Urăsc lunea

sari la comentarii

Păi du-te la mă-ta-n pizdă, nu?

Că nu te obligă nimenea să te trezeşti. Nu a stabilit nimeni când începe săptămâna, ci aşa le convine mai multora. Precum şi îi doare hăpt în cur de tine, că se odihnesc în weekend sau se duc în Grecia la all-inclusive sau sunt hipsteri la suprapreţ, n-ai decât să-i judeci în revolta ta de nemulţumit infatuat care are privilegiul, nu dreptul să-şi găsească locul remunerat într-un sistem funcţional la care nu contribuie cu nimic şi pesemne-l şi ţine-n loc. Ideea-i că nu-i pasă nicicui de jalea ta şi dorinţa de-a schimba o rutină convenabilă de milenii, civilizaţii şi matematici funcţionale care dau rezultate. Dă-ţi demisia, că apropo, oricum nu ai nici o competenţă în ce faci, să mai zicem de excelenţă şi foarte probabil nu plăteşti taxe, c-ai pierdut vremea să te plângi şi ai consumat ce-ai încasat pe TVA fiindcă nu găseai altă activitate decât să te-mbeţi când restul societăţii accepta că e fain sâmbăta şi duminica cu preţul să lucreze restul de 5 zile.

‘te-n pula mea de infantil. Mă exprim la persoana a doua masculin, fiindcă nu vreau să fiu sexist, femeile sunt plătite mai puţin decât bărbaţii şi chiar au de ce să miorlăie, lunea lor e cu 25% mai de căcat decât a bărbaţilor ÎNSĂ! Nu face nimeni pe nimeni să lucreze şi mai ales n-are nimeni chef să plătească pe nimeni în plus. Fă foamea pe gratis.

Şi nu eşti un inspirat nedreptăţit care oferi mai mult şi nici nu-ţi datorează urbea ceva şi degeaba te muţi altundeva unde ţi se dau mai multe şanse, că nu-ţi ia oricum nimeni şanse pe care nu le meriţi de la început. Porneşti de pe minus şi tacă-ţi fleanca.

A, şi “săptămâna de patru ore de lucru” are logică, dacă te concentrezi să comprimi 5 zile de lucru lălăit, incluzând delăsarea altora într-atâta timp, dar eşti şi prost şi rău intenţionat, deci nici n-o să poţi, nici n-o să vrei.

Dormi târziu până-ţi mai trăiesc părinţi sau s-or sătura de tine şi apoi tot dormi. Fiecare e special, doar că în diferitele măsuri de ignoranţă.

Şi ce mai voiam să zic: nu-ţi mai lega geaca la brâu.


11 comentarii

zi si tu ceva
 1. Martie 28, 2017 la 09:29
  link permanent
  covaciu zice ca:

  a propos de luni & sinucidere > http://mcscrib.blogspot.ro/2017/03/zodia-nulitatii-si-sinuciderea-la-romani.html

 2. Aprilie 2, 2017 la 10:36
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Iaca, nene, băiet mare şi multilateral dezvoltat!!!
  Numa` să mai spui la lume pe unde mai hălăduieşti, că ultima dată te ştiam prin cea ţară în care circulă lumea pe contrasens şi i se pare normal.
  (Cică la motociclete nu se pune, că ăştia oricum merg hai-hui).

  Spune dacă eşti acasă, s-ar putea să am, în sfârşit, drum pe la Cluuuuuj. Ba chiar să rămân acolo, că au la voi mai multe locuri de muncă decât la miticie, auzi chestie. Şi, în plus, am ochit o stimată doamnă/domnişoară (nu ştiu exact) pe feisbuc, loc în care nu prea te mai găsesc pe matale.

  N-am uitat că îţi datorez zacuscă iar tu mie niscaiva palincă.

  No, servus şi numa` bine (exersez deja limbi străine, precum se optservă).

 3. Aprilie 5, 2017 la 09:38
  link permanent
  Ionut Popa zice ca:

  Toate acestea se vor schimba cand va fi introdus venitul garantat minim si munca noastra va fi inlocuita de roboti. Cel putin asa zic bogatii si desteptii lumii. Mie tot mi se pare ca cineva va trebui sa plateasca pentru lucrurile astea si tare mi-e sa nu fim tot noi…

 4. Aprilie 5, 2017 la 13:13
  link permanent
  Razvan zice ca:

  Mi-a trebuit 2 minute sa ma calmez din ras dupa ce am citit primele cuvinte din articol. Frumos

 5. Aprilie 6, 2017 la 10:58
  link permanent
  Larisa zice ca:

  Fiecare zi de luni este asa ”vesela”, ori ca te duci la munca sau nu, luni e tot luni:))

 6. Aprilie 6, 2017 la 12:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am aşteptat toată viaţa comentariul Larisei. Nu înseamnă absolut nimic, totuşi există.

  Marian, nu, tot în ţara Londra. Nu plec până nu ne dă afară.

 7. Mai 2, 2017 la 23:56
  link permanent
  Radu zice ca:

  Coa’, ce faci in Londra? La furat sau stai cu alba-neagra pe pod?

 8. Iulie 11, 2017 la 16:00
  link permanent
  Marina zice ca:

  Imi place articolul, exprima tot ce gandescin momentul de fata. :D

 9. Iulie 12, 2017 la 10:18
  link permanent

  Si eu urasc lunea, mi se pare cea mai lunga zi din saptamana, nu inteleg de ce nu se face ceva ca munca sa incepa martea. :D

 10. Iulie 13, 2017 la 12:30
  link permanent
  Tudor zice ca:

  Cred ca lunea este asociata cu cele mai nasoale zicale, nu ca nu ar fi nasoala dar auzi tot felul de expresii cu ziua asta, ma amuza uneori :) )

 11. Iulie 18, 2017 la 10:53
  link permanent

  E bine ca iti exprimi fiecare gand si fiecare sentiment pe care il ai. Un articol excelent!

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)