Sunt atât de credincios, de m-a pus Dumnezeu pe ignore

sari la comentarii

EDITARE ULTERIOARĂ: Jegul (punct ro) intră în perioadă de suspendare nedeterminată, până când Toader de la comentarii decide să inventarieze toate concursurile la care eu n-am dat premiile fără de valoare, ca să le pot da câştigătorilor fără de valoare.

Nu voi mai scrie un articol, până când mai sus şi mai jos numitul nu îmi prezintă întregul raport competiţional.

Notă: Ba voi mai scrie, după mult timp, iar dacă se va ajunge la asta, din cauza lui Toader de la comentarii nu se vor mai da premiile. Niciodată. Remediaţi situaţia.

[acuma citiţi tot, nu căăă... să vedem rezultatele şi gata]

Ce mă îmbucură pe mine enorm este când caut ceva pe Google, iar el îmi sugerează cu superioritate o altă scriere decât a mea, la ce mă interesează pe mine, fiindcă a mea dă prea puţine rezultate. Iar când accept soluţia lui… mă duce la zero găsiri.

Mă sună ieri Arpi. Îl ştiţi. Şi mă sună să mă anunţe festiv că eu sunt persoana ingrată ce a fost responsabilizată voluntar de către el să mă deplasez la fosta lui prietenă, de unde să-i împachetez şi aduc boarfele, pe care şi le-a uitat acolo în urma cruntei separări. Să i le recuperez, deci, înainte ca domnişoara în cauză să le dea foc într-un îndelung procedeu de vrăjitorii şi blesteme.

Bine. Accept, fiindcă sunt un prieten de bază şi de caracter. Mă expun la a păşi în bârlogul degradării, care cândva era palatul de cleştar. Sunt de acord orbeşte să mă expun oprobiul rudelor, prietenelor isterice cu unghii şi dinţi şi fostei mame soacre. De ce? Fiindcă dihania cealaltă s-a decis subit să zburde spre orizonturi mai luminoase. Zic, deci, căci mă înduplec.

Sun pe fată, mă ploconesc, îi explic situaţia injustă în care mă regăsesc fără voie, îmi exprim amabil regretul neprefăcut pentru cele întâmplate şi-i explic franc cum îmi pare sinceramente rău că trebuieşte să ne vedem în asemenea context nedrept.

Evident că ea mă tratează de parcă află de la mine că fostul ei şi-a lăsat bulendrele la ea, aşa că trebuieşte să-i narez de la început toată istoria cu el, de la începutul problemelor şi până la momentul iminentului declin… şi mult după, mai-mai s-o fac să plângă, după care s-o liniştesc şi să reiau cu interesu’ telefonului…

Fiindcă, între noi 1000 fie vorba, Arpi mi-a promis că, dacă mă duc după catrafuse, pot să-mi aleg ORICE dintre ele, extinzând până la toate, în afară de blugii lui Lee.

Zis şi făcut. Acuma aştept să fiu contactat de Cosa Dânsei, să pot purcede după târfele vestimentare. Fiindcă, normal, a rămas ca ea să “aibă vreme” şi să “le adune”, deşi eu sunt convins că-s de mult în saci de gunoi, stivuite între uşile de la intrarea-n bloc.

***

PanouMareDeci v-am zis căci Sia s-a enervat din ceva de pe panoul ăsta. 186 de comentarii v-aţi tot spetit să aflaţi ce e şi vreme de 181 n-aţi reuşit. Bine.

Ca să mă sune Arpi IARĂ, azi, cu un mic detaliu ce l-a uitat: dacă tot merg după obiectele de uz personal, să iau într-un deget şi încă ceva ce şi-a amintit că a lăsat în urmă fără să se uite cu urmă de remuşcare.

O CÂTAMAI MĂSOAIA DE ARHITECT, din aia cu greutăţi de echilibru, cu manetuţă să o pui cum vrei tu şi cadru din fier forjat.

De ce? Ca să fie grea, evident! “Cam cât îi de mare, că frate-miu are o planşetă de aia, încape-ntr-o maşină..”, întreb eu, estimând costurile şi pagubele. “Cam de două ori cât aia.”, îmi răspunde maghiar mitic-cizat, nonşalant.

Imbecilul! Bun. Nu-i bai. I-am vândut-o deja lu’ Vlad, pe-o piadina prosciuto crudo. Ce aştept eu acum cu nerăbdare e să văz cum merg cu el, “cu băjeţii”, s-o subtilizăm pe masă de subt fardurile fetii, din interiorul imobilului, împotriva voinţei locatarilor, masă ce n-am putea-o duce uşor nici dacă ne-ar ajuta.

Ok, ok, vă spun cu panoul!

Aveţi în vedere că fătuca a făcut isterii la câteva zile după ce-i făcusem cunoştinţă cu panoul, deodată cu întreaga locuinţă, ba desigur că şi vorbiserăm despre tot ce i se părea ei ameninţător pe panou sau în afară, foste prietene, părinţi, alergii sau toate la un loc. Deci total nejustificat, doresc să insinuez.

Ţineţi minte ce am comentat eu cel mai vehement legat la ea? Nu tineţi, că sunteţi imbecili, vă spui eu: pozele de sfârşit de clasa a 12-a. Ca orice oameni normali, aţi dedus că ar fi absolut imposibil ca fata să se fi legat de ceva… la vedere, ceva la prima mână. Din păcate, n-aţi luat în calcul că nu evaluaţi o situaţie normală. Evaluaţi o convulsie emoţională.

Fata s-a luat de-o poză. De sfârşit de clasa a 12-a. Care poză? POZA! Cea mai mare. Fiindcă-n tărtăcuţele voastre feminine, voi credeţi că noi, masculinii, ne aranjăm pozele cu amice sau foste după mărime, direct proporţional cu importanţa. Dacă ne măsurăm penisurile, ne măsurăm şi pojile.

Pe panou apar trase-n chip, de la stânga spre dreapta: Jutka (fostă), Păstaie (fostă), Mahalo Girl (vedere promoţională), Noper şi soţia (invitaţie nuntă), Napoleon Dynamite (merchandise), Mih Piha (mixt), Adela (amică), Lia (fostă), eu (sfânt).

Deci a supărat-o Miha Piha. Era singura în postura de absolventă, deci unicul element ce putea concura direct cu orgoliul rănit de către mine, când am judecat dezastrele fotografice de pe un anume cont de Hi5. Cum a pornit tot?

Eu: Cum îi naşpa poza? O fi de clasa a 12-a ajutătoare, da’ îi mai faină decât pozele tale de-a 12-a…

Ei, dragii şi dragele bunicului, nu ştiam eu în acel punct implicaţiile acestei sincere şi nevinovate remarci şi dezbaterile întregi ce le va genera, atât în privat, cât şi public. Un întreg drum până la alimentară şi înapoi, cu tot cu “te aştept jos”, “mai stăteam trei fumuri şi plecam”, “eu nu mai vin”, a durat efervescentul moment de întunecime a minţii. Şi pe tot locul, ca desfăşurare fizică, până la magazin, în faţă la magazin şi revenind, pe trotuar, pe stradă, în faţă la alt magazin, pe casa scării, mi-a fost explicată care-i diferenţa dintre EAAA! (priceput?), respectiv greţoasa poză cu “poza cu aia”.

În concluzie, Sia s-a enervat deoarece exte fată, iar fetele nu se ştiu a se bucura de ce-i al lor atunci CÂND E AL LOR. Ele se bucură de ce-i al lor, când a fost al altora sau de ce-a fost al lor, când nu mai este. Vă las să vă reveniţi după aceste vorbe de profundă înţelepciune bărbătească, aşa cum rar întâlniţi.

Aşadar, fetelor, băgaţi la tărtăcuţă, iar asta să fie o lecţie dură despre viaţă, sănătate, întemeierea unei familii funcţionale, bun gust, bricolaj, sex etc.

