Darius Hero

Asta spune multe despre tine. Respectiv, asta nu spune multe despre tine.

A

Ăstea două propoziții sunt diametral opuse. Dar înseamnă ambele exact același lucru și e întotdeauna de rău. De ce?

Am cunoscut o fată, deci, așa, cam cum sunteți conștienți că se întâmplă, mi-am făcut jocul meu ieftin cu ea, pe care îl știți cu toții, m-am dat în stamba caracteristică și i-am câștigat pe nimic întreaga simpatie. Nu-i nimic îngrijorător, că-și revine ea, dar nu și-a dat încă – da? – seama de teribila greșeală, așa că pot dezvolta în acest demers meschin al meu.

Este oareșcâtva drăguță, nu mă fac chiar de râs afișându-mă cu ea în societate, dar în același timp reușește să stârnească intrigă prin prezență, nu neapărat controversă.

Râde tâmp la glumele mele, așa că nu mai trebuie să râd singur ca să le scot în evidență și să subliniez în acest fel că sunt de râs, iar uneori râde și la lucruri care nu sunt neapărat amuzante, ceea ce este promițător, fiindcă denotă că (a) nu trebuie să fiu mereu distractiv și (b) am cu cine mă hlizi la înmormântări sau alte ocazii deosebite care ne vor aduce împreună și care nu se vor deda neapărat râsului, dar în cadrul cărora voi avea mereu cu cine să îmi împart buna dispoziție, indiferent de context.

Însă are un parfum absolut grețos. În standardele oamenilor cu pricepere și stil, sunt convins că este un produs de reală performanță olfactivă. Nu am vreo îndoială că e de firmă de renume, branduită consacrat, o marcă râvnită și greu de găsit și o fi și strâns banii pentru el de când economisea alocații, ba chiar fata activează profesional în domeniul modei contemporane tinerești și al retailingului într-acest sens, se prezintă o adeptă a bunului gust și oferă consiliere calificată publicului larg. Dar mie îmi vine să vomit de la parfumul ei.

Nu știu cum să fac, că dacă se ajunge pripit să ne culcăm împreună sau altă anomalie dintr-asta, chiar fără a face sex musai, deci doar să dormim, o să-nsemne că o să mă trezesc zilnic și o să mă reped la duș, ca să-mi dau jos de pe mine de fiecare dată boarea aia infectă cu care se unge cu atâta pasiune.

Fiindcă am întrebat-o ce căcat îi mireasma aia și că i-am împărtășit cu condescendență că îi absolut grotescă, iar ea mi-a spus că “o definește”. Nu cred că are nici cea mai mică intenție să schimbe borala aia de la nu-știu-ce producător apreciat, fiindcă simte că o reprezintă, aproape că mă contrazicea; dacă nu mă dureau tâmplele, aș fi zis că se împotrivește, că alege cumplitul odorizant în detrimentul meu.

Or eu, dacă nu cumva o să regurgitez în timpul somnului, înecându-mă cu propria vărsătură și decedând din cauza scârboșeniei, atunci se-nțelege că va trebui într-un compromis nedrept să mă și prefac c-o iubesc pe domnișoară și în același timp să și rânesc cu consecvență și săpun de rufe însăși amintirea ei zilnică, sentiment care de obicei este plăcut și care reprezintă prezența feminină ce tocmai s-a dezlipit de tine, pentru tot restul zilei, până la sublima revedere.

Iar eu am o preocupare fixistă cu duhnelile, fiindcă eu îmi adulmec prin casă fostele prietene încă luni de zile postmergător tragicei despărțiri, ba de la câte-un ciorap în țeava de la aspirator la găsirea căruia izbucnesc în plâns, ba câte-o zdreanță uitată pe care-o scormonesc din vreun sertar și care mi le îmbibă pe restul, de-o port cu mine în textura fină, încât nu știu de unde pute, ba de la vreun prosop abandonat, când deja se vede prin ale mele.

Mna, asta ultima – fata, cât și aroma ei sinistră de dulcegărie insuportabilă – are și o proprietate înfiorătoare de-a se impregna abject, de aia de nu trece dintr-o singură spălare. Îîîh, îmi vine în gură numai când mă gândesc.

