Măi, Emilian!

sari la comentarii

Ulterioară: Azi  îi cu mers la Zalău, deci. Vă urez de toate.

În preajma luminei sărbătorilor, stând la umbră etc. am izbutit să învăţ şi al doilea cântec la instrumentul miniatural, precum şi să-mi corup înduplec un număr de nouă colegi de serviciu să ne acompaniem reciproc.

[alternativă YouTube]

Dat fiind că între oraşul meu de baştină şi oraşul în care m-am mutat ca să nu mai locuiesc în oraşul meu de baştină este o distanţă nu suficient de mare cât să mă separe mai drastic de părinţii mei, aceştia din urmă au plăcerea uneori patologică, pe lângă a răsări la uşă oricând li se năzăreşte, să ne trimită mie şi fratelui meu, în regim cvadruplu-săptămânal, haleală de mâncat în gură de acasă din Zalău, împachetată în diverse recipiente variind de la caserole, cutiuţe, găletuşe, punguţe, sticle, ceaune, amfore şi stanioluri; veţi exclama “Vai, dar ce gingaş şi totodată cât de util!“, când, de fapt, ar trebui să ziceţi “Foai, băga-mi-aş, cum câh să se… adică… serios? Şi cu de alea între? Şi le mâncaţi toate? Cum?!“.

Aceasta de mai sus a fost toată o frază. Ei, bine, da. Aşa se petrece. Obsesia la fel de bolnăvicioasă a tatălui Carcea e să ne sune de fiecare dată, ca să ne întrebe pe amândoi fiii ce am dori să ne trimită, ca să ştie de ce să nu ţină cont. Fiindcă dacă eu vreau ciorbă de fasole cu ciolan, el înţelege supă de pui cu cigo; dacă cer lasagne, se gândeşte că bogracs, iar dacă îndrăznesc să mă hămesesc la o salată de paste cu şuncă şi maioneză (“salată” nemaifiind în acest sens de vreo utilitate), negreşit c-o să primesc omletă de aia rulată, cu brânză-n ea şi apoi feliată şi ţinută două zile.

Omoloaga acestei nebunii a lui taică-miu în – zic formal – mintea maică-mii este să mă-ntrebe încă de pe drum dacă am stors mopul după ceea ce ea crede că ar fi fost făcut de curat din partea mea, iar de cum trece pragul să mă-ntrebe “de ce-i aşa murdar în baie, intrăm cu bocancii?“, ”

de ce nu deschid geamul, vrem să ne sufocăm?“, “cum mi-am pus aşa hainele la uscat, înnodate?” şi “ce-s toate astea pe masă?“, pe care le ridică independent, ca la fiecare să afle “dacă-mi mai trebuie?“.

Doresc să folosesc ocazia sfintelor sărbători de iarnă pentru a le răspunde pe rând la dileme (ca să aibă ca referinţă, să le pot da cu link). Începând cu doamna.

Nu, n-am stors mopul şi nici nu trebuia, deoarece nu l-am utilizat. Din acelaşi motiv este murdar în baie, încăpere pentru care-mi dau tot atâta interes cât pentru haine, când le scot din ea şi le arunc pe chestia-aia-cum-îi-zice, asta deoarece n-am vreme, trebuind să-mi aranjez toate pe birou aşa cum am eu chef, fiindcă AM NEVOIE DE ELE!

Tată: în ordine – ciorbă de fasole cu ciolan sau de cartofi cu smântănă, ardei iute murat, tocăniţă de cartofi cu pui dezosat şi usturoi, spaghetti (carnea tocată, că ne fierbem noi tăiţeii) sau lasagne de pus în cuptor, şniţele cu pesmet sau grătar neprăjite încă, salată de boef da’ de pui de fapt sau de paste cu şuncă şi maioneză, vinete cu maioneză, roşii, conopidă murată şi fructe, unde nu se încadrează kiwi sau rodie, prăjitură de aia ca negresa de când eram mic sau tort ambasador, nu işlere cu margarină, eventual ganaj şi desigur că clătite cu dulceaţă de caise, dar rulate cu partea fină înafară! Destul de restrâns, că nu tre’ să le dai tăte deodată, ca să te miri că se strică-n frigider, lângă cârnaţii ăia neafumaţi pentru care n-o să scoatem niciodată uleiul de cartofi prăjiţi din oală, ca să-l lăsăm la mocnit două zile, pentru a-i transforma în hrană comestibilă.

