Notasem în careva fişier text un titlu de-o covârşitoare măiestrie, care mi-a venit mie, de mi l-am scris să-l ţin minte, da’ pula…

sari la comentarii

Am delimitat toate aspectele care mă enervează în viaţa mea vreodată. Ele sunt în număr de patru. Am decis să le exclud absolut pe toate celălalte pe care nu le sufeream până în prezent, din lunga mea listă, de aici înainte fiind fiecare tolerabile sau chiar plăcute, rămânând, într-o opoziţie de nesuportat, doar următoarele de care vă zic şi care, pentru că fac aceste concesii, trebuie să înceteze a mai exista în preajma mea. Le voi enumera, ulterior găsind pentru ele în parte motive solide în justificarea dispariţiei lor, plus soluţii în acest sens.

Obiceiul stupid ca o persoană nou venită undeva să dea noroc, pe rând, cu fiecare membru al grupului cu care se întâlneşte.

Nu mă deranjează strânsul mâinii. Este un gest convenţional. Prostesc, dar convenţional şi-l fac în scârbă. Dar să trebuiască să-i salut bărbăteşte pe toţi bărbăteştii, fiindcă sunt şi eu – nu-i aşa? – un bărbătesc la rândul meu şi deci haidem ca să bărbăţim reciproc – este de acum respins. Fie că sunt eu persoana care ajunge undeva şi eram până acum siluit să-i iau pe toţi unul după celălalt, evitând zâmbitor fetele sau pupându-le, că s-ar simţi toţi jigniţi şi lezate, atât ei, cât şi ele, dacă aş amesteca. Fie că fac parte din grup şi vine cineva şi tre’ să-mi aştept rândul ca să conştientizăm separat şi să marcăm independent că a venit cineva, care trebuie să fie compostat de către toţi dintre noi. Ete, nu mai am chef. Să sugă pula! Toţi de la masă sau ăla ce apare, după caz.

Propun, pentru rezolvarea acestei situaţii dificile, următoarele rezolvări simpliste: eu voi veni mereu la orice întâlnire publică cu mâna până la cot înfiptă în nas. Sau scoţându-mi vizibil chiloţii adânc din cur. Sau scărpinându-mă la pizdă, de exemplu. Bine?

Dacă sunt deja între cineva, socializând şi mai apare altcineva, voi încerca să muşc degetele şi palmele ce mi se întind sau să le zgâriu cu unghiile de la picioare sau scuip în ele sau sucesc ceva sau să-mi suflu nasul deasupra sau să le molfăi în gură, dacă se insistă.

***

Prezervativele.

Ele mă strâng de penisul meu ce-ar trebui să fie erect şi de aceea nu mi se scoală mereu cum trebuie. Nu mi se scoală mereu cum trebuie ca idee generală, aşa că, pe cale de consecinţă, mă încurcă prezervativele mai tare şi deci nu mă ajută da’ deloc în acest sens. Şi am tot trecut prin şiruri-şiruri de prezervative în ultima jumătate de an, tot felul de feluri şi – în afară de amărâtul Arouser, care el e cel mai bun dinte toate şi e şi roz, frumos, şi tot e câh – nimicuţă nu merită.

Am avut şi fete care luau dumnezeieştile pastile, am avut şi care nu luau şi tot nu le trebuia musai-musai prezervativ. Şi am avut şi care nu vroiau fără, indiferent. Înţeleg riscurile sarcinii şi sunt la fel de speriat. Totul e bine. Nu mă prea interesează cu bolile, că sunt un tip încrezător: am încredere în mine să nu mă fut cu tăte ciurucurile.

În orice caz, s-a terminat, gata, vă rog! Deci: fie toată ziua futai dezgoliţi, fie rar înfofoliţi în gume şi mult sex oral. Îmi place nespus. Pot şi doar să-l ofer şi mi-e destul. Şi mă masturbez eu mai târziu, e-n regulă, staţi liniştite. Am făcut-o într-atâtea prezervative, că nu mai ştiu cum le cheamă. Şi a trebuit să mă descurc de fiecare dată exemplar. Fireşte că nu mi-a ieşit. AM ASTM! Fiecare futai care v-a plăcut vreodată şi ne despărţeau nişte cauciuce, gândiţi-vă că fără e ca un fel de pomniţă din dunga Raiului.

***

Sutienele.

Bă, da’ bustierele – ce nu-i clar? Sunt ca nişte sutiene, doar fără sârme. Stau sânii mai frumos în ele oricum. Ce căcat aveţi? Nu alergăm. Doar mergem în pas de plimbare. Nu ne dăm pe cal, nu sărim peste obstacole. Luaţi maieuri strâmte şi sexi sau bustierele amintite şi terminaţi cu prostiile.

***

Le-aş compila pe astea, cele două de mai sus, într-o singură formulare de puternică încărcătură: prefer să mă fut în cur cu deţinuţi infestaţi fără prezervativ, decât cu fete în sutien. Am zis că prefer, dar aleg constrâns ultima variantă.

***

Nu în ultimul rând: ciocnitul cretin la masă, repetitiv, nesfârşit, cu orice ocazie, la orice remarcă, pentru fiecare gură luată, când e vorba de băut.

Cu toate de pe masă, între sticle, între pahare, între halbe, între sticle şi pahare şi halbe, cu scheme, cu triple, cu avânt, cu amplitudine, mă fut în tot datul de noroc al datinii toastării la kilogram! Care-i  un fel de datul mâinii cu cineva de mai sus, care-i tot dat noroc, doar că pentru beţivi, care tot uită şi deci nu se mai opresc dintr-a se resaluta profesionist, de parcă tocmai ce s-au văzut. Atâta de mult, atâta de des, fără oprire. Oricare are iniţiativa, rapid trebuieşte ca toţi să ne implicăm! Să participăm dimpreună la consumarea băuturii şi să ne veselim activ, confirmând fără de osteneală că, iată, noi bem. Cling!

