Mă, deci când eram io p-autostradă…

sari la comentarii

[mâine, de la 10:00, ne veselim ferice, la Geek Meet, în Zorki, Cluj-Napoca; vor grăi divin Bobby Voicu (Yahoo! Open Strategy), Vladimir Oane, Dragoş Ilinca (uberVU, CaptainGo), Sergiu Biriş (Trilulilu), Alex Deva (Web Freelancing—Cum sa nu-ti ucizi clientul), Adrian Rus (nu ştie nimenea, are o soră, Camelia Cosmina), Filip Cherecheş-Toşa (Geek Meet * Teen)]

Am remarcat că poveţele mele au mult mai multă credibilitate dacă le încep cu “Mă, când eram io p-autostradă…”. Lumea se opreşte din argumentele ei idioate şi ascultă fermecată.

Între alte învăţăminte ultile de-ale mele: cum trec peste obstacolele vieţii cotidiene, ca să mă pot întoarce la obşteasca-mi scârmare neproductivă în buric, în 1 pas simplu.

Când am ceva greu de făcut, de pildă pentru la lucru sau pentru şcoală, un examen, o licenţă, ceva, de cele mai multe ori sub presiunea timpului – deci în general treburi de fuşărit – primii paşi pe care îi fac în soluţionarea crizei sunt să-mi epuizez toate sezoanele şi sequel-urile de la orice serial sau film artistic pe care-l am pe hard-disk. După care mă apuc să citesc tot ce este scris pe Internet, despre orice. Oriunde. Iar mai apoi iau la rând toate clipurile de pe Youtube şi de pe Trilulilu până le termin. Apoi mă-mbăt. Apoi mă culc vreo o oră şi jumătate. După, mă scormonesc vreo douăzeci de minute în diverse orificii. Şi cam cu trei sferturi de ceas înainte de deadline, mă cufund în muncă, fiindcă ferească Dumnejeg câte soluţii urgente îţi vin în minte când eşti epuizat şi cu nimic concret în mână. Găseşti la scurtături superficiale pentru a ajunge la un final cârpit, de n-ai unde le pune.

***

În multiplele mele încercări disperate de a fermeca cu şarmu-mi atent contrafăcut încă o domniţă, care să-mi cadă în mrejele meschine – oh, a câta oară? – după pleiada de naive ce au călcat pragul inimei miele şi au ieşit care cum a apucat, pe geamuri sau uşa din dos (după caz)… am remarcat cu stupefacţie că am omis un segment extrem de relevant.

Pe nesimţite (normal), nu am acordat atenţia cuvenită unui eşantion reprezentativ dintre fetele pe care le puteam aborda. Să numim deci acest areal neglijat din plaja de oportunităţi eşuate – “partea de către epavă, pentru nudişti“, ca un titlu generic. Sugestiv, ştiu.

Până acum mi-am ales nefericitele jertfe fie din rândurile chelneriţelor, fie a juvenilelor nebănuitoare sau ale altor domniţe lipsite de o personalitate bine conturată, care să le ofere un firav scut protector împotriva intenţiilor mele cu dublă valenţă.

De acum, însă, îmi voi canaliza eforturile spre… (tobe!) iubitele altora. Cred că am mai ridicat în trecut ipoteza că o iubită poate fi mai uşor de obţinut după ce a fost muncită (să zic aşa; în sensul de convinsă, compromisă etc.) decât de creat.

Totuşi, niciodată nu am gândit în profunzime o strategie. Ei bine, A VENIT ÎN SFÂRŞIT ACEASTĂ CLIPĂ!

Am găsit băiatul (că aşa-ncepe) în persoana stimabilului Liviu Oros, i-am găsit şi prietena, în persoana viitoarei mele prietene, le-am dat amândurora târcoale, iar acum e momentul să atac precum o cobră de neîmblânzit. Domnişoara să reţină această metaforă, fiindcă se va regăsi în mai multe aspecte din viitoarea noastră relaţie.

