Vin muştele ca la căcat…

sari la comentarii

Dragi cititori, stimaţi vizitatori efemeri, blogări şi comentatori… Bine m-aţi găsit!

Nimic nu e mai sfânt în blogosferă decât traficul. Dar traficul nu este ceva greu de obţinut. Ceva cu adevărat de calitate, în schimb, este. Cu condiţia să aveţi puţină răbdărică, vă voi demonstra aceste fapte într-un fel cât se poate de simplu: marea majoritate din lumetul ce populează vastul şi fascinantul tărâm fertil al Internetului stă – când nu are de verificat statisticile altuia sau de dat refresh-uri pe propriul site – la ascultat de ping-back-uri. Pentru cei care nu ştiţi, acestea sunt nişte notificări ce vin automat fiecăruia, imediat ce este scrisă pe undeva adresa blogului personal. Adică un fel de „Bă, vezi că ai apărut acolo!” Deci, cum binevoieşte cineva să-i menţioneze, ţop! acolo, să vadă ce s-a zis despre dânşii. Astfel, dacă, de exemplu, pe parcursul acestui articol, aş începe ataşez câte-un link la fiecare cuvinţel, atunci negreşit cel puţin o grămadă de prostalăi s-ar buluci fericească cu un spike de trafic cadou, cât ai zice Technorati. Pe care o vi-l arăt în articolul următor.

Deoarece în enormitatea dumnealor, îşi imaginează blogul nu creşte (cu sensul bun al sintagmei) în funcţie de competenţa a ceea ce stă scris pe dânsul, lăsând acest aspect pe planul secund, ci odată cu numărul de aduceri aminte. Adică te afişezi în cât mai multe locuri, indiferent pentru sau cu ce anume. anunţ, dragii mei, aducerile aminte, deci amintirile, sunt o fantasmă a trecutului. O iluzie ce-o laşi în urmă, deşi totuşi crezi într-ânsa.

Dar, dacă tot aţi intrat aici şi v-aţi făcut datoria de lincaşi clicuitori, mai zăboviţi olecuţă, onoraţi-ne cu prezenţa, oricum s-a contorizat vizita, deci de aici încolo este pe gratis.

Poftesc râdem azi în cor de toţi ameţiţii care-au preluat mâţa - fie de pe unde-or fi preluat-o - aia care circulă mai nou, cu mărcile fără de care nu poţi trăi.

Ce este mâţa, pentru cei care nu ştiu? Leapşa. Tagging. Membrii blogosferei se invită politicos reciproc ne înştiinţeze pe noi, cititorii, cu privire la unele diverse aspecte. De exemplu:

“Eu am făcut sex aseară cu nu-ştiu-cine. Doresc rog blogării Cutărică, Cutărel, Cutăreasa şi, respectiv, Cutoriţă să-mi împărtăşească în văzul lumii cu cine au făcut ei sex aseară.”

Apoi fiecare să-ntrebe pe altcineva, până când ştie toată lumea cu cine-a făcut toată lumea sex aseară.

Şi tot astfel, diverse provocări. Cea mai recentă se referă la tot ce înseamnă brand neapărat trebuincios, produse sau servicii care sunt indispensabile blogărilor, în viaţa cotidiană. Acolo se pun toate: ce papuci porţi, telefonu’, unde caşti ochii fără ţi-i mai dezlipeşti, cine te fraiereşte zilnic cumperi ceva ş.a.m.d. Teoretic asta ar fi: siglele şi numele de care-ar fi reprezentat orice e zi de zi în jurul tău. Practic, în schimb, înseamnă să-ţi umpli site-ul de reclame, pută a advertising pe degeaba măcar o dată în viaţă, într-un singur post, le ajunge.

„Geniala” idee, mergând din link în link (hehe), pare să-i fi venit lui (degeaba daţi click, le-am amestecat) Crizatu’. Deşi eu mă-ndoiesc. Iată cum îmi imaginez c-a decurs, de fapt, scenariul…

Stăteau Bill Gates cu Steve Jobs la o bere Holsten, împărţind-o, n-aveau nici unul la ei mărunt, numa’ fise de-un catraliard de dolari. Şi văzând ce prost le merge, s-au gândit să-l sune pe Jeremy Wright şi să-l întrebe:

- Băi, Jerilă… Iaca, stăm aici eu şi cu Steve (sau eu şi cu Bill”, depinzând de care avea minute naţionale) şi nu ştim cum ne apară siglele încă de-o tură pe tot Internetu’. N-ai vreo idee?

