Şi ce are dacă marijuana îi ilegală?

sari la comentarii

Acuma, serios. Ce-are să fie ilegală? Las’ fie ilegală.

Ulterior:

Amicalii de la Antena3, mai cu precădere cei din departamentu’ creaţie spoturi/imagine/identitate/media/făcut bloguri/iusti, fac frumos din nou, c-o împrumutare online de tip oricum îi de pă net. După ispravele flagrante din filmuleţele de anul trecut, iacă, au găsit pe la Planeta Moldova nişte melodie şi şi-au zis că bine, îi bună. Aşa c-au pus-o păstă spotul lor nou. Şi tăcem mâlc.

Ca norocu’, aici pe “Internet”, se transmite informaţa, da’ se şi dă exemplul cel bun. Nu c-o să-l ia presa tradiţională vreodată. Mai bine se tăt cacă pe ei. Da’ zic:

Darius: Ai văzut spotul de la Antena3 cu melodia voastră? Cu “Di tăti”. Adică eşti conştient că există.
Florin Braghiş (Planeta Moldova): nu stiu de spot
la ce e reclama ?
Darius: Deci v-au ciordales melodia “Di tăte” şi o folosesc într-un spot. Aşa. Că-i de pă net, mă-nţelegi.
Florin: da, e ok, oricum nu sunt acolo
Florin: si nu mi se umple sufletul cu venin
Darius:  Dar nu te deranjează, zici.
Florin: nu tare
Florin: eu sunt, mai nou, cu filosofie open source

***

Oamenii sunt, cu intenţie şi aproape ambiţie, de un penibil stânjenitor. (Nu, nu e pleonasm, am căutat în dicţionar; dar ar trebuie să fie, aveţi dreptate). Şi parcă se îndeamnă şi încurajează între ei să fie cu atât mai jenanţi. E adevărat, doar mai de curând le-a venit ideea şi au început să aibă posibilitatea să se filmeze şi să dea mai departe penibilul, odată ce l-au imortalizat. Însă impulsul este ancestral.

Între aceşti oameni este o continuă competiţie – aşa trăiesc ei – prin care să stabilească foarte clar o ierarhie bine deliminată a celor care reuşesc să fie cei mai penibili. Iar câştigătorul dintre cei din top este stimat şi adulat de ceilalţi, care îl elogiază şi invidează, într-o ceremonie adusă ca odă penibilului. Îl aplaudă şi-l felicită şi li se pare că “ce tare îi, ai văzut?”

Ei au femei, penibilii, femei care caută penibilul dintr-înşii, pentru că le validează într-o similară ierarhie, fiind purtată o bătălie aprigă pentru penibil, în general, şi pentru cel mai penibil, în particular. Deoarece dacă îţi cauţi penibilul, atunci îl vrei pe care-i mai penibil pe care-l poţi găsi. Şi împreună ei fac copii, pe care-i cresc să fie penibili şi-i îndrumă spre calea penibilului.

***

Tăte grasele! Ce pula mea?! (Asta era o observaţie generică, n-are legătură cu tot discursul.)

***

Bun. Altceva cu care m-am confruntat eu în ultima vreme îi că avioanele aterizează pentru orice căcat. Dincolo de caracteristica mai de ansamblu  de a ateriza oricum, ca să-şi înfăptuiască menirea de a fi avioane. Urmăream la televizorul online că nu-ştiu-ce airbus a aterizat DE URGENŢĂ, fiindcă i se fisurase unul din cele 7 (ŞAPTE!) straturi de la unul dintre geamurile cabinei. Mno, io când am venit la Cluj de la Zalău, intrând cam pân Kisbács, am văzut unul într-o Ladă, zâmbind, tătătăt cioburi din cap până în poală, la volan; tocmai i se spărsese fereastra auto în meclă. Da’ se oprise pentru investigaţii? Nu! Avea treabă poate la ţară, poate la grădină. O tras pe dreapta pentru a verifica dacă pasagerii sunt în siguranţă şi dacă va trebui să îi ducă o altă Ladă la destinaţia lor finală, Tenerife?

Un alt avion a aterizat, evident – tot DE URGENŢĂ, la Newark, fiindcă îi murise pilotu’. E! Acceptabil. De data asta, da. Mai greu fără pilot, îhî. L-au aterizat copiloţii. Însă au aterizat unde trebuia să le şi fie destinaţia şi le-a şi fost! Veneau de la Bruxelles şi mergeau la Newmark, unde au şi ajuns “în siguranţă”. Deci unde-i urgenţa? Au sosit, în pas tango, unde vroiau. Dacă reuşesc să ajungă copiloţii mai repede, după ce le-a şi murit pilotul-şef în braţe, de ce se mai poată pilot? Dacă aterizau la… nu ştiu, că n-aveau unde de fapt… în APĂ, să zicem, ca să ia pilot, atunci da, era de urgenţă. Da’ aşa, ce? Care-i graba? Plus… acel “în siguranţă”. FALS! Poate au aterizat în mare pericol, cu co-piloţii la manşă, care-s obişnuiţi doar cu co-manşa, de unde şi ştirea! Altfel?

Iar băieţii sunt bădărani, fiindcă li se pare că e o metodă eficientă în a reuşi să le fută pe fete. Ca să ştiţi. Pe când fetele sunt inhibate, fiindcă li se pare că e o metodă eficientă în a reuşi să le fută băieţii. Hmm!

***

transportorice

[köszönöm, Szabi]

***

Continuu titlul cu o serie de alte nelămuriri. De ce există pentru cuvântul “ascuns” sinonimul “abscons”? E ca-cum-virgulă ai trişa la vocabular, într-o competiţie de grosime a vocabularelor. Pe lângă că e acelaşi cuvânt e şi… APROAPE ACELAŞI CUVÂNT!

De ce trebuie ca înmormântările să fie frumoase? De ce? Nu reuşesc să pricep. Adică sunt urâte, oricum, că-s înmormântări. Aşa că de ce se mai încearcă? De ce există o coroană mai frumoasă decât altă coroană, iar pe cale de consecinţă, e mai scumpă? Să fie toate urâte şi gratis, că oricum le arunci, ca pe mort. Care-i sensul să iasă colacul bun, în opoziţie cu a ieşi-n pizda mă-sii, cum a ieşi? De îmbrăcat ar trebui să vii cum eşti îmbrăcat în ziua aia, dacă vii. Oricum nu vrei să stai prea mult. Nu prea îi contextul în care să te dai la cineva. Şi nici n-ar trebui, de fapt, să trebuiască să vii. Vine cine vrea, mai bine nimeni – asta să fie regula. Iar cine se chinuie pe masa de după, îi prost. Lasă nişte fursecuri mai vechi, lasă ceva foietaj de ăla, ce se poate mânca numa’ cu iaurt. Şi n-aduce iaurt. Şi gata.  N-are sens să faci cheltuială degeaba, că tot e contextul ăla de petrecere forţată, cine-o să se distreze, sincer, până la urmă? Şi, la sfârşit, ce vrei – să se fi simţit lumea bine?

***

blackcatwhitecat

… întrebă cineva, nu neapărat fără fundament.

***

De asemenea: de ce pun oamenii pariuri cu ei înşişi?… Îi ca şi cum nu ai face nimica. Îi exact acelaşi lucru. Iar cititorul Vasile Manu şi-a ieşit din atribuţii şi a-ndrăznit de-a scris un îndreptar de lecturare a Jegului. Poate ajută.

***

Disclaimer.

nuestesecondsunthainenoi

[mulumiri extinse şi lui Marian Hurducaş, care să le transmită iubitului său, Oliver, O-ceva..., pentru ultimele poze]

***

Iar acum, fiindcă nu mai rezist: cea mai savuroasă (din clasa imbecilităţii) discuţie care mi-a fost dat s-o port în istoria mea recentă şi, în acelaşi timp, al doilea cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat anul ăsta, la nivelul de mulţumire de sine.