***

Dacian insistă să-și taie unghiile în cameră. De față cu mine. La masă. Nu la masa la care mănânc. Nici departe. La o masă. Dar de față cu mine. Problema cu aceasta este că mereu unghiile îi ajung pe jos, în opoziție cu a rămâne pe masa pe care le taie, care, dacă acceptăm acest nou aranjament, ar fi situația normală.

Nu vă împacientați. Sunt unghiile de la mâini. Pentru că cu picioarele are un alt fetiș: se scârmă între degete, de câte ori îl chem să se uite la ceva la mine-n monitor. Nu-mi explic de ce, dar dacă îi arăt ceva, el, ca să se concentreze, se scârmă între degetele de la picioare. Deja îmi deschid lucruri aiurea, doar ca să verific dacă așa-i situația cum o bănuiesc. Și așa este. Indiferent ce îi afișez, el se scârmâ între degetele de la picioare.

În orice caz, Dacian pare să se fi dresat cu o anume igienă primară, nu mai dezvoltată de nivelul cognitiv și instinctual al simplei excreții.

Deoarece după ce catadicsește să spele după el prin baie, ca urmarea a precedentului articol pe această temă, convine să stoarcă mopul în chiuveta deasupra căreia mă spăl eu pe față. Acțiune avansată care se poate considera o promițătoare evoluție, în capul lui, față de a-l stoarce în chiuveta în care spăl eu vasele, inclusiv pe ale lui.

Toate aceste soluții mai comode datorându-se faptului că nu mai poate fizic să se aplece la scurgerea căzii, blocându-se surprins în burta acumulată stând toată ziua și jucându-se pe calculator cocoșat, același obiciei care l-a dus în scolioză și același care a ajuns să-l împiedice  acum, din trunchi, să se ridice din aplecarea pe care-ar fi putut-o altfel executa, dacă n-ar fi existat întreaga situație anterior descrisă.

192 comentarii

 • Atentie…se inchid mintile!
  Pute a jeg dulce cu mosc, indragostit de ambra.
  Se duce lumea de rapa.

 • Mă mir că nu susură şampaniile. A COMENTAT BIBLEL!

  Unde-i TOADER!

  Ulterior: La o semnalare a lu’ Hudrel, via sms, ne-am uitat la IP. ŞI BIBLEL DE MAI SUS N-A MAI COMENTAT DE PE IP-UL ĂSTA, NICI ALTCINEVA. Dar îi ştie adresa.

  Verificăm prin intermediul mailului! Şi revenim de urgenţă. Nu ştiu de ce vorbim la plural!

 • Bă, tu-l fuţi pe Dacian? O fo’ durere plopu’! Du-re-re. Râd ca prostu’.

  Groză, io văd aia cu “Vreau să primesc e-mail când apare un comentariu nou la articolul ăsta”, da’ unde am bifat ca să primesc sms când apar comentarii pe jeg?

 • A confirmat Biblel pe mail că el îi însuşi.

  Însă eu şi Hudrel suntem sceptici, deoarece scria normal, iar ceea ce spunea avea un oarecare sens. Deci nu e stilul lui Biblel.

  MAFIA ŞI H4CK3R11!

 • nu moare nimeni, stati in pula mea cuminti! am asteptat 10 minute, nu sade nimeni in pula mea. sta branza si cocleste. ma rog, explicatia e mai simpla: biblel a dat-o pe licoare.

 • Aha! Scuze ca vorbesc la plural, dar voi pe ce mail ati verificat daca Bibli e Biblel? Pe ala din comentariu sau…?

 • jegul jegarit-a in noi mult jeg si jegul se va aduna in continuare in jegoasa noastra viata…asadar….sa continuam cu alte articole ..oamenii incep deja sa iti planga de mila…mila nu e buna…se depune usor..si ramane adanc impregnata in tesutul adipos…ce urmeaza??ce le mai oferi dragilor cobai sa mai devoreze?

 • Băiatul bun is on the blog!

