Nici o cauză…

sari la comentarii

Zice lumea că vrea cont, unde să trimită banii.

IBAN RO44 BTRL 0130 1201 H987 93XX, Banca Transilvania Cluj, Darius Groza

Şi dacă vrea să mi-i dea în mână, să mă anunţe să viu eu după dumnealor, să-mi scrie aici, că vin.

Contextul

Eu stăteam acum câteva zile pe Internet, acolo unde locuiesc eu de obicei şi căutam nişte filmuleţe făcute pentru proşti, din care să învăţ mecanic să cânt fals un cântec proaspăt la ukuleaua mea, prin mijlocul căreia înşel audienţa că eu aş avea înclinaţie muzicală şi vreo anume sensibilitate faţă de frumos. Tot aşa, căzând din click în link, am descoperit-o sub un bolovan digital pe Najmah Salam, care este o tânără drăguţică de origine singaporeză, studiind arte la Melbourne, Australia.

Pentru că ea cântă foarte frumos (am să vă arăt), iar eu cânt foarte urât şi o consider direct responsabilă, am contactat-o, ca să îi comunic indivia mea nestăvilită. Puterea socializării dimpreună cu şarmul meu atent confecţionat ne-au adus însă împreună, mai aproape, unde ne-am cunoscut mai bine, împrietenindu-ne. Am reuşit să trec cumva peste ura pasională faţă de talentul ei nemeritat, care mi s-ar fi cuvenit mie.

Ne-am povestit unul altuia emoţiile trăite cu omologii noştri de sex feminin şi masculin. Eu i-am împărtăşit ei cum o cunoscusem pe noua doamnă Jeg prin birt, cam torpilată şi m-am înfierbântat cardiac, rostogolindu-mă necontrolat într-o deosebită dramoletă de amor, care-a implicat-o fără posibilitate de crâcnire. Asiatica mi-a zis despre cum ea îl cunoscuse pe imbecilul care o fermecase pe Chat Roulette, într-o sesiune unde ambii îşi căutau sex imaginar şi-au sfârşit prin a se iubi în mod de-a dreptul tâmpit, cu decizii pripite ba de a veni ăla la facultate la ea-n oraş, în preţ de un an de zile, ba a se deplasa ea dramatică în Americă şi a rămâne părăsită în terminal.

Şi iacă aşa am tot rezonat noi doi împreună. Cert este că dulcegăria asta siropoasă a lor este de-un patetism oribil, care mă face să plâng de compasiune, ca să nu vomit de greaţă.

Pe cale de consecinţă, voi avea iniţiativa distructivă de a o tăvăli pe mica idioată prin realitate, cu toate costurile financiare şi consecinţele emoţionale adiacente. Mai ales că mie îmi merg toate surprinzător de bine în viaţă, da’ până la ultimul detaliu, aşa că m-am decis să dau înapoi societăţii, unde în acest caz societatea înseamnă pentru mine să fac idila ăstora să funcţioneze, deşi n-are cum…

Apropo, ea e Naj.

(şi, din câte am priceput, ăsta e mucosul)

Să-ncepem!

Ea, din nefericire, n-are vreun diabet sentimental sau altceva, ca să licităm de urgenţă nişte perechi de chiloţi de vreo 2000 de dolari, să se ducă ea să se opereze sufleteşte în altă ţară. Nici pe un sponsor pe care să-l amăgesc cu diverse beneficii din această epopee nu aş dori prea mult să îl implic.

Scopul final al deplasării fetii este de-o stupizenie profundă. Să se ducă cineva să se împreuneze cu vreunul agăţat pe defunctul mIRC s-a mai întâmplat, dar distanţa implicită era maxim Zalău – Şimleul Silvaniei, făcută cu Dacia break şi nu se compară cu două continente diferite, între care trebuie să schimbe două avioane. Speranţele lor sunt deşarte, iar şansele vreunui happy-end sunt nule spre minus.

Dar de ce să nu-ncercăm? Mare scofală. Voi face rost de bani ca să îi finanţez prostia în felul următor: în lunile care urmează, ca o ocupaţie permanentă adiacentă vieţii mele personale, voi începe să cer împrumut câte 3 lei de la fiecare persoană pe care o cunosc în viaţă, bani pe care cel mai probabil nu-i vor mai pupa vreodată, decât dacă sunt dispuşi să aştepte toată durata vieţii mele, până ajung înapoi la ei!

