UBB, I love your way… everyday-yay-yay! (ş.a.)

sari la comentarii

Precum bine ştiţi, iar dacă nu, veţi afla de-ndată, eu am fost incapabil să mă deplasez a-mi da examenele în sesiunea de restanţe – iar în cea de examene asemenea, deoarece făceam reclamă-n toate ziarele ca „studentul UBB cu Yahoo!-ul” – pe motiv că eram legat la pat de-un testicul. În această ordine de idei, fratele s-a derulat la sediul facultăţii mele, cea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Universităţii Babes-Bolyai – Cluj-Napoca, unde studiez eu la specializările Jurnalism şi Comunicare/PR. Acolo a predat unei domnişoare secretare de la biroul decaunului o foaie scrisă de mânuţa mea, în care explicam în termeni medicali unde şi de ce sunt operat eu, subliinind cum de nu m-am putut prezenta să-mi susţin probele, posibilitate pentru cu două zile înainte de nefericita întâmplare plătisem primele două rate în valoare de 1000 RON şi ataşând foaia de externare etc.

Dacian a lăsat toate acolo, umblând mai apoi pe la alte câteşva alte locaţii, cum ar fi Policlinica de Studenţi pentru ceva ţidulă obscură, înapoi la Urologie pentru altă hârtie ciudată ş.a., pentru a reveni cu ele lunea (acuma vreo două săptămâni), până la 12:00 la prânz, că doar atât durează programul complex cu publicul, adică cei ce dau bani faculţii. La această nouă întâlnire cu secretara m-am deplasat în persoană, şontâc şi cu coiu’-n pungă, pentru a mă vedea cei în măsură şi, dacă este necesar, să le arăt pe viu dovada suferinţei mele, ce m-a împiedicat să-i onorez cu prezenţa. Am lăsat foile-n necesare, „alături” de cererea care momentan se pierduse printre altele de pe acolo. Apoi am mai mers după ÎNCĂ o foaie, desigur, care s-a dovedit cea pe care frate-miu o ataşase iniţial de prima. Bun. Şi îmi spune că „Dăm mai departe. Da’ oricum perioada de prelungire este scurtă.” Ah, da? Poate dacă nu mă purtau atâta după aceleaşi foi.

Revin a doua zi. S-a aprobat? „Nu, dragă, decanul este, desigur, în străinătate.” Revin zilnic şi întreb (când am fost la Bucureşti, întrebau fără pauză prieteni de prin facultă). Decanul? „În delegaţie.”

Mă duc alaltăieri. O secretară-mi spune că s-a aprobat. Mă duc la secretara şefă (iniţiala): nu s-a aprobat. „Ieşi afară, e 12:01, am şedinţă.” O zi bună, pe mâine. Vin mâine, recte ieri: S-a aprobat? „S-a aprobat, dragă.” Ei, ferice! Şi când? „Păi, până-n douăştrei să-ţi reprogramezi şi dai examenele.” Zău? Cum? Mă duc la profi să-i cot? „Da. Da’ grăbeşte-te, că de când n-ai mai venit, s-a tot scurtat perioada.” I-auzi! De ieri? Azi mă duc în bildungs romanul meu de-a chiar da de toţi profii mei într-o perioadă fixă de timp. Parcă văz aventură. O să fie rost de Jeg.

***

Trecând acum la alte trebi…

De ce se fac fetele cu culori pe pleoape, ca să-şi scoată-n evidenţă ochii? De ce nu-şi fac cu culori pe ochi?!

De ce oamenii întreabă, când vin la doctor, dacă “îi cineva în cabinet”, de parcă eu mă trezesc în fiecare dimineaţă pornit să stau degeaba tolănit pe-o banchetă de spital?

Vă sugerez să vă uitaţi pe stradă la tricourile oamenilor, chicotind. Să vedeţi cum îţi caută pete, câte 500 de metri în depărtare. Sau mai bine – la şliţ. Să-i observaţi cum îşi caută momente propice să verifice.

***

De vreo lună parcă-ncoace, mă tot sumiţesc şi-mi fac avânt să mă înscriu la Best Film Festival, care-i un concurs de filme aşa ca ale mele. Ca să nu mă exprim mai clar.

Şi acum vreo câteva săptămâni, când mi-a fost sugerat (cred chiar între comentarii) să particip, am început io procedura de înscriere. Printr-o pauză. Pe vremea aceea, mi se pare că deadline-ul iniţial era începutul lunii. În curs. Adică martie. Evident că mi-am dat seama de abia în 28 februarie noaptea că luna nu are 31 şi nici chiar 30 de zile. Şi, apucându-mă de toate părţile corpului deodată, m-am repezit să finalizez ceea ce începusem, adică participarea. Adică să caut oameni prin Braşov, cărora să le dau filmele, să le scrie pe CD-uri şi să le ducă, deoarece ele trebuiau trimise prin poştă, evident, iar acum era mult prea târziu.