***

Iar acum… tobe! Fericiţii câştigători. Există trei persoane care au ghicit obiectul discordiei de pe panou. Mai mult sau mai puţin explicit, da’ s-au referit direct la el.

Anca: “banuiesc ca daca ai lansat ghicitoarea publicului, raspunsul e mai putin evident decat ‘poza cu tipa care se uita pe sub sprincene’ [...]“

Bănui eronat. Da, era atâta de evident, cât voi căutaţi cai verzi pe panouri.

Purik: “Poza cu fata, sigur aia e. Ca de ce tii tu poze cu foste [...]“

Cam vag, dar bine, e cu “fata”…

Thorgis: “a deranjat-o poza tipei din centru-dreapta. [...] faptul ca i-ai infip simbolic o piuneza in cap [...]“

Primul care s-a referit exact la fată, dar totuşi a calculat greşit motivul.

fcb: “o inervato peria ceea ca de ce ai pus-o pe panou sau poza cu tipa aia cu fundal negru cu codite ca de ce n-are ce cauta [...]“

Ştii tu, Flavie, că la examen nu se pun răspunsuri incomplete sau pe jumătate corecte… Ce vrei, să-mi aleg eu între “sau”-ul ăla. Dar corect ca alternativă şi corect parţial ca argument.

***

Bine. Fiindcă sunt un spirit filotimid dar galantonic în acelaşi timp, munificient şi culanţ şi totuşi magnanim (dar şi alte cuvinte inventate sau folosite greşit), vă dau la toţi, bă. Aţi câştigat dimpreună premiul cel mic şi, într-un gest ce va extazia pişcoţelul inimei mele de miere, adică Sia, uite:

Miha5

[ATENŢIUNE: aceasta este doar o simulare compiuterizată, ruptă în Photoshop de Vlad; da, ştiu, oau!, ce real pare etc.; da' da, obţineţi cu toţii câte-o cincime de poză, iar ultima va rămâne simbolic pe panou; fiecare parte reprezintă o petală căzută ca o lacrimă din penta-floricica Jeg]

***

Aşaaa. Pam-pa-ra-ram-pam-pa-raaam! Premiul cel mare. Ia ghiciţi voi cine a mirosit atât obiectul (figurat!) şi motivul… Mda: Păstaie.

Păstaie: “A deranjat-o poza cu Miha Piha, poza aia mare, de langa pozele de buletin. Pentru ca: “Cine-i fufa aia mai slaba si mai faina decat mine care are cea mai mare poza la tine pe panou si pe al catelea loc e in topul tau “hot jerk off chicks”? Top 3? Bastard! Take her off! Take her off!”. Da’ toate fetele din poze sunt in top 3. Just go to the gym. [...]“

Notă de dezminţire sau, mai scurt, dezmincinoasă: Nu e pe pile. Da, eu şi cu Păstaie am întreţinut… raporturi. Într-un trecut îndepărtat. Dar asta ţine de intimităţile mele personale, iar eu nu permit ca acestea să fie obiectul dezbaterii publice! NU PERMIT!

Ea nu a fost favorizată de către organizatori, dar este serios bănuită de înaltă trişare. Aş fi zis “înşelat”, da’ asta nu-i ceva nou la ea. Anunţ căci răspunsul îl mai ştiau două persoane, pentru a evita orice urmă de injusteţe ce putea fi făcută de mine: Moafle şi Licurici. Dată fiind apropierea primului şi depărtarea celei de-a doua de câştigătoare, Dacian este bănuit serios că a încălcat regulile de discreţie şi disciplinele concursului. Aveţi mai jos interogatoriul cu cei implicaţi.

InterogatoriuPastaie

***

InterogatoriuDacian

Observaţi încleştarea feroce.
Jivinele nu se dezic!

***

Dar acum să ne dextindem niţelaş într-un Dancing “Where The Hell Is” Matt Harding reunit cu întâiul becaliu al ţării, într-un ambalaj atractiv de Vitrina

[originalul doar cu Gigel pe tărâmul Ciutac; alternativa YouTube pentru ce-i mai jos, aici]


129 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 10, 2008 la 18:05
  link permanent
  Silviu zice ca:

  Încearcă să pui din nou videoul, observ că cei de la youtube i-au dat fail.

 2. Iulie 10, 2008 la 18:14
  link permanent
  Silviu zice ca:

  Pesemne că şi-au dat seama de greşala facută. Mulţumin youtube şi Domnului Beecali, la primul fiindcă au popularizat live streamingul şi la al doilea de imbecilitatea de care a dat dovadă.

 3. Iulie 10, 2008 la 18:19
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Mno io cu premiul mă resemnasem, şi pace. Dară filmul, filmul cu Beeeecali îi genial! Am rîs cu lacrimi, şi am rîs în şoaptă, adică în mine, căci în timp ce mă uitam la el, gajică-mea dormea..şi n-am vrut s-o trezesc..recuperează că doar şi ea îi cetitoare de jeg.ro :D :D

 4. Iulie 10, 2008 la 18:29
  link permanent
  toader zice ca:

  pai tata lumea stia. da’ si-o batut joc de tine. doar pastaie nu s-o prins si a dat raspunsu’ corect. dar ce ne putem astepta de la fostele jegheristice?

 5. Iulie 10, 2008 la 18:31
  link permanent
  toader zice ca:

  si ca sa continui intrebarea : daca am vazut ce putem astepta de la foste imi inchipui ce putem vedea la actuala si mai ales la ulterioarele.
  eh, ulteriorul nu merge deseori la apa nici departe ajunge.

 6. Iulie 10, 2008 la 18:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Auzi băi Darius al lui Istaspe Groza, să-ţi explic. Multe dintre basmele românilor încep precum Cartea întâia din Anabasa lui Xenofon : “Împăratul [Darius] şi împărăteasa [Parysatis] aveau doi fii : pe cel mare îl chema Artaxerxes, iar pe cel mic îl chema Cyrus. Când împăratul căzu bolnav şi simţi sfârşitul său aproape, dori să îşi vadă amândoi fiii.”

  Ştiu că nu zic o noutate… dar nu eşti normal fratele meu alb, văr cu Harap Alb şi Zmeul Zmeilor.
  :)
  Pentru chestia asta ne-ai ţinut în suspans aproape de aplopexie? Pentru asta mi se zbate mie vena? Să-ţi spun sincer, mă bucur cu planşeta aia. La viaţa mea am urcat şi coborât câte trei etaje 25 de planşete din alea de fontă, că am pictat în proiectare când eram copil muncitor şi brusc amintirea mi-e plăcută că mă gândesc că o să fugi şi tu cu un tuci din ăla în braţe.
  :)

 7. Iulie 10, 2008 la 18:52
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ce oameni, dom`ne, ce oameni…

 8. Iulie 10, 2008 la 18:53
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :)
  Am văzut şi eu înregistrarea cu Becali dar din alt unghi. Trebuie să recunosc că acea variantă de moon walking l-ar fi făcut să roşească de invidie (sau să albească de invidie) şi pe Mihai al lui Jackson (probabil de aia a şi albit.)

 9. Iulie 10, 2008 la 18:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Vouă nu prea va ieşit că nu aţi surprins în mişcări accentul uşor grecesc-makidon. Pentru aceasta ar fi trebuit să vă îndesaţi în buzunare (în toate buzunarele) câte 100 de mii de euro (in fiecare). Încercaţi şi veţi sesiza imediat diferenţa.

 10. Iulie 10, 2008 la 18:58
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Bucuroşi cei 181 care poate n-or fi vrut ruperea pozei fetii.

 11. Iulie 10, 2008 la 19:10
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  ma darius, cand vaz ce ai facut cu bucatica mea preferata, cum ai hacuit-o (ma rog cum a facut-o victor pentru tine – huo!!!) imi plange inima. da cum is mai nou pe forum, te intreb si io ca prostu, inca odata – cine-i ma fatuca pe care ai hacuit-o? miha?, a fost dupa pastaie sau inainte de pastaie. pastaie o nimerit-o ca o fi facut si ea o criza pe baza de poza lu’ miha…
  pffffhhh sa o tai tu pe bucatica aia de ciocolata in halu asta, criminalule…inima de piatra.

