jeg.ro: turul ţării – Bvruuu! + BONUS: Jdufff!

sari la comentarii

[Călătoria pe Twitter.]

[Citeşte primu' articol acilişea.]

BONUS: Jdufff!

[pentru cui i se vede-n poze pe Trilu, puteţi încerca YouTube]

Am pornit de la Braşov cu mare avânt şi stârnire, spre Bacău, cu tăte îndesate în remorcuţă cu o măiestrie cum nu le-am mai îndesat de când am plecat. Am trecut pe la Baumax şi ne-am procurat nişte cheşti anti-ploaie într-una, cu tăt cu pantaloni, plus o prelăţoacă pentru micuţa remorcă.

Am ieşit pe-un drum drept, plat precum oglinda. Am făcut f’o 15 kilometri… până când s-a dat ruloţica peste cap, cu tăt cu mine şi biclă. Se rupsese roata din ax.

Lucrurile înăuntru sunt bine, nu vă faceţi griji, staţi jos. Fermoaru’ la ghiozdanu’ laptopului meu e şi el rupt, de cad tastele pe lângă. Puteţi începe să-mi trimiteţi pe card bani pentru un rucsac nou. Altfel!

Bogdan Colceriu a venit cu maşina după noi şi ne-a basculat, cu lucrurile mai valoare. Duminică ne-am întors la locul accidentului, să recuperăm remorca abandonată într-un şanţ dosit lângă calea ferată şi bicicletele din satul Herman. Azi şi mâine încercăm reparaţii, tre’ făcut un ax nou, pesemne la strung, deci din banii ce nu sunteţi în stare să-i colectaţi, de rucsac, probabil vor mai fi cheltuieli p-acolo, pe la ateliere.

Ca norocul, ieri n-am mai apucat să mergem la Râşnov, unde au început să cadă casele printre şi peste oameni. De asemenea, de această dată datorită ruperii trailerului, n-am ajuns nici la Comăneşti, unde ne-a chemat o cetitoare la birt, exact în intervalul orar în care ceva dubioşi îl înjunghiau pe fostul sportiv Băcăuan.

[la fel, dacă mere-n poze, alternativă YouTube]

Am stat, aşadar, f’o trei zile la Sibiu, fiindcă ne-am puturoşit şi pentru că nu ne grăbim nicăieri. Nici nu poţi, chiar să-ncerci, să te grăbeşti nicăieri. Cel mult te grăbeşti undeva. Insă noi n-avem unde.

dariusflohq

[da, cel lăbărţat este de la Noumax; nu, nu cel pe care l-am clătit, şuuuşt Tudor, uşurel, ăla nici nu iese din casă]

Am mers zilnic din comuna sibiană Cisnădie, la oraş, să ne îmbuibăm pe banii lui Flaviu, care şi-a luat şi el o bicicletă din plastic de China, ca să-şi pedaleze şuncile după noi. Sunt unii oameni, dragi cititori, care nu îşi mai iau televizor pentru că venim. Nu ştiu, zic! Şi am făcut toate traseele, în special ăla prin pădure, fără stopuri, pe deal în jos, pe potop. 10 kilometri. Slalom printre câni. Cu laptopu’ la spinare, acum mai curat, acum mai delicat.

wetflo657

Am pornit din Sibiu joi, iar pe drum ne-a depăşit coloana lui Băsel, care ulterior am aflat de la omul în stat, Hudrea, c-ar fi, de fapt, nu Băselul. Deci cine? Ăla mai măruntul. Cert este că, mergând cu un milion de kilometri pe oră, printre tirurile care se fereau ca potârnichile de alai, n-a oprit să mă salute, cum s-ar fi cuvenit şi să-ncerce să vorbească cu Flo pe germană, atâta cât o fi reuşind, ca apoi să ne lase să lingem ceva ambalaj, să ne ţie pe drum, că sigur îi pusese Ăl Mai Marele ceva acadele cu el.

Dar de ce să devenim politici într-această epopee ce se vrea una a naturii, a anduranţei umane în cele mai aprige condiţiuni, a sorbitului de pălincă cu tăte şatrele de pe drum şi aşteptatul să ne poarte lumea degeaba peste tot? De pildă, la Flaviu am mâncat de la KFC (atenţie, spun de la KFC!), de două ori (atenţie, spun de două ori!) până i s-a făcut lui rău.

