Acest articol a fost scris pe taragot

sari la comentarii

A venit o fată la mine într-atât de beată încât mi-a spus că s-a deplasat până la mine doar ca să-i amintesc la ce masă stătea; dar a zis că-şi asumă c-o s-o pun pe Jeg, deci e bine de ştiut că Jegul are efect anti-mahmurant timpuriu…

Şi aţi făcut 777 de comentarii. Mă rog, aţi făcut mai multe. Mă rog din nou, ultimele (să zicem 776) au fost ale unei doamne. Sau ungur, că-ntr-un fel îşi zicea şi-ntr-altfel se declina. O fată de gen masculin, să conchidem. Obţineţi deci de la mine un sincer: Bine. Cândva am să li şi citesc.

[Jegu' a mai avut peste 800 de comentarii prin 2005, la articolul despre liceul de i-au dat afară din cauza lui blog; se-ntindeau pe 150 de pagini, în vechiul Jegstament; Hudreo... ştii cum îmi place micii şi berea: gratis]

***

Aşadar, am fost la Zalău, deci, procurând în acest scop cu degetul mare din gară o maşină de ocazie. Îmi place să-i zic aşa, fiindcă sună a un fel de “rochie de seară”, rutier vorbind.

În realitate, am mers la Zalău cu un psihopat. Nu spun asta cu o inflexiune medicală, pentru că nu s-a dezvoltat încă ştiinţa în baza căreia să fie analizat acest individ. Şi cum îl conduceam eu pe sinucigaş pe ultimul drum către Zalău, cu aproximativ 23.500-23.600 de kilometri pe oră, îmi studiam co-maşineanca din dreapta, că eu eram aşezat în spatele şoferului, adică partea cu care ieşea prima în faţa tirurilor.

Domnişoara de lângă mine era o pocăită respectabilă, cel puţin la început, deoarece între timp îşi schimbase de câteva ori înclinaţiile religioase, în funcţie de pe care parte intram în depăşire; uneori prin exterior era mai lesne, mai ales când pe interior erau angajaţi în trafic şi alţii, nu doar noi. Nu că asta ar avea atâta importanţă, având în vedere că fata scâncea neajutorată la fiecare maşină, fără să ţină cont prea mult de direcţia de mers din care venea, fiind irelevant în acest caz de unde se producea coliziunea, la viteza respectivă.

În plus, nu cred că putea fi decât întâmplător faptul că la Zalău se ţinea conferinţa bienală a psihopaţilor, spre care se îndreptau cu toţii de pe drum, în marea majoritate cu dubiţele de serviciu.

Or psihopatul meu era unul responsabil, conştient de sine, căci insista să anunţe frenetic cu bliţuri din fază lungă cu 1500 de metri înainte de fiecare ieşire pe contrasens, ca să nu cumva să-i vină altuia aceeaşi idee. Deşi nu sunt convins că ajuta în vreun fel, considerând că noi depăşisem viteza luminii, ca să mai vadă cineva din timp semnalele vizuale.

În acest tot acest răstimp şi dacă tot eram în gaura neagră în care spaţiul se dilata, eu calculam atent buzunarul în care să-mi pun telefonul, astfel încât să nu fie ulterior perforat cu vârful vreunui os dintr-o fractură deschisă de la picioare, dar în acelaşi timp având grijă să pot să-l şi scot doar prin mişcări necontrolate ale pelvisului dizlocat, fără ajutorul mâinilor fracturate. Fiindcă ştiam că voi avea nevoie de el pentru ca echipa de descarcerare să-mi anunţe rudele.

***

Apropo, mie unul mi-ar plăcea ca fracturile să fie contagioase. Şi să se ia prin convorbiri telefonice.

***

Şi am ajuns la Zalău. Vă scriu astea fără să ştiu dacă restul vieţii mele este doar un produs al imaginaţiei, ca să nu mă plictisesc în comă. Dar în mintea mea am ajuns la Zalău.

Iar acolo am folosit o ustensilă antică, se poate zice pe dispariţie, pe care strămoşii noştri o numeau: televizorul. Te-le-vi-zor. Pe el se văd lucruri de departe, cumpărate de demult, intrate într-o buclă repetitivă. Mâine ce-a fost azi, azi ce-a fost ieri, ieri ce-a fost aţi prins ideea. Şi pe el vedeam alte lucruri, de data asta departe de a fi pe cale de dispariţie, dacă privim din această perspectvă: A-ca-să-te-ve.

Aici este singurul loc în care timpul nu este relativ, infirmând teoriile: Seventh Heaven continuă. Totul este infinit, iar acestui FAPT îi stă mărturie serialul. Nimeni nu ştie când a început. Majoritatea actorilor originali au murit, cândva, în vremuri demult trecut, dar şi-au filmat viaţa, noi urmărind-o acum în reluare, până când oamenii de ştiinţă reuşesc să îi regenereze biologic, că acolo se întreabă toate finaţările pentru genetică de care aţi auzit.

Seventh Heaven s-a numit aşa de la început, pentru că n-avea sens să piardă timpul cu intitularea diferitelor sequel-uri. Ei aveau un singur gând.

Reclamele la Seventh Heaven sunt mai lungi decât un episod pilot din majoritatea altor seriale şi un pic mai scurte decât două jumătăţi de episod maraton de încheiere de sezon la orice alt film. Promo-urile la Seventh Heaven au intrigă proprie. Nu au deznodământ, cum n-au nici episoadele de altfel; ştim doar că cresc gemenii. Creşterea gemenilor este singura metodă de a măsura durata poveştii din Seventh Heaven.

Şi ştiţi ce s-a întâmplat în ultima reclamă, motiv pentru care am şi început totul (mă refer la univers)? Ruthie se certa cu unul, că se bagă între ea şi iubitul ei, cu care probabil se mai şi fute, dacă nu cumva s-o fi futând cu amândoi, că nu m-aş mira deloc, doar tată-su-i preot. Da’ voi ştiţi cine-i Ruthie, din serial?! Cea cunoscut drept “aia mică”. MĂ, VOI MĂ URMĂRIŢI?! Aia mică are dileme relaţionale complexe. Deci dacă gemenii nu-s gay între ei îi în următorul sezon, iar apoi lesbieni, că-şi fac schimbare de sex, tot între ei, în filmul ăsta nu se mai poate întâmpla nimica.

***

Ce culoare este aceasta? Rosu
View Results

***

SCMcDonaldPatiBar

[cu sute, poate mii de mulţumiri lui Meza Radu]

***

Dup-aia: V-am promis poză cu mine în costum de nuntaş. Io-s ăla din plan secundar. În costum, cum ziceam…

DariusInCostum


302 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 19, 2008 la 10:16
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Nr. 1 -eu

 2. August 19, 2008 la 10:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  Şi ? Atât ? Ai profitat de fata beată ?

 3. August 19, 2008 la 10:27
  link permanent
  Basty zice ca:

  Şi de ce nu ai menţionat Hudrelului de recompensa cu mici şi bere ?

 4. August 19, 2008 la 10:35
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Vai cat de bine am ras de conversatie… “pentru ca eu nu ma duc in pula!” =)) hahahahha
  Bun. Foarte frumos. Sunt mandra de realizarile noastre comun(al)e.
  Sa ne fie de bine.

 5. August 19, 2008 la 10:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mai era bucată conversaţie, da’ dintr-un motiv (sau mai multe), s-a tăuat ca maioneza. Nu, n-am profitatără.

 6. August 19, 2008 la 10:50
  link permanent
  Basty zice ca:

  Păi nici asta n-a fost prea alertă. Tu îţi citeai replicile ?

 7. August 19, 2008 la 10:51
  link permanent
  Anduu zice ca:

  tz tz tz tz tz tz [dau dezaprobator din cap] apoi imi zic in sinea mea: Asta nu e om zdravan…

 8. August 19, 2008 la 11:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu. Eram superior. Îi greu să-ţi scrii replicile înaintea unui dialog. Nu c-ar avea o coerenţă sau fluenţă discuţia, da’ aia-i vina lu’ Hudrea. Şi nu fiindcă nu se ţinea de scenariu. :)

 9. August 19, 2008 la 11:07
  link permanent
  puştiu' idealist zice ca:

  Şi pozna?!!! Pozna, ai promis poznă!!! Citez din comment la rticolul precedent “Plusez: poză cu mine în costum de nuntaş, în articolul viitor, dacă ne-mplinim ţelul.” Şi…?

 10. August 19, 2008 la 11:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu pe toate le înţeleg, chiar şi cacofoniile… toate au un rost. Dar pe nenea ăla de cântă (sau recită, mă rog, ce face acolo un MC) chiar îl cheamă Donald? A avut părinţi obsedaţi de desene animale, pardon, animate? Plus că văd şi efectul din faţă zimbru din profil timbru. În timp ce din faţă e pati bar, adică ceva cu pateuri şi iaurt oxigenat şi acrişor spre lapte acru stricat, din profil e numai bar. Probabil pati bar de zi, şi striper bar de noapte.

 11. August 19, 2008 la 11:11
  link permanent
  geretus zice ca:

  Da domne… poza aia unde e….
  ce pana mea faci… ne manipulezi ca ultimul ordinar…. magare….

 12. August 19, 2008 la 11:15
  link permanent
  Ciribantrop zice ca:

  nu ma simt foarte confortabil sa te anunt, dar te anunt: postul asta in general si partea cu soferul psiho in special au adus pe acest blog (de altfel amuzant si inteligent, dar de multe ori tare selling oriented, self centerred si alte expresii in limba germana) o alta dimensiune.
  aceasta dimensiune s-ar putea defini (asa cum s-ar putea sa nu) drept scriitura veritabila. nu ca ai fi fost fake pana acum. asa cum nici vinilinul nu e piele falsa, e doar vinilin. shiny.
  te felicitez si, desigur, un truism pe final: te ador.

