Înainte de orice, a fost nimic; un fel de ceva, oarecum. Dar nu tocmai…

sari la comentarii

[să-i spună careva Bibliotecarelui că i-am scos adresa; istericul]

“Ah, dacă ne-am fi cunoscut în alte circumstanţe… Sau deloc.”,
îi spuse Dacian Siei, între alte lucruri pe care Dacian le spune.

Auto-interviu

Este o zi mare pentru publicistica online şi pentru publicista offline (pe care le cunoaştem împreună sub titlul generic “publicistică”). Cu toţii ne punem întrebări în viaţa noastră de zi cu zi şi foarte rar găsim răspunsuri. Suntem, deci, vedetele propriilor noastre existenţe şi ne paparazzăm pe dumneanoastră constant, de la dilemele vieţii, la poze cu telefonul în oglindă. Ei bine, pentru că eu am şi o gazetă de perete în acest sens, iar ea este tipărită din cap şi lipită cu aracet pe Internet, pot să arăt şi la popor…

O să ne referim convenţial la reporter cu “eu”, iar la intervievat tot cu “eu”, din motive lesne de înţeles, mai concret pentru că ambii sunt eu, prezentându-vă primul interviu cu mine însumi (şi în general primul interviu cu oricine însuşi sau cu însuşi cineva, depinde cum vreţi s-o luaţi).

Eu: Darius, pot să-ţi spun domnule Groza-Bîja?
Eu: Da.

Eu: Domnule Groza-Bîja, s-a tot zvonit că uneori faceţi şuşu direct în ghivetă, pentru că vă este prea lene să vă aşezaţi pe vasul de toaletă şi fiindcă dacă încercaţi din picioare, vă este prea lene să ştergeţi de picuri colacul, pe care v-a fost prea lene să-l ridicaţi. Este adevărat?
Eu: Îmi permit să nu răspund la această întrebare evident tendenţioasă.

Eu: Domnule Groza-Bîja, confirmaţi ipoteza conform căreia daţi vina pe prezervative ca să vă scuzaţi unele erecţii să le spunem domoale, plângâdu-vă că vă strâng, în acelaşi timp insinuând că aveţi un penis destul de generos, dar de asemenea vă alegeţi doar partenere care nu sunt de acord cu alte soluţii anticoncepţionale, deşi vor totuşi să se simtă sigure în timpul actului sexual?
Eu: Îmi permit să nu răspund la această întrebare vădit părtinitoare.

Eu: Domnule Groza-Bîja, aţi afirmat de atâtea ori că sunteţi o persoană lipsită de caracter sau cel puţin cu un caracter îndoielnic. În ce măsură menţineţi această faţadă doar ca o unealtă de înşelare a încrederii unor persoane slabe de înger, ale căror naivitate v-ar putea aduce beneficii mai mult sau mai puţin imediate? Şi aici aş avea şi o întrebare de follow-up.
Eu: Îmi permit să nu răspund la această întrebare puţin zis fitilistă.

Eu: Şi atunci, în momentul în care cei din jur reuşesc să desluşească mecanismul meschin al acestei strategii, încercând să vă reproşeze sau impute comportamentul nedrept, recurgeţi la a le aminti că exact acest fapt i-a atras la dumneavoastră?
Eu: Îmi permit să nu răspund la aceastră întrebare în mod clar intrigantă.

Eu: Domnule Groza-Bîja…
Eu: Da?

Eu: Domnule Groza-Bîja, recunoaşteţi că nu luaţi bani de la Năstase?
Eu: Îmi permit să nu răspund la această întrebare menită să denatureze.

Eu: Domnule Groza-Bîja, cât de multă încredere aveţi în ideea că veţi scrie mereu bălării, iar lumea va continua să vă urmărească sau chiar laude pentru asta, chiar dacă în spatele cuvintelor nu sunt nici măcar litere?
Eu: Îmi permit să nu răspund la această întrebare ce intenţionează să mă discrediteze.

Eu: Domnule Groza-Bîja, pot să vă pun o întrebare deranjantă? Sunt neafiliat politic sau editorial.
Eu: Nu mă deranjează întrebările.

***

“Hâc!”, neuronii

O fată m-a întrebat dacă la Zalău se vorbeşte cu accent. Că ea a ascultat nişte înregistrări audio cu mine, iar eu vorbeam cu accent. Iar eu sunt din Zalău. Şi a vrut să ştie dacă aşa e în Zalău. Şi probabil dacă nu cumva mă prefăceam eu.

***

Cronică

Haideţi să vă zic un film. Se numeşte “10.000 BC”. Moare la sfârşit (ca să nu vă ihnibe spoilerele, zic). Acţiunea se petrece pe un tărâm îndepărtat. Nu ştim unde exact, dar nici nu contează, pentru că ulterior personajele trec şi pe alte tărâmuri. Nu ştim nici când anume se petrece acţiunea. Ştim că e demult, tare de mult, poate chiar în viitor.

Începe cu o femeie, care-i un fel de oracolul din Matrix, combinat cu Whoopi Goldberg. Tot cam pe la punctu’ ăsta, unul din rolul pe care-l pot defini doar drept al tatălui lui Van Damme (da’ el nu joacă în film) îşi părăseşte poporul, dar de fapt el nu-l părăseşte, ci merge să-l salveze, da’ nu-l salvează, că moare mai târziu, când se întorcea cu un săculeţ de grăunţe (despre care aflăm doar la sfârşit). Mă urmăriţi?

Există mulţi elefanţi în film, unii domestici, iar alţii sălbatici, cu toţii extrem de periculoşi, în timp ce toate celălalte animale sunt şi ele toate periculoase şi toate cât elefanţii de mari. Nu există animale prietenoase (precum nu există animale mai mici decât elefanţii), decât un tip de strămoş al tigrului, care îi hoavăr cu eroul din film, fiindcă acesta l-a rugat să nu-l mănânce, la un moment dat, când căzuseră amândoi într-o groapă. În schimb, din punctul de vedere al staturii, este şi el cât un elefant, la fel ca toate celălalte animale, în marea lor majoritate foarte periculoase.

Până aici, toate bune, că veniseră barbarii din timp şi-i furaseră iubita, pe care o găsiseră când era mică pe jos şi evident că era o profeţie, deci exista intrigă, nu-i bai.

Şi deci barbarii fug, cărând după ei o mână de sclavi, de băştinaşii care vor să recupereze femeia. Nu ştiu de ce fug, că iniţial căsăpiseră f’o câteva zeci dintre băştinaşi aşa, de mic dejun, cum se crăpase de ziuă… Orişicum, cert e că acuma fugeau, cu ce apucau, cu cai, cu bărci, iar pe drum îi mai mâncau câte-un struţ-doi, fiecare cât un elefant. Foarte neplăcuţi erau struţii, foarte, foarte lipsiţi de bun simţ.

Pe de altă parte, în timp ce-i urmăreau băştinaşii, însă aceştia pe jos, prin deşert, fără baterii la telefoane, prin junglă (struţii la tot colţu’), peste râuri, se mai întâlniseră cu alţi băştinaşi, ieşind plictisiţi din păpuşoi (că era alt anotimp acuma), care au decis să-i ajute. Deci se strânseră aşa, estimativ 3 sau 4 milioane de băştinaşi, aproximativ întreaga populaţie a Globului la momentul respectiv, deşi nu ştim sigur când se întâmplau evenimentele, aşa că puteau fi la fel de bine nu toată populaţia Globului sau mai mulţi decât toată populaţia Globului. Până când i-au ajuns pe barbari din urmă, cam când aceştia din urmă descălecau sclavii la un Fanta, lângă templu.

Bun, iar după ce s-au acomodat, băştinaşii, care pândeau de după deluleţ, tot trimiteau cu consecvenţă în cetate pe unii dintre ei la băştinaşii prizonieri şi împreună îngropau suliţe prin bătătură, da’ de le-or trebui mai târziu. Ziua ieşeau să-i biciuiască barbarii, ca să le dea impresia că sunt sub control, iar seara cleveteau în taină cu un înţelept orb, fostă slugă de-a zeului tiran, ţinut ascuns de sclavi într-o cămăruţă subterană de ceva ani încoace, în caz că le-o trebui, ca suliţele.

A! Am uitat să spun că înapoi în tabără, de unde plecaseră, oracolul Woopi Goldberg din Matrix trăia şi murea la umăr cu războinicii porniţi la luptă. Cum pica unu’, cum îi curgea sânge din nas, dacă bătea viscolul, ei îi era frig în locul lor şi tot aşa, faze în care sătenii nu ştiau ce să-i mai dea să-i treacă.

