Darius Hero

Da’ chiar așa am ajuns, fără titlu nu putem?!

D

CLIPE DISTRACTIVE!

Michael Gâdea: Maestre, dar Elena Udrea…
John Cristoiu: DOAMNA!

John Cristoiu: Bun, da’ înainte de asta vine 1 iunie, nu? Ziua copilului: trebuie depusă moțiunea.

John Cristoiu: Stai puțin, de ce nu mă lași să termin? Parc-ai fi io…

(Sinteza Zilei, Antena3, 25.05.07)

Bun, deci, revenind la un ton mai sobru… Am aici, peste casa scărilor, ușă-n ușă, un apartament. Îl am, în sensul că el există în mod standard, din construcție și, mai mult, îl posedă cineva, care nu sunt eu. Iar el, apartamentul, este în oglindă cu apartamentul meu, care este la fel construit în cadrul blocului și deținut de cineva care nu sunt eu, doar că eu locuiesc în dânsul, contra unei sume de monedă a circulației internaționale. Ideea ce tre’ s-o rețineți este că ambele apartamente sunt fix la fel, dar așezate nas în nas. Și că în cel „de peste balustradă” au locuit, fugitiv, persoane, cum era și de așteptat, variate și diverse, în timp ce-ntr-al meu am locuit mereu doar eu și frate-miu, constant. O altă diferență între locația mea și cea de vis-a-vis e că acolo au locuit persoane de naționalitate străină. Deși, din punctul lor de vedere, și eu sunt de naționalitate străină, față de ei. Da’ ne lungim.

Ce doream să subliniez e că s-a habitat în el foarte puțin și în mai multe cicluri inter-culturale, pe motiv că proprietara insistă să ceară dublu de bani față de o valoare a chiriei considerată rezonabilă, iar ei se încăpățânează să accepte. Și astfel s-au perindat pe acilea diverși „ambasadori”, ce ședeau cam până pe la următorul scandal cu poliție, fiindcă-și imaginau, pesemne, că pot, la banii ăia, să viețuiască acolo vreo 20-30 de persoane, prin rotație și grupuri sau echipe, formații în care să se certe chirăind la 7 dimineața, în tot felul de limbi cu flegmă-n gât.

Apartamentul lor, al celor mulți, ș-al nostru se leagă între ele printr-o coloană largă de aerisire, în care dau geamurile bucătăriilor noastre surori. Această minunăție arhitectonică servește la a-i auzi eu de fiecare dată când fac ei, ocupanții, sex, presupun că pe roluri, pentru a-mi putea nota ocaziile acestea în caiețelul meu de contorizare a cum fac sex vecinii, deoarece, repet, îi aud extrem de clar, destul oricum cât să pot distinge și nota care dintre ei au relații și cu cine anume, mai bine decât se știu ei înșiși între ei.

Da. În bucătărie. Felicitări celor care ați remarcat. Și eu sunt norocos, că la alții dă bucătăria unuia-n buda celuilalt.

Până acum nu m-a deranjat în mod special, când făceam omletă, deoarece aveam alte variante. Pot, dacă astfel voi alege, să consemnez la registru și din camera de dormit, lângă care fac sex vecinii din cealaltă direcție. Sau, dacă chiar încep să mă plictisesc, am oportunitatea să fac asta din grupul sanitar, să trec în revistă cine face sex la duș.

Vă rog să luați la cunoștință că, deci, eu mă ocup cu sexul. Anume partea teoretică. De fapt, în ipoteza în care chiar eu aș fi în situația de a face sex (ha!), aș putea alege oricare locație din apartamentul meu și să nu reușesc să disting gemetele urletele (că aș face cum trebuie) mele și ale partenerelor mele (mai multe), de ale colegilor de activitate, din imediata noastră proximitate, cu care-am putea considera pe bună dreptate că facem, de fapt, sex în grup.

