Darius Hero

Adevărul este căci.

A

Precum bine tocmai ce aflați, a început Festivalului Național “Nenea Cosmos”, cu prestigioasa secțiune “Cel mai mișto blogăr”, deci eu. Vă chem ca să fiți alăturea de mine, când câștig prima ediție a acestei competiții, pentru a treia oară consecutiv!

Sub sloganul “Pentru că există concursul Cel Mai Mișto Blogăr. Pentru că sunt eu.“, voi milita în numele vostru pentru tot ceea ce înseamnă să înving.

JegCelMaiMistoPosterElectoral

* se votează la articolul cu concursul, de la Nenea Cosmos, notându-se câștigătorul dorit (adică Jeg) în cadrul unui comentariu și lăsându-se și blogul alegătorului; recte, tre’ să ai blog, ca să poți depunde în urnă; care n-aveți, desigur că vă faceți; care aveți, mă votați;

* promisiunile mele sunt promisiuni; chiar dacă deșarte;

* LOL

***


jeg.ro from Darius Groza on Vimeo.

Deoarece Trilul nu merge… temporar băgăm Vimeo.[contra-opțiune vimeo.com, dacă Trilu’ nu merge, ceea ce dorim totuși să binevoiască a face]

Am primit, la birourile noastre electorale din teritoriu, scrisori de la milioane, poate chiar miliarde de români, care ne încurajau, trimiteau mesaje de susținere sau chiar sfătuiau. Le mulțumim tuturor pentru sprijinul de care ne puteam lipsi. Nu, de care nu ne puteam lipsi.

Ioana, 67, Băile Herculane

ScrisoareIoanaHerculane

***

Valentin, 6, Comana de Sus

ScrisoareValentin

(bine-bine, asta-i de fapt sora lu’ Ariel, Eden, da’ voi faceți-vă că lăcrimați)

***

Simina, 26, Cluj-Napoca

ScrisoareSimina

Să mă-ncununați de glorie!

66 comentarii

  • 1
  • 2
De Darius Groza

Sociale