Pentru toţi acei profesori care se smiorcăie că “există unii studenţi cu care mă văd acum pe stradă şi nici măcar nu mă mai salută”, eu mă mândresc cu profesorii mei cu care mă întâlnesc eu pe stradă şi nu mă salută ei pe mine.

sari la comentarii

Vroiam să menţionez încântat, pentru că îşi schimbă destinaţia din mers când mă văd.

[Deci a intervenit faptul cu cum i-a bătut tatăl Carcea la fundul gol pe toţi campionii gastronomici. Şi fiindcă ne-am hlizit destul de Zoso, de când aş fi susţinut eu că minte cu banii şi traficu', da' poate-s io prost, fiindcă iată, scrie la ziar că el a refuzat oferte de 300.000 de eurohohohohoho, aaahahahaha... ha... ha... ahem-ahem... da' şi pentru că lipsesc că merg la Bratislava, deoarece Socitatea Civilă din România face teribila greşeală să mă trimită să vorbesc în numele ei celorlalte Societăţi civine (apropo, sâmbătă Monica organizează întâlnire cu Dictatorul la Bucureşti, că mă-ntorc)... acum va să reluăm articolul ăsta de mai jos, publicat înainte, fiindcă îmi pare că nu v-aţi putut bucura de el, când vi l-am smuls atât de timpuriu. Doar ce altceva mi-a rămas decât s-o iau invers prin arhivă? N-oi scrie ceva nou.]

Apropo, sărmanul recidivează.

Ioaisaracul

***

Cel mai distractiv lucru văzut, de la ultimul lucru distractiv văzut: un bărbat, în budă la cinema, pişându-se, într-o mână cu o pulă şi în cealaltă cu o plasă cu un kürtös kalács.

Eu câteodată mă mai duc din plăcere la Auchan, ca să mai fur câte-un obiect. Doar de aia. Fiindcă mi se pare sfidător cât de slab e supravegheată unitatea. Ce fac, să ştiţi, e de fapt o formă de protest. Trag un semnal de alarmă, exact!

Totuşi – cum de altfel ştiţi – sunt un om corect: o dată fur ceva ce îmi trebuie, iar a doua oară ceva ce nu îmi trebuie. Şi tot aşa, pe acest sistem. Aş zice “până să mă prindă”, dar nu. Doar “tot aşa”. De exemplu, prima dată am luat o tijă dintr-alea de lemn, ce mi se rupsese a doua zi, în canapeaua luată de la ei cu 24 de ore înainte. V-am mai zis, că-mi trebuia. Ca să nu hâţân toată canapeaua înapoi la magazin, după doar o noapte, să mă porcăi cu ei, după care să piardă bătălia argumentelor şi să îmi dea una nouă, am preferat să scot fraudulos din incintă ce aveam nevoie şi să nu investesc mai mult efort în asta.

A doua oară m-am servit cu o bilă pentru alergat câini. O bilă, zic, o minge de cauciuc mică, da? Pe care n-am mai folosit-o niciodată, neavând câini, nici măcar unul. După care am avut nevoie de un curăţător cu mâner de cartofi, pentru bucătărie. Pe ăsta mărturisesc faptul că îl puteam cumpăra. Dar de ce?

Chestia îi că următoarea dată iar este vorba de ceva ce nu mi-e neapărat necesar. Încă n-am trecut pe la Auchan. Dar alegeţi voi. Nu vi-l dau pe obiect ulterior, pentru că principiul e doar îl iau. Însă voi îmi ziceţi ce. Dintre propuneri voastre, eu aleg unul şi îl aduc. Nu veniţi cu toate tâmpeniile, greu de scos din perete sau căcat. Adică, mă rog, vreau să zic: veniţi cu toate tâmpeniile.

