţi-ar.

 76. August 11, 2009 la 22:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Voi cum vă dă unul replica cu aceeaşi simpatie, cum că nu vă-nţelege sau nu vă citeşte cu atenţie. Ce piiiz-…

 77. August 11, 2009 la 22:23
  link permanent
  Ţâşpoc zice ca:

  deţ. Asta trebuia să fie continuarea.

 78. August 11, 2009 la 22:40
  link permanent
  roxi zice ca:

  imi place

 79. August 11, 2009 la 22:50
  link permanent
  Iulica zice ca:

  Fii gelos, Darius! Pai ce inseamna sa tot vorbeasca cu Bogdan ala? Ii gata iubirea lor sau o lungesc-tarasc asa la infinit? Io pan’acuma eram cu mainile de gatul lui.

 80. August 11, 2009 la 22:57
  link permanent
  cash zice ca:

  ai impresia ca epave miscatoare supraponderale sunt numa in zalau city?? nu fi demoralizat ….asa e peste tot..difera doar modul in care au ajuns la stadiul asta.

  in ceea ce priveste treaba cu timea…plm e o treaba care ma depaseste :) ) te descurci si o rezolvi …cred

  te inspir? :) )

 81. August 11, 2009 la 23:00
  link permanent
  Andi zice ca:

  Darius e trist. Ce poate fi mai deprimant? Şi culmea e că nimeni nu observă.

  Dacă-mi permiţi, prostea, scrie numele unuia cu “t” şi pe-al alteia cu “T” şi-ţi rezolvi problemele cardiace.

  Părinţii m-au pus să te salut pentru “schimbul de marfă” avut loc în mai, deci servus.

  Şi dă jos oribilitatea asta de temă, de dragul Timeei, că or s-o găsească şi-or s-o răpească şi-or să te şantajeze până o pui înapoi pe-aia veche şi tu nu vrei să-ţi rănească cineva iubita, aşa-i?

  [şi vezi că baga aia e un material, care se potriveşte aici ca Nucă în perete. deci nu]

 82. August 11, 2009 la 23:38
  link permanent
  Fla zice ca:

  propun un concurs fara premii.

  descoperiti toate felurile in care s-o schimbat Jegosenia Sa.

  exhaustiv pe tate! in toate directiile multilaterale si dorsal dezvoltate in care s-o produs vreo modificare a personalitatii dumnealui.

 83. August 11, 2009 la 23:53
  link permanent
  fanel zice ca:

  e mijto tema ca e complexa asa :) ))=))are multe widget-uri :) ))…cam sters scris jeg.ro mergea tot un ros’

 84. August 12, 2009 la 01:11
  link permanent
  cetitoriu zice ca:

  Cu cat ma uit mai mult, cu atat ma sparie mai tare tema asta. Daca ii stii p-aia care scriu pe messenger cu rosu si font mare si multe semne de exclamare (cel putin 10)… cam asa. Pare cam de nebuni… parca ar fi blogu’ de la Romania Mare. Direct de la titlu’ ala mare si italic ne izbeste dubiosenia si ne apuca vertijul.

 85. August 12, 2009 la 09:07
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Deci eu zic cum ca aspectul blogiului e foarte placut ochiului meu si ca imi place ce ai scris.
  Da’ Timea nu stie ca e cu tine? Cum sa vorbesti cu un Bogdan, cand poti conversa cu acel Darius…nu are logica, te rog investigheaza.

 86. August 12, 2009 la 09:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Iulică – da’ ce vine are amărâtul băiat, de să te iei tu de gâţi cu el? Presupun că asta-i concepţia ta de diplomaţie? Ruşâne! Lucrurile trebuiesc rezolvate cu meschinărie, nu violenţă!

  Caş – mulţam pentru întregul ajutor.

  Andeo – greşită! Darius e ferice.

  Flavie, dragă – tu-ai zis că-n bine. Acesta ar fi felurile în care m-aş fi schimbat. Cuvintele tale.

  Fănel şi Sofia, minus Cetitoriul – vedeţ’ că-i faină tema? (reţineţi că şi io consider că-i urâtă)

 87. August 12, 2009 la 10:48
  link permanent
  artistu zice ca:

  Nu-i corect! Tre sa pui pe fundal o poza cu tine pe bicla, ca plimbarea asta prin RO va ramane stamplila ta mult timp de acum inainte. Si in coltul din dreapta sus ar trebui sa il pui si pe Flo cu o sticla in mana! :D

 88. August 12, 2009 la 10:53
  link permanent
  monica zice ca:

  Io zic c-ar trebui sa puna pe fundal o poza cu toate IBANurile din care a curs combustibil pentru bicla. Pe care combustibil l-a luat din sponsorizari, iar ibanii nostri i-a baut. Si mincat. Da’ mai mult baut, la cit e de slab.