Şi tot aşa, până când ăia din deplasare s-au hotărât să-i atace pe stăpânitor, respectiv pe acoliţii săi. Pe care i-au omorât cu toţii şi au dat foc la corabie. Deci în 30 de secunde, tot. Filmu’ durează o oră şi ceva. Da’ întreaga prosteală s-a petrecut în sub un minut. A trebuit să dau înapoi, că nu-mi venea să cred. Nu se aşteptau mai marii să moară conducătorul, aşa, tam-nesam, dăramite eu. Deci au scurtat deznodământul, iar un general a ucis-o în fugă pe fata după care veniseră băştinaşii.

Nici o problemă, că eroul nostru îl omorî imediat înapoi, cu aceeaşi suliţă săgeată suliţă săgeată sabie suliţă săgeată (nu mai ştiu). Totuşi, fata se duse. Hait!

În această clipită ăla bun n-a mai suportat şi a început să zbiere ca un descreierat la un elefant ce se îndrepta spre ieşire, fără să se bage-n seamă cu personajele. Iar elefantul se uita plin de surprindere înapoi la el, de parcă i-ar fi cerut o ţigară, iar el nu era fumător. Moment în care, undeva în spatele camerei, unde nu se vedea, a înviat fata.

Fără explicaţii, fără motiv, doar şi-a revenit. Nu ştiu ce sau dacă s-o fi întâmplat ceva, că nu filmau în direcţia aia, da’ fata era bine mersi, zâmbea. După care povestitorul s-a trezit şi a făcut onorurile. Sfârşit.

Erată: Am omis să notez că toate triburile vorbeau în limbi moarte, ciudate, horcăind şi înecându-se; mai puţin tribul principal, care vorbea o engleză cu accent.

***

Am găsit asta pe jos, pe Internet, după un tipar mai vechi. Nu am făcut-o eu, nu ştiu cine şi nici nu vă zic.

[posibil context]


171 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 13, 2008 la 23:06
  link permanent
  licurici zice ca:

  minunat post! brava!

 2. August 13, 2008 la 23:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Desigur căci da.

 3. August 13, 2008 la 23:11
  link permanent
  un guru zice ca:

  mah magharule, nu scimba subiectul.
  @sia iarta-l pe prostea.

 4. August 13, 2008 la 23:41
  link permanent
  fcb zice ca:

  Măi, măi. Vorba ălora de la Travka (care, apropo, s-or despărţit îin seara asta) deci vorba lor: s-o îndreptat turnu’ din Pişa (şi ai început tu să pui review de film pă blog) deci înseamnă că s-o întors lumea cu curu-n sus. Apropo număr doi: vezi că ai de dat allow la un comentariu pe blogul lui Herr Năstase. Îi un comentariu care zice ceva de o conspiraţie politică… împotriva tuturor oamenilor politici… un bătrânel care şade undeva… mno… îl găseşti tu acolo şi-i dai allow.

 5. August 13, 2008 la 23:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îl aştept să revie, cu corecturile gramaticale de rigoare. :P

 6. August 14, 2008 la 00:25
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Un post trist. Pare-mi-se. Filmu’, în schimb, e genial. Adică, cum ar veni, comentariile, nu filmul. Orişice ai zice, Darius draghe, ai schimbat cam repede subiectul, de îndată ce a apărut Sia printre noi. Două jeguri la interval de o zi? Când s-a mai întâmplat aşa ceva? Cred că s-a inversat ecuaţia şi acu ăsta umflatu’ face pe hard-to-get.

  Dragilor, nu ne face Darius nouă program cu ce să comentăm. De ce să facă el agenda jegului? Ne mutăm cu arme şi poturi pe post-ul anterior şi comentăm acolo în continuare.

 7. August 14, 2008 la 08:14
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Nu mai Hudrea, de ce vrei tu să pui sare pe rana? Darius acum trece prin perioada în care se uită la filme eroice ca să uite prin ce tocmai a trecut… Şi reuşea destul de binişor să se desprindă de trecut şi să privească în viitor văzându-se acolo tot pe el cel din trecutul posterior relaţiei cu… cum o cheamă? fata aia… asta până să veniţi voi să pomeniţi iar de… cum o cheamă? fata aia… :mrgreen:

  P.S. Frăţicăă, ai dus coletul ieri la poştă, da?

 8. August 14, 2008 la 08:25
  link permanent
  geretus zice ca:

  Misto filmuletu…. cin’ l-o fi facut…
  E proaspat oricum, ca zilele astea citeam de impresiile astora de la Intact ( gsptv) care nu permit nimanui sa preia filmulete de la ei in conditiile in care ei fac emisiuni intregi cu filmulete de pe youtube, bloguri si alte alea…
  Si tu ai avut filmulete la ei pe post ( stiu… pe tine te doare in cot…)

 9. August 14, 2008 la 08:29
  link permanent
  geretus zice ca:

  Nu te-ai impacat magare cu Sia?
  N-a venit si ea cu flori de plastic si bombone ieftine?

  Mda… nu stiu cum o sa faci pozele data asta… ca faza cu barbieritu cu coasa n-o mai poti face…
  Desi… se poate mima frumos epilatul cu coasa…

 10. August 14, 2008 la 08:43
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ia uite ba! A fost Sia ieri p-aci cand eram eu plecat. Dupa cum stie deja toata lumea, eu nu mai dispun de internet acasa, asa cum nu mai dispun nici macar de casa. Ma mananca degetu’ sa comentez si asta voi face:
  Nu am putu sa nu observ cat de frumos vorbeste ea (Sia) despre el (Groza-Bija). Ce ma socat este citatul: “care s-a soldat cu ranirea fragilei persoane pe care o iubesc nespus”, mai degraba “o iubesc nespus” care inseamna ACUM. Adica dupa ce s-a sfarsit… Adica nu s-a sfarsit??? Iar sunt pus pe ganduri… Ca din ce spune ea, parca ar mai tine la el, iar el, dupa cum schimba subiectul si s-a cam pierdut dupa ce i-a vazut comentariul, ar mai tine la ea! Eu am impresia ca Dariusu sufera… Si eu ma pricep la oameni, ca am batut multi!
  In alta ordine de idei despre alte idei:
  Dupa aproape doua saptamani a fost dat primul strat de var la mine acasa… doar doua saptamani… Mesterii mei nu se joaca, sunt oameni seriosi (daca aveti vreo lucrare care nu sufera amanare si o vreti terminata niciodata, cautati-ma pe mess si va dau numarul lor de telefon si o binecuvantare, ca o sa aveti nevoie)! Ca sa nu mai spun ca nu mi-am mai gasit chiuveta si nici oglinda la baie, iar acum, ca si Darius, nu mai am unde sa fac susu si nici sa ma mai admir! Daca stie cineva numarul de telefon lui Cristian Neagoe v-as fii recunoscator, el este singurul care ma poate ajuta… Daca nu, ma vad obligat sa ma inscriu in MISA si sa ma scap singur de belea!

 11. August 14, 2008 la 08:56
  link permanent
  monica zice ca:

  1. Filme eroice. Cu t.
  2. Într-adevă, surprinzător. Darius – două-ntr-o zi.
  3. Cum adică s-a despărţit Travka?!?!?!?!?! Atunci ăsta chiar este un post trist.
  7. Deci unde comentăm de-acum înainte? Sîntem în plin puci? Mutăm camionul?

  Bună dimineaţa.

 12. August 14, 2008 la 08:58
  link permanent
  toader zice ca:

  fata a inviat fiindca oracola i-a transmis sâmburu’ vietii ca sa se indeplineasca profetia. tolomacu’ n-a inteles ca-i neghiob.

  crachilu’, augusia spune prostii. cica darius are suflet mare. cine stie ce film i-o fi povestit darius. in care film s-o pus pe el in locu’ lu brusuilis.

  in plus, pamfil o merita ca nu e vegetarian. se spune din surse sigure ca mananca termite. asteptam si filmul. eventual si fotografii.

 13. August 14, 2008 la 09:25
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  toader, apreciez cum că m-ai pus în fruncea listei cu amanţi pentru Sia. Dar cu regret îţi aduc la cunoştinţă cum că Sia nu e genul meu.

  Fie, treacă de la mine, nu ne mai mutăm, comentăm aici. Dar comentăm jegul celălalt. Ne concentrăm pe Sia.

  Kraki, scuipă, scuipă.

  monica, “draga de tu!” (citezi din clasici în viaţă)

 14. August 14, 2008 la 09:30
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bueeeeei ! filmu` cu Hitler e bestial !!!
  Ma indoiesc puternic ca nu e creatia ta !!!
  Si sunt sigur ca tu l-ai facut iar ideea ti-a venit pe tren cind ai zis: ia uite ce m-am chinuit eu pina la gara cu sticla asta de palinka, am dat si spaga la taxiu ca depaseam bagaju`. Si pentru ce ? si pentru cine ? dracu` m-a pus sa-i promit lu` Marian S. asta din Bucuresti, dracu stie cine mai e si asta, deci dracu m-a pus sa-i promit ca ii duc palinka daca vin la Bucale ? Sete mare, mon cher, mai bine o beau tot eu.
  Iar rezultatele se vad in acel film. Bravo ma, felicitari. Acum nu-mi mai pare rau ca nu te-ai tinut de cuvint.