 13. August 19, 2008 la 11:24
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mai sunt 764 de comentarii.

 14. August 19, 2008 la 11:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am adâugitără poza…

 15. August 19, 2008 la 11:28
  link permanent
  puştiu' idealist zice ca:

  Păi nu v-am dovedit că nu contează numărul! Ce Uoameni, ce caracter! De ar avea 777 de comentarii, fiecare de la altă persoană atunci ar fi ceva, dar aşa?!

 16. August 19, 2008 la 11:32
  link permanent
  geretus zice ca:

  Baaaaah…. da misto poza….
  Daaaa… belea….

  MAGAAAAAREEEEEE…. PUNE O POZA CA LUMEA….

 17. August 19, 2008 la 11:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-aţi zis că poză cu mine în costum? Nu-s io? Nu-s în costum?

 18. August 19, 2008 la 11:38
  link permanent
  geretus zice ca:

  Nu stim daca esti tu….si nici daca esti in costum…. pt CA NU SE VEDE NIMICA….
  Deci ori pui poza in costum ori nu ma mai vezi pe-aici…
  Zii…. cum ramane….

 19. August 19, 2008 la 11:39
  link permanent
  Basty zice ca:

  Priviţi ! Uitaţi-vă-ţi ! I s-a ascuţit coafura de la viteza psihopatului care l-a dus la >> THE CAPITAL OF SĂLAJ << !!

  Phui ! Nu te înţeapă când încerci să dai cu mâna prin păr ?

 20. August 19, 2008 la 11:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ui’, că Basty mă vede. Şi se-nţelege din context că nu eram în slip. Ca să nu mai amintesc puterea cuvântului mieu.

 21. August 19, 2008 la 11:45
  link permanent
  puştiu' idealist zice ca:

  Mesaj pentru Hudreo: Print Screen cu 777 e foarte probabil că n-am decât eu!
  Şi pe această cale îi mulţumesc lu’ mirmen care mi-a supravegheat cu căldură neghiobia şi care în comment-ul cu numărul 778, aşa cum se poate observa, mă felicită! Pe mine, da?! Pe mine care tocmai postasem comentariul cu numărul 777, da?!

 22. August 19, 2008 la 11:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  *melodia din Twin Peaks*

 23. August 19, 2008 la 11:47
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Asteptati mai si voi pina simbata viitoare cind o sa se imbrace in costum, o sa se faca ca ( fa caca) a gresit nunta si o sa faca o poza pe unde nimereste. Dupa care falsifica data in photoshop si ne-o livreaza noua aici.
  Ca simbata trecuta n-a fost la nunta ca invitat. Mi-a zis mie cineva din zona ca umbla un livrator de pizza pe trotineta pe acolo.

 24. August 19, 2008 la 11:47
  link permanent
  Basty zice ca:

  @puştiu: still milking the former glory ?

 25. August 19, 2008 la 11:49
  link permanent
  geretus zice ca:

  Ei buuun…. deci PA

 26. August 19, 2008 la 11:54
  link permanent
  mirmen zice ca:

  puştiulache, orş’căt, ăştia nu te merită :P

 27. August 19, 2008 la 11:55
  link permanent
  puştiu' idealist zice ca:

  EzACT!

 28. August 19, 2008 la 11:58
  link permanent
  Basty zice ca:

  Hahaha ! Stiţi voi, stimaţibililor care este partea cea mai amuzantă a fotografiei mult hulite ?

  Păi watermarkul JEG.

 29. August 19, 2008 la 12:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Măriene: Mai ales că o fo’ duminica tătă treb‘şoara. :P

 30. August 19, 2008 la 12:29
  link permanent
  toader zice ca:

  minte, e poza siei.

 31. August 19, 2008 la 12:30
  link permanent
  toader zice ca:

  aaa, ai trimis stencilu’ lu’ mariansky?

 32. August 19, 2008 la 12:41
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  O poză de joc secund.

  ion barbu – Joc secund
  Din ceas, dedus, adîncul acestei calme creste,
  Intrata prin oglinda în mîntuit azur,
  Taind pe înecarea cirezilor agreste
  În grupurile apei un joc secund, mai pur.

  Nadir latent! Poetul ridica însumarea
  De harfe resfirate ce-n zbor invers le pierzi,
  Si cîntec istoveste: ascuns, cum numai marea
  Meduzele cînd plimba sub clopotele verzi.

 33. August 19, 2008 la 12:44
  link permanent
  Basty zice ca:

  Am ajuns la concluzia că sunt ieftin.

 34. August 19, 2008 la 12:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ia măi şi tu’i in pix
  http://www.trilulilu.ro/Acelashi/d5a120c72b2905

 35. August 19, 2008 la 12:45
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Chiar aşa, noroc cu toader că era să uit, le-ai trimis?

 36. August 19, 2008 la 12:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Uite-o şi pe ailaltă cu bassul fără toba mare.
  http://www.trilulilu.ro/Adi_2008/f4a3e59c429972

 37. August 19, 2008 la 12:53
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  extraordinar pushtiulică cum ai putut frate să dai commenturile alea în aşa stil psihedelic? Nu te văd prea bine Dariusică, azi mâine te trezeşti cu el la uşă: “Hi, my name is Stan and I’m your biggest fan! P.S. We should be together too” :mrgreen:

 38. August 19, 2008 la 12:59
  link permanent
  toader zice ca:

  daca ai uitat pai uitat sa ramana.

 39. August 19, 2008 la 13:01
  link permanent
  Basty zice ca:

  “now bend over “

 40. August 19, 2008 la 13:29
  link permanent
  monica zice ca:

  Ce-aveti, mah, cu ala micu’?!?!?! Pushtiulica, ce-ti fac, mama, te bat astia mari? In loc sa-ti multumeasca pentru burtile de ris prilejuite de convorbirea cu pricina (Hudreo, naiv esti, maica, trebuia sa-l injuri mai abitir pe ticalos! Caz doara nu te suna asa, de-un fonfleu!)

  Darius, reparatii: sunat Hudrea AGAIN (sa-i futzi roamingu’, nu de alta), in care sa multumiti amindoi in cor intregii comunitati. Care v-a dus, nu-i asa?, pe culmi, la 777 de comentarii inaltime.

 41. August 19, 2008 la 13:30
  link permanent
  monica zice ca:

  Buna dimineata!

 42. August 19, 2008 la 13:39
  link permanent
  Basty zice ca:

  o fi… prin Kamceatka…

 43. August 19, 2008 la 13:48
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Schimb cartofi, bere, mici, poze cu mine baut, var, faianta, gresie, termopane, pisica, vecini pe invitatie pentru Demonoid. De fapt, pentru torente in general. Tot aia e adresa de mail. Astept tremurand… Serios, daca aveti, vreau si eu.

 44. August 19, 2008 la 13:51
  link permanent
  Basty zice ca:

  no nu-ţi fie lene şi mai emite-o odată, că-ţi dau invitaţie.

 45. August 19, 2008 la 13:53
  link permanent
  Basty zice ca:

  ăăăăă….şi vreau poze cu tine băut.

 46. August 19, 2008 la 13:55
  link permanent
  krakilla zice ca:

  krakilla@yahoo.com – pozele cu mine baut vin doar in albume. Ai vazut cat este DEX-ul? Poze cu mine treaz… n-are nimeni!

 47. August 19, 2008 la 14:03
  link permanent
  ionuţu zice ca:

  TU N-AI AUZIT DE “TÎNĂR ŞI NELINIŞTIT”?
  seventh heavean e la pitici.. :D

 48. August 19, 2008 la 14:07
  link permanent
  toader zice ca:

  da, cand eu eram in tara “tanar si nelinistit” era dintotdeauna. parca a aparut de pe vremea dallasului, cand darius nu era inca proiectat. de heavenii astia eu nu am auzit pana acum. deci sunt proaspeti si recenti.

 49. August 19, 2008 la 14:10
  link permanent
  Basty zice ca:

  @krakilla. Nici o problemă. Plătesc eu curieratul pentru album. Cât poate avea ? 5 kile ? Trimis.

 50. August 19, 2008 la 14:11
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Ah baieti…ce trist mi se pare sa comentam asa fara un scop precis. Nu mai stabilim o cifra, o duda, ceva?

 51. August 19, 2008 la 14:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da. 50. :) Uh, acuma c-am schepat… :P

 52. August 19, 2008 la 14:24
  link permanent
  toader zice ca:

  post nou. poti sa reiei convorbirea cu a lu’ udrea ca nu poci asculta aci.

 53. August 19, 2008 la 14:28
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ce hal de haifaiv a ajuns şi trilulilu ăsta… spamul pe care-l facem noi aicea e mic puiuţ pe lângă puzderia de mesaje pe care le primesc de la trilu. Uite-aici:

  Salut !

  Ai primit un mesaj de la monica_puzzly, care doreste sa fie prietenul tau pe Trilulilu.
  Click aici pentru a vedea mesajul primit.

  Cu Prietenie,
  Trilulilu

  Cine e frate monica_puzzly asta şi ce vrea de la viaţa mea? O fi vreuna din monici? O fi Monica Lewinski? O fi Elodia? Chiar, au găsit-o pe tipă? O găsea Diaconescu Senzaţional într-o vreme…

  P.S. Întreba toader: aaa, ai trimis stencilu’ lu’ mariansky?

 54. August 19, 2008 la 14:28
  link permanent
  monica zice ca:

  Da’ ce, toader, ai dopuri in urechi? :blush:

 55. August 19, 2008 la 14:33
  link permanent
  monica zice ca:

  M@ariansky, nu sintem noi. Cu siguranta!