Bun. Am trecut pe lângâ satul Veştem, iar la sugestia tuturor lumii, am oprit în parcarea de TIR-uri, să aburcăm în vreo remorcă pe deal în sus, că n-aveam ambiţia să ne biciuim 150 de kilometri către Braşov, cu cârca în spate. Mare greşeală: drumul s-a dovedit a fi doar 116 kilometri, cu amibilii maghiari din Covasna Gabor Lehel, Bajko Gyula, Gecse Barna şi Baluga Istvan, pe nişte pante care puteau fi cu uşurinţă parcurse într-o zi şi jumătate.

Şi-am ajuns să realizez că fetele sunt cam ca TIR-urile de la Sibiu la Braşov. Unele nici nu se opresc, trec pe lângă tine fără să-ţi acorde o geană. Unele opresc, dar sunt pline. Iar unele te aşteaptă cu prelata desfăcută, numa’ bine să te urci în ele. Iar la sfârşit îţi dai seama că puteai să pedalezi şi singur. Asta-i o metaforă cu masturbare, pentru cine are dificultăţi să o pătrundă.

flodariuslista

La Braşov ne-a întâmpinat Bogdan Colceriu, la care trebuia să durmim. Însă am realizat ulterior că dormeam de-a dreptul la mama sa soacră, prin alianţă cu iubita lui, posesoarea şi ocumpanta imobilului. Deci nu era nicidecum meritul măgariului. În sfârşit, e drept că ne-a cinstit cu beri, deşi nu mai era cazul pentru jumătate dintre noi, considerând că Flo se obişnuise cu sticla de pălincă în buzunarul de la chept. Iar Flo rezistă la băutură cam cum rezist eu la minore.

Apropo de minore, Ramona (tot o confund cu soră-sa, deci poate e Roxana; sau poate nu e nicicum) ne-a aşteptat şi dânsa la Braşov, cu o grămadă de conserve, patru ciocolate mari şi late şi dragoste. Pentru Pamfil.

dariustelefon

Dat fiindcă că tura spre Braşov de la Sibiu a fost un noroc atât de simplist, am decis să luăm totuşi calea Bacău, apoi către mare şi abia ulterior Bucureşti, considerând că domni şi domnişoare ne-au declarat că ne aşteaptă pe această rută. Şi ce altceva să facem decât să profităm? De aceste ocazii.

Însă mai stăm o zi, două şi la Braşov, pentru că ceva băiat ne-a racolat pe stradă şi ne-a chemat la petrecerea lui de burlaci, cu ocazia zilei de vineri, în ceva pădure. Sună destul de apropiat cu scenariul unui film porno nereuşit, aşa că am acceptat cu condescendenţă. Nu se mai ţine, evident că s-a plouat şi e varză totul în giur.

Ne-am obişnuit cu mai toate dificultăţile turului. Câteodată, dacă apucăm să facem duş, începem să mă simţim puţind, după ce-am făcut duşul. Şi aproape că realizăm că mai mult ca sigur îşi dau şi ceilalţi seama de aceste aspect, dar nu tocmai, dar cel mai probabil că ne bănuie pe noi primii. Încerc să mă aşez cu mintea în concepţia că alţii fac duş regulat, deci nu-s şanse să fie vreo confuzie. E clar de la noi. Soluţia pe care am găsit este să nu mai simţim nevoia să facem duş. Şi nu ne e greu. Altora le este. Dar ei fac. Câteodată renunţăm total la idee.

Mnu. Glumesc. Nu puţim neapărat. Ne-am eliberat de toxine, se cheamă. De asemenea turul ăsta m-a convins să-mi iau maşină. Pe Flo l-a convins să-şi ia bicicletă.

dariusheadquarters

Dar, apropo de maşină: ieri, amicul Rareş de la Tetatet, pe care l-am cunoscut pe-o terasă, s-a gândit “să ne ducă să vedem de pe Belvedere oraşiul”; aşa că ne-a hâţânit cu Suzuki-ul său Samurai pe toate offroadele din giurul Braşovului, precum şi pe străduţele din cartierul Schei, unde încăpea autoturismul cam cu oglinzile ciulite, cu cât a putut el apăsa pedala, de ne-au ieşit din cap coborâre în viteză, pe orice. Nici nu ţin minte în care parte m-am uitat fugitiv la oraşul luminat, că preferam să nu văd pe geam afară.

