“Trăiască moartea!”

sari la comentarii

(citat de Călin Crainic, 31 octombrie 2009)

***

Adi Hadean Festivalul Blogurilor Gustoase

Participă la cinj categorii: mâncăruri tradiţionale româneşti, mâncăruri din bucătăria internaţională, blog cu cele mai frumoase poze, dulciuri diverse şi fripturi. Îl veţi vota la: toate. Vă trebuie cont, se face cu uşurinţă. Maaarş!

[acest promo a fost plătit cu trei mese romantice fără lumânări şi cu sex la final, în doi, la alegera mea, cu cine oi fi vrând, gătite de Hădean şi plătite de nime'; cu ocazia asta afli şi tu, da?]

***

Io de când am slăbit am o plăcere patologică de a râde de graşi. Mi se par cele mai penibile prezenţe sociale, prin simplul fapt că sunt aşa, indiferent dacă se lasă singure să ajungă în halul ăla sau au vreo problemă care nu depinde de ele – nu mă interesează. Râd de graşi când îi văd înghesuindu-se între două obiecte prea apropiate pentru opinia lor despre spaţialitate, râd când îşi trag pe ei ceva ce-au procurat special pentru a-i încăpea la limită şi a falsa evidentul şi fac mişcarea aia alternativă din genunchi, ca să reuşească, în timp ce li se zvântură plasele cu dulciuri în mâinile cu care se îndeasă mai adânc, râd când îi văd plescăind la foodcourt-urile din mall-uri, când cea mai grea încercare e să găsească o masă cât mai apropiată de tejghea şi râd când îşi înfig feţele bucălate în şaorme, din mers, noaptea, la ora închiderii.

Râdeam şi când eram eu gras, cu o anumită vinovăţie, că în suflet mă credeam suplu şi victima unei perioade de abrupt declin. Da’ acuma, că am scăpat, parcă am o poftă ce-o-nlocuieşte pe cea gastronomică de-a hăhăi de ei, graşii, şi de cum sunt ei graşi. Şi să râd şi mai tare când se supără pe mine şi îmi amintesc cu reproş că şi eu am fost gras, gras rău şi penibil şi aş putea să fiu gras iar, dacă nu am grijă sau poate dezvolt o problemă cu tiroida şi n-o să am ce să fac. Mă doare-n pulă! Pe care mi-o văd!

DaciaPeButuci

***

După graşi – care sunt, de altfel, destul de greu de ocolit – mie-mi place să mă mai distrez de oamenii care merg să se uite la muzică.

Pentru că am fost acum câteva seri la un concert, al unei formaţii. Nu mai ştiu cum îi zice,  cred că “The Others” şi cânta cu ei şi ăla cu cioc de la Luna Amară. Am fost la acest concert, am plătit să intru şi până la urmă asta a însemnat concertul: să mergi să vezi cântece. Culmea cum stau ei toţi oamenii şi se uită în direcţia de unde cântă artiştii. Şi apoi aceştia din urmă îi conving pe primii să se simtă bine, să facă ceva deodată şi toată lumea acceptă complice, începând astfel să danseze, bucurându-se la unison.

Iar cei de pe scenă se dovedesc recunoscători la finalul fiecărei interpretări, recunoscători că lumea a fost atentă şi receptivă la mesajul lor. În aceste momente de respiro, lumea stă, uitându-se mai departe, mulţumindu-le cântăreţilor înapoi, care mulţumesc lumii.

Apoi formaţia începe să cânte iar, iar lumea să danseze. La sfârşit, se termină concertul şi trupa pleacă hotărâtă. După care concertul începe din nou, încă un pic şi se termină a doua oară de tot.

De exemplu, acasă rar dansează cineva pe muzică şi niciodată dansează uitându-se la de unde vine sunetul.

