În cuvintele înţelepte ale lui Dragoş Lixăndroiu, din copilărie: garantez sută-n mie!

sari la comentarii

Sunt convins că Dragoş Lixăndroiu nu era conştient, la vârsta de 12 ani, că sută-n mie e un şubred 10%. Cum mai mult ca sigur n-a calculat nici până în prezent.

Într-unul dintre multiplele mele peripluri amoroase efectuate în scop prospectiv prin  judeţul vecin Alba, unde incidental s-a şi născut şi a copilărit iubita mea Ada, s-a organizat – printre alte activităţi întreprinse de către cea anterior menţionată, ca să mă mulţumească şi întreţină – o citire sub control strict a jurnalelor sale de când era mică, adică din anii recenţi.

În atenta ei supraveghere menită să descurajeze transcrierea formulelor exacte sau realizarea de fotograme, am avut privilegiul să parcurg la prima mână inepţiile de neimaginat de o valoare psihiatrică inestimabilă pe care le poate genera şi documenta aşa zisa minte obscură a unei domnişoare tipice contemporanului.

N-o să intru în dedesubturile îngrijorătoare caracteristice memoriei mai bine lăsate ascunsă a tinerelor din ziua de azi. Poate eventual am să le folosesc drept pârghie în ce-o mai rămâne din relaţia noastră sau în scopul unor şantaje de ordin carnal ulterioare, începând deodată cu inevitabilu-i sfârşit. Însă mi-a reţinut atenţia o anumită procedură foarte eficientă de analiză pe care o folosea în trecut actuala doamnă Jeg, cu scopul de a-şi cataloga cu precizie băieţii de care era mai interesată, în detrimentul celor de care era mai puţin interesată comparativ, de-a lungul trecerii vremii. Băieţi ai confuziei sale emoţionale care se găseau altfel în număr atât de larg, încât necesitau o structură mai bine organizată.

Fata avea o metodologie de calcul la finalul căreia rezulta o estimare exactă a clasificării pretendenţilor ei, în cifre procentuale după două scale:

1. pe o scală, de fiecare îi plăcea în măsură de x% dintr-un total de 100%, total în care trebuia să se încadreze cumulativ toţi băieţii

-  aşadar, la sosirea unui termen de evaluare, să zicem fictiv vara lui 2008, îşi nota că îi plăcea, după caz, 50% de Bogdan, 20% de Cori, 20% de Alex şi cu indulgenţă restul, cei 10% rămaşi, de Adi – o situaţie aparte în care, deşi s-a comportat frumos cu ea în cele 48 de ore de relaţie cu puternică încărcătură consumată în tabără, a ajuns ulterior să se mai cupleze prin rotaţie pe termen mai lung sau mai scurt cu marea majoritate a grupului feminin de prietene apropiate a cărui membră este şi Ada (exceptând una dintre luni în care a fost exclusă din gaşcă, în urma unei dispute independente)

2. pe o altă scală, de fiecare îi plăcea în măsură de y% dintr-un total de 100%, total care de această dată reprezenta maximum a cât putea să-i placă de acel individ luat separat, în condiţii de laborator

- procentul din această valoare este unul dinamic, considerând că se schimba frecvent,  scăzând sau urcând la fiecare subiect influenţat de tot felul de parametri care interveneau pe parcurs, ba că uita câte unu’ de ea prin pizzerie şi se vedeau următoarea dată la ziua cuiva cu care se cuplase, ba că “da’ ăla că ce, credea că-s proastă?!” şi alţi astfel de factori decizionali fundamentaţi care îi permiteau Adei să schimbe numerele după formula începând de azi am decis că nu-mi mai place de băiatul cutare decât z% (din totalul alocat lui), acest procentaj neinfluenţând economia totală raportată la tot restul înscrişilor

***

Scurt anunţ de la administraţie, sper să nu vă disturbe lectura…

[nu mai reţin cine mi-a trimis-o, dar îi mulţumesc pe această cale]

Ei bine, folosindu-mă de această ecuaţie sănătoasă şi care nu lasă loc de echivoc vreau să-mi orânduiesc şi eu viaţa, acum că am învăţat-o.

Astfel: mie de acum încolo îmi displac în proporţie de 90% familiile care mai fac şniţele neînţelegând că într-o lume ideală pané înseamnă cu pesmet, conform indicaţiilor clare oferite de Dicţionarul Explicativ Român Online.

Trebuie să se înţeleagă foarte limpede că şniţelele fără pesmet, doar în făină şi ou, sunt prea uleioase proaspete, scoase din tigaie şi nu se scurg, respectiv umede şi scofâlcite odată ce s-au răcit; practic, în ambele cazuri, nu sunt nimic mai mult decât exteriorul greţos de la bundáskenyér, peste nişte carne. Care bundás kenyér are pâine, justificând omleta construită în jurul lui, făcându-l bun, pe lângă şniţelul fără pesmet, pe care l-am determinat mai sus ca fiind de căcat. Şi să nu omit – şniţelele făcute crocante prin fulgi de porumb sunt un fals!

În opoziţie, îmi mai place de familia mea doar în proporţie de 10%, pentru că nu face salata de vinete şi cu maioneză, aşa cum îmi place mie mai mult şi aşa cum o fac – în mod paradoxal, dar corect – aceleaşi familii care nu fac şniţele cu pesmet.

La fel am decis că îmi plac/displac în măsură echilibrată de 50% oameni, de obicei doamne respectabile, care îşi ţin telefonul adânc în plasă. Ca să contracareze acest efect de astupare, ele au mare grijă să îşi seteze soneria stridentă, aproape la fel de stidentă ca şnuruleţul decorat de care urmează să-l pescuiască pe telefon din străfundul plaselor şi să-l bălăngăne prin autobuze ca pe-un peşte alunecos, până reuşesc să-l mânuiască şi să răspundă, în mod uzual zbierând din toţi rărunchii ca nişte descreierate. Îmi mai place de ele pe jumătate pentru că nici una, invariabil, nu îşi aminteşte să se mai ţină de interiorul autobuzului aflat în mişcare, astfel încât conversaţia nu se prelungeşte până după prima frână sau curbă mai bruscă, odată cu care sunt nevoite să se culeagă pe sine de printre călători, dimpreună cu conţinutul plasei cu care acoperiseră în prealabil telefonul.

Am descoperit şi că vreau să gândesc măsuri şi nu soluţii pentru aceste probleme. Măsurile sunt mult mai distractive, fiindcă, deşi nu implică rezolvarea problemei, aduc cu sine pedepsirea făptaşului post-factum, ceea ce oferă o anumită satisfacţie şi asigură nerepetarea ticăloşiei. Tot de aceea, dintre măsuri, le doresc pe cele post-mergătoare, nu cele de prevenţie, ca să mă pot bucura de urmările nefaste.

Pe cale de consecinţă, în cazul şniţelelor fără pesmet cu care voi mai fi confruntat, le voi întreba politicos pe gazde dacă pot să-mi mai prăjesc un pic porţia mea, folosind firimituri de pâine ca să le repar. Acestea vor fi expuse umilinţei şi nu vor mai suferi ruşinea unei dăţi viitoare – a greşelii, că de venit mă duc eu şi neinvitat.

În cazul salatei de vinete fără maioneză, le voi drege cu nişte muci netăiaţi, în prezenţa musafirilor, până când mai’-mea şi tai’-miu se vor învăţa minte.

În cazul zăngănitului telefonelor ca lanţurile din fundul iadului, voi începe să asist intim la conversaţiile care se anunţă zgomotoase, de la distanţa mai mică de 5 centimetri între feţele noastre, ale participanţilor.

***


323 comentarii

zi si tu ceva
 1. Septembrie 14, 2010 la 02:34
  link permanent
  Aurelian zice ca:

  Eu cred că Bubulina mănâncă şniţele cu ou şi făină.

 2. Septembrie 14, 2010 la 04:27
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Eu am găsit câteva greşeli gramaticale. Zece-n mie!

 3. Septembrie 14, 2010 la 05:14
  link permanent

  Eu în schimb, am găsit doar greşeli făcute în grabă, şi nu de ordin gramatical.
  Mi-ai atins un nerv cu şniţelul. Pesmetul la putere.

 4. Septembrie 14, 2010 la 08:48
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  sunt obosita = sunt proastă?

 5. Septembrie 14, 2010 la 10:37
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Misto de tot. Tot. M-am ras pana acu’ vreo doua minute, doua si ceva. Credeam ca numai eu sunt penibil pe Facebook. Maistre Dariuse, eu cu gramatica nu le am, dar mare atentie mare: se scrie bundáskenyér, asa, legat! Intotdeauna salata de vinete cu maioneza! E un postulat! Totalmente de acord cu domnia voastra in ce priveste snitelul. Sunt doua feluri, bécsi szelet adica snitel vienez, si naturszelet, adicatalea natur, fara farafastacuri. Crez ca la asta din urma vat-i referit. Noi zicem ca ceva, orisice e panírozott, adica prin excelenta dat prin pesmet, si pe cale de consecinta pane. In lipsa pesmetului, element constitutiv, cum am invatat eu la OL, nu putem vorbi de categoria numita pane! Scurt si la obiect.

 6. Septembrie 14, 2010 la 10:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, nu: eşti proastă = eşti proastă. De asemenea, nu are legătură oboseala cu inteligenţa. Poţi face greşeli din neatenţie. Dar nu să-ţi scuzi condiţia.

  Bogdan – arată-mi-le care să le şterg şi apoi să nu recunosc.

  Dragoş – aşijderea.

  Aurelian a rulat.

 7. Septembrie 14, 2010 la 10:43
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Update! EL, nu “OL”. Sa-mi fie rusine, am scris cum se aude. Cu restul ramane cum am stabilit. Sanatate si virtute!

 8. Septembrie 14, 2010 la 10:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io tot de la o sursă maghiară am scris bundáskenyér despărţit, deci înţelegeţi-vă între voi, că aşa nu obţineţi nici o autonomie.

 9. Septembrie 14, 2010 la 11:04
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Dacă zicea că era fumată (întoxicată cu THC)?

 10. Septembrie 14, 2010 la 11:12
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Nene Darie, ala era un agent provocateur, un iacobin. Cum am scris eu e corect!Subtilitatile superbei limbi maghiare sunt uneori de neinteles, chiar, si mai ales, pentru de-alde Csaba, care nu a iesit in viata lui din Ghimes. E prea de dimineata pentru a ma lansa in speculatiuni linguistice. Cat despre subiectul “autonomia”, ma abtin, din simplul motiv ca e cazut in desuetudine.

 11. Septembrie 14, 2010 la 11:34
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Hai totusi sa dau o explicatiune sumara. Bunda inseamna blana, sau cojoc, ca si in cantecul moldovenesc “Mi-am luat bundita noua, hai, haiii”. Bundáskenyér s-ar traduce prin paine imblanita, incotosmanata, samd. La fel spunem, si atentie, scriem legat, de-o pilda, bundacipő, adica pantof imblanit, incotosmanat, samd. Tot asa, gomba insemna ciuperca, dar scriem gombaleves, adica supa, ciorba de ciuperci. Spunem si scriem csirke, adica pui, dar scriem intotdeauna csirkepaprikás. Spunem vad, adica salbatic si spunem disznó, adica porc, dar vom scrie si vom spune vaddisznó, adica mistret. Na, imi iau o bere din frigider si o beau in cinstea “tutulor” celor care vor intra azi pe jeg.ro! Egészség!

 12. Septembrie 14, 2010 la 12:09
  link permanent

  @ Darius
  În primul rând trebuie să spun că exprimarea de tipul “ca un duş rece înviorător” nu suferă numai de lipsă de virgulă între rece şi înfiorător, pardon, înviorător, dar este şi o exprimare de tip feminin. Să nu mai faci altădată!

  În al doilea rând, toată lumea ştie că şniţel vine de la wiener schnitzel şi se face cu carne de vacă. Da, se face cu pesmet, dar, cel mai important, este uleiul care trebuie să fie şi mult şi încins. Personal, dacă vreau să fiu gourmet în expozeul culinar, amestec un pahar de bere, rămasă “de cu seară”, împreună cu ouăle, le bat bine, după care le pun 1/2 de oră în congelator. Cunoscătorii ştiu de ce :D

 13. Septembrie 14, 2010 la 12:17
  link permanent

  Dar bubulină cum se spune în maghiară…? Nu am reuşit să găsesc în dicţionarul român de Bucureşti – român de Ţinutul Secuiesc.

  Eu parcă am auzit pe vremuri un cântec…

  Sunt Adina
  Bubulina
  Îţi fac şniţel până când cade lumina!
  Sunt Adina
  Bubulina
  Nu am pace şi-l dau prin pesmet de-ţi place…

  Sau aşa ceva…

  Ce-mi place să le las în suspensie! :D Dacă eram primar, făceam autostrăzi suspendate, aşa suspendez numai propoziţii pentru a garanta suspansul.

 14. Septembrie 14, 2010 la 13:05
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  bă. e grav. am intrat, am citit, îmi pare rău. e grav de tot.
  să mă explic.
  în textul oferit spre lecturare în sens de a-l citi noi pe dînsul s-au strecurat grave erori (în număr de doar una bucată eroare gravă, dar vreau să dau mai multă greutate la ce bălmăjesc eu aici) de logică, şi mai ales de educaţie, şi mai precis de lipsa ei.
  e şi chestii bune, nu zic că nu. uite, consideraţiile despre d-l lixăndroiu sînt de-a dreptul mîncabile.(a, nu pot să mă ţin, trebuie să zic. un coleg enunţă “bă boule (eu aş fi acela), dacă spun eu asta, atunci treaba e sigură! sută-n milion, creti!”. eu, cu un calm greu de atins “dragă, exprimarea ta lasă de dorit la modul cumplit. nu te faci înţeles, deloc”. colegul, muci de indignare “ce nu-nţelegi, boule? am zis că-i sigură treaba! sută-n milion, vită! CE NU-NŢELEGI?????”. pe urmă a-nceput cafteala)
  foarte mişto şi d-na jeg, indexarea bărbătuşilor ca procentaje ţine deja de capacitatea de ordonare fantastică a unei minţi organizate. deci da.
  foarte mulţumesc despre consideraţiile despre jniţele, le tezaurizez deşi nu obişnuiesc să-mi bat joc de pesmet. (draghe ügyvéd, te-am remarcat. eşti bun. iată, nasc şi la magyarország spirite înalte!)
  despre relaţia femeie_de_un_anumit_fel cu mobilul din dotare, tare-am rîs. le şi văd crăcite pe jos, expunîndu-şi păsă la chepengul pe unde se iese în caz de incendiu în autobuz, fără să întrerupă convorbirea.
  dar (pentru că există un dar!) te-a luat valul şi ţi-ai permis să te pronunţi despre salata de vinete şi maioneză. rrrrău ai dat-o-n bară, rău de tot. eşti greşit.
  aceste două alimente, gusturi, NU SE AMESTECĂ! în primul rînd pentru că luate separat sînt ambele extraordinar de bune, iar în al doilea pentru că aşa zic eu!
  îmi pare rău că ţi-ai permis să popularizezi pe net o asemenea inepţie. te rog, cere scuze colectivului şi uităm tot.
  pînă atunci ţine minte. salata de vinete nu se amestecă decît cu (în ordinea de pe tricouri) sare, ulei, ceapă. numai în mod extraordinar se permit cîteva bucăţele de ardei copt, dar puţin. nciodată cu maioneză, înţelegi? asta e sigur, sută-n milion!!!
  scuzaţi indignarea frustă.

  altfel? mareane, iar îţi bei minţile?

 15. Septembrie 14, 2010 la 13:09
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Clona, in maghiara se spune ca si in greaca. Adica proasta. Bubulina doar e personaj, si aici fac o pauza sa trec pe alta limba, romanesc, nu românesc. Adica nenea ala care a scris Zorba nu s-o fi gandit el ca peste ani si ani, o pizdulice se va da cu patinele pe Facebook si-l va stalkeri pe maistru’ Darie, spre deliciul nostru, care se stie, cel putin in cei ce ma priveste, cum zic moldovanii, suntem niste derbedeli fara scru… Mi-i si rusini sa scriu mai diparti, dar parca urmeaza pule. Cred ca-s cam vulgar. Mai beau vro’10 beri si ma culc pe urechea dreapta.

 16. Septembrie 14, 2010 la 13:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Câh. Ardei copt în salată de vinete fără maioneză. Ce greţos!

 17. Septembrie 14, 2010 la 13:35
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  bă n-auzi. scuzele, unde este ele? vrei să te dau la haga? dej nu mă fă!

 18. Septembrie 14, 2010 la 13:49
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ottffsse, köszike. Draghe, Romániában születtem. M-am nascut in Romania, asa ca daca e ceva de capul meu, e in primul rand datorita Romaniei. Asa, the land of choice sau Carpathian garden, e tara in care m-am nascut si pe care o iubesc! Da, o iubesc! Cand eram un arici pogonici, deosebit de stresat, primo din cauza urechilor mari, secundo din cauza dificultatilor lingvistice, am invatat ca locul in care te nasti e acasa, si niciodata sa nu scuipi pe el. Mersi frumos ca l-ai parafrazat pe cronicarul care a daltuit in colbuite pagini sintagma “Nasc si in Moldova oameni”, referindu-te la bicisnicul de mine. Magyarország, adica tara maghiarilor, e patria spirituala, tara limbii mele, a stramosilor stramosilor mei, si in care, cu voia lui Dumnezeu vietuiesc. Romania e patria primelor raze de soare care mi-au atins obrazul de bebelus. O zi buna iti doresc!