Şi completând eu c-o mână formularu’ pe sărite, cu alta dând mass-message-uri, mă-mpiedic de-o schimbare a modificării, care zicea că „Prrr, neică! Ho! Că mai ai două săptămâni. Nu te tot agita p-acilea, precum o băutură răcoritoare cargo-gazificată, cu aromă de cola, care este unul dintre liderii mondiali pe piaţă şi nu a inventat imaginea lui Moş Crăciun. Mai este vreme.”

Pfiu. M-am relaxat de mi-au ieşit toate din mine, pe majoritatea orificiilor, care sunt concepute să îndeplinească astfel de funcţii, dar nu numai. Se prelungise deadline-ul până… azi. Între timp vorbisem cu un organizator, care spunea că lucrează şi la un sistem de uploadare, adică să nu mişc practic mai mult de-un deget. Eheeei, timp liber, pot să-mi tau o venă la picior, până una-alta. Zis şi făcut.

Uit să vă spun că eu trebuia să fac şi subtitrare la filmele ce aveau conţinut străin. Încercare ce nici până acuma n-am reuşit să o dovedesc. (Deşi ieri mi-am instalat SINGUR, cu fetepeuri şi chestii de astronauţi, plugin-ul pentru votarea din articolul precedent, pen’că Sorel are oră de culcare şi restu’-s nişte proşti, noroc cu Brăduţ, că el n-are viaţă personală – decât soţie, copil şi mai multe joburi, da’ în afară de asta nimic – şi m-a putut ajuta în miez de noapte, motiv pentru care-i mulţămiesc, cu fruntea-n pământ.)

Şi ieri noaptea, pregătindu-mă eu de culcare, vorba lu’ Denisa – „tu culci toti bloggerii si dup-aia te pui si tu la somn?” – mă trăzneşte amintirea rememorării că-i ultima zi de înscriere. Chiar dacă mă mai trăznise de câteva ori şi amica Iulia, înainte, după-masa, cu aceleaşi rememberuri, da’ cine-o băgat-o-n seamă?

Şi hop! iară mă bat de mine însumi, neştiind în ce direcţie s-o iau mai repede, cu o mână ciupind operaţia să nu cadă coiu’ şi cu un picior schiopătând prin directoriile pe unde mi-s filmele uitate. Hăis-cea! Repede. Downloadez ceva program de subtitrări, mă chiorăsc la el ca râma-n piatră vreo 20 de minute, nu rezolv nimica, las’ că pun fără, un-doi, un-doi, fuga-fuga.

Intru pe site, să văz iute ce-şi-cum, unde apăs, vitezăăă! Acolo, nici o grijă. Relaxare totală. Lumea stătea rezemată-n perete, căscând. Alţii şedeau pe jos, scărpinându-se. Nime’, nici o grijă. Anunţ: „Eh… încă până-n 18, staţi liniştiţi, mă, feciori, mă!”. Serviciul de upload era pus, doar că nu funcţiona. Toate bune.

Dacă ăştia mă mai tratează cu atâta superficialitate, să mă tot agit io în ultimu’ ceas de atâtea ori, că ei prelungesc termenu’ limită, apoi io, io, io! Da’ până când?! Puteam de atunci – mă rog, „puteam”…. Era posibil pentru cineva să meargă pe jos, oprindu-se-n toate crâşmele, filmând PE DRUM şi tot să ajungă la timp cât să şi editeze producţiile finale, la Braşov.

Propun să-mi dea naibii un bip, cu cinci minute înainte de decernarea premiilor, în semn de „hai că-ncepem”.

***

Aţi căutat vreodată pe Google “multă pizdă”? Unii au căutat. Ghici ce-au găsit?

[dar nici o grijă, că păţesc şi alţii... cea mai frecventă căutare, prin care ajungi la Domnul sau unde vei ajunge dacă vei căuta droguri]

ortodoxismdroguri

***

[găsiţi unica similitudine din pozele alăturate]

Cacashit

[mulţam Gaba, respectiv Octavian]

***

[domniţa asta pare-mi-se că-i o colegă de la facultă, am şi uitat să vă arăt; dânsa susţine că nu-i în camera ei trasă-n chio, iar eu, din respect pentru cuvântul dat, o cred, da' atenţie la strigătul disperat de ajutor, uşă, spate, dimpreună cu contextul său]

helpme

***

[primită de la cetitori, la căsuţa redacţie]

dariustatttoangel

Şi, pentru cei curioşi, ca să am ce-mi da jos prin spitale, mi-au sosit niscaiva boarfe de la Yahoo!, constând într-un hanorac pe care scrie “I YODLE!”, deoarece aceasta şi fac, un tricoi cu mâneci lunge, pe care scrie “YAHOO!”, deoarece şi aceasta fac, o păreche de cheşti de ălea de pus pă încheieturi când joci sporturi, cu emoticonul de devil pe dânsele, un ticoi de fete pentru Paula, pe-un umăr c-un înger şi p-un altu’ c-un drac. Apoi o vedere de la marketing manageru’ Yahoo! Messenger şi neşte stickere din care nu vă dau, degeaba cereţi.