***

Entuziasm creştinesc, în preajma naşterii pruncului.

Avem!

[aprecieri Adei]

***

Într-o dezbatere mai largă cu o tânără domnişoară de caracter şi viitor, am avut neglijenţa de a folosi un diminutiv. Nu am scăpat netaxat, fireşte, micuţa anarhistă burzuluindu-se prompt la mine, poate fiindcă şi eu mă burzuluiesc din orice la oricine, aşa că fiecare contra-burzuluială nu poate fi pierdută din vedere, oridecâte ori răsare.

Şi atunci mi-am dat seama. Diminutivele, într-adevăr, sunt de căcat. Dacă eşti neatent şi-ţi arăţi slăbiciunea, cel mai probabil te vei trăda printr-un diminutiv. Dar! Sunt nevinovate! Lumea a uitat de unde a început: diminutivele au un sens! Ele au fost create ca să sublinieze mărimea mică, să zic aşa, a unui ceva. Iar apoi au început să fie violate de toţi nefutuţii. Ele fiind mici, că-s diminutive, nu s-au putut apăra. Ş-aşa, după apariţia diminutivelor, au venit diminutivele mutant: frigi, secre (-tariat, aşa i-a zis şeful meu, Călin, nu vă uitaţi). După ele, AU DIMINUTIVIZAT VERBELE! Cuplă. Mulţu.

Hát, atâta am vrut să vă spui. Ca să nu ziceţi că-s ele. Nu-s ele. Sunteţi voi! Apropo, nu mă refer la cineva anume în titlu şi nici nu cunosc nici un Emilian, de altfel.

 ***

Ş-apropo de cum se simte criza unde nu-i ce bani să fie salvaţi, vedem că e pe bază de sindicat… FemeiadeServiciuSindicala

[mulţumiri şi pofte adresate Alinei de bibliotecă]


79 comentarii

zi si tu ceva
 1. Decembrie 22, 2008 la 23:13
  link permanent
  noji zice ca:

  primul comment, să fie sigură treaba.. eu dau tonul de data asta >:)

 2. Decembrie 22, 2008 la 23:19
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  voi cu toanele voastre cu tot!

 3. Decembrie 22, 2008 la 23:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  În conserve de ton.

 4. Decembrie 22, 2008 la 23:58
  link permanent
  divricean zice ca:

  I see fat people

 5. Decembrie 23, 2008 la 00:04
  link permanent
  R. zice ca:

  Teoretic, e mai mult de iubit din oamenii mai .. rotunzi. Teoretic.

 6. Decembrie 23, 2008 la 00:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine zice dragostea. Dar nu-i bai, că am ce să-mi promit de cumpănă-ntre ani.

 7. Decembrie 23, 2008 la 00:36
  link permanent
  giapapadia zice ca:

  mie tot imi trimit treizeci de conserve de pateu, salam si o semitona de branza, de parca la paris nu ar fi. si dupa ce ajung lesinata acasa de la autogara, cu valiza aia grea, descopar ca am carat conserve si borcane si ii sun sa urlu.

 8. Decembrie 23, 2008 la 00:58
  link permanent
  anatati zice ca:

  Ce vreau io să zic … femeia asta de serviciu e tot aia veche sau toate s-au trezit acuma în vreme de criză să ceară bani în plus? Şi apropo de mop: mă duc să spăl pe jos :) )

 9. Decembrie 23, 2008 la 09:44
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Şi zacuscă nu? Să vă trimită zacuscă! Cu ciuperci adicătălea că ştiu că nu-ţi plac dar aşa aveau şi ai mei obicei să trimită nu doar altceva decât ceream cât ce ştiau că-mi provoacă grimase doar la auzirea denumirilor :mrgreen: Încă eu mă bucuram de zacuscă cu ciuperci. Şi-apoi ce-s alea sărbători fără zacuscă cu ciuperci?