Raluca: buna :P
Darius: Aşa.
Raluca: intrebare! :D
Darius: Aşa.
Raluca: ai
Raluca: cea mai vaga idee
Raluca: despre cum as putea sa pun o pza in photobuchet?
Raluca: sau ceva de genu’?
Darius: Păi, este un serviciu de uploadat poze, nu?
Raluca: aaa…da? /:)
Darius: Mna. Mi se par o întrebare prea stupidă ca să investesc timp în a o răspunde.
Raluca: dC?
Darius: Şi e prima dată când apuc s-o zic. E un motiv de sărbătoare.
Raluca: deci stii?
Darius: Ai reuşit să încadrezi şi a doua, respectiv a treia întrebare tot acolo: prea stupid să răspund.
Raluca: da
Raluca: merci
Darius: Dar, ca să te lămuresc: n-am uploadat niciodată poze pe photobucket. Dar prin simplul fapt că ştiu că e un serviciu, înseamnă că e unul popular. Dacă e popular, sunt convins că au făcut îndeajuns de simplu pentru oricine (ca să nu zic toţi proştii) să uploadeze o poză.
Raluca: :|
Raluca: imi spui si mie te rog? :) )
Darius: Dacă vrei, pot căuta o poză idioată uploadată, care cu siguranţă că e uploadată de o persoană idioată. Ca să-mi demonstrez raţionamentul că până şi un idiot a reuşit. Dacă tu, uitându-te la poza aia, accepţi că eşti mai idioată chiar şi ca ăla care iniţial a vrut s-o uploadeze şi ulterior a şi izbutit, atunci îţi arăt.
Raluca: bine :-L
Raluca: accept
Raluca: fara sa o mai vad
Darius: Fie.
Raluca: doar arata-mi
Darius: Site-ul îl ştii sau trebuie să ţi-l arăt şi pe el?
Raluca: photobucket.com
Raluca: nU?
Darius: Corect. Am crezut că trebuie să trecem şi prin Google, cu ocazia asta. Ai intrat pe photobucket.com?
Raluca: daaa
Darius: Dintre toate butoanele frumoase şi colorate, care îţi iese cel mai mult în evidenţă? Zi la întâmplare, fiindcă subconştientul tău e probabil mai inteligent decât tine. Şi el ştie deja.
Raluca: join now
Darius: Bravo! Dă click pe el, ce zice?
Raluca: sign up. it’s free
Darius: Exaaact. Ca pentru prostime. Deci apasă-l. Ştii unde ţi-i mouse-ul, da?
Raluca: da :-L
Raluca: pai si
Raluca: ce fac?
Darius: După ce ai dat click? Te uiţi acolo. Ce-ţi apare?
Raluca: username si password
Raluca: aa
Raluca: stai
Darius: Sigur nu vrei s-o ducem până la capăt?
Raluca: staaai
Darius: Ah, e prea greu. Am înţeles. Începe cu username.
Raluca: in afara
Raluca: de faptul
Raluca: k niciun
Raluca: username
Raluca: nu e bun…?
Darius: Nu, Raluca Morel, nu toate userele din lume sunt greşite. Unele sunt corecte. Doar că înainte trebuie să le faci.
Raluca: gata!@
Raluca: :D
Raluca: waw
Raluca: stai
Raluca: :”>
Darius: Stau, dragă.
Raluca: postal code?
Darius: Da. Postal code.
Darius: (Aş fi curios câte userename-uri şi de la ce conturi ai introdus. Dar lăsăm asta pe o discuţie viitoare, că poate te-ai reseta. Deşi aş vrea să printez conversaţia, să i-o dau curs lu’ maică-mea.)
Raluca: nu
Raluca: !
Raluca: nuuu
Raluca: nu o printezi
Raluca: de ce ai face asta? :-L
Darius: Bine. O păstrez digital. Aş irosi hârtie, pe lângă timp. E drept. Ai scris codul poştal?
Raluca: da
Darius: Super!
Raluca: =))
Raluca: n-am java
Raluca: misto! :-L
Darius: Complicat fără Javă. Îţi tre’ Javă. Toţi proştii au Javă. Tu de ce n-ai avea? Din nici un motiv. Întruneşti criteriile.
Raluca: pentru ca al meu calculator e de rahat
Raluca: ? :|
Darius: Printre altele.
Raluca: deeeci
Darius: Mai important altele.
Raluca: n-ai putea sa le pui tu? ;;)
Darius: Da’ ştii ce poate face calculatorul, aşa de rahat cum îi el?
Raluca: nu
Raluca: ce?
Darius: Să aibă Java.
Raluca: :) )
Darius: Da’ ştii ce nu poţi tu, aşa de căcat cum e el?
Raluca: sa ma prind cum merge?
Darius: Nu. Să-i dai Java. Că de mers, nu merge. Stă acolo. Da’ dacă ar merge, n-aş avea pretenţia să te prinzi cum.
Raluca: am gasit
Raluca: am pus poza
Darius: Deci ai izbândit?
Raluca: da
Raluca: intr-un final
Darius: Sigur nu îţi caut o poză idioată a vreunui idiot, care a reuşit singur, mai repede decât tine, măcar ca element comparativ?
Raluca: nu
Darius: Bine.
Raluca: poate nu-i mai arati conversatia lu’ maica-ta
Darius: Nu i-o arăt intenţionat. Da’ o s-o vadă pe Jeg, cel mai posibil, că citeşte.
Raluca: nuŞ+s
Raluca: de ce i-ai arata-o?
Darius: Ca să râdă.
Raluca: nu pe jeg
Darius: Dar unde?
Raluca: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Raluca: mai bine dai-o prin mail
Raluca: nu pe jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg
Darius: Dar maică-mea nu ştie decât de curând să-şi verifice mail-ul. Pe Jeg e e mai demult. Nu pot să risc. Plus că, pe mail, cum or s-o vadă ceilalţi?
Raluca: hai maaa
Darius: Nu vin, dragă!
Raluca: te rog
Darius: Te rog eu să nu mă chemi!
Raluca: n-o pune pe jeg
Darius: Ba o pun.
Raluca: de ce ai face asta?
Raluca: nu-mi spune ca tu stii absolut
Raluca: toate chestiile
Darius: Ba da. Eu ştiu tot ce există.
Raluca: nu cred!
Darius: Întreabă-mă.
Raluca: >:P n-am de ce
Raluca: :-? ? nu stii si gata
Darius: Ba da, ştiu.
Raluca: siiigur ca da
Darius: Serios.
Raluca: nu cred [-)
Darius: Păi, mă-ntrebi şi te convingi.
Raluca: bine
Raluca: din ce vrei sa te-ntreb?
Darius: Din tot.
Raluca: cum se spune in franceza "pisica"?
Darius: Chat.
Darius: N-ai nimic mai complicat?
Raluca: ba da
Darius: Aşa.
Raluca: sa ma gandesc
Darius: Aştept.
Raluca: staaaai
Darius: Stau.
Raluca: ce fel de actiune exprima present tense continous?
Darius: O acţiune în desfăşurare. "I am mocking you."
Raluca: nu stii chiar tot
Darius: Ba da, îţi spun că ştiu TOT ce se află.
Raluca: pe google suntem toti in stare sa cautam
Darius: Păi, suntem. Mai puţin tu.

http://www.google.com/search?q=how+do+I+upload+a+picture+on+photobucket%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Raluca: ahh...masa gata
Raluca: vorbim in 15 min
Raluca: ok?
Darius: Sigur. Să te mai gândeşti la întrebări.

[o oră mai târziu]

Raluca: cum spuneam…
Darius: Te-ai mai gândit?
Raluca: la ce?
Raluca: a
Raluca: da
Raluca: cine se numeste “constructie incidenta”?
Raluca: ai 20 secunde
Darius: Ah, simplu, îmi fac licenţa din asta.
Darius: Dar corect e “CE” se numeşte construcţie incidentală.
Darius: Nu?
Raluca: nu
Raluca: nu neaparat
Darius: Şi înseamnă când cineva nu doreşte să construiască ceva, dar construieşte din greşeală.
Raluca: =))
Raluca: serios
Darius: Da. Dintr-un punct de vedere, da.
Darius: Da.
Darius: Mai întreabă-mă.
Raluca: ce sunt cotiledoanele? 20, 19, 18, 17, 16…
Darius: Un grup de monocotiledonate.
Raluca: 2
Raluca: 1
Raluca: nu
Darius: Cum nu?
Raluca: nu stii tot
Raluca: unde sunt cotiledoanele?
Darius: În embrioni.
Darius: Evident.
Raluca: nu
Raluca: sau\
Raluca: da-mi un exemplu concret
Darius: În plante. Mai ales la alea cu seminţe. Au funcţie hrănitoare.
Raluca: exemplu concret!
Darius: Cotiledoanele Viorica şi Mariana, din floare de măr, înainte să se facă merele.
Raluca: nu
Darius: Cum?
Raluca: ma iei peste picior?
Darius: NU!
Darius: Acolo locuiesc cotiledoanele. În embrioni.
Darius: E adevărat sau nu?
Raluca: nu
Raluca: da-mi un exemplu
Raluca: o planta
Darius: Mărul, fă!
Darius: Este o plantă!
Darius: COPACUL MĂR!
Raluca: fa?
Darius: Crezi că merele se nasc la Auchan?
Raluca: nu
Raluca: logic
Raluca: eu as
Raluca: fi dat alt exemplu
Raluca: mult mai logicl-(
Darius: Aia eşti tu. Al meu ce-are? E corect. Următoarea întrebare. N-am epuizat încă nici jumătate din tot.
Raluca: cel mai mare muschi al corpului
Raluca: 10 secunde
Raluca: fara google
Darius: Stai, că eram în altă fereastră: penisul.
Raluca: nu
Darius: Păi, despre corpul meu vorbim, nu?
Raluca: in general
Darius: Ah, în general e gluteus maximus.
Darius: Din fese.
Raluca: nu
Darius: Ba da.
Raluca: deci
Raluca: inca mai ai de gand sa ma pui pe jeg?
Darius: Da.
Raluca: dc?
Darius: Pentru motivele pe care ţi le-am exprimat şi anterior.
Darius: Deci gluteus maximus e cel mai mare sau nu?
Raluca: eu stiu
Raluca: din clasa
Raluca: a6a
Raluca: ca e
Raluca: sternocliedomastoidian
Raluca: acu’ n-am mai cautat
Raluca: da’ asta cred ca e
Darius: Ăla e cel mai… LUNG. Lexical vorbind.
Darius: Când joci spânzurătoare.
Raluca: /:)
Darius: Dar cel mai mare e gluteus maximus. Ai încredere-n mine.
Darius: Deci e sau nu e cel mai mare?
Raluca: sigur ca da
Raluca: cum spui tu
Darius: Mna.
Raluca: daca ma pui pe jeg, ei festelit-o cu mine
Darius: Aolo. Nu! Încearcă să înţelegi. Pa.
Raluca: bineee

[10 minute mai târziu]

Raluca: stai!
Raluca: in ce zi o sa mai pui pe jeg?
Darius: Azi.
Raluca: abia astept!
Darius: Să-ţi caut psihologia inversă pe Google sau te descurci?
Raluca: serios
Raluca: cat de proasta ma crezi?
Darius: Foarte.

