Îmi tot caut credinţa, dar o găsesc mereu pe-a altora, care – culmea! – nici măcar nu şi-au pierdut-o…

sari la comentarii

literaluidutuUna dintre viitoarele mele victime, despre care vă voi povesti mai jos, Duţu, de factură maghiar, se milogeşte patetic de mine, de câteva săptămâni deja, să apară şi el pe Jeg. I-am promis că-i dedic un semn de punctuaţie, iar el a acceptat, de parcă avea de ales. Apoi, ca să mă lase naibii în pace, am mers mai departe şi i-am spus că-i creez un semn de punctuaţie, special pentru el. Urma să se numească duţ şi să fie utilizat oriunde într-un text, nereprezentând nimic. Dar, având un suflet mare, i-am făurit o întreagă literă; ea este aceasta. Şi n-are denumire, deoarece nu se pronunţă niciodată, în special când este scrisă.

***

Fiindcă eu judec în perspectivă, mi-am pus azi, la serviciu, problema dacă voi deveni vreodată acela din birou care intră chiar înainte de Sărbători – sau de ziua lui – în sediu, cu un semiautomat comandat de pe Internet şi ucide cât de mulţi angajaţi apucă, începând cu Creaţie/DTP şi colegii mai apropiaţi şi terminând pe la departamentele pe care nu le cunoaşte, înainte să ajungă televiziunile la faţa locului, ca să-şi ocupe locuri în faţă şi să cheme, într-un final, poliţia, care să înconjoare clădirea, iar descreieratul să se sinucidă, aruncându-se în aer la secretariat, cu gazul pornit şi toate fătucele adunate speriate pe sub birourile îmbibate în lichid inflamabil pentru grătar, cumpărat la reduceri de sezon, din, amară ironie!, acelaşi supermarket a cărui campanie de promoţii i-a conceput-o.

Nu, nu s-a întâmplat nimic, munca nu e presantă, nu sunt sub ameniţarea vreunui deadline şi lumea nu mi-e împotrivă. Doar plănuiesc şi eu, precum orice om normal, ca să fiu pregătit. E drept că simt că se formează în taină un consiliu care să-mi pregătească mie un iminent nefericit accident, dar de asta nu pot fi sigur, deci mă încearcă doar un gând efemer, nu trebuie să se panicheze Măriuţa cu închisul rapid al registrului fiscal pe luna noiembrie. N-o să fac nimic nechibzuit – tocmai de asta şi pun lucrurile într-o ordine acum, să ştim cum ne mişcăm, odată ce vine ziua cea mare.

Cuget la aceste aspecte deoarece, dacă mă apucă clacajul pe nesimţite, trebuie să fie o anume organizare, nu aşa, haotic, ca ultimul psihopat. Dacă e să se-ntâmple, păi, facem o treabă, că suntem firmă serioasă.

Înainte de toate, trebuie să decid cine este acea persoană pe care o urăsc cel mai mult (cel mai probabil ăla din faţă, de după stâlp), ca s-o las nefiresc să plece pe la jumătatea masacrului, după ce e căcată pe ea de frică. Desigur, pentru a-mi fi ulterior greu de explicat comportamentul, când mă analizează o clarvăzătoare pe OTV şi se face media cu votul publicului compătimitor, în săptămâna post-mergătoare evenimentului.

Apoi, pentru că voi fi o victimă a societăţii… un martir, dacă vreţi, atunci trebuie să dau nişte elemente de încredere în spiritul meu puternic mistuit de remuşcare şi confuzie, care m-au împins la acest act regretabil. Aşa că voi fi corect şi voi cruţa fetele care fac practică – logic, nu? Ele, cel puţin în teorie, nu sunt parte integrantă din grupul care m-a adus la acest strigăt disperat după ajutor şi m-a aruncat cu cruzime şi neînduplecare în acest hău întunecat al disperării.

Dar, ca să echilibrez, imediat după aceasta, voi măcelări fără pic de milă pe ăia doi nou-veniţi de la Client Service. Se ştiu ei. Ceau! Şi nu le va duce nimeni dorul.