Dintre toţi oamenii care au avut neşansa să îşi ciocnească existenţa cu accidentul destinului care sunt eu, tot găsesc măcar un număr de 1000 care să nu se gândească în mod activ la această sumă neglijabilă, când va fi cerută în cele mai improprii momente, bani pe care oricum nu se aşteaptă să-i înapoiez şi o să trebuiască să se ţigănească o prea lungă perioadă, cât să merite.

Pe parcursul acestui efort mediocru, lăbărţat pe atâta amar de timp, că doar nu ne grăbim nicăieri, voi mai face cunoştinţă nefastă cu amicii, rudele şi persoanele apropiate acestor amărâţi nefericiţi, în număr de încă vreo mie, inconştienţi în ce se şi îi bagă. Ce, ei n-or fi având câte 3 lei fiecare?!

Până când strâng suma totală. Dacă se oferă cineva s-o dea pe toată pe degeaba, eu o să o accept fără să apuce să se gândească ce alegere neinspirată face, cum ar fi Dan Voiculescu sau alt ameţit.

Rezumând

- nu cred că va funcţiona, probabil iubirea se va risipi între cei doi, înainte să apuc să strâng toţi banii
- cred că, dacă reuşim (plural), vom fi strâns suma degeaba, că – cine ştie pe ce criterii – se va întâmpla vreun eşec, odată ce se văd
- 3 lei fiecare
- voi nu trebuie să faceţi nimic în mod activ, că vin eu; deci nu-i musai cu dat mai departe sau alte căcaturi, doar dacă vă trece neapărat; altfel mă descurc şi singur, ajung să iau banii
- nu, ea nu ştie de chestia asta, ştie Jegu’, dar e în română şi am scris cât am putut de alambicat, ca să nu reuşească să-l traducă cu vreun motor online

Mna, cam ăsta e mesajul, mai uitaţi-vă la muzică.


106 comentarii

zi si tu ceva
 1. Aprilie 15, 2010 la 12:53
  link permanent
  monica zice ca:

  Esti constient ca nu vei mai primi nimic, mai ales de la cei care ti-au mai tot dat. Pentru motive anterioare cel putin la fel de timpite.

 2. Aprilie 15, 2010 la 12:57
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  Mai bine strângi bani să-mi iei altă chitară, că asta care o am mi-ai dat-o de pământ dimineaţa la 6, pe străzile jegoase ale Clujului, după ce au ieşit toţi beţivii de prin birturi, dintre care cel puţin unul şi-a făcut una dintre nevoi exact în locul acela! Numa zic!

 3. Aprilie 15, 2010 la 12:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eşti tu inconştientă că-mi vei da, măgaro! Printre alţii.

  Şi tu astalaltă – mucles, că te-am cumpărat în public pe bani grei, nu pă boabe de fasole şi track-back-uri invalide şi ce dădeau ăi’lalţi.

 4. Aprilie 15, 2010 la 13:00
  link permanent
  anatati zice ca:

  Uf. Că mi-era şi frică să plec din reader spre jeg.ro că iară o fi deja şters articolul….

 5. Aprilie 15, 2010 la 13:08
  link permanent
  anatati zice ca:

  Na, şi acuma după ce am citit şi articolul, am o întrebare: te deplasezi la Timişoara după 3 lei? Sau cum? Şi ca să pricepem şi noi pentru ce cauză bună cotizăm, banii sunt ca să se deplaseze fătuca să întâlnească mucosul? Sau cum?

 6. Aprilie 15, 2010 la 13:11
  link permanent

  Cineva care îşi face singur acordul de backing vocals mă impresionează din totdeauna întotdeauna.

  PS.
  Nu dau nici măcar 50 de bani… Desigur, dacă era vorba despre clona lui Najmah Salam, adică cea din backing vocals… era cu totul altceva, aş fi putut da chiar şi un leu întreg, adică mai mult de un covrig mediu cu sare şi mac de 80 de bani. :D

 7. Aprilie 15, 2010 la 13:12
  link permanent

  @ Mironeasca
  Dacă tot te-am văzut pe aici, în mod neaşteptat… merge trupa?

 8. Aprilie 15, 2010 la 13:17
  link permanent

  @ Mironeasca

  PS.
  Fluturi de negru Live in Pijamale ep 2 CM Productions… Nu e bine din multe motive… delete! Mai încearcă.

 9. Aprilie 15, 2010 la 13:22
  link permanent

  Acum observ (din alt clip) că NajMeTender seamănă cu Tia Carrere… are potenţial.

 10. Aprilie 15, 2010 la 13:25
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  @clona lu’ Bibliotecaru încă nu merge. lipseşte piesa cheie!

 11. Aprilie 15, 2010 la 13:41
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nu esti tu destul de piesa, fa, mirono? asta s-ar putea sa fie o gluma prea mitica pentru voi. pe primul i, evident.