PlansaCuNumarul2Negreşit, caracterul meu celest nu mi-a permis să-i desfiinţez individului viaţa aşa, fără milă, fără o fărâmă de speranţă că poate părăsi cu onoare ceea ce doar din curtoazie numim duelul. I-am cerut fetişcana cu vorba bună. După cum lesne se poate observa din planşa cu numărul 2, alăturată. Însă nenorocitul a ignorat cu inconştienţă nocivă propunerea mea aristocrată. (Pe blogul lui încă se mai discută despre această dilemă.)

Nu-mi rămâne, aşadar, decât să-l tăvălesc prin realitate, deposedându-l de jumătatea sa mai bună, pe care n-o merită.

***

In acest scop, am găsit accidental (pe nişte dischete mai vechi pe care-mi salvasem misiunile din Prince of Persia 0.1 şi Nibbles) un scurt filmuleţ de 10 minute despre mine şi calităţile mele extensive în materie de amor, societate, supravieţuire, afaceri etc., din prisma colegilor.

***

Începând de acum ne vom adresa fâţei cu “Carolina”, uneori însoţită de interjecţia “Oh!”, după interpretarea şlagărului cu acelaşi nume a cantautorului Romeo Fantastick, Regele Sexului, în direct la OTV.

De asemenea, pentru protecţia stimabilei, am decis să îi cenzurez înfăţişarea…

OhCarolinaMonalisa

[totuşi, pentru doritori ce nu se pot stăpâni, iată aici o alternativă mai puţin restrictivă]

Ca o notă personală: fă, domnişoara, ai face bine să te dovedeşti a fi exact cum mi te-am imaginat şi când îmi vei aparţine.


83 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iunie 6, 2008 la 18:44
  link permanent
  Adrian Rus zice ca:

  Am o sora de-a dreptu’ numita Cosmina!
  Pe maine…

 2. Iunie 6, 2008 la 19:14
  link permanent
  toader zice ca:

  misto clipul, fantastik e fenomenal.

 3. Iunie 6, 2008 la 19:45
  link permanent
  Anca zice ca:

  De ce nu a zis nimeni ca ai trasaturi alese?

 4. Iunie 6, 2008 la 20:07
  link permanent
  Ancutza zice ca:

  da… di ce ii trist Sebi?

 5. Iunie 6, 2008 la 20:19
  link permanent
  Cornelia zice ca:

  Educativ filmuleţul.

  Una peste alta, nu crezi că-i cam necugetat să asipiri la iubita altuia chiar aşa în mod direct? :>

 6. Iunie 6, 2008 la 21:36
  link permanent
  Fanul lui Darius zice ca:

  Nu e deloc necugetat. Darius e un barbat adevarat care nu se teme de nimic si de nimeni. Numai lasii se ascund in incercarile lor patetice de a convinge tinerele domnisoare sa dezerteze.

  @ Ancutza… te rog, vorbim de Darius aici. Sebi va fi subiectul unui filmulet separat.

 7. Iunie 6, 2008 la 21:51
  link permanent
  ionutu zice ca:

  apăi dacă Leeview ăsta nu ţi’i preten, merită osteneala. În fond viaţa’i o junglă.. :)

 8. Iunie 6, 2008 la 23:05
  link permanent
  Cornelia zice ca:

  Fanul lui Darius… deci şi purtător de cuvânt?

 9. Iunie 6, 2008 la 23:30
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bine mey, ai cenzurat fata dar ai lasat sa se vada Dacia. Chiar doo. Faci reclama mascata ?

 10. Iunie 7, 2008 la 02:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Băi! Deci bă! Mă culc, nu căăă!

  [a doua zi, dimineaţ']

  Fanul lui mine are dreptate – în mare parte fiindcă este fanul meu, care-nseamnă că mă aprobă, deci nu se poate înşela.

  Marian S. – fac reclamă mascată la fată, că de aia are mască.

  Adrian Rus – Ah, pardon, mai am un Adrian Rus, îl purtam în gând când scriam, ăla are o Camelie. Voi corecta neîntârziat, mă voi face de oprobiul public în buricul târgului etc.