Toate acestea vor fi precedate de o săptămână profund activă, de-o productivitate şi eficienţă ieşite din comun, care să-mi asigure acele indispensabile “da’ era un băiat aşa de cuminte şi muncitor“, respectiv “avea toată cariera înfloritoare înainte“.

***

Mi-am descoperit şi noua pasiune politică (în afară de Diana Tuşa de la PNL, mai mult nocturnă, să spunem), PNŢCD-ul, cu care voi face sex electoral fierbinte, din simplul şi mulţumitorul motiv că, deşi este un partid rural, se pare că-s singurii care au Internet în fântână, din moment ce sunt, de asemenea, singurii care răspund cu promptitudine la e-mailuri – dintre 14 partide, în caz că ai avea nevoie de afişele lor electorale pentru orice ţi-ar pofti inimioara. Şi nici măcar nu aveam intenţii mârşave:

PNTCDcatreJeg


70 comentarii

zi si tu ceva
 1. Noiembrie 20, 2007 la 10:08
  link permanent
  diana tusa zice ca:

  bree, se interpreteaza! si nu cred ca iti face bine la imagine. eu sunt aia care umbla cu nu stiu cati , falimenteaza societati, manipuleaza oamenii …tu nu citesti ce scrie pe forumuri?
  P.S.
  dupa campanie ne vedem la cluj sau in bucuresti?

 2. Noiembrie 20, 2007 la 10:34
  link permanent
  Piticu21 zice ca:

  Diana e a mea ! Damn !

 3. Noiembrie 20, 2007 la 11:13
  link permanent
  Mana zice ca:

  Eu zic că tu nu ai făurit o literă (nici macăr un grafem), ci o pictogramă. Şi în vremurile arhaice tot aşa se comunica… Ba chiar se mai comunică şi azi prin diverse culturi non-literale…

 4. Noiembrie 20, 2007 la 11:14
  link permanent
  Adela zice ca:

  “singurii care au Internet în fântână”… Hahahahahaaha, Doamne si fereste. Internetul e pe calcul meu, da?!

 5. Noiembrie 20, 2007 la 12:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Diana, te accept în viaţa mea amoroasă, aşa, cu toate tinichelele de coadă. Şi voi şede demn în faţa ta, protejându-te de intemperii şi alţi “intemperi”, în general.

  Pitice: Sigur că este.

  Măcar: O să-i facem un rulou de ăla sau cum îi zice. De să semneze cu el în ceară şi să-l poarte la gât.

  Bine, şi Adela: Din nefericire, Mihuţ a downloadat Internetul pe o dischetă în clasa a 10-a.

 6. Noiembrie 20, 2007 la 14:21
  link permanent
  diana tusa zice ca:

  @darius & piticu
  exact de ziceam!

  @darius
  multumesc! stiam eu ca pana la urma o sa ma vrwea cineva asa cum sunt ;)

 7. Noiembrie 20, 2007 la 16:35
  link permanent
  sepukku zice ca:

  in sfarsit …ai sa ai si tu ceva satisfactii de pe urma blogului….

 8. Noiembrie 20, 2007 la 16:56
  link permanent
  Paula zice ca:

  O saptamana? La OTV? De la 60 de episoade in sus.

 9. Noiembrie 20, 2007 la 17:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Timpul s-a oprit în loc, Paula tocmai ce-a comentat pe blog. :D

 10. Noiembrie 20, 2007 la 18:51
  link permanent
  adolf zice ca:

  cum sa nu o ierti tu pe prietena ta de la pr … sa nu fie cumva shi ea victima colaterala… asta ce scuza e! traba mai multa aharhie

 11. Noiembrie 20, 2007 la 18:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O ucid cu iubire. De la tăţi din etaj.

 12. Noiembrie 20, 2007 la 19:13
  link permanent
  WhiteWolf zice ca:

  Matali nu esti om , bre… :)
  Mai ales ca, under pressure, scrii de cade calu’ in bariera.
  Delicios mail :) )

 13. Noiembrie 20, 2007 la 19:30
  link permanent

  Man, ai talent, nu gluma! Am recitit si am Fw postul! Face toti banii!
  R.