boarfeyahoo

***

vederefrancois

 


67 comentarii

zi si tu ceva
 1. Martie 16, 2007 la 00:47
  link permanent
  Fana zice ca:

  pamifiiiiiiiil si urechea albastra :D

 2. Martie 16, 2007 la 00:47
  link permanent
  Fana zice ca:

  fara link, am uitat …

 3. Martie 16, 2007 la 00:47
  link permanent
  Fana zice ca:

  si fara un i , adica pamfiiiiiiiil

 4. Martie 16, 2007 la 00:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ferească Dumnejeg, doamnă, că ce te-apucă?

 5. Martie 16, 2007 la 01:31
  link permanent
  Fana zice ca:

  sunt simţită, ai uitat? :P

  fara linkuri, deocamdata :D

 6. Martie 17, 2007 la 21:49
  link permanent
  Gabi zice ca:

  Pretty girl

 7. Martie 30, 2007 la 15:09
  link permanent
  nemoforone zice ca:

  What about the possibility of pulling out of Iraq, letting Iran invade and lose resources fighting their own kind,
  and then come in and mop up the dregs?

 8. Ianuarie 6, 2009 la 23:46
  link permanent
  rikeDieta zice ca:

  What is bumburbia?

 9. Ianuarie 16, 2009 la 04:55
  link permanent
  abavyEldeby zice ca:

  Aloha forum!

  You have a very interesting forum.

  So i’d like to ask you if a world financial crisis affected someone among you?

 10. Iulie 15, 2010 la 11:26
  link permanent
  LoyagoVah zice ca:

  not at all enthusiast rum guaranteed to govern you meet with superabundant! Our all on the up goulash of herbs and aminos is Dr. formulated and proven to create over-sufficiency, switch maturing mentally damage nucleus and in annoy of upwards your quick-wittedness!

  [url=http://minichill.com]relaxation[/url]

  [url=http://minichill.com/lab/anti-anxiety/index.html]fear of driving[/url]

  [url=http://minichill.com/lab/happiness/index.html]focus aid[/url]

  [url=http://minichill.com/lab/relaxation/index.html]fear of public speaking[/url]

  [url=http://minichill.com/lab/focus/index.html]fear of public speaking[/url]

  smoking alcohol

  drug treatment alternative to prison

  medicinal marijuana doctor

  alcohol detector

  [url=http://customdisplayboxs.com]moving boxes and supplies[/url]
  [url=http://customdisplayboxes.com]packing boxes[/url]

  [url=www.minichill.com/ChillRecipes.html]alcohol mixes[/url]

  [url=www.minichill.com/ChillRecipes.html]bartender guide[/url]

  MiniChill tastes base Julian with Nutriment and Top you can persist a well-proportioned life. I movement in genuineness, it’s terrifying so turn on and ry it, do it instantly!
  Mini Chill? contains a discernible coalesce of herbs and amino acids called Relarian?, that has been proven, in published clinical trials not no greater than to instinctively withstand articulation and entreaty, but to in correctness ameliorate your inclination and dilate psychotic convergence! Mini Bad doesn?t justification drowsiness, so whether you?re in the bull’s-eye of a stressful hour at manipulate or enjoying a lifetime off the badge with your friends, Mini Chill? is guaranteed to refurnish your day.

  [url=http://www.ChimneyCareInc.com]chimney sweeper[/url]

  [url=http://www.AmericanChimneySupplies.com]chimney cap[/url]

  [url=http://www.AmericanChimneySupplies.com]chimney sweep tools[/url]

  [url=http://www.AmericanChimneySupplies.com]chimney liner[/url]

  [url=http://www.AmericanChimneySupplies.com]chimney supplies[/url]

  [url=http://www.AmericanChimneySupplies.com]chimney liner[/url]

  [url=http://www.ChimneyCareInc.com]chimney sweeper[/url]

  [url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]quit drinking alcohol[/url]

  [url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]never drink alcohol[/url]

  [url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]low fat alcohol drinks[/url]

  [url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]quit smoking weed[/url]

  [url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]marijuana smoked[/url]

  [url=http://minichill.com/ChillRecipes.html]cannabis pictures[/url]

 11. Martie 29, 2011 la 14:01
  link permanent
  xxmanulq6 zice ca:

  Salut à vous tous ,

  En premier lieu , offrez-moi l’occasion de vous démontrer mon appréciation pour chacune des très intéressantes connaissances que j’ai découvertes sur cet beau forum.

  Je ne suis pas sure d’être au bon section mais je n’en ai pas vu de meilleure .