 89. August 12, 2009 la 10:54
  link permanent
  Magus zice ca:

  Io zic sa puna si o poza cu Timea.
  Iar la tema imi place prostia aia care-ti arata cati cititori sunt pe site. Chiar acuma zice:

  0 cititori online
  (cu tot cu tine)

 90. August 12, 2009 la 11:04
  link permanent
  Magus zice ca:

  cine draq va pus sa-i dati bani? sunteti tampiti?! avea Cocosila o vorba inteleapta…
  eu nu i-am dat. eu i-am luat. interviu…alea alea

 91. August 12, 2009 la 11:08
  link permanent
  monica zice ca:

  Sincer, nu stiu cine nea pus. Serios. Cred ca inimile noastre bune care neau dat brinci. Inspre.

 92. August 12, 2009 la 12:09
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Aualio iar mi-am amintit de atunci cand i-ai dat bani cica si din partea mea. In loc sa-mi dai mie banii din partea mea, sa-i am eu, tu i-ai dat astuia sa-i bea!

  nu, nu, ca iar ma enervez.

 93. August 12, 2009 la 12:16
  link permanent
  monica zice ca:

  Si daca-ti dadeam tie bani din partea ta, Zapo, mi-i mai dadeai inapoi?…

 94. August 12, 2009 la 13:40
  link permanent
  Oana zice ca:

  Nici mie nu-mi place noua fata a jegului…iti sare in ochi si iti zgarie retina..ori jegul apare pe nesimtite, cu el te trezesti dintr-o data pe blugi, pe adidasi, pe moaca…Dar deh, daca e musai sa se schimbe ceva, primesc..

 95. August 12, 2009 la 14:14
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ooops jegătania o roşit olecuţă la vox populi, n-aş fi crezut, se maturizează, vădeşte sentimente :P

 96. August 12, 2009 la 14:34
  link permanent
  Tatiana zice ca:

  Da’ urâtă temă au mai găsit oamenii care se pricep. Eu zic că eşti prea flexibil. Că pragmatic n-am înţeles de ce-ar trebui să fii.

 97. August 12, 2009 la 14:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Care-arată ce? Nu schimb nimică! Supuneţi-vă!

 98. August 12, 2009 la 14:57
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Apropo:

  Să ne amintim puţin clipul cu puiuţu’ de comunist. Îl ştiţi, ăla micu’ în care Bâjel îl face mincinos pe Băselu’. Care băsel chiar minţise, dar el se scuza cam aşa: stai aşa, mă copile, să vezi, că situaţia nu-i alb-negru, că e complicat, că lucrurile nu-s simple, că poveşti, că să-ţi explic.

  Nişte cetăţeni către Darius: bă, ai zis că să-ţi dăm bani să-ţi iei triciclu, să faci turul ţării. Ţi-am dat. Unde-i triciclul? Darius: stai aşa, mă copile, să vezi, că situaţia nu-i alb-negru, că e complicat, că lucrurile nu-s simple, că poveşti, că să-ţi explic. :lol:

  Iar de schimbat, vei schimba-o, nu te poţi opune maselor.

 99. August 12, 2009 la 15:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io-am zis că situaţia-i neagră, când voi mi-aţi donat-o albă. Am zis io alte culori? Nouăşnouă.

 100. August 12, 2009 la 15:34
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  Mo da ce zarva e la voi aici, coptii nu mai injurati si care aveti chef de futai: s-o inventat centura. Darius BRAVO, mishto tur, de e ceva mai dati un REPEAT prin tara. BRAVO echipei JEG, % (coi sucit), bafta, multa bafta. PS dati-mi si mie adresa d mess pls.

 101. August 12, 2009 la 15:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toată lumea, daţi-i fetii adresa de mess, pls.

 102. August 12, 2009 la 15:58
  link permanent
  Fla zice ca:

  cb.flaviu@yahoo.com!!!

 103. August 12, 2009 la 15:59
  link permanent
  monica zice ca:

  101 dalmatieni, comentarii si pumni dupa ceafa ce meriti tu! Asta dupa ce-ti daduram cu tontii aproximativ 1001 de RON. Da, insist. Si? Dupa cum ai vazut, eu, bunaoara, am luat banii de la gura Zapii ca sa-i bag in fundu’ tau! :mad:

 104. August 12, 2009 la 16:31
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  Darius mamá, nu-s fatá. Ms d adresa d mess.

 105. August 12, 2009 la 16:35
  link permanent
  monica zice ca:

  Prsvrnta moare ultima.

 106. August 12, 2009 la 16:37
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  Am vreo 2 intrebàri sá-ti pun: Cum o fost in Comanesti? si Ti-o placut shatra de “negri” binevoitori sa và cazeze cu promisiune de a nu và ciordi nimic ( ce amabili, lua-ia-si respiratia )? Ms dak raspunzi

 107. August 12, 2009 la 16:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vorbeşte, mă, cu toată tastatura. Şi pune accentele corect, că se simte.

