Cum să găseşti un titlu bun pentru articolul tău?

sari la comentarii

Nu ştiu.

Fără deci se duce maică-mea la sediul operatorului nostru de telefonie mobilă. Nu vreau să-l prejudiciez, aşa că o să-i zicem Orange. Şi mergând ea acolo, a descoperit că s-au strâns tot felu’ de puncte de ălea, mulţam fain, dat fiind că “vorbim interminabil la telefon în valoare de MI-LI-OA-NE, fiece flecăreli, cu toate mâţele de prin birturi şi mai ales tu, Darius“. Numa’ bugăte (destul, pentru cititorii din Capitală) puncte, cât să-şi procure frate-miu, Moaflian, un celular nou. Că lasă că io rămân cu ăla crepat în frunte, de când m-am enervat pe ecranul lui, că mi-o amintit maică-mea a unşpea oară să am grijă să-mi încălzesc supa de pui din frigider, “că-i din aia bună, cu cigo, îi pur şi simplu crimă să o lăsăm să se strice“.

Şi, ziceam, cum se duce fără deci maică-mea la sediul cu pricina şi descoperă bonusul tot cu pricina, începe să socializeze cu domnişorica de serviciu, că aşa-s ele, muierile, ar merge o bârfă mică la ghişeu, până printează matricial factura. Iar din hlizelile reţinute ale angajatei, cumulat cu experienţa ce-o avem despre Zalău, un oraş mic de provincie unde toată lumea se ştie cu toată lumea şi citeşte Jegu’, s-a făcut deducţia educată că şi însăşi fătuca ar citi.

Ei bine, funcţionarii ăştia îşi închipuie ei că, dacă ei citesc în timpul serviciului, în loc să-mi proceseze mesajele bobiţă cu bobiţă, îi ca un fel de validare şi aproape o obligaţie să mă pârască la părinţi că-ce-virgulă feluri de apeluri dau eu, unde şi câte în număr şi durată, plus desfăşurătorul pe sms-uri expediate, în număr ce, susţine ea, ar atinge 700, fapt pe care eu refuz să-l crez.

Aşadar, eu nu mai pot convieţui în societate, din cauza mea proprie, fără să ştie maică-mea triangulat totul, direct de la rotiţele sistemului pe care chiar eu le-nvârt ca un hamster.

Cât despre dulciuri, mie nu-mi prea place crema de nimica. Decât dacă nimica e caramel. Ci doar ciocolata pură în orice stări de agregare, deversată peste aluaturi tot din ciocolată masivă sau cu cacao. Frişca DELOC, da’ deloc, detimp şi demod, fiindcă este greţoasă şi are rezonanţă fonetică din seria “muci, vomă, limfă”. De fapt, am putut delimita într-o clasificare făcută împreună cu viitoarea mea concubină, Maria, că nu tolerez dulciurile albe. De nici un fel. Şi nici spanacul, decât rar, dar el nu-i dulce. Dulciurile trebuie, prin definiţie, că-s pentru copii, să fie colorate sau, alea mai selecte, maron întunecat şi misterios.

De asemenea, agreez bomboanele cu jeleu din magazinul moldovenesc reprezentanţă a fabricii Bucuria (Chişinău), localizat în Iulius Mall Cluj, lângă cinematografe.

***

Să vă povestesc cum mi-am anchilozat gâtul şi nu mă mai pot uita spre stânga, că poate vi se pare amuzant. Că pe voi vă-ncântă până la jubilare orice rău păţesc. Stăteam greşit în pat şi m-am uitat spre stânga. Şi m-a durut un pic pe-o parte a gâtului. Aşa că m-am uitat mai tare spre stânga, ca să văd cât de departe mă pot uita. Acum nu mă mai pot uita deloc. Ceea ce nu-i o problemă foarte mare, atâta timp cât nu se întâmplă nimic important în stânga. Procentual, 25% dintre lucruri se întâmplă în stânga, celălalte întâmplându-se în dreapta, faţă sau spate, asta dacă nu considerăm în jos, unde nu se întâmplă nimic, sau sus, unde nu prea caut răspunsuri şi oricum am descoperit căutând în dulapul cu medicamente că nici acolo nu mă pot uita. A trebuit să trec prin busuioc, pesmet şi staniol până să găsesc unguentul. Fiindcă ţinem şi condimentele acolo. Nu ştiu când anume, în dezvoltarea antropologică, omul a decis că medicamentele se ţin fie cu mirodeniile, fie cu papiotele, iar băuturile de colecţie cu paşapoarte şi certificatele de naştere. După ce m-am uns cu chestia de vreo trei ori, de frică să nu dau într-o supradoză de diclofenac, m-am uitat pe tub, ca să constat că expirase-n august. Mai pe seară, când am crezut că mi-a mai trecut, Moafle m-a ajutat aruncând spre mine altă cremă. Eu m-am ferit şi mi-am sucit gâtul mai rău ca înainte. Apoi i s-a părut amuzant să se prefacă a-mi fute un cap în gură sau câte-un pumn în arcadă din 3 în 3 secunde, să vadă cât rezist fără să mă feresc. Mai pe noapte m-a ajutat un sfânt (coincidental, Radu, actual concubin al Mariei Brudaşca, deci colocvial Sf. Radu), cu ceva cremă rusească de contrabandă. Iar dimineaţă m-a rezolvat din nou Călin de la serviciu, sucindu-mi grumazu’ “în glumă” în ambele direcţii lateral dintr-o singură mişcare. Deci va mai dura. De reţinut: NU mi-e înţepenit; îl pot mişca oricând vreau eu, doar că mă doare de-mi vine să leşin!