 11. Iunie 7, 2008 la 10:41
  link permanent
  Olivia zice ca:

  Filip are blog?! O_o
  Maica-sa e PNL-ista din consiliul local si fratele lui mai mic, ergo colegul meu nu stie matura.

 12. Iunie 7, 2008 la 10:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bine, Olivia. S-a notat. Mă duc să-i spun. Ai belit-o.

 13. Iunie 7, 2008 la 10:49
  link permanent
  Olivia zice ca:

  ^_^ Filip mi-a fost dirijor la corul instrumental de “clopotei” la un momentdat.
  Si cred ca stie ca frate-sau nu stie matura…

 14. Iunie 7, 2008 la 11:21
  link permanent
  punct zice ca:

  ce se mai aude de zalau times?

 15. Iunie 7, 2008 la 11:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vrei ediţie aniversară, după 5 ani?

 16. Iunie 7, 2008 la 14:49
  link permanent
  punct zice ca:

  pai o astept cu sufletul la gura!

 17. Iunie 7, 2008 la 19:40
  link permanent
  matrakuka zice ca:

  deci
  (de mult astept o ocazie sa incep un comentariu cu “deci”)

  tolomacule! filmuletul a fost foarte pe gustul meu, you are fishing for compliments, amuzaaant de vazut. imi place ca n-ai chiar nici o jena :D

  colegii tai sunt foarte interesanti, anca rulez a big time, hahah! si colegutzul tau cel sobru si trist, mi-a placuuuuut!
  (pe nenea ala exoftalmic l-as trimite la frizer :D atâta scutura din plete, e felul lui de masturbare, i guess)

 18. Iunie 7, 2008 la 20:01
  link permanent
  alex zice ca:

  mai Darius, cum se face ca de la 5 lucruri frumoase despre tine s-a ajuns doar la 3?!..nu erai sigur pe afirmatiile colegilor tai?:)

 19. Iunie 7, 2008 la 20:07
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pân’ la urmă ajungeam să mă milogesc de unul! Nici nu ştiu dacă-s cinci în total.

 20. Iunie 7, 2008 la 22:30
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Lui Sebi ii e sufleteste rau. Mai mimeaza normalitatea, dar tot mai rar. Ca are un nod in gat.

 21. Iunie 8, 2008 la 01:51
  link permanent
  Sebastiano zice ca:

  Nu, mai, am vrut numai sa il pun pe carlos daniel asta intr-o lumina buna :P

 22. Iunie 8, 2008 la 02:20
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi Darius… am stat şi m-am gândit… şi după aia… m-am mai gândit un pic. Dacă acel domn Ibrahim undescore ro de fapt a avut un moment de ezitare nu pentru că nu ar fi vrut să renunţe la jumătatea lui cea bună ci, dimpotrivă, pentru că nu a vrut să nenorocească un virtual necunoscut?
  S-au mai văzut cazuri din astea altruiste, acum ceva timp şi, uite aşa, au apărut mucenicii.

