Darius Hero

Treaba cea mai urâtă…

T

Treaba cea mai urâtă e perioada dintre după ce lucrurile au început să iasă foarte rău și până când apuci să râzi de ele. Mie mi se întâmplă des. Eu tre’ să intru mereu în lucruri. Știu că n-or să meargă, or să iasă foarte rău întotdeauna. Fiindcă nu pot să râd altfel. Tre’ să am de ce.

Însă tre’ să aștept pentru asta. Ca să-mi fac un flux continuu de râs, tre’ să mă bag în multe lucruri deodată, care să facă bine să nu iasă fiecare. De aia râd mai mereu. Retrospectiv.

Și asta mă trece prin treaba cea mai urâtă… Urmează o perioadă foarte distractivă.

***

StauLa13

[făcută și nu născută de Hudrel]

***

Am avut nesăbuința de a o iniția în tainele Internetului pe mama mea, Mirmen. Pe cale de consecință, ea intră aici, unde suntem și noi acum, în ruinele a celei ce era altădat’ ultima redută a independenței.

Telefonul mobil a fost cucerit de mult. A trecut repede peste verde răspunzi, roșu închizi, iar acuma a ajuns atât de departe încât are numărul meu salvat în memoria aparatului și pus pe formare rapidă. Astfel nu mai trebuie să-l bată de fiecare dată, să piardă minute prețioase în care m-ar putea fute la cap.

N-a durat mult până să știe să intre pe messenger, mai mult decât pe mail, care i-l chiar trebuie și, deci, cu care nu s-a îndeletnicit îndeajuns, având încă dificultăți în a-și trimite ea ei diverse lucruri, de probă, înainte să le trimită pe curat, cuiva căruia deja îi este prea târziu să le mai primească.

Altfel, ne mai vedem și în viața reală, pentru că tot mai are nevoie de cineva să îi deschidă Wordu’, operațiune pentru care se deplasează cu laptopul de la Zalău la Cluj, într-o sesiune de week-end. Deci suprapunându-se cam cu când ar trebui să fie sesiunile mele de sex, asta în cazul în care aș mai avea timp în zilele lucrătoare să îmi găsesc pretendente pentru aceste activități de agrement.

Însă nu este cazul, deoarece monstruoasele certuri se petrec totuși tot pe Internet și mă țin destul de ocupat.

Dar rămâne mereu o adevărată încercare de caracter să mă cert cu Mirmen pe Internet. Față în față e ușor, că urlă, aia-i singura strategie, iar înfrângerea umilitoare constă doar în a o acoperi în decibeli, ceea ce nu mi-e dificil, considerând că eu nu am nici o jenă față de societate și dispun de mult mai multă aparatură care produce zgomot și pe care ea nu o poate opera.

Pe net, însă, slăbiciunea mea față de neajunsurile ei mă îngenunchează: nu pot să joc la nivelul meu. Fiindcă eu sunt antrenat să jonglez mojicii uluitoare, care străpung otrăvitor și se succedă cu repeziciune. Veninul meu se amestecă cu el însuși în cascadă și e întreținut de răspunsuri prompte și vulnerabile la o nouă rafală.

Or lu’ mumă-mea-i ia câte-un sfert de oră bun să-mi scrie trei rânduri, ș-alea fără spații peste tot pe unde trebuie și cu litere inversate. Pe lângă că tre’ să irosesc replici valoroase pe ceva deja câștigat (că măcar dacă era ceva pierdut, parccă mai simțeam că este vreo admirație de respectat), mai tre’ să și șăd molcom între ele, ba făcându-mi ceva de mâncare, ba ducându-mă până la uscător să strâng hainele, ba mai uitându-mă ce mai e popular pe torrente.

Ce să fac eu cât timp buchisește ea orbecăind printre taste pe care nu le știe încă unde sunt, începând cu stadiul “aaah, pe tastatură, adică?”… N-am ce. Că se termină și lucrurile în lume. Până încheie ea o frază. Eu nu pot arunca cu restul discuției, degeaba, fără contribuția ei, așa tâmpă și minimală cum e și care mai rupe ceea ce ar fi un monolog imbatabil. Măcar să pară că a participat.

