Să lămurim o politică de lucru, ca să nu vă simţiţi datori să-mi tot amintiţi şi ştiu că o faceţi constructiv şi dezinteresat: de câte ori scriu un articol, o să urmeze altul nou.

sari la comentarii

Care o să tot vină mereu, mereu tot mai târziu decât vă tot pofteşte mereu vouă sufleţelul mereu al vostru tot. Bine? Atunci gata.


Nu vă duceţi în Boiler. Discoteca. Pentru că o să ajungeţi acolo vineri şi o să beţi sute de Jägermeister şi o să vă treziţi afară pe la 01:00, cu un buzunar plin de şerveţele de cin’-şti’-de-pă-unde, o să săriţi gardul – care, apropo, e cu sârmă ghimpată, deci atenţie – de la biserica aia de lângă şi o să vă căcaţi acolo-n curte, rezemaţi cu capul în peretele care cel mai probabil dă spre altar, după care o să veniţi acasă şi o să mâncaţi toate aripioarele picante pe care le găsiţi la Speed, cu mulţi-mulţi cartofi pai, după ce aţi reuşit să ţineţi o cură de slăbire de o săptămână doar cu ciorbici lungi şi salate şi fără pâine sau pastele voastre preferate şi aţi băut argilă detoxofiantă de trei ori pe zi de la ceva doctor pocăit, încât nu v-aţi căcat de-aţi ajuns în curtea bisericii în primul rând şi o să vomaţi tot Jägermeister de nuanţe consecutive de maron, în budă, deşi l-aţi plătit şi o să vă fută sfinţii dimineaţa în cap, unul câte unul, cronologic după calendarul creştin-ortodox, pentru fiecare lucru în parte înfăptuit în seara precedentă. Aşadar, nu mergeţi în Boiler, ei îi zic club, dar e discotecă, doar în eventualitatea în care vă place să întreţineţi genul ăsta de activităţi, caz în care îl găsiţi deschis la Fabrica de Pensule din Cluj-Napoca, cu programul disponibil pe SITE cu îndeajuns timp înainte şi să ne vedem acolo!

***

Ăstea l-am primit de la Andra Szasz, parcă; dacă greşesc, să fiu ateţionat. Alexandra Ardelean.

Nu înţeleg motivul pentru care angajatorul a simţit nevoia să dezvolte două versiuni de machete type cu layout-uri diferite, surprinse nu la mare distanţă una de cealaltă.

Dacian insinuează că el crede că ăla vrea s-o şi fută. Însă eu, educat decent, nu m-aş pripi cu afirmaţii hazardate răutăcioase şi aluzive.

***

În altă ordine de idei, am văzut o hartă – da? – undeva, din aia mare, editată de Primăria unui oraş, o să las misterul să îl învăluie, lipită într-un birou, iar în jurul hărţii era ticsit-ticsit cu spaţii ocupate de reclame, pe care reuşise să le obţină autorităţile! de la diverşi întreprinzători de prin părţile locului.

Mna, iar aceşti IMM-işti cu puternice aspiraţii spre marketing foloseau cu perseverenţă în definirea identităţii firmelor, prin rotaţie, doar două simboluri specifice urbei, bine trântite lângă obiectul de activitate al sereleurilor pe care şi le promovau, fiecare cu nişte sloganuri de mai că se lingeau pe deş’tele de copywriteri cu care le-au tastat, cel mai probabil la o maşină de scris. Tare m-am mai distrat eu şi m-am mai veselit tot lecturând prin jurul hărţii, după ce m-am familiarizat cu ea, hartă pentru care mulţumesc municipalităţii, nu cu mult diferită de ziarele de prin oraşul meu natal, care pot conţine urme de conţinut, în mixul publicitar.

Un element cu statut de caracteristică utilizat cu regularitate era “Ulpia Traiana”, iar celălalt era înclinaţia localnicilor spre profesiunea de programator IT, cuprind de sfera largă a cuvântului “soft”.

Începem cu Ulpia/Traiana/Ulpia Traiana. Firmă de construcţii: Ulpia Construct. Logic, nu? Slogan: Facem treaba! Păi, da. Mai departe: Autoservice Ulpia Traiana. Slogan: Reparăm bine! Ăia fac, ăştia repară, oricum – treaba sau bine, după caz. Ulpia Air TravelOricând, oriunde! Deci e cu călătorit, cu oriunde, cu oricând şi, în fine, avionul. Şi Ulpia, normal, cum altfel?! Vă daţi voi seama, aeroport deschis non-stop cu direcţia peste tot? Aşa. Ulpia Traian Leasing se explică: Finanţează persoane fizice şi juridice. Slogan făcut direct la Registrul Comerţului, luat DIN Registrul Comerţului, după dictare. Pentru mai multe detalii despre toate, Citiţi zi de zi, an de an (să nu rămâneţi în urmă) ce? Desigur: Ulpia Jurnal!

Care n-au avut loc la Ulpia sau la Traiana sau la ambele s-au profilat, ziceam, pe soft. Şi aşa le-a rămas numele. Cristal Soft. Nu? Multisoft. Şi deloc în ultimul rând, ba chiar în primul şi poate şi al doilea – Info Soft.

Poziţionările unele mai specializate decât celălalte se preling în line-uri recursiv direct din denumiri: O idee sclipitoare, de la cristal, acelaşi cristal din Cristal Soft. Calculatoare şi Multisoft expert – program informatic de contabilitate (aşa-i zice la slgoan, tot), după cum zice şi numele firmei, tot Multisoft, la care mai adăugăm calculatoare, să nu facem toată ziua numa’ multi. Respectiv: Nu doar calculatoare, de la Info Soft, care probabil, pe lângă nu doar, distribuie programul Multisoft, procurat de la colegii cu acelaşi nume.

***

***

[Mai jos puteţi servi nişte editoriale ce le-am redactat ca să-i subminez din interior pe hoavării de la FTR, în ordine inversă cronologică a apariţiei, cu .]

Irinel, lesbienele şi mama moartă a lui Băsescu

[publicat prima dată, pe 7 octombrie 2010, aici]

Naşpa. Da. Însă asta-i asocierea. Când mă gândesc la ceva, la orice, asta-mi vine în minte, în exact această ordine. Nu sunt un tip care să nu-şi asume propriile perversiuni, înăbuşite de imagini sumbre. Dar tura asta o să dau vina pe societate.

Nu cred că s-a ţinut vreo competiţie mai acerbă între trusturi de a păstra „pe prima pagină” o discuţie interminabilă despre cât de puţin ar trebui să fie tratat decesul mamei preşedintelui, dacă ar exista o morală. Am surprins efectiv frazarea de genul: „televiziunea noastră ar trebui să reducă spre minimum mediatizarea unei tragedii personale a omului Băsescu”, urmată imediat de breaking news cu mutarea coşciugului.

Orele de difuzare începeau cu „nu mai mult de două minute să dezbatem puţin implicaţiile…”, fiecare terminându-se seara târziu, cu teme de casă pentru dimineaţă şi reluări toată noaptea.

În cealaltă parte, politicienii amuţeau în moralitate. Aceiaşi politicieni care, doar săptămâna trecută, cum auzeau de Băsescu, cum erau pe el, pe el, pe – nu-i aşa? – mama lui.

Liderii partidelor se invitau reciproc la – să am pardon – decenţă. Cui căcat dintre ei nu i s-a oprit ciuda între dinţi ca voma de sărbători, că nu mai puteau să-l suspende pe Preşedinte prin prime-time-uri, în fiecare zi?

Notă, să nu uit: Băsescu câştigă prin moartea mamei sale. Mna! Am zis-o. Care-i problema?! N-am zis că-i convine. Dar câştigă. Scandalizaţi-vă.

Dar stupoare: pentru prima dată la televizor, trebuia să se vorbescă despre probleme reale, punctate, fără atacuri la persoană, evitându-se elefantul dintre porţelanuri. Deontologii nu puteau vinde pita caldă (sau care nu se răcise încă, îmi scuzaţi imbecilitatea), iar demagogii nu puteau să-şi ungă pe ea circul.

Salvarea n-a întârziat să apară: Irinel s-a lins în jacuzzi cu două doamne. Deodată! ŞI AU FILMAT!

***

De ce mâncăm rahat?

[publicat prima dată, pe 30 septembrie 2010, aici]

Vă voi fi obişnuit cu dileme de puternică încărcătură prin editorialele mele, aşa că mă aştept ca titlul să vă ducă pe arătură.

Însă mă refer strict la lipsa de stăpânire de sine care ne împinge la a consuma aproape cu ambiţie cele mai imbecile combinaţii chimice înşelătoare pe care le găsim în comerţ. Şi întreb retoric, că n-o să-mi daţi un răspuns care să mă salveze.

Eu şi mai toţi cei pe care îi cunosc am intrat împreună într-o bulă de conştientizare a îngrăşatului şi distrugerii propriilor organisme la care participăm, hăpăind cu nesaţ orice ne pică-n burtă.

Am încercat să dezvoltăm soluţii şi procese care să ne interzică a ne mai îndopa şi a încerca să trăim cât mai sănătos. Avem resursele financiare şi materiale să facem asta. Am recurs la a ne umili reciproc şi pe sine, ca să ne convingem cu forţa. Însă târziu în noapte (fix când este mai puţin indicat, că tot veni vorba), în taina intimităţii noastre de haple nesătule, recurgem la activitatea noastră preferată: de a aglutina hrană în cantităţi industriale.

Sunt convins că vă regăsiţi în frustrările noastre, ale celor care realizăm autodegradarea care ne domină. Dacă sunteţi totuşi nişte persoane care se ştiu controla şi nu vă pătrund deloc deznădejdile ce vi le împărtăşesc, vă rog să ne lăsaţi în pace cu suferinţa noastră şi să mergeţi să rumegaţi nişte rucola fiartă cu tărâţe, mestecând fiecare îmbucătură de minim 24 de ori, înainte de ora 18:00, ca să ajute la digestie, cum obişnuiţi, privindu-vă cu satisfacţie reflexiile de prin vitrine.

