Triciclul – cu o bicicletă-putere mai perfomantă decât monociclul

sari la comentarii

SÂMBĂTĂ ŞI DUMINICĂ MĂ AFLU LA CAPITALĂ, ÎN VEDEREA NEGOCIERII ŞI A UNUI CADOU SUPLIMENTAR DE CARE VĂ VOI INFORMA.
REDACŢIA VA PUBLICA ŞI UN PROGRAM CORESPUNZĂTOR DELEGAŢIEI ÎN CURSUL ZILEI DE VINEREA.

STRÂNGEREA DE FONDURI E ÎN STADIUL CĂ AM AJUNS LA SUMA DE 1001 RON

(s-a ajuns la 1.000, printr-o donaţie anonimă, dar suntem din nou în groapă, după câteva abandonuri laşe!)

(pentru că s-a cerut excesiv IBANUL: RO44 BTRL 0130 1201 H987 93XX, Banca Transilvania Cluj, Darius Groza)

S-ar putea să fie timpurie lansarea mea cu capul înainte în jungla industriei muzicale, zdrăngănind la ukulele, considerând că întregul week-end a fost consumat ca să învăţ “In The Jungle (The Lion Sleeps Tonight)”, crezând că învăţ “Somewhere over the rainbow”.

Am dezvoltat o nouă obsesie şi doresc să vi-o împărtăşesc. Am vorbit la directorul general, după care la secretariat, după care cu “Diana de la desfaceri” a producătorului de biciclete marca Pegas. Unde am găsit o varietate largă de produse care nu mai se fac şi nici nu mai există pe stoc, în afară de o singură categorie, care nu mi-o trebuieşte, respectiv utilajele folosite în construcţia lor, acum scoase la licitaţie. Şi am descoperit… ACEAST MAGNIFIC OBIECT!

TriciclulPegas

TRICICLUL PEGAS!!!

[caracteristici tehnice: pneuri 47 - 406 mm (20" x 1 ¼"), cadru sudat, înălţimea de 440 mm, frână faţă cu tambur şi saboţi interiori, frână de parcare tip cleşte cu blocare, masă proprie 24,6 kg; pentru transportul unor mărfuri uşoare]

Îl doresc! Am reuşit să dau peste un redistribuitor dubios din judeţul Prahova, căruia i le-a vândut Pegas pe toate şi s-au scăpat de ele, care mai are 20 de exemplare. Tembelul mijloc de transport îmi trebuieşte pentru o acţiune ce-o voi întreprinde anul viitor, odată ce dă căldura, despre care veţi afla mai jos.

Dar, pentru că mi se pare cel puţin stupid spre obscen să dau singur 1.000 RON pe o asemena grosolănie mobilă, am decis că voi apela la contribuţiile voastre necondiţionate. (Aşteptaţi, toţi avem de câştigat din asta.)

Începând de acum şi până când se înfăptuieşte ce-am clocit, suntem în plină CAMPANIE DE STRÂNGERE DE FONDURI, sistând orice alt fel de activitate, cu excepţia deversării de bani peşin către mine, desigur. Voi accepta prin donaţie sume în limita preţului mai sus menţionat. Donaţiile pot varia de la 10 RON la 1.000 RON, până în momentul atingerii pragului superior. Am văzut că se tot donează pe Internet, pentru tot felul de boli şi alte păcate de astea, deci nu mă prostiţi voi pe mine că nu se poate. Mna, chiar şi eu am strâns în excursia-mi divină vreo 800 de euro, la-nceputul anului, care s-au dus toţi la momentul respectiv, pe toate prostiile, de ce nu şi acum?

Cititori fideli: nu v-am uitat! De atâta vreme alăturea de mine sunteţi câţiva care, încă de la începuturi, m-aţi citit, aţi comentat, aţi contribuit sufleteşte şi moraliceşte, m-aţi susţinut, consolat când era prea greu şi lăudat când prea bine…

Credeţi că toate astea-s pă gratis? Mi-am atribuit autoritatea să compun o listă cu cei care vor începe, după cum sunt desemnaţi pe listă, de încurajare. Să nu credeţi că ordinea este în orice fel după vreun favoritism*. Ci doar în ordine crescătoare după cât vor da. Algoritmii folosiţi includ număr de comentarii, implicare emoţională, feed-back, atitudine, donaţii anterioare.

SUFLETE NOBILE:

Jimerino – 30 RON ACHITAT
Marian Marianschi Keefour – 40 RON ACHITAT
Marian Marian S. Stăvăroiu – 40 RON RESPINGERE CRUDĂ
Toader – 50 RON RESPINGERE CRUDĂ
Sebastian “Basty” Comşa – 50 RON
Adrian Hudrea55 50 RON RESPINGERE CRUDĂ S-A RĂZGÂNDIT, ACHITAT
Krakilla – 50 RON şi 10 RON pentru originalitate
Simona “Zappy” Lazăr şi Monica Muşeţel (în simbioză) – 70 RON ACHITAT
Gheorghe “Bibliotecaru” Florescu – 80 RON RESPINGERE CRUDĂ
Colegii mai relevanţi de la Vitrina (Camelia Imbuzan, Călin Crainic, Arpad “Duţu” Peter, Vlad Sulea, Mihaela “Mihavas” Vas, Iulia şi Iuliu, plus fiii rătăcitori Andrei “Arpi” Rezi şi Sebastian Augustin Olar, de la Bucureşti, Adelina nu şi, în cea mai mare parte, Răzvan “Mazeta” Medrea Augustin) – 100 RON ACHITAT 50 RON

Avem în premieră invitată o… clientă. Lucrez cu ea pe un proiect de ceva vreme şi este prima clientă cu care m-am împrietenit, chiar dacă ea nu crede asta sau de-a dreptul invers. Pentru că suntem încă indecişi, Alina Disli va contribui deocamdată cu suma de doar 10 RON. +40 RON ACHITAT

Iată că am strâns o listă preliminară de 11 primi donatori, care stau ca exemplu dărniciei voatre viitoare. Nu uitaţi, suntem deja la frumoasa sumă de: 585 RON! Mai mult de jumătate!

Ulterior:

Flaviu “FCB” Comănescu – 50 RON ACHITAT
Sten - 30 RON ACHITAT
Corina Bucur Tristur Supăratir - 50 RON, din banii de ţigări, până duminică ACHITAT
Istvan-Ştefan “Pişto” Szentkiralyi – 50 RON
Aurelian Săndulescu – 10 RON, rotunjit de la 13,14. ACHITAT
Anti-Darius – 0 RON
Yacana – 51 RON
Tatiana “Anatati” Neamţu – 40 RON ACHITAT
Ionuţu – 50 RON ACHITAT
Raluca “Furby” Puşcaş şi Gaba din aceeaşi familie – 20 RON + 20 RON ACHITAT
Anonim confirmat – 40 RON ACHITAT
Laura “Licurici” Laurenţiu – 10 RON ACHITAT
Adrian Olar Augustin şi logodnica – 10 RON ACHITAT
Roxana Popa – 30 RON ACHITAT
Vlad Bălan, binecunoscut văr de-al lui Bobby Voicu – 50 ACHITAT
Geo Atreides – 10 RON ACHITAT
Mihail “Sepukku” Ion, întâi găzduitor al Jegelui – 50 RON

Adrian Rus - 50 RON ACHITAT
Andra şi George Feneşan – 30 RON
Ionuţ “Canalia” Foltea – 15 RON ACHITAT

ÎN PLUS! Odată cu venirea căldurii, cum spuneam, în anul 2009, mă voi angaja într-o aventură prin ţară, călare pe Pegasul Triciclu, în care voi vizita PERSONAL fiecare nume care apare pe listă** transformată în hartă, fără bani şi ÎMBRĂCAT ÎN COSTUM DE MIRE, fără soţie. (Ocazie cu care, desigur, Bibliotecare, voi face un film despre tot…)

Această listă este deschisă tuturor celor care, de-a lungul vremii, s-au putut bucura, în sens bun sau în sens rău, de Jeg. SE DONEAZĂ PRIN ADNOTARE LA COMENTARII, cu menţionarea sumei, iar în formular o adresă de mail validă sau la RO44 BTRL 0130 1201 H987 93XX, Banca Transilvania Cluj, Darius Groza. Aş dori să fiu anunţat de sume, chiar şi anonime, ca să nu risc să primesc prea mult, ferească…

* statutul în inima mea despre care nu vorbeam anterior poate creşte în funcţie de… găsiţi voi o cale, sunt sigur
** în condiţiile în care rezidă pe teritoriul României în perioada dintre momentele plecării, respectiv venirii

ÎNTREBĂRI FRECVENTE, răspunse prin alte întrebări frecvente:

1. Nu se donează de obicei pentru oameni care nu îşi permit?
Ba da şi ce legătură are asta cu orice?

2. Nu trebuie să fii suferind de ceva ca să meriţi o donaţie?
Şi nu sunt? / Şi nu merit?

3. De ce aş dona?
De ce să nu-ţi rup o mâna şi atunci să vezi ce bine-a fi?

4. Dacă vii în vizită călare pe triciclu şi în costum de mire, pot să te ţin la mine şi să te hrănesc?
Sinceramente, mă aşteptam la întrebarea asta mai devreme, dar… de câte ori trebuie să vă explic?

5. Există şi un premiu surpriză, pe lângă beneficiile deja expuse?
Nu.

***

Pe mine mă încântă spaţiile comerciale unde angajaţii încearcă să salveze situaţia olfactivă chiar dacă nu mai are nici un rost. Spre exemplu, seconduriile în care ard beţigaşe parfumate. Sau în buzi, cu precădere cele publice, unde această patetică tentativă – de a da cu spray de cameră – este chiar singura ambiţie de igienă.

Sau în taxiurile alea Volvo care se pot alimenta cu motorină prin orice gaură, în special dacă-s din interior, iar de oglinda cărora atârnă un brăduleţ pe care stă scris cu pixul de mai demult un număr de telefon de fix. Sau în restaurantele indiene.

Ceea ce mă încântă şi mai mult e că se aleg mereu aromele cele mai exotice şi nefireşti. Ştim cu toţii că hainele în care au decedat în trecut nişte cetăţeni nu miros a vanilie. Şi în absolut toate cazurile se face asta ca o scuză, pentru că mirosurile impostoare acoperă de fapt nişte mirosuri infractoare.

Şi nu mai există locuri în care să se accepte aşa cum miroase. Nici în florării nu miroase a flori. Da, la mezeluri trebuie să miroasă a flori, să fie atraşi clienţii, da’ la florărie – NU! La florărie să miroasă a bomboane… Unităţile alea nu ar trebui să miroasă altfel!!! Nu mă atrage mai mult dacă-s într-o curăţătorie chimică şi miroase a piersici. Nu vreau să îmi spele geaca mea de piele din pui de căprioară mâncând conservă de ananas în suc propriu deasupra ei. Mă aştept să miroasă a doamna Hodiş din clasa a 5-a până într-a 8-a şi doamna Muller dintr-a 9 până într-a 12-a. Vreau să semnez protecţia muncii înainte să-mi ridic posesiile imaculate!

Mă-ntreb atunci, dacă tot e la libera alegere mireasma ce va domina fără sens aerul de undeva, de ce nu se optează pentru ceva mai bine gândit? Spre exemplu, fiecare business să aibă o brutărie proprie şi să miroasă mereu a pâine.

De ce lucrurile care nu miros a nimic, să zicem apa, nu miros a altceva care nu miroase a nimic, de exemplu aerul? De ce lucrurile care miros “a” ceva de fapt nu miros direct “ceva”, aşa precum este “petrolul”, ca el nemirosind nimica “a”, în afara lui însuşi. Deci “miroase petrol” şi nu “a petrol”. De asemenea, de ce există unele mirosuri care nu există, cum ar fi, de pildă: vară; acru; când eram la bunica?


271 comentarii

zi si tu ceva
 1. Octombrie 20, 2008 la 21:14
  link permanent
  monica zice ca:

  Incredibil esti! Deci, vrei si bani! Un SEO nu ti-ai pune heh?
  Bine, ticaloase, o sa-ti. Da-mi IBANul, magare, si jur caci! Ai cuvintul meu!