***

sinucidereUlterior: De mers, nu mă duc, deoarece în acel anume week-end cel mai probabil o să mă îndeletnicesc cu fuşărirea lucrării de licenţă în ultima clipă; însă, în perspectiva frumoaselor tururi ce le făcea Blogoreea de altădat’, Bobby “Bloggy” Voicu întreprinde Blogtrip cu workshop şi tot tacâmu’, la Oradea, în 27 iunie, anul în desfăşurare, adică celălalt week-end, nu ăsta. Se duc diverşi bloggeri care vorbesc pe gură şi vă puteţi înscrie aici.


167 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iunie 18, 2009 la 22:05
  link permanent
  Feministul zice ca:

  Sa-ti fie rusine obrazului ca nu lasi fata in pace!

 2. Iunie 18, 2009 la 22:08
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  Eh….ce sa zic! zi ca nu merita! de parca nu a stiut de la bun inceput cu cine a avut de-a face :) )

 3. Iunie 18, 2009 la 22:24
  link permanent
  joe zice ca:

  Esti prea nervos, incearca sa te calmezi caci iti faci rau inutil.

 4. Iunie 18, 2009 la 22:39
  link permanent
  cash zice ca:

  cine a filmat video cu base….cine vb cu el…oricum mult prea tare ….bv

 5. Iunie 18, 2009 la 22:41
  link permanent
  cash zice ca:

  ma refer la video de pe you tube….http://www.youtube.com/watch?v=6ZfO0jJCGJU

 6. Iunie 18, 2009 la 22:47
  link permanent
  Anna zice ca:

  hai mă darius .. dă-i şi ei o cratimă, dar dăi-o până nu-i prea târziu.
  mi-i milă aşa parcă .. cu hohotul de râs pân’ la urechi. dar mi-i milă. săraca raluca.

 7. Iunie 18, 2009 la 22:50
  link permanent
  Divricean zice ca:

  Asa da, mai merge, cu poze, cu dialoage, material de zelist…

 8. Iunie 18, 2009 la 23:05
  link permanent
  sten zice ca:

  pe toate care vor sa-ti suga le faci proaste?te porti cu piersicile ca frate-miu de 16 ani!sa-i zic sa intre pe aici? poate va intovarasiti si va hotararti sa va duceti impreuna la bordel.esti virgin?el e.

 9. Iunie 18, 2009 la 23:16
  link permanent
  andrada zice ca:

  vezi ca iti sparge raluca site’ul :) )

 10. Iunie 18, 2009 la 23:16
  link permanent
  Vera zice ca:

  ahahaha!

 11. Iunie 18, 2009 la 23:22
  link permanent

  OMG
  superb. =))
  vreau şi eu conversaţii cu tine. poate fac faţă. la cei aproape 15 ani ai mei. :”>
  apropos, cică te-aş fi rugat să te holbezi şi la mine pe blog. cred că mi s-a părut. nu? :)

 12. Iunie 18, 2009 la 23:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gioie – o să fac tot posibilul, promit; aşa mă ambalez eu, ştiu că mă pierd şi cum sunt şi cu inima şi atâtea… ai dreptate. Te rog să mă ierţi.

  Cash – io, dragă; ambele activităţi.

  Ană – “dăi-o” sper c-a fost cu intenţie premeditată, ca să zic aşa. Că-ţi dau şi ţie-o crati-mă, de nu te vej’.

  Diviricean, mulţumesc, să ştii.

  Sten – ai lipsit; de atunci am făcut sex – dacă-nţeleg bine ce e ăla – şi n-a fost singur; cu martori.

  Andradă – tu eşti muşterie veche, ştii istorie. Vera – aşijderea.

  Caraceva, voi judeca şi voi reveni cu recenzia.

  Vedeţi, bă, că marja mea de vârstă e 14-65 (parcă, la ultimul recensământ) şi tot e numa’ cremă! Am target all, ca Iulius Mall-ul.

 13. Iunie 18, 2009 la 23:31
  link permanent
  zamolxis zice ca:

  n-am avut rabdare sa citesc toata conversatia ca m-am enervat. mi se zbate pleoapa stanga. ma voi refula scriind un articol. oricum, mai bine faceai asta un emoticoncert, la naiba!

 14. Iunie 18, 2009 la 23:39
  link permanent
  raluca zice ca:

  urat din partea ta![-(

 15. Iunie 18, 2009 la 23:53
  link permanent
  Anna zice ca:

  urât urât da’ constructiv până la urmă ralucă dragă ralucă ..

  şi da. că de n-ar fi fost premeditat nu s-ar mai fi comentat

 16. Iunie 19, 2009 la 00:24
  link permanent
  sten zice ca:

  daca a fost cu martori inseamna ca ori esti star porno(atunci link),ori incurci borcanele.mai demult umbla o vorba prin targ despre tine,citez:”cine stie ce crede Darius ca-i ala sexu’”.apropos,frate-miu a zis ca nu-i curva mea sa-l trimit la bordel(deh,adolescent debusolat),astfel propunerea cade.

 17. Iunie 19, 2009 la 00:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, erau martore fetele cu care făceam, nu? Altfel, citezi din mine, că io ce zisesem? Da’ nu, bă, îi bine, stai liniştit: făcusem şi ultima dată când ai fost. Adică nu cu ocazia aia, ci era făcut, sexul. Cât despre săracul frate-tu (din mai multe puncte de vedere, sărac), cre’că probabil fiindcă tu l-ai trimis la bordel pe filiera greşită, de aia se simte aşa.

 18. Iunie 19, 2009 la 01:08
  link permanent
  cash zice ca:

  era pacat sa nu ne impartasesti (chiar daca nu esti preot) si noua o asemenea DE HAL de conversatie…macar sa mai rada si romanu” daca s-a suparat fetiscana …ii trece dupa inca o conversatie de genu ala :) )

 19. Iunie 19, 2009 la 01:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Degeaba mă ia la unşpe metri pe privatelea, de a treia oară de când “nu-mi mai vorbeşte” (şi io nu insist), când ea se hăhăia cu gura la ureci, când era vorba de alţii. Deci după ce să te caci pe tine?

  Dar, da, vorbe de astea nu-s de lăsat în taina întunericului.

 20. Iunie 19, 2009 la 02:00
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Ge-ni-al! Sincer iti scriu ca o sa-mi fie dor de jeg… Have fun cu triciclu prin tara, daca mai te duci.

 21. Iunie 19, 2009 la 04:27
  link permanent

  0 cititori online (cu tot cu tine), ceea ce mi se pare corect, ca eu nu citeam.

 22. Iunie 19, 2009 la 05:36
  link permanent
  cash zice ca:

  romania ….land of noone….incerc de o juma de ora sa gasesc pe net un site unde sa privsc si io ca tot omu meciul de box diaconu cs pascal….ca la tv mai greu cu difuzarea campionilor mondiali…mai bine dam un porno ceva…ce atata campioni mondiali…n-are rost…nervos,dezamagit ma duc la culcare

 23. Iunie 19, 2009 la 09:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Alexandră – mă mai duc, da’ va fi totu’ raportat aiciuca.

  Mirceo – corect; iar altcineva nu părea să fie; da’ eşti al doilea ce s-a prins; dintre toţi zero; mai numărăm.

 24. Iunie 19, 2009 la 10:10
  link permanent
  shmeny zice ca:

  Jeg for president!

 25. Iunie 19, 2009 la 10:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, cam era deja cazu’.

 26. Iunie 19, 2009 la 10:25
  link permanent
  Gabriela zice ca:

  O crezi “foarte” proasta? Magarusule! hehe
  Dar ai un dezvoltat simt al umorului si scrii bine.
  Succes!

 27. Iunie 19, 2009 la 10:29
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Darius: el spune nu narcoticelor!

  Alexandră – îl mai crezi?

 28. Iunie 19, 2009 la 10:31
  link permanent
  fcb zice ca:

  da-mi nr ei de tel

 29. Iunie 19, 2009 la 10:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Care “ei”? Oricăreia? 0741028758.

 30. Iunie 19, 2009 la 11:17
  link permanent
  jimerino zice ca:

  e tarfa?