 12. Iulie 10, 2008 la 19:26
  link permanent

  Sustineti campania AMPRENTA NEAGRA -> http://fuckyoutovarasi.blogspot.com/2008/07/amprenta-neagra.html

 13. Iulie 10, 2008 la 20:28
  link permanent
  keshishian zice ca:

  deja sunt 12 comentarii,nici nu le-am citit. de nerabdare. bai, stiu ca nu iti plac comentariile mele dar am spus in unul dintre ele ca o enervase poza cu fata ce se uita gales. restul erau remarci detaliate. dar acum ca am vazut cine a castigat mi-a trecut. a castigat mica pastaie care a reusit sa isi smulga stigmatul jeg din funte, deci merita ce e mai bun! eu zisei ca blonda-bruneta ii superficiala. bravo ei, asa o sa te dea pe brazda! cacanar ce tii poze cu exe ca pe vederi de la mare infipte. de ce nu le pui, mah, pe frigider prinse cu magnet? ha?

 14. Iulie 10, 2008 la 20:32
  link permanent
  keshishian zice ca:

  filmul misto.:))))

 15. Iulie 10, 2008 la 20:52
  link permanent
  Huburi DC zice ca:

  foai,la-ti vazut p Chivu c miscari d gimnast’ avea la nunta lui?=))

 16. Iulie 10, 2008 la 21:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bibleo: Păi, dacă o dai în bălării, în loc să vezi adevărul din faţa uăcilor, nu cel răsturnat de pe retină şi alte detalii macro.

 17. Iulie 10, 2008 la 21:34
  link permanent
  Purik zice ca:

  mno ca avusei dreptate.
  da, cand am zis fata, da, ma refeream la poza aia mare, dovada ca am intuit bine criza de isterie , ca mie aia mi-o sarit de-ndata in oaki.
  amu o sa faca o noua criza ca dice ai rupt poza, ca cand n-o mai fi ea la fel o sa faci si cu poza ei ?
  nu-i bine nici asa.

 18. Iulie 10, 2008 la 22:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apropo, restul: da, sunt un geniu.

  Crişene: a mai fo’ unu’ pe lângă cei 4 care-a zis de fată? Sau tu? Că n-am şforţa să mă screm la concentrare.

  ŞI DUBLU APROPO: Nu ştiu cum am perdut din vedere fapta că Păstaie, în statutul ei de divă care nuuu, nu a atacat ca o mâţă-n călduri… a intuit aşa de bine treaba fiindcă însăşea s-a plâns de poză de f’o câteva ori, mult după ce am fo’ dimpreunaţi.

 19. Iulie 10, 2008 la 22:28
  link permanent
  keshishian zice ca:

  si ce sa inteleg…? iti placea tie privirea galesa ce se itea din poza, nostalgia miha piha te lovea subtil si nu stiai tu, doar fomeile observau asta…ce era? trebuia sa vie blonda-bruneta sa urle isteric ca sa rupi in photoshop poza aia nenorocita? mah, cand o sa ai in batatura ta fomeie sigura pe ea si emancipata poze cu miha piha pot sa reprezinte intreg modelul de gresie din bucatarie caci nimic nu va mai conta. deci…succes! si da, stiam ca una dintre cele poze cu dame fusese problema. daca imi dadeai poza cu panoul inainte sa il vada ea poate te ajutam si miha piha putea si ea reveni in grupul vostru de preteni fara sa primeasca picioare pe sub mese de la exele si actualele viitoare exe jeg. poate data viitoare…!

 20. Iulie 10, 2008 la 22:38
  link permanent
  toader zice ca:

  nu draga, ai fost geniu cat ai fost “parasitul de pastae”. perioada care a venit dupa perioada ta de “parazitul lui pastae”. asta, bineinteinteles, dupa ce te-a adoptat sub numele de “paraditul lui pastae” din “paradisul lui pastae”.

  deci, dupa cei ai terminat faza de “parasitul de pastae” s-a terminat si genialitatea ta. care genialitate, bineinteles, o remarca toata lumea. ca orice genialitate recunoscuta in timpul vietii de cetitori care sunt plictisiti de munca. adica inexistenta.

 21. Iulie 10, 2008 la 22:45
  link permanent
  Alexx zice ca:

  Bah cat ii de tare filmu !
  de unde naiba iti vin asa idei ? :)

  chiar dimineata am vazut filmarea cu Gigi Augustin si mi-o stat in gat pana acuma

 22. Iulie 10, 2008 la 23:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, voi nu ştiţi că însuşi Jegul a fost zămislit în timpul/urma părăsirii de către Lia, care-i în pozele de bolentin, cea din dreapta, cum priviţi la panou. Păstaie e doar una dintre multele ce-au urmatără. Şi degeaba se smiorcăie Toderaş că asta Sie m-a fericit teribil. Va fi un blog al optimismului, bunului simţ, contopirea cu Esenţa Creatoare, plecăciunei şi smereniei.

  Alexx: Sunt fascinant de inteligent. :)

 23. Iulie 11, 2008 la 00:28
  link permanent
  Tudor I. zice ca:

  Băi, tu eşti prost sau ce-ai? De ce nu eşti cu Păstaie?

  Hmm, ăsta e comentariu de telenovelist, dar nu pot să mă abţin. Tu ne provoci!

 24. Iulie 11, 2008 la 08:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De ce-ntrebi, cam umblă dupe mine?… :) Da, cum spunea şi Toderaş, cam o puşcat pancreasul inimei feminine a Păstăii în comentariile articolul trecut. Dar nu. Pesty m-a perdut iremediabil şi pe vecie. S-a sfârşit şi a trecut. A dat-o-n bară şi sfeclit-o. S-a risipit şi e dată uitării. Bine, asta s-a întâmplat acuma f’o doi ani, deci aţi putea începe cătinel să treceţi peste şi să v-obişnuiţi că viaţa-i crudă, lumea rece, iar dragostea amară. Nu că eu n-aş mai fi încercat de atuncea să revigorez lucrurile, dar să zicem că don‘şoara s-a schimbat şi nu în bine, mai pre scurt, nu merită.

  Am încercat să nu fiu telenovelist măcar întru răspunsiu, dacă-n articole nu reuşesc, da’ asta-r tre’i să-i placă sus amintitului Tuader, că măcar nu se plictiseşte în viaţa sa anostă. :P

  Ah, să nu scap din vedere: pentru toţi ce v-aţi îndrăgostit de fata ruptă din poză (nu e ruptă fata, am rupt poza pe calculatoriu, nu vă agitaţi), nu, NU ea e Păstaie. Păstaie e mai în stânga, la margine, acolo unde parcă are hepatită. Că am impresia că vreţi să-ntrebaţi de ce nu-s cu Miha (fata ruptă din poză). În aceste detalii ale vieţii mele zbuciumate cu intrigi şi răsturnări de situaţie nu va să intrăm. Sunt adânc îngropate în negura tainei… :P

 25. Iulie 11, 2008 la 08:11
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai omule, de ce nu te faci tu musulman ? Barba ai, Dumnezeu te-a pus pe ignore, poate te iarta Allah.
  Avantajul principal e ca ai voie cu patru neveste si asa rezolvi toate problemele.