  La Comăneşti a fost deosebit, datorat chelneriţii din birtul Enigma. Iar cetăţenii de etnie rromă mi-or plăcut imediat cum or plecat, de la depărtare. Da’ păreau amabili, deci nu vroiau să ne bruscheze când urmau să ne ia totu’.

 108. August 12, 2009 la 17:31
  link permanent
  Zappy zice ca:

  @monica da ce, jegul ti-i i-a dat inapoi?! n-am descoperit unde se afirma asta.

 109. August 12, 2009 la 17:39
  link permanent
  monica zice ca:

  Zapo, esti nervoasa. Respira. Cu gura-nchisa! Asa… Care parte din toata lumea ii scoate pe nas lui Darius AICI si ACUM n-ai inteles-o tu? :lol:

 110. August 12, 2009 la 17:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mno, am venit de la tevereu, m-am sfădit cu ăia de numa’ firava Irina de la pupitru ce-o izbutit să mă scoaţă de la omucid. Unde io eram omu’, iar regia era cidu’.

 111. August 12, 2009 la 17:50
  link permanent
  monica zice ca:

  Da’ de ce te chemară, împrimu’ şi-mprimu’ rînd?

 112. August 12, 2009 la 17:53
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Io întreb altfel: de ce te-ai dus? Poţi pentru ca să ne răspunzi sincer la această întrebare?

 113. August 12, 2009 la 17:54
  link permanent
  Fla zice ca:

  da’ de intors de ce te-ai intors?

 114. August 12, 2009 la 17:55
  link permanent
  monica zice ca:

  :lol: Dintre toti, Fla a nimerit-o cel mai bine…

 115. August 12, 2009 la 17:57
  link permanent
  Fla zice ca:

  Sa pui filmarea.

 116. August 12, 2009 la 18:00
  link permanent
  Magus zice ca:

  I-au propus sa o inlocuiasca pe Marioara Murarescu. Va fi imaginea productiei de mare angajament si avant proletar, Tezaur Folcloric!

 117. August 12, 2009 la 19:19
  link permanent
  cash zice ca:

  sprintam pe butoanele telecomenzii cu viteza lui Usain Bolt, cand, brusc si neasteptat nimeresc pe TVR CLUJ (de ce am eu in teveu TVR CLUJ nu stiu…ca eu sunt din Brasov pam pam) si il vad pe Darius Groza. imi pare rau ca am prins numa 10 minute. Ai prins-o un offside pe blonda la faza cu “empiric” :) )) s-a bagat ala in seama si a incercat sa o dreaga:)) mi-a placut :) )

  in alta ordine de ideii …nu inteleg ce are lumea cu leiautu asta…la tzara merge :) ) ceva trebuie schimbat ca doar tot jeg ramane

 118. August 12, 2009 la 20:08
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  Darius am skris asha k nu am “a” cu caciulitá pe telefon, intelegi tu…..ms fain cá ai raspuns la intrebárile alea 2

 119. August 12, 2009 la 20:11
  link permanent
  Fla zice ca:

  io te ìn,telek

 120. August 12, 2009 la 23:30
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  Cineva s-a tuns vreodata kel sa-mi zicá ce a simtit k yo má simt tare nashpa…NEED repede de un ráspuns ca sá má consoleze. Ms anticipat.

 121. August 12, 2009 la 23:33
  link permanent
  Magus zice ca:

  io m-am ras in cap intr-o vara si de la frizerie m-am dus la plaja. si nu aveam sapca. poti incerca si tu sa vezi cum e.

 122. August 12, 2009 la 23:40
  link permanent
  Fla zice ca:

  io m-am tuns odata 1mm si n-am simtit nimic deosebit. da bine, io-s mai nesimtit.

 123. August 13, 2009 la 01:01
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  Multumesc mult cá mi-ati raspuns la intrebare. Pt mine e ceva ciudat ca in loc de pár sá am “sandpaper” din ala extra fin. Ms fain. PS: am sa incerc sa ies cu chelia la plajá. Vreau si yo sá vád cum e.

 124. August 13, 2009 la 09:08
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai Kirtittzzaaa, ia incearca tu sa te tunzi zero la coaie si pe urma sa ne spui si noua cum e. Da` coaiele sa le lasi acolo, da ? numa` parul se tunde.

  Pe de alta parte eu zic sa-l bombardam pe pulifrici cu cereri de a schimba tema blogului. Daca nu citeste aici lasa ca incep eu cu semeseuri ca au fost baietii astia salon si mi-au dat o punga de semeseuri pe doar 3 euroi.
  Numarul il cunoasteti, da ? Sau sa vi-l scriu eu aici ?

 125. August 13, 2009 la 10:53
  link permanent

  Ti-ai schimbat tema :)

 126. August 13, 2009 la 11:01
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Aveti ceva cu parul in general sau e doar o situatie speciala? :)

 127. August 13, 2009 la 11:05
  link permanent
  monica zice ca:

  Io zic ca e o situatie speciala, dar speram sa treaca repede.

