Titlu permanent

sari la comentarii

Am promis că vă ţin în temă cu orice pas al proaspetei mele relaţii. Iar fetii i-am spus că n-o să apară în fiecare articol de pe Jeg. Aşadar, în ultimele desfăşurări de evenimente: m-a întrebat de ce nu m-am pus comitted pe Hi5. Intenţionez să iniţiez un “şapău“, de frunte de articol, cu cele mai recente detalii, împrospătate la oră, iar jos un crawler rulant cu rezumatul fiecărei zile.

Vă întrebam, de ceva timp, dacă nu sunteţi pe deplin convinşi că se apropie sfârşitul lumii, aducând ca argument decisiv faptul că Moafle răspunde la alarma de trezire de la telefon. Vin acum şi vă aduc încă o dovadă limpede, imposibil de confruntat: azi am primit un mass-message cu o rugăciune. Desigur, se integra la modelul standard, cel pe care trebuie să-l trimiţi la un număr dat de persoane, altfel făcându-te pasibil de diverse consecinţe neplăcute.

LiviaMassDivin

Dar, în sinea sa, era o închinăciune digitală veritabilă. Mi-aş fi făcut cruce, dacă ar fi existat un emoticon adecvat. Fata de la care l-am primit a justificat ulterior că vrea să impresioneze un băiat şi de aia s-a gândit să dea mai departe. Iar eu mă-ntreb, oh, tu, lume, DE CE?

Şi, dacă tot suntem la subiectul religie, haideţi să trecem la altceva.

În nişte pantaloni care oricum favorizează dubioase umflături imaginare şi care mă pun, în diverse cercuri profesionale, în ipostaze fără de ieşire, zilele astea am avut nişte cât se poate de reale probleme cu erecţii foarte veridice. Ştiu, o să-mi spuneţi că mă plâng deşart, că acum am pe cineva responsabil de acel departament şi nu e cazul să mai vin cu scuze de astea ieftine. E drept, e drept – n-ar trebui să-mi stea nimic în cale. Bun, dar vă explic sincer că fix deoarece proaspăta angajată în haremul Jeg este foarte bună la ce trebuie să facă (a nu se înţelege că se chiar ocupă), de aia şi problema asta nou apărută, imposibil de prevăzut chiar şi pentru veleităţile mele manageriale. Vă rog să aveţi fărâmă de înţelegere, nu e uşor să mă ridic de la masă, când mă cheamă şeful, într-o mansardă cu 20 de oameni şi să uit că port pantalonii mei preferaţi, care încurajează protuberanţe inghinale. Săracuţii colegi, aproape că s-au obişnuit deja. Dacă nu vin o zi la lucru cu pula sculată, au impresia că m-am tuns, că am slăbit.

***

Alt fapt pe care l-am remarcat este că fiecare cinematograf este dotat prin reglementări europene cu câte un boschetar propriu. Este obligatoriu ca acesta să stea în primul rând şi are responsabilitatea să anunţe privitorilor, într-o engleză stricată, ce replică urmează în film. Consider asta o îndeletnicire foarte pasională, fiindcă, dacă ar face-o doar de frig, n-ar sta încotoşmănaţi până la frunte cu toate hainele pe care le posedă.

***

Dar, să fie clar, dispecerele de taxi la care fac comandă s-au decis: mă cheamă, totuşi, Dani, n-are rost să tot insist cu Darius. Plus că taximetriştii oricum înţeleg şi îl aşteaptă pe Radu.

***

Şi am ajuns la concluzia implacabilă că toată industria asta cu manechinele din magazine care trebuie să fie cât mai apropiate ca aspect de o fiinţă vie ar face bine să se cam oprească. Mai ales când vânzătoarele încep să fie mai de plastic decât ele. Iar alea false, primele, fac herpes…

ManechinCuHerpes

***

CerceiSIPirs

[mulţumim, Odeaţă, pentru această producţie foto de excepţie, atât ca temă, cât şi execuţie şi viteză de reacţie]

50 comentarii

zi si tu ceva
 1. Decembrie 5, 2007 la 02:28
  link permanent
  Gramo zice ca:

  la ultima poza, poate e gaura de pîrş; adica, daca ai acasa un pirs batran si nu poate sa isi sape singur gaura in care sa se ascunda…

 2. Decembrie 5, 2007 la 02:28
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Darius, eşti dus!! Tu nu mai ai scăpare / salvare!

  La faza cu “…au impresia că m-am tuns, că am slăbit.” am râs ca prostu’ 5 minute. Nu estem normal la tine.

  Ai grijă, fata aia, dacă o mai ţii mult aşa şi mai scrii multe din “casă”, o să te lase. Şi iar plângi p-acilea că nu te vrea nimeni.