 15. August 14, 2008 la 09:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hudre, trist eşti tu, tăt încerci acilea să destabilizeji.

  Marianscă: AAAZI!

  Geretuş, dragam: Înche nu şi nici mai încolo, bănuiesc…

  Crachilă: Aia cu Neagoe fu genială. Te păstrăm.

  Monică: Deci am publicat rapid pentru film, pe care l-am descoperit din întâmălare, cum ziceam. Da’ de comentat puteţi comenta unde vreţi, doar să vă organizaţi, că voi sunteţi ăia care mergeţi ca uăile, pe cel mai recent articol. De menţional că dacă vă apucaţi să comentaţi aleatoriu în articole de când lumea, doar eu va să ştiu… :P

  Toadere: Da’ se pune că e carnivor, dacă mănâncă termine. Chiar, dacă mânânci insecte ce eşti. “Fata a-nviat că i-a trimis oracolu’.” Prosteli! Deci oricând murea, nu conta, că era oracolu’ pe fază…” Meri, măăă!

  Marians: Da, mi-o venit pe tren, înainte să se petreacă evenimentele ce l-au generat. :P Şi nu eu. Deci am fo’ la Bucureşti şi n-ai venit la întâlnirea cu cetitorii, unde – se poate confirma cu ajutorul unei mici şpăgi – era plin de pălincă.

 16. August 14, 2008 la 09:34
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Deci monica, măi dragă, alea erotice au fost la început, ştii tu, alea cu eroi gay, acum sunt filme eroice, tot cu eroi gay :mrgreen:

 17. August 14, 2008 la 09:58
  link permanent
  geretus zice ca:

  Darius…. Care-i spaga ca sa confirm….

 18. August 14, 2008 la 10:14
  link permanent
  monica zice ca:

  Behehehe, băi Dariuse, deci beheheheeeee!

  ”dragu’ de Hudrea!”

 19. August 14, 2008 la 10:17
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Hm. Creca ar fi fost mai fain filmuletu daca nu stiam germana. Asa auzeam povesti de razboi si citeam texte despre trilulilu :)
  Buna dimineata si de la mine.
  monica, ce mancam? :) )

 20. August 14, 2008 la 10:20
  link permanent
  monica zice ca:

  A! Zapp, noi mergem la… nici eu nu ştiu unde. Dar cică mergem. Aşa zic ale mele. Cică la Capriciosa, că se mutară în Floreasca – aşa vrea Pipsu’.

  În ce hal am ajuns… Mai vrea să meargă cineva, dacă tot e public? :D

 21. August 14, 2008 la 10:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Geretus, tu confirmă, că io şpagă.

  Monică minusculă: ce-ai, dragă, ce drag?

  Zapă: Bine că eşti tu deşteaptă.

 22. August 14, 2008 la 10:39
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Deci dupa o scurtă răscolire a arhivei am dat pe scurt de următoarea conversaţie:

  Darius Groza zice că:
  Iulie 17th, 2008 la 11:29 am

  Mărianschi va să primească premiile pentru concursurili revendicate în cursul acestei săptămâni. Adjudecate, lanterna şi stencile-ul.

  M@riansky zice că:
  Iulie 23rd, 2008 la 11:12 am

  ce se mai aude cu premiile mele?

  Darius Groza zice că:
  Iulie 23rd, 2008 la 11:42 am

  Măriansche… TOTUL E SUBT CONTROL!

  M@riansky zice că:
  Iulie 31st, 2008 la 10:28 am

  Când trimiţi stencilul şi lanterna?

  Darius Groza zice că:
  Iulie 31st, 2008 la 12:20 pm

  Mărianscă: Uăăă! Azi. Mna!

  # M@riansky zice că:
  August 5th, 2008 la 9:11 am

  io cât trebuie să mai aştept ca tu să fii trimis stencilul şi lanterna aia? Uăăăăă

  Darius Groza zice că:
  August 5th, 2008 la 9:15 am

  Amuuu’!

  Ieri, pe mess (reproducere că nu salvez arhiva):

  M@riansky: deci e pe bune cu premiile alea sau să-mi iau gândul de la ele?
  Glad-Darius Groza-Bîja: Nu. Azi.

  AZI:

  # M@riansky zice că:
  August 14th, 2008 la 8:14 am

  Frăţicăă, ai dus coletul ieri la poştă, da?

  Darius Groza zice că:
  August 14th, 2008 la 9:32 am

  Marianscă: AAAZI!

  Zilnic la tine e tot AZI? Deci dă-o-n spanac că prea o dai în bărci, de-o lună aproape e tot AZI? Nu eşti om de cuvânt, zău aşa… AZI NU!

 23. August 14, 2008 la 10:40
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Aoleu, Monica, ti-ai “tras“ si tu Vista ? Adio diacritice corect vizibile, cunoscatorii stiu de ce.

  Dariuse, tre` sa recunosc cu o mina pe inima si cu ailalta pe sticla de bere ca am aflat de vizita ta in miticie cam tirziu si eram “arvunit“ pentru acel weekend. Alta data anunta si tu cu un an mai devreme, saru` mina.

 24. August 14, 2008 la 10:41
  link permanent
  monica zice ca:

  Jegul ne-ndrăgeşte pe toţi.

 25. August 14, 2008 la 10:41
  link permanent
  monica zice ca:

  Mi-au tras(-o cu) Vista ăia de la IT. La mine se văd bine :P

 26. August 14, 2008 la 10:41
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Si sa-mi spuna si mie cineva “La multi ani“. Puteti sa incepeti de azi, ce naiba !
  Las` ca le zic eu tuturor Mareanilor. Si mai ales Marioarelor, da` sa nu le spuneti la barbatii lor.

 27. August 14, 2008 la 10:46
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  @ Marian S. mersi la fel: “La mulţi ani!” deci :mrgreen:

 28. August 14, 2008 la 10:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Uă, duamne. Şi domni.

  Apropo: am omis să notez că toate triburile vorbeau în limbi moarte, ciudate, horcăind şi înecându-se; mai puţin tribul principal, care vorbea o engleză cu accent.

 29. August 14, 2008 la 11:04
  link permanent
  Basty zice ca:

  Io’ creca filmul zugrăvit mai sus ( ^ ) e de faptul împlinit documentar, da’ visa Darius ceva festivaluri păgâne cu fomei guale între timp şi de aia s-a născut împleticirea mistică ce am citit-o în decursul a trei sferturi de oră ( e aşa de intensă acţiunea încât am aţipit. de vreo 3.6 ori. plus minus două. )

 30. August 14, 2008 la 11:06
  link permanent
  toader zice ca:

  da, sia a revenit in conjugalul camin.

 31. August 14, 2008 la 11:07
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  da tu de unde ştii?

 32. August 14, 2008 la 11:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sfuntări mincinoase, staţi liniştiţi.

 33. August 14, 2008 la 11:15
  link permanent
  Basty zice ca:

  Phui, mă speriasem pe moment. Credeam că am rămas singurul fără gagică. Dar acum mă linişteşte gândul că Darius va fi întotdeauna un adevărat prieten, în aceeaşi situaţie ( insert sexual innuendo here ).

 34. August 14, 2008 la 11:25
  link permanent
  toader zice ca:

  dar ce legatura are cu darius?

 35. August 14, 2008 la 11:32
  link permanent
  Basty zice ca:

  revenirea Siei ? sau despre ce ne vorbeşte dumneata, toader ? adevărul că nu s-a specificat conjugalul cămin. deci poate fi în al altcuiva.

  da. văz că Hudrea tace.

 36. August 14, 2008 la 11:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi Bibliotecaru… Şi-o fi luat zilele online?

 37. August 14, 2008 la 11:44
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Da, şi-a luat zilele… de concediu

 38. August 14, 2008 la 11:50
  link permanent
  toader zice ca:

  se chinuie sa faca un cont yahoo nou. crez.

 39. August 14, 2008 la 12:53
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  M@riansky draghe şi voi tăţi ăilalţi, pricepeţi o dată şi bună:
  1. Joey doesn’t share food.
  2. JEG NU DĂ PREMII!
  7. Ştie monica. Cu m (mic).

  Jege, dacă vorbeau horcăind şi înecându-se e clar, vorbeau olandeza. Prietenii ştie de ce.

  monique, zapă, ne lăsaţi? Începeţi să tregeţi către piţi, ştiţi voi, poance.

