Fiu-fiu-fiufiufiu, fviu-fiu, fiu-fiu, fiu-fiu-fiu-fiu-fviu, fiu-fiu, fiu-fviu

sari la comentarii

Tura asta m-am gândit să fluier titlul. Cine recunoaşte melodia o câştigă în format mp3.

[STIMAŢI VOTANŢI: NESIMŢITA CE VA FI PREZENTATĂ ÎN ACEST ARTICOL A AVUT - CE ALTCEVA?! - NESIMŢIREA DE A PROFITA DE APARENTA DEMOCRAŢIE CE O ŢES EU SUBŢIRE ŞI ŞI-A DESCHIS PROPRIUL SĂU POLL CU RĂSPUNS DESCHIS, ÎN CADRUL COMENTARIILOR, AICI. DAT FIIND CĂ PAR NEMULŢUMIT, NU VĂ POT EXPLICA DE CE URLU, RESPECTIV SCRIU CU MAJUSCULE.]

Haideţi împreună să unii dintre mine scriu, respectiv alţii dintre voi citiţi despre când – ieri – mi-am luat haine din second, de un milion jumate, respectiv dacă eu şi iubita mea ne despărţim.

În primul rând, trebuie să facem o clară delimitare: există magazine second-hand bine aprovizionate şi accesibile, iar apoi există ceea ce eu şi amica Pagul am definit second-hand-urile de fiţe; acestea din urmă comercializează haine noi (de la rebuturi) sau aproape noi (deci care jenează sau au fost o teribilă alegere pentru cumpărător) şi sunt scumpe, în sensul că mai ieftine decât în magazinele standard-cretine pentru chenvelişti, da’ prea piperate, totuşi, pentru un om aşa ca mine, pe care nu-l deranjează că cineva a murit anterior în ele.

E drept, nu pun valoare pe haine. Mai ales că este deja. Dar, de fapt, caut şi reuşesc să am orgasm intelectual dacă izbândesc să arăt mai bine în haine ieftine şi purtate, decât în haine scumpe şi fără rodajul făcut.

Când iau salariul, sunt dominat de două raţiuni vestimentare:

1. Nu mi-l sparg tot pe un fular, cu mănuşile la ofertă.
3. Cheltui o părticică din el pe trei garderobe complete.

Avem nelămuriri până aici? Dacă da, vă rog frumos să părăsiţi Interjegul. Aveţi câteva secunde, nu vrem să îi deranjăm pe colegii noştri, care chiar au ceva în cap, în afară de tărâţe. Gata? Mulţumim. Da, la revedere.

Aşa. Una dintre astfel de razii am organizat ieri cu prietena mai sus menţionată, prin ce am apucat până la urmă să fie doar două seconduri mari şi îndestulate, pe care le-am sărăcit de ce aveau mai tâmpiţel. Da, cititori, asta a fost strategia ultimei sesiuni – ce găsim mai isteric, păstrăm. Astfel, personal, m-am cadorisit cu următoarele:

a. un sacou verde care în trecut era uniforma de paznic la o anume companie Samuelson din New York;
b. un jerseuţ roş cu motive orizontale de dungi pe mâneci, în culori care nu au importanţă şi, conform croielii, ar putea fi oricare, pentru că n-ar face vreo diferenţă;
c. o vestuţă roz (da, roz) cu romburi pe piept, ca să piardă într-o iluzie optică burta pe care o strânge, fiind cu vreo 16 numere mai mică, când vestele se măsoară universal din 0.5 în 0.5;
d. o pereche de pantaloni de bătrânel;
e. aceeaşi pereche de pantaloni de bătrânel, mai deschişi;
f. o căciulă de retardat, cu simboluri de iarnă, mai concret – reni;
g. o căciulă de retardat, fără simboluri de iarnă, mai concret – reni, dar cu un triunghi;
h. o cravată cretină;
i. încă o cravată cretină;
î. a treia cravată cretină şi ultima;

M-am potolit la nişte pantaloni de ţigan gabor, lucioşi şi care se vindeau cu o curea specifică şi care e drept că se puteau asorta cu o şepcuţă cu cozoroc pe care chiar scria “Gabor”.

Cum bine ştim cu toţii, hainele de second se spală cu clor şi fierb… imediat ce-au fost purtate prima dată, pentru că sunt prea faine. Cum bine ştim cu toţii, în afară de mine, ele nu se spală deodată şi, în nici un caz, cu haine pe care le aveam dinainte, în special dacă sunt tricouri albe.