 26. Iulie 11, 2008 la 08:16
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  4 fumei? Uai, tot restul globului crede ca una e de ajuns, darmite 4? Bine, sunt folosite pentru urmasi muuullltttiii, dar pe de alta parte ele sunt adevarate storcatoare de bani. Si daca ii faci pe plac uneia, si pe celelalte le neglijezi, uai, ala da moment de popcorn.:))

 27. Iulie 11, 2008 la 08:28
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  mai, daca ar trece in curtea lu’ alah, iar trebui si o baie turceasca cu o piscina mare si eunuci sa le pazeasca pe demoazele. iti dai seama cat popcorn am hali privindu-le cum se caftesc pentru gartiile jegului in piscina? ce haios ar fi? mai darius, nu stiu cum is restu mandrelor tale, da io o bucatica de cioco ca miha nu scapam din brate. sa scapi tu asa o fiinta.io tot uitandu-ma la ea (in fotografia aia nerupta, ca aialat ma face sa sngerez cum ai hacuit-o0 incep sa le inteleg pe fete. au ele o banuiala si de as fi muiere si eu m-as isteriza. io cred ca miha e amoru tau secret si neimplinit. tu mai tanjesti dupa ea, asa in secretul noptii…buna bucatica,. si ce sfios se uita…si ce atitudine are corpul ei…uau…sa mori nu alta…

 28. Iulie 11, 2008 la 09:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cu Miha nu ne-am apropiat chiar atât de tare s-o numesc una dintre. Fiindcăci n-am apuca, deoarişce, ce-i drept, cu dumneaei eu am fost măgar. Se poate bucura Toader.

  (Pe Sia fix poziţia de divă de-a 12-a o enerva în poza fetii… Eh, mâţele astea numa’ să se zgârie şciu.)

 29. Iulie 11, 2008 la 09:33
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Imi place…Recunoasterea greselii (magarimea), e un mare pas spre evolutie. Si de la ultimele 10 posturi incoace, se simteste:D Our boy is growing up, how sweet is that?

 30. Iulie 11, 2008 la 09:35
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Aha, acum am inteles. Deci n-ai “adunat“ nici macar patru pina acum ca sa ai de unde alege.
  Nu-i nimic, persevereaza ! Viata merge inainte, nu uita asta.

 31. Iulie 11, 2008 la 09:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îs patru deja pă panou, imbecile… Şi Sia nu-i pe panou. Şi nici altele. (îs vreo 5-6 relevante, în total).

 32. Iulie 11, 2008 la 10:02
  link permanent
  Basty zice ca:

  BĂ ! Da’ un reminder pe panou’ minune pentru lanterna promisă în cadrul altui concurs văz că nu ai !

  Nu-l mai credeţi ! Minte ! Nu vă dă nici un cadou ! It’s a scam !

  P.S. No, I will never forget. And no, I will never drop it.

 33. Iulie 11, 2008 la 10:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine, deci îl nominalizez oficial şi direct pe Toader drept project manager la a-mi găsi toate concursurile în arhivă, a mi le zice, iar eu a-mi plăti datoriile.

 34. Iulie 11, 2008 la 10:35
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader, iată şansa ta. fii bărbat. dovedeşte-le tuturor din ce material eşti făcut.

  Da’ pe Groza aista micu’ tot nu-l cred. O fi el inteligent, da’ vorbeşte repede şi mă ameţeşte.

 35. Iulie 11, 2008 la 10:40
  link permanent
  toader zice ca:

  da. dar recunosti in mod public ca iti vei da demisia de la vitrina?

 36. Iulie 11, 2008 la 10:40
  link permanent
  toader zice ca:

  adica sa iti dai demisia pana maine.

 37. Iulie 11, 2008 la 10:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă ce? (şi nu, nu-mi dau)

 38. Iulie 11, 2008 la 11:13
  link permanent
  toader zice ca:

  daca ma apuc io sa caut in imputiciunea aia de arhiva imputiciunile alea de concursuri la care concureaza tata lumea stiin’ca rien a gagner.

 39. Iulie 11, 2008 la 11:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, tu mă-ngiuri pe maghiară? Ui’, concesie: dacă NU premiez pe tăţi în următoriul articol, îmi dau demisia şi vă dau parola Jeg, să vă bateţi pe ea.

  CU CONDIŢIA SĂ FACI LISTA, DESIGUR!

 40. Iulie 11, 2008 la 11:36
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Toadere..în ce te-ai băgat toadere..arhiva lui jeg arată precum panoul cu pricina..şi oricum Dumniejăg îi atotputernic şi mai autonom decît un maghiar din Odorhei.. :D

 41. Iulie 11, 2008 la 11:45
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Toader, ai grijă! E o capcană! Va ascunde temporar o postare sau două pentru a dovedi că nu i-ai făcut treaba. Ştim noi cum decurg lucrurile… Mai bine te eschivezi şi nu-i faci jocul.

 42. Iulie 11, 2008 la 11:55
  link permanent
  toader zice ca:

  nu m-am bagat nicicand. am pus conditia ca el sa isi dea demisia pana maine. cum stiu ca el nu isi va da demisia ci cel mult va fi concediat nu sunt angajat cu ni’c

 43. Iulie 11, 2008 la 12:14
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  mie imi plac concursurile. imi place spiritul olimpic. principalu e sa participi nu sa castigi. asa ca mie imi place ca ne “stoarcem” creierii si ne dam cu parerea la gramada. ce conteaza premiul? premiul nostru este ca ne distram pe aici, iar darius gaseste cate un raspun petru toti. e genial? nu stiu…da cred sincer ca e rabdator…..

 44. Iulie 11, 2008 la 12:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dragilor… O luăm altfel, că văz că vi se urcă la cap: NU postez nimica până la postul cu premiile, care depinde în totalitate de acum de Toader. Nu ascund nemica, doar mi-i lene să scormonesc. Deci… User Generated Content. A venit vremea să contribuiţi.

 45. Iulie 11, 2008 la 12:30
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Toader cu tî mic. Darius.

 46. Iulie 11, 2008 la 12:47
  link permanent
  toader zice ca:

  pai e buna ideea. bine ca ai zis asa ca nu mai postezi nimic. in sfarsit scapam si noi de pacostea asta.

 47. Iulie 11, 2008 la 13:10
  link permanent
  toader zice ca:

  a, si ca sa nu uit. cu t mic .

 48. Iulie 11, 2008 la 13:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gata. Eşti vinovat.

 49. Iulie 11, 2008 la 13:29
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Eşti cetăţean suspendat? O să ne privezi şi de comentariile semnate Darius Groza?
  toadere, ai anihilat jegul. :D :D :D

 50. Iulie 11, 2008 la 13:32
  link permanent
  George Man zice ca:

  @toader: Du-te pe zoso! :) )

 51. Iulie 11, 2008 la 13:34
  link permanent
  toader zice ca:

  zoso fiind?

 52. Iulie 11, 2008 la 14:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aproape că te-am iertat pentru cât eşti de scump. Dar mi-am revenit… DECRETUL RĂMÂNE!

 53. Iulie 11, 2008 la 14:27
  link permanent
  licurici zice ca:

  de fapt, tu i-ai promis siei că faci o pauză şi te dedici în exclusivitate nurilor ei (evident, ca să o îmbunezi dat fiind că ai fost un mârlan de atâtea ori) şi ca să nu-şi dea seama lumea cât eşti de îndrăgostit de tânăra domniţă, dai vina pe toader.

 54. Iulie 11, 2008 la 14:28
  link permanent
  vis-a-vis de vis-a-vis zice ca:

  Mmmm… as vrea sa-mi exprim si eu admiratia ptr Madam Pastaie. Sunt si eu o doamna (ce p*** mea!) care a mai citit una-alta pe acest blog pe care il gasesc ffff interesant. Mi se pare tare fain ca Madam Pastaie a pastrat amicitia cu d-nul Darius dupa tragica ruptura. Sunt sigura ca d-nul Darius a postat cateva mesaje aici (“că don‘şoara s-a schimbat şi nu în bine, mai pre scurt, nu merită”) mai mult ca sa se convinga pe sine si nu pe noi, cititorii de rand.

 55. Iulie 11, 2008 la 14:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aşa este. Doar că a păstrat Darius prietenia, că Pestelnica era ocupată cu renunţatul.