Şi din Irish Music Pub se poate merge fără să plăteşti cu le-je-ri-ta-te! Am făcut-o de cel puţin două ori fluierând, după consumaţie consistentă. Aici am altă motivaţie: ăia nu vin să le plăteşti. NICI LA BAR, dacă te duci tu. Deci doar dacă vrei să rămâi acolo, peste noapte, atunci POATE! Ideea-i că aproape că nu poţi să plăteşti, chiar dacă ai vrea, deci de ce să alegi asta, după îndelungi aşteptări în care ai vreme să cugeţi?

***

NuAvemPortar

***

Altfel, am terminat cu Comunicarea şi Relaţiile Publice, specializarea cu care mă futea neoedipian maică-mea de deja un an de când am absolvit, fără diplomă, “că să mă duc să mi-o iau”… Bun, am luat-o şi pe ea şi s-a încheiat. Aşa că a rămas doar Jurnalism, cealaltă direcţie pe care o urmam în studiile mele. Mă duc, deci, să-mi dau licenţa la Jurna. Nu se poate.

De ce. Pentru că de când am terminat eu şi nu am avut chef să merg să prezint, pentru că nu am avut chef – ăsta-i motivul, s-a trecut pe sistem Bologna, de 3 ani, eu făcând înainte 4.

Deci nu am voie să gaudeamus, din cauză că “să vedem ce şi cum”. Adică eu mai am restanţe, da’ n-am unde le da (sau lua sau face sau promova), fiindcă acum e alt sistem. De ce e asta problema mea? Nu ştiu. Dar pare să fie oricum.

Partea cea mai simpatică e că, dacă mă duc să plătesc, într-adevăr mă-nscrie, cu siguranţă voi face un an în plus, se va aduna la ceilalţi patru, făcând în total… da: cinci. Iar pe diplomă va scrie trei, fiindcă am terminat în sistem scurt, nu contează c-am început în ăla lung. Nu-i deosebit?

***

Pauzadecurent

***

Pe când zilele trecute am avut un coş exact în locul unde se ating fesele, într-o mişcare firească a organismului. Mi s-a mai întâmplat, dar până acum nu mi-a ieşit în evidenţă că această chestiune ar putea avea valoare informativă. Până când a apărut Twitter. Cum a început să mă enerveze bubica, cum m-am gândit instant la doar două lucruri:

1. Oare ajung până acolo s-o strâng, fiindcă nimeni altcineva nu o va strânge pentru mine?

2. Oare ar trebui să scriu un tweet?

Pentru că multe lucruri care se petrec mai nou conduc instantaneu la această grijă . Asta deoarece Twitterul nu funcţionează pe sistemul “am ceva de zis, cum s-o fac?”, ci pe sistemul “am cum să zic ceva, dar ce anume?”

N-am ajuns s-o strâng, iar flexibilitatea bucilor mele îmi permit să le încord doar îndeajuns să mă doare, însă nu destul cât să puşte acumularea de puroi. Aşa că am rămas cu a doua variantă.

Însă de când am dat pe goarnă această noutate în viaţa mea, fluxul interactiv pentru mine, în comunitatea ciripitoare s-a oprit. Până acum am râs, ne-am distrat, ne-am dat linkuri cu oameni care încearcă să-şi bage borcane în cur şi se sparg, am văzut trei moşi sugându-şi prin rotaţie pulele şi am dat mai departe prin birou, dar până când?! Bine, unul a cerut poză, da’ să zicem că-i din altă clasă de oameni, iar alta a zis ceva de genu’ că, da, da, păi, firesc, nu-i aşa? Însă restul mucles.

Asta pentru urmăritorii mei a fost un pic prea mult.

Eu privesc ideea de a vrea cineva să mă urmărească zicând lucruri care până la urmă chiar nu sunt relevante, un fel de religie. Da’ nu în cazul meu – ci al tuturor. Noi suntem o mare biserică acolo, fiindu-ne unii altora enoriaşi şi păstori în acelaşi timp.