 56. August 19, 2008 la 14:34
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  monica deja te cam întreci cu gluma… Te-oi fi învăţat eu cum stă treaba cu emoticoanele dar aşa cum nu tot ce zboară se face şniţel, la fel nu tot ce se pune între două puncte se face emoticon :lol: Sau… :pula: :mrgreen:

 57. August 19, 2008 la 14:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hmmm, nu mai sunteţi interesanţi… mă duc să dorm un pic sau să mă uit la ruşii care se fac că pleacă de 3 zile. Poate vă reveniţi şi poate pune şi zuzel o poză, măcar cu tortul.

 58. August 19, 2008 la 14:35
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ah n-a mers, dar a meritat să încerc :blush: (emoticon cu o faţă care se înroşeşte cred, dar mie nu-mi apare)

 59. August 19, 2008 la 14:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mărianscă: Da’ să vezi mesaje personale, că aia doar îţi cere prietenia. Apoi vin interpelările la nivel de amici… (Azi, azi.)

 60. August 19, 2008 la 14:36
  link permanent
  Basty zice ca:

  nu merge blush-u, monica. încearcă :erection:

 61. August 19, 2008 la 14:39
  link permanent
  Basty zice ca:

  M@riansky cu :pula:, io cu :erectionu:… e clar ce îi lipseşte lui M@riansky. Că eu am tot ce-mi trebuie. Jur. Mă credeti, aşa-i ?

 62. August 19, 2008 la 14:44
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Dariusică: Să tot ceară că nu i-o dau, dacă e psihedelică? (Nu te mai crez ce-ul ce mi-l spui , că tot AZI spui)

  Basty: Mere mă doar că nu e blush ce e oops(redface) =)) :oops: (Ai pe dracu, nici pe tine nu te credem)

 63. August 19, 2008 la 14:46
  link permanent
  monica zice ca:

  :timpititlor!:

 64. August 19, 2008 la 14:46
  link permanent
  monica zice ca:

  adica ati inteles voi… :evil:

 65. August 19, 2008 la 14:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Monica tocmai a rulat, iubita de ea.

 66. August 19, 2008 la 14:57
  link permanent
  Basty zice ca:

  not really… no…. has something to do with the blood flow ? yes ?

 67. August 19, 2008 la 15:00
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  vai monica, ne începem cu jigniri draghe? te-am facut noi impotentă ca să ne faci tu tâmpiţi?

 68. August 19, 2008 la 15:03
  link permanent
  monica zice ca:

  Mediul e foarte stimulant, Dariuse, de-aia! :)

 69. August 19, 2008 la 15:05
  link permanent
  monica zice ca:

  Offff, voi, B & M… cine ar putea sa va jigneasca pe voi? Eu in nici un caz. Dragii de voi!

 70. August 19, 2008 la 15:06
  link permanent
  Basty zice ca:

  Cine-i B ? B ?

 71. August 19, 2008 la 15:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toader.

 72. August 19, 2008 la 15:07
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  adică tu bă

 73. August 19, 2008 la 15:08
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  =)) toader? dragul de tine =))

 74. August 19, 2008 la 15:14
  link permanent
  monica zice ca:

  O intrebare: ce-i ala un taragot?

 75. August 19, 2008 la 15:17
  link permanent
  Basty zice ca:

  păi ceva în care sufli. şi face shlolololoshlololotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicîîîîîîîîîîîîrţ!

 76. August 19, 2008 la 15:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Un răspuns: ustensilă de tradus text din muzică, pe USB, specifică blogărilor de top în secolul al XXI-ul.

 77. August 19, 2008 la 15:19
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Basty: Trimis ce, ca eu n-am primit nimic. Ba, tu ma minti? Daca pleci maine nu mai ai cand sa-mi trimiti! Da, ca te bag la bookmarks si bag si comentarii. Pe Darius l-am facut celebru! Gandeste-te cate femele vei avea… A da, pe Demonoid nu mai este nevoie ca s-a gasit un crestin care mi-a gasit invitatie. Nu ma intrebati cine, ca nu-l cunoasteti!

 78. August 19, 2008 la 15:23
  link permanent
  monica zice ca:

  Gata, multumesc, m-am prins. Darius Groza, acest Dumitru Farcas al blogurilor…

 79. August 19, 2008 la 15:24
  link permanent
  monica zice ca:

  Si de ce moderam comentariile, ma rog? Na dovada:
  monica zice că: Your comment is awaiting moderation. [luati asta drept print screen]

  Tre’ sa fim mai decenti, inseamna ca!…

 80. August 19, 2008 la 15:31
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Presupun ca are legatura cu Povestile Veveritzei… Acolo, unde nu am eu voie! Ai lasat fiara sa iasa din tine? Stai linistita, ca toti am asteptat dupa moderare la un moment dat, dar apare comentariul dupa un timp. Ma rog, toti cu exceptia lui Biblio! El astepta si acum!

 81. August 19, 2008 la 15:31
  link permanent
  monica zice ca:

  :D Kraki, vad ca (ti-)ai revenit! Iar cu veveritza…

 82. August 19, 2008 la 15:33
  link permanent
  Zappy zice ca:

  huhmce?

 83. August 19, 2008 la 15:34
  link permanent
  Basty zice ca:

  @krakilla: zăpăcito ! te-ai uitat în spam ??? e de pe centre-roumain.fr mailul. Din nou: zăpăcito !!

 84. August 19, 2008 la 15:45
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Normal ca m-am uitat… a, numai putin… kralilla… password…. spam… NU E! poate este pe fir… asteptam… rabdare… sigur ai scris bine adresa?

 85. August 19, 2008 la 15:52
  link permanent
  toader zice ca:

  e o vorba frantuzeasca :”ce tanjesti tu dupa veverite cand sunt atatea pisici prin preajma?”
  in franceza ii zic pisica la pasarica! nu vi se pare ridicol?

 86. August 19, 2008 la 15:53
  link permanent
  Basty zice ca:

  @illa. Krak-illa. Am mai trimis de pe doo conturi de email ( diferite unul de celălalt ). Dacă nu primeşti, înseamnă că eşti defect.

  Asta numa’ că să vezi că am trimis şi nu mănânc rahat.

 87. August 19, 2008 la 15:58
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Io nici n-am zis ca nu le-ai trimis! Inseamna ca au ramas agatate pe vre-un server. Vin ele… Multam!

 88. August 19, 2008 la 16:01
  link permanent
  monica zice ca:

  Alooo! Stiti, nu mai avem obiectiv la comentarii. Deci: ce dracu’ faceti acilea?

 89. August 19, 2008 la 16:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Monică, este deoarece ai scris “Darius Groza”, care nu-i voie, ca să nu te dai drept eu, de aia s-o prins comentariul în filtrele mele meschine.

 90. August 19, 2008 la 16:14
  link permanent
  monica zice ca:

  Dariusica, aha!, got it!

  Bun. Deci, ce facem? Mai trebuie pusa o traznaie la cale. And where did everybody (else) go? Rox? toader? Bibli?

 91. August 19, 2008 la 16:18
  link permanent
  andrada zice ca:

  ma cert si eu cu netul o zi jumate si deja se strang peste 800 de comentarii, plus post nou si alte 90 de comentarii.
  ce frumos! bravo, copii!

 92. August 19, 2008 la 16:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cum ar fi… de exemplu… să fie articolul unul dintre motive? :D Poate ne ajută puştiu’. :P

 93. August 19, 2008 la 16:23
  link permanent
  Zappy zice ca:

  monica, adevaru-i ca si eu am niste filtre la comentarii…. si asta e o idee buna, sa trec eu acolo numele meu. ca mi s-a dat o data unu drept eu, cat eram plecata. si cand am ajuns acasa m-am trezit ca intretinusem nush cate conversatii aiurea…

 94. August 19, 2008 la 16:23
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Apropo de articol, cum să răspunzi cu Roşu la întrebarea: Ce culoare este aceasta? Vai de mine câţi au furat-o :lol:

 95. August 19, 2008 la 16:24
  link permanent
  monica zice ca:

  Bine ca sinteti voi deshtepti si bloguiti de pe uardpresh. Las’ sa mor io cu blogspotu’ de gitzi!

 96. August 19, 2008 la 16:40
  link permanent
  Zappy zice ca:

  buei, noi bloguim cu punct ro, da? punct ro… (pai la valoarea noastra…se poate?)

 97. August 19, 2008 la 16:47
  link permanent
  monica zice ca:

  deci 999 de vizualizari profil. la mine. prefer sa sarbatoresc aici. multumesc

 98. August 19, 2008 la 16:50
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  azi arhiva eu contact rss oimr dg fuel

 99. August 19, 2008 la 16:51
  link permanent
  puştiu' idealist zice ca:

  @Jeg – Cu ce s’ vă ajut, cu motive?

 100. August 19, 2008 la 17:11
  link permanent
  puştiu' idealist zice ca:

  Bănuiesc că de mici nu mai poate fi vorba. Motive, motive… No, la mine motivaţia a venit pe parcurs. N-am pornit din capu’ locului chitit să ajung la final. Pe drum am beneficiat de aprecierea lu’ toderaş la frâncuţia cu Paris Hilton vs. Jeg, mai apoi m-am ales cu o promisiune de ciombă de la mirmen… şi’ntr-un final m-o ambiţionat chiar magarski când mi-o dat cu previzibilul în cap cum că el poa’ să-mi taie craca, citez: “De potol sau scoatem şlapu’.” Halal!

 101. August 19, 2008 la 17:16
  link permanent
  toader zice ca:

  daca micii au fost promisi de darius atunci trebuie sa ii astepti cam cat are sa astepte mariansky premiul oferit de darius la concursul “gaseste concursul”.

 102. August 19, 2008 la 17:23
  link permanent
  puştiu' idealist zice ca:

  Nu ştiu cu micii cum stă treaba, care cui a promis şi cine tre’ să-i dea dar nici nu mă’ntere pen’că mie nu-mi stă gându’ decât la ciomba lu mirmen.