Ulterior am scoborât iară în satul urban, unde am cunoscut nişte motorişti, cu care m-am dat, mai să m-omoare, până ne împrăştiat poliţia. Le-am cunoscut pe don’şoarele Corina şi Andreea, în sensul giratoriu. Nu, doar se dădeau cu un skate. Altfel nişte fetiţe de caracter. Ne-am întors la Bogdan Colceriu doar ca să-mi iau ceva căcaturile, apoi am plecat la ele. Ne-au dat brownies cu nu-ştiu-ce buruieni ce le-or găsit ele prin curte, de or lămurit singure c-ar fi marijuana în stare pură. Am dormit întors. Flo s-a retras cu una dintre ele în grădină, în sacul meu de dormit, ca să povestească.

Flo şi pălinca îmi aduc aminte de taică-miu, îndeobşte mirosul a atunci când vine la noi şi se simte c-a dat iama-n rezerva noastră pentru musafiri. Flo zice că eu singur îi aduc aminte de mă-sa. Că de ce-ncerc să-l fac să încerce să nu moară, dacă e posibil, cu capul crepat la orice pas. În orice caz, îl ţiu tranchilizat destul de bine cu pălinca mai sus amintită. Cu toate că în aceste cazuri, îl prinde dorinţa arzătoare să urce bicicletele cu tot cu remorcă pe scările blocurilor în sus. Să fie în siguranţă.


72 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 10, 2009 la 22:15
  link permanent
  Xela zice ca:

  Zero comentarii. Cu tot cu acesta.

 2. Iulie 10, 2009 la 22:18
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Asa…nu zi nimic de mine:P

 3. Iulie 10, 2009 la 22:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am uitat. Deci: Bogdan. Da’ ai scris şi tu în articolu’ trecut. Stai că scobor cu aparatu foto mintenaş.

 4. Iulie 10, 2009 la 22:44
  link permanent
  Ralul zice ca:

  pfai ce patura slash sac de dormit de gay e acolo pe pat….

 5. Iulie 10, 2009 la 22:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Sacul NU e al nostru. E al NU nostru. NU al nostru e. E al lui Flaviu.

 6. Iulie 10, 2009 la 23:09
  link permanent
  Flavie zice ca:

  gay, huh? :) )))))

 7. Iulie 10, 2009 la 23:26
  link permanent
  Minxieee zice ca:

  Drum bun in continuare, stimabile! :)

 8. Iulie 10, 2009 la 23:56
  link permanent
  Ioana zice ca:

  V-am vazut pe drumul dintre Sibiu si Brasov!
  Am trecut pe langa voi! :)

 9. Iulie 10, 2009 la 23:57
  link permanent
  bimus zice ca:

  esti printre singurii care face videolog .. felicitari
  voi mancati ceva? .. ca vad numai bere.. palinca.. si altele :)
  drum bun!

 10. Iulie 10, 2009 la 23:59
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Foarte tare editat filmuletu. Nimic nu se compara cu o baie rece intr-un rau, dis de dimineata(cel putin cred ca era dimineata).

 11. Iulie 11, 2009 la 00:14
  link permanent
  toader zice ca:

  oare cum ai fi aratat cu remorca pe esplanada de la defense ?

 12. Iulie 11, 2009 la 00:40
  link permanent
  Radu zice ca:

  Cand am vazut ca ati facut baie in rau m-a luat cu friguri…apoi, apa aia nu era ca gheata? drum bun in continuare!

 13. Iulie 11, 2009 la 07:26
  link permanent

  In sfarsit cu triciclu prin tara! Sa mananci bine pe la casele oamenilor, doar ii moca amu :)
  Salutari de departe!

  PS.Cand te intorci in cluj city?

 14. Iulie 11, 2009 la 09:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Prin august, bănui.

 15. Iulie 11, 2009 la 11:22
  link permanent
  Bancheru zice ca:

  Io zic griji la Bucale, ar fi bine sa ocolesti capitala daca nu vrei sa ajungi acasa in septembrie. :) in rest, numa’ de bine.

  Si cum de nu v-ati intalnit cu niciun copoi pe drum?

 16. Iulie 11, 2009 la 12:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Or trecut pe lângă, or claxonat un pic, da’ n-or întors să ne ia pă sus. La Braşov ne-or luat doar pe stradă, la verificat. Altfel, nimica.

  Mergem spre Bacău-Tulcea-litoral înainte. Şi abia pe săptămula viitoare la Bukkake.