  Trebuie să spun că jimerino are dreptate. De când m-a învăţat preşedintele Traian Băsescu cum se bea alcoolul cu patru cuburi (doar să plutească uşor), tot încerc să văd care, cum, ce pluteşte… E drept, aş mai avea nevoie şi de centrul de relaxare a domnului Vântu (relaxarea este a domniei sale, nu centrul… atenţie la acord, ce naiba!)… dar acolo nu am acces… încă…

  Asta nu-l scuză pe domnul jimerino care a acuzat nişte domni, alături de care, întâmplător, am comentat şi eu pe alte bloguri, acum ceva timp, cum că aş fi eu. O simplă căutare pe goagăl ar fi fost îndeajuns să vadă că erau alţii… 😀

  Ăăăăăă
  “acum ceva timp” se aplică şi la “acuzare jimerino” şi la “comentatul meu alături de ei”.

  Şi ca să mă auto-moderez… pun şi un link (de pe cu totul alt IP)
  http://www.trilulilu.ro/mishu008/a1af70062f90d7

  …poţi să spui rugăciuni, să se întâmple minuni… acum băiatul bun părăseşte blogul.

  Ăăăăăă… hâc! Ptiu! Am început să sughiţ pe vocale, dar numai cu aromă de whisky de calitate, că nu beau prostii ieftine… dacă tot beau.

 • da-te-n sloboz ca te dadusi semi-pe brazda. adica tot nu inteleg ce zici, da’ macar zici de bine, cu whiskiane si tot ce trebe.

 • Şi eu sunt sceptic, însă cine l-a furat pe Biblel a trebuit să fure şi mail-ul, fiindcă pe mail-ul său personal s-a identificat.

  O să stabilesc o întâlnire faţă în faţă cu numitul. Dacă refuză, atunci el e.

 • Citez dintr-un clasic: (Am glumit, bă, nu te ambiţiona. Apropo, dobitocul mi-a trimis sms de Revelion în care a băgat link la blogul lui. Aaaahahahahaha, buuun.)

  Bey pulică, io am în telefon diverse SMS template. Ca să nu mă doara deştele, ca să nu mai spun că am şi probleme cu scrisul, analfabet fiind eu. Şi are telefonul acesta o funcţie specială, tradusă din engleză sună cam aşa: trimite SMS la mai mulţi mocofani.
  Ce dracu` să-ţi fac dacă erai în lista aia de mocofani ?

 • Unele sunt cu link, pulică tată, fiindcă le-am trimis şi unor gagici care nu mă cunoaşteau prea bine si mă gîndeam să-mi fac reclamă. Google Analytics mi-a confirmat că am gîndit bine. Poate te pune dracu` să îmi furi ideea !
  700 SMS la 5 euroi ţi se pare o cheltuială prea mare ?

 • Bre, ai inceput sa scrii mai rar decat intru eu pe Jeg. Vino-ti in fire… ma rog, e un fel de-a spune. Nici multe, nici putine.

 • Măriene, orice legat de link-ul site-ului tău mi se pare o cheltuială şi orice cheltuială mi se pare prea mare…

  Ioano! Tu nu duci viaţa pre care o duc, cu responsabilităţile şi încercările care mă compleşesc! Şi cu greutăţile care mă apasă şi fomica ce m-a prins în această oră matinală, mă duc să îmi cumpăr ceva cu care să mă îmbuib precât un diţel!

 • am fost in vacanta. ma bucur ca netotul nu s-a grabitara sa schimbe articolul. mai are gagica inca? s-au a pierdut-o la revelion? nu-i nimic. ramane cu vass.

 • ce ma, tu cu dacian va impreunati? asa zice fata aia cu perele. am ras de am cutremurat arborii din fata casei. chiar ma intrebam cum sa dau jos zapada de pe crengi.

 • Io cred că jegu` s-a apucat de chestia aia cu adulmecatu` fetei iar acum ea se dezmiardă în braţele băieţilor din juriu iar el nu ştie cum s-o mai extragă.
  Cre` că de asta se ocupă el de fo` săptămîna încoace. Ah, şi i-am zis !
  Asta spune multe despre el, desigur.