 103. August 19, 2008 la 17:44
  link permanent
  toader zice ca:

  pai du-te la zalau. cu siguranta mirmen te va omeni cum se cuvine.

 104. August 19, 2008 la 17:47
  link permanent
  mirmen zice ca:

  puştiule, deconspirăţi identitatea, hai la cliuji, batăr, ş-apoi să vezi gamă de ciorbiţe, pe colecţii, de firmă :P

 105. August 19, 2008 la 17:52
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Pustiule idealist, chiar esti idealist. Si eu astept, in ordine: palinka de Zalau, csolent, zacusca. Ete plici !

 106. August 19, 2008 la 18:02
  link permanent
  toader zice ca:

  http://web.mit.edu/romania/www/Recipes/mici-1920.pdf

 107. August 19, 2008 la 18:11
  link permanent

  lasati micii, sa ne faca Mirmen niste szilvas gomboc!mii de gomboturi la toata lumea!
  am zis ca sa scriu in tema cu postul, referitor la sondaj, adica.

 108. August 19, 2008 la 18:16
  link permanent
  toader zice ca:

  in loc de hailanta mai bine scriai diletanta. mnauzi la ea. imi jigneste mie micii. de care nu am parte decat odata la 2-3 ani.

 109. August 19, 2008 la 18:24
  link permanent

  asta nu tine de profesionalism, imi pare cu mare regret.
  esti diletant tu, ca nu stii ce e aia gombotz, sa poti compara! huo!
  ia-ti carnuri, macina-le si stai cocosat peste gratar, daca vrei asa ceva!

 110. August 19, 2008 la 19:31
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hait! Nici eu nu ştiu ce e aia gombotz :(
  Aaaaaa, găluşte cu prune, asa-i?

 111. August 19, 2008 la 19:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ia nu-mi mai vorbiţi de mâncare, că mi-s nemâncat… Încă mai aştept cei 40 de mici iuţi-iuţi.

 112. August 19, 2008 la 20:01
  link permanent
  toader zice ca:

  gombotz is the câh, mitchi is the best.

 113. August 19, 2008 la 20:11
  link permanent
  monica zice ca:

  toader, vorba Monicii hailante, deci diletont esti tu! sa te prezanti cu niste mici la mine, pentru ca sa te iert! :P

 114. August 19, 2008 la 20:14
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ca să nu se zică că-s cârcotaş, aştept 40 de mici şi 40 găluşti cu prune.

 115. August 19, 2008 la 21:13
  link permanent
  toader zice ca:

  niet. mici nu dau.

 116. August 19, 2008 la 21:17
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Trimite gogoloaiele cu prune şi văd eu de unde iau micii.

 117. August 20, 2008 la 01:01
  link permanent
  CiumaAlbastra zice ca:

  Zii ma unde sa-ti trimit si eu 2 poze mishto, din gara de nord, Bucuresti :P

 118. August 20, 2008 la 07:44
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Si totuşi ce e ăla gombot ??? Că eu sper ca nu stricaţi prunele pe asa ceva, eu le prefer sub forma de tinctură.
  Părerea mea.

  Glumesc mey, e bune rău şi găluştele alea. Obligatoriu tăvălite in pesmet.

 119. August 20, 2008 la 08:37
  link permanent
  krakilla zice ca:

  De la Ploiesti la Brasov sunt 101 km. De la Ploiesti la Cluj sunt 444 km. Spuneti unde mancam sa stiu cata mancare imi iau la mine, pentru drum. Daca mergem la Zalau, trebuie sa sparg un supermarket, o piata, un lan de porumb, ceva acolo. Hai ba, ca mi-e foame! Sau trimitem mancarea prin posta… adica bautura! Mancam, bem si ce ramane trimitem mai departe, adica la urmatorul bloger. Ii lasam pe Darius si Biblio la sfarsit, ca ei sunt mai dolofani si riscam sa nu ajunga pentru toti!

 120. August 20, 2008 la 08:39
  link permanent
  krakilla zice ca:

  In loc de Cluj imaginati-va ca scrie Zalau, ca sa nu se considere ca am gresit eu! Daca nu va puteti imagina, greseala este a voastra!

 121. August 20, 2008 la 08:45
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Mamaaaaaaa de cand n-am mai mancat gomboti. Vreau gomboti. Urgent. Si niste lucicosh (habar n-am cum se scrie). si niste minciunele. si bundash. branza cu smantana. gata, am terminat cu amintirile de la bunica.

 122. August 20, 2008 la 08:51
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Nu vi se pare ciudat ca monica are un blog care se numeste “Povestile Veveritzei” si blogul Monicai se numeste “povestile monicai”? Sunt eu nebun, sau aici este ceva putred? Trebuie sa aiba legatura cu sotia lui Isus, care era barbat sau era un apostol care era femeie? Magdalena parca il chema… Si avioanele alea erau ale americanilor, sau erau venite din viitor? Si de ce femeile au sanii in fata?
  … nu mai ma simt in siguranta nicaieri…

 123. August 20, 2008 la 08:56
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  toader zice că: “daca micii au fost promisi de darius atunci trebuie sa ii astepti cam cat are sa astepte mariansky premiul oferit de darius la concursul “gaseste concursul”. ” – adică mai aştept mult?

 124. August 20, 2008 la 09:08
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Era un test pe internet, care in functie de obiceiurile cotidiene (loc de munca, vicii, alimentatie) iti spunea, cu aproximatie, cam cat mai ai de trait. Fa testul si vei afla, cu aproximatie, cam cat mai ai de asteptat premiile!

 125. August 20, 2008 la 09:09
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  Mai suspect că vorbim de mâncare alături de Poveştile Veveriţei… ştii reclama la TV cu moşu care a murit de la mâncarea veveriţei… în timp ce iedera creştea pe bloc.
  În ceea ce priveşte mâncarea noastră, să se dea câte două să ajungă 40 la mine. :) Eu vă dau berea mea, că nu-s alcoolic cu sau fără frontiere.

 126. August 20, 2008 la 09:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dacă premiile astea nu vin şi nu vin, mă mut pe bloguri politice, măcar de la ei mă aştept ca totul să fie declaraţie politică şi să nu vină nimic.

 127. August 20, 2008 la 09:12
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Vin bibli… AZI!

 128. August 20, 2008 la 09:23
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dacă vin… atunci să ocolească centrul că e blocat de circuit.

 129. August 20, 2008 la 09:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bundaaaş! Miamiamiamiam!

  Ciumo: La dariuspunctgrozaatgmailpunctcom.

 130. August 20, 2008 la 09:28
  link permanent
  mirmen zice ca:

  unie-i puştiu’ ?! în drum spre cluj/zalău, idealist hotărît cum îl ştim :P

 131. August 20, 2008 la 09:31
  link permanent
  Zappy zice ca:

  hihi, eu cu darius avem filmu nostru. se numeste bundas. cu gem. sau sare.
  voi continuati acolo…
  unde mi-este dragostea?!?!!

 132. August 20, 2008 la 09:32
  link permanent
  monica zice ca:

  Krakilla a aterizat in plina teorie a conspiratiei. “Poc!”, facu burta krakilliana la contactul cu teoria…
  :-) Buna dimineata.
  Krakilla, de ce iei tu ca reper Ploiestiul? Sint extrem de curioasa.

 133. August 20, 2008 la 09:35
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Pentru ca de acolo plec! Adica de aici!

 134. August 20, 2008 la 09:36
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Groza Darius, s-a dus şi Anonimul şi premiul de 10.000 de dolari. Unde nu mai trimiţi filme?

 135. August 20, 2008 la 09:43
  link permanent
  krakilla zice ca:

  …si burta face “partz!”! Nu m-am putu abtine sa nu spun… Trec pe la Bucale, va iau si pe voi la gratar, sau ce la mancaruri ne mai ofera Zalaul sau Clujul, ca tot nu am inteles… imediat dupa ce imi faci user pe povestile veveritzei. parola sa fie kraki!

 136. August 20, 2008 la 09:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi nu cu gem, că cu smântână.

  Bibli: păştă tot.

 137. August 20, 2008 la 09:58
  link permanent
  mirmen zice ca:

  krakilla!! ce-i greu de-nţeles?! zalău-i cea mai pitorească suburbie a cliujiului :P

 138. August 20, 2008 la 10:05
  link permanent
  toader zice ca:

  bai, unde e iubirea lui zappy? intreaba fata si voi nu raspundeti. ce i-ati facut lui basty?

  eu nu mai discut cu voi despre mancari ca nu.

 139. August 20, 2008 la 10:08
  link permanent
  mirmen zice ca:

  …şi ploieşti zici?! şi noi avem rude acolo, jegstărul are 3 veri pe care nici nu i-a întălnit, încă :)

 140. August 20, 2008 la 10:08
  link permanent
  toader zice ca:

  ====
  Mihnea Georgescu spune:

  august 20, 2008 la 10:44 am
  Să ne trăiţi şi să fie într-un ceas bun… Eu nu încetez să mă compar cu domnia voastră şi cu Domnul Preşedinte Iliescu.

  Deci: Preşedintele Iliescu are 410.000 de accesări şi modesta mea persoană 125.000. Aveţi valoare, ce mai, nu reuşesc să trec de o zecime din ce aveţi dvs.!

  Cred că faceţi accesări şi fără să scrieţi nimic, într-atât de consistent e ceea ce deja aţi scris!

  Sincere şi un pic invidioase felicitări, Domnule Preşedinte!
  ====

  omul asta a atins absolutul. “…accesari si fara sa scrieti nimic …”

 141. August 20, 2008 la 10:08
  link permanent
  toader zice ca:

  ma refeream la mg ca fiind “omul cu o mic”.

