Psihologul redacţiei

sari la comentarii

Eu, când eram mic, am citit într-o revistă dintre alea pentru adolescenţi, care avea rubrică dedicată dragostei şi sexului – în această ordine, lamentarea Carlei, 16, Brăila, care spunea că ea s-a atins, ştiţi, acolo jos, cu duşul şi i-a plăcut şi acum (atunci) nu-i mai vine ciclul. Oaoileu! Iar grija ei, că nu mai suporta presiunea, era să-i explice psihologul redacţiei care or fi fiind totuşi şansele, mă-nţelegeţi, să i se întâmple chiar ei să rămână gravidă. Că oricum toate prietenele ei fac sex anal, ca să evite sarcina, dar pe ea n-o iubeşte Bogdan, deşi ea e pregătită, aşa că la baie nu s-a putut abţine şi ar fi util să i se dea măcar nişte explicaţii.

Răspunsul a venit prompt şi psihologiceşte, mai concret că şansele sunt minime să aibă un copil cu duşul, fiindcă duşul nu este practic un contact sexual, ci este doar o experienţă nouă, de care nu trebuie să îi fie ruşine şi îi mulţumim că ne-a scris, însă poate ar trebui să mai aştepte cu Bogdan, mai ales dacă acesta pare să nu aibă aceleaşi sentimente pentru ea (ca duşul) şi să folosească acest răgaz pentru a se mai documenta cu privire la actul sexual, beneficiile dar şi consecinţele sale, cât şi metodele de protecţie, pentru a se putea bucura pe deplin atunci când va veni momentul potrivit să îşi înceapă o viaţă sexuală sănătoasă. O discuţie cu părinţii nu ar trebui să fie o ameninţare.

De ce vă povestesc eu astea, e pentru că vreau să învăţaţi ceva din experienţa Carlei, 16, Brăila, care a avut curajul să întrebe, fiindcă nu e o problemă să întrebi, ci să nu te informezi şi pentru că am întâlnit recent o nouă Carlă, 16, Brăila, în persoana Alinei, 20, Alba Iulia, colegă de apartament a noii doamne Jeg.

Haidem să o cunoaştem dimpreună, imediat după această ilustraţie, asigurată de amicul nostru comun, Andrei Palatkas şi colocatarii săi:

***

Deci prinţesa inimilor mele locuieşte în acelaşi domiciliu cu:

1. o fiinţă umană de sex feminin (în cameră)
2. două piţipoance de înaltă ţinută (în cealaltă cameră).

Aceste două individe din urmă sunt gemene între ele – cum e şi logic – iar una este vopsită blondă, pe când aialaltă este vopsită brunetă. Decizia de a se vopsi s-a luat, desigur, împreună, ca între surori, nu ca să se diferenţieze, fiindcă sunt deja neasemuite ambele cu nimic, dar probabil în încercarea de a putea fi cu uşurinţă deosebite de către targetul lor, cocalarii. Deşi în esenţă, cele două sunt leite precum două picături de untură.

Mna, dolofănicile de discotecă erau, cel puţin în momentul în care ni s-au ciocnit universurile, virgine; de altfel, ăsta era şi singurul criteriu care le împiedica din a avansa în rangul de dive.

Această caracteristică a lor era limpede exprimată cu orice ocazie, indiferent de subiectul discutat; cumva-cumva răsărea cât nu s-au futut ele două. Până când – stupoare! S-a futut una.

Hait! Care. Una dintre culori, ce ţi-i albă, ce ţi-i neagră, nu-i relevant. Bine, evident, cu dramă şi manea, că nu se putea altfel: ea avea un cocălărel al ei deja, da’ i-a trebuit să vină altul, cu mai multe paiete, ca apoi primul să afle înmărmurit vestea cea tragică, cum a şezut el cu asta răbdător, până n-a mai răbdat ea, acuma s-aşteptăm să se urce pe ceva stâlp de înaltă tensiune şi alte socoteli pe care sper să le pot filma odată ce se petrec. Să nu mai zic de omoloaga rămasă înflorită, care practic este sfidată cu fiecare clipită care se scurge şi ea nu recuperează.

Oricum, dacă până acum eram ţinuţi la zi cu privire la fiecare dată calendaristică bifată virginităţii, acum suntem ţinuti la minut cu privire la că în sfârşit e una dintre ele, ştii cum zic, femeie. Şi ţopăie ca o femeie matură ce-a devenit şi chirăie descreierată şi ne dezvăluie toate detaliile ce-au uimit-o şi lămurit-o asupra aspectelor care până acum îi erau străine şi pe care acum i le dezvăluie cu mare povaţă celeilalte fete mari. Bine, pe lângă că tre’ să aflu eu întregul proces departe de magie al înmulţirii între cocalari şi piţipoance.


