Darius Hero

Sunt atât de credincios, de m-a pus Dumnezeu pe ignore

S

EDITARE ULTERIOARĂ: Jegul (punct ro) intră în perioadă de suspendare nedeterminată, până când Toader de la comentarii decide să inventarieze toate concursurile la care eu n-am dat premiile fără de valoare, ca să le pot da câștigătorilor fără de valoare.

Nu voi mai scrie un articol, până când mai sus și mai jos numitul nu îmi prezintă întregul raport competițional.

Notă: Ba voi mai scrie, după mult timp, iar dacă se va ajunge la asta, din cauza lui Toader de la comentarii nu se vor mai da premiile. Niciodată. Remediați situația.

[acuma citiți tot, nu căăă… să vedem rezultatele și gata]

Ce mă îmbucură pe mine enorm este când caut ceva pe Google, iar el îmi sugerează cu superioritate o altă scriere decât a mea, la ce mă interesează pe mine, fiindcă a mea dă prea puține rezultate. Iar când accept soluția lui… mă duce la zero găsiri.

Mă sună ieri Arpi. Îl știți. Și mă sună să mă anunțe festiv că eu sunt persoana ingrată ce a fost responsabilizată voluntar de către el să mă deplasez la fosta lui prietenă, de unde să-i împachetez și aduc boarfele, pe care și le-a uitat acolo în urma cruntei separări. Să i le recuperez, deci, înainte ca domnișoara în cauză să le dea foc într-un îndelung procedeu de vrăjitorii și blesteme.

Bine. Accept, fiindcă sunt un prieten de bază și de caracter. Mă expun la a păși în bârlogul degradării, care cândva era palatul de cleștar. Sunt de acord orbește să mă expun oprobiul rudelor, prietenelor isterice cu unghii și dinți și fostei mame soacre. De ce? Fiindcă dihania cealaltă s-a decis subit să zburde spre orizonturi mai luminoase. Zic, deci, căci mă înduplec.

Sun pe fată, mă ploconesc, îi explic situația injustă în care mă regăsesc fără voie, îmi exprim amabil regretul neprefăcut pentru cele întâmplate și-i explic franc cum îmi pare sinceramente rău că trebuiește să ne vedem în asemenea context nedrept.

Evident că ea mă tratează de parcă află de la mine că fostul ei și-a lăsat bulendrele la ea, așa că trebuiește să-i narez de la început toată istoria cu el, de la începutul problemelor și până la momentul iminentului declin… și mult după, mai-mai s-o fac să plângă, după care s-o liniștesc și să reiau cu interesu’ telefonului…

Fiindcă, între noi 1000 fie vorba, Arpi mi-a promis că, dacă mă duc după catrafuse, pot să-mi aleg ORICE dintre ele, extinzând până la toate, în afară de blugii lui Lee.

Zis și făcut. Acuma aștept să fiu contactat de Cosa Dânsei, să pot purcede după târfele vestimentare. Fiindcă, normal, a rămas ca ea să “aibă vreme” și să “le adune”, deși eu sunt convins că-s de mult în saci de gunoi, stivuite între ușile de la intrarea-n bloc.

***

PanouMareDeci v-am zis căci Sia s-a enervat din ceva de pe panoul ăsta. 186 de comentarii v-ați tot spetit să aflați ce e și vreme de 181 n-ați reușit. Bine.

Ca să mă sune Arpi IARĂ, azi, cu un mic detaliu ce l-a uitat: dacă tot merg după obiectele de uz personal, să iau într-un deget și încă ceva ce și-a amintit că a lăsat în urmă fără să se uite cu urmă de remușcare.

O CÂTAMAI MĂSOAIA DE ARHITECT, din aia cu greutăți de echilibru, cu manetuță să o pui cum vrei tu și cadru din fier forjat.