Idioţii naibii! Dar nu ciocnim numai cu alcool, făleu! Că aşa îi: dacă ciocneşti cu orice altceva decât alcool, înseamnă instant că tocmai ai supt pula sau ceva. Dacă numai încerci să ciocneşti cu alcool cu cineva care bea suc sau ceai sau cafea sau must, îşi trag înspăimântaţi paharele, nuuu, nu-i alcool, ce ferească era să faci!!!

Idioţii naibii!

De acum: ori ciocnim cu toate, o singură dată, ori nu mai ciocnim deloc, cu nici una. Şi, dacă vine cineva, nu că dă mâna iară cu toţi şi nu că iniţiază nici un ciocnit proaspăt, dacă n-a ştiut să vină din timp, că-i crăp capu’ de masă.

Şi o altă chestie, pe care vreau s-o adaug, să ocupe o onorabilă poziţie a cincea, să suplimentăm totuşi enumerarea: mereu facilul şi deopotrivă imbecilul “salută pe nu-ştiu-cine din partea mea, te rog”.

Salut pe pizdă la mă-ta! Nu vreau!


115 comentarii

zi si tu ceva
 1. Aprilie 29, 2010 la 05:10
  link permanent

  Total de-acord cu primele 3, dar al 4-lea… nu stiu, la cum ma intalnesc in ultimul timp doar cam de 2 ori pe luna cu prietenii prin vreun bar, sunetul ala de beri ciocnite parca ma unge pe suflet. Poate doar am imbatranit….

  Si ai dreptate si cu ciocnitul cu nealcoolici. Sunt si ei oameni, ce naiba…

 2. Aprilie 29, 2010 la 08:13
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Păi băi meştere, e aşa de simplu ! Poţi să le rezolvi pe toate odată. Cînd ajungi într-un grup şi tre` să te apuci să bei faci aşa: mai întâi vă ciocniţi pulile fără prezervativ, sau cu ţîţele fără sutien dacă e vorba de femei. Şi gata !!!

 3. Aprilie 29, 2010 la 10:44
  link permanent
  Adela zice ca:

  Darius, ştiu că ai “prefera” ca femeile să nu poarte nimic şi să acţionezi tu ca un suport mamar pentru fiecare, să-i ţii suav în mâinile tale (precum versul de la Vacanţa Mare – “adă-mi ţâţa să ţi-o ţîn). Din câte ştiu eu, de la emisiunile feministe şi anatomice de pe Discovery şi Science, bustierele sunt indicate doar atunci când faci sport, mişcare excesivă. În rest, femeile ar trebui să poarte sutiene, atenţie!, pe măsura lor, lejere şi cât mai simple în construcţie. Dacă îţi iei un push-up mai mic cu două mărimi şi îţi ridici sânii supt bărbie, să nu te miri dacă în câţiva ani vei avea săni flasci, de primată. Nouă ne zicea profa de sport să nu purtăm NIMIC dacă nu facem sport, să-i lăsăm liberi… N-ar fi lumea asta mai frumoasă aşa? Ah da, şi pe mine mă disperă sa ciocnesc la mese, cu orice ocazie, mai ales ca eu mai întotdeauna am suc şi mă gândesc cu frică la ghinionul ce mă paşte.

 4. Aprilie 29, 2010 la 10:57
  link permanent
  Adela zice ca:

  *sâni flasci, nu “săni” (tra-la-la, săniuţa mea…)

 5. Aprilie 29, 2010 la 11:07
  link permanent
  toader zice ca:

  adela, cat de tehnica esti.
  darius, dar tot nu am inteles. tu ai facut sau nu sex?

 6. Aprilie 29, 2010 la 11:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Asta-i o întrebare sau o declaraţie?…

  Tu tot mă descoşi cu privire la asta de ceva vreme încoace (cam de când ai venit prima dată, ceea ce-i de foarte de demult), ceea ce mă face să cred că încerci să-mi oferi o soluţie pe care ştii că mi-ai mai propus-o voalat şi pe care ţi-am explicat că nu o pot accepta, deşi îţi mulţumesc, doar că nu privim lucrurile la fel. Însă, repet, n-am nimic cu asta. Unora le place.

 7. Aprilie 29, 2010 la 11:46
  link permanent
  Alex zice ca:

  … doar sex oral si laba-n prezervativ :) )

 8. Aprilie 29, 2010 la 11:53
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Vai Adelă, degeaba te chinuieşti să-i explici la prostea cum e cu sutienele care pe el nici nu-l prea interesează de efectele pe termen lung atâta vreme cât e el satisfăcut vizual azi.

  Din ce înţeleg eu Darius nu face sex, el “are femei”. Pe unele le-a avut cu prezervativ, pe altele cu pastilă. Ce-i drept până la afirmaţia asta şi eu eram convins ca foloseşte prezervativ când se masturbează.

 9. Aprilie 29, 2010 la 12:01
  link permanent
  toader zice ca:

  darius, dar tu esti confuz. a face sex se traduce prin intromisiunea organului sexual in orificiul sexual al dumneaei. asta daca nu esti pe pe invers. lucru care desigur m-ar dezamagi intrucat desi nu imi repugna ca persoane si le urez case de otel de cand am vazut doi barbosi pupandu-se in metrou mi s-a parut cea mai urata imagine din lume. chestie de gust la urma urmei.

  intorcandu-ne la subiect eu am convingerea ca in cazul in care vei reusi pana la urma sa te acuplezi o vei face cu o gingasa domnisoara si nu cu un atlet paros. cred cu tarie ca vei deveni heterosexual. dar daca vei deveni homosexual sa stii ca nu ai de ce sa iti fie rusine cu tine chiar daca mie imaginile in sine imi displac.

  pana una alta, din inscrisurile de pe blog, intelegem ca deocamdata nu esti nici heterosexual, nici homosexual, nici bisexual, esti doar … cum sa zicem … prea tanar pentru asa ceva.