104 comentarii

zi si tu ceva
 1. Martie 18, 2010 la 18:54
  link permanent
  Ihearlights zice ca:

  Lasa ma Darius, ca s-o gasi cine sa le futa, si dimpreuna, numa de-or sta! Sa nu se mai certe intre ele.

 2. Martie 18, 2010 la 19:49
  link permanent
  Flaviu zice ca:

  deci mergi-n vizita

 3. Martie 18, 2010 la 21:07
  link permanent
  Oana zice ca:

  Mna, trist, ce sa zic…trist ca s-a gasit cine sa-si bage…nasul. Acu’ asta mica desflorita o sa ajunga la un moment dat sa creada ca e musai sa se si inmulteasca.

 4. Martie 18, 2010 la 22:09
  link permanent
  musai zice ca:

  vorbim de revista bravo si despre dctr. pshlg. george mihaita, da? (nimeni nu e singur, george mihaita e cu voi)ca sa stiu si eu unde sa-mi raportez amintirile lecturate de acest fel.
  aia cucarla e clasica da’ superba, sublima si generatoare de extaz psihic si hahaieli monstruoase. pentru cititor zic. ca mare e gradina.
  ar fi mai multe de zis, sa zic, totusi, n-as vrea sa depasesc in intindere postul cu un comentariu, ca doar nu-s bibli. ori… stie el care.

  p.s.
  disclaimer: in comentariul oanei, nu este vorba de mine.

 5. Martie 18, 2010 la 22:36
  link permanent

  Ca să fiu eu sigur sigur… nu au nici o legătură cu cele de la cinematograf?

 6. Martie 18, 2010 la 23:08
  link permanent
  Gia zice ca:

  ha, si eu i-am scris prin clasa a patra lu’ ala din bravo. am sa ascund raspunsul lui toata viata mea. da’ eu nu aveam nelamuriri, mai mult voiam sa ma laud. nu va ganditi la prostii, eram in clasa a patra.

 7. Martie 18, 2010 la 23:36
  link permanent
  TSP zice ca:

  Dariusul incearca sa vada daca ar avea succes o sectiune de sex.ologul jegului. Si sa inceapa un concurs, al carui castigator sa dea raspunsuri strambelor nedezvergelite. Pierdere de vreme, parerea mea. Mai bine-l promovezi pe jimerino consultant pe probleme de intercourse. Mihaita ain’t got shit on jimerino. Sa vezi cand o sa le spuna el ca dusu’ nu-i ca blenderu’ si sperma-i coroziva. deci deepthroat direct, ca sa nu facacarii.

 8. Martie 19, 2010 la 00:38
  link permanent
  jimerino zice ca:

  nu blenderu’, bre. ala de face spuma de albus. pentru bezele, evident. care are doua chestii de fier care se invart de hipnotizeazavgandacii de bucatarie. e, zi tu ce succesiune de bobarnace in lindic merge sa dai cu ala.

 9. Martie 19, 2010 la 01:01
  link permanent

  Singura chestie faina la sexul cu virgine este sa aflii a doua zi ca asta avea prieten de x ani, mare amor platonico-isteric scl.

 10. Martie 19, 2010 la 01:47
  link permanent
  toader zice ca:

  tu darius, asculta ce zice fata aia care NU mai e virgina. poate vei reusi si tu.

 11. Martie 19, 2010 la 01:51
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Kafka era mic copil, zau asa. Trei kile de palinka trebuie sa bei la acest articol.
  a. introducere (preludiu): in partea introductiva aflam cum Darius era copil mic, nu stia ce au fetele in chiloti si la ce foloseste (nu ca ar sti acum, Doamne fereste) si citea reviste pentru adolescenti. (In baie le citeai ? Ca unele aveau si poze).
  Na, a venit si raspunsul si odata cu el i s-a luat o piatra de pe inima: daca aia n-a ramas gravida nici lui n-o sa i se usuce si sa-i cada, asa cum i-a zis cineva ca o sa pateasca daca se mai joaca cu dusul fierbinte pe coitze.
  b. cuprins (freaka, freaka): aflam date importante. Noua doamna jeg sta intr-o camera impreuna cu alta fiinta de sex feminin. Asta nu exclude sexul, sa-l informeze cineva pe asta micu`. Dracovenia se numeste “marea ieşeală“ si este folosita si azi cu mare succes de marketing. E cam asa: toti colegii dintr-o camera ies la film, mai putin cel care a platit biletele la film. El (ea) are privilegiul de a ramine singur(a) in camera fo` doua ore cu partenerul. Vai de cei de dupa rigips !
  Asa ca stimata duduie Alina, de 20 de ani, poate avea motive intemeiate sa se plinga.
  Mai ales daca e virgina si pofteste. Dar n-am inteles o chestie: cine e Alina ? Aia blonda sau aia bruneta ? Aia fututa sau aia nefututa ? Scenaristul nu precizeaza clar si ne lasa pe noi sa presupunem.
  c. incheiere (slobozeala): Dar tu cind o sa, ca tot nu e clar ?

