Dumnejeg nu bate cu blogul [bis]

sari la comentarii

[e clar, fetişcana îşi bate joc de viaţa mea: am pus un titlu ce a mai fost; mulţumim fanei fidea Licurici, că m-a tras de pubienele morale]

Vineri a început adevărata epopee emoţională a dragoştii mele nestăvilite faţă de aceea care-mi este parteneră în diverse activităţi necuviincioase. Ce citiţi acum este un jurnal de răzbel sentimental, iar când îl veţi citi pe Jeg… va însemna că l-a găsit cineva, l-a publicat, iar eu m-am prăpădit de mult.

La iniţiativa cuiva, căreia nu-i vom pronunţa numele ostracizat de Sia, am decis să mergem cuprinşi de voioşie la… Felix. Cum se regăsesc “voioşie” şi “Felix” în aceeaşi frază, da, sunt convins că vă frământă, având în vedere că Felix este un fel de “la mare”, doar că nu. Coasta ardeleană cu ieşire la nimic. Plaja fină de mucuri de ţigară. Faleza spre iad. Briza veceurilor. Vraja manelelor.

Nu, n-am făcut această teribilă greşeală singuri şi îndrăgostiţi, tăvălindu-ne intim într-o singură inimioară a iubirei… Ci împreună cu alţi oameni cărora li se părea o decizie formidabilă să ne înghesuim în maşini şi să ne deplasăm voit şi organizat spre un furuncul mondial al turismului.

Desigur că în tot grupul ăla cu tendinţe de ciurdă, în care doar eu mă regăseam mai stingher (bine, şi Sia), mai toţi erau, din trecutul mai mult sau mai puţin recent, foşti amanţi şi amante prin rotaţie. Restul erau acei care nu avuseseră loc de ceilalţi sau se refuzaseră deja de câteva ori bune. Ce puteam, deci, face, decât să am grijă să jignesc foarte public şi aleatoriu pe una dintre fete, imediat ce am ajuns, pentru a-mi conferi liniştea de care aveam atâta nevoie în orele şi zilele sejurului de vis ce va să urmeze? Zis şi făcut; după care n-a mai vorbit nimeni direct cu mine, slavă bunului Jegnezeu.

În prima seară doar ne-am apropiat, noi între noi şi restul turiştilor de bun gust, timp în care am avut ocazia şi să fac ierarhia penibilului de week-end, la un mic ş-o bere. Clasament care n-a fost deloc lesne de întocmit, mai ales că lângă noi se afla la concurenţă serbarea festivă a unei zile de naştere, la frumoasă vârstă de 50 de beri. Invitaţii celebrau fericitul eveniment bătându-se pe bindeuri într-un antrenant joc de cărţi; şi se distrau cu atâta patos lălăind între reprize, încât reuşiseă să mai scrie încă câteva strofe bune tradiţionalului “La mulţi ani!”. Cântecelul se terminase deja demult, pe la al şaselea bis al refrenului, când pe tenori abia de-i trăznise creativitatea să-l întregească prin propriul simţ poetic colectiv. Deci mi-a fost relativ dificil să fac un top constant al jenanţilor de faţă, dat fiind că se alternau cu o ambiţie admirabilă.

Odată cu această experienţă cosolidantă de caracter am decis să intitulez toate activităţile întreţinute cu Sia în regim zilnic drept muncă silnică..

***

Văzut, evident, la Chenvelo, deci o să presupun că şi-a tăiat singur mâna jos cu freza, ceea ce ar face din asta primul caz documentat.ManechinOlog

***

Am uitat să vă povestesc despre că i-am cunoscut Siei mama: i-am cunoscut Siei mama. Acum ştiţi.

Ce m-a marcat mai mult este însă contextul. În era modernă şi tehnologică în care suntem, până şi mamele pot să-şi găsească în timp real prieteni, care chiar şi-o caută cu lumânarea. Ştiu asta, deoarece mama ei se-ntreţine fericit de ceva timp cu un băiat, pe care l-a cunoscut… pre e-matrimoniale. Adică matrimoniale online. Într-o fascinantă idilă confuză, după ce s-au refuzat cu trei ani în urmă pe un serviciu de tipul celui menţionat, s-au regăsit pe un altul, recent (deci vă daţi seama că DUPĂ TREI ANI de căutări, s-au mulţumit şi ei unul cu cealaltă). În sfârşit, nu vreau să risc tot papricaşu’ de pui cu mămăligă ce-mi va ieşi în cale pe lunga durată a relaţiei mele cu fiica dumneaei (lunga, sigura şi de încrederea relaţie, tanti mamă-sa), dar vreau să intrăm puţin în filozofia întâlnirilor oarbe (chit că netu’ îţi dă oportunitatea să fie doar chioare).