Mie, de pildă, îmi place KFC-ul. Nu cred că o să se considere asta o reclamă, când o să adaug că molfăi bunătăţile alea suculente conştient fiind că bag în mine nimic mai mult decât fecale alimentare. Valorile ăstea, cea publicitară şi cea gastronomică, puse astfel împreună, or să se anuleze reciproc.

Recent am primit un filmuleţ îngrozitor cu, evident, Pamela Anderson care dezvăluia foarte grafic cruzimea cu care sunt… “produşi”, practic, acei puiuţi drăgălaşi, cu ciocurile tăiate şi care abia se ţin pe picioare de cât îi umflă artificial.

Inutil să menţionez că, doar la asocierea cu brandul, în capul meu sec mi se derulau prăjeli şi maioneze contopindu-se, iar seara, cum am scăpat de la serviciu, gura mi-era deja la mall şi se înfunda înecându-se cu haleală prostească, “gătită” cam din aceleaşi materiale în care este şi ambalată.

Îmi fac veacul de la o zi la alta, petrecându-mi dimineţile ţinându-mă cu determinare de orificiul bucal, ca să nu bag în el ca spartul, hălăduind pierdut cu banii în mână prin unităţi comerciale, neştiind ce să aleg mai porcesc, după-amiezile uitându-mă cu scârbă dezaprobatoare la iaurturi şi alte greţoşenii dintr-ăstea care chiar mi-ar face bine, iar serile cedând psihic şi repezindu-mă ca un bivol cu faţa în ceva nociv.


177 comentarii

zi si tu ceva
 1. Octombrie 13, 2010 la 02:59
  link permanent
  ionutu zice ca:

  da.

 2. Octombrie 13, 2010 la 03:16
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Se pare că Boiler e un nou club de hipsteri. La fel ca Booha Bar şi Flying Circus. Cu siguranţă Andrei Amăricăi(şeful hipsterilor din Cluj-Napoca) e foarte fericit.

 3. Octombrie 13, 2010 la 09:29
  link permanent

  Bogdan, eşti rudă cu bubulina?

 4. Octombrie 13, 2010 la 09:54
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cum ma oricand oriunde? pai asta nu se stabilise ca e al lu’ fan curier si se refera la sexul deopotriva anal si bucal?

 5. Octombrie 13, 2010 la 10:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ăhăi-hăi-hăi, ce bine-am mai râs, cică şeful hipsterilor. L-am cătat, părea cunoscut, n-a fost concludent.

  Ne-am amintit şi de Bubulina, nu că era de atâta vreme…

  Aşa, continuaţi, continuaţi.

 6. Octombrie 13, 2010 la 11:13
  link permanent
  isis zice ca:

  Te-ai gândit că poate mănânci pentru că nu ai ceva mai interesant de făcut? Mie personal mi se pare că perioada de timp pe care o petrecem mâncând ar putea fi folosită mult mai util şi/sau plăcut. Dacă am putea să ne hrănim prin perfuzii ar fi minunat. Dar e doar o opinie, să nu scandalizezi.

 7. Octombrie 13, 2010 la 11:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, m-am gândit.

  E bine?

 8. Octombrie 13, 2010 la 11:24
  link permanent
  John zice ca:

  Asta cu menajera e una din fazele alea în care trebuie să depistăm cele patru diferenţe subtile din imaginile alăturate? Sau ai fost atât de mahmur, încât ai pus aceeaşi poză de două ori? Şi eşti şi acum, încât încă ţi se pare că-s diferite?

 9. Octombrie 13, 2010 la 11:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am corectat-o, îmi cer mii de iertări.

 10. Octombrie 13, 2010 la 11:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  se vede ca te-ai prostit. cum rasa ma-tii sa recunosti greseala? te-ai pisat pe ea de traditie. (scuze pentru limbaj, doamna mirmen)

 11. Octombrie 13, 2010 la 12:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am zis c-am greşit? Am zis că am corectat. Din corect, în alt corect.

  Şi apoi mi-am cerut mii de iertări, ca să am mai multe, să le comercializez.

 12. Octombrie 13, 2010 la 12:08
  link permanent
  John zice ca:

  Aşa, dară! Acuma am înţeles. Omul caută două menajere. Una să fie tovarăşă cinstită, angelică, bună gospodină şi plină de simţul umorului, iar pe ailaltă s-o fută.

 13. Octombrie 13, 2010 la 12:51
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  ce căcat de politică de lucru, ce tot aiurezi. dacă n-ai chef să scrii pui un negru s-o facă. doar de-aia s-au inventat ei, ciuciunghezii şi femeile.
  (nu ciuhabii, nono! ăia nu muncesc nici să-i fuţi, sau invers)
  pe topic: dac-ai avut bani să consumi atîtea eu zic că-i bine. doar n-o să-ţi cumperi haine sau doamne-fereşte, cărţi.
  (auzi, eşti sigur că aia e fabrica de pensule? n-ai pus nişte litere-n plus?)

  faza cu irinel e pe bune? sau e ca aia în care performa sex oral în gura soţiei pe gaura cheii? că pe mine nu mă mai miră nimic. dacă e, ce să zic. fantastic ce fac unii din dorinţa de apărea pe jeg. uite eu, de exemplu, nu mă spăl.
  simplu şi eficace.
  cu kfc-ul n-aş putea fi mai de acord. există şi căcaturi gustoase, iată. şi în maximă concentraţie chiar, da, la kfc.

  (mareaneeeee!!!!!! unde eşti bă năucule? ţipai şi zbierai după articol nou, na, ţi-a dat. (dati-i bă un sms după ceafă că doarme-n front!))

  hai, sign out! (bună asta)

 14. Octombrie 13, 2010 la 14:37
  link permanent
  Cris zice ca:

  Ce, mă? Cine are probleme cu Andi (şeful hipsterilor)?
  Ia nu mai judecaţi aici în necunoştinţă de cauză. Şi pentru eventualele comentarii gen “Ăhăhă da’ce eşti pizda lui? Te fute?”…nu.

 15. Octombrie 13, 2010 la 14:42
  link permanent
  Cris zice ca:

  (Îţi place la Alba, hă?)

 16. Octombrie 13, 2010 la 15:06
  link permanent
  Alexandra Ardelean zice ca:

  Prin acest mesaj esti atentionat. Pozele sunt de la mine, Alexandra Ardelean.

 17. Octombrie 13, 2010 la 15:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Voi rectifica din corect în corect de urgenţă.

  Cris – este un perlă turistică! Te voi lăsa să rumegi sensurile cuvântului perlă până ajungi la un bol concluzionar complet digerat.

 18. Octombrie 13, 2010 la 17:19
  link permanent
  jimerino zice ca:

  te-ai gandit vreodata la o modalitate prin care sa vorbesti numai in bula d-alea ca-n benzi desenate?

 19. Octombrie 13, 2010 la 17:36
  link permanent
  Andi zice ca:

  Şi cu soundtrack, să fie tacâmul complet.

  Băi, Cris, dar cum dai tu numele meu unui… asemenea lucru? Un pic de respect, te rog.

  Darius, de ce te învârţi în jurul clădirilor din centru? E cumva un ritual prin care îţi păcăleşti creierul să… ce?

 20. Octombrie 13, 2010 la 17:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cine pula mea a vazut benzi desenate cu soundtrack? ma rog, in afara de sin city si alte d-astea.

 21. Octombrie 13, 2010 la 17:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă… “învârt în jurul clădirilor”?

  Adică merg pe stradă, ocolind obstacole? Sau dau tura construcţiilor, în piruete continue?

 22. Octombrie 13, 2010 la 17:51
  link permanent
  Andi zice ca:

  Mergi pe trotuar, învârtindu-te în jurul unui punct central ales aletor în cadrul volumului unei construcţii antropice? E ok? Cum altfel să reformulez?

  Piruete încă n-am văzut, nu-s tâmpită să te urmăresc, dar dacă zici, poate. Nu ştiu. Hm.

 23. Octombrie 13, 2010 la 17:51
  link permanent
  Andi zice ca:

  Ales aleator. Ştiam eu că ceva nu-i bine.

 24. Octombrie 13, 2010 la 17:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci m-ai văzut tu înconjurând complet o astfel de construcţie? Zici că nu făceam piruete, că nu m-ai urmărit. Atunci de unde cunoşti că am încheiat traseul? Care clădiri? Mai multe? Acuma zici că una. Nominalizează.

 25. Octombrie 13, 2010 la 18:27
  link permanent
  Andi zice ca:

  Nu te-am urmărit pas cu pas. Am urmărit mental traseul, totuşi. Nimeni nu mă crede că citesc gândurile, dar e atât de uşor să adaugi ultima latură a unui pătrat atunci când le ai pe celelalte trei. Nominal, nu ştiu cum se cheamă clădirea care face parte din strada “în oglindă” a clujului, deci n-am cum să-ţi spun. (ok, bat câmpii, dar eu nu vreau să nu mai fie o glumă gluma mea. nu mă mai joc.)

  Jimi, ştiu că eşti fan Family Guy, chiar dacă ţi se pare gay şi n-ai admite aşa ceva nici copt. Nu eu am inventat conceptul, din păcate. Trăieşte cu asta. (pentru că glad nu admite englezisme, hi hi)

 26. Octombrie 13, 2010 la 19:36
  link permanent
  Marian S zice ca:

  http://www.jeg.ro/sa-lamurim-o-politica-de-lucru-ca-sa-nu-va-simtiti-datori-sa-mi-tot-amintiti-si-stiu-ca-o-faceti-constructiv-si-dezinteresat-de-cate-ori-scriu-un-articol-o-sa-urmeze-altul-nou/

  Ba, tu ai impresia ca astia de la Mozilla sau IE sau Chrome o sa te mai suporte mult ? Ce hal de permalink e asta ? In curind o sa scrii un titlu mai lung decit articolul.

 27. Octombrie 13, 2010 la 20:11
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Zici tu că “Tocăniţa de testicule şi creste de cocoş. Fără vreun motiv anume”, da’ eu primesc un mesaj subliminal legat de următorul subiect, adică Irinel şi ale lui lesbiene. Şi mă intrigă. Adică tocăniţă de testicule după lesbiene? Dacă da, atunci ce treabă mai are creasta de cocoş…

 28. Octombrie 13, 2010 la 22:10
  link permanent
  roxi zice ca:

  De la Booha il stii pe domnul respectiv. Facea si poze pe la party-uri acolo.

