Darius Hero

Urăsc lunea

U

Păi du-te la mă-ta-n pizdă, nu?

Că nu te obligă nimenea să te trezești. Nu a stabilit nimeni când începe săptămâna, ci așa le convine mai multora. Precum și îi doare hăpt în cur de tine, că se odihnesc în weekend sau se duc în Grecia la all-inclusive sau sunt hipsteri la suprapreț, n-ai decât să-i judeci în revolta ta de nemulțumit infatuat care are privilegiul, nu dreptul să-și găsească locul remunerat într-un sistem funcțional la care nu contribuie cu nimic și pesemne-l și ține-n loc. Ideea-i că nu-i pasă nicicui de jalea ta și dorința de-a schimba o rutină convenabilă de milenii, civilizații și matematici funcționale care dau rezultate. Dă-ți demisia, că apropo, oricum nu ai nici o competență în ce faci, să mai zicem de excelență și foarte probabil nu plătești taxe, c-ai pierdut vremea să te plângi și ai consumat ce-ai încasat pe TVA fiindcă nu găseai altă activitate decât să te-mbeți când restul societății accepta că e fain sâmbăta și duminica cu prețul să lucreze restul de 5 zile.

‘te-n pula mea de infantil. Mă exprim la persoana a doua masculin, fiindcă nu vreau să fiu sexist, femeile sunt plătite mai puțin decât bărbații și chiar au de ce să miorlăie, lunea lor e cu 25% mai de căcat decât a bărbaților ÎNSĂ! Nu face nimeni pe nimeni să lucreze și mai ales n-are nimeni chef să plătească pe nimeni în plus. Fă foamea pe gratis.

Și nu ești un inspirat nedreptățit care oferi mai mult și nici nu-ți datorează urbea ceva și degeaba te muți altundeva unde ți se dau mai multe șanse, că nu-ți ia oricum nimeni șanse pe care nu le meriți de la început. Pornești de pe minus și tacă-ți fleanca.

A, și “săptămâna de patru ore de lucru” are logică, dacă te concentrezi să comprimi 5 zile de lucru lălăit, incluzând delăsarea altora într-atâta timp, dar ești și prost și rău intenționat, deci nici n-o să poți, nici n-o să vrei.

Dormi târziu până-ți mai trăiesc părinți sau s-or sătura de tine și apoi tot dormi. Fiecare e special, doar că în diferitele măsuri de ignoranță.

Și ce mai voiam să zic: nu-ți mai lega geaca la brâu.

25 comentarii

 • Iaca, nene, băiet mare şi multilateral dezvoltat!!!
  Numa` să mai spui la lume pe unde mai hălăduieşti, că ultima dată te ştiam prin cea ţară în care circulă lumea pe contrasens şi i se pare normal.
  (Cică la motociclete nu se pune, că ăştia oricum merg hai-hui).

  Spune dacă eşti acasă, s-ar putea să am, în sfârşit, drum pe la Cluuuuuj. Ba chiar să rămân acolo, că au la voi mai multe locuri de muncă decât la miticie, auzi chestie. Şi, în plus, am ochit o stimată doamnă/domnişoară (nu ştiu exact) pe feisbuc, loc în care nu prea te mai găsesc pe matale.

  N-am uitat că îţi datorez zacuscă iar tu mie niscaiva palincă.

  No, servus şi numa` bine (exersez deja limbi străine, precum se optservă).

 • Toate acestea se vor schimba cand va fi introdus venitul garantat minim si munca noastra va fi inlocuita de roboti. Cel putin asa zic bogatii si desteptii lumii. Mie tot mi se pare ca cineva va trebui sa plateasca pentru lucrurile astea si tare mi-e sa nu fim tot noi…

 • Am așteptat toată viața comentariul Larisei. Nu înseamnă absolut nimic, totuși există.

  Marian, nu, tot în țara Londra. Nu plec până nu ne dă afară.

 • Coa’, ce faci in Londra? La furat sau stai cu alba-neagra pe pod?

 • Cred ca lunea este asociata cu cele mai nasoale zicale, nu ca nu ar fi nasoala dar auzi tot felul de expresii cu ziua asta, ma amuza uneori :))

 • Pfoai da’ ce distractie ie pe-aici cu inlocuirechestii.blogshit astia + marians.

  Mai bine te lasai de dizain cacaturi si scriai pe blog serios, Dariuse. Ca din ce cacaturi ai tot dizainat tu zece ani nici nu ramine nimic nici nu conteaza nimic nici nu o intersat si nici n-o sa intereseze pe nimneni nic. La blog macar aveai talent.