***

MieiSiPorci

[insistă una dintre chelneriţe să o public, deşi eu susţin c-am mai avut-o sau ceva asemănător]

***

De câteva săptămâni s-a împământenit prostul obicei ca taică-miu să le gătească diferiţilor mei prieteni, pe care el deja-i cunoaşte mai bine decât mine, diverse borşuri de miel, ciorbe, peşti cu cheşti, răcituri/piftii/aituri, pe care le notează nominal cu bileţele în desaga cu bucate ce tot eu o ridic de la gară, din microbuzul care acolo parchează, deşi nu merge pe şine, e doar o convenţie că ajunge în acelaşi loc. Şi uneori beneficiarii mâncărilor mele (deci nu eu) nu pot consuma fără o litră de pălincă. Când numiţii găsesc de cuviinţă, mă sună ca să le duc recipientele. Numa’ lu Crivăţ i-am hămălit deja câteva kile bune din mai sus menţionatele. Doar arareori, tre’ să cobor de la etajul trei al turnului meu de fildeş, că au catadicsit să vină până jos în faţa blocului, dacă le-o fi avut cale.

Vă informez că, de acum, acest tip de tranzacţii nu se vor mai desfăşura decât în formula următoare: sunt apelat pe numărul meu telefonic, fie la interfon, tastând douăzeci şi patru. Se prezintă apelanţii cu numele şi prenumele. Eu caut găletuşa respectivă. Mă încalţ şi vin. Cu mâna stânga mi se întinde o ciocolată Milka Chocolate Dessert. Cu mâna mea stângă eu întind porţia. Cu mâinile drepte se dă noroc final şi fiecare se întoarce în drumul său. Cu Hădean deja s-a testat şi funcţionează ca uns cu untură, cu ce se ung de obicei lucrurile.

***

Fiindcă noi suntem o gaşcă de distinşi, aici, pe Jeg…

ATENŢIUNE: Toader a scris pe blogu’-i propriiiu! (Nişte măgării, cum îi stă-n fire, da’ a scris.)


140 comentarii

zi si tu ceva
 1. Ianuarie 12, 2009 la 17:25
  link permanent
  isis zice ca:

  sincer compătimesc alături de tine. de la o vârsă încolo e vital ca unele informaţii despre viaţa copiilor să nu ajungă la cunoştinţa părinţilor. pentru binele ambelor părţi.

 2. Ianuarie 12, 2009 la 17:26
  link permanent
  isis zice ca:

  da mai ai mess-ul. sau ţi-a lecturat şi arhiva?

 3. Ianuarie 12, 2009 la 17:42
  link permanent
  Basty zice ca:

  Aş dori nişte lasagna, mulţumesc, transmite distinsului şi paternului tată. Şi ca să nu zici ca sunt nemernic, te şi duc motorizat până la locul de ridicare al pachetului. Unde te las, eu urmând a mă intoarce cu prada susnumită.

  Aştept termenul de livrare.

 4. Ianuarie 12, 2009 la 18:05
  link permanent
  hadean zice ca:

  deci io am produs precedentu’. la naiba. sau fuck, cum preferi. cât de uşor am putut pica în această plasă. ntz!îi drept, pentru mâncarea făcută de bunul tău tată (care te iubeşte, deşi îmi mai dă şi mie din mâncarea ta), merită să astup cu o ciocolată măcar una dintre gurile cerberului care eşti.

 5. Ianuarie 12, 2009 la 18:26
  link permanent
  jimerino zice ca:

  daca printr-o minune as trimite banii pentru triciclu (30 lei, ca sa nu existe confuzii), ce as manca de ei? ciocolata nema ca oricum in cazul mai sus expus ar trebui sa ma vizitezi. si ai grija cand ajungi la bucuresti, sa nu-ti scrii numele pe masini ca te bat cinci baieti scurt, numai ca sa crezi ca e a lor.

 6. Ianuarie 12, 2009 la 18:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ai mânca nimică, parazitule. Aş mânca eu când vin în vizită, conform înţelegerii.