 12. Aprilie 15, 2010 la 13:46
  link permanent

  @ Mironeasca
  Ce piese cheie? Că de aia există sintetizatoare, calculatoare, procesoare, post-procesare, masterizare…

 13. Aprilie 15, 2010 la 14:29
  link permanent
  Xela zice ca:

  Chiar dacă nu există nicio cauză pentru cauza asta, intenţia contează, deci bravo. Şi se scrie legat, după cum ai văzut mai devreme şi vei uita mai apoi.

 14. Aprilie 15, 2010 la 14:46
  link permanent
  Gia zice ca:

  deci vrei sa futi o fata dragutza care canta pe internet si ceri bani sa ajungi la ea, aceasta fiind inca blocata la terminal. apoi vrei sa o tavalesti putin prin realitate. am inteles bine, da? ca am citit de trei ori pe (aceleasi) sarite.

 15. Aprilie 15, 2010 la 14:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Se scrie legat, dacă te iei după DOOM2, ceea ce eu refuz.

  Vreau s-o fută altu’, deci îi dau bani ei să ajungă la el. Vezi, că cât îs de nobil?

 16. Aprilie 15, 2010 la 14:56
  link permanent
  Gia zice ca:

  a, nu, aia vrea cu ala care a parasit-o deja la terminal (inainte sa o vada. matrix?), dar suntem de acord- esenta e aceeasi.

  bine, renunt, aspirina nu functioneaza. ma culc la loc.

 17. Aprilie 15, 2010 la 15:10
  link permanent
  jimerino zice ca:

  expresia corecta e “s-o futa cainii”, da’ daca ei nu vor eu iti dau 30j de mii sa-i dai ca sa ajunga la ala sa-i dea el. vino sa-i iei. luni iau salariul.

 18. Aprilie 15, 2010 la 15:46
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Eu iti dau! Ca e asa draguuuut si cu dragoste si mna. Si daca te decizi tu sa iei banii si sa mergi tu la ea, tot iti dau, ca tot e dragut!

  Dar mi-e asa lene sa merg pana la banca doar ca sa transfer 10 lei (platesc si pentru monica si pentru jim, fie)… pui tu de la tine si iti dau cand ne vedem? :)

 19. Aprilie 15, 2010 la 16:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu. Mi-i trimiţi, mulţam.

 20. Aprilie 15, 2010 la 17:25
  link permanent
  monica zice ca:

  Zapa va plati de trei ori, doar in nume propriu. Refuz sa ma asociez.

 21. Aprilie 15, 2010 la 17:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Taci, măgaro! Faci cum ţi se dictează!

 22. Aprilie 15, 2010 la 17:42
  link permanent
  noji zice ca:

  Gia, presupun ca Darius nu vrea sa futa fete dragute :) ) vrea sa le futa altii. Nu prea mi se pare nobil, imi miroase mai degraba a fetis :) ). Auleo.. Darius, ce-ai ajuns..

 23. Aprilie 15, 2010 la 22:14
  link permanent
  toader zice ca:

  te rog ca monichii sa nu i te mai adresezi cu apelativul magaro ci DOAMNA AMANTA A LUI tOADER, DOAMNA MONICA.
  fii si tu finut, “fa doamna amanta a lui toader, doamna monica”
  si oricum nu iti trimit bani prin conturi obscure gata de phishing. fa tu escala la paris sa vaz ca esti motivat si iti dau 3 euro, nu doar 3 lei.

 24. Aprilie 15, 2010 la 22:57
  link permanent
  toader zice ca:

  ar trebui sa faci un cantecel fara ghitara. nu te aud din cauza ei. nu stiu cum canti.

 25. Aprilie 15, 2010 la 23:05
  link permanent
  toader zice ca:

  haide mobitelco!
  ba, ce imi aduc eu aminte dein baschetul romanesc e unul pe nume bruno rosnavschi si ca u cluj cam batea tot in anii ‘90.

 26. Aprilie 16, 2010 la 01:10
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ideea e simpla: bosche vrea iar bani sa beie (tankist, zi-ne tu cum beiai), ceea ce nu ma deranjeaza, ba chiar il ajut cu o bere, adica 3 lei, da’ cu conditia sa vina sa-si ia banii si cu ocazia asta sa-mi aduca ce imi datoreaza, sa ma imbat si eu, ca si eu sunt om.
  altfel eu ma fut in toate chinezoaicele astea si tovarasii lor pancaristi, ca asa fac eu cand sunt treaz. urat.