Cine apelează la aceste servicii? Aici mă refer la absolut toţi, mai puţin mama Siei şi prietenu-so (sau viitori prieteni, dacă e să răsară, precedenţii fiind aruncaţi înapoi în oală): lume care fie nu a reuşit pe căi tradiţionale, adică interacţiune socială cu cetăţeni. Fie nu au reuşit pe orice căi. Deci… ce primeşti când dai prea mulţi bani la magazin? Reeest… -uri. La fel şi pe matrimoniale. Aşa. Ş-atunci, tre’ să scormoneşti în groapa de gunoi emoţională a societăţii. Aşa că, în mod realist vorbind… ce să ai de ales p-acolo? Dar, repet, mama e simpatică (dacă n-ar fi Sia, ptiii!), iar amorezul său este la fel (dacă n-aş fi io, pfuuu!). Serios, e drăgălaş, are şi şapcă cu Bergenbier – prietenii ştiu de ce. Dar ei nu justifică întregul sistem. Doar că ei şi-au găsit fericirea, nu înseamnă mai mult decât că era pe jos şi au dat peste ea întâmplător, ca să nu zic călcat, şi să asociez neinspirat cu alte imagini plastice. Matrimonialele sunt anti-selecţie-naturală şi instigă la procreaţie negativă, nocivă. Adică, mai concret spus: viaţă ce aduce moarte. Civilizaţiei şi omenirii. ESTE CRIMĂ!

***

Sia zice că discriminare, eu zic că supremaţie feminină. Încerc s-o dau cumva în sex, ea că “nu şi nu”.

SuprematieFeminina

***

Dar poftiţi să trecem la lucruri în care a fost şi nămernica iubire pusă întru situaţii de rahat nealimentar, altfel spus, lucrurile care ne interesează, de fapt.

Don’şoara numită cu indulgenţă, pe pile, nemeritate şi doar cu multe intervenţii şi sfori trase la nivel înalt dragostea săptămânilor în curs are fobie acută de rude şi prieteni. Mai concret, ale şi ai mele şi mei. Orice ţine de anturajul meu o sperie de moarte. Desigur, nu atribui această situaţie cauzei că aş fi pus-o eu sub constanta luptă exigentă şi circumspectă a cititorilor Jeg încă de dinainte să fim împreună.

Pentru că – da – articolele descriptive ale primelor noastre întâlniri au fost redactate cu mult timp înainte ca ele să se chiar petreacă, fiind doar publicate ulterior, după ce ele s-au desfăşurat exact cum fuseseră stabilite editorial de către mine însumi.

Totuşi, status quo-ul relaţional este că fata e îngrozită să cunoască pe oricine mă cunoaşte deja pe mine, mai ales că oricare oricine o cunoaşte deja pe ea mai bine decât se ştie pe sine. În plus, o concepe exact aşa cum o poftesc eu.

Aşadar, înainte să mergem în – să-i zicem – WEEK-END-UL MORŢII, fătuca a avut ocazia inedită de-a-mi cunoaşte tatăl. Şi nu oricum, ci pe nepregătite, în ipostaza ingrată de iubită care merge la mine cât eu lipsesc, cu scopul bine definit de a-mi cotrobăi prin dulapuri după lenjerie intimă. Şi tată care era absorbit de-o carte de bucate, aşa că viitoarea potenţială noră nu a prezentat mare interes. Biata făptură putea la fel de bine să se afle în ţâţele-i goale fluturânde a încântare, Carcea tot cu nasu’-n cele mai recente update-uri la reţeta de raţă cu sticlă-n cur la cuptor ar fi fost.

Bun. Această întâlnire a fost doar un avertisment preventiv din partea aştrilor, în caz că i se năzăreşte fetii să mă poarte prin locuri improprii condiţiei mele de zeu. Şi ea exact aşa a făcut. Iar demiurgul n-a trecut cu vederea asemenea neobrăzare. Pe când ne-am întors de urgenţă, înainte de termen, Purgatoriul era pregătit şi i-a trimis cel mai mare necaz ce-l poate duce un muritor: Mirmen.