La care Jeremy Wright, după un gând a cărui căutare a durat 0.15 secunde, afişând primele 10 pagini din aproximativ 63.100.000 de rezultate:

- Păi, stai văd când intră Crizatu’ pe mess, mie nu-mi încarcă nu-ştiu-de-ce blogul, şi-l rog pună un post la el, în care provoace blogosfera românească la un tag cu brand-uri.

Păi, băi, Evangheliştii lu’… era zic “peşte”, da’ de fapt e „Evangheliştii lui ORICINE nici măcar nu catadicseşte a plăti”! Sunteţi nişte bloage goale şi nişte gloabe loage. Numa’ bune de feştit în logo-ul cuiva, moca. Vai de puţele voastre, băi! Termenul religios cu care m-am adresat adineori este unul standard: chiar aşa sunteţi consideraţi de către companiile respective, în cadrul categoriei clientelare. Evanghelişti - aceia care duceţi credinţa mai departe, prin faptul sunteţi mândri c-aţi dat banii pe ea.

Tipologia de vedeţi ce gadget, wow!, mi-am luat ieri, uite: măr, măr, măr muşcat pe muchie, iar pe dos încă un măr!

Aproape la fel de naivi ca ăilalţi care primesc invitaţii la nu-ş’ ce site, unde nu poţi intra, dacă nu te cheamă cineva şi, de altfel, nici nu te-ai duce, dac-ar fi la liber. Şi dup-aia te şi lauzi poţi să-i mai bagi pe alţii.

La ieşire, poftiţi un fluturaş. Şi daţi-mi link-ul înapoi, intră track-back, hienelor!

Baiu’ îi acuma musai mai scriu încă paragrafu’ acesta, deoarece lista blogurilor ataşate automat acestor cuvinte “valorează” (pfft!) 793 de oameni şi implicit link-uri, ceea ce înseamnă tre’ mai aiurez încă cât cam de o sută de cuvinte, deoarece aiurelile mele standard avuseră o limită. Şi-mi mai ziceţi nu ştiu când opresc! Vedeţi? Am gătat prea devreme. Începeţi, sper, conştientizaţi până acum aţi ajuns citiţi degeaba, aceste rânduri fiind scrise din burta pe care sunt aşezate buricele degetelor, scopul fiind egalez până într-un final apoteotic totalul de URL-uri necesare.

Ultimele trei cuvinte.


73 comentarii

zi si tu ceva
 1. Mai 25, 2007 la 23:24
  link permanent
  andreea zice ca:

  dupa cum iti ziceam..ai merita ceva de halit dupa atata truda:)

 2. Mai 25, 2007 la 23:32
  link permanent
  netstalker zice ca:

  spaaaaaam

 3. Mai 25, 2007 la 23:35
  link permanent
  Darius zice ca:

  Lumea tot cere link, eu doar dau mulţumii ce vrea: link-uri şi circ. LINK-URI ŞI CIRC, DRAGULE!

  Da, ştiu, toţi o să-şi caute sub ce cuvinte îs şi-o să-ncerce să interpreteze. De parc-am şezut la aproape 800 de oameni ca să bag intrigi…

 4. Mai 26, 2007 la 01:07
  link permanent
  radu zice ca:

  :) ) Asta a fost tare. Insa, cum ii ziceam unei prietene care se tot scuza ca imi scrie mult(e) pe mess si ma retine: “stai linistita, oricum citesc doar primul si ultimul rand”. :) ) Oricum, parerea mea e ca ieseai mai bine la numarul de click-uri cu un mass pe mess.

  P.S.: daca tu ai gasit “marea majoritate”, ne poti descrie cum arata o unanimitate aproximativa?

 5. Mai 26, 2007 la 01:38
  link permanent
  Z zice ca:

  OMFG…

  1. Eşti masochist, e clar! Nimeni nu ar fi stat să facă atâtea linkuri altfel.
  2. Super idee. Sunt gelos, f*tu-i.

 6. Mai 26, 2007 la 03:51
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  Mersi JEG, pentru că nu sunt printre link-uri. Dar vreau să te întreb/să-ţi spun câteva chestii:
  - cum ai făcut să ataşezi automat link-urile?
  - sunt foarte curios de spike
  - articolul mi-a venit în feed, de-aia l-am citit
  - nu ştiu cât de mult contează reclama asta, pentru că eu dacă am zis că am laptop Hp, n-ai să-ţi cumperi şi tu la fel, doar pentru că eu am.
  - trebuie să recunosc că ai fost genial cu articolul ăsta. Prima dată am fost şocat… nu ştiam de ce apare totul albastru, în feed. Şi când am intrat pe site, credeam că e un link mare la tot textul :)
  - dacă duce puţin capu pe blogări, o să dea click dreapta, “View Page Source”, şi o să dea un search după site-ul lor. Dacă nu îi duce, naşpa. Să caute la fiecare cuvânt.
  - cred că toţi intrăm acolo unde a fost specificat numele blog-ului. Pentru că eşti curios să vezi cine şi de ce a pus link-ul tău.