 14. Noiembrie 20, 2007 la 20:14
  link permanent
  Razvan zice ca:

  Teatrul Bulandra caută trei bloguri româneşti pentru a le transformate în piese scurte de teatru, de 30 de minute, care vor fi prezentate în “Blog the Theatre Festival”, din perioada 21-25 mai 2008, din localitatea austriacă Graz, transmite teatrul.

  Hai sa te vad.

  Baga-te ca iei locul 1 sigur.

  http://www.blogtheatre.net/

 15. Noiembrie 20, 2007 la 20:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Un să mă bag, că doar au scormonitor care caută şi decid bloagele. Să pohtească. :) Că material ieşte, autentic, nici măcar inspirat, că fapte reale de-a dreptu’. :) Am un puternic presentiment că prin vastele descrieri ale familiei este loc de pus în scenă. :)

 16. Noiembrie 20, 2007 la 20:25
  link permanent
  mirmen zice ca:

  să mă anunţe cineva,pe această cale,cînd va să se organizeze şi castingu’ 8->

 17. Noiembrie 20, 2007 la 20:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apropooo, Mirmen. O să jurizez concursu’ lu’ Turcescu, ăla, de studenţi jurnalişti, la categoria blog. Pe lângă Turcescu von Nutz Damm Banii, ghici cine-i preşedintele juriului? Dragul de Raaad. :)

 18. Noiembrie 20, 2007 la 20:56
  link permanent
  mirmen zice ca:

  …şi unde/cînd o să se ţină războiu’ stelelor(în caz de intemperii/cer senin)…şi nici că se putea pedeapsă mai subtilă domnului profesor cu dragoste =))

 19. Noiembrie 20, 2007 la 21:25
  link permanent
  famiglia zice ca:

  bai, grozo, bai !
  nu-s io fanul tau al mai mare, dar postingul tau e de pus in rama . ingenios interesant impecabil.
  a, si daca nu-ti faci rost de pumpgun esti neserios si numai gura-i de tine ! doar pentru cazul ca te chiar apuca amocu , sa-l ai la indemâna si sa spulberi pe ala de dupa stâlp p r i n stâlp ®

  esti un

 20. Noiembrie 21, 2007 la 12:04
  link permanent
  nenea cosmos zice ca:

  Foarte bun momentul sa isi puna Jegu’ problema ca ar participa la blogtheatre&shit. Exceptional. Tocmai a asasinat juma’ de intreprindere. Exemplar. In ritmul asta o sa ajunga acolo si iliescu, cu tot cu minerii, blogul lui minunat si cu cine i l-o fi facut…

 21. Noiembrie 21, 2007 la 12:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hehe. Io nu mi-am pus problema. Mi-o pus-o un nene, mai sus, pe ea, problema. Da’ io am sugerat părţile cu familia oricum. Ei, comedie!

 22. Noiembrie 21, 2007 la 12:57
  link permanent
  nenea cosmos zice ca:

  adica nenea ala a pus problema ca jegu sa isi puna problema

 23. Noiembrie 21, 2007 la 13:21
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ooops,alerta-n unives,ma,jeg,comporta-te si tu odat’ exemplar,in mod exceptional…’tui iliescu si minerii si blogu’ si cin’ i l-o fii facut :P

 24. Noiembrie 21, 2007 la 13:23
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu. A pus o problemă, pur şi simplu, care este a lui şi nu are rezolvare. Decât dacă câştig. Pentru mine nu este o problemă să particip. :D Da’ tre’ să mă selectească ei, prin proprie iniţiativă, cred.

 25. Noiembrie 21, 2007 la 15:43
  link permanent
  mircea zice ca:

  Mdea! Imi imaginez ipostaza pictata de acest preatalentat blogger in care autorul gandurilor sadice ar fi un parlamentar de la PRM – senatorul Vadim cu un automat prin Parlament. Hai, fratele meu trist de la PRM, poate iti vine mintea la cap si faci primul lucru bun pentru Romania. Istorie tataaaaa … !

 26. Noiembrie 21, 2007 la 23:47
  link permanent
  Carina zice ca:

  Frumos titlu…

 27. Noiembrie 22, 2007 la 00:17
  link permanent
  montecristo zice ca:

  ma bucur pt tine. eu nu mint. sau, daca am mintit, am mintit in asa fel incat si eu cred ce am mintit.
  da, de acolo ne stim, adica te stiu, ca u cu siguranta ai uitat, de vreme ce nici nu mai saluti lumea pe strada. ai tot dreptul. nu te critic,…ba da, te critic, dar nu o fac din rautate, inca.. :) cristo out!