***

Gata

[cu scârbă tre’ să-i mulțumesc fals Danielei]

***

AOLO!

Piariștii cercetași renunță la ultimul dram de demnitate: trebuie să apeleze la… l-l-la… câh… la mine. Mna. Ne vedem acolo, să vorbim și să ascultăm și – sper eu – să ne certăm. Vedeți că-i ceva cu înscriere, aveți mai multe detalii pe bloaga lor.

Asta ca asta, da’ NIII ce se ceartă deja aicișa. Ăăăăhăihăihăihăi!

primepersonalbranding

***

118 comentarii

 • Felicitari! Esti un extremist reusit! 😛 Uneori pari ca te subestimezi in ceea ce priveste viata/intamplarile tale… Sau incerci sa le subliniezi, sau… nu ma priveste pe mine, evident 😛 Anyway… de ce zic ‘extremist reusit’? Ptr ca din extrema se naste ‘puterea’… cu alte cuvinte… ‘JEG doesn’t bring you down’ – asta pentru cine poate (suna mai bine daca alegeai primul logo, acela cu the shit with the flower :)) In timpul discursului tau mi-am amintit de un citat… cred ca ti se potriveste (sau daca nu, ti-l insusesti tu fara sa-ti dai seama 😛 ps.e de bine ;)): “…we often interpret failure and lack of perfect fulfillment as a negative read-out on our character and our skills at magnetic attraction. And that’s neither wise nor true…” Scuze ca nu l-am mai tradus… Inca odata felicitari si mult succes!

 • Atunci retii cel mai bine… cand iti amintesti de ‘teorie’ prin practica… [in cazul meu, prin asociere… discursul tau m-a facut sa inteleg foarte bine acel citat] 😛 ) Ai sa vezi ca-l vei retine si tu 😛 Ideea de la filmul ‘The Secret’ si ‘Beyond the Secret’ e plauzibila… (de acolo era citatul) cel putin in mare e constatata… E interesant… Merita sa le vezi. Bine Darius… hai ca ne potolim 🙂 un fel de lasa-ma da nu-mi da pace sau cum? 😛 kidding. ps. n-o sa-ti zic veci Jeg… nu de alta, dar ‘Darius’ e numele meu preferat… papa, spor 😉

 • nu-i bai, am fost eu la ceva mai drăguţ, tot în 29 de la ora 18, da’ în urâta de Insomnia. măcar i-am ascultat pe ăştia cu ţuica de zalău…

 • Mă doare ochiul de la galben. Hudrea a rulat.

  Deci în Insomnia o fo’ training pe ţuică de Zalău. Logic. “Io nu ia io nu!” Ahahahahah.

  Ultimele patru comentarii minus ăsta au fost cea mai rulândă înşiruire de ele de când Jegu’.

 • Coa, e imposibil asa ceva. Faci un afis in care spui ca are loc un eveniment si il pui pe gras ca invitat principal sau special, ca mi-e lene sa citesc de la capat, si te astepti sa apara lumea? Si care lume? Gurmanzii? Si ce cacat inscrieri? Imi trebuie bilet sa ma intalnesc cu asta??? Ca la circ, sau cum cacat?
  Am inteles ca a slabit. Sa nu-mi spuneti ca a inceput sa se si barbireasca.

  Jim: pe chec, se numeste.

 • Ce mare dreptate aveti !
  Din pacate nu stim sa traim civilizat !
  Nu vreau sa laud foarte tare Spania unde traiesc pentru ca si eu am in fata blocului o haita de indieni ( vreo 14 intr-un apartament ) care cand ti-e lumea mai draga baga muzica si filme indiene si muzica da asa de tare ca vibreaza geamurile in amandoua blocurile )……..am sa postez mai detaliat pe blogul meu despre ei……..numai ca de moment nu stiu ce se intampla cu blogul meu ca nu pot sa pun poze si video….nu stiu de ce ….poate stiti careva din voi si i-mi spuneti !……….in rest sanatate va doresc tuturor !

 • Mestere, lasa comentariul asta cu linkuri ca nu e nimic grav ! Poti sa le incerci si tu dar tre` sa bei un kil de palinka inainte. Efect garantat.