Pe o scară ierarhică, totuşi, mie mi se pare, în irelevanţa sau, mai consistentă informaţia cu furunculul, decât, să zicem, următoarele:

Răzvan Anton (Twitter) – “Deci de acum stiu ce sa fac cand ma doare capul si sunt pe strada sau la metrou.

Cristina Mitu (Twitter) – “wafles and coffee mornin’!!!” (care-a fost mai demult cu frate-miu, iar când ăsta a zvârlit-o în afara relaţiei – deja şocant, a venit la unşpe noaptea

Noper (Twitter) – “nu mi-e somn!

Şi, extensia de pe Facebook, când nu mai ai loc pe Twitter: Adelina Croitoru (Facebook) – “autostop, pentru prima dată. mă dor picioarele. vreau acasă“, la şase minute distanţă de “am găsit benzină. amin!“. Adelină care are twitterelile blocate pentru vizitatori, fiindcă or fi fiind şi alea ceva informaţii private, de intens interes, în tonul dat de ăstealalte. Ea se fereşte, totuşi, deci, deşi pe mine mă urmăreşte orbeşte, că s-a trecut la coadă, o văd acolo, până la găsirea soluţiei cu furunculul, dacă e necesar.

Nu ştiu cine sunt aceşti oameni, totuşi i-am luat dintre prietenii mei! Aţi înţeles?!

Ele sunt cele trei idei pe care le-am scris eu în acest articol. Mulţumesc pentru interesul acordat, la revedere.

***

Aici aveţi cum am mers la televizor, ca să apar la el, de a vrut să mă suguşe regizorul de platou, că am zis lucruri ce erau de tăcut.

***

***

Iar aici am vorbit din radio, tot zicând lucruri, atât cât m-am putut abţine.

***

Iar tatăl meu, Carcea, îl ştiţi, participă la un Concursul de gătit Nu-ştiu-care, în sfârşitul ăsta de săptămână, la Cluj, prin incinta Polus pe undeva, coechipier cu Adi Hădean, în echipa (în ordine inversă) celui mai bun bucătar online şi a celui mai bun bucătar în viaţa reală, cunoscută cam de pe la momentul înscrierii şi drept echipa câştigătoare. Nu vă faceţi iluzii cu şarada asta care-i menită să le dea şansa participării celorlalţi, înainte de umilinţa înfrângerii. Aici apare tatăl la televizorul Internetului, după buna obişnuinţă a fiului, iar aici mai detaliat despre tot.


75 comentarii

zi si tu ceva
 1. Septembrie 12, 2009 la 00:05
  link permanent
  halfknot zice ca:

  iti explic cum se conjunga verbul “a vrea” la imperfect daca-mi zici raspunzi la intrebarea din postul precedent celui precedent si anume “de unde-ai cumparat camasa aia data lui cretzu?”

 2. Septembrie 12, 2009 la 01:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io nu i-am dat nimic lui Creţu’, io i-am vândut prea scump.

  Şi am rămas cu impresia că lămurisem în articol toate detaliile articolelor.

 3. Septembrie 12, 2009 la 01:35
  link permanent
  Ştefan Mako zice ca:

  Dăcât două comentare? Empiric vorbind cam slăbuţ!

 4. Septembrie 12, 2009 la 02:55
  link permanent
  toader zice ca:

  comentariul 1 : ai putea sa furi o masina care tunde iarba.

 5. Septembrie 12, 2009 la 02:56
  link permanent
  toader zice ca:

  comentariul b : nu am ascultat ce ai zis tu acolo dar am vazut o chestie. banda cu stiri care defileaza in josul ecranului e bestiala. pe la minutul patru e o stire senzationala cu doi minori de la o casa de copii care au violat o baba ceva.

 6. Septembrie 12, 2009 la 10:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toad – sugestia cu maşina de tuns iarba nu e bună din două motive – că nu cre’că este şi că s-ar putea să-mi trebuiască, dacă tot scot aşa ceva de acolo; deci mai spre mărunţel, să pot fugi singur.