***

Şi-mi mai plac ăia care tot încearcă cu disperare să trimită mesaje de unde nu este semnal. Ăia care de obicei trăiesc în timp real o dramă, îi vezi adulmecând aievea cu telefonul. Nu, nu ăia care îs sinistraţi cu piciorul rupt într-o râpă înzăpezită şi încearcă să apeleze salvamontul. Nu. Mă refer la ăia pe bune: sms la ceva pizdă. Răspunsul prompt la ceva chiar relevant. “Şi eu te iubesc”-ul necesar. Sau care se luptă cu ultima liniuţă a bateriei, în vijelia datelor vitale care se trebuiesc transmise, când butonul de trimis se confundă cu ăla de închis. Şi niciodată nu ştiu dacă a ajuns.

***

MasinaTaInFataCaseiTale

***

După care m-am dus la un restaurant italienesc de p-aci, îi zice Napoli Centrale, unde, cu intenţia de a mă căca, am intrat la budă. N-am trecut nicăieri printr-o experienţă de întărire de caracter mai zguduitoare decât când m-am căcat în budă la Napoli Centrale. În budă la Napoli Centrale, în camera bărbaţilor, aşa ca mine, nu era hârtie igienică. Aşa că m-am dus la femei, furând hârtia lor igienică şi aducând-o la noi, bărbaţii. Cu hârtia obţinută am tapetat colacul de de pe veceu, doar ca să descopăr aşezându-mă pe el că e desprins din şuruburi, patinând artistic la fiecare încordare a sfincterului pe smalţul bine lustruit de pişatul coroziv al precursorilor mei.

În faţa alunecoasei buzi era strategic turnată pe jos apă cu săpun lichid, astfel încât să nu mă pot sprijini în picioare de sol şi să fac caca în cumpănă. Aşa că, într-un echilibru precar oferit de simetria geometrică a vârfurilor feselor mele, am căcat precaut toată cantitatea ce era nevoie şi m-am ridicat de pe vas într-un triplu tuluţ aterizat cu întoarcere.

Pentru că nu îmi rezista musculatura, n-am putut face şi felul întâi cât eram aşezat, aşa că a trebuit să termin procesul fiziologic la budă verticală. Unde, tactic: un alt amestec înşelător de apă cu săpun lichid, fix pe unde-ar trebui să mă proţăpesc eu cu picioarele. Am executat urinarea într-un singur jet, fără scuturat, în scurta perioadă dintre poziţia de drepţi şi şpagat lateral complet, cu ridicare prin fandare şi piruetă pentru juriu.

Bugetebihorene

[Mulţumiri eterne lui Mişu 3.]


81 comentarii

zi si tu ceva
 1. Noiembrie 8, 2009 la 16:23
  link permanent
  ionutu zice ca:

  De ce faci experimente ca ăsta cu Napoli Centrale? Pe mine cînd mă păleşte “mortu” prin oraş întotdeauna caut vreun mall sau vreun KFC.

 2. Noiembrie 8, 2009 la 16:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce, fă, că e bun Napolea! Nu fi imbecil!

  Ştiu că despre Napoli Centrale am auzit tot felul de poveşti, de genu’ că: ce frumos, ăla-şi face pastele singur, in-house. Şi altu’ o zis: da, fă, da’ le face din resturi de bere rămase-n pahare, lăsate la fermentat; văleleeei; după care-o revenit unu’: păi, da’, vită, că aşa se fac, nu îi nimic insalubru în asta, încă chiar ajută drojdia!

  Ş-atunci n-am mai avut încredere în nime’ şi nimica şi m-am bazat pe: mă, da’ are gust bun? Şi are.

  Recomand rigatoni pasticiati, al forno. Adică pula mea, nu-ştiu-ce, cu paste şi vinete, băgate la cuptor, da’-i bun. Aia-i preferata mea, vă rog să mergeţi să încercaţi sau să mă scoateţi la aşa ceva, deoarece voi accepta.

 3. Noiembrie 8, 2009 la 16:52
  link permanent
  noji zice ca:

  era si timpu’ putoare sa scrii ceva nou. nu-i chiar rau, da’ sunt dezamagit avand in vedere sumedenia de evenimente la nivel de conducere al tarii. sa-nteleg ca te-ai lasat de “politica”? erai mai aprig pe vremuri cand erai mai grasut..