 31. Iunie 19, 2009 la 11:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Târfă? Sau târfa (una anume)? Că e ambele. Da’, dacă nu erai bou, ceea ce eşti, ai fi dat un apel scurt, fără să sune. Poate-ţi dezvăluia telefonul, care-i mai deştept decât tine, cum îi subconştientu’ ăsteia de mai sus faţă de ea.

 32. Iunie 19, 2009 la 11:30
  link permanent
  Timea zice ca:

  Darius despre weather.com:

  Glad-Darius Groza-Bîja: Iară nu mă descurc pă weatheru’ ăsta.
  Glad-Darius Groza-Bîja: Dă link.
  Timea: http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/ROXX0022?from=36hr_topnav_business
  Timea: sau vrei sa incepem de acolo cand deschizi mozilla :P

 33. Iunie 19, 2009 la 11:30
  link permanent
  jimerino zice ca:

  babality!

 34. Iunie 19, 2009 la 11:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  daca suni si tu la 0722486553 si ceri cu filoftea.

 35. Iunie 19, 2009 la 12:13
  link permanent
  shmeny zice ca:

  acum, trecand peste povestile voastre cu tarfe, care nu ma intereseaza defel, ma intreb ce rau putea sa faca motanul negru, odata lasat sa intre in scara.
  sa se pise pe pereti. ei si? asta fac toti motanii. se vede treaba ca ala negru era mai nociv insa decat altii, daca s-au facut printuri cu specificatiuni in privinta acestuia.

 36. Iunie 19, 2009 la 12:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Motanul negru e probabil văzut ca oaia neagră a motanilor.

 37. Iunie 19, 2009 la 12:49
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, eu am fost odata pe la romexpo la un targ de…pula mea, erau animale pe acolo. printre care, intr-un tarc, erau cateva oi de nustiucare, de pe nustiuunde, toate negre. grup infractional, sa moara crouching tiger!

 38. Iunie 19, 2009 la 13:23
  link permanent
  shmeny zice ca:

  ai fost la targul agricol. ce rusine! taranete, ce vrei…

 39. Iunie 19, 2009 la 13:32
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ja la buzau, n-auzi!

 40. Iunie 19, 2009 la 13:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, voi v-aţi certat şi nu mai locuiţi împreună, iar acuma vă ridicaţi cozile unu’ la cealalată aici? Ca să ştiu.

 41. Iunie 19, 2009 la 14:28
  link permanent
  Pinguinu' zice ca:

  “Raluca: da-mi un exemplu
  Raluca: o planta
  Darius: Mărul, fă!
  Darius: Este o plantă!”

  “Raluca: cat de proasta ma crezi?
  Darius: Foarte.”

  M-am resetat de râs! Vorba ta…

 42. Iunie 19, 2009 la 14:35
  link permanent
  shmeny zice ca:

  ba locuim. tomna din aceea…

 43. Iunie 19, 2009 la 16:57
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  @ M@riansky – Il cred, cum nu! Mi-i ciuda numa ca nu is prin apropiere sa-l vad/ating. Amu is pe drum…

 44. Iunie 19, 2009 la 17:12
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  1. Unde ai dat peste miraculosul specimen pe nume Raluca?
  2. In ce fel de relatii trebuie sa fiti ca sa vina dansa la tine pentru ajutor?

  Nimic din conversatia aia nu face sens. Cum de te-ar intreba ea pe tine orice? Nici instinct de supravieturie n-are?
  In other words: HOW THE F#&K?

  Asa ca ce era cu cotiledoanele alea pana la urma, ca biologia mea de clasa a 6-a imi spune ca monocotiledonatele si dicotiledonatele erau 2 feluri de seminte (cu unul sau cu doua cotiledoane pentru cine n-a inteles. Adica ea, samanta e formata din una sau din doua bucati).

  Si Darius, asta a fost a 3-a intrebare de gimnaziu care ti-a fost adresata. Ce treaba ai tu cu fetele de gimnaziu? Serios acuma… E la gimnaziu Darius!

 45. Iunie 19, 2009 la 17:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Glad, am eu o întrebare… Care este cel mai mare organ al omului? (Penisul nu e muşchi, apropo).

  Ascuns şi abscons sunt acelaşi lucru?

  Pentru abscons aş găsi un sinonim care nu este în dicţionar în dreptul lui: ocult. Abscons se referă numai la înţeles, simbol, constrângere invizibilă de logică ori raţiune. Absconsul este un ascuns lovit de teoria conspiraţiei. (Doamne cât de frumos pot formula… un patapievieci cu p mic, adică un patapievici devenit bun comun) Eu unul nu am avut niciodată o identitate între termenii ascuns şi abscons.

  Asemănarea sonorităţii cuvintelor este dată de limba latină, în timp ce ascuns se trage din abscondere, abscons se trage din absconsus. Evident au o rădăcine comună.

 46. Iunie 19, 2009 la 17:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  PS.
  Încă o dată, penisul nu este răspunsul la orice întrebare… deci nu penisul este cel mai mare organ, oricât ar fi el de mare.

 47. Iunie 19, 2009 la 17:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Raluca
  De ce te adresezi altor muşchi ai lui Darius decât penisul. De aici sunt aceste probleme tulburătoare. Există o structură a nevoilor pentru un om. Când el nu are satisfăcută o nevoie de ordin inferior, nu te poţi adresa amabilităţii lui. E ca în Basic Instinct… sau era Tăcerea Mieilor… sau amândouă? Chiar aşa, Tăcerea Mieilor am citit-o, există o carte şi cu Basic Instinct? Mă rog, nu e important. Sfatul meu este să folosiţi Picassa pentru că vă puteţi loga direct cu contul de google, nu mai e nevoie să faceţi unul nou.

 48. Iunie 19, 2009 la 17:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am citit de două ori, credeam măcar că în exclusivitate, în direct şi, cu siguranţă, în reluare… văd şi eu un link de film pe undeva… :(
  Iată 4 (patru) postări una după alta, că ştiu că-ţi place… Dacă aş fi văzut un film… era cu totul altceva…

 49. Iunie 19, 2009 la 18:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Alexandră, dragă… e drept că am felurite interese, toate fiind în gimnaziu. Da’ asta nu era interes şi, mai tragic, tot pentru ea, nici nu era în gimnaziu.

 50. Iunie 19, 2009 la 18:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bib, poţi găsi sinonime la “abscons” chiar în dicţionarul în care zisăşi că vei căuta. Unul fiind chiar “ascuns”. Da’ e tăinuit aşezat. La vedere.

  Penisul meu e răspunsul la MAJORITATEA întrebărilor, da’ în discuţia de faţă am judecat că nu merită prădat.

  Îţi răspuns separat, fiindcă şi ţie îţi place să întrebi separat.

 51. Iunie 19, 2009 la 18:08
  link permanent

  Mda :)

 52. Iunie 19, 2009 la 18:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aialantă-i Bărbuleasca, ştim.

 53. Iunie 19, 2009 la 18:16
  link permanent

  Eu nu stiam, mno!

 54. Iunie 19, 2009 la 18:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ba tu ştiai cel mai bine că-i aialantă. Tu fiind asta.

 55. Iunie 19, 2009 la 18:26
  link permanent

  Sincer, am stat un pic sa ma gandesc daca nu o fi vreo alta personalitate a mea… ar fi fost usor interesant.

  ps. Mai ii valabila cheta de boxeri? Ca poate iti trimet unul.

 56. Iunie 19, 2009 la 18:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, e pe viaţă deschisă. Ca să nu rămân în curu’ gol, vorba ‘ceie.

  str. Traian Moşoiu, nr. 48, ap. 24, 400132 Cluj-Napoca, jud. Cluj, cu menţiunea “Redacţiei Jeg – pentru acumularea de chiloţi”.

 57. Iunie 19, 2009 la 18:35
  link permanent

  Da-i ok in curu gol, ma gandesc. O adresa mai vreau, sa am unde sa trimit daca ma hotarasc sa-ti trimit.

 58. Iunie 19, 2009 la 18:36
  link permanent

  Mno, nu aveam semnal. N-am fost pe faza…multam

 59. Iunie 19, 2009 la 18:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius şi Groza

  Eu am spus că…
  Absconsul este un ascuns lovit de teoria conspiraţiei.
  Cu alte cuvinte absconsul este un ascuns, dar constrâns, limitat la un anumit domeniu, îngrădit. Nu orice e ascuns este abscons după cum nu orice maşină este un automobil.

  Cât despre cel mai mare organ… este pielea. Ştii vorba aia… “Pielea mea!”. De acolo se trage, e cel mai mare organ. În caz de celulită e şi mai mare, căci vălurelele contează.

  Astăzi am văzut la ştiri pe un nene supărat pe nu ştiu ce şcoală şi, în consecinţă, a penetrat şcoala în pielea goală, a alergat profesoarele pe culoar, a dat nişte pumni în gura unui profesor… Aaaaa, da… şcoala era de muzică. Dar nu cânta la uke. Iată deci că “curu gol” deja a fost inaugurat public dar există loc de îmbunătăţiri.