  Fănel, eu te bănuiesc de faptu’ c-ai devora totul de pe Jeg ca pe o supică bună pentru un băiat cuminţel aşa cum eşti tu, nu? Fiindcă faci referinţe specific la lucruri adânci în filmuleţe. Or tare cu emfază-mi spui mie că tu nuuu, tu nu citeşti, nuuu, tu nu comentezi, însă văz că eşti fruntaş, e adevărat?

 7. Septembrie 12, 2009 la 10:32
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Băi, vouă vă place cum a ajuns ţara asta ? Spuneţi şi voi !
  In altă ordine de idei eu zic să furi tot Auchanu`, nu se sesizează nimeni că nu mai este.

 8. Septembrie 12, 2009 la 10:33
  link permanent
  fla zice ca:

  deci biluta aia roz semitransparenta care sare mult si e asa mai mare (de seamana cu bilutele alea mai mici care la fel sar mult dar nu-s semitransparente)?

  deci ti-o aduc candva cand faci rost de obiectivu’ de zum (pe care oricum nu stiu inca sa-l folosesc – mai deloc as zice)

  in rest, bine esti?

 9. Septembrie 12, 2009 la 10:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci nu. Ci una verde. Restul obiectivelor au fost întrunite: sunt aici. A venit şi husa tres-piedului. Dar altfe da.

 10. Septembrie 12, 2009 la 11:25
  link permanent
  Basty zice ca:

  Iaca încă un must: tanti Irina din emisiune e cam useless. Iar nenea nu cred că a auzit de simţ umoristic.

 11. Septembrie 12, 2009 la 12:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tanti Irina era prinsă la mijloc, pe ea s-a dus focul furiei regiei, după ce-am plecat, că ea făcuse, în ochii celorlalţi, greşeală să mă invite. :P Dar e simpatică şi o iubită, altfel. Şi a făcut rost de înregistrare, vedeţi, nu se codeşte!

 12. Septembrie 12, 2009 la 12:51
  link permanent
  Basty zice ca:

  Bine.

 13. Septembrie 12, 2009 la 12:53
  link permanent
  SilviuB zice ca:

  Save paper – THINK BEFORE YOU PRINT

 14. Septembrie 12, 2009 la 13:30
  link permanent
  Ada zice ca:

  Ave! Tot empiric vorbind, chiar la începutul articolului îmi spărgeam un coş şi mă întrebam din cât în cât timp ţi-or fi apărând ţie coşurile, şi imediat în josul paginii hop! tu şi coşul dintre buci! Revin cu sugestii pentru furat imediat ce termin cu dulapul care s-o răsturnat fix pe picioarele mele.

 15. Septembrie 12, 2009 la 13:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, ce, că scrii cu mâinile. Dacă e ultimul lucru pe care-l faci, să îl faci!

  Da, empiric, zic, dacă e la ordinea zilei, îmi ies coşuri rare şi mare, ca să rimează. Nu am fost nicicând băiat cu acnee. De aceea, când mai iese câte unu’, apăi, se vede, dragă!

  Mna, bun.

 16. Septembrie 12, 2009 la 13:46
  link permanent
  Chira zice ca:

  Ai furat mingiuta inainte sa cumperi canapeiu’ . Si stiu asta foarte sigur, pentru ca am tainuit pana acum faptul ca eram acolo si ca stiam dinainte sa iesi din auchan. In ziua aia: ti-ai cumparat camasa aia bej cu niste ate prin ea, de la second; ai sunat oameni si le-ai zis ca ii iubesti; ai circulat fara bilet pana ti-am asta eu un capat si era ceva meci.

 17. Septembrie 12, 2009 la 13:48
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eşti nebună în interiorul creierului, am înţeles. Sau s-a reconfirmat. Nu ştii dacă suferi după mine sau totuşi îl vrei pe Duţu. Aşaaa.