Eu, mă ştiţi, sunt un tip descurcăreţ, care ştie când să lase pe cineva baltă şi să se salveze, aşa că m-am retras în intimitatea buzii, lăsând plăpânda fiinţă pradă nefastului.

Şi care vă gândiţi voi că a fost cea mai inteligentă întrebare care i-a venit maică-mii să i-o pună victimei, după ce devorase tot ce se putea şti despre ea pre Internet, incluzând că e vegetariană?! Vă las un rând liber să vă stoarceţi creierii…

Mirmen: Şi tu… ce legume mănânci mai mult?

Vă dau mai jos şi restul conversaţiei, aş zice ca să vă reveniţi, da’ nu e cazul, căci ce era să facă amărâta cuvântătoare: a vorbit cu fomeia. S-a dus în prăspastie ca un sac de cartofi, şi-a dat drumul în faţa sorţii. Desigur, era opţiunea de a se arunca de la balcon, eu asta aş fi ales. Aş fi preferat căderea liberă de la 3 etaje, cu speranţa că distrug o maşină, după care reuşesc să mă îndepărtez şi să mor în vreun canal, înainte ca pericolul să coboare câte 5 scări deodată ca să mă caute.

Sia: Păi, roşii… ăăă… ile-mi plac. [răspuns greşit]
Mirmen: Bine, da’ roşiile nu-s consistente, nu te hrănesc, ce mânânci să-ţi ţină de foame?
Sia: …
Mirmen: CARTOFI?! FASOLE?!
Sia: Cartofi… cred.
Mirmen [schimbând spontan sfera logică]: Şi ce zodie eşti?
Sia: … Ăăă… berbec.
Mirmen: Aha!
Sia: Gogâlţ!
Mirmen: Se explică! Eu sunt Leu. [Roaaar!!!] Eu nu rezist fără carne…

Aici am ieşit de la budă, fiindcă probabil Mirmen ar fi continuat cu organe specifice, exemplificându-i firavului ghiocel direct pe corp.

Bine, încheind, Felix a fost pânâ la urmă 1 Mai, iar mersul acolo a fost mai mult un venit înapoi.


64 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iunie 30, 2008 la 12:51
  link permanent
  arpadov zice ca:

  io ti-am zis sa nu te duci….cu cra-
  tima.

 2. Iunie 30, 2008 la 13:17
  link permanent
  ionutu zice ca:

  I think this is the begining of a beautiful friendship…peiorativ vorbind..dară dacă Mirmen n-o avut fiice, se înseamnă că s-ar putea să-i cadă cu tronc Sia ta, şi atunci să te ţii, cînd s-or coaliza cele doo împotrivă-ţi: “Darius mamă, da’ tu nu te mai bărbiereşti? Păi cum te pupă fata asta?”.. :(
  Ţ-o zîce un om păţit. :)
  Deci bagă fitile la fractu’ să-şi găsască o femelă iute. Iute în sensul de rapid. Ca să distragă atenţia pericolului. ;)

 3. Iunie 30, 2008 la 13:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi eventual mai faină decât Sia, să pice aia-n trapă!

 4. Iunie 30, 2008 la 13:30
  link permanent
  ionutu zice ca:

  @mama lui Darius
  Să ştiţi că nu am vrut nicio clipă să vă iau peste picior în comentariul de mai sus. Ştiu doar că mamele de băieţi (mama are 3, pen’că io mai am 2 produşi ai fameliei ca fraţi), de regulă, cedează mai greu în faţa potenţialelor norori. Adică, sunt mai protective cu ficiorii lor, de unde şi tradiţionala vorbă, “soacră, soacră, poamă acră”. Şi mama este tot leoaică. Iar viitoarea-i noră e taur. Şi se înţeleg bine acum. ;)

 5. Iunie 30, 2008 la 13:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Te-o prins a ta c-ai comentat la adresa mumelor sau di ce te-ai autosesizat aşa spăriet? :P

 6. Iunie 30, 2008 la 13:37
  link permanent
  ionutu zice ca:

  nu m-o prins..preventiv doară..căz doar Dumnejeg nu bate cu şlapu’.. :D

 7. Iunie 30, 2008 la 13:50
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  ma distreaza disputele astea cu parintii :) )

 8. Iunie 30, 2008 la 14:45
  link permanent
  toader zice ca:

  mirmen nu realizeaza ca versiunea a doua a lui dacian trebe sa se multumeasca cu legume.(scuzati cacofonia)

  in alta ordine de idei, adica terminand cu inceputul, ce li s-a parut lor anormal sa jignesti tu pe cineva? ce, ei nu cetesc blogu-ti? nu te-au mai vazut niciodata? nu s-a auzit inca prin cluj de proverbiala-ti politete? nu stie oare ardealu’ cu cata delicatete caracterizezi oamenii pe care nu ii cunosti? hmmm, poate oi fi mai putin celebru decat credeam noi.