  Best wishes!

 7. Mai 26, 2007 la 03:56
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  offtopic: Ce a păţit Adelin Petrişor? S-a dat bătut aşa de repede?

  The authors have deleted this blog. The content is no longer available.

 8. Mai 26, 2007 la 08:47
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Radu: Ideea era nu să fac trafic într-o zi anume, ci CUM anume fac. Adică să vină toţi, grămadă, atraşi. Să vadă că aşe stă trebşoara. Că dintr-atât dădeam mass din lista lu’ Paula din emoticoncert şi intra lumea, da’ io vreu să intre ăştia anume care au obiceiul să fugă la ping-back-uri. Adevăru’-i că şi eu cădeam în plasă, veneam, fără îndoială.

  @ Lovin’: Se ia lista de URL-uri. În UltraEdit, le aranjezi fiecare pe un rând. Se ia articolul, se aranjează fiecare cuvânt pe-un rând.

  Unele blog-uri mai noi nu sunt trecute, iar lista era de vreo 860 şi ceva, deci unele le-am şters (multe de Yahoo!).

  Avem codu’ de asociere unui link la un anume cuvânt. Ăla cu “a haşref” etc. Pui automat în faţă la fiecare URL prima parte din cod, apoi în spatele cuvintelor ultima parte etc. Iei coloana de cuvinte, o lipeşti coloanei de URL-uri. Fiind fiecare pe-un rând, înlocuieşti enter-urile cu spaţii. Şi ai un cârnaţ de cod cu fiecare URL ataşat unui cuvânt din textul final.

  Şi io-s curios de spike, să vedem pe parcursul a câtorva zile, până se adună ciurda.

  Cu reclama e vorba de apariţia unui logo-n cât mai multe locuri, notorietate. Nu e “eu am HP, recte tu ai HP”. Nu aşa mere advertisingu’, nu-i o formulă aşa simplă, da’ fii sigur că eşti victima unei formule mai complicate. Altfel, de ce s-ar pune sigla pe produse: tu l-ai cumpărat deja, tu ştii ce marcă e… da’ siglat tot e pe el.

  Şi eu tre’ să te aprob că am fost genial. Ehehehe. Tu vii din feeder, tu citeai oricum. Dar majoritatea – cred – că vor veni din ping-back. Sper să se şi ducă atât amar de ping-back-uri.

  @ Radu: Oricine alege să nu citească, nu citeşte-n general, că nu le place de eu sau cum scriu. Da’ articolul acesta în sine se referea la a te agăaţ cu ping-ul. Odată ce ai venit ca oaia, nu mă interesează că parcurci tot. Nici traficul creat ACUM, e doar un exerciţiu de interacţiune. Cei mai mulţi care intră că au căzut în plasă nu vor reveni, în special că se enervează.

  @ Z: Cum explicam mai sus, nu le-am pus “de mână”. Deci stei liniştit. Hehe.

  (Despre Adelin: Se scârbise de toţi cretinii. A zis că asta-nvăţat, era dinainte cam sceptit, a încercat, am mai încercat să tragem de el să nu renunţe, dar asta e… A dat o şansă unei idei care nu-l atrăgea în mod special, s-a convins că, din punctul lui de vedere n-avea rost, deci a lăsat-o baltă. Îmi pare rău, poate mai revine. :) )

 9. Mai 26, 2007 la 10:03
  link permanent

  vai de capu meu =))))))))))))

  de data asta te iau in brate bah >:D <

 10. Mai 26, 2007 la 11:34
  link permanent
  BlackNight zice ca:

  De unde ai linkurile? Ca unele sunt outdated?

 11. Mai 26, 2007 la 12:18
  link permanent
  Darius zice ca:

  Sunt dintr-o listă de câteva luni, unii şi-au schimbat url-urile, ei pierd! Ahahaha. Nu sunt incluşi în acest moment istoric.