  P.S. Grijă mare la clătite că te-ai făcut cât o oaie cu şorici :D

 10. Decembrie 23, 2008 la 09:46
  link permanent
  ionuţu zice ca:

  v-o ieşît mai bine Muro Shavo. Mă! Tunde-te.

 11. Decembrie 23, 2008 la 10:16
  link permanent
  cosa nostra zice ca:

  faina aia cu diminutivarea verbelor.. eu stiam ca diminutivu e o duda care se formeaza din cuvantul de baza sau radical la care se adauga un sufix. sa ma bata sfantu daca vad asta la “multu” sau “cupla”. e la fal ca si ideea cu facultate si faculta pentru ca pur si simplu ti-e sila sa mai pui un “-te” la final. parerea mea.. poate ma insel.

 12. Decembrie 23, 2008 la 10:17
  link permanent
  furby zice ca:

  te pupic!

 13. Decembrie 23, 2008 la 10:29
  link permanent
  andreea zice ca:

  eu stau in orasul diminutivelor. aici pe toata lumea chema andreiutza, dariusica, dorinutza. la restaurant se mananca ciorbitza de vacutza cu painica. lista continua la nesfarsit, doar ca nu le mai observ, ca m-am obisnuit. vin acasaaa. merii crismăs

 14. Decembrie 23, 2008 la 10:38
  link permanent
  aritsch zice ca:

  Prescurtarile nu e totuna cu diminutive. Oamenii prescu’ fin’ca se plicti’ sa zica tot cuvu’ sau doar ca sa se fando’, in schimb diminutivutzeaza ori ca sa se alintutzeasca ori ca sa fie politicoshei (ce, n-ati intalnit vanzatoare care va cer maruntei pentru painica sau coafeze care fac bretonel? – face parte din strategia lor instinctiva de PR-utz).

  Si exista diminutive la verbe, da’ nu stiu daca si in romana. In italiana sigur, daca te-ajuta sa stii.

 15. Decembrie 23, 2008 la 10:47
  link permanent
  fcb zice ca:

  amuzant… looks like fun. tzucu-v-ash!

 16. Decembrie 23, 2008 la 10:53
  link permanent
  mirmen zice ca:

  unie-i bibliiii s-o vază pe mihaaaa :P

 17. Decembrie 23, 2008 la 11:40
  link permanent
  toader zice ca:

  darius e un rasfatat

 18. Decembrie 23, 2008 la 11:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Doi răsfăţaţi. El singur.

 19. Decembrie 23, 2008 la 11:46
  link permanent
  geretus-augustus zice ca:

  Bai… da faza cu femeia de serviciu devine leit motiv… Sa inteleg ca-i aceeasi femeie de serviciu cu fata in Anu IV la facultate?
  Sau intrucat aceste personaje au inceput sa-ti citeasca blogu’ ( ca de… unde-i jeg, trebuie si-o fumeie de serviciu) si se inspira din el intru alcatuirea mesajelor de inmuiat inimile la locatari…

 20. Decembrie 23, 2008 la 14:41
  link permanent
  toader zice ca:

  filmul e banal. am sa il ascult acasa.

 21. Decembrie 23, 2008 la 15:55
  link permanent
  Ovi zice ca:

  Foarte frumos cântecelul, de-a dreptul magic.

  Pe mine unul mă interesează de unde deţii tu ukulelul, căci tare tânjesc şi eu după aşa un instrument.

 22. Decembrie 23, 2008 la 16:00
  link permanent
  toader zice ca:

  oamenii au crezut ca se va lecui daca ii vor schimba mandolina. canta groaznic. cam cum canta cu cukulelul. doar ca in alta gama.