 27. Aprilie 16, 2010 la 01:35
  link permanent
  McGogoo zice ca:

  chiar esti de groaza! sa mor eu!
  da-mi un mail iti trimit 10 lei nu 3… chiar sunt curios cat strangi si daca ii strangi chiar te duci :) )

 28. Aprilie 16, 2010 la 01:45
  link permanent
  jimerino zice ca:

  p-asta l-au scos de pe aparate si acum se duce incet dar sigur. sau imi copiaza tehnica de cand cu problema cu chelnerita, coltul mesei si noua pizda. apropos, mai citeste ma-sa? da’ pizda mai exista? la cafe deko cand o ducem?

 29. Aprilie 16, 2010 la 01:49
  link permanent
  tankistu zice ca:

  muie mah. zic cum vreau.

 30. Aprilie 16, 2010 la 04:06
  link permanent
  tankistu zice ca:

  1 bai….si care plm e ukulele asta ??? chitara aia mica sau pianu ala in care ca don´soara ??
  2 sa vad daca am inteles eu cum trebuie. eu trebuie sa trimit niste bani lu´ jeg iar el nu face nimic cu ei ci ii trimite lu´ o pesa sa plece sa se futaceasca cu un terminat. deci nu fut eu pe banii mei (inadmisibil) nici jeg (mi se rupe oricum) ci unu din americuta pe care nu il cunosc. si o fute pe una care doineste la ukulele. din singapore. desprea asta e vb ???
  daca da ….contati pe mine. eu nu ma uit la bani. nu ma uit eu la ei…da´ nici voi nu-i vedeti.

 31. Aprilie 16, 2010 la 04:06
  link permanent
  tankistu zice ca:

  * in care sufla don´soara.

 32. Aprilie 16, 2010 la 04:50
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Am înţeles că poţi şi “în mână“. Sigur că da, în mână (o) vei primi !

 33. Aprilie 16, 2010 la 10:43
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Uite acuşica ţi-i trimit prin internet banking. Fix 3 lei.

  Ni, prostea: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ro&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.jeg.ro%2Fnici-o-cauza%2F

 34. Aprilie 16, 2010 la 11:38
  link permanent
  monica zice ca:

  Bine ca n-am zis ca dau si eu numa’ daca da Hudrea, indiferent din care salariu. Phew!
  Deci, NU DAU. Reafirm aceasta negatie.

 35. Aprilie 16, 2010 la 11:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi ţi se pare ţie că se-nţelege intriga, draghe? Sau e deductiv…

 36. Aprilie 16, 2010 la 12:51
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Iti dau 4 lei. DA’ nu pe gratis. Ce esti dispus sa faci pentru ei?

 37. Aprilie 16, 2010 la 12:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să-i iau. Unde-s?

 38. Aprilie 16, 2010 la 13:04
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  La mine in buzunar. Ti-i trimit, da’mi promovezi un blog? ….pe care tre’ sa-l fac, dupa ce-i gata?

 39. Aprilie 16, 2010 la 13:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da.

 40. Aprilie 16, 2010 la 13:05
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Bun. Te anunt

 41. Aprilie 16, 2010 la 14:03
  link permanent

  Ahahaha niciodata nu-i jegu’ ase jegos ca atunci cand ii ridicol!

  Pai tu nu vezi ce mutre seducatoare iti face proasta ba?! Si ce penibil ii ?! Ce dracu face la inceput, rumega ? Ii jita ? Si cu ochii aia de melc ce vrea, sa sie si capra simultan ?

  Ahahaha boon

 42. Aprilie 16, 2010 la 14:38
  link permanent
  Carmen zice ca:

  Imi dai cercei, iti dau (cu) trei lei (in plus)

 43. Aprilie 16, 2010 la 16:43
  link permanent

  Cercei nu iei, dar cârcei cât vrei. (ptiu, şi când vorbesc normal rimează… parcă sunt Arghezi… sau Arghezii… câţi i sunt în argheziii şi de ce? :) )

 44. Aprilie 16, 2010 la 16:45
  link permanent

  Groza, mai unge şi tu blogul ăsta că merge greu. Durează mai mult de 20 de secunde de la “bagă” până la referesh.

  Şi dacă tot am mai făcut efort de un comentariu, ce mai face Vitrina? Dar Miha?

 45. Aprilie 16, 2010 la 16:47
  link permanent

  PS.
  Să nu-mi spui că blogu-i Ardelenesc şi de aia nu se grăbeşte…

  Şi dacă tot am mai scris un comentariu… Să nu uiţi de Miha. Sau de clona ei… ‘Mno (de final)

 46. Aprilie 17, 2010 la 09:03
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Bibli: asta e smeker de smeker si isi gazduieste blogu` la americani, sa se uite aia prin chilotii lui toata ziua. Si sa ma cert io cu provideru` ca ii rup banda de extern.
  Bai, daca iti dau 0,75 de euroi ii schimbi tu singur ?