 7. Ianuarie 12, 2009 la 18:48
  link permanent
  jimerino zice ca:

  adica pentru cei vizitati, vizitele tale sunt prilej de regim? numai tu mananci? adu ceva in desaga, de la carcea, si eu iti arunc o ciozvarta sub forma unui hamburger delicios marca mac, original, de la unchiu’ lui, numai 3,5 lei. ca cunosc eu cativa rapperi care da rime “ah! ah!” si ja! pica hamburgeru’.
  in alta ordine de idei, cu miha asta noua a ta: stii ca daca te apuci sa futi tre’ sa ceri voie cand vrei sa pleci prin tara, voie care nu ti se da deoarece de diferite muieri pe care miha presupune ca le vei intalni. vai si ce gresit presupune!

 8. Ianuarie 12, 2009 la 18:51
  link permanent
  Iisus e Sus zice ca:

  TORTICOLIS Contractura mai mult sau mai putin dureroasa a muschilor gatului, care limiteaza miscarile de rotatie a capului. – Torticolisul obisnuit sau banal apare uneori dupa o miscare brutala si fortata a gatului. Mai des, el se constata dimineata la trezire, fara indoiala din cauza unei proaste pozitii in timpul somnului. Simptomele dispar in mai putin de 3 zile dupa odihna si dupa administrare de medicamente analgezice si miorelaxante (decontracturante musculare), in pomada sau pe cale orala. ….asa.

 9. Ianuarie 12, 2009 la 18:59
  link permanent
  Văraru zice ca:

  Da’ cartofi prăjiţi ce-au?

 10. Ianuarie 12, 2009 la 19:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, prinde altele – cancer. Am uitat să menţionez că pe sfântul salvator îl cheamă Radu şi este actualul concubin al Mariei Brudaşca. Am adăugit în conţinutul editorialului, cu poză sub el.

 11. Ianuarie 12, 2009 la 19:14
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ai adaugit un carici erect pe o masinuta de curse.

 12. Ianuarie 12, 2009 la 19:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce-i acela “carici” despre care îmi vorbeşti?

 13. Ianuarie 12, 2009 la 19:31
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  încă un articol din care jumatate este despre, ei bine, ghici, îţi spun eu: MÂNCARE. la fel ca alealalte jumătăţi din alealalte articole.

 14. Ianuarie 12, 2009 la 20:26
  link permanent
  fcb zice ca:

  No bine.

 15. Ianuarie 12, 2009 la 20:45
  link permanent
  divricean zice ca:

  Daca imi dai voie si imi permiti, ar fi prea mare neplacerea ca sa pun titlul asta la fiecare articol, in special la ale tale?
  @Mironeasca: daa, si eu zic sa pastram si comentariile in acelasi spirit, care-i ultimul lucru pe care l-ati mancat? Poate fi chiar si mancare.

 16. Ianuarie 12, 2009 la 20:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Diviricean – fiecare titlu al tău va avea link către mine, da.

 17. Ianuarie 12, 2009 la 20:59
  link permanent
  divricean zice ca:

  Arrrgh! Inca o data pentru tine, pentru tanti de la gaz, tanti de la curent, tanti de la starea civila, tanti de la primarie: DIVRICEAN! Ma chiama DIVRICEAN! Pe taica-meu il cheama Diviricean, pe mine ma cheama DIVRICEAN. Mi-am cumparat si domeniu ca sa va arat la toti, inclusiv la tantii-le. Crezi ca iti da asa usor domeniu DIVRICEAN.RO daca nu te cheama DIVRICEAN? Zii!

 18. Ianuarie 12, 2009 la 21:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine, Diviricean. Diviricean am scris şi io. Apropo. Crema adusă de Sf. Radu (cu care nu, nu m-a uns) îi tot de la Maria Brudaşca provenit. Dimpreună cu un Mars dublu, pe care ea l-a refuzat, că-i sclifosită, în favoarea unui Bounty, ce l-am primit eu (pe primul, pe Mars, zic), că-l merit. Nu ca ea, care, antitetic vorbind, îl merită nu.

 19. Ianuarie 12, 2009 la 21:15
  link permanent
  divricean zice ca:

  … eye twitching … vein popping…

 20. Ianuarie 12, 2009 la 21:22
  link permanent
  toader zice ca:

  auzi, dar daca faci un film din nou cu limuzina aia … cu limuzina zic … mai are rotile? a? sau la postproductie ai mai taiat din pelicula?

 21. Ianuarie 12, 2009 la 21:22
  link permanent
  toader zice ca:

  e tare diviricen.

 22. Ianuarie 12, 2009 la 21:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aia limuzină-i peste drum de ceva instituţie militară, de stat, ceva gardâ periculoasă. N-o fură nime’, deşi dorm ăia pe dumnealor.