 10. Aprilie 29, 2010 la 12:33
  link permanent
  jimerino zice ca:

  auzi ma, da’ ce mortii tai esti asa nervos azi (sau cand a fost postat cacatu’ asta), ca-ti fut doua glezne in pomete de-ti intra coiul ala sanatos in cur! ca nu poate sa fie de la nefutut, ca nu ca esti obisnuit cu asta, da’ tu chiar asa-ti traiesti viata. daca-ti faci laba si arunci sloboz pe pastilele alea, oare isi pierd efectul?

 11. Aprilie 29, 2010 la 12:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sunt expresiv.

 12. Aprilie 29, 2010 la 13:16
  link permanent
  Titlu' zice ca:

  “Mi-a disparut o pagina din acest jurnal. Ce spusesem acolo ? Era poate ceva adanc, ceva hotarator. Ma cuprinde deodata nelinistea sa ma stiu strain de mine, de ce am mai bun in mine, si inteleg vorba ciuadata a lui Augustin : ‘e in noi ceva mai adanc decat noi insine’.”
  Tat-tat-tat ii la fel, doar ca aici autorul nu foloseste cuvintele plua.
  Vezi c-ai scris cuvantul masstubez.

 13. Aprilie 29, 2010 la 13:19
  link permanent
  jimerino zice ca:

  cand puteai sa zici ca-ti tragi o laba, sa intelegem si noi.

 14. Aprilie 29, 2010 la 14:31
  link permanent
  Gia zice ca:

  hainele nu te enerveaza? asa, in general.

 15. Aprilie 29, 2010 la 15:07
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Pe la sfârşit am râs umpic.

 16. Aprilie 29, 2010 la 15:21
  link permanent
  FLuvia zice ca:

  Te-au ofticat rau lucrurile astea. :) )
  A doua zi sa le dai tu fetelor alora bani sa isi cumpere pastila de a doua zi ca daca nu o sa ramana naibii cu frica-n san. Zic si eu asa. Nici noua nu ne place cu prezervativ, un lucru bun sa fie bun pana la capat, da` frica tot ramane.

 17. Aprilie 29, 2010 la 15:23
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ Adela. Ştii că există vorba aia: obrazul subţire cu cheltuială se ţine.
  Prin extensie, ascultă aici la un nene de +40 (cum s-a exprimat elegant un tip ceva mai devreme):
  Ţîţa fermă şi frumoasă cu mînă de bărbat se (men)ţine.
  Da` ce să ştie ăsta micu` …

 18. Aprilie 29, 2010 la 15:25
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Peseu la ce a zis FLuvia: sau poţi să o scoţi mai devreme.
  A, pardon, vorbesc prostii, uitasem că de fapt nici n-ai băgat-o.

 19. Aprilie 29, 2010 la 15:57
  link permanent
  PlaSTYXcs zice ca:

  Măi Darius apăi deh, nu te-o prea interesa cu bolile deoarece pentru ca ai încredere în tine să nu te fuţi cu tăte ciurucurile da’ ăle ciurucuri or fi avut încredere în ele să nu se fi futut şi ele cu toate ciurucurile?

 20. Aprilie 29, 2010 la 16:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu ştiu, că de aia nu mă fut eu cu ele, ciurucurile. Ştii cum zâc?

 21. Aprilie 29, 2010 la 16:29
  link permanent
  Musai zice ca:

  fută-te becu’, tu te-ai lăbărit în viitor; că altfel nu-mi expliquez de ce-i agăţat acolo sus 29 aprilie pe la 1…

 22. Aprilie 29, 2010 la 21:04
  link permanent

  Magnum, americanesti, in pungute aurii scrise cu negru pe dansele. Initial pentru negrii si pentru ghiboli, da’ am descoperit io ca merge si la oameni albi, si e chiar placut.

  Imi import. Eventual iti dau si tie unu, da’ gaurit.

 23. Aprilie 29, 2010 la 23:41
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Ce zile negre au trecut prin viata marelui Darius-Jeg? Ca tare mai esti amarat si nervozat. Da-le dracu’…ca nu merita!
  Hai noroc!
  Sanatate!
  Salut! Sofia, imi pare bine!
  Hai noroc!
  Salut! Ghita, imi pare bine!
  Sanatate!
  Hai noroc!
  Sal’ Leana, imi pare bine!
  Sanatate!
  Hai noroc!
  Sanatate!
  Hai noroc!
  Sanatate!
  Hai noroc!
  Sanatate!
  Sa traiaaaaasca! (da’ sunt cam bolnava la cap, dar ma protejez, folosesc anticonceptionale mentale)

 24. Aprilie 30, 2010 la 06:43
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Azi m-am trezit mai devreme şi m-a pocnit inspiraţia. Ştiu acum de ce nu vrea să dea noroc cu lumea. Să nu simtă ăia că are păr în palmă.

 25. Aprilie 30, 2010 la 11:23
  link permanent

  Ţine minte trei cuvinte…
  Total ne interesant.

  Erai un băiat aproximativ sclipitor, dar ceva s-a întâmplat şi ai trecut din sclipitor în banal. Ba eu o spun pe aia dreaptă, cuvintele ale pline de obscenităţi se vede că sunt puse acolo ca să epateze, adică special, şi nu că-ţi vine să le pui acolo de la sine, natural.

  Cu durere în scris o spun… nu mai eşti artist, flacăra inspiraţiunii interioare s-a stins. Păcat, aveam mari speranţe.

 26. Aprilie 30, 2010 la 11:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Totul s-a risipit, ai dreptate. A, şi da: pulă.

 27. Aprilie 30, 2010 la 12:49
  link permanent
  yo zy de remy zice ca:

  eu zic sa ne ciocaneasca ouale femeile daca nu tu vrei sa tostezi si dai mana care face laba :D

 28. Aprilie 30, 2010 la 15:23
  link permanent
  Gia zice ca:

  Deci in care episod aflam daca a facut Darius sex?