 128. August 13, 2009 la 11:15
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da’ si avem ceva cu el, daca e unde nu trebuie si cat nu trebuie. sau daca nu e unde ar trebui. adica sa steie in mortii familiei ma-sii unde-i e locu’. ca si pula, dealtfel, care cand ti-e lumea mai draga, adica in metrou, se apuca sa scoata capu’, sa vada ea ce si cum etc.
  da’ si asta e o situatie oarecum speciala. si da, asta trece.

 129. August 13, 2009 la 11:35
  link permanent
  monica zice ca:

  Ba Jimi, discutia asta parc-am mai avut-o o data… Da’ imi amintesc ca ne refeream numai la par.

 130. August 13, 2009 la 11:56
  link permanent
  Tatiana zice ca:

  Eu zic să-l susţinem pe Darius. Ce dacă tema e urâtă? El să fie sănătos.

 131. August 13, 2009 la 12:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Exact, am nevoie de sprijinul vostru. Vă rog să vă strângeţi în juru-mi.

 132. August 13, 2009 la 12:40
  link permanent
  monica zice ca:

  Ce daca tema e sanatoasa? El sa fie… adica lasati! Da, sa ne stringem in juru-i.

 133. August 13, 2009 la 12:51
  link permanent
  BLOG VEDETE zice ca:

  nu vead rostul sa-l stergi. Schimba-i numele.

 134. August 13, 2009 la 13:17
  link permanent
  Oana zice ca:

  Darius, eu zic sa nu mai faci invitatii de-astea cu strans in juru-ti…ca poate se gasesc unii sa se stranga in jurul gatului…si daca mai aduc cu ei si o sfoara.. ;) )

 135. August 13, 2009 la 13:51
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ne strangem, da’ pe aia cu sculatu’ pulii cand e lumea mai draga ai retinut-o, da? sa nu zici dupa aia ca ce te-mpunge, ca…

 136. August 13, 2009 la 14:52
  link permanent
  Ndrey zice ca:

  Respect maxim Radu Ceuca.

 137. August 13, 2009 la 14:52
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  mai bine scoate pe tibor si pune id-ul meu in loc. promit ca nu iti fac dificultati tehnice din astea. niciodata…

 138. August 13, 2009 la 14:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi tă’ aşa, pă rând, apoi s-o scot pe Timea etc., nu?… Potlogaro.

 139. August 13, 2009 la 14:57
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  apoi degeaba zici potlogaro daca nu incerci….

 140. August 13, 2009 la 15:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ej, lăsaţi.

 141. August 13, 2009 la 15:13
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  macar da la prieteni care nu se vaieta id-ul meu…
  daca cere careva. pa

 142. August 13, 2009 la 15:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu p’e cere.

 143. August 13, 2009 la 16:50
  link permanent
  Fla zice ca:

  Deci, care-i ideul?

 144. August 13, 2009 la 16:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu, fiule Flaule? Scrie acolo: timeasur@yahoo.com Mânca-u-ar spamu’, că ea ş-o cerut-o.

 145. August 13, 2009 la 17:10
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  nu aici ma jeg incult de taran prost :(

 146. August 13, 2009 la 17:26
  link permanent
  monica zice ca:

  Da’ unde?

 147. August 13, 2009 la 17:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mna, ‘mnezo şi ‘ristos! Păi…

  Mă, io?!

 148. August 13, 2009 la 18:14
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  jegulet de ce imi scrii tu daca zici ca nu? prietenii am zis. au inteles si au scris… tu esti in plus, da?

 149. August 13, 2009 la 18:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu m-am răstit la tine, da’ sper că eşti mai bine, ţi-ai mai revenit. De ce-ţi ceri lucruri ce nu ţi le trebuiesc, apoi vorbeşti necuviincios? Nu se cade, mai ales unei domnişoare selecte, aşa cum eşti tu.

  Îţi asigur aici spaţiul de agăţat, că nu mai mere pe hi5, dar te rog să te comporţi.

 150. August 13, 2009 la 18:46
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  vezi ca stii sa vorbesti? asa te doream, nu sa ma apostrofezi taraneste…

 151. August 13, 2009 la 18:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, pe tine cum să te apostrofez, mă-nţelegi…

 152. August 13, 2009 la 19:37
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  Jjmerino pen’ultimu msg de mai sus pt cine era? Cá nu inteleg……… Apropo Marius S cu ce ocazie má faci tu pulifrici?

 153. August 13, 2009 la 19:49
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  kirtitZZa tati? problem? si tu o freci oral in dialect? ce repete te prinzi de chestii…

 154. August 13, 2009 la 19:54
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  Mo Timea da nu se face asha, totusi un respect si pentru altii, eu nu am inceput sa injur pe altii pricepi? Si oricum nu am intrat cu un gand rau…si daca sunt persoane cu obrazu gros nu poti sa te intelegi cu ei.