 60. Iunie 19, 2009 la 19:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu organ, iubită, muşchi. Aia cu pielea o ştim tăţi. Am văzut întrebarea ta cretinelă, că oaaa, lumea nu se gândeşte la piele, că chiar îi mare şi că chiar îi organ. Da’ am zis s-o trec cu vederea.

  Iart eu azi am văzut la ştiri încă câteva ştiri despre cum “un avion a aterizat de urgenţă”. Nu aia cu din cauza câinelui. Altul. Cre’că ceva din cauza păsărilor. Oricum, din cauza. Cert este că vroiam să adaug aici, după care mi-am spus filozofic “uă, băga-mi-aş pula, să-mi bag, da’ ce pula mea?”. Şi am renunţat.

 61. Iunie 19, 2009 la 21:37
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Credeam că faza cu muşchii s-a gătat, că nu am urmărit tăt tăt cu maximul atenţiei mele. Cel mai mare muşchi este latissimus dorsi.

 62. Iunie 19, 2009 la 21:39
  link permanent
  varzan zice ca:

  cel mai mare muschi este cvadricepsul femural. fara urma de indoiala.

 63. Iunie 19, 2009 la 21:52
  link permanent
  yawn zice ca:

  Un JURNALIST (doritor de atentie) care face CAZ pe spatele unor JURNALISTI (doritori de atentie) care au facut CAZ despre un avion caruia i-a cedat pilotul/hubloul slab. wow!… look mommy! lantul slabiciunilor.

 64. Iunie 19, 2009 la 22:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ varzan
  :)
  Aşa o fi, că eu nu am măsurat toţi muşchii… dar, parcă am eu aşa o premoniţie că cvadricepsul femural nu este atât de mare precum latissimus dorsi…

 65. Iunie 19, 2009 la 22:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci io cre’că voi vă căutaţi muşchii pe Wikipedia. Şi-i găsiţi greşit.

  Cască – sper că nu te-oi fi referind la mine; că m-ai încadrat aiurea. Da’ încă eşti scuzat că doar ai greşit sau că nu te-ai referit la mine.

 66. Iunie 19, 2009 la 22:41
  link permanent
  raluca zice ca:

  Deci..aveam mare nevoie sa stiu chestia aia cat mai repede, cu riscul de a ajunge pe jeg, de a-l pupa in fund pe darius si de a face pe proasta. Macar am aflat, chiar daca m-a costat prea mult.

 67. Iunie 19, 2009 la 22:41
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius
  Eu îmi caut muşchii în oglindă… :D

 68. Iunie 19, 2009 la 22:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  În plus, până şi Traian Băsescu ştie că păpădia, varza, filosofii şi muşchii se caută pe gugăl. :D

 69. Iunie 19, 2009 la 23:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, dacă ştiai întreaga situaţie, ce te tăt vaiţi?

 70. Iunie 19, 2009 la 23:22
  link permanent
  cash zice ca:

  s-a resemnat…toata lumea e fericita acum

  …;)) de ce atata valva pe cel mai mare muschi al omului??? Crede-tj ca il va folosi cineva in folosul meu? :) ) Io nu cred…Fiecare dupa cum vrea muschiu’ lui….chiar daca e prea mic

 71. Iunie 19, 2009 la 23:48
  link permanent
  Andi zice ca:

  Am ajuns târziu. Motanul negru n-are voie în scară (că probabil nu-s şi mâţe negre) că oamenii-s superstiţioşi şi când văd feline negre simt impulsul subit de a apela la diverse ritualuri de îndepărtare a maleficului şi dacă se-apucă de ritualuri pe scări sunt mari şansele să-şi rupă în masă (dar pe scări, da? nu de masă, de scări) gâturile şi alte părţi fizice vulnerabile care conţin ţesuturi vitale ca măduva spinării. Deci motanul negru reprezintă un risc major pentru sănătatea populaţiei din blocul respectiv.

  Ce nu pricep eu în încercarea eroică a ralucăi de a smulge câte ceva de la Darius e dacă faza e pe bune, caz în care ar fi putut “cere ajutorul” cuiva cu un cap mai puţin cubic (în sensul de cu mai multe colţuri decât unul pătrat, spaţiul de depozitare a informaţiei fiind cu mult lărgit faţă de modelele cu căpăţână ovală) şi care i-ar fi putut oferi sprijinul şi răbdarea pregătite pentru copiii de la şcoala specială la care ar putea lucra pe post de voluntar, sau doar a încercat o manipulare de zile mari care mie, cel puţin, nu mi-ar fi ieşit cu atât succes şi o asemenea doză de naturaleţe, necontrazicând şarada nici chiar după ce a fost postată, discutată şi supusă întrebărilor publicului.

 72. Iunie 19, 2009 la 23:56
  link permanent
  toader zice ca:

  andi! sa iti bine intre in cap ca darius imi da doar mie socoteala! da?! ne-am inteles? mbine.

 73. Iunie 20, 2009 la 10:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Alaltăieri eram la alergat, pă seară, aşa… şi veneam eu dint’-o direcţ’e şi un moş mai urban dintr-o altă direcţie. Şi între noi taie trotuaru’ un mâţ negru. Io eram în fugă, deci. Când eram mic, eram tare superstiţios şi mi-am amintit tot felul de reguli, cum că dacă trece cineva, ĂLA o să aibă ghinion. Şi înainte să-mi termin gândul, îl remarc pe moş încetinind într-un slo-mo cu efort, până fix când am intersectat eu linia imaginară trasată de pisica-blestem, după care şi-a reintrat în ritmul normal al vieţii. Eu m-am maturizat îndeajuns cât să-mi treacă iluzia cu din astea… da’ mi-a venit să-i fut un pumn în cap, numa’ de gest. Dacă crăpa, nu-l găseau până a doua zi, naiba ştia ce a păţit, cine-a fost p-acolo.

  Ştiţi că Hud nu mai comentează, fiindcă i-am zis (şi s-a prefăcut că nu ştia, iar apoi că nu acceptă asemenea insinuări) că-i spemăr, când a zis de site-ul Guvernului, care nu-i al lui. E al nostru. Al tuturor.

 74. Iunie 20, 2009 la 11:30
  link permanent
  musai zice ca:

  “Dacă crăpa, nu-l găseau până a doua zi, naiba ştia ce a păţit, cine-a fost p-acolo.”

  noi am fi stiut, ca citeam pe blog :)

 75. Iunie 20, 2009 la 11:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă-l căsăpeam, nu mai scriam. Ş-apăi cine vă crede pă voi?

 76. Iunie 20, 2009 la 11:55
  link permanent
  musai zice ca:

  bibli. de fapt sunt sigur ca deja iti pregateste rechizitoriul si pentru intentie doar. dar mai ales o sa te intrebe de film.

 77. Iunie 21, 2009 la 01:12
  link permanent
  toader zice ca:

  0 cititori online (cu tot cu tine)
  loooooooooooooooool

 78. Iunie 21, 2009 la 11:16
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Stiam ca-s 0 (zero) dar sa mi se spuna si online, e trixt tare.
  Motanul ar trebui lasat in bloc, are si el drepturile lui. Pai cum sa-i trantesti usa pe coada? Nu-i normal.
  Penibilul+penibila = love, nu? Ce fain si dragut…
  Pui pariu cu tine ca maine vor mai ateriza alte multe avioane in sistem de URGENTA, doar asa de dragul stirii, pui? N-ai tupeu! :D
  Darius, eu cred ca iti place de Raluca <= I-ai oferit prea mult spatiu pe Jeg…e dubios.

 79. Iunie 21, 2009 la 11:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Considerând că Jeg e un spaţiul al prostiei, o almanahă de imbecilitate, un compendium al idioţieniei, atunci da. Pentru că atunci îmi place şi de tine. Ştii, ştii? Sau îţi explic, îţi zic exact poanta?

 80. Iunie 21, 2009 la 12:12
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Nu mai e nevoie, am inteles esentialul. Hai maaaa :) )

 81. Iunie 21, 2009 la 13:51
  link permanent
  BLOG VEDETE zice ca:

  va rugam nu lasati motanul negru sa intre in scara….. :-) ))
  dar motanul ? ce facuse motanul de primise interdictia asta :-) )

 82. Iunie 21, 2009 la 14:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Era negru, şi el.

 83. Iunie 21, 2009 la 21:23
  link permanent
  toader zice ca:

  macar motanul e negru la blana. strambul ala de pamfil e negru la suflet.

 84. Iunie 21, 2009 la 21:23
  link permanent
  toader zice ca:

  nu inteleg ce gaseste ursulica lui arpi la magarul ala de pamfil.