 3. Decembrie 5, 2007 la 02:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, tura asta, dumneaei o corectat greşalele. Sărăcuţa, nu se implică în politica editorială. Tace şi înghite. Acuma, mă-nţelegi şi tu. Acceptă, am vrut să zic 😀

  Gramo: Ce exte acest pârş, de sapă găuri? 😀

 4. Decembrie 5, 2007 la 10:43
  link permanent
  manole zice ca:

  Am două întrebări :
  1. problema cu erecţia ai avut-o înainte sau după ce-ai cunosccut fata?
  2. şi în cazul în care e după, atunci de ce insisti ?

 5. Decembrie 5, 2007 la 10:50
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dari, pirsu'(ortografiat cum zice gramo-ca’s la age. si n-am diacritice) ii o ruda din europa de est, arealu’ romania al cincilei, ma! si chiar o don’soara din cluj, specialist biolog de anvergura face un studiu exuasiv despre dumnealui, pirsul; apropos de domnisoare io atit indrasnesc sa spun paralel cu politica editoriala

 6. Decembrie 5, 2007 la 11:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Manoleo… cam în general, aşa, cumva. Cu consecvenţă, aş zice. Iar punctul 2. te rog să i-l adresezi chiar însei dânşii, despre care discutăm. Să-şi asume, vă spui! 😀

 7. Decembrie 5, 2007 la 11:39
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  asadar, despre asta vb in “articolul” trecut? stiam eu ca nu are rost sa citesc. Sunt de acord si cu ala care o zis ca de ce mai insist si cu restul….. tin sa-i multumesc domnisoarei? vera. multumesc pt parerea ta. oricum parerea lui darius m-a marcat, drept consecinta, nu cred ca voi mai scoate o carte cu restul iscaliturilor mele. apropo ai zis ca faceam 50…da nu ai zis in cate zile…:)

 8. Decembrie 5, 2007 la 11:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  În toate, desigur.

 9. Decembrie 5, 2007 la 12:21
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  nu! nu ai inteles…. in cate zile faceam 50 de bucati adunate(zilele)! …..se pare ca nu doar organul genital e cu capul in “nori” :))

 10. Decembrie 5, 2007 la 12:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  În toate zilele.

 11. Decembrie 5, 2007 la 12:25
  link permanent
  Vera zice ca:

  Cristo, posteaza-le pe blogul meu cel fara de trafic si necunoscut. 😛

 12. Decembrie 5, 2007 la 12:42
  link permanent
  manole zice ca:

  las’ că-ţi trece! ce vrei tu…

 13. Decembrie 5, 2007 la 15:08
  link permanent

  Pirs-pierce-piercing DUHHHHHHHHHHHHHH halal cultura de mall ai si tu mah

 14. Decembrie 5, 2007 la 15:13
  link permanent
  TehAuthor zice ca:

  Hehe iti dai seama ce probleme o sa ai in 2 mai al anului viitor, daca nu iti rezolvi problema erectila pana atunci, cand o sa fie ziua mondiala a chilotilor liberi, mai exact celebra NO PANTS DAY.

  pentru mai multe detalii vizitati http://www.nopantsday.com/wp/

 15. Decembrie 5, 2007 la 15:48
  link permanent
  mirmen zice ca:

  razvan antonescu din ce film e /:) 😀

 16. Decembrie 5, 2007 la 16:40
  link permanent
  Gramo zice ca:

  pe scurt (fiindca tocmai s-a cacalit Razvan): pîrşul e un animalut mic si simpatic care umbla tiptil printre frunze uscate şi face: “pîrş, pîrş, pîrş,… etc.” (sau poate face cu î din a, fiindca e, ca toate rozatoarele de talie mica, varzete la ortografie)

 17. Decembrie 5, 2007 la 16:48
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Darius, tu tii mass message-ul asta de la Pasti sau Livia este putin cam entuziasmata, si a uitat care-i postul mare, postul mic, postul mijlociu, si altele…? Sau poate stiind ca ii ia ceva timp unui mass message sa ajunga la toata lumea, deoarece sunt si oameni de-astia reticenti precum tine, si-a dat seama ca nu mai are nici o sansa de reusita cu un mesaj pt postul Craciunului, si a trecut direct la postul mare…

 18. Decembrie 5, 2007 la 16:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ măcar face etc. fără să pună virgulă.

 19. Decembrie 5, 2007 la 17:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, da’ Iisus ăsta al Liviei s-a pus pe cruce acum, la naştere, aşa, de probă, să-i ia măsurile doar. Ca să nu zic massurile.