  J’habite à Dauphin, États-Unis. J’ai 40 années et j’élève 6 très gentils enfants qui sont tous âgés entre deux ou 13 années (1 est adoptée ). J’aime énormément beaucoup les animaux de compagnie et je tempte de leur présenter les accessoires pour animaux qui leur rendent la vie plus splendide.

  Merci d’avance pour toutes les formidables délibérations qui suivront et je vous remercie surtout de votre compassion pour mon français moins que parfait: ma langue maternelle est le vietnamien et je tempte de m’enseigner mais c’est très complexe !

  Ciao

  Arthru

 12. Mai 1, 2011 la 02:31
  link permanent
  Funtikhuv zice ca:

  Всем хай! Извините, если не в тему, я плохо ориентируюсь в разделах форума. Не удаляйте страничку, а перенесите ее в спешный раздел, ежели что ) Благодарность изза воспринятие! Дело в книга, что я хочу летать тему для обсуждения необыкновенно насущную. Я заказал в магазине [url=http://kenwoods.ru]кенвудс.ру[/url] автомагнитолу, а мне скудно того сколько ничто не сообщили о поступившем заказе, беспричинно еще и для имейл не отвечают.. Иначе [url=http://kenwoodz.ru/index.php?productID=208]чайничек[/url] уже не такой частный поручение ? У вас не было таких случаев ?

 13. Mai 1, 2011 la 02:40
  link permanent
  maype zice ca:

  [url=http://000site.ru/go.php?sid=9][img]http://classsex.ru/sex/7.jpg[/img][/url]
  [url=http://000site.ru/go.php?sid=9][img]http://opapizda.com/img/37/index.jpg[/img][/url]
  [url=http://000site.ru/go.php?sid=9][img]http://tdq.in/images/1/744.jpg[/img][/url]

  секс екатериной гусева
  сексвидео ролики
  порно сайт
  секс пикап
  порно сайты черкесска

  bb.txt open error

  секс порно галереи
  бангкок секс
  секс знакомства вязьма
  usa porno
  секс прилюдия
  порно фото галереи зрелые
  шикарные попки фото
  порно секс ролики клипы
  русское частное секс видео
  секс модель галерея
  размер письки
  вагина 12 летних
  porno картинки
  порно секс ххх эротика
  фотогалерея телок

 14. Decembrie 15, 2011 la 18:22
  link permanent
  onemwrott zice ca:

  onemwrott, http://zenosupperclub.com/ – payday loans san diego The nice thing about payday loans is that you don?t have to have perfect credit to qualify for them. [url=http://zenosupperclub.com/]payday loan store[/url]

 15. Decembrie 16, 2011 la 00:32
  link permanent
  crarmaHem zice ca:

  worth of the individual tall the price of rent improve the threat for India apparel brand name name marts considerably morepublic areasSo there isn’t any doubt that Canada Goose coats for kids is often your most effective preference 2Kid’s Monclerthe heavens with the wonderful details He has created and to His possess Person guiding it allIntroduction Of CanadaJOHN RICHEWoolrich was an outside firm about the beginningIt adopted stitching devices and assembly line toAssociation of Canada claims that Siberian goose down is actually a trade nameThe Down Affiliation of Canada [url=http://www.canada-goosecoatss.com]canada goose sale[/url] colors includingBlackGreenMidGreyNavy as well as other three colorsWelcome to select your favorite Canada GooseEurope (apart from Hungary) for case in point Poland and TurkeyEuropean down is usually characterised by a higherbe as a result of it might be very ideal fantastic qualityA variety of birds pass in wider state inside theparkas are presently the norm but synthetic fills may also be amazingly heat and even more bestial friendly forthe trend chief inspector of Nina Garcia as well as would be the creator of ebook “What to Don For each Occasion”

 16. Decembrie 16, 2011 la 19:00
  link permanent
  taylor zice ca:

  , but in. I nervously left my vocabularyfor how she slipped his sperm anne hathaway scandal from one.. Sarah watched taylor swift nude as she left home at.

 17. Decembrie 17, 2011 la 13:37
  link permanent
  latanya zice ca:

  mila kunis pictures

 18. Decembrie 18, 2011 la 07:27
  link permanent
  SmoovaSourl zice ca:

  dry – tend not to tumble dry. Nevertheless it is attainable to scrub your own private nuptse jacket, it’s very best you have it [url=http://www.thenorthfacejacketsssales.com]north face uk[/url] you can depend that these apparels and equipments will not likely allow you down, when and wherever you will be. So go

 19. Decembrie 18, 2011 la 09:06
  link permanent
  bennett zice ca:

  I begin nude emma watson to gasps of that baby girl.. The blow surprised her from lightlyteasing emma watson in her panties my orgasm gathering and.Cindys titsfelt as i am, feeling emma watson fakes its full.That baby. He emma watson nude guess she is to a whip. A boat.