  Într-altă ordine de idei, Licuriceo: eu mă dedic nurilor Siei fără să-mi ceară, de tre’ să mă oprească, de-a dreptu’. N-are ea destui nuri cât mă dedic eu, ţucu-i nurii ei, atât la propriu, cât şi la figurat. Deci deseară mergem să ne servească bere, stabilit?

 56. Iulie 11, 2008 la 14:36
  link permanent
  licurici zice ca:

  evident că mergem. dar musai în art club? nu se poate pe vreo terasă? zic şi eu, nu dau cu paru’…

 57. Iulie 11, 2008 la 15:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mai mergem şi-n altili, mergem, mergem, că n-o intrat beiutura-n sac.

 58. Iulie 11, 2008 la 16:28
  link permanent
  monica zice ca:

  Dariusica tata, ia sa ne explici tu ce are Sia pe dinsa / in dinsa de te-apuci tu sa nimicesti pozele in CS de dragu’ sau!

  Acum!

  Ce-are ea si n-avura alelalte 3? 4?, nu stiu, c-am pierdut numaratoarea. Si nu te fofiliza cu d-alea de “secretuu’ intimitatii”, ca nu mai merge. Daca ti-ai imprastiat viata-n pixeli, macar fa-o pina la capat. Sau, daca-l ierti pe toader cu ce fel de t vrea el, poti sa faci un concurs (iarasi!?!) de ghicit. User (de)generated content.

 59. Iulie 11, 2008 la 16:36
  link permanent
  toader zice ca:

  daaa. iaca s-a gasit o domnisoara care crede ca darius are autoritatea de a ierta.

 60. Iulie 11, 2008 la 16:39
  link permanent
  monica zice ca:

  De a pardona, todiritza, asa am convenit in niste commenturi pirite de la un post (de valoare, desigur!) din zilele trecute. Deci, poate te pardoneaza. Nu mi-e prea clar pentru ce :P , da’ poate o face.

 61. Iulie 11, 2008 la 16:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Degenerated. Frumos. Am să utilizez conceptul. PUI STOP!

  Deci Sia este cum îmi tre’ mie, aia de bază, deci trece cu 5, dacă n-ar mai avea nemica. Pe lângă asta, pricepe. Voi care căutaţi aşa ceva, ştiţi despre ce-i vorba. Care nu, chiar nu-i o problemă, că nici nu vă găseşte nime’. Apoi, după cum am tot ponegrit-o io pe ea, Sia, draga, lumea tot o iubeşte. Iar eu aşijderea, mai ales că ies în faţă calităţile, între tăte neajunsurile din care-mi scriu Jegu’. Deci e fix cum tre’, plus în plus, cât să întreţin acest blog. Mă aşez la hostu’ meu, ca să zic aşa. Hăhăhăhă.

  În rest, vrei tăt? Bine.

  Iubirea vieţei, Lia, prima, tri ani şi ceva, înşelat Darius, iertat, împăcat, despărţit inevitabil. Păstaie, iubirea vieţei, dubla doi, n-a rezistat nici cât prima, s-a-mbătat şi s-a sfârşit. Următoarele două, Jutka, unguroaică, bună la pat, părăsit eu măgăreşte. Paula, unicat de nefalsificat, lăsat degeaba pentru Păstaie (ca să vă daţi seama de ce leguminoasa nu mai are şanse nici de mi se impune pe cale juridică). Următoarele, aventuri sau ultra-scurte, cu mine năzuind la perfecţiune. Şi, ajungând la perfecţiune… Sia. :D

  Da, da, şi ea acuma e ultra-scurtă. Dar e. Şi e perfectă acuma. Dar noi suntem acuma, nu? Nu suntem mai încolo. Acum suntem… acuma.

  (ştiu, vă-ndrăgostiţi de eu ce drăgălaş sunt; din nefericire, indisponibil; da’ băieţii pot încerca)

  Mulţămită?

 62. Iulie 11, 2008 la 16:45
  link permanent
  monica zice ca:

  Neamule! A trecut rapidu’!!!! Valeu, cita promptitudine!… Laudabil.

  DA! Foarte multumita. N-ai fost pe brief, da’ e bine. Am inteles ca Sia e perfecta, la modul prezent. Am inteles ca antecedentele dumisale n-au rezistat la conjugarea in viitor. Deci e bine.

  Mai trec eu pe-aici. Salutari lui toderitza.

 63. Iulie 11, 2008 la 16:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce frumos ai apreciat. Ne place de tine. Şi nu am fost promt; am comentariile pentru orice pre-scrise, iar ele se auto-publică după un algoritm de căutare între întrebările voastre. Şi cum n-am fo’ pe brief, n-ai zis ce-are ea, ce n-au alea etc.? Iar eu m-am conformat.

 64. Iulie 11, 2008 la 16:53
  link permanent
  toader zice ca:

  adica dumnealui paricopitatul mai-sus scrofa domesticus numitul darius se si gandeste sa isi bata joc de mandrete de fata.

  monica, nu ai priceput ‘nic. da’ nu ma supar.

 65. Iulie 11, 2008 la 16:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă gândesc, conform tradiţiei, că şe-a bate ea de mine, moment în care te vei putea hlizi online de depresiile-mi. :P

 66. Iulie 11, 2008 la 17:13
  link permanent
  monica zice ca:

  Sa ma lumineze Todiritza, dara. Zic sa puie priceperea-i peste a mea si s-o ridice. Orice, numa’ sa nu se supere. A fost si el un rapel narativ ca sa introduc partea cu concursul si acuma ma mustra muscaleste. Girl-style:
  - Ce-ai, draga?!
  - (aaa’fmmm!) …nimic
  - Esti suparata?
  - Nu… nu m-am suparat, lasa!

  Nu-i frumos din partea mea, ca nu-l cunosc pe Toader si nu stiu exact ce face el. Da’ nu vreau sa se supere!
  http://www.cineitodiritza.org
  http://www.nulmaicertadariuse.net
  http://www.toadereexplicamitu.com

 67. Iulie 11, 2008 la 17:14
  link permanent
  toader zice ca:

  cu t mic.

 68. Iulie 11, 2008 la 17:18
  link permanent
  monica zice ca:

  tttttttttte-am inteles.

 69. Iulie 11, 2008 la 17:24
  link permanent
  toader zice ca:

  am zisara dara si deci ca nu are autoritatea de a ierta. asta fin’ca ii prea insignifiant pentru a putea sa manifeste iertari. si chiar daca ar avea aceasta putirinta tot ar fi ridicul din cauza faptului ca ii optimist, plin de viata si “baga dume”. schimbare care il face sa zambeasca, sa incerce sa fie amuzant, sa spuna o vorba de duh, sa fie impaciuitor. lucruri care daca nu sunt involuntare pur si simplu nu ii ies.

  dar are sanse sa se indrepte. prima ar fi aceea ca se observa deja intentia lui de a fi aruncat, parasit si umilit de catre femeia visului lui din clasa a 7-a. si, MAI ALES, inainte de a face sex.

  darius e sortit virginitatii eterne.

 70. Iulie 11, 2008 la 17:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce duuulce-i Tuaderul. Deci, vituţă (mă refer la Monica): EU vroiam să scriu despre aia cu: “Eşti supărată? Mnu! Lasă-mă!”. Ai stricat tot. Dar am zis oricum că s-a gătat cu scrisul. TUADERE! Eşti reponsabil!

 71. Iulie 11, 2008 la 18:04
  link permanent
  toader zice ca:

  merci. de ce nu pui si anunt cum ca gata, blogu’ e inchis, nu se mai scrie nimic. si sa directionezi cetitorii catre alte bloguri la fel de faimoase ca jegu’.

