“Tristă este căprioara”…

sari la comentarii

ADĂUGIRE ULTERIOARĂ PESTE PUPĂZĂ [nu, n-o să tot cârpesc Jegele prezent, la un moment dat chiar o să public un articol nou]

Pentru că sunt un galant, voi promova din ou concursul lui Nenea Cosmos, într-o re-editare a ceea ce odată era cel mai miÅŸto blogăr (eu), iar acum se cheamă blogul “Magnific“. M-am aÅŸezat confortabil în jilÅ£ul de juriu, pentru că aÅŸa au dat exemplu grandioÅŸii-adică-nu blogări, după ce-au câştigat un concurs ÅŸi ÅŸtiau că-l pierd pe următoriul. Eu am ales cu.

În acest sens, oarecum creativul Blegoo a făcut şi nu a cerut în mod special să afişez acest simpatic promoţional online:

ULTERIOR!

Beuturi1

DECI, DUMINICĂ, AŞADAR! Se ţine ediţia aniversară (adică a 3-a, mai concret) a întâlnirilor dez- sau prost organizate, acum mai bine organizate, AD-HOC! Petrecerea de online se va ţine offline, dând şansa tuturor să aibă o viaţa reală, în birtul preferat intitulat Le General (pe Eroilor, nr. 18), de la orele 20:00 (seara).

Intrarea se face pe bază de uşă, dar, pentru ca să fim mai mulţi, eu am sugerat că să se vină cu prietenele (pe care să le schimbăm între noi, în ordine descrescătoare a traficului), respectiv prietenii, care să stea şi să tacă din gură, decât să se bage-n seamă ca fraierii.

Eu vin disponibil, ca să fie loc de variat. Tot ca să fim mai mulÅ£i, fiecare poate (ÅŸi este sugerat a) invita unul sau mai mulÅ£i alÅ£i blogări, preferabil necunoscuÅ£i (de ei înÅŸiÅŸi sau restul) cu scopul de a se – stupoare! – cunoaÅŸte. Eu, spre exemplu, mereu am fost curios cine sunt de-adevăratelea Groparu ÅŸi Licurici. Åži nu ÅŸtiu dacă m-am cunoscut, dar aÅŸ vrea, chiar dacă are blog pe blogspot, cu domniÅŸoara asta, pentru că s-ar putea să fie una cu care vorbeam pe mIRC mai demult, deÅŸi nu cred. De asemenea, am ales alte două bloage la întâmplare: ăsta ÅŸi asta. Să vie. Åži, în plus, pe asta, că dacă-i aia care cred eu, e o proastă ÅŸi imbecilă. AÅŸa că o rog să vină. Åži ăsta, dacă îi să se potrivească cu precedenta de care vă ziceam, deÅŸi nu-s convins că-i din Cluj. ÃŽmi reÅ£in dreptul căci, dacă-s niÅŸte persoane de tot căcatul, să nu vorbesc cu ele, chiar dacă eu le-am invitat. Fiecare ce l-am chemat tre’ să invite alÅ£i neplăcuÅ£i oaspeÅ£i la rândul lui/ei/lor.

Detalii aici. Paharele furate de Psaico de aici. Ania poată să nu vie, este anti-invitată de mine personal, mulţumesc.

Beuturi

***

Mare atenÅ£ie, că în articolul acesta apare sânge, într-o poză, mai jos. Ca să nu vomitaÅ£i pe tastatură, mă refer. Nu e scârboasă. Doar apare sânge ÅŸi poate, dacă sunteÅ£i mai sensibili,  o să plângeÅ£i. Vă zic, numa’.

Ştiţi ce fac eu cu localurile ălea unde dau apa firicel la robinet, ca să nu consume (şi nu din porniri ecologice)? Păi, le-nfund buda cu hârtie igienică.

A venit, deci, precum bine ştiţi, bicicleta cea divină. După ce m-am dat pe dânsa până mă durea coccisul şi nu mai ştiam umbla, m-am confruntat cu problema cea mai mare (nu, nu aripa vopsită corcit cu talentul artisitic al lui Radu, că aia sălăşluieşte de mult sub pat, departe de ochii copiilor): depozitarea sa.

Dat fiind caracterul său de legendă, bicla este sortită să atragă atenÅ£ia tâlharilor care colcăie la tot pasul. De fapt, este într-atât dă măiastră, că-mi vine să o fur chiar eu de câte ori o văd, până-mi amintesc că-mi aparÅ£ine. BiÅ£a ar convinge ÅŸi o virgină să o fure. Nu ÅŸtiu de ce o virgină n-ar fura, da’ încerc să surprind că oricine. Å¢oagla este o fiică de-mpărat. Unde “mpărat” nu vine de la “cumpărat”, deci de aceea trebuieÅŸte subtilizată.

Situaţia ei specială contravine însă flagrant cu nevoia mea medicală de a mă beţivi zilnic în toate birturile în care apuc, în contrast cu a utiliza bicicleta, dacă tot ar fi trebuit să sparg 450 de euro pe ea (în cazul în care n-o primeam ofrandă). Este imperios necesar, deci, să găsesc metode s-o protejez nu doar de furt, ci şi de vandalism.