Situația deja devine dramatică, însă, de când unul dintre ei, vecinii – am pierdut șirul etniilor, da’-n studiul sexual nu fac discriminări –, și-a tras ceva pipiță (cu care doresc să menționez că NU sunt de acord), care ține morțiș să se dea zilnic cu circa un kintal de spray ieftin, lucru de asemenea perceptibil foarte limpede prin coloana ce eșuază în a mai servi aerisirii, reprofilându-se pe odorizarea gratuită (cu spray-ul ieftin) a apartamentului meu, care pe bune că nu necesită să miroasă altfel decât așa cum îl prefer eu, adică a Jeg. Punct stuffo, punct info, desigur.

***

Tot mai des mi-a fost dat să văd prin comerț, pe unde mă perind eu în căutarea hranei, produse alimentare „tăiate manual”. Personal, nici măcar o haină cusută manual nu-nțeleg cu ce mă-ncălzeșe. Mai tare decât una făcută de roboței, mă refer. Tot ce-nseamnă pentru mine e că are șanse să fie greșită. Da’ la mâncare clar e o idioțenie. Motivul pentru care cumpăr unele chestii semi-preparate e pentru ca acestea să fie tăiate simetric și frumos, să placă atât burții cât și ochiului, nu ciopârțite cu barda, cum aș proceda eu. Totuși un alt pretext la fel de convingător pentru care – de data asta – nu aș cumpăra, e ca să nu le fi atins încă vreo 50 de oameni, în prealabil, cu scăpatul pe jos aferent. Cel mai probabil, oameni pe care-i cunosc, căci mâna cu care se taie tre’ să fie ieftină, deci proastă, deci autohtonă.

Aș sugera în acest sens și berea amestecată manual, adică-n gură. M-aș angaja chiar eu și aș mai da rateuri.

***

Grăiam recent, la comentarii, pare-mi-se, dezaprobator cu privire la comment-spammeri. Adică oameni care își adaugă păreri la un articol, de obicei pe lângă subiect sau inutile discuției, din simplu motiv că le apare link-ul agățat de nume, iar din asta și-ar câștiga un nițel trafic. La fel am declarat că comment-spammerul meu preferat este “Cristi Roman, junalist, 29”. El ne-a oferit recent și culmea spam-comment-ului, remarcată de Răzvan Antonescu. (Ce link?!)

culmeaspamcommentingului

Totuși, dacă Cisti Roman este culmea comment-spamming-ului, atunci alt amețit, care și-a făcut debutul chiar aici pe Jeg, trebuie că este apogeul spam-commenting-ului.

Iată cum mă cita el, amețitul (ciudat, tot Cristi-l cheamă, da’ alt site, muuult mai mititel), mai deunăzi și apoi mă apostrofa cu spame la gură, pentru ca eu să intru într-o stare de remember, proiectându-mă cu vreo săptămână înainte, de când ne-a fost dat să-l avem prima dată în rândurile noastre… (De dragul lui, faceți excepție de la faptul că inițial, până a omorât o râmă și și-a câștigat statutul în trib, a decis să se auto-intituleze “Luzăre”)

spammerulautointitulatluzer

Bun, și pen’că ați avut răbdare ăștia de ziceați că sunteți interesați, iaca serviți de aici înregistrarea prescurtată (la doar 60 de minute) a emisiunii de ieri, Internet Links, a lui Bobby Voicu, susținută la Radio Lynx și-n care am cuvântat înțelept cum sunt, mâncându-mă-n căștile prin care primeam cuvântul meu divin Piticu’ și Buddha. Am scos melodiile și introducerile inutile, am păstrat numai discuțiile strict legate de tema emisiunii. Puteți auzi acolo cum au ajuns la vorba mea preasfântă, pe lângă că-i las să-și aprindă țigările de la aura mea divină. (Vă îmbrățișez, bă, scârbe nerecunoscătoare!)

[Luați-o de o auziți, de aici…]

Varianta aproape completă, de unde-am și ciordit-o și eu pe asta, ca s-o scurtez, că înregistrarea lui Flaviu pâcâia, o găsiți la Zoso.

34 comentarii

 • Umbla zvonul ca primul comment primeste premiu. 😀
  Eu pot sa ma inscriu la o tura cu trotineta?

