Darius Hero

“Celeilalte” Românii…

&

Mă preiau pe mine însumi și v-anunț precum urmează…

BasescuBlogScreenShot

www.basescublog.wordpress.com

Mi s-a părut o chestiune de transparență ca, în urma multiplelor și fantezistelor vehiculări, despre pe statu’ cui de plată sunt (că-n mintea multora, am fost până acuma peste tot, deși la fel de “român fraier” și blogăr de sapă de lemn am rămas), să-i fac și lui Băsescu blog. Oi fi “puiuț de comunist” pentru el, oi face moderare la Năstase, aste’ toate scenarii mă lasă profund rece. Mă înham să-l inițiez și pe el, președintele, cu toate serviciile pro-bono la fel ca și în “aialaltă barcă”, all-inclusive, de la dăscălit, la administrat și moderat, dintr-un principiu de echidistanță.

Băsesce, te-așteptăm între noi, unde zici că te simți în largul tău. Poftește pe blogul-ți personal.

 

37 comentarii

 • nerabdatoare cum sunt am si intrat sa vad ce-o scris, comentat etc, prezidentu’. da’ mnik. n-o fi fost anuntat inca de aghiotanti ca are un blog! :)) Noroc…!

 • De unde sa stiu eu ce faci tu acu ? Ce, sunt la Cluj ? 🙂 (nu ca n-as vrea …).

 • […] lui blogul dat pe mana de JEG: are si el sansa sa mai dea cate o replica. Apropo insa de reluarea provocarii la transparenta facuta de Darius insusi presedintelui României, chiar sunt curios la ce l-ar […]

 • Nane: Acum, adică pe Jeg. Aşa au aflat şi ceilalţi.

  Nabru: Stai liniştit. El să şadă s-aştepte până-mbătrâneşte. 🙂

 • în idioţenia lui, zoso a ajutat “provincialul lingău” să ajungă la “licuriciul cel mare”, ca să zic aşa…mai pe limba talibanilor.

  dă-i ‘nainte cu tupeu!

 • Depinzând de context, cre’că. Da’ nu l-am făcut făcut musai de pesedism, cât de “ne-puiuţ-de-comunist-“-ism, ca să-i arăt lu’ Băsel.

  În situaţia actuală, lui i-ar conveni cel mai bine să i-l facă tot cel ca al lui Năstase, să fie transparenţa asta, cum ziceam. Dacă îţi face de capu’ lui, oricum riscă să iasă mai devreme sau mai târziu “codaşul”, deci aşa e o chestie măcar cât de cât echilibrată. I-l fac eu. Dacă-i în stare, precum spune, să şi-l ia şi-l ajut. Altfel,desigur că poate face urechea ciută. Dar ar fi cam “hmmm”.

 • Deci parerea mea e ca Nastase va fi cel mai razbunat roman vreodata.Odata isi va face el razbunarea asupra lui Basescu ca l-a bagat in rahat, a lui Iliescu ca l-a dat pe mana lui Basescu, si apoi pe Geoana pentru ca l-a tradat.Eu unul sincer nu vad decat o reintoarcere in forta a lui Adrian Nastese, eu il vreau inapoi, decat niste mascarici precum Basescu, Tariceanu sau Geoana( pe mine m-a dezamagit iar, aveam candva o incredere oarba in el), sau mai rau Becali. Afara cu ei. De ce sa fie Nastase eutanasiat pentru niste termopane, si pentru ca are bani multi. Sunt mult mai multi care au furat mai mult ca el. Basescu o sa o mucleasca mai pe romaneste curand. Poate Nastese nu va reveni in frunte, dar i-o va coace asa de rau incat nu se va astepta. Asta ar trebui , daca am dat cinstea pe rusine, si in loc sa ne alegem un presedinte cult si cizelat, am ales un om prost crescut, care nu stie sa isi faca singur un discurs. Eu merg pe ideea de Adrian Nastase-presedinte.

 • Subscriu la parera lui Mifty..Pai tatucul Ilici nu o sa aiba si el?Doar e la curent cu noile tendinte,vorba aia,ca nu degeaba a lucrat la editura tehnica..

 • Da lu’ Tariceanu nu-i face nimeni dintre bloggerii consacrati un blog? Sau ministrului justitiei? Cred ca lumea ar fi cel putin la fel de interesata ca si in cazul lui Base…

 • @RaefNabru

  E PRINTUL?! BOULE. CACATULE.

  BECALI NU E PRINT, BOULE

  E OM

 • Hai mai Darius, da-i dracului de politicieni. O sa te saturi si tu de ei, cu virf si indesat. Deocamdata, vad ca nu.

 • Lasă, dacă tăt îi, să mi se acrească repede. În rest, îmi face plăcere să mă mai vizitezi. Uşa casei tale e mereu banată pentru mine-n schimb. (nu că intru)

 • Da’ ce, numele tău nu-i real? Îi de jucărie? Şi las’ IP-ul, că nu mi-l ştiu calcula. Măcar am poveste bună de spus la nepoţi.

 • Is curios daca Base va incepe sa scrie in engleza(cum au altii obiceiu) sau isi va transforma blogu intr-un soi de videoblog. I acest caz, Mitzush colegul meu de camera ar auzi de la calculatorul meu ceva de genu”
  “Diar comunist cab, I senc iu for dis oportuniti for leting mi expres maiself on zi internet laic dis…ai ãshur iu zat ai uil du mai best tu not let iu daun..hã, hã, hã!!! Ai hev tu gãu nau bãt ai uill chip iu apdeited. Ciaoles baftalo!

 • Bine bine, poate se apucă şi scrie ceva. Dar îi va da commenturi lui Năstase? Cette est la question.

Sociale