 9. Iunie 30, 2008 la 14:52
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @ionutu
  relax, mîinile la spate şi să-mi dai ID lu’ mămică-ta :D …ş’a lu’ iubita celui cu mutriţa spăşită de căţel/pisic vinovat :P

 10. Iunie 30, 2008 la 14:59
  link permanent
  wrawra zice ca:

  @Darius

  Urmeaza sa primesti cadou un mouse-pad cu chipul Siei…

 11. Iunie 30, 2008 la 15:28
  link permanent
  toader zice ca:

  ionut, ne pare bine ca te-am cunoscut. vei avea si alte sanse in viata. iti uram numai bine si speram sa alegi emigrarea catre zari lipsite de prejudecati la adresa romanilor. bineinteles, dupa ce vei fi furnizat id-ul catra doamna mirmen.

 12. Iunie 30, 2008 la 15:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Moment în care nu va mai fi necesar să trăieşti şi vei dispărea undeva unde nu te va căuta nimenea. :P Io oricum zic să-i dai maică-mii ID-ul într-un loc public.

 13. Iunie 30, 2008 la 16:48
  link permanent
  fcb zice ca:

  vaz ca ai zile haiose in ultima vreme :D

 14. Iunie 30, 2008 la 17:05
  link permanent
  ionutu zice ca:

  @toader
  Toader, nu-mi place numele tău :D şi de obicei dacă nu-mi place numele unei persoane, atunci nu-mi place nici persoana.. :) Ce zici de prejudecata asta?
  @Darius
  Eu nu strivesc corola de minuni a lumii. :D Mai off-topic nu-ţi puteam răspunde..este? Şi mai devreme uitasem să spun că Dumniejeg nu bate cu blogu’ da aruncă letal cu şlapul (sau papucul de casă cauciucat cu crocodilul Lacoste piratat) din picior. :D
  @mama lui Darius
  mama mea nu are adresă de e-mail.. :( Abia s-a obişnuit cu tehnologia SMS.. :D

 15. Iunie 30, 2008 la 17:08
  link permanent
  toader zice ca:

  zic ca scrii gresit. e cu t mic.

 16. Iunie 30, 2008 la 17:12
  link permanent
  ionutu zice ca:

  bine toader cu tî mic..;) Prieteni? :)

 17. Iunie 30, 2008 la 17:23
  link permanent
  toader zice ca:

  iti sta mai bine cu prejudecati.:)

 18. Iunie 30, 2008 la 17:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu ai înţeles, mâna manechinului este întinsă a cerşit. Este un caz de handicap (ciung) care vrea şi el o pereche de blugi din aia scumpi şi o cămaşă făcută pe comandă, cu o singură mânecă.

  Îţi dai seama dacă erai tu pe ematrimonialesentimente.ro puteai să fi propriul tău tată socru?

  La “angajăm băiat” este destul de simplu. Magazinul are deja uniforma şi îi trebuie cineva să încapă în ea. Cel de dinainte avea 40 de ani, fost jocheu, adică uşor mai scund. Acum magazinul avea nevoie de un băiat la 14 ani care să încapă în costumul de vânzător al jocheului. Totul e marketing.

  Eu cred că reţeta era o acoperire. Cineva care îşi făcea cumpărăturile la Altex ar fi spus cu satisfacţie, dacă ar fi privit mai atent pe lângă reţetă… “Credeai că scapi, Gicuţule?” sau ce spune “Madam Multemedia” în reclama cu pricina.

  La mine nu se explică, ca şi eu mi-s berbec şi mănânc câte un porc numai pentru că îmi place şoricul proaspăt pârlit cu lampa de sudură oxi-gaz.

 19. Iunie 30, 2008 la 18:47
  link permanent
  dd zice ca:

  [aici era un site, da' l-am scos]

  aici e de voi. bagati sa vedeti ce se intimpla. bruhahaha. cicirici,. intra si vei vedea. intra repede ca se termina.

