Darius Hero

Dumnejeg nu bate cu blogul…

D

Ariel, copil pre-cock-ce, dacă-nțelegeți aluzia. Dacă nu, îi legat de circumcizie, uitați-vă în dreapta, pe Internet.

V-am zis în articolul precedent de stimabilu’ Ariel și cum încearcă dragii de la liceul său să i-o tragă festiv, cu tot felul de dubășenii care eu sugerez să se lase mai mult sau mai puțin penal, în sensu’ că prin tribunale, unde eu sigur o să merg spectator cu pop-corn, să mă uit cum chirăie Consiliul Profesoral care s-a gândit el să semneze acolo la condică și să-l filmez cu telefonu’ mobil când îi trage pe toți membri chirăind poliția la camerele cu aer și libertate condiționate și să-i urc pe Trilulilu, să râdem toți cu toate orificiile noastre în cor, de atâta tontime.

Mna, aflați că s-a studiat problema. Ba mai mult, procesul verbal de la ședința fantomă, cu motivele „scăderii notei” a fost trimis cică acasă prin, i-auzi, POȘTĂ! Blehehehe, ca să mă exprim așa elegant. Dar într-o copie aflată la ei la dosar se pot deja citi, deoarece scrie căci… Iaca, nu cred că ghiciți.

Păi, stimabililor, Ariel deține nota la purtare 4 deoarișce are “ieșiri anti-semite”. Mă-nțelegeți? Nu? Iaca să vă bag într-un context așa mai detaliat: Ariel este evreu.

Adică în timp ce el se-ndeletnicește cu anti-semitismul pe Internet, are și responsabilitatea de-a-și crește perciunii. Astea, desigur, în viziunea conducerii de la liceul pricinar, care-i majoritar creștină!

Ceea ce, pentru mine personal, e o mare mândrie. Ariel, despre care mă gândesc tot mai serios să-l fur și să mi-l însușesc, să-l țin într-o cușcă și să facă manifeste Jeg pentru coji de pită, că are spiritu’, este, până la frageda lui vârstă, un mic hitlerist. Reușește să se urască pe sine însuși, c-o determinare publică ce-i pedepsită școlastic cu o promptitudine de admirat. Astea toate în acte. (De aia aștept eu să văd numele cele misterioase… Să știe omu’ cum completează plângerea.)

Ceea ce-i bine pentru mulți oameni, că într-acest fel, Vadim se poate-nscrie cu lejeritate la Lauder Lițeum sau “The School that is High”, să își ungă dimineața evrei pe pită, țigani, unguri, tăt ce vrea și ce riscă este să-i scadă nota la purtare. Și mult timp dup-aia nici n-o să afle, că până se mișcă mutalăii să-l anunțe pân porumbei mesageri, își termină treaba.

Da’ tot discutând eu despre Ariel așa, mă-ntrerup că simt ceva. Mă miros subsioară. Nu-i de la mine. Strâmb din nas. Ridic un deget (din fund) și cer concentrare. Când mă-ntorc…

Păi, Nihasa se cacă pe dumnealui…

Care nu știți ce-s lolismele, ei bine, dânsele sunt niște lucrușoare de râs afară tare, făcute pe o poză. Adică iei pe cineva tras în chip și-i adaugi un textuleț tembel, după care lumea-l arată cu degetul pe personaj, iar el recunoaște că-i amuzant. Astfel de lucruri fac pe la noi don’șoara Mărie Jenică și scârboșenia Goagele Kaizăr, în lipsa de sex unul cu celălalt. Și fac la nesfârșit, nesfârșit fiind până-ncepe Nihasa a se cufuri reflexiv afectat emoțional. Da, aflați că dânsul este primul căruia i se pare că „nu-s funny lolismele”, ceea ce-i o contradicție logică, lolismele fiind funny prin definiție, că le zice cu lol și sufixul substantival în plural. Da’ Nihasa nu este de aceeași părere cu restul omenirii. Asta, desigur, fără nici o legătură cu faptul că Nihasa apare-n câteva. Pardon, apărea! Apărea până a zis că el se vrea scos de acolo cu pozele alea. Care poze? Păi, în genu’ lu’ asta.

LOLNIHASAMJ

Ș-așa că-i mai ofer eu câteva, cadol. Să compenseze cât a lipsit de pe Internet. Și cum să zică el că-s „bad publicity”? Păi, dacă nu-l vedem în aste ipostaze, nu mai îi era nici un „publicity” deloc, să zic așa. Ba nu, că are blog. Unde lumea intră și citește. Da’ nu mult timp, băi, Nihasa, c-acolo nu-s lolisme cu tine. Fă-ți, bă, auto-lolisme, nu fi fraier.

NihasaKentLol

***

NihasaDontDoKidz

[sus, dreapta, Ariel]

***

NihasaAintNotGay

[sus, stânga, Buddha]

***

NihasaLeggo

***

NihasaNoFagAint

[sus, dreapta, juma’ de Gramo. Mă rog, treime mai recent.]