 12. Martie 19, 2010 la 02:36
  link permanent
  TSP zice ca:

  @jimerino: ce-o fost azi la “bricolaje” ii minciuna. Sa vezi maine macel pe la raioanele cu electrocasnice: “sa se dea cate unu, s-avem fiecare mixeru’ nost!”

 13. Martie 19, 2010 la 02:38
  link permanent
  TSP zice ca:

  Si vad situatii in care trebuie sa imparta colegele de apartament un singur mixer: “fata, lasa-mi-l mie, atata alinare am si eu. tu ai si cocalarul, la mine se gandeste doar mixi”

 14. Martie 19, 2010 la 02:42
  link permanent
  TSP zice ca:

  @Mircea Popescu: ori platonic, ori isteric. Si nu ezigsta “chestii faine” legate de experientele cu virgine. Nici macar sexul. Cum zicea costanza “I don’t want to be remembered. I wanna be forgotten.”

 15. Martie 19, 2010 la 10:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Biblel – nu, sunt altele decât cele de la cinematograf. Undeva media între aia mătăhăloasă şi aialaltă, care vouă, în mod surprinzător, vă plăcea.

  Măriene – zice clar cine-s tăte personajele, decât să citeşti cu atenţie, nu masturbându-te.

 16. Martie 19, 2010 la 11:57
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Sa vorbeasca toti cititorii blogului si sa spuna cine are dreptate. Vot !

 17. Martie 19, 2010 la 12:09
  link permanent
  Ihearlights zice ca:

  Eu zic sa faceti dezbatere publica pe tema asta:))

 18. Martie 19, 2010 la 12:18
  link permanent

  Dacă sunt altele…
  Întrebarea mea următoare (sau mirarea mea candidă) este cum de există atragerea această reciprocă între personajul public Darius şi “piţipoanca generică”. Ori localitatea este atât de plină de piţipoance încât normalitatea este pe cale de dispariţie, ori este vorba despre o atracţie fatală.
  Sau poate este vorba despre exagerări şi domniţele respective nu sunt piţipoance. O trilemă din care nu putem ieşii.

  Ca din trilemă să rămână o dilemă, să ne asigurăm că termenul piţipoancă este corect folosit. Pentru aceasta trebuie consultat blogul pitipoanca dot org, practic dicţionarul ilustrat al piţipoancelor din toate lumea.

  Întrebarea suplimentară… Ce dă brânci unei femei să facă astfel de poze? Eu unul nu mi-am putut da încă seama.

 19. Martie 19, 2010 la 12:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, n-o să ieşiim niciicând.

 20. Martie 19, 2010 la 12:31
  link permanent
  Basty zice ca:

  Am văzut ieri un episod din Haus în care inhalase una ceva spori de mucigai care îi inflamaseră creierul şi era tare horny (gesundheit!) şi se dădea la Haus şi îi arăta ţâţele şi curu cu şnuru. Io cred că şi aici s-a întâmplat la fel. Poftiţi, dilemă rezolvată. În caz că era vreuna.

  Chiar, care era? Adică era vorba de când, sau de cum? Sau de amândoo?

  Jim: cum e maică cu tăcerea mieilor? Tăt văd statusuri prinprejur şi mi s-a zis că are legătură cu ruşinea de deunăzi.

 21. Martie 19, 2010 la 12:40
  link permanent

  @ Basty
  Vă asigur eu că acele duduiţe nu iau nici un fel de mucegai, este în natura femeii, sau a unora dintre femei, să cadă în acest extaz narcisist. Există plăcerea de a poza… cum le spune ştiinţific?… dorinţa de exchibiţie, de auto-voayorism. Ce anume provoacă însă acest lucru? Este o decizie de tip treaptă, o decizie care se ia brusc, o femeie hotărăşte să facă la un moment dat asta, aparent fără nici un fel de argument viabil.

 22. Martie 19, 2010 la 13:17
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ce sa fie, vere? ne-am ciuruit. lasa ca intra bombu sexy si facem minuni. minuni am zis!

 23. Martie 19, 2010 la 13:29
  link permanent
  mea zice ca:

  tu traiesti ca-n revista, mah! trai-ti-ar!

 24. Martie 19, 2010 la 13:34
  link permanent
  Basty zice ca:

  Băi Jimuleţ, lasă în pula mea filmografia şi expresiile matusalemicului să putrezeşte cum le şade bine şi zi-mi tu mie ce le iese mieilor din toată afacerea?