 142. August 20, 2008 la 10:09
  link permanent
  monica zice ca:

  Kraki, esti dintr-un sat cu Veveritza :P

 143. August 20, 2008 la 10:20
  link permanent
  Zappy zice ca:

  monica tocmai a descoperit-o pe mirmen care rade. saru’mana! eu zic ca merita oscar trilulilu filmuletu ala.
  deci cum cu smantana?! blecs :| ….
  vreau si eu la mama!!!

 144. August 20, 2008 la 10:22
  link permanent
  monica zice ca:

  Doamna mirmen – sarumiinile! – i-am speriat p-astia din birou cu chitzaiala! Am ris cu lacrimi! Rugati-va fiul sa mai posteze d-astea, ca ne-ajuta la moral.

  PS: mai sint vreo doua colege care fac febra la abdominali as we speak. Contagios, ce mai!

 145. August 20, 2008 la 10:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Dacă 125.000 reprezintă nici 10% din 410.000… ce mai contează.

 146. August 20, 2008 la 10:33
  link permanent
  krakilla zice ca:

  mirmen: saru’ mana! zalaul este o suburbie a Clujului? eu credeam ca vorbim de orasu situat la 78 km de Cluj. asta e bine, mai putina mancare pentru drum!
  toader: basty e undeva la munte, in directia aia… nu aia, cealalta. vezi detalii pe blogul respectivului. de fapt, nu vezi, ca asta ar fii cam tot ce spune si el.
  monica: care veve si unde locuieste (adresa exacta)? ma scoate in oras?

 147. August 20, 2008 la 10:40
  link permanent
  monica zice ca:

  Kraki, ‘mboutzule :oops: , Veveritza sint eu! :)

 148. August 20, 2008 la 10:43
  link permanent
  Zappy zice ca:

  si de ce esti tu veverita, ma rog? (nu m-am putut abtine :) ) )

 149. August 20, 2008 la 10:46
  link permanent
  monica zice ca:

  Zappy, iete d-aia! De coada stufoasa ce am.

 150. August 20, 2008 la 11:00
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Hopa… am cam comis-o, nu? Graba strica treaba. Eu am vazut Bucale si m-a luat valul, de unde era sa stiu unde s-a nascut veve. Ma gandeam la sotia visului urat, ca si ea e veve, dupa care am intrat am intrat pe toate blogurile cu veverite pe care le-am gasit. Acum vor avea subtitlu “krakilla a fost aici”!
  M-ai numit bou? Da! Boutzul nu este, de fapt, un fel de vitel, sau este un bou subdezvoltat?

 151. August 20, 2008 la 11:01
  link permanent
  monica zice ca:

  Da, Kraki, toate cele de mai sus. Plus o nuanta afectuoasa, caci, nu-i asa, sintem concitadini. Eram, ma rog…

 152. August 20, 2008 la 11:31
  link permanent
  toader zice ca:

  mie imi e pofta de sarmale din piept de gasca…

 153. August 20, 2008 la 11:33
  link permanent
  toader zice ca:

  am sa rog sotia sa faca in weekend.

 154. August 20, 2008 la 11:36
  link permanent
  mirmen zice ca:

  kraki:de acel oraş vorbim, e la 90 de km de cluj da’ concentrează-te, sigur vei prinde ideea cu suburbia

 155. August 20, 2008 la 11:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sa mori tu ca ai voie sa zici ca ruthie se fute? pai daca stiam eu aspectul asta….
  da’ s-a facut buna zdreanta. si lucy aia urata a fost, urata a ramas si o sa devina, banuiesc, din ce in ce mai urata. si taica preotu’ e mai futac decat iepurele duracell… ce serial dement. si jessica biel se fute cu justin timbarland… da’ asta in alt serial. sau in realitatea inchipuita de mine undeva in afara zalaului.
  si victor vrea sa o frece pe….mamaie iar ai schimbat canalul!

 156. August 20, 2008 la 11:52
  link permanent
  mirmen zice ca:

  toader!! în aşa hal s-au franţuzit bietele sarmale :P

 157. August 20, 2008 la 11:53
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Asta imi aduce aminte de tineretile mele (pe la vreo 15, ca am fost un copil pros… curios). Romparkim cu vodka, tequila cu antibiotice, shafturi… Ce vremuri… Da’ dupa toate astea, parca eram mai coerent, sau cel putin asa mi se parea. Si cine este justin timbaland?

 158. August 20, 2008 la 11:59
  link permanent
  toader zice ca:

  nu s-au frantuzit. este o reteta de la bunica mea (Dumnezeu sa o ierte ca eu nu am cunoscut-o) care i-a dat-o mamei. Si cum mama nu are fete a dat-o nurorilor.

 159. August 20, 2008 la 12:01
  link permanent
  krakilla zice ca:

  A, da: -anunt pentru minori- actiunile mele nu trebuie copiate sub nici o forma. eram deosebit si fara (si sunt) dar am fost influentat de anturajul daunator care m-a si adoptat (va salut fratie si imi este dor de voi). nu deveniti mai importanti sau mai interesanti alegand aceste cai asa ca nu le incercati! stati linistiti, daca sunteti de cacat asa veti ramane toata viata, asa ca nu vad rostul! nu-mi asum raspunderea pentru actiunile voastre si daca aud ca dati vina pe mine, vin dupa voi si va las lati pe asfalt.
  krakilla ii iubeste pe toti oamenii despre care nu a auzit nimic, niciodata! aveti grija de voi.

 160. August 20, 2008 la 12:11
  link permanent
  jimerino zice ca:

  “romparchim aveti? pentru? parkinson, evident…”
  justin timbarland este personajul rezultat din incrucisarea unui caucazian slabut cu o cioara(am voie sa zic cioara?) grasuta.
  krakilla e violent si ne explica treaba cu anturajul. ba tu canti cu bug aia?

 161. August 20, 2008 la 12:13
  link permanent
  jimerino zice ca:

  toader zice ca:

  (Dumnezeu sa o ierte ca eu nu am cunoscut-o)

  asta inseamna ca daca ai fi cunoscut-o L-ai fi scutit pe Dumnezeu de efortul de a o ierta si ai fi luat aceasta povara asupra ta?
  pura curiozitate…

 162. August 20, 2008 la 12:17
  link permanent
  krakilla zice ca:

  am cantat-o deja, da’ tu nu erai acolo, ca erai la gradinita. te-am asteptat toti, ne-am plictisit si am luat altele!

 163. August 20, 2008 la 12:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci Cracilă ăsta o ajuns să răspunză la tăte comentariile, cu @, personalizat, chit că nu-l întreabă nimenea nimica. Zici că-i la el la pupitrul lui de purtător de cuvânt din camera mică (la dreapta, pe holul mare) şi ţine conferinţe de presă. Emite comunicate, interacţionează instituţional. Hát, ce-i acilea, bă?!

  Deci bundaş chener, cu smântână şi sare? Cum adică nu?

 164. August 20, 2008 la 12:30
  link permanent
  Zappy zice ca:

  vreau sa precizez ca ma’sa lu justiin timbarlache (acum imi pare rau ca nu am diacritice), este si va fi o tanti caucaziana blonda si creata. nu stiu de unde ai scos cioara.

  “@”

  am zis.

 165. August 20, 2008 la 12:31
  link permanent
  Zappy zice ca:

  deci nu! nu smantana pe bundas! smantana pe orice altceva, da, recunosc. dar pe bundas nu!
  de exemplu…
  macaroane cu varza si zahar :)

 166. August 20, 2008 la 12:32
  link permanent
  monica zice ca:

  M-ati cherdut.

 167. August 20, 2008 la 12:34
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Am crezut ca dormi, ma grasule! Si adreseaza-te cu respect, ca acum stiu unde este Zalaul si nu mai esti in siguranta. Si de unde stii tu de camera aia? Reusisem sa o tin secret, pana acum… Si ala era de la Basty, nu?

 168. August 20, 2008 la 12:39
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Zappy: fata despre care spui e Justin Timberlake! noi vorbeam de justin timbaland. concentreaza-te! si nu te mai baga, ca imi strici beef-u’! daca pleaca trebuie sa ma cert cu voi!
  monica: iti explic pe drum!

 169. August 20, 2008 la 12:42
  link permanent
  Zappy zice ca:

  da maaaaaaaai…..ce tuta sunt. tuta de mine. imi cer scuze. @@@
  ma gandesc numa la macaroane…

 170. August 20, 2008 la 12:43
  link permanent
  monica zice ca:

  Uhăhăhăăăăăă…! Post nou!!!!! Io refuz sa mai fac recorduri comentarice.

 171. August 20, 2008 la 12:44
  link permanent
  jimerino zice ca:

  e vorba de alta cioara. aia de pe gard.
  le-am explicat eu numa’ asa de-al dreacu’, sa se simta krakillu inutil.

 172. August 20, 2008 la 12:45
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Dijaba mai monico…nu scrie asta asa des. Ca trebe gandit, trebe facut un filmulet, o poza, o mirmen care rade (da, era un apropo), ceva… sht33? bn at hai te poooop

 173. August 20, 2008 la 12:48
  link permanent
  monica zice ca:

  yub333tzYcA d tyne!… :lol:

 174. August 20, 2008 la 13:00
  link permanent
  toader zice ca:

  jimerino, nu te dojenesc. esti probabil adolescent inca si faci si tu “arogante”.:) deh, mediul.:)

 175. August 20, 2008 la 13:03
  link permanent
  monica zice ca:

  Ahhhh, toaderrrrrre, cum a fost asta cu mediul…!

 176. August 20, 2008 la 13:05
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sunt, desi varsta, in mod normal, m-ar indemna sa nu mai fiu. te oftici la un cacat de gluma. o sa ti se faca parul ca al lu’ iantu.

 177. August 20, 2008 la 13:07
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si apropos, aia cu mediul e un rautacism.