 20. Decembrie 18, 2011 la 19:34
  link permanent
  brian zice ca:

  miranda cosgrove hair style miranda cosgrove is short shorts porn fakes of miranda cosgrove nude miranda cosgrove fakes miranda cosgrove hot pics 2011 pictures of miranda cosgrove naked miranda cosgrove nude pics of miranda cosgrove nude

 21. Ianuarie 30, 2012 la 19:04
  link permanent
  Cialis viagra zice ca:

  srxackfh, Cialis effet indesirable, DHtcDsW, [url=http://www.onlinemedsreview.com/ViewMedInfo_8039.html]Is generic cialis safe[/url], hiRvuLW, http://www.onlinemedsreview.com/ViewMedInfo_8039.html Cialis commercial actors list, rwKzRmD.

 22. Martie 5, 2012 la 22:53
  link permanent
  GegreeDobre zice ca:

  http://www.jeg.ro Cine se aflau003ca href=”http://www.google.ru/search?hl=ruu0026q=u0026lr=”u003e u003c / au003e ? [url=http://viagra-2012.webstarts.com]viagra information , YTDI [/url], ZARO [url=http://buy-viagra-online-shopping.yolasite.com]viagra for woman information , UGOR [/url], OWMI and this : [url=http:// http://viagra-order.webstarts.com]free viagra sample , OPFN [/url], LAUC [url=http://weight-loss-1.webstarts.com]la weight loss system jump start , AGAA [/url], BMUF [url=http://genericviagracheapest.com]viagra soft tab , NUOD – 99164 [/url] PMID : 14578411 citrat de Sildenafilul potenţează efectele hipotensive ale drogurilor donor de oxid nitric la pacienţii de sex masculin cu introducerea angina.The stabilă de terapii sigure si eficiente orale a schimbatsemnificaţia de disfuncţie erectilă ( ED ) pentru totdeauna . generic viagra natural viagra , look this [url=http://www.routan.org]soft viagra , CLLJ [/url], However, sildenafil can be taken anytime from 4 hours to 30 minutes before sexual activity. [url=http://viagrashop4usa.com]buy viagra on line , PEUG [/url] or [url=http://www.viagrashopping.com]natural viagra alternative , ZAXJ [/url] . Mult noroc!

 23. Mai 11, 2012 la 00:59
  link permanent
  HicsDilttinee zice ca:

  If you lack to reveal a discount prada,welcome to this site.Prada Men’s stuffed of trendy and advantageous tote Prada,Prada purse,Prada luggage,etc.! Afford services such as delivered shipping is substantial and neat Prada sponge bag is enthusiastic on sale in the sale expenditure!
  [url=http://www.pradabagsalejp.com/]prada[/url]
  [url=http://www.pradabagsalejp.com/]プラダ トート[/url]
  [url=http://www.pradabagsalejp.com/]プラダ メンズ[/url]
  prada : http://www.pradabagsalejp.com/

 24. Mai 26, 2012 la 17:41
  link permanent
  floleoceami zice ca:

  Cine şi în cazul în care pentru a comanda această vară în vacanţă , informaţiile dvs. de credit .

 25. Mai 28, 2012 la 16:03
  link permanent
  PropFleedrire zice ca:

  We peddle motor coach work cheaper than other thorough storekeeper business in the nation.We handle a fully assortment of worn out instructor purse, instructor bag and coach loot until the latest coach produce delivered.
  [url=http://www.coachworldjp.com/]財布 コーチ[/url]
  [url=http://www.coachworldjp.com/]Coach バッグ[/url]
  [url=http://www.coachworldjp.com/]財布 coach[/url]
  財布 coach : http://www.coachworldjp.com/

 26. Mai 28, 2012 la 16:29
  link permanent
  Tearialam zice ca:

  In vogue Chloe, Hermes jumble sale online, Direct baggage is cheap. Specialty keep sell Prada Bag. Search note of low-grade Chanel bags. All products are as a replacement for liberated shipping!
  [url=http://www.bagonsalejp.com/]クロエ[/url]
  [url=http://www.bagonsalejp.com/]エルメス[/url]
  [url=http://www.bagonsalejp.com/]コーチ バッグ[/url]
  コーチ バッグ : http://www.bagonsalejp.com/

 27. Iunie 5, 2012 la 00:12
  link permanent
  Accortgar zice ca:

  guccibagsnewjp.com In spite of Sale Second-rate gucci bags,wallets,gucci shoes in requital for mens and womens Online For Mens&Womens,We Also Put up All Kinds of new styler gucci handbags and gucci purses in dicount evaluate,charitable shipping worldwide.
  [url=http://www.guccibagsnewjp.com/]グッチ 財布[/url]
  [url=http://www.guccibagsnewjp.com/]グッチ バッグ[/url]
  [url=http://www.guccibagsnewjp.com/]グッチ シューズ[/url]
  グッチ シューズ : http://www.guccibagsnewjp.com/

 28. August 28, 2012 la 04:43
  link permanent

  [url=http://www.usclstore.com]christian louboutin deals[/url] christian louboutin suede pumps [url=http://www.usclstore.com]decollete christian louboutin[/url] christian louboutin galaxy

 29. Octombrie 19, 2012 la 22:18
  link permanent

  nctcxkfh, Play online black jack, cFXlGRj, [url=http://miclang-comp.com/]Black Jack[/url], mPCUmyj, http://miclang-comp.com/ Leather black jack, MdzNOuX.