 29. Aprilie 30, 2010 la 16:59
  link permanent
  cookie zice ca:

  hahah…frate…nu tre’ sa faci nici macar ceva ce pur si simplu n-ai chef sa faci…daramite ceva ce te scoate din sarite..so dont :D
  dar sutienele nu-ti plac nici asa…de decor? adik gen…sa-si ia femeia o lenjerie sexoasa si sa-ti “defileze”?
  @Marian S: FYI, spermatozoizi buni se afla si in ‘precum’ adik in chestia aia pe care-o face organu’ in timpul excitarii…deci nu este o solutie s-o scoti mai devreme ;)

 30. Aprilie 30, 2010 la 17:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu prea-mi place sexualismul fatalist.

  Îmi place ăla dubios. Şi ăla fatalist nu-i dubios, îi… Îi acolo şi el.

 31. Aprilie 30, 2010 la 18:54
  link permanent
  Marian S zice ca:

  @ cookie: ai dreptate, dar numai pentru coaie normale. La alea rasucite nu se pune.

 32. Mai 1, 2010 la 01:09
  link permanent
  cookie zice ca:

  heheheh, dubiosenia nu depinde neaparat de outfit :P

  si

  hahahah…din chesstii rasucite ies lucrurile chiar mai cu presiune… as zice iou, asta daca vb de o rasucire ce se intampla in timpul activitatii..:)) (but i do get the point) :P

 33. Mai 1, 2010 la 21:10
  link permanent
  Cristian zice ca:

  Like! in special partea cu stransul mainii in semn de noroc – nu fac asa ceva – cine stie unde a fost mana aia acu’ 5 min

 34. Mai 1, 2010 la 23:09
  link permanent
  toader zice ca:

  hai, articol nou.

 35. Mai 2, 2010 la 08:08
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Notasem în careva fişier text un comentariu de-o covârşitoare măiestrie, care mi-a venit mie, de mi l-am scris să-l ţin minte, da’ pula…

 36. Mai 2, 2010 la 13:30
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, vezi in pula mea ca astia te iau in serios si devin antisociali si se trezesc cu ditai bucata in trahee. cum ar fi cristi asta, care el cica nu da noroc, asta e trademarku’ lui.pula mea, “noroc cristi” si cristi se uita-n chizda la modu’ cel mai nehaios. iti dai seama ca daca nici dupa ce-i dau flegma-n ochi nu intinde mana…si-o ia. asuma-ti responsabilitatea rolului de educator al maselor de balalai si ia aminte la vorbe.

 37. Mai 2, 2010 la 17:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Lasă, să se strângă lumea ca atunci cu sinuciderea.

  Ştii când? Nu ştii.

 38. Mai 2, 2010 la 23:21
  link permanent
  toader zice ca:

  ce o mai fi facand Pastaie? nu mai stim nimic de ea.

 39. Mai 3, 2010 la 01:01
  link permanent

  esti liber sa faci ce vrei nenea atata timp cat te face sa te simti bine…nu tre sa dai nimanui explicatii, asta e libertatea…

  asa ca nu e vorba de ce se intampla, e vorba de cum reactionezi tu la ceea ce se intampla

  am vazut un film misto al tau pe youtube, thumbs up

  pace

 40. Mai 3, 2010 la 12:26
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Hihihihi, chiar de ziua mea, a lui Jerry Seinfeld, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman si cu voia dumneavoastra Florin Calinescu, recte 29 április, te-ai gasit mai Darie sa scrii/scri un asa post jignitoriu? Pai eu tate cate le-ai zis tu ca cum nu ti-ar placea, na tate le fac tu! Dau noroc intr-una ca un betivaniu ce mi-s, ador sutienurile si tatele mici bagate in ele, sunt un fan al prezervativelor pe care numa’ ce le umplu cu apa, ca doara nu cu altuceva, si le azvarlesc du pe balcon in rarele momente de inspiratiune erotica, plus ca salut de la distanta, sau prin interpusi na, cum zice la carte pe tati cunoscutii si necunoscutii. Is un caz nerecuperabil si voiu trai in rusine si mizerie. A, ca era sa uit. Mariane S., cate pahare de pálinka poti be pana cazi sub ceea masa? Si de cate focuri sa fie? Na, tate cele bune va doresc!

 41. Mai 3, 2010 la 16:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ştiaţi că vita de Krakilla s-a virusat cu virusul ăla de bovine de pe messenger, de tre’ să te poţi virusa cu el numa’ dacă eşti chiar bou-bou?

 42. Mai 3, 2010 la 17:01
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ştiam că dară la tonţi ne-o trimis linku, dară nu mai vorbi tu de alţii că Error establishing a database connection e şi mai jenant :mrgreen:

 43. Mai 3, 2010 la 19:20
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Ma copii, nu exista virusi ci doar utilizatori dornici de a-i primi. Na, ca ma enervarati ;Cati puncte puncte puncte p..a mea ati cumparat si instalat Kaspersky sau Eset original? Aud?!!! Singura solutiune anti viermi e Ubuntu by Lynux! Acolo nu-s viermi deoarece pentru ca nu e trafic, adicatelea nu toti derbedeii si betivianii ca mine, de un exemplu, umbla hai-hui pe acolo! Deci solutiunea betivanilor care sunteti inflamati de virusi si terminati la ficat, na, asta-i! Treceti pe un SO, adica sistem de operare betivilor, alternativ, care adica merge in paraleliu cu Windowsul vostru. La Apple, care o fost prima me iubire, nu ma bag, ca, ca si cum o zis si bine o zis cine-o zis stay away. Na, lasati beutura, luati gagicutele la tánc/dans si turnati in pahare mai! Hei hei hei!

 44. Mai 3, 2010 la 19:29
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ioi, da’ ce bine că kraki nici nu-i de-ăsta cu calculatoarele, să ştie aşa trebi.

 45. Mai 3, 2010 la 19:46
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Na Hudrea frate, o stii p’asta? “Az a szép, Az a szép
  Akinek a szeme kék, akinek a szeme kék
  Lám az enyém, Lám az enyém sőtek kék,
  Még se vagyok a babámnak elég szép
  Az a szép, az a szép
  Akinek a szeme kék, akinek a szeme kék” Na Hudrea kedves barátom/draga prietene stii tu, si daca nu stii te invat eu acusica: Ioi cum ai scris tu e de rasul la curcile! Corect se scrie “Jaj”, si se pronunta ca un fel de ioi, dara niceodata nu se scrie ase! Na, inseamna “vai” in dulcea limba romana. “Jaj, mi s-o virusat calculatorul” zice un cetatean. Ce-i raspundem noi, care suntem instruiti, mesteriti si frumosi si destepti? Astept raspunsul na!