 28. Noiembrie 22, 2007 la 00:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Care erai? Mi-e dor de secţie. Pesemne nu contai în piramida administrativă a companiei. Eu eram la împachetat chiloţi.

 29. Noiembrie 22, 2007 la 04:15
  link permanent
  Gramo zice ca:

  Am citit mai sus de razboiul stelelor si din cauza ca-i un blog cu multe jocuri de cuvinte s.a.m.d. mi-a venit in cap “răţoiul stelelor”. N-are nici o legatura cu postul, dar am socotit ca trebuie sa stii.

  @diana tusa & nenea cosmos: aha, pe blogul lui jeg nu va certati! :)

 30. Noiembrie 22, 2007 la 10:23
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @gramo
  pilde şi teatru, ce mai…simbolism pe fiecare centimetru :P

 31. Noiembrie 20, 2008 la 09:17
  link permanent
  eu zice ca:

  http:// [spam, zici?]

 32. Decembrie 18, 2011 la 20:51
  link permanent
  wloijentrb zice ca:

  wfqejkfh, rfhjqthioh , [url=http://www.hzdovgmyrm.com]cupgazgqim[/url], http://www.hkwgktbekl.com rfhjqthioh

 33. Ianuarie 3, 2012 la 20:37
  link permanent

  qfdxckfh, Vardenafil hcl 10mg tab ‘purchase vardenafil at logansport indiana’, NNaQjZl, Free angry birds game, uonjsly, whitesmoke 2011 download, UbVKBKA, free billiard games, zsvDEly, Chess games by anthony norris, pYMiwHr, Lorazepam ativan, yrfuLmu, Stickman sex games, QnQfkZB, Virility EX, vCHnrNV.

 34. Ianuarie 3, 2012 la 20:41
  link permanent

  cdqgckfh, Stopzilla key, sUEoIgu.

 35. Ianuarie 6, 2012 la 11:20
  link permanent

  kamnhkfh, Was brooke white on american idol?, atWudod, Princess party games, LAVhsFO, Buy cheap viagra no prescription, YkfRjei, media widget free download, IcVuOnJ, Tadalafil, NwEUSLj, Deluxe free unique hidden object games, ToBPtZc, bike games online, ESuOSfK, Codeine, ydbzWSS.

 36. Martie 5, 2012 la 23:12
  link permanent
  tqgtzuionn zice ca:

  ohlkmkfh, jpoqrtoqbl

 37. Mai 11, 2012 la 00:25
  link permanent

  upvnukfh, How to use viagra, INTFriJ, Viagra lawsuits won in court in 2010, AWifOVE, Buy viagra online without prescription, MhkoHdR, Generic viagra sale, FXLSxKK, Fedex generic viagra, rOwGKEJ, Viagra pharmacy, XmbIxOM, Cialis uk, CjwuvGH, Buy viagra on the internet, sSbJxAx.

 38. Mai 11, 2012 la 00:28
  link permanent

  djqrfkfh, Lasix potassium, UcMOwym.

 39. Mai 11, 2012 la 00:29
  link permanent

  ondyykfh, best car insurance, SDMUHwo.

 40. Mai 11, 2012 la 00:53
  link permanent
  Buy Ativan zice ca:

  vwdzqkfh, Generic Xanax, YaZDFky, Buy Ativan, SNIMXsP, Cialis, qOUfpxa, VigRX, wapZJjz, Viagra, YrbUqjY, Buy Klonopin, PEVTJPf.

 41. Mai 11, 2012 la 01:15
  link permanent

  aesdwkfh, Buy viagra online a href, qNapqoV.

 42. Mai 11, 2012 la 01:19
  link permanent

  myhhekfh, Why are there two bath tubs in the cialis commercial, EcBDtQy, Can expired carisoprodol get you high, wqoCzLs, G postmessage propecia smiley reply, gsfQvYP, Cialis, oVlunrp, Cialis daily, jlzLWwh, Generic cialis without a prescription, BSoAvJf.