  Clona: Carevasăzică nu recunoşti binefacerile mucegaiului cerebral, apreciat de toţi bărbaţii, ci indici o iniţiativă feminină în această privinţă. Prea bine. Din punctul meu de vedere, atâta timp cât se petrece fenomenul, mi se rupe de cauze.

 25. Martie 19, 2010 la 14:30
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Futere de piţi.

 26. Martie 19, 2010 la 15:36
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bai, se intimpla ceva ciudat aici. Ala de mai sus nu e Bibli. Nu e nici clona lui, pe bune. Bibli n-ar fi scris niciodata “iesii“ si “voayorism“.
  Hai sa vedem care e balauru` care l-a mincat pe Bibli si nu a reusit sa-i manince si creierul in intregime. Ala nu e Bibli, repet.
  In rest, ramine cum am vorbit sub apa. Citez:
  “Hait! Care. Una dintre culori, ce ţi-i albă, ce ţi-i neagră, nu-i relevant“
  Asa ca repet intrebarea: care e blonda si/sau care fututa ? Care e bruneta si/sau care nefututa ? Care e Alina ?
  Astea mistere, dar mai inainte tre` sa lamurim treaba cu Bibli.

 27. Martie 19, 2010 la 16:06
  link permanent

  Deci logic, Bibliotecaru’ o tras spori de mucegai crescut pe-o pitipoanca, pe nas (al lui propriu, nu al ei). Si-acu ne-arata snuru’.

 28. Martie 19, 2010 la 17:31
  link permanent
  montecristo zice ca:

  unde in alba, ca de acolo sunt eu.. :D

 29. Martie 19, 2010 la 18:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pe stânga.

 30. Martie 19, 2010 la 19:30
  link permanent
  monica zice ca:

  Mariane, Bibliul cel adevarat n-ar fi scris nici “exchibitie”…

 31. Martie 19, 2010 la 23:56
  link permanent
  toader zice ca:

  eu propun ca darius sa faca sex cu chelnerita de data asta. sa il dezvirgineze ca nu e greu. ata si-a rupt-o, coiul si l-a scrantit, deci se cheama ca are un bionic acusa. un fel de robocop. ea il tranteste pe spate si in 12 secunde numarate pe ceas l-a trecut pe darius dincolo, in randul celorlalti.

 32. Martie 19, 2010 la 23:57
  link permanent
  toader zice ca:

  a, ai putea sa pui un sondaj langa caricatura.

 33. Martie 20, 2010 la 00:01
  link permanent

  Când ai de ales între exhibiţie şi exchibiţie, foloseşti exchibiţie ca să subliniezi “energia chi” în context. :D ;)

 34. Martie 20, 2010 la 00:14
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  He he… Misto postul asta bascarule, gratulálok. Ce conteaza ca care ii bruna, care ii blonda, care-o pierdut si care n-o pierdut ceea ce mi-si rusine a spune? Eu am citit cand eram mai mic, intre reprizele de Élet és Irodalom/Viata si literatura, largi pasaje din Super Extázis, iar unul suna cam asé:
  Kedves Anna
  Zuhanyzás közben nagyon szeretem állandóan felajzott puncimra spriccelni a vizet. Olyan nagyon izgat, hogy sokszor a csúcsra jutok tőle. Anna, azt szeretném kérdezni, hogy nem ártalmas ez az egészségemre? Olga/Budapest.
  Na, Olga din Budapest, buna prietena cu Carla din Braila, se intreaba cu oaresce ingrijorare daca toata placerea aia care o simte prin cele fundaturi cand da cu dusul, nu-i daunatoare la sanatate, ca doara de virtute nice vorba amu.
  Altul zicea ca el are lula görbe, adica stramba (na dragilor aia de va zice Garbea la catalog, sa stiti de unde vine) si ca in timpul cela, domnisoara scotea niste sunete ciudate pe acolo, ca cum ar plezni o anvelopa, ceva bfrrrr, bfrrrruppp, iar el s-o spariet si o dat vina pe görbe… Psihologul i-o zis ca nu-i matur, si ca sa mai astepte, ca alea-s sunete care gadila urechea intr-un mod placut, da’ el s-o fastacit dragul. Na, moravuri is astea, boieri dimneavoastra?

 35. Martie 20, 2010 la 13:06
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ar fi cazul sa ne traduci si ce inseamna ugyved.

 36. Martie 20, 2010 la 14:24
  link permanent

  ügyvéd – avocat, consultant, reprezentant, împuternicit, ministru justiţiei, procuror general. De fapt cuvântul vine de la a sfătui, deci cel mai exact ar fi sfătuitor. :D

 37. Martie 20, 2010 la 15:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ügyvéd este cititorul oficial preferat agreat de Jeg, începând din această clipită.