 19. Septembrie 14, 2010 la 14:10
  link permanent
  Petrov zice ca:

  pizda asta n-a fost si pe la pitici?

 20. Septembrie 14, 2010 la 14:19
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  ügy, nu văd nimic nobil în a-ţi iubi ţara. şi cu atît mai puţin dacă-i vorba de românia. (mă rog, mai puţin decît nimic… da, am cam scrîntit-o cu logica. my feminine side, ce să-i faci)
  mă bucur că te-ai atacat sau că faci mişto de mine, umoristic cum ar veni. asta dovedeşte că deşi eşti de etnie, eşti totuşi om. bravo. (citeşte poezia aia a lui kipling, zice ăla cum e să fii om)
  dacă chiar te-ai atacat (cînd cineva scrie ‘O zi buna iti doresc!’, e probabil că vrea să spună exact pe dos..), te rog desconsideră tot ce-am scris. am fost un porc.

 21. Septembrie 14, 2010 la 14:37
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ottffsse, scuza-ma, dar esti un pic prea profund pentru limitata-mi putere de intelegere. Hai mai bine sa ascultam o melodie, sigur, daca capcaunul de Darie Talpa Iute – Cum Te Prinde Cum Te Tunde, nu baneaza.http://www.youtube.com/watch?v=HEHS0zSVNMc

 22. Septembrie 14, 2010 la 14:40
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=lY8cnWq1Jpw

 23. Septembrie 14, 2010 la 15:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ăăăhăhăhăhă, da, se pare că Adina e idioată în serie:

  http://www.piticigratis.com/2010/03/am-nevoie-de-un-translator/

  http://www.piticigratis.com/2010/04/din-cugetarile-adinei/

 24. Septembrie 14, 2010 la 15:42
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  That was… disturbing

 25. Septembrie 14, 2010 la 17:09
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Greşeli gramaticale: 1.emoţională-emoţionale, 2.metotologie-metodologie, 3.parametri-parametrii, 4.oameni-oamenii, 5.rărunchi-rărunchii, 6.folosing-folosind

 26. Septembrie 14, 2010 la 17:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  A doua e de tehnoredactare, nu de gramatică. A treia nu e greşeală. A patra nici ea nu e greşeală. A şasea e de tehnoredactare.

  De asemenea – nici una nu se regăsesc pe Jeg, în mod paradoxal.

 27. Septembrie 14, 2010 la 18:59
  link permanent
  F zice ca:

  smoara veta c-am citit “dus rece infiorator”

 28. Septembrie 14, 2010 la 20:17
  link permanent
  necula zice ca:

  sunt sigura ca geniul Adinei vine dintr-un izvor de neant…sau dintr-un traumatism sever.

 29. Septembrie 14, 2010 la 21:11
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  Uneori unii vorbesc o alta limba. Insa scrisul, care, nu pot sa nu recunosc, are o oarecare doza intelectuala, te face sa te scarpini cand si cand dupa ceafa. Problema nu e scrisul in sine, ci cum il practici. De ce il practici, si, pana la urma, ce scop au unii ca sa faca altora un anume ceva.
  Cred si eu ca atunci cand te speli dimineata pe dinti si dai cu capul de oglinda, vezi ceva ce nu iti aduce un prea mare confort, te apuci de scris, evident, intai de citit. Mult. Nimic grav in asta. Nu spune nimeni ca unii nu sunt inteligenti. Dar si nebunii sunt inteligenti. Nu prea cred sa existe nebun prost.
  Prietene, daca te ocupi cu asa ceva, inseamna ca ai si timp. Si daca doresti prin asta sa razi, inseamna ca ai un dezechilibru interior pe care doresti sa-l rezolvi, prin altii. Si daca oamenii sunt mai fraieri pe langa tine, ba chiar mai negrii si cu dintii strambi, ce ai cu ei de tre sa le spui ceva?

  Nu e nimic genial sau unic in ce scriu unii, e doar frumos exprimat. Dar e nevoia lor sa strige, ca sa fie remarcati. De asta se si publica. Pana la urma asta facem toti. Grav este ca unora le lipseste pertinenta si cad in ridicol in lupta lor de oportunisti. Sau se duc la baluri cu boboci, desi si-au luat diploma de absolvire.

  M-a facut cineva celebra, da, pitici gratis. M-am vazut cu pitici gratis pentru ca eram sigura ca piticii sunt altfel in realitate. E simplu. Dar unii traiesc mai mult pe net pentru ca pot controla mai bine ceea ce nu pot in viata reala. Astfel ca folosesc imaginea asta coioasa ca tehnica de a-si rezolva anumite probleme prin altii. Si-ti pui intrebari… Le invita la cafea, rand pe rand. Si ce se intampla? Ii vezi la orice ora din zi si din noapte pe net. Te uiti la ei, sunt frumusei, arata bine, au tinuta. Unii baieti au probleme si uneori pur si simplu nu merita sa iti pui intrebari, pentru ca e bine sa nu le afli. Bineinteles problemele pot fi grave sau mai putin grave. Si totusi exista predispozitia asta a tinerilor de a scrie pe net, repet, nu sunt prosti deloc, ba foarte inteligenti. Unii sunt foarte talentati, foarte abili. Dar au o logica incalcita pe care si-au construit-o de mult timp, aproape impotriva lumii. Aparent.

  Mi se pare haioasa toata forma asta de a te exprima… Dar poate sunt eu fara haz astazi.

 30. Septembrie 14, 2010 la 21:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  TL;DR

 31. Septembrie 14, 2010 la 21:32
  link permanent

  @ ügyvéd
  Ştim şi noi istorie, am auzit de Lascarina Bubulina (1771-1825), eroina mărilor.

  Eu întrebam cum se spune Bubulina pe maghiară. Dacă Ion este János, dacă şi Gheorghe este György, dacă municipiul Cluj-Napoca este Kolozsvár… Bubulina cum este?

 32. Septembrie 14, 2010 la 21:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  La fel de proastă.

 33. Septembrie 14, 2010 la 21:35
  link permanent

  @ Bogdan
  Sunteţi sigur că la numărul 2 (doi) nu este mototologie?

 34. Septembrie 14, 2010 la 21:37
  link permanent

  La parametri sunt destul de convins că al doilea i este redundant… un metru, doi metri.

  Ceea ce nu înseamnă că se aude un i lung şi parcă ar trebuie să fie cam doi… Dar nu vor ăştia ca româna să fie fonetică. Nesimţiţi.

 35. Septembrie 14, 2010 la 21:58
  link permanent

  @ Adina Bubulina
  Am şi eu o întrebare intelectuală.

  Nu puteaţi să citiţi mai întâi saga conţinută de acest blog şi pe urmă să intraţi în dialog… ca să ştiţi la ce vă aşteptaţi? Aţi intrat “la agăţat”, sibilinic dar, evident, fără a vă putea obnubila intenţia, raportat la un “din auzite” ce vă conduce la un fel de panegiric, aproape anomic raţional, având totuşi la îndemână o documentare aproape exhaustivă, anume acest blog.

  Mai mult, la un răspuns sastisit patibular oferit de domnul Darius, insistaţi fără să vă pierdeţi cu firea, chiar cu o formă de amenitate. Dacă nu aţi înţeles ce se întâmplă din starea de ataraxie, dacă nici nu v-aţi documentat, nu puteţi recuza proprietarul discursului catilinar.

  Mă opresc aici pentru a nu ajunge să suferiţi de biblioclastie.

 36. Septembrie 14, 2010 la 22:15
  link permanent
  toader zice ca:

  pe vremuri erau si 700 de comentarii la un articol.

 37. Septembrie 14, 2010 la 22:58
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  clona, vezi ca tu poti fi deconstruit lejer. dar nu asta e ideea… pana la urma sunteti niste oameni.. care critica :) e pierdere de vreme sa stea cineva sa.. se enerveze cu voi.
  ma distreaza blogerii ..ei sunt.. doar blogeri. ei doar scriu.. si altii pot scrie. unii mai stiu sa faca si alte lucruri.

  ce uameni bah.. ce te critica…
  din pacate stiu ce e in sufletele unora…. de asta nici nu am cum sa ma enervez cand vad atata incrancenare…

  am gasit recent asta si.. stiu ca pare foarte diferit de ceea ce practicati voi aici, nu ma pot abtine, ma inclin in fata lui :)

  “E limpede ca multe din dramele noastre se nasc din refuzul nostru de a accepta realitatea asa cum este ea… Noi refuzam orice realitatea, nu numai realitati cumplite ca moartea sau boala. [...]In toate imprejurarile noi incercam sa ne mintim, fie idealizand realitatea, fie denigrand-o… Si prezentarea realitatii intr-o lumina mai sumbra tot din frica se naste… Noi face orice numai si numai sa nu dam ochii cu adevarul. Chiar daca adevarul ar fi un cer plin de stele, noi tot nu l-am privi, atat de mare e teama unora de a accepta realitatea. Noi acceptam orice, acceptam toate chinurile, numai realitatea ne este greu s-o acceptam… Ni se pare ca realitatea jigneste complexa noastra personalitate, o umileste si o denigreaza, si de aceea tragem speranta ca noi am putea sa ocolim realitatea si sa ne salvam personalitatea. E foarte interesant de remarcat ca multe din planurile de regenerare etica au la baza tocmai evitarea realitatii. Dispretul fata de realitatea ne creeaza chiar si o senzatie ridicola de maretie. Caci in unii din noi exista vanitatea nebuna de a ne considera superiori realitatii, de a crede ca legile firii, moartea, sexualitatea sunt facute pentru a ne jigni… Multi oameni cred ca legile firii sunt inferioare si degradante in comparatie cu marea lor sensibilitate.Natura nu are principii, natura n-are ambitii etice, asa cum, de bine, de rau, noi avem, ea isi urmeaza drumul ei implacabil. Dar si noi facem parte din natura, si noi facem parte din aceasta miscare perpetua. Atunci, de ce sa ne revoltam atat de cumplit?”

  Teodor Mazilu

 38. Septembrie 14, 2010 la 23:17
  link permanent
  toader zice ca:

  ce faza…. tu ai schimbat articolul intre timp. ma miram eu de ce e acelasi numar de comentarii (36)

 39. Septembrie 14, 2010 la 23:32
  link permanent
  Petrov zice ca:

  bai adina du-te suge un burete de vase. pentru consistenta. deconstrui-mi-ai coaiele de dirida ce esti.

 40. Septembrie 14, 2010 la 23:40
  link permanent

  Adina vreau să te văd deconstruind bibliotecaru’. Nu cred.
  Darius: TL;DR – Mulţumesc.. nu ştiam de chestia asta, am râs.

 41. Septembrie 14, 2010 la 23:46
  link permanent

  Thumbs up! dacă aţi mers pe dexonline să căutaţi câteva cuvinte din cele spuse de bibliotecaru (sibilinic, obnubila, panegiric etc.)… a stai…

 42. Septembrie 15, 2010 la 00:07
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  pot sa scriu asa despre blogeri???

  niste labe care nu au ce face…

  baietei cacaciosi cand e vb de femei, si care nu vor sa mearga mai departe ca au prins un mic avant in spatele monitorului unde nu ii vede nimeni ca fac laba. da, aici i-a ajutat putin miile de carti citite.
  toti sunt frate zmeii zmeilor in spatele monitorului. cand te vezi cu ei sunt fix niste moluste.
  si cu cat fac mai urat, cu atat mai mult sunt niste cacanari.
  si cu atat mai mult m-as lua de ei, pana cad in genunchi si recunoasc ca fac laba in pat cu posterul lui angelina jolie intre ochi.
  toti suntem tristi. toti avem probleme. si eu nu mi le expun pe blog. sau nu ajung in halul asta. absolut toti avem probleme, mai multe sau mai putine, pentru unii grave, pentru altii un nimic. dar numai noi insine stim cat ne e de greu sa trecem peste ele. si cat de mult conteaza.
  mie sincer mi se par penibili. daca erau putini, as fi inteles ca sunt cateva probleme. niste erori, dar cand sunt toti asa, inseamna ca e un mare trend, cum a fost emo, la fel si astia. putin mai evoluati.
  adica ce au facut pana acum? au descoperit ceva de cade planeta in cur? nu. au facut niste poze si au tras un partz pe blog. atat. eventual mai fac o laba pe vreo foaie de caiet de desen.
  nu. ei se duc si scriu pe blog. si asteapta fraiere sa le vada genialitatea si sa le planga de mila. eventual sa le descopere frustrarile pe care ei nu au curajul sa le descopere. si sa le spuna.
  nu zic ca nu exista exceptii. clar sunt. doar ca e enervant ca a devenit un fenomen national asta cu blogareala.
  in fine. eu stiu clar unde ma aflu. daca vrea vreunu sa ma provoace in ceea ce stiu sa fac, il astept cu mare placere. unde nu stiu, nu stiu. si atat.
  i’m a fuckin human, not a star.

  daca ne-am vedea toti de treaba si am explora ceea ce stim sa facem, ar fi tare bine pentru natia de cacat care suntem.
  hai sa fim realisti, cei mai multi dintre noi suntem niste gandaci, niste paduchi pe planeta asta. avem marele noroc ca supravietuim asa cacati la cur cum suntem. sa mor eu. si astia stau pe bloguri si fac pe zeii. le-as da un mesaj din ala. treziti-va bah in plm la realitate. nu vedeti ca va curg mucii si balele, dar mno…
  or sa ajunga toti sa se desprinda de realitate ca nu mai stiu sa se intoarca inapoi. si or sa ramana blocati undeva intre doua texte. pardon, in ziua de azi intre doi bitzi pe un fir de internet.
  simplul fapt ca posteaza cu insistenta pe un blog anuleaza orice genialitate scriitoriceasca ce ar putea sa o aiba. de ce nu scriu un text acum si unul peste doua luni? gen sa fie ceva gandit, serios, studiata problema, explorat in toata putearea cuvantului, documentat. nu cuvinte aruncate ca sa ne aratam ce coaie textuale mari avem noi. ma lasa total rece…

 43. Septembrie 15, 2010 la 00:27
  link permanent
  Petrov zice ca:

  adina, iti recomand veraland.ro.

 44. Septembrie 15, 2010 la 00:33
  link permanent
  Razvan zice ca:

  Cu scuzele de rigoare, imi permit sa scriu si eu pe ‘cest blog pentru prima oara.

  Bai Adina, daca tot iti place tie sa citest bloggeri, sper ca observi in rubrica de comentarii cativa trolli care se cred mai presus decat restu pularailor care scriu si-si pierd viata in fata monitorului. Pai bine mai Adina, exact asta esti tu in momentul de fata. Da stai calma ca si cacatul tau miroase ca restul cacaturilor. Si tu scrii romane pe blog, incercand sa pari indiferenta si diferita fata de restul. Dar nu esti, bai Adina, diferita, tot pe net stai si tot tastatura folosesti ca sa incerci sa scremi chesti interesante, in opinia ta.

  Ce vreu sa zic, bai Adina, e ca atunci cand mai multi zic k esti, daca nu proasta, macar attention whore, atunci esti. Da Adina, tu.

 45. Septembrie 15, 2010 la 00:35
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  mersi. tu esti prieten cu ostap? si eu :)

 46. Septembrie 15, 2010 la 00:38
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  iti dai seama ca daca am scris textul de mai sus… am ceva de spus… impotriva la un fel de a vietui, cu riscul de a activa pe aceeasi platforma, da, recunosc.
  sunt bolnava, vino de-mi da un ceai, razvane, tu. in real life. poti?

 47. Septembrie 15, 2010 la 00:43
  link permanent
  Adina Bubulina zice ca:

  asa razvane si ceea ce spui tu imi suna a resemnare=> o forma de fericire falsa.
  ma pis pe toti bloggerii astia ca de asta o sa murim de foame, de lene si de prostie. si da, scriu pe aceeasi platforma cu ei. anume netul…
  cacat… si eu acuma..
  va pup pe toti… v-as lua la mine acasa…
  seara buna

 48. Septembrie 15, 2010 la 02:07
  link permanent
  TSP zice ca:

  Bubulino, io n-am blog. Ia-ma acasa si iubeste-ma ca pe-al tau. Ca ne-om contra si-n idei, dupa.

 49. Septembrie 15, 2010 la 08:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Acum 980 de cuvinte cuvinte inutile Adina Bubulina scria: “e pierdere de vreme sa stea cineva sa.. se enerveze cu voi.”

  Aşa că nu uitaţi: “vezi ca tu poti fi deconstruit lejer”!

 50. Septembrie 15, 2010 la 08:53
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Adina Bubulina, blogul ăsta ca şi viaţa în general, nu-s de tine.
  Las-o baltă că numai te afunzi în răhăţel. Sau continuă, noi ne distrăm tare bine pe seama ta, proast-o.

