Darius Hero

Titlul articolului

T
[Locația întâlnirilor de joi la 15:00, respectiv vineri de la 19:00 (după caz) cu blogării ș.a. este, pentru ambele zile, pe fântâna de peste drum de TNB, la orele stabilite, s-a-nțeles?! Vineri vom mere, zice târgu’, la Motoare. Joi pesemne tot acolo… și confirmați la comentarii sau telefonic prezența sau înregistrați altele noi, dacă-s eu prea prost să-mi fi amintit sau să vă fi cunosc.]

De câte ori mă uit la un film cu Anthony Hopkins, Sean Connery sau alt actor de ăsta dorit și bătrân și este un moment incitant, cu discuția față-n față, femeia fatală, burlacu’ râvnit… nu pot să nu-mi imaginez cum îi pute gura.

Și am primit (din nou, ceea ce-o face pentru a treia oară – record prietena mea cea mai bună) de la Mea cartofi pai din ăia congelați. N-a lăsat-o inima să-mi ia cartofi piure instant, “că nu-s sănătoși”, așa că a luat ceva “proaspăt”. Dar în sfârșit mi-am dat seama cum putem realiza că nu-s sănătoase la cap produsele astea: când prăjești ceva și poți apoi freca de cemeșe liniștit, că nu lasă urmă de ulei, ceva tre’ că nu-i în regulă.

Iar de curând vorbeam cu un prieten care mi-a zis că și-a luat… cumpărat de curând niște episoade dintr-un serial foarte popular (începe cu “H” și se termină cu “EROES”) al lunilor în curs și că-s calitate HDTV 1280×720 și alte astfel de combinații de taste, ceea ce mi-a fost mie explicat ca pentru proști c-ar fi excelente, cam de două ori juma’ “mai excelentă” calitatea decât aia de DVD. Or eu șed și mă gândesc la buna funcționare a lui Iulian al meu și sincer mi-i frică să rulez așa ceva de pe el. Dacă pușcă?

Și, din nou, viu la București c-o treabă și voi șede de miercuri seara, joi, vineri și POATE sâmbătă. Voi șede cel În acest sens, vom efectua iar un program scrupulos, să fie toată lumea mulțumită. Așadariu:

MIERCURI

18:39 Ajungere, adică un fel de sosire, da’ exprimată nefericit
19:30 Întâlnit nevolnicul Ciutac, în cine știe ce context, pesemne pe la Antene, că bănui că nu vine după mine la gară, nemernicu’, nu-l ține Matizu’.
21:10 – 22:00 Asistat (ca martor, nu invitat) la emisiune, făcut să râdă moderator, distrus transmisie, eventual scăpat lichide pe aparatură (opțional)
22:30 Mers la nu-știu-ce chef cu nu-ș’ ce liberali, împărțit pălincă și strâns dovezi fotografice, fără un motiv sau utilizare ulterioară
Noapte – mers la Arnaut, dormit. Cu Arnaut. În Arnaut.

JOI

10:00/11:00 Trezit molcom.
11:00 Mâncat mâncare.
12:00 Vizitat LiberTV, dat șuturi în coaie la oameni ce n-au anunțat decât pe mail că vin la Cluj, pupat mireasa.
13:00 Întâlnit Ecaterina Purcica, vizitat cofetărie.
15:00 Cine nu poate veni vineri (20:00), deci mâine, vine azi, deci joi, la 15:00
18:00 Întâlnit stimabilul Sepuk, vizitat apartamentul gazdă, dat Jeg jos, făcut om, pregătit pentru treabă.
19:30 Treabă.
Noapte.

VINERI

10:00/11:00 Trezit molcom.
12:00 Aglutinat hrană.
13:00 Calen, undeva
15:00 Noper, altundeva
17:00 Mărie se mută de la 19:00 cu blogării, zice căci muncă, eu am insistat, ea s-a lăsat fermecată, deci fereastra asta rămâne liberă
19:00 Solicit oficial întâlnire blogări ș.a. în scop de bere; cu înscriere, adică să știu cine vine pe lângă cine știu și confirmare cine solicit 0741028758; se poate veni și ieri, joi, la ora 15:00, în cealaltă întâlnire; până acuma chem (la oricare) Ciubotaru, Mihăileanu, Buddha (dacă-i musai), Polka Dot Katie, Utopic, bine, hai și Innocente, Bobby, Greger, Cristi Roman, Gramăii, Comănescu, Doina (cămașa de la Laura!), Drulă, Ea Fumează, Metropopan, Nancy, Goagele, Covache, Patricul, theTudor, fiecare pe banii lui… Zoso, uăăă, (cu bucuria că sigur nu vine). Adaug după cum urmează: Canalia, Andrei Roșca, Diana Sitaru, (de primu’ nu mi-o păsat, da’ de ăi’lalți doi nu-ș’ cum am uitat), Jen, Ulmanu (cu semnu’ întrebării, ca-n excursie cu clasa, că a zis că înainte tre’ să întrebe). Am uitat-o și pe Raluca/Ana/Trinity of Neo… gen. Musai vreu să vie și dânsa. Încă: Ălișea, Lovingvama, Geo, eCostin, Saddler.

***

România…

RomaniaCoke

***

Și uite mamă, cum musai să fiu beat când navighez (nici o aluzie la Băse, mă refer pe net, fitiliștilor)…

beatonline

Ca pe site-urile porno, șpilu’ îi s-ai voie să faci sex, nu?

66 comentarii

  • 1
  • 2

Sociale