 • cred ca darius ar trebui sa se apuce de facut schimb de linkuri. sunt convins ca ar fi oameni cu inima mare care sa ii afiseze linkul.

 • Spovedania lui Traian Basescu
  “Viziunea mea pentru o dictatură sănătoasă!
  Văd o Românie în care să am mai multă putere. Ca preşedinte n-am făcut nimic. Daţi-mi Guvernul, Parlamentul şi Justiţia şi voi face tot ce vreau! Văd un Guvern mai suplu şi mai blond. Văd un Parlament atât de mic, încât Emil Boc să se simtă mare.
  Văd Românie în care Justiţia să dea sentinţele la începutul şi nu la finalul proceselor. Prea mult timp pierd oamenii prin tribunale, în timp ce restaurantele amicilor mei dau faliment.
  Văd o Românie cu o singură televiziune şi un singur ziar. Am spus acum ceva ani că am să le scot oamenilor din cap „cucul cu autostrăzile”. Şi am reuşit! A venit vremea să le scot din cap şi „cucul cu democraţia”. Am spus că România este muribundă. Iar o ţară bolnavă se vindecă doar cu o dictatură sănătoasă.
  Văd o Românie în care toţi găozarii şi toate păsăricile să aibă mai mult bun simţ când vorbesc cu mine. Am făcut atâtea pentru acest popor nerecunoscător. Merit o statuie. Şi dacă voi fi preşedinte, mi-o voi construi singur!
  Văd o Românie cu măcar 300.000 de şomeri. Pe timp de criză, cineva trebuie să fie sacrificat. Şi n-am de gând ca această criză să fie plătită din buzunarul meu sau al altor oameni cinstiţi ca Adriean Videanu, Radu Berceanu sau Elena Udrea.
  Viziunea mea despre Romania in 15 ani!
  Să trăiţi bine! Ca în Trinidad Tobago
  România este pe locul 63, la egalitate cu Trinidad Tobago, în clasamentul Indicelui Dezvoltării Umane realizat de Programul de Dezvoltare al Naţiunilor Unite.
  România are cel mai scăzut nivel de trai din Uniunea Europeană.
  94% din tineri consideră că nu au şanse ca în viitorul apropiat să-şi cumpere o casă
  80% dintre români spun că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită
  100.000 de firme şi-au închis porţile din cauza impozitului minim.
  300.000 de firme grav afectate de criza economica.
  1 restanţier la fiecare 5 clienţi care au luat credite bancare.
  România este pe penultimul loc în Europa la salariul minim.
  Şomajul riscă să ajungă la 10% la finalul anului
  800 de români îşi pierd zilnic locul de muncă
  2 milioane de familii nu-şi pot plăti la timp factura la utilităţi.
  4 milioane de români trăiesc la limita de jos a sărăciei.
  2 din 100 de copii născuţi la sat ajung să urmeze o facultate.
  3000 de români mor anual în accidente rutiere, pentru că nu avem autostrăzi
  Speranţa de viaţă în România este de doar 71 de ani
  Din succesuri în succesuri, către marile progresuri!
  Am distrus 3 Guverne şi 3 Coaliţii până acum. Iar asta a fost doar încălzirea.
  Nu mi-am propus să scot ţara din criză. Mi-am propus doar s-o conduc acolo. Şi am reuşit!
  Am făcut ca şcoala românească să scoată „tâmpiţi”. Merit un popor pe măsura mea!
  Autostrăzile nu sunt o prioritate. Bordurile, da. De aceea, Adriean Videanu trebuie să facă parte din orice guvern.
  Elena Udrea este unul din cei mai buni miniştri din guvern. Pentru tot poporul, vreau turism cu avionul.
  Vreau să cresc TVA şi să păstrez impozitul minim.
  Să trăiesc bine!
  Ca ministru, am vândut flota la fier vechi.
  Ca primar, mi-am dat singur o casă pe strada Mihăileanu.
  Ca preşedinte, l-am ajutat pe fratele meu să facă afaceri cu armament.
  Am demonstrat că tinerii pot avea o casă în România. Fiica mea Ioana are o casă de 800.000 de euro. Doar cei care muncesc cinstit fac împrumut pe 30 de ani ca să-şi cumpere o garsonieră de 40.000 de euro.
  Salariul este un moft. Din tunuri îţi faci un rost!
  Încă un mandat şi m-am aranjat!
  Vreau o Românie a bunului şpriţ!”