Acum, cu ele albăstrite la subsiori, cu sacoul tot şifonat şi verdele întins pe dinăuntru, pe unde era căptuşeală albă, cu jerseuţul pătat pe alocuri într-un mod pe care-l pot accepta drept “la modă”, considerând cum arăta el şi în stare normală, nu reuşesc să-mi dau seama de la ce s-a întâmplat acest dezastru, ce poate fi uşor transformat într-o nouă modă, ceea ce voi încerca să fac. Să fie de la pixul pe care l-am uitat în buzunarul de la piept şi pe care nu îl mai găsesc? Să fie de la etichetele glossy cu preţul, pe care nu le-am dat jos de pe unul dintre pantaloni? Să fie de la faptul că am greşit programul şi le-am pus cu vreo 30 de minute în plus în maşina de spălat sau chiar deoarece ulterior or trebuit să stea alte 9 ore acolo, mustind în propria zeamă, până m-am întors de la lucru? Sincer, nu cred.

Dar oricum!… Fiindcă mai avem un subiect pe ziua de azi, vom folosi acest cârlig ca trecere. Sau punte ca să-l agăţăm sau, mă rog, cum vreţi voi, el este următorul: iubita mea cea nouă, de care aţi tot citit în ultimele articole, este cea care mi-a făcut cadou un carneţel cu păun şi 6 pixuri albastre, ca să nu-mi mai notez ideile pe bilete de autobuz şi chitanţe din consumaţia altora. Şi, evident, este o şansă mai mare ca unul dintre aceste pixuri să se fi strecurat neobservat în maşina de spălat, odată cu hainele. Şansă mai mare măcar decât, de exemplu, să fiu eu de vină.

Pe lângă asta, relaţia mea cu ea este dubioasă, neprezentând decât ocazional acea zvâcnire animalică de pasiune specifică oricei aventuri, un lucru tot de dânsa stagnat, când s-a decis spontan să se îmbolnăvească la mine acasă, fiindcă mă învelisem cu toată plapuma. Şi atunci, vă întreb eu, pe bună dreptate… şi v-am zis mereu, v-am spus că voi sunteţi cei pe care mă bazez şi în care mă încred… c-o să rămâneţi la fel de stupizi cât Jegul să dăinuie veşnic…

***

Să mă despart de Ioana sau să mai fiu cu ea încă o perioadă, depinzând de cum se comportă în pat, când îi trece răceala, al cui e patul în care ea se comportă şi, nu în ultimul rând, dacă se comportă cu mine ori cu cine?
View Results

În funcţie de câştigător, Arpi va primi o mandarină.


57 comentarii

zi si tu ceva
 1. Decembrie 11, 2007 la 21:40
  link permanent
  fcb zice ca:

  achoo.

 2. Decembrie 11, 2007 la 22:03
  link permanent
  Oana zice ca:

  Eu zic sa nu fi magar si sa ramai cu fata. Sau te-au zapacit aia la second?

 3. Decembrie 11, 2007 la 22:24
  link permanent
  kellone zice ca:

  deloc, da’ deloc nu pot intelege cun naiba a intrat Arpi in rahatu’ asta.

 4. Decembrie 11, 2007 la 22:24
  link permanent

  N-am înţeles nimic. Dar nu mă miră, ai scris în engleză :)

 5. Decembrie 11, 2007 la 22:25
  link permanent
  furby zice ca:

  Vai… ce urat! oricum, atata timp cat o ai la mana cu-cadou’ ma refer-merita!in functie de rezultat vreau si io o clementina, aka “manantzea” …chiar doua , ca de altfel toti din P13/8 :)

 6. Decembrie 11, 2007 la 23:04
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ralul: Noroc c-ai clarificat cu mănănţea.

  Fcb, sănătate.

  Alexandru – am intrat pe alt Savu mai-mai să întreb ce n-a înţeles, da’ nu erai tu. Adică, e1ti, dar nu el. Pricepi. O să-ţi mai explic.

  Kellone: Şi-a făcut-o cu mâna sa.

  Oană: Eu? Măgar? Rămân. Păi, salvaţi-mă şi păstraţi-mă cu ea.

 7. Decembrie 11, 2007 la 23:19
  link permanent
  Ioana zice ca:

  Eu zic (avînd in vedere că acum sunt beată şi cu tupeu) să vii încoace să vezi ce zvîcniri nespecifice unei aventuri îti pot induce…şi nu te vei despărţi de mine, căci ştii tu de ce, şi anume fundul meu şi dormitul cu mine şi faptul că fac blowjob-uri bune şi ….hmmmm…ar mai fi ceva, da, cam da, faptul că te iubesc.atat.