De ce? Ca să fie grea, evident! “Cam cât îi de mare, că frate-miu are o planșetă de aia, încape-ntr-o mașină..”, întreb eu, estimând costurile și pagubele. “Cam de două ori cât aia.”, îmi răspunde maghiar mitic-cizat, nonșalant.

Imbecilul! Bun. Nu-i bai. I-am vândut-o deja lu’ Vlad, pe-o piadina prosciuto crudo. Ce aștept eu acum cu nerăbdare e să văz cum merg cu el, “cu băjeții”, s-o subtilizăm pe masă de subt fardurile fetii, din interiorul imobilului, împotriva voinței locatarilor, masă ce n-am putea-o duce ușor nici dacă ne-ar ajuta.

Ok, ok, vă spun cu panoul!

Aveți în vedere că fătuca a făcut isterii la câteva zile după ce-i făcusem cunoștință cu panoul, deodată cu întreaga locuință, ba desigur că și vorbiserăm despre tot ce i se părea ei amenințător pe panou sau în afară, foste prietene, părinți, alergii sau toate la un loc. Deci total nejustificat, doresc să insinuez.

Țineți minte ce am comentat eu cel mai vehement legat la ea? Nu tineți, că sunteți imbecili, vă spui eu: pozele de sfârșit de clasa a 12-a. Ca orice oameni normali, ați dedus că ar fi absolut imposibil ca fata să se fi legat de ceva… la vedere, ceva la prima mână. Din păcate, n-ați luat în calcul că nu evaluați o situație normală. Evaluați o convulsie emoțională.

Fata s-a luat de-o poză. De sfârșit de clasa a 12-a. Care poză? POZA! Cea mai mare. Fiindcă-n tărtăcuțele voastre feminine, voi credeți că noi, masculinii, ne aranjăm pozele cu amice sau foste după mărime, direct proporțional cu importanța. Dacă ne măsurăm penisurile, ne măsurăm și pojile.

Pe panou apar trase-n chip, de la stânga spre dreapta: Jutka (fostă), Păstaie (fostă), Mahalo Girl (vedere promoțională), Noper și soția (invitație nuntă), Napoleon Dynamite (merchandise), Mih Piha (mixt), Adela (amică), Lia (fostă), eu (sfânt).

Deci a supărat-o Miha Piha. Era singura în postura de absolventă, deci unicul element ce putea concura direct cu orgoliul rănit de către mine, când am judecat dezastrele fotografice de pe un anume cont de Hi5. Cum a pornit tot?

Eu: Cum îi nașpa poza? O fi de clasa a 12-a ajutătoare, da’ îi mai faină decât pozele tale de-a 12-a…

Ei, dragii și dragele bunicului, nu știam eu în acel punct implicațiile acestei sincere și nevinovate remarci și dezbaterile întregi ce le va genera, atât în privat, cât și public. Un întreg drum până la alimentară și înapoi, cu tot cu “te aștept jos”, “mai stăteam trei fumuri și plecam”, “eu nu mai vin”, a durat efervescentul moment de întunecime a minții. Și pe tot locul, ca desfășurare fizică, până la magazin, în față la magazin și revenind, pe trotuar, pe stradă, în față la alt magazin, pe casa scării, mi-a fost explicată care-i diferența dintre EAAA! (priceput?), respectiv grețoasa poză cu “poza cu aia”.

În concluzie, Sia s-a enervat deoarece exte fată, iar fetele nu se știu a se bucura de ce-i al lor atunci CÂND E AL LOR. Ele se bucură de ce-i al lor, când a fost al altora sau de ce-a fost al lor, când nu mai este. Vă las să vă reveniți după aceste vorbe de profundă înțelepciune bărbătească, așa cum rar întâlniți.

Așadar, fetelor, băgați la tărtăcuță, iar asta să fie o lecție dură despre viață, sănătate, întemeierea unei familii funcționale, bun gust, bricolaj, sex etc.

