Bianca e cea mai faină persoană pe care Darius a cunoscut-o

sari la comentarii

Similar cu cum Darius e cea mai faină persoană pe care Bianca a cunoscut-o, doar că totul este invers.

Şi tot n-a fost destul.

Pentru că dragostea nu-i despre asta. Ştiu că v-aşteptaţi de la acest paragraf să conţină răspunsul la întrebarea Dar oare atunci, despre ce-i dragostea?, însă acest paragraf se apropie cu repeciziune de un sfârşit şi la capătul căruia există doar dezamăgire. Pa!

Bună ziua. Ne-am despărţit. În caz că vă întrebaţi de ce, priviţi adând în urmă la relaţiile voastre amoroase cu alte persoane peste care n-aţi reuşit să treceţi încă. Identificaţi persoana, vizualizaţi-o. O aveţi în gând? Priviţi adânc.

Mai priviţi un pic. Îmi bat joc de sentimentele voastre, nu trebuie să priviţi atât de adânc, e doar tot unul dintre acele motive şi mi-e lene să vi-l explic.

În sfârşit, de ăla cu “nu ne potrivim”, cu “nu ne dăm ce vrem”, “nu ne-ndreptăm spre ce voiam amândoi”, alea care par cele mai austere în materie de distracţie pe care le-o oferă oricui din afara fostului cuplu, însă dor cel mai tare pentru cei care tocmai ies din cuplu.

Doar întâmplarea face ca persoanele din afara cuplului, voi înşivă sau persoanele pe care le-aţi iubit şi încă le iubiţi, căutând singurele motive pe care le pot accepta – alea suculente – pur şi simplu nu sunt atât de faine cât Bianca (şi cu atât mai puţin cât Darius, evident), încât să merite să scrieţi sau să citiţi despre ele. Îmi pare rău, a trebuit s-o zic, că aţi venit aici ca la “pagina 5”, că doar futut vă-nteresează. Nici nu-mi pare rău, de fapt.

Mai priviţi o dată adânc în înşivă la persoana după care nu v-aţi revenit ş-o iubiţi încă, până să trecem mai departe. Au, au, sufletu’. Au.

Darius, spre deosebire de majoritatea situaţiilor, nu a făcut de această dată vreo tâmpenie de nereparat. Asta ar putea suna aproape bine, până e reformulat în Darius face de obicei tâmpenii de nereparat. Nu şi tura asta, însă. Totuşi, să lămurim, că probabil încă aveţi vreo urmă de speranţă: Darius a făcut, cu precădere în această tură, consecvent şi sistematic tâmpenii. Nu de nereparat, dar mai mult decât destule. Şi ea tot l-a iubit şi el o iubeşte.

Şi tot a piedut-o. Aţi putea argumenta că bine, dar şi ea l-a pierdut. Şi ea l-a pierdut, da, în măsura în care vă interesază despre el şi de ce v-ar interesa? Bianca e cea mai faină persoană pe care Darius a cunoscut-o. Şi doar ea contează.

[Azi am împlinit 6 luni de ruloţeală.]

12 comentarii

zi si tu ceva
 1. Octombrie 9, 2017 la 01:50
  link permanent
  Josephine zice ca:

  Bianca e mai comfortable decat biking ul . Te intelegem “)”) “)

 2. Octombrie 9, 2017 la 02:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ș-aia, dar nici nu mă-nțelegeți.

 3. Octombrie 10, 2017 la 05:08
  link permanent
  Cătă zice ca:

  Doar pe adolescenți nu poti sa-i înțelegi, pe restul lumii nu e chiar asa greu …

 4. Octombrie 20, 2017 la 14:32
  link permanent
  Denis zice ca:

  Cel mai simplu e sa treci peste si sa-ti vezi de viata pe care o ai !

 5. Octombrie 22, 2017 la 23:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da? Mna, super atunci.

 6. Noiembrie 9, 2017 la 16:58
  link permanent

  Meri ma, dintoasa&ochelarista ? Tu n-o vezi cind te uiti la ea sau care exact ti-i problema ? Ase uscata&frustrata arata fix ca ceva colega din scoala pe care nimeni nu s-o putut obosi s-o futa, asa ca s-o dus singura la facultate-n ceva obscuritate de care nu-mi mai amintesc, unde exact la fel. Auzi la el “o pierdut-o”. Bre, din ea toata abia faci un cur de femeie normala, cum sa n-o pierzi. Se pierde singura.

  Si nu-i mai tat da inainte cu cacaturi despre “ce vrem” si aiureli de-astea de pulete ftizic cca 1880, ca nu e cazul. In primu’ rind ca tu esti rotunjor asa ca un godac, si-n al doilea rind ca ie ridicol ce plm. In loc sa te tat caci pe tine cu pseudo-sentimente pe care nu le ai da’ te tat stradui sa te convingi ca le-ai avea in baza faptului ca ai citit tu pe la ceva prosti ca “asa este”, ia-le de urechi si zi-le clar si raspicat ce sa le placa. Ca muierea nu-i facuta sa aiba ea opinii proprii despre ce ii de facut si ce-i bine si ce-i frumos etc ; ca se mai intimpla si de-alea-i drept, da’ a) in mod evident nu-s pentru tine si b) ie asa de rar ca oricum nu-i practic sa fie aia asteptarea default. Ca sa nu mai intram in detalii despre cum c) oricum nu-s fericite tata viata lor alea.

  Auzi la ei ostenitii prematur, stau dinsii-n cerc si-si povestesc reciproc aventuri din imaginarul adolescentin colectiv, despre cum ii cu sentimentele, frate. Si pe urma se cred ei pe ei insisi in timp ce cacatu’ neverificabil de-l urzesc ei indesine tat dospeste acolo ca nu-i cine sa mai curete din el. Si pe urma au relatii de-astea obosite de doi subi care se cearta cine sa fie domu-n seara aia, sunteti ceva de facut filme din voi, sau ma rog, pateu.