 51. Septembrie 15, 2010 la 08:55
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Corecţie, proasto.

 52. Septembrie 15, 2010 la 09:54
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=j1KSaUEu_T4&feature=related

 53. Septembrie 15, 2010 la 10:08
  link permanent
  jimerino zice ca:

  iar ma ordinara asta! fa, de data asta te-ai orientat si mai prost, asta e din cluj si e lenes, nu bate drumul pana la bucuresti ca sa-i faci tu o muie baloasa dar nepriceputa. ca sa nu mai zic de parul dintre tate. rasa ma-tii de bulbucata.

 54. Septembrie 15, 2010 la 10:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Foaaahahahah, şi io-am încercat să-i explic.

 55. Septembrie 15, 2010 la 10:48
  link permanent
  Adina zice ca:

  jimerino tie nu tre sa-ti raspund pentru ca esti urat. e simplu.

  darius, ce nume frumos ai. si esti si tanar… deci cum sa-ti spun? fiinto? copil?

  fragmentul ala care probabil te-a deranjat, i-l scrisesem lui ciubotaru pe blog. da, oameni cu 500 de poze pe fb si care se lasa de filosofie si se apuca de …promovarea imaginii, cu nesimtire. de asta zic ca sunt oportunisti. pardon, sunteti.
  fenomenul chiar a luat amploare. deci nu ati descoperit nimic genial, adunati firimituri de la oamenii geniali si le ambalati urban, desigur ca prinde la prosti. mii de prosti care va citesc. problema e ca societatea a ajuns sa va spuna la toti, dar la fiecare in parte “esti special” si voi chiar crezand, va bateti ca chiorii pentru postul de buricul pamantului.
  mai sunt oameni talentati, unii chiar talentati, care nu scriu pe bloguri, dar mnoh… si la mine la arhitectura sunt… o gramada. de ce spun ca sunt talentati? pentru ca ceea ce scriu, cum scriu, e puternic incarcat vizual. adica sunt unii oameni care chiar au ceva. si stiu asta si… nu simt nevoia sa dea din coate in halul asta. adica pana la urma, frate, de ce strigi? a, te uiti in oglinda, vezi ca esti chior, stramb, si te apuci de scris. si nu e nimic genial in ce spui, doar scrii incurcat, alambicat, ca sa pari interesant si sa te citeasca niste labagii. cu miile :) si sa-i faci pe acesti labagii sa-si piarda vremea, pentru ca oricum nu au altceva mai bun de facut, citindu-te pe tine si ridicandu-te la rangul de zeu, cand in realitate scrii cate o basina pe net in speranta de a fi..”salvat” si de a-ti rezolva problemele prin altii.
  baietel, iti trimit io prin posta un pix si o foaie, scrie si mie un eseu ceva, sau scrie pe net si da si mie sa citesc, da sa fie fain, tati, ca asa, incalcit putem toti sa scriem… toti putem sa avem blog…sa ne scriem basinile mintale. unii fac doar atat, traiesc din scris. e un fel de profesie. unii au alta profesie, dar si ei pot sa scrie :) si pot spune despre astia ca au o.. situatie mai buna decat cei care doar scriu. muhahaha :) )

 56. Septembrie 15, 2010 la 10:49
  link permanent
  Adina zice ca:

  in realitate oamenii astia nu au coaie. si nu au nici fatza. au doar domeniu pe net unde au un control mai bun.
  il mai citesc din cand in cand pe radu. pentru ca vede foarte bine niste lucruri si.. simte nevoia sa le exprime… FOARTE CLAR. adica e o diferenta intre el si foarte multi blogeri care sunt un fel de… copiii lui tudor chirila. vai “sunt special”, scriu basini.
  in viata reala toti aveti probleme. chiar daca unii sunteti mai frumusei asa… si unii chiar stiti asta :) va dati intalniri cu gagicile, de fapt de asta sunt blogurile… urlati ca niste caini fara sa faceti in fapt nimic deosebit pentru planeta asta, dar dureaza cam… cate o saptamana sa ajungeti la locul de intalnire… pentru ca va scad coaiele… tre sa intrati in viata reala.. “mama ce fac? sunt cacat pe mine”… dupa care fetele constata ca sunteti niste… fete si voi :) de fapt !!!
  hai frate crezi ca nu stiu cum e cu astea? sau ar trebui sa simt vreo rusine ca imi spui tu pa net ca sunt proasta? de ce oare imi spui?
  prefer sa ies de mana cu un ciumpalac mai frumos si nu chiar atat de…”genial” ca tine, adica basit la minte… ce-ai cu mine? ti-e ciuda ca stau in viata reala in linistea mea?

  e simplu, unii se uita in oglinda si nu le place ce vad, aici ii ajuta artile citite… pe blog. si da, e deranjat ca unii o fac cu nesimtitre, adica nu au simtul penibilului… au mai scris frate oameni…nu tre sa ne spui tu cum sta treaba, nu e nici macar unic ceea ce spui tu, doar incalcit, si la fraieri li se pare ca da bine.

  in realitate sunteti niste nimeni.

  ce uameni frate, te critica pentru ca existi si pentru ca respiri si pe geam din cand in cand, in afara de in spatele monitorului.

  hai ma jet.

 57. Septembrie 15, 2010 la 10:56
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Adina, piţipoancă a limbii române care eşti, blogării sunt urâţi şi deaia se apucă de scris? Ai scris atâtea cuvinte să zici căcatul asta?

 58. Septembrie 15, 2010 la 11:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aolo, asta nu-ncape într-un singur comentariu.

  Adină, vezi că tu poţi fi deconstruită lejer: tu până mai ieri aveai pe Facebook vreo 5-6 albume pline de poze în aceeaşi poziţie, cu frunza veştedă deloc filozofică, pe lângă care mi-ai mai îndesat poze – ziceai tu artistice – cu – mă rog, ceea ce numeai – ţâţele goale, cu rugămintea expres să le pun pe Jeg “dacă am curajul”, folosind aceeaşi psihologie inversă găunoasă ca să mă convingi eşuat să “ne vedem la o cafea”.

  Mai jos n-am citit, ca să mă pot exprima.

 59. Septembrie 15, 2010 la 11:25
  link permanent
  jimerino zice ca:

  simplu, simpluţă, macar esti constanta pe o linie.

 60. Septembrie 15, 2010 la 12:04
  link permanent

  Bă fraţilor,poate Adina chiar are dreptate. Poate chiar sunt urât şi-mi găsesc liniştea scriind pe blog şi la comentarii pe blog-ul lui Darius. De mâine mă las. Bag pula. Intru în viaţa reală.

 61. Septembrie 15, 2010 la 12:17
  link permanent
  Adina zice ca:

  exaaaact. ma doare in p**** daca apar pe net. chiar va rog sa ma faceti vedeta. nu ma intereseazaaaa…
  si da vreau sa ma vad cu toti la o cafea…. ca stiu ca asta se practica, pe ascuns, de catre toti blogerii.
  macar eu spun asta pe fata, sunt exploratoare :) )))…. muhahahahaha

  nu stiu ce ii aia psihologie inversa :) eu doar sunt sincera si scriu cum gandesc intr-un anumit moment, bineinteles peste un timp s-ar putea sa ma neg, si voi sa ma injurati, doar ca nimeni nu gandeste liniar. cred ca propria negare e buna… avem cu totii judecati de filosofi :) )) dupa cum se pare pe bloguri :) ah mai invat si eu ceva… sa-nnebunesc daca nu va apreciez…

  de asta si eu ma postez prin comentarii, si vreau sa devin vedeta pe net, vreau sa impresionez… vreau sa… vreau sa fiu un staaaaarrrr…

  iar am scris si nu am gandit, sau am gandit? nu stiu. am gandit?
  m-am plictisit, vreau sa ma apuc de “blogerite” fara coaie. cu coaie intelectuale, desigurrr…

  nu mai intru pe aici ca m-am plictisit, insa ma gasiti la numarul de telefon… pe care pitic gratis il are. va rog sa i-l cereti !!!!!!!!!!!!!!! caci sunt plictisita rau…

 62. Septembrie 15, 2010 la 12:33
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Adina, încearcă totuşi să renunţi la droguri.

 63. Septembrie 15, 2010 la 12:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Întreb retoric, tu realizezi că-ţi publici propriile comentari de pe Jeg pe Facebook şi-ţi dai like singură la ele?

 64. Septembrie 15, 2010 la 13:21
  link permanent
  Adina zice ca:

  pai da asta fac!!! fix asta fac.
  cineva tre sa le spuna unora unde se afla. si mi-e lene sa scriu de mai multe ori acelasi lucru :) normal ca dau copy paste.
  hai sa ne futem.

 65. Septembrie 15, 2010 la 13:33
  link permanent
  Adina zice ca:

  inteleg ca blogurile is pentru aia care nu au treaba sau nu au alta ocupatie… mai serioasa… decat de a striga.
  adica una e sa iti dai like singur/a la niste copy paste uri, alta e sa ii urmaresti pe altii si sa scrii continuu…continuu despre cat sunt de prosti. adica de ce faci asta? chiar iti pasa daca ei realizeaza daca sunt prosti sau nu? daca faci asta inseamna ca vrei sa(-ti) rezolvi ceva. in ambele cazuri. le arati cat sunt de prosti, ca sa le faci u bine, implicit tie, sau, razi de ei, ca sa te simti bine, adica tot ca sa-ti faci un bine, pri ei. si din moment ce ai dorinta asta, inseamna ca esti undeva… mai jos. adica nu inteleg de ce iti pasa atat de mult?
  vrei sa faci un top cu profilele de fb?

  hai coaie, scoate-i pe toti la o cafea. si vin si eu cu un tricou cu like! mulat pe tzatze.

  hahaaaaai sa trolam in viata reala… hai ca vreau sa beau o cafea cu toti astia care scriu….

 66. Septembrie 15, 2010 la 13:41
  link permanent
  Adina zice ca:

  iti fac 700 de comentarii pana diseara.. jurrr
  si multe like-uri :) ))

 67. Septembrie 15, 2010 la 13:53
  link permanent
  jimerino zice ca:

  mulat…ce? cum zici? nu, serios? este fizic posibil?

 68. Septembrie 15, 2010 la 14:10
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Care ştie un exorcist bun pt. Bubulina?

 69. Septembrie 15, 2010 la 14:13
  link permanent

  @ Adina Bubulina
  Recunosc că nu am înţeles foarte exact ce aţi vrut să spuneţi prin… “clona, vezi ca tu poti fi deconstruit lejer”. Să înţeleg că doriţi să mă întorc la originile embrionare? Mă trimiteţi la origini? Cu alte cuvinte mă înjuraţi grav? Eu vreau să înţeleg exact, lipsit de echivoc, aşa că vă rog să explicaţi ce aţi vrut să spuneţi, foarte exact.

 70. Septembrie 15, 2010 la 14:16
  link permanent

  @ Adina Bubulina
  PS.
  Faptul că se pare că aţi citit “Ipocrizia disperării”, este un punct în plus.

 71. Septembrie 15, 2010 la 14:16
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Adina, multam fain. Dupa numitul Proust Marcel (un trol), care cauta timpul pierdut, textele tale sunt a doua provocare majora. Mai am doua cuvinte de zis:

  A buddhista tanok alapján

  A halál bekövetkeztének három alapvető oka van: a karmikusan meghatározott élet vége, az életre való érdem megszűnése, illetve az életenergia kimerülése.

  Mi a halál?

  A halál az elménk és a testünk kapcsolatának megszűnése miatt következik be. Bár mindenki tudja, hogy élete egyszer véget ér, tudásunkat azonban nem kívánjuk e téren bővíteni, sőt igyekszünk úgy élni, mintha örökké tennénk azt. Ily módon a világ dolgai különös jelentést kapnak életünkben, legyen szó az anyagi javakról, tárgyakról, illetve az elvont fogalmakról, mint a hírnév és az elismertség. Könnyen bekövetkezhet tehát, hogy mikor eljön az időnk, teljesen felkészületlenül állunk e természetes folyamat előtt.

  Sokan azt mondanák, hogy akkor van vége életünknek, mikor megáll a szívünk, de ez nem teljesen igaz. Míg a testünk elménkkel kapcsolatban áll, fizikailag még nem léptük át az élet küszöbét. A testünk olyan akár egy kísértetház, melyben a lelkünk a kísértet, mely halálunk után is tovább él. Lelkünk se nem fizikai, se nem egy fizikai folyamat mellékterméke, hanem a testtől teljesen független teremtmény.

  A halál jelei

  A jelek lehetnek távoliak és nagyon közeliek is. A távoli jelek egyfajta figyelmeztetések, hogy érdemes előkészületeket tennünk rá, hogy békével távozhassunk el. A jelek akkor is feltűnhetnek, ha nem is szenvedünk egyébként betegségben. Lehetnek testiek, lelkiek, vagy akár álombeliek is.

  A lélek utazása

  A lélek olyan, akár az esőcseppek, melyek lehullanak az égből a mezőkre, és örök körforgásban újból és újból keringenek az ég és a föld között. Sokan, akik egész életükben ignorálták a halállal való foglalatosságot, igen nyugtalanul haladnak az idők végezete felé. Többen közülük csupán ez idő tájt fordulnak a meditációhoz. A meditáció segít elfogadni és megérteni a halál tényét, ugyanakkor a környezetünk számára is elviselhetőbbé tenni a veszteséget. Ebben az időben a hozzátartozóinknak éppúgy szüksége van arra, hogy valahonnan erőt merítsenek a búcsúzáshoz. A pozitív energia vagy bennünk van, vagy nincs, de semmiképpen nem szabad negatív hangulatban elbúcsúzni egymástól!

  Az álom

  Buddha szerint minden, amit teszünk a lelkünk műve. A lelkünk olyan, akár egy mező, melyen a tetteinkkel hintjük el a magvakat. Az álomba merülés igen hasonló a halál eljöveteléhez. A testi folyamataink lelassulnak, az elménk pihen, lelkünk nyugovóra tér. Az egyetlen különbség az álom és a halál között, hogy az utóbbinál a tiszta fény, mely alvás közben is jelen van a test és a lélek között, egyszerre megszűnik. A halál és az újjászületés között található egy köztes állapot, melynek során döntésre kerül, hogy miként születünk újjá, aszerint, hogy lelkünk melyik része sérült életünk során és melyik nem.

  Az újjászületés megértése

  Az újjászületésnek két oka lehet: ha egyéni tetteket akar lelkünk végrehajtani, vagy, ha karmánk még nem teljesült be. A karmánkat örökölhettük szüleinktől, vagy önmagunk karmája is lehet, vagyis szüleink kapcsolatának karmája átöröklődik ránk már a nemzés pillanatában.

  Corect, nu?

 72. Septembrie 15, 2010 la 14:43
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Adinuta, te fac un dans pe melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=shi_TBr_TbI

 73. Septembrie 15, 2010 la 14:45
  link permanent

  Scurtă istorie a defazajului dintre guşă şi căpuşă

  Ab initio:
  La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Intelectual şi Intelectualul era Cuvântul. Acesta era întru început la Intelectual.

  Insa scrisul, care, nu pot sa nu recunosc, are o oarecare doza intelectuala, te face sa te scarpini cand si cand dupa ceafa. Problema nu e scrisul in sine, ci cum il practici. De ce il practici, si, pana la urma, ce scop au unii ca sa faca altora un anume ceva.

  Ad masturbor:
  Atunci a zis Iuda către Onan: “Intră la femeia fratelui tău, însoară-te cu ea, în puterea leviratului, şi ridică urmaşi fratelui tău!”. Ştiind însă Onan că nu vor fi urmaşii ai lui, de aceea, când intra la femeia fratelui său, el vărsa sămânţa jos, ca să nu ridice urmaşi fratelui său.

  baietei cacaciosi cand e vb de femei, si care nu vor sa mearga mai departe ca au prins un mic avant in spatele monitorului unde nu ii vede nimeni ca fac laba

  Telos:
  Femeia ta se va desfrâna în cetate şi fiii şi fiicele tale vor cădea în ascuţişul sabiei

  hai sa ne futem

  Şi încă fără semn de exclamare (sau mirare, că nu-mi dau seama cum este cazul).

  Închei cu un citat din Lily Tomlin, care poate ar fi trebuit să fie un frumos motto…
  We have reason to believe that man first walked upright to free his hands for masturbation.

 74. Septembrie 15, 2010 la 14:47
  link permanent

  @ ügyvéd

  ezoterikus.hu?

 75. Septembrie 15, 2010 la 14:51
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  deci nu…..
  am ras cu lacrimi.

  http://avem.wordpress.com/2009/02/17/in-mintea-mea-umblu-in-pula-goala/

  am mai gasit unul. nu zic ma ca unii nu sunt inteligenti… dar sunt depresivi, saracii de ei.

  darius. da. am poze pe net. si-mi dau like pentru ca sa fiu crezuta narcis :) eta asa.
  cred totusi ca e mai in regula sa-ti dai singura like decat sa-ti scanezi pula si sa o pui pe blog. ew…

 76. Septembrie 15, 2010 la 14:56
  link permanent

  @ ügyvéd
  Aveţi gusturi bune, Vladimir Semyonovich Vysotskyj!
  Ştiţi sper că melodia începe poetic, faleză, cai care aleargă, biciul masochist, iubita alături, ceaţa, extazul fatal… dar se termină dramatic cu o frumoasă cădere de pe faleză în prăpastia înspumată.