 47. Aprilie 17, 2010 la 10:28
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nţ! La francenzi.

 48. Aprilie 17, 2010 la 10:28
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nţ! La francezi.

 49. Aprilie 17, 2010 la 11:19
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Hudrea: Da ? Nu am studiat cu atentie dar, ma rog, tot la extern inseamna, ceea ce explica multe.
  @ ibrahim: Zi nene, 75 eurocenti fac sau nu 3 lei ? Ca mai am niste marunt de la biserica prin buzunare.

 50. Aprilie 17, 2010 la 17:46
  link permanent
  podoleanu zice ca:

  Bine ba.

 51. Aprilie 17, 2010 la 17:53
  link permanent
  Gia zice ca:

  Apropo de terminal…voiam sa zic, pe acest blog bine valorizat de motoarele de cautare, doar:

  muie Wizz Air!

  mersi, e mai bine acum.

  a, ba nu. muie Islanda!

  am terminat. va pup!

 52. Aprilie 17, 2010 la 20:13
  link permanent
  noji zice ca:

  @toader “U” Mobitelco rupe cur acu’. Bruno Roschnafsky are propria lui echipa cu care joaca in prima liga, BC Gladiator si e antrenor-jucator (pe postul de pivot daca se pricepe careva).

 53. Aprilie 17, 2010 la 23:30
  link permanent

  @ Marian S
  Cum adică se uită prin chiloţii lui? Iar nu are chiloţi de umblă cu din aia de se vede prin ei? Parcă primise tone de chiloţi de la “arm-iritatoare”. Nu era poza aia cu chiloţii de fiţe de se vedea tatuul gol?

  Parcă văd că vrea iar chiloţi… Hmmmm… văd că nici cu biciclu nu se mai plimbă în ultimul timp. A trecut la mini-pauză. I-a trecut aventura. Vrea numai bani.

 54. Aprilie 18, 2010 la 13:50
  link permanent
  toader zice ca:

  asta joaca pana la 50 de ani? pfft. nu avea talie de pivot monstru parca imi aduc aminte. da’ dracu’ mai tine minte tate alea.

 55. Aprilie 18, 2010 la 17:07
  link permanent
  cel al'carui nume'mi scapa zice ca:

  Ce fatza de pedala are
  mai bine isi gaseste unu so pedaleze acol la ea…

 56. Aprilie 19, 2010 la 00:57
  link permanent

  Remarc tardiv ca contu’ Grozei are-n final XX. Nici macar Banca Transilvania nu-l crede demn de-un XXX.

 57. Aprilie 19, 2010 la 12:33
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Dupa santajul sentimental in care mi-ai trimes prin posta floricica primita de la Sia (sa ma fac ca uit de ustensila de sters praf de pe masini ca sa se citeasca jeg.ro) cu scopul ca sa-ti trimit si acum regretabila suma de 40ron doar pentru a contribui la actiunea a-ti cumpara triciclul Pegas cu care sa faci turul Romaniei, triciclu pe care nu l-ai mai cumparat dar tur pe care l-ai realizat fara sa indeplinesti obiectivul initial de a-i vizita pe toti cei care ti-au donat (inclusiv pe mine) tin sa te anunt ca de la mine nu primesti nici unul dintre cei 3 lei. Si asta nu pentru ca stiu ca nu vor servi scopului initial asa cum am stiut si despre cei 40 ci pentru ca stiu nu-ti vor fii de folos nici in scop personal. Detalii la P.S. …

  P.S. Mac-ul ti s-a stricat tocmai pentru ca ti l-ai cumparat din banii de triciclu si asta se intampla cand esti escroc si realizeazi actiuni caritabile pentru un scop si-apoi futi banii in scop personal de nu mai primesti nimic la urmatoarele actiuni caritabile preferabil de la nimeni!!!

 58. Aprilie 19, 2010 la 13:30
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Amin!

 59. Aprilie 19, 2010 la 18:38
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Era un banc odata. Cica vina Bula la tac`su: tata, da-mi si mie 5 lei. Patru lei ai zis, ma ? Ce sa faci tu cu trei lei ? Ia de colea un leu ca n-am doi, cit ai zis.