  P.S. A, şi cred că e de prisos să vă mai zic ce să votaţi ;)

 8. Decembrie 11, 2007 la 23:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Arpi tocmai ce a câştigat o mandarină, indiferent de rezultate, ca să fiu, aşa, suptil. Cred şi că am uitat să menţionez căci, când am venit beţiv din oraş, am găsit-o pe Mirmen – venintă la examene – durmind buştean în gacii de pijama lăsaţi de Ioana strategic. Deci… strâmt, îi cu familie, cu lucruri şi implicaţii.

 9. Decembrie 11, 2007 la 23:40
  link permanent
  moi zice ca:

  serios, nimeni nu s-a prins de textul ascuns din postul asta ?
  Ioana, esti marfa. Nu te merita. Fa-ti blog, n-o sa-l mai citesc pe el, doar pe tine.

 10. Decembrie 11, 2007 la 23:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a prins cineva. :D Da’ acuma, că le-ai zis, pariu că juma’ nu se prind încă. :D

 11. Decembrie 12, 2007 la 00:16
  link permanent
  licurici zice ca:

  ţi s-a urât cu binele, zici? noah ştii ce, lasă tu despărţitul că vin sărbătorile şi nu avem timp să-ţi plângem de milă. mai bine spune-le oamenilor cum îţi porţi tu noile vechituri prin oraş cu eticheta la vedere. ca să ştie trecătorii cât eşti de scump, probabil. :)

 12. Decembrie 12, 2007 la 00:16
  link permanent
  licurici zice ca:

  ps: nu că n-ai fi :) ))

 13. Decembrie 12, 2007 la 01:25
  link permanent
  Elle driver zice ca:

  twisted nerve feciorash…

 14. Decembrie 12, 2007 la 01:37
  link permanent

  Desparte-te ,frate, ca femei/fete sunt multe si departe de casa !!!

 15. Decembrie 12, 2007 la 08:47
  link permanent
  manole zice ca:

  La noi i se spune Steilmann si in ziua de salar si vreo 2 dupa, mai toate gajicutele(si nu numai) ne intilnim printre toale.
  Acuma stii cum sa le folosesti la spalat, ca doar ai invatat de un mil.juma.!
  Pixul il scoate, al de-ti va repara masina de spalat, din filtrul de la pompa.(nu ma intreba de unde stiu!!!)
  Pastreaza gajica.( te mai odihnesti si tu…ca orice, fara antrenament, face febra musculara)

 16. Decembrie 12, 2007 la 10:58
  link permanent
  Adela zice ca:

  Nu pot sa cred c-am fluierat. E ala cu “ring around the rosey”?

 17. Decembrie 12, 2007 la 11:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vă mulţumesc pentru susţinere şi cum, în afară de Licurice (deşi din interes), toţi mă doriţi abstinent. Dar vă faceţi griji pentru sănătatea mea, înţeleg. Şi nu crez că-i de la pix, că tot am inspectat, n-avea pe un’ să intre. Aici nu era o metaforă, ci ustensila de scris din maşina de spălat, despre care vă relatam.

 18. Decembrie 12, 2007 la 11:13
  link permanent
  originalu" zice ca:

  Faina gagica Ioana , auzi da cand ne-am intalnit noi atuncia in baru ala era beata sau asa are ea un ochi lenes? Cred ca-mi facea cu ochiul mie daca stau sa ma gandesc mai bine …:)

 19. Decembrie 12, 2007 la 11:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ehehehehehe. Erai tu beat şi aveai şi un ochi leneş. :) Dar da – îţi făcea cu ochiul, sugerându-ţi că o să fii bine.

 20. Decembrie 12, 2007 la 11:40
  link permanent
  Mana zice ca:

  Eu zic că nu oricine poate să întindă imediat rufele spălate. Trebuie să şi ştie să facă treaba asta, altfel te trezeşti că ai pe sfoară doar o parte din ele, celelalte băltind în zeama din maşina de spălat. Şi eu mai cred că nu te-ar avantaja sa ieşi în lume cu garderoba compromisă.

 21. Decembrie 12, 2007 la 11:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Garderoba a fost luată a.î. să mă compromită. Orice i-ai face, nu poate deveni decât mai normală faţă de starea în care am procurat-o.