***

Iar acum… tobe! Fericiții câștigători. Există trei persoane care au ghicit obiectul discordiei de pe panou. Mai mult sau mai puțin explicit, da’ s-au referit direct la el.

Anca: “banuiesc ca daca ai lansat ghicitoarea publicului, raspunsul e mai putin evident decat ‘poza cu tipa care se uita pe sub sprincene’ []”

Bănui eronat. Da, era atâta de evident, cât voi căutați cai verzi pe panouri.

Purik: “Poza cu fata, sigur aia e. Ca de ce tii tu poze cu foste []”

Cam vag, dar bine, e cu “fata”…

Thorgis: “a deranjat-o poza tipei din centru-dreapta. […] faptul ca i-ai infip simbolic o piuneza in cap []”

Primul care s-a referit exact la fată, dar totuși a calculat greșit motivul.

fcb: “o inervato peria ceea ca de ce ai pus-o pe panou sau poza cu tipa aia cu fundal negru cu codite ca de ce n-are ce cauta []”

Știi tu, Flavie, că la examen nu se pun răspunsuri incomplete sau pe jumătate corecte… Ce vrei, să-mi aleg eu între “sau”-ul ăla. Dar corect ca alternativă și corect parțial ca argument.

***

Bine. Fiindcă sunt un spirit filotimid dar galantonic în același timp, munificient și culanț și totuși magnanim (dar și alte cuvinte inventate sau folosite greșit), vă dau la toți, bă. Ați câștigat dimpreună premiul cel mic și, într-un gest ce va extazia pișcoțelul inimei mele de miere, adică Sia, uite:

Miha5

[ATENȚIUNE: aceasta este doar o simulare compiuterizată, ruptă în Photoshop de Vlad; da, știu, oau!, ce real pare etc.; da’ da, obțineți cu toții câte-o cincime de poză, iar ultima va rămâne simbolic pe panou; fiecare parte reprezintă o petală căzută ca o lacrimă din penta-floricica Jeg]

***

Așaaa. Pam-pa-ra-ram-pam-pa-raaam! Premiul cel mare. Ia ghiciți voi cine a mirosit atât obiectul (figurat!) și motivul… Mda: Păstaie.

Păstaie: “A deranjat-o poza cu Miha Piha, poza aia mare, de langa pozele de buletin. Pentru ca: “Cine-i fufa aia mai slaba si mai faina decat mine care are cea mai mare poza la tine pe panou si pe al catelea loc e in topul tau “hot jerk off chicks”? Top 3? Bastard! Take her off! Take her off!”. Da’ toate fetele din poze sunt in top 3. Just go to the gym. []”

Notă de dezmințire sau, mai scurt, dezmincinoasă: Nu e pe pile. Da, eu și cu Păstaie am întreținut… raporturi. Într-un trecut îndepărtat. Dar asta ține de intimitățile mele personale, iar eu nu permit ca acestea să fie obiectul dezbaterii publice! NU PERMIT!

Ea nu a fost favorizată de către organizatori, dar este serios bănuită de înaltă trișare. Aș fi zis “înșelat”, da’ asta nu-i ceva nou la ea. Anunț căci răspunsul îl mai știau două persoane, pentru a evita orice urmă de injustețe ce putea fi făcută de mine: Moafle și Licurici. Dată fiind apropierea primului și depărtarea celei de-a doua de câștigătoare, Dacian este bănuit serios că a încălcat regulile de discreție și disciplinele concursului. Aveți mai jos interogatoriul cu cei implicați.

InterogatoriuPastaie

***

InterogatoriuDacian

Observați încleștarea feroce.
Jivinele nu se dezic!