  Eu sunt absolut uimit că cei care stau pe lângă tine nu pot spune câteva lucruri bune… Îţi spune măndelul, fratele tău roz:
  - Prima calitate este sinusoida… Nimeni nu se aşteaptă la ceva anume de la tine, eşti precum vumetrele pe muzică tehno, când jos, când sus… niciodată constant. Aceasta este o calitate colosală, pentru că plictisul este principala cauză a ruperii unei relaţii. Expansiv şi persuasiv în hotărâri, determinat de a duce totul la capăt, acestea legate de spontaneitate fac din tine un bărbat-copil lângă care te distrezi. Într-un cuvânt, cool.
  - A doua calitate este aceea de artist. Sunt unii oameni care au un har, acela de a amplifica virgulele până la nivel de roman, fără a lăsa impresia ca fac mare lucru. Dacă mai îţi aminteşti în Shrek cu ceapa… multe “leiere”. Din păcate, calitatea de a simţi mai profund decât ceilalţi se întoarce, de cele mai multe ori, împotriva ta, pentru că artistul, chiar şi atunci când este apreciat, nu este întotdeauna înţeles pe deplin şi de aici se naşte frustrarea.
  - A treia calitate este că eşti inovator, faci multe lucruri la care nu s-a gândit nimeni, nu pentru că ar fi grele ci pentru că sunt la îndemână. Cum ar fi chestia aia de scris pe maşini prin spălare. Sunt soluţii spontane şi ludice, nu căutate, nu formatate în înţelegeri. Uneori prosteşti, uneori nebuneşti, ele capătă valoare şi scop în momentul în care sunt înregistrate, sunt grupate, sunt comentate.
  - Simţul umorului… poate ar fi trebuit să trec drept prima calitate. Râsul este cel mai bun prieten. Şi mai plăcut este că nu vorbim de umorul grosolan care jigneşte iremediabil ci de umorul fin, pe care nu te poţi supără, chiar dacă asta înseamnă, acel “prietena ta acum la mine fugeeee.”
  - Şi ultima pe ziua de astăzi, construcţia echilibrată la nevoie, acel ceva care te face să cazi în picioare din orice situaţie.

  La începutul filmului este o fată cu ochelari, parcă Miha… Am rămas surprins când am văzut-o, mi s-a părut că o cunosc de o sută de ani, dar nu am mai vorbit un timp şi o revăd în arhiva mea de filme. Cred că de aşa ceva ai nevoie, ea este o fată bună pentru tine, aici ar trebuie să cauţi. Nu ştiu eu ce şi cum, dar sfatul meu este să nu o scapi din ochi. Mă rog, dacă este deja “luată” de cineva, am văzut că ai brevetat un sistem de rezolvare a situaţiilor de acest gen.

  Probabil că acea fată din poză care seamănă un pic cu Monica lui da Vinci, este încă copil, o dă de gol cureaua desfăcută de la rucsac.

 23. Iunie 8, 2008 la 10:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  :D Pe la început, pe acolo, nu te-ai gândit încă destul: ibrahim_rom este eu, că eu ceream domniţa.

  În rest, mulţămiesc de feed-back-ul ce n-au reuşit măgarii să-l încropească. Şi aşaaa-i că Miha exte pentru mine? Mă refuză cu consecvenţă cotidiană, nămernica.

 24. Iunie 8, 2008 la 12:18
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Mai Darius, am stat si m-am gindit, dupa aia am mai citit si iar m-am gindit si gindit si gindit…
  Si iata ce concluzii (preliminare) am tras eu, numai pe baza de cunostinte efemere luate de pe net:
  1. Iti place zacusca. Dar asta nu mi-ai spus-o decit mie mai demult, ceilalti nu stiu.
  2. Esti prieten cu Victor. Cum dracu` ai reusit mah ?
  3. Esti cel mai îţâş dintre îţâşi. Cre` ca mama ta a vrut o fata si daca ii ieşea pasienţa azi erai îţâşă.
  OFFTOPIC (doar putintel):
  4. Nea` giconet trebuia sa se faca profesor de psihologie nu bibliotecar.

 25. Iunie 8, 2008 la 12:21
  link permanent
  Marian S zice ca:

  PS: sper ca te duce mintea la lucruri bune nu la alea rele: notiunea de mai sus este cu definitia data de tine, NU cu aia data de mine !!! (îţâşă mey, de aia ziceam).

 26. Iunie 8, 2008 la 12:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Draghe, zacusca-i lait-motiv pre Interjeg.

 27. Iunie 8, 2008 la 13:36
  link permanent
  Ana zice ca:

  băi Darius, ti-as ura bafta in viitoarele preocupari malefice, dar n-am nici o indoiala ca iti iese distractia

  semnat,
  fan vechi.