 23. Ianuarie 12, 2009 la 21:36
  link permanent
  chira zice ca:

  Domnule Jimerino, cand dai de pomana nu trebuie sa te gandesti la ce va face…sa-i zicem…milogul cu banii respectivi.
  No ui ce ghidon incapator are bicicleta de capatat. Intra sigur un fund de Maria acolo.

 24. Ianuarie 12, 2009 la 21:37
  link permanent
  toader zice ca:

  ma, sa mori tu ca nu ai luat nice una bucata roata. jura-te!

 25. Ianuarie 12, 2009 la 21:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Chira… nu te mai compara cu MICUŢA Maria… Sau invers. :D Toa’ – mă giur pe Precistă şi parola de la Jeg.

 26. Ianuarie 12, 2009 la 22:10
  link permanent
  chira zice ca:

  NU m-am ingrasat!!!

 27. Ianuarie 12, 2009 la 22:55
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mda. Tuturor ne e dor de Biblio, nu-i asa ?

 28. Ianuarie 12, 2009 la 23:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tuturor mie unul da.

 29. Ianuarie 12, 2009 la 23:30
  link permanent
  sakura zice ca:

  miei şi porci avantajoşi. ăsta ar fi fost un titlu. dacă tot îi despre mâncare…

 30. Ianuarie 12, 2009 la 23:44
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  porcii nu-s avantajosi, da-s gratis

 31. Ianuarie 13, 2009 la 00:41
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Pfuai si la o asemenea aventura, cu garda langa tine, gata sa topaie la orice pas sa-ti indrepte gatul…o antitetica melodie de Craciun. Eh, ce arta, ce jeg!

 32. Ianuarie 13, 2009 la 00:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Priviţi un critic valoros! Care mă apreciază la justa-mi valoare.

 33. Ianuarie 13, 2009 la 08:11
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dari, mami, aminteşte-ţi de atelierele foto-video :P

 34. Ianuarie 13, 2009 la 08:38
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Auzi ce am aflat eu: cica azi e marti 13.

 35. Ianuarie 13, 2009 la 08:48
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Sa fie, sa fie. Maine-i examenul, azi supravietuim. :)

 36. Ianuarie 13, 2009 la 10:13
  link permanent
  jimerino zice ca:

  propun la hr sa le dorm pe cele trei ceasuri. care sunt alea? sa fie pana in 17:00 ca altfel le beau.

 37. Ianuarie 13, 2009 la 10:18
  link permanent
  furby zice ca:

  cum e orezul rizibizi?…just asking
  in rest,incearca sa-ti faci abonamentul pe numele tau…just a thought

 38. Ianuarie 13, 2009 la 10:42
  link permanent
  PlaSTYX'cs zice ca:

  Citesc: “[...] Ceea ce nu-i o problemă foarte mare, atâta timp cât nu se întâmplă nimic important în stânga. Procentual, 25% dintre lucruri se întâmplă în stânga [...]” … si ma gandesc: “No, nu-i bai, masinile tot din stanga circula … si in Cluj”. :)

 39. Ianuarie 13, 2009 la 10:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, am vrut să menţionez, da’ maşinile din Cluj ştiu să se ferească de mine, de când cu trotineta. Darămite cu ţogleta.

 40. Ianuarie 13, 2009 la 11:35
  link permanent
  toader zice ca:

  aaa, filmuletul era facut in cluj. nu’s de ce credeam ca ala ii zalaul. credeam ca orasul cluj e mai rasarit din moment ce il onorezi cu prezenta.

 41. Ianuarie 13, 2009 la 12:15
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Cine stie prin ce colturi suspecte ale Cluj-ului umbla domnul Jeg…ulite incalcite, pline de mafioti in limuzine sau de limuzine cu mafioti, lumini obscure si pisici negre.
  Ha-ha, am citit prea multe povesti si n-am vazut destule filme. :)

 42. Ianuarie 13, 2009 la 13:51
  link permanent
  chira zice ca:

  Darius umbla mult pe Baritiu si pe Napoca.Lumea il cunoaste drept”baiatul cu bicicleta mare pe trotuar”.
  Ti-au trecut cele 3 ceasuri rele?

 43. Ianuarie 13, 2009 la 13:54
  link permanent
  jimerino zice ca:

  au inceput? sa mi-o bag, am pierdut startul la somn.

 44. Ianuarie 13, 2009 la 14:39
  link permanent
  toader zice ca:

  io-te dementu’, s-o apucat sa imi faca trafic. o^o

 45. Ianuarie 13, 2009 la 15:16
  link permanent
  ana zice ca:

  Bomboanele Bucuria sunt chiar bune. Le-am descoperit de cand trimite gratuit :) bunica prietenului meu (nascut in Moldova, dar altfel…roman). nu stiu cum sunt alea cu jeleu. incearca Griliaj: nuci cu zahar ars. mmmm

 46. Ianuarie 13, 2009 la 15:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nucile câh. Da’ de dragul experimentenului. Poate.