***
NihasaDoucheBag

[cu spatele, cealaltă juma’ de Gramo, restu’ nu știu]

***

NihasaYUBBitch

[dreapta, nu știu]

(ce ziceți, acum că iar răscolesc căcatul, stropește Dece-ul ca veceul?…)

32 comentarii

 • Puteai sa ii mai si tag pe fiecare personaj din poze, sa stie lumea la cine se uita….

 • Deci, dupa logica ta, daca iau o poza cu victimele de la Auschwitz si scriu pe ea un text tembel, de exemplu, “WE IS LOL @ Anorexic Camp”, e un lolism si deci, prin definitie, funny.

  G.

 • geo, de unde pana mea legatura? s-a apucat cineva sa lolizeze victimele de al ausschwitz? sau copii din somalia? sau cersetori batrani? unde, unde?? prin definitie lolizezi ceva care are potential sa fie funny. sa nu amestecam subiectele. si jur ca ce ti-a dat tie prin cap, mie nu mi-ar fi trecut niciodata, din motive subiective, poate. anyway, dat wuz not funnea.

 • Marie, nu e nici o legatura. E doar un contraexemplu la logica jegoasa a lui Darius, ca daca ii zice lolism atunci prin definitie e funny. Sunt perfect constient ca era ironic, dar am placere nebuna, aproape inumana, de a trata serios constructiile logice facute la caterinca.
  Da, si eu am fost socat de ce mi-a dat prin cap. I should’ve found another example.

  G.

 • Da, Budor, desigur. Tăt ştiu de la tine. 😀 Ţ-ai consumat singuru’ comment pe 2007 pentru asta? 🙂

 • Tu ai ceva cu DeCe si n-ai gasit alta introducere .Asa-i ? 🙂
  DeCe-ul si VeCE-ul sunt sinonime sau jocuri de cuvinte ?

 • Nu, da’ bănui că Dece-ul o să sară ca ars, precum face de obicei când scriu io ceva. 😀 Da’, de fapt, bine zici tu, am ceva cu el şi restu’ fu o fantasmă.

 • Nihasa e gay. Mi-am dat seama citind ultimul sau post.
  Din pacate, e foarte speriat si inca in denial phase. Don’t be afraid little bunny (*ahem*), we’re here for you, it’s ok.
  Sau ma insel eu crunt de tot, si ce-a scris nihasa n-are legatura cu ce-a scris jeg si totul e random in lumea asta si nimic n-are sens and my rant is really not that funny.
  in fine.
  pe de alta parte, your rel=nofollow sucks, darius.
  G.

 • din ce in ce mai slabe articole pe jeg, pentru un numar tot mai restrans de cititori… eu unul m-am cam saturat de atata “blog-eala”… tot am sperat ca mai atingi si alte teme, din alte sfere, ca pe vremuri… dar deocamdata tot in zadar… i miss those good old days cu generatia “chenvelo”, ce se mai intampla prin zalau, si alte chestii diverse si in general funny… alea erau “lolisme” nu caricaturile de fata…

 • Se prea poace, mai revenim şi altele, da’ de obicei scriu şi eu ce-i în juru’ meu, iar asta îi, da’-n altă ordine de idei, de unde drac ştii tu de număru’ meu de vizitatori? Că io, prost fiind, d-abia mă uit, or eu am parola de la trafic… Interesantă socoteală. 😀

 • M-ai inteles gresit… sau probabil nu am fost eu destul de explicit. Nu ma refeream la numarul de cititori, pe care nu il cunosc , ci ma refeream la cei care gusta ceea ce scrii tu mai nou, despre bloguri si autorii lor si ce li se intampla lor. Imi placea barfa aia de mai demult, cu biletele roz, vecinii tai, chestii de prin Zalau(de care mi dor), etc. Am impresia ca scrii doar pentru cei care au un blog, sau care is patrunsi de fenomenul asta. Scrii pe blog despre blog(-uri). Pentru mine suna a plictiseala. Probabil daca as avea si eu un blog, as privi altfel. Dar sunt de parere ca blogul e pentru cei care au ceva de zis, sau de aratat, sau in primul rand care se si pricep la scris. Tu stii sa scrii si ai (aveai) o gramada de zis. Sper ca aceasta critica sa fie constructiva si sa nu mi-o iei in nume da rau… Salutari din Sibiu.

 • tu debris, ai dreptate pe undeva. adica, referitor la postul de fata. da daca ai de a face cu bloggeri, nu trebuie sa ii ignori, numa asa..nu? cat despre restu’ subiectelor, ia citeste mai in urma, nu’s de acord cu tine!

 • Apăi, se mai alternează subiectele. Logic. Şi intrând în contact cu oamenii, desigur că scrii şi despre ei. De ce să fie blogging-ul (care ştii că nu mă încântă aşa mult) un subiect tabu ÎN BLOGGING? Mai intră şi alte teme pe Jeg. Logic. Alţii ziceau că stop cu atâta bileţele roz. Alţii că stop cu atâtea chestii personale.

Sociale