***

Dar acum să ne dextindem nițelaș într-un Dancing “Where The Hell Is” Matt Harding reunit cu întâiul becaliu al țării, într-un ambalaj atractiv de Vitrina

[originalul doar cu Gigel pe tărâmul Ciutac; alternativa YouTube pentru ce-i mai jos, aici]

129 comentarii

 • de fapt, tu i-ai promis siei că faci o pauză şi te dedici în exclusivitate nurilor ei (evident, ca să o îmbunezi dat fiind că ai fost un mârlan de atâtea ori) şi ca să nu-şi dea seama lumea cât eşti de îndrăgostit de tânăra domniţă, dai vina pe toader.

 • Mmmm… as vrea sa-mi exprim si eu admiratia ptr Madam Pastaie. Sunt si eu o doamna (ce p*** mea!) care a mai citit una-alta pe acest blog pe care il gasesc ffff interesant. Mi se pare tare fain ca Madam Pastaie a pastrat amicitia cu d-nul Darius dupa tragica ruptura. Sunt sigura ca d-nul Darius a postat cateva mesaje aici (“că don‘şoara s-a schimbat şi nu în bine, mai pre scurt, nu merită”) mai mult ca sa se convinga pe sine si nu pe noi, cititorii de rand.

 • Aşa este. Doar că a păstrat Darius prietenia, că Pestelnica era ocupată cu renunţatul.

  Într-altă ordine de idei, Licuriceo: eu mă dedic nurilor Siei fără să-mi ceară, de tre’ să mă oprească, de-a dreptu’. N-are ea destui nuri cât mă dedic eu, ţucu-i nurii ei, atât la propriu, cât şi la figurat. Deci deseară mergem să ne servească bere, stabilit?

 • evident că mergem. dar musai în art club? nu se poate pe vreo terasă? zic şi eu, nu dau cu paru’…

 • Dariusica tata, ia sa ne explici tu ce are Sia pe dinsa / in dinsa de te-apuci tu sa nimicesti pozele in CS de dragu’ sau!

  Acum!

  Ce-are ea si n-avura alelalte 3? 4?, nu stiu, c-am pierdut numaratoarea. Si nu te fofiliza cu d-alea de “secretuu’ intimitatii”, ca nu mai merge. Daca ti-ai imprastiat viata-n pixeli, macar fa-o pina la capat. Sau, daca-l ierti pe toader cu ce fel de t vrea el, poti sa faci un concurs (iarasi!?!) de ghicit. User (de)generated content.

 • daaa. iaca s-a gasit o domnisoara care crede ca darius are autoritatea de a ierta.

 • De a pardona, todiritza, asa am convenit in niste commenturi pirite de la un post (de valoare, desigur!) din zilele trecute. Deci, poate te pardoneaza. Nu mi-e prea clar pentru ce 😛 , da’ poate o face.

 • Degenerated. Frumos. Am să utilizez conceptul. PUI STOP!

  Deci Sia este cum îmi tre’ mie, aia de bază, deci trece cu 5, dacă n-ar mai avea nemica. Pe lângă asta, pricepe. Voi care căutaţi aşa ceva, ştiţi despre ce-i vorba. Care nu, chiar nu-i o problemă, că nici nu vă găseşte nime’. Apoi, după cum am tot ponegrit-o io pe ea, Sia, draga, lumea tot o iubeşte. Iar eu aşijderea, mai ales că ies în faţă calităţile, între tăte neajunsurile din care-mi scriu Jegu’. Deci e fix cum tre’, plus în plus, cât să întreţin acest blog. Mă aşez la hostu’ meu, ca să zic aşa. Hăhăhăhă.

  În rest, vrei tăt? Bine.

  Iubirea vieţei, Lia, prima, tri ani şi ceva, înşelat Darius, iertat, împăcat, despărţit inevitabil. Păstaie, iubirea vieţei, dubla doi, n-a rezistat nici cât prima, s-a-mbătat şi s-a sfârşit. Următoarele două, Jutka, unguroaică, bună la pat, părăsit eu măgăreşte. Paula, unicat de nefalsificat, lăsat degeaba pentru Păstaie (ca să vă daţi seama de ce leguminoasa nu mai are şanse nici de mi se impune pe cale juridică). Următoarele, aventuri sau ultra-scurte, cu mine năzuind la perfecţiune. Şi, ajungând la perfecţiune… Sia. 😀

  Da, da, şi ea acuma e ultra-scurtă. Dar e. Şi e perfectă acuma. Dar noi suntem acuma, nu? Nu suntem mai încolo. Acum suntem… acuma.