 • Lăsaţi omu, că e aiurea să scrie la comandă. Are nevoie de zeamă creatoare, poate ca i se oferă vreo admiratoare din public pentru o tocană.

 • Jegule draga, arunca si tu cu o urma de articol pe bloaga asta ca mi s-o acrit sa intru degeaba! Numa castane meriti.

 • deci draga glad, ce mai incoace si incolo; te felicit pentru promovarea la pozitia de director cu fotografie pe situl intreprinderii la care prestezi cu incredere.

 • Tocmai am aruncat cu privirea pe vitrină. Bă, voi sunteţi 6 directori, 2 manageri şi 2 şefuţi într-o agenţie cu 30 de oameni? 😆

 • 30 de oameni erau în grupele la care nu îţi veneau ţie studenţi când încă predai subt sceptrul lui Baba.

  Într-o companie sunt mai mulţi, companie care are şi departamente bine determinate, cum nu are, acum, de exemplu, nu ştiu… să zicem Guvernul lui Boc cel Mare, al cinşpelea, sau a câta tură îi?…

  Detalii mai multe pe care sunt convins că le cunoşti. Zi-ne!

 • In sfarsit mi-am convins femeia sa-mi cumpere parfumul mult visat (o balarie, nu stiu cum se numeste da’ imi placea duhoarea, si banii mei se duc pe lucruri caritabile cum ar fi bautura, tigari, gaze si electricitate, etc),la un moment dat m-a enervat din niste motive si i-am dat cartonasul rosu. Da’ nu a apucat sa-mi dea parfumul! Si acum sunt intr-o situatie dificila, de aceea ma aflu aici, pentru a nu va cere sfatul… Sa-mi revendic parfumul, ar insemna ridicarea suspendarii ceea ce e greu de realizat ca am si eu sentimente si nu le pot fute asa, dupa bunul plac. Sa nu ridic suspendarea, ar insemna sa nu mai vad parfumul, ceea ce din nou e greu de realizat, din acelasi motiv mentionat mai sus.
  Intrebarea mea este: de cand nu am mai intrat pe aici, a reusit Groza sa ciufuleasca o femeie, ca de mirosit inteleg ca le miroase?

 • Era beat krakilla, atunci. Si nu mai stie unde se afla, parca la Busteni, daca isi aminteste corect. Da’ ciufulitul tau nu are treaba cu el, ca nu poate krakilla sa futa pentru tine, adica poate, da’ nu vrea!

 • Rox, “link permanent” face legătură hăpt către comentariul cu pricina. Adică nu la pagină, de fapt, ba da, la pagină, dar în josul ei, fix la comentariu. Înţălegi? 😉

  Aţi optservat că când Darius se oftică, ameninţă?

 • genial comentariu’ dom’ director. un exemplu de verticalitate morala, stiintifica, academica, politologica, lingvistica si sportiva.
  sa ne traiti cu tot fara subordonati!

 • @ krakilla: intotdeauna ai variante cistigatoare, trebuie doar sa alegi:
  – fifty-fifty
  – intreaba publicul
  – suna un prieten.
  Valabil si pentru dom` director.

 • Gia, exista si alte modalitati de a-ti hrani fanteziile sexuale, de exemplu, trimite-mi niste bani! Sau gaseste-mi un loc de munca in Franta, platit bine, si care nu necesita nici un fel de efort. Sau invata niste retete de gatit… Sau, daca vrei, dezbraca-te, fa-ti niste poze, trimite-mi-le si iti dau altele in schimb, tot cu tine.

  Jim: sa te umplu’ la nara!

 • Sa i se dea parfumul krakillei, precum si pozele lui noua astazi.

  Dupa care colt sed, Darius? Io zic ca dupa un colt de firma care scuipa bani la buget. Apropo: Hudrea face inversunat pe niznaiul cum cel ce cara servieta lui Boc la Stirile ProTV de ieri ar fi fost sau n-ar fi fost el. Ah, Doamne, ce fisa de post…! 😆 Nu ca ale noastre.

De Darius Groza

Sociale