Asemănările izbitoare dintre inimi frânte şi chiloţii rupţi în cur

sari la comentarii

[CLAUZĂ: Îi datorez lu’ Hudrea 100 de lei. Dintre toţi cei cărora le datorez, el vrea să mă auto-flagelez public. Deci îi datorez lu’ Hudrea 100 de lei, zic].

“Te uita, soli ai crustei albe/Ce-o să se-aseze de pe-acum,/În dantelări de fine salbe,/Pe tufa umedă, pe drum.”
apud Tudor Gheorghe, “Peisagiu retrospectiv”, albumul “Carte poştală 2”.
Ziceţi-vă voi sincer vouă, doar în cap, ce vroia să spună autorul? Eu mă gândesc sincer că gheţi pe minj, dar este doar opinia mea personală şi mi-o asum.

Onoraţi cititori!

Încă de când a început să mă intereseze mai în amănunt lenjeria mea intimă, contând atât estetic cât şi practic/igienic cu ce anume mă acopăr în diverse ipostaze din viaţa mea, m-am confruntat cu o problemă spun eu alarmantă: nu m-am putut dezobişnui de a mi-o procura mama mea. Inghinal eram dependent şi influenţat de cea care administra ce chiloţi port. Prin asta mi-a dirijat şi viaţa sexuală, că până la urmă mă alegeau doar fete care cădeau de acord cu ce port, fapt aflat în directa subordonare a lui Mirmen.

Pe parcurs am găsit o soluţie: chiar fetele îmi vor procura ce doresc ele să îmbrac, la nivel pelvian. Şi cu ocazia asta să mă aprovizioneze şi cu şosetele, ce niciodată nu mi-a plăcut să caut.

Ei bine, cum relaţiile mele sunt limitate de momentul despărţirilor inevitabile, fiindcă nimeni nu mă ia de totului sau măcar cât să-mi asigur că nu o să fie cazul să umblu în curu’ gol, ajung ca după un eşec emoţional să port, atât ca amintire, da’ şi fiindcă n-am alternativă, ce-a lăsat fufa în urmă. Şi e greu să-ţi găseşti o alta, când trăieşti cu reminiscienţele trecutului. Aşa că acestea atârnă zdrenţe pe mine, când sunt între relaţii.

De aceea – mă dispun aici public: voi întreţine orice tip de relaţie cu fetele care-mi procură boxeri din aceia largi, ofertă valabilă pe durata purtării lor. Adică dacă mă dezbracă, să mă şi-mbrace, ce pula mea nudă! Nu? Ba da. Iar dacă sunt la spălat, pauză. Termenele contractului se reiau când îi am pe mine.

Să trecem la tehnicalităţi. Habar n-am ce material trebuie să fie; ştiu că bumbacu’ e mereu materialul suprem, da’ aici cre’că-i un caz aparte din seria de “da’ în afară de chiloţi”; deci cu siguranţă există un raport textil perfect, iar aflarea şi optarea pentru el intră în responsabilitatea potenţialei.

Ştiu că sunt scumpi, tocmai ei dintre toate hainele şi fix ei, ce nu se prea văd oricum, dar nu accept ieftineli, nici măcar în contextul economico-financiar prezent global. Este totuşi o investiţie pe termen lung; există şi oferte de tip “câteva x 1” la set, chiar şi cu obiecte vestimentare de calitate; mai piperat, e drept, dar, repet… randamentul în care operez ulterior depinde de calitatea condiţiilor întrunite.

Accept, în afară de stilul propriu mie – carouri (nu tâmpite), orice texturi creative, retro, clasice sau pur şi simplu atrăgătoare ochiului (nu hipnotice), propuneri mai neconvenţionale – animale, obiecte repetitive, dar toate NU haioase; deci NU “de râs”, de soiul “gift-shop”. Sper că mă fac bine înţeles. Sau, desigur, o singură culoare; adică terni.

În acest moment, mai posed doar 3 (trei) chiloţi care nu au încă franjuri. O pereche este a lui Arpi, alta este simplă, iar a treia pereche e tot a lui Arpi şi mi-s strâmţi! Deci nu strâmţi!

Până centralizez toate “aplicantele”, solicit să fiu chivernisit temporar de către voi, dar dezinteresaţi. E un apel la îngăduinţă, până mă pun pe picioare. Numesc pe Hudrea&Băstel, Monica în colaborare cu Zapa, Gimel şi doamna, Andul masculin şi Andea feminină cu primele. Nu vă trageţi pe cur, ca să zic aşa. Şosetele, pentru că este un act de filantropie, sunt absolut opţionale. Dar voi ştiţi dacă aveţi inimă de zahăr sau făcută din căcat.