 60. Aprilie 19, 2010 la 18:38
  link permanent
  Marian S zice ca:

  vine Bula

 61. Aprilie 19, 2010 la 21:54
  link permanent
  toader zice ca:

  nu, vine darius si pleaca darius. doar zapa a ramas ca ii da bani. si pana si ea recunoaste ca ii da bani de proasta.

 62. Aprilie 19, 2010 la 21:55
  link permanent
  toader zice ca:

  nu, vine darius si pleaca bula. doar zapa a ramas ca ii da bani. si pana si ea recunoaste ca ii da bani de proasta.

 63. Aprilie 19, 2010 la 23:36
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Săracu` băiat, vrea să facă şi el o faptă bună şi noi îl luăm la mişto. Nu stiu cum de ne mai rabdă pămîntul ăsta, zău aşa ! Lasă că vine el vulcanul ăla mare şi rău şi ne face pe toţi o cenuşă. Din cenuşă o să răsara o mînă cîntînd la ukulele iar pe ecran scrie: eu cînd vreau să cînt la ukulele, cînt la ukulele !!!
  The End.

 64. Aprilie 20, 2010 la 17:39
  link permanent
  Rares zice ca:

  mno… itz dau banii pentru un f_ai (de 3 lei), plus bani de vreo 10 beri, cu conditia sa le bem cand vin prima data in cluj. cre’ca peste vreo luna, sa astupe nen’tu boc gropile otzara. merge?

 65. Aprilie 21, 2010 la 11:55
  link permanent
  Sofia zice ca:

  De ce sa le dai bani ca sa se porceasca. Dupa moaca, baiatul ala dupa care miorlaie fatuca arata dubios, plus ca ii trimite mandrei poza din Photoshop.
  Pfff, ce mai, e facatura curata, gen trafic de carne vie.

 66. Aprilie 21, 2010 la 14:56
  link permanent
  jimerino zice ca:

  trafic de thailandeze din filipine. sa futa si pancaru’ ceva proaspat. da’ daca e sa dea zappy bani pentru mine eu vreau sa stiu asa: fata face cur? bani de intors ii dai sau ramane acolo? ce experienta are fata in domeniu? plange dupa ce se fute? plange in timp ce se fute? de ce crezi ca plange? pentru cati bani in plus e dispusa sa se stearga la bot cu un ciorap pe care ulterior sa ti-l trimita in semn de multumire? si poate si altele, mai incolo.

 67. Aprilie 21, 2010 la 17:07
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Jurnal editorialistic de groază.
  Jurnal editorialistic de găoază.

 68. Aprilie 21, 2010 la 17:40
  link permanent
  Marian S zice ca:

  68

 69. Aprilie 21, 2010 la 17:41
  link permanent
  Marian S zice ca:

  69, iar v-am tras-o !

 70. Aprilie 22, 2010 la 01:18
  link permanent
  adina zice ca:

  foarte tare daca gasesti fraierii sa-ti dea bani
  si ii vei gasi
  ce natie de 3 lei suntem….. incredibil, cu tot cu banca ta transilvania

 71. Aprilie 22, 2010 la 09:31
  link permanent
  Marian S zice ca:

  De data aceasta am o curiozitate foarte serioasa: cit este comisionul pentru o trimitere de 3 lei si cine il plateste ? Banuiesc ca si hartia de scris OP-ul e mai scumpa !!! Sau vrei sa vezi de fapt care este marja de umor negru si stoicism a celor de la Banca Transilvania ? Treaba ta, dar nimeni nu cred ca are chef sa fie injurat de vreuna de la ghiseu cind se prezinta cu 3 lei in mana.
  Am eu o idee mai buna: urca-te din nou pe bicla, fa turul Romaniei in scop caritabil si atunci DA, eu te astept la intrarea in Bucale cu citeva televiziuni si iti dau nu 3 ci 30 de lei ! Si cred ca iti mai da si jimi ceva, dar ii predau legatura.

 72. Aprilie 22, 2010 la 11:29
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Stimaţi cititori, situaţia contului Groazei la o săptămână după deschiderea acţiunii caritabile se prezintă astfel:

  0 lei (cu tăt cu cât erau ‘nainte) :mrgreen:

 73. Aprilie 22, 2010 la 12:38
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Minus comisioanele, Mariansky draga. O sa vina cu bani de acasa, parol.

 74. Aprilie 22, 2010 la 15:01
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Trist. dacă e filipino, am auzit că e strâmtă. Asta cauţi Darius?