 20. Decembrie 5, 2007 la 19:08
  link permanent
  Oana zice ca:

  Darius?, ce ti-a facut fata aia? Parca nu mai esti tu, zau asa.

 21. Decembrie 5, 2007 la 19:35
  link permanent
  Darius zice ca:

  Hopaaa! Prima adversiune…

  Da’ cine-s, mă rog?

 22. Decembrie 5, 2007 la 20:42
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  pt vera. ai sau doar ziceai? macar acolo nu s-ar uita nimeni asa as avea drept scuza faptul ca le-am facut publice numa ca nu plac nimanui :)) bine ma darius fie cum vrei tu!!!!

 23. Decembrie 5, 2007 la 21:05
  link permanent
  Vera zice ca:

  Am! Cam anonim, ce-i drept, dar am. 😀

 24. Decembrie 5, 2007 la 21:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Se-nfiripă ceva?…

 25. Decembrie 5, 2007 la 21:37
  link permanent
  Vera zice ca:

  Ce s-a-nfiripat intre tine si domnisorica DE PE hi5. 😛

 26. Decembrie 5, 2007 la 21:39
  link permanent
  Vera zice ca:

  NOOOOOT!

 27. Decembrie 5, 2007 la 21:44
  link permanent
  mcDreamy zice ca:

  groza, un lucru e cert : tu de-acum gândesti cu cracii, cel putin pentru o vreme. iar pseudo-postingul tau e doar un prilej/pretext sa dai vorba-n lume ca iti cânta viori in cap si mai stiu eu pe unde ( de arati tuns si slabit si mai stiu eu cum, ca un motan vagabond si jegos).

  daca fata aia exista intr-adevar ( si stie sa si citeasca ) atunci ar trebui sa faci niste exercitii de discretie, bai, ce dracu’ ! altfel te vad deja eunucizat la modul sângeros, cu voce de cuopchil de cor catolic si mai pupi tu fata care sa se tzuce cu tine pe la colturi când vei avea tu 40++ de ani si vei plati $$$ pentru asta.
  altfel…sa-ti fie de bine, tolomacule 😀

 28. Decembrie 5, 2007 la 22:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, cvasi-eunucizat am fost. Voce de copchil am. Fete nu prea ţuc. Ne-ncadrăm. Plus că articolaşu’ e deja în faţă, au trecut episoade despre ea, n-ai prins tu pilotul, n-ai fost atent cu privire la relaţia pe care, sărăcuţa, nu o vrea dezbatere publică.

  Da’ în curând lumea o să fie supra-saturată de subiect şi din părţi bârfă. Tot ce se bârfeşte se va face aici, supravegheat, sub propria mea influenţă şi supraveghere. Sunteţi liberi să zburdaţi în frumosul ţarc ce vi l-am construit. Şi, iată!, vă zic, la fel ca şi cu articolele despre cum nu-s bun la pat, ca element de manipulare, iar voi tot n-o să vă prindeţi… La pariu? 🙂

 29. Decembrie 6, 2007 la 10:43
  link permanent
  ovidiu666 zice ca:

  da! 2 mici comentarii… fata e mandra ca vb de ea pe blog-ul tau, dar va vrea mai mult (nume, poze, declaratii de dragoste), iar cand ii vei satisface poftele necuvenite (eu sper sa n-o faci), va zice ca ai atentat la imaginea ei nesifonata pana in acel moment.
  2. eu zic sa organizam un mars de protest impotriva acelor manechine! e naspa rau sa treci pe strada si sa intorci capul dupa manechine! e chiar jenant… 🙂

 30. Decembrie 6, 2007 la 11:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi nu-ţi tot pune linku’ după fiecare comentariu, ca să ţi-l tot şterg, că oricum ţi se pune subt nume…

 31. Decembrie 6, 2007 la 12:17
  link permanent
  Lavinia zice ca:

  Faza cu “Cat de mult ma iubesti? Uite atata. Si a fost rastignit” parca e un nou banc cu Isus…

 32. Decembrie 6, 2007 la 12:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, chestia asta cu religia mă amuză şi pe mine tot mai mult. 😀

 33. Decembrie 6, 2007 la 17:27
  link permanent
  ovidiu666 zice ca:

  da sa traiti! dar spamu’ face mult. :))
  hai nu te supara! zambeste! 🙂

 34. Decembrie 6, 2007 la 17:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Face că enervează. Dacă cineva vre’, dă click. Altfel se simte agasat şi violat şi murdar. Deşi targetul tău pot fi nimfomanele, ş-atunci…

 35. Decembrie 6, 2007 la 19:29
  link permanent
  andreanum zice ca:

  mah groaza tu te-ai apucat de fumat? si ai corupt-o si pe a mica? nu ti-ar fi jena obrazului sa ne mintesti precum o faci? te ascunzi cu ea prin coclauri de stradute intunecoasa CA SA FUMEZI??? Ca de pupat nu se vede din poze, pare doar ca palmati ceva acolea, prin guri. Te spun lu mirmen daca aflu ca fumezi, sa stii!