 29. Octombrie 13, 2010 la 22:21
  link permanent

  Nu credeam că voi spune asta, dar nici nu se pune vorba să citesc toată postarea asta kiloermetică care nu spune nimic şi comunică aşişderea.

  Băi Groza, eu ţi-o spun părinteşte, ca să zic aşa, că văd că părinţi şi iubitorul frate şi iubitorii prieteni şi invizibila gagică… nu-ţi spun nimic. Te iroseşti, fiule! Arzi gazul de pomană şi peste 5 ani va fi prea târziu. Deja ai pierdut 2 ani de făcut filme. La anul trebuia deja să Palmdor (Palm d’Or pentru ţăranii de francezi), şi ia că ni’ca.

  Nu pot să zic decât că cel de al doilea anunţ este ver. 5.13… Este atât de clar în versiunea G.U.I. încât orişicine îşi dă seama.

 30. Octombrie 13, 2010 la 22:34
  link permanent

  @ mitzy_mo
  N-ai prins zicerea… E creste de COCOŞ… că altfel ar fi creste de cocoşi… căci cocoşul nu are decât o creastă, şi aia e uneori guşă. Ştiu că scrisul lu’ ăsta micu trebuie să de găsească pregătit în hermeneutică, dar nici chiar aşa să nu înţelegi cum stă treaba cu cocoşul de-are două, fără crească dar cu… rimă. Se leagă deci şi cu personajul şi personajele… Hai că mă duc la Dansez pPentru Tine, măi mitzy_mo!

 31. Octombrie 13, 2010 la 22:58
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Bozgorele frumuselele, voi vreti o gagicul frumosul aspectuosul?! Daca DA, punem bila cu durerea la @otffssee… Daca NU scuze ca am pus la cainele matrimonialu,la cainele haiducul. Noi vrem pamant! Na!

 32. Octombrie 13, 2010 la 23:12
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Trăieşti, ameţeală? Vă dau eu pământ, la cimitir.

 33. Octombrie 13, 2010 la 23:36
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bibli iar are dreptate

 34. Octombrie 13, 2010 la 23:51
  link permanent
  Cris zice ca:

  @Andi, Andi e primul Andi.

 35. Octombrie 14, 2010 la 02:29
  link permanent
  Cris zice ca:

  Deci hoavării până la urmă îs tovarăşi sau şogori?

 36. Octombrie 14, 2010 la 09:48
  link permanent
  jimerino zice ca:

  hudrea cred ca iar si-a gasit el un job d-ala de nici el nu stie ce face si banii curg garla, ca vad ca a scos capatana. pana acum a stat ascuns, apasat de rusinea ratarii in structurile guv…administratiei. no, hudreo, socheres mo!?

 37. Octombrie 14, 2010 la 09:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Unii îs tovăraşi, unii îs şogorii, alţii îs atât tovarăşi cât şi şogori. Alţii îs doar hoavări.

  Iar filmele le fac când poftesc. Dar pentru Biblel, mereu, fără excepţie.

  Pe Hudrel l-am surprins recent în oraşul Cluj-Napoca, tuns destul de straniu, probabil vreo pedeapsă. A părăsit aparatul administrativ la fel de discret cum i s-a şi alăturat.

 38. Octombrie 14, 2010 la 11:16
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am nevoie de 10 milioane de români cu drept de vot pentru a reforma România.

 39. Octombrie 14, 2010 la 11:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ok: 1!

 40. Octombrie 14, 2010 la 11:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mulţumesc. Mai am nevoie de 9.999.998 cetăţeni cu drept de vot.

 41. Octombrie 14, 2010 la 15:11
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @Bibliotecaru: eu aveam o nelămurire, ş-am întrebat… că am zis că s-o găsi vreun mascul p-acilea care să-mi explice cum vine cu crestele de cocoş şi cu cocoşii cu lesbiene, şi dacă au vreo legătură… Că cică numa’ unii cocoşi sunt buni… probabil ăia care cântă… şi probabil că fac tocăniţa mai bună… că d-aia s-adună lesbienele (care cică sunt cele mai inteligente femei)…

  Şi tu mă bagi în ceaţă cu creasta-guşă… că înţeleg că problema e mai complexă de atât…

 42. Octombrie 14, 2010 la 15:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ mitzy_mo
  O dată ce aţi înţeles ce este claponul şi la ce foloseşte el… totul vine de la sine.

 43. Octombrie 14, 2010 la 16:42
  link permanent
  Andi zice ca:

  3!

  mitzy_mo, de-aia se fac filme numai cu tipi gay? că ele (lesbienele)-s prea inteligente să apară pe pelicula digitală? că mna, la serile filmuluy gay îs numai băieţi şi nu mi se pare ok.

  Cris, cine eşti? Andi e primA Andi. Clar? Al tău n-are decât să fie al milionulea, oricum nu face nici o diferenţă. În primul rând pentru că nu ştie de Jeg. Ha!

 44. Octombrie 14, 2010 la 16:58
  link permanent
  daniel rus zice ca:

  @Bibliotecaru: la ce forma te-ai gândit? să ştie omul în ce se bagă

 45. Octombrie 14, 2010 la 17:02
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Familia Pîrţîşă, prin misericordia lui Dumnezeu inca traiesc. Nu, mersi frumos de oferta. Poate iti trebuie acel pamant idiotule. Da, stiu ca acest post nu are ce cauta aici, numai doream sa-i raspund unui idiot. Sigur, raspunzandu-i idiotului e clar ca nici eu nu-s mai breaz, insa trebuiesc stabilite anumite jaloane in drumul spre idiotenie. Familia Pîrţîşă a ajuns deja la linia de sosire.

 46. Octombrie 14, 2010 la 17:10
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @Andi: Nu ştiu la ce te referi. Că am impresia că există mai mlte filme cu lesbiene, defect profesional al regizorilor, care în general sunt bărbaţi… Şi probabil se zice că sunt mai deştepte pentru că au tărie de caracter, că renunţă la serviciile de orice fel ale bărbaţilor şi sunt independente.

  Eu nu ştiu că n-am încercat să văd dacă mi se ridică IQ-ul dacă mă dau la o fată… Nu mi-am pierdut încă speranţa, d-aia vroiam să ştiu, că nu înţele ce e cu Iri (un individ pe care îl consider libidinos) şi fătucile alea* de s-au dat la el şi dacă e vreo legătură ascunsă cu tocăniţa de testicule de cocoş.

  *(alea nu sunt lesbiene, sunt cel mult bi şi se situează la polul opus pe scara inteligenţei pt. că iau şi de colo şi de dincolo, cam după cum bate vântul, şi nu mi se pare corect)

 47. Octombrie 14, 2010 la 17:11
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @Bibliotecaru: :) ) Asta e cumva din categoria bou vs. taur?

 48. Octombrie 14, 2010 la 18:42
  link permanent
  eu zice ca:

  Afirmatia ta nu e tocmai valida: dupa ce o sa scrii ultimul articol nu o sa mai urmeze nimic.
  In alta ordine de idei, in general imi place cum scrii si ar fi bine daca ai face-o mai des (chiar si numai daca ai posta link-uri catre articole de-ale tale publicate prin ziare)

 49. Octombrie 14, 2010 la 19:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ba e perfect validă. Nu o să fie niciodată un ultim articol. Tot timpul o să citeşti doar articole penultime, la nesfârşit.

 50. Octombrie 14, 2010 la 19:37
  link permanent
  Andi zice ca:

  OK, mitzy maci (ügyvéd ştie cum se citeşte), eu vorbeam despre filme “artistice” (le zic alţii aşa, nu eu în mod special), precum cele care rulează (ha! rulează) prin cinemale, tembelizoare şi săliţe dubioase pe la festivaluri. Nu la de-alea de sunt proiectate pe monitoare de pc de nişte oameni însetaţi de nişte acţiune şi mult prea singuri în cameră. Că de-alea nu tare mă atrag, să fac pe-acolo studii şi să dau cu părerea. Nu ştiu cum judeci tu inteligenţa omului după orientarea sa sexuală, dar bine.

 51. Octombrie 14, 2010 la 20:17
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @Andi: Nu judec, am auzit pe alţii(nişte bărbaţi îşi dădeau cu părerea despre inteligenţa femeilor în funcţie de orientarea sexuală) şi mi s-a părut interesant. Vroiam doar să ştiu dacă este o părere izolată sau dacă toţii bărbaţii gândesc aşa.

  Cât despre filmele artistice, sunt artistice n-ai ce să le faci.

  Şi nu sunteţi singurii ardeleni de p-acilea, că poate-ţi scot limba!

 52. Octombrie 14, 2010 la 20:30
  link permanent
  Andi zice ca:

  Ştiu şi singură să-mi scot limba, mersi.

  Uuu, să înţeleg că bărbaţii cred că femeile care nu-i plac sunt mai inteligente decât femeile care îi plac, în orice fel de măsură. Deci e un fel de a spune despre ei înşişi că femeile care aleg să nu-i placă fac o alegere bună pentru că ei înşişi conştientizează că sunt naşpa. Super.

 53. Octombrie 14, 2010 la 20:58
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @Andi: Cam aşa ceva. Da’ nu sper că nu toţi.

 54. Octombrie 14, 2010 la 22:16
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mie mi-a spus un popa altceva.
  Cica barbatii inteligenti si-o trag cu femei inteligente si perpetueaza specia.
  Ce ramine se cupleaza intre ei.

 55. Octombrie 14, 2010 la 22:26
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Andi, iti vin in agiutoriul. Se scrie corect “Micimackó” si se pronunta miţimoţcu. Acest ursulet nazdravan mi-a marcat frageda copilarie si inca imi e alaturi in profunda maturitate. Na, radeti ma, va stiti care!