  Restul vă încolonaţi la concurs, în spatele dânsului. Undeva pentru locul doi este favorit Musai, datorită activităţii sale mai recente.

 38. Martie 20, 2010 la 16:21
  link permanent

  După preferaţi vin feraţii şi postferaţii? Nu de alta, dar să ştim cum ne aşezăm în queue (asemănarea fonetică nu are nici o legătură cu…) ordonaţi…

 39. Martie 20, 2010 la 16:41
  link permanent
  musai zice ca:

  e oraecum normal cronologic, dat fiind ca Ügyvéd citea bravo inaintea mea, stiut fiind ca bravo a venit pe filiera ungara la noi.
  deci, Ügyvéd, te rup la fâş cand o aparea bravo in araba. maktub!

 40. Martie 20, 2010 la 16:43
  link permanent
  musai zice ca:

  nu gugaliti “oraecum”, nu e in araba. la fel cum nici ” ‘mi-aş ştanga” nu e.

 41. Martie 20, 2010 la 19:58
  link permanent
  TSP zice ca:

  nosferatii is direct in fata preferatilor. au carduri vip

 42. Martie 20, 2010 la 23:09
  link permanent
  Gia zice ca:

  aproape uitasem cat de hazlie e limba maghiara…

 43. Martie 21, 2010 la 09:57
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Eu zic sa fie in ordinea numerelor de pe tricou, e bine ? Alinierea !

  PS: bai pulica, uite care e chestia. Intreaga jegarime asteapta cu sufletul la gura raspunsul la intrebarea: l-a iertat sau nu l-a iertat ? L-a futut sau nu l-a futut ? Ma refer la sacrificul facut de tine pentru o femeie, ceva ce n-a mai vazut Parisul. Adica sa stergi tu un articol de premiul Pullitzer de pe blog de dragul ei ? Macar a fost cu folos ? Asta ne preocupa pe noi, lasa dracu` balariile si spune-ne. Adica scrie un articol nou despre cum ti-a cazut ea in brate dupa gestul tau magnific si te-ai futut trei zile si trei nopti doar cu pauze de schimbat prezervativu`.
  Am zis.

 44. Martie 21, 2010 la 10:02
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  erata: sacrificiul, ca sacrificul nu e in DEX, tocmai m-am uitat :)

 45. Martie 21, 2010 la 12:20
  link permanent
  musai zice ca:

  DAR, daca e la singular reflexiv cum sugereaza Marian S., nu ne intereseaza.

 46. Martie 21, 2010 la 12:57
  link permanent
  Gia zice ca:

  da, Parisul vrea sa vada. tot.

 47. Martie 21, 2010 la 13:10
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Pai mai “musai“ , am zis asa fiindca s-ar putea sa fie ca in bancul acela cu “el a inceput singur dar ea n-a mai venit“. Lasa ca stiu eu ce spun !

 48. Martie 21, 2010 la 13:22
  link permanent
  musai zice ca:

  musai e in DEX, pe cand Marian S. nu e, iar daca eu nu te-am pus in ghilimele, tu de ce m-ai pus in ghilimele? daca-s musai’s musai. si sunt.pe cand tu nu esti. nici musai, nici in DEX nici in combinatia dintre.

 49. Martie 21, 2010 la 13:34
  link permanent

  Pune mah odata link, esti surd?

 50. Martie 21, 2010 la 14:50
  link permanent
  Flo zice ca:

  bloggerii iubesc fetele mai mici pentru ca pot

 51. Martie 21, 2010 la 16:18
  link permanent
  musai zice ca:

  lipsesc niste semne de punctuatie si virgulatie acolo.
  interpretam:

  a) blogerii: iubesc fetele mai mici, pentru ca pot! (ar merge si un “ha,ha!” la final)
  b) blogerii, iubesc fetele, mai mici, pentru ca [asa] pot. (mda, nu e foarte magulitor pentru blogari)
  c) blogarii iubesc: fetele, Mai, mici[i]. pentru ca pot. (un fleac pana la 1 Mai. ehei, studentie…)
  d) [doar] blogarii iubesc fetele mai mici pentru ca [altceva nu] pot. (asta e chiar si mai naspa ca varianta b) )
  e) blogarii iubesc. fetele [prefera] mai mici. pentru ca … (hai sa fim seriosi. cine crede asa ceva)
  f) blogarii iubesc mai mici! (vedeti ce se intampla daca omitem fetele?)

  p.s.
  comentariu independent de orice. chiar si de el insusi.

 52. Martie 21, 2010 la 20:27
  link permanent
  bogdan zice ca:

  surf,esti sigur ca n-au ceva verde aia,bronzatii ? ca esti in forma maxima. sau ti se intrevede o calatorie peste mari si tari.
  altfel nu-mi explic.