 23. Decembrie 23, 2008 la 16:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ovidiu – mi-am luat-o cu 25 de lire din Marea Britanie, cam prin acest punct al vieţei…

  Toader – eşti singur de sărbători, aşa-i?

 24. Decembrie 23, 2008 la 17:02
  link permanent
  toader zice ca:

  tu gandesti cu ukulelele? :)

 25. Decembrie 23, 2008 la 20:16
  link permanent
  skidja zice ca:

  dai ba bani la femeia aia de serviciu ce puta mea, nemernicule, stai si razi de ea.

 26. Decembrie 23, 2008 la 20:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Miha e senzaţională!

 27. Decembrie 23, 2008 la 20:55
  link permanent
  jimerino zice ca:

  si da-le ba si la fetele alea din spatele tau, sa-si ieie niste uaoa sa beie.

 28. Decembrie 23, 2008 la 20:59
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Băi Darius… Măcar ţie îţi este trimisă mâncare… Eu când vin cu pachet de acasă de cele mai multe descopăr că am biscuiţi şi supe la plic… Evident că în două zile sunt gata, iar apoi ajung să fac prostituţie în căminul 16 pentru o felie de pită! Ce lasagne, frate! Cartofi prăjiţi din când în când şi o cantină când vreau cu adevărat să mă respect! Şi acum, dacă tot aveţi prea multă mâncare, după vacanţă nu primeşti un biet nevoiaş pentru a-l hrăni? Promit că dau cu mopul!

 29. Decembrie 23, 2008 la 21:04
  link permanent
  Darius zice ca:

  Chiar despre acest tip de aranjament vom discuta în articolul viitor. Dar ai punctat bine, Andee.

  Schige, măgărocule, nu-i fomeia me’ (de serviciu) şi nu râdeam, compătimeam neputincios.

  Jimerine – să muncească!

  Altfel – BIBLIII!

 30. Decembrie 23, 2008 la 21:13
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Chiar căutam surse alternative de hrană! Colegii de cămin s-au cam plictisit de mine şi mă lasă să mor de foame, mai nou!

 31. Decembrie 23, 2008 la 21:17
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai poate ar munci daca nu le-ai convoca la tot felul de acte “artistice” mai mult decat indoielnice. pai cum stoiul lu’ trombetta sa gandesti in harmalaia si behaiturile alea?

 32. Decembrie 23, 2008 la 21:57
  link permanent
  sakura zice ca:

  fain. mirobolant. o gaina transata mi-as dori..
  si la multi ani mie :D

 33. Decembrie 24, 2008 la 06:40
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Alo, tovarasu` , esti sigur ca cel de mai sus e Bibli ?????
  N-as vrea sa cred ca e vreo clona sau o gluma proasta a cuiva.
  Are dreptate, Miha e senzationala. Numai ca eu am una mica problema: care dintre ele e Miha ?
  Baiatu` nu cunoaste, parol.

  Pe de alta parte vin sarbatorile si lasam supararile, chiar daca unii nu si-au cerut inca scuze pentru prostiile lor. Si uram cum se cuvine: La multi ani tuturor, sanatate, “drum drept si lumina“ !

  (sanchi, tocmai mi-a spus Google Analytics ca mi-am taiat de pe lista cel mai bun referrer)

 34. Decembrie 24, 2008 la 09:14
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  CRACIUN FERICIT darius….asemnea tuturor celor care posteaza pe aici…darius o mica curiozitate…de ce “jeg.ro”?

 35. Decembrie 24, 2008 la 10:03
  link permanent
  toader zice ca:

  deci tin si eu sa ma alatur corului proslavitor despre miha. sa ii transmiti, draga darius, urarile noastre de multa muzicalitate in continuare, sa isi gaseasca un flacau intreg la minte si la trup, apt sa sustina o casnicie fericita si multi copii frumosi.