 2. Octombrie 20, 2008 la 21:17
  link permanent
  monica zice ca:

  35 RON de la mine, ptiu, uitai!
  Si, desigur, pe neintrebatelea, 35 de RON de la jumatatea Zapica, pentru caci – beneficii:
  Simona Lazar: o sa ne creasca traficul

  Deci, iBANul jos!!!!

 3. Octombrie 20, 2008 la 21:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Stai, doamnă! Să fie o ordine! Deci îţi dau pe privat. Vreu să ştiu cine când dă şi intră, ca să nu mă-ncurc. Deci avem primii 70 RON confirmaţi (te ocupi de co-donatoarea ta, eşti responsabilă). Buuun.

 4. Octombrie 20, 2008 la 21:37
  link permanent
  Valeriu Cuc zice ca:

  Eşti un bastard, un şarlatan. Ştii bine.

 5. Octombrie 20, 2008 la 21:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Doriţi să donezi, vă rog, sau ce pula mea?

 6. Octombrie 20, 2008 la 21:45
  link permanent
  fcb zice ca:

  cât?

 7. Octombrie 20, 2008 la 21:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De la tine iau un ruşinos (pentru tine) 50 RON.

 8. Octombrie 20, 2008 la 21:47
  link permanent
  fcb zice ca:

  desigur. :D mă bucur ©ă te-am putut reuşi dezamăgi din nou iarăşi.

 9. Octombrie 20, 2008 la 21:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Notat.

 10. Octombrie 20, 2008 la 21:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am înţeles bine?, îmi donezi 80 de lei ca să primesc unul dintre Pegasuri? Păi nu e prea puţin să-mi dai 80 de lei ca să pun bicicleta aia mare în casă… la mine e cam înghesuit, că m-am mutat de la o vilă cu 57 de camere, la un apartament cu 1,5 camere. Eu ştiu că cele 3 camere de bicicletă ar putea părea îmbunătăţiri la apartamentul garsonieră, dar nu cred să păcălesc nici un agent imobiliar cu asta. Dar banii sunt bine veniţi, tot vroiam să iau o chestie de ai cu formă de memorystick extra-plat pentru că e călcat de camion. Dacă însă înseamnă că ţi-am trimis eu 80 de lei, atunci să-ţi fie de folos, numai sa-mi trimiţi chitanţă ca să-i scad de la impozit pe non-venit.

 11. Octombrie 20, 2008 la 21:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Auzi Darius? Nu cumva ţi-am trimis, din greşeală o bancnotă de 1000? Vezi să-mi trimiţi restul de la 80 de lei.

 12. Octombrie 20, 2008 la 22:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ai înţeles total eronat: tu trimiţi 80 RON. Îţi dau contu’ pe mail dimineaţă sau prin mandat poştal. Iar de acolo nu-ţi mai faci griji, că te vizitez eu călare pe achiziţie, să-ţi explic totul, cu tine uitându-te jinduind la mici, pe care-i mănânci abia dupe ce-nţelegi.

 13. Octombrie 20, 2008 la 22:10
  link permanent
  sten zice ca:

  1.s-a ieftinit alcoolu’?!Ura,hai la cârciumă!
  2.dacă îl aveai pe copilu’ minune cititor,te scoteai,dădea un fără număr de puteai să-ţi iei un vehicul tot cu stema calul da’ pe patru roţi;
  3.tu nu ştii că e criză de lichidităţi?
  4.dacă se zgârcesc căcăcioşii ăştia(vezi articolu’ precedent) poţi să contezi pe 30 ron ANONIMI ai mei,da să-mi zici procedurle(vorba lu’ băsel);ce nu fac eu să văd jegstaru’ pe culmile gloriei;
  PS:adresa de mail e validă.

 14. Octombrie 20, 2008 la 22:16
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ba să avem iertare, reiese că deja ţi-am dat banii. Aştept restul la 1000 de RON şi te iert de venirea pe triciclu, ca să nu zici că te pun la efort.

 15. Octombrie 20, 2008 la 22:17
  link permanent
  toader zice ca:

  ca sa ma exprim vulgar in plm (pierdut link monstruos). ma gandeam sa iti mai dau 30 de euro. da’ asa nu iti mai dau. si asa voi sa iau un apartament si sa schimb masina veche profitand ca un capitalist nenorocit de prabusirea pieturilor. plus ca m-ai scris cu majuscula. nici macar n-o fi vorba de mine si io ma bag in seama degeaba.

 16. Octombrie 20, 2008 la 22:18
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  PS
  Vezi că eu nu am cont pentru a primi restul, dar poţi trimite prin porumbel călător. Sau voiajor?, iată o dilemă.

 17. Octombrie 20, 2008 la 22:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ba da, de tine e vorba, da’ văz că te obligă Bibiotecaru să dai 30 de euro, cu tăt cu ai lui, că el îi dă pe toţi pe cărţi şi alte prostii.

  Şi, dacă se-mplineşte, putem scăpa de majusculă, toader, iubite.

 18. Octombrie 20, 2008 la 22:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Văd că dai înapoi, vrei să nu dai rest la 10 milioane… hmmm. Eu m-am prins că vorbeşti la mişto. În poză se vede clar că are cadrul articulat şi nu sudat.

  Eu nu am vrut să-ţi spun, dar tricicleta pe care o doreşti este făcută de Rom Handicap Romania. Şi se pare că e cam 14 mil. Versiunea cu 10 mil. este peste tot pe net, este cu nr- de telefon şi adresă de email.

 19. Octombrie 20, 2008 la 22:38
  link permanent
  toader zice ca:

  deci asa da. am sa iti trimet negresit. prin curierul care a trimis premiile lui mariansky azi.

 20. Octombrie 20, 2008 la 22:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Iubitule… Să n-ai o supriză… :)

 21. Octombrie 20, 2008 la 23:00
  link permanent
  maria coman zice ca:

  gata, golanule. s-a terminat totul intre noi

 22. Octombrie 20, 2008 la 23:06
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  1. Pe mine n-ai unde să mă vizitezi în ţară, că-s deja în Cluj unde vieţuieşte şi măria ta. Deci mă simt de dinainte fraierit. La fel se simte şi toader, cred, căci nu vei merge în hexagon. Deci te voi vedea în Cluj (efort zero pentru tu), pe o bicicletă luată din banii altora, îmbrăcat în, în ce domnu’ Gâdea?, mire. Să ne spui în detaliu cum arată îmbrăcămintea aia, căci am o vagă impresie că nu e la ce ne gândim noi că e. Tu oricum te îmbraci cam ciudatde obicei şi te porţi ca un clovn, deci de ce-aş da bani să văd ceva ce văd şi gratis?

  2. Mi-eşti deja dator cu 50 Ron. Abia acu’ pricep de ce mi-ai cerut. Am crezut că eşti doar fără bani. Ai profitat deci iar de naivitatea-mi. Mă simt dublu fraierit. Eu, cum ar venii, am donat dinainte să ştiu că pentru ce sau fără ca măcar să ştiu că donez. Şi mai vrei încă 5 roni pe lângă cei 50. Futai subtil, aş zice eu.

  3. Bă! Voi aţi văzut ce dragi îi suntem şi cum ne mai link-uieşti şi pupă-n cur când are nevoie de ceva? Căci altfel, nimic! De citit bloguri, nu vi le citeşte pe-al niciunuia, vă garantez. Decât accidental. Uneori nu vă citeşte nici comentariile lăsate la el pe jeg. Iar la el în lista de messenger suntem toţi trecuţi la categoria animale. Să mă contrazici, te rog, dacă greşesc cu ceva până aici. Aşa, bun.

  7. Deci nu. Zic pas. Şi-mi vreau banii înapoi. Nu amu’, sâmbătă, când se-mplineşte săptămâna.

  7bis. Mi-a plăcut, în schimb, partea cu mirosurile. M-am râs. Nu ca la kraki, dar am râs.

 23. Octombrie 20, 2008 la 23:06
  link permanent
  Basty zice ca:

  de ce….mărie….de ce… ?

 24. Octombrie 20, 2008 la 23:16
  link permanent
  Pişto zice ca:

  Am decis să-ţi fut două pedale. Să nu mai dai banii şi pe alea!

 25. Octombrie 20, 2008 la 23:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Greşeşti, Hudreo, de la-nceputuri. Şi aici mă refer că pornind e la 2., că 1. nu citeşte nimeni. “Veni” cu un i. Apoi! Eronat – n-ai donat înainte, că banii ăia i-am cheltui şi ţi-i voi da înapoi, după care îmi vei dona alţii. Pe care nu ţi-i mai dau. Trei la mână: nu sunt trecuţi toţi la “Animale”, cum prea bine-ai putut vedea cu ochiul tău funcţional, spre deosebire de dintele ăla pe jumătate. Unii sunt trecuţ la “animale de la diverse bloguri”.

  Aia cu mirosurile trebuia s-o păstrez până după cumpărare. Deci băneii sâmbătă şi donaţia duminică. Aşa.

  Plus că, imbecilule, normal că viu şi în Cluj, la ÎNTOARCERE! Deci acelaşi efort. Iar la toaderul ce cu minuscul, iubitul de el, am fost în avans! Şi mă duc şi pe la rudele lui de p-aci, dac-o vre’!

 26. Octombrie 20, 2008 la 23:22
  link permanent
  maria coman zice ca:

  basty- pentru ca nu merita atentia mea

 27. Octombrie 20, 2008 la 23:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Zise ea, pe blogu’ lui! :P

 28. Octombrie 20, 2008 la 23:30
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu mă duc să dorm… poate că dimineaţă o să intru aici şi o să văd filmul, sau poate că nu.

 29. Octombrie 20, 2008 la 23:37
  link permanent
  Pişto zice ca:

  50 ron, din partea noastra

 30. Octombrie 20, 2008 la 23:38
  link permanent
  chira zice ca:

  Groza…mama mai da pe-aici si nu stie ca fumez in f.u.t.e.r.e!!! si banii vor fi manjiti cu sangele sacrificiului. acum imi termin socotelile cu fumatul. ultima tigara, ultima clipa cu pielea intacta. totusi esti un om deosebit .

 31. Octombrie 20, 2008 la 23:41
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  1. – pe care l-ai citit tu deja, căci altfel nu te refereai la el, deci îl vor citi şi alţii; deci greşeşti mata, de la chiar începute.
  2. Să fii, cu 2 “i”. Căprioară, nu “căprioasă”. Desigur căci nu ştii despre ce vorbesc.
  3. Aha, deci animale. Şi eu ce-am zis?
  4. Vii pentru că, nu-i aşa, trebuie să. Căci te întorci. Deci efortul e pentru curu-ţi, nu pentru sufletu-mi sau liniştea-mi, necum pentru veselia-mi.
  7. Deci sâmbătă, primesc.

 32. Octombrie 20, 2008 la 23:42
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Măi nea` , dar de ce nu faci tu un sistem de donaţie prin SMS ? Că eu am acum o problemă mare: n-am bani nici să trec strada. Si dacă nu trec strada cum să ajung la bancă, hai ?

 33. Octombrie 20, 2008 la 23:42
  link permanent
  Pişto zice ca:

  …noastra, adica 25 ron + 1.796 huf

 34. Octombrie 20, 2008 la 23:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Corina – da’ am zis io că fumezi? Am zis că NU fumezi. Până duminică.

  Hudreo – La 1. şi 2. nu ştiu la ce te referi, deci; 3. Că animale, am zis io că n-ai zis sau că nu (animale)? 4. Respectiv deci duminică primesc îndărăt. Bun.

  Marian S. – când treci cu o ocazie strada, mna, tăt atunci; sau tătă mergi pă strada ta, aşa, până dai de-o poştă sau bancă. Iar acooolo!

  Piştacles – notat, adăugit; ne apropiem.