ÃŽn această ordine de idei, am pedalat la un depozit de feronerie, localizat la periferia oraÅŸului (despre care, pentru a nu-i aduce prejudicii de imagine prin asocierea cu Jeg, nu vom zice că-i Praktiker), în vederea procurării unui lănÅ£oc de câţiva giga buni ÅŸi niÅŸte lacăt cu parolă, cu care să leg Å£ogleta de garduri. Aici m-am confruntat cu primul paradox în securitate: oamenii de la protecÅ£ie ÅŸi pază, cam de-o generaÅ£ie cu bunicu’ Petrică, nu-mi dădeau voie să las bicicleta în holul lor, fiindcă afară era neprotejată, ca să intru în magazinul lor, de unde să-mi procur obiectele cu care s-o protejez. Dacă nu era să desemnez niÅŸte body-guarzi pensionari s-o observe triangulat (pentru că nu se puteau deplasa fără cârje), nu m-ar fi surprins deloc să-mi fie furată cât îi cumpăram anti-furt.

***

La primbăriche, prin oraÅŸ…

Primbarique

***

După achiziÅ£ionarea celor necesare, am dezvoltat următoarele metode de a-mi feri mijlocul de transport, suprapus pe harta vieÅ£ii mele nocturne de societate: (a) la Vlad Sulea Augustin, la doar o plăcută borală distanţă de localul La Gazette; (b) dacă Pub – în casa scărilor de la Vitrina, cu mare precauÅ£ie, considerând că bătrâna din acelaÅŸi imobil cheamă mascaÅ£ii când se-ntoarce discul de la contorul de apă caldă, măcar ÅŸtiu că odată introdusă, n-o mai fură nici Tom Cruise; (c) pe balconul Le General, când în Le General; (d) pe balconul Le General, când în Janis; (e) pe balconul Insomnia, când în Insomnia.

O metodă în plus de siguranţă, pe care o recomand şi altor biciclişti: se face card depozit la ING; se utilizează cămăruţele anexe acestui serviciu, răspândite pe tot cuprinsul patriei; se leagă bicicletele de verigile de oţel aferente, în prealabil sudade de seiful bancomatului. Cercul posibililor suspecţi se reduce astfel doar la ceilalţi clienţi, surprinşi în imagini de camerele de supraveghere, care cu uşurinţă pot fi obţinute de Sorel-Mihai, care, din câte am înţeles, se pricepe cu Internetul şi calculatoarele.

Era un articol pe net, că cică bărbaţii ar fi mai pricepuţi în a depista infidelitatea decât omoloagele lor feminine. Dedus, firesc, dintr-un studiu. Eu aş duce acest studiu mai departe şi aş conchide că asta se întâmplă fiindcă femeile înşeală ca să le vadă bărbaţii lor! Pe când bărbaţii înşeală CA SĂ FIE CU ALTELE şi de cele mai multe ori se ascund! Şi o fac cum trebuie.

BărbaÅ£ii au metode, strategii, ÅŸiretlicuri, îşi găsesc toate ciudatele, fac scenarii. Femeile au “prietenul cel mai bun”. Femeile presupun din oficiu că bărbaÅ£ii le înÅŸeală, chiar dacă nu este mereu aÅŸa, pe când bărbaÅ£ilor nu le pasă, chiar dacă se-ntâmplă tot timpul. Nu vorbim aici de bărbaÅ£ii ăia isterici care chirăie prin cluburi ÅŸi fug pe străzi, că ăia-s un fel de femei.

Ca să nu ieÅŸiÅ£i în pielea goală pe străzi, stropiÅ£i cu sânge: nu mâncăm ficat de căprioară dimineaÅ£a la micul dejun, nici nu ieÅŸim în familie la vânătoare. Patrupedul deja decedase ÅŸi nu de mâna noastră, vă rog să vă reveniÅ£i. ÃŽn condiÅ£ii naturale. Nu de un “act sportiv”. Nici nu încurajez asemenea comportament, mie-mi plac animalele, am chiar câţiva prieteni care sunt animale. E doar faină poza. Una mai faină, deci nedemnă de Jegul ăsta, tot cu Bambi, la Dacian.

TristaEsteCaprioara

6 comentarii

zi si tu ceva
 1. Septembrie 16, 2021 la 19:23
  link permanent

  twitterda profilime bakanlari g?recegimi hi? sanmiyordum 🙂

 2. Septembrie 16, 2021 la 20:02
  link permanent
  Lisalig zice ca:

  xenical singapore price

 3. Septembrie 17, 2021 la 09:07
  link permanent
  Wheeple zice ca:

  http://buyplaquenilcv.com/ – Plaquenil

 4. Septembrie 17, 2021 la 19:15
  link permanent
  Marklig zice ca:

  female viagra

 5. Septembrie 18, 2021 la 06:16
  link permanent
  actioro zice ca:

  priligy results

 6. Septembrie 18, 2021 la 11:22
  link permanent
  Marklig zice ca:

  prednisone canada prices

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)