  Da’ mnoa, asta este, tineretea-i izidita pe tineri si aia zece ani oricum nu ti-i mai da nime-napoi.

 • Păi, până nu mă plătești în bitcenț’ pentru ce scriu, poa’ să-ți tacă fleanca constructiv.

  Nu fac design numa’ de pasiune, deci de aia e prost. Te-ai documentat oricum greșit.

  Altfel, nu-mi dă nime’ tinerețea înapoi, dar mă pensionez mai repede – și poate mă apuc de blogging consistent iară, până atunci va fi foarte old-school, ca mine, și nișat, ca tine. O să fim doar noi doi și amintirea lui Biblel.

 • Da mei, pina erau trei la zece mii nu erau buni, acuma c-o plecat trenu’ sa te platesc eu in ei, vezi unde duc pasiunile pulii si notiunea vecina cu imbecilitatea crasa ca “omu’ ie liber sa faca alegeri pentru iel” etcetera ? Da’ macar esti consecvent, imi zici tu mie ce sa fac ca mnoa, cine plm ii sef pe lumea asta, cine face si desface atit in pat cit si la bucatarie etcetera. Dupa dulceata de nuci te omori macar ?

  Ce nu vorbesti si tu cu normalitatea aia de doi lei care auzi draga c-o tine lumea-n loc pe motiv ca nu are ea, lumea adica, nici o competenta. Ca daca avea lumea vre-o competenta si n-o tinea pe Mama Omida cea Sistemica a Socialismului in loc cine stie ce avioane construiau marx-engels-ziggler astia pe-aici. Trimite-i asa o scrisorica ca pe vremea lu’ cind erai mic si prost si scriai la Mos Statu’-Gerila, scrie-i si-acuma, “Tanti Marea Pizda Din Cer A Socialismului Glorios, da si la mandea un Bitcoin ceva”.

  Sau ma rog, pensioneaza-te tu linistit, fix aia e tata chestia, la tinerete tot prostu’ crede ca stie el ce-i gresit si pe urma se poate pensiona cu corectitudinile lui stupizele cu tot, sta acolo si se spala cu ele pe cap. Macar l-o batut pe Hitler si o salvat globalwarmingu’, ce pielea.

 • Nu-nțeleg ce pula mea tot boscorodești tu acolo și nici măcar blockchain wallet n-am (dacă așa îi zice), deși nu cred c-am refuzat vreodată bitcoinși, exceptând că n-am unde-i pune.

  Măcar m-oi uita la filmul ăla românesc. Altfel, boule.

 • Pfooooaaa, ce tare e poanta asta cu atenţionările pe email! Beton!!!

  Dragule Darius, voi face aici ceea ce nu ar trebui să fac şi chiar mi-e ruşine.
  E vorba de acest mircea popescu al blogosferei. Chiar el este? Serios?
  Pentru că stimabilul şi respectabilul domn nu mai afişează o adresă de email publică, are una cu criptografie, are conturi de alte alea. Nu servesc.
  Ceea ce voiam eu să-i spun civilizat în email e că şi-a bătut joc suficient de mult de numele meu, iaca se fac aproape 7 ani. Inclusiv cu comentarii de el inventate, da, da. Aşa e când ai acces deplin la server.
  Şi mai vreau să-l anunţ pe onorabilul domn că ar cam fi cazul să şteară mizeriile alea. Fiindcă acum nu mai vorbim de acunderea unui link de către Google, ce face stimabilul e foarte grav.
  Staţi pe aproape, că o să aflaţi despre ce e vorba. Despre nişte directive europene privind datele personale, aia e.
  Iar spiritul meu creştinesc se cam limitează la neşte chestii, dom’ popescu.

 • Păi e simplu: deschizi Google, bagi numele şi prenumele meu la căutare şi vezi ce iese. De aproape 7 ani, de când musiu a vrut să ne arate muşchii lui de specialist SEO, oamenii văd asta. Şi chiar oameni importanţi, de la o vreme, cărora trebuie să le dau explicaţii.
  Dar ai mei m-au învăţat că nu e frumos să înjuri şi fiecare pasere pre limba ei piere. I-am spus mai demult cu frumosul, nu insist. Plus că în multe domenii (tehnice) criticate acolo am avut dreptate.

  Şi mai ales într-o zi ca asta nu-mi rămâne decăt să urez numai de bine tuturor Măriilor, Marianilor şi mai vedeţi voi cui în profilul meu de Facebook. Fiindcă Google oferă şi rezultate corecte, nu numai mizeriile unora.

De Darius Groza

Sociale