  Basty, facem club că nici io n-am. Aveam una şi-am lăsat-o pentru monica. Şi monica acu se face că plouă. Că ea nu ştie despre vorbesc, că mi s-a părut mie, de-astea, ştiţi voi mai bine. Păi de ce, monica?

  Hudrea nu tace, o fo’ la job. Şi-s 31 de grade afară. A man’s gotta do what a man’s gotta do. În sensul că tre’ia să-mi iau fluturele de salariu să ştiu cu ce gânduri plec mâine-n concediu.

  Pe biblio mi-l imaginez şi eu prins în maţele yahoo-ului.

 40. August 14, 2008 la 13:05
  link permanent
  monica zice ca:

  Am ajuns, deci, ca abonamentul studenţesc de RATC: mă daţi de la unul la altu’. toader, Hudrea, ce mă bucur. Păi pe cine trebuie să scot din ce club? Aştept ordonanţele dvs. Păi de-asta!

 41. August 14, 2008 la 13:15
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Păi dacă zice că dă de ce să nu dea? Susţii cumva că Dumnejeg minte cu neruşinare? Ei nu dă pe truda lui că o să mă ţin de capul lui până o să dea, aşa, din lipsă de alte activităţi… :mrgreen:

 42. August 14, 2008 la 13:22
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  M@riansky, subces.

  monico, e tardiv. Ce-s io, Darius? Ce eşti tu, Sia? Ce suntem noi, infantili?

 43. August 14, 2008 la 13:26
  link permanent
  Basty zice ca:

  Also sprach Hudrea.

  Eu refuz să părăsesc un asemenea club select. Păi cum. Piei, ispită monică !! ( Just kidding, wink, wink ! )

  Ce e ăla RATC ? Sau studenţesc, dacă tot suntem la capitolul noţiuni extracte.

 44. August 14, 2008 la 13:38
  link permanent
  krakilla zice ca:

  M@riansky: Pe 17 iulie, 2008 la 10:33, am zis: “I-ati gandu’! Imagineaza-ti ca ai primit deja amandoua premiile si fii fericit!”. Intelege odata, asa este el! Nu vezi nimic, cred ca nici macar nu s-a apucat sa-ti caute premiile, mai ales din moment ce stie ca le-a pierdut…

 45. August 14, 2008 la 13:45
  link permanent
  toader zice ca:

  hai sa facem schimb de meserii. care te-ai plictisit de ceea ce faci lasa mesaj dupa semnalul scris “bip”.
  bip.

 46. August 14, 2008 la 13:46
  link permanent
  nicu zice ca:

  de ce sa refuzi sa parasesti clubul? apropo ati vazut http://www.lamisto.net ? e destul de funny, .

 47. August 14, 2008 la 13:48
  link permanent
  krakilla zice ca:

  toader: daca e din lac in put!? da’ tu cu ce te ocupi?

 48. August 14, 2008 la 13:55
  link permanent
  monica zice ca:

  Hudreo, Basty, kraki, toader:

  DA.

 49. August 14, 2008 la 14:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Măriensche… nu-ţi perde speranţa! Ăştia-s invidioşi, atâta tot!

 50. August 14, 2008 la 14:12
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Despre ce este “Povestile Veveritzei”? Este porcos nu-i asa? Doar pentru cunoscatori? Trebuie sa platesc un abonament pe undeva? Sa stii ca nu ma uit la bani, pentru ca prea am. Dupa cum spuneam… recunoaste… este cu prostii… da vreau… si restu’ baietilor… ne inviti?

 51. August 14, 2008 la 14:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce-i aie?

 52. August 14, 2008 la 14:17
  link permanent
  Basty zice ca:

  Băăăăăăăi.. ce se leneveşte unii în ziua de joi. Răspunde aşa, la grămadă, la toţi, de parcă ne aruncă un salam. Sunt dezamăgit, DA ?!?!?!

 53. August 14, 2008 la 14:19
  link permanent
  monica zice ca:

  Increfuckingdibil, krakila, murdară minte mai ai! :) Ia chinuiţi-vă voi să spargeţi autorizaţia la blogul ăla şi, cînd reuşiţi, să m-anunţaţi ce-aţi găsit acolo şi dac-ar fi meritat banii de abonament…

 54. August 14, 2008 la 14:22
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty, io nu doresc să dezamăgesc pe nimenea.
  Vă rog să nu mă întristaţi, da?

 55. August 14, 2008 la 14:25
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ziceţi voi ce vreţi, eu nu vă voi fi crezut vreodată… Mie o să-mi dea premiile, vedea-ve-ţi, şi atunci o să mă râd despre voi care m-aţi crezut naiv să cred în asemenea lucruri precum se aşteaptă un terorist la cele 40 de virgine promise. Vedea-vom cine va rânji la fine, ignoranţilor, mai puţin tu, monica; tu nu crezi că Darius are inima atât de rea încât să nu-mi dea ceea ce mi se cuvine de drept, nu-i aşa? :mrgreen:

 56. August 14, 2008 la 14:27
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Stăi că facem public tăt. Amu. Monică, s-auz cum ţipi şi te rogi că să nu. Bine zis Basty, aşa, la grămadă? Zici că suntem la…, doamne iartă-mă.

  M@riansky draghe, nu că ar ave’ inima rea, că n-o are. Da’ de unde nu-i, n-are ce-ţi trimite. Şi dacă, prin apsurd, ar fi, i-ar fi lene. Uită.

 57. August 14, 2008 la 14:34
  link permanent
  monica zice ca:

  Da. Imediat. O clipă doar, să-mi dreg glasul şi ţip numaidecît. Dar nu pot să ţip decît pentru urechile lui Hudrea, căci doar cu el formez familia care este.
  Aşa că voi, restul, bec off.

  Darius, dormi în ghete? Tu nu vezi în ce hal a ajuns jegul? Treci şi moderează!

 58. August 14, 2008 la 14:38
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Hudrea: Monica cu M mic, ca iar se fac confuzii…
  (M)onica: M-am chinuit, adica am incercat cu ID-ul lui Hudrea si nu a mers… M-am extenuat… Recunoaste, este cu prosti! Spune-mi mie ca restu’ nici nu au habar despre ce vorbim (ei doar se prefac foarte bine), ca mi-a zis Darius ca nu prea stiu sa dea clice pe lince. Invita-ma si iti spun eu (daca) ca a meritat. Sunt mai curios… Da’ sa fie cu prosti!

 59. August 14, 2008 la 15:00
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Avea treaba darius ca el e om ocupat nu ca voi. Am avut si eu treaba de n-am fost prezenta sa vad cand Hudrea ma face pitzipoanca pe blog. Nu ti-a ajuns messu, ei? Hai ca vorbim cu cineva sa faca un banner, cred ca nu s-a vazut destul de bine. Daca e frumos, mi-l pun pe blog. Ca deja ma superi. Multzam.

 60. August 14, 2008 la 15:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io am prins vag că se pregăteşte o mârşăvie, da’ încă mă scârm în buric relaxat, c-am înţeles că Hudrea o iniţiază şi i se alătură ăilalţi ameţiţi. Deci o să mai dureze…

 61. August 14, 2008 la 15:13
  link permanent
  monica zice ca:

  Zap, nu plînge, că ne făcu pe amîndouă. Da’ io nu-mi pun banner pe blog. Las’ să mă expună Hudrea, mînce-l mama pe el de complotist! :P

 62. August 14, 2008 la 15:19
  link permanent
  Basty zice ca:

  Compotist eventual. Că până acu n-am iniţiat complotul. Fiţi şi voi mai discre(te)ţi, ce dracu.

 63. August 14, 2008 la 15:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius
  Să-ţi explic de ce este isteric Bibliotecaru. Un “prieten” necunoscut cules probabil din spaţiul virtual, s-a gândit el să-mi fure identitatea de Bibliotecaru şi să facă diferite glumiţe pe bloguri în numele meu. Cât timp habar nu avea de adresa de email (căci sper să nu o fi ştiut), exista un mijloc de a se identifica cine sunt eu şi cine nu sunt eu. Acum, dacă are şi adresa de email… nu-mi rămâne decât să-mi asum glumele lui cretine… De ce? Pentru că domniei tale nu i s-a părut foarte importantă o adresă de email. Nu mai vorbesc de zecile de spamuri care deja au început să curgă şi care mă urcă. şi ele, pe pereţi. Dacă aş fi vrut să dau adresa de email cuiva, o dădeam şi singur, nu era nevoie să arăţi lumii că o ştii. Ruşinică stimabile, ruşinică. Mă mai gândesc dacă mai intru la tine la blog, că văd că-mi trădezi cu uşurinţă încrederea pe care ţi-am acordat-o.

 64. August 14, 2008 la 16:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce spamuri, behei, c-am şters-o cu instantaneitate! Tăăăt crize, crize. A şi apucat prietenul s-o vază etc. Ca să nu-ţi aduc aminte de IP-uri.