 22. Decembrie 12, 2007 la 12:24
  link permanent
  licurici zice ca:

  oricum votezi, tot rău iese răspunsul. oare de ce suntem aşa proşti şi facem, ca vituţele, tot ce spui tu? :D

 23. Decembrie 12, 2007 la 12:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, dacă v-aţi obişnuit să răspundeţi cu “da” şi “nu” la o întrebare cu trei “sau”-uri consecutive, eu nu pot să dau acum totul peste cap şi să vă blochez, să vă resetaţi sau Dumnejeg mai ştie ce.

  Da’ răspunsul iese cum vreau eu, în funcţie de cum interpretez da&nu-ul, deci iese bine, nu rău. Depinde ce valoenţă au astea în sistemul fiecăruia de valori.

  Licuricea primeşte şi ea o mandarină (sau o împarte pe-a lui Arpi, după gust), pentru ingeniozitate şi promptitudine.

 24. Decembrie 12, 2007 la 14:00
  link permanent
  adolf zice ca:

  nu impart mandarina cu nimeni, sa fie clar!
  de fapt darius are doua , da una e operata shi o cam ascunde

 25. Decembrie 12, 2007 la 14:03
  link permanent
  una zice ca:

  Eu am votat doar cat sa se echilibreze balantzele… ma doare la basca daca ramai cu domnuca or ba….ma intereseste doar sa te bloguiesti cat mai des (si de cateva ori pe zi, cand nu esti constipat) . Daca fatuca itzi distruge inspiratzia, cauta-tzi alta muza….

 26. Decembrie 12, 2007 la 14:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vedeţi, o alegătoare activă, dar indiferentă, dar căreia-i pasă de mine şi nu de voi. Mama voastră de necunoscători. Şi tata.

 27. Decembrie 12, 2007 la 15:41
  link permanent
  Ioana zice ca:

  Toţi prietenii mei mă întreabă ce văd la el. Precum toţi prietenii lui încearcă, pe ascuns, sau prin blog-uri, poze, comentarii, să ne despartă. Şi nu e tot timpul „spark”, ce-i drept, dar nu ne-am despărţit încă. Ar trebui aceste fapte să mă facă a mă simţi ameninţată şi, astfel, obligată să explic ceva? Nu, dar ar fi amuzant să încerc, presimţind de pe acum că voi eşua şi totul se va încheia, dramatic, cu chiar despărţirea: „Cum, curvă şi fufă, nu ştii ce ne ţine împreună?”, urmînd să aibă loc lacrimi şi bocete (din partea cui – vă las să vă imaginaţi, amuzîndu-vă că ar putea fi vorba chiar despre el).
  Şi dacă tot se poartă poll-urile, să mai adăugăm unul, iar cel ce va cîştiga va primi un binemeritat sirop de tuse sau la alegere dintre: ospen 500, ospen 1000 sau tussin.
  Deci…întrebare adevărată, bazată pe întîmplări adevărate: De ce suntem noi împreună şi de ce ne vor toţi(pînă şi noi:)) ) despărţiţi?

 28. Decembrie 12, 2007 la 16:05
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bănuiesc că-i cu răspuns deschis. Lasă că vezi tu acasă (când vii după boarfe). Şi care vrea intimitate, poate comenta cu nota “NU [Numele Prenume]“.

 29. Decembrie 12, 2007 la 16:10
  link permanent
  "Ioana" zice ca:

  Da

 30. Decembrie 12, 2007 la 16:17
  link permanent
  Ioana zice ca:

  Cine se preface că ar fi Ioana şi a comentat mai sus, să renunţe, că nu-i fain în pielea mea:))

 31. Decembrie 12, 2007 la 16:45
  link permanent
  kellone zice ca:

  auziti, nu va luati voi mai bine o camera cu fereastra de messenger, si veniti inapoi cand lucrurile sunt mai clare?

 32. Decembrie 12, 2007 la 16:46
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi cu blogu’? Păi, acuma ce facem?… :)

 33. Decembrie 12, 2007 la 16:52
  link permanent
  dubluve zice ca:

  poate gasesti s’un creier second

 34. Decembrie 12, 2007 la 16:59
  link permanent
  Iulia zice ca:

  Ioana, draga (I guess)… Ceea ce tu nu vrei/poti sa intelegi e ca daca cineva va vrea despartiti, nu e pt ca tu nu l-ai merita pe Darius (lucru de care inca nu sunt convinsa, poate chiar ai facut ceva foarte rau la viata ta), nici pt ca ti-ar vrea tie binele, nici pt ca ei cred intr-o dragoste ce transcende sute, poate chiar mii blowjob-uri(eu doar sper, ca mi-i