  Da’ nu-ţ’ spui de unghe! Mne! :) Da’ dacă observi tu unele ce tre’ schimbate şi faci o listă, io le schimb, ce-oi şi face? :D

 12. Mai 26, 2007 la 14:33
  link permanent
  radu zice ca:

  Eu intru aici pentru ca mi-a placut recordul tau de pe blogul lui adelin. Cred ca e singurul blog in care altul a scris mai mult decat autorul. :D Oricum, fineturile tehnice descrise de tine depasesc deocamdata cunostintele mele despre blog-uri si net.

 13. Mai 26, 2007 la 15:05
  link permanent
  Darius zice ca:

  Uă. :)

 14. Mai 26, 2007 la 15:44
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  Să dau un copy-paste la articol? :) )

  Ah, şi titlul suna mai bine… “Vin ca muştele la căcat”. Că aşa blogării o să se simtă muşte… :) )

 15. Mai 26, 2007 la 16:05
  link permanent
  Darius zice ca:

  De unde şi “bine m-aţi găsit”. :) Doar că eu m-am scos, am zis “ca” la căcat. La ei n-am zis “ca muştele”. Uehehehe.

 16. Mai 26, 2007 la 16:15
  link permanent
  cR zice ca:

  Buahhaahha..pwnd!

 17. Mai 26, 2007 la 16:24
  link permanent
  Chris zice ca:

  Bah tu ai luat-o razna cu blogu si cu traficu tau cu tot! Te-ai gandit ca sunt persoane care au un blog pentru orice alt motiv exceptand traficul? WTF for what? Cine vrea intra si citeste, daca are ceva de zis pune un comment si done.
  As putea zice ca tu esti ala care “când nu are de verificat statisticile altuia sau de dat refresh-uri pe propriul site – la ascultat de ping-back-uri.”
  Ia-o mai usurel mah, go out (e cald ca dracu afara) dar macar mai schimbi aerul.
  Si cu brandurile alea – de ele esti inconjurat in fiecare zi, ori ca iti convine ori ba. E lumea in care traim, inconjurati de logouri si nume mari.

 18. Mai 26, 2007 la 16:30
  link permanent
  .marius zice ca:

  O chestie similara, a fost facuta aici, si nu insre blogari si bloguri, ci e chiar spre… CEVA care reprezinta cuvantul ala…

  http://lityx.blogspot.com/2007/04/24012050.html

  Cat despre lista ta de bloguri, pe mine nu ma ai acolo, nu am venit din pingback/trackback pot sa nu ma consider musca? ;-)

  PS: Linkul ala de sus, a fost facut de manutza *tot* ;-)

 19. Mai 26, 2007 la 17:31
  link permanent
  Darius zice ca:

  Da, .marius, dragă, tu ai voie. In schimb Cristiv nu, el poate să se considere şi găină, că-şi lasă şi găinaţurile de spam-comment-uri unde-l roade c-ar ieşi vizite.

  Apropo de link, scrisese parcă cineva, la cearta cu maghiarii şi românii, un câtamai articolocu’, cu tot felu’ de referinţe, cre’că Răzvan Antonescu, erau mai multe cât în ăsta de l-ai zis tu. (Bine, mai puţine decât ale mele, la grămadă). Da’ erau chiar referinţe, el demonstra ceva coerent (cred) în articol. Da’ naiba a dat vreun click să verifice… :D

 20. Mai 26, 2007 la 19:17
  link permanent
  mytimeisnow zice ca:

  ce mi-a placut era in fraza cu “cine te-a fraierit” , cuvantul “cine” avea hyperlink catre un blog cu subdomeniul les-miserables. Sper ca si-a mai dat seama si altcineva de ce am zis eu aici. Tinand cont ca le-ai pus random, nu a fost ideea ta sa pui sub “cine”- “les miserables” :)

 21. Mai 26, 2007 la 19:22
  link permanent
  Red Horse zice ca:

  Dar si mustele sunt misogine,nu-i asa

 22. Mai 26, 2007 la 19:46
  link permanent
  Darius zice ca:

  @ Mytimeisnow – nicku’ ăsta-i ales ca momentul în viaţă când ai decis să exişti comentând pe Jeg? Hehehe. Că să ştii că eşti uns. În funcţia de onorantă şi care onorează dimprejururi, cea de cetitoriu. :) Oare este clipa să implementez termenul de “jegcitori”? Hehe. Deci da, ai dreptate, în afară DE UN SINGUR LINK, restu’-s aleatorii, de fapt, alfabetic aranjate. Dacă aveţi răbdare, veţi găsi care e pus după, special la un cuvânt. Mai sunt două care nu-s alfabetic, da’ nu e nici o subtilitate-n ele.