 4. Noiembrie 8, 2009 la 17:31
  link permanent
  toader zice ca:

  cate kile te-ai ingrasat? bai gled. de cand ai slabit vreau sa zic. cu cat?

 5. Noiembrie 8, 2009 la 17:59
  link permanent
  fcb zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=Enhct0kH3C4&feature=related

 6. Noiembrie 8, 2009 la 18:48
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Un turist in Italia. Ora prinzului in sud, toti macaronarii la siesta, murea asta de foame. Intr-un tirziu nimereste un local vai de el, bomba nu alta.
  - O pizza se poate ?
  - Nu, la ora asta doar macaroane.
  - Macaroane cu ce ?
  - Cred ca ceva brinza, daca mai este, dar nu garantez.
  - Bine, adu macaroane ca mor de foame !
  Spre surprinderea lui macaroanele vin repede, aburinde. Incepe sa haleasca si… pleosc un floc ! Il da deoparte, mai maninca putin si iar un floc !
  - Bine mai nenorocitule, brinza asta miroase ca pula, trec peste asta, dar floci ???
  - Imi pare rau dar nu mai aveam nici brinza, nici polonic de mestecat nu avem asa ca bucatarul s-a descurcat si el cum a putut…

 7. Noiembrie 8, 2009 la 19:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci tăcere!

  Toadere: am slăbit de la 79 la 59. Primele 5 kile le-am slăbit într-un fel de pregătire pentru turu’ cu biţa, cam 2-3 luni; iar următoarele 15 le-am slăbit în tur, care-a durat f’o 6 săptămâni. De atunci m-am mai îngrăşat şi am mai slăbit alternativ ba 2 kile, ba 3 şi tăt aşe. Acuma nu ştiu cât am, da’ am rămas în jur la 60. Cu eforturi frustrante. Mişcare multă şi mâncare cu precauţie. Rar îmi fac câte-o concesie cu un KFC şi tare prost mă simt cu mine înşivă.

  Referitor la politică: muie.

  Mariene: ce-s cu glumele astea de autobază?

  Flavie: ce-s cu linkurile astea de autobază?

  … continuaţi.

 8. Noiembrie 8, 2009 la 20:12
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ideea era ca trebuie sa te gandesti de mai multe ori inainte de a minca chestii trestii de la aia. Ca sa nu te ingrasi la loc. Zic si eu.
  (Cind fumeaza prietenii mei le spun numai chestii macabre cu cancer la plamini, dinti stricati, potenta scazuta sau egala cu zero, chestii d`astea de autobaza).

 9. Noiembrie 8, 2009 la 20:17
  link permanent
  fcb zice ca:

  cineee… iooo? io-l sustineam pe Crainic. atata! ce treaba ai tu cu mine? vezi ca trec pe la tine saptamana care vine.

 10. Noiembrie 8, 2009 la 20:38
  link permanent
  toader zice ca:

  vazand raspunsul lui gled imi dau seama ca voteaza cu basescu.

 11. Noiembrie 8, 2009 la 20:57
  link permanent
  Iisus e Sus zice ca:

  mult te-ai scremut pt cacat.asa-i?

 12. Noiembrie 8, 2009 la 21:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toader: Să trăiţi, bine?

  iSus (©dutzu): Am încercat să ţinesc la gaură mişcătoare, bullseye dintr-un singur cartuş – viitoare probă olimpică.

  Flavie – te aştept cu mâncare eco; să aduci cele ce trebuiesc aduse, ştii la ce mă refer – nu marijuana, în caz că-s cititorii de serviciu curioşi.

 13. Noiembrie 8, 2009 la 22:42
  link permanent
  Iisus e Sus zice ca:

  ma refeream la cacatul asta de post:)

 14. Noiembrie 9, 2009 la 01:19
  link permanent
  toader zice ca:

  cand, vorba aia, nu suntem in post.

 15. Noiembrie 9, 2009 la 02:51
  link permanent
  Iisus e Sus zice ca:

  Doamne-ajuta!