 46. Mai 3, 2010 la 21:28
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mie mi s-a virusat casa cu molii, lăsaţi-mă dracului ca sunt nervos rău pe tema asta.
  Care ştii nişte leacuri, în afară de naftalină şi canistra de benzină + bricheta ?

 47. Mai 4, 2010 la 00:03
  link permanent
  Gia zice ca:

  chiar asta ziceam azi, am primit virusu ala de la vreo 6 barbati si nicio femeie. l-am primit adica, nu l-am si luat. bwha, cum va prosteste pe voi lupu’ cel rau!

  krakilla nu e bou, doar obsedat de poze…[asta era un fel de am pus si o vorba buna. s-a inregistrat, da?]

 48. Mai 4, 2010 la 13:26
  link permanent
  Cris zice ca:

  …şi când îi musai să-i aştepţi pe alţii cu mâncarea în faţă până vin la masă că-i frumos să-nceapă toţi deodată?

 49. Mai 4, 2010 la 13:59
  link permanent
  Ticu zice ca:

  Spui tu ceva pe aici cam adevarat, deci sunt de acord.

  Ps : mersi ca ai pus meniul site-ului pe partea stanga. Stiai ca-s stangaci :)
  Ce prieten! Luati exemplu baaa….

 50. Mai 4, 2010 la 14:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  DAAA! Şi aia! Ce tembelie! Cum vine, cum mâncă fiecare! Ce tăăăt!

  Bine punctat.

 51. Mai 4, 2010 la 19:13
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Nea Mariane S., hai sa te ajut eu. In primul rand trebe o mana de femeie in casa, cari ma’ntelegi, sa deretice catu’i ziulica de lunga, na. In al doilea rand trebuie sa cauti sursa moliilor si sa combati astfeliu cauza iara nu efectul. Un sfat bun de la mine ii sa cauti in aspirator, ca acolo se inmultesc ele de obicei! In al treilea rand musai sa bei mai mult, ca ase nu le mai vezi,si chiar de-ti rontaie hainurile, na, numa’ zici ca-i trendy. Salutare la tata suflarea.

 52. Mai 4, 2010 la 21:20
  link permanent
  Marian S zice ca:

  No, ugyved draga, mare dreptate ai. Trebuie o laba de femeie dar tre` sa mai caut, ca toate vor futai dar nema gospodarire. In aspirator DEJA nu trebuie sa mai caut ca acolo le-am si gasit !!! Inchipuiti-va faza, oameni buni, sa dai drumul la aspirator si sa-ti zboare fulgii prin casa ! Nenorocitele dracului au mincat sacul de la aspirator fiindca mare adevar graieste ugyvedu`, am aspirat larvele de pe covor, le-am lasat acolo la adapost pina au mincat bunatate de sac ! Bietul aspirator, produs de incredere al marii industrii chineze, n-are nimic. Adica n-are nici sac, in traducere.
  Cit priveste beutura iarasi zici bine dar de, remuneratie dupa buget mica, kilogram/corp mult (ca asa se imparte beutura, de la creieri pina la glezne) si gauri in masele cit sa nu le pot umple cu citeva sticle.

 53. Mai 6, 2010 la 14:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, tu de cand cu pizda asta noua vad ca nu prea mai faci nimic. te debranduiesti.

 54. Mai 6, 2010 la 15:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vezi tu că nu mai fac nimic.
  Nu vezi tu ce mai fac.

 55. Mai 6, 2010 la 16:08
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Unde-s vremurile cu sinuciderea, emoticoncert, fugitul la bulgari, hârtia roz, puiuţul de comunist, şters maşinile de praf şi toate celelalte? Unde-s? Bine zice jim, nu mai faci nimic, te duci pe pulă.

 56. Mai 6, 2010 la 18:51
  link permanent
  monica zice ca:

  Dreptu-i ca nu vede nimeni ce mai face el. Doar aude. Care a mai cazut victima la seria de telefoane puse pe speaker, de tipul “duiosie ingrijata”?

 57. Mai 6, 2010 la 22:46
  link permanent

  Nimic despre concursul de gătit?

 58. Mai 7, 2010 la 12:18
  link permanent
  jimerino zice ca:

  monico, trece-ma pe lista. ce vreau eu sa stiu: cand se intampla telefoanele alea fara rost ei sunt beti sau drogati? ca stii ca se drogheaza, nu? AMANDOI! se aude, doamna timeEa? mirOno, nu ma satur de cat de haios iti e numele.

 59. Mai 7, 2010 la 13:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ăăăhăhăhăhă, Gimel îi în decembrie!

 60. Mai 7, 2010 la 13:26
  link permanent
  jimerino zice ca:

  e clar, drogati. uite cum percepe el timpul aiurea. este ca te-ai dus sa te pisi si ti s-a parut ca ai stat juma’ de ora?

 61. Mai 7, 2010 la 17:36
  link permanent
  PlaSTYXcs zice ca:

  Bai Dariuse, cand drac ii ziua jeg mah ca deja se facu saptamana de cand scrijelisi pulismele de mai sus….si asa ma plictisesc la servici :( . Pune si tu ceva din Scanteia daca nu-ti vine la timp.

 62. Mai 7, 2010 la 20:14
  link permanent

  Ti-am citit azi jegul pentru prima oara de cand ne-am despartit.Adela ii Adela din Alba ?

 63. Mai 8, 2010 la 03:32
  link permanent
  gheisa zice ca:

  Pe mine ma enerveaza de mor pupicii francezilor. Nuj de unde pana unde au ajuns si la noi, astfel ca de cate ori te gasesti cu o prietena trebuie neaparat sa te alegi cu o stampila. Cand sunt si mai multe e si mai enervant.