 35. Octombrie 20, 2008 la 23:59
  link permanent
  chira zice ca:

  acum e mult mai bine. multumesc pt intelegere Groza. sunt sigura ca atunci cand o sa-si aranjeze Mioara antena de la net si o sa-ti intre in murdarie o sa se BUCURe. cu ocazia ”deosebirii” tale de restul ma ajuti in 2 moduri.unul ala pe care nu-l mai pomenim si al 2lea impulsul de responsabilitate pe care mi l-ai insusit deja.

 36. Octombrie 21, 2008 la 00:02
  link permanent
  joe zice ca:

  da tu ai vazut bicla? sigur nu e de aia de copii mici in care nu iti incape in sa nici un sfert dintr-o buca…

 37. Octombrie 21, 2008 la 00:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu. Am văzut-o în catalog, îi model de adulţi. Mă rog… de mărfuri mici. Da’ poate vrei să donezi? :D

 38. Octombrie 21, 2008 la 00:12
  link permanent
  Rox zice ca:

  pentru că m-ai pus la cuvântu’ “de-a” cât tre’ să marchez acolo? dacă dai repede un cont de mail de paypal bag 10 dolărei la jliţ. E pentru o cauza nobilă, nu?

 39. Octombrie 21, 2008 la 00:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da. O să-ţi dau dimineaţă cont IBAN, când mă duc la banche, pentru a-l afla, că nu-mi găsesc foicica.

 40. Octombrie 21, 2008 la 00:18
  link permanent
  Rox zice ca:

  bine.. ai grijă să intre la spam mailul, da? :) ))

 41. Octombrie 21, 2008 la 00:18
  link permanent
  Aurelian zice ca:

  Pentru ca mi-ai pus link catre blog trebuie sa te platesc.

  Dar acum sa nu crezi ca ti-oi da vreo suma prea mare peste ochi. Asadar… tobele…

  Iti donez: 13,14 lei

  Dar acum, nu inseamna ca ne pupam, sau ca ma trezesc cu tine beat la usa. clar?

 42. Octombrie 21, 2008 la 00:23
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Nu comentez, că dup-aia îmi ceri bani, donaţii, căcaturi…

 43. Octombrie 21, 2008 la 00:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci cât dai, Copiluţe?…

  Aurelian: Notat. Am pus un rotunz 15 lei, că nu te-ncurci.

 44. Octombrie 21, 2008 la 08:21
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Si daca, pana la urma, faci mai multi bani decat prevazut, ce se intampla? Imi dai partea mea inapoi? Care, oricum, o pune monica, fiin’ca are suflet mare si stie ca mananc pita cu pateu pana la salar.

 45. Octombrie 21, 2008 la 08:30
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Luat la cunoştinţă. De la Ionuţu 50 de lei. Condiţionat de aducerea premiului Mărianschei în portbagajul triciclei. De nu, oricum ţi-i dau. Da’ să-mi spui cum ajung la tine, că ca să ţi-i pot dădea. :D
  Şi cînd vii la Braşeuv, Postăvarului 34. Aia e strada unde faci vizita.

 46. Octombrie 21, 2008 la 08:32
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  Nu e asa tragic ca ai confundat somewhere over the rainbow cu the lion sleeps tonight avand in vedere ca acordurile sunt aproximativ aceleasi
  Asa ca chill, e ok.

 47. Octombrie 21, 2008 la 09:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Zapă: Spre deosebire de ultima strângere de fonduri, unde în loc de hard de 80 de GB mi-am luat de 120, aici voi opri năvala de bănet.

  Mironeasco: Tu nu-nţelegi – dintr-un punct de vedere, pentru mine TOATE acordurile sunt la fel; dintr-un alt punct de vedere, însă, să fie “aproximativ” aceleaşi la două melodie pe care eu deja le ştiu ca diferite… mă dă peste cap. :P Da’ poate vrei să donezi… :D

 48. Octombrie 21, 2008 la 09:15
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  În sfârşit te-a lovit mărinimia şi ţi-ai întors căpşoru şi către fani, cum altcumva decât oferindu-le ocazia, poate unică în viaţă (sau poate dacă merge treaba, nu chiar unică) de a dona pentru o nouă cauză nobilă de-a ta. Nu se există sentiment mai înălţător. Evident că voi face şi aşa simbolicul gest. Vă aşteptaţi cumva să pomenesc de premii? Adică cum ar zice jiji: “cum adică băi hahalero, mă-nţelegi? tu vii şi-mi ceri mie neşte bani, care tu nu mi-ai trimis mie până azi mult meritatele premii, mă-nţelegi? Este voinţa lui Dumnezeu, să-ţi zic eu aşa, mă-nţelegi, deci aici e vorba de onoare, care nu mă păcăleşti tu pe mine care eu ştiu dinainte ceea ce fac, mă-nţelegi?”. Ei bine eu nu voi folosi un asemenea limbaj lipsit de scrupule într-o asemenea situaţie ştiind în acelaşi timp că ustensila deja pe drum (să nu fi uitat de lanternă dacă vrei toţi banii) şi deci nu e nevoie de astfel de şantajisme care nu aduc beneficii cauzei nobile, mă-nţelegeţi? :mrgreen:

 49. Octombrie 21, 2008 la 09:28
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ce am inteles eu: nu te simti fraierit sa platesti pe o jumatate de calculator cat ai plati pe trei (vreo 7000-8000), dar te simti umilit sa dai 1000 lei pe un triciclu sau tricicleta sau bicileta cu o roata in plus… Am mai inteles ca daca sunt original, platesc mai mult si am mai inteles ca este posibil sa o cheme Alina Disli!

  Momentan imi cumpar PC (de vreo luna incontinuu) dar, cand il voi termina de cumparat (speram ca pana la sfarsitul lumii, pardon, saptamanii) iti domez tie restul… Cu o conditie: pe mine sa nu ma vizitezi… sa ma iei cu tine. eu aduc bautura si pompa. desigur eu voi circula cu trenul/autoturismul/avionul – in functie de buget, pentru a-ti pregati intrarea in orasele vizitate. pregatirea va consta in cazarea gratuita de catre fiecare vizitat, mancare gratuita, poate si niste bautura. pentru gazdele de gen feminin, serviciile nu trebuie neaparat sa se opreasca aici. La viitoarele conditi ma gandesc pe parcursul zilelor ce vor urma!

 50. Octombrie 21, 2008 la 10:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci îţi voi trimite şi ţie IBANU’, ca să te descurci cu trimisul. Bun.

 51. Octombrie 21, 2008 la 10:18
  link permanent
  toader zice ca:

  eu nu mai donez nimic. ca atunci cand l-am vazut a venit dragul de el cand trebuia. doar ca la vreo 3 kilometri distanta de locul stabilit. se uita cu drag la varfu’ bloacelor din defense. ce incredere sa mai ai? daca se duce in suceava la ghiseu sa ia bani? a? nu se face iar de ras? deci gata. nu ii mai trimet nimic.

 52. Octombrie 21, 2008 la 10:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci puşculiţa de la Vitrina s-a umplut. Primii bani, fizic, au intrat. IBANUL va fi trimis în câteva momenţele la cei care au confirmat. Se pregăteşte toader, care de trei ture încoace e cu minusculă. Sper să n-avem discuţii…

 53. Octombrie 21, 2008 la 10:32
  link permanent
  antidarius zice ca:

  0RON

 54. Octombrie 21, 2008 la 10:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Notat. Asta-mi creşte suma la tot 780. Pe de altă parte, nici nu mi-o scade. Mulţumesc.

 55. Octombrie 21, 2008 la 10:53
  link permanent
  yacana zice ca:

  51RON

 56. Octombrie 21, 2008 la 10:56
  link permanent
  Iulia zice ca:

  n-am citit inca ce-ai scris… vroiam doar sa mentionez ca o bicicleta de-asta, dar albastra, este la noi la universitate in parcarea de scootere abandonata de vreo doua saptamani… :D vii s-o iei? :P

 57. Octombrie 21, 2008 la 10:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi nu-i cu roţile sparte şi toată pişată, exceptând că-i în Japonia? Da’ nu contează, tot Pegasul nou îl vreau.

 58. Octombrie 21, 2008 la 11:03
  link permanent
  Iulia zice ca:

  tu pierzi… Pegas dintr-ala vor mai avea inca vreo 19 oameni… dar bicicleta asta la care te poftesc eu ar fi unica… poti de banii pe care-i strangi sa vii pana aici sa ti-o revendici… si mirmen sa faca lasagna, daca tot te urnesti incoace, sa nu vii cu mana-n fund… :)

 59. Octombrie 21, 2008 la 11:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu va mai avea nimeni, că odată ce-o procur, îl omor pe ăla şi scap de cadavru. Şi o să am EU 19 de rezervă. Da’ prima o să i-o plătesc, că-s un om cinstit.

  Şi, dacă e să acordăm măcar niţică atenţie teoriei tale, dacă dau banii să viu, cu ce bani mă-ntorc, măgară?

 60. Octombrie 21, 2008 la 11:05
  link permanent
  antidarius zice ca:

  @Iulia
  CE?!

  @darius
  IMI VREAU BANII INAPOI!

 61. Octombrie 21, 2008 la 11:11
  link permanent
  Iulia zice ca:

  pt ce vrei bani sa te intorci? poti sa te intorci pe bicicleta… si cu asta faci si calatoria in jurul lumii cu care ne-ai ramas dator… si va fi un fel de pregatire pt excursia prin tara (am citit intre timp ce ai scris)
  te astept, dar numai daca vii cu lasagna…

 62. Octombrie 21, 2008 la 11:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să stai lângă bicicletă, să te recunosc…

 63. Octombrie 21, 2008 la 11:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da ma, bine. cum ajunge unu asa sarac, atat de gras…
  a, da. donatii. unii trimit fete pe treaba in cipru, altii trimit fete sa se afirme in publicitate, la bucuresti.
  vezi ca mai tre’ sa fac doua pariuri ca sa-mi pot lua banii de la bwin. deci ho! da’ vine.

 64. Octombrie 21, 2008 la 11:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io atâta ştiu, că eşti trecut pe listă. Cu cât întârzii, cu atâta-i mai mult! Atâta ştiu!

 65. Octombrie 21, 2008 la 11:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  zici ca esti ala din luneta de la masina. ala care da din cap. capul mare. ala din seinfeld. ala. “aaaaaa, io atata stiu! aaaaaaaa”.
  SISU LIBER!

 66. Octombrie 21, 2008 la 11:33
  link permanent
  anatati zice ca:

  Nu ştiu de ce nu apar pe lista de contribuabili. Poate pentru că nu am comentat niciodată :) ) Dar intru şi eu cu 40 RON. Amin!

 67. Octombrie 21, 2008 la 11:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  NOTAT!

 68. Octombrie 21, 2008 la 11:39
  link permanent
  jimerino zice ca:

  aveti barter ma? va administreaza conturile moca?

 69. Octombrie 21, 2008 la 11:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cu cine vorbeşti, me?

 70. Octombrie 21, 2008 la 11:52
  link permanent
  toader zice ca:

  anatati ti-a dat banii in plus. ca sa nu care cumva sa depasesti suma eu ma sacrific si nu iti mai donez nimic. si asa e tampita ideea sa iti fac donatie intr-un cont bancar la o obscura banca.

 71. Octombrie 21, 2008 la 11:53
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nu, cu krakilla.

 72. Octombrie 21, 2008 la 11:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Banca Transilvania din mailu’ cu contu’ IBAN ce ţi l-am dat îi obscură la tine?

  Bine că i-ai dat lu’ pizda aia ce-o plecat din firmă 40 de euro ca să mai ai numa’ 30 pentru mine, care eram boschetar! Ca să nu pierdem din vedere că tre’ să dai şi pentru Bibliotecaru. Aştept să-mi zici când ai trimis, să verific.

 73. Octombrie 21, 2008 la 12:25
  link permanent
  ion zice ca:

  frate, esti aberant… si ce e mai aberant e ca sunt o multime de fraieri care iti citesc aberatiile !!!