  Măcar ai donat de metaforicul triciclu. Că mâncare n-am ajuns.

 18. Septembrie 12, 2009 la 14:26
  link permanent
  toader zice ca:

  basty a uitat un i la mustul ala.

 19. Septembrie 12, 2009 la 16:13
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  “Voiam să menţionez”, “Sau s-a reconfirmat”. Bănuiesc, nu bănui. Nu ştii despre ce vorbesc, desigur.

  Atât TVR cât şi Radio Cluj îs vai de mama lor. E beton jingel-ul ăstora din urmă.

  Tanti aia de la TVR e o gâscă proastă. Sau cel puţin aşa dă pe sticlă.

  Subscriu la aia cu Bădin.

 20. Septembrie 12, 2009 la 16:39
  link permanent
  Ndrey zice ca:

  “E mai complicata aceasta procedura de printare pe CD…”

  Da. E.

 21. Septembrie 12, 2009 la 18:58
  link permanent
  Ştefan Mako zice ca:

  Nu mă, nu-i aşa. Dăcât acuma am citit că fincă sunt acasă în timp liber şi mă plictisesc ca să dorm mereu şi atuncea aleg să umplu vremea făcând ceva cu totul inutil şi de aia te citesc. În rest nu că eşti plictisitor şi inutil

 22. Septembrie 12, 2009 la 19:39
  link permanent
  Cristina zice ca:

  Daca nu mai stii ce sa mai subtilizezi din Auchan, poti sa ceri ajutorul angajatilor de acolo. Ei stiu mai bine ce si cum…

 23. Septembrie 12, 2009 la 19:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hudrel – nu ştiu despre ce vorbeşti ce? În caz că mă-nţelegi.

  Cristină, dacă tăt ai ridicat problema, într-adevăr, este un paradox: acolo e aşa prost păzit, încât să m-ajute un angajat să scot ceva ar face parte din profil; pe de altă parte, îs atâta de molcomi că am eşua încercând să mă ajute.

 24. Septembrie 12, 2009 la 20:51
  link permanent
  Cristina zice ca:

  Atunci cred ca e mai bine sa renunti la ajutorul angajatilor si sa le arati cum se fura un suport dinala de lumanare. Da frumos sa fie. Inutil de frumos…

 25. Septembrie 12, 2009 la 21:10
  link permanent
  Basty zice ca:

  Fură nişte brânză de-aia puturoasă. Eu aduc vinul.

 26. Septembrie 12, 2009 la 21:14
  link permanent
  Aylin zice ca:

  A fost bună aia cu “Habar n-ai ce înseamnă empiric, ai zis şi tu aşa..” =))

 27. Septembrie 12, 2009 la 21:26
  link permanent
  Lupou Marius zice ca:

  tzo zis intrebarile dinainte ?

 28. Septembrie 13, 2009 la 00:46
  link permanent
  toader zice ca:

  glad are o relatie cu kira?

 29. Septembrie 13, 2009 la 09:48
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Aşa ziceam şi io, că n-ai idee.

  Fură o cheie de 14. Habar n-am ce-i aia, da’ ce fain sună.

 30. Septembrie 13, 2009 la 11:05
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Fura un bancomat cu tot ce e in el. Vad ca e la moda in zilele noastre.

 31. Septembrie 13, 2009 la 11:43
  link permanent
  isis zice ca:

  Nii, ma, tipa asta mi-o fost colega de faculta

 32. Septembrie 14, 2009 la 19:17
  link permanent
  Bau zice ca:

  Propun să organizăm ziua naţională a furatului din Auchan.

 33. Septembrie 15, 2009 la 20:43
  link permanent
  Zotzo zice ca:

  Cam prostut Zoso asta.. la valoare bloglui său, 300.000 de euro, ma asteptam sa fie o minte stralucita.