 17. Iulie 11, 2009 la 12:46
  link permanent
  tanti egoista zice ca:

  hey, sunt una care n are treaba si si a tras blog sa si dea si dumneavoastra, coaele, cu parerea despre ce inseamna egoismul. eu sunt egoista si… puii mei… o fi bine, o fi rau. as zice bine so far. nu vreau sa leg prietenii virtuale. ma plictisesc numai. si vreau sa ne distram si noi. nu sa filosofam si sa gandim in profunzime…balarii din astea…hai! va astept cu drag! si egoism!

 18. Iulie 11, 2009 la 13:14
  link permanent
  radu biciclistu' zice ca:

  Darius dragule, de foarte departe cel mai tare film din cate am vazut pana acum pe la matale – Bravo! In alta ordine de iudeiuri, ori ai aparatul foto decalibrat/dereglat (sau orice alt cuvant cu de..) ori trebuie sa mananci mai mult, te vad cam slab. Sau te-a solicitat pedalatul pe Gangsta? Bucurie si elan! Te astept la Bucuresti.

 19. Iulie 11, 2009 la 20:02
  link permanent

  dragilor (stati asa ca suflai in scrumiera si n-am loc de scrum sa ajung la taste…) asa… deci, voi cam faceti diferenta dintre “a zice” si “a face”.
  zic si eu…
  daca ramaneti in pana de palinca la buzunare, va rezolv eu cu una de maramures…zice tata ca e buna.
  zice si el…

 20. Iulie 11, 2009 la 22:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-ar rupt roata la remorcă. Ziuă de reparaţii. Punem şi film.

  Ego – Ne-aştepţi cu egoism unde? Sau nu spui, de egoistă ce eşti?

  Enesce, draghe – noi avem o-nţelegere să ne trimită tati pe curieri, dacă nu mai avem. Da’ am făcut un noi Consiliu, care a decis că bine, ne trimiţi tu. Eventual îţi aducem de-a noastră.

 21. Iulie 11, 2009 la 23:57
  link permanent
  Alex zice ca:

  Cisnadie este oras nu comuna, a nu se confunda cu Cisnadioara (care e comuna).

 22. Iulie 11, 2009 la 23:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  E cam comună…

 23. Iulie 12, 2009 la 10:18
  link permanent
  milut zice ca:

  unde veti sta in bacau?

 24. Iulie 12, 2009 la 11:12
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  N-avem neapărat unde sta, pare-mi-se. Ne vedem cu domnu’ ce ne-a dat rulota, că are ceva birtuţ pe-acolo. Da’ nu reţiu dacă a zis că şi durnit. Da’ avem cort, oricum.

  Oferă-te.

 25. Iulie 12, 2009 la 12:22
  link permanent
  milut zice ca:

  imi stau comunistii pe cap. daca n-ar ploua ati avea cateva locuri bune pentru cort.

 26. Iulie 12, 2009 la 12:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ dacă plouă, ce-are? Că plouă pe din-afara dânsului. Şi noi nu merem la “locuri” de cort. Noi creăm locuri de cort!

  Apropo de Radu şi Bogdan – nu era frig în apă, era chiar plăcut…

 27. Iulie 12, 2009 la 13:25
  link permanent
  Văraru zice ca:

  Mă, de te trăzneşte să treci prin Murăş mai prin târg să trimeţi vorbă, zic.

 28. Iulie 12, 2009 la 13:46
  link permanent
  milut zice ca:

  nu era vb de asta… doar ca e naspa sa stai in cort pe timp de ploaie… daca ma intelegi.

 29. Iulie 12, 2009 la 14:22
  link permanent
  Ela zice ca:

  Milut, te contrazic. Poate fi chiar fain sa dormi in cort pe timp de ploaie :) Chiar si pe furtuna, cod galben, Piatra Craiului :) )

 30. Iulie 12, 2009 la 15:14
  link permanent
  milut zice ca:

  tot cod de-ala. bacau

 31. Iulie 12, 2009 la 15:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ne-am luat nişte cheşti pentru aia, pe mărunţeii ce-i mai aveam. O prelată, ceva pelerine cu pantaloni. Mai tre’ să facem rost de nişte cizme de gumă, să videm ce mai îi pă card. După ce reparăm remorca şi ieu un rucsac nou, că s-a rupt fermoaru’, putem mere şi dacă-i “vremea nebună”, cum zicea pe ProTV. Vedem noi care pă care. Poa’ să fie şi cod să-mă-pupe-ntre-pulă!

 32. Iulie 12, 2009 la 18:21
  link permanent
  milut zice ca:

  pan la urma cand ajungeti in bacau? :D

 33. Iulie 12, 2009 la 19:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Om ajunge oarişcum. Că ce-om face, să ne-ntoarcem?