  Astfel… ia-mă-n braţe.

 65. August 14, 2008 la 16:12
  link permanent
  toader zice ca:

  eu sunt de acord cu bibli. propun sa banam pe darius de pe forum. sa se multameasca doar cu articolele.
  si a doua sanctiune, mai blanda, bibli sa se ia cu sia.
  si a treia sanctiune, mai dura, darius sa compuie manele.

 66. August 14, 2008 la 16:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bă, da’ ce anarhie acilea… Adică un’ ne credem?

 67. August 14, 2008 la 16:17
  link permanent
  krakilla zice ca:

  krakilla@yahoo.com -daca se poate, niste conturi pe saituri porno, da’ din acelea cu plata, ca pe cele gratis este deja. Si pe Povestile Veveritzei, daca se poate! Si un cont pe haifaive sa fiu cu fratii mei cocalari, acolo! Dau si poze la fundul gol.. cu el plin nu am si nici nu vreau, asa ca, este interzisa abordarea pe mess de catre gaozari si ciufuliti, eventual emo. Cand eram eu emo nici nu era la moda… Acum nu mai sunt ca m-au dat afara! Vreti si parola de yahoo? Na: ********! De ce nu apare ba?

 68. August 14, 2008 la 16:27
  link permanent
  toader zice ca:

  nu merge parola aia.

 69. August 14, 2008 la 16:52
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai ardelenilor, voi va plingeti de 31 de grade ? Pai bucurestenii la 31 de grade se intreaba unde si-au lasat geaca. Acum citeva zile am racit cind a scazut sub 30. Aici exista termometre de iarna si termometre de vara. Alea de vara afiseaza de la 35 de grade in sus; sub 35 se sparge mer curul din ele si d`aia trebuie tinute in locuri speciale.
  @ Biblio: dragule, eu am un site public, am adresa de email expusa acolo la liber si spam = ciuciu. Dupa cum se spune in popor daca vrei sa ascunzi un lucru atunci pune-l cit mai la vedere. Descurajeaza instantaneu.
  Problema ta sigur vine de la anumite pareri in anumite cazuri.

 70. August 14, 2008 la 16:57
  link permanent
  geretus zice ca:

  Baaaah…. de ce ai aceeasi parola cu a mea?!?!

 71. August 14, 2008 la 17:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Glumiţe cu parole. Bun.

  Bibliotecare! În braţe!

 72. August 14, 2008 la 17:14
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ma duc sa-i iau adresa de mail lui Marian S!!! Ii fac zile negre… Nu stiu de ce nu imi apare parola de pe Yahoo. Cineva cred ca o modereaza! Asta e: ********!

 73. August 14, 2008 la 17:39
  link permanent
  mariusica zice ca:

  e dragut [haidem să nu mai facem reclamă, bine? o tură-i destul].net , mersi de el :D [în plus, e o imitaţie de cocalari doar.]

 74. August 14, 2008 la 18:22
  link permanent
  geretus zice ca:

  aoleo…. toata lumea are aceeasi parola ca mine…. jeeeeesus….
  Tre s-o schimb…. Cred ca o s-o fac ****_***

 75. August 14, 2008 la 21:17
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Şi se lăsă tăcerea. Somnul cuprinse acastă mică dar locvace comunitate jegăriană. Ta-daaaa. Trezirea! Nimic? N-ai cu cine dom’le, n-ai cu cine. Văz că Darius e cam apatic zilele astea, deci îmi permit (Pot, jegărimea ta? Dacă nu pot, şterge tăt ce-am scris sau spurcă-mă cum ştii mai bine, că n-o să poci să-ţi răspund. :D ) să iau puţin frâiele jegului şi să-l dezmorţăsc puţin.

  Ca să nu vă apucaţi să tăt întrebaţi ca babele, vreo 10 zile, că “unde-i Hudrea, unde-i Hudrea” (no bine toader, n-ar fi întrebat nimeni, dar să presupunem): vă pup de pe-amu pe tăţi călduros pe chelie (care aveţi) ori pe frunte (restu’), mâine dimineaţă la prima oră plec în concediu. Fără net, fără jeg, fără manele, fără Gâdea, fără studenţi, fără şef, fără. Admit, am roaming, să mă poată suna monica. Voi restu’ să nu îndrăzniţi. Eventual Darius, dacă arde jegu’ (unde arde înseamnă 777 de comentarii).

  Şi ca să nu ziceţi că nu contribui cu nimic la discuţiile ce, desigur, or să vină în aste zile care (nu-i aşa?) or să vină şi ele, vă las cu limbă de viaţă câteva întrebări la care să cugetaţi şi pe care să dezbateţi. Sau nu.

  De fapt, să-l facem CONCURS. Cu premii. Ce se dau.

  1. Unde merge Hudrea în concediu şi cu cine? (unde unde se referă la galaxie, planetă, continent, ţară, oraş, ect.). De ce da, de ce nu? Argumentaţi.
  2. Cum se cheamă locuitorii celui mai celebru dintre oraşele prin care va trece Hudrea şi dacă e bine că se cheamă aşa. De ce da, de ce nu? Argumentaţi.
  3. Folosiţi, în context, cât mai artistic şi creativ, denumirea oraşului cu pricina (fără să deraiaţi în glume de autobază). Se cer (hehe) 7 propoziţii.
  7. De ce mai bine stătea Hudrea acasă? Argumentaţi.

  P.S. Primele 3 întrebări au câte 1 punct fiecare, a 7-a are 2 puncte. În total 7 puncte. Ho, nu săriţi la beregată. Organizatorul îşi arogă dreptul de a adăuga alte 2 puncte pentru merite deosebite izvorâte din combinaţii unbefuckinglievable de cuvinte sau pentru spirit deosebit de creativ, ori pentru haz peste măsură etc, etc, aţi prins ideea. Premiul e unul singur şi-l ia cine adună mai multe puncte. Care e premiul? Corect. Premiul se va adapta în funcţie de câştigător. Că nu poţi să-i dai acelaşi premiu lui toader, de exemplu, sau lui kraki, ori monicei. Se va negocia cu câştigătorul, pe jeg desigur, până se ajunge la comun acord. Cum că-i total dezacord. Dar premiul se va da. Cu preţul vieţii lui Darius. Am zis.

 76. August 14, 2008 la 21:58
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @2,3: no, binie şi tu meri în pula, hrvatska 8-|

 77. August 14, 2008 la 22:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pentru că mi-am căzut examenul la tine, măgare, uite:

  1. În Croaţia (Calea Lactee, Tera, Europa, Croaţia, Pula – printre altele). Cu turiştii. Deoarece nu.
  2. Pulalăi. Ca tine (în acelaşi timp şi de aia).
  3. Mie îmi place. Ţie îţi place. Lui şi ei le plac. Nouă ne place. Vouă vă place. Lor le place. Le place Pula.
  7. Nu, e bine c-a plecat. De ce mai bine rămânea în Pula? Altă întrebare…

  Aş zice că ţi-am stricat mersu’ şi ai putea să rămâi. Da’ nu… du-te. Du-te. Aştept.

  Mamă dragă, deşi ai fost promtă, la ce ne referim noi se scrie cu P mare. Să-nţeleg că tu nu participi la concurs şi e altă discuţie?

  Restul: de acum se poate câştiga doar la puncte, mai exact punctul 3. La nivel de creativitate. Bine, în teorie, desigur că nu se poate depăşi totalul meu, nici dacă ar fi doar această unică probă.

 78. August 14, 2008 la 22:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Pe sia nu o voi lua, nu sunt inuman… dar colega de serviciu… hmmm, acolo este o ispită îngerească. Dar am să rezist. Şi ea va rezista. :)

 79. August 14, 2008 la 22:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  În braţeee!

 80. August 14, 2008 la 22:23
  link permanent
  toader zice ca:

  bine ma bibli. cum zici tu. daca tu vrei sa ramaie fata singurica …

  auzi ma bibli, de unde vine Bîja?

 81. August 14, 2008 la 22:32
  link permanent
  toader zice ca:

  hudrea,
  1. tu mergi intr-o galmaxie mbeata. intr-un sistem solarm mbeat. pe o planmeta mbeata. pe un continenmt mbeat. intr-o tamra mbeata. intr-un omras mbeat. fiiindca mtrebe sa fii mranga ca sa pui asemenea intrebari si sa dai si premii.
  2. se cheama mbetivi. fiindca au mbaut. e mbine.
  3. mbetivii mbeau mbeutura. mbetivele mbeau mbauturica. mbetivii mdevin mmahmuri mdupa mbeutura. mbautura m in mexces mnuuu e mbuna. mbetivi mpatentati mce sunteti. mbetivilor. mbetivilor.
  7. fiindca gaseai curve si acasa.