 20. Iunie 30, 2008 la 20:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce vorbeşt’, dragă? Fiindcă aiureţi, îţi bat linku’ de cap.

 21. Iunie 30, 2008 la 23:16
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am văzut eu link-ul lui dd şi vocea de om spân care făcea din mine, automat, un Harap Alb colţ cu făt frumos (scris cu minuscule şi fără de cratimă).

  Ca o paranteză… Uite că am o problemă, cum îl chema pe Harap Alb înainte să fie harap jurat pe paloş? Închid paranteza, să nu se facă curent

  Şi mi-am zis… să mă uuuuuuit? Să nu mă uuuuuuuit? Să mă uuuuuuuit? Eu simţeam cu spânul dorea să mă las înduplecat să cobor în fântâna lui cu imagini.

  Şi mi-am zis, ce-ar fi să nu mă uit, prea m-a obosit incertitudinea.

 22. Iulie 1, 2008 la 02:23
  link permanent
  Valeriu Cuc zice ca:

  Ai fost ÎN 1 MAI, bă, muie?

 23. Iulie 1, 2008 la 08:14
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Oups! Un intelectual.

 24. Iulie 1, 2008 la 08:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Valeriu: Corect. Nu, nu te-am anunţat. Da, am trecut prin Oradea. Nu, n-am stat. Da, m-am gândit la tine. Cu dor şi jele. Am vărsat o bală din colţul gurii, că lăcrime nu mai aveam.

 25. Iulie 1, 2008 la 09:44
  link permanent

  ROMANIA DE 5 STELE

  Pentru ca m-am saturat sa aud ca bulgarii au carnatii mai lungi si castravetii mai vanjosi decat ai romanilor, pentru ca m-am saturat sa aud ca palmierii din Thailanda sunt mai mijto decat ai nostri din Mamaia, pentru ca m-am saturat sa aud ca hamburgerii cu ceapa sunt mai buni decat parjoalele cu usturoi, pentru ca nu vreau sa cred ca ospatarii romani sunt mai nesimtiti decat cei italieni, m-am gandit sa lansez campania ROMANIA DE 5 STELE.

  Nu este un concurs, ci doar o cursa cu noi insine. Provoc autorii de bloguri cat si cititorii acestora sa descrie intr-unul sau mai multe articole unde s-au simtit ei cel mai bine in vacantele si excursiile sau calatoriile de afaceri din Romania (ar fi OK si poze), descriind cu exactitate cum a fost la restaurantul sau hotelul care i-a impresionat.
  Dar, puteti scrie si despre vacantele ratate din cauza marlaniilor din turismul romanesc. Pentru ca ne-au coplesit ! Sau sunt doar legende ?!?

  Nu trebuie sa fie o opera literara, ci doar un text coerent care sa te lamureasca daca a fost bine/rau acolo unde autorul spune ca a fost. Nu conteaza care este obiectul descrierii tale – poate fi o terasa modesta cu un fel de mancare nemaipomenit , un fast-food curat, o pensiune ospitaliera sau un hotel de naishpe stele cu servicii catastrofale.

  Primele 50 (cincizeci) astfel de articole vor fi daruite de catre mine cu cate o caseta ce va contine 2 sticle cu vin vechi Gold Collection de la podgoria mea preferata de la Pietroasele (valoarea casetei este 20 euro). Pentru a participa la campania ROMANIA DE 5 STELE trebuie doar sa postati articolul pe unu din blogurile romanesti, sa specificati cine este initiatorul campaniei si sa imi trimiteti un link unde pot citi textul vostru pe care il voi prelua si il voi posta si pe blogul meu cu mentionarea autorului.

  VACANTA PLACUTA IN ROMANIA DE 5 STELE !

  PS – imi cer scuze, nu ma pricep cum se da leapsa si de aceea va rog sa faceti voi asta pentru ca sunteti mai priceputi in ale blogarelii, eu sunt mai priceput in ale vinurilor vechi de Pietroasele ;)
  – si mai promit ca voi pune la cale si un uikend beton cu prietenii mei blogerii intr-un loc ospitalier tare !!! (ma gandeam ca in toamna cand s-o face mustul si pastrama …)

 26. Iulie 1, 2008 la 11:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  “2 sticle cu vin vechi Gold Collection de la podgoria mea preferata de la Pietroasele (valoarea casetei este 20 euro)”

  Pi cine răspunde ca să câştige vinul va avea un răspuns previzibil, “cel mai bine m-am simţit la bodega din colţ, unde-i vinu de surcea ieftin precum braga.”
  :)

 27. Iulie 1, 2008 la 14:26
  link permanent
  ionutu zice ca:

  “(valoarea casetei este 20 euro).” euro din ăia de la Europoly? :D adică băiatu’ ăsta premiază 50 de necunoscuţi cu vinoase în valoare de 1000 de coco?