 56. Octombrie 14, 2010 la 22:54
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Scuze de inoportunitate. Facem un intrebarea bozgoreasca la tovarasul Groza Darius. Vrem dansul sa avem peste 800 de comentariile cu substanta filosofica si esenta scatologica? Daca da, atunci va rog apasati tasta “ügyvéd”. @Familia Pîrţîşă, tu te rog apasam cu putere nasturele de la blugii, ca sa mergem iute la WC. Ce am facut Familia…? Am scapat in pantalonii replica? Jaj, te rog pregatim alta vartoasa sanatoasa. Tu sa nu fim cacaciosul la replica cum am fost cacaciosul la WC.

 57. Octombrie 14, 2010 la 23:16
  link permanent
  Andi zice ca:

  Ok, ügyvéd, ştiu cine-i micimackó şi şi cum se citeşte şi ştiam că ştii şi tu şi speram să nu faci faza asta şi să savurezi adaptarea la cazul de faţă, dar no, se pare că am sperat degeaba. Atât. Mersi.

 58. Octombrie 14, 2010 la 23:22
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Andi tu am suparat pe mine? De ce tu am suparat pe un bozgorul nemernicul care am vrut sa venim in ajutorul la tine? Ce faza am facut bozgorul idiotul si nu si-am dat seama? Unde nu am savurat si unde nu am adaptat? Te rog, raspundem si dam 50 de bice la spatele lui bozgorul incultul.

 59. Octombrie 14, 2010 la 23:50
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=rSAODcg–Dc

 60. Octombrie 14, 2010 la 23:54
  link permanent
  Andi zice ca:

  Dar tu ce-ai, ügyvéd? De ce vorbeşti aşa urât despre noi? De fapt, eu sunt secui, nu ungur. Am adaptat numele noii vizitatoare la ceva vechi şi cu valoare emoţională pentru unii. Nicidecum nu-s supărată. Eu am o vacă.

 61. Octombrie 15, 2010 la 00:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Linkul de mai sus estem un omagiul la toate fetele frumoasele pe care bozgorul ügyvéd a iubit! Bozgorul care acum vorbeste singurul pe jeg.ro a iubit multe fetele, romancele, bozgoraicele, tigancele, polonezele, cehoaicele, sarboaicele, bulgaroaicele, jidancele, nemtoaicele, americancele si braziliencele. Asta nu estem o lauda, fiind ca bozgorul nu estem macho. Asta estem o penitenta! Bozgorul spune ca si domnul Arghezi in Testament! Bozgorul iubeste mult femeile si respecta mult la ele! Cine am avut ochi de cititul va intelege!

 62. Octombrie 15, 2010 la 00:14
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Andi cine am vorbit urat despre “noi”? Tu estem székely? Eu nu. Eu estem magyar. Tu estem din fan club Dózsa György? Te rog, nu mai fim asa acidulatul, ca nu vream nimeni raul la tine. Eu tin la tine drágám!

 63. Octombrie 15, 2010 la 00:33
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Andi tu am spus la ora 20.30 ca stii si singura sa scoti limba. La tine e un limba catifelata, de culoare roza? Daca da, atunci dam voie la bozgorul perversul sa te ajute. Daca tu avem un limba de racait parchetul, bozgorul se abtine.

 64. Octombrie 15, 2010 la 00:57
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Bozgorul perversul care vorbeste singurul courtesy by nenea Darie, am adus aminte de un chestia amoroasa din Targu Muresul. Am spus la cititorii smecherii ca bozgorul am iubit tigancile, da? Na, bozgorul am intalnit intamplatorul o tigancusa trupesa si guresa. Pe tigancusa o chema Alina. Pe bozgorul vostru il chema mama natura. Na si am intrat fratele vostrul autonomul, dupa ce am cumparat 4 sticle de sampanie de la receptia de hotelul, cu Alina in camera. Ghici ce am facut pana a doua zi? Si nu, nu era kurva!

 65. Octombrie 15, 2010 la 01:32
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=GquTOv-Dr08

 66. Octombrie 15, 2010 la 02:16
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Bozgorul acum vorbeste singurul, ca de obiceiul. Bozgorul stie ca va fi cititul dimineata la prima ora de sogorii inteligentii. Bozgorul roaga frumos pe doamna Familia sa intoarca capul la peretele! Intrebare estem: Care estem pizda mai spumoasa, pizda cu labia maior inchise la culoare sau pizda cu labia minor deschise la culoare? Asta estem o dilema! Rugam frumos, toata pizda sa ma injure iar prietenii sa raspunda competent. Eu am intins foaia de cortul si astept pe baricadele!

 67. Octombrie 15, 2010 la 08:18
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  A mătii, aia e.

 68. Octombrie 15, 2010 la 09:36
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  @ügyvéd: draghe nebunul, lămureşte la mine, kérem mult, că tot folosiţi cuvîntul ‘şogor’.
  din cîte ştiam în prostia mea imensă şi care pare a nu se mai termina vreodată,
  ‘şogori’ se numeşte 2 sau mai mulţi oameni care au comis fantastica greşeală de a efectua sex cu ACEEAŞI femeie (nu mai zic că sexul cu o femeie e în sine o greşeală neiertabilă..), dar nu în acelaşi timp sau imediat unul după celălalt (asta se numeşte poştă şi poate avea legătură şi cu violul).
  normal că mă înşel, ca un regăţean de căcat ce sînt. aştept de la tine să mă lămureşti cu vîrf şi îndesat.
  köszönöm sau cum dracu’ s-o zice, că am uitat din armată subtilităţile fino-ungrice.

 69. Octombrie 15, 2010 la 09:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, cine-s toti oamenii astia?

 70. Octombrie 15, 2010 la 10:04
  link permanent
  Andi zice ca:

  Da, unde-i monica? Era aşa drăguţă tot timpul. Şi Hudrea. Şi atât. Mai era cineva?

 71. Octombrie 15, 2010 la 12:41
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da, era. da’ tu cine esti? prezinta-te!

 72. Octombrie 15, 2010 la 12:49
  link permanent
  Marian S zice ca:

  “ba, cine-s toti oamenii astia?“
  Jimi a rulat, ca sa zic asa. Recunostinta si felicitari, draghe jimi !

 73. Octombrie 15, 2010 la 14:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hudrea, ca să echilibreze cât era de drăguţă Monica, o să bănuiesc.

 74. Octombrie 15, 2010 la 14:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ daniel rus

  bibliotecarul.blogspot.com/2010/10/1-am-nevoie-de-10-milioane-de-romani.html

  Nu este vorba despre ce mă gândesc eu, este vorba despre ce vă gândiţi domnia voastră. Eu am nevoie de 10 milioane de români cu drept de vot care gândesc.

  Liberalismul se învârte în jurul conceptului “omului liberal”. Acest om liberal este asumat drept un cetăţean capabil să se gândească la ceea ce este mai bine pentru el. Societatea devine astfel mai bună pentru că este formată din cetăţeni care iau pentru ei soluţiile cele mai bune. Pentru a construi o societate românească modernă, România are nevoie să-şi reformeze cetăţenii astfel încât să-i mute din conştiinţa “vrem să ne fie bine” spre conştiinţa “fă aşa ca să-mi fie bine”. Pentru asta însă cetăţeanul trebuie să fie pregătit să treacă prin anumite schimbări.

  Am nevoie de 10 milioane de cetăţeni cu drept de vot care să dorească să-şi schimbe mentalitatea şi să lupte pentru democraţie, libertate, şi eliberarea de controlul politic.

 75. Octombrie 15, 2010 la 16:33
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bibli zice: Eu nu vreau să propun o nouă organizaţie, ci o nouă cale.
  Perfect !
  In acest caz, stimate domnule, va rog sa va scoateti complet din vocabular notiunile “liberal“ si “liberalism“.
  Asa-zisul liberalism din Romania de azi e orice numai liberalism nu. Eu l-as incadra mai degraba in citeva cuvinte: rapacitate, anarhie, iuţeală de mînă şi nebăgare de seamă. Cam astea sunt ideile cu care pleaca ei la drum, din pacate.

 76. Octombrie 15, 2010 la 17:40
  link permanent
  Andi zice ca:

  Jimi, de vreo mai mult de doi ani mă bag în seamă pe-aici, s-ar presupune că deja te-ai obişnuit cu prezenţa mea.

  Eu am întrebat unde, nu de ce au plecat. Că nu mai pot schimba de ce, dar undele poate fi mutat şi îndoit până coincide cu spaţiul jegului. Sau nu le este dus dorul?

 77. Octombrie 15, 2010 la 19:40
  link permanent
  daniel rus zice ca:

  @Bibliotecarul: eu zic ca gandesc. deci numara-ma si pe mine. am urmat si linkul, ce zici tu, zici bine.

 78. Octombrie 16, 2010 la 09:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S
  Liberalismul despre care vorbesc este o stare primară şi nu are legătură cu PNL şi nici cu alt partid liberal. Omul liberal (nu am spus “cetăţeanul” liberal, pentru că nu este prins în corsetul statului) este cel care se împotriveşte pierderii suveranităţii sale, care se împotriveşte exprimării unei construcţii de “leadership” naţional de tip totalitar, impus social în numele unor inefabile voturi, pretext de exprimare civică pe care omul liberal le-ar fi acordat la un moment dat. Omul liberal, despre care vorbesc, este cel care lupta pentru bunăstarea lui personală şi, în sens larg, a societăţii (ţării) lui. Manifestarea lui vis-a-vis de patron va fi socialistă, pentru că-şi va trage patronul de urechi, manifestarea lui vis-a-vis de angajaţi săi va fi capitalistă, pentru că va dori să-şi maximizeze profitul. Ca vânzător va încerca să bage clientului tot felul de porcării pe gât, dar în postura de consumator se va plânge nesfârşit de preţurile mari şi calitatea proastă.

  Eu vorbesc despre omul liber care nu este înfrânt nici de legi şi nici de poliţia politică a statului. Vorbesc de omul care nu este supus decât de propriile reguli şi impune ca toată lumea să aibă aceleaşi drepturi şi aceleaşi şanse, astfel încât echilibrul general se naşte din interacţiunea intereselor individuale. Eu vorbesc despre omul care doreşte ca lucrurile să fie după chipul şi asemănarea sa şi nu după gândirea unui singur om care-şi impune voinţa peste voinţa tuturor celorlalţi.