 82. August 14, 2008 la 22:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Unde anume aţi văzut acest Bîja?

 83. August 14, 2008 la 22:39
  link permanent
  toader zice ca:

  pai e in articol. da nu stiu de unde vine. fiindca daca vine inseamna ca jeg ar trebui sa scrie jeg-b. banuiesc ca pe dacian il cheama si axinte. ca sa iasa jeg-a.

 84. August 14, 2008 la 22:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :)
  Am înţeles…
  mariana ciutacu (03.06.2008 11:50:27): Esti fericit?
  Glad-Darius Groza-Bîja (03.06.2008 11:50:37): Ă… Da.
  mariana ciutacu (03.06.2008 11:50:44): Aham
  mariana ciutacu (03.06.2008 11:50:54): Ca te-am pomenit azi intr-un articol
  mariana ciutacu (03.06.2008 11:51:05): E a doua oara cand imi zici
  Glad-Darius Groza-Bîja (03.06.2008 11:51:18): N-am remarcat.
  mariana ciutacu (03.06.2008 11:51:22): Eu n-am mai auzit alta lume in ultima vreme sa raspunda afirmativ
  mariana ciutacu (03.06.2008 11:51:38): Pai, nu ti-am pus link, sa nu te fac de ras
  mariana ciutacu (03.06.2008 11:51:42): Dar daca vrei, pun
  mariana ciutacu (03.06.2008 11:51:50): Am intalnit si un roman fericit
  mariana ciutacu (03.06.2008 11:51:58): Si are puterea sa reitereze
  mariana ciutacu (03.06.2008 11:52:02): 
  Glad-Darius Groza-Bîja (03.06.2008 11:52:10): )
  şi aşa mai departe… un nick nicos.

 85. August 14, 2008 la 22:45
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Care întâmplător este numele megastarului. :)
  “Când m-am născut, părinţii au decis, dintr-un motiv sau altul – cred că e prima lor glumă ce-au ales să mi-o facă – să mă cheme Groza-Bîja Glad-Darius;”

 86. August 14, 2008 la 22:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Uăăă, mBîja e celălalt nume, originar de la Mirmen, deci videaz mogodro

  Vezi, mă, cine mă iubeşte ştie. Eşti un T mare…

 87. August 14, 2008 la 22:47
  link permanent
  toader zice ca:

  si menumorut.

 88. August 14, 2008 la 22:59
  link permanent
  un guru zice ca:

  vigyázz magadra?

 89. August 14, 2008 la 23:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, din aia… Înapoi în camera ta.

  Aţi văzut, mă, cum colcăie ungurii la tăt pasu’? Că nu te poţi culca liniştit.

 90. August 14, 2008 la 23:02
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dari, copchile, loază picătoare de examene, bine că eşti tu spiritual, başca grijuliu să vorbeşti frumos-cu literă mare, acu-i tardiv, dusu-i examenu, înţăleg ;;)

 91. August 14, 2008 la 23:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  vigyázz magadra este un… fel de … “vezi pe unde mergi”?

 92. August 15, 2008 la 06:22
  link permanent
  monica zice ca:

  Desi toader are o sansa absolut reala la concursul hudric, as vrea sa semnalez faptul ca a uzitat gresit initialele cuvintelor. toader, tttoate tttrebuiau sa inceapa cu “t”. NU cu m (mic)! Eu acuma ce mai fac?!?!?!

  Deci, Hudreo, plecind tu in pct. 1 (cu sau fara satelit), este foarte posibil sa intilnesti (2) fie masculi locuitori (aici vezi participarea lui Darius de la acest punct) fie femele locuitoare (aici vezi pluralul bietei limbi romane). Caz in care ce orasu’ tau (3) n-ai stat dracului acasa (7), ca gaseai asa ceva si pre jeg!
  Care jeg va creste mai mare si mai frumos, asteptind sa te intorci.

  As vrea ca mirmen sa ia premiul, pentru cea mai concisa participare. Se poate?

  Buna dimineata rau, ca e abia 7.

 93. August 15, 2008 la 07:16
  link permanent
  Zappy zice ca:

  bhai monico, eu cred ca tu iei premiul, nu stiu de ce, dar simt o usoara favorizare in aer… mi se pare poate pentru ca tu esti singura care ai dreptul sa il contactezi pe dl.hudrea din experientele sale, ma scuzati, pulalaiste…
  acuma in alta ordine de idei, am fost si eu acolo hudrea, sa stii ca nu-i mare lucru, vezi sa nu te’ntepe aricii de mare, si sa ai grija cum sari in apa, ca te’ntapa stancile unde ti-e lumea mai draga. pe scurt, e o lume ascutita in Pula.

 94. August 15, 2008 la 07:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bibli: Îi “ai grijă”, ceva de genu’, spre “nu-i voie”, crez. Zapă: Am ii impresia sau lu’ Monica minusculă îi este ruşine să pronunţe numele urbei, care este “Pula”, în timp ce tu susţii că în ciudat acestui dezavantaj, va câştiga, fiindcă se are cu Hudrea? Fiindcă aş fi de acord, cu o condiţie: Dacian spunea mereu că n-am făcut nimica cu Jegu’ ăsta dacă nu se sinucide cineva din cauza lui – da’ dacă s-ar căsători doi comentatori, păi, ăla să vezi spike de trafic… “S-au cunoscut… pe un blog şi de atunci sunt nedespărţiţi…”

 95. August 15, 2008 la 08:00
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Buna dimineataaaaaaa… na ca mi-au luat-o altii inainte.
  Ma agaseaza doo idei: aia din orasul cu nume greu de pronuntat se numesc de fapt pulifrici.
  Si a doua: Monica se serbeaza tot azi ? Dar Madalina ? Dar Magdalena ? Ca “La multi ani“ vad ca n-a zis nimeni, `r-ati ai dracului cu melcii vostri.

 96. August 15, 2008 la 08:51
  link permanent
  monica zice ca:

  Zappy: Tomnai tu, Brutus, sa insinuezi sinuos cum c-as avea oarece avantaje? Pai asa ma stii tu? Asa-l stii tu pe Hudrea? Ei, dracie…!

  Darius: asta e visare cu ochii larg inchisi. Am sa-l contactez pe Hudrea conform procedurii si am sa-l anunt despre obiectivele tale.

  Marian (a doua idee, ca prima e geniala :D ): io azi nu. Nici miine. Cica pe 4 mai ar exista o sfinta eu. Am sa verific. Tie, la multi ani!

 97. August 15, 2008 la 08:51
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Mda, ar fi misto…. doar ca…. bine, ma abtin, o las pe monica cu m mic sa comenteze mai departe. vezi fata ca deja ti s-au pus pirostriile, vino si dezminte ! (ca hudrea nu poate, e in pula, dar nici nu cred ca ar face-o daca i s-ar da ocazia)… plus ca…de ce sa nu pronunt numele urbei? cat timp ne referim la ea ca la o urbe, mi se pare absolut ok :)

 98. August 15, 2008 la 08:54
  link permanent
  Basty zice ca:

  nouajnoo. zappy, eu te plac. tu mă placi pe mine ?

 99. August 15, 2008 la 08:55
  link permanent
  Basty zice ca:

  o sută. dar desigur că mă placi.

 100. August 15, 2008 la 08:56
  link permanent
  Zappy zice ca:

  noa basty nu stiu ce sa-ti spun. 101. dalmatieni.

  monico am dat pablish in acelasi timp. dar tot n-ai dezmintit cum trebuie. hihihi ce-mi place :)

 101. August 15, 2008 la 09:04
  link permanent
  monica zice ca:

  “What Hudrea?”

 102. August 15, 2008 la 09:07
  link permanent
  monica zice ca:

  Zappy: marsh tu si citeste postul anterior, la comentarii. Cu rabdare :P

 103. August 15, 2008 la 09:18
  link permanent
  Basty zice ca:

  Halo ! Halo ! Acu ce facem, ne lăudăm cu masculii cuceriţi pe net ? Eeee comedie !!

  ( uuu, Rihanna bikini pictures…. )

  Yes. I DO have a short attention span.

 104. August 15, 2008 la 11:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Fâl, fâl, vând fân, vând fân… care este subiectul?, că nu văd decât predicate pe aici…

 105. August 15, 2008 la 11:00
  link permanent
  barbi zice ca:

  mersi de [ce-punct-net-zici?] chiar e tare site-ul, m-am prapadit pe jos de ras mai ales la filmuletul cu blondele alea :) )

 106. August 15, 2008 la 11:01
  link permanent
  monica zice ca:

  S-a-ntors Bibli. Toata lumea in picioare, acum; dati drumul la ovatii.
  Bine (c-)ai revenit!

 107. August 15, 2008 la 11:10
  link permanent
  Basty zice ca:

  Subiectul: Hudrea. Complement circumstanţial de loc: Pula. Predicat: călătoreşte.