 • cum se face ca zoso are inreg. inaintea ta? … nu e bine, nici pentru blog, nici pentru imaginea ta! :))…hahahaha…aia jeg_oasa! :)) =)) …mda….gata cu commenturile!

  vizita-ti-mi pagine de…………..nevermind!

 • Dragă Nojbert – scârnăvie, unde mi-i berea ce-mi tre’ dată zilnic? -, Zoso are deoarişce eu aseară când grăiam în emisiunea respectivă, plins de patos anunţasem c-o pun mâine, recte azi. Motiv pentru care el s-a răpezit cu întârziere (că de aia nu-i tătă) să-nregistreze şi să pună primu’. Or când eu aseară bat şi obosit mă culcam, el uploada emisiunea pe fetepeuri. 🙂 Iar a mea, când am primit-o, cătinel, de la Flaviu, pâcâia. Şi am zis, căcat, o şpanglesc de la Zoso, ieu ce-mi tre’ şi apoi îi dau lui credite (şi-un pic de trafic, săracu’, aşe-i, bă?). 😀

  S – Nu.

 • mama ma-sii de processor peaks… data aviatoare vad ce fac sa nu mai pacaie…
  ps: aceasta iashte un comment spam… oameni buni intrati AICI vroghio

 • I-auzi, ce greţos! Să o amesteci în gură 😛

  Cristi a vrut să-ţi facă pe plac, săracu. Şi tu l-ai numit spammer. Ar trebui să-i ceri scuze şi să-i oferi o îmbrăţişare.

  Aşa cum am să ofer şi eu de 1 Iunie… free hugs :D:D

 • Eu iti zic ca nu vreau traficu tau si tu ma pui in articol. Super tare!
  Daca asa iti manifestezi frustrarea…go ahead!
  Eu iti explic frumos…tu tot nu intelegi si tot asa o tinem.

 • Mi-ai dat in cap cu locatia aia… Chiar daca te-ai referit la faptul ca locuinta ta e inchiriata, tot e trasa de par. Pacat, ca incepusem sa citesc si eram hotarat sa citesc tot. 🙂

 • Ba nasoilor, i-atz’ trantit inoff line bloaga lu’ Shiutacu si acum va datz andakava’; cum ca nu stitz nimic-nimika
  Da’ orishicum, Dariuse, shef si al mai tatic al ideii si -n plus a implementarii block war-urilor, Jisu Urat ramane
  Iata asadar de ce, – nu ca zic dar vreau sa spun – se si cuvine si se si impune sa potzi mai bine si mai mult… mai repede, mai istetzila , mai SECsual da fara dezonorante ‘eftine
  Si bah, dementule, ce treaba au cititorii tai mai istetzi decat tine (chiar) cu ce feliate iti cumperi din comert ?
  Vroiai demult sa o bagi pe aia cu manualu berii da nu gaseai ocazia. Da?
  Vezi ce faci, vezi ce dai din dejte !!!
  Esti din ce in ce mai soft, din ce in ce mai pretenu’ lu toti; spammerii te iugheste, zoso iti scrie comentarii… Azi maine redevii fan a lu’ Base.
  Bun, dara. Ce vroia sa exprime naratoru’ ?

 • Păi, io scriu probleme personale ce mă frământă de zi cu zi, măgare. Vrei numa’ scandal? Eu sunt un porumbel al păcii. Asta fu întodeauan Jegu’. 😀 Crezi că tătă ziua dau faţă-n meclă cu Băselul? Io n-am chef de linişte?