 34. Septembrie 16, 2009 la 01:08
  link permanent
  toader zice ca:

  auzi ma basty, iti recomand un vin argentinian sau chilian rosu. sunt interesante. nu foarte tari si carora le lipseste seriozitatea bordeauxurilor. in schimb au un gust foarte “fruité” si o aroma de asemenea.

 35. Septembrie 16, 2009 la 03:48
  link permanent
  Dragos zice ca:

  Ce pornit era nenea ala din platou. Mai avea putin si-ti tragea si doua palme la inceputul emisiunii. Cine dracu’ te pune sa te duci la emisiuni de genul ala? Pai nu vezi ca aia doi impreuna nu stiau sa formuleze o intrebare?

 36. Septembrie 16, 2009 la 11:11
  link permanent
  geretus zice ca:

  Asa… si despre ce comentariu vb pretenu’ tau zoso? Ca pe blog nu pare… pe semne ca’i cenzurat…

 37. Septembrie 16, 2009 la 11:30
  link permanent
  ca’i zice ca:

  de zoso mai scapi cum mai scapi, dara porcus primadonus nu se lasa pana nu te suptilizeaza! :) nesupus mic si rau ce esti!

 38. Septembrie 16, 2009 la 15:10
  link permanent

  Auzi ca defunctul Michael Jackson si fratii lui :) )!!! In fine, de ce nu apare replica li Zoso odata?

 39. Septembrie 16, 2009 la 15:59
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader, intre timp am descoperit pinotul noir si un cabernet de la Murfatlar si tare bine imi cad seara.

  Dar voi investiga ce zici tu acolo, nu scapi tu asa usor.

 40. Septembrie 16, 2009 la 22:24
  link permanent
  toader zice ca:

  monica organizeaza intalnirile basescului? bravo. stiam eu ca are sa faca ce ii place in viata.

 41. Septembrie 17, 2009 la 12:14
  link permanent
  monica zice ca:

  Organizez pe dracu’. Il duc la KFC, ca sa piarda pariul :lol:

 42. Septembrie 17, 2009 la 15:51
  link permanent
  SilviuB zice ca:

  Ma asteptam sa scrii despre Moda & Cosmetice…

 43. Septembrie 18, 2009 la 00:59
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Sunt reprezentantul unui super trust media din Romania si iti ofer 500.000 euro pe blogul tau, doar asa ca ne place si dupa il inchidem ca noi ca trust nu stim si nici nu avem posibilitatea sa ne promovam, deci iti cumparam traficul. Accepti?

 44. Septembrie 18, 2009 la 23:00
  link permanent
  toader zice ca:

  de la murfatlar iti recomand chardonnay-ul mai cher

  are sa iti para ridicol ce iti spun dar cel mai bun chardonnay nu in franta l-am baut ci un murfatlar de soi chardonnay din 1986 (la vremea respectiva picase exact pe maturitatea necesara)

  e un vin cam dulcel dar totodata extraordinar. la albe, ca sa fiu sincer, suntem mai buni ca la rosii. nu stiu … poate vantul, poate soarele, poate uscaciunea …

 45. Septembrie 19, 2009 la 00:21
  link permanent
  jimerino zice ca:

  …poate renuntati la gayisme…

 46. Septembrie 19, 2009 la 01:21
  link permanent
  adina zice ca:

  darius, trecand peste faptul ca dialogati cu diversi aici, prieteni sau nu (care e foarte OK sometime), in loc de viata reala, esti cam mofturos…. ai slabit, esti ok, dai bine pe camera, totusi nu sunt motive sa pui coada la cireasa TOT TIMPUL, sau ce expresii fenomenale or mai fi la moda; ia-o mai usor, cu alte cuvinte, traieste…daca ai atata timp de scris, ma indoiesc sincer ca ai vreo viata real, adica REAL… cu de toate, oricare ar fi alea, bune sau rele, si aici nu se pun experientele de la job sau betiile; in rest, bafta, daca vrei sa traiesti mai mult virtual e doar alegerea ta, care evident trebuie respectata; scrii bine, incearca sa folosesti altfel talentul acesta, nu oricine il are…. blogul e deja ceva fumat, dar fumat ca o tigara statuta, un chistoc daca vrei