 • Today 11/3/09 is a sn0w day. School is officially cancelled, and all your iPhones will be unlocked. Remember getting those calls?

  At Noon EST, I will be making it sn0w, and I’m looking to see “#blacksn0w” trending. blacksn0w is the unlock for the latest 05.11.07 baseband, and will also enable official tethering. blackra1n, a jailbreak for 3.1.2, has been updated to RC3, with hacktivation support, 15 second speed improvement, Tiger+PPC support, and installation of the latest blackra1n.app. Here is how getting yourself some sn0w and ra1n will work.

  Nothing is live until Noon

  If you are a loyal blackra1n user who kept the blackra1n.app on your iPhone, run it. You will see Icy replaced by an option “ra1n”. Install this to upgrade your app. After upgrading, run blackra1n.app again. You will see “sn0w”. Install this, and enjoy your unlocked iPhone.

  If you are new to the scene, just looking for an unlock, finally ready to upgrade to 3.1.2 and the accompanying baseband, willing to restore for the latest and greatest, or stuck on the “Connect to iTunes” screen, you are in luck. Jailbreaking and unlocking have never been easier. Go to blackra1n.com, click on the logo corresponding to your operating system, run the app, and click “make it ra1n”. When your phone reboots, you’ll see blackra1n.app. Run this, install blacksn0w, and enjoy your unlocked iPhone.

  If you jailbroke using pwnage or deleted your blackra1n.app, you are in luck too. Sometime later in the sn0wday, blacksn0w will be added to Cydia, and instructions will be posted here.

  If you are on a 2G iPhone, blacksn0w isn’t an option for you. But BootNeuter is, a completely free permanent unlock for your 2G. Of course, blackra1n will work great, and even hacktivate for you.

  If you have been getting 404 errors when downloading from blackra1n.com, first off, be sure you use the links at blackra1n.com If you are, something is blocking your http referrer.

  Thanks to ih8sn0w for bringing the at+xemn command to my attention. This is the injection vector used to get code running on the baseband. One of these days I will write a technical post about how it works.

  Also, a note. This may be the best iPhone users ever have it. Be sure, if you have a 3GS or iPod Touch 3, to use Cydia’s “On File” or Firmware Umbrella in order to be able to restore to 3.1.2 in the future. And as always, the baseband cannot be downgraded, so be *super* careful with updates if you need the unlock.

  Check back here at Noon EST for the official launch announcement

  I have an unlock for 05.11.07. I will be releasing on 11/04/09, for $0.00

  First off, Jody Sanders, I am declining your $10,000. Why? Because you, and the rest of the iPhone unlock sites out there are scum. You make money selling freeware; that’s not cool, and I am in no way going to legitimize it.
  Seriously, the people who really lose here are the customers. These sites are full of blatant lies, claiming to have unlocks for 05.11.07 People buy them, and are told the unlock is in development, and the release date is unknown. Imagine you bought a cup of coffee and were told it’s in development? Recently, many of these sites sent out e-mails saying they made major breakthroughs and the unlock will be ready 11/04/09. Coincidence that that’s the release date of blacksn0w?
  I’m not going to post all these scam sites here, as I don’t want to give them the pagerank boost. Rather I’ll give you a whitelist, two people make unlocks, me and the dev team. Every iPhone unlock site you see out there is selling our stuff, repackaged in some form or another. Same goes for jailbreaks, although ih8sn0w and chronicdev are legit. Notice what all the legit ones have in common? They are free.
  Now despite rumors of the ferocity of my legal team, they actually are pretty poor lawyers. And the scum who run these websites are the type who get off on legal battles. So we have to fight them in another way, and I’m asking for everyones help on this. Our weapon is information. Get the truth out, that all iPhone unlocks and jailbreaks are free, and if you are buying something, you aren’t getting anything a simple google search couldn’t get you, and are probably funding someones crack habit.
  This is the first time I have tried to make something simple for the end users, and it enrages me to see people selling it. Let’s shut all these assholes down, and tell the iPhone owning world all they need is at blackra1n.com, including blacksn0w instructions on it’s release date, 11/04/09(yes, will support hacktivation). You do your part, and I’ll do mine making things as simple, reliable, and straightforward as possible.