  Red Horse – toată lumea-n România e misogină, în frunte cu fruntea statului. :) Care-i şi fund, în acelaşi timp.

 23. Mai 26, 2007 la 21:17
  link permanent

  ‘te-n pula calului ca nu ai pus si antijeg pe undeva prin lincele tale. deci ‘te-pula calului!

  RECLAMA: http://www.youporn.com

 24. Mai 26, 2007 la 22:35
  link permanent
  Raluca zice ca:

  Ni strategie la el, cica unu ii pus cu insemnatate…. sa ne puna sa clickuim de vreo 800 de ori :P

 25. Mai 26, 2007 la 22:54
  link permanent
  Darius zice ca:

  Saaau, cum prea bine sublinia mai sus un client, să dai al doilea click în articol şi “View page source”… ;)

 26. Mai 26, 2007 la 23:30
  link permanent
  catharsis zice ca:

  de blogul meu de ce nu ai dat?

 27. Mai 27, 2007 la 00:02
  link permanent
  Darius zice ca:

  Apci, doamnă, că eu am luat grămezi şi le-am pus deolaltă, n-am avut vreo preferinţă. Am băgat dintr-o sursă unde, în teorie, erau incluşi toţi ce relevau.

  Deci nu-ţi răspund io la-ntrebare, că situaţia. :D

 28. Mai 27, 2007 la 01:13
  link permanent
  eL Lunes zice ca:

  “Oare este clipa să implementez termenul de “jegcitori”? Hehe. Deci da, ai dreptate, în afară DE UN SINGUR LINK, restu’-s aleatorii…” – Jegu’ dixit

  E vorba despre numele lu’ “Crizatu’”… Sub el e un link cu “suntcalm.cevanume.com”

  Noapte buna, is rupt de somn… Va pup, ciocoflendarilor

 29. Mai 27, 2007 la 07:26
  link permanent
  Darius zice ca:

  Nu sub “Crizatu’” era cel cu buînţeles. Am zis că mai îs câteva ce nu-s alfabetic, da’ nu la ăla mă refeream că-i pui special. Mai căutăm? :)

 30. Mai 27, 2007 la 08:29
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  M-am mai gandit la articolul asta. Si am ajuns la concluzia ca ai fost putin rautacios. :)

  Tu n-ai somn la 7:26, duminica dimineata? (eu ma scuz, ca n-am dormit toata noaptea)

 31. Mai 27, 2007 la 08:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tre’ să mă duc la două la festivitate de la 10. Una-i fosta mea prietenă, “care m-o-nşelat cu unu’ şi de atunci îi cu el” (îi definiţia standard, aşa o prezint tot timpul, frustrarea s-a spălăcit de atunci), iar alta-i una care-o fo’ înţelată de prietenu-so cu prietena cea mai bună a lu’ fosta mea prietenă care m-o-nşelat cu unu’ şi de atunci îi cu el. Observi tu deci că-i rost de mine p-acolo. :D Sper că le ajunge la ambele un buchet. Dacă-n drum dau peste vreo băbuţă, altfel le rup ceva din curtea bisericii la care nu apuc să merg, precum desigur că fac în fiecare duminică, plin de smerenie şi pioşenie.

  În articol eram oricum şi eu implicat, doar că vorbeam la persoana a III-a din respect de sine. Şi tu nu gândeşti, pe cine crezi că păcăleşti? :D

 32. Mai 27, 2007 la 08:46
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  Aia cu prietena prietenei… e atât de simplu… dar cum ai formulat tu m-a făcut să… wtf?? :) )

  Să moară frăţiorul meu de te păcălesc. Aseară am “jucat whist” :) )

 33. Mai 27, 2007 la 09:51
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  Noah ca te-ai fechut si anti-corporatist.
  Daca emitzi si neshte tangentsiale la “salvatsi Vama Veche”, “Free Willy” si ceva razante pentru zimbrii, cocoshi de munte ai kapre negre, abia atunci va sa moara de nervi aia de se joaca pe jetoane mari .