 16. Noiembrie 9, 2009 la 06:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io mă refeream la căcatul din post, nu la căcatul de post, ca ansamblu. Oricum, este dezlegare la căcat tot anu’.

  Altă socoteală ce mă frământă: ‘nţeleg că io-ţi răspund la 05:01 (cinj!) dimineaţa şi e fiindcă am o treabă, de aia, să pot pune pită la gură de Sfintele Sărbători; da’ pe tine te bănui că tu-mi urezi la 3 dimineaţa tocmai fiindcă n-ai altă treabă… Îi corectă presupunerea?

  Că cu Toader nu-mi bat capu’, aş zice că îi după alt fus orar, da’ el oricum funcţionează în cadrul a total alte principii fizice de bază: el formulează răspunsuri pentru întrebări ce urmează să vină şi trage ipotezii la concluzii, formulate înainte să fie cerute. Sau fără să fie cerute deloc până la sfârşit, vreodată.

 17. Noiembrie 9, 2009 la 07:55
  link permanent
  fanu' care n-a ris de data asta zice ca:

  cu parere de rau, moncher, nu prea mai esti funny in ultima vreme. tre sa-l citesc pe vasile al cu mita ca sa rid. ia fa bine si te scarpina la creier si debiteaza ceva “vintage jeg”. am spus.

 18. Noiembrie 9, 2009 la 07:57
  link permanent
  fanu' care n-a ris de data asta zice ca:

  kfc sucks. asa de la mine.

 19. Noiembrie 9, 2009 la 08:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Te rog să reeveluezi! Nu suport!

  Mă refer la ambele remarci, dar pun accent pe critica legată de mine şi blogul meu; nu tolerez nimic împotriva a ce gândesc eu, aşa cum gândesc eu. Trebuie să îmi dai dreptate; e aproape la fel de important cu a recunoaşte că ai greşit. De fapt, aceste două pretenţii ce le am de la tine sunt complementare.

  Supune-te! Poate îi vina ta, poate treci printr-o perioadă mai proastă. Orişicum, te-nşeli. Şi n-o să pedepsesc! Trebuie doar să te căieşti.

 20. Noiembrie 9, 2009 la 10:48
  link permanent
  fanu' care n-a ris de data asta zice ca:

  nope, nope, nope. tu nu mai apartii tie, tu apartii fanilor, tu trebuie sa te supui lor. baga repede, pina nu ma culc, ceva funny.

 21. Noiembrie 9, 2009 la 11:26
  link permanent
  Iisus e Sus zice ca:

  e foarte incorecta prespunerea,tocmai ce ma intorsesem acasa de la un pomelnic si am zis sa vad ce se mai petrece p’aci.bag de seama ca esti incoltit din toate partile tz tz tz.

 22. Noiembrie 9, 2009 la 11:34
  link permanent
  Meli zice ca:

  de ce ai impresia ca cineva trebe musai sa faca pe bufonul si sa te distreze pe tine?

 23. Noiembrie 9, 2009 la 11:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cui anume te adresezi? Mie sau lu’ fan?

  Că, dacă mie, răspunsul este: fiindcă aşa se cuvine; eu sunt stăpânul absolut, iar voi sunteţi meniţi să mă binedispuneţi; când nu o faceţi, atunci deveniţi inutili. Ai priceput, sper.

 24. Noiembrie 9, 2009 la 12:17
  link permanent
  Meli zice ca:

  Fanului, evident. Dar fiecare cu complexele lui

 25. Noiembrie 9, 2009 la 12:26
  link permanent
  fanu' care n-a ris de data asta zice ca:

  @meli chill.

 26. Noiembrie 9, 2009 la 12:27
  link permanent
  fanu' care n-a ris de data asta zice ca:

  darius, inca nu am ris. mai astept mult? sau tre’ sa citesc arhiva iar?