 77. Septembrie 15, 2010 la 15:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cât a rulat Biblel! Nu aici, mai sus. CÂT!

  Mă rog, clona.

 78. Septembrie 15, 2010 la 15:15
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  faza e ca unii au timp sa scrie pt ca ei doar asta fac, de asta dau de pamant cu altii care nu scriu, de asta unii cauta altora chestii pe net ca sa rada si sa isi bata joc. cu asta se ocupa.
  diferenta e ca unii au o parere si pot sa aibe bloguri dar nu simt nevoia sa se publice pt ca au altceva mai bun de facut.
  iar altii nu pot face decat sa scrie. sau fac jurnalism.. ca sa scrie, ca sa aibe niste bloguri cu reclame la chiloti pe ele, ca sa scoata niste bani..din scris, sau scris pe la diverse ziare.
  mi se pare jenant, pt ca au scris altii genial pana acum 100 de ani…
  ei doar ambaleaza acelasi cacat…plus ca mai sunt comentatorii de articole, care doar asta fac, adica stau ca niste caini si se injura unii pe altii
  gresesc cu ceva?
  nu! e fix asa..
  de-aia spuneam ca aia care intr-adevar studiaza si scriu ii numeri pe degetele de la o mana, cei seriosi, care si-au dedicat viata chestiei asteia. chiar daca metoda e blogul. tot respectul pt ei. dar niste labe in pula goala pe balcon care scriu niste bashini, ca nu poti numi altfel un ambalaj nou al unei idei celebre, nu merita nici macar atentia de a ii citi. ei de la inceput au plecat pe calea asta, ipoteza total falsa si costisituare de educatie si timp.

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 79. Septembrie 15, 2010 la 15:22
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @clona, köszi szépen. Taman ezoterikus.hu e. Gratulálok.

 80. Septembrie 15, 2010 la 15:25
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  darius tu stii ce cititori ai? din aia care isi completeaza la fesbuc statutul in relatie… si ce anume urmaresc ei pe net.. hai sa-nnebunesc ce-a ajuns tineretu asta.
  deci astia te citesc pe tine.
  astia cu single care stau pa net… unde lumea s-agatza…

  stai asa ca-mi pun pe wall poza cu mine nefotosopata. si-mi dau singura like.

 81. Septembrie 15, 2010 la 15:28
  link permanent
  jimerino zice ca:

  imprieteneste-te fa-n rasa ma-tii cu mine pe facebook! ma fascinezi.

 82. Septembrie 15, 2010 la 15:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mai zi-mi despre mine.

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 83. Septembrie 15, 2010 la 15:35
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  jimerino tu esti ala de-mi da mesaje de dimineata?
  ia trenu si hai incoa…

  darius.. esti ochelarist. si nu-mi placi :)

 84. Septembrie 15, 2010 la 15:35
  link permanent
  jimerino zice ca:

  taci ma-n pula mea si tu, futu-ti pe blogu’ asta care stai in pula goala pe balcon si ambalezi idei! eu am treaba serioasa. fa, te-mprietenesc de nu te vezi!

 85. Septembrie 15, 2010 la 15:37
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nu te intelegi cu asta. mai fato, cum natiunea mamicuta-tii sa-ti dau mesaje dimineata? tu esti d-aia care crezi ca mesajele se trimit prin forta gandului? primesti si de la yoda? da acolo ce trebuie dat si lasa comentariile.

 86. Septembrie 15, 2010 la 15:37
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  da tu esti dupa ochi…
  da da daaaa
  sa-l anunt si pe radu cine il citeste pe el…
  frateee…. ce jungla de labe triste :)

 87. Septembrie 15, 2010 la 15:39
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  sau ma insel???

 88. Septembrie 15, 2010 la 15:40
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  cine e cristian pop…???
  deci liniste ca nu ma pot concentra…
  ziceti pe rand.

 89. Septembrie 15, 2010 la 15:45
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu nu sunt cristian pop.

 90. Septembrie 15, 2010 la 15:46
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Adinuta, daca nu ai zis labe triste in batiste, n-am facut nimic. Musca cu dintii din ei! Huooo misoginilor care scriet-i jigniri.

  @clona, asta va place? http://www.youtube.com/watch?v=7fCsehRCn2w

 91. Septembrie 15, 2010 la 16:06
  link permanent

  @ ügyvéd
  Parcă este slogan turistic. Oltul încet curgător peste Harghita… :D
  Un pic prea liric pentru mine. De la maghiari mi-ar plăcea nişte dinţi de dragon… Tankcsapda, dacă aţi auzit despre ei. Aljas Kúszóbab sunt şi ei destul de buni şi, desigur, Kerekes Band care sunt tari de tot.

 92. Septembrie 15, 2010 la 16:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cine e Cristian Pop e ca o întrebare biografică. Un fel de about din epoci trecute.

 93. Septembrie 15, 2010 la 16:19
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Daca-i stii numele complet si isi completeaza toate datele in campuri pe Facebook, public, nu inteleg intrebarea.

  Mai intreb odata blogării, nimeni n-a gasit vreun exorcist\psiholog bun pt. Bubulina?

 94. Septembrie 15, 2010 la 16:29
  link permanent

  Eu zic că ar fi necesar un film pentru a ne lămuri cum este cu domnişoara Alina, înainte şi după prelucrarea “fotoşopată”. Pardon, foto şi o pată.

  Darius, fă tu fetii un film de tipul pagina 5, pentru a se prezenta cumsecade pe “fesbuc”. Pardon, fes buc’. Cine ştie ce “blonda lui Bote” iese şi pe urmă stăm toţi la coadă să ne dea care un triciclu Pegas, care o pereche de chiloţi… una alta.

 95. Septembrie 15, 2010 la 16:33
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Bubulino, propun o orgie cu vreo 10 blogări să-ţi revii. Ce zici?

 96. Septembrie 15, 2010 la 16:38
  link permanent
  jimerino zice ca:

  bibli, alina e alta. cum cacat crezi ca ar suna alina bubulina? gandeste un pic, ce naiba!?

 97. Septembrie 15, 2010 la 16:43
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @clona, si eu sunt un liric, in rarele momente in care nu-s ludic sau lubric. Kerekes Band e pe gustul meu.
  Adinuta, nu te lasa! Te sustin de la spate, cu tarie! So pe ei! Grrrr!

 98. Septembrie 15, 2010 la 16:50
  link permanent

  @ jimerino
  Nu contează, să ajungă fotomodelată pe la TV, că pe urmă ne scoatem şi noi, promotorii. :D

 99. Septembrie 15, 2010 la 17:03
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  =)))

  mi se pare absolut interesant conflictul asta dintre blogeri si lumea care nu e bloagara. adica mi se pare fain ca daca ai dusmani, cumva coexisti.
  in momentul in care te razboiesti cu unul il faci sa traisca, sa-si adune armele.. sa te infrunte… are cumva ocupatie.
  bai frate dar cand i-ai spus ca intelegi de ce face chestia asta, l-ai lasat in curul gol. nici bomba atomica nu e mai tare decat asta!

 100. Septembrie 15, 2010 la 17:10
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Ce chat mişto avem aici, o să mai revin cîndva.

 101. Septembrie 15, 2010 la 17:13
  link permanent
  Marian S zice ca:

  100 de comentarii în două zile ? Sută-n mie că obţinem o mie !!!

 102. Septembrie 15, 2010 la 17:14
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  darius? defineste conflict!
  defineste agresiune! lasa vrajala cu esti proasta.
  deci ce inseamna? atac la persoana, nejustificat?
  hai sa-nnebunesc… stiam ca.. justificat…
  mirific. bravo, tati.
  2, stai jos.

  mi se pare ca e mai simplu sa asimilezi ceva si sa-ti integrezi in universul gandirii tale dupa forma perceptiei tale. eventual sa negi ceea ce nu iti convine. adica merge si “esti proasta” , e o forma de negare a unei prezente.
  sau sa negi… orice te ataca. sau orice nu iti convine.

  mi se pare ca daca ai accepta o idee, care poate fi si adevar pana la urma, inseamna a-ti nega tie toata activitatea ..de blogger, sau insasi viata ta. atunci transformi adevarul intr-un adevar propriu tie, adica usor sau mai mult distorsionat, sau chiar in non-adevar. ca doar nu te-oi apuca sa-ti negi insasi existenta si datele pe care le ai deja in tine, sau sa te pisi pe 20 de ani de viata pe care ii ai in spate?!
  mi se pare corect. adica daca esti o laba trista graitoare pe net nu ai cum sa te schimbi cand cineva iti spune ca lumea poate sa fie si altfel, daca tu esti pus pe contrazicere. tre sa existi cumva… fie si in razboi cu lumea intreaga.. pana la urma de asta ai blog :)

  reificare-> dex online
  e un termen care se foloseste mai degraba pentru copii. pentru ca ei inteleg lumea care ii inconjoara… altfel decat este ea. dar merge si la bloggeri.

 103. Septembrie 15, 2010 la 17:17
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  asa, si sugeti pula.
  mi se pare corect.

 104. Septembrie 15, 2010 la 17:28
  link permanent

  Da, aşa… să discutăm despre reificare şi Julien Benda.

 105. Septembrie 15, 2010 la 17:37
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  io vreau sa raspunda darius si pe urma sa ne futem cyber

 106. Septembrie 15, 2010 la 17:39
  link permanent

  @ Adina Bubulina
  Încercaţi să nu vă impuneţi punctul de vedere cu violenţă, pentru că atunci va fi viol.

 107. Septembrie 15, 2010 la 17:50
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Adinuta, si mie mi se pare corect. A cui p liniuta ula tea-i referit? De cate ori ai fost la capatul opus fermoarului, caprioara mica? Si eu tocmai ma gandeam sa-ti cer prietenia. Ufff!

 108. Septembrie 15, 2010 la 18:27
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Adina (Bubulina),

  Toată ziua vorbeşti de futut şi de pulă. Ce zici tu să venim vreo 10 blogări şi să ne sugi tu nouă pula?

  La sfârşit îl aducem şi pe Darius să vină pe faţa ta.

 109. Septembrie 15, 2010 la 20:43
  link permanent
  sten zice ca:

  ce pula mea e cu chatu’ asta?!asta voia sa spuna ceva de genu:”venira astia cu cartile,frate!”.adica astia de cititi aveti pula mica,faceti laba si nu aveti viata sociala.un cacat mai slefuit ca asta nu puteai sa repeti!auzi pisi,sa-mi dai si mie accept pe facebook ca tare imi plac pisdele spirituale cu sindromul down!in rest besi in pula mea!

 110. Septembrie 15, 2010 la 21:01
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  ia pixu si scrie ceva, daca nu, da-i lu mata.
  si sugi si pula, pun pariu ca esti gay.
  da intai hai sa ne futem!!!!

 111. Septembrie 15, 2010 la 21:15
  link permanent
  sten zice ca:

  fa,dupa ce ca esti proasta iti mai pui si chilotii in cap!stii,era “ma-ta”.
  altfel,ce trebuia sa scriu?pula mea,tu nu esti doar incredibil de inculta,tu esti proasta vocational.hai,da-mi accept pe faceebook si apoi te fut!

 112. Septembrie 15, 2010 la 21:22
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  nu pot sa-ti raspund. o sa va primiti toti tagurile bine-meritate, in frunte cu blogarii detinatori de coaie pixelate. depresivilor.
  da nu acuma, ca ma duc sa fac o laba. sunt racita si te rog sa-mi aduci un ceai. ai grija sa nu scuipi in el ca ma prind. te pup

 113. Septembrie 15, 2010 la 21:34
  link permanent

  Haideţi că vă spun eu… Adina Bubulina este de fapt tot Bija măi… Numai el putea să ceară ceai. :D

 114. Septembrie 15, 2010 la 21:35
  link permanent

  L-am des-conspirat.

 115. Septembrie 15, 2010 la 21:41
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  e un prost cristian pop care mi-a dat block si eu nici macar nu i-am dat accept. deci, darius(ptiu, ce nume frumos ai), pui, astia te citesc pe tine?
  in locu tau m-as baga la 7 metri sub pamant. nu mi-ai raspuns la intrebari, nu-i nimica.. lasa ca vedem cine si cum apare pa net, frate… ca suntem in epoca lu’ coiu’ cel cul.
  vreau sa va exprimati, vreau scandal si rafuiala intelectuala, vreau coaie internautice… vreau… vreau :)
  seara buna. dupa ce beau doo beri va scriu in stilu pitici :)

 116. Septembrie 15, 2010 la 21:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

 117. Septembrie 15, 2010 la 21:51
  link permanent

  Pot pune şi eu poze pe comentariile JEG?

 118. Septembrie 15, 2010 la 21:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Desigur, Biblel.

  Gratis.

 119. Septembrie 15, 2010 la 22:06
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  S-a făcut cu ou, acuma vrea şi cu oţet.

 120. Septembrie 15, 2010 la 22:15
  link permanent

  Ia să vedem un exemplu, de probă…

 121. Septembrie 15, 2010 la 22:16
  link permanent

  Mda, nu merge… poate tocmai că e ieftin :D

 122. Septembrie 15, 2010 la 22:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O pulă, nu ştii tu pune.

 123. Septembrie 16, 2010 la 00:48
  link permanent
  fana lui ügyvéd zice ca:

  Somebody stop her!

 124. Septembrie 16, 2010 la 08:22
  link permanent
  Tatăl lui Adina zice ca:

  Băieţi, vă rog să nu-i mai răspundeţi Adinei. Ea suferă de “blogomanie anală”, o boală cumplită care o face să vrea să-i sugă pula oricărui blogger care îi dă importanţă.

  Vă rog fiţi înţelegători şi ignoraţi-o!

 125. Septembrie 16, 2010 la 09:01
  link permanent
  F zice ca:

  radu, tu esti tac-su? e unul dintre piticii tai? *fapfapfap*

 126. Septembrie 16, 2010 la 10:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Foaaahahahahahahahah. (Nu, nu e Radu.)

 127. Septembrie 16, 2010 la 10:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  fii atenta! daca da dreacu sa intru pe facebook ala si sa vad ca nu suntem prieteni, cand te prind prin oras te spulber repetat cu cate un combo de sut in frunte-croseu in ceafa.

 128. Septembrie 16, 2010 la 10:22
  link permanent
  Tatăl lui Adina zice ca:

  * fap fap fap *

 129. Septembrie 16, 2010 la 11:11
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ai supt-o-n kekosan, te rup, te sparg, te zapacesc! iti dau cu vijelie. te naucesc. te plimb intre pumni ca pe o zdreanta thailandeza. caieste-te!

 130. Septembrie 16, 2010 la 11:26
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ fana lui ügyvéd, mi-ai mers la casa sufletului. http://www.youtube.com/watch?v=LRvGq0mbjQs&feature=related

 131. Septembrie 16, 2010 la 13:31
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  ce-i căcatu’ ăsta. iar am nimerit în latrină?
  dacă chiar e proastă (pare, dar aparenţele pot înşela iar eu n-am avut onoarea s-o cunosc), atunci lăsa-ţi-o-n războiul şi pacea plăţii domnului.
  mai bine v-aţi ocupa de inepţia emisă de găzdoiul nostru, aia cu maio-n vinete (ptiu drace, că-mi vine şi să mă las de meserie!) şi care mi se pare foarte periculoasă pentru viitorul copiilor pe care-o să-i aveţi, unii din voi chiar cu adinuţa.

 132. Septembrie 16, 2010 la 13:39
  link permanent
  Tatăl lui Adina zice ca:

  Maioneză cu vinete * fap fap fap *

 133. Septembrie 16, 2010 la 14:23
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  mersi mersi, ott, cu tine chiar vreau sa ma intalnesc, da-mi adresa, numarul de telefon, intai feisbucu. da nu acuma ca tre sa le fac la astia un articol pa net, nu ma las pana nu apar la teve, ca nu se mai poate.. li s-a spart canalizarea.

 134. Septembrie 16, 2010 la 14:32
  link permanent
  Adina Bubulina [not] zice ca:

  darius tu sugi pula

  [Cristiaaan. Tu crezi că nu mă uit io la IP-uri. Nu m-ar înjura Bubela atât de macabru, care vrea ea mie să mi-o... îmi.]

 135. Septembrie 16, 2010 la 14:58
  link permanent
  Cris zice ca:

  Bă, Darius…daţi un interval în curtea şcolii 1-1 cum îi zicea la piticu’ gratis.

 136. Septembrie 16, 2010 la 15:00
  link permanent
  Cris zice ca:

  “Tablou cu lupi” pentru Adina.

 137. Septembrie 16, 2010 la 15:03
  link permanent
  Bubulina Perversă zice ca:

  Da măi Darius, m-ai prins. Mi-e dor de Adinuţa. Era atât de proastă şi în acelaş timp perseverentă… nu am mai întâlnit pe nimeni aşa..