  You have 4 days.

 • #

  Today 11/3/09 is a sn0w day. School is officially cancelled, and all your iPhones will be unlocked. Remember getting those calls?

  At Noon EST, I will be making it sn0w, and I’m looking to see “#blacksn0w” trending. blacksn0w is the unlock for the latest 05.11.07 baseband, and will also enable official tethering. blackra1n, a jailbreak for 3.1.2, has been updated to RC3, with hacktivation support, 15 second speed improvement, Tiger+PPC support, and installation of the latest blackra1n.app. Here is how getting yourself some sn0w and ra1n will work.

  Nothing is live until Noon

  If you are a loyal blackra1n user who kept the blackra1n.app on your iPhone, run it. You will see Icy replaced by an option “ra1n”. Install this to upgrade your app. After upgrading, run blackra1n.app again. You will see “sn0w”. Install this, and enjoy your unlocked iPhone.

  If you are new to the scene, just looking for an unlock, finally ready to upgrade to 3.1.2 and the accompanying baseband, willing to restore for the latest and greatest, or stuck on the “Connect to iTunes” screen, you are in luck. Jailbreaking and unlocking have never been easier. Go to blackra1n.com, click on the logo corresponding to your operating system, run the app, and click “make it ra1n”. When your phone reboots, you’ll see blackra1n.app. Run this, install blacksn0w, and enjoy your unlocked iPhone.

  If you jailbroke using pwnage or deleted your blackra1n.app, you are in luck too. Sometime later in the sn0wday, blacksn0w will be added to Cydia, and instructions will be posted here.

  If you are on a 2G iPhone, blacksn0w isn’t an option for you. But BootNeuter is, a completely free permanent unlock for your 2G. Of course, blackra1n will work great, and even hacktivate for you.

  If you have been getting 404 errors when downloading from blackra1n.com, first off, be sure you use the links at blackra1n.com If you are, something is blocking your http referrer.

  Thanks to ih8sn0w for bringing the at+xemn command to my attention. This is the injection vector used to get code running on the baseband. One of these days I will write a technical post about how it works.

  Also, a note. This may be the best iPhone users ever have it. Be sure, if you have a 3GS or iPod Touch 3, to use Cydia’s “On File” or Firmware Umbrella in order to be able to restore to 3.1.2 in the future. And as always, the baseband cannot be downgraded, so be *super* careful with updates if you need the unlock.

  Check back here at Noon EST for the official launch announcement

  I have an unlock for 05.11.07. I will be releasing on 11/04/09, for $0.00

  First off, Jody Sanders, I am declining your $10,000. Why? Because you, and the rest of the iPhone unlock sites out there are scum. You make money selling freeware; that’s not cool, and I am in no way going to legitimize it.
  Seriously, the people who really lose here are the customers. These sites are full of blatant lies, claiming to have unlocks for 05.11.07 People buy them, and are told the unlock is in development, and the release date is unknown. Imagine you bought a cup of coffee and were told it’s in development? Recently, many of these sites sent out e-mails saying they made major breakthroughs and the unlock will be ready 11/04/09. Coincidence that that’s the release date of blacksn0w?
  I’m not going to post all these scam sites here, as I don’t want to give them the pagerank boost. Rather I’ll give you a whitelist, two people make unlocks, me and the dev team. Every iPhone unlock site you see out there is selling our stuff, repackaged in some form or another. Same goes for jailbreaks, although ih8sn0w and chronicdev are legit. Notice what all the legit ones have in common? They are free.
  Now despite rumors of the ferocity of my legal team, they actually are pretty poor lawyers. And the scum who run these websites are the type who get off on legal battles. So we have to fight them in another way, and I’m asking for everyones help on this. Our weapon is information. Get the truth out, that all iPhone unlocks and jailbreaks are free, and if you are buying something, you aren’t getting anything a simple google search couldn’t get you, and are probably funding someones crack habit.
  This is the first time I have tried to make something simple for the end users, and it enrages me to see people selling it. Let’s shut all these assholes down, and tell the iPhone owning world all they need is at blackra1n.com, including blacksn0w instructions on it’s release date, 11/04/09(yes, will support hacktivation). You do your part, and I’ll do mine making things as simple, reliable, and straightforward as possible.