  Cind eram io copchil un congres de de-astia s-or adunat ei sa-si povesteasca cum ii cu fututu-n curtea gimnaziului, si aveau frate cunostiinte si opinii, expertii pulii, precit si scuza ca mnoa, 12 ani. Dupa care i-am intrebat io ca’ daca-i dinsus au dinjos clitorisu-n pizda, si la nelamurirea ca ce-i aia am explicat precit s-o putut in context ca ie uite-asa ca un soi de omida trasa-n piele, la care or ris prostii-n consens ca cum sa existe omida-n pizda oioioioioing-boioioioing. Dupa care le-am zis la fetele de erau mai rasarite si-am ris de expertii pulii tat restu’ vietii, si-acu cind ne mai intilnim inclusiv. Iara aia or progresat in durerea lor, de prin curtea scolii pina hapt pa facibuci si wikiretarddit si ce mai e, unde fix tat acelasi cacat si-l torc in grup cu fix tat aceleasi efecte.

  Auzi minune, relatii amoroase cu persoane peste care n-ati reusit sa treceti inca. Bai da’ zau ? Fii atent, tate, absolut tate pizdele cu care-am intretinut relatii la orice moment in viata si care n-or fost de tat idioate inca intretin relatii. Ca asa-i firesc si normal, ce pula mea dramolete ieftine, “despartiri” si minuni. Ce-i aia ? Ca s-o mai maritat din ele, drept, c-or mai si murit din ele, din pacate, ca alea proaste s-or pierdut singure pe drum, drept. Si ? Cine plm isi aminteste, ca nici nu-i posibil, am asa o idee vaga si oarecum compozita despre insuficientele istoriei, naufragiate cine mai retine pe unde. Ce exact sa-ti amintesti ? Daca era ceva de amintit ti-o aminteai, si tu pe ea si ea pe tine si-atunci mai beati din cind in cind o cafea respectiv o futeati pe cite-o iada curenta-n impreuna for old time’s sake. Sau ma rog, vizitezi un cimitir asa mai prin efractie si te pisi pe cruce la ea acolo, cum ii placea si-n viata si cum ie si normal, bai, ma-ntelegi, ce e asta ce discuti tu aici si a cui experienta banuim c-ar fi ea ca eu unul nu cunosc ? E din ceva nuvela-roman-chestie la teve ?

  Jura pe rosu ca tie propria ta viata ti se chiar inimpla, spre deosebire de pur si simplu a incerca sa pretinzi ca traiesti ce-ai copiat in jurnalu’ irepetabilului adolescent miop ce te simti a fi far-alt motiv decit c-ai crezut tu la 12 ani ca ce mare chestie ar fi aia, sa fii un personaj. Ba! Desenatule! Cultura-i ce se intimpla cind iada ii fututa, neintrebata, de unu’ de-i mult mai mult decit ea dimpreuna cu ceva prietena de-a lui din istorie ; nu ce se intimpla cind citesti tu ceva poveste si te gindesti in sinea ta “ce poveste interesanta, oare cum ar fi daca mi se intimplase ea si mie???”.

  Am si ezitat sa-ti scriu, nu pe motivu’ ca daca nu pricepi ce zic, cit pe teama ca te pomenesti ca de-acu iti schimbi sursa de cliffnotes si te-apuci sa copiezi la fel de prost din astalalta traditie. Nu mai bine lasi traditiile livresti deoparte si te uiti in jur curat sau ceva ? Si da, draga cititoriule la fel de prost ca Darius, cu chupa-chups in cur si pufuletii-n plisc cumparati c-ai citit tu undeva ce viata faina duce nuscepersonaj literar care idem “foloseste produse” si “branduri” : marketingu’ ie aspirational nu descriptiv “in zilele noastre” ca sunteti voi prosti, nu ca “is politicienii rai” sau “dice-am murit la colectiv!!!”.

  Enfin.

 7. Noiembrie 9, 2017 la 17:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Chiar am citit tot și să știi că ai și tu dreptatea ta.

  Dar e strict numai a ta, singur.

 8. Noiembrie 13, 2017 la 00:38
  link permanent

  Cred.

 9. Noiembrie 22, 2017 la 00:15
  link permanent
  Gabriel zice ca:

  @MP: parca zici ca vroiai sa-l futi

 10. Noiembrie 27, 2017 la 07:31
  link permanent

  Sau daca nu pe el, macar pe ma-ta pe medium pe-acolo.

  Auzi hipstaru’ ce probleme are! A vrea si-a voi’s o supa-n mintea lui da’ el scrie pe platforma obositilor de furtunit suparari, chestiuni si probleme. Meri ma…

 11. Iunie 7, 2018 la 22:28
  link permanent
  ozelbeyazkule zice ca:

  nike internationalist teal,nike shox explodine laser,nike air max bw stash,nike air max 2013 gym red,nike air max tn womens purple pink,nike air max azul denim,nike cortez mens suede,nike air max tn china
  ozelbeyazkule http://www.ozelbeyazkule.com/

 12. Mai 1, 2021 la 23:28
  link permanent
  Encaply zice ca:

  online kamagra mumbai

un trackback

 1. de la Dacă-s supărat că nu sufăr, se pune că-s fericit? pe Noiembrie 19, 2017 la 16:57

  […] cândva că n-am iubit niciodată, de fapt. De atunci am fost cu Bianca şi mi-am dat seama că pot, totuşi, iubi chiar şi […]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)