***
Nou suflet

cu eu la uculeală şi solista Jeg, Mirona, la solism [alternativa YouTube]

46 comentarii

zi si tu ceva
 1. Aprilie 6, 2009 la 18:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ce e ăla (aia) ebay?

 2. Aprilie 6, 2009 la 18:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Bibicul Darius,
  Ai văzut că toată lumea apreciază (în diferite feluri de aplauze) filmuleţele? Dacă ai participa la un concurs de scurt metraje, ai câştiga 5000 de perechi de chiloţi de 2 dolari bucata… E drept că cam 800 de chiloţi ar trebui să-i dai impozit, dar intenţia contează (şi Guvernul are nevoie de chiloţi, nu-i aşa?).

  PS
  Acel “că cam” în materie de chiloţi nu poate fi întâmplător. 😀
  Am pus PS-ul că ştiu că-ţi face subiectul plăcere.

 3. Aprilie 6, 2009 la 18:06
  link permanent
  Flo zice ca:

  că cam căcăm chiloţii.
  Scurt metrajele valorează bani?

 4. Aprilie 6, 2009 la 18:07
  link permanent
  monica zice ca:

  In sfirsit, cineva to the point. Aplauze, Biblache!

  Darius, nu fi atit de iritat cu Bastele. Te comporti de parca ti-au intrat chilotii-n fund. [da, stiu, “care chiloti?”. ne vom ocupa mintenas.]

  Am pierdut ceva la uniunea cucului cu broasca de Galapagos… Tind sa cred ca va rezulta un cuc lent. Si care inoata bine pe la fund.

  Nu, Basty, eu NU stiu ce tigani si ce lant. There, I said it.

 5. Aprilie 6, 2009 la 18:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Băstel – aia fiindcă e DE MULT când s-a povestit treaba, la haaalt articol. Acum se cheamă că nu se uita nime’ ce tot boscorodeşti. Iar monica e “decât” amabilă. 😛 Doar tu nu ştii.

 6. Aprilie 6, 2009 la 18:43
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Domnul Biblio, nu e tocmai mişto cum că exact vis-a-vis de unde-o corectai dumneata pe d-ra Andi, ai scris că “ţie” ruşine? Legat?

  Da, şi Guvernul are nevoie de chiloţi. 😆

  Grozăăăă, nu că te iei de Bastele, bă! Că e ca cum te-ai lua de noi toţi. Eşti sigur că vrei asta? Pune cârnăciorii şi cere-ţi scuze de la Baste. Amu ni! Apropo, nu vă e dor de-un puci?

 7. Aprilie 6, 2009 la 18:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Hudrea
  Ce făcuşi, stimate domn?
  Lăsasem şi eu acolo câteva greşeli pentru ca domnişoară să aibă cum să răspundă şi să nu se supere pe mine. 🙁
  Noroc că mai sunt, că altfel ar fi plecat supărată…
  Ofofofofofof…

 8. Aprilie 6, 2009 la 19:12
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Lini Ş T! Îmi picură tăcerea în auz precum cucuta…

 9. Aprilie 6, 2009 la 19:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Băstel – pupi minjul. (Hudrea – e bine?)

 10. Aprilie 6, 2009 la 19:54
  link permanent
  Andi zice ca:

  De o vreme am început să ignor intenţionat greşelile gramaticale, că mi-am dat seama că este o corvoadă mult prea mare pentru mine să încerc să schimb lumea.

  Ce nu pricep eu de ce se comentează despre blogul meu pe blogul altui om (şi jegele e om, din câte ştiu. ah, da, arhetipul). Şi n-o să schimb nici eu, dar nici n-o să zic că nu, ci o să cer argumente. Ce, nu se poate face un subiect compus dintr-un substantiv la nominativ şi unul la acuzativ? No, iote exemplu, eu pot. Şi dacă puneam “sora mea împreună cu mine” nu mai puteam să mă refer la faptul că amândouă am fi arătat oamenilor ce-i ăla origami şi cu ce se îndoaie (că nu se mănâncă), chestie pe care voi n-o s-o vedeţi, că nu veniţi la zilele micului meu oraş uitat de lume în miezul ţării, peste două săptămâni.