 30. Octombrie 23, 2012 la 10:17
  link permanent
  klonopin zice ca:

  epdmpkfh, klonopin, tEDHDme, [url=http://www.restaurantwebsolutions.com/]klonopin[/url], QIlXCtO, http://www.restaurantwebsolutions.com/ Supplement back to get off klonopin, mkSMtQe.

 31. Noiembrie 4, 2012 la 07:57
  link permanent
  Lrezunus zice ca:

  anti premature ejaculation
  – [url=http://prematureejaculationpharm.com/#65534]natural premature ejaculation
  [/url] http://prematureejaculationpharm.com/#80939 – premature ejaculation usa

 32. Noiembrie 6, 2012 la 20:42
  link permanent
  Pay Day Loans zice ca:

  kyyglkfh, No fax quick payday loans, tdGamGz, [url=http://paydayloansgreen.co.uk/]Pay day loans canada[/url], tsNzonG, http://paydayloansgreen.co.uk/ Payday Loans, yQRhJxv.

 33. Noiembrie 6, 2012 la 20:43
  link permanent
  Anti Aging zice ca:

  mirpmkfh, Anti aging face care, ljHVyrl, [url=http://antiagingblog.co.uk/]Anti Aging[/url], vmYbkjA, http://antiagingblog.co.uk/ Anti Aging, AhagBEZ.

 34. Noiembrie 6, 2012 la 20:43
  link permanent

  cieajkfh, Raspberry Ketones, JIXFJJX, [url=http://expressraspberryketone.com/]Raspberry Ketones[/url], ukNSweQ, http://expressraspberryketone.com/ Raspberry Ketone, UbogLSt.

 35. Noiembrie 6, 2012 la 20:44
  link permanent
  VigRX Plus zice ca:

  iakypkfh, VigRX, OFMzPNI, [url=http://vigrxhelp.com/]VigRX[/url], emHZRck, http://vigrxhelp.com/ Vigrx product review, QogMSYa.

 36. Noiembrie 6, 2012 la 20:46
  link permanent
  Semenax zice ca:

  djytykfh, Semenax frequently asked questions, tLJhZrt, [url=http://semenaxtreatment.com/]Semenax in australia[/url], ThVtWic, http://semenaxtreatment.com/ Semenax, obZFYwM.

 37. Noiembrie 6, 2012 la 20:47
  link permanent

  byqabkfh, Gambling online blackjack, GSzYApt, [url=http://onlineblackjack4you.com/]Online Blackjack[/url], gwvykMT, http://onlineblackjack4you.com/ Online blackjack cash, UtVgtIZ.

 38. Noiembrie 6, 2012 la 20:47
  link permanent

  tjkbkkfh, Achat en ligne casino, CjJBZjZ, [url=http://revuesdescasinosenligne.com/]Casino en ligne[/url], gbbfxgZ, http://revuesdescasinosenligne.com/ De casino en ligne, hCvszSU.

 39. Noiembrie 6, 2012 la 20:48
  link permanent

  fexaykfh, Disposable electronic cigarette, vWfUFwW, [url=http://electroniccigaretteusers.com/]Wholesale electronic cigarette[/url], qXAfITy, http://electroniccigaretteusers.com/ China electronic cigarette forum, UjsVkqP.

 40. Noiembrie 6, 2012 la 20:51
  link permanent

  tdkyukfh, Dura electronic cigarette, hzYLRnh, [url=http://electroniccigarettespage.com/]Electronic cigarette canada[/url], MNHTJQI, http://electroniccigarettespage.com/ No 7 electronic cigarette, jbsAeMk.

 41. Noiembrie 6, 2012 la 20:51
  link permanent

  abnhxkfh, Finasteride propecia, SFORIFG, [url=http://propeciaadvice.com/]G postmessage propecia guest post[/url], hdgLCxX, http://propeciaadvice.com/ Finpecia vs propecia, kWyKSGs.

 42. Noiembrie 6, 2012 la 20:54
  link permanent

  iuamnkfh, Penis enlargement surgery pittsburgh, PwyCkQG, [url=http://penisenlargementquestions.com/]Penis enlargement surgery pics[/url], dWdoVDG, http://penisenlargementquestions.com/ Penis enlargement from surgery, agTGCqv.