 27. Noiembrie 9, 2009 la 12:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ah, nu. Mai aşteaptă.

 28. Noiembrie 9, 2009 la 12:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  o poveste cu cacat de cacat. cea mai slaba poveste cu cacat auzita sau traita vreodata. n-are twist, n-are intorsatura, n-are zvac, cacatul e plat, fara caracter…
  macar daca avea coloana sonora.

 29. Noiembrie 9, 2009 la 12:42
  link permanent
  fanu' care n-a ris de data asta zice ca:

  aha! my sentiments exactly!

 30. Noiembrie 9, 2009 la 12:43
  link permanent
  fanu' care n-a ris de data asta zice ca:

  ok darius. astept. sper sa nu dea sefa peste mine. daca ma da afara ma supar pe tine.

 31. Noiembrie 9, 2009 la 13:21
  link permanent
  ionel margarit zice ca:

  Susţinătorul liderului P[dă-te-npulamea]

 32. Noiembrie 9, 2009 la 13:38
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mă, iar ai ceasul dereglat. Cu o oră. Ăla de pe site, da. Ăl’lalt, internu’ – mumu, e rupt în cur, nu-l mai reglează nici dracu’.

  Cam fiece om ce te-a întrebat ceva sau ţi-a răspuns la ceva în comentariile de mai sus a rulat.

  Articol de căcat.

 33. Noiembrie 9, 2009 la 13:53
  link permanent
  e-r zice ca:

  eu cred ca ai slabit pentru ca in ultima vreme numai de c… vb si atunci fireste ca ai scapat de kg. ai lasat tot ce a produs sitemul tau digestiv prin toate locurile posibile, ba i-ai facut si itinerariu prin tara. eu mai am produse care ingrasa in posesie si as vrea sa ti le cadorisesc sa pui ceva pe tine ca nici asa la 60 nu e bine

 34. Noiembrie 9, 2009 la 13:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Care ar fi aceste produse? Şi voi răspunde pe sear’, să le accept, căci e de lucru, nu-i aci bar de zi.

 35. Noiembrie 9, 2009 la 14:11
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nu e, ca la bar se mai spala pahare, se mai curata buda dupa diversi cacaciosi marsavi, se mai inlocuieste hartia igienica furata cu una chiar existenta, care sa le ajute pe pizde sa se stearga la…pai, pizda. tu, muie, o freci toata ziua aiurea.

 36. Noiembrie 9, 2009 la 15:25
  link permanent
  e-r zice ca:

  sunt si specialitati belgiene printre ele si trufe prafuite. sa folosesc curierul?

 37. Noiembrie 9, 2009 la 16:39
  link permanent

  Slăbuţ …
  Măcar sunt drăguţe pozele :P

 38. Noiembrie 9, 2009 la 17:01
  link permanent
  fanu' fidelu' chiar si cind nu esti funny zice ca:

  unii oameni cind slabesc pierd si altceva pe linga kile. vorbesc din experienta, am avut de a face cu o lesbianca grasa care a devenit bitch dupa ce a slabit.

 39. Noiembrie 9, 2009 la 17:37
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai, decat lesbiana grasa, mai bine straight biaiatch. parerea mea. numa’ ieftina sa fie.

 40. Noiembrie 9, 2009 la 17:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci v-a contactat Hudrea să mă muiţi, este clar. Am gura mare, aţi zis să faceţi o metaforă. Nu v-aţi prins din text că m-am deşertat şi acum e aierisit, ca norocu’, fiindcă negreşit m-aţi fi futut în cur în grup, aşa cum sunteţi orchestraţi.

  Voi ştiţi ce-i Hudrea, da? Bine.

 41. Noiembrie 9, 2009 la 17:41
  link permanent
  jimerino zice ca:

  explorator, as zice. e?

 42. Noiembrie 9, 2009 la 17:49
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Aşa-i, recunosc, i-am sunat pe tăţi.

  Paranoice!