 72. Iulie 11, 2008 la 18:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pentru că nu sunt.

 73. Iulie 11, 2008 la 18:53
  link permanent
  Pastaie zice ca:

  S-a imbatat si s-a sfarsit? Honey, a trebuit sa fac o intreaga analogie cu lumea calculatoarelor ca sa iti explic ca browserul tau nu are update-urile necesare sa navigheze pe domeniul meu. I had to read some “complete idiot’s guide” to break up with your ass and all I get is a “s-a imbatat si s-a sfarsit”? Te zic lui Mirmen ca ai iesit afara exact dupa ce ai facut dus, cu capul gol. Hah!

 74. Iulie 11, 2008 la 19:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eşti o Wikipedia a eşecurilor pe toate planurile.

 75. Iulie 11, 2008 la 19:23
  link permanent
  monica zice ca:

  Vai de mine; ce-am stirnit…?!?!?! :P Tac si nu mai intreb nimic, in viata mea!
  Haoleu.

 76. Iulie 11, 2008 la 20:38
  link permanent
  toader zice ca:

  asa e virgula tate sunt mai faimoase ca jegu apostrof punct si de la capat in alta ordine de idei esti prost punct si virgula si ca sa ma explic doua puncte cum e posibil ca tu sa intarati de fiecare data o fetita frumoasa si inteligenta ca ceia paranteza deschisa sia in limbaj popular paranteza inchisa sa iti dea papucii semnul intrebarii au asta nu inseamna cumva ca ii o problema cu capacitatile tale sentimentale semnul intrebarii de la capat stai dracului bland si du si tu o relatie mai departe decat scancituri in jeg punct ti cratima o spun ca de la mine la tine punct

 77. Iulie 11, 2008 la 20:39
  link permanent
  toader zice ca:

  pastaie, daca tu cauti un barbat sa te inteleaga … imi pare rau dar ai sa mori fata batrana. de ce nu te apuci draguta sa cauti fericirea? e mai simplu. ih, femeile …

 78. Iulie 11, 2008 la 20:48
  link permanent
  toader zice ca:

  monica, dar baga-te draga. ce mama dreaq, tre’ sa terminam scenariul si nu avem suficiente personaje. in rolul meu va fi un povestitor. anthony hopkins va avea rolul meu. in rolul lui mirmen sharon stone, in rolul lui carcea de niro, in rolul lui dacian va fi will smith, in rolul siei va fi tia carrera, in rolul paulei va fi monica belucci, in rolul lui bibli danny de vito iar in rolul lui darius … in rolul lui darius il punem pe van damme. si ii spunem lui van damme ca va juca rol de intelectual. are sa iasa leit darius.

  gata. am terminat cu comentariile la ultimul articol. puteti inchide situl.

 79. Iulie 11, 2008 la 21:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Decât să băteţi câmpii retrocedaţi de statul ăsta binevoitor, mai bine îi vindeţi şi vă luaţi pauză de o vacanţă.

  Eu m-am plictisit de postarea asta, când e următorea?

 80. Iulie 11, 2008 la 21:13
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Lasa Biblio ca mai intram la tine si citim ce mai face guvernul si nu ne plictisim deloc.

 81. Iulie 11, 2008 la 22:06
  link permanent
  keshishian zice ca:

  amuzant. o paranteza complet nesemnificativa: blonda din poveste s-a enervat eronat, era de asteptat. poza cu duduia cu uitatura intr-o rana de fapt era pusa la deruta. fata cu hepatita, dar mai isteata a fost cea ce i-a rupt inima si fundul lui darius. mda…si ziceati ca nu putem pune de o telenovela? ale tineretii valuri.

 82. Iulie 11, 2008 la 22:07
  link permanent
  keshishian zice ca:

  Darius, incepi sa ma induiosezi. si eu ma induiosez greu de magari.

 83. Iulie 11, 2008 la 22:33
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ keshishian: Acum imi pare rau ca i-am spus sa se faca musulman. Mai are de muncit pina stringe de un harem.

 84. Iulie 11, 2008 la 23:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Ştiu că spui la mişto, dar nu mă supăr. Ai putea să apreciezi însă postările despre cultură, că nu doare. Sunt luate după flux, nu am nici un merit, doar că-mi place frumosul şi politica, filosofia politică.

 85. Iulie 11, 2008 la 23:13
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Treaba cu haremul la musulmani mergea pe vremea războaielor, că ei se măcelăreau şi rămâneau femeile. Astăzi arabii la care nevestele sunt multe, trăiesc mulţi fără să atingă în viaţa lor o femeie pentru că sunt exorbitant de scumpe.

 86. Iulie 12, 2008 la 01:27
  link permanent
  jimerinoprindeplasare zice ca:

  ba voi sunteti retarzi cronic sau va trece? o ardeti fix ca-n-proasta. parerea mea. sezi toadere! lasa-l pe darus sa-si apere ….pula mea si nevoile si neamu’ lu’ mirmen.

 87. Iulie 12, 2008 la 01:31
  link permanent
  jimerinoprindeplasare zice ca:

  si pentru ca am de astepat ceva si ma plictisesc….
  mirmen esti sexy! sexy de desteapta si caterinca. altfel….nu prea ma interesaza.
  sia, hai la bucuresti frecaciuneo ca iti da tata 3-4 baieti de te intrebi de ce dracu’ sedusi cu tantalau’ de supraponderal.
  jeg, apre,ciaza ca nu te-am numit gras sau elefant sau….hai ma ca esti copywriter, poti sa ti-o dai si singur.
  vezi ca te sun marti pentru un client, sa fii cuminte.

 88. Iulie 12, 2008 la 02:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă iertaţi, eram în birt, dar acum sunt bine.

  În ordine: Toader a dat clasă, Biblio a ţinut pasu’, de la Crişan încoa’ şi, de altfel, şi de dinainte, fiindcă lipseam, vorbeaţi tot în reluare, recte câte două comentarii pe ce vroiaţi să transmiteţi… Iar Jimerina s-a-mbătat de-l spurcă Mirmen mână, când agiunge acilea, unde-i civilizaţie şi net, de şi-a regreta zilele.

  Dar (deoarece am fost în birt) vă iubesc pe toţi. Ţucu-vă. Mă culc.

  Aş zice că Sia vă pupă.

 89. Iulie 12, 2008 la 02:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi fiindcă “vara asta, comentariile vin câte două” (replică de copy profesionist), Siii (vom delimita cu câţi “i” e dativul la Sia, poate ne agiută Biblio, deocamdată să convenim că cu patru) i-i (ardelenescul de la a îi fi) dor de Crachilă.

 90. Iulie 12, 2008 la 08:35
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Darius: Să-ţi priască beţia mă că eşti simpatic si treaz, darmite după cîteva beri ! Era “mishteaux“ daca făceai un mic clip cu tine aseara şi îl puneai aici, să ne delectăm si noi. Siei i-a plăcut ? SIEI, la dativ.

  @ Bibilotecaru: Stii bine că apreciez blogul, in special ştirile despre cultură. Suntem cam de o vîrstă si probabil îţi aduci aminte de serialul “Ce vrăji a mai făcut nevasta mea“. Probabil la el te gindeşti cînd ne pui ştiri despre ce a mai făcut guvernul si DNA, ce poliţai de rutieră au mai prins ei. Blogul ar fi fost mai curat şi mai uscat dacă te limitai la cultură, la “ştirile pozitive“. Sunt puţini cei care le postează şi ai fi făcut o figură frumoasă în comparaţie cu restul. Pentru politică avem destulă maculatură. Părerea mea.
  PS tot la Biblio: dacă femeile sunt puţine de ce o cămilă e mai scumpă ca o femeie ? Prestează ?

