Darius Hero

Jegvoluție!

J

Acesta NU este articolul hiper-amuzant pe care l-am tot anunțat și voi l-ați tot așteptat zadarnic. Acesta este doar un articol hiper-amuzant. Dar totuși, în mod absolut miraculos, chiar am terminat la timp de schimbat scutecele Jeg. Ne-am sincronizat aproape perfect: și eu cu șezutul și nefăcutul de nimic – în afară de dat ordine, scărpinându-mă-n diverse orificii sau biciuind, și Dacian cu grafica, și Sorel cu partea tehnică de trecut pe platformă de WordPress. Este încă azi, așa cum era plănuit, iar noi, ÎMPREUNĂ, ca o echipă unită, ca un mecanism în care fiecare rotiță – fie ea și burtoasă, cu picioru’-n gips, coiul pansat și îngropat în șervețele cu muci, ambalaje de Eugenia și de supozitoare – contează, am izbândit! Slavă mie! Și celorlalți.

Acum, din rațiuni de cronologie, vom explica aceste rânduri cititorilor ce va să vie, care nu știu ce-i aia Jeg, de unde a început el și când nu se va sfârși vreodată. Punem, deci, primele trei steluțe despărțitoare, din noua serie.

***

Ați ajuns la capătul Jegului și, implicit, al Universului. Dar un capăt înseamnă doar un nou început sau un… ceva, care-i vechi… da’ pentru voi este… mă rog, citiți voi mai departe, că vă dumiriți pe parcurs.

Venind dinspre recent spre indecent, ați reușit performanța (Ura!) să terminați toate articolele. Sunteți în fața căldării unde dă în clocot supa primordială ce fierbe Jeg. Spre deosebire de alte religii ce promovează chipuri cioplite, Jeg chiar vă dă ocazia să veniți aici, la începuturi – contra cost, desigur, da’ cu reducere pentru studenți – să vedeți că el l-a făcut pe tot, că datorită și pentru el există tot, inclusiv voi și că este pe cât se poate de real.

Dar nu disperați! Acest final se limitează (că ce altceva să facă?) doar la până de când am trecut pe altă platformă, care, în totală opoziție cu cea precedentă, sunt convins că va merge la fel de prost. În fapt, Jegul este – știm cu toții, iar dacă nu, vă zic eu și voi mă credeți fără crâcnire – infinit.

Ce citiți acum este de fapt prima pagină a Noului Jegstament. Spre bucuria voastră ce n-o să vi-o stăviliți, există și unul Vechi (dar veșnic verde și cu muște roind în jurul lui), pe care-l puteți găsi, scris direct în piatră, cu ghearele de la picioare, că așa erau condițiile. Tot ce trebuie să faceți – curaj – este să efectuați clic unde scrie “aici“. Pentru că vă va duce la el, unde găsiți articolele cele frumoase de dinainte, care nu mai sunt “aici fără link”, fiind acolo, unde tre’ să mergeți. Așa că repet, că văd că vă-ncăpățânați în prostie: clic acilea. Sau acolo sau sus, unde scrie aici, dacă e subliniat. Mă rog… oriunde, de fapt.

Jeg împlinește azi 3 ani. Vă blogoslovesc pe toți.

[colecționează noii membri ai Cercului de Rugăciuni Duminicale Jeg, de la rubrica eu]

46 comentarii

Sociale