 85. Iunie 21, 2009 la 22:58
  link permanent
  umalgo zice ca:

  De toate s-au comentat doar despre legalizarea aia nu. Dar oricum mult prea tare s-au hămnesât ţânţarii, mai nou nu sar sa te-mpungă-n piele, verifică dacă nu cumva ai o rana deschisă, şi de află una vin măgarii să s-adape direct de la izvor.
  Io cred că Raluca te iubeşte. (Deci nu vreau să supăr pe nimeni, după cum se vede mai sus habar nu am despre ce vorbesc)

 86. Iunie 21, 2009 la 23:07
  link permanent
  Daniel zice ca:

  =)))) Cata bou’ esti si tu, aia proasta ca discuta cu tine. Pfff! Am crezut ca ajungi la o concluzie inteligenta la final…dar mi-am pierdut cateva minute din viata vazandu-te pe tine cum te dai cu 3 perechi de coaie.

 87. Iunie 21, 2009 la 23:35
  link permanent
  toader zice ca:

  mai umalgo, ai dreptate pe invers. adica darius e al indragostit.

 88. Iunie 22, 2009 la 00:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Daniăl – da’ ai pierdut dup-aia câteva chinuindu-te să scrii. Da’-n capitala cultural europeană v-or fi-nvăţat să redactaţi un text, deci sper că ai reuşit să fii operativ.

  Umalgeo – s-a mai zis.

 89. Iunie 22, 2009 la 00:11
  link permanent
  toader zice ca:

  javra aia de pamfil iar l-a asmutit

 90. Iunie 22, 2009 la 01:21
  link permanent
  cash zice ca:

  am ajuns la o concluzie: ia sa fiti atenti ….totzi….sunteti pregatiti?

  In ROmania motanul negru nu avea pile la locatarii imobilului cu pricina…..din moment ce o persoana s-a deranjat sa il mentioneze pe cel alb …e clar ca simpla lui aducere aminte era destinata sa ii faca un anumit lobby pt a innopta in interior…la caldura. HICAP…PAREREA MEA …

  ASTEPT PARERI….(nu ca ar conta prea mult ce cred toti nebunii dar totusi)

 91. Iunie 22, 2009 la 01:44
  link permanent
  BoBo zice ca:

  Marijuana e ilegală pentru că poate :|

 92. Iunie 22, 2009 la 07:44
  link permanent
  Daniel zice ca:

  In capitala europeana cand vezi un prost il lasi in pace, nu te iei de el si apoi te dai important :) Inteleg ca ai un blog de divertisment si ca lumea tre’ sa rada dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci pe dracu’n patru batandu-ti joc. Ma rog, asta cred eu.
  Hai ca ma grabesc, trebuie sa fiu operativ :) )

 93. Iunie 22, 2009 la 09:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Pentru o clipă am avut impresia că este un film… dar nu…

 94. Iunie 22, 2009 la 09:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nuuu, nu este un film. Suntem departe de un film să fie.

 95. Iunie 22, 2009 la 13:05
  link permanent
  Cristian P zice ca:

  Discutia intre tine si Raluca e bestiala. Epic ownage.

 96. Iunie 22, 2009 la 13:55
  link permanent
  id zice ca:

  Mai, Darius Groza, vorbeam cu colegii de servici si nu am reusit sa ne dam seama de ce nu ai o emisiune la TV sau macar la radio. Cand ma gandesc ca de fiecare cand aprind TV-ul vad oameni ca Zavoreanu, Becali, Diaconescu ( sau cum il cheama pe ala de la OTV) mi se face greata.

 97. Iunie 22, 2009 la 14:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deoarece eu am un plan mai măreţ de a fi propriul meu mogul, ca să am canale media la discreţie. Aşadar, înainte voi întreprinde un mic partid, că altfel nu întrunesc criteriile.

  Dar fiindcă sunt totalitarist, trebuie să-mi înregistrez ţara, Jegonia, unde partidul meu să facă monopol electoral. Or n-o pot înregistra din cauza mândriei, adică doar dacă mi-o aprob eu mie însumi. Iar pentru astra îmi trebuie, fireşte, un imperiu, nu-i aşa? Bibliotecaru lucrează la nişte acte legislative, care să oficializeze asta pe cale paşnică, diplomatică, amiabilă, pentru că exemplul ăsta vreau să-l dau. A găsit el o breşă.

  Da’ dacă civilizaţia umană se-ncăpăţânează, am şi ramura militară înarmată, dispersată pe întreg mapamondul, celula fiind coordonată de la nucleu, de către Toader.

  Înţelegi, deci – ca să revin – de ce nu am emisiune. Dar odată ce toate cele ce ţi le-am prezentat vor fi aievea, realizate şi palpabile, desigur, voi vorbi poporului.

 98. Iunie 22, 2009 la 15:08
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ave ţie!

  Şi cam care ar fi logistica Jegoniei? Cam ce coordonează toader?

  Ceva imn ai?

  E bine de ştiut şi dacă doreşti pat la perete sau la fereastră, cum preferi?

 99. Iunie 22, 2009 la 15:14
  link permanent
  cash zice ca:

  jegonia…suna fain…vreau sa fiu primul ministru al marijuanei :) ) de restul va ocupati voi!!!

 100. Iunie 22, 2009 la 15:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Imnul Jeg este: http://www.trilulilu.ro/Jeg/9a89a2932d1018
  Restul mi se pare că se fac din mers, nu? Aşa am înţeles. Nume şi imn să ai. Drapelul este destul de evident, da’ se poate face pitch de design. Deşi se câştigă la licitaţie după cum poftesc, că de aia-i dictatură.

 101. Iunie 22, 2009 la 16:21
  link permanent
  c zice ca:

  si uite un exemplu graitor, pentru care ai tai sefi au taiat mess ul din fatza degetzelelor voastre
  :) funny

 102. Iunie 22, 2009 la 16:45
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Acuma văd că ştia şi gugle de imnul tău, eu nefiind familiar cu această chestie venită tocmai din analele jegului nu pot să spun decât că-mi confirmă că tu nu eşti nebun aşa de ieri, de azi… Ma sperie totuşi că pe zi ce trece descoper tot mai multe calităţi care te-ar face demn de a fi urmaşul tribunului:
  - puiuţ de comunist [checked]
  - obsesie pentru limba română [checked]
  - înclinaţie câtre dictatură şi regimuri totalitare [checked]
  - cultul personalităţii [checked]
  - tendinţa de a da vina pe oricine şi orice în cazul unui eşec personal [checked]
  - makiavelic şi utilizator frecvent al unor tehnici de disimulare pentru prostirea maselor [checked]
  - desconsideraţie intelectuală faţă de persoanele de sex opus [checked]
  - considerabile doze de egoism, aroganţă, lăcomie, îngâmfare, infatuare [checked]
  - şi ca totul să fie perfect nu putea lipsi ingredientul secret: eşti nebun de-a binelea! of course: [checked]
  Şi astea-s doar o parte, lista e deschisă completărilor. :mrgreen:

 103. Iunie 22, 2009 la 16:50
  link permanent
  jimerino zice ca:

  -fatalau [check]
  - obraji de cur [check]

 104. Iunie 22, 2009 la 16:55
  link permanent
  monica zice ca:

  Constat ca, daca nu citesc articolul, nu mai pot tine urma la comentarii, deci nu mai pot sa comentez. Am imbatrinit…

 105. Iunie 22, 2009 la 19:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  C – eram în timpul liber! Acasă la mine, unde locuiesc, acolo.

  Marianschi a rulat cum nimenea de mult.

 106. Iunie 22, 2009 la 22:36
  link permanent
  toader zice ca:

  esti un porc. acu’ ii zici lui pamfil Toader ca sa sameni confuzie. ticalos mai esti ma.

 107. Iunie 22, 2009 la 23:13
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Mno..Raluca draga…sti vorba aia…sau poate n-o sti…prostu nu e prost destul pana nu-i fudul!

  Darius..nici nu ma asteptam la altceva de la tine!

  Am comentat si eu ca sa sti ca inca te citesc…cred…

 108. Iunie 23, 2009 la 00:02
  link permanent
  Darius_II zice ca:

  mha io zic ca ii regizat…
  la cat de expeditiv esti cine ouale sau gaina sta la discutii cu tine :) ))

 109. Iunie 23, 2009 la 00:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Raluca.

 110. Iunie 23, 2009 la 11:05
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Ei ei…mare e gradina Domnului…si multi i-au sarit gardul. Amuzant si trist in acelasi timp. Nu pot sa concept cum inca mai exista copii de 15 ani care habar nu au sa foloseasca cea mai mare inventie a lumii (NOT). .
  Ma bucur pt tine Darius ca ai avut imensa rabdare sa ii acorzi atentie, eu desi am rabdare nu am atentie pentru asemenea intrebari.
  Problema existentiala si acest futubucket (pardon photobucket).

 111. Iunie 23, 2009 la 11:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu cred că din acestea sunt mai degrabă un milion la una. :)

 112. Iunie 23, 2009 la 13:05
  link permanent
  monica zice ca:

  Iaca rulă şi Darius.