 64. Mai 8, 2010 la 15:00
  link permanent
  toader zice ca:

  hai, articol nou.

  p.s. adela? adela nu mai e de multa vreme chelnerita. ii in alta parte. am auzit chiar ca nu ar mai fi virgina de cand l-a lasat pe darius pentru tipul ala.

 65. Mai 8, 2010 la 16:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Se zice la serviciu.

  Da, nici pupatul prietenesc nu mă încântă, da’ deloc.

  Ce Adelă?

 66. Mai 8, 2010 la 16:47
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Măi, dacă mai daţi exemple o sa constatăm în curînd că nu-l mai încântă nimic.
  Deci hai să vorbim despre sex.

 67. Mai 8, 2010 la 18:25
  link permanent
  Marian S zice ca:

  67

 68. Mai 8, 2010 la 18:25
  link permanent
  Marian S zice ca:

  68

 69. Mai 8, 2010 la 18:26
  link permanent
  Marian S zice ca:

  69 si gata, hai, treci la alt articol, am rezolvat-o si pe asta.

 70. Mai 8, 2010 la 19:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu trecem la nimică, scârbă!

 71. Mai 8, 2010 la 21:18
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Să te.

 72. Mai 9, 2010 la 16:17
  link permanent
  toader zice ca:

  articol nou.

 73. Mai 9, 2010 la 23:10
  link permanent
  rupere zice ca:

  sinucidere placuta!

 74. Mai 10, 2010 la 08:18
  link permanent
  Gia zice ca:

  eu sunt de acord ca cel mai bine te impaci cu ideea ca mori atunci cand esti mereu fumat. fiecare noapte pare asa o eternitate, de nu-i adevarat!

  cred ca de asta ii si pun pe bolnavii in stadiu terminal pe verde: sa li se para ca in doua zile, cat mai au de trait, au trait 5O de ani de casnicie si pot muri impacati. unii am auzit ca implora. e un fel de shortcut, dar cu dureri mai imaginare, asa. mai calm.

  dar sa nu ma lungesc, stiti ce ma enerveaza pe mine? sa merg la cumparaturi cu unu fumat. se blocheaza in fata raftului uitand de nehotararea initiala: vrea danone cu musli sau iaurt zuzu?

  cred ca scriu comentariul asta cam de mult timp…

 75. Mai 10, 2010 la 10:20
  link permanent
  toader zice ca:

  pfft, articol nou ba.

 76. Mai 10, 2010 la 10:47
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Stii ce ma enerveaza pe mine ? Ca nu inteleg cine este Gia. Daca ii citesti blogul ai 90% impresia ca e femeie si 10% ca e barbat. Bine, expresii de genul “ce pula mea“ am auzit la mai multe doamne, totusi …
  Pe de alta parte zice ca vietuieste in Franta. Iar acum vine si ne povesteste de iaurt Danone sau Zuzu. Se pare ca Danone de acolo vine, dar ZUZU ??? Sa nu-mi spuneti ca si asta e de import ca se duce pulii de suflet toata mandria mea nationala. Sau e pe aici pe la noi, bucurindu-se de noile aventuri ale celui mai faimos clujean ?
  Apropo, voua, clujenilor, nu va este dor de un primar destoinic ? Nu vreti sa-l luati de aici, ca numai prostii face ?

 77. Mai 11, 2010 la 00:05
  link permanent
  Gia zice ca:

  E secret! Sunt pretutindeni!

  Nu inteleg ce nu intelegi. Faptul ca vorbesc romaneste nu iti spune nimic? Oricum, cand mai imbatranesc, o sa imi fac si io un site cu poze de la revelion si o pula pe care sa dai click sa imi citesti biografia. asa, sa nu te simti in intuneric.

 78. Mai 11, 2010 la 19:43
  link permanent

  Bija, ţi-au furat ăştia ideea de teză… Tudor Sălcudeanu, Florenţa Toader şi Paul Aparaschivei – cartea Bloguri, Facebook şi politica

 79. Mai 11, 2010 la 22:30
  link permanent
  toader zice ca:

  cred ca ar fi bun un articol nou

 80. Mai 11, 2010 la 23:13
  link permanent
  Rox zice ca:

  bă, Dariuse, dar sutienele mai dau şi ele o formă sânilor, pe când bustierele nu. Doar le ţin alăturate ca să nu ajungă pe omoplaţi. Ia mai exersează tu trucul ăla de desfăcut sutiene doar cu 2 degete, să vezi ce fain îi. În rest da, şi pe mine mă calcă pe nervi mai ales pupatul la gagici, în special ăla fals, îi aer.

 81. Mai 12, 2010 la 09:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bustierele nu trebuie să dea o formă sânilor, dacă aceştia au una deja.

 82. Mai 12, 2010 la 16:05
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  Cum adica cu 2 degete? Si celelalte 8 unde-s in est timp? Si de ce ii fain, ma rog frumos? Na, eu stiam un truc mai interesant, exersarea pana la atingerea perfectiunii a innodarii unei codite de cireasa cu limba, in propria-ti gura. Mie mi-o reusit, ca-s bilingv. Nea Mariane, rezolvatu-s-a cu bezmeticele cele de molii?

 83. Mai 12, 2010 la 20:43
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  A, sa nu uit. Poolea Spatariul sa-si mai cumpere blugi de la Kenvelo, mama lor de cehi derbedei. Imi stau blugii pe mine ca cele izmene agatate pe gard la uscat, si doara eu mi-s flacau mandru, ‘nalt la stat. Na ma, care purtati 36/34 by Kenvelo?! Lasciate ogni speranza…

 84. Mai 13, 2010 la 15:46
  link permanent
  jimerino zice ca:

  inalt, da’ si gras bata-te-ar milos forman, bela karoli si 4 evrei d-astia mai obscuri.

 85. Mai 14, 2010 la 01:24
  link permanent
  toader zice ca:

  articol nou vrem.