 36. Decembrie 24, 2008 la 10:07
  link permanent
  toader zice ca:

  de asemenea, sa nu uiti sa ii transmiti domnului calin crainic ca il apreciem si il consideram o persoana de incredere, cu potential si mai mare decat cel deja dovedit cu varf si indesat in strunirea subalternilor sai si ca suntem de acord cu faptul ca el este cel care ar fi meritat parinti buni precum carcea si mirmen si nu divers subaltern al sau care nu face decat sa se smiorcaie ca un vlastar rau care porneste de la un trunchi sanatos.

 37. Decembrie 24, 2008 la 10:35
  link permanent
  toader zice ca:

  urez, nu in ultimul rand, lui dacian sa aiba o jumatate de apartament curata, frumoasa, data cu mopu’ si asa mai departe.

 38. Decembrie 24, 2008 la 10:45
  link permanent
  toader zice ca:


  hai ba, si lui darius,
  sa te distrezi ba coita!

 39. Decembrie 24, 2008 la 11:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mariene – este Bibliotecaru, am verificat pe dupe IP, da’ este dintr-un loc din care n-a mai intrat de când eram eu plecat pe coclauri. Iar Miha e aia cu păru’ scurt şi galbân, ce pare din alt film (pe care-l aşteaptă Bibli).

  Pleoapă – fără motiv. :)

  Toader – deci singur de sărbători, da?

 40. Decembrie 24, 2008 la 11:25
  link permanent
  toader zice ca:

  :) )) cum dracu’ sa fiu singur ba? :) ) ‘ai de curu’ dumitale.:)))

 41. Decembrie 24, 2008 la 15:02
  link permanent
  K zice ca:

  Super

 42. Decembrie 24, 2008 la 19:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toderel – păi, simplu: soţia ta merge la munte cu amantul ei. :P

 43. Decembrie 24, 2008 la 22:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Crăciun Fericit Tuturor! Să aveţi fericiri mari şi fericiri mici şi multe, dar mai ales să iubiţi ca să fiţi iubiţi.

 44. Decembrie 24, 2008 la 22:39
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Cine a zis mai ca nu se intoarce Bibli, aud ?

 45. Decembrie 24, 2008 la 23:45
  link permanent
  toader zice ca:

  am dat drumu’ la sonor. in afara de baiatul cu cutia de carton restul sunt o dezamagire. si cu exceptia lui calin crainic care are mereu privirea aia vindecatoare.

 46. Decembrie 25, 2008 la 03:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  De lemn. Cutia, zic.

 47. Decembrie 25, 2008 la 10:32
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Crăciun fericit!

 48. Decembrie 25, 2008 la 11:31
  link permanent
  toader zice ca:

  da. baiatul cu cutia chiar a tratat de o maniera responsabila evenimentul.

 49. Decembrie 25, 2008 la 11:58
  link permanent
  krakilla zice ca:

  N-am timp sa citesc articolul… De doua ore imi bag o boxa intr-o usa de masina! Sarbatori fericite si voua… semnul exclamarii. Ce frig e, ba! Sau era portiera… Vreau sa ascult muzica la casti. Coniac.

 50. Decembrie 26, 2008 la 15:33
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Asa, m-am mai dezmeticit oleaca dupa ce-am citit neste Jeg. Prea intrasem in ale sarbatorilor cu ganduri pasnice si frica de viitor.
  Fantastice gainile alea, de ce nu cumperi si tu, DariusICA, din ele, atunci cand nu primesti ce vrei de-acasa? Sau nici alea nu te-ar putea multu’?
  Sarbatori multumite; pline de ciolan, pentru cine apreciaza!

 51. Decembrie 26, 2008 la 17:42
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da ba, sarbatori! ca lasam supararile desi unii au promis ca ma colinda (sau ca ma calca…) si. si. deci, sa va bucurati de carnat! bere.

 52. Decembrie 27, 2008 la 02:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Toţi sunteţi bine şi n-a murit nimenea, da? Ce bucurie. Deci, fie ca lumina sărbătorilor.