  Asta înţeleg eu când pomenesc despre omul liberal, nu un membru de partid.

 79. Octombrie 16, 2010 la 09:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mai am nevoie de 9.999.982 de români pentru a reforma România.

 80. Octombrie 16, 2010 la 12:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Bibliotecaru: ei da, acum e mai clar !!!

  (E ca in poanta aia: ok, te cred, dar vreau sa-mi dai in scris !)

 81. Octombrie 16, 2010 la 13:02
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Apropo, ma bag si eu. Poate m-am bagat deja, chiar mai devreme. Nu va indemn sa-mi cititi blogul, ca iar zice asta micu` ca imi fac reclama. Desi trebuie sa recunosc cinstit ca e al doilea referrer, imediat dupa profilul meu neogen.

  Multumesc, nebunatecule mic si mare amator de zacusca !

 82. Octombrie 16, 2010 la 15:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S
  Frumuseţea proiectului pe care îl propun, şi domniei voastre şi oricui, constă tocmai în faptul că nu trebuie să fiţi de acord cu mine şi nici să faceţi cumva ce vă spun eu că doresc să fac sau să gândiţi cum gândesc eu. Eu nu vă propun decât să vă implicaţi în viaţa de zi cu zi a societăţii, având grijă ca dumneavoastră şi societatea să primească respectul cuvenit. Nu vă propun nici să accesaţi neapărat blogul meu, dimpotrivă, vă îndemn să faceţi şi domnia voastră acelaşi serviciu public ca şi mine, să transmiteţi mai departe că aveţi nevoie de 10 milioane de români pentru a schimba România profundă. Când România va avea 10 milioane de oameni interesaţi de ce se întâmplă în această ţară, lucrurile vor începe să se mişte, pentru că 10 milioane dintre Românii Cu Drept De Vot reprezintă o majoritate confortabilă care contrabalansează masa de manevră amorfă, inconştientă vis-a-vis de drepturile sale, masă folosită de diferiţi oameni, în frunte cu anumiţi lideri politici, pentru a capta putere în interes propriu.

  Atunci când 10 milioane de români cu drept de vot vor fi interesaţi de viaţa României, nu va fi atât de greu să existe coeziunea unei sute de mii de semnături astfel încât să existe o iniţiativă legislativă cetăţenească, sau care să propună candidaţi independenţi politic dar competenţi profesionali, nu va fi greu ca aceşti oameni să spargă structurile de interese din partide, sindicate şi orice altfel de organizaţii. 10 milioane de identităţi conştiente va permite existenţa în România a entităţii democratice de maximă importanţă numită Societate Civilă.

  Miza este, în primul rând, să vă “maturizaţi” mentalitatea şi să ajutaţi şi pe ceilalţi să dorească să se implice, să se maturizeze, să devină o forţă parte din suveranitatea poporului.

  PS.
  Eu mă şi gândesc cum Groza face primul lung-metraj pe această problemă, Mironeasca primul album tematic… şi aşa mai departe :D

 83. Octombrie 16, 2010 la 18:42
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Lasa-i, ca ei sunt prea mici si cu bube in cap si ii duce mintea la porn.

 84. Octombrie 17, 2010 la 15:12
  link permanent
  toader zice ca:

  poti sa pui si reteta de la tocana de creste si coaie de cocos?
  dupa aia stau eu si singur si ma intreb unde gasesc eu creste si coaie de cocos prin paris.

 85. Octombrie 17, 2010 la 16:06
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ toader: de la cocoşul galic, mon cher.

 86. Octombrie 17, 2010 la 19:26
  link permanent
  nu pun familia zice ca:

  @ toader: doreai sa subliniezi faptul ca esti in paris sau chiar vrei reteta? eu cred ca prima !

 87. Octombrie 17, 2010 la 21:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toady, să te ajute Carcea…

  … dacă mai poţi fi ajutat.

 88. Octombrie 18, 2010 la 00:41
  link permanent
  comanescu-balla zice ca:

  sa fie clar: deci iaurtul nu-i bun (deloc), da!?

 89. Octombrie 18, 2010 la 00:43
  link permanent
  toader zice ca:

  - cocosul galic nu mai are coaie. prea multi imigranti
  - si prima si a doua. daca trece f’un prieten al giei poate spune cum se gasesc coite si creste de cocos.
  - spune-i lui mirmen sa raspunda in locul tau ca tu nu esti capabil.

 90. Octombrie 18, 2010 la 01:08
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  care porn, mareane.
  pe mine decît că mă doare-n pulă, şi reţine că n-am zis ”în cur”, după cum probabil ai fi dorit ‘mneata!
  cît despre politicoproiectul lui bibli, count me in. că oricum mă doare-n cur, lifetime. ce altă treabă am.

 91. Octombrie 18, 2010 la 22:15
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  ottfsse esti varza sogore.

 92. Octombrie 19, 2010 la 11:26
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  ügy, înnăbuşă-ţi admiraţia asta imensă pentru mine. în public e oarecum jenant.
  plus că nu-s jeg fondator, sînt venit cu pluta.

  (şi zici că sîntem şogori?
  mă-ntreb cum o cheamă pe nefericita şi cînd ai fost ultima oară prin constanţa)

 93. Octombrie 19, 2010 la 11:32
  link permanent
  shmeny zice ca:

  ce-i, toader, nici tu nu-i mai suporti pe aia care au invadat francia? marocani, bulgari, romani…

 94. Octombrie 19, 2010 la 11:49
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Din ciclul de emisiuni “hai să mai scoatem un porumbel pe gură“ aflăm astăzi că otefefeseeul e din Constanţa. Interesant …
  Culmea e că eu pot fi şogor cu cineva din Constanţa dar, c`mon, chestiile astea se întîmplau prin `89-90 !!! Am şi uitat cum o chema, futu-i mama ei de memorie …

 95. Octombrie 19, 2010 la 16:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ottffse, se pare ca nu ai primit varianta completa. De vina sunt windowsul si prostia mea. Amice, sógor inseamna cumnat. Sógornő inseamna cumnata. Adica un alt barbat cu care iti “imparti” sora. Sau daca esti femeie, un alt barbat cu care iti “imparti” sora. Un fel de tu ai o sora si ea se casatoreste cu mine, intelegi? Nu incerca sa pari mai prost decat esti ca s-ar putea sa-ti reuseasca! Stie toata suflarea ardeleneasca ca termenul “sogor” e folosit indeobste de barbatii ambelor etnii, nu spun care, cand se iau la misto. Glumele tale din perioada satisfacerii stagiului militar nu ma impresioneaza nici atat! Spune-mi te rog ce inseamna si “bozgor”. Sunt convins ca acolo in armata ai primit depline informatii despre groaznica limba finica si ugrica din cand in cand, in momentele esentiale.

 96. Octombrie 20, 2010 la 02:04
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Astazi bozgorul nebunul cum am categorisit un colegul la care numele de la el trecem sub tacere, prezentam la prietenii fino-ugricii seriosii si competentii, urmatoarea dilema. Eu spunem, na draghe cititorele care citesti si na, rau faci ca ma citesti pe mine (Iesi afara ma!)na draghe che am azvarlit afara pe spionul delatorul, si putem sa facem expozitiunea na teoretic si fara practic. Voiu conferentia despre ciorapele imputitul. Cine avem acest obiectul in dotare? Rog ridicam doua degetele. Am inteles, @Familia si @Ottffsse, lasam mana jos si continuam sa incalzim cu ea soricelele de la nadragul. Nu voiu incepe cu “deci” ca toti conferentiarele derbedeule cu introducerea. Bozgorele estem profesorele universitarele cu multa prestante si multe miile de eurul la buzunarele. Zicem ase: Daca tu mergem ca un idiotul la kurvele nemernicele si la tine estem ciorapele imputitul cu aerisirea la degetul marele, cum procedam cand nu putem sa scoatem ciorapele lipitul de talpa din 1996? Dam la kurva pret dublu? Facem un procesul de constiinta? Strangem de gatul pe kurva si aruncam in lacul? Luam un Kalashnikovul si atacam un liceul, just for fun? Mergem la muntele Athos si facem penitenta pentru toti oamenile de pe pamantul? Astea suntem optiunile acceptabilele la bozgorul cu ciorapele imputitul. Bozgorele profesorele spunem o solutiune academica: Incercam intram pe jeg.ro si acolo gaseam solutia la ciorapele nespalatul. Acolo estem Dero, estem Ariel, estem ce vrem sufletele de orice bozgorele!

 97. Octombrie 20, 2010 la 03:15
  link permanent
  Gia zice ca:

  Stati, toader vrea coaiele unui prieten francez de-ai mei? Si eu care am intrat intamplator.

 98. Octombrie 20, 2010 la 04:35
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Gia, sarut mana si svuze ca m-am bagat in seama. Te rog, daca vream sa facem o pungasia franceza, dam telefon la domnul Jacquouille la Fripouille si cerem ajutorul.

 99. Octombrie 20, 2010 la 04:47
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Of, ce insemnam limba materna, limba paterna, limba de universitatea, limba de scandalul si limba de iubitul fetele… Bozgorele diliul (stim ce inseamna diliu, nu @ottffsse in limba de la bozgorul turcul?)am scris “svuze” in loc sa scriem corectul ca un profesorul ce estem “scuze”. Facem rectificare si dam pedeapsa la bozgorul patriotul sa scriem de 200 de ori pe hartia “Treceti batalioane romane Carpatii” si in pauza “Desteapta-te romane”. Credem ca bozgorul am gandit la vuvuzelele de South Africa si am scris cu “vuze” in loc de “cuze”.

 100. Octombrie 20, 2010 la 08:39
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  ügyvéd, eşti ficior fain, da’ cam am impresia că te confrunţi cu pete dificile. Tu cum eşti ca om, că ca (cacofonia este licenţă artistică) animal de ceartă am vazut cu toţii (ce-i drept eşti suficient de subtil cât să pari simpatic). (Şi am impresia că vrei şi Ardealu’…)

 101. Octombrie 20, 2010 la 10:17
  link permanent
  jimerino zice ca:

  trec zilele si astia tot aici sunt. ce cacat?