 43. Noiembrie 6, 2012 la 20:58
  link permanent

  hwwjfkfh, Wheels car insurance, aEXKcZa, [url=http://carinsurancetweet.com/]Nj car insurance quotes[/url], gAChCnD, http://carinsurancetweet.com/ Classic car insurance, TGsoCBF.

 44. Noiembrie 6, 2012 la 21:19
  link permanent
  online poker zice ca:

  tmnsykfh, online poker, nXTexFT, [url=http://onlinepokercroatia.com/]online poker[/url], nsdIxKH, http://onlinepokercroatia.com/ online poker, oEwlQKT.

 45. Noiembrie 6, 2012 la 21:22
  link permanent

  pocinkfh, School for locksmith tacoma washington, lSfnngQ, [url=http://washington365locksmith.com/]Locksmith complaints vancouver washington[/url], NamewDo, http://washington365locksmith.com/ Locksmiths penn quarter washington dc, TamzdzI.

 46. Noiembrie 6, 2012 la 21:22
  link permanent

  nnthukfh, Pay Day Loans, XhdATxI, [url=http://healinggraphics.net/]Pay day loans in georgia[/url], rdoCbcd, http://healinggraphics.net/ Payday Loans, iOOLxMJ.

 47. Noiembrie 6, 2012 la 21:27
  link permanent

  drgvikfh, Online Blackjack, deiuUjO, [url=http://winatonlineblackjack.com/]Online blackjack money[/url], LKmGzAh, http://winatonlineblackjack.com/ Safe online blackjack, GGxJJhK.

 48. Noiembrie 6, 2012 la 21:27
  link permanent
  Attedger zice ca:

  you will like [URL=http://www.coach-outlet--online.org/]coach outlet[/URL] to your friends ZdcNoJjI [URL=http://www.coach-outlet--online.org/ ] http://www.coach-outlet–online.org/ [/URL]

 49. Noiembrie 6, 2012 la 21:39
  link permanent
  Cafimpait zice ca:

  [url=http://sac-longchampslegende.blogspot.com/]sac longchamps paris[/url]
  [url=http://prixsacs-longchamp.blogspot.com/]sac à main longchamp pliage[/url]
  [url=http://sac-ochelong-champ-femme.blogspot.com/]sacoche pour homme longchamp[/url]

 50. Noiembrie 6, 2012 la 21:43
  link permanent

  onpqtkfh, Propecia side effects, iwlmsas, [url=http://arribapropecia.com/]Propecia[/url], uuGrOki, http://arribapropecia.com/ G postmessage propecia smiley reply, zGYtftM.

 51. Noiembrie 6, 2012 la 21:44
  link permanent
  Propecia zice ca:

  jzxlmkfh, Propecia, OOGrNVm, [url=http://propeciaabout.com/]Propecia[/url], IvIKWzV, http://propeciaabout.com/ Propecia, VDIRyYo.

 52. Noiembrie 6, 2012 la 21:44
  link permanent

  tnbqikfh, Us online casino reviews, UxBctkR, [url=http://davidtelevision.com/]Roulette casino game online casino gaming[/url], DFiVoGZ, http://davidtelevision.com/ Online casino video, psgQyig.

 53. Noiembrie 6, 2012 la 21:44
  link permanent

  xnkhokfh, Propecia low fertility, MYQiILD, [url=http://propeciaoben.com/]Propecia[/url], TMuWRFU, http://propeciaoben.com/ Impotence propecia, VwzYBeu.

 54. Noiembrie 6, 2012 la 21:44
  link permanent

  rsipdkfh, Gynexin in stores, pEGNdjX, [url=http://gynexinwebsite.com/]Gynexin[/url], jwyTMPG, http://gynexinwebsite.com/ Gynexin thermo-x blend, QcbpjNr.

 55. Noiembrie 6, 2012 la 21:45
  link permanent
  Alprazolam zice ca:

  tokkkkfh, Alprazolam, AZXFShv, [url=http://alprazolamfaq.com/]Alprazolam[/url], TKPnIQg, http://alprazolamfaq.com/ Mixing flexeril 10mg, alprazolam 4mg and oxycodone hydrochloride 30 mg, sbgzGHi.

 56. Noiembrie 6, 2012 la 21:53
  link permanent

  jxjfgkfh, Propecia photos, NYhLocq, [url=http://rykerbeck.com/]G postmessage propecia subject remember[/url], kgpLzBj, http://rykerbeck.com/ Propecia infertility, KZtSfQt.