 43. Mai 16, 2012 la 08:59
  link permanent

  gtbzvkfh, New usa casino online no deposit, baTeGaR, Online roulette can it be beaten, SwmSucJ, Does ambien show in a urine tox screen, cBdGkJt, online pokies, EEiWCXN, Xanax information, TiGiEoz, Online casino betting, QuRIYOs.

 44. Mai 26, 2012 la 08:18
  link permanent

  gerjrkfh, Softcore lingerie, GyFVwSJ, Softcore lesbians, fafProQ, Pornstars Tube, AdrdsyS, Midget Porn, vOzoVmF, Rj danvers gay porn, CELjIbg, Mature Porn, VjSAcss.

 45. Mai 26, 2012 la 08:55
  link permanent

  yxadjkfh, Shemale, ATHRmzF, Masturbation Porn, XemNhaj, Softcore, ZDXrAcw, Granny milfs, VICHheR, Bj pov porn, gobZIRu, Interracial sex porn toons, pzyPNTS, Best mature porn videos, tBHOLCv, Masturbation porn vids, SGivFGg.

 46. Mai 27, 2012 la 02:25
  link permanent

  nksfakfh, Online casino buy, vHvVcfd.

 47. Mai 28, 2012 la 16:38
  link permanent
  Ativan zice ca:

  wirqzkfh, Ativan, mDBzIqr.

 48. Mai 28, 2012 la 16:52
  link permanent
  car insurance zice ca:

  uhgeckfh, car insurace tips, wECStle.

 49. Mai 31, 2012 la 10:02
  link permanent
  Payday Loans zice ca:

  vdexskfh, Adult sex toys, bOKxIoj, Locksmiths spain, jjRfbhj, Well fargo mortgage sonic payday loan, lDMqMHg, LockSmiths, xgwHlYj, Work At Home, RmJzZzm, Sex Toys, dATUITs.

 50. Iunie 2, 2012 la 09:54
  link permanent

  hbfzwkfh, Levitra, yuFOqsK.

 51. Decembrie 30, 2012 la 06:13
  link permanent

  wlcalkfh, Babygotboobs.Com, PzVFzZf, Meninpain, iQPHdwD, Ryanne of wearehairycom, kMsFMJr, Publicdisgrace.Com, LjNnRko, Spandexporn.Com, oNXIWij, Realwifestories aletta, GQDbYsw.

 52. Decembrie 30, 2012 la 06:14
  link permanent

  ywhlckfh, Reverse phone lookup mobile, SbxMBuz.

 53. Decembrie 30, 2012 la 06:16
  link permanent
  Provillus zice ca:

  sumtxkfh, Provillus, yQsoJHR, Real online blackjack, lDQVGhK, Locksmiths Brownsburg IN, HDVkRcw, Gratis casino spiele online, RFqnbUd, Personal injury solicitor bury, AiQBjSL, Levitra canada, PjEckXS.

 54. Februarie 9, 2013 la 12:30
  link permanent

  axlpfkfh, No win no fee litigation solicitors, GwYehCG, Contemporary Front Doors, NMPjxHY, No win no fee compensation claim, GpWDqWv, No win no fee injury solicitor, piADjRX, Spa Days London, zDZbsEN, No win no fee solicitor in, VKjmItV.

 55. Februarie 9, 2013 la 12:43
  link permanent

  egjipkfh, Goverment reserch into no win no fee claims, xMEGgJO.

 56. Februarie 9, 2013 la 12:46
  link permanent

  jsxplkfh, Financial Advice, VMDwdXZ, Meratol Review, XeHdROQ, Proactol Discount Codes, yrKLSfr, Hostpapa Cpanel, DsIYiLO, Live In Care Essex, lwrsRCH, Half Eternity Ring, gWCSElK.

 57. Februarie 9, 2013 la 12:50
  link permanent
  A2hosting zice ca:

  cfnddkfh, Tf2 Dedicated Server, ksnNekx, Locksmith Ottawa, LOmgarH, Canadian Web Hosting, zjFwoOg, Cpanel Web Hosting, ElQZGfY, A2 Hosting Review, SvRbsIG, A2 Web Hosting, YsumBdG.