 102. Octombrie 20, 2010 la 13:09
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Deci iti dau un Romulus, da ?

 103. Octombrie 20, 2010 la 15:09
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  domnule ügyvéd. dragă domnule ügyvéd!
  am impresia că am fost foarte greşit înţeles, odată ce mă băgaţi în categoria @Familiei diacriticelor româneşti. eu nu am intenţionat să vă jignesc în vreun fel prin cuvintele şi comportarea mea. îmi cer sincere scuze.
  deasemenea, mă simt şi foarte jignit de interpretarea greşită pe care mi-aţi alocat-o şi intenţionez să nu mai bat berbunca cu dumneavoastră deoarece sînteţi, ca şi mine dealtfel, foarte supărăcios. nu ca foştii mei colegi din armată cu care jucam poker pe transilvania (erdelyi) şi nu se supărau.
  nu cu toţi, e drept. doar cu d-l gyuri din localitatea sovata, restul se uitau şi vorbeau porcos că pierdeau acel împădurit ţinut.
  dar haideţi, dragă domnule ügyvéd, că deja ne-am dat la bîrfă. în ţara asta trebuie să se mai şi muncească!(acum rîd cu poftă)

 104. Octombrie 20, 2010 la 18:54
  link permanent
  toader zice ca:

  tu, gie, coaie de cocos. coaiele prietenilor tai poti sa le pastrezi ca nu mi fac trebuinta.

 105. Octombrie 20, 2010 la 21:43
  link permanent
  Andi zice ca:

  de nucă de cocos?

 106. Octombrie 21, 2010 la 14:26
  link permanent
  Lara zice ca:

  Uite, musai sa ii iei un interviu la asta, ca de la un frate de suferinta la altul, daca tot e in Cluj…
  http://www.realitatea.net/un-batran-din-cluj-si-a-taiat-un-testicul-pentru-ca-era-prea-mare_762654.html

 107. Octombrie 21, 2010 la 16:00
  link permanent
  Marian S zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=WqNx4E6KGCk

  Dau un rând la tot poporu` , hâc !

 108. Octombrie 21, 2010 la 17:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Asta ai citit tu pe Internet, Lară…

 109. Octombrie 21, 2010 la 20:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S
  Asta cu “Romu lu S” este deja perimată. După explicaţia deputaţilor de la PDL despre cum s-a întâmplat să voteze TVA-ul la 5%, vaca ţinea lămpaşul roşu…

 110. Octombrie 21, 2010 la 21:28
  link permanent
  Ticu zice ca:

  Păi săracii pensionari au ajuns la cuţite. Sincer m-am speriat puţin şi repede l-am sunat pe bunicu’ ca nu cumva să fi făcut ceva de genu. Nu de alta dar are şi el vreo 70 de ani. Poate a vrut omul să vândă şi el ceva carne la piaţă (ca supa aia de mai sus). Referitor la anunţul penal cu iz de futai, chestii de genul găsiţi în piaţa online (nu fac reclama), mai ales dacă îţi cauţi de lucru ca mine. Parcă s-a prostit lumea de când a fost Băse’ cu noi pe scenă, nu Darius? Şi apoi noi(absolvenţi de FSPAC)şi poate şi alţii, ştim ce poate face un preşedinte în românia, nu? Şi parcă am şi învăţat cum se atacă strategic unul sau altul şi când te întreabă de realizări, arunci pisica în curtea vecinului. Eu aş face ca francezii sau elenii : dă-le foc, bate nişte poliţişti, i-a ostatec un parlamentar. Poate atunci îşi dau seama că trebuie o schimbare. Mai nou la noi creierul e folosit din ce în ce mai rar, că na facem economie. Şi apropo : când ieşim din criză?

 111. Octombrie 22, 2010 la 10:04
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  bă, se plînge jumerino că unde-s userii de-altădată, chestii, că noi cine sîntem şi ce căutăm pe-aici…
  păi pnm, ăsta de mai sus cine dracu’ e? ticu dumitrescu?
  nu ştiu, da’ parcă citesc comentariile de prin caţavencu, evenimentul.
  ce mama naibilui?

 112. Octombrie 22, 2010 la 12:40
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Să lămurim o politică de lucru, ca să nu vă simţiţi datori să-mi tot amintiţi şi ştiu că o faceţi constructiv şi dezinteresat: de câte ori scriu un articol, o să urmeze altul nou.

  Sa urmeze, deci. E unica solutie. Ba, nu vezi ca ne plictisim ?
  Ca acu` ma-nervez si scot stenogramele dintre otetefeseeu si ugyvedu.

 113. Octombrie 22, 2010 la 14:39
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ce boschetareala crunta. ba, mai scrie ma cu palarista, ca aia e singurul lucru simpatic pe care-l ai la indemana.

 114. Octombrie 22, 2010 la 16:33
  link permanent
  Gia zice ca:

  Sunt convinsa ca mai are si alte lucruri simpatice la indemana.

 115. Octombrie 22, 2010 la 17:33
  link permanent
  epo zice ca:

  are o pula…

 116. Octombrie 22, 2010 la 18:14
  link permanent
  Gia zice ca:

  Mersi de explicatie!

 117. Octombrie 22, 2010 la 19:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi cu aceasta se pot face multe. Toate simpatice.

 118. Octombrie 22, 2010 la 22:44
  link permanent
  toader zice ca:

  buna replica darius. dar cand vine de la tine eu ma gandesc la cazul bobbit, la stirea din libertatea cu un mos care a incercat sa faca mai mic unul din testicule, la articolul tau despre cum ti-ai scrantit coiul samd. in linia articolelor.

  gia ce cauta de fapt aici?

 119. Octombrie 22, 2010 la 22:46
  link permanent
  toader zice ca:

  a, ce chestie … gia spune p, ala spune la’ndemana si lui darius i se pare chestie simpatica dat fiind ca-i despre mana. darius, ne-ai mintit cand ai spus ca faci acte cu femei usoare?

 120. Octombrie 23, 2010 la 02:38
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ toader: să nu facă acte cu femei cu ouşoare…

 121. Octombrie 23, 2010 la 10:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, chiar se lasă greu. Dar se lasă, că altfel de ce atâta efort din partea lor să le conving. Încă cu siguranţă nimic neortodox, ce n-ai găsi în Biblie.

 122. Octombrie 23, 2010 la 12:24
  link permanent

  Noi tot o învârtim prin zguduire într-un ritm de tip Home Cinema Surround Sound Like System. Să fim sinceri cu noi înşine, toţi aşteptăm un film bun şi el nu vine.

 123. Octombrie 23, 2010 la 22:57
  link permanent
  toader zice ca:

  nimic din ce nu se gaseste in biblie? ba, esti dezgustator. chiar asa sa faci? ai sa ajungi ca saudianu’ ala la puscarie. cu ousoarele de la marian. bleagh. puteai si tu sa pui 18+ in loc de floricica pe jeg. de fapt 18 e de bine. un 78+ era mai potrivit.

 124. Octombrie 25, 2010 la 10:47
  link permanent
  Marian S zice ca:

  13 octombrie – 25 octombrie.
  A, puţin, s-au văzut cazuri şi mai grave. Să aşteptăm, deci.

 125. Octombrie 25, 2010 la 15:20
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Bozgorele estem coplesitul. @mitzy_mo am facut sa cada paharele de pálinka de la gura la bozgorul diliul. mitzi am zis ca bozgorele estem fain si estem ficior. Am dat sperantele la bozgorul si pe urma am zis ca el estem cu petele de dalmatianul. Ca om bozgorele estem un baiatul frumosul care alergam cu limba scoasa dupa Ardealul. De ce alwergam stim tu mitzi? Te rog, raspundeam jidaneste la intrebarea. @ottffsse, drágám @ottffsse, nice vorba sa fie bozgorele suparaciosul. Bozgorele estem veselul si placem la el mult mistoul grosolanul. El in singuratate de chilia de Muntele Athos, unde am inchiriat de la smecherii grecile cu nasul subtirele, fanariotele, facem ruga seara de seara pentru binele si sanatate de colegii de jeg.ro.

 126. Octombrie 25, 2010 la 15:57
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na, bozgorul sentimentalul si patriotul facem la voi un cadoul:

  ÁLMOS KICSI MADÁRSEREG

  Álmos kicsi madársereg
  gyűl fészkére, lel tanyát,
  rejti őket lombrengeteg -
  Jó éjszakát!

  Forrás sóhajt, meg-megcsobban,
  a mély erdő hallgatag,
  kert-virág piheg nyugodtan -
  Szép álmokat!

  Hattyú vonul át a vizen,
  s a nádasban elpihen;
  álmodjál csak – angyal védjen! -
  Szép csendesen!

  Tündérhad száll az éjen át,
  ragyog ezüstös holdvilág;
  mély álmot hint, harmóniát -
  Jó éjszakát!

 127. Octombrie 25, 2010 la 16:16
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: de alergat, alergi că nu-l ai. Versurile sunt profunde, de dragul tău sunt în stare să invăţ o limbă pe care nu o cunoşti şi să-ţi mărturisesc dragoste eternă pe limba ei (pe limba limbii). Şi dacă zici că eşti băiat frumos, te-aş scoate la o mâncare de fasole cu ciolan afumat, da’ imediat intrăm în post. De bărbat nu cred că te iau, că mama e profesoară de limba română…

 128. Octombrie 25, 2010 la 16:53
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na mitzi, draghe mitzi, kedves mitzi, puf de la papadia mitzi, dache am zis ca mama tau, care distinsa estem, am fost si vom fi profesoarele de limba romana, el stie ca mai susul bozgorele flacaul ficiorul am scris “Somnoroasele pasarelele” de domnul Eminescul. Pe bozgoreasca, na. Na, fasolica cu ciolanele afumatul si cu tarhonul nu se refuze. Un prezumtivul nevaste se refuze la fel draghe!