  (ştiu, vă-ndrăgostiţi de eu ce drăgălaş sunt; din nefericire, indisponibil; da’ băieţii pot încerca)

  Mulţămită?

 • Neamule! A trecut rapidu’!!!! Valeu, cita promptitudine!… Laudabil.

  DA! Foarte multumita. N-ai fost pe brief, da’ e bine. Am inteles ca Sia e perfecta, la modul prezent. Am inteles ca antecedentele dumisale n-au rezistat la conjugarea in viitor. Deci e bine.

  Mai trec eu pe-aici. Salutari lui toderitza.

 • Ce frumos ai apreciat. Ne place de tine. Şi nu am fost promt; am comentariile pentru orice pre-scrise, iar ele se auto-publică după un algoritm de căutare între întrebările voastre. Şi cum n-am fo’ pe brief, n-ai zis ce-are ea, ce n-au alea etc.? Iar eu m-am conformat.

 • adica dumnealui paricopitatul mai-sus scrofa domesticus numitul darius se si gandeste sa isi bata joc de mandrete de fata.

  monica, nu ai priceput ‘nic. da’ nu ma supar.

 • Sa ma lumineze Todiritza, dara. Zic sa puie priceperea-i peste a mea si s-o ridice. Orice, numa’ sa nu se supere. A fost si el un rapel narativ ca sa introduc partea cu concursul si acuma ma mustra muscaleste. Girl-style:
  – Ce-ai, draga?!
  – (aaa’fmmm!) …nimic
  – Esti suparata?
  – Nu… nu m-am suparat, lasa!

  Nu-i frumos din partea mea, ca nu-l cunosc pe Toader si nu stiu exact ce face el. Da’ nu vreau sa se supere!
  http://www.cineitodiritza.org
  http://www.nulmaicertadariuse.net
  http://www.toadereexplicamitu.com

 • am zisara dara si deci ca nu are autoritatea de a ierta. asta fin’ca ii prea insignifiant pentru a putea sa manifeste iertari. si chiar daca ar avea aceasta putirinta tot ar fi ridicul din cauza faptului ca ii optimist, plin de viata si “baga dume”. schimbare care il face sa zambeasca, sa incerce sa fie amuzant, sa spuna o vorba de duh, sa fie impaciuitor. lucruri care daca nu sunt involuntare pur si simplu nu ii ies.

  dar are sanse sa se indrepte. prima ar fi aceea ca se observa deja intentia lui de a fi aruncat, parasit si umilit de catre femeia visului lui din clasa a 7-a. si, MAI ALES, inainte de a face sex.

  darius e sortit virginitatii eterne.

 • Ce duuulce-i Tuaderul. Deci, vituţă (mă refer la Monica): EU vroiam să scriu despre aia cu: “Eşti supărată? Mnu! Lasă-mă!”. Ai stricat tot. Dar am zis oricum că s-a gătat cu scrisul. TUADERE! Eşti reponsabil!

 • merci. de ce nu pui si anunt cum ca gata, blogu’ e inchis, nu se mai scrie nimic. si sa directionezi cetitorii catre alte bloguri la fel de faimoase ca jegu’.

 • S-a imbatat si s-a sfarsit? Honey, a trebuit sa fac o intreaga analogie cu lumea calculatoarelor ca sa iti explic ca browserul tau nu are update-urile necesare sa navigheze pe domeniul meu. I had to read some “complete idiot’s guide” to break up with your ass and all I get is a “s-a imbatat si s-a sfarsit”? Te zic lui Mirmen ca ai iesit afara exact dupa ce ai facut dus, cu capul gol. Hah!