 28. Iunie 8, 2008 la 14:47
  link permanent
  kellone zice ca:

  mai micutule, cam cate au iesit pana la urma? Ai destule? Ma gandesc ca acum ar trebui sa te interesezi si de alea rele despre tine. Parca sunt mai bune alea decat cele bune. Ma intelegi? Cum ar fi ca ai o gura care turuie intr-una si nu poate tine in ea nimica, ceea te intoarce cu inauntru in afara in fata oricui si te trezesti ca esti al dracu’ de sincer. De exemplu. Nu de alta, dar mi se par cam subtiri calitatile tale si cred cu tarie ca de fapt nemernicia ta e marea ta caliatate. Jeg ce esti!

 29. Iunie 8, 2008 la 14:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Fleanca.

 30. Iunie 8, 2008 la 15:21
  link permanent
  A din Deal zice ca:

  Darius, iti tin pumnii! Presimt ca o sa ajungi acolo unde nici un alt om nu a mai ajuns! Ma refer la fata, bineinteles! /:)

 31. Iunie 8, 2008 la 15:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Aia vreau şi io să subliniez, că nu crez c-a simpţit vreodată mână tandră de bărbat. Motiv pentru care eu sunt un fel de salvare, finalul fericit al unei perioade întunecate.

 32. Iunie 8, 2008 la 16:11
  link permanent
  A din Deal zice ca:

  Iegzact asta am spus si io! Da cu alte cuvinte…Si in plus, stiu cu totii ca sta cu el din obisnuita….

 33. Iunie 8, 2008 la 16:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, ştiu că aia ai zis, da’ vroiam să scot în evidenţă, cum vreau şi acuma.

 34. Iunie 8, 2008 la 17:41
  link permanent

  De obicei, finalurile carpite in criza de timp sunt geniale. Vorbesc de ale mele …

 35. Iunie 8, 2008 la 19:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, evident că m-am prins de primul sfert de secundă de clinciul cu messengerul, dar nu era să desfac poanta foarte frumos închegată. Altfel băgam din top versul acela din Termopanele lui Chilian cu mâna prea aproape. :)

  Marian S, mulţam de compliment. De fapt nu sunt nici bibliotecar, nu sunt nimic, dar aceasta este altă poveste.

  Era să uit Darius.
  Miha este o conştiinţă a simbolurilor, este preocupată de subtil, îi place manifestarea liberă, lipsită de constrângere, preferă o carte bună decât o sticlă de bere… probabil că nu te percepe ca fiind sincer. Primul pas este să-i araţi că o simţi aproape. Apoi există programul în trei paşi (nu poţi să sari direct la program, nu funcţionează). Încearcă deci pentru început cu un trandafir alb aburit (e musai aburit) şi cu coadă lungă. Ai grijă să rupi ţepii. Pasul doi, un castron de îngheţată: vanilie, cacao şi sirop de ciocolată într-un loc neaşteptat, undeva mai izolat în parc sau la serviciu când toată lumea a plecat… mai am eu nişte idei, dar nu vreau să le banalizez făcându-le publice. Vezi că vasul să fie din acela de tablă, ca la cofetărie, şi neapărat îngheţat. Este foarte important. Pasul trei este un film de artă uşor emoţionat şi clasic, cum ar fi Vokzal dlya dvoikh (1982) adică Gară pentru doi. E subtil şi cu final fericit, iar Nikita Mikhalkov, Oleg Basilashvili şi Lyudmila Gurchenko sunt extraordinari. Poate şi un The Wall ar putea funcţiona. Acum sper să nu citească şi ea aici :) Dacă citeşte, improvizează pe aceiaşi temă. Atenţie la trandafir, dacă este de altă culoare decât alb, schimbi mesajul radical…

 36. Iunie 8, 2008 la 21:53
  link permanent
  toader zice ca:

  da. si eu sunt de acord ca miha este viitoarea lui sotie care are sa ii toarne trei plozi. cate trei pentru fiecare calitate. aceea ca e pufos.
  e pufos cu adevarat.

 37. Iunie 8, 2008 la 22:27
  link permanent
  Darius zice ca:

  A, bun, sunt salvat. Acum pot face si eu “o treaba”, sa-i zic asa.

 38. Iunie 8, 2008 la 23:03
  link permanent
  toader zice ca:

  oricum. tu trebuie sa retii esentialul. mihaela e jumatatea ta. si tu esti sfertul ei pufos.