 86. Mai 14, 2010 la 12:22
  link permanent
  nujcenumesaleg,toatesdecocat zice ca:

  alea cu strînsu’ repetat al mînuţelor şi cu ciocnitu’ pernicios din pahare, deci e aşa:
  n-ai cum să-nţelegi dacă nu eşti român verde cu tricocalar.
  ei aşa se recunosc între ei, bă! e semnu’ lor! te bagi tu…
  (între strîns şi ciocnit există invariabil un scrîjnit “moarte bozgorilor!”, which is vewy corect, nu’aşa?)
  vreau dreptate!

 87. Mai 14, 2010 la 19:46
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @jimerino, inalt si frumos. Nu gras! Sa te bata pe tine Szabó István acompaniat de Milos Forman, na. Sunt intr-o mare dilema. M-am intalnit cu iubirea vietii mele, domnisoara medic specialist stomatolog Andreea M. Am zambit ca un tampit si nu am avut alta replica decat un compliment de complezenta. Si-a tras o freza “a la francaise”, potrivita culorii ochilor ei albastri. As fi vrut sa-i spun multe, dar, prost cum sunt, nu am fost in stare. Nea Mariane S. ce ma sfatuiesti?

 88. Mai 14, 2010 la 21:26
  link permanent
  jimerino zice ca:

  te sfatuiesc eu, ca si el te-ar sfatui la fel. vorba baiatului din ultimele randuri ale cinemaurilor de odinioara: fute-o baaaaaaaa!

 89. Mai 14, 2010 la 21:49
  link permanent
  ügyvéd zice ca:

  @jiimerino, köszönöm szépen. Mersi frumos! Na, pai aia cu fututul e deja pusa pe raboj coane! Amu’ vine asta, na :
  “Ha álmodom, nem tudom, hogy mi a jó és mi a rossz. Ha álmodom nem tudom mi az álom és mi a való. Ha álmodom, nem tudom mit miért teszek, csak azt remélem, ott veled leszek.”
  Hehehehe!

 90. Mai 15, 2010 la 18:33
  link permanent
  toader zice ca:

  artic ol nou.

 91. Mai 15, 2010 la 22:45
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Darius a observat că lumea intră pe jeg şi comentează fără ca el să posteze ceva nou. Visul oricărui scriitor de blog (blogger sună ca pula).
  Dariuus, mai citim şi noi ceva? Nu cărţi, că alea-s pentru proşti.

 92. Mai 15, 2010 la 23:28
  link permanent
  Ba, da ce cacat zice ca:

  ioi.
  da’ ce ii aici?

  cred ca ar trebui sa-ti pui parola la site. ce “blogger” te numesti?!
  nu, cel mai bine sa inchizi site-ul. mi se pare ca ii o prelungire a pulii. Nu esti circumcis? Ca stii ca nu iei boli, ciuperci si alte cele daca esti circumcis…
  Asta vorbind despre protectia… intelectuala.
  Maturizare.

 93. Mai 16, 2010 la 02:15
  link permanent
  ceara zice ca:

  eu fac spam — omoritima

 94. Mai 16, 2010 la 12:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bă! Deci ogoiţi-viţi.

  Am destule scrise, trebuie doar să le transfer pe computer. E un procedeu mai dificil.

 95. Mai 16, 2010 la 14:06
  link permanent
  toader zice ca:

  articolas nou.

 96. Mai 16, 2010 la 14:12
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  Darius, eu când veneam la educatoare la grădiniţă cu scuza asta mă punea să mănânc broccoli.

 97. Mai 17, 2010 la 11:21
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Când eram eu la grădiniţă nu prea se găsea broccoli la noi…

  Încă umpic şi se face suta (cred că asta aşteaptă).

 98. Mai 17, 2010 la 11:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dacă aşteaptă DOUĂ suta, aţi belit-o.

 99. Mai 17, 2010 la 13:25
  link permanent
  shmeny zice ca:

  off topic rau de tot
  ce pula calului v-ati gasit voi, aia de la cluj-inima ardealului, sa-i aduceti pe iron maiden la vara? ce pricepeti, ma, voi din heavy metal? e too fast too furious pt voi. se iroseste orzul pe gascani. tre sa fac o petitie ROCKERI DOAR LA BUCURESTI. acolo de unde rasare soarele. pt voi e suficienta beyonce. si poate dj bobo.

 100. Mai 17, 2010 la 13:31
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si shakira la timisoara mi s-a parut de maxima inspiratie. si da, umblam in gasca. sau familie. si da, sa MA FUT IN TITLUL VOSTRU SI SA-I UMPLU FAMILA DE MUIE LU’ UNGURU’ ALA CARE NU STIU CUM I SE SCRIE NUMELE SI NICI NU MA INTERESEAZA DA’ POATE MA AJUTA UGYVED. LAMUIA LA GRUIA!

 101. Mai 17, 2010 la 14:09
  link permanent
  Dragoş zice ca:

  M@riansky: Când eram eu la grădiniţă, educatoarea ne învăţa să scriem “umpic” mai bine.

 102. Mai 17, 2010 la 16:58
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Salutare trupa !!! Mai traiti mai ?
  Intrebare de baraj: ce NU trebuie sa faci cind ai in aceeasi persoana patronul, furnizorul de internet si de hosting ? NU trebuie sa te pui rau cu el, aia nu trebuie. Altfel te lasa fara paine, fara internet si fara hosting.
  Asta am patit eu si nu glumesc. Treaba cu painea se rezolva rapid, cu internetul am avut de asteptat de martea trecuta pina azi iar de hosting… mai vedem.
  Se deschide concurs de futut in gura personajul descris mai sus. In proza si versuri, va rog. Hai, ca o ardeti la rece si nu-mi place deloc.

 103. Mai 18, 2010 la 03:22
  link permanent
  Ioana zice ca:

  Si cand ai plecat de capiat prin Europa ai scris mai des, lenevia-n persoana!

 104. Mai 18, 2010 la 10:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, da, da’ acuma mi-i bine şi doar mă-ntorc de pe-o parte pe alta şi nu-mi pasă de aproape nimenea din jur şi nu-mi trebuie nimică.