 28. Iulie 1, 2008 la 14:28
  link permanent
  toader zice ca:

  nu. primii cincizeci vor imparti doua sticle de vin.

 29. Iulie 1, 2008 la 14:52
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  …am decis să mergem cuprinşi de voioşie la… Felix…
  Mai nene, stii faza aia in care ti se opreste inima vreo trei secunde ? Ca imediat m-am gindit: si asta la Felix ??? Ce sa cate el acolo ? Noroc ca n-am facut infarctu` pina n-am citit si urmatoarele trei fraze si m-am lamurit.

 30. Iulie 1, 2008 la 16:30
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Omul a spus ca valoarea lor este de 20 de euro, nu a spus că a dat domnia sa banii pe sticle.

 31. Iulie 1, 2008 la 17:32
  link permanent
  DaniCozma zice ca:

  Sunt umil in fata comentariilor voastre pline de inteligenta si umor. Din cauza asta nu pot decat sa rad in tacere si sa va rog sa imi vizitati site-ul. E un proiect de branding personal si doresc decat feedback sa stiu daca are rost sa imi petrec timpul lucrand la el. Va citesc (“va” nu denota respectul pe care oricum ti-l port ci faptul ca ma adresez si celor care comenteaza atat de frumos) de mult timp si voi continua sa o fac chiar daca nu-mi vei lasa comentariul.
  @Doamna mirmen: sunteti cea mai simpatica batrana

 32. Iulie 1, 2008 la 17:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Oai, ai zbârcit-o. Capul la cutie, Daniele… :D

 33. Iulie 1, 2008 la 17:37
  link permanent
  toader zice ca:

  esti tampit. mirmen batrana! ha!

 34. Iulie 1, 2008 la 18:24
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Nu mai fi umil, au vei fi mîncat. :) Dă-te şi tu mare că ejti dăştept. Îl ştii pe Pamfil? You don’t wanna mess with him… :D

 35. Iulie 1, 2008 la 18:44
  link permanent
  mirmen zice ca:

  haidi bre @dani, cît preţ poate pune o bătrînă pe delaraţia de simpatie a unui agent de asigurări :P neah!

 36. Iulie 1, 2008 la 21:44
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dariuse, interesant tip Dani Cozma asta ! Sa ii iei comision ca si-a facut reclama la tine.
  Nu despre el vreau eu sa scriu ci despre cum se schimba lucrurile prin puterea exemplului.
  Cine a citit despre viata mea la mine pe site (na, ca imi fac si eu reclama) a vazut la un moment dat ceva despre asigurari. Eram in anul de gratie 2005 si cind am incercat sa le zic ceva de internet mi-au ris in nas. Nici site promo n-am avut voie sa-mi fac ca asa era politica firmei, de ! Si zic aici de niste nemti, niste oameni care seamana cu germanii la o adica, mare firma mare care a cumparat afacera unui fost mare tenismen roman, if you know what i mean. Ca sa nu-i zic pe nume sa ma trezesc cu surprize, da` voi sunteti baieti destepti.
  Si uite ca de curind a fost campania pentru pensii private obligatorii. A venit ING cu o campanie TOTALA care ar trebui sa fie predata la Academia de Asigurari, in caz ca se face. Si-au dat seama oamenii astia ca trebuie facut orice este posibil: de la CD si DVD gratis prin ziare, reclame de nota 10, telefoane “verzi“ de informare si mai ales bloguri si site-uri personale. SI INCEPIND DE ATUNCI S-A DAT VOIE !!! Ca s-au prins toti ca baietii astia au fost destepti si au luat crema. Asa ca Dani al nostru o fi la ING sau la restul (si cind zic restul e chiar restul, nu ceilalti) dar nu mai conteaza, el e in trend. Atentie, Dariuse, ca eu nu fac aici reclama cuiva, deja ma doare in paispe de acest domeniu ca l-am parasit definitiv dar ca OM DE PUBLICITATE ce esti nu poti sa ma contrazici si sa spui ca n-ai avut ce invata din campania ING. Si acum sa nu mai zica diversi frustrati ca blogurile aia si ailalta ca ii bag undeva. Uite ca vin bloggerii peste ei si n-au decit sa se adapteze sau sa piara. Paguba in ciuperci.