 34. Mai 27, 2007 la 10:10
  link permanent
  Clocky zice ca:

  Spune si mie cine ti-a cerut link-back? :)
  Pe mine, sincer, ma doare in fund de trafic , reclame si alte chestii. Scriu pentru ca imi place nu pentru ca sunt obligat. Unii ,dupa felul cum scriu, au cam inceput sa transforme “pasiunea” in boala. Blogging as passion(cum zicea cineva) pe dracu`. Nebuni si frustrati care nu vad cat de fain e afara.

  Altceva, cand mai incerci sa scrii macar fa-o cu un minim respect fata de vizitatori. Fa aluzii cate vrei insa nu cuvinte de ghena ca si “cacat”. In felul asta o sa am probleme intre a te desoebi de un tigan.

  In rest , numai bucurii si cat mai multe posturi/vizitatori (whatever that means). Bafta si la interviuri , filme etc etc

 35. Mai 27, 2007 la 10:21
  link permanent
  director web zice ca:

  Inteligenta ideea ta. Adevarul e ca ne petrecem f mult timp facand verificari de genul mentionat de tine. N-am crezut ca se pot face curse pentru shobolani sau plase pentru muste si tantari din asta… foarte foarte inteligent.

 36. Mai 27, 2007 la 10:53
  link permanent
  Piticu21 zice ca:

  anca.piticu.ro e de fapt http://www.innocente.ro ;) ca sa updatezi la tine acolo in cheltuieli :)

 37. Mai 27, 2007 la 11:54
  link permanent
  Darius zice ca:

  Pitice, va să modificăm îndată, aşadariu.

  Cloace, incompetente, dragă, de aia faci spam-commenting peste tot p-unde apuci, eh? Şi la unii vizitatori mă refeream cu “muşte”, căcatu’ era Jegu’, da’ nu eşti tu capabil să-ţi dai seama…

  Directore – mulţam. :D

 38. Mai 27, 2007 la 12:13
  link permanent
  lovingvama zice ca:

  Te-ai întors, aşa repede? Piticule… cred că n-ai văzut ce a scris Clocky: “sa transforme “pasiunea” in boala. Blogging as passion(cum zicea cineva) pe dracu`. Nebuni si frustrati care nu vad cat de fain e afara.”

  Spirite agitate se adună pe aici :) )

  Hai mă, nu te compara cu un căcat… că na… e cuvânt de ghenă :) )

 39. Mai 27, 2007 la 15:29
  link permanent
  skreach zice ca:

  Hehe gg :D

 40. Mai 27, 2007 la 15:46
  link permanent
  Darius zice ca:

  Io nu mă compar, lovinge, ţ-am zis că m-am scos prin dibăcia scrisului. :)

 41. Mai 27, 2007 la 17:56
  link permanent
  Filip zice ca:

  :-

 42. Mai 27, 2007 la 18:00
  link permanent
  Filip zice ca:

  :( eu mi-am schimbat url intre timp….

 43. Mai 27, 2007 la 18:24
  link permanent

  darius mama, chill :)

 44. Mai 27, 2007 la 18:32
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ne pare rău, Filipe. Totul este pierdut! :)

 45. Mai 27, 2007 la 21:21
  link permanent
  kmikdze zice ca:

  ooooooo da…. asta da, desi bate a spam macar nu se mai incadreaza in idioteniile alea ce ne vin prin mailuri care au toate aceleasi texte de cacao… dariuse…revolutionezi spam-ul… baga repede la osim tehnica asta si inchiriaz-o apoi astora de se ocupa cu spumuitul..pardon spamuitul

 46. Mai 27, 2007 la 21:55
  link permanent
  Darius zice ca:

  Cu muitul şi toate variaţiunile sale, înţeleg. :)

 47. Mai 28, 2007 la 00:40
  link permanent
  radu zice ca:

  In uichend nu postezi? :D

 48. Mai 28, 2007 la 10:51
  link permanent
  Darius zice ca:

  Îi închis. Ahahaha. Nu, da’ am un articol la care-mi tre’ ceva. Şi de nu rezolv repide, îl pun fără chestia aia…

 49. Mai 29, 2007 la 23:58
  link permanent
  Chris zice ca:

  “In schimb Cristiv nu, el poate să se considere şi găină, că-şi lasă şi găinaţurile de spam-comment-uri unde-l roade c-ar ieşi vizite.”
  Bah cretinule, din commentul meu (http://jeg.stuffo.info/vin-mustele-ca-la-cacat/#comment-1873)
  Ce ti se pare spam? Ii parerea mea despre gainatul de blog ce-l ai.
  Pentru X oara – ce NU intelegi din faptul ca NU ma intereseaza traficul care l-as face de pe blogu tau. Ce NU intelegi?? Atat esti de batut in cap?
  Nu stii sa accepti si parerile altora; care iti ling curu in commenturi gen “vai ce tare esti!” sunt buni si nu vin pt. trafic bag seama.