 129. Octombrie 25, 2010 la 17:46
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Facem un dedication especialmente pentru veteranele care facem talentele. Fiecarele, retinem, fiecarele dintre noi am aterizatul fortatul si cu contuzia la genunchii azvarlitii de la alte adresele! Bagam bine la capul sa nu facem tarantelul mai mult decat putem ducem, da? Estem un cererea prieteneasca bozgoreasca. Aici estem prietenii de nazdravanele Darie, aici estem colegile de pezevenghiul Darie, aici estem si lingaile de curul la derbedeul Darie! Derbedeul Darie trebuie sa scoatem sabia si pre multi sa retezam capu la el! Si sa nu se amestecam nenea Darie (derbedeu) in cestiunile sentimentalele!

 130. Octombrie 25, 2010 la 18:31
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd fain: păi atunci nu ştiu cum facem, că mie nu-mi place tarhonul. Văd că la gusturi nu prea ne potrivim, atât că ne place Eminescu şi Ardealu’, da’ nu pate Atrdealu’ din ăla de la reclamă. Oricum prefer Bacovia şi bulzul unguresc aşa cum preferi tu palinca şi unguroaicele. Despre prima pot să-ţi zic numa’ de bine, pe cele din urmă nu le-am încercat…

 131. Octombrie 25, 2010 la 19:10
  link permanent
  Gia zice ca:

  mna ca n-am vazut ce scrisasi, grozo, si am ramas curioasa.

 132. Octombrie 25, 2010 la 19:51
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @mitzy noi ne potrivim oricumul, cum ar zice un bozgorul bacovianul. Tu stim cum am trait in ultimii anii de viata domnul Bacovia de la Bacaul? Domnul a trait tristul ca si in sicriele de plumbul care dansul a pus in literatura romana. Domnul Bacovia am fost un tristul violetul, eu sunt un tristul bozgorul care cerem scuze acum, dar trebuie sa ma epilam pe spatele.

 133. Octombrie 25, 2010 la 20:14
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: se întâmplă să cunoască şi persoanele noastre nişte lucruri, să ai grijă să nu simt urmă de condescendenţă din partea persoanelor dumneavoastră că ne supărăm. Cât despre epilatul pe spate e cam suspect (adică epilatul pe spatele cui, dacă al tău cum o faci singur, dacă o faci singur înseamnă ceva action night?, da’ te rog să nu dai detalii care să necesite utilizarea toaletei că e ocupată cu colega, baia, zic…)

 134. Octombrie 25, 2010 la 20:15
  link permanent
  Andi zice ca:

  Câtă graţie în scârba exprimării sau în exprimarea scârbavnică a ügyvédului… Asta cere un moment prelung de reculegere. Mmmmmm….

 135. Octombrie 25, 2010 la 22:27
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=p9rAmETyw5E

 136. Octombrie 25, 2010 la 22:33
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Somnoroase păsărele
  De prin cuiburi se adună
  Ca să-i zică lu` ăsta micu` :
  Scrie, puţă, alta bună !

 137. Octombrie 25, 2010 la 23:12
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Salut pe prietenul Marian si numa’ de la el sa luati lectiile de pronuntia apropiata pe spatele cu ceara! @Andi, asa e, un momentul de reculegere…. Sfrrrr…

 138. Octombrie 26, 2010 la 00:29
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ Andi, te rog, repetam aia cu gratia in scarba, ca n-am prins. Te rog, tu estem un cadanul gelosul pe mitzy? Rabdare @andi, tu de mult estem la lista de bozgorul musulmamul cu oarece nevestele. Tu stim ce insemnam “Mohácsi vész” de la 1526 in mlastina? Te rog, raspundem cu patosul istoricul despre ce am patit la data respectivul!

 139. Octombrie 26, 2010 la 01:55
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Domne, Romania a intrat in mlastina si se afunda tare de tot! Acel nemernic de la Palatul Cotroceni e orice, numai Presedintele acestei tari nu! Guvernul, din vina si prostilor nostri, e o marioneta! Mai fratilor, acest nemernicul securistul Basescul TREBUIE SA PLECE DE ACOLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 140. Octombrie 26, 2010 la 06:18
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Spunem buna dimineta la bozgorile fratele patriotele si la fetele frumoasele care am facut sex appeal de dimineta. Rog frumos ascultam pe domnul, daca nu facem nenea Darie scandalul de dimineata: http://www.youtube.com/watch?v=_pog2n9o5zs

 141. Octombrie 26, 2010 la 08:17
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: încep să cred că e cam incomod să trăieşti în capu’ tău. Nu de alta, dar nici când vrei să vorbeşti serios lumea nu te mai crede. Ar trebui să existe nişte semne pe care să le pui în faţa textului, care să avertizeze cititorul (de ex.: (S) pt. “acum sunt serios” şi (N)-poţi glumi cu mine că nu dau în tine, (18) interzis minorilor, în special celor de sex feminin). Ce medicamente iei? Că am mai auzit prin România de oameni care se cred pe vremea lui Cuza, nu de alta dar parcă simt nevoia să-ţi spun că paşalâcul de la Buda s-a desfiinţat demult. O dimineaţă productivă îţi urez!

 142. Octombrie 26, 2010 la 09:24
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzy draghe, de ce vrem tu sa aducem discutiunea haioasa pe taramul lui productivul? Aici nu facem planul de cincinalul, aici facem mistoul si incasam mistoul de la altul bozgorul mai smecherul. Tu vrem sa punem bozgorele semnele ca la televizorele pentru minorele sau handicapatele? Nu estem nevoie, pezevenghele Darie le punem. Tu am amintit de pasalac de la Buda. Nu am amintit si de Pest sau Óbuda. Tu estem mare istorica? Vrem sa facem o gimnastica istorica cu bozgorul de dimineata, care si la tine ureaza sa fie energica si aducatoarea de banul multul la buzunarul! Jó drágám?

 143. Octombrie 26, 2010 la 10:44
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mitzy draghe, am ramas datorul cu un raspunsul referitorul la medicamentele. Eu iau cu pumnul, nu ala lui Basescul nemernicul, ci medicamentul contra prostia si nu se face efectul inca. Mai iau si medicamentul de sculat dansa, ca sa nu zic pula lenesa, si nici ala nu facem efectul intotdeauna. Tu estem multumita de raspunsul? Daca nu, eu dam la tine detaliile. Stim ce m-am vindecatul de pula moalea? O gura de fata inteligenta! Fata inteligenta are efectul la pula moale de bozgorul. Spunem aviz amatoarelor!

 144. Octombrie 26, 2010 la 11:48
  link permanent
  musai zice ca:

  zici ca sa fii ospitalier cu minoritatile. numa’ ca astia vin sa stea. si nu mai pleaca.

 145. Octombrie 26, 2010 la 13:12
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @muszáj, tu avem problemele cu bozgorele care nu mai pleaca la plimbarea? Rugam la tine in timpul cand bozgorele teroristul smulgem Transilvania, tu inceram sa patrundem esentele literarele de la Manualul de Citire, clasa 1. Te rog, tu nu facem manualul materialul de lucrul manualul! Tu estem un altul derbedeul reloaded? Spunem ca da la bozgorul. Haide spunem adevarul la bozgorul intelegatorul. Bozgorul am iubit multele femeile si am avut la fel de multe prietenile care am vrut sa dam mana de ajutor la bozgorul. Cand bozgorul faceam foame la Cetate Imperiala nu am venit un “prietenul” cu o coaja de kenyer! Bozgorul am facut foame si am mancatul cartofii fiertii, numai cartofii cu colegile de la ELTE. Tu stim cine este ELTE? Daca tu nu stim, te rugam frumosul sa cauti in pula noastra!

 146. Octombrie 26, 2010 la 17:28
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Facem un atension! Bozgorele nermericele s-am tuns la chelia. El facem mult rasul ca proasta in targul. Bozgorele brunetele avem un freza de Lucretiu Patrascanu, cu mult parul la freza. Am rezolvat acum, am trimis pe domnul Patrascanul la moarta. Acum avem pe domnul banditul chiorul.

 147. Octombrie 26, 2010 la 19:28
  link permanent
  Andi zice ca:

  Domnule ügyvéd, eu doar fac observaţii. Pe jeg nu am gen, că nu-i nevoie. Dacă ar fi, mi-aş face (ştiu să cos!). Nu te plictiseşti aşa singur pe-aici, scriind pe pereţii albi?

 148. Octombrie 26, 2010 la 20:39
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Până apare noul articol al lui Darius, puteţi să citiţi FOAMEA.

 149. Octombrie 26, 2010 la 21:11
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: La naiba, că eu îţi dădeam vreo 50 de primăveri, da’ dacă ai pomenit de bulina albastră nu ştiu ce să mai zic. Că ai vorbit nevorbite şi m-am ruşinat. Şi eu mai ştiam că ungurii sunt cei mai bărbaţi bărbaţi dintre bărbaţii pe care îi au româncele la-nedmână. Istorică nu sunt decât cu persoanele realiste. Detalii nu se cade să oferi aici. Amatoare de fetişuri de bărbaţi egocentrici nu sunt,iar despre inteligenţă nu mă pronunţ.

  Şi un spirit de glumă a la domnul/domişoara/doamna musai: dragă ügyvéd, ia o vâslă şi împinge pe Dunăre în sus să vezi unde ajungi. (Ştiu că nu te superi pe mine doar sunt cădâna a doua).

 150. Octombrie 26, 2010 la 22:50
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  &mitzy ,tu estem un periculosul. Tu am zis ca sa punem vasla in susul la Duna. Unde ajungem nu stim, poate in curul de la altul bozgorul… Tu am dat la mine 50 de primaverile, eu dam la tine 50 de motivul pentru nu bagam bozgorul ceva la tine in portofelul. In lipsa de portofelul bagam in gura.

 151. Octombrie 26, 2010 la 23:05
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  scumpe @ügy! dej nu eşti supărăcios, ce bine. dar să nu mă mai bagi în categoria familiei cu diacritice că ne certăm la cap, unde nici unul din noi nu stă foarte bine.
  mă, lucreţiu a fost bărbat bine (deci eşti ok cu freza). şi comunist, da, dar mai de salon.
  şi? ai şi tu un belimi-ar zilber al tău? că mitzy_mo nu prea pare fo ană pauker.

