Darius Hero

O greșeală plină de greșeli

O

Suferințăăă, adunați-vă, suferă Darius și-a scris, veniți de citiți și de vă veseliți!

Așa – unde eram? Deci m-au ajuns regretele. Îmi pare rău după Bianca și mă doare, au, au, și-n același timp mă uit la relațiile altora și nu mă mai știu decide între dacă să-mi pară rău de mine sau să-i detest cu patos pe ei. Pentru că, firește, aia-i problema – nu că-s io tâmpit, ci că-s alții chiar ok.

Și, desigur, despre a-mi părea rău de mine este vorba – nu? – și nicidecum despre că-s un dobitoc notoriu, care nu e capabil să fie un bărbățel viabil și să aprecieze ce are când i se dă gratis și mai bine plătește pentru altceva (nu, n-am fost la curve), ca apoi să-și dea seama că e pe pierdere.

(Dar am fost cheltuitor.)

Sunt un fel de startup continuu pe venture capitalul emoțional al altcuiva binevoitor.

***

[Pe cine mai prostesc?]

***

Am cunoscut o altă fată – e o poveste tangențială, nu vă împacientați – care e chiar simpatică și rezonabilă, după criteliile mele nejustificat de exigente. Ileana sau Ruxandra sau ambele. Puteți începe s-o compătinimiți. Doar că stă la Ploiești, care e cel mai îndepărtat punct din lume, de oriunde ai porni spre el. Și, chiar dacă aș ajunge vreodată acolo, deși nu merge nimica-n direcția aia, e și mai înaltă cu 3 centimetri ingulgenți și pare cu atât mai de neajuns.

Pricepe tot ș-a zâmbit înțelegător la inițiativa mea, altfel chiar distractivă la grădiniță. Mă lasă s-o pup. Cam așa s-ar defini relația noastră. A durat o oră. Măcar mi s-a-mpărțit năcazu’-n două, eșuând acum pe mai multe planuri.

Și cu ocazia asta și văzându-i pe alții funcționând în jurul meu, doi câte doi, mi-am dat seama că ajung unchiu’ Petrea al Gugureilor. Nu-l știți, da’-l cunoașteți: e ăla din familie care e doar el.

***

[Jaj, nu mai beu!]

***

În sfârșit, să ne-ntoarcem la Bianca, considerând că orice-ntâlnesc de atunci e un surogat degeaba pentru ce-am pierdut. Iar când zic că să ne-ntoarcem la Bianca, mă refer că ce să mă fac acuma, ziceți-mi voi, cum!!!

Nu știți. Că veniți voi aici să vă tot zic io. Ei bine, plecați, fiindcă n-am.

Și tot ce-ați aflat până acum era greșit.

11 comentarii

 • cînd (în africa fiind si facind pe centauru) ai privit drept în ochi puşca aia prezentată de un domn negru, te-a mai futut grija de bianca sau de oricine-n plm? zici ca nu foarte?
  pai nu mai bine te mai uiti odata?

  ps: imi sopteste bianca-n casca: mai corect decit “dobitoc notoriu” este “dobitoc sinistru”. yay, veselie, xoxo! ce-am mai ris…

  pps: a, si bancul cu transilvaneanu la cules de melci are un inteles adinc in context. melcul: tzishti!
  hai ca mi-e somn ca altfel te distrugeam gen.

 • primul paragraf nu-l comentezi. pusca aia, fraere?
  si chiar n-ai inteles pps-ul gen? poopy pa

 • ti-as da like da mi-am pus un adon de firefox de-mi deschide popupu ala intr-un container izolat ca sa nu ma trackuiasca nsa asa ca n-am cum dar uite scriu asta

  hai si la o bere

 • Abia acum am citit şi articolul.

  Să ştii că greşeşti. Femeile cu cele mai mişto ţâţe se găsesc la Ploieşti.
  O fi de la petrol, n-o fi… treaba ta, eu mai cercetez chestia.

 • Se poate să ai dreptate și să fie din Ploiești. Dar ce te faci cu faptul că-s ploieștence?…

  Sepukku, m-am gândit la un moment dat că trebuia să-ți dau ascultare.

  După care m-am gândit că totuși ești și foarte prost…

 • > Păi, hai că te las să te odihneşti şi mâine te aştept cu nişte sens.

  Nuca dodo are sens, dincoace lipseste.

  Pina la urma ce s-o petrecut intimplator intimplindu-se prin “Africa” ceea pe-acolo ? Ti-or futut-o domnii negri pe Bianca sub nas si s-o suparat dinsa pe urma pe tine ca nici sa-i gonesti cind o contat n-ai fost in stare, nici s-o sugi dupa n-ai vrut, ca sa le cresti ce ti-or lasat cadou… vai vai. Asa ceva ?

  Sau cum de v-ati despartit pina la urma ca ase minune de inca sa regret o femeie in viata n-am pomenit din experienta proprie.

Sociale