 74. Octombrie 21, 2008 la 12:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi un aberant în plus, cu tot cu tine, bănui. Nu? Şi un fraier…

 75. Octombrie 21, 2008 la 13:00
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  eu îţi donez un -50 ron dacă vrei. adică îmi vei da tu mie 50 de ron şi mă vei trece pe listă cum că am donat. e bine, nu? deci da. ok.

 76. Octombrie 21, 2008 la 13:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ieşi afară.

 77. Octombrie 21, 2008 la 13:07
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  hai că am glumit!

 78. Octombrie 21, 2008 la 13:16
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Bufli, deci nu vreai bani de la mine? Pe mine m-ai notat? :D 50 de leişori, fără nr., fără nr.

 79. Octombrie 21, 2008 la 13:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  AFARĂ, AM ZIS! Să te răcoreşti! Să vii cu +50 RON.

  Ionuţe: Cum nu? Nu de aia te-am agăţat cu link? Deci te trec cu 50 RON. Hai. Încă un pic.

 80. Octombrie 21, 2008 la 13:29
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  n-am de unde dragă că nu mai am bani nici de ţigări. şi dacă e până acolo, I KNOW WHERE YOU LIVE! nu trebuie să vii tu niciunde custumat nicicum.

 81. Octombrie 21, 2008 la 13:30
  link permanent
  furby zice ca:

  te astept dupa 20 ron(i) pe Tipografie 28, cu conditia mai devreme amintita! sa fie intr-un ceas bun(ora 14 ..daca se poate). PS. floricica iar a trecut printr-o aventura!

 82. Octombrie 21, 2008 la 13:35
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  sau nici măcar cOstumat nicicum

 83. Octombrie 21, 2008 la 13:38
  link permanent
  Gaba zice ca:

  Furby…. pune si pentru mine 20 de roni ca ti-i dau cand ne vedem…… Darius, de la mine pentru Pegas 20 de roni sa ne fie de bine. Ii “ridici” tot de pe Tipografiei 28 (sper) ……..

 84. Octombrie 21, 2008 la 13:38
  link permanent
  toader zice ca:

  pai acu’ nu risti sa mori de foame. deci nu imi e mila de tine. ai suficienti bani.

 85. Octombrie 21, 2008 la 13:42
  link permanent
  Gaba zice ca:

  Da si am uitat sa mentionez: Piese de schimb pentru Pegas…… La Guruslau nr. 27…. in caz de nevoie! (pegas an fabricatie 1983… cred …. (de pa vremea mea) Hai noroc si la mai mare!

 86. Octombrie 21, 2008 la 13:47
  link permanent
  jimerino zice ca:

  am numai eu impresia sau grasu’ isi trage si bani de un meniu la mac?

 87. Octombrie 21, 2008 la 13:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deocamdată încerc să obţin ultimele confirmări, să văz dacă mai tre’. Că în unii nu mă-ncred. :P

 88. Octombrie 21, 2008 la 13:58
  link permanent
  ionutu zice ca:

  mai ai 39 de lei şi-ţi cumperi triciţoacla. Io zic să faci cîte-un stencil moşcos cu numele fiecărui inimos sponsor cu care să văcseşti apoi tăt portbagajul. Lui Măriansche îi faci doo. Lui Krakilla nu-i face că n-are blogiu.

 89. Octombrie 21, 2008 la 14:00
  link permanent
  jimerino zice ca:

  chiar, de ce din krakilla dau tot in jegu’ asta? treaba e asta?

 90. Octombrie 21, 2008 la 14:04
  link permanent
  toader zice ca:

  in mine poti sa te increzi. nu iti dau nici un ban. loaza.

 91. Octombrie 21, 2008 la 14:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Trădare! Dacă mă puteam baza pe tine, am fi atins 1.000. Acum, prin fofilarea ta josnică, suntem iar la 950. Stai să-ţi şterg şi pe Marian S. şi Bibliotecaru, care-au mai respins la fel de mişeleşte. Deci suntem la 830, de fapt. Cu un ochi plâng şi cu ălalalt număr.

 92. Octombrie 21, 2008 la 14:38
  link permanent
  chira zice ca:

  iti fumez pegasul cu privirea din ora-n ora si deja am trecut victorioasa peste jumate de zi fara tigari cumparate. mi-esti asa de drag tu!

 93. Octombrie 21, 2008 la 14:46
  link permanent
  toader zice ca:

  pe mine deci te poti baza. nu vezi un ban de la mine.

 94. Octombrie 21, 2008 la 14:54
  link permanent
  monica zice ca:

  Pe mine nu te baza, Dariusacke. Eu iti dau.

 95. Octombrie 21, 2008 la 14:56
  link permanent
  marie jeanne zice ca:

  Si asa mi-am dat seama ceea ce de mult banuiam, si-anume ca la posturile tale nu se are de ce se comenta decat ca sa te afli in treaba, si pe deasupra ca 1.000 ron e mai putin gratis decat sa il mituiesc cu niste beri pe un pensionar de aici din cartier care are. Din aceasta, intocmai.

 96. Octombrie 21, 2008 la 14:59
  link permanent
  toader zice ca:

  hmmm. s-a mutat iraku’ la jeg. e groasa rau.

 97. Octombrie 21, 2008 la 14:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Chira – şi mie mi-eşti dragă în perioadă de probă până duminică, iar apoi pe vecie.

  Marie Jeanne – eu nu am supozat că nu există, ci că nu există noi, decât de luat. Da’, dacă tot veni vorba. Aş dori s-o văz… :)

 98. Octombrie 21, 2008 la 15:01
  link permanent
  Rox zice ca:

  pe mine te poţi baza.. dar.. de ce contu’ tău să termină cu XX?

 99. Octombrie 21, 2008 la 15:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, dacă tot strângi bani să nu iei ceva, mai bine strângi bani pentru asta:
  bp2.blogger.com/_FoXyvaPSnVk/R-fqYkjfkUI/AAAAAAAAnAM/BEk_CDMYZb4/s1600-h/BikHM.jpg

 100. Octombrie 21, 2008 la 15:07
  link permanent
  Rox zice ca:

  uuu.. bibli.. that rocks…

 101. Octombrie 21, 2008 la 15:07
  link permanent
  anatati zice ca:

  Aoleu, ai cont care se termină în xx? Foarte nasol pentru mine. Din ceva raţiuni tâmpite din banca mea nu pot să virez prin Internet Banking în Transilvania cu xx. Cel puţin la o dată anterioară m-am chinuit cam 3 ore. Va trebui să mă deplasez personal la bancă :( ((((

 102. Octombrie 21, 2008 la 15:07
  link permanent
  Rox zice ca:

  da’i mai trebe vreo 10 Ron în plus pentru aia :)

 103. Octombrie 21, 2008 la 15:08
  link permanent
  Rox zice ca:

  aaa… deci e pe bune, ă? nu e cont pt p0rn

 104. Octombrie 21, 2008 la 15:09
  link permanent
  fetschebe zice ca:

  give jeg a buck :D

 105. Octombrie 21, 2008 la 15:12
  link permanent
  monica zice ca:

  give jeck a bug :mrgreen:

 106. Octombrie 21, 2008 la 15:13
  link permanent
  Rox zice ca:

  give jeg a butt :)

 107. Octombrie 21, 2008 la 15:14
  link permanent
  krakilla zice ca:

  nici din banca mea nu merge. tocmai ce-am incercat! mai greu pana am bagat banii in monitor… am bagat pin-u’ si am ajuns pe un blog unde ii fac lui jimi femei! deci banii mei cred ca au ajuns la curve! ma duc sa-i caut.

 108. Octombrie 21, 2008 la 15:20
  link permanent
  Carmen S. zice ca:

  Daca ai fi promis ca nu-i vizitezi pe donatori, acum aveai bani de Mercedes.

  In rest, aceeasi plictiseala si infantilism pe acest blog.

 109. Octombrie 21, 2008 la 15:28
  link permanent
  Rox zice ca:

  deci de la carmen s. nu primeşti nimic, măi, groazo, nada, zip, zero

 110. Octombrie 21, 2008 la 15:30
  link permanent
  monica zice ca:

  Ba este sicrit lăv. Carmen S. trece pe-aici doar ca sa-i spuna Dariusului ca ce urit, plictisitor si rau este el. Este sicrit lăv, I tell you.
  Ce daca “sicrit” este anagrama perfecta a lui “sictir”…? NU CON-TEA-ZA!!!!!!!!!!!

 111. Octombrie 21, 2008 la 15:30
  link permanent
  toader zice ca:

  give jerk a bull

 112. Octombrie 21, 2008 la 15:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E pe bune contu’. E cu XX şi s-a mai trimis pe XX, din câte ştiu.

 113. Octombrie 21, 2008 la 15:38
  link permanent
  mirmen zice ca:

  oh, da, îi pe bune contu’ şi de la mine înhaţă periodic bani în beneficiu’ jegstărului :P

 114. Octombrie 21, 2008 la 15:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Acuma nu-mi mai poci lua ochii de pe chestia de-a pus-o Bibliotecaru’. Gizăs, să posezi aşa ceva. Nu m-aţi mai vedea vreodată. Deşi mai faine-s alea dubiţe. Totuşi, totuşi. În ea aş locui… :) În faţa blocului.

  Dar să revenim la sfântul triciclu.

 115. Octombrie 21, 2008 la 15:54
  link permanent
  anatati zice ca:

  N-am zis că nu e bun contul. Totuşi, ce păcat că e cu xx …

 116. Octombrie 21, 2008 la 15:56
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Serviciu, nu SERVICI şi bănuiesc, nu bănui!!!!!!! Voi doi ar trebui să mă luaţi. Nu că care voi! Zapa şi Bîjel.

  Şi IBAN-ul meu tot în XX se termină, cred că aşa e toate de la BT.

  În altă dez-ordine de idei: tocmai am aflat cu stupoare că deştepţii de la hotelul din Leuven m-au taxat de două ori, deci am cu fix 1322 RON mai puţini în cont. Cât ai strâns pân’ acu?

  Să fie deci clar: sâmbătă îmi voi lua banii. Nu, nu-ţi dau nimică, şterge-mă de pe listă.

 117. Octombrie 21, 2008 la 16:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine m-am gândit io când te-am pus cu aşa puţin… Ştiam că eşti şi zgârcit şi nici nu-i dai… Ghîhîhîhî. Bun. Să ne stabilizăm. Nu are rost să mai scădem în vreun fel, pe bază de trădare! Avem 7 meleoane şi un pic. PUTEM!

 118. Octombrie 21, 2008 la 16:25
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Eu? Zgârcit? Eu zgârcit?? Bineeee. Vezi ce prost eşti? Nu doar că-mi iau banii înapoi, nu doar că nu vezi nici un leu de la mine, dar îţi vei vedea mai degrabă ceafa, fără olglindă, până să mai vezi tu de la mine mici, vargabeles şi orice altă formă de mâncare ori beutură .

  Să vă explic cum se face:

  Se pupă lumea în cur cât cuprinde până dă banii. Se mai pupă apoi aceleaşi cururi cu mederaţie o vreme cât să nu se simtă jecmăniţi ce-i care au dat. Apoi se face totul uitat. Iar cei care nu dau sunt scuipaţi.

 119. Octombrie 21, 2008 la 16:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eronat. Noi, oamenii buni la suflet, cu dedicaţiune, iubire şi înţelegere, ne dăm bani între noi pentru tricicle.

  Cine te-o scuipat? Nu io-ţi dau ţie sâmbătă bani? Nu io te chem la mine? Nu io te iubesc şi-ndrăgesc ŞI NU TOT IO O SĂ-I VIZITEZ CU TRICICLUL PÂNĂ LA URMĂ PE TOŢI, CHIAR DACĂ NU OR CONTRIBUIT?!

  BA DA!

 120. Octombrie 21, 2008 la 16:40
  link permanent
  krakilla zice ca:

  si nu tot el ii trimite premiile lui M@arinsky?

  ba da…

 121. Octombrie 21, 2008 la 16:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dragoste… azi voi dovedi CU FOTOGRAFII, atât Marianschelui, cât şi vouă şi de ce nu, mie, veridicitatea faptelor trimiterii!