 • asa e virgula tate sunt mai faimoase ca jegu apostrof punct si de la capat in alta ordine de idei esti prost punct si virgula si ca sa ma explic doua puncte cum e posibil ca tu sa intarati de fiecare data o fetita frumoasa si inteligenta ca ceia paranteza deschisa sia in limbaj popular paranteza inchisa sa iti dea papucii semnul intrebarii au asta nu inseamna cumva ca ii o problema cu capacitatile tale sentimentale semnul intrebarii de la capat stai dracului bland si du si tu o relatie mai departe decat scancituri in jeg punct ti cratima o spun ca de la mine la tine punct

 • pastaie, daca tu cauti un barbat sa te inteleaga … imi pare rau dar ai sa mori fata batrana. de ce nu te apuci draguta sa cauti fericirea? e mai simplu. ih, femeile …

 • monica, dar baga-te draga. ce mama dreaq, tre’ sa terminam scenariul si nu avem suficiente personaje. in rolul meu va fi un povestitor. anthony hopkins va avea rolul meu. in rolul lui mirmen sharon stone, in rolul lui carcea de niro, in rolul lui dacian va fi will smith, in rolul siei va fi tia carrera, in rolul paulei va fi monica belucci, in rolul lui bibli danny de vito iar in rolul lui darius … in rolul lui darius il punem pe van damme. si ii spunem lui van damme ca va juca rol de intelectual. are sa iasa leit darius.

  gata. am terminat cu comentariile la ultimul articol. puteti inchide situl.

 • Decât să băteţi câmpii retrocedaţi de statul ăsta binevoitor, mai bine îi vindeţi şi vă luaţi pauză de o vacanţă.

  Eu m-am plictisit de postarea asta, când e următorea?

 • amuzant. o paranteza complet nesemnificativa: blonda din poveste s-a enervat eronat, era de asteptat. poza cu duduia cu uitatura intr-o rana de fapt era pusa la deruta. fata cu hepatita, dar mai isteata a fost cea ce i-a rupt inima si fundul lui darius. mda…si ziceati ca nu putem pune de o telenovela? ale tineretii valuri.

 • @ Marian S.
  Ştiu că spui la mişto, dar nu mă supăr. Ai putea să apreciezi însă postările despre cultură, că nu doare. Sunt luate după flux, nu am nici un merit, doar că-mi place frumosul şi politica, filosofia politică.

 • @ Marian S.
  Treaba cu haremul la musulmani mergea pe vremea războaielor, că ei se măcelăreau şi rămâneau femeile. Astăzi arabii la care nevestele sunt multe, trăiesc mulţi fără să atingă în viaţa lor o femeie pentru că sunt exorbitant de scumpe.

 • ba voi sunteti retarzi cronic sau va trece? o ardeti fix ca-n-proasta. parerea mea. sezi toadere! lasa-l pe darus sa-si apere ….pula mea si nevoile si neamu’ lu’ mirmen.

 • si pentru ca am de astepat ceva si ma plictisesc….
  mirmen esti sexy! sexy de desteapta si caterinca. altfel….nu prea ma interesaza.
  sia, hai la bucuresti frecaciuneo ca iti da tata 3-4 baieti de te intrebi de ce dracu’ sedusi cu tantalau’ de supraponderal.
  jeg, apre,ciaza ca nu te-am numit gras sau elefant sau….hai ma ca esti copywriter, poti sa ti-o dai si singur.
  vezi ca te sun marti pentru un client, sa fii cuminte.

 • Mă iertaţi, eram în birt, dar acum sunt bine.

  În ordine: Toader a dat clasă, Biblio a ţinut pasu’, de la Crişan încoa’ şi, de altfel, şi de dinainte, fiindcă lipseam, vorbeaţi tot în reluare, recte câte două comentarii pe ce vroiaţi să transmiteţi… Iar Jimerina s-a-mbătat de-l spurcă Mirmen mână, când agiunge acilea, unde-i civilizaţie şi net, de şi-a regreta zilele.