 47. Ianuarie 13, 2009 la 15:52
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bucuria – poveşti! Casa Capşa şi Chocolat, ambele în Bucureşti (‘tu-i să-i). Ce ştiţi voi ce-s alea dulciuri?

  Filmul nu-i filmat pe Dorobanţilor? Sau pe Moşoiu?

  Dacian a rulat.

 48. Ianuarie 13, 2009 la 15:53
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Incearca si cah, tot de dragul experimentului…

 49. Ianuarie 13, 2009 la 16:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pe Dorobanţ’.

 50. Ianuarie 13, 2009 la 17:01
  link permanent
  jimerino zice ca:

  krakilla e ingropat in munca, nu poate sa zica mai mult decat “mananci cacat” si hop! il acopera iar cu un morman de dosare. hai ma krakilla sa ne facem patroni-asociati. macar falimentam onorabil.

 51. Ianuarie 13, 2009 la 17:33
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Acum e momentul. Euro e la nivel inalt. Deci pe ei, pe mama lor (chiar, cine-i mama lui Euro?)! :D

 52. Ianuarie 13, 2009 la 17:50
  link permanent
  isis zice ca:

  Limuzina îi în faţă la City Center, peste drum de jandarmerie?

 53. Ianuarie 13, 2009 la 17:51
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Robert A. Mundell. Nu toadere?

 54. Ianuarie 13, 2009 la 17:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Isis – corect. Vezi, pericolul era la tot pasul.

 55. Ianuarie 13, 2009 la 18:28
  link permanent
  toader zice ca:

  ce-i cu mundell? ce trebi ai cu iel?

 56. Ianuarie 13, 2009 la 19:33
  link permanent
  Sofia zice ca:

  ie tasu’ lu’ euro! :D

 57. Ianuarie 13, 2009 la 21:33
  link permanent
  geretus zice ca:

  Intepenitule… Care esti tu intepenit :)

 58. Ianuarie 13, 2009 la 21:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci mi-a trecut, nu vă tot căcaţi pe dvs.

 59. Ianuarie 13, 2009 la 21:41
  link permanent
  monica zice ca:

  Da’ pe cine?

 60. Ianuarie 13, 2009 la 21:57
  link permanent
  ra zice ca:

  deci vezi in pula ca si ala ce vinde porcu si mielu are numar de VODAFONE!!! oare oaia ce numar are? capra? hmmm…

 61. Ianuarie 14, 2009 la 10:10
  link permanent
  toader zice ca:

  esti incoerent.

 62. Ianuarie 14, 2009 la 12:03
  link permanent
  Basty zice ca:

  Iar încăcaţi codul de procedură, vă ia mama dracului.

  Da, am scris încăcaţi, că doar de atât sunteţi în stare. Masiv.

 63. Ianuarie 14, 2009 la 12:05
  link permanent
  geretus-augustus zice ca:

  vrea sa ne kkam pe el cred ca… :)

 64. Ianuarie 14, 2009 la 14:10
  link permanent
  chira zice ca:

  ”ce puii mei de căcat îi asta?”

 65. Ianuarie 14, 2009 la 14:43
  link permanent
  toader zice ca:

  am scris si despre tine pe blogul meu. plin de tandreturi.

 66. Ianuarie 14, 2009 la 15:38
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Băi Darius, acum e momentul tău! S-a dezgheţat jegul de pe maşini, poţi să faci un fel de session prin oraş… Limuzina aia de pe Dorobanţilor e nemişcată, dar parcă mai jegoasă! Ieri am văzut iar Jeep-ul ăla de pe Piezişă, evident plin de mocirlă!

 67. Ianuarie 14, 2009 la 15:55
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mă, facultatea noastră (căci şi jeg mai are examene pe-acolo) are o clădire nouă. Care clădire are un amfiteatru. Şi în faţa dânsului fiinţează nişte mese şi scaune, să aibă pe ce se relaxa oasele obosite ale studenţilor. Şi ce credeţi că fac doi şi anume studenţi în fix momentul ăsta pe fix acele scaune şi mese? Exact, aţi ghicit, şi-au montat laptopurile, şi-au înfundat căştile în urechi şi se joacă în reţea. Nu, nu ştiu exact ce, dar împuşcau la greu băieţii. Da, mă, le-am făcut poză.

 68. Ianuarie 14, 2009 la 16:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă aţi pune un wireless mai acătării, poate ne jucam şi noi la vremea noastră ceva decent.