  You have 4 days.
  #
  Noiembrie 3, 2009 la 13:45
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mere treaba?

  UITE CA MERGE !

 • ma..am vrut sa merg si eu la treaba asta ..da pula…ca nu m’au lasat alea…m’au si tr acasa dupa ce am consumat un suculetz…ca cik mi’au tr mail ca nu mai sunt locuri..asa am iesit pe minus…si cu banii dati pe suc,bilet de troleu..si nu am vazut nimica…numa pe jeg pe eroilor…imi venea sa urlu dupa tine…da…am zis ca mai bine nu..erai in intarziere..plm

 • E ziua ta, Traiane, zi plina de’mplinire,
  Mareata zi ce-arata, care-i a ta menire.
  Ne esti carmaci si voda, ba chiar stramos ne esti
  Noi gene’avem din tine, vestit zeu din povesti.

  N-ai împlinit prea multe, nimic chiar n-ai facut
  La schimb ne-ai dat scandaluri, esti zmeul de temut!
  Ti-ai promovat amanta, pe post de Cosanzeana
  Iar tuta e la Bruxelles, din moft, marita doamna.

  Fara de numar banii, in teanc i-ai adunat
  Beizadeaua-ti mare, din furt, are palat.
  Ti-ai pricopsit tot clanul cu-averi nemasurate
  La arsenal e mare, prea mult iubitu-ti frate.

  Boboru’ l-ai dat dracu’, doar circ i-ai oferit
  Lasandu-l far’izmana si’n mare deficit.
  Camasa-i arvunita, si-a scos-o la mezat
  Ca sa plateasca rate la imprumutu’ luat.

  Ne faci acum din vorbe, cersind un nou mandat
  Cinci ani fost-au degeaba, sarman voda ratat.
  Tu crezi ca-i ca la scoala, cand nu ai chef sa-nveti
  Puletii sa-ti dea votul, ca anul sa-l repeti.

  Dar nu-i asa, Traiane, de ziua ta-ti uram
  Te du tu si ne lasa in pace sa speram
  La timpuri mult mai bune, la cheag si bunastare
  Te du, ia-ti si amanta, sirena la vapoare.

  Un scurt mesaj de suflet – de ziua ta-ti trimit !
  Ne las-odata-n pace – Te du de-unde-ai venit ,
  Poporul nu-i ca vasul ,sa mearga prin furtuni,
  De tine provocate si-o clica de nebuni !
  Cu dintii de putere te-agati fara rusine
  Mintindu-ne tot timpul , ca numai tu faci bineee !

  Vezi bine ca poporul ,nu-ti mai doreste vrerea
  De ce ? nu pleci de-acolo ? te-a imbatat puterea ?
  Incerci cu disperare sa stai la Cotroceni
  Pe noi ne vezi – o gloata – ori gluga de coceni !

  Te-asteapta draga mare !, acum de ea ti-e frica ?,
  Te du din nou…a apa, din apa te ridica !
  Si lasa tara-n pace , usor sa isi revina,
  Nu e de tine ,tronul ” acum n-o sa-ti mai , tina

  Minciunile-nsirate , ce ti se par doar glume ,
  Se-ntorc, ”napoi la tine !! si or sa se razbune !
  Poporul ce-l crezi prost, in timp s-a desteptat
  Si n-o sa bage-n urne , ce tu ai asteptat !

  Nimic nu e vremelnic ! orice e trecator !
  Si vei da socoteala ! suveranului popor !
  Te-a imbatat puterea ? te vezi precum un zeu ?!
  Te-o judeca Poporul si bunul Dumnezeu !

De Darius Groza

Sociale