 122. Octombrie 21, 2008 la 16:46
  link permanent
  andreanum zice ca:

  Bine gustere, pune de la tine 20 de lei si cind te-oi vedea primasi data ti-i dau io cash. Ce sa ne mai complicam noi cu bancile acu, in plina criza. Ca nu se stie niciodata cum iti cresc astia comisionul de administrare si tre sa vii cu bani de-acas ca sa le achiti.

 123. Octombrie 21, 2008 la 16:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, e testat, de fapt, toţi banii e indicat să fie trecuţi prin contul meu, să-i împart mai departe. Poţi trimite, dă-i, dă-i, dă-i…

 124. Octombrie 21, 2008 la 16:54
  link permanent
  andreanum zice ca:

  deci tu vrei sa speli banii de tricicleta prin contul de la transilvania. Nu m-ar mira daca o sa apara zvonuri privind lichiditatea acestei banci foarte curind :D

 125. Octombrie 21, 2008 la 16:54
  link permanent
  Rox zice ca:

  ai dat 1322 lu’ jegu’ ???!!! jeez!! fără număr de la naşu mare

 126. Octombrie 21, 2008 la 16:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Până atunci… să DONĂM!

 127. Octombrie 21, 2008 la 16:58
  link permanent
  Rox zice ca:

  donăm!??! adică… nu ni-i dai înapoi când te faci milionar, înzecit? io credeam că e un gen de caritas :D

 128. Octombrie 21, 2008 la 17:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ba da. Vi-i dau în dragoste. O mers contu’? Că intru în panică… :P

 129. Octombrie 21, 2008 la 17:01
  link permanent
  Rox zice ca:

  mă duc la dentist… să nu urcaţi preţu’ fără mine, da?

 130. Octombrie 21, 2008 la 17:02
  link permanent
  Rox zice ca:

  nu l-am testat yet… când viu de la dentist… îţi trimit copie după op
  :)

 131. Octombrie 21, 2008 la 17:02
  link permanent
  Rox zice ca:

  auzi.. e în roni, nu?

 132. Octombrie 21, 2008 la 17:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  RON, da. Că ce?

 133. Octombrie 21, 2008 la 17:28
  link permanent
  monica zice ca:

  Lasati Hudreaua, ca-i nervos. N-auziti ca-l taxara aia de doua ori? [cum dracu'?!?!?!]
  Groza, vi-i ;)
  Io tot iti dau. Si pentru jumatea zapa. Nu trebuie sa ne pupi dorsal pentru asta (ba chiar te rugam sa nu :lol: )

 134. Octombrie 21, 2008 la 17:38
  link permanent
  toader zice ca:

  deci nu dorsal. oricum da nu dorsal. femeile …

 135. Octombrie 21, 2008 la 17:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fetiţe de caracter şi, nicidecum în ulimul rând, oameni de comitet! Nu căăă… îştilalţ’.

 136. Octombrie 21, 2008 la 17:51
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Vinde si tu Macu` ala si ai bani de tricicleta si tot iti mai ramin de-un Dell…

  Mai, stii de ce nu-ti dau ? Tre` sa treci pe la Brasov sa lasi niste premii. Tre` sa vii la mine cu niste palinka. Tre` sa vii la Biblio cu cel putin 20 de mici. Unde naiba pui tu toate astea in dracia aia ? Cumpara mai nene un Logan MCV, ce naiba…

 137. Octombrie 21, 2008 la 17:53
  link permanent
  toader zice ca:

  daca dai cautare de jeg.ro pe gugl obtii :

  Jurnal Editorialistic de Groza – [ Traduire cette page ]20 Octombrie 2008. STRÂNGEREA DE FONDURI E ÎN STADIUL CĂ AM AJUNS LA SUMA DE 635 RON! S-ar putea să fie timpurie lansarea mea cu capul înainte în jungla …
  jeg.ro/ – 21k

  deci nu va luati dupa suma afisata pe blog. gugl nu minte.

 138. Octombrie 21, 2008 la 18:00
  link permanent
  toader zice ca:

  incearca sa cauti bani si la straini. iata traducerea de la google . ::)))))))))))))))))))

  Am retinut asta :

  Donaţiile pot varia de la 10 RON la 1.000 RON , până în momentul atingerii pragului superior. Les dons peuvent varier de 10 GBP à 1000 GBP, jusqu’à atteindre le seuil plus élevé.

  SUFLETE NOBILE : ALIMENTATION Nobile:

  Jimerino – 30 RON Jimerino – 30 USD
  Marian Marianschi Keefour – 40 RON Marian Marianschi Keefour – 40 USD
  Marian Marian S. Stăvăroiu – 40 RON RESPINGERE CRUDĂ Marian Marian S. Stăvăroiu – 40 RON rejette crud
  Toader – 50 RON RESPINGERE CRUDĂ Toader – 50 RON REJETTE CRUD
  Sebastian “ Basty ” Comşa – 50 RON Sebastian “Basty” COMSA – 50 USD
  Adrian Hudrea – 55 RON RESPINGERE CRUDĂ Adrian Hudrea – 55 RON rejette crud
  Krakilla – 50 RON şi 10 RON pentru originalitate Krakilla – 50 RON et 10 RON pour l’originalité
  Simona “ Zappy ” Lazăr şi Monica Muşeţel (în simbioză) – 70 RON Simona “Zappy” Lazare et Monica camomille (en symbiose) – 70 USD
  Gheorghe “ Bibliotecaru ” Florescu – 80 RON RESPINGERE CRUDĂ George “Bibliotecaru” Florescu – 80 RON REJETTE CRUD
  Colegii mai relevanţi de la Vitrina ( Camelia Imbuzan , Călin Crainic , Arpad “Duţu” Peter , Vlad Sulea , Mihaela “Mihavas” Vas , Iulia şi Iuliu , plus fiii rătăcitori Andrei “Arpi” Rezi şi Sebastian Augustin Olar , de la Bucureşti, Adelina nu şi, în cea mai mare parte, Răzvan “Mazeta” Medrea Augustin ) – 100 RON ACHITAT Collèges plus pertinente pour Vitrina (Camelia Imbuzan, Calin Annonceur, Arpad “dutu” Peter, Vlad Sulea, Mihaela “Mihavas” Vas, Juillet et de l’école, plus les enfants errant Andrei “ARPI” résidentiel et Sebastian Augustin potier, à Bucarest, Adelina pas, pour la plupart, Razvan “push-over” Medrea Augustin) – 100 RON Achitei

  Avem în premieră invitată o… clientă. Nous avons d’abord demandé à un client …. Lucrez cu ea pe un proiect de ceva vreme şi este prima clientă cu care m-am împrietenit, chiar dacă ea nu crede asta sau de-a dreptul invers. Je travaille avec lui sur un projet pendant un certain temps et est le premier client que j’ai des amis, même si elle ne croit pas, ou la loi inversée. Pentru că suntem încă indecişi, Alina Disli va contribui deocamdată cu suma de doar 10 RON. Parce que nous sommes encore indécis, Alina Disli contribuera à la quantité de temps seulement 10 RON.

  Iată că am strâns o listă preliminară de 11 primi donatori, care stau ca exemplu dărniciei voatre viitoare. Ici, nous nous sommes réunis une première liste de 11 donateurs qui, comme un exemple dărniciei voatre avenir. Nu uitaţi, suntem deja la frumoasa sumă de: 585 RON! Rappelez-vous, nous sommes déjà beau montant: 585 USD! Mai mult de jumătate! Plus de la moitié!

  Ulterior: La suite:

  Flaviu “ FCB ” Comănescu – 50 RON Flaviu “FCB” Comanescu – 50 USD
  Sten – 30 RON Sten – 30 USD
  Corina Bucur Tristur Supăratir – 50 RON, din banii de ţigări, până duminică Corina Bucur Tristur Supăratir – 50 RON, de l’argent pour les cigarettes jusqu’au dimanche
  Istvan-Ştefan “Pişto” Szentkiralyi – 50 RON Istvan-Stefan “Pistoia” Szentkirályi – 50 USD
  Aurelian Săndulescu – 15 RON, rotunjit de la 13,14. Aurélien Sandulescu – 15 $ US, arrondis à 13.14.
  Anti-Darius – 0 RON Anti-Darius – 0 EUR
  Yacana – 51 RON Yacana – 51 USD
  Tatiana “Anatati” Neamţu – 40 RON Tatiana “Anata” Neamţu – 40 USD
  Ionuţu – 50 RON Ionuţu – 50 USD
  Raluca “Furby” Puşcaş şi Gaba din aceeaşi familie – 20 RON + 20 RON ACHITAT Raluca “Furby” Puşcaş Gaba de la même famille – 20 + 20 RON RON Achitei
  Anonim confirmat – 50 RON ACHITAT Anonyme confirmé – 50 RON Achitei

  ÎN PLUS ! Plus loin! Odată cu venirea căldurii, cum spuneam, în anul 2009, mă voi angaja într-o aventură prin ţară, călare pe Pegasul Triciclu, în care voi vizita PERSONAL fiecare nume care apare pe listă ** transformată în hartă, fără bani şi ÎMBRĂCAT ÎN COSTUM DE MIRE, fără soţie. Avec l’arrivée de la chaleur, comme je l’ai dit, en 2009, je vais participer à une aventure à travers le pays à cheval Pegas tricycle, qui visite chaque nom qui figure sur la liste ** transformée en une carte, sans argent et habillés en costumes traditionnels De Mire, aucune femme. (Ocazie cu care, desigur, Bibliotecare, voi face un film despre tot…) (Occasion qui, bien sûr, bibliothécaire, je fais un film à propos de tout …)

  deci translatorul google stabileste ce moneda e mai potrivita :) ))

 139. Octombrie 21, 2008 la 18:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  În coşuleţ voi pune tăte premiile, exceptând ale lui Marianschi, ce le trimic acuma, neîntârziat…

 140. Octombrie 21, 2008 la 18:26
  link permanent
  licurici zice ca:

  DIALOG CU UN JEG-MĂNITOR

  darius: hm
  licurici: hm?
  darius: Am remarcat că n-ai citit Jegul.
  licurici .: de ce zici asta?
  darius: Pentru că nu te-am văzut comentând şi deci, donând, pentru tricliclul meu.
  licurici .: :)
  licurici .: apoi nu-mi place triciclu ala asa ca nu donez
  darius: Îmi place mie şi te voi duce pe ghidon sau în coş, depinzând de cum e romantic sau utilitar.
  licurici .: dar arata ca o bicicleta de handicapati
  licurici .: cat costa?
  licurici .: ca nu am vreme sa citesc
  darius: 10 milioane.
  darius: Pegas originală.
  darius: O să-ncerc să negociez, desigur.
  licurici .: si cat vrei sa-ti dau eu?
  darius: Cât consideri.
  darius: Te mai uiţi şi tu la ofertele rotunjoare ale celorlalţi.
  darius: Nu ar strica un 100 RON. Dar 50 RON sunt şi ei apreciaţi.
  darius: :)
  licurici .: foarte mult
  licurici .: nu-mi permit atat
  licurici .: dar iti dau 10 lei
  darius: 10 lei nici nu-ţi transferă banca.
  licurici .: atunci nu dam nimic
  licurici .: :)
  darius: Plus că am unu’ care-o donat 65 de lei, ca să fie 50 anonimi şi 15 cea mai mică ofertă.
  licurici .: si nici nu vrem sa ne plimbam cu el
  darius: Tu dai pe faţă cea mai mică ofertă.
  darius: BINE!
  darius: Accept 10 lei.
  darius: E drept că şi colegii de Vitrină au dat tot câte 10, da’ în total a fo’ 100.
  licurici .: :)
  licurici .: deci te multumesti cu 10 lei?
  darius: Da. Îi accept.
  licurici .: ii accepti?????
  licurici .: ma, da generos esti
  darius: Da.
  licurici .: si eu ce primesc in schimb, de fapt?
  darius: Ştiu, sunt o fire permisivă.
  darius: Bine, un pupic.
  licurici .: atat???
  darius: Doi.
  licurici .: tu crezi ca eu deschid portmoneul pt un pupic?
  licurici .: mai pune
  darius: Pupici nelimtaţi. În orice reţea.
  licurici .: ok
  licurici .: deal
  licurici .: sa treci pe la mine sa iti iei banii

 141. Octombrie 21, 2008 la 18:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ţi-o fo’ lene să fii creativă… Tre’ să fiu eu pentru tu.