 36. Decembrie 6, 2007 la 20:28
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  darius te asigur ca intre mine si vera nu e nimic altceva decat….foarte mare distanta metaforic si la propriu. asta nu inseamna ca e exclus ca pe viitorul f indepartat sau nu, daca exista posibilitatea si partile sunt de comun acord, sa se infiripe ceva. desigur mai intai ar trebui sa ne vedem si sa ne cunoastem. asa ca stai relaxat…deocamdata. si apropo dariuse: tu stiai ca lia imi este verisoara? la fel si surorile ei? 🙂 culmea e ca nu am aflat decat abia anul acesta de 4 luni….e o poveste lunga…. si cand am gandesc ca tu te laudai cu ea prin sectie….. culmea…si chiar te vazusem cu ea in oras odata sau de 2 ori … da ai dreptate sfarsitul lumii e mai aproape decat credeam. 🙂

 37. Decembrie 6, 2007 la 20:31
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  pt vera. zi-l dara! daca doresti.

 38. Decembrie 6, 2007 la 20:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aia era Andreanum, care mă zice. Concentrează-te, Monteo.

 39. Decembrie 6, 2007 la 20:45
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dari,mami, nu mereţi, tu şi monte cristo,pe mirc…p’aci ‘nainte…:P

 40. Decembrie 6, 2007 la 20:48
  link permanent
  Vera zice ca:

  Sa zic? Da-i clic pe nume. :))

 41. Decembrie 6, 2007 la 21:00
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  se teme ca am sa-i sparg id si am sa-i fur toate mandrele…..nu ca am mai facut asta , era doar o idee. si taci ma ca tin f bine minte ca ziceai ca o cheama lia! nu mintii! 🙂

 42. Decembrie 6, 2007 la 21:34
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  m-am pierdut….era ala cu gmail.com?….nu-i de mine enternetu aista…. m-o bolunzat aistea… 🙂

 43. Decembrie 6, 2007 la 23:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Băiat! Deschide şliţu’ şi dă click pe unde scrie Vera, în afară de aici.

 44. Decembrie 6, 2007 la 23:51
  link permanent
  ovidiu666 zice ca:

  nimfomanele… hmmm… n-am privit din perspectiva asta. :))

 45. Decembrie 7, 2007 la 01:46
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Eu zic că a venit momentul să-ţi înfiinţăm fan-club (asta dacă nu ai deja unul).
  Prea multe informaţii cu caracter personal, chiar initm, cu miros de mondenitate în ultimul timp…
  Aşa că mă gândeam… Un locşor pe vastul internet unde don’şoarele să poata ovaţiona în linişte, fără frică, unde să poţi să strangi tone de răspunsuri penibile extremiste… şi unde să poţi posta cu regularitate sub formă de zvon tot felu de informaţii picante despre ce ciorapi ţi-ai pus în nu`ştiu ce zi. Şi cu atât mai mult unde să poţi să-ti dezbaţi ultimele cuceriri si idile fără grija că ar trece pe-acolo cei neinteresaţi de astfel de lucruri…
  Cât despre jeg… mai comentează şi tu un articol de revistă, o poză de ziar… de-alea… de-ale jurnaliştilor…

 46. Decembrie 7, 2007 la 19:29
  link permanent
  Cornel zice ca:

  Good point Alexandra.

 47. Decembrie 8, 2007 la 00:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aşe este, Alexandră. Şi să se facă death-match între cluburile de fane. Cornel – “aşa este” şi la tine. Aprob. Dar nu-s de acord cu a chiar mă speti cu Jegul, deci voi da mai departe exemplu de decadenţă, cum am întreprins şi până acum.

 48. Decembrie 8, 2007 la 11:44
  link permanent
  Laura zice ca:

  Recenzii de ziare şi reviste avem la tot pasul, dar unde să mai găsim noi aşa o redare amănunţită a depravării cotidiene? 🙂

 49. Decembrie 8, 2007 la 16:25
  link permanent

  Tu vezi herpes , eu vad sex oral 🙂 . Foarte fain (doar suntem din/in Ardeal) blogul .

 50. Decembrie 8, 2007 la 17:12
  link permanent
  Darius zice ca:

  Eu nu prea văd/pup sex oral… Că de aia am văzut herpes. Mă rog, în ordinea asta de idei, nici herpes nu prea văd/pup, da’-nţelegi tu. 🙂

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)