 37. Iulie 1, 2008 la 22:39
  link permanent
  DaniCozma zice ca:

  Din pacate nu prea are din ce sa isi ia comision. Dar iti promit, Dariuse, ca venitul din prima polita semnata (daca se va intampla sa fie rezultatul proiectului asta) va fi administrat de tine, de cel care ma recomanda si de client. Adica voi 3 decideti unde se duc banii. As vrea totusi sa fie legat de ciocolata, dar nu insist.
  @Marian S. Imi pare rau ca ti-ai facut o imagine proasta despre mine. Ar trebui sa ma urmaresti, sa vezi ca tot ce am promis se va intampla si ca nu am de gand sa imi trag nici un ban.
  @mirmen Am incercat sa fiu dragut si sunt sigur ca ati inteles. Ar trebui sa aveti incredere intr-un consilier in Asigurari de Ciocolata

 38. Iulie 1, 2008 la 23:03
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @dani ai reuşit să fii exagerat de drăguţ :) şi zi-i drept, blogul tău îi secţiunea lucrativă a unui webevanghelist /:)

 39. Iulie 1, 2008 la 23:13
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Dani Cozma: sa-mi arati si mie un singur cuvint din care ai inteles ca am o parere proasta despre tine.
  Eu am zis altceva: “nu ne nastem toti la aceeasi virsta“ (daca esti mai tinar iti explica nea` Google intelesul acestei fraze). Nu vorbesc aici de tineretea mea ci de fapte petrecute acum nici TREI ani ! Tocmai asta voiam sa subliniez, impactul internetului si al blogurilor asupra a orice, inclusiv asupra industriei asigurarilor. Ehei, daca ma ascultau aiuritii aia inca de acum trei ani… dar ei nu si nu, ca agentul trebuie sa vorbeasca direct cu clientul si gata ! Uite ca le-a dat progresul tehnologic peste nas. Tine-o tot asa, repet ca nu-mi dau seama unde vezi tu critica in ceea ce am scris. Poate ma mai razgindesc si eu inca odata, cine stie.

 40. Iulie 1, 2008 la 23:19
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mai Darius, nu-mi alungi tristeţea vieţii cu un fimuleţ din ăla haios de buget redus de la serviciu. Mai ales cu colega aia care mi-a plăcut mie, am uitat cum o chema, cea cu ochelari. Aş zice Miha dar nu mai ştiu sigur. Este o fiinţă cu multe sertăraşe, poate chiar mai multe decât un oficiu poştal. Adicălea o personalitate complexă şi interesantă. Ce spui?

 41. Iulie 1, 2008 la 23:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cat-fight. Toader intră-n ring. Bibliotecaru priveşte de pe mal.

 42. Iulie 1, 2008 la 23:23
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dacă insişti cu pisicile, îţi dau imediat un link despre cum analizează un inginer pisicile… Ia sa caut eu link-ul… că prea m-ai provocat.

 43. Iulie 1, 2008 la 23:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Na, să nu zici ca nu fac un efort pentru tine. Sper ca nu l-ai văzut ca să te râzi un pic.
  http://giconet.blogspot.com/2008/06/o-dovad-c-inginerii-pot-ajunge-acolo.html

  PS, nu e reclamă că nu e absolut nimic (poate titlul) în afară de filmuleţ.

 44. Iulie 1, 2008 la 23:28
  link permanent
  DaniCozma zice ca:

  @ Marian S. Imi cer scuze! Am trecut printr-o sesiune grea ce nu m-a lasat sa dorm si se simte. Dar sa iti asumi si dumneata riscul unui text lung si fara structura.
  @mirmen Nu inteleg ce spuneti :) dar va asigur ca blog-ul este al meu, a pornit ca un proiect de branding personal si singurul lui scop e cel declarat.

 45. Iulie 1, 2008 la 23:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mie de ce nu-mi zici cu “dumneata”? Doar fiindcă fac şi salubrizare şi mentenanţă, doar de aia?

 46. Iulie 2, 2008 la 00:03
  link permanent
  DaniCozma zice ca:

  Era un om. Lumea a inceput sa il strige “Traiane”. Acum e presedinte.