 53. Decembrie 27, 2008 la 07:50
  link permanent
  fcb zice ca:

  Darius Groza zice că: Decembrie 27th, 2008 la 2:52 am SANBATA DIMINEATA????

 54. Decembrie 27, 2008 la 10:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da. Hát, ce, înainte de culcare…

 55. Decembrie 27, 2008 la 15:43
  link permanent
  Bancheru zice ca:

  Genial.. ce improvizatii, sticla intoarsa si folosita pe post de toba.. :) ) numa in Ardeal vezi asa ceva…

 56. Decembrie 27, 2008 la 16:33
  link permanent
  R. zice ca:

  Azi am mai dat de oameni care te displac profund şi pun la îndoiala orientarea ta sexuală.

 57. Decembrie 27, 2008 la 20:10
  link permanent
  toader zice ca:

  dar cine i-o pune la indoiala? si apoi sub ce unghi?

 58. Decembrie 27, 2008 la 20:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ehehehe, tot ăia care ţi-or spus că să nu umbli cu mine, că te-nvăţ pă rele? Sau din altă serie?

 59. Decembrie 27, 2008 la 20:41
  link permanent
  Emilian cel Indexat zice ca:

  in alta ordine de idei, in Constanta ninge de pe la 2…

 60. Decembrie 28, 2008 la 01:03
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  1. Dacă mai aud odată “mulţu” sau “cu plă”, fac moarte de femeie. Că om nu pot să-i zic.
  2. Eram mai zilele trecute în taxi şi aud în staţie: “Sărut mânuţele domnişorică, ajung eu în 8 minuţele”. După ce vomaţi niţel, să ghiciţi vă rog în ce oraş eram.
  3. Uăiiiii, ce gras eşti. Cât dumnezo mănânci?
  4. Cu riscul de-al enerva pe Biblio: alte colege n-ai? Astea nu-mi plac.
  5. Am zis că eşti gras?
  7. Gras, zic. Am zis că: graaaaaas. Bă, eşti surd? Ziceam că eşti gras. Ce dumnezo!

 61. Decembrie 28, 2008 la 10:16
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Mi-au trebuit 44 de ani de viata in miticie dar pina la urma am inteles: daca vesnicia s-a nascut la sat atunci diminutivele s-au nascut in Ardeal. Nu care cumva sa tineti gura deschisa mai mult decit trebuie. Sau sa consumati gigabitii scriind cuvinte intregi. Sa va mai explic de ce nu merg clujenii la cules de melci ? Las` ca stiti voi si singuri.

 62. Decembrie 28, 2008 la 12:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eronaaat! Diminutivele n-aveau cum să se nască la no, deoarişce sunt mai lungi decât cuvintele zdravene, deşi esprimă lucruri scurte.

  În schimb, voi sunteţi ăia care linguşiţi la orice frază, deşi sunteţi câh în realitate. Noi, de fapt, tăcem molcom chiar.

 63. Decembrie 28, 2008 la 12:40
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Marianeeee, n-ai priceput nimic. Taxiul cu pricina era în miticie. Acolo e patria diminutivelor.

  De fapt stai, acu mă lovii: cine ştie ce crede Marian că-i Bucureştiul sau miticia. Deci Marian: BUCUREŞTI.

  “O ciorbică la domnu?” “O bericică”?

 64. Decembrie 28, 2008 la 12:54
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Hudrea draga, TU n-ai priceput nimic !!! Taxiul poate era in Bucuresti dar pe sofer l-ai intrebat de unde venea ? Hai ? Aud ?
  Dariuse – stii cit ma abtin sa nu te injur, da ? Stii cit imi esti de drag, da ? Sau vrei sa scriu aici bancul cu melcii ?

 65. Decembrie 28, 2008 la 13:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce e mai amuzant decât bancurile cu ardeleni e că nu e nevoie de bancuri ca să expunem prostia crasă a miticilor. :D

 66. Decembrie 28, 2008 la 13:17
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Pe ăsta ori îl iau de gît ori îl string de coaie… de coi, pardon.