  Mă rog, fie: am un articol scris, o să-l public mai imediat, am treabă.

 105. Mai 18, 2010 la 10:41
  link permanent
  shmeny zice ca:

  jimerino,
  astia sunt asa de zen ca nici nu au vazut ce am scris noi acolo :D

 106. Mai 18, 2010 la 10:57
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ăştia doi îs practic căsătoriţi, ştiţi? Au un copil. Ăştia de vorbesc între ei pe Jeg.

 107. Mai 18, 2010 la 11:25
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si pe jeg. si asta datorita faptului ca atunci cand suntem impreuna, acasa sau aiurea, nu stam in sloboz sa te mature pe jeg. cand eu la munca si ea la spalat si hranit copilu’, atunci e alta treaba. si nu te face ca uiti de palinca mea!

 108. Mai 18, 2010 la 14:17
  link permanent
  shmeny zice ca:

  eu nu sunt casatorita cu nimeni. nici teoretic, nici practic

 109. Mai 18, 2010 la 14:49
  link permanent
  Ioana zice ca:

  Ba eu am treaba, pe care o las ca sa citesc Jegu’. Si cand colo, ce sa vezi? Nu vezi, ca Darius e ocupat cu lafairea.

 110. Iunie 9, 2010 la 19:46
  link permanent
  ene zice ca:

  hello! asta pentru ca sunt pt prima data printre paginile tale :P .te felicit! urasc toti cocalarii care “stai ca trebuie sa ne protejam” .ce sa protejezi ? boli nu iei daca stii cu cine ti-o tragi ;) , si copiii urla pe langa , daca esti cu capul pe umeri si nu te lasi pacalit ca toti frecusii de 16 ani . cat despre femei , acum sincer , totul tine de gustul fiecaruia . pt ca nu poti spune ca nu sunt atatea fetite care prefera sa fie “naturale” . plus ca , cum te-ai simti tu ,daca la sedinta de promovare cu seful , colega urata si proasta de bubuie , dar cu sanii rotunzi si bine conturati , vine cu iei la vedere ? si culmea , ea e promovata si tu nu :P . parca nu e asa bine , nu ? oricum ea va fi promovata pentru ca ochiul respectivului are cu ce sa se delecteze , iar tu nu prea ai ce sa-i “oferi”.dar parca nu mai esti atat de furios cand are totusi sutien . apoi , de ce vrei tu sa purtam bustiere ? uite spre exp noi nu stim ce inseamna sa-ti pui prezervativ , dar daca ne-am gandi putin ,comparatia merge . so…nu ne place nici noua , dar trebuie ..

 111. Iunie 28, 2010 la 11:28
  link permanent
  iulica zice ca:

  Kill joy. Da ba noroc cu oamenii, ca asa se face. Poate problema e ca te intalnesti in grupuri prea mari, nu ca tre sa dai noroc.

 112. Mai 11, 2012 la 00:33
  link permanent

  Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. It will always be helpful to read through articles from other authors and practice a little something from other websites.

 113. Martie 31, 2018 la 07:21
  link permanent
  geltitan zice ca:

  a inceput si avantul secretelor ,mijloacelor si mai nou a tratamentelor care promit intr-un mod sau altul marirea penisului si imbunatatirea performantelor sexuale. Marirea penisului era in trecut un subiect tabuu,dar odata cu evolutia tehnologiei si cresterea nivelului de educatie,aceasta a devenit nu doar o dorinta,ci mai ales in unele cazuri o necesitate deoarece din diverse motive : stres,poluare,influenta ADN-ului,radioactivitate etc. dimensiunile organului sexual masculin,au cunoscut o scadere in ultimele decade atat de majore incat au devenit un subiect de ordin medical. La barbatii cu organe sexuale dezvoltate insuficient din punct de vedere dimensional, apar de cele mai multe ori defecte de ordin medical : – Aparitia disfunctiei erectile la barbati tineri. de aceasta legatura Chiar nu i-am taiat elanul, dar va spun voua sa luati in considerare acest latura. Vezi fotografiilor clientilor care utilizat Titan GEL. De Unde Cumpar Titan Gel Si la ce pret se gaseste in Romania? Titan Gel poate fi gasit in acest moment doar pe pagina lor reala si are pretul de 140 de lei. In cazul in care va hotarati sa cumparati Titan Gel, sparerea mea este sa il cumparati doar de la magazinele oficiali din Romania. Pe cat posibil sa ocoliti cei care vand produse contrafacute.Cauzele fiind reale, iar in cazul in care va ademenesc cu un pret ieftin,este mintea cocosului ca un intermediar nu va putea comercializeze niciodata mai ieftin decat producatorul oficial. O alta chestie pe care ar trebui sa le dati atentie sunt criticile pentru Titan Gel care le puteti gasi online. titangel-in-romania.com/

 114. Februarie 13, 2019 la 20:24
  link permanent
  Titan Gel zice ca:

  Următoarele produse conţin ingrediente puternice care au fost folosite de secole pentru a ajuta bărbaţii să câştige mai multă încredere, erecţii mai puternice, mai multă stamină şi o experienţă sexuală mult mai plăcută.

  Mai degrabă decât să vă petreceţi timpul comparând toate aceste produse, personalul nostru a compilat şi a revizuit o gamă largă de agenţi de stimulare non-prescripţie pentru bărbaţi.

  Revizuirea noastră a constat în examinarea ingredientelor fiecărui produs, a creanţelor producătorului, a feedback-ului clientului şi, în final, a preţului. Am măsurat apoi toate aceste variabile împreună pentru a determina cele mai bune pastile generale pentru bărbaţi.

  https://titan-gels.ro/

 115. Ianuarie 15, 2020 la 23:47
  link permanent
  Matei Enache zice ca:

  Sunt Matei Enache, sunt student, am 23 de ani. Mă prefer social card games, să privesc jocuri sportive, sunt un mare iubitor al filmelor istorice. Consider, că sunt destul de deştept, dar uneori sunt leneş şi un pic egoist. Acum lucrez ca freelancer ( SEO, SEA, SMM).

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)