 113. Iunie 23, 2009 la 13:55
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius
  Cu o ţară este mai greu, ar trebui să cumperi ceva pământ pe lună sau stele şi apoi să le populezi cu ceva oameni… dar un stat se poate face şi, dacă eşti sincer interesat, pot începe lucrul la Declaraţia de independenţă şi Constituţie. În doi sau trei ani se poate încropi întreg sistemul instituţional. Şi pe mine mă trecea gândul să fac aşa ceva în scopul înfiinţării unei zone offshore undeva în spaţiul extraterestru, de unde să colectez impozitele diferitelor firme pământene.

 114. Iunie 23, 2009 la 13:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ M@riansky
  Stimate domn, aţi uitat principala calitate a lui Darius, incredibil de talentat.

 115. Iunie 23, 2009 la 13:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E musai cu Constituţie? Ca să-ţi uşurez munca, nu de alta.

  Nu poate fi pe bază de cum zic io, îi?

 116. Iunie 23, 2009 la 14:35
  link permanent
  Chira zice ca:

  Cum a mai trecut si anul asta…la fel.

 117. Iunie 23, 2009 la 15:54
  link permanent
  unii zice ca:

  Să fie!

  - Abscons se vrea a fi mai… literar.

  - Cu penibilii nu prea-i fun să-ţi pierzi timpul, nici măcar să discuţi despre. Sunt niveluri de la care nu se mai poate cizela.

  - Cu avioanele nu-nţeleg cum se vede de la tine, da’, trecând peste hiperbolizarea ştirilor, nu prea le convine să-ţi bage morocvu-n anus, aşa că preferă să urmeze nişte instrucţiuni de siguranţă.

  - La înmormântări se ajunge la expresia “Măcar de-nmormântare să aibă parte…”

 118. Iunie 23, 2009 la 16:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  abscons se refera la concepte, idei, in niciun caz la obiecte. care mi-ati abscons forfecuta?

 119. Iunie 23, 2009 la 22:51
  link permanent
  palconi zice ca:

  Va invit la mine pe blog sa il vedeti o caricatura interesanta cu Gigi Becali vorbind despre Parlamentul European.

 120. Iunie 24, 2009 la 00:22
  link permanent
  Flo zice ca:

  Nu intraţi, e nasoală caricatura.

 121. Iunie 24, 2009 la 08:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ba da, intraţi, este “stupendă”!

 122. Iunie 24, 2009 la 11:40
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  @Bibli: Şi mai stimabile domn, nu mă pot exprima decât astfel: I think that you’re missing the whole damn sexy point here… Nu-mi dau seama cum a fi incredibil de talentat te-ar putea ajuta în a deveni viitorul Vadim, căci despre asta era vorba… Poate dacă folosim ghilimelele de rigoare, altfel vorbim de un defect şi nicidecum de o calitate.

  Cu siguranţă am omis calităţi mult mai evidente, până acum doar Jimică a încercat ceva, destul de timid şi-ntr-o manieră cel puţin copilărească. E bine şi aşa însă de la tine sau de la alţii încă mă mai aştept la mai mult.

  Şi dacă tot aţi adus vorba de cioban şi pentru ca să vă ajut, uitaţi-vă numai la Jiji, el fiind principalul contracandidat ;)

 123. Iunie 24, 2009 la 12:12
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ M@riansky
  :)
  Bine spus “stimabil”, adică loc ar fi de stimă, dar stima ioc.

  Spuneţi aşa:
  “think that you’re missing the whole damn sexy point here”

  Eu nu am precizat în mod expres care este zona de talente (sau ar fi mai corect “talentoasă”?)… ea poate fi oricare, oriunde, dar mai ales incredibilă.

 124. Iunie 24, 2009 la 15:42
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ei da, uite şi ghilimelele, îmi place că ţineţi cont de sfaturile mele, ăsta e un lucru notabil.

  Cât despre zona “talentoasă”, întradevăr nu aţi precizat-o dar nu mi-ar fi fost de mare folos acest lucru decât dacă aţi folosit cuvântul “talent” în aceelaşi mod (sau conotaţie) în care am folosit eu “calitate”. Doar că la o privire mai atentă “talent” şi “calitate” pot fi chiar sinonime şi-atunci ce logică are expresia: “principala calitate a lui Darius, incredibil de talentat”.

  Iar dacă puneţi accentul pe “incredibil”, păi mai contează cine ce crede sau nu crede?

 125. Iunie 25, 2009 la 00:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Poate că da, poate că nu… altfel indubitabil. :D

 126. Iunie 25, 2009 la 01:09
  link permanent
  toader zice ca:

  hai, articul nou

 127. Iunie 25, 2009 la 10:38
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  toadere, nerabdător băiete? Aş zice că aştepţi chiar să fii surprins, hai să-ţi fac un preview cu ce urmează, poate te linişteşti:
  - începem cu un titlu, chinuit, dar rău de tot, iar dedesubt un subtitlu sub formă de motto, şi mai chinuit, nici unul, nici altul n-au nimic în comun cu ce urmează, sau au… sigur că da…
  - apoi încep frustrările, fie că sunt sociale, fie că ţin de muncă, de prieteni, de un eveniment monden, de o fată de care-i place sau de faptul căcoexistă alături de Moafle (el sau fata), tot frustrările sexuale primează, pentru că, nu-i aşa, e mai amuzant să faci mişto de penis.
  - urmează steluţe, câte trei şi de mai multe ori
  - între steluţe avem poze, cu tot felul de mesaje de toată jena postate în tot felul de locuri publice, neapărat autentice, dacă nu, merge şi-o caricatură de la Arpi, cu condiţia să ruleze; mai demult se mai fotoşopa pe sine în diverse ipostaze, acum cred că nu mai are timp de-aşa ceva
  -apoi câteodată mai pune câte-un filmuleţ cu colegii de la Vitrina, sau doar se dă-n spectacol cu ukulelele alături de câte o fetişcană care se ştie cu cântul, el mai puţin; de obicei îl urcă pe Trilu, că aşa e patriotic, dar ne pune repede la dispoziţie şi varianta Youtube pentru că produsele româneşti se fac de cacao câteodată…
  - terminăm cu o reclamă gratuită, pentru că nu-i frumos să scoţi bani din blogging, aşa cum e urât să scrii fără diacritice

  Asta aştepţi tu toadere?

 128. Iunie 25, 2009 la 11:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Marianschi este cel mai iubit (şi mai drept – da’ asta nu mă priveşte) dintre tonţi!

  Ai uitat promisiunile deşarte şi unde mi-s chiloţii.

  Da’, altfel, ce pierzi din vedere e că ultimu; tău articol al tău este de hăăăt anul trecut, prin octombrie, când ai primit ceva de la mine. Ăla da tribut, ca pizduţele care nu se mai spală după ce le atinge Maicăl, tu nu mai publici, de când ţi-o ajuns pachetu’.

 129. Iunie 25, 2009 la 13:40
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Cât despre chiloţi or să vină ei, consideră ca deocamdată ai destui de la alţii, nu toţi deodată ca nesătulu’, acuşi, acuşica.

  Iar cât despre publicat… consideră că sunt în concediu medical :mrgreen:

 130. Iunie 25, 2009 la 16:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Care destui, fă?! UNA amabilă, cât a predat. Restu’ se trag pe ei înşişi (persoanele ÎN chiloţii mei). Şi consider că eşti în concediu de maternitate.

 131. Iunie 25, 2009 la 16:47
  link permanent
  jimerino zice ca:

  unu ia o tarfa pe 5 euro vreo 10 zile la rand si la un moment dat se da si la vorba cu ea si afla fata ca sunt din acelasi sat si il intreaba pe om daca nu-l stie pe tac-su.
  -ba da, el m-a trimis sa-ti dau 500 de euro da’ a zis sa nu ti-i dau pe toti odata.
  vedeati, in pula mea, legatura?

 132. Iunie 25, 2009 la 17:09
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  La 500 de euro putea să o ia de nevastă şi avea sexul gratis.

 133. Iunie 25, 2009 la 17:47
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Da, dar numai dupa divort scotea si el ceva de valoare de la dansa. Si asta daca nu papau toti banii in luna de miere.:D

 134. Iunie 26, 2009 la 23:29
  link permanent
  toader zice ca:

  bibli, ma dezamagesti

 135. Iunie 26, 2009 la 23:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Am zis şi eu aşa, de ciudă, că mie îmi plăcea mai mult varianta cealaltă a bancului… era mai cu schepsis.

 136. Iunie 27, 2009 la 11:58
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Uite ma darius, esti in topul viralelor:D, Vezi la standout pe blog mai multe

 137. Iunie 27, 2009 la 13:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ştiiim, ştim.

 138. Iunie 28, 2009 la 14:30
  link permanent
  S zice ca:

  Apropo de titlu: merita sa vezi istoria aspirinei. Initial Bayern nu a lansat-o pentru ca promova Heroina ca si medicament anti-tuse. Iar cand heroina a inceput sa aiba probleme, au ajuns la aspirina. Poate ii gasesti marijuanei un uz medicinal de necontestat si astfel devine legala, o primesti pe reteta compensata de la medic. :D

 139. Iunie 28, 2009 la 16:20
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  Eu stiam ca se da la bolnavii de cancer in faza terminala. Legal. In SUA cel putin.