 50. Mai 30, 2007 la 10:48
  link permanent
  Darius zice ca:

  Dragă,

  Dacă stai şi citeşti (deci mai încolo, când înaintezi în vârstă şi treci grupa mică pregătitoare), vei remarca plin de stupoare că foarte – da’ foarte – multe dintre comentarii sunt împotriva mea.

  Tu faci spam-commenting în sensul că intri să comentezi cu scopul de a-ţi pune linku’ la nume şi nimic mai mult, pentru a-ţi atrage înspre site pe toţi aceştia care nu mă suferă pe mine. Deduc acestea din faptul că tu AIUREZI, adică nu contribui la discuţia afiliată unui articol, prin argumente pro sau contra.

  Tu pur şi simplu vorbeşti baloane fără de sens, uneori bătând apa-n piuă cu ceva legat de mine, ca persoană, ceea ce e perfect în regulă – poţi avea fix ce părere frustrată vrei. Dar când începi să ţi-o exprimi repetitiv, la mai multe articole, fără măcar un pic de varietate literară, se cheamă că eşti un spammer.

  Eu ÎNŢELEG că există, în teorie, oameni pe care nu-i interesează traficul, scriu pentru un grup restrâns sau (cum e la mine) sunt greu de urmărit, articolele sunt pentru o anume clasă şi un anume gust… Dar tu nu faci parte din această categorie, chiar dacă eu POT să înţeleg că există una. Tu, din nefericire, eşti un spam-commenter, iar eu nu te cred pe cuvânt când îmi juri cu mâna pe fundiţă şi cu fundu’ pe oliţă că nu eşti, deoarece mă duce capul să OBSERV că eşti.

  Acum ia în vedere te rog că a apărut un articol nou, iar imediat mai vine unul, aşa că poţi comenta şi acolo, ca un spam-commenter ce te găseşti.

 51. Iunie 21, 2007 la 14:39
  link permanent
  green zice ca:

  Nenea şmecheru’, scoate link-ul către blogul meu, că nu te prinde. :) )))

 52. Iunie 22, 2007 la 10:06
  link permanent

  deci eu sunt cel care l-a luat pe NU in brate sa inteleg :) ))
  te-ai chinuit sau ai dat random la un generator de cuvinte asociate cu linkuri? :P

 53. Iunie 22, 2007 la 10:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cu Ultra Edit, m-a ajutat un prieten.

 54. Iunie 27, 2007 la 18:12
  link permanent
  gabriel zice ca:

  mai baiete, cinste pt munca, chiar fara sens, pe care ai prestat-o. insa random sau nu…ce-ai facut tu aici e o totala nebunie. se numeste spam la greu, ca vrei sau nu. prefer sa fiu mentionat pt chestiile ce le scriu cand am timp, nu de dragul unui experiment ca cel de fata. so, be good si da jos linkul catre mine.
  tsk!

 55. Iunie 28, 2007 la 12:57
  link permanent
  Viski zice ca:

  Eu sunt specialist in dat spam-uri. Cred ca am dat mii pana akm, km pe la toate blogurile mari. Problema e ca aici la tine, nu gasesc cuvantul kre e linkul catre blogul meu. Si sunt prea multe cuvinte… nu voi cauta prin toate.

 56. Iunie 28, 2007 la 19:53
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ş-atunci ce nu dai un al doilea click, view page source şi search? :) Fiind specialist…

 57. Iunie 28, 2007 la 22:13
  link permanent
  Tony zice ca:

  “Cea mai recentă se referă la tot ce înseamnă” Cuvântul “tot” a ramas descoperit . :P

 58. Iunie 29, 2007 la 00:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hopa, ai dreptate. :) Someone’s a freak… ehehe.

 59. Iunie 29, 2007 la 03:13
  link permanent
  alex zice ca:

  Adicaaa…. sa inteleg ca noi suntem muste (alese prin nu-stiu-ce procedeu), iar tu esti ca cacatul… sau cacatul… sau cacacatul.