 155. August 13, 2009 la 19:56
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  :)

 156. August 13, 2009 la 19:57
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  kirtitZZa oke oke am inteles. si tu te comentezi singur…

 157. August 13, 2009 la 20:00
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  MS ca mi-ai inteles mesaju. RESPECT :)

 158. August 13, 2009 la 20:01
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  Vre-o tema de blog? Ms

 159. August 13, 2009 la 20:10
  link permanent
  Fla zice ca:

  Nici-o tema. Lord KirtitZZa, ai vazut “Politzist, adjektiv”?

 160. August 13, 2009 la 20:12
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  noa n-am io treba cu tema :) cautam cartierul general al nefutuZZilor care se autosatisfac idilic reciproc in limbaj vulgaric taranesc (astia shkimba cuibul mai des ca ceausescu in ilegalitate). am ameZZit tat vazindu’le chinurile si invirtindu’se unu’ dupa altu’, nu tb sa imi explici de la inceput signalele sau puterea dependentii lor. dar am aprecia pozititv daca ai reusi sa ii campezi aici sau intr’un singur locus.
  cit de n si N or fi, nu conteaza, astia se de-cupleaza numa virtual si la vedere, in public. cred ca ex-hibitionism ii zice. de aia ne sint dragi. le stim povestile da viata, nu se face sa le pierdem urma tocmai la spartul dealului…mai aveam un pic si sa stabilizau echipele si o dat strechea in ala umflat…o confundat virtualu’ cu realitatea lui jalnica. pacat mare :( se jucau ase de periculos…

 161. August 13, 2009 la 20:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Plecaţi în spatele blocului, până e timp.

 162. August 13, 2009 la 20:30
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  Nu Fla, nu am vazut, Timea se vede k te referi la mine…………..pacat si eu credeam ca pot gasi niste prieteni……. ms de primire.

 163. August 13, 2009 la 20:37
  link permanent
  monica zice ca:

  Bai, Grozo! I WANT MY OLD JEG BACK!!! Serios. Ce-i bilciul asta? Parc-ai schimbat tot, nu doar tema aia nefericita.
  Sau am imbatrinit eu.

 164. August 13, 2009 la 20:44
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  Darius Groza :) asta ar face, tu ce altceva crezi ca viseaza? ase fain sa joaca cateodata…nu’ amu, da cateodata.

  kirtitZZa cata, draghe, cata. am vazut ca te-or primit fain mai sus. nu am timp azi de tine, ni s-o extins activitea si tb sa vad ce comenteaza si alte blocuri despre acesta, apoi mai ne-am modernizat si pe twitter si hi5 si alte dracii foartie greu de urmarit cu devotiunea cuvenita actului inteluctual de mare tinuta limbistica.
  uite, monica va poate explica mai bine, ca pare cea mai agitata sa pastreze cuibu’ adunat.
  imi place mult cum se expune si mai ales cum isi expune vietisoara. si are ceva cu batrinetea sau cu babele sau temeri pe tema asta, ceea ce o face si mai delicioasa decat pare.

 165. August 13, 2009 la 20:45
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  pacat ca ma moderezi la comanda lu monica, ea imi e cea mai draga. si o stie…

 166. August 13, 2009 la 20:48
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  monicuta :( nu ne lasa sa batrinim si sa murim fara sa apucam sa te vedem calmata la casa ta virtuala. oricare o fi …

 167. August 13, 2009 la 21:10
  link permanent
  Timea Sándor zice ca:

  kirtitzza cata, draghe, cata. am vazut ca te-or primit fain mai sus. nu am timp azi de tine, ni s-o extins activitea si tb sa vad ce comenteaza si alte blocuri despre acesta, apoi mai ne-am modernizat si pe twitter si hi5 si alte dracii foartie greu de urmarit cu devotiunea cuvenita actului inteluctual de mare tinuta limbistica.
  uite, monica va poate explica mai bine, ca pare cea mai agitata sa pastreze cuibu’ adunat.
  imi place mult cum se expune si mai ales cum isi expune vietisoara. si are ceva cu batrinetea sau cu babele sau temeri pe tema asta, ceea ce o face si mai delicioasa decat pare.