 69. Ianuarie 14, 2009 la 16:05
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  În curând, am comandat aparatura, aşteptăm să sosească. Am vrut să zic că n-apuci să te mai bucuri de ea, dar mi-am amintit că vei mai fi student încă vreo 2 ani. După care vei renunţa, desigur. ;)

 70. Ianuarie 14, 2009 la 16:07
  link permanent
  toader zice ca:

  in plna criza. mpfft. (ghiciti ce litera am mancat)

 71. Ianuarie 14, 2009 la 16:15
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Să ştii că m-am gândit şi eu să joc ceva pe mesele ălea…

 72. Ianuarie 14, 2009 la 16:26
  link permanent
  Escu zice ca:

  M-ai facut sa ma simt bine, omule! Sper ca intre timp ti-a trecut durerea de la gat. Da’, ca veni vorba, te-ai uns pe gat “cu ce se ung de obicei lucrurile”? :) ) Bafta!

 73. Ianuarie 14, 2009 la 16:36
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cu sloboz? ca eu stiu vorba “in sloboz sa te unga”. de obicei. jeg, ia legatura cumetre!

 74. Ianuarie 14, 2009 la 16:38
  link permanent
  Tipografie Brasov zice ca:

  Foarte interesant dar nu cred ca se poate aplica in toate cazurile…

 75. Ianuarie 14, 2009 la 16:44
  link permanent
  chira zice ca:

  Darius l-a facut pe domnul Escu sa se simta bine si acesta spera ca intre timp sa-i fii trecut Dariusului durerea de la gat???

 76. Ianuarie 14, 2009 la 16:46
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  chira tocmai ce rulă!

 77. Ianuarie 14, 2009 la 16:49
  link permanent
  monica zice ca:

  Da. Tot troc se cheama.

 78. Ianuarie 14, 2009 la 17:52
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Ia uite cum isi face brastar reclama ascunsa:))

 79. Ianuarie 14, 2009 la 18:00
  link permanent
  toader zice ca:

  o cheama brudascu nu brastar.

 80. Ianuarie 14, 2009 la 18:13
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Nu ma toader… brastar adica tipografia brasov…

 81. Ianuarie 14, 2009 la 18:14
  link permanent
  Anduu zice ca:

  A fost atat de ascunsa reclama ca nici nu ai observat-o… vezi??

 82. Ianuarie 14, 2009 la 18:21
  link permanent
  toader zice ca:

  nu e tipografie. e o doamna.

 83. Ianuarie 14, 2009 la 18:24
  link permanent
  IONL zice ca:

  dar ce se petrece cu zoso.ro prea blogoshii mei ?

 84. Ianuarie 14, 2009 la 18:30
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Nu mai pozeaza Raduleasca, deci nu mai are ce scrie…

  @toader… facem un armistitiu… e o doamna tipografa!

 85. Ianuarie 14, 2009 la 18:35
  link permanent
  chira zice ca:

  Imi reguleaza cainele piciorul. O sa am probleme cu gatul? Poate ma uit brusc la stanga.

 86. Ianuarie 14, 2009 la 18:39
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Asa de mare e cainele tau? Eu m-as fi uitat in jos…

 87. Ianuarie 14, 2009 la 18:51
  link permanent
  chira zice ca:

  Atata ca eu nu-i pot spune ca m-a facut sa ma simt bine. Si el nu sta in dulap. I-am zis” caine, dulapul e pentru oameni mari”

 88. Ianuarie 14, 2009 la 18:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Chireo nu ştie ieşi la timp, ca George Costanza. Şi o cheamă Brudaşca. Pe micuţa Maria, zic.

 89. Ianuarie 14, 2009 la 19:11
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Ma fac neinteles….

 90. Ianuarie 14, 2009 la 19:26
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da’ pe ma-sa cum ii zice?

 91. Ianuarie 14, 2009 la 21:22
  link permanent
  toader zice ca:

  brusture.

 92. Ianuarie 14, 2009 la 21:28
  link permanent
  sakura zice ca:

  “Câine, mănânci căcat!” (mă scuzaţi, am văzut din greşala un film cu Eminem, şi acolo, toţi îşi ziceau câine. Oare de ce?)

 93. Ianuarie 14, 2009 la 21:37
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Câine, e dubios să te uiţi la filme cu Eminem… Norocosu bastard al dracului (ca sa menţin traducerea)… A facut sex în uzină cu blonda aia drăguţă…

 94. Ianuarie 14, 2009 la 21:46
  link permanent
  toader zice ca:

  eminem asta e un fel de darius? daca da atunci sa nu puneti baza pe chestia asta cu sexu’. dacian avea dreptate : “cine stie ce crede darius ca-i sexu’” …

 95. Ianuarie 14, 2009 la 22:00
  link permanent
  chira zice ca:

  oral

 96. Ianuarie 14, 2009 la 22:04
  link permanent
  Anduu zice ca:

  ba nu cred… eminem asta chiar a facut sex cu blonda draguta…

 97. Ianuarie 14, 2009 la 22:05
  link permanent
  sakura zice ca:

  da, e dubios, câine, dar am fost obligat ca un câine să mă uit – fiind o “surpriză ” cică din partea soră-mii (pe care darius o cunoaşte, de altfel) şi m-am gândit, citind comentariul cu câinele care regulează un picior, că acest câine ar putea de fapt să fie Eminem himself.