  Dar (deoarece am fost în birt) vă iubesc pe toţi. Ţucu-vă. Mă culc.

  Aş zice că Sia vă pupă.

 • Şi fiindcă “vara asta, comentariile vin câte două” (replică de copy profesionist), Siii (vom delimita cu câţi “i” e dativul la Sia, poate ne agiută Biblio, deocamdată să convenim că cu patru) i-i (ardelenescul de la a îi fi) dor de Crachilă.

 • @ Darius: Să-ţi priască beţia mă că eşti simpatic si treaz, darmite după cîteva beri ! Era “mishteaux“ daca făceai un mic clip cu tine aseara şi îl puneai aici, să ne delectăm si noi. Siei i-a plăcut ? SIEI, la dativ.

  @ Bibilotecaru: Stii bine că apreciez blogul, in special ştirile despre cultură. Suntem cam de o vîrstă si probabil îţi aduci aminte de serialul “Ce vrăji a mai făcut nevasta mea“. Probabil la el te gindeşti cînd ne pui ştiri despre ce a mai făcut guvernul si DNA, ce poliţai de rutieră au mai prins ei. Blogul ar fi fost mai curat şi mai uscat dacă te limitai la cultură, la “ştirile pozitive“. Sunt puţini cei care le postează şi ai fi făcut o figură frumoasă în comparaţie cu restul. Pentru politică avem destulă maculatură. Părerea mea.
  PS tot la Biblio: dacă femeile sunt puţine de ce o cămilă e mai scumpă ca o femeie ? Prestează ?

 • Daca mai spui Crachila o data, te pelsnesc… Cat despre lipsa mea neanuntata, scuze, dar nici eu nu am fost anuntat! Si eu tot la birt am fost, doar ca am ramas acolo! Vreo doua zile… sau au fost trei? Asa ca a trebuit sa va privez de replicile inteligente (care nu prea erau replici si nici prea inteligente)!. Numai putin, ca ma streseaza o panicata pe mess… Cum slbz se da ignore? Gata! Dupa ce am citit comentariile, iar eu nu spun doar asa ca Bibli, de ochii lumii, as fii avut cateva remarci, pe care desigur, le-am uitat in momentul in care am inceput comentez si eu nimic, ca si cei dinaintea mea. Sunt mahmur si ma dor anumite parti periferice ale trupului dupa noptile astea de pomina (sau pomana ca am baut pe degeaba), asa ca imi cer scuze pentru inconsecventa (nu stiu ce inseamna, am dat search pe google la “mahmur”, “nas spart”, “voma” si “cum o chema pe fata aia si de ce nu i-am luat numarul de telefon”, dar daca ma grabesc poate o gasesc tot acasa… daca mai gasesc ceva pe acasa!).
  A, era sa uit: Saru’ mana Sia!

 • Urasc mentalitatea de turma si moda, dar daca ai spus doua, doua sa fie! Adica asta!!!

 • Marieneee… Adică ai fost martor? Nu eram beat! Eram obosit. Şi Sia aşijderea, lucrare toată ziulica, până-n noapce. Ne-am relaxat şi noi… 😀

 • Io martor ??? Mi-ar place mie acu` sa fiu pe undeva prin Ardeal, ORIUNDE, dar nu in jegul asta de Bucuresti !
  (Sa ma scuzi ca asociez jegul cu Bucurestiul dar n-are nicio legatura cu site-ul tau iar asta e parerea mea despre orasul in care cu onor m-am nascut de dinainte de a afla despre JEG-ul tau. Si cind zic JEG despre Bucuresti nici macar nu ma gindesc sa pun ghilimele, e la propriu).
  Daca nu in Ardeal macar pe litoral… dar acu` nu ma suna niciuna, asa e cind nu mai ai bani. Daca aveam acum harem ramineam fara el asa ca te rog sa nu iei in seama poanta mea de mai inainte. Era haz de necaz.