 140. Iunie 28, 2009 la 18:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Da, şi la bolnavii de glaucom…

 141. Iunie 29, 2009 la 10:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  bayern se ocupa mai mult cu fotbal decat cu aspirine, spre deosebire de ala care se ocupa cu aspirine, care ce-i drept, se ocupa si el cu ceva fotbal, da’ cu mai putin succes. altfel, nemtii tot nemti.

 142. Iunie 29, 2009 la 18:04
  link permanent
  musai zice ca:

  înseamna că în sfârşit se vor fi spălând şi respectivele atinse de Maicăl ?

 143. Iunie 29, 2009 la 22:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă vă întrebaţi ce fac şi dar vai, răspunsul e licenţa. Ca să ştiţi, să nu vă tăt căcaţi pe voi. Da’ mă concentrez la toate.

 144. Iunie 30, 2009 la 00:31
  link permanent
  toader zice ca:

  stiam eu ca doamna mirmen are un baiat de treaba. bravo darius. ai un fond bun.

 145. Iunie 30, 2009 la 01:07
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  pai atunci spor la licenta…si eu am lucrat un week end la o licenta..nu a mea..a unui prieten..mi-au sarit capacele la cate desene am facut, cate diacritice am pus…

  Greu domne greu

 146. Iunie 30, 2009 la 08:02
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Salutare jegomanie, m-am intors din concediu. Revin cind imi revin. Chip in taci.

 147. Iunie 30, 2009 la 09:58
  link permanent
  c zice ca:

  multa bafta la licenta.
  oare agentiile de publicitate se comporta asa cum se zvoneste …? oare si inchid portile o luna .. doua in vara, iar toti angajatii pot sta linistiti, in concediu?

 148. Iunie 30, 2009 la 12:39
  link permanent
  e-r zice ca:

  nu credeam ca pot sa rad atat de bine.
  desi sunt cititorul 0 online, am si eu o parere. ai un stil digerabil, dar poate sa devina daunator, adica poate da dependenta. ma bucur ca am ajuns pe site si ma inscriu in lista celor care vor sa citeasca manuscrisul tau. o sa trimit ceva pe adresa de mai sus, sa ma anunti daca ai primit

 149. Iunie 30, 2009 la 13:58
  link permanent
  Oana zice ca:

  din ciclul ce fac avioanele de dragul lui Darius…ca sa nu mai fie acuzate ca doar aterizeaza “in siguranta”, unul din ele se prabusi in Oceanul Indian….bravos, cu asemenea influenta faci Jegomania mai repede decat isi uploadeaza fatuca Raluca pozele pe site-ul ala!

 150. Iunie 30, 2009 la 13:59
  link permanent
  Oana zice ca:

  erata: era Jegonia, mania e (de) la mine :D

 151. Iunie 30, 2009 la 14:44
  link permanent
  Dr. lu' peste zice ca:

  Am vazut conversatia cu Raluca( am ras cu pofta) , dar imi calc peste inima totusi si te intreb daca exista o alta cale de a-ti trimite niste poze sa le postezi pe Jeg in afara de a le atasa intr-un mail? Daca da, pogoara harul JEGULUI si lumineaza bezna necunostintei mele…. Daca nu, spune-mi si mie adresa de mail sa trimit niste poze in speranta ca vor trece de preselectie si poate le vede poporu’ pe JeG…. Multumesc sinistru

 152. Iunie 30, 2009 la 17:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, îţi dau un mail. Şi-mi dai şi tu un mail înapoi. Ne dăm mailuri, deci. (Deşi puteai trimite la contact, cum de altfel notase şi cineva mai sus de tine, legat de altceva.)

  Dacă eşuez la licenţă şi iau doar 10, voi pune pe seama că nu mi-a urat Biblel nimic. Ce să mai zic de Toma ăla de Hudrea.

 153. Iunie 30, 2009 la 20:33
  link permanent
  cezar zice ca:

  @bibliotecaru – cel mai mare muschi e gluteus maximus, latisimus dorsi este muschiul care acopera cea mai mare suprafata din corp, dar nu cel mai mare (voluminos). sa nu ne incurcam in semantica.

 154. Iunie 30, 2009 la 20:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io ce-am zîs, e?!

 155. Iulie 1, 2009 la 00:49
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ cezar
  Nici măcar cu această specificare nu sunt de acord… rămân la părerea mea. Sfatul meu este să vedeţi latisimus dorsi şi din profil, ca să înţelegeţi de unde până unde este acest muşchi.

  Desigur, unii oameni au fundul mare… dar, de obicei, acolo este grăsime şi nu muşchi… :D

 156. Iulie 1, 2009 la 01:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius şi Groza şi Glad şi celelalte personalităţi distincte şi irefutabile

  Examenele şcolii nu sunt atât de importante precum examenele vieţii. Din punctul meu de vedere, un filmuleţ este un examen mai preţios decât un examen de licenţă. Pe la 60 de ani, când te uiţi în urmă, niciodată nu îţi vei aminti de examenul de licenţă, fie el luat cu 10, fie el picat. Cine îşi aminteşte şi se laudă cu notele din facultate şi la 60 de ani, înseamnă că a trăit degeaba, fără să înţeleagă din viaţă decât că este dator să răspundă “încrederii sociale” din poziţia de vită de povară. Sper că nu crezi că vei fi un om diferit funcţie de nota examenului? Vei rămâne acelaşi indiferent de notă… şi poate că lumea ar trebui să înţeleagă asta atunci când învăţatul nu mai este o acumulare, ci o pregătire pentru notă.

  Iată de ce visez la o universitate precum în vechia Grecie, fără ani, fără promovări, fără note… doar o perpetuă acumulare.

 157. Iulie 1, 2009 la 07:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bîja. Bine, nu mă mai duc la nici o licenţă. Vorbeşti cu Mirmen, bun? Te pup.

  Deci mai am 36 de ani să fac filmuleţul, da? Asta zici. Că Boc nu ştie din ce şi-a dat licenţa, au’ Hudrea?! Că le-a-ncurcat când i-a zis Băsel că nu, că e invers.

  (Mi-am dat-o deja, dragă. Am vrut s-o filmez, ca să împac şi capra şi Biblel sau şi Biblel şi varza, cum doreşti. Da’ n-am avut ce, nu s-a ţinut cum doream.)

 158. Iulie 1, 2009 la 08:47
  link permanent
  mirmen zice ca:

  biblel, iaca, trosc făcu nuca în perete :P păi dacă jegsăru’ aici de faţă, nu acumulă, pînă peste zece, cum tocma’ te informă, conţinut original nu clişee de viaţă mediocră, apăi stăi să vezi cînd şi-o pritoci-o pe cea de la jurna’ urmare a reportajelor de teren efectuate cu bicicleta înhămată la lădiţa cu jucării media :D

 159. Iulie 1, 2009 la 16:48
  link permanent
  in viata zice ca:

  din pacate deja incep sa intrevad ca tu iti faci aceste anunturi pe care le fotografiezi. curios ii faptu ca mai schimbi cateodata si marker u. sper sa ma insel, daca ma insel da i o bere

  *vezi ca este un anunt in zalau, unde a fost intrarea de la biblioteca. momentan ii ceva santier. go watch ;)

 160. Iulie 1, 2009 la 17:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să mi-l procuri.

 161. Iulie 2, 2009 la 13:37
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius

  Spuneam că ţinta nu este o notă bună la lucrarea de licenţă, ci lucrarea de licenţă să reflecte ceea ce reprezinţi în acest moment ca specialist într-un domeniu.

  Nici o şcoală nu a reflectat, prin notă, condiţia de geniu a cuiva. Nu am să dau exemplul lui Albert Einstein care a rămas repetent iar profesorii îl considerau idiot, am să dau exemplul lui Victor Ciorbea care a avut 10 pe linie încă de la creşă şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat în istoria României (aproape la fel de dezastru precum Emil Boc, culmea, tot cu dreptul la bază). Sincer… m-aţi dezamăgit la această fază.

 162. Iulie 2, 2009 la 13:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Uuu. Nuuu! :P

  Eu ţi-am zis, sunt de acord cu tine; da’ negociezi cu Mirmen.

 163. Iulie 6, 2009 la 23:43
  link permanent
  Flo zice ca:

  foarte psihedelici baietii de la planeta md din cate aud.

 164. Iulie 7, 2009 la 14:03
  link permanent
  TiBi zice ca:

  funny . mie imi plac pisicile. probabil ca pisoiul negru ar trebui vopsit in alb.

 165. August 19, 2009 la 04:53
  link permanent
  roxi zice ca:

  “Raluca: unde sunt cotiledoanele?Darius: În plante. Mai ales la alea cu seminţe. Au funcţie hrănitoare.”
  Cotiledoanele sunt in seminte. Numai in semintele plantelor cu seminte.

 166. August 19, 2009 la 08:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, da. Încercam s-o iau încet. În seminţe, şăzi calm, horticulturisto…

 167. Aprilie 30, 2013 la 18:44
  link permanent

  Отличный русурс. Вы сможете найти немало ценной инфы на похожую тему на сайте в подписи.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)