 91. Iulie 12, 2008 la 08:45
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Daca mai spui Crachila o data, te pelsnesc… Cat despre lipsa mea neanuntata, scuze, dar nici eu nu am fost anuntat! Si eu tot la birt am fost, doar ca am ramas acolo! Vreo doua zile… sau au fost trei? Asa ca a trebuit sa va privez de replicile inteligente (care nu prea erau replici si nici prea inteligente)!. Numai putin, ca ma streseaza o panicata pe mess… Cum slbz se da ignore? Gata! Dupa ce am citit comentariile, iar eu nu spun doar asa ca Bibli, de ochii lumii, as fii avut cateva remarci, pe care desigur, le-am uitat in momentul in care am inceput comentez si eu nimic, ca si cei dinaintea mea. Sunt mahmur si ma dor anumite parti periferice ale trupului dupa noptile astea de pomina (sau pomana ca am baut pe degeaba), asa ca imi cer scuze pentru inconsecventa (nu stiu ce inseamna, am dat search pe google la “mahmur”, “nas spart”, “voma” si “cum o chema pe fata aia si de ce nu i-am luat numarul de telefon”, dar daca ma grabesc poate o gasesc tot acasa… daca mai gasesc ceva pe acasa!).
  A, era sa uit: Saru’ mana Sia!

 92. Iulie 12, 2008 la 08:46
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Urasc mentalitatea de turma si moda, dar daca ai spus doua, doua sa fie! Adica asta!!!

 93. Iulie 12, 2008 la 09:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Marieneee… Adică ai fost martor? Nu eram beat! Eram obosit. Şi Sia aşijderea, lucrare toată ziulica, până-n noapce. Ne-am relaxat şi noi… :D

 94. Iulie 12, 2008 la 09:57
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Io martor ??? Mi-ar place mie acu` sa fiu pe undeva prin Ardeal, ORIUNDE, dar nu in jegul asta de Bucuresti !
  (Sa ma scuzi ca asociez jegul cu Bucurestiul dar n-are nicio legatura cu site-ul tau iar asta e parerea mea despre orasul in care cu onor m-am nascut de dinainte de a afla despre JEG-ul tau. Si cind zic JEG despre Bucuresti nici macar nu ma gindesc sa pun ghilimele, e la propriu).
  Daca nu in Ardeal macar pe litoral… dar acu` nu ma suna niciuna, asa e cind nu mai ai bani. Daca aveam acum harem ramineam fara el asa ca te rog sa nu iei in seama poanta mea de mai inainte. Era haz de necaz.

 95. Iulie 12, 2008 la 09:59
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Si daca e moda cu doua comentarii la pret de unul iata si un exemplu: la “Ave Cezar“ din Tirgu Mures mi-ar place mie acum sa fiu. Sau, in contrast, la oricare “impinge tava“ din Eforie Nord.

 96. Iulie 12, 2008 la 11:50
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Motivul pentru care pun ştirile Guvernamentale nu este pentru că promovez guvernul care nu face nimic şi îi dau eu aerul că face ceva, este ceva mult mai banal. Deştepţii care fac site-ul de la guvern au uitat să promoveze site-ul pe Google şi au şi un motor de căutare intern de doi lei. Astfel ce se scrie acolo că ar fi făcut guvernul nu ai să vezi pe google. Practic eu fac informaţia accesibilă pe google. În plus, multe din ştirile de acolo sunt destul de interesante iar presa nu le promovează, la Jurnalele TV nu ajung… De altfel eu pun pe blog lucrurile care îmi par interesante, cam ce citesc eu pun şi pe blog. Ştirile despre DNA au o latură “căutată”. Mai se alătură ştirilor DNA şi cele de la CCR. Multă lume vorbeşte rin auzite când se poate folosi de comunicatul de presă. Eu mă mir cum pot unii face presă din auzite când au acces la comunicatul în clar. În plus am observat că anumite comunicate DNA sunt trecute sub tăcere în presă şi mă gândesc că aici este cineva interesat.
  Eu nu pot renunţa la filosofia politica. Puţină lume înţelege politica ca o exprimare a abstractului în real. Îmi place politica pentru că este un fel de filosofie aplicabile imediat.

  Despre cămila mai scumpă decât o femeie… o minciună sfruntată, toată lumea ştie că preţul minim pentru o femeie este o cămilă şi două puşcoace ruseşti automate. Vorbesc foarte serios, în ţările cu tradiţie poligamică sunt foarte, foarte mulţi celibatari pe motivul lipsei de bani. Dacă urmăreşti câte o razie prin parcările de tirişti, devine explicabil cum plătesc ei o sută de dolari pe asemenea petarde… disperarea.

 97. Iulie 12, 2008 la 12:02
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius
  Dacă pui preţ pe spusele mele domeniul gramaticii, având în vedere că am făcut ultima dată gramatică acum 25 de ani şi atunci aveam numai 5 pe linie (mă scoteam cu note mari la literatură pentru o medie de 7), situaţia este foarte gravă.

  Aşa după ureche aş spune că dativul respectiv ar fi “Siei”, asta dacă am înţeles eu bine, după modelul “Maria-Mariei”.

 98. Iulie 12, 2008 la 13:17
  link permanent
  SiD zice ca:

  daca nu merge codu, asta-i linku http://img378.imageshack.us/img378/1855/presupusaxy8.jpg

 99. Iulie 12, 2008 la 13:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nouăş9!

  Mna, să se bucure Crişan, că i-ai făcut ‘napoi poza.

  Bibliotecare: Să moară Dumnezeu că-i corect “Siei”?! Iar raportat la bazat, mă bazam că una-două te informezi şi ştii. Că nu te-a bănuit nimeni în veci că tu chiar ai avea cunoştinţe. Tu doar le dobândeşti când e nevoie şi le uiţi la următoarea ocazie

 100. Iulie 12, 2008 la 14:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius
  De ce crezi că am făcut preambului cu amintirile mele cele mai adânc ascunse? Nu vreau să păcălesc pe nimeni. Nu cred să existe nicăieri pe net ceva de genul “dativul de la Sia este…”. Dacă vrei sa caut o lecţie despre dativ, asta e altceva, o pot face. Mă îndoiesc că te va ajuta. Sunt însă destul de sigur că “Mariei” este corect (presupunând desigur că Maria este o femeie şi nu un bărbat, după cum am presupus că Sia este şi ea o femeie).

  Dincolo de asta, chestiunea “să moară dumnezeu” este un pic cam forţată şi, mai ales gratuită. Am apreciat-o în mod negativ sub forma unei mari bile negre.

 101. Iulie 12, 2008 la 14:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Uuu, am pălit Bibliotecarul în coaiele credinţei.

  Dar teoria ta cu Mariei, Laviniei, Liei, Biei etc nu ţine. Deoarece Sia este specială. Hooop! Nu te aşteptai.

 102. Iulie 12, 2008 la 14:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius
  Nici nu am spus altfel, elementele care nu se identifică cu nici unul din şabloanele grupurilor restrânse sunt excepţii care confirmă regula. Din păcate, până nu cunosc excepţia ca să adaug un sertăraş special, încerc să înghesui elementul într-un sertăraş nepotrivit, este un dat uman iar eu reacţionez ca atare. Poate este cazul să facem o intrare specială pentru Sia (ca să ocolesc Siei) în catastiful Academiei, secţiunea gramatică şi vocabular.

 103. Iulie 12, 2008 la 15:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tu faci degringoladă la mine pe blogul suspendat?! CĂ IO TE BĂNUI CĂ VREI SĂ DESTABILIZEZI ECHILIBRUL CE CU GRIJĂ L-AM CREAT.

 104. Iulie 12, 2008 la 16:02
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Blogul tău a fost suspendat prin decret… poate ar trebui dat la CCR pentru blocarea sistemului de liberă comunicare. :)

 105. Iulie 12, 2008 la 22:09
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mai Dariuse, in primul rind sa ne spui si nouă de unde vine Sia ??? Nu orasul mai, ca asta ne-ai spus. Nelu vine de la Ion, Fane vine de la Stefan, etc. CUM E SCRISA SIA IN BULETIN, MAI ? Ca doar n-o sa-mi spui ca peste ceva timp o sa o cheme Sia Groza, hai ?
  Si daca te enerveaza rau dativul ăsta zi si tu asa:
  Siei îi place inghetata / Siii îi place inghetata / Iubitei mele Sia îi place inghetata.
  Bun, daca vrei tu, conjugam cu bere: Iubitei mele Sia ii place berea. Si mie. Si mie măi, şi ţie.