 60. Iunie 29, 2007 la 03:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă erai foarte atent şi scrupulos, remarcai o chestie mai sus:

  # lovingvama zice că:
  May 26th, 2007 la 3:44 pm

  [...] Ah, şi titlul suna mai bine… “Vin ca muştele la căcat”. Că aşa blogării o să se simtă muşte… :) )

  Iar apoi…

  # Darius zice că:
  May 26th, 2007 la 4:05 pm

  De unde şi “bine m-aţi găsit”. :) Doar că eu m-am scos, am zis “ca” la căcat. La ei n-am zis “ca muştele”. Uehehehe.

  Şi da, era o glumă. Poţi râde. Nu tre’ isterii. :)

 61. August 13, 2007 la 14:28
  link permanent
  iQ666 zice ca:

  ce-are “se” cu blogul meu??? abia acum am descoperit linkul…

 62. August 19, 2007 la 09:36
  link permanent
  Robert Z zice ca:

  Whaaa! :) este si blog-ul meu (deoarece aiurelile mele…) cuvantul “deoarece” nu stiu de unde asta dar apreciez munca ta!

  Good Luck!
  Robert

 63. Octombrie 12, 2007 la 20:10
  link permanent
  crizatu zice ca:

  Mai jegule, nu m-a pus nimeni sa incep leapsa aia cu branduri! Ce-ai cu mine? :)

 64. Octombrie 12, 2007 la 20:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce-am cu toată lumea (la propriu).

 65. Octombrie 21, 2007 la 20:46
  link permanent
  Adrian zice ca:

  In afara de faptul ca ai invatat sa faci trackback spam, mai ai ceva util sa ne comunici ? Nu te jena, dezvolta, dezvolta …
  Ah si nu dau link spre bloguri stupide. Scoate-ma din lista :) sa fii iubit

 66. Noiembrie 1, 2007 la 01:51
  link permanent
  Alexandru' zice ca:

  Cica un oarecare ajunse pe blogul meu din insiruirea asta. Eu nu-mi gasii blogul p-acolo, dar respectivul il gasii. Cata rabdare pe om.

  P.S.: Ah, da. Blogul meu e prea cuul ca sa-l pui tu fara sa ma intrebi, da? Yadda, yadda, yadda, iar eu sunt la fel de cool.

 67. Noiembrie 22, 2007 la 05:47
  link permanent
  trustman zice ca:

  uite eu sunt unul din ala linkuit care a dat click ca sa te faca sa te simti tu destept. mai destept decat ciutacu.
  problema a e ca nu intelegi inca ce este acela un blog. eu nu scriu pentru trafic ci scriu pentru:
  1. a spune ce cred eu
  2. a-mi confrunta ideile mele cu ale altora care scriu pe aceasi tema.

  rostul unui blog este de a crea o comunitate. de aceea este normal ca lumea sa dea click pe incoming links pentru a vedea daca cineva l-a citat sau nu, daca l-a criticat si cum.

  o musca care a venit la cacat iti multumeste pentru portia de intelepciune pe care i-ai servit-o. askimet a mai invatat o adresa de spam. si de acum te rog sa ma ignori. oameni ca tine trag blogosfera din romania in jos.

 68. Decembrie 25, 2007 la 02:33
  link permanent
  cerber zice ca:

  iaca cine a dat de http://www.zelist.ro si de un scriptulet… buna idee, da nu stiu cat de mult e “mustele la cacat” cat e “muscoiul la cacareze”…

 69. Decembrie 25, 2007 la 12:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu se născuze ZeList nici în minte, când am urzit acest articol. :)

 70. Februarie 27, 2008 la 13:04
  link permanent
  vlad zice ca:

  Cica un oarecare ajunse pe blogul meu din insiruirea asta. Eu nu-mi gasii blogul p-acolo, dar respectivul il gasii. Cata rabdare pe om.

 71. Februarie 27, 2008 la 15:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Le-am pus printr-un şiretlic, nu manual. Mă rog, le-a pus un prieten pentru mine. Din câte văd, blogul tău nu e pe listă. Pesemne a ajuns la un alt blog şi de acolo la tine.

 72. Februarie 29, 2008 la 20:56
  link permanent
  vlad zice ca:

  Posibil sa fi ajuns de la un alt blog

 73. Mai 26, 2012 la 08:16
  link permanent
  read this zice ca:

  Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?

un trackback

 1. de la Mere, pere in panere | The Fuck U Award pe Ianuarie 20, 2009 la 19:37

  [...] PS: Va amintiti cum trageau mustele la cacat? [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)