 53. Martie 21, 2010 la 20:33
  link permanent
  toader zice ca:

  aveti tenisi?

 54. Martie 22, 2010 la 01:36
  link permanent
  Flo zice ca:

  nu-i loc de verde unde-i prea elaborat

 55. Martie 22, 2010 la 05:01
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Kedves Jeg,
  Na tzucu-te ca ma facusi a-mi da oarece lancrami tu. Jaj, numa’n bufeuri oi statea ca cocoanele de-amu inainte tu, si nice masa, nice casa, nice giupaneasa grasa nu mi-or mai merge la suflet.
  @clona, na dusu-te-ai prea mult in filologhia bozgoreasca drágám. Stricto sensu ii avocat, iar lato sensu numa’ cautam la ügy, care-i un fel de cestiune, si la véd, care-i un fel de proteguire. Na, asé ii si la cei flacai cu mustete tantose, care numa’ calare ar sta de-ar avé pe ce, si la care le zice honvéd, adica il apara pe patria autonoma. Na, lamuritu-te-am au ba?
  @musai, care-i un fel de muszáj bozgoresc, as avé si eu o varianta la ce o zis Flo: Pentru ca fetele mai mici pot iubesc bloggerii, na ofticati-va pedofililor fara blog!
  @Gia, mult e dulce si haioasa limba magyar, special pe undeva la 3 noaptea in carciuma la Székelyudvarhely, iar numele tau e Ionescu…

 56. Martie 22, 2010 la 05:41
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  No, draghe, zău că doare cap la mine.

 57. Martie 22, 2010 la 11:19
  link permanent
  musai zice ca:

  si inche n-o cerut autonimia…

 58. Martie 22, 2010 la 11:35
  link permanent
  Unu' zice ca:

  Este o vorba cum ca o incalzesti tu si ti-o fute altu.

 59. Martie 22, 2010 la 12:31
  link permanent
  Edil zice ca:

  Cel mai bine e asa, decat fata mare!!!

 60. Martie 22, 2010 la 14:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mariene, ca să-ţi răspund curiozităţilor, iar cine e în stare să recapituleze se va alege cu informaţii vitale: da.

 61. Martie 22, 2010 la 14:19
  link permanent
  rumegatoarea_sefa zice ca:

  şampania să curge, lăutarii să cântă, prezervativele să… mă rog…

 62. Martie 22, 2010 la 14:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Taj’, mă, de ce faci scandal. Da’ de ce?

 63. Martie 22, 2010 la 15:02
  link permanent
  Gia zice ca:

  Tocmai mi-am amintit, era un vecin de bloc la care ii zicea Dushu’ si nevast’sa tot barfea in curte cu o alta vecina. S-apoi aia tat o intrerupea pa nevasta si zicea “Stai tu aici si asteapta ca vin imediat. Ma duc sa fac un dush! Sa nu pleci ca fac repede”. Pan’ la urma o ramas aia gravida fara sa fie maritata si s-o mutat. Da’ nu mai stiu daca o chema Carla…

 64. Martie 22, 2010 la 17:30
  link permanent
  Flo zice ca:

  nu inteleg, dar pare amuzant si chiar am sa zambesc putin.

 65. Martie 22, 2010 la 18:08
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na draghe Marian S. si capu’ la mine doare de numa’ numa’, ca tata noaptea am combatut cu oarecativa pasoptisti radicali si degraba varsatori de pálinka. Na tu, pezevenghiule, ti-am facut o vizita pe pagina personala si placutu-mi-a. Esti szuper in poza de la mare cu iepurasul gonflabil in brate, si in cea de la revelion cand stai ca fachirii si sorbi ca smecherii Garrone la lumina lumanarii. Bata-te norocul, esti de mare angajament.

 66. Martie 22, 2010 la 19:24
  link permanent
  adina zice ca:

  vai darius, de ce nu scrii tu zilnic de sex si din astea vulgare….. uite ce de comentarii au venit; mai vorbim de evolutie; suntem pe dracu’ evoluati; cum se aude de scartaieli de pat, pozitii, capete date in rigips…toata lumea e prezenta; ce sa-ti spun? marea masa a comentatorilor vietii….iluminatii….mor de ras, fain experiment mi-ai oferit pe ziua de azi

 67. Martie 22, 2010 la 23:23
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ ugyved: Daca esti femeie intre 18-45 continua, daca esti barbat inceteaza !
  Sunt hetero, ce pula mea.
  @ adina: frustrari ?