 43. Noiembrie 9, 2009 la 17:57
  link permanent
  george zice ca:

  ma gandeam sa scriu un comentariu mai lung (da, mai lung de atat!), dar, ca de fiecare data cand citesc blogul tau, m-am plictisit la jumate’ :P
  rezumatul e urmatorul: daca scrii lucruri pentru ca sunt interesante, sunt funny, sau pentru simplu fapt ca-ti place sa scrii despre ele si poti sa razi bine while at it, toate bune si frumoase – i will play along, and play by your rules; daca you actually mean them, atunci e doar lame si attention-whoring, and you know the only thing attention whores get are syphilitic cocks stuffing their every orifice. is that really you?
  morala: ce scrii aia esti….. or not?

 44. Noiembrie 9, 2009 la 18:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Morala e că nu, sunt chiar pe bune, susţinut de fiecare cuvinţel: în special trilplul tuluţ de pe budă.

  Bravo, Bruzli! Ai spart nuca!

 45. Noiembrie 9, 2009 la 18:56
  link permanent

  Aia cu pisatu prin birturi e faina. Imi amintesc ca prin 1 mai muncitoresc eram prin Budapesta si aveam probleme cu vezica. Cand se umplea puteam inunda trei sate. Si uite asa cautam in Budapesta o buda. Bucuros nevoie mare am gasit un loc unde sa dau drumul.
  UN MACdonalds undea toti frustatii bagau pana crapau mancare. Ma uit in stanga, ma uit dreapta. Vezica bubuie. Zaresc in dreapta o buda. Si merg vitejeste sa o cuceresc. Stupoare. Usa functiona doar cu o bucata de cartela. Am zis ca-n momentul ala ma marchez pe usa lor. Noroc ca o venit unu din spate si o deschis USA DIN NARNAIA.
  Am gasit cea mai jegoasa si puturoasa buda din tot turul european. De la intrare te lovea un parfum greu de cacat si urina statuta. Ma arunc asupra unei usi dau drumul la siroi. Mai mult pe langa. Mai arunc o flegma. Mai mult de scarba decat de bucurie.

  Asta o fost o experienta faina. Ca nu m-am usurat prin boscheti.

 46. Noiembrie 9, 2009 la 19:46
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Asta s-a dus la Budapesta si a gasit buda. Pesta unde era ?

 47. Noiembrie 9, 2009 la 20:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deosebit.

 48. Noiembrie 9, 2009 la 22:04
  link permanent
  un ohm zice ca:

  Iote domnule jeg, caci toata ziua va domnesc, care vasazica asta se arata mai breaz ca tine. Pai cum ? http://www.descopera.ro/dnews/5086228-un-japonez-a-facut-inconjurul-lumii-pe-bicicleta-in-11-ani

 49. Noiembrie 9, 2009 la 22:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine, da’-i nebun…

  (io am fo’ o lună juma’ şi-mi era dor de birou… deci de şezut undeva, obligat, cu program; teribil, ştiu)

  Mă îmbucură că are japonezu’ un site în 14 limbi de circulaţie, incluzând româna.

 50. Noiembrie 9, 2009 la 22:24
  link permanent

  Noroc cu commenturile…mai zâmbim şi noi ^^
  Totuşi, de ce îi spui “triplu tuluţ”?Eu ştiam că era “triplu tulup”.

 51. Noiembrie 9, 2009 la 22:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am căutat şi-am văzut că-i greşit, dar era greşit într-un mod ce părea, dacă nu corect, măcar simpatic.

 52. Noiembrie 9, 2009 la 23:28
  link permanent
  fanu' fidelu' chiar si cind nu esti funny zice ca:

  helllloooooo, ai zis ca pui articol nou mai pe sara, bag sama ca-i intuneric afara, si articol nou…..mai putin. sa nu zici ca ai alceva de facut, cum ar fi sa dormi sau alte ocupatii pierde vreme de genul asta.

 53. Noiembrie 10, 2009 la 00:26
  link permanent
  Adi Hadean zice ca:

  de bună samă. bine că mi-ai spus, că te scotea badigarzii numa-n târâş şi spălai vase cel puţin zece minute pentru cele trei mese. mulţam, fireşte.