 39. Iunie 8, 2008 la 23:50
  link permanent
  Oana zice ca:

  Ciudate gusturi ai si tu :D

 40. Iunie 9, 2008 la 08:39
  link permanent

  Este mult mai simplu sa iei gagica altuia decat sa cuceresti una libera pentru ca prima s-a lamurit deja ca printul pe cal alb este de fapt grajdarul, pe cand cea de-a doua inca este disperata dupa tipul cu sange albastru de care este satula prima …
  Suna complicat, dar este simplu !
  Just do it !

 41. Iunie 9, 2008 la 09:27
  link permanent
  sorin zice ca:

  A ajuns la moda sa facem autostopul? Si eu spun sa nu-ti bati capul cu astfel de cazuri. Cauta una potrivita pentru tine

 42. Iunie 9, 2008 la 09:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ ce-are, dragă, autostopu’? Autostopistele sunte de felurite caractere… Ai de unde alege. :) Am. Eu. Pardon. Că pă mine mă vrea fetele, da? :P

 43. Iunie 9, 2008 la 09:49
  link permanent
  sorin zice ca:

  Felicitari si nu am nimic cu autostoapele:). Totusi nu s-a apucat nimeni sa posteze satfel de evenimente pana n-ai postat tu si asta ma face sa ma gandesc ca ori s-au luat dupa tine, ori asa au vrut si ei sa faca

 44. Iunie 9, 2008 la 10:12
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Eu sunt singurul care a vazut ca respectiva are fata? Pe link-ul catre blogul nefericitului viitor celibatar. Si daca nu-ti iese planul malefic (desigur prin absurd. poate daca domnisoara este poponara), lasa ca mai are balta peste. Succes si sa faceti o gramada de copii dolofanii cu chef de duca prin tari straine…

 45. Iunie 9, 2008 la 10:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sorin – aleg varianta că se iau după mine. :)

  Krakilla – nu ştie lumea aştea să dea clice pe lince, se-nvârt din colţ în colţ pe Jeg, ca screen-saveru’ ăla de la Windows. :)

 46. Iunie 9, 2008 la 10:45
  link permanent
  toader zice ca:

  sa speram ca il accepta miha. fiindca altfel nu prea are sanse la nic’ asta mic. nu intelege sireacu’ de ce i se da cu flit din buric. si ar fi pacat sa ramana singurel fara sa aiba si el putirinta de a invata diverse.

 47. Iunie 9, 2008 la 14:40
  link permanent
  mea zice ca:

  pufi! n-ai abordat din directia buna problemuta ta (ca n-ai nici o problema de fapt, numa’-ti cauti motive sa ne radem cu tine, si sa ne-ntristam de penibili – ua! ca nu te mai saturi :-) ). nu calitatile, nu lucruri bune! sa zica lucrurile rele, defectele. ca daca-s minore si insignifiante, vin fetele….ualelelu. ca de restu…. au fetele acea convingere nestramutata ca modeleaza ele, te schimba.
  eu zic ca esti idealul. usor de abordat, usor de agatat, usor de folosit, si usor de parasit. usor de reluat acest ciclu ori de cite ori se simte nevoia. nime’ nu se supara. numa’ satisfactii de ambele parti. fetele din ziua de azi! numa’ la socluri le sta capu’.

 48. Iunie 9, 2008 la 14:42
  link permanent
  mea zice ca:

  ori era sa ne-ntristam cu tine si sa radem de penibili? cu tine nu-s sigura niciodata.

 49. Iunie 9, 2008 la 15:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a mai zis că că defectele mele mi-s cele mai favorabile calităţi…

 50. Iunie 9, 2008 la 16:35
  link permanent
  toader zice ca:

  care defecte?

 51. Iunie 9, 2008 la 16:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Calităţile, zic. :) Defectuoase.

 52. Iunie 9, 2008 la 20:46
  link permanent
  toader zice ca:

  care calitati?