 98. Ianuarie 14, 2009 la 22:08
  link permanent
  Basty zice ca:

  Da’ blonda a făcut cu el ? Adică afirmaţia ta implică reciprocitate ?

 99. Ianuarie 14, 2009 la 22:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aproape o sutăăă!

 100. Ianuarie 14, 2009 la 23:17
  link permanent
  chira zice ca:

  Ai fost la sala?

 101. Ianuarie 14, 2009 la 23:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ita la astia! daţ cu eminem ce avem? eminem e baiat, o fute pe ma-sa, lucru cu care banuiesc ca nu se poate lauda si fata luţ madame budreala, de exemplu. dolofane mic, tu stii mai bine. lumineaza-ne!

 102. Ianuarie 14, 2009 la 23:19
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da, a fost la sala, nu i-ai opservat apdomenu’ ?

 103. Ianuarie 14, 2009 la 23:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pentru că există sex oral, ar trebui să fie şi sex scris. Epistolar. Şi am fost la bazin. Deci mă culc, fără deci.

 104. Ianuarie 14, 2009 la 23:31
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Da ba! Si ma-sa lui Eminem din film, se plange ca tacsu vitreg al lui Eminem nu ii face sex oral… Si da… Exista reciprocitate in cele spuse de mine!

 105. Ianuarie 14, 2009 la 23:31
  link permanent
  chira zice ca:

  Eu vreau sa-l vad cand termina. De mers. Dupa un abonament. Dar imi pun pofta-n cui.

 106. Ianuarie 14, 2009 la 23:47
  link permanent
  Sofia zice ca:

  N-au nici in clin, nici in maneca. Eminem ofera prestatii muzicale (aici oralul) pe cand Darius inca studiaza ukulelele (aici manualul). Dupa cum se observa mai sus, cei doi sunt entitati diferite, ceea ce nu lasa nici o urma pentru interpretari (care este una singura). q.e.d

 107. Ianuarie 15, 2009 la 09:14
  link permanent
  isis zice ca:

  Serios, mergi la bazin? Singur sau ai găsit şi alţi amatori? Că dacă ai găsit te rog să mi-i împrumuţi şi mie, că eu n-am cu cine să merg la bazin

 108. Ianuarie 15, 2009 la 09:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, poţi să mergi cu mine, dacă pofteşti. Eu mai merg cu un amic, după care l-am invitat pentru mâine seară până şi pe Ăndel. Dar mai se primesc înscrieri. Nu, Chirea nu.

  De fapt, când voi fi mai… prezentabil. Atunci vă iau pe toţii, să mă lăudaţi.

 109. Ianuarie 15, 2009 la 10:57
  link permanent
  jimerino zice ca:

  iti sugerez varianta mai simpla: trimite-l pe dacian in locul tau.

 110. Ianuarie 15, 2009 la 12:40
  link permanent
  toader zice ca:

  se duce la sala?:) ca sa nu existe confuzii … de fapt darius se duce la sala de lectura. abdomenul lui s-a lucrat el singur fiindca darius sta, nu-i asa, cu burta pe carte. sta pentru indeplinirea visului mama-sii de a avea pe cel de al doilea vlastar la un nivel acceptabil chiar daca nu poate fi atins nivelul celui dintaiu’. daca va reusi sa ia macar unul din examene il vor accepta mai usor pe darius in casa.

 111. Ianuarie 15, 2009 la 13:10
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Cine ştie ce crede Darius că-i aia carte.

 112. Ianuarie 15, 2009 la 13:31
  link permanent
  isis zice ca:

  Ce tot aveţi cu examenele lui Darius toţi? De parcă dacă ia examenele înseamnă că-i mai deştept. Diploma de licenţă e o foaie care confirmă faptul că deţinătorul ei e în stare să memoreze şi să reproducă la cerere un nr. mai mare sau mai mic de pagini

 113. Ianuarie 15, 2009 la 13:34
  link permanent
  isis zice ca:

  Darius, eu subscriu invitaţiei. Mai dezvoltăm subiectul pe mess. legat de oră

 114. Ianuarie 15, 2009 la 13:55
  link permanent
  toader zice ca:

  pai isis, exact asa ziceam si eu. tot sculer matriter vreu sa deviu si eu.

 115. Ianuarie 15, 2009 la 23:01
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Anchor text. Ca sa stiu unde am ramas. Sunteti simpatici, zau, de-abia acum observ.
  Mey, explicati si voi unui mitic: wtf is “rulă“ ? Chira rulă, D arius rulă, toata lumea rulă. In traducere ?

 116. Ianuarie 15, 2009 la 23:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mna. Acuma explicaţi-i, dacă l-aţi învăţat.