 138. Septembrie 16, 2010 la 15:37
  link permanent
  jimerino zice ca:

  a dreacu’ da coarda rapciugoasa, ma respinge.

 139. Septembrie 16, 2010 la 15:55
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  si tu ai coaie blog? inseamna ca n-ai pula. io asa stiu ca e la astia :D adica au asa un coi jumate…

  ma gandesc ca poate ai descoperit si tu ceva la nivel universal astfel incat sa ne cacam toti pe noi cand te citim. io de exemplu nu am descoperit nimic la nivel universal, da stau asa… ca o cugetatoare ce sunt… si ma intreb, imaginatie bogata avand(ca ma ocup cu arta si stii ca oamenii astia sunt mai cu imaginatia vizuala), cam cum anume s-o futut ma-sa cu tactu de ai iesit tu…fix asa…

  sunt fiinta intelegatoare… si va si spun ca va inteleg, nefericitilor, si stiu ca atunci cand va spun asta e ca si cum v-as arunca tamaie in ochi ca la draci… daca intelegi ce vreau sa spun…desi ma indoiesc, la ce privire si ce poze ai pe blog, mai degraba aduci spre necuvantatoare, sau daca nu inca, ar trebui sa incerci. ai fi de un real ajutor planetei. un bloger in minus. si ne si futem daca reusesti asta. imi plac cainii :)

 140. Septembrie 16, 2010 la 15:55
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  ma-ta*

 141. Septembrie 16, 2010 la 15:59
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  * fap fap fap fap fap fap fap * …….. * fap fap * …. * fap fap fap fap fap *

 142. Septembrie 16, 2010 la 16:21
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Continuaţi. În sfîrşit jeg adevărat.

 143. Septembrie 16, 2010 la 16:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hai, ia, dacă tot a comentat cu atâta nesaţ, să-i schimb eu Bubulinei numele în cel real, aşa, să o indexeze motoarele, în caz c-o caută cineva, vreun potenţial angajator care vrea totuşi să ştie sigur, ta’-su sau vreun nefericit inconştient care vrea cu vulnerabilitate să-şi refacă viaţa după o relaţie eşuată şi nu dă cu uşurinţă de ea…

  Că doar Google-ul e veşnic, nu?

 144. Septembrie 16, 2010 la 16:56
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  ah tocmai ce vroiam eu sa mi-l scriu
  da-mi apare si pe feisbuc ma….
  ma stie lumea…
  deci nu-i problema….
  n-am probleme cu angajarile
  linisteste-te
  si am si cont pe dev art cu tzatze..
  a mai facut si radu asta… adica ce faci tu….

 145. Septembrie 16, 2010 la 16:58
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  esti in reluare tu, darius :)

  stie lumea de mine de prin iarna :)

 146. Septembrie 16, 2010 la 16:58
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Sărut mânuţele, d-şoara Banaseanu.

 147. Septembrie 16, 2010 la 17:00
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  ai descoperit si tu acuma un cacat :) ))

  crezi ca a rasarit soarele din fund de la tine.. cum ar zice pitici gratis…. cu ce ti-o ajuta ca stie lumea cum ma cheama?
  adica daca din asta iti extragi tu bucuria… mi-e mila sa stiu ce e in sufletul tau. cred ca e mai grav decat ce e la radu. macar el e frumos… dar tu.. ce stres o fi pe capul tau cand te vezi in oglinda… chior asa…? am vazut ca si astia de te citesti tot vai mama lor i-a inzestrat natura. probabil ca de asta va promovati atata pe net.
  ei.. cu baietii frumosi care stau pe net… e alta problema… si nu o putem discuta :)

 148. Septembrie 16, 2010 la 17:01
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  te citesc*… of

 149. Septembrie 16, 2010 la 17:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu că ştie lumea, dragă… că te găseşte fără să te ştie, aia e mai relevant.

 150. Septembrie 16, 2010 la 17:05
  link permanent
  fana lui ügyvéd zice ca:

  @ügyvéd ai rulat cu piesa :)

 151. Septembrie 16, 2010 la 17:08
  link permanent

  Nici nu mai am ace spune, a fost spus totul… a rămas NIMIC. Să vorbim deci despre nihilism? :D

 152. Septembrie 16, 2010 la 17:09
  link permanent
  fana lui ügyvéd zice ca:

  Adina esti in criza de atentie.

 153. Septembrie 16, 2010 la 17:10
  link permanent
  jimerino zice ca:

  asta cu de un real ajutor planetei m-a umplut de invidie. e cea mai buna poanta pe cincinalu’ in curs. se vede ca umbli cu arta, sau pula mea. acelasi lucru. da’ sa faci spume, observi ce greu e sa-ti gasesti pe careva sa te bucure cu niscaiva pula? nu-ti da de gandit?

 154. Septembrie 16, 2010 la 17:14
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  ba io n-am blog. si cu asta nu mai e nimic de zis despre atentie. hai sa ne futem totusi… poate ma insel.. nu stiu… hai hai hai… iti dau adresa…

 155. Septembrie 16, 2010 la 17:24
  link permanent
  TSP zice ca:

  DID.

 156. Septembrie 16, 2010 la 17:29
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  da pana la urma care e diferenta dintre mine si voi? aaaa… voi va porcaiti pe net cu nume mascate? sa nu va stie angajatorii… am inteles.. da… e o diferenta… inseamna ca aveti mai multe de ascuns… un om cu cat se camufleaza mai mult cu atat mai mult cacat gasesti intr-insul. deisgur e doar o teorie… poate ma insel si… rasare soarele de pe blogul lui darius. nu stiu astept sa descoperiti si voi ceva… formula fututului real, sau chestii de genul asta.. toti sunteti frate niste depresivi care faceti laba pe ciorna dinaintea postarii pe blog… hai sa fim seriosi.. la ce fete aveti… adica de asta banuiesc ca iritati lumea…
  nu stiu.. darius macar tu te-ai gandit la un terapeut? eu stiu ca oamenii care sunt asa… cu defecte.. vizibile… sunt mai streati cumva. cred ca si plesu e trist.. nici mie nu imi place cum arata.. adica nu l-as lua de barbat… doar ca voi, nu, rectific… foarte putini dintre voi, pentru ca blogerii ok se numara pe degete… stati pe undeva pe la…usile culturii.. ca niste cersetori… oportunisti..desigur..

  bai vreau sa beau o cafea cu darius asta si nu reusesc.. si ma gandesc sa scriu asa pe direct.. poate ma baga in seama :(

 157. Septembrie 16, 2010 la 17:39
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Adinuţa, te rog, pişă-ţi gândurile aici pe blog-ul lui Darius. Chiar dacă nu îţi mai răspundem, să ştii că te citim cu maximă atenţie.

 158. Septembrie 16, 2010 la 18:02
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, asta cand zice de careva ca-i urat vorbeste serios sau e autoironie mult prea fina?

  http://zzguby.deviantart.com/gallery/?24164825#/d2kd6nw

 159. Septembrie 16, 2010 la 18:09
  link permanent
  MC zice ca:

  pun pariu că zguby are vocea groasă!

 160. Septembrie 16, 2010 la 18:21
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  bai mersi pentru publicitate….
  lumea va crede ca sunt foarte cul, cu cat activati voi mai mult pe profilul meu…si..ma rog.. peste tot…
  vorbesc serios cand zic ca sunteti urati :)
  serios :)
  jimerino tu ce vrei baiete? baga-ma pe mess, ne dam in barci.. io-ti predau si tu vaslesti.. e bine?

 161. Septembrie 16, 2010 la 18:33
  link permanent

  @ jimerino
  Păi o fi Zzguby aceiaşi persoană cu Adina, dar în poză mă îndoiesc că avem o femeie de 23 de ani cu episoade de nimfomanie şi estromanie, doritoare de satiriazis.

 162. Septembrie 16, 2010 la 19:37
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  blogu nu e suficient ca sa te promovezi pa net. io zic sa facem o emisiune unde sa ne scuipam in fata natiunii, sau macar un cenaclu… sau macar sa ne intalnim asa mai multi.. la coltu strazii. si sa vina fiecare cu fatza cu care l-a dat natura. si cu stiinta.
  io vreau.

  ei, cu cine incep io in seara asta? si asa sunt foarte bolnava…si am vocea de baiat..si tzatzele chiar… de 11 ani :) macar sa-mi beau ceaiul citind textele voastre… va rog trimiteti-mi si mie poze si gandiri pe adina_banaseanu ca vreau sa ma/va distrez. hai ca daca e sa o tinem asa… pai hai…

 163. Septembrie 16, 2010 la 19:47
  link permanent
  eritropoetina zice ca:

  http://zzguby.deviantart.com/gallery/#/d2jnepw

 164. Septembrie 16, 2010 la 19:48
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  da :) mai cauta ca mai sunt… o gramadaaa :) mai vreau.
  lumea va crede ca sunt indeajuns de cul.

 165. Septembrie 16, 2010 la 19:54
  link permanent
  eritropoetina zice ca:

  te rog zi-mi ca te plateste jeg sa stai cu degetul pe f5 si ai target 400 de comentarii/saptamana.ca altfel e grav.fara scapare,as zice.

 166. Septembrie 16, 2010 la 19:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ca norocul, înainte să mă ofer s-o plătesc (un comportament faţă de ea cu care-s convins că s-a obişnuit), m-am prins c-o face şi gratis. Dacă mă-nţelegi ce vreau să zic. Şi mă-nţelegi.

 167. Septembrie 16, 2010 la 20:01
  link permanent
  eritropoetina zice ca:

  te

 168. Septembrie 16, 2010 la 20:04
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  http://zzguby.deviantart.com/gallery/#/d2f8zva

  deci poze… dupa care scriu. e bine ordinea? sau inversez?
  hai ca ma dedic voua de cateva zile incoa… si-mi si place.
  mai vreau :)

  da mai scrieti voi ceva… ca nu-i suficient. mai vreau :)

 169. Septembrie 16, 2010 la 21:32
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=ISSiDbPse9A&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-4-HM

 170. Septembrie 16, 2010 la 21:51
  link permanent
  Razvan zice ca:

  Adina sper ca-ti dai seama ca din cele 170 de commenturi, cam jumate sunt postate numai de tine. Si lungi. Asta asa, ca tot ziceai de astia care-s si pierd viata pe net ca sunt ratati fara cusur si neasemuit de urati.

 171. Septembrie 16, 2010 la 23:22
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ Adinutza Bubulinutza, curat murdar. http://www.youtube.com/watch?v=3Otz0Uwc4t0

 172. Septembrie 16, 2010 la 23:42
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  da si o sa mai scriu.. un roman… si dupa aia sugeti pula cu totii… ca m-am plictisit.. astept alt blog sa ma posteze :)

 173. Septembrie 17, 2010 la 00:55
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  repere banale: ne nastem oameni. purtam in noi toate atributele speciei. frumosi. mai putin frumosi. urati. pana la cei care urasc
  oglinzile.
  inteligenti. prosti. nota bene: acestia sunt multi.
  imbecili. artisti. sensibili. sociabili. singuratici. vicleni. creduli. bolnaviciosi in spirit si trup. vigurosi. genii.
  in general mare lucru nu cred ca putem schimba. unii insa traiesc iluzia ca anumite schimbari de grad la care se supun in cadrul
  categoriei lor, le poate schimba chiar natura. nutrind deci, sa treaca in cadrul altei categorii, fiecare dupa preferinte, acestia,
  cum spuneam, fac parte din randul celor multi. dar nu numai ei. in afara de faptul ca suntem cu totii “bipezi si cu unghii late”, ca sa
  citez un intelept, tocmai aceasta tendinta desarta de a ne schimba natura mi se pare ca mai poate defini specia. unii abuzeaza.
  exemplu, unul care a terminat o facultate, si pana la 30-40 de ani a continuat sa se imbrace ingrijit in fiecare toamna pentru a merge
  la balul bobocilor, incercand sa impresioneze fetisoarele ce miroseau a fan, brusc modifica tinta, rupe doua uluci din tarcul categoriei
  lui, si-l ataca pe plesu. acestia sunt spoitorii de truisme si idei geniale regurgitate prin saliva lor incleiata de prostie si
  ingamfare. daca ar fi sa ramanem rigurosi, ei ar trebui sa faca parte din categoria prostilor, dar si a acelora care au buzunarele
  burdusite cu pietre, pregatiti oricand sa sparga oglinzi. altii, daca au vazut ca nu au facut mare lucru cu viata lor, joaca la
  cacealma, supraliciteaza si incearca sa repare vietile altora. acestia sunt mentorii, mentorasii, consilieri de tot felul, pentru toate
  problemele. un fel de vraci cu masti umaniste si cu doua cursuri copiate de la un student mediocru de la psihologie. toata lumea
  trateaza pe toata lumea, balamuc in aer liber. pacienti ipohondrii sau reali, isi pun sufletele pe mesele contaminate de ignoranta ale
  acestor impostori. in foarte multe cazuri cred ca pacienti sunt chiar mentorii care isi trateaza in mod egoist propriile insatisfactii.
  i-as include in categoria celor vicleni. dupa modelul familiei prigoana, care si-a instalat televiziunea in holul casei, pentru a
  surprinde imagini din bucatarie, sufragerie, dormitor si veceu, altii neavand banii igienizatorului, si-au facut blog. fiind foarte
  multi, evident fac parte din categoria prostilor. un lucru ar trebui sa ne fie clar. vom sfarsi in acelasi tarc, cu aceeasi culoare a
  ochilor cu care ne-am nascut. orice preocupare de a rupe gardurile pentru a incerca sa devenim ceea ce nu vom fi niciodata, va fi un
  esec. numai fluturii din omizi taratoare ajung sa zboare. eu asa cred. unii dintre noi nu vom zbura niciodata.

 174. Septembrie 17, 2010 la 00:55
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  nu cred ca merita spatiul asta asa ceva. si acuma sugeti pula. da cu totii.. si cu graba.

 175. Septembrie 17, 2010 la 00:58
  link permanent
  sten zice ca:

  ultimele cuvinte despre tine ca vad ca deja ai parte de ceea ce ti-ai propus,adica atentie si nu meriti la ce muie ai!te-a lovit cometa?mars pe hi5!

 176. Septembrie 17, 2010 la 01:21
  link permanent

  Nua şi ce filme aţi văzut în ultima vreme?

 177. Septembrie 17, 2010 la 01:34
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Ádiná Búbúliná, hai sa ne unim singuratatile, spre gloria lui Dumnezeu din ceruri si mantuirea pacatosilor de pre pamant. Place-ti asta? http://www.youtube.com/watch?v=dfh78WdujXs

 178. Septembrie 17, 2010 la 08:30
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Adinuţa, eşti urâtă rău fă, şi nebună pe deasupra, nu ştiu cum de faci comentarii despre alţii.

 179. Septembrie 17, 2010 la 08:35
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Adina, întoarce-te la Isus FĂ Satano: http://www.youtube.com/watch?v=-kLFR4zDgKI

 180. Septembrie 17, 2010 la 09:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sau macar intoarce-te nitel sa te patrunda mai usor, ca tot iti cam arde.

 181. Septembrie 17, 2010 la 15:14
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ce a rulat @ Jegfan. Crez ca ma pocaiesc, las dreacu’ bautura, kurvele mai minore de 21 ani, si pe cale de consecinta, o sa ma cert cu domnul Johnny Walker. Adinuta, sunt o carpa in amor. Nu vrei sa stergi cu mine faianta din baie?

 182. Septembrie 17, 2010 la 15:37
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Pocăiţi-vă că altfel vă ia Dracu !

  http://www.youtube.com/watch?v=f-WnLnUti8g

 183. Septembrie 17, 2010 la 15:38
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=Mh0Llswathw

 184. Septembrie 17, 2010 la 18:20
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  lupta cu blogerii nu cred ca se castiga. ideea e sa te razboiesti cu ei ca sa-i tii in viata. daca nu faci asta si le spui adevarul, daca le spui ca ii intelegi e ca si cum le-ai arata radiografia. oamenii incearca sa isi schimbe natura, dupa cum am spus, unii o fac abuziv, dar e un demers care de la inceput pleaca pe premise gresite si rezultatul e doar un esec. oamenii nu se schimba, si mai crunt de atat, pana la moarte oglinzile vor arata acelasi lucru. nici mintea nu ai cum sa le-o schimbi. a accepta adevarul inseamna a-si nega existenta anterioara, a se anula ca oameni. de fapt asta ne defineste pe toti, tendinta de a ajunge deasupra tuturor, fiecare in parte. unii au aceasta tendinta, fir-ar al dracu… mare de tot.

  http://www.youtube.com/watch?v=JM1lXAFdwsE

 185. Septembrie 17, 2010 la 20:42
  link permanent

  Iar mă plictisesc… Domn Bija, faci frate filmuleţul ăla sau trebuie să mă plâng la Şefu’ cel Crainic. La început a fost amuzantă situaţia cu domnişoara Alina, dar acum m-am plictisit. De când înjură şi nu mai joacă rolul de ingenuă, nu mai are haz. Vulgaritate e la tot pasul… Hai cu un film, să avem şi noi un moment de intelectualitate. Nu am mai văzut-o pe Miha de nici nu mai ştiu cum arată.