 53. Iunie 9, 2008 la 20:51
  link permanent
  muia matii zice ca:

  ma de ic and imi sugeai tu mie pula, bagamias puala in toti mortii matii si in morti itai fututii gura matii ca daca vreau arunc cu banii in tine si o sa scrii tot blogu pupanduma pe mine in cur, o sami faci blog mie, pisamas pe fata ta de muist jego, te puna dracu sa mai calci prin bucuresti ca te omor ai inteles?

 54. Iunie 9, 2008 la 21:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da.

 55. Iunie 9, 2008 la 22:32
  link permanent
  toader zice ca:

  cetateanul muia va avea drept de vot intr-o zi.

 56. Iunie 10, 2008 la 07:14
  link permanent
  Monica zice ca:

  Darius, intreb, nu dau cu parul…cand eram eu pe o autostrada m-am gandit ca asa femeile vor ajunge sa te minta ca sunt deja luate, ca sa devina tentante in ochisorii-ti. No, deci cum?

 57. Iunie 10, 2008 la 09:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Femeilor! Nu luaţi această cale greşită. Darius vă iubeşte pe toatele. Pentru că şi voi îl iubiţi pe tot.

 58. Iunie 10, 2008 la 10:43
  link permanent
  evergreen zice ca:

  Jeguleeeee … poate ti-o frige Oros una de n-ai sa mai vezi nici europa, nici vitrina. cauta si tu una single :) ) hai ca esti culmea, dar fain! hai bafta!

 59. Iunie 10, 2008 la 10:49
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Am si eu o intrebare: baiatul cu muia il injura? Mi-am facut creierii muci incercand sa descifrez ce a scris! Daca se poate o traducere. Daca nu, macar un rezumat. Multumesc anticipat.

 60. Iunie 10, 2008 la 11:04
  link permanent
  toader zice ca:

  traducerea textului domnului muia, domn care, fara indoiala, are o afectiune indefinita fata de darius groza:

  “stimate darius, si cand tu faceai dragoste cu mine as fi dorit sa fac sex cu decedatii din partea materna si aveam ganduri perverse cu ascendenta ta. daca vreau, pot azvarli cu multe bancnote in tine, si chiar si cu monezi. atunci vei scrie in blogul tau si ai sa imi saruti fesele. o sa imi faci blog in timp ce eu voi mictiona pe fruntea ta cea prea putin dalba. daca tizul lui pitzi te va ruga sa treci prin bucuresti voi reusi cu bucurie sa realizez suprema perversiune, sufocarea ta.”

  dupa cum vezi, acest domn muia e marchizul de sade reincarnat.

 61. Iunie 10, 2008 la 11:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu cre’că-i rudă cu Muia de la PSD, că, totuşi, se bagă Năstase. :) Cre’că e o Muia “Mătii” anonimă, sărind din blog în blog, fără o orientare sexuală bine definită…

  Deci, vorba lu’ Toader, un fel fe “Ja yo! Ja yo!” porno.

 62. Iunie 10, 2008 la 11:41
  link permanent
  toader zice ca:

  hai, baga articol nou. nu te gandi ca esti mai rapid ca airbusu’. vom incerca sa ne adaptam acestui ritm infernal.

 63. Iunie 10, 2008 la 12:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Prostea. :P Mai imediat.

 64. Iunie 10, 2008 la 12:35
  link permanent
  Rox zice ca:

  Hai, măi, Darius, ce naiba… mă întorc şi eu după cinci zile acasă şi văd că nu ai scris nimic. Păi e frumos? Lasă gagicile altora şi începi de distrează blog-readerii. Ehh… sau măcar mai fă o excursie prin China, ceva. Lasă prietenele altora, că sunt deja ale altora şi dacă le convingi să devină ale-tele e clar că nu poţi avea încredere că n-or să devină ale altor dariuşi ca tine, nu?

 65. Iunie 10, 2008 la 12:42
  link permanent
  toader zice ca:

  asa mic si neghiob cum e sigur nu mai gasesti. deci nu e nici un pericol. va ramane cu ele pe cap.