 142. Octombrie 21, 2008 la 18:33
  link permanent
  licurici zice ca:

  mă, da’ pretenţii mari mai ai. în loc să faci plecăciuni nenumărate că primeşti şi atât.

 143. Octombrie 21, 2008 la 19:32
  link permanent
  Rox zice ca:

  30 de Ronei de la naşa mare.. am opeu’ să demonstrez.

 144. Octombrie 21, 2008 la 19:33
  link permanent
  Rox zice ca:

  achitaţi acum o oră

 145. Octombrie 21, 2008 la 22:02
  link permanent
  monica zice ca:

  70 RON. Achitati adineauri. N-am OP, ca mi-e lene sa salvez. Da’ banu’ este jossssssssssssssss! Hai, Darius, pedale, te rog!

 146. Octombrie 21, 2008 la 22:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ahahaha. Ok. Achitat.

 147. Octombrie 21, 2008 la 22:43
  link permanent
  toader zice ca:

  nu putem decat sa ne ridicam palaria. esti un foarte bun strangator de fonduri de la femei. rolul de etern parasit le face miloase. si cum tu nu vrei sa te insori ai gasit un debuseu exceptional. vantu e mic copil pe langa glad bija.

 148. Octombrie 21, 2008 la 22:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eşti gelos. Nici o problemă. Eu iubesc toţi cetitorii mei. Şi-i îmbrăţişez. Iubiţii de ei. De mine.

 149. Octombrie 21, 2008 la 22:56
  link permanent
  toader zice ca:

  desigur stii ca in mod normal nu ar fi trebuit sa il pui pe internet. pe el codul.

 150. Octombrie 21, 2008 la 22:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce cod?

 151. Octombrie 21, 2008 la 23:00
  link permanent
  toader zice ca:

  i

 152. Octombrie 21, 2008 la 23:00
  link permanent
  toader zice ca:

  ban

 153. Octombrie 21, 2008 la 23:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ăla e “cont”. Ce. O să-mi trimită lumea bani abuziv?

 154. Octombrie 21, 2008 la 23:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Te-ai lăsa abuzat, cred eu :)
  Eu te-am pus să faci un film cu care să iei premiile alea de mii de dolari, dar nu ai vrut. Asta e. Stai şi strânge bani de la conturi XXX :)

 155. Octombrie 22, 2008 la 00:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eheeei, dar triciclu funcţionează de căruţ de filmare, nu te-ai gândit… Catering pentru echipă, transport echipament, filmări de umărire.

 156. Octombrie 22, 2008 la 00:41
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Vreau si eu imbratisare si pupici nelimitati! ca deh, am dat 35 de roni. Ce-i drept, nu de la mine, dar as fi putut sa ii primesc eu sa imi iau mancare.
  Deci tot cam acolo.

 157. Octombrie 22, 2008 la 01:01
  link permanent
  Rox zice ca:

  da, toader.. ce dacă a dat contu? o să-l hecărească blogăriştii? sau poate s-o trezi al nostru cu contu’ plin ochi de bani să dea pă din’afar’

 158. Octombrie 22, 2008 la 08:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O să aiză Monica dublu-nelimitat! Ce-i aici? IO mă folosesc de banii altora, nu tu!

  Pă care n-oi mai ave’ unde-i pune, c-o să trimită lumea, să se blocheze automatu’ de bănet.

 159. Octombrie 22, 2008 la 09:41
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius operator Groza
  Deci aşa, mergi pe şantaje ieftine, căruţ de filmare…
  Ei bine… nu merge pe post de căruţ te filmare. Pentru căruţ de filmare ai nevoie de patru role mari de la Bricostore, cam 50 de lei bucata, de o platformă dintr-o placă de USB groasă tăiată pe jumătate şi lipite cel două părţi cu ARACET, 50 de lei, şi un trepied mediu preţ 50 de lei. Total 305 de lei. (am pus şi şuruburi autofiletante)

 160. Octombrie 22, 2008 la 10:29
  link permanent
  toader zice ca:

  vad ca v-ati prins cu totii. ho!
  da, problema e ca daca andreea marin sau mihaela radulescu dau de un cont iban pe net au sa dea fuga repede la televizor sa nu le-o ia cealalalta semidiva inainte. si cea care ajunge prima are sa bage o poveste lacrimosa despre darius care si-a pierdut un coi care trebuie transportat cu pegasul bla bla bla. si iar avem tot netu’ plin de sms-uri acide intre cele doua semidive si se perturba toate fluxurile informatice ale lumii in vremuri de restriste monetara.

 161. Octombrie 22, 2008 la 10:30
  link permanent
  toader zice ca:

  si in felu’ asta ne vom trezi si cu un darius plin de bani. in plus, daca incep sa ii verse oligarhii in contul ala doar ca sa il compromita?

 162. Octombrie 22, 2008 la 10:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bibliotecare – din care achiţi dvs… câţ’? AŞA CREDEAM ŞI EU!

  toadere – fiindcă-s om de cuvânt şi păstrez t-ul mic, aşa cum se cuvine, fiindcă am zis, nu ca tine – ai încurcat pinu’ cu ibanu’, habar n-ai, poţi să recunoşti.

 163. Octombrie 22, 2008 la 13:46
  link permanent
  Rox zice ca:

  darius, cât mai ai până la suma propusă? fizic, nu pă promisiuni

 164. Octombrie 22, 2008 la 14:16
  link permanent
  toader zice ca:

  fizic … de patru ori.

 165. Octombrie 22, 2008 la 14:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fizi? Doar 7 milioane şi ceva. Dacă vin toţi promişii (ceea ce trag speranţă că vin şi deja au intratără câteva), f’o 2 meleoane giuma. :)

 166. Octombrie 22, 2008 la 14:44
  link permanent
  Rox zice ca:

  ee.. hai la mai mulţi bani atunci… puneţi băăă zgârciţilor să-şi ia copchilu’ tricicletă… vreţi să-i rupeţi inimioara

 167. Octombrie 22, 2008 la 14:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Corect. CORECT!

 168. Octombrie 22, 2008 la 15:03
  link permanent
  toader zice ca:

  cre’ ca redeschid blogu’ pan’ la urma. mama naibii, bani din blog. cred ca treci pe primul loc in top cu banii astia din blog.

 169. Octombrie 22, 2008 la 15:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mai, eu când vreau să-mi iau ceva, fac foame o lună sau un an şi fac banii. Până atunci poate mă şi răzgândesc şi rămân cu regimul auster. Eu ţi-am oferit pentru căruţul de cameră o variantă mai bună şi ieftină de 1000 lei, este ca şi cum ţi-aş fi băgat în buzunar 1000-305= 695 lei. Şi tot eşti cârcotaş şi nemulţumit.

 170. Octombrie 22, 2008 la 15:12
  link permanent
  sten zice ca:

  esti o pula bah,ca mi-ai dat ignore sau ceva,pulo!dovada o ai pe mail,ingrat(s)ule.

 171. Octombrie 22, 2008 la 15:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bravooo! S-a notat!

  Luaţi exemplu: poftim şi poftim!

 172. Octombrie 22, 2008 la 15:20
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ toader , @ Darius

  Eu zic sa va mai ginditi inainte de a face un blog pentru bani. Si cind vreti sa puneti “opere“ cintate la ukulleeelele… (sa ma opreasca cineva din lelelle…). Nu serios, IATA CE LE BESE MINTEA UNORA:

  http://legi-internet.ro/blogs/index.php?title=muzica_pe_internet_ce_se_discuta_de_fapt_1&more=1&c=1&tb=1&pb=1

  Nota: Bogdan Manolea e bine intentionat si ne lamureste dar incercati sa vedeti ce gindesc altii !

 173. Octombrie 22, 2008 la 15:21
  link permanent
  toader zice ca:

  huooooooo! huooooooooooooooooooooooooooooo!
  *innebunim de gelozie*
  huooooooooo!
  afaraaaaaa!

 174. Octombrie 22, 2008 la 15:54
  link permanent
  sten zice ca:

  Aoleu,ce-mi vad ochii!Sterge frate linku’ ala ca n-am serviciu,aia sunt banii familiei mele de proletari(crezi ca daca erau bani munciti de mine vedeai v-un sfant?);plus ca nu mi-am taiat unghiile la stanga sub care am pamant si viermi.iami,iami!

 175. Octombrie 22, 2008 la 15:56
  link permanent
  ionutu zice ca:

  bijel, şezi liniştit. După ora 16.00. Da?

 176. Octombrie 22, 2008 la 16:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci da.

 177. Octombrie 22, 2008 la 17:24
  link permanent
  ionutu zice ca:

  achitat! 50 de lei. pe verificatelea, Glade! :D

 178. Octombrie 22, 2008 la 17:28
  link permanent
  toader zice ca:

  am 243 RON de investit. aveti detalii despre Vitrina sau nu?

 179. Octombrie 22, 2008 la 17:28
  link permanent
  toader zice ca:

  p.s. se exclude posibilitatea ca glad bija sa observe vreodata banii acestia. nemernicul face rost de bani intr-un mod rusinos.

 180. Octombrie 22, 2008 la 17:42
  link permanent
  ionutu zice ca:

  da’ di ce toadire? Băiatu’ a vin’t c-o poveste, bună. Care m-a convins. Şi ţie ţi-a muiat inima cînd a venit, aşa slab şi pricăjit, la tine-n Franţă. I-ai dat casă şi masă, bani de cheltuială. ;) Dacă erea pus pe căpătuială din interneţi, zoso era doar un visUrat arhi repetat într-una. Părerea mea. :D

 181. Octombrie 22, 2008 la 17:52
  link permanent
  toader zice ca:

  nu. nu i-am dat casa. nici masa. nici bani de cheltuiala.
  i-am dat sa manance in picioare, bani cat sa supravietuiasca pana ajunge la o distanta rezonabila si bilete sa se care mai repede.

 182. Octombrie 22, 2008 la 18:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dar am locuit în inima ta, unde e cald, mâncare proaspătă şi bănet! Că eşti bogat sufleteşte. Plus că mă iubeşti tainic.

 183. Octombrie 22, 2008 la 18:14
  link permanent
  monica zice ca:

  [tot nu-ti da. degeaba]

 184. Octombrie 22, 2008 la 18:23
  link permanent
  Rox zice ca:

  Groza Bija Glad Darius????!!! muuu..hahahahhaha :) ))

 185. Octombrie 22, 2008 la 18:24
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, vrei bani? munceste! nu la strung ma, ho! eu sunt si lenes si limitat, mai ales cand vine vorba de bani, banci, internet etc. adica, cam tot ce conteaza. deci tu sau acolitii tai treţ sa-mi ziceti cum transfer bani dintr-un cont de bwin in contul…tau (m-a durut inima cand am zis-o). explicatie inteligibila, pas cu pas. eu pana la banca nu ma duc. hough!

 186. Octombrie 22, 2008 la 19:26
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai cinta tu mult la ukulele si o sa dai toti banii la UCMR.

 187. Octombrie 22, 2008 la 19:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Jimerino: până să-i scoţi de acolo te descurci, pramatie vicioasă? Mna, după aceea, mergi cu ei la “bamcă” şi cu datele de sus, din vârf d-articol. Şi zici la doamnă. Arăţi banii, arăţi datele. Pricepe ea. Poţi să şi suplineşti de la cât am pus io, să-mi faci o surpriză…

  Iar acuma-ti voi repeta pe mail, ca la ce sperante am…

 188. Octombrie 22, 2008 la 22:24
  link permanent
  Mana zice ca:

  Eu ţi-am spus să pui taxă pe comentariul postat. Acum aveai bani pentru Pegas tunat. Şi pentru GPS, să nu te rătăceşti la vară.