 58. Februarie 9, 2013 la 12:51
  link permanent

  tymzzkfh, Online gambling craps, GSsCSxm.

 59. Februarie 9, 2013 la 12:51
  link permanent

  yygzzkfh, Cialis, RIeHKaU, Levitra camkeppra, yyUWyZH, Mail order viagra without prescription, FlumHVM, Cialis, OuUtIYv, Viagra, hNzYtMA, Can cialis for high blood preasur, KVGRwgF.

 60. Februarie 9, 2013 la 12:52
  link permanent

  mafoikfh, London Accountants, DGMOSHj.

 61. Februarie 9, 2013 la 12:53
  link permanent

  svgflkfh, Les meilleurs casino en ligne, fUbAnbM, Online Casino, fGcffeX, Blackjack, ABDBhHS, Paula creamer pokies, spLbMmM, Online casino us, oAVXbqp, Online Casino, kgqpAsy.

 62. Februarie 12, 2013 la 09:16
  link permanent

  vjyagkfh, No Win No Fee, eEoDgWB.

 63. Februarie 12, 2013 la 09:19
  link permanent

  lvtrmkfh, Debt Problems Uk, admmjTj, Easy-Forex, WWFTgGa, Ava Fx Review, TLhmSiU, Currency Transfer, pRNhuIt, Anyoption, wXBJYDq, Business Rates For Electricity, sOGkLFr.

 64. Februarie 24, 2013 la 01:08
  link permanent

  very good post, i actually love this website, carry on it

 65. Iunie 2, 2013 la 08:13
  link permanent
  Boiniaswatili zice ca:

  standard issue oakley The Encyclopedia is Wikipedia piped into the NationMaster interface.

  oakley duffel nfltvcoverage.

  oakley bluetooth glasses Ben’s Guide Harvard Kennedy School Graduate school preparing leaders for democratic societies and contributing to the solution of public problems.

  custom oakley radar Have you ever watched a big heavy equipment vehicle tear down trees, an old building or a wooded area? And within weeks, a new subdivision or shopping area emerges? I’d like to share with you 5 ways that you can run a bulldozer through your current resume to re-create a keyword rich, accomplishment-laden document that will generate interview requests for you.

  oakleys sunglasses for men Au premier 茅tage, bas de plafond, a 茅t茅 conserv茅e apparente la structure des tuyaux, donnant un c么t茅 plus urbain 脿 l’ensemble.

  oakley prescription frame Once you have the plant’s name use the name and the keyword, “toxic” to determine if the plant is dangerous..

  oakley si m frames Whenever you are concluded the household apartment home windows 7, apply all solid vinyl types of surface, for instance the instrument cluster.

 66. Mai 1, 2014 la 21:06
  link permanent
  Johnb2 zice ca:

  Farmville farms even include free gift that ffbdckkfbbbe

 67. August 13, 2014 la 09:39
  link permanent
  GeorgeEn zice ca:

  buy cialis ko9314fj9555 synthroid side effects jx4615yj6551

 68. Martie 28, 2018 la 18:39
  link permanent

  Situs bandarku banyak dikunjungi pemain judi.

 69. Iunie 12, 2018 la 19:57
  link permanent
  foker online zice ca:

  My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am concerned about switching to another platform.
  I have heard fantastic things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress
  posts into it? Any help would be greatly appreciated!

 70. Iulie 16, 2018 la 06:31
  link permanent
  Mia zice ca:

  I like the helpful info you supply in your articles.
  I will bookmark your blog and test once more right here
  frequently. I’m rather sure I’ll be informed many
  new stuff proper right here! Good luck for the next!

2 trackback-uri

 1. de la Citindu-l pe jeg at » piticu.ro pe Noiembrie 20, 2007 la 10:38

  [...] fi trebuit sa zic citandul pe Jeg, dar nu. Eh … cam ce se intampla cand il citesc pe individul ala. Sau, mai bine il citesc eu [...]

 2. [...] in Bucharest. Darius Groza a.k.a Jeg (in English “Dirt”) informed his readers that he’ll be bitching around the PNŢCD party (I don’t know what that stands for – something about “the rednecks party”), [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)