 66. Iunie 10, 2008 la 12:51
  link permanent
  Rox zice ca:

  doar să aibă capul destul de mare, căci nu cred că le-ar răbda, mai multe, decât dacă ar fi mute. (nah că făcui şi rime)

 67. Iunie 10, 2008 la 12:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Platformă. Şi nu există alţi Dariuşi. Dar, prin absurd, dacă e să devină ale mele, odată ce au devenit, nu mai exte relevant dacă devin sau re-devin şi alte altora. Eu ofer înapoi societăţii. DAR ÎNAINTE!…

  Bun.

 68. Iunie 10, 2008 la 12:59
  link permanent
  Rox zice ca:

  pei trebe să existe rulaj, şi când zic dariuşi, căci scrisăi fără literă mare, mă refeream aşa.. la rebeli, originali, trăsniţi (na că am zis io 3 lucruri bune despre tine). Dar însuşi faptul că am adjectivat numele tău ar trebui să te mulţumească, pentru că devii un brand, aşa cum nu mai spunem “faceţi-mi şi mie o copie”, ci “faceţi-mi şi mie un xerox”

 69. Iunie 10, 2008 la 13:03
  link permanent
  krakilla zice ca:

  multumesc din nou! acum, ca am vazut traducerea, am realizat ca nu puteam intelege nici in o suta de ani creatia respectivului. noi, oamenii normali nu vom putea intelege niciodata geniul… da’ macar putem banui talentul si potentialulu viitorului luceafar. intr-o zi, visez sa fiu macar jumatate din ce este el azi… da nu mai am cum, ca mie nu-mi plac manelele. nici macar emo nu mai am sanse sa ajung, ca mi-e frica sa ma hasurez. unii au totul si altii stiu doar sa scrie!

 70. Iunie 10, 2008 la 13:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Rox – fetele ies la dariusat, echivalentu’ feminin sensibil şi nobil a ieşitului la agăţat bărbătesc, care vor numa’ sex. Voi vreţi şi un blog popular, o discuţie interesantă, o activitate comună distractivă.

 71. Iunie 10, 2008 la 13:16
  link permanent
  toader zice ca:

  aha, deci dariusat e un agatat al gagicilor care nu vor sex. stiam eu ca esti neghiob.

 72. Iunie 10, 2008 la 13:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Care vor all-inclusive, bă, că nu ştii ce-i ăla turismu’.

 73. Iunie 10, 2008 la 13:35
  link permanent
  toader zice ca:

  si le mai si platesti pe deasupra. ufff.

 74. Iunie 10, 2008 la 14:05
  link permanent
  Gomba zice ca:

  Lenesule. Numa’ gurai de tine.

 75. Iunie 10, 2008 la 14:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gura îi i. Gura-i.

 76. Iunie 10, 2008 la 14:19
  link permanent
  Rox zice ca:

  păi poate era de la guturai -> gurai. Guturai de la gât, gurai de la gură.

 77. Iunie 10, 2008 la 15:36
  link permanent
  zebra zice ca:

  io te-as invita la o prajitura, sincer

 78. Iunie 10, 2008 la 16:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sincer sau sinceră?… :) Eu aş accepta, pe ochii lui Pamfil. Mă rog… ochiul.

 79. Iunie 10, 2008 la 16:47
  link permanent
  zebra zice ca:

  jeleu, diplomat?
  amandina, savarina?
  negresa???

  zi sincer

 80. Iunie 10, 2008 la 17:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Negresăăă… Mmm!

 81. Iunie 10, 2008 la 17:44
  link permanent
  zebra zice ca:

  mbai, lasa politically correctness-ul, zau

 82. Iunie 10, 2008 la 18:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E prăjitura mea preferată din copilărie.

 83. Iunie 10, 2008 la 19:32
  link permanent
  Andrei zice ca:

  [...] riscurile de a lucra in aceeasi agentie cu Darius Groza este ca nu stii cand ajungi in vreun film. Ma gasiti pe la minutul 9.12 (daca aveti rabdare)[...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)