 54. Noiembrie 10, 2009 la 00:37
  link permanent
  george zice ca:

  n-am glumit cand am zis ca nu ajung niciodata la jumatate cu cititul.
  commentul merge la prima parte nu restul, ca in rest nu am nici cea mai vaga idee ce ai scris

  bravo mie indeed

 55. Noiembrie 10, 2009 la 00:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, ala care vorbea 8/10 engleza si restul aiurea eram eu?

 56. Noiembrie 10, 2009 la 00:44
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da, asta cu indeed? frate, eu sunt? da, pe tine te intreb, da’ nu stiu cum sa formulez: “frate, tu esti?” sau “frate, eu sunt?” ? imi intelegi angoasa? vezi ca daca devii agresiv iti fac rima la angoasa si ajungi sa-mi lingi mucoasa. acum spune-mi.

 57. Noiembrie 10, 2009 la 00:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io zic că Gimel îi genu’ care e perfect capabil să se-mbate destul de tare în birtu’ gării cât să nu-i treacă vreo 9 ore, cam cât ar fi drumu’ pe tren până la Cluj, pe care îi în stare să-l facă, să vină să-l bată pă ăsta, crezând cu convingere că-i el însuşi.

 58. Noiembrie 10, 2009 la 02:00
  link permanent
  toader zice ca:

  e triplu tulus (se citeste tzulush). ca e campanie electorala.
  oricum, cred ca, pe vremea cand avea copii mici, mirmen s-a dus la vreo petrecere si l-a uitat inchis in baie cand era mic pe asta mic. si de atunci are asta obsesia asta cu defecatia in bude mari. cu copiii e dificil. mai ales cand sunt mici. si daca si atunci cand sunt mari sunt tot mici nici nu stii cat de mici incep sa fie.
  chiar asa, daca tot suntem la capitolul mici, stie cineva daca se trimit si prin posta. adica si pe aici e o carciuma care face mici. dar sunt cam mititei. nu sunt mari. si cand vorbesc de posta nu ma refer la ceva erotic. da? adica vad ca gled a scris in titlu ceva despre sex. dar desigur, nimeni nu se va oferi si va manca cat doi. asta micu’. si dupa aia va mistui si in cele din urma iarasi va scrie un articol. despre ce a mai facut el la buda. hmm; oare chiar l-o fi lasat mirmen in baie vreo zece ore? sau s-a inchis singur in baie cand era mic? nu ca acum ar fi mare. dar totusi.
  hai noapte buna.

 59. Noiembrie 10, 2009 la 08:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Asta faci tu la două dimineaţă… M-hm.

 60. Noiembrie 10, 2009 la 10:39
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  .soıɔăɔăɔ un ǝ snıɹɐp ‘ăɯ ‘nu

 61. Noiembrie 10, 2009 la 11:00
  link permanent

  Am inceput sa recitesc, dupa mai multi ani, opera unui mare ganditor roman: Nicolae Steinhardt. Incep sa il redescoper pe acest roman adevarat, incep sa percep tot mai acut realismul ideilor sale. Ce spunea Steinhardt despre personajul real Manole (din Jurnalul Fericirii)descriind cele trei mari probleme cu care se confrunta societatile moderne:
  “Invazia verticală a bar­barilor (expresia e a lui Rathenau), domnia proştilor, trădarea oamenilor cumsecade.
  Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceştia preiau locurile de conducere.
  Al doilea: au sosit – pur şi simplu, în sensul cel mai categoric – proştii şi inculţii la putere şi în ciuda tuturor legilor economice şi tuturor regulilor politice fac prostii, ca nişte ignoranţi ce se află.
  Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi“.
  Eu zic ca aici, in acest fragment, Steinhardt surprinde realitatea in care se afla Romania noastra de astazi, cu Tiranul, Udrea,Ridzi, Eba, Flutur, Berceanu, in fruntea pulimii! ABSOLUT GENIAL!

 62. Noiembrie 10, 2009 la 12:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  “zi si tu ceva”. si a zis asta de deasupra cam tot. degeaba ma somezi, nu stiu ce mai e de zis.