 168. August 13, 2009 la 22:24
  link permanent
  ccd zice ca:

  tema a devenit mult urita

 169. August 13, 2009 la 22:47
  link permanent
  Mostenerozucat zice ca:

  Vand teren agrabil 40ha, ieftin, 3000Euro, am nevoie urgenta de bani

 170. August 13, 2009 la 22:51
  link permanent
  Mostenerozucat zice ca:

  va dau id meu de mess, va rog nu insistati daca nu cumparati

  dicianu_stefan@yahoo.com

 171. August 13, 2009 la 22:53
  link permanent
  KirtitZZa zice ca:

  :) ce mai vanzare………….:)) uite tema blog-ului :) )

 172. August 13, 2009 la 22:58
  link permanent
  Is Piszta Bácsi Fidesz Voter? zice ca:

  ramane cum am stabilit: un pic mai camuflati ca sa umfla si doare rau. noapte buna pe tate fronturile

 173. August 13, 2009 la 23:19
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai kart izza sau cum ti-o zice…
  Tu n-ai priceput inca (,) ca aici e jeg ?
  Cind intri prima data trebuie sa primesti botezul. Asa e moda la noi.
  Daca nu-ti convine sau daca nu tii la tavaleala cara-te baiete. Du-te pe hi5.
  Apropo, nu ma cheama Marius S. Esti al doilea care imi zice asa deci te astept cu mielu` (sa nu te puna dracu` sa glumesti cu asta ca…. )
  Pe de alta parte eu zic sa citesti cu mai mare atentie. Pulifrici e jegul sef care a binevoit sa schimbe tema blogului si sa bage rahatul asta cu litere aiurea, asezare in pagina aiurea, imagini aiurea, de zici ca nu mai e jeg. Mi-e dor de jegul vechi !
  Oricum, daca ai impresia ca ai venit pe jeg si nu te-am intimpinat cum se cuvine te dau in seama altcuiva.
  Jimi, ai legatura.

 174. August 14, 2009 la 10:24
  link permanent

  Mda…
  Old Jeg was way better!

  PS. Welcome home! Adica acolo, in Cluj.
  PS2. Sa vezi aici ce oameni urati is….

 175. August 14, 2009 la 10:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sunt… dragă… la Cludge.

 176. August 14, 2009 la 12:27
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ce pula mea?

 177. August 14, 2009 la 13:17
  link permanent
  piszta bácsi zice ca:

  ce ne place cel mai mult sunt ticurile verbale preluate de unii de la fostii-fostele lor si pe care fanii lor le preiau entuziast fara sa stie ca alea sunt omagii pentru ecsi ;) asta era cea mai haioasa ideee din clubul vesel si felice

 178. August 14, 2009 la 14:29
  link permanent
  piszta bácsi zice ca:

  hei, nu vorbeste nimeni europeana pe aici?? :D

 179. August 14, 2009 la 18:39
  link permanent
  Tatiana zice ca:

  Dacă Dariusu nu ne aude, el fiind ancorat în sinergia transcendentală a analizei urâtului sub multele sale forme şi a iubirii în forma sa unică care contează, rugăm echipa de oameni care se pricep să facă ceva cu tema asta. Orice, în special să o şteargă de pe faţa pământului.

 180. August 14, 2009 la 18:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ciurdă de nemernici şi nătânge! ÎN VECI!

 181. August 14, 2009 la 19:13
  link permanent
  Tatiana zice ca:

  Ştie cineva care e antonimul la AMIN?

 182. August 14, 2009 la 19:15
  link permanent
  fcb zice ca:

  haipa?

 183. August 14, 2009 la 20:02
  link permanent
  Navigatoru zice ca:

  Vai, Tatiana! Nu vrei să vedem împreună un film de dragoste? :D

 184. August 15, 2009 la 00:29
  link permanent
  Tatiana zice ca:

  Vai, nu! :D Dar să ne povesteşti fazele interesante …

 185. August 15, 2009 la 03:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai…unu i-o vara dosnic lu’ una.

 186. August 15, 2009 la 08:38
  link permanent
  Navigatoru zice ca:

  Vai, Tatiana! Unul încerca să acţioneze delicat la nivelul colonului uneia. Apoi se muta la alta. Şi tot aşa, de vreo trei ori pe an. Are şi sequels. :) Iar antonime pentru AMIN pot fi NTZ sau AMÎN…

 187. August 15, 2009 la 11:14
  link permanent
  fcb zice ca:

  sau MDA…

 188. August 15, 2009 la 12:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tatiana a rulat ca nimeni alta.

 189. August 15, 2009 la 12:57
  link permanent
  gaura popularis zice ca:

  pai… o telecomanda buna face intotdeauna minuni. lu’ una pe faza’i dai explicatii sumare si sare singura’n desfasurator. excludem persoanele disperate care au nevoie de luni de zile sa exprime ce poftesc. adica sa primeasca ce poftesc.
  restu’ e cancan

 190. August 15, 2009 la 13:11
  link permanent
  Navigatoru zice ca:

  Vai, Tatiana, iti stau la dispozitie daca rulezi. Sau tie, gaura popularis. Sint treaz si alert, ma gasiti pe aici care aveti nevoie si de miine.

 191. August 15, 2009 la 15:34
  link permanent
  Zmotocitoru' zice ca:

  Vai Tatiana, pula nu se freaca, se suge, daca vrei, dupa un film romantic poti sa incerci

 192. August 15, 2009 la 15:36
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Pulifrici ce sunteti, nu-mi ziceti si mie “la multi ani“ ?
  Gata, am zis eu.

