Darius Hero

Adevărul este căci.

A

Precum bine tocmai ce aflați, a început Festivalului Național “Nenea Cosmos”, cu prestigioasa secțiune “Cel mai mișto blogăr”, deci eu. Vă chem ca să fiți alăturea de mine, când câștig prima ediție a acestei competiții, pentru a treia oară consecutiv!

Sub sloganul “Pentru că există concursul Cel Mai Mișto Blogăr. Pentru că sunt eu.“, voi milita în numele vostru pentru tot ceea ce înseamnă să înving.

JegCelMaiMistoPosterElectoral

* se votează la articolul cu concursul, de la Nenea Cosmos, notându-se câștigătorul dorit (adică Jeg) în cadrul unui comentariu și lăsându-se și blogul alegătorului; recte, tre’ să ai blog, ca să poți depunde în urnă; care n-aveți, desigur că vă faceți; care aveți, mă votați;

* promisiunile mele sunt promisiuni; chiar dacă deșarte;

* LOL

***


jeg.ro from Darius Groza on Vimeo.

Deoarece Trilul nu merge… temporar băgăm Vimeo.[contra-opțiune vimeo.com, dacă Trilu’ nu merge, ceea ce dorim totuși să binevoiască a face]

Am primit, la birourile noastre electorale din teritoriu, scrisori de la milioane, poate chiar miliarde de români, care ne încurajau, trimiteau mesaje de susținere sau chiar sfătuiau. Le mulțumim tuturor pentru sprijinul de care ne puteam lipsi. Nu, de care nu ne puteam lipsi.

Ioana, 67, Băile Herculane

ScrisoareIoanaHerculane

***

Valentin, 6, Comana de Sus

ScrisoareValentin

(bine-bine, asta-i de fapt sora lu’ Ariel, Eden, da’ voi faceți-vă că lăcrimați)

***

Simina, 26, Cluj-Napoca

ScrisoareSimina

Să mă-ncununați de glorie!

66 comentarii

 • Tu la icoana aia cu Groparu – ce-o ţii la loc de cinste pe masă – te rogi pios dimineaţa şi seara? Şi cum te-nchini? Faci semnul lopeţii? Că de cruce nu văd vreo urmă…

 • Auzi, aia nu-i lampa de la Ikea ce-o vindeai tu ca un mârşav pe net?
  Scoate ţâţele din clip!!!

 • Mirună, ba da, este, tre’ să vină fomeia cu banu’ (am şi reparat-o; pe lampă, nu pe fomeie).

  Cătălin: 1. Nu. 2. Degete grase au capu’ tău.

 • no zua buna fatu’ mneu. noah dara zace lumea ca vrei sa meri la oarise concurs de cela de belit…..a….asta … (inca nu am baut cinzaca) noah, da io is cam paralel ortopedic si triunghiular in coasinus de 97,5 grade in triunghi isiscel cu marea la patrat, toata aiestea, cu netu’ si nu stiu inde, se, si cum sa votez….io fatu; mneu n-am fo; nici la aiste unisex….nominale…domne batele…. da io-ti doresc sa castigi ca n-am lemne acasa si poate ma ajuti cu un car batar… batar vad ca nu mai ai probleme cu patul….ii bine amu’. cristo out.

 • ” bine…vad ca nu iti pasa.ti tot una.nu stiu d c ma stresezeu!esti imposibil.imi era mai bine cand pur si simplu nu ma interesa de nimic. Da ma schimbasem pt tine.greseala mea.nb ” veni, vidi, vici-doar ea- ca eu mai raman. neeeeeeeeeeeeext! girl, of course… >:) vezi darius ca nu doar tu ai calitati negative! :)))))))

 • … zumzet de rotițe…
  de ce faci promisiuni? Se voteză un titlu nu o funcție.

  cu atat mai putin o funcție de conducere… de ce ne-ar interesa de promisiuni?

  de ce ești cel mai mișto blogăr?

 • coaie, tu chiar esti cel mai tare blogger!
  inc-o dovada ca e buna si facultatea la ceva.
  De langa Brasov, ca si domnisoara rujata.

  Flo

 • Sper că te-ai dumirit că alea-s… manufacturate, de mine. 😀 Îs “la dumă”. Iar don’şoara rujată e, până la urmă, un copil, care-i băiat, care-i Ariel, când era mic.

  Orişicum, mulţam. 🙂

  (facultatea m-a ajutat prin a nu ajunge cum mă-nvăţa ea :D)

 • 1
 • 2
De Darius Groza

Sociale