 75. Aprilie 22, 2010 la 19:35
  link permanent
  ugyved zice ca:

  Mda… Bai nene, care ati citit Emmanuelle Arsan? Sa va moara voua la intrare daca asiatica asta mica nu are niste buze de nota 4000! Numai cand am vazut intaia data fata ei, ca sa nu zic dansei, m-o trecut un fior… Asta-i siameza, nu singaporeza, iar buzele fac toti banii… Sunteti varza daca nu ati observat asta pana acum, obositilor. Ce 3 lei? Mie cine imi da 320 de forinti pentru un bilet multifunctional in Budapest? Darie, Darie, bunul meu prieten Mihai Barbu a facut o chestie din asta, dar s-a dus pana-n Mongolia si indarat cu motorcoropisnita Doyle, cerand cate 50 de euri… Si dedicand fiecarui sponsore cate o postata. Na, fa-ma sa-ti dau bani pentru buze vinete asta a ta.

 76. Aprilie 22, 2010 la 19:40
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Caile Siamului sunt necunoscute…

 77. Aprilie 22, 2010 la 19:55
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Darie, sa cazi tu intr-un butoi de kk, daca cenzurezi siteul asta, mongolia.ro. Na, aruncati-va(-ti pe moldoveneste) un ochi acolo, si de nu v-o placea, sa ma ciomagiti pe mine!

 78. Aprilie 22, 2010 la 22:19
  link permanent
  tobosarul zice ca:

  Oarecum corect demersul. Omu’ cere, lumea dă sau nu, cauza-i corectă dacă ne uităm la buze, prostimea de +40 face aci spectacol…cel puţin relaxant postul ăsta.

 79. Aprilie 25, 2010 la 01:46
  link permanent
  toader zice ca:

  eu zic ca darius sa isi dea demisia de la vitrina.

 80. Aprilie 26, 2010 la 17:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  toadere, shush, ca esti la +40 si uite ce zice omu’.

 81. Aprilie 26, 2010 la 22:33
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Jimi, putem sa-l futem in gura pe tobosarul aista ? Cine merge linga mine o tura ?

 82. Aprilie 27, 2010 la 00:46
  link permanent
  tobosarul zice ca:

  @Marian S: Mai bine citeşte ce ai scris până acum şi dacă găseşti o frază inteligentă şi la nivel de +40…imi retrag cuvintele. Repet, frază nu interjecţii şi prepoziţii.

 83. Aprilie 27, 2010 la 00:46
  link permanent
  toader zice ca:

  la +40 de ce? grade? :) ))
  mariane, vezi ca baiatu’ si-a lasat un link cu site, telefon, adresa, loc de lasat comments etc.
  poti sa te aranjezi direct cu baiatu’. asa ca intre gentlemens. chiar sunt curios daca un bosorog ca tine e mai dur ca prepuberul in cauza.

 84. Aprilie 27, 2010 la 09:49
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Care adresă e fix blocul lui Darius.

 85. Aprilie 27, 2010 la 10:06
  link permanent
  toader zice ca:

  tobosarul asta nu cumva e vecina aia de la 4? baba aia care ii spurca pe toti.

 86. Aprilie 27, 2010 la 10:20
  link permanent
  Paraipan zice ca:

  va inflamati, va coalizati, va creste tensiunea, imediat puneti de-o potera. hai chill ca marean a bagat amenintari fara rost cand putea sa ignore sau sa raspunda fain. buna fata, pacat ca-i prea “scumpa”

 87. Aprilie 27, 2010 la 10:27
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Amice tobosar, esti idiot ! (vorba lui Caragiale).
  Invata si tu de la unii de peste 40 (sau chiar sub) ce inseamna bune maniere. In momentul in care vii pentru prima oara pe un site nu intri cu bocancii inainte fiindca primesti un raspuns pe masura. Stai si tu un pic, te documentezi si apoi emiti o parere. Daca aveai rabdare poate te lamureai ca unii dintre noi suntem persoane respectabile in viata de zi cu zi iar aici intram ca sa ne destindem si sa facem caterinca.
  Rezisti la caterinca ? Ai talent in domeniu ? Atunci esti binevenit. Faci mutre, nu-ti convine stilul ? Pai “vaya con Dios“ , nu se va simti nici o lipsa.
  Macar acum ai inteles ? Care e raspunsul tau ?

 88. Aprilie 27, 2010 la 11:22
  link permanent
  MC zice ca:

  Darius ar fi trebuit sa fie Dumnezeu. MC iti trimite 1 euro si cativa centi.

 89. Aprilie 27, 2010 la 11:44
  link permanent
  tobosarul zice ca:

  Da, am înţeles. Eşti o persoană respectabilă, manierată şi eu trebuie să mă documentez cu atenţie înainte să postez un comentariu. Mi-ai deschis ochii. Ok? Alte reguli?