 186. Septembrie 17, 2010 la 20:55
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  @Adina Bubulina
  Asta cu pastorul m-a convins. Zi-mi că cam când poţi veni la mine în urbe şi te fut la sigur.
  Şi nu, nu am blog. Deşi citesc acest blog de ceva ani, e prima dată când comentez. Motiv pentru care îţi mulţumesc. Eu, în prostia mea, nu vroiam să cred că ţara asta e plină de Ion Popescu. Acum sunt convins.
  PS. Mai bagă ceva poze nud, să văd la ce hotel te cazez, de 4 sau 5 stele. Sunt pervers şi nu mă tratez.

 187. Septembrie 17, 2010 la 21:13
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Propun concurs: Cine poate vorbi la fel ca Bubulina castiga (proba departajare:castigatorul trebuie sa se poata intelege cu ea timp de 3 replici de conversatie). Dariusule, hai intre timp sa cautam sponsori pentru premii.

 188. Septembrie 17, 2010 la 21:30
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Mă ofer sponsor oficial pentru bubulina.
  @ bubulina.
  Uite aici , poate te ajută în lupta ta cu blogerii şi hi5-iştii.
  http://www.youtube.com/watch?v=01g3B8ds0uM&feature=player_embedded#!

 189. Septembrie 18, 2010 la 15:11
  link permanent
  Adina Banaseanu Bubulina zice ca:

  ce film ce film? bagati-ma pe mine pe mess ca va dau drumul la webcam sa va arat cum arat si mai ales ca am dintii drepti =))
  femeile se cauta de dinti precum caii, adica faza e dintii e un fel de validare…
  ptiu, in loc sa faceti si voi o descoperire universala ceva… de exemplu ce ar trebui sa faca oamenii ca sa nu se mai futa prin intermediul scrisului…
  eu imi dau seama ca si arta… fie ca e fotografie, fie ca e scris, tot pentru agatat si futut sunt… mama ce inteligenta sunt ca mi-am dat seama de asta.
  io v-as inchide netu daca as putea… sa faceti si voi pasi la o plimbarica asa, altfel riscati sa ajungeti la ospiciu, oricum lumea e pe copca rau cu internetul asta… si apropo de asta, tocmai vreau sa ma apuc sa imi fotosopez o poza cu plesu, adica sa ne…punem impreuna intr-un tablou… si o sa-l pun pe feisbuc, oricum, mi se pare ca semenam la sprancene, si asta e esential…:)

 190. Septembrie 18, 2010 la 16:33
  link permanent

  @ Adina Bubulina
  Aveţi legătură cu domnul Andrei Pleşu într-un singur punct de incidenţă: Minima Moralia (desigur, cea scrisă de domnul Pleşu şi nu cea a domnului Theodor W. Adorno).
  http://www.4shared.com/get/sn07Jbxx/Andrei_Plesu_-_Minima_Moralia.html

 191. Septembrie 18, 2010 la 19:48
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  @ Adina Bubulina
  Eu vreau doar să mă asigur că chiar eşti de sex feminin.
  Restul ofertei rămâne valabilă.

 192. Septembrie 18, 2010 la 20:02
  link permanent
  rumegatoarea_sefa zice ca:

  Darie, pozna cu anunţul cred o ai de la Hudrea. Da’ nu-s chiar sigură.
  Da’ io n-am avut răbdare să citesc toate inepţiile Adinei, îmi cer scuze. Tipa e pe pastile, nu? Fata mea, cre’ că te-ai luat de şatra care nu trebuie, ca să mă exprim aşa. Când am să am răbdare, am să mă amuz în continuare de cum te muşcă ăştia de cur fiindcă te-a mâncat să deschizi… jegu’.

 193. Septembrie 18, 2010 la 21:07
  link permanent
  toader zice ca:

  darius, fa si tu un conspect in forma de articol la comentariile astea. eu nu am timp sa citesc tot ce s-a scris acilea.

 194. Septembrie 18, 2010 la 21:54
  link permanent
  Bonfires zice ca:

  inteleg ca astia care cititi blogu` cel jegos aveti coaiele in forma perfect rotunda, deci putem determina valoarea exacta a lui Pi, si probabil ca va fi astfel usor sa cunoastem dimensiunea maxima a universului pulsatoriu. ajuta si blogul asta la ceva, nu pot sa zic nu…

  ma duc sa-mi iau zoloftu`

 195. Septembrie 18, 2010 la 23:21
  link permanent
  toader zice ca:

  ati auzit ca jeg si-a gasit in sfarsit slujba serioasa? sa nu ii mai dati bani. am citit la groparu’ ca s-a facut chelner la ta-su’. poa’ sa traiasca si din ciubuc. care trece pe la mosii aia de il tin in gazda sa le spuie ca isi permite sa plateasca si el chirie ca oamenii mari. sa nu il mai nedreptateasca fiindca darius sufera fiind cocolosit din toate partile. adina e rugata sa il si dezvirgineze. sa intre cu totu’ in randu’ lumii.
  (bonfires asta s-a uitat la coaiele lui bibli si a tras concluzii pripite. ba s-a dus si sa zoo nu’s ce dupa aia. ce fauna dom’le. ce fauna.)

 196. Septembrie 18, 2010 la 23:55
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  @Bonfires
  Ai dreptate, sunt perfect rotunde. Deşi coaiele noastre ar trebui să crească pe măsură ce adaugi zecimale lui pi, cred că fiecare le are după câte zecimale a reuşit să calculeze.
  Despre univers, te înşeli, nu este pulsatoriu, el doar creşte. Din cauza lui pi, desigur. Ai auzit ca pi să scadă vreodată?
  Blogul ăsta te face doar să te întrebi – Oare câţi Ion Popescu se egzistă în România??- nicidecum să calculezi limitele universului.
  @ Adina Bubulina
  La faza cu dinţii te înşeli. Nu îmi pasă dacă ai dinţii drepţi sau nu ai dinţi deloc. Dacă mă întrebi pe mine, cele fără dinţi sunt mai sigure, cam ca ABS-ul la maşină. Sau airbag-ul.Sau prezervativul.
  Eu nu vreau să de fut în scris, ţi-am făcut o propunere reală, concretă, practică, pragmatică, de ce te fofilezi?

 197. Septembrie 19, 2010 la 00:09
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  @ ügyvéd
  Zici că eşti român trăitor în Ungaria.
  Zi-mi şi mie te rog cum se zice pe ungureşte – A fâfâi, A germina, A cuace.
  Mulţumesc.

 198. Septembrie 19, 2010 la 09:29
  link permanent

  @ toader
  Să înţeleg că vă luaţi de cele două pi-uri ale mele… :D (un pi de la unul şi un pi de la altul)
  Aveţi grijă cum le reuniţi, să nu se facă jet…

 199. Septembrie 19, 2010 la 12:01
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sa va explic un secret: bonfaier aia si cu bubulina sunt acelasi lucru. e schizofrenie 2.0 . ea are mai multe personaje pe care le interpreteaza si cateodata le mai incurca, ca nu exista nici schizofrenic perfect, cum nu exista nici dantura perfecta.

 200. Septembrie 19, 2010 la 15:24
  link permanent
  Bonfires zice ca:

  Teoria ta nu sta in picioare. Un schizo e liniar.
  Poate vroiai sa spui ceva de border…
  Nimic nu stii…
  Imi pare rau dragule, nu sunt nici una, nici alta, insa Zoloft iau preventiv. Ma gandeam sa trec pe Ketamina si sa ma apuc sa-mi fac blog. M-am hotarat sa ma las de baieti si sa trec in randul vostru, adica al acelora cu coaie perfecte, stralucitoare si proaspete. Adica nefolosite…

  Doar creste… exponential :) ). Totul este ciclic. Nu cred ca universul creste din cauza lui Pi. Pi trebuie luat ca atare, pentru ca nu se cunoaste exact. Si legea trebuie luata ca atare. Atunci Pi=lege. (cred ca am luat prea multe pastile)

 201. Septembrie 19, 2010 la 18:57
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Două sute şi încă unul.

 202. Septembrie 19, 2010 la 19:04
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  202

 203. Septembrie 20, 2010 la 00:50
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Familia Îţâşă
  Păi tocmai că nu zisei asé monşer, rezon. Oarecum viţăvercea, mă’nţelegi?

  Primul se traduce – nagynomású fúvógép.
  Al secundulea se traduce – “Aszongya: fáj a lába”
  Tertiarul e mai simplu:

  “Mikor májusban vége lett a szántásnak, megszabadultam Mojzes bátyám munkájától, micsoda!… olyan kapós lettem én, hogy az egész falu csak azt akarta, hogy én dógozzak nekik.
  Tudták, hogy világot járt ember vagyok, még csak tizennégy éves vótam, de mán jártam Beregszászba, Újlak, Tiszabecs, Milota, az nekem semmi se vót. Még Csécsén is vótam nemegyszer; nem is beszéltem róla, hogy a csécsi rokonok is mind ott akartak fogni, hogy maradjak náluk dógozni. Én nem maradhattam; akkoriban mehettem vóna Pestre is, ha nem édesanyám miatt tettem vóna le az inaskodásról. Így hát én csak egypár napra mentem el legfeljebb, akkor jöttem haza, de azt mondhatom, hogy soha üres kézzel, mindig rakott tarisznyával.
  Abba az időbe nagy változás vót minálunk. Hogy Salánky Arvéd úr megbukta magát, két zsidó lett a legnagyobb birtokos, a két Krósz, vagy Krauz, mi csak Krósznak híjtuk üket. Az egyik megvett az uradalomból kétszáz holdat, a másik meg a többi ezer holdat. A kétszáz holdas Krósz ott lakott szembe velünk, az egy gyarmati vasas zsidó vót. Fejérgyarmaton vót a bótja, az nem tudott sokat kijönni, hanem helyette a felesége szokott ott lenni egész nyáron, és az öccse gazdálkodott.”

 204. Septembrie 20, 2010 la 08:13
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Tulai doamne, chivanoc !

 205. Septembrie 20, 2010 la 08:39
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Siiveşen, maşcur iş @Familia Î.

 206. Septembrie 20, 2010 la 10:25
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Care-mi zice ce celebra melodie maghiara a compus autorul acesteia: http://www.youtube.com/watch?v=IrFyHQRNHFs, e cel mai adevarat la ora asta, si va avea parte de respectul meu vecinic.

 207. Septembrie 20, 2010 la 11:04
  link permanent

  @ ügyvéd
  http://www.youtube.com/watch?v=WF3edK5MccE

 208. Septembrie 20, 2010 la 11:08
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Pentru că Bubulina nu a mai postat nimic de sex, pizdă şi futu, v-o prezint pe

  Ass-Zilla

  http://www.google.ro/images?hl=ro&q=Ines+Sainz&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=615

 209. Septembrie 20, 2010 la 11:28
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @ clona lu’ Bibliotecaru, a-ti rulat.

 210. Septembrie 20, 2010 la 13:13
  link permanent
  Piedavens zice ca:

  Bubulino, in concluzie, te futi sau nu te futi….ca pierdui un sfert de ora sa citesc cum iti reversi inteligenta aici si nimic concret.

  Nu de alta da’ ne-am fi intalnit la jumatatea drumului pe A2, la un Litro, faceai un bot si incheiem povestea…si vedeam noi daca ne puteam fute folosind cat mai putine cuvinte.

  Si daca lasi la sfarsit si o poza cu tine, jur sa trag si o laba, din cand in cand, in memoria a ceea ce se va fi intamplat in acea buda de pe autostrada.

 211. Septembrie 20, 2010 la 19:26
  link permanent
  Marian S zice ca:

  În cuvintele înţelepte ale lui Marian S de demult şi de curînd: articol nou, bă !

 212. Septembrie 20, 2010 la 22:05
  link permanent
  toader zice ca:

  ce vorbesti mariane? ii exploda ranza in el cand vede 200 de comenturi. moare de fericire. nu pune asta articol nou pana nu vede ca timp de septe zile nu mai zice nime nimic.

 213. Septembrie 20, 2010 la 22:35
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  213

 214. Septembrie 21, 2010 la 09:34
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai si atunci sa nu tragi concluzia ca adina e o binecuvantare si s-o tratezi corespunzator? cu pula.

 215. Septembrie 21, 2010 la 11:53
  link permanent
  Marian S zice ca:

  În cuvintele înţelepte ale lui toader se întrezăreşte ceva.
  Chestia îmi aduce aminte de o vorbă din copilărie:

  La popa în poartă e o pisică moartă
  Cine-o mai comenta la acest articol s-o mănînce coaptă.

 216. Septembrie 21, 2010 la 15:52
  link permanent

  Zicea cineva ceva de un film?

 217. Septembrie 21, 2010 la 15:53
  link permanent

  Voi ajunge până acolo încât să-mi fac singur filmele… trebuie pus piciorul în prag, că aşa nu se mai poate. Fiecare om are nevoile lui…

 218. Septembrie 21, 2010 la 16:01
  link permanent

  @ Marian S
  :)
  Ştiai că-mi este foame?
  :D

 219. Septembrie 21, 2010 la 16:02
  link permanent

  Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu! Filmu!

 220. Septembrie 21, 2010 la 17:09
  link permanent

  THE EXPERIMENT – Poaate e pe placul tău biblio. E o remake dupa un film mai vechi care şi el la rândul său (filmul) încerca să reproducă experimentul lui Zimbardo.
  Pe scurt, filmul este despre abilitatea puterii de a corupe personalitatea unui om. Cum simplul fapt de a avea autoritate îţi poate întuneca gândurile. Spunea zimbardon într-un discurs la TED. PUTEREA este cauza principală a răului.
  Dacă vrei să te uiţi moca la el da calitate slăbuţă e pe http://www.cinemaxx.ro

 221. Septembrie 21, 2010 la 18:04
  link permanent

  Eu filme de văzut am. Vroiam să văd un film făcut de Bija, cu Miha şi Călin… la Vitrina… Să văd ce şi-au mai luat, cum se mai comportă, cu ce se mai distrează, ce au mai făcut, chestii, socoteli… Thriller-ul psihologic am văzut deja astăzi, în Parlament… Mulţam însă pentru intenţie, apreciez pozitiv.

 222. Septembrie 21, 2010 la 18:09
  link permanent

  Adică vrei să vezi un fel de… Ciao! Da pentru vitrina.

 223. Septembrie 21, 2010 la 23:14
  link permanent

  Nu m-am prins… Astăzi nu prea m-am prins de nimic…

 224. Septembrie 21, 2010 la 23:14
  link permanent

  Poate de la bătrâneţe…

 225. Septembrie 22, 2010 la 00:17
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Iote drăcie, deci s-a mîncat deja pisica ? N-am ce să vă mai fac, zău !
  Da, Bibli, e bine ce spui, film cu Miha şi cu ukulelelelelelele vrem !

 226. Septembrie 22, 2010 la 10:27
  link permanent
  Andi zice ca:

  Alina aia e white noise, o bagă cineva în seamă? Adică citeşte cineva literele alea pe care atât de generos le trânteşte peste tot?

  Darius, ce zici de oamenii care fac şi şniţele cu pesmet şi vinetele cu ou? Au oare consideraţia ta? Primesc iubire 100%? Sau ceva de genul. Că să ştiu, să n-aduc cu mine la cluj.

 227. Septembrie 24, 2010 la 11:13
  link permanent
  jimerino zice ca:

  am revenit la basina asta de la care pana si petarda aia a evadat. ma simt prost.

 228. Septembrie 24, 2010 la 11:48
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ce facusi nene Dariuse, ne stersesi? Jaj, jaj jaj! Inca o data La Multi Ani maistorului CARCEA, care intre noi fie vorba, zace ca un caine acu’, dar si cand se va (sau i se va) scula, pre multi va popi! Apropozito, cum e mai bine de dimineata, gin cu lamaie si apa minerala, gin fara lamaie cu multa apa minerala, sau gin pur si simplu cum bea onorabilul meu tata la Sinaia, inainte de urcusul in teleferic, asa, de curagiu, si-l duseram beat gata si entuziasmat pana la cota 14000? Sa ne traiasca, ca ne trebuie maistorul CARCEA!

 229. Septembrie 24, 2010 la 12:36
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Gata, mai sunt romantic cu asta: http://www.youtube.com/watch?v=_Y5ikAyE64Y dupa care ma antrenez temeinic pentru concediul pe care sa fiu al dracu de nu-l fac in Bulgaria. Mancare ieftina, Marea cea Mare mai Calda, oaamenii din alimentatia publica oarecumvasilea te prostesc la nota, dar is adevarati, ca si mancarea! Am zis!

 230. Septembrie 24, 2010 la 12:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-am şters, draghe, l-am readus pe ăsta-n faţă, iar celălalt a rămas pe 23, unde-i este şi locul.

 231. Septembrie 24, 2010 la 16:38
  link permanent

  Groza… eşti desuet. Până şi preşedintele te-a luat în poante. Domnul Băsescu are un consilier Pişcociu. Au început să te întreacă toţi, măi Bija.