 34. Iulie 12, 2009 la 19:23
  link permanent
  cami zice ca:

  cred ca asigurarea de viata si-a facut efectul…:)

 35. Iulie 12, 2009 la 19:32
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Camelia, dragoste… asigurarea dă bani lu’ părinţi, când mor. Nu mă păzeşte, ca o pelerină magică… M-aşteptam la logica asta de la Duţ’. :P

 36. Iulie 12, 2009 la 22:01
  link permanent

  tinere,ce doriti de haleala la gl?

 37. Iulie 12, 2009 la 22:07
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  Lasa ca nu-i bai ca n-ai ajuns la Comanesti azi, ca birtu nu se muta!

 38. Iulie 12, 2009 la 22:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hăhăăăi, noi vroiam să filmăm omucidu’ din întâmplare. Pe de altă parte, mai bine nu se petrecea (dacă tăt n-am venit). Da’ poate se ia Flo la harţă cu ceva rude de-ale lui ăia. Pun camera la încărcat.

  Scoage – te las să-mi faci o surpriză plăcută mie, iar alta lui Flo. :P

 39. Iulie 12, 2009 la 22:40
  link permanent
  Alexandra zice ca:

  …..facem recontituirea cu neste amici ce-i am pe la spital.

 40. Iulie 13, 2009 la 00:38
  link permanent
  ccd zice ca:

  te repeti unic.
  http://www.youtube.com/watch?v=qhM482U_aLc

 41. Iulie 13, 2009 la 00:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ din prima melodie, de la ă’lant articol, n-ai remarcat analogia, făcută tot cu excursia în Europa?… Ptai!

 42. Iulie 13, 2009 la 07:54
  link permanent

  Data aceasta v-am ratat dar data viitoare… bere scrie pe voi :)

 43. Iulie 13, 2009 la 09:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, tu unde eşt’? Că ai zis doar c-aştepţi, nu că unde…

 44. Iulie 13, 2009 la 10:29
  link permanent
  dush zice ca:

  Bubu? Chestia aia de comuna langa brasov se cheama hArman nu hErman :D

 45. Iulie 13, 2009 la 12:11
  link permanent
  Flaviu C. zice ca:

  nu se repeta ca dincolo era mai gras. nasol asta cu remorca, dar ce conteaza… mici si bere sa fie. si soare.

 46. Iulie 13, 2009 la 15:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am reparat remorcaaa! Ori azi ori mâine la prima oră, am ţâşnit iar pe şoseleee!

 47. Iulie 13, 2009 la 18:06
  link permanent
  shmeny zice ca:

  nu tineam neaparat sa va vad nud. multumesc ca mi-ati facut ziua si mai innorata!

 48. Iulie 13, 2009 la 18:29
  link permanent
  Andi zice ca:

  Am zis sau am scris să nu treceţi pe-aici, adică prin Sfântu Gheo atât de evidenţiat pe minunăţia de hartă? Ei? Asta înseamnă că o luaţi pe la Reci. E o rezervaţie faină pe-acolo, cu mesteceni. Pentru necunoscători, copaci. Este şi o baltă căreia-i zice lac, numai bună de spălat (fără şampoane şi săpunuri!).

  Cizme de gumă se găsesc destul de noi şi destul de ieftine prin turkalăuri, mai ales pe-aici. Dar nu merită un ocol de douăzeci de kile pentru patru gume de cizmă.

 49. Iulie 13, 2009 la 18:42
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Trubadurilor care isteti, ce bine va sade’.
  Dariusule, poti sa faci palaria marca Groza, e foarte tare.
  Ce viata frumoasa duceti!:) Sunt plina de admiratie.
  Pe catel nu l-ati adoptat? Se facea dulau pana terminati cu turul.
  PS: nice ass! :D

 50. Iulie 13, 2009 la 21:19
  link permanent
  toader zice ca:

  te felicit deci pentru licenta. si pe johanul de te insoteste.

 51. Iulie 14, 2009 la 01:49
  link permanent
  vvritz zice ca:

  Io zic că satu-i Hărman, zău, de dragul adevărului istoric, care altfel se va fi cunoscut eronat. În viitor.