 68. Martie 23, 2010 la 01:43
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Mariane S., na de unde putza, ca sa nu zic pula calului trasesi tu concluziunea ca as fi putut fi eu femeie?! Ce sa continui, ce sa incetez, ca nu inteleg man? Astept clarificatiuni pertinente si la obiect, altfeliu sunt nevoit a face o nefacuta, recte a te da in pula mea, si pe romaneste si pe ungureste, na! Scuze maistre J.

 69. Martie 23, 2010 la 10:02
  link permanent
  musai zice ca:

  adina, daca toti si-ar manifesta frustrarile in halul asta de vizibil precum o faci, specia ar dispare in cateva zile.
  uite, apeleaza la toader, el te-ar intelege si adopta.

 70. Martie 23, 2010 la 10:38
  link permanent
  Gia zice ca:

  Ba, primu’ lucru’ pe care l-am verificat azi dimineata o fost daca o prins Marian S saisnoole macar de data asta. Era musai 69, imediat hop pe adina.Si chiar era.

  Musai.

 71. Martie 23, 2010 la 12:20
  link permanent
  musai zice ca:

  fix grija saisnoualelui n-am avut-o. pe a adineai in schimb… nici pe a ei ca i-am pasat-o lu’ toader. ca si cum toader stie ce sa faca cu ea.

 72. Martie 23, 2010 la 16:55
  link permanent

  …és az unalom …

 73. Martie 23, 2010 la 17:36
  link permanent
  Voicu zice ca:

  Senzational almanahe.ro Intra si vei rade pe saturate!!!!

 74. Martie 23, 2010 la 19:43
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ ugyved. Citat:
  “Na tu, pezevenghiule, ti-am facut o vizita pe pagina personala si placutu-mi-a. Esti szuper in poza de la mare cu iepurasul gonflabil in brate … “
  No, draghe ugyved, placutu-mi-a si mie cum m-ai descris. Dar cum eu nem tudom magyarorszag nu aveam de unde sa stiu daca esti barbat sau femeie. Asa ca mi-am luat masuri de precautie si ti-am expus cele doua variante. Daca erai femeie era nashpa, poate ma indragosteam de tine si constatam ca ne despart niste sute de kilometri. Acum ma bucur tare mult fiindca am aflat ca esti barbat, mi s-a luat un cataroi de pe inima ! O sa ciocnim virtual un pahar de palinka si o sa combatem pe blog ca si pina acum. Este ?

  @ Gia, @ everibody: Ca sa va spun sincer nici nu credeam ca ajungem la 69 de comentarii la asa hal de articol. Pe cel de Pullitzer l-a scos in speranta ca o sa primeasca si el o bucată de bucă. O fi primit-o, dracu` stie, ca el asa se lauda.

 75. Martie 23, 2010 la 19:46
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  EVERYBODY am zis ! (fuck this English)
  A, inca ceva: e de preferat oricind un 69 real unuia inchipuit de pe aici.

 76. Martie 23, 2010 la 19:58
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @Marian S., este sogore. Egészségedre/Sanatate!

 77. Martie 23, 2010 la 23:22
  link permanent
  toader zice ca:

  adina a trecut in pozitia a 7-a. aia cu invartituri.

 78. Martie 23, 2010 la 23:59
  link permanent
  Oana zice ca:

  apai daca dai texte d’astea si treci pe pozitia a 7a, eu, care nu mai stiu exact pe ce pozitie eram (da parca mai mult prin fata decat pe la spate)imi dau demisia din haremul lui toader

 79. Martie 24, 2010 la 00:24
  link permanent
  toader zice ca:

  nu ai cum. tu ma idolatrizezi.
  esti la pozitia a treia. te las sa o descrii.

 80. Martie 24, 2010 la 03:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi curând, totuşi, va trebui, Toader, să accepţi să îţi dau parola de la Jeg şi să mă laşi să renunţ…

 81. Martie 24, 2010 la 11:20
  link permanent
  musai zice ca:

  sa nu zici ca te-o palit sindromul “zapa”. in fine, daca zici ca blogul si-a atins si chiar depasit scopul, trage oblonul.

 82. Martie 24, 2010 la 11:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă gândesc că oricum conduce Toader, nici măcar din umbră şi simt nevoia să fiu depăşit…

 83. Martie 24, 2010 la 12:08
  link permanent
  jimerino zice ca:

  esti.

 84. Martie 24, 2010 la 13:36
  link permanent
  musai zice ca:

  jim, simt rost de deviat trafic. iar :D

 85. Martie 24, 2010 la 16:48
  link permanent
  tankistu zice ca:

  musai
  la final …. o se antureze doar pe mine, pe tine si eventual gia

 86. Martie 25, 2010 la 00:33
  link permanent
  toader zice ca:

  cu t mic. boule.