 67. Decembrie 28, 2008 la 13:19
  link permanent
  Mirmen zice ca:

  no!! şădieţ binişor :P hai, pa. pa. pa.

 68. Decembrie 28, 2008 la 19:32
  link permanent
  R. zice ca:

  Toadere, răscolind printre posturi, l-am găsit şi pe al tău. O să fac un recensământ al localnicilor care cred în homosexualitatea dânsului Darius şi o să te informez, detailat, cu privire la rezultate.
  PS : De ce trebuie să îi dăruiesc Jegului o mistrie?

 69. Decembrie 28, 2008 la 19:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îţi dai seama, potenţiala mea homosexualitate este puternică precum o religie pentru unii. :)

 70. Decembrie 28, 2008 la 21:26
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Deci crestin ortodox sau…? :P

 71. Decembrie 28, 2008 la 21:29
  link permanent
  toader zice ca:

  ma, io am fost la niste pretini catolici la un botez azi. de beut am beut cu moderatie. ce mi-a placut ie ca nu chinuie copilu’. doua cruciulite pe frunte cu mir, o stropeala, un cantecel si gata. faina treaba.
  cat despre darius, el e bionic. el cu tastatura mai mult.

 72. Decembrie 29, 2008 la 10:37
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Asta era, de-aia nu suntem noi romanii mai dezavantajati (ya, right!); pentru ca plecam la drum speriati de mici. Pai sa nu te-apuce groaza cand te vezi bagat in ditamai clopotul plin cu apa, sa cresti cu impresia ca poporul te vrea mort din frageda pruncie?
  E, oricum eu mi-am mai revenit. :) )

 73. Decembrie 29, 2008 la 10:38
  link permanent
  Sofia zice ca:

  de-aia suntem…vroiam sa scriu…na, de la sarmale :P

 74. Decembrie 29, 2008 la 10:44
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  sa nu te-apuce groza…

 75. Decembrie 29, 2008 la 10:54
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Am vrut sa trec groza dar…nu stiu daca aici (acolo) se potrivea. :)

 76. Decembrie 29, 2008 la 13:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cică “să trec Groza”. Ahahaha. Ca la şcoală. Nu scrii, că treci! Şi maghiarii nu dau lucrare, că fac lucrare. :D Ce drăguţ!

 77. Decembrie 29, 2008 la 14:58
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Of, a trecut Groza la critici de text. :D
  Bine, dar am scris “sa scriu” odata, de ce sa ma repet si sa ma plictisesc?
  Mai bine trec..bla bla bla (stiu ca nu mai are sens, dar fetele vorbesc /scriu mult oricum)

 78. Decembrie 29, 2008 la 16:35
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Pînă la sfîrsitul anului mai scrii un articol, da ? Ca să nu-ţi zic ceva despre stat sarmale in gît, da ?
  Compunere liberă cu tema: “cum mi-am petrecut vacanţa la părinţi la Zalău unde-i ţuică căcălău“.
  (fără virgulă după ţuică)

 79. Martie 29, 2017 la 21:03
  link permanent

  Am cautat si eu frizerie bucuresti sector 1 si am dat de site-ul
  asta. Imi place ce ai scris si as vrea sa adaug si eu cateva cuvinte.

  Personal am fost la Jovial din Strada Sfânta Vineri,
  25, Bucureşti. care au telefon: 0748 149 599 si i-am gasit, cautand evident balayage sectorul 3
  Vreau sa spun ca am fost multumita si ca merita sa bati drumul pana in centru.
  Am vazut ca au activitate si pe facebook si au si un site misto.

  Pare sau nu a reclama, eu personal am fost super incantata
  si vreau sa ofer si altora posibilitatea de a alege. Incercati si postati si voi
  parerea voastra despre ei.

un trackback

 1. de la Today’s 10 Blogosphere Quickies | INconstantIN.ro pe Decembrie 23, 2008 la 01:08

  [...] Măi, Emilian! Cu mult cântec în lumina sărbătorilor ce va să vie. [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)