 • Stai in pana mea in fata la primarie si daca nu este Baselu ii Boc. Vrem CIRC baaaaa ca de aia te citim si te spamam. Pana mea daca continui sa fii asa catastrofa te mai spameaza dracu ca nu le produci trafic.

  huooooooo

 • Am revenitără la rădăci, scârbă! Unde e călduţ şi abureşte. Iar eu decid ce şi cum. Şi când mă-ntâlnesc cu Băsescii. 🙂

 • cool bucatarie. stiu c-am promis sa nu mai amintesc de asta, dar acu’ se potriveste. pai sonor de trebuinta ai, tu tre’ numa sa mimezi un pic, si gata, te poti considera blogoslovit cu neste partide de secs jegniale. gata. a fost ultima data…ca prima data. he he
  oare cum o fi cu manufactura in fabricile de prezervative?
  de spammuri nu stiu ce sa zic, ca nu ma pricep. da’ io cred ca in disperare de cauza, aiestea daca nu au cu ce se fali, se risca a se baga in seama si cu idiotenia (lor). noh. trist.

 • Ahahahaha. L-o lovit şi Roman pe Antonesc… (acum ăştia şed şi se verifică unu’ pe celălalt)

  Revenind, eu chiar ieri, în budă, mă gândeam că mi-este dor de Mea. Serios. Şi nici nu cream, dacă mă-nţelegeţi, nici nu documentam pe alţii procreând. 🙂 Mă spălam pe dinţi. (Şi obraji şi limbă, că acolo-s 80% din microbi.)

 • Pai se poate ca pe mine ma interesa mesajul nu linkul. GENIUS.
  Daca iti aduci aminte era vorba de cat de jalnic e sa fii sa spamezi tat ce misca si sa mai si gresesti adresa. Vezi diferenta?

 • Lasă, lasă, că v-aţi tras-o singur ambii, degeaba, eu câştig. Mă duc la examen, până viu, Răzvane, să am de ce râde. Răsbelul este la-nceput.

 • Dap. Uite si trailer: domnu’ Roman aveti cea mai vaga idee de unde trupa apropiat dumneavoastra incepuse la un moment dat sa spameze cu foarte mare nesimtire semnand “Modern Black Metal”?

 • auzi?
  da’ periuta….periuta era clasica, cu cap rotativ sau cu cap vibrator?si batar te speli corect? de jos in sus si de sus in jos?
  DA! TU!

 • “Asta fu întodeauan Jegu’. ”

  Darius ai dat-o rau pe aratura!!! :))
  Tu care-mi ziceai sa scriu corect?! :))
  Esti o geamandura!!! :))
  Tat cu taranismele astea-i ramas?!… :))
  Vrei sa-ti faci viata rahat?! :))
  Dute-n pwula, fute-o curva!!! :))
  Ori de nu gasesti niciuna?! :))
  Date-n mata ca-i ea curva!!! :))
  Hai pusteala PARAZIT! :))
  RATAT si IMPUTZIT! :))
  Dute-n Balaceanca! :))
  Cu tat neamu` tau si STANCA! :))

  Un admirator secret, putin pertinent si revoltat!
  Oameni buni… nu inteleg de ce acordati atata atentie lu` asta`. Lasati-l dreq`… nu vedeti ca are viitorul in punga?… Mama lui si Tata lui multa Mita si Tradare au facut! Vai de capu` tau baiete! Esti un PARAZIT RATAT si IMPUTZIT!!! :))

 • Bine, Criş, înapoi pe mIRC, dragă, acolo-i frumos, îţi va mirosi familiar. Familial? Ambele.

  Mea, dragă, e din aia normală, că am renunţat. Ieftină şi să aibă pe ea din aia de periat, atâta. Că de aia-i zice perie. Nu să aibă gumă-n jur şi căcaturi. Îi verde. Şi nu face nimica altceva decât ceea pentru care a fost predestinată. Nu vibrează, nu luceşte, dânsa numa’ curăţă…

 • […] Sa revenim. Azi, Cristi Roman mi-a zis “te cenzurez”, adica mi-a scos o parte din comentariu… A dat “Edit” la comentariul meu. Motivul? Cica continutul pe care l-am “copiat” de pe alt blog l-a deranjat… Copiasem o parte dintr-un comentariu de pe alt blog… Adica asta: “Culmea spammului: Sa faci comment spamming si sa scrii adresa gresita.” (e vorba de blogul lui Jeg – articolul asta) […]

Sociale