 178. August 20, 2008 la 13:08
  link permanent
  toader zice ca:

  nu ma oftic desi nici nu ma amuza chestiile smechere.:) ca si bibli, insa, le remarc.:)

 179. August 20, 2008 la 13:11
  link permanent
  jimerino zice ca:

  esti inamuzabil.

 180. August 20, 2008 la 13:15
  link permanent
  monica zice ca:

  Sint tristă. Distrati-mă, vă rog.

 181. August 20, 2008 la 13:20
  link permanent
  jimerino zice ca:

  te-ai gandit sa-ti cumperi un dj?

 182. August 20, 2008 la 13:21
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Lasa bug aia, upgradeaza-te:
  fetze, fetze am una pentru tine, o mie pentru zdrente
  fetze, fetze doar una pentru frati, o mie pentru zdrente
  (asta se intampla de la poeziile lui Biblio)
  Pentru personalitati multiple, adica eu, adica noi! Si pe aici nu se oftica nimeni, poate M@riansky, da’ din alte motive. Si eu, dar pentru mine este un fel de a fii!

 183. August 20, 2008 la 13:25
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Eu am vrut sa te binedispun, da nu am putu sa-ti dau comentariu pe blog. Si ce amuzant am fost… Era sa cad de ras… “Noi comunitatea paidece suntem alaturi de tine!”. Acum serios, iti returnez gandul si iti spun ca sunt alaturi de tine, virtual. Totul va fii bine! Si eu am fost la Busteni da’ nu te-am vazut ca te salutam. La iarna, ma duc la mare!

 184. August 20, 2008 la 13:27
  link permanent
  jimerino zice ca:

  incerci sa-mi comunici ceva sau sa o distrezi pe monica?
  si eu, dar eu sunt somnoros.

 185. August 20, 2008 la 13:31
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Va ajunge Darius sa-mi modereze comentariile (adica sa mi le scoata). Da mai erau una, pustiu… Dupa cum spuneam, baiatul asta, a bagat sute de comentarii si toata lumea l-a aplaudat. Eu bag 10 si ma injurati… Darius!
  Dintre comentariile mele anterioare, al doilea era pentru veve si primul pentru jimerino. Asta da, @ personalizat.
  jimerino: Nu! Incerc sa le fac pe amandoua.

 186. August 20, 2008 la 13:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  Iată cum mă provoci tu… Să porţi vina postării lor şi pe tine să “aplaude” poporul cu palmele pe obraji. Citiţi poezia şi pe urmă putem discuta dacă forma corectă este coarde sau corzi.

  Dacă ar fi – de Lucian Hetco

  Dacă ar fi fost aşa,
  cum nu putea să fie
  neavând voie şi neţinând seama de
  Zgomot,
  şi de coarde de suflet,
  de simţ şi plăcere,

  Dacă ar fi fost voie
  Să fie aşa,
  cum ar fi putut să fie,
  ţinând seama de suflet, de simţ şi de
  Bucurie,

  Dacă ar fi rămas aşa,
  cum ar fi trebuit să rămână,
  fără Zgomot şi cu coarde în suflet
  cu Simţ, dar fără
  Iubire,

  Dacă ar fi putut să fie aşa,
  cum nu putea să fie,
  de prea mult Zgomot
  Şi Simţ
  Şi Iubire,

  Atunci,
  să ne mai spunem,
  trecând solitari -
  călători de suflet fiind,
  măsurându-ne mia de kilometri
  pentru sărut şi-ncântare,

  Că nu e doar
  Zgomot de coarde zvâcninde
  In simţ şi–n Durere,
  Puţina
  iubire de azi.

  (Rechberghausen – în Ianuarie 2002)

 187. August 20, 2008 la 13:34
  link permanent
  monica zice ca:

  Da. Bibli. Acuma pling de-a binelea! :lol:

 188. August 20, 2008 la 13:36
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Clar, acum sigur voi fii exilat de pe Jeg!

 189. August 20, 2008 la 13:40
  link permanent
  Valeriu zice ca:

  Nicio.

 190. August 20, 2008 la 13:42
  link permanent
  krakilla zice ca:

  A aparut si Lazar! Vorbaret ca de obicei…

 191. August 20, 2008 la 13:43
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu te aplaud, dar launtric.
  auzi unu pe hol, vorbind la telefon:”eu sunt in casa presei dar pot fi si in alta parte”. sa nu mai zici ca doar tu te dedublezi pe tine insusi.

 192. August 20, 2008 la 13:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci macaroane cu varză ŞI zahăr, da’ nu smântână pe bundaş cu sare? Ai căpiat.

  Recunosc, pâinea cu untură şi cu cacao era un pic exagerat, dar eram copil. Da’ bundaş cu smântână şi sare SUSŢIU ŞI ÎNTĂRESC!

 193. August 20, 2008 la 13:47
  link permanent
  jimerino zice ca:

  piept de porc. porc, nu pork, sa nu creada krakilla ca ma iau de beef-ul lui.

 194. August 20, 2008 la 13:51
  link permanent
  krakilla zice ca:

  dar de unde stii ca nu eram eu sau unul dintre noi? ca noi, adica eu, suntem peste tot, da’ intr-un singur loc, sau invers!
  si asa i-am batut painea cu untura a lui Darius. am o rugaminte: sa-l hraneasca cineva, ca ma intrerupe tot timpul!

 195. August 20, 2008 la 13:52
  link permanent
  krakilla zice ca:

  de fapt, pe amandoi…

 196. August 20, 2008 la 13:54
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nu erati voi ma. si nici tu. ca tu esti violent, te stiu eu pe tine. stavarache asta avea o fetisoara blajina spre bovina. o revendici?

 197. August 20, 2008 la 13:59
  link permanent
  krakilla zice ca:

  a lor sa fie! asta inseamna ca nu mai suntem deosebiti, adica eu… mai sunt si altii ca noi, adica el… ii gasim noi si remediem problema…

 198. August 20, 2008 la 14:04
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba krakilla eu cred ca noi suntem cele doua noi euri ale lu’ pustiu.

 199. August 20, 2008 la 14:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ monica
  Atunci uite una despre starea de fericire.

  Rad florile ghirlandei pe-ntrecute – Michelangello

  Rad florile ghrlandei pe-ntrecute
  In parul auriu, si-ncununandu-l
  Isi despletesc vioi spre frunte randul,
  Ca fiecare prima s-o sarute!…

  Ce fericite-s rochiile mute
  Ce, toata ziua, pieptul ei strangandu-l
  Se tot intind inspre grumaz cu gandul
  Sa-l mangaie cu una dintre cute!

  Dar cea mai fericita dintre toate
  E panglica in aur intesata,
  Ce tine sanii, reliefuri scoate…

  Parc-ar sopti centura ei curata:
  “Eu mijlocul de-a pururi il voi strange”
  Ah, bratul, bratul meu ce l-ar mai frange!

 200. August 20, 2008 la 14:06
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  două suteeeee

 201. August 20, 2008 la 14:12
  link permanent
  monica zice ca:

  Frumos, Bibli. Sencs.

 202. August 20, 2008 la 14:13
  link permanent
  monica zice ca:

  202. Imi place simetria.

 203. August 20, 2008 la 14:15
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  203. înseamnă că eşti fană 69 :D

 204. August 20, 2008 la 14:16
  link permanent
  monica zice ca:

  :lol: :lol: :lol: Asta e buna, M@riansky, am s-o tin minte.

 205. August 20, 2008 la 14:19
  link permanent
  jimerino zice ca:

  96 are aceeasi conotatie cu 69? 96 privit de departe sau cu ochii mijiti (fara legatura cu mijul) seamana cu logoul general electric.

 206. August 20, 2008 la 14:19
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Trecut de 200 înseamnă post nou, poate cu poze de la nuntă. Tare vreau să văd mireasă… mai ales după ce a rămas fără jartieră şi s-a jucat găina (zona Rupea).

  „Asta-i găină de sară
  N-are nici o aviară
  În coteţ a fost închisă
  De cocoş n-a fost atinsă.“

 207. August 20, 2008 la 14:33
  link permanent
  krakilla zice ca:

  M@riansky: frumos… spiritual si spontan!

 208. August 20, 2008 la 14:39
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Care Lazar a aparut? Lazar era aici tot timpul. (Asta sunt eu, pentru cei care nu au inteles din prima).

  Cum dracu sa nu iti placa macaroanele cu varza si cu zahar? Asa se mananca in ardeal. Paine cu untura si cacao =)) mortal! N-am incercat, nici nu vreau.
  Am mancat o data paine cu pateu si cu miere, din greseala.
  Da cartofi piure cu compot de piersici?

 209. August 20, 2008 la 14:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu mai trimiteţi micii aia şi nici găluştele cu prune… după ce am auzit, în mod repetat, tot felul de soluţii culinare extraordinare, mi s-a tăiat… pofta de mâncare mă refer.

 210. August 20, 2008 la 14:55
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Lazar este un baiat pletos, cu creier, la randul lui pletos. Da’ poti fii si tu, ca nu se supara nimeni!

 211. August 20, 2008 la 15:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cică pe la Cluj se face autostradă… cel puţin aşa zic ăştia la TV. Pentru că am făcut şi eu la viaţa mea o ofertă de autostradă, ştiu că lucrarea cea mai mare consumatoare de timp este compactarea. Dacă vezi o lucrare de mare amploare cu mai puţin de 20 de compactoare mari, e clar că durează mai mult de un an/km. De câte ori vedeţi o stradă cu asfaltul crăpat şi cu găuri, este pentru că nu s-au făcut destule treceri la compactare şi/sau nu s-a făcut conform standardului la umiditatea optimă. Dacă în loc de 8-10 treceri se face una singură, şi aia cu viteză mai mare de 4km/h, pământul se scufundă. Se face repede, dar prost. Aşa că verificaţiila autostradă câte treceri fac facă vreţi autostradă ca lumea.