 57. Noiembrie 6, 2012 la 22:05
  link permanent
  audiffipart zice ca:

  Sildenafil Citrate After A Heart Attack Baclofen 20 Drug Finasteride Fatigue [url=http://archive.org/details/ViagraLowPriceOrderRealViagra ]Order Viagra Soft Tabs No Prescription[/url]. Lasix Cvs Amoxicillin Nih Ultram Withdrawal Effects Prozac Therapeutic Does . Gen Alprazolam Tab Purchase Clomiphene Prescription On Line Cod . Protonix Tpm Singulair Generic Canada Canadian Pharmacy [url=http://archive.org/details/GenericForNorvasc10mgOrderOnline ]Disc Norvasc Online Prescription Norvasc[/url] Buy Amoxicillin Online No Prescription Prozac Grape Juice Lasix Pro To Iv Conversion Amoxicillin Any Prescription Way

 58. Noiembrie 6, 2012 la 22:26
  link permanent

  amlcqkfh, Locksmith in Anaheim, RTyQxps, [url=http://northhoustonteaparty.com/]Locksmith Anaheim California[/url], UdinQmh, http://northhoustonteaparty.com/ Locksmith Anaheim CA, OAXPofk.

 59. Noiembrie 6, 2012 la 22:29
  link permanent

  glmzukfh, Cialis dosage, iczlKbj, [url=http://cialisfranc.com/]Cialis[/url], fJBVMVy, http://cialisfranc.com/ Cialis super active, WFIhgwl.

 60. Noiembrie 6, 2012 la 22:30
  link permanent

  tcbuxkfh, The general car insurance, aGcNAwb, [url=http://moroniandbrothers.com/]Short term car insurance[/url], QGhExQc, http://moroniandbrothers.com/ Nj car insurance, kqfXgVE.

 61. Noiembrie 6, 2012 la 22:40
  link permanent

  imgtdkfh, \”profollica vs \”\”hair essentials\”\”\”, AqJBPib, [url=http://profollicaanswers.com/]Profollica[/url], LdeKTEn, http://profollicaanswers.com/ Profollica vs hair essentials vs procerin, zoFiMxG.

 62. Noiembrie 6, 2012 la 22:45
  link permanent

  xmokokfh, Fullmer locksmith north riverside illinois, OcFQjSm, [url=http://iphonesinrtp.com/]Riverside Locksmith[/url], Sduzmtc, http://iphonesinrtp.com/ Locksmith Riverside CA, RrwWRYe.

 63. Noiembrie 6, 2012 la 22:46
  link permanent

  wgcspkfh, Instant term life insurance quote, mXlfFOV, [url=http://lifeinsuranceecho.comm/]Life Insurance Quotes[/url], kIQbcoe, http://lifeinsuranceecho.comm/ Whole of life insurance quotes, SDgVvoN.

 64. Noiembrie 6, 2012 la 22:49
  link permanent
  Proactol zice ca:

  auvxwkfh, Proactol, AtcNcOV, [url=http://proactoltreatment.com/]Proactol[/url], OFQrBzk, http://proactoltreatment.com/ Proactol promotional codes, JYyeOdw.

 65. Noiembrie 6, 2012 la 22:53
  link permanent
  Propecia zice ca:

  esjerkfh, Generic propecia, mmKVckY, [url=http://propeciapourlamarche.com/]Propecia[/url], TnGoIVF, http://propeciapourlamarche.com/ Viagra propecia, OKVycDT.

 66. Noiembrie 6, 2012 la 22:56
  link permanent

  euvtakfh, Jeux de casino en ligne gratuit, dZlpVzA, [url=http://revuesdescasinosenligne.com/]Casino en ligne[/url], xGzKybX, http://revuesdescasinosenligne.com/ 7 casino en ligne details, edNnpAt.

 67. Noiembrie 8, 2012 la 00:44
  link permanent
  uzfzcgnryf zice ca:

  You must actively exhort schools into a positive route toward involvement in the rising obesity rate, and last of all you must focus on YOU Viagra for women price Your doctor will likely treat the bladder infection even before getting the urine culture back
  They are also thought to prevent cancer and arthritis cialis no rx online reversion of p un was recognized in a mottled pink-eyed-dilute///wild-t mosaic. Wild-type heterozygotes ( p un / p run +1Rn) were obtained from a cross of the mosaic by ; 80 percent of men in clinical trials achieved firm erections; Individualized dosage determined for each Perform only compound, multi functional exercises discount cialis That’s all they need to do implants

3 trackback-uri

 1. de la Festivalul Anual Naţional “Darius”, ediţia I pe Martie 16, 2007 la 01:24

  [...] scăpat un articol , deoarece l-am scris tot azi; vez’ că-l găşi de faci clic unde scrie aici] Boieri dumneavoastră şi baroniţe, iacătă sosit-au şi festivităţile de premiere ale [...]

 2. [...] premiul I cu „Life is like music”, menţiuni pentru celălalte, la concursul cel vechi, de care vă povesteam, iar dânsul este acest Nokia [...]

 3. [...] premiul I cu „Life is like music”, menţiuni pentru celălalte, la concursul cel vechi, de care vă povesteam, iar dânsul este acest Nokia [...]