 47. Septembrie 19, 2009 la 01:23
  link permanent
  toader zice ca:

  draga jim, fiecare dintre noi are dreptul la o snobeala si la un viciu. Eu le-am ales pe cele mai ieftine, vinul si tigarile. altfel nu ma simt boier.

 48. Septembrie 19, 2009 la 01:25
  link permanent
  toader zice ca:

  stimata adina, nu te voi lua ca amanta desi ai unele calitati, cea mai importanta fiind prospetimea.

 49. Septembrie 19, 2009 la 08:12
  link permanent
  Basty zice ca:

  Voi incerca, deşi cel mai mult îmi place vinul rosu. Recunosc, alb de la Murfatlar nu am prea băut, doar Jidvei, care nu-mi place dăloc. Ori sunt prea dulci, ori prea acide, ori prea nicicum.

  Jim te iubesc.

 50. Septembrie 19, 2009 la 10:02
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Cre` ca asta micu` s-a luat pina la urma dupa adina.
  Nu mai scrie pe blog – s-a dus la buda pentru o felie de viata reala.
  Potoleste-te ba, ejacularile multiple sunt doar trucaje de filme porno.

 51. Septembrie 19, 2009 la 15:23
  link permanent

  Ma JEG-ULE,Dar la CONSTANTA NU ai vazut afisul asta…

  dovada ca apoi zici ca am dat io cu bidineau . :) ))

  http://img407.imageshack.us/img407/858/dsc07663.jpg

  de ce nu o o folosit cuvinte gen pipi sau treaba mica??

 52. Septembrie 20, 2009 la 15:19
  link permanent
  adina zice ca:

  stimate toader, statutul de amanta e disparut din romania cam de pe la mijlocul anilor ‘30, pacat; atunci barbatii erau barbati, femeile, femei…asta e, ne multumim cu statutul de “prietena mea”, “logodnica” pe alocuri, “nevasta”, “sotie” etc; a fi amanta….ehehehehe, frumos era pe vremuri…..:)

 53. Septembrie 20, 2009 la 17:04
  link permanent
  toader zice ca:

  degeaba, tot nu te iau.

 54. Septembrie 20, 2009 la 22:00
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ia-o taica, ca tare e pacat de cat de usor pare.

 55. Septembrie 21, 2009 la 06:50
  link permanent
  Marean zice ca:

  Tare proasta e fatuca aia, si are nevoie de o vizita pe la dentist.

 56. Septembrie 21, 2009 la 09:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tăceţi, mă, că fata zice bine. N-am viaţă. Doar scriu. Încontinuu scriu şi nu fac nimica. Scriu despre cum scriu. E adevărat. Totul ce-aţi citit până acum, acele rânduri care totuşi relatau acţiuni, sunt false fantezii.

  Şi e adevărat – ar trebui să mă potolesc.

  Ba mai mult – chiar: care-i faza cu blogu’?!

 57. Septembrie 22, 2009 la 12:28
  link permanent
  Marculescu zice ca:

  No, da’ de ce nu mai scrii? Serios, ca ii primu’ blog pe care chiar il urmaresc. :)

 58. Septembrie 22, 2009 la 12:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, mai scriu. Da’ ce, tu-ai citit toată arhiva? Stai, dragă, că am şi io o slujbă care să mă plătească, o familie care să mă hrănească etc. Ce-ai?!

 59. Septembrie 22, 2009 la 20:25
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Pai vezi draga ? zoso scrie. De-aia valoreaza jde` mii de euroi.