 63. Noiembrie 10, 2009 la 13:51
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bai nene Tanasescu, am si eu o dilema: astia se afla in fruntea pulimii, corect.
  Dar pizdimea cine o conduce, ha ?

 64. Noiembrie 10, 2009 la 13:56
  link permanent
  Aya zice ca:

  IN SFARSIT, [ce vorbeşti, fă?!]

 65. Noiembrie 10, 2009 la 14:03
  link permanent
  jimerino zice ca:

  bibli, da-te pe fata, n-o mai fredona, ca aya, ca tanasescu…

 66. Noiembrie 10, 2009 la 23:21
  link permanent
  unu zice ca:

  Iara articol despre cum te caci tu?? Victor care P(i)erdevara vrei sa il copiezi pe Darius cu povestea aia asemanatoare si combinata?

 67. Noiembrie 11, 2009 la 01:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Înţeleg că ai vreo problemă cu a afla în detalii specifice cum mă cac eu. Că simt că asta insinuezi.

 68. Noiembrie 12, 2009 la 10:31
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Văd că de o zi jum`ate nimeni n-a mai comentat nimic. Asta înseamnă că:
  1. (varianta academică) aţi lăsat blogul în paragină şi nu mai aveţi nimic de spus
  2. (varianta jegoasă) v-aţi băgat pula în el de blog şi nimeni n-a mai căcat o idee ca lumea. Este ?

 69. Noiembrie 12, 2009 la 11:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Redacţia va rumega o zi un răspuns adecvat. Va fi din clasa injuriilor mizere ce nu le merită un cititor. Ceva cu muie, cu din astea. Dar personalizat.

 70. Noiembrie 12, 2009 la 14:24
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sa aiba si vizual, daca nu cer prea mult.

 71. Noiembrie 13, 2009 la 02:25
  link permanent
  toader zice ca:

  vizual ce?

 72. Noiembrie 13, 2009 la 12:30
  link permanent
  jimerino zice ca:

  raspunsul cu muie. adica un capture screen dintr-un pornache. snuf d-ala, daca se poate.

 73. Noiembrie 13, 2009 la 12:41
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Jimi, tu stii care e culmea muiei (sau muii, ma rog) ?

 74. Noiembrie 13, 2009 la 12:45
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Să dai gol şi la reluare să fie bară?

 75. Noiembrie 13, 2009 la 16:07
  link permanent
  isis zice ca:

  ai recomandat odaaaaaaataaaaa hahaha demult, rigattoni pasticiati de la napoli. I-am incercat si subscriu, delicios. Recomand si spaghetti quattro formagi.

 76. Noiembrie 14, 2009 la 18:37
  link permanent
  jimerino zice ca:

  culmea e sa nu fie tarfa multumita.

 77. Noiembrie 14, 2009 la 20:21
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Gata, daca nu m-ati prins pina acum nu va mai spun. Azi e lasatul secului si de maine intram in post iar eu nu mai injur.
  Pregatiti-va sufleteste dragii mei ca pina la taierea porcilor mai avem de lucru: sa votam (pe ei) sa vomam (tot asa), etc…

 78. Noiembrie 15, 2009 la 00:32
  link permanent
  toader zice ca:

  ba, voi aveti un fix cu campania. ce dreaq tot clantanim? asa ii peste tot. numa’ la noi ii insa psihoza asta.

 79. Noiembrie 15, 2009 la 00:32
  link permanent
  toader zice ca:

  (si la americani)

 80. Noiembrie 15, 2009 la 09:47
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai toadere, campania e campanie, postul e post (in mod normal).
  Cel care a pus campania in perioada asta e mare pisiker si stie ca romanii sunt religiosi – macar asa au scapat de injuraturi !

 81. Noiembrie 26, 2009 la 03:25
  link permanent
  hory zice ca:

  eu am ras la detalii gen spagat si sficter (cuvant neauzit de ceva vreme dar care m’a facut sa haha). sa-sa-sa… salut

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)