 193. August 15, 2009 la 16:48
  link permanent
  mirmen zice ca:

  unde-i secţiunea comentarii, după ce dai clic pe Marian S.??!! dar, oriş’cît: LAAA MMMUUULLŢŢŢIII ANIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D

 194. August 15, 2009 la 16:48
  link permanent
  gaura popularis zice ca:

  Zmotocitoru’! :( Cui dai tu mura’n gura? [Amazoanele astea purii inteleg latineste, nu trebuie sa urli aseee!]

  Marian S.
  LMA si baga mare. [Simte-te, fa si tu cinste cu-n meniu dieteticus de ziua ta!] :D

 195. August 15, 2009 la 16:49
  link permanent
  gaura popularis zice ca:

  Zmotocitoru’! :( Cui dai tu mura’n gura? [Amazoanele astea purii inteleg latineste, nu trebuie sa urli aseee!]
  Domnule cu pulifricii
  LMA si baga mare. [Simte-te, fa si tu cinste cu-n meniu dieteticus de ziua ta!] :D

 196. August 15, 2009 la 16:50
  link permanent
  aura popularis zice ca:

  [Amazoanele astea purii inteleg latineste, nu trebuie sa urli aseee!]

 197. August 15, 2009 la 16:52
  link permanent
  Forte zice ca:

  Wicked post, dude!
  Imi place cum scrii, imi place comicul asta negru din cuvintele tale.

 198. August 15, 2009 la 18:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mulţumesc, eşti un drăguţ.

 199. August 15, 2009 la 19:13
  link permanent
  cotetu informativ zice ca:

  bai tupeistilor, mai terminati’va odata cu mistourile de barfa ieftina mondena, figurantilor care esteti!
  lasati’o pe momica satanoiu sa vina sa ne explice cum este cu bilciul disfunctional!!! credeti ca i’o fi usor sa coordoneze triunghiul echilateral-disfunctional cand o latura e un personaj politic in semi’important in ascensiune, cealalta latura si cea mai importanta este tocmai in desertul a’rabic al romantismului mijlociu, iar ultima’i'un coleric cu fantasme sportive orificiale si una asexuata precum lucrarile asexuate de creatie discrete pe care si’le comanda?? :( potentialul de suptilitate al acestei doamne este urias!). asteptam sa se mai implineasca si apoi ne mutam toti paparazzi la nivelul de publicitate pe care sugereaza ca il are deja. stati ca vine de la film imediat si va explica pe intelesu’ vostru babe si mosi birficiosi! amatorii sa stea deeparte ca’i bruiaza sistemu’ de comunicatii! liniste

 200. August 15, 2009 la 20:15
  link permanent
  narc zice ca:

  sunteti foarte haiosi! m-ati facut sa vizitez personajele din piesa asta :) am observat ca isi semneaza unele posturi cu “Fut,” si scrie cu “E” mare cand vorbeste despre ea insasi. imi place cum scrie EU :lol: merita toata atentia. eu, unul, o trec in blogroll :D da link exchange

 201. August 15, 2009 la 20:16
  link permanent
  narc zice ca:

  :)

 202. August 15, 2009 la 21:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Un’e sfântă Mă-ta vrei link exchange, care eu n-am blogroll?

 203. August 15, 2009 la 22:43
  link permanent
  narc zice ca:

  Ba sfântă Mă-ta, care i´o am.

 204. August 15, 2009 la 22:45
  link permanent
  Iulica zice ca:

  suBtilitate, domnu cotet informativ

 205. August 15, 2009 la 22:48
  link permanent
  Iulica zice ca:

  Mostenerozucat… nu zici unde e pamantul? :) ) daca tot nu ti-a sters commentu’

 206. August 16, 2009 la 01:25
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu am incercat sa aduc discutia spre tarfe, anal, gaozareala, urofilie, deepthroat etc, da’ vad ca o tineti pe-a voastra si folositi perdeaua. perdeaua e buna. iti stergi pula pe ea inainte sa fugi de la locul faptei. da, iar. beau.

 207. August 16, 2009 la 01:46
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Jimi, gata, te-am iertat pentru episodul din trecut.
  De data asta votez cu tine. Nu vezi ce de pulifrici s-au strins pe aici ?
  De cind a mers nebunu` asta cu trocaleta pe drumurile patriei si-a atras un numar de vizitatori noi, unii dintre ei de tot hazul.
  Bai baieti, zilele astea am trecut pe linga spitalul 9 si ce credeti ca am vazut ??? E gol ! Care n-ai cazare asigurata spune aici si aranjam ceva.