 189. Octombrie 22, 2008 la 22:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ai intrat doar să cauţi trafic! De aia nici nu ţi-ai pus link, ca să nu fiu referrer, ci să ai din căutări Google!

 190. Octombrie 22, 2008 la 22:42
  link permanent
  Geo Atreides zice ca:

  Trece-ma cu 10 roni, frumosule. Le fac transferu’ maine.
  Mai ai 50 roni de la mine cand treci prin bucuresti… daca si numai daca ma saruti 5 minute, pe ceas, si inregistrat. Stai linistit, nu e nimic gay, just a dare.
  G.

 191. Octombrie 22, 2008 la 22:51
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  JEG MĂNIŢI DE BĂNCI ? scrie mare la Antena 3.
  Vezi, ai ajuns un brand, măi ! Pune lumea titluri dupa tine.

 192. Octombrie 22, 2008 la 23:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Geo – notat. Siguri nu vrei tu să virezi 60 RON, considerând că acuma mi-i tre’, iar când viu e iară money-free ride?

 193. Octombrie 22, 2008 la 23:07
  link permanent
  Geo Atreides zice ca:

  No kissing, no money. (plus ca pana vii tu am timp sa-i strang, ca de la gura mea mi-i rup)
  G.

 194. Octombrie 22, 2008 la 23:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Atunci nu mi i-or mai tre’i, deci nu te pup.
  D.

 195. Octombrie 22, 2008 la 23:19
  link permanent
  jacques zice ca:

  darius, eşti o camomille en symbiose. donează dracu banii strânşi într-un scop nobil! ce atâta egoism pe capul tău? ah, revino-ţi. jegul nu-i buricul pământului. nu mai face pe Narcis, că nu-ţi şade bine. nu, nici măcar în costum de-ăla de mireasă. lasă pegasul, fă un adăpost pentru pisicile comunitare din mănăştur :D (sa am si eu unde dormi… da, în cluj)

 196. Octombrie 22, 2008 la 23:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eventual abator de pisici… Deci Jegu’ nu e buriclul, ci scama din buricul Pământului.

 197. Octombrie 22, 2008 la 23:44
  link permanent
  chira zice ca:

  Groza mi-am luat un pachet de tigari din banii pt pegas

 198. Octombrie 22, 2008 la 23:51
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  JEG-MĂNIŢI DE BĂNCI, am văzut şi eu.

 199. Octombrie 22, 2008 la 23:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Chireo – ţi-ai luat, pesemne, din banii tăi. Banii mei de Pegas mi-i dai mâine…

  Apropo, DOUĂ FUFEEE!

 200. Octombrie 23, 2008 la 01:05
  link permanent
  verbiaj zice ca:

  n-am inteles. sau poate ca am inteles dar ma fac ca nu. deci ma vizitezi? ca sa stiu daca ma-mbrac in costumul de mireasa sa te astept.

 201. Octombrie 23, 2008 la 01:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă doneji, da. Iar dacă nu doneji, prin analogie – nu!

 202. Octombrie 23, 2008 la 08:16
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Bîjă, aţi uitat desigur să iscăliţi achitat în dreptul lui Ionuţu.

 203. Octombrie 23, 2008 la 08:38
  link permanent
  krakilla zice ca:

  A intrat ieri stocul de placi video in tara! Mie imi trebuie doar una. Saptamana viitoare ar trebui sa ajunga PC unde ii este locul, adica la mine acasa. Restul de bani ti-i dau tie, cu conditia sa nu ma vizitezi. Nu vreau sa te si hranesc, dupa ce ca mi-ai luat banii! In schimb, poate trec pe la Cluj, ca am niste machitori pe acolo si iti voi da ocazia sa te revansezi… cu varf si indesat.

  PS: ma simteam rau, gandindu-ma ca doar placa mea video costa mai mult decat Pegas-ul tau… dar dupa, mi-am amintit ca iti cumperi Macbook Pro si mi-a trecut repede.

 204. Octombrie 23, 2008 la 10:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă vei mai verifica o tură, Ionuţe, vei vedea că nu am uitatără nimică!

  Crachileo – io tre’ să ştiu neîntârziat!

 205. Octombrie 23, 2008 la 10:34
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  2009, Bîja, un turneu nou,
  O nouă poză de pus pe panou…

  Alo, domnu, premii, 2 bucăţi, ai trimis? Ai pozat? Sau te-a prins euforia donaţiilor şi tăt uiţi şi-acum? Eu n-am uitat!

 206. Octombrie 23, 2008 la 10:38
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Bun aşa.

 207. Octombrie 23, 2008 la 10:44
  link permanent
  krakilla zice ca:

  de ce ma? maine il cumperi? pana la vara mai este… oricum nimeni nu cumpara asa ceva. persoanele de fata se exclud. da, tu. de fapt, noi, daca stau mai bine sa ma gandesc.

 208. Octombrie 23, 2008 la 10:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Stăţi, că le pun imediat.

 209. Octombrie 23, 2008 la 11:02
  link permanent
  sepukku zice ca:

  Te rog trece-ma cu 50 RON.

  Conditiile mele sunt :

  1.Voi detine actiuni la acest obiect si deci drept de folosire cand voi fi in CLUJ.
  2.Voi beneficia, atunci cand este cazul, de o atentie sporita din partea lui MOAFLE care ma va plimba si distra cu glume/poante culese de el insusi din pestrita lume artistica in care se invarte.
  3.Voi fi mentionat “mai des” pe blog ca intai gazduitor si binefacator al JEG-ului.
  4.Voi fi bine primit pe perioadele cand voi ajunge la cluj in cea mai mare desfatare si cu bucatele de pe o lista pe care MIRMEN o va primi ulterior, anterior insa venirii mele.
  5.JEG-ul se va obliga sa respecte traditia oferirii a 1,5L palinca de cate ori ne vom vedea, asa cum s-a intamplat si pana acum.

 210. Octombrie 23, 2008 la 11:11
  link permanent
  toader zice ca:

  Dacian: tu erai acolo cand o intrebat-o darius pe pastaie daca ei doi or facut sex?
  Licurici: da
  Licurici: si ea a zis ca nu
  Dacian: o fost penibil?
  Licurici: nu. a fost amuzant
  Licurici: dar era mirat ca ea zice nu
  Licurici: ca el tinea minte ca da
  Dacian: cine stie ce crede darius ca ii sexu

  daca asta nu e genialitate atunci nu stiu ce e.

 211. Octombrie 23, 2008 la 11:11
  link permanent
  jacques zice ca:

  2 lei de la mine. să-ţi iei o coală de hârtie de xerox ş-un pix şi să zici aşa: “jegul nu înseamnă să te distrezi pe banii altora. jegul înseamnă să ajuţi pisicile comunitare.”
  (dacă-ţi rămâne rest, donează-i la un nene cu căţel)

 212. Octombrie 23, 2008 la 11:46
  link permanent
  Zappy zice ca:

  toader… MORTAL. e de premiu!

 213. Octombrie 23, 2008 la 11:51
  link permanent
  mirmen zice ca:

  jacques, bun venit cuvintelor şi sentimentelor frumoase pentru pisici chiar dacă-s pe blogu’ alergicului :P

 214. Octombrie 23, 2008 la 11:52
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  931.

 215. Octombrie 23, 2008 la 12:16
  link permanent
  monica zice ca:

  Ce 931, Hudreo? Vrei sa suni la Informatii si nu stii cum? :lol:

 216. Octombrie 23, 2008 la 12:22
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Lasă, pricepe el Bîjelul. Dacă nu pricepe, I’ll take it back. Ai pricepe şi tu, dacă nu ţi-ar fi mintea la alte prostii.

 217. Octombrie 23, 2008 la 12:29
  link permanent
  monica zice ca:

  De-aia se duce de ripa invatamintul romanesc… Ca profesorii sint incapabili sa explice! Niste competenti, ce basca lor… :P

 218. Octombrie 23, 2008 la 12:31
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Să testăm deci: mânuţa sus care a priceput. Vedem cine-i incapabil. Să priceapă.

 219. Octombrie 23, 2008 la 12:33
  link permanent
  toader zice ca:

  nu conteaza competenta
  ci cum folosesti potenta.
  nu inseala vigilenta
  aburind cu repetenta.

  na ca am facut un catren de … aaa … stie bibli.
  ar fi trebuit sa ma fac copivriter.

 220. Octombrie 23, 2008 la 12:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci Hudrea a acceptat să doneze 50 RON, aia se cheamă ce-a făcut.

 221. Octombrie 23, 2008 la 12:39
  link permanent
  monica zice ca:

  :lol: nu te cred, Dariusica. Lu’ asta nu-i smulge nimeni nimic!

 222. Octombrie 23, 2008 la 12:50
  link permanent
  monica zice ca:

  Acuma te cred. Ma duc sa fiu proasta si prin alte parti. Revin :oops:

 223. Octombrie 23, 2008 la 12:58
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  monica rules!

 224. Octombrie 23, 2008 la 13:47
  link permanent
  monica zice ca:

  [tu sa taci, Hudreo, ca din cauza ta am ajuns la astfel de umilintzi...]

 225. Octombrie 23, 2008 la 14:16
  link permanent
  chira zice ca:

  deoarece nu-mi binevoiesti a-mi raspunde privat la intrebarea mea repetata ”cand si unde?” te voi astepta cuminte la orele 18.30 la raionul de detergenti de la magazinul ala din piata mihai viteazul de pe colt unde este si o trecere de pietoni. o sa ma auzi tusind

 226. Octombrie 23, 2008 la 14:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a notat. Acolo o să fiu. La şi un sfert, însă.

 227. Octombrie 23, 2008 la 15:57
  link permanent
  toader zice ca:

  uhm… hmm… la raionul de detergenti. hum?…. heh?… euh?… ough?
  nu iti e teama darius?

 228. Octombrie 23, 2008 la 16:01
  link permanent
  chira zice ca:

  nu ca eu sunt aia cu Virusul..el e doar Dariusul.

 229. Octombrie 23, 2008 la 16:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  La detergenţi ne-am întâlnit şi tura trecută, toadere, nu te împacienta. Ne simptem bine în Lenor.

 230. Octombrie 23, 2008 la 16:32
  link permanent
  toader zice ca:

  ce virus? ce lenor?

 231. Octombrie 23, 2008 la 16:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Sunt foarte entuziasmat de catrenul lui toader (cu t mic)… Este un autor care merită tradus în…

  engleză
  pas question de compétence
  mais quel usage en puissance.
  ne triche pas sur la vigilance
  Retour à la vapeur.

  franceză
  no matter competence
  but what use potency.
  not cheating vigilance
  the steam back.

  spaniolă
  no importa la competencia
  pero lo que potencia el uso.
  no engaño vigilancia
  el vapor de nuevo.

  arabă
  بغض النظر عن الكفاءة
  ولكن ما استخدام رجولية.
  لا غش اليقظة
  البخار الظهر.

  bulgară
  без значение компетентност
  Но това, което използва нейната сила.
  не изневерява бдителност
  парната обратно.

  suedeză
  oavsett kompetens
  men vad styrkan.
  inte fusk vaksamhet
  ångan tillbaka.

  rusă
  не вопрос компетенции
  но то, что использование потенции.
  не обманывать бдительность
  паром обратно.

  portugheză
  não importa competência
  mas para que serve a perda de potência.
  não enganava vigilância
  o vapor de volta.

  olandeză
  ongeacht bevoegdheid
  maar wat gebruik potentie.
  niet valsspelen waakzaamheid
  de stoom terug.

  japoneză
  能力に関係なく
  しかし、能を使用します。
  不正行為は警戒
  蒸気戻る。

  indiană
  कोई बात नहीं योग्यता
  लेकिन क्या शक्ति का उपयोग करते हैं.
  नहीं धोखा दे सतर्कता
  इस भाप वापस.

  greacă
  Δεν έχει σημασία αρμοδιότητα
  αλλά σε τι δραστικότητα.
  επαγρύπνησης και απάτες δεν
  Επιστροφή του ατμού.

  germană
  egal Kompetenz
  aber was nützt Potenz.
  nicht betrügen Wachsamkeit
  der Dampf zurück.

  finlandeză
  olipa toimivaltaan
  mutta mitä hyötyä tehosta.
  ei vilppiä valppaus
  höyryn takaisin.