 • Si daca e moda cu doua comentarii la pret de unul iata si un exemplu: la “Ave Cezar“ din Tirgu Mures mi-ar place mie acum sa fiu. Sau, in contrast, la oricare “impinge tava“ din Eforie Nord.

 • @ Marian S.
  Motivul pentru care pun ştirile Guvernamentale nu este pentru că promovez guvernul care nu face nimic şi îi dau eu aerul că face ceva, este ceva mult mai banal. Deştepţii care fac site-ul de la guvern au uitat să promoveze site-ul pe Google şi au şi un motor de căutare intern de doi lei. Astfel ce se scrie acolo că ar fi făcut guvernul nu ai să vezi pe google. Practic eu fac informaţia accesibilă pe google. În plus, multe din ştirile de acolo sunt destul de interesante iar presa nu le promovează, la Jurnalele TV nu ajung… De altfel eu pun pe blog lucrurile care îmi par interesante, cam ce citesc eu pun şi pe blog. Ştirile despre DNA au o latură “căutată”. Mai se alătură ştirilor DNA şi cele de la CCR. Multă lume vorbeşte rin auzite când se poate folosi de comunicatul de presă. Eu mă mir cum pot unii face presă din auzite când au acces la comunicatul în clar. În plus am observat că anumite comunicate DNA sunt trecute sub tăcere în presă şi mă gândesc că aici este cineva interesat.
  Eu nu pot renunţa la filosofia politica. Puţină lume înţelege politica ca o exprimare a abstractului în real. Îmi place politica pentru că este un fel de filosofie aplicabile imediat.

  Despre cămila mai scumpă decât o femeie… o minciună sfruntată, toată lumea ştie că preţul minim pentru o femeie este o cămilă şi două puşcoace ruseşti automate. Vorbesc foarte serios, în ţările cu tradiţie poligamică sunt foarte, foarte mulţi celibatari pe motivul lipsei de bani. Dacă urmăreşti câte o razie prin parcările de tirişti, devine explicabil cum plătesc ei o sută de dolari pe asemenea petarde… disperarea.

 • @ Darius
  Dacă pui preţ pe spusele mele domeniul gramaticii, având în vedere că am făcut ultima dată gramatică acum 25 de ani şi atunci aveam numai 5 pe linie (mă scoteam cu note mari la literatură pentru o medie de 7), situaţia este foarte gravă.

  Aşa după ureche aş spune că dativul respectiv ar fi “Siei”, asta dacă am înţeles eu bine, după modelul “Maria-Mariei”.

 • Nouăş9!

  Mna, să se bucure Crişan, că i-ai făcut ‘napoi poza.

  Bibliotecare: Să moară Dumnezeu că-i corect “Siei”?! Iar raportat la bazat, mă bazam că una-două te informezi şi ştii. Că nu te-a bănuit nimeni în veci că tu chiar ai avea cunoştinţe. Tu doar le dobândeşti când e nevoie şi le uiţi la următoarea ocazie

 • @ Darius
  De ce crezi că am făcut preambului cu amintirile mele cele mai adânc ascunse? Nu vreau să păcălesc pe nimeni. Nu cred să existe nicăieri pe net ceva de genul “dativul de la Sia este…”. Dacă vrei sa caut o lecţie despre dativ, asta e altceva, o pot face. Mă îndoiesc că te va ajuta. Sunt însă destul de sigur că “Mariei” este corect (presupunând desigur că Maria este o femeie şi nu un bărbat, după cum am presupus că Sia este şi ea o femeie).

  Dincolo de asta, chestiunea “să moară dumnezeu” este un pic cam forţată şi, mai ales gratuită. Am apreciat-o în mod negativ sub forma unei mari bile negre.

Sociale