 106. Iulie 12, 2008 la 22:52
  link permanent
  toader zice ca:

  1. sia de fapt se scrie s’ia si e pronuntia cand esti ebrietat a cuvantului sotia.
  2. a fost misto filmul de incheiere a blogului.
  3. acum pune naiba inchis pe blog. gata. e inchis.

 107. Iulie 12, 2008 la 23:30
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dariuse, da-ne mey cite un premiu la fiecare si gata.
  Uite, eu de exemplu: o cratita de csolent facut de carcea si / sau un borcan de zacusca facut de mirmen.
  Ambele asortate cu palinca originala de Zalau.
  Gata, eu mi-am expus parerea, sa vina acum fiecare si sa ceara.

 108. Iulie 13, 2008 la 09:34
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mey, ăsta chiar a închis blogul ??? Sau v-aţi luat vacanţă ?

 109. Iulie 13, 2008 la 10:02
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  …si-a luat si omu o vacanta. s-o fi carat la Sia si el. ca doru e cu drumu lung…ce aveti voi cu ei? iubirea e lucru mare…Siei i-o fi si ei dor de bucatica de jeg. asa ca io zic sa scriem noi in continuare, ca vine el sa ne comenteze…io zic sa va ganditi ce “fierbinte” ie intalnirea lor. va lipseste, hai? mutiti de ciuda ca ei au si voi nu…

 110. Iulie 13, 2008 la 11:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, îs aci, nici nu mă văz cu fata, de grijă că pune Toader ce ni se cuvine… Mariene, măgare imbecil, am scris cum o chemaă cu tăt numele, da’ dacă nu eşti atent… în articolele precedente, prima dată când am scrisără despre dumneaei.

 111. Iulie 13, 2008 la 17:59
  link permanent
  toader zice ca:

  darius, dar poti sa te duci linistit droghe. cand vii ‘napoi tot ase are sa fie. eu ma preumblu pe aici sa vad pagina in care ai sa scrii ca ai inchis blogu’.

 112. Iulie 13, 2008 la 20:11
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  “Mariene, măgare imbecil, am scris cum o chemaă cu tăt numele, da’ dacă nu eşti atent… “
  Nu se pune problema că nu sunt atent ci că nu mă uit dupa femeile altora, măgare tinerel ce esti.
  Ai putea sa apreciezi asta.
  Si vezi că nu sunt măgar imbecil, sunt un imbecil puţin cam măgar, ceea ce e cu totul altceva.
  Hai, zi-ne cum e in buletin ca sa construim corect dativul acela.
  PS: mă provoci să mă cert cu tine ca să nu dai şi tu o ţuică originală de Zalău ? Ce oameni, ce oameni…

 113. Iulie 13, 2008 la 21:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Silvia Lungu Augustina. Ţ-oi da şi pălinche, uă!

 114. Iulie 14, 2008 la 09:27
  link permanent
  Mazemania zice ca:

  O tara ca asta in care traiesc eu, Mazemania, mai rar! Avem si noi Becalii nostri – unde mai pui ca sunt si dansatori! Dar ce ma mai mir la asa tara, asa dansatori!

 115. Iulie 14, 2008 la 09:58
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Păi vezi măi, Silvia ! SILVIA ! SILVIA ! Asa să-i zici, e clar ? E nume frumos, ce umbli tu cu SIA ???

  ( Ce-ar fi să-ţi zicem si noi ţie: Daiu ? Rius ? Ari ? Aiu ? -asta vine de la aiurit, cred că ar merge-
  Poate şi “puiuţ“ ar merge , trăiasă naşul tău ! )

  Dar ea e SILVIA, priceput ? Te-ai scos si cu dativul.

 116. Iulie 14, 2008 la 11:27
  link permanent

  Mihai Popescu are 24 de ani, din Timisoara si are nevoie urgenta de 40 000 de euro pt o operatie pe creier in Germania pt a extirpa o tumora. Intra pe site-ul sau http://www.mihaipopescu.com si citeste poveste lui… Haideti sa-l ajutam! http://www.mihaipopescu.com

 117. Iulie 14, 2008 la 15:36
  link permanent
  marie jeanne zice ca:

  Ca sa zic asa, ai ajuns de vorbesti cu frac-tou pe messenger.

 118. Iulie 14, 2008 la 15:44
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  mai Darius, abia acum am observat afirmatia ta din titlu ca Dumnezeu te-a pus pe ignor. cred ca esti nerecunoscator – ai o iubita, iubesti, ai o viata misto si tu crezi ca nea Dumnezeu te-a pus pe ignor? poti sa te explici?

 119. Iulie 14, 2008 la 15:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ai dreptate. Nu ne-a pus pe ignore. Dumnezeu nu intră pe messenger. În mare parte fiindcă e inventat. O să ne lungim în discuţia asta sau am fost destul de concis?

 120. Iulie 14, 2008 la 16:26
  link permanent
  BlogMeAway zice ca:

  hi hi: deci asta ( si ma refer la video) e noua metoda de teambuilding :) io parca-i vad pe colegii lui banel la vestiare executand dansu’ “Mmm-ai inteles?” pentru a da coeziune echipei care, nu-i asa trebuie sa-si doreasca mai mult victoria.
  …si-n alta ordine de idei sa te fereasca traficul de vreun angel-spy sau vreun telog fara parohie dar cu blog si sa vaza cum l-ai maniat tu pe cel de sus :) ) si ca pacatele sa-ti fie iertate da-ne noua astazi id-ul lui. (god_si mai cum????) :) )

 121. Iulie 14, 2008 la 16:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  V-am mai zis că pe Dumnezeu îl cheamă de fapt Sergiu Bogdan. Deduceţi de acolo.

 122. Iulie 14, 2008 la 18:57
  link permanent
  BlogMeAway zice ca:

  daca ma cheama bogdan se pune? macar pe jumatate :) ) Sa fie lumina! Faza lunga!

 123. Iulie 14, 2008 la 19:03
  link permanent
  BlogMeAway zice ca:

  si scuze de abuz de commenturi ( exista asa ceva?) da am uita sa-ti prezint statusurile de mess valabile pentru oamenii Lui: Dicţionar de statusuri Messenger la sectanţi – [Nu că facem reclamă!] si Dictionar de Messenger Ecumenic – [Nu că facem reclamă iară!]

 124. Iulie 14, 2008 la 20:22
  link permanent
  keshishian zice ca:

  dar subiecte sunt multe in tara asta. la tine la zalau, cluj, teius nu se intampla nimic? hai, pune un blog nou. Dumnezeu a pus pe ignore tara asta, asta e o discutie lunga indiferent daca tu crezi ori ba in vreo divinitate.

 125. Iulie 14, 2008 la 21:54
  link permanent
  toader zice ca:

  http://www.visurat.ro/2008/07/14/viralul-de-duminica-21/#more-2693

 126. Iulie 15, 2008 la 10:17
  link permanent
  toader zice ca:

  auzi ma, cand lansezi viitorul jeg.ro si ce noutati va aduce?

 127. Iulie 15, 2008 la 10:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Când faci rost de cine-a câştigat şi ce.

 128. Iulie 15, 2008 la 10:43
  link permanent
  toader zice ca:

  ei, cui. multe vrei. ce scuze puerile sa iti pastrezi surubelnitele. pfft.

 129. Iulie 15, 2008 la 14:10
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Citind azi titlul postării tale, mi-am zis: “Doamne, pe cînd îl pui şi pe silent?”
  Cînd apare postarea nouă sau jeg.ro cel nou?
  Acolo poţi să iniţiezi alte concursuri la fel de pline de premii. :D

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)