 47. Iulie 2, 2008 la 00:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Să înţeleg că acum nu mai este om?

 48. Iulie 2, 2008 la 00:20
  link permanent
  DaniCozma zice ca:

  O sa inteleaga doamna mirmen si Darius, ca studiaza comunicare. Eu evit sa ma dau intr-o parte ca toti au ceva sau pe cineva bun dar tu intelege ce vrei Bibliotecare :D

 49. Iulie 2, 2008 la 03:56
  link permanent
  Theo zice ca:

  HAHAHA! F tare. [haidem să nu mai facem reclame lu' site-uri, ce zici?]

 50. Iulie 2, 2008 la 11:35
  link permanent

  esti ca Truman din Truman Show. Ne distrezi cu viata ta interesenta :D
  And then again.. toate vietile-s interesante, doar ca nu-s prea multi ochi destui de buni incat sa vada asta. Tot asa

 51. Iulie 2, 2008 la 12:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi nu toţi au vieţi, mueheheheee. Buuun.

 52. Iulie 2, 2008 la 13:00
  link permanent
  Loreley zice ca:

  daca ai timp [ce-i acilea, mica publicitate online, să mă uit io lu' tăte site-urile?]

 53. Iulie 2, 2008 la 14:43
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Cu mult timp în urmă am fost şi eu un pui de ajutor de vânzătoare care era chiar maicămea… Deci eram sclavu lu mama? :mrgreen:

 54. Iulie 2, 2008 la 14:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da. Dar măcar erai băiat, că aşa-s sclavii.

 55. Iulie 2, 2008 la 14:54
  link permanent
  toader zice ca:

  deci, duminica pui noul articol.

 56. Iulie 2, 2008 la 15:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mai repejor niţel. E cu filmuleţ, cu poji, tăt, frumos.

 57. Iulie 2, 2008 la 15:48
  link permanent
  toader zice ca:

  filmul ala cu tine la revolutie cand luai interviu lui mazilu in piata?

 58. Iulie 2, 2008 la 20:26
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai oameni buni, apropo de Traienel, iegzista o iexplicatie.
  De ales parca a fost ales vara.
  Apoi a venit iarna si omul s-a mai schimbat pe ici, pe colo.
  Si ne-a explicat foarte clar ca “iarna nu-i ca vara“.
  Asa ca sincer nu inteleg ce aveti cu bietul om ??? Ca doar cu el in frunte tara noastra obtine succesuri dupa succesuri. Ei comedie …

 59. Iulie 2, 2008 la 21:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Zuzel, ia fa un masterpiece din filmuleţele de drumeţie şi trimite-le aici http://www.cncinema.abt.ro/, mă refer la Concursul de proiecte cinematografice sesiunea iunie – iulie 2008. dacă îţi dau ăştia fonduri, să le cheltuieşti cu gândul la mine care te-am tras de mânecă, şi îi musai un “palmă de aur” pentru români.

 60. Iulie 3, 2008 la 01:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Om vide’, om gândi, ne-om socoti.

 61. Iulie 3, 2008 la 06:28
  link permanent
  DaniCozma zice ca:

  Dariuse! pune-ti te rog un twitter pe blog.Postezi rar si e grea asteptarea. Trebuie sa stii asta :) )

 62. Iulie 3, 2008 la 08:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  REFUZ!

 63. Iulie 4, 2008 la 05:30
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai Dani Cozma, ce twitter mai ? Sa stai tu comod si sa nu faci cite o vizita pe aici zilnic, ha ? Sa nu-i cresti traficul la blog ? Sa nu fii tu client fidel ? Te deranjeaza metodele astea barbare ? Sa-ti spun sincer… nici pe mine. Ideea e buna si uite ca o aplic si eu, sic !
  In alta ordine de idei LA MULTI ANI pentru americani, ca e ziua lor, a tutulor. Sa vezi la astia iesire la iarba verde, la bar-b-q cica, mai nou se spune ca au simtit si ei gustul micilor si nu-i mai lasa. Pe noi sa ne cam lase.

 64. Iulie 4, 2008 la 05:34
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Apropo, ZUZEL, fa o vizita si pe aici: http://www.vedeta.ro/bani Sa vezi ce valuri a facut filmul asta! Sa il postezi si unde zice Biblio dar vezi ce e si pe aici. Succesuri !

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)