 60. Septembrie 22, 2009 la 20:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  A, da-da-da, să nu uit: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Bun.

 61. Septembrie 23, 2009 la 00:30
  link permanent
  toader zice ca:

  ce pacat ca ai schimbat tema in ceva mai misto tocmai acum cand e apusu’ blogurilor.
  chiar ma gandeam, apus este ceva in fara pus?

 62. Septembrie 23, 2009 la 00:31
  link permanent
  toader zice ca:

  sau fara pus pur si simplu?

 63. Septembrie 23, 2009 la 00:32
  link permanent
  toader zice ca:

  a propos. ce e pur nu e si simplu?

 64. Septembrie 23, 2009 la 00:32
  link permanent
  toader zice ca:

  adica suna ca dracu “pur si complicat”.

 65. Septembrie 23, 2009 la 00:33
  link permanent
  toader zice ca:

  nu?

 66. Septembrie 23, 2009 la 08:55
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  No apai, daca nu mai scrii nimic si valorezi ‘decat’ ‘jde mii de RON vechi, zi cu alea istorice atunci: ti-ai lua’ camasi noi, ai baut banii, ce-ai facut dom’ne cu banii nostri?? Acte justificative vrem! Oferim eschiva la raspuns in schimbul unui post nou!
  Cu stima !

 67. Septembrie 23, 2009 la 08:58
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mă, o să fie post nou, că îl vreu io. Când îl vreu io! CUM îl vrea io şi cât! Precum şi alte atribute ale sale.

  Iar banii i-am cheltuit. Mbun? Pe lucruri. Nimic fascinant. Toate utile. Unele nu, de fapt. Unele totuşi îs fascinante, dacă mă gândesc. Sper c-am fost îndeajuns de clar.

 68. Septembrie 23, 2009 la 13:18
  link permanent
  Sebastianul zice ca:

  Discurs de PSD/ PNL/ PDL/ PRM/ UDMR/ PNG/-ist, puiut ce esti :)
  No binie, binie.

 69. Septembrie 23, 2009 la 14:06
  link permanent
  Marculescu zice ca:

  oimr ii dezafectat?

 70. Septembrie 23, 2009 la 19:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu. Este afectat de-a dreptul.

 71. Septembrie 23, 2009 la 21:05
  link permanent
  Osti. zice ca:

  Ia sa vedem cat de pregatita e daca ii iau foile astea. :) )

 72. Septembrie 23, 2009 la 23:38
  link permanent
  toader zice ca:

  si a facut-o proasta? buey nu te lua de fetele pe care le refuz!

 73. Octombrie 9, 2009 la 17:04
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Ba ce ai slabit, jneboon?! Arati cu 20jdeani mai tinerel.

 74. Octombrie 24, 2009 la 02:50
  link permanent
  Razvan zice ca:

  Ca sa detronam ierarhia, tweet-ul, “Deci de acum stiu ce sa fac cand ma doare capul si sunt pe strada sau la metrou.” a fost urmat de un link catre site-ul realitatea care facea referire la “Înjurăturile reduc durerea fizică, susţin cercetătorii britanici”. Cred ca e mai clar acum. Imi cer scuze pentru confuzia creata, dar chiar nu am vrut sa fiu mai neinteresant decat un furuncul. :)

 75. Februarie 19, 2010 la 18:16
  link permanent
  joe zice ca:

  Ce te-ai mai luat de ei. Esti tu enervant din cand in cand, dar te exprimi ok, dar esti enervant din cand in cand, dar te exprimi ok, dar…

un trackback

 1. de la Scurte de duminica | IqStorm pe Noiembrie 9, 2009 la 03:05

  [...] – Bun articolul de pe jeg. Cam târziu dar îl citesc periodic şi mai multe articole odată. Bun şi interviul de la radio. La interviul de la TV a cam făcut-o pe aia proastă. Aici. [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)