  Din păcate nu putem începe dezbaterea, fiindcă fetili îşi dispută subiectul.

 108. August 15, 2008 la 11:21
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Dezbateti linistiti ca eu nu disput nimic… sa inceapa dezbaterea! (eu tac si privesc, asa cum ii sade bine unei femei)

 109. August 15, 2008 la 11:23
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Aşadar daţi în mine cu vocale (O-Waţii)… :)

 110. August 15, 2008 la 11:54
  link permanent
  toader zice ca:

  pai nu monica se cuplase cu hudrea? sau era Monica?

 111. August 15, 2008 la 12:02
  link permanent
  monica zice ca:

  Liniste! In timp ce toader gindeste, Hudrea s-a dus in pula (e bine, Darius?) si Basty dezbate, eu sint ocupata cu reglarea confuziilor. Sa incepem:
  1. monica sint eu. Monica e altcineva
  2. toader m-a japcaluit pe post de amanta. Eu n-am stiut
  3. La ceva timp dupa, toader a vrut sa ma marite cu Darius. El n-a vrut.
  4. Acelasi toader ticalos a incercat – dup-aia – sa ma-nsoteasca cu Hudrea. Noi am tacut.
  5. Hudrea e in Pula. Eu sint aici.
  7. A ramas ceva nelamurit?

 112. August 15, 2008 la 12:03
  link permanent
  toader zice ca:

  basty te iubeste?

 113. August 15, 2008 la 12:04
  link permanent
  monica zice ca:

  pe cine?

 114. August 15, 2008 la 12:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci tu ai fi vrut… Doar că el n-a vrut?… Eu. De două ori din şepce ai zis de Hudrea… Ocheeei… (fluierat sugestiv…)

 115. August 15, 2008 la 12:14
  link permanent
  Basty zice ca:

  Basty vă iubeşte pe toţi. În secret. Are poze cu voi, ce le strânge noaptea în braţe. Are ursuleţi de pluş în toată camera. Şi inimoare roşii. Cu săgeţi înfipte-n ele. Basty e un băiat sensibil.

 116. August 15, 2008 la 12:21
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Am inteles! toader este indragostit de monica si in incercarea de a-si reprima sentimentele, o paseaza pe aceasta tuturor de pe blog, mai putin mie, pana cand aceasta, se va intoarce in bratele lui, loc din care nu a plecat niciodata din moment ce, niciodata nu a mai trecut pe acolo. Poate imi explica si mie cineva ce-am spus…

 117. August 15, 2008 la 12:24
  link permanent
  toader zice ca:

  crachiula. monica a fost amanta mea pe care nu am si nici nu o iubesc. dar am primit afrontu’ ca o fugit cu hudrea. de care s-a amorezat.
  basty e pervers.

 118. August 15, 2008 la 12:24
  link permanent
  shoni zice ca:

  te cam dai in barci vandut cu antena1,2,3…nu i frumos :P fi cuminte, bea rachiu ;)

 119. August 15, 2008 la 12:24
  link permanent
  krakilla zice ca:

  de doua ori a zis si toader…

 120. August 15, 2008 la 12:25
  link permanent
  krakilla zice ca:

  unde a plecat cu Hudrea??? cine are curaj sa raspunda?

 121. August 15, 2008 la 12:25
  link permanent
  monica zice ca:

  Darius: matematică, taică :D :

  toader, basty, toader, toader, darius, hudrea, darius, basty, basty, hudrea, hudrea.
  toader
  hudrea
  darius
  toader, desigur
  dar poate si hudrea
  totusi, basty

  Oare-mi ajunge o viata de om pentru toate insotirile de mai sus? :| Ce ma fac daca nu? Nu vreau să vă dezamăjeg…!

 122. August 15, 2008 la 12:28
  link permanent
  monica zice ca:

  Aoleu! l-am uitat pe krakilla. Kraki, si tu. O data. Sau de doua ori. Poti sa-i bati pe ailal…. ce caut eu aici? Ce ma puneti sa zic? Ce ma puneti sa fac?
  Monstrilor!

 123. August 15, 2008 la 12:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Poştă.

  Sony: Ce Antenă vezi? Te-ai perdut între arhivă?

 124. August 15, 2008 la 12:41
  link permanent
  krakilla zice ca:

  …vezi ca era sohni! sau era sonhy?

 125. August 15, 2008 la 12:49
  link permanent
  Basty zice ca:

  … deci voi, fetele şi voi, invidioşilor, luaţi seama la următorul adevăr universal: Once you go Basty, you never go back.

 126. August 15, 2008 la 12:53
  link permanent
  monica zice ca:

  :D sau invers…

 127. August 15, 2008 la 12:58
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Deci stai sa ma dumiresc si eu, tema dezbaterii este “cu cine se’nsoteste monica”? Ca asta pot sa v-o dezleg eu rapid… dar veti suferi o crunta dezamagire :)

 128. August 15, 2008 la 13:03
  link permanent
  toader zice ca:

  de ce? nu ii plac baietii?
  nu te ingrijora. suntem spirite deschise. mai putin la barbati.

 129. August 15, 2008 la 13:06
  link permanent
  Zappy zice ca:

  pai mai toader…zice lumea ca ti-a fost amanta…si tu pui intrebari dinastea?
  pentru nelamuriri cercetati la ea pe blog ca veti afla de indatelea de cine ii place si de cine nu.

 130. August 15, 2008 la 13:09
  link permanent
  monica zice ca:

  Asa, Zap, fa-mi trafic! :P
  toadere-toadere, cu ”t” de la necredincios…

 131. August 15, 2008 la 13:10
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Eu vreau sa cercetez Povestile Veveritzei da’ nu ma baga nimeni in seama!

 132. August 15, 2008 la 13:11
  link permanent
  monica zice ca:

  Asa-i, Kraki. Nimeni.

 133. August 15, 2008 la 13:13
  link permanent
  toader zice ca:

  deci deci deci mai zappy, mi-a fost amanta dar nu m-am ocupat de ea ci de mine. te-as promova si pe tine la statutul de amanta dar imi e ca din cauza “y”-ului de la sfarsit sa nu te confund cu basty. sa pateasca ce nu a patit saracul niciodata.

 134. August 15, 2008 la 13:24
  link permanent
  Zappy zice ca:

  toader, basty s-asa a zis ca ma place. nu vreau sa creez discordii aici. si darius nici macar nu e sa supravegheze. nu ma mai joc.

 135. August 15, 2008 la 13:25
  link permanent
  keshishian zice ca:

  se vede ca e vreme concediilor.

 136. August 15, 2008 la 13:28
  link permanent
  toader zice ca:

  pai da. nu am nimic impotriva sa te iubeasca basty. sunt chiar pentru si chiar si mai mult. eu ziceam doar sa nu fac vreo confuzie. ca dupa aia ramane marcat pe viata. intuneric, voi doi unu’ langa altu’…

 137. August 15, 2008 la 13:29
  link permanent
  Zappy zice ca:

  eu nu cred ca siteul asta mai suporta un cuplu virtual in care cei implicati nu sunt de acord sa fie cuplati

 138. August 15, 2008 la 13:32
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Hai ca mai inteleg sa ma confunde lumea dupa nume cu Marian S. (apropo mareane, eu sunt un nimeni sau te refereai la gagici? oricum, La multi ani! inca o data ;) ) insa mi se pare la mintea cocosului sa confunzi monica cu Monica, e ca si cum ai confunda pula cu Pula dar nu ca si cand ai confunda toader cu Toader, ce-i asa greu… Bine, nu chiar dar incerc sa fiu pe subiect :D Cert e ca in ritmul asta o sa ajungeti sa confundati Basty cu Zappy sau Hudrea cu Udrea 8O … Va dati seama ce holocaust ne asteapta? Ne salveaza kraki care e inconfundabil ;)

  Apropo de posta, le-ai trimis? Sau… AZI?

 139. August 15, 2008 la 13:36
  link permanent
  toader zice ca:

  urez la multi ani mariilor. si derivatilor.

  (cuplu virtual pe naiba. daca-i zici maine dimineata il gasesti la usa)

 140. August 15, 2008 la 13:38
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Mi s-a spus că-s deviat dar derivat? 8O Mulţămim oricum :mrgreen:

 141. August 15, 2008 la 13:52
  link permanent
  Basty zice ca:

  Deci bă.

  Io, ca un gentlemen ce sunt, iată, sigur în mod surprinzător, mă retrag din această competiţie injustă în care sunt clar dezavantajat de fizicul meu perfect, deci total superior. Ştiţi că aşa e, nu vă prefaceţi a mă contrazice că am un cor de curci care de-abia aşteaptă să râdă una bună.

  Da. Cresc curci. Şi ?