  şi, în sfârşit, letoniană
  nesvarbu kompetencija
  bet kokia naudojimo veiksmingumą.
  ne nusirašinėjimas budrumas
  garo atgal.

  Aşa ar trebui să se poarte lumea cu marii oameni de litere.

 232. Octombrie 23, 2008 la 16:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  “o sa ma auzi tusind”
  Chira este dama cu camelii?

 233. Octombrie 23, 2008 la 17:00
  link permanent
  mirmen zice ca:

  no, toadiere, l-ai invocat pe bibli, ne-ai asigurat că ştie el…iată,confirmă :P

 234. Octombrie 23, 2008 la 17:06
  link permanent
  chira zice ca:

  sa-ti aduci camasi.vreo 2

 235. Octombrie 23, 2008 la 17:19
  link permanent
  americanu' zice ca:

  daca donez la mine cum ajungi? :)

 236. Octombrie 23, 2008 la 17:21
  link permanent
  toader zice ca:

  nu exista indiana ci doar hindu. au avut ei niste probleme mari cand au vrut sa spuna ca hindu e limba indiana. sunt cam 300 de milioane de indieni care folosesc limbi dravidiene.
  ====
  in alta ordine de idei : stiam eu ca locuiesc in londra :

  engleză
  pas question de compétence
  mais quel usage en puissance.
  ne triche pas sur la vigilance
  Retour à la vapeur.

  franceză
  no matter competence
  but what use potency.
  not cheating vigilance
  the steam back.

  ====

  asta chiar e o traducere adevarata.:))

  pas question de compétence
  mais quel usage en puissance.
  ne triche pas sur la vigilance
  Retour à la vapeur.

  (eu as fi tradus cam asa :
  ce n’est pas la compétence
  mais l’usage de la “puissance”.
  ne trompe pas la vigilance
  en jouant sur repentence.

  pentru engleza :
  no matter the competence
  but how to use the potency.
  don’t try cheating vigilance
  fuckin’ us on frequency.

  desigur, e greu sa traduci cum trebuie un catren)

  ====
  nu stiu de ce am indoieli si asupra acestui text:
  ongeacht bevoegdheid
  maar wat gebruik potentie.
  niet valsspelen waakzaamheid
  de stoom terug.

 237. Octombrie 23, 2008 la 17:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Americane – am zis că dacă eşti în Râmlenia…

 238. Octombrie 23, 2008 la 18:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Maestre, să înţeleg că nu mai înţelegeţi o glumă?

 239. Octombrie 23, 2008 la 18:36
  link permanent
  toader zice ca:

  io bibli crez ca tu nu ai priceput gluma mea raspuns la gluma ta. :(
  da’ se pare ca nu am haz. :(

 240. Octombrie 23, 2008 la 18:37
  link permanent
  toader zice ca:

  cat despre ce a zis darius chiar nu pricep ce va sa spuie :-/

 241. Octombrie 23, 2008 la 18:56
  link permanent
  mirmen zice ca:

  care, toadire, acee că die la Rîm ne trajem? că partea cu leni/ea este, poate, o abilitate dezvoltată pe parcurs :P

 242. Octombrie 23, 2008 la 19:19
  link permanent
  toader zice ca:

  da’. aia nu am priceput ce a vrut sa zica.

 243. Octombrie 23, 2008 la 19:37
  link permanent
  mirmen zice ca:

  păi, toadiere, nici decodarea propusă de mine nu ţi-i pe plac? campania-i pentru românica şi satele din proximitate(nu te mai ţine aşa băţos cu parisu’) pentru ţinuturile de peste baltă jegstărul se abţine de la a face promisiuni de vizită :P

 244. Octombrie 23, 2008 la 21:39
  link permanent
  toader zice ca:

  pai gata. sa nu mai vina. ce sa caute in afara granitelor?

 245. Octombrie 23, 2008 la 21:49
  link permanent
  mirmen zice ca:

  sper că de graniţele sătucului, altfel cu pretenţii, UE, vorbeşti, toadiere :P

 246. Octombrie 23, 2008 la 23:29
  link permanent
  jimerino zice ca:

  mda. vad o mare asemanare intre gras si tudor chirila. nu, tudor chirila e slab, deci nu asta e. amandoi fac gasca cu maicile. maicile lor, nu orice maicuta cu costum porno…

 247. Octombrie 24, 2008 la 00:26
  link permanent
  toader zice ca:

  aaaa. stai ma. e un americanu’ care a comentat. acum am priceput.

 248. Octombrie 24, 2008 la 07:36
  link permanent
  mirmen zice ca:

  jim, mami, ai cinat pălincă /:)

 249. Octombrie 24, 2008 la 07:58
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  deci aştept pozele

 250. Octombrie 24, 2008 la 09:26
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mi-a placut mult lectia de limbi. Straine. Atit de mult incit ma pregatesc sa fac un panou publicitar pe care sa-l afisez la bloc cind o sa vie omu` pe la Bucale, sa priceapa si vecinii mei ce se intimpla si sa nu cheme 112.
  Am nevoie urgenta de traducere in alte limbi, mi-au placut mult limbricii aia din araba.
  Deci Biblio, atentie, please, je vous en prie, achtung:

  Pasta albă de Cristal
  Face dinţii ca de cal
  Iarăşi JEG cu-al lui Pegasu`
  Ne-nvaţă că nu-i bun gazu`.

  Săru` mîna.

 251. Octombrie 24, 2008 la 10:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sănătate la mulţ’ ani.

  Marianscă: deoarece fac poză şi când o pun la poştă, mai imediat. În pauza de masă.

 252. Octombrie 24, 2008 la 12:58
  link permanent
  Zappy zice ca:

  mda. cu parere de rau anunt ca sambata si dumineca plec din bucuresti. asta e bijel, nu vrea destinul, nu vrea. domnitza-tzi ce-tzi mai face?

 253. Octombrie 24, 2008 la 13:05
  link permanent
  vizitiu zice ca:

  Vreau si eu sa-ti donez suma de 20 de roni…adica 200 vechi…astept un mail ca sa vedem cum facem….acum nu prea am avut rabdare sa citesc cu atentie toate detalii sau sa-mi notez contul pentru ca beau o bere si ma pregatesc sa ma car in Predeal…asta ca de e pe gratis si plateste sefu…:))) Sa traiesti diliule…deci cu alte cuvinte SALVE

 254. Octombrie 24, 2008 la 13:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nimică. Ce să facă? Nimică. Ce domniţă, apropo? Vizitiu: s-a notat. :)

 255. Octombrie 24, 2008 la 14:55
  link permanent
  toader zice ca:

  ba, sa stii ca NU iti dau 79 de lei noi.

 256. Octombrie 24, 2008 la 15:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu mai şciu ce să crez… Sunt confuz!

 257. Octombrie 24, 2008 la 16:15
  link permanent
  jimerino zice ca:

  am rezolvat-o si cu transferul. fa un traseu si pe undeva pe traseul ala ma plasez eu si iti inmanez in loc de apa, ca la maraton, suma stabilita.
  da’ sa-l publici ba bursucule!

 258. Octombrie 24, 2008 la 16:28
  link permanent
  chira zice ca:

  ”dubla negatie” ? am numarat..sper ca bine(daca nu iertata-mi fie numaratoarea) si Domnul Toader a zis ”nu” categoric in contextul donarii de 7 ori. de aici rezulta ca mai trebuie sa mai zica o data.

 259. Octombrie 24, 2008 la 16:46
  link permanent
  toader zice ca:

  confirm ce zice chira.

 260. Octombrie 24, 2008 la 16:46
  link permanent
  toader zice ca:

  si reconfirm.

 261. Octombrie 24, 2008 la 16:53
  link permanent
  chira zice ca:

  asadar,mai spuneti o data ”NU” si poate in toamna asta o sa aveti o cada cu hidromasaj

 262. Octombrie 24, 2008 la 18:32
  link permanent
  Rus zice ca:

  Un cont de paypal unde putem dona fonduri pentru “pegajeg” exista?

 263. Octombrie 24, 2008 la 19:20
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.

  المعكرونة البيضاء Cristal
  جعل أسنانك كما الحصان
  Jeg معا مرة أخرى Pegasu `
  ونحن نعلم أن هناك جيدة الغاز.

 264. Octombrie 25, 2008 la 16:38
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  uite ca am pus link si m-am trezit la spam.

 265. Octombrie 28, 2008 la 18:57
  link permanent
  Unu zice ca:

  ia taticule un harlei ca in 2 saptamani ai strans chiftelele!

 266. Noiembrie 5, 2008 la 15:58
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Da da io vreau să mă treci şi în articolul ăsta cum că m-am achitat de datorie, doar aşa în caz că ar mai putea intra cineva pe-aici şi ar suspecta contrariul :mrgreen:

 267. Noiembrie 5, 2008 la 23:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gata, dragă! Ce-ai!

 268. Noiembrie 24, 2008 la 13:20
  link permanent
  Robert zice ca:

  Salut, arata fantastic, as vrea sa te rog sa-mi dai si mie adresa sau numarul de telefon al oamenilor alora care o mai vand.
  merci

 269. Iulie 1, 2009 la 20:51
  link permanent

  asa ceva nu am vazut – turul romaniei cu pegasul
  trebuie sa vad cum iti dai drumul cu un asa tanc de pe TRANSFAGARASANU. :) )

  vant din spate nu iti pot spune ca-i degeaba ,dar mai degraba PARTIEEEEEEEEEEE

 270. Iulie 16, 2009 la 16:53
  link permanent

  In The Jungle (The Lion Sleeps Tonight) a fost piesa de rezistenta la revelionul de acum 5 ani! ;) iar cand aud de Pegas ma cuprinde nostalgia anilor copilariei …

 271. Septembrie 8, 2014 la 03:03
  link permanent

  The easiest way to find out just about everything there is to know relating to nfl jersey in Five very easy steps.
  official website lions #81 calvin johnson white 2012 pro bowl stitched nfl jersey super values and selections http://www.lotusip.com/news/personalized-new-nfl-jerseys-2013/customized-mlb-jerseys-big-and-tall/lions-81-calvin-johnson-white-2012-pro-bowl-stitched-nfl-jersey-p-9805.html

5 trackback-uri

 1. de la Ajutaţi-l pre Bîjel! « Cronica unei vieţi. Banale. pe Octombrie 22, 2008 la 16:07

  [...] romînească a Pegas-ului, voi ajuta Bîjelul alături de alte suflete nobile, să îşi ieie triciclul mult visat. Voi dona 50 de lei în contul sinistratului chiar acum, după ce închid calculatorul. Aşa să-mi [...]

 2. de la Bilanţ, după 8 luni. « Cronica unei vieţi. Banale. pe Noiembrie 27, 2008 la 11:42

  [...] (parcă ). Chiar aşa cum o mai duc căţeii, Cătze? Am putut contribui cu o sumă modică, la îndeplinirea visului de a avea un triciclu marca Pegas, a unui tînăr de viitor, din Zalău, cu posibilităţi materiale reduse dar posesor şi [...]

 3. [...] la stat, care apropo Darius, eu n-am uitat ce-ai promis astă-toamnă şi te aştept la vară cu triciclul Pegas pe strada Postăvarului din Braşov, echipat aşa cum ai [...]

 4. [...] la stat, care apropo Darius, eu n-am uitat ce-ai promis astă-toamnă şi te aştept la vară cu triciclul Pegas pe strada Postăvarului din Braşov, echipat aşa cum ai [...]

 5. de la Fanel.ro » Blog Archive » » Jeg Tour pe Iulie 13, 2009 la 14:31

  [...] Mult succes Jeg-ule! si sosea intinsa fara belele cu Triciclu Pegas [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)