 90. Aprilie 27, 2010 la 13:10
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu atat zic: nu era o fata la postu’ anterior (da, mirOno, tu esti aia) care cauta baieti sa-si faca trupa? iaca pe def leppard acilea. unu jos, 2-3 a pleca.

 91. Aprilie 27, 2010 la 14:47
  link permanent
  toader zice ca:

  marian e chiar respectabil.:))) cum dreaq se face ca mereu se leaga pustii de el?:)))) cred ca e din cauza blogului.

 92. Aprilie 27, 2010 la 15:18
  link permanent
  monica zice ca:

  Ba Jimi, Def Leppard n-avea o mina… Unul din ei. Tobosarul, parca.

 93. Aprilie 27, 2010 la 16:26
  link permanent
  jimerino zice ca:

  seros? ce glume proaste fac. :D

 94. Aprilie 27, 2010 la 19:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă bucur că vă distraţi. Eu am nişte treabă.

  (Pân-acum s-au strâns vreo 15 dolari, apropo. Am băut cam 14 din ei. Îi pun la loc!)

 95. Aprilie 27, 2010 la 20:40
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Baute-ar serpii sa te beie Darie. Pai ce dreacu facem aici? Se enervara baietii astia si tu bei ca un nu stiu ce… Treaba-i asta?! Iszom egy pohár bort/Beau un pahar de vin de nici mama Siamului nu a vazut ma! Rosu, de buturuga, adus din Oltenia. Care-mi da un sau o ukulele sa cant ceva? Mariane, te bagi? Fara ukulele sau cum dracu-i zice, cant si la fluierul piciorului, na numa’ acompaniament sa am. “Hai hai, pupa-ti-as coama balan; Fa-ma tanar cum eram…” Sau un “Méhkeréki tapsos”, dansul traditional al comunitatii romane din Ungaria. Na, sa n-o mai lungesc, pune cucoane banu’ pentru siameza cu ochi de melc si buze vinete, ca de nu, unde-ti sta capul, acolo’ti vor sta bicisnicele picioare! Am zis si ma duc sa ma imbat! Na!

 96. Aprilie 27, 2010 la 21:00
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ ugyved: de băgat m-aş băga eu dar văd că nu se oferă nimeni cu nişte palincă.
  Pe uscat nu merge.
  @ toboşarul: regulile le face D.arius, eu ţi-am reamintit nişte norme de bun simţ.

 97. Aprilie 27, 2010 la 21:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce-ai, fă, am băut şi io nişte bani, nu s-or mai băut nişte bani vreodată, ce-i?

  Am zis că-i pun înapoi, îi pun, că tre’ să justific, îi asiatica cu bagajele la uşe.

 98. Aprilie 27, 2010 la 21:52
  link permanent
  toader zice ca:

  hahaha, ai gasit o fraiera sa iti dea bani? de fapt ce sa ma mai mir. tu iei si salariu.:)

 99. Aprilie 27, 2010 la 23:28
  link permanent
  geretus zice ca:

  Bre..sunt in Zalau…frumosul tau oras natal, cu nbeste treaba… Nu ca te-ar interesa naparat… Da’ ma gandeam ca daca iti pofteste inimioara la vreo ciorba parinteasca.. as putea sa ti-o aduc maine cand ma intorc ( trec prin Cluj)

 100. Aprilie 28, 2010 la 07:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  O suta.

 101. Aprilie 28, 2010 la 11:55
  link permanent
  jimerino zice ca:

  mie 50, ca-s pe burta goala.

 102. Mai 20, 2010 la 00:32
  link permanent
  hehe zice ca:

  hei!

  suna foarte dragut instrumentul asta si as vrea sa ma apuc si eu
  doresc sa iti cer parerea.
  merita sa il cumpar? http://www.okazii.ro/catalog/37383634/Ukulele-Chitara-.html#forum

  mersi

 103. Mai 20, 2010 la 10:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, căca-m-aş. Arată bine. Aş lua-o io. Hîhîîî.

  Dar da, nici nu e scumpă, corzi bune, culoare faină. Dacă nici nu e prea utilizată…

 104. Iunie 28, 2010 la 11:43
  link permanent
  iulica zice ca:

  Macar le dai dovada de plata celor care iti dau bani? Adica dovada ca i-ai trimis banii fetii? Si ea da dovada de bilet cumparat? Si de noapte de dragoste facuta impreuna cu mucea americanu’?

 105. Iunie 28, 2010 la 12:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Desigur că nu.

 106. Iunie 28, 2010 la 22:22
  link permanent
  iulica zice ca:

  Aaa… atunci, bafta !

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)