  Aşadar, decret următoarele: paharnic toader, tu eşti de acum încolo responsabil de fân-mail-ul ce în mod sigur îl voi primi . Îţi dau mână liberă în a selecta după propriul gust îndoielnic fetele care sunt crunt dezamăgite de ieşirea mea de pe piaţă şi a le consola cum ştii tu mai bine ( ţinându-le de mână, bănuiesc că ştii cum se face asta, nu ? ). toader, nu mă dezamăgi.

  De acum încolo, Basty va să fie scris cu litere aurite pe această filă de internet în mod umil numită jeg.ro iar în viitor negreşit va deveni legendă. Poveştile Veveriţei vor deveni Epistolele Faptelor Vitejeşti ale lu’ Basty, spre fericirea lui krakilla care de-abia aşteaptă să le (re)scrie. Probabilitatea de a se confunda Basty cu orice alt nume va deveni minus trei.

  Apropo: monica, accept cu demnitate provocarea ta la duel, adresată prin intermediul vizitatorului de Pulă. Have your people contact my people.

 142. August 15, 2008 la 13:56
  link permanent
  monica zice ca:

  @-) Basty, ma pierdusi! Have my what contact your ce? Pai de ce?

 143. August 15, 2008 la 13:58
  link permanent
  Basty zice ca:

  Negi că ai comunicat în mod scris următoarele: ” Zi-i lui Basty că e urât şi că îl bat ” ?

 144. August 15, 2008 la 13:59
  link permanent
  monica zice ca:

  Darius, iesi dracului mai repede de unde te-ai bagat, ca se duce jeguţ pe apa simbetei! Basty se bate in timp ce se retrage din concursuri de miss, toader o proxeneaza si pe Zappy, krakilla sta de povesti…

  Uat za fac?!

 145. August 15, 2008 la 14:01
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty, sa fim corecti! Era ” si ca-l pocnesc”.
  Acum sint pe jos, caut manusa aruncata. Cind o gasesc, reviu.

 146. August 15, 2008 la 14:05
  link permanent
  Basty zice ca:

  Pocnesc.. bat.. potato…potato….

  Şiiiii de ce-l tot chemi pe Darius ? Hă ? Crezi că îţi salvează chielea ? Not today, sister ! N-o-t t-o-d-a-y.

 147. August 15, 2008 la 14:06
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu v-am spus. Aveţi verbe cât cuprinde, bulbucite, butucite şi inerte. Subiect nu aveţi copii. Încercaţi să găsiţi mai întâi subiectul şi pe urmă verbul care pune subiectul la muncă. În lipsă de subiect, verbul devine prea violent.

 148. August 15, 2008 la 14:08
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Jegul se duce pe apa… Amuzant!
  Basty: ba, pentru ca ai omis, intentionat, sa mai spui ca esti si bogat si destept, in numele purtatorilor de chiloti barbatesti de pe acest blog (barbatii si bunica-mea), iti multumesc… macar ne-a mai ramas o speranta la urate, ca eu nu cred ca in realitate te retragi, o faci doar pentru a-ti atrage simpatia!
  PS: pe mamaia ai cucerit-o deja!!!
  PS2: Bibli, in brate!!

 149. August 15, 2008 la 14:11
  link permanent
  toader zice ca:

  (scuze pentru grosolanie dar trebe sa ii legam lu’ basty de gat o placuta cu
  “bat si f.t ca masina de cusut”.:) )

  nu proxenez. pur si simplu consider ca gingasii se potrivesc. adica gingasul cu y cu gingasa cu y.

  monica. imberbo!

  bibli. scoate repede dictionarul.

 150. August 15, 2008 la 14:12
  link permanent
  Basty zice ca:

  N-a fost intenţionat. Nu sunt nici bogat nici deştept. Burp !

  PS > ce-i asta ? Playstation ?

 151. August 15, 2008 la 14:28
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Nu ala e xb! PS vine de la: “am uitat sa scriu ceva si in loc sa dau un click, mai sus, scriu PS mai jos”, sau ceva asemanator… Vine de pe vremea cand erau scrisorile la moda! Si lor le era lene sa dea click!

 152. August 15, 2008 la 14:29
  link permanent
  krakilla zice ca:

  scrisorilor adica…

 153. August 15, 2008 la 14:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bun, deci am lipsit că ne-am uitat la filmul Vitrina pe proiector. Acum mă simt străin, violat şi murdar, la mine pe propriu-mi blog. Îmi plac toate aspectele menţionate.

 154. August 15, 2008 la 14:42
  link permanent
  Basty zice ca:

  krăkillă, tu vrei cu tot dinadinsul să mă introduci în oroare. Eu ştiu sigur că PS ( subiect ) înseamnă PlayStation.

 155. August 15, 2008 la 14:42
  link permanent
  monica zice ca:

  :) :) si, toader, ii multumesc lui Dumnezeu ca sint imberba :) :) Daca Bibli scoate dictionarul, o sa aflam cu totii despre aceasta fericire. Daca tu erai imberb, in schimb… Cam nasol! ;)

 156. August 15, 2008 la 14:51
  link permanent
  krakilla zice ca:

  ar fii insemnat ca esti pedofila… asa este, nasol!

 157. August 15, 2008 la 15:13
  link permanent
  monica zice ca:

  krakilla ruleaza!

 158. August 15, 2008 la 15:23
  link permanent
  Basty zice ca:

  Şi cu această concluzie încheiem buletinul METEO de azi. Mulţumim participanţilor, mai veniţi, da’ data viitoare aduceţi şi de băut zgarciţilor, nu tot aşteptaţi să vi se zică lamulţani pe gratis.

  ( generic )

 159. August 15, 2008 la 15:29
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  O să dau de băut când îmi trimite Darius ustensila şi lanterna, sperăm înainte de următoarea Mărie, astfel vei apuca şi tu să le admiri :mrgreen:

 160. August 15, 2008 la 15:31
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mărio@ro, lasă, nu te preface preocupată, că dacă mă mut in Schei dau eu.

 161. August 15, 2008 la 15:35
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Da unde stai acuma ce-are?

 162. August 15, 2008 la 16:57
  link permanent
  toader zice ca:

  tu mariansky! tu participi la concursurile lui darius????? cred ca esti primul care spera sa castige ceva.

 163. August 15, 2008 la 17:39
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  … ultima poantă auzită azi: ştiţi unde pătrund bucureştenii vara ?

 164. August 15, 2008 la 17:40
  link permanent
  monica zice ca:

  deci zi-ne tu, Mariane, si nu ne atirna in suspans… :D

 165. August 15, 2008 la 18:24
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Gingaşul

  Gin este clar, aici nu se poate intervenii.
  Ga e de la gâşte.
  Şu pentru gonit gâşte…

  Se trage din maghiarime: dsingás.
  Se observă de aici particula “sin”= păcat şi gas=”gaz”, adică gaze emanate cu păcat. Da, dar de la gâşte? Gâştele pot flatula?

  Toader, deşi ar fi fost de aşteptat să fie cu “y”, doar vine din maghiară, se pare că este cu “i”.
  SFÂRŞIT

 166. August 15, 2008 la 18:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu cred că totul este o făcătură, aveaţi prea mult verb şi prea puţin subiect… de aici gradul de incertitudine… care era principala, care subordonata…?

 167. August 15, 2008 la 19:03
  link permanent
  Basty zice ca:

  Iar a pus ăsta micu’ articol nou şi nu cred că mai citeşte nici dracu’ ce scriu eu aici. Dar totuşi:
  1. Mărio@ra: stau într-o casă în Noua dar am un proprietar CRETIN. Gotta go. Mi-am găsit în Schei, dar nu-ţi zic cât dau chirie că nu vreau să fiu rău.
  3. ( Bibiliotecaru merită doi puncţi ) : Adică te rog nu mă asemăna cu flatulaţii gâsculente. După ce toader m-a dezmierdat aşa frumos.

 168. August 15, 2008 la 19:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :) ))))))))))))))))))))))))))))

 169. August 15, 2008 la 19:57
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Unde pătrund bucureştenii vara ? în asfalt !

  Articol nou ? Păi să dăm buzna !

 170. August 15, 2008 la 21:08
  link permanent
  Basty zice ca:

  Hehe… good one Marian. Good one.

 171. August 18, 2008 la 01:06
  link permanent
  originalu" zice ca:

  Deci exista fucking messenger, ce-ar fi sa va bagati ?

2 trackback-uri

 1. de la Antena3 vs. Trilulilu | Lorand R. Minyo pe August 14, 2008 la 08:33

  [...] Si ca sa incheiem intr-o nota vesela totusi, via Jeg: [...]

 2. de la Antena3 vs. Trilulilu pe Februarie 8, 2009 la 14:39

  [...] Si ca sa incheiem intr-o nota vesela totusi, via Jeg: [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)