 52. Iulie 14, 2009 la 08:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Gata, dragă, că schimb. Eram cu mâinile pă strung, la reparaţii. Mă rog, pe camera cu care-l filman pe unul fiind cu mâinile pe strung…

 53. Iulie 14, 2009 la 12:24
  link permanent
  Bogdan zice ca:

  Ce bine imi sta cu palaria lui Flo:)

  A fost o vreme aiurea week endul asta, poate a fost un fel de noroc ca s-a stricat remorca

 54. Iulie 14, 2009 la 22:54
  link permanent
  toader zice ca:

  abulic putem zice

 55. Iulie 15, 2009 la 02:40
  link permanent
  V_for_Whatever zice ca:

  Mah, da voi chiar tate cuiele dupe drum le loatz? Nu mai lasatz si la altii sa-si crepe cauciucele?

 56. Iulie 15, 2009 la 08:52
  link permanent
  marius.mar zice ca:

  drumuri line in continuare. o sa vezi tu daca ala cu strungul ti-a facut lucrarea de cati bani i-ai dat!!! :) )) sau o fi facut-o bine ca se astepta sa ii dai mai mult???

 57. Iulie 15, 2009 la 09:29
  link permanent
  Mladin Adrian zice ca:

  v-am vazut cu bicicletele prin brasov, nu sunteti normali :) ))

  si eu vreau bitza deaia :)

  mult spor :)

 58. Iulie 15, 2009 la 20:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci bine. Suntem la Comăneşti! Ca o ocolorie de la Bacău, cu bere. Notată de un fel de urlet războinic, de iară 80-90 km. Săru’-mâna.

 59. Iulie 16, 2009 la 03:27
  link permanent
  bimus zice ca:

  ploaie, vant sau soare.. turu’ tarii’n continuare :)

 60. Iulie 16, 2009 la 09:59
  link permanent
  Cojo zice ca:

  Cred ca te-am vazut aseara de la balcon :)

 61. Iulie 16, 2009 la 11:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Lumea-ncepe cre’că să aibă vedenii. :) Că deja mai mulţi ne reperează-n diverse părţi ale patriei. Poate specifici mai precis balconu’. Cineva ne-a zărit lângă Predeal, când noi eram la către Oituz.

 62. Iulie 16, 2009 la 11:20
  link permanent
  Flavie zice ca:

  da stii ce-o fost la Predeal, nu? stii ce-ai ratat, nu? o conventie a motociclistilor sau asa ceva…

 63. Iulie 16, 2009 la 11:48
  link permanent
  jimerino zice ca:

  care era bine, ca tu esti fix la mijloc intre biker si roller.

 64. Iulie 16, 2009 la 20:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, da’ eram la Braşov atunci. Puteam merge, da’ era ploioc… N-avea rost. Era ruptă rulota. Nu ne-am tăt plimbat.

 65. Iulie 16, 2009 la 23:15
  link permanent
  toader zice ca:

  si eu v-am vazut de la balcon

 66. Iulie 17, 2009 la 10:22
  link permanent
  Flavie zice ca:

  Iubite, cum esti?

 67. Iulie 17, 2009 la 10:43
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Tăcere! Nu suflaţi! Încarcă noul film şi durează veşnicii!

 68. Iulie 21, 2009 la 15:41
  link permanent
  raptorz zice ca:

  cine ie nenea bogdan colceriu? nu cumva un kido care s-a crescut in G8 dan manastur mehedintz si care ierea usa-n usa cu americana scarii, anca sau cam asa ceva? ca mi s-a parut ca-i recunosc oarecumva mecla-n film

 69. August 2, 2009 la 20:24
  link permanent
  kakulya zice ca:

  sint vatman pe tramvai si vam vazut in arad sinteti foarte tari bravo tiinetio tot asa

 70. August 2, 2009 la 20:26
  link permanent
  kakulya zice ca:

  sinteti de premiat pentru bicicletele alea beton

 71. Septembrie 12, 2009 la 21:09
  link permanent
  cobra zice ca:

  voi sunte-ti gay ?

 72. Septembrie 14, 2009 la 09:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu neapărat, dar’ de ce, eş-ti interesat? Că te pot ajuta cu nişte linkuri, cum ar fi Google, de unde poţi începe.

2 trackback-uri

 1. [...] tur al Romaniei. Totul a inceput cu strigatura OIDAAA si a continuat in purul stil al Jegului cu Bvruuu! + BONUS: Jdufff!, Vjjjt!, Caaah si Pleosc. Acu cica e pe undeva pe la Timisoara si Baile Herculane. Asteptam vesti, [...]

 2. de la Jeg Tour pe Octombrie 7, 2010 la 21:35

  [...] Jeg.ro in turul tarii, bvruuum [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)