 87. Martie 25, 2010 la 04:00
  link permanent
  Gia zice ca:

  ba, asta-i tot adina aia de pe pitici isterici?

  voi N-AVETI RESPONSABILITATEA UNUI INTERLOCUTOR!!!

 88. Martie 25, 2010 la 08:35
  link permanent
  musai zice ca:

  ba o avem da’ e disipata. ia, uite, cati interlocutori suntem aici.

 89. Martie 25, 2010 la 11:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cam câţi într-un grup de terapie…

 90. Martie 25, 2010 la 12:36
  link permanent
  Gia zice ca:

  las’, poti sa fii tu psihologul redactiei. si asa se zice ca…

 91. Martie 25, 2010 la 22:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Terapie de grup? Na: Hi, I’m ügyvéd and I know shit. I’m in the dark here…

 92. Martie 25, 2010 la 22:06
  link permanent
  SLC... zice ca:

  hm….mai Darius dar stie Domn. Mircea cu ce lectura itzi ocupai tu timpul “Eu, când eram mic” atunci cand erai mic….salutare…

 93. Martie 25, 2010 la 23:28
  link permanent
  toader zice ca:

  eu zic sa transformi jegul in blog colectiv. iei pe dusmaneasca, pe monica, pe zapa. si semisotii lor si ai rezolvat problema.
  bine, inchizi jegul si il linkuiesti catre noul domeniu. si faci redactie. exista un precedent si oricum blogurile individuale sunt cam in cadere.
  ar fi o treaba destul de tare. cu rubrici, cu cacaturi. si scoti si bani din asta. costuri mici, distractie maxima si bani de mancare.

 94. Martie 26, 2010 la 03:44
  link permanent
  tankistu zice ca:

  toader
  pai astia vor bani de mancare?? mai incearca o varianta.

 95. Martie 26, 2010 la 04:01
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Se pare că te îndrepţi spre ceva definit în limbaj popular cam aşa: ai futut un cal în pizdă.

 96. Martie 26, 2010 la 13:22
  link permanent

  Intr-o alta ordine de idei :

  “Manechinul Daniela Aciu, fosta participanta la Miss Universe Romania 2009 (unde a obtinut locul 5) si locul 2 la Top Model Romania 2008, are o inaltime de 1,84 m si picioarele ei masoara 1,24 m.

  Daniela are 19 ani si este din Zalau, unde este eleva in clasa a XII-a la Colegiul National Silvania.”

  V-am zis io ca nu degeaba va baga tot plumbu’ ala in apa ?

 97. Martie 26, 2010 la 15:54
  link permanent
  monica zice ca:

  Pai, daca era pe plumb si pe lungimi, cred ca si Darius ar fi avut mai putine sa ne povesteasca…

 98. Martie 26, 2010 la 17:02
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Dragul meu Mircea Popescu: nu cred pina nu vad ! Ca sa aiba cineva picioare de 1,24 ar insemna ca acestea ii pleaca direct din canini, vorba unui bun amic al meu.

 99. Martie 26, 2010 la 17:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nouăjnooouă (nu, încă n-am articol nooou)…

 100. Martie 26, 2010 la 18:28
  link permanent

  @Marian S Na blyad :

  http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/2/7092/5779507/2/35.jpg
  http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/2/2/7092/5779507/1/daniela-aciu1.jpg

  @Monica Probabil la fete se depune in picioare, si la baieti le ingreuiaza coaiele pana in punctul cand se rup de pe craca si tre’ inlocuite. Zic si eu.

 101. Martie 26, 2010 la 19:31
  link permanent
  Gia zice ca:

  Ce trebuie sa fac pentru un statut de refugiat pe jeg?

  Altfel, Darius draga, tu de ce esti asa trist?

  (100)

 102. Martie 26, 2010 la 19:43
  link permanent

  Fail Gia draga, eu am #100, doar ca-i inca in moderare.

  Da’ poti sa-mi iei o bere :D

 103. Martie 27, 2010 la 00:32
  link permanent
  toader zice ca:

  darius, dar nu ar fi mai bine sa lasi pe fetele astea sa scrie pe blogul asta? jeg e un brand in paragina. trebuie reinventat. nu v-au invatat nimic la vitrina? sau la voi e numai pe couraitzãr si ioc marketing? asculta la badea ca stie ce spune. si la anu’ iei blogspotu’ leger.

 104. Martie 27, 2010 la 11:26
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Dupa cum bine zice toader cu t mic jegul se acutizeaza. Nasol momentu`.
  E pacat sa lasi balta un PageRank de 4/10 si o validare aproape perfecta la w3c org.

  Mai oameni buni, sa fie oare din cauza ca asta micu` a gasit ceva de futut ?

un trackback

 1. [...] Explicaţii cu ce s-a petrecut cu el se regăsesc la comentarii acolo sau mai dincoace. [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)