 152. Octombrie 26, 2010 la 23:18
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @prietenul ottffsse, tu am spus o vorba marele! Am spus ca nu stam bine cu capul niceunul!

 153. Octombrie 26, 2010 la 23:19
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  am spus decît adevărul! mă guvernează, nu pot fără el!

 154. Octombrie 26, 2010 la 23:28
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: VAI, DAR RUŞINE! Propun să fii sancţionat de comunitatea bloggerilor de la Poplaca şi a zânelor copăceilor. Tu de guri de domnişoare să nu te iei câte zile oi avea, că poate intri în vreuna (la gură mă refer) şi te spurcă de nu mai ai zile. Până nu îţi ceri iertare vei fi urmărit de o gaşcă de angajaţi la salubritate născuţi la Cernobîl după 1986. Te pup şi te respect!

 155. Octombrie 26, 2010 la 23:43
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Bozgorul idiotul facem o pauza de Facebook pentru raspundem la bunii prietenile. La ottffse spunem La multi anii cu anticipatia! La altul prietenul mitzy ma abtin. Deocamdata. Si la el uram Sarbatori Fericite!

 156. Octombrie 26, 2010 la 23:50
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: faptul că persoana ta ar putea avea cont pe facebook e un alt lucru pe care eu nu-l cred. Faptul că te abţii nu e de bine, dar nici nu te încurajez în vreun alt sens. Nu fii tu însuţi! Să nu mă superi, că a murit caracatiţa Paul şi port doliu.

 157. Octombrie 27, 2010 la 00:01
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Pentru tot prietenul cu sau fara nadragul, dam aceasta dedicatiune. http://www.youtube.com/watch?v=0Wv3Ya9nskA @mitzy bate campul dar eu tot o iubesc pe ea.

 158. Octombrie 27, 2010 la 00:16
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd-fra: merge ca uns la inimă. Sărbători fericite şi ţie! Îţi doresc să sufli-n nai cu graţie. Căt despre câmp – îl am la inimă, deci îl bat cu mare drag, bineînţeles în limitele impuse de dragul Darius-san care veghează omniprezent.

 159. Octombrie 27, 2010 la 00:18
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ügyvéd: PS: declaraţiile de dragoste mi le faci în privat, nu aşa, să vadă toată prostimea, că poate mai poftesc şi altele.

 160. Octombrie 27, 2010 la 00:22
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  nu sînt de acord cu aceste alegaţii uşuratice. mă opun, mă opun, de trei ori o pun.

 161. Octombrie 27, 2010 la 00:25
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @ottffsse: :) ) nici eu nu sunt de acord. Da’ uneori trebuie să joci după cum se cântă.

 162. Octombrie 27, 2010 la 00:29
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  contrazic cu stimă şi respect! uneori să se mai cînte şi după cum vrem să dansăm noi!
  http://www.youtube.com/watch?v=cViTChGQAIU

  că destul am fost asupriţi. că-mi vine să şi plîng la gură

 163. Octombrie 27, 2010 la 09:17
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Buna dimineata spunem la voi bozgorele pungasele. Acum estem clipa sa facem la revedere de la prietenile de forumul si sa nu mai plictism pe el. Bozgorele mergem acasa la el. Luam la revedere de la prietenile cu aceasta melodia cantata de buna prietena de bozgorul: http://www.youtube.com/watch?v=Ib2kFj4S0vA

 164. Octombrie 27, 2010 la 10:18
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Nu pot să cred. ügyvéd-fra ne-a părăsit. Numai din cauza voastră, naţionalişti şovinişti ce sunteţi. Şi el care vroia numai Ardealu’… Trebuia să i-l dăm, la schimb pe Ungaria. Şi mai are şi nişte prieteni frumoşi. Trebuie să fim solidari, că la el în munţi nu există conexiune la internet. Drum bun, să ştii că nu te vom uita niciodată!

 165. Octombrie 27, 2010 la 20:49
  link permanent
  razvan zice ca:

  cine imi explica asa cum ar explica unui analfabet intr-ale informaticii cum sa pun in comentariu o poza? am ceva frumos o va arata.

 166. Octombrie 28, 2010 la 11:13
  link permanent
  Andi zice ca:

  razvan, trimiţi la jege, el judecă şi, în cazul în care-ţi acceptă umilul dar, data viitoare când va posta un articol, ceea ce s-ar putea întâmpla în următorul infinit de zile, într-un moment aleator, va apărea şi minunata-ţi poză.

  Sau cel puţin aşa cred eu că se întâmplă. Cine ştie, poate sunt nişte unicorni roz care-l ţin pe Darius sclav şi el le urmează vrerea până la ultima silabă şi poate nu le place poza ta şi ţi-o trimit înapoi de ziua ta, în plină acţiune, să ai parte de experienţele unei lumi alternative…

 167. Octombrie 28, 2010 la 13:52
  link permanent
  jimerino zice ca:

  vericule, decat sa astepti dupa jegu’ asta, mai bine povesteste-ne-o, da-o-n smecleu.

 168. Octombrie 28, 2010 la 14:21
  link permanent
  razvan zice ca:

  nu e destul sa povestesc, trebuie sa va si arat.

 169. Octombrie 28, 2010 la 15:23
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  ia, aşa merge?
  http://i53.tinypic.com/2qjzogk.jpg

 170. Octombrie 28, 2010 la 15:28
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  merge.
  so,răzvănel, tinypic e răspunsul tău.
  de-acum nu te mai intreba ce putem noi face pentru tine ci ce poţi face tu pentru noi.
  (mişto asta cu ”ci ce”)

 171. Octombrie 28, 2010 la 21:27
  link permanent

  Păi dacă nu mi se dau filmele pe care le doresc, lovesc şi eu cu o perversă de la Târgu Ocna, că ori suntem artişti ori nu suntem, o poezie patriotică pe care am citit-o acum ceva timp, o poezie pentru angoasă şi orchestră de suflători flatulenţi…

  ti-am mirosit cacatul: doar raiul are flori
  atat de parfumate pentru-a-ndulci-n somn sfintii.
  ti l-am gustat: doar roua, alcoolica, din zori
  invie-n mine astfel de-adanc puterea mintii
  si l-am mancat: iubito, ce har dumnezeiesc
  s-a pogorat asupra-mi in clipa longilina.
  pe urma chiar pisatul,ca dintr-un crin regesc,
  sorbintu-l-am si-n suflet potop e de lumina
  sunt,geniu,vad ideea,aud celeste lieduri
  si toate-s datorita acelui straniu fast
  de floci si buci crapate cand, laica, sub ziduri,
  cu fusta-n cap, pe vine, te caci iconoclast!

  si-apoi, crud univesrsul scotand din intuneric
  cu-o aurora-n spune fierbinti, te pisi feeric!

  ti-s bucile crescute frumos cum cozonacii
  lucrati in drajdii bune. si-s rumenite bland.
  si pizda ta miroase, cand iti desfaci lin cracii,
  cadelnicand cu dansa smirnele calde-n vant,
  a fir de voinicica pastrata-ntr-o scriptura
  de-un popa prins cu mana sub poale la femei.
  saliva ti se-ngroasa ca o smantana-n gura
  caci ai, crestata-n simturi, cerescul obicei,
  cu buze rasfrante, caramb de cizma moale,
  barbatilor de-a suge al treilea picior.
  chiloti cu epolete de maresal la sale
  porti tu pe curu-n lupte atotbiruitor.

  si-n vaile-n adance, sta gras si copt ca spicul
  de grau manos in toamna, cat vrabia, lindicul!

  (Emil Brumaru a scris aceste versuri, un poet pe care îl preţuiesc în stare de veghe şi cu care m-am contrazis virtual timp de cinci minute. :) )

 172. Octombrie 29, 2010 la 11:45
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  =)) după atâta amar de citeală p-acilea, în sfârţit am înţeles care e rostul JEG-ului. Pentru asta trebuie să mulţumesc Bibliotecarului.

 173. Octombrie 29, 2010 la 18:05
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bun ! E voie să continuăm în acelaşi registru ? E normal ? E instructiv ?
  Să (ne) dăm drumul, deci:

  De te-agiţi pe la spate şi-nspre pizdă tînjeşti
  Dar în drum un cur mare şi gras întîlneşti
  Mai bine îl fuţi, decît să-l ocoleşti !!!

  Nu, nu e de la Emil Brumaru. E de la mine, e răspunsul pe care i l-am oferit uneia care a simţit ceva mişcare dezordonată şi m-a întrebat cu o voce surprinsă şi tremurătoare: eşti sigur că vrei să faci asta ?
  Pentru o reuşită deplină se recomandă o viaţă sănătoasă. Conform reclamelor de la televizor asta include şi consumul zilnic a doi litri de lichide.
  De preferinţă vin adevărat. Sau ţuică de Zalau, dar ăsta micu zice ca n-are.

 174. Octombrie 29, 2010 la 18:07
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Sa vina ugyvedu` si sa traduca in maghiara si latina, please !

 175. Octombrie 29, 2010 la 19:25
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  @Bibliotecaru: parcă simt un fior nu ştiu pe unde. Dragă bibliotecare, nu ai încercat să cucereşti vreo damă cu o asemenea creaţie transcendentală? Eu zic că ţi-ar reuşi.

 176. Octombrie 30, 2010 la 12:12
  link permanent

  @ mitzy_mo
  Eu nu umblu să cuceresc dame. Dar dacă aş umbla să cuceresc dame, aş folosi propriile mele poezii. Ba chiar aş face, pe loc, unele.

  Dar aici se potriveşte Emil Brumaru… de exemplu în clipa lui lentă:

  Fara-ndemn intram în toamna
  Cîntecului plin de frica.
  Nici o aripa de înger
  Aerul nu-l mai despica.

  Mîna spre pamînt se lasa,
  Pipaie-ntre ierburi rana
  Larg deschisa. De sub pietre
  Serpi clociti prelingu-si zeama

  Ce-o sorbim c-o pofta veche
  Pîna mintea ni se strica.
  Fara rost intram în toamna
  Sufletului plin de frica…

 177. Mai 11, 2012 la 00:41
  link permanent
  21 kwietnia zice ca:

  Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful information particularly the last part :) I care for such info a lot. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)