  La inundaţii apa a săpat pământul de sub asfalt… acum ştiţi de ce. (Ştiu că nu eraţi curioşi, dar totuşi…)

 212. August 20, 2008 la 15:11
  link permanent
  Zappy zice ca:

  pletoasa sunt, da la treaba cu baiatu… nu stiu, tind sa refuz.

 213. August 20, 2008 la 15:14
  link permanent
  jimerino zice ca:

  aha…

 214. August 20, 2008 la 15:36
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  @jimerino: deci măi băiete, conotaţia e în felul următor: când mă cert cu nevasta facem 96, iar când ne împăcăm – 69 :mrgreen: pricipişi?

 215. August 20, 2008 la 15:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  adica stati toata ziua incarligati doar ca in functie de gradul de furie se stabileste care sta peste cine. asta da marital bliss!

 216. August 20, 2008 la 16:07
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am găsit o cale prin care pot supravieţui. :)
  http://mihneageorgescu.wordpress.com/2008/08/19/dati-un-leu-pentru-blogul-meu/

  Este incredibil… am rămas fără cuvinte… spun şi eu ca alţii, aşa ceva “nu se există”. :)

  Este undeva camera ascunsă?

 217. August 20, 2008 la 16:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Jimerino: să ne întoarcem puţin la “mij”, ai zis că nelegat de “mijul”. La ce te refereai?

  (eu îl cunosc din expresia culeasă de Călin, “mânca-mi-ai minju’, cu gesticulaţie afertentă, din rândul pirandelor; sunt curios dacă la aia te refereai şi tu, oare, că eşti a doua persoană care zice aşa ceva de când am aflat şi eu)

 218. August 20, 2008 la 16:09
  link permanent

  mi-ati facut pofta de fusuica leves, ca eu in aia puneam zahar. o tziruca, mai ezapt

 219. August 20, 2008 la 16:17
  link permanent
  monica zice ca:

  Monico, nush ce zici tu acolo pre latineste, dar ma duce cu gindul la urzici :P Si mi-e o pofta de dinsele…!

 220. August 20, 2008 la 16:21
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Bibli am intrat si eu pe blogu lu ala. E pe bune?? Pe bune pe bune?? Nu pot sa cred. Din ciclul “romanu nu-i prost dijaba”

 221. August 20, 2008 la 16:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, este cel dexpre care scriam doar deunăzi acuma câteva zile, de-i iubeşte tainic da’ public pe Iliescu şi Năstase.

 222. August 20, 2008 la 17:01
  link permanent

  monica, n-ai decat sa mananci urzici, mie mi se aduna nisip intre dinti cand ma gandesc. eu visam la o supa de fasole verde, dar mi s-a taiat cand am vazut cerseala aia de pe blogul aluia. si era sa scriu aici ce simtz, dar nu are rost, ca voi nu sunteti de vina:)

 223. August 20, 2008 la 17:23
  link permanent
  toader zice ca:

  mda. vorba lui mirmen cand aude de vegetale este o vorba inteleapta.

 224. August 20, 2008 la 17:47
  link permanent
  fcb zice ca:

  am una mai tare din Zila decât mc don ald

 225. August 20, 2008 la 18:06
  link permanent
  John zice ca:

  Mai faci unul si pe toba mare sau iar ti-ai luat vacanta? :|

 226. August 20, 2008 la 18:08
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Zappy
  Mă gândesc să deschid şi eu o linie de subscripţie pentru o vilă cu 4 etaje în suburbie… şi pe urmă pentru bani de buzunar, o piscină, o plasmă şi un cal şi un ATV, că e fără carnet şi la ţară merge.

 227. August 20, 2008 la 18:11
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  După cei păcălesc că aş vieţui în ea, fac bibliotecă, adică cu banii de pe piscină, plasmă şi cal, iau cărţi la mâna a doua… deturnare de fonduri. ATV-ul îl păstrez, pentru a putea căra cărţile.

 228. August 20, 2008 la 18:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu îl ştiu de foarte mult timp pe acest viitor senator, pentru că se va alege, sunt convins, dar nu credeam că se va ajunge aici.

 229. August 20, 2008 la 18:22
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am reputat o mare victorie!!!!!!!!!!!!!!

  Se face un nou campus universitar în Bucureşti… am insistat eu până la limita nesimţirii, dar uite că se face. Numai să nu fie numai vorbe să scape de mine.

  Iaca mi-s bucuros…

 230. August 20, 2008 la 19:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  John… un ce?

 231. August 20, 2008 la 19:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Chiar toţi se uita la meci?

 232. August 20, 2008 la 20:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce meci?

  Ce se petrece!

 233. August 20, 2008 la 21:14
  link permanent
  toader zice ca:

  bagi post nou? ca la asta meritai doar vreo 5 comentarii.

 234. August 21, 2008 la 00:00
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Bibli… nu se face in Bucuresti, se face in juru lu Bucuresti. Peste 10 ani. Cica!
  No bine, noapte buna. (*post nou*caugh*)

 235. August 21, 2008 la 08:46
  link permanent
  monica zice ca:

  Deschid linie de subscriptie pentru o cafea. Multumesc anticipat. Iesiti ieftin, va dau cuvintul meu, ca nu vreau nici lapte, nici zahar.

  Anyone?

  Neatza!

 236. August 21, 2008 la 08:50
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Zappy
  Păi asta ceream şi eu, un campus-orăşel, cu locuri de muncă, cu spital, cu bibliotecă, cu cămine, cu magazine… cum sunt marile campusuri universitare de tradiţie din Marea Britanie. Evident că durează mai mult, este mult de construit şi trebuiesc găsiţi profesori, studenţi… Eu cred că marele câştig va fi creşterea unei noi clase politice, specializate, cu prestanţă şi eleganţă… dar şi dezvoltarea unei clase academice în societatea românească. Tare îmi pare rău că nu o să pot urma acea universitate.

 237. August 21, 2008 la 08:58
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Subscriu! Numai putin, poate reusesc sa-mi deschid si ochiul stang…
  Biblio: E abia 10:00am… Pana in 2018 mai este putin. Rabdare…

 238. August 21, 2008 la 09:07
  link permanent
  monica zice ca:

  Kraki, esti amabil, ca de obicei :) Multumesc de subscriptie; ma duc s-o consum regulamentar, cu tigara cu tot. Reviu.

 239. August 21, 2008 la 09:09
  link permanent
  toader zice ca:

  copy paste
  Iata cum ar relata diferite publicatii sau posturi TV un eventual sfarsit al lumii:

  “Antena 3“: In trei zile Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins!!

  “OTV“: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta.

  “Libertatea“: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum.

  “ProTV“: Un copil a ars de viu si nu va mai apuca sa vada Apocalipsa!

  “CanCan“: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei.

  “Cotidianul“: Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul!

  “B1Tv“: Urmareste la “Nasul” dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii!

  “Cosmopolitan“: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica!

  “Sfaturi in bucatarie“: Pregateste-ti singur coliva!

  “Aventuri la pescuit“: Daca apare pestisorul auriu, trimite-l la redactie!

 240. August 21, 2008 la 09:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine, deci… O să pui. Da’ mai imediat. Îl am, pe articolul nou, aproape finit, dar borblema este că aşteptam ceva, ceea ce nu s-a mai înfăptuit. Dar speraţa moare prima, iar apoi vine disperarea, deci se va rezolva neîntârziat.

 241. August 21, 2008 la 09:17
  link permanent
  Zappy zice ca:

  yeee… come on come on come ooooon :)

 242. August 21, 2008 la 09:27
  link permanent
  monica zice ca:

  242. I love simetry. And simetry loves me back, probabil.

 243. August 21, 2008 la 10:30
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ma jegule….miju’ e ca un fal de chizda da’ mai de magraoanca d-aia de care zisesi. deci da.

 244. August 21, 2008 la 10:32
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da monica she (simetry e she, nu?) loves you back ca asta e regula de baza a lu’ 69le de care se vorbea. reciprocitate in every home!

 245. August 21, 2008 la 10:59
  link permanent
  monica zice ca:

  POST NOU! Ce dracu’?!?!?!?! :mad:

 246. August 21, 2008 la 11:31
  link permanent

  @monica:subscriu!:D

 247. August 21, 2008 la 11:43
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Eu cred că toate ziarele ar fi zis, staţi liniştiţi, este o gogoaşă guvernamentală.

 248. August 21, 2008 la 11:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am suscriş şi eu mai târziu. De fapt, a mea e întreaga idee cu încă un articol. Răbdăriche niţiche.

  Jimerino! ERAM SIGUR! Hahaha, Călin nu e singur. Îi zice “minj”.

 249. August 21, 2008 la 11:56
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nu e gogule, ai inteles gresit. aia sunt manji, e mai multi si cand creste alearga la curse si pe campii sub forma de cai. manjii sub forma de cai, nu campiile.

 250. August 21, 2008 la 11:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :incomensurabil:

 251. August 21, 2008 la 12:17
  link permanent
  mihaidaniel zice ca:

  E musai sa citesc pe site, ddegaba folosesc la tine reader-u. Te citesc.

 252. August 21, 2008 la 12:19
  link permanent
  krakilla zice ca:

  mai face si filme porno si mai sunt folositi in prepararea mezelulilor (mezelu’ e un preparat din carne, ca poate te gandesti la dildo), cand nu mai e porci sau beef-uri… tot manjii, da’ dupa ce se fac mari.

 253. August 21, 2008 la 12:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Călin a auzit cu ochii lui “Mânca-mi-ai minju’!”…

  Miţă-Dani: Las’ că şi io scriu tot pe site. :)

 254. August 21, 2008 la 12:29
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  Am ceva pentru voi: http://www.youtube.com/watch?v=DlvHn2Sp0J8
  Enjoy!