 208. August 16, 2009 la 06:11
  link permanent
  jo zice ca:

  sa nu va faceti bine :)

  … “e-atata de rau ca e bine
  e-atata de mult daca e nu…”

  http://www.youtube.com/watch?v=DA1agHT5kUA
  woodstock ul nostru :)

 209. August 16, 2009 la 06:56
  link permanent
  narc zice ca:

  stati baieti, nu va grabiti, abia acum invatam sistemul de comunicare al acestei dihanis mirabilis! o sa ne distram la maxim cand deprindem codu´ anal romantic…

 210. August 16, 2009 la 07:06
  link permanent
  narc zice ca:

  a, da, jimerino, vad ca tirfele iti raspund mereu [si desi nu le place decit cu perdeaf subtil!], nu se dau in laturi de la chemarea ta si iti cauta tovarasia mai mereu. eu propun sa le fii tu lider, acum, cind surfy, si´taiat, venele romantice,da.
  auzi sfisietoarele grohaituri cum te cheama? stiu ca momentan iti par mugete, da´s grohaituri, fatu´ meu. grabeste´teteteteee sa acceptabilis, altfel facem implozie de disperare.

 211. August 16, 2009 la 10:27
  link permanent
  fla zice ca:

  mă, ce zi e az’?

 212. August 16, 2009 la 14:17
  link permanent
  narc zice ca:

  păi az’ e ziua cind ne rebranduim, daaaa! păi asteptam noul sistem de morsă. entuziasmantă viteza de reactie strategică, dincolo de agentii veghează guvernú nemairăbdător. care nu ne lasă la greu grele.
  amu´ incepe adevărata dickstractie, ave´ti putintică rabdari.
  marketingu´sexual este noua culturică puBlicitară pe termen lung. suck my strategy forever ii zice. iar noul logo va fi PAIDECE NU MAI FUT?

 213. August 16, 2009 la 17:57
  link permanent
  narc zice ca:

  laba la mucu´ groh e ocupat iar :D pe loc re´pau´s

 214. August 16, 2009 la 18:24
  link permanent
  alexandra zice ca:

  Io ‘nainte radeam la posturile de-aci, da’ amu’ nu mai rad. Sa-mi ziceti voi care va credeti cu mintie multa da’ io di ce nu mai rad?

  Si auzi mah, Narcule sau ce-i fi tu, mai taca-ti fleanca ca ma obosesti. Prea ti se erecta tie de la o vreme incoace si ai stricat jegul cu spurcaciunile de le tastezi.

  In rest, ziua buna.

 215. August 16, 2009 la 18:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap-clap.

 216. August 16, 2009 la 19:01
  link permanent

  pai alexandra a rulat minim

 217. August 16, 2009 la 19:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Săraca de tine. Eşti doar prost.

 218. August 16, 2009 la 19:41
  link permanent
  Anonim zice ca:

  100 % joc. nimic serios sau adevărat. să fugim. să ne reparăm imaginea la preteni

 219. August 16, 2009 la 19:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cineva tocmai mi-a zis în regim privat că îi e dor de…. d-d-de…

  … ei bine, de când scria Biblel poezii.

 220. August 16, 2009 la 20:40
  link permanent
  Anonim zice ca:

  Vrei să spui Bibly. :)

 221. August 16, 2009 la 23:40
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Acum am păţit ca prima Alexandră, citind ce scrie o alta Alexandră inclusiv cu precizarea “http://n-am” la Website, şi încercam să-mi aduc aminte ce-am căutat pe Jeg azi la ora 18:24 şi de ce eram atât de nemulţumită de Jeg. Totuşi, cum e scris “alexandra” şi nu “Alexandra” cum v-am obişnuit, am înţeles, cumva, din start, ca n-am fost eu.

 222. August 17, 2009 la 10:01
  link permanent

  Prea multe Alexandre pe Jeg…eu ma pun sa dorm, pana la un nou post.

 223. August 17, 2009 la 11:36
  link permanent
  artistu zice ca:

  Maistreee, treci la treaba si mai scrie ceva, lasa mirc-areala pe blog! Cum ai gasit Clujul dupa atata timp de lipsa?

 224. August 17, 2009 la 11:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Unde era.

 225. August 17, 2009 la 12:19
  link permanent
  Macworld Fun zice ca:

  să nu pleci lady Alexandra, rogu-te. avem nevoie de o Prietenă adevărată, pe care să contăm azi.

 226. August 17, 2009 la 21:18
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Baaa, s-a inchis blogu` ? A bagat asta moderare ? Ati plecat toti la mare ?
  Sa pun o vorba buna pe linga Bibli sa se intoarca ?

 227. August 28, 2009 la 13:06
  link permanent
  oles adelin zice ca:

  asta e blogul vietii

un trackback

 1. [...] Să rămânem, vă rog, în acest registru al fraţilor şi prietenelor lor, însă de această dată să ne referim la relaţia disfuncţională pe care o am eu cu iubita mea (pe care aţi disputat-o fără de concluzie mai încoace). [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)