 232. Septembrie 24, 2010 la 17:23
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Din categoria “Învăţăturile lui ügyvéd” catre prostii mai penibili decat el: Daca sunteti (si sunteti ma) beti si dintr-o oarecare intamplare se intampla sa va vina chef a arunca petul de bere la tobogan, verificati daca nu aveti si cheile de la masina intr-aceeasi mana! Unii, nu dau nume, au acest obicei, haios pana la un punct, dar cam costisitor…

 233. Septembrie 24, 2010 la 20:40
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Moarte vanzatoarelor de branza! Nu exista branza “de Sibiu” fara vanzatoare/profitoare nesibianca. Nu poti sa cumperi o bucatica de branza in tara asta, din cauza vanzatoarelor de branza. Daca te impinge pacatul sa te si crezi spiritual in timp ce cumperi branza, ala esti. Kant nu cumpara branza de Sibiu! Tu, care ma citesti acuma esti un adevarat! Kant era un adevarat! Vanzatoarea de branza nu e decat un element subversiv! Moarte vanzatoarelor de branza!

 234. Septembrie 24, 2010 la 23:01
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Especialmente pentru Domnul Groza, cu care am discutat azi la tel:http://www.youtube.com/watch?v=_M5gNvWFwlk

 235. Septembrie 24, 2010 la 23:06
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Especialmente pentru acelasi tovaras! http://www.youtube.com/watch?v=_M5gNvWFwlk

 236. Septembrie 24, 2010 la 23:35
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Bai nene, las-o dreacu, numai eu scriu? Hello, unde sunteti, ca concertele se sfarsira. Ma mai puse dracu in urma cu ceva momente, dupa ce facusem treaba mica, sa ma uit la mine, in oglinda. Si ma indragostii! Nu ati vazut asa ceva fetitelor! O aratare cu ochi caprui migdalati (rasa!!!)cu o barba nerasa de 2 zile, cum se poarta, adica a la barbone-jegone, si cu o freza spulberata in spate. Na, ma rog frumos, unde este butonul de iesire de aici, ca ma fastacii de tot…

 237. Septembrie 24, 2010 la 23:58
  link permanent

  @ ügyvéd
  Noi suntem în cealaltă parte.

 238. Septembrie 25, 2010 la 00:34
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @clona, unde taticule, unde bibicule? Nu va vaz, si pot pentru ca sa spun ca fac scandal monser!

 239. Septembrie 25, 2010 la 10:39
  link permanent
  Marian S zice ca:

  O luase şi ăsta micu` pe drumul cel bun şi scrisese articol nou. Cînd să dăm şi noi noroc cu domnu` Carcea… pac, s-a dus bagabontul la serbare şi i-a băut omului toată palinca ! Apoi s-a întors în patru labe pe blogul ăsta jegos şi a făcut aiureli, că articol nou nu e în stare să scrie.
  Mîncaţi voi, bă, toate pisicile moarte, eu nu mai scriu pînă nu văd articol nou sau film cu Miha şi multe ukulelelelele[perioadă le], că bine zice clona lu` Bibli.

 240. Septembrie 25, 2010 la 10:55
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Tot din categoria invataturilor lui ügyvéd catre cei mai prosti( multi dar prosti, prosti dar multi, zice dramaturgul, dar nu ma bag) decat el:

  1. Daca cumparati o bere, ca tot omul dis de dimineata, dupa care urcati sus adica spre casa, nu incercati sa: a)Puneti paharul de bere la indemana, gol fiind! b)Va mirati de ce paharul e gol si cald, stiind ca ati cumparat bere rece! c)Verificati in frigider unde NU e berea! d)Verificati in al doilea compartiment al frigiderului, unde surpriza, NU e berea! e)Nu coborati jos la magazinul de unde ati cumparat berea, cu spumele pe voi, decat daca ati fost atent sa nu va impiedicati de sacosa cu bere, salam, si alte gretosenii, pe care ati uitat-o in fata usii!

  2. Nu interactionati cu vanzatoarele grasunele! In special cu cele de la care tocmai ati cumparat bere, si politicos, le-ati laudat si prajiturile din vitrina. Ea o sa zambeasca, intreband daca va plac, si afirmand ca azi sunt chiar reusite. Voi o sa zambiti, cu berea in mana, incercand sa fiti cat mai mieros, si zicand ca da, alea cu ciocolata mai ales. Vanzatoarea o sa va intrebe ca de unde sunteti, asa dupa accent. Voi, spirituali, o sa raspundeti ca din pamantul tarii, cu un puternic patos nationalist. Grasunica se va inrosi si va va povesti viata ei!

 241. Septembrie 25, 2010 la 11:57
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Domnul a carui melodie o voi posta acum, mi-a marcat o vacanta la Eforie Nord, cand eram mic-mic si faceam baie in ibric impreuna cu Boc. Eram la restaurant, si tin minte perfect ce mancam: Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta. Na, si-l vaz eu pe domnul mustacios pe care il stiam de la televizor, la masa alaturata. El manca omleta. Si, nici una, nici doua, am topait, inseland vigilenta parintilor, direct la el la masa. Si i-am zis ca el e ala din desene animate, cu mustata, si care canta? S-a ras tare atunci, si eu am primit o oranjada de la el, plus multi pupici si mangaieri. Dansul e http://www.youtube.com/watch?v=Byz8ZeP5sx0

 242. Septembrie 25, 2010 la 14:41
  link permanent
  epo zice ca:

  cumetre,tu nu te opresti niciodata ?

 243. Septembrie 25, 2010 la 14:42
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Est modus in rebus.I-am dedicat o melodie maistorului CARCEA. Dinica, Gheorghe Dinica. am avut placerea de a-l intalni, culmea, nu pe holul unui teatru cum v-ati fi asteptat ci intr-un magazin de pantofi. Era pe vremea cand Al Bundy facea furori la ProTv. Na, si stateam eu la o taclala cu vanzatoarea, tot incercand a ma sustrage probarii pantofilor (din cauza ca simteam ca-mi put picioarele, chiar si spalate cu Nivea), cand intra maestrul Dinica pe usa. Eu, sa-mi caza dintii de surpriza. Zic, si ma indrept catre el, cu bratele deschise: “Ohooo, il salut pe cel mai mare actor roman in viata”. El la fel, Dumnezeu sa-l odihneasca, ma imbratiseaza si-mi zice ca “Ce faci ma baiatule, la pantofi, tot la pantofi?” Dupa care a urmat o conversatie despre film, viata, teatru, bautura, unguri, Studioul de la Buftea, Szilágyi Enikő… Ce mai, un deliciu. Mare om, mare caracter! Si am cumparat pana la urma acelasi fel de pantofi, de piele intoarsa, maro.

 244. Septembrie 25, 2010 la 15:24
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epo, cumva la mine te referi? Daca da, atunci foloseste-n pula mea functia numita scroll si nu ma citi! Singurul care-mi poate da suturi in cur azvarlindu-ma de aici e Darie. Da, stiu ca sunt penibil si plictisitor, ceea ce incerc sa va conving si pe voi. Vrei sa ti-o zic pe aia cu “Hogy a fasz üsse fel…” Ti-o zic, fara niciun fel de greturi. Pana atunci caca si tu un text aici, sa ne radem! Daca nu esti in stare, mai du-te inspre pula mea fino ugrica, cu multa gratie! Puszika!

 245. Septembrie 25, 2010 la 16:08
  link permanent
  epo zice ca:

  da’ scrotu’ stii ce functie are?pune-ti-l-as pe nas!puszika sa-i dai tu lu’ kicsi faszika ce-a fost atat de prost si si-a bagat-o-n ma-ta.hai cu turatia,bozgore.

 246. Septembrie 25, 2010 la 16:09
  link permanent
  epo zice ca:

  puneti-l-as

 247. Septembrie 25, 2010 la 16:31
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epo, hai mai zi, ca esti tare! Vezi vita incaltata ca “puszika” e un salut, e de bine, mizerie cacata din avion! Cat te-ai scremut jigodie pana ai gasit “kicsi faszika”, care e oricum gresit in context. Injura in mortii ma-tii macar corect, pisa-m-as pe crucea ma-tii!

 248. Septembrie 25, 2010 la 16:38
  link permanent
  epo zice ca:

  implica-te ceva mai mult.te vad cam anemic.

 249. Septembrie 25, 2010 la 16:42
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Si da, stiu ce functie are scrotul semidoctule care esti tu. Cate postari vrei pentru a-ti explica?! Penibilule/penibilo, vrei sa-ti explic pe indelete ca scrotul a avut in cazul tau functia de a o lovi pe ma-ta la buci in timp ce tac-tau presta la greu, sperand ca de data asta nu va mai multiplica un/o idiot/idioata? Daca tac-tu ar fi avut un scrot mai adevarat tu erai azvarlit pe faianta din baie!

 250. Septembrie 25, 2010 la 16:44
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ma vezi datorita faptului ca iti permit, in timp ce-mi sterg pula de fata ta!

 251. Septembrie 25, 2010 la 16:50
  link permanent
  epo zice ca:

  nu,nu.tot nu-i bine.poti mai mult.

 252. Septembrie 25, 2010 la 17:06
  link permanent
  epo zice ca:

  dar te-am intrerupt.ce ziceai ?

 253. Septembrie 25, 2010 la 17:14
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epo, tu cine estem? Estem o fata nefututa, singuratica si cu clitorisul in flacari? Sau tu estem un flacaul, infierbantatul, cu multe cosurile pe mecla? Sau tu estem un compozitie de amandoi, adica cu strap on pe locul rusinicei? Tu estem oricum un caraghiosul, care se simte bine fiind ca estem bagat in seama de alt caraghiosul. La tine acasa nu estem un DVD? Vrei sa faci un serviciu la bozgorul? Pune un disc cu “Pe aripile vantului” si gatuieste-te! Tu estem fericit de propunere? Daca nu, inseamna ca tu estem un lesbian indarjit si o gay inrait, careia ii lipseste simtul artistic! Puszika, ca tot iti place!

 254. Septembrie 25, 2010 la 18:18
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Dedicatie speciala, inclusiv lui @epo: http://www.youtube.com/watch?v=4XyJewNKy_g

 255. Septembrie 25, 2010 la 19:43
  link permanent
  epo zice ca:

  te-ai calmat,bozgore?sa-ti fut neamu-n gura.’estem’ cosmaru’ tau,asiatic basit.

 256. Septembrie 25, 2010 la 19:52
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  http://www.trilulilu.ro/sabinnnu/87074fc2d0b7bd

 257. Septembrie 25, 2010 la 20:03
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Nu-i zice JEG.ro, degeaba. Hai epo, bagă !

 258. Septembrie 25, 2010 la 20:32
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epo, tu estem un proasta care facem diagnosticuri? Tu estem o femeia care face un laba in WC pe furis? Cine estem tu? Estem un dilimandrosul sau estem un ofticosul?! La tine place mult muia in gura?! Vrei sa chem 50 de bozgorul din Miercurea Ciuc care sa dea la tine muia cu lamaia? Vrei fara lamaia? Vrei un asiaticul basitul oare? Care coiul mongoloidul vrei sa il lingi la el, ala dreptul, ala stangul sau ala din fata ochilor tai acum, in secunda asta? Nu ai priceputul?!

 259. Septembrie 25, 2010 la 21:15
  link permanent
  epo zice ca:

  asa ba,caca-m-as pe splina tuturor 50 de bozgorul.mai poate atilla?sau hunor?

 260. Septembrie 25, 2010 la 22:46
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epo, tu ai inteles ca esti un prostul care se cearta singurul? Tu estem un individul cu problema de personalitate care se uita in WC si se mira de culoarea la cacatul, zilnic si temeinic! Tu estem Alina Bubulina? Daca tu nu estem Alina Bubulina, la tine estem o mare problema! Tu estem unul dinte supra – vietuitorii din Sodoma si Gomora! La tine muia cu lamaia de la 50 de bozgorul din Miercurea Ciuc nu a ajuns. Imediat telefonam la alti 50 de bozgorul din Toplita. Tu estem smecher si vrei sa jucam table cu ügyvéd? Ügyvéd zicem ca tu estem o proasta lasata in libertate. Cati floci estem la tine? Te rog, numaram si apoi raspundem.

 261. Septembrie 25, 2010 la 22:58
  link permanent
  epo zice ca:

  6-6,poarta-n casa.bozgor mort.avocat muit.

 262. Septembrie 25, 2010 la 23:08
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  6-6 floci estem? Cine estem “avocat muit”? Estem cumva avocatul care v-o da la mansarda, dimpreuna cu 100 de bozgorul? Nu stim sa scriem nici macar o injuratura ca lumea… Jaj jaj jaj. Proasta care estem, am verificat in buletinul de identitate daca avem voie sa iesim pe net sambata?

 263. Septembrie 25, 2010 la 23:14
  link permanent
  Jegfan zice ca:

  Hai epo, dă-i drumu’ la spurcăciuni să iasă căcatu’ din tine!

 264. Septembrie 25, 2010 la 23:28
  link permanent
  epo zice ca:

  chiar,hai.

 265. Septembrie 25, 2010 la 23:40
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Jegfan, acum ne pregateste o replica pe masura nimicniciei noastre @epo. Deja mi s-au dilatat pupilele.

 266. Septembrie 25, 2010 la 23:56
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Ţi s-au dilatat pupilele? Acolo nu sunt ilegale etnobotanicele?

 267. Septembrie 26, 2010 la 00:03
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Fam, vreti sa faceti o aroganta cu mine?

 268. Septembrie 26, 2010 la 00:09
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Nu, doamne fereşte, eram curios.

 269. Septembrie 26, 2010 la 00:12
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na, én is vicceltem. http://www.youtube.com/watch?v=EjCOeNOWpGs

 270. Septembrie 26, 2010 la 00:40
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epo, unde estem? Am cazut cu nasul in coltul de la masa? Nu mai suntem razboinica cu bozgorul? Sau am indragostit de facalet si acum facem noaptea nuntii?

 271. Septembrie 26, 2010 la 01:03
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epo, unde am facut Facultate? La Erevan? Am facut cumva Facultate de Muyan Sugyamiaipulean sau Facultate de Samibagpulainaltaumuyan?

 272. Septembrie 26, 2010 la 12:53
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  @ügyvéd
  Ce faci ameţeală, ai uitat graiul românesc?

 273. Septembrie 26, 2010 la 13:42
  link permanent
  epo zice ca:

  tigan roman pentru aia,om fara tara pentru noi.un fel de fix pula.labagiule !

 274. Septembrie 27, 2010 la 01:59
  link permanent
  TSP zice ca:

  Nu că nu-i oareşcât interesantă spurcăiala asta. Doar că n-are farmec dacă nu se ştim de la ce-o pornit. Cine n-o mai sunat pe cine a doua zi dimineaţa? @ügyvèd – bubulina nu exista. In fapt, viata-i visul jegului nostru.

 275. Septembrie 27, 2010 la 10:51
  link permanent
  Piedavens zice ca:

  @ügyvéd

  Spre usurarea-ti, poti inlocui “muia cu lamaia de la 50 de bozgorul” cu mult mai simplul “bukake”.

  Si pt. asta: “Romania e patria primelor raze de soare care mi-au atins obrazul de bebelus”, aduna la aia “50 de bozgorul” un român, pe mine.

 276. Septembrie 27, 2010 la 14:08
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  @pied
  aea cu “Romania e patria primelor raze de soare care mi-au atins obrazul de bebelus” erea pentru mine, cînd mă punea la punct (nu mai ştie nici el pentru ce).
  aşa că e marcă-nregistrată, vericule! dej cacă banu’, sau măcar o bere-acolo, cplm.

  (mareane: am scris aici ca să-ţi mai prelungesc chinul. ştiu că eşti mazo!)
  (ügy: te vreau, fă! faci nişte bulbuci nemaipomeniţi!)

 277. Septembrie 27, 2010 la 17:18
  link permanent

  @ ügyvéd
  Nu aţi citi Mary Poppins?, geamul reflectă virtual o lume reală. Dacă aici este virtualul, “în cealaltă parte” este lumea reală.

 278. Septembrie 27, 2010 la 17:21
  link permanent

  Darius, mai şterge Vitrina să vadă ügyvéd în partea cealaltă. Şi dacă tot ştergi Vitrina, bagă şi un film.

 279. Septembrie 29, 2010 la 22:00
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Omnis mundi creatura
  quasi liber et pictura
  nobis est, et speculum.
  Nostrae vitae, nostrae mortis,
  nostri status, nostrae sortis
  fidele signaculum.
  Nostrum statum pingit rosa,
  nostri status decens glosa,
  nostrae vitae lectio.
  Quae dum primo mane floret,
  defloratus flos effloret
  vespertino senio.
  Ergo spirans flos exspirat
  in pallorem dum delirat,
  oriendo moriens.
  Simul vetus et novella,
  simul senex et puella
  rosa marcet oriens.
  Sic aetatis ver humanae
  iuventutis primo mane
  reflorescit paululum.
  Mane tamen hoc excludit
  vitae vesper, dum concludit
  vitale crepusculum.
  Cuius decor dum perorat
  eius decus mox deflorat
  aetas in qua defluit.
  Fit flos fenum, gemma lutum,
  homo cinis, dum tributum
  homo morti tribuit.
  Cuius vita cuius esse,
  poena, labor et necesse
  vitam morte claudere.
  Sic mors vitam, risum luctus,
  umbra diem, portum fluctus,
  mane claudit vespere.
  In nos primum dat insultum
  poena mortis gerens vultum,
  labor mortis histrio.
  Nos proponit in laborem,
  nos assumit in dolorem;
  mortis est conclusio.
  Ergo clausum sub hac lege,
  statum tuum, homo, lege,
  tuum esse respice.
  Quid fuisti nasciturus;
  quid sis praesens, quid futurus,
  diligenter inspice.
  Luge poenam, culpam plange,
  motus fraena, fastum frange,
  pone supercilia.
  Mentis rector et auriga
  mentem rege, fluctus riga,
  ne fluant in devia.

 280. Septembrie 29, 2010 la 22:19
  link permanent
  toader zice ca:

  iar s-a aprins sugyved.:)

 281. Septembrie 29, 2010 la 23:54
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Ăsta iar a tras pe nas.
  Nu mi-e clar, citează pe cineva, sau e compoziţie proprie?
  Eu aş fi zis mai simplu: În gustul omului nu te poţi căca.
  Ave !
  Post scriptum.Adică e pus aici după apariţia scripturilor.
  Daca citezi din Horatius sau Lulu, trebuie sa indici de la cine ai furat citatul, ameţeală. Mai ai pupilele dilatate? Sau ţi s-a inflamat neuronul?

 282. Septembrie 29, 2010 la 23:59
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Darius, bagă o virgulă după Horatius, că uitai.

 283. Septembrie 30, 2010 la 13:42
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Fratilor, am constatat cu stupoare ca goagle nu stie sa traduca din latina.
  Deci il rugam pe ugyvedu` sa ne scoata din intuneric.
  Ii rugam si pe astia de la goagle sa repare greseala.

  Ptiu drace, si-am zis ca nu mai comentez, na.

 284. Septembrie 30, 2010 la 16:37
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Marian, nu traduc fiind ca voi doar sunteti urmasii Romei, asa ca nu ar trebui sa va puna in dificultate un text. Si apoi, sunt destui inteligenti pe aici care de intrec in a ma musca de cur, ca sa nu zic dos, asa ca le las lor (si) aceasta voluptate intelectuala.

 285. Octombrie 1, 2010 la 12:20
  link permanent

  @ Marian S
  Este din Stăpânul Inelelor, deşi mie îmi place mai mult varianta Liva decât Helium Vola, pentru că este mai spre gotic-death. :D

  Fiecare creatură a pământului
  Semănă cu o carte şi o imagine
  Ca şi cum s-ar reflecta într-o oglindă.

  Viaţa noastră, moartea noastră,
  Poziţia noastră în viaţă, destinul nostru,
  Simbolul credinţei.

  Trandafirul reflectă poziţia noastră,
  O interpretare potrivită,
  Lecţii despre viaţa noastră.
  Înfloreşte dis de dimineaţă,
  Floare se stinge
  şi petalele cad ca anii…

  Viaţa lui, existenţa sa,
  Tribulaţiile şi obligaţiile lui triste
  Spre sfârşitul vieţii în moarte.
  Moartea sfârşeşte viaţa, tristeţea sfârşeşte râsetele,
  întunericul sfârşeşte lumina zilei,
  Mareea înaltă acoperă portul,
  dimineaţa sfârşeşte seara.

  Batjocora alungă tristeţea
  purtată de masca morţii,
  tribulaţiile joacă rolul morţii.
  Prima noastră ipoteză este tribulaţia,
  A doua este întristarea,
  Apoi moartea învinge.

  Viaţa noastră, moartea noastră
  Poziţia noastră în viaţă, destinul nostru,
  simbolul tristeţei.

  Sau ceva în halul acesta… :D

 286. Octombrie 1, 2010 la 18:51
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Am avut acum curiozitatea să aflu cum a tradus ugyven cele trei verbe româneşti.
  Iată ce zice google:
  Primul se traduce – nagynomású fúvógép. Al secundulea se traduce – “Aszongya: fáj a lába” Tertiarul e mai simplu: “Mikor májusban vége lett a szántásnak, megszabadultam Mojzes bátyám munkájától, micsoda!… olyan kapós lettem én, hogy az egész falu csak azt akarta, hogy én dógozzak nekik. Tudták, hogy világot járt ember vagyok, még csak tizennégy éves vótam, de mán jártam Beregszászba, Újlak, Tiszabecs, Milota, az nekem semmi se vót. Még Csécsén is – Primal se traduce – suflante nagynomású. Se traduce secundulea Al – “Aszongya: durere la picior” Mărfuri reintroduse Simplu de azi e: “Când a fost preluat în luna mai, plug, Mojzes scăpa de munca fratelui meu la ceea ce este … am devenit mult în cerere că tot satul doar le-a vrut să mă dógozzak! . Ei ştiau că lumea a fost unul, am fost doar paisprezece ani de Votan, de Man, I Berehovo, Újlak, Tiszabecs, Milota, nimic nu era pentru mine. Cecenia este încă.
  Clar. Bagă în venă, nu ajunge ce trage pe nas. De aici cred şi textul cu limbă moartă.
  Egheşighed.

 287. Octombrie 2, 2010 la 12:36
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mai, lăsaţi prostiile !
  Mai bine să-l felicităm pe Dariusică, fiindcă de acum încolo n-o să mai bea palinka, o să bea lăptic Monor !!!
  Hai, vrem povestea, deci articol nou vrem !

 288. Octombrie 3, 2010 la 11:34
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Se face ca nu vede.

 289. Octombrie 4, 2010 la 15:13
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  ce să vadă mă, ce să vadă. nu e nimic de văzut aicea.
  omu’ numai are pasiunea de a scribălăi jegos, ce să mai.
  i-a murit muza aia murdară, i s-a uscat pasta-n pix (asta-i sexistă), a dat de organe de reproducere femenine, i-a apărut vreun coş, ceva.
  cum să scrii în condiţiile astea? nu să poate.
  emigrează, xerxese. cică prin asia sînt condiţii mai bune de creat. sayonara!

 290. Octombrie 5, 2010 la 00:13
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mda… Am si eu acum certitudinea ca Fam. I. este orice dar nu un om cu simtul umorului. Nici al mistoului. Nici al ridicolului. Si nici carte nu stie! Amice, cum sa-ti spun, esti idiot! Pai ce dracu-i incarci aici lui Darie spatiul cu cacaturile alea “Google translate”?! La intrebarile tale de cacacios ingamfat am raspuns pe masura (adica tot ca un ingamfat, dar cacacios pe nasul tau!) si daca ti-ar traduce cineva, adica persoana fizica, ma-ntelegi, ti-ai da seama ca am pus un inteles in fiecare raspuns! Mi-e prea draga cartea din care am pus fragmentul: ” A boldog ember” de Móricz Zsigmond, pentru a nu ma enerva un papitoi oparit care “traduce” din ea cu Google… Observ o prea indelung reprimata nostalgie a acelor in vena, a prafului alb pe nasuc… Omule, vrei sa pari spiritual dar nu ai organ pentru asta, ma-ntelegi? Hai pa, Familia Pîrţîşă!

 291. Octombrie 5, 2010 la 09:52
  link permanent
  Piedavens zice ca:

  No….miroase, de unde pulă miroase că m-am spălat aseara?!

  http://www.j … bă da miroase!!! Ma uit pe tălpile de la pantofii sport VEER (marfă chinezească, da’ mă ţin mai mult decât căcaturile alea de Nike-uri de am dat un sfert de chenzină pe ei)… nu-i de pus la 6 din 49, nu l-am omorât.

  Deci, http://www.jeg. ….vai pulă, deschide bă fereastra… doar ziseră americanii să ne pazim bucile de viitoare posibile atacuri teroriste, ăstai unu’ biologic!

  Revin, http://www.jeg.ro … ce căcat, de aia puţea ca dracu, nici un articol nou….Do you want to close all tabs or the current tab? ….căcat, e pauză, mă duc să trag…o ţigară, poa’ se hotăreşte totuşi Darius să-mi umple cu ceva de citit (pierdut vremea) ziua de muncă….totuşi pute încă.

 292. Octombrie 5, 2010 la 16:31
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  ügyvéd ii multumeste frumos lui @Piedavens! Acum bozgorul pungasul se pregateste sa merge la Kavarna, pe urmele Majestatii Sale Regina Maria. Voi sogorele, mistocarele, am citit pe domnul Anton Holban? De ce nu am citit pe domnul Holban si am citit mult pe doamna Manuela? De ce place la voi mai mult lectura care se face cu mana? Voi nu vrem lectura cu “vitrei ab oculis ad legendum”? De ce am chiulit la lectia de limba latina sogorul romanul patriotul si acum nu e in stare sa citim corect in limba de la stramosii?! Stim urmasul lui Traianul, urmasul bizantinul latinul ortodoxul sa traducem asta:” Ad te levavi oculos meos, qui habitas in coelis”? Daca nu stim, mai bine rontaiam un acadeaua si jucam cu tablele. Am inteles, Familia Pîrţîşă?

 293. Octombrie 5, 2010 la 17:56
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Un bozgorul pe nume @toader, care este un campionul de pus linkuri de YouTube la el pe blogul, si un penibilul obsedatul (muistul, pentru domnisoarele) inspira misericordia. Recomandam la el sa se lege cu un pietroiul de gat si sa se azvarleste in Sena! El e un parizianul parazitul, ca si un paduchele pe peruca lui Ludovic. Cine este paduchele de forumul acum?! @toader estem paduchele de peruca lui Darie! Acest paduchele avem fantezii cu ügyvéd. Paduchele de Sena vream sa sugem batista sau ciorapele la ügyvéd. Voi, prietenii mei, cavalerii calitii in lupte, ce dorim? Dorim sa dam la @toader ciorapii si chiulotele la supt? Daca voi nu vrem, ii dau eu!

 294. Octombrie 5, 2010 la 18:36
  link permanent
  epo zice ca:

  patologic.

 295. Octombrie 5, 2010 la 19:51
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @epo, tu am facut ochisori? Am facut baita de dimineata? Te rog, raspundem numai daca avem certificat ca am facut baita de dimineata! Ce vrem tu sa aflam despre pat? Si ce vrem despre logic. Tu estem un pisicutul care se trezeste cu mult scandalul in cap?! Sau tu estem un pisicutul patolog?! Tu am facut mult spintecat mortii? Acolo tu am invatat sa privim in mortul? Tu cand am privit ultima oara in mortul, tu patologul, nu am auzit un glas?! Zicea glasul ca tu suge puuuula la orice bozgorul intalnit in cale, alee, bulevard sau jeg.ro.

 296. Octombrie 5, 2010 la 23:31
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Observ, cu neplacuta surpriza ca urmasii Romei nu cunosc limba latina…
  Imi voi permite, cu ingaduinta lui Comendatore Darie, sa postez Lectia 1 din manualul de Limba Latina: ” Patria nostra, Romania, est terra Europae. In patria nostra multae silvae sunt, quae bestiis abundant. Montes aurum, argentum, ferrum continent. Omnes incolae patriae nostrae impigre laborant.” Cine are ochi de citit, sa bage la cap, cine nu, sa-l vad in furca putului! Am zis!

 297. Octombrie 6, 2010 la 01:56
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Si cu ingaduinta lui El Comendatore Darie, o muzica, na:http://www.youtube.com/watch?v=2AzpHvLWFUM

 298. Octombrie 6, 2010 la 02:00
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=2AzpHvLWFUM

 299. Octombrie 6, 2010 la 02:11
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na, hai sa fac eu 300, cu ingaduinta prietenului Marian si binecuvantarea lui Darie. Na.http://www.youtube.com/watch?v=2AzpHvLWFUM

 300. Octombrie 6, 2010 la 09:47
  link permanent
  jimerino zice ca:

  manca-mi-ai pula de bozgor care faci muie la miercurea ciuc! pe gheata, ca un fel de feerie. si nu, n-am nimic cu tine da-te-n smecleu, da’ chiar n-aveam ce face.

 301. Octombrie 6, 2010 la 12:08
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Pârţâi-m-aş în ochii tai bulbucaţi. Cu grosciol. De ce crezi că vreau să fac glume cu tine, ungur îngălat?

 302. Octombrie 6, 2010 la 12:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Somnul naţiunii provoacă somnul raţiunii.
  Somnul raţiunii naşte monştri.

  Băi, ăsta micu`, se vor sparge toate în capul tău. Cred că ai prins mesajul: articol nou sau film, ca să ne treacă plictiseala.

  Bibli, nu zic bine ?

 303. Octombrie 6, 2010 la 13:09
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  hai, nu vă opriţi, haliţi-vă pulile încă vreo 200 de posturi.
  şi înjuraţi dracu’ mai cu foc că deja e plicti!
  doar e jeg.ro ori, nu căcat.ro.
  ăla micu’ cre’că se dixtrează tare, d-aia nu mai scrie nimica.
  sau o fi crăpat? fă, dac-ai murit zi-ne şi nouă, să ştim.

  şi care-i treaba cu filmele? că o tot spuneţi şi eu sînt mai nou, n-o pricep.

 304. Octombrie 6, 2010 la 15:39
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @jimerino, manca-mi-ai si tu pula, asa ca esti simpatic. Ma gandeam ca atunci cand @jimerino sau @clona sau @Marian sau @Gia or sa se simta deranjati de lungile, agasantele, si enervantele mele postari, nu voi mai scrie nimic. Na, e timpul sa zic la revedere!

 305. Octombrie 6, 2010 la 16:03
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  http://www.youtube.com/watch?v=A4Mod8Yx0iA

 306. Octombrie 6, 2010 la 16:33
  link permanent

  V-au ras ăştia pensia.

 307. Octombrie 6, 2010 la 17:34
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da’ nu postarile tale ma plictiseau. mai mult lipsa altora. pula mea, e poponareala rau treaba.

 308. Octombrie 6, 2010 la 22:47
  link permanent
  hedadi zice ca:

  darius, ii buna?

 309. Octombrie 6, 2010 la 22:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci, ce?

 310. Octombrie 7, 2010 la 03:10
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Familia Pîrţîşă, tu am reusit sa facem un evenimentul. Tu am facut sa revenim bozgorul nesimtitul doar pentru 45 de minutele. La tine estem ochiul bulbucatul? Tu vrem sa facem pîrţul? Tu am mancat multa fasolea su acum avem momentul ontologicul? De cer vrem tu sa facem pîrţul in publicul? Tu stim bine limba romana? Te rog, dupa ce mancam fasolea sa corectam pe bozgorul ingalatul. Bozgorul ingalatul facem mult dusul cu Lotto. Tu cu cine facem dusul? Cred ca tu facem dusul dimineata cu piatrul poncele. Tu estem un imputitul care facem misto de bozgorul ingalatul.

 311. Octombrie 7, 2010 la 15:29
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  “clona lu’ Bibliotecaru zice ca:
  V-au ras ăştia pensia.”

  :) ) fă, eşti mare_super_tare.

  xerxese, nu mai scrie articol nou (mareane, nu-njura că nu-i frumos) că văd că se-ndreaptă treaba încet-încet.
  blocu tău a devenit un forum interesant cu tot felul de caractere.

 312. Octombrie 7, 2010 la 18:28
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Garantez sută-n mie că ăsta micu` vrea 1000 de comentarii la acest articol.
  Eu zic să-i dăm nişte M.M.M. Staţi cuminţi, că vă explic mâine ce e aia.

 313. Octombrie 7, 2010 la 23:10
  link permanent
  toader zice ca:

  sugyved:)

 314. Octombrie 7, 2010 la 23:32
  link permanent
  Familia Îţâşă zice ca:

  Păi dacă i-o trage lotto ăla în cur la fiecare duş…
  Ce să mai zic?

 315. Octombrie 8, 2010 la 10:41
  link permanent
  ovophobie zice ca:

  Şi cum zicea Valery despre cititorul său: “Tu es, donc j’existe!”

 316. Octombrie 8, 2010 la 16:45
  link permanent
  Cris zice ca:

  Calitatea comentariilor şi numărul acestora sunt invers proporţionale.

 317. Octombrie 8, 2010 la 18:14
  link permanent
  Andi zice ca:

  MoOnWorM? Vierme de lună? CuM, dArĂ? :lmeo: (laughing my eyes out, duh)

 318. Octombrie 9, 2010 la 10:17
  link permanent
  valeria zice ca:

  fii , dom’le , serios !

 319. Octombrie 9, 2010 la 16:53
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Am zis M.M.M, n-am zis M.W.M !

 320. Octombrie 10, 2010 la 01:05
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  MMM is bomboanele alea? M and M?

 321. Octombrie 10, 2010 la 11:55
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Nu măi, în miticie e prescurtarea de la “multă muie maximă“.

 322. Octombrie 11, 2010 la 20:32
  link permanent
  ali bali zice ca:

  mama. si eu care nu stiam unde sa caut fantezia.

 323. Februarie 5, 2011 la 23:09
  link permanent
  yute zice ca:

  ii buna pagina asta oare o fi blog :) ) ‘ ? pardon

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)