 255. August 21, 2008 la 12:58
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Deci nu mai pooooooot…intr-un in sevraaaaaaaaaj…..posteaza te roooooooooog! :)

 256. August 21, 2008 la 13:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Stai, dragă, ce-ai? Ai căpiat?! Mai muncim, mai una-alta.

 257. August 21, 2008 la 13:06
  link permanent
  toader zice ca:

  doamnaaa mirmeeen, dari nu scrieee!

 258. August 21, 2008 la 13:07
  link permanent
  krakilla zice ca:

  mda… ai vrut cititori de sex opus (cu barbatii, nu cu tine)! acum tare sunt curios cum iti mai gasesti linistea!

 259. August 21, 2008 la 13:13
  link permanent
  jimerino zice ca:

  beef jerky. nu kraki, nu te-am facut jerk.

 260. August 21, 2008 la 13:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci am filmat cu Călin şi vreu să văz de ieşe ceva. Mno. Vreţi? ‘au nu vreţi?

 261. August 21, 2008 la 13:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ati filmat minjii?

 262. August 21, 2008 la 13:32
  link permanent
  monica zice ca:

  Da, vrem. Uite-asa facem cu totii de dorinta si vrere: http://www.lalalalalalalalalalalalalalalalalala.com/

  E pe bune :D

 263. August 21, 2008 la 13:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ m-am uitat acuma la-nregistrare, nu m-am amuzat într-atât.

 264. August 21, 2008 la 13:38
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Ai filmat? Ce bine. Mai suna niste lume ca sa fie tacamu complet. Multam. Asteptam. Ne roadem unghiile :)

 265. August 21, 2008 la 13:40
  link permanent
  monica zice ca:

  Da’ bine ca esti tu morocanos! Noi, cit am stat aicea ca la coada la lapte sa postezi matale, nu ne-om fi morocanit…

 266. August 21, 2008 la 13:41
  link permanent
  monica zice ca:

  :lol: si Zappy iti da idei :lol:

  Acum sintem in perioada trilulilu. Ambele.

 267. August 21, 2008 la 13:43
  link permanent
  toader zice ca:

  blah, filme.

 268. August 21, 2008 la 13:44
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Da. asa-i. si voi ce va huzuriti la noi? (eu tot inventez cuvinte)… nu va convine ca aveti gagici?

 269. August 21, 2008 la 13:50
  link permanent
  monica zice ca:

  Curat huzur! :lol:

  POSTUUU’!!!

 270. August 21, 2008 la 14:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă aflu ocupat! Şădeţi. Ce-i aci?!

 271. August 21, 2008 la 14:14
  link permanent
  monica zice ca:

  Circ.

 272. August 21, 2008 la 14:21
  link permanent
  o noua monica (glumesc) zice ca:

  sanatoriu?!

 273. August 21, 2008 la 14:32
  link permanent
  monica zice ca:

  Cind e doctoru’ plecat, ii zicem ”circ”.

 274. August 21, 2008 la 15:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tre’ să-ţi iei sedativele, Monică Minusculă. Cum te-ai dezlegat?

 275. August 21, 2008 la 15:08
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Iacă tocmai am trecut de 269… Încă n-ai remarcat nici o simetrie monică?

 276. August 21, 2008 la 15:45
  link permanent

  apropo de minji, ieri la magazin, la raionul carne, langa porc si vaca era si din aia de cal. ma aflu in tara aia unde se manca minji. minca-le-ar minjii!

 277. August 21, 2008 la 15:47
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  ăsta era un banc sec? :mrgreen:

 278. August 21, 2008 la 16:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Minj. Singularul e minj. Nu ştiu care-i pluralul sau dacă este.

 279. August 21, 2008 la 16:12
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Deci poştezi azi articol nou? Sau aştepţi să facem iar 777 de dragul simetriei… Nu de alta dar vreu să te întreb din nou dacă ai trimis premiile şi evident aici nu se mai poate :mrgreen:

 280. August 21, 2008 la 16:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  În curând, imediat.

 281. August 21, 2008 la 17:33
  link permanent
  monica zice ca:

  ”Imediat” a fost ieri, cind ne-am trezit cu totii, de pilda. Am citat din clasici.
  7.

  Dariusutzule, Dariuselule, hai:
  Postul nostru cel de o-data-la-doua-zile
  Da-ni-l noua astazi
  Si ne incurajeaza noua comentariile noastre
  Precum si noi te ajutam la traficul tau.
  Si nu ne duce pre noi in ispita
  Si ne fereste de site nou.
  Amin!

  Bine asa? :P

 282. August 21, 2008 la 17:58
  link permanent
  toader zice ca:

  deci eu il trimit pe darius la hudrea in oras.

 283. August 21, 2008 la 18:16
  link permanent
  Zappy zice ca:

  :) ) buna asta, toadere.
  s-a terminat ziua de lucru si lenesul tot nu s-a pus pe treaba. a trecut o ora si 15 minute de cand are scuza sa nu posteze. dupa cat l-am batut la cap va dati seama cat de grozav tre sa fie postul urmator. un fel de imburd-a-v-as pe spate sa va imburd! (monica, voi folositi cuvantu asta? adica noi, acuma mai nou?)
  ms
  szio

 284. August 21, 2008 la 18:55
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Minj este o localitate în Papua Noua Guinee, deci nu are plural.

 285. August 21, 2008 la 18:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Pe de altă parte, minj, în engleza argou, înseamnă vagin, venit din mongolă unde înseamnă castor (beaver) iar beaver ştim toţi că în engleză este vagin păros. Hai că v-am scos din ceaţă şi de data asta.

 286. August 21, 2008 la 19:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Interesant mi se pare cel de al doilea sens al lui beaver. Plecând de la căciulile din blană de castor pe care vânătorii le purtau în semn de trofeu… cuvântul beaver a alunecat spre joben… Interesant, nu-i aşa? Nevastă ia dă-mi beaver-ul, dar freacă-l bine mai întâi să e cam uzat.

 287. August 21, 2008 la 19:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dat fiind că tot nu mai postezi nimic azi, mă duc sa dorm un pic ca sunt atât de mort de foame încât mi s-a uscat gâtul ca iasca.

 288. August 21, 2008 la 19:55
  link permanent
  monica zice ca:

  Zappy: noi stim ce insemana imburdatul deoarece l-am auzit la voi. Adica la noi, cum ar fi :P . Sa-l imburdam pe Darius, zic! Si mai repede! Puturosul pamintului! Auzi, frate, am ajuns sa ne rugam de el sa posteze. Ptiu….

 289. August 21, 2008 la 20:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  A îmburda un cuvânt interesant obţinut din catâr (burdus în latină) dar care a alunecat din încăpăţânare în răsturnare, răvăşire.

 290. August 21, 2008 la 20:35
  link permanent
  CiumaAlbastra zice ca:

  DARIUS, UNDE PULA MEA SA-TI TRIMIT SI EU 2 POZE MISHTO ? :-w …

 291. August 21, 2008 la 20:37
  link permanent
  o noua monica (glumesc) zice ca:

  Intrebarea ce pluteste pe buzele tuturor (sau nu), am sa o rostesc/ tastez io:
  Ce-i aia ‘imburdat’, maica?

 292. August 21, 2008 la 20:37
  link permanent
  o noua monica (glumesc) zice ca:

  Oups, merge greu la mine, scuze
  Ma duc la somn

 293. August 21, 2008 la 20:39
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ CiumaAlbastra
  Dacă urmăriţi cuvântul cheie “ciumo” poate daţi de adresă. Stimate domn, vă mai recomand să nu vă mai ţineţi în vârful degetelor dactilografiinde organul sexual (vedeţi comentariul domniei voastre de mai sus) să nu care-cumva să vă “tragă” aerul condiţionat şi să faceţi un fel de anexită masculină la ovale.

 294. August 21, 2008 la 20:56
  link permanent
  mirmen zice ca:

  moni, zappy, dacă v-aţi chitit să îmburdaţi jegstărul măcar să-l gîgilaţi pînă postează la dictare :P cu toate că am un feeling că-i, dolce far niente, la o bere şi tot ce putem spera e să nu se îmboarde la tot pasu’ pe drumul de întoarcere spre redacţie :P

 295. August 21, 2008 la 21:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci tăceţi că am fo’ la basket. Amu’ mă pun la finisat. În curând public. Uă!

  ŞI CIUMĂ, CUM ZISĂ ŞI BIBLI, DACĂ AI VEDEA DE OCHI, AI AFLA CĂCI ESTE DARIUSPUNCTGROZAATGMAILPUNCTCOM şi ţi-ai şi pune adresa TA în formular, eventual să-ţi scriu eu înapoi.

 296. August 21, 2008 la 21:42
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ăăă *după dictare, fetelor, insistaţi(?) :P

 297. August 21, 2008 la 22:09
  link permanent
  John Augustin zice ca:

  Darius Groza zice că:

  August 20th, 2008 la 7:12 pm
  John… un ce?

  Harticol, dară!

 298. August 21, 2008 la 22:19
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu mă retrag, că nu mai am răbdare. Probabil că mâine la ora asta tot nu o sa fie post.
  Să aveţi o noapte blândă cu voi.

 299. August 21, 2008 la 22:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Două sute 9nouă.

 300. August 21, 2008 la 22:29
  link permanent
  andrada zice ca:

  300

 301. August 21, 2008 la 22:33
  link permanent
  andrada zice ca:

  de fapt imaginea rosie sunt eu, dar nu s-a prins nimeni.

 302. Aprilie 20, 2011 la 16:23
  link permanent
  Kaydence zice ca:

  VCAMSD Walking in the prsenece of giants here. Cool thinking all around!

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)