 117. Ianuarie 16, 2009 la 00:14
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba mariane, de data asta chiar nu e un atac la persoana-ti panarama ce urmeaza.
  rula e un fel de pula care daca esti rarait se rostogoleste pe limba.

 118. Ianuarie 16, 2009 la 08:17
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dari, pînă după licenţe vreau să nu te mai joci cu copiii răi care vorbesc urît despre examene :P

 119. Ianuarie 16, 2009 la 11:33
  link permanent
  chira zice ca:

  Brici.

 120. Ianuarie 16, 2009 la 11:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gimel şi-o caută. :D Explicaţi-i omului! Bine, mă înduplec: înseamnă când cineva “conduce”, este etalon, el “rules”, este întâiul, a magistrat şi este pielea. Pielea, în sensul bun, nu “fix pielea”, în sensul rău de “trântă”.

 121. Ianuarie 16, 2009 la 11:54
  link permanent
  toader zice ca:

  situl tau nu se mai incarca pe internet explorer. doar pe mozilla si pe chrome. de aici si probabila scadere a traficului tau, precum si a traficului meu care sugea din traficul tau.

 122. Ianuarie 16, 2009 la 12:29
  link permanent
  jimerino zice ca:

  grasut, cu tz, tu obisnuiesti sa iti bati gura de pomana? bine! te rog sa-mi explici si omfg si rofl. multumesc anticipat!

 123. Ianuarie 16, 2009 la 12:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fleanca.

 124. Ianuarie 16, 2009 la 13:02
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Deci v-ati revenit. Ce frumos!

 125. Ianuarie 16, 2009 la 13:36
  link permanent
  monica zice ca:

  F…. era sa scriu 5, da’ vad ca s-a-ncarcat.

 126. Ianuarie 16, 2009 la 14:23
  link permanent
  toader zice ca:

  asa, sa lasi articulu’ asta inca cinci zile. fin’ca mi-aduce trafic in prostie (300 pe zi, ca la spartani). daca ischimbi articolul pastrezi linku’ la mine. daca faci asa am sa recunosc pe aceasta perioada ca esti un scriitor talentat, cu o personalitate puternica, care place femeilor. am sa nu mai spun diverse lucruri defavorizante pe perioada in care fiinteaza linkul.
  in plus, articolul care e afisat acum (cu tot cu linkul catre blogul meu) este absolut genial, nemaipomenit si extraordinar.

 127. Ianuarie 16, 2009 la 16:44
  link permanent
  Sofia zice ca:

  te intinzi cu mita…cu dulcegariile!

 128. Ianuarie 16, 2009 la 16:58
  link permanent
  toader zice ca:

  cu mita ai dreptate. cu dulcegariile. daca vrei tu pot sa il si injur ca persoana fizica publica care este el.

 129. Ianuarie 16, 2009 la 17:52
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  MŢCMDBSMTDR.

 130. Ianuarie 16, 2009 la 17:52
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mă ţiu cu mâinele de burtă şi mă tăvălesc râzând.

 131. Ianuarie 16, 2009 la 17:53
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Grăsuţ, am văzut asta şi m-am gândit la leneşul de tu.

  http://info3bnecenzurat.wordpress.com/2008/06/06/

 132. Ianuarie 16, 2009 la 18:26
  link permanent
  toader zice ca:

  te-ai tot tavalit de pe blogu’ meu amuzant pana ai ajuns in acest insipid loc al comentariilor.

 133. Ianuarie 16, 2009 la 20:26
  link permanent
  monica zice ca:

  Ah, cum uitati voi cine v-a strins impreuna si cum muscati mina care tine ghidonul…. :lol:

 134. Ianuarie 16, 2009 la 21:18
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Pai da, stimabile, dar de la “rules“ pina la “rulă“ e cale lunga. Ati facut cam aceleasi greseli care se fac atunci cind cineva incearca sa scrie comenzile si meniurile din Windows, Word sau alt program in limba romana.
  Si cind va ziceam eu ca ardelenii au inventat diminutivele de lene nu m-ati crezut.

 135. Ianuarie 16, 2009 la 23:06
  link permanent
  toader zice ca:

  explica mai detaliat mariane.

 136. Ianuarie 16, 2009 la 23:19
  link permanent
  chira zice ca:

  Darius cate ture ai facut?

 137. Ianuarie 17, 2009 la 02:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  20 de lungimi de bazin. Lungimi de bazin. Pe lungime.

 138. Ianuarie 17, 2009 la 02:51
  link permanent
  Basty zice ca:

  Bazinu’ cui ?

 139. Ianuarie 17, 2009 la 05:56
  link permanent
  chira zice ca:

  Te cred..că am informatori ;) bravo ţie, ai ambiţie.

 140. Ianuarie 17, 2009 la 09:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bastea – bazinul lungimei. Cel neolimpic cu un juma’ de metru mai scurt. Para-olimpic. :D

  Chiră – ş-ap’-atunci de ce mai întrebi?

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)