Darius Hero

Urează-i LA MULȚI ANI! lui Carcea

U

21 comentarii

 • Boldog szülinapot! Mit iszunk??? Sa traiasca, sa infloreasca maistrul CARCEA, autorul autorului blogului!

 • Vă mulțumesc pe această cale tuturor celor daca nu au apucat să mă sune, vă mulțumesc pentru urari dar și pentru mesajele scrise (poștasu SMS sa blocat)

 • @Tati: cum ajungi tu să comentezi pe Jeg şi să te semnezi cu numele de fată al lui mami? Zic. CUM! Pe lângă că n-are rost să semnalez că sigur ţi-a scris Spînu mesajul, după dictare, cu tot cu greşeli.

  Ceilalţi: Nu v-aţi fi aşteptat să vedeţi vreodată pe net sintagma “@Tati”, ştiu. Oricum… ce încearcă el să vă spună e că i s-a umplut inboxul şi nu îşi ştie şterge SMS-urile primite, ca să îi intre alea în aşteptare.

  Voi continuați cu râvnă, că le vede el după ce se-nvață. 🙂

 • @sepukku: mai uşor cu ofertarea acestui domn, demult adjudecat,doamnelor din birou 😛
  @ügyvéd: aşa deviat cultural, eşti pierdut pentru maghiarime, adio ş-un praz verde :))

 • @mirmen care aveti interes (sarut mana, si sa va traiasca ambii patru, cu dumneavoastra distinsa doamna in frunte!), sa stiti ca asa-i. Acum insa, distinsa doamna, e doar timpul de a-l giugiuli pe sarbatoritul nostru, Dumnezeu sa-l tina in paza sa, si pana peste 1000 de ani, si de a se imbata ca un teluric care se gaseste. La Multi Ani!

 • Îi urăm, cum să nu, dar ce rost are să blocăm oranju` cu semeseuri ?

  La mulţi ani, domnule Groza (fie, Carcea, dacă aşa zice iubitul dvs. fiu) şi vă urăm din tot sufletul să vă facă nebunu` şi nepoţi. Mă rog, mai are nişte etape pînă atunci, dar noi privim problema cu speranţă.

 • ba, tu ai ceva, ma vad nevoit sa recunosc. adica doamnele alea de la sepuku din birou ar vrea sa-l futa pe carcea (scuze doamna mirmen, da’ sa stiti ca cam asta ar vrea. da’ stati sa vedeti, ca e mai rau) doar pentru fi-su. adica ele nu-l cunosc, nu-i stiu vocea, nu stiu daca e dislexic, daca e balos, daca se bese a varza la fiecare 5 minute, daca e adeptul violentei conjugale, daca i se mai scoala, cat, cat de des, daca are obiceiul sa borasca noaptea in bascheti etc. da’ stiu ca are un fiu jegos si li se pare destul. deci hodoroagele alea ti-ar suge-o, parerea mea. eu zic sa faci cumva sa te rezolvi, ca cu palarista…slabe sanse. tot cu pamfil o arde? salutari, domnisoara marcu!

 • @carcea :
  bäträne, aräti bine si esti incä verde! Si cä la cam ce m-as astepta dela Tine:
  1 .- sä faci ca ulterior-plumbuitu, un exposeu cu toate sms-urile primite , de neuitat alea dela doamnele necurate si care vrut-or a se preacurvi la märetia coaielor tale, cum as zice in stil duhovnicesc imitändu-l pe fiul rätäcitor al maghiarimii, un mare cästig pentru natia noasträ … cä dacä le-ai sters,face-va cumva intelighentia trecutä prin facultä sä vinä ele inapoi, pune-l la lucru pe pogan !
  2 .- si sä-mi confirmi cä ai fäcut-o latä, nu in sensul belitului vulpii in directia bocancilor de ski sau adidasilor de dupä ushä, ci imitändu-l pe B.Spencer & golanul cu ochii verzi la restaurant, trosnind la loc capacul la castronul cu tämpii rumeniti de ciurcan si trosnindu-l pe dinnerul ce tocmai däduse foc la alälalt blid cu scoverzi stropite cu alcoholuri, stoarse din cazanul de rächie din prune de Zaläu, dupä ce s-or pishat in ele goangele – pentru Cea -Mai-Cea_a mea toate aripatele astea sunt goange- pe care inteligentul Täu le numeste sacharomices cerevisiae in loc de musculitza betivä, la plural!
  La Multi Ani & Moarte La Dusmani !

  @jimerino

  “sa plece acasa, ca te doare la carici de economia tarii.”

  mäi pulä cu p mic, numa’/apostrof/ jidanu’ de dan desliu m-a chinuit- de nu pot nici acum sä-mi späl crelu – cu versuri precum ” .. si sä se stie cumcä, aväntul vietii noastre e in muncä”; din cartea de citire,n-ai prins-o, mai mult ca sigur cä NU !
  Sh-a mai fost un alt jidan, cu nume de talpä a romänimii – radu cosashu, care in timp ce tac-su era dus spre cimitir, el lua cuväntul la sedinta organizatiei de partid …stii tu care partid!
  ( cät priveste apelativul din primele 2 vorbe scrise, ia-le ad literam, toti suntem purtätori de pule / pizde, dar pot sä fie si : cänd neamtul iti zice ” Du Arschloch” inseamnä mult mai mult decät ” tu, posesor de gaurä-n cur”, cum suntem toti, mai putin nefericitii cu gaurä contra naturii)

  BRAVOS lui filius ,treaba trebuie sä tinä si azi !

  @darius
  puiule, aflä cä ce stie mirmen si pune consequent in salata de vinete, este TOP : se pune maionezä,- ce dracu – dela Pästorel se stie cumcä vänäta e pe post de secundo, de triolet in retzepturi de cuhnä; dom-le, bätränul meu spunea cä ” salata d.V. färä majonezä e ca pishatu’ färä bäshinä, respectiv nunta färä läutari”, doar esti neam de ardelean si de aia ne mäsuräm din cänd in cänd colesterolu’…mucii sunt si ei la locu’lor, dar nu aici !

 • …hähähähä , tärziu la miezul noptii, cänd lemnul grinzii creste…si dupä o uiagä de PUTEREA URSULUI – sä le zicä la cei ce nu stiu ce a fost asta-el – quintagenarul – le-am amestecat : numele e drosophila melanogaster- fir-ar ea al dracu’ cu puterea ei de-nmultire, degeaba le-am invätat la vremea vremii ; ba nu, s-au invätat ca sä se uite si sä fac loc la altele …

  Rämäne cum am zis : La Multi Ani, Noroc La Bani & Moarte La Dusmani !

 • ce bine că n-am mobil, m-am stat şi m-am rîs de voi cum le-aţi făcut curu’ mare la oringieni!

  bă da’ ce prost sînt, trebuia să trimit şi eu, am trei mobile.

  scriu ca o anumită femeie. trecem numele supt tăcere că e dictare horibilă punct

 • stii ce e culmea,este nascut in aceeasi zi cu mine(23 sep) dar eu sunt muuult mai tanar,anyway…a trecut dar…happy birthday to your father…

De Darius Groza

Sociale