  Din nou, voi întreba de ce oamenii scriu chestii aiurea despre chestii pe care nu le citesc. Deci, de ce oamenii scriu chestii aiurea despre chestii pe care nu le citesc? Mi-am încheiat pledoaria.

  P.S. Dacă vreţi să mai respun din nou încă o dată tot ce am zis deja de câteva ori fără să înţelegeţi, vă rog să mă anunţaţi. Probabil că nu voi face efortul de a răspunde chemării, dar orice e posibil astăzi.

 11. Aprilie 6, 2009 la 20:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Avem emisiunea de la NCN. Presupun c-o pun la următoru’ articol, nu? Da.

 12. Aprilie 6, 2009 la 20:13
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Andi
  Biciuieşte-mă! Am fost rău… sunt un băieţel obraznic!

 13. Aprilie 6, 2009 la 20:39
  link permanent
  Andi zice ca:

  Nu.

 14. Aprilie 6, 2009 la 20:43
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Andi
  Dar măcar cu un zâmbet mă îndatorezi? 😀

 15. Aprilie 6, 2009 la 20:51
  link permanent
  Andi zice ca:

  Eu îndatorez până şi cu o simplă privire. Zâmbetul costă mai mult decât pot să plătească toţi oamenii de pe planeta asta. Cu toate astea, până şi cel mai mic şi simplu animăluţ poate plăti preţul unui zâmbet. Vă las să găsiţi răspunsul la întrebarea “de ce?”.

 16. Aprilie 6, 2009 la 20:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Andi
  Uite, ca să-mi zâmbeşti un pic, am învăţat japoneza rapid şi am găsit…
  http
  www
  youtube.com/watch?v=kXcnAhaZCJ8

 17. Aprilie 6, 2009 la 21:08
  link permanent
  Andi zice ca:

  Am destule diagrame cu dragoni, n-am soluţia specială pentru tratarea hârtiei ca să fac chestiuni de genul. Dacă m-aş ţine de treabă, aş fi în stare să-mi creez şi propriile modele, dar creierul meu suprapopulat are “probleme” mai pseudo-importante de care să se ocupe.

  Şi mă refeream la animale vii, nu la hârtii în formă de animale fabuloase. E, totuşi, o diferenţă.

  Blogul ăsta a devenit un fel de chat decalat. Este stupid din partea mea să continuu ce fac acum. Nu găsesc răspunsul la întrebarea “care este motivul pentru care încă scriu?”.

 18. Aprilie 6, 2009 la 21:10
  link permanent
  Basty zice ca:

  Păstrează-ţi minjul. Eu îmi fac teatral ieşirea din cuplăraia asta de aici. Adieu !

  Apropo, oare cât o costa taxa de înmatriculare la motor de 48 de litri ?

 19. Aprilie 6, 2009 la 21:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Andi
  Ce pot să mă mai spun… poate doar… も、残念そう思うに悪い

 20. Aprilie 6, 2009 la 21:53
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Baste, dă o cască ‘ncoa’ şi dă-te mai încolo, să conduc tancu’ cela.

 21. Aprilie 6, 2009 la 21:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Motorul de 48 de litri nu e de tanc, poate de vapor.

 22. Aprilie 6, 2009 la 22:08
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Văd că nimeni nu râde astăzi… dar şi mâine e o zi… las pe fiecare să se joace, ba cu tancul, ba cu… mă rog, cu ce se joacă fiecare.

 23. Aprilie 6, 2009 la 22:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bă, da’ ce porno-i ăsta, cum apar pizduţele…

 24. Aprilie 7, 2009 la 07:05
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  M-am răzgîndit: băga-mi-aş în chiloţii tăi !

 25. Aprilie 7, 2009 la 10:15
  link permanent
  Basty zice ca:

  Leopardul are motor de 48 de litri, 1500 HP, MTU MB 873 Ka 501.

 26. Aprilie 7, 2009 la 10:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Basty
  Stiu.
  Mai exact Leopard 2 are aproape 48 litri cilindree şi aproape 1500 CP.
  Încercam şi eu o glumă relativ la faptul că acest tanc are capacităţi de “mers pe sub apă”… nu mi-am dat seama că nu aţi văzut filmuleţul. Credeam că dacă ştiţi date tehnice despre tanc ştiţi şi despre… se pare că nu. Sorry. Cred că am călcat ieri pe toată lumea pe nervi.
  http
  en
  wikipedia.org/wiki/File:Zwei_Leopard_2A5_beim_durchqueren_eines_Gew%C3%A4sser.ogg

 27. Aprilie 7, 2009 la 11:30
  link permanent
  jimerino zice ca:

  serios, cu atata chilotaraie eu cred ca va trageti pe part (a se citi partz). de ciorapi nu zice nimeni nimic, nu va trezesc /scoala putele.

 28. Aprilie 7, 2009 la 11:58
  link permanent

  doamne, ce frumos dansează Pamfil!!! dacă l-ar învăţa şi pe Marius Casian al meu…

 29. Aprilie 7, 2009 la 12:43
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Cand aveam io Mountain Bike cu 18 viteze, multa lume de p-aci se incalta cu fesu’. Aveam numai Shimano pe ea. Era piesa. Dupa o saptamana, mi-a luat-o politia si a dus-o inapoi la gaoaza ala care mi-o daruise. Daruise poate e putin prea mult spus, da’ era a mea. A mea! Muie ala nici nu stia sa mearga pe jos, cum sa imblanzeasca el un Mountain Bike?

 30. Aprilie 7, 2009 la 13:35
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Bibliotecaru: credeam că ştiţi că vapoarele nu merg pe sub apă, decât în cazul în care sunt triste şi… mă rog. Îmi pare rău.

 31. Aprilie 7, 2009 la 13:41
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Basty
  Aveţi dreptate.
  Puteţi să-i transmiteţi lui Hudrea că m-aţi pleznit cu vaporul peste ceafa mea de bulgar.

 32. Aprilie 7, 2009 la 14:15
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  I-a transmis, i-a transmis.

 33. Aprilie 7, 2009 la 14:16
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Bîjăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă. Înregistrarea de la NCN unde-i? Ai că că luni. Ai minţit?

 34. Aprilie 7, 2009 la 14:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a mai zis, dacă citeau cu ochiul.

 35. Aprilie 7, 2009 la 16:02
  link permanent
  monica zice ca:

  Ha? Daca nu ochiul sa citeasca, atunci cu ce?
  STIU!!! Bîjel, tu poti avea primul blog in Braille!

 36. Aprilie 7, 2009 la 17:58
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  RomâniaMoldova ce?

 37. Aprilie 7, 2009 la 18:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Într(-)una…

 38. Aprilie 7, 2009 la 18:09
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Sper ca vor fi filmuleţe de la Cluj cu manifestaţia anti-comunistă!

 39. Aprilie 7, 2009 la 18:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cică a fost de la 18:00. Io-am trecut cu biţa p-acolo… să zicem că era paşnică. Aşa. Plimbare mai mult. Dădea lumea mâncare la porumbei, ca activitate de protest. Probabil în cap condamnau bolşevicii mai vehement ca Băse-n faţa lu’ Vadim.

 40. Aprilie 7, 2009 la 18:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Era un ditamai benărul, ce am şi văzut la TV…

 41. Aprilie 7, 2009 la 20:01
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Nu vrei si tu niste lenjerie artistica…uite iti propun un chilot de culoarea pielii cu un dragon pictat pe el – dragonul sa-si tina coada pe fundul tau, ca sa fie stabil si sa scoata flacari pe nasul care sa fie fix in crapatura dezlantuirilor. Nu ca suna bine, asemanarea cu un tatuaj pe brat…asta, pe fund? 😀
  Povestiti si voi ce de intampla pe la Chisinau, ca mi-e sila de televizor.
  @Dn-le Bibli, model pentru lenjerie de dama nu ai pe-acolo?

 42. Aprilie 7, 2009 la 21:20
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Sofia

  Numai pentru sutien şi chilot de baie, cred că se poate însă adapta… Dacă vă interesează, îmi spuneţi. Un model mai clasic care ar merge foarte bine lucrat în satin (desigur, trebuie să aveţi şi maşină care să coasă mătase)

 43. Aprilie 8, 2009 la 20:35
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bibli si Sofia: cea mai buna lenjerie de dama e aia care e pitita in dulap.

 44. Aprilie 26, 2012 la 04:08
  link permanent
  tax debt zice ca:

  I like this weblog it’s a master piece! Glad I observed this on google.

 45. Aprilie 18, 2014 la 10:55
  link permanent
  Amalia zice ca:

  Super! Bravo!

 46. Iunie 30, 2021 la 20:55
  link permanent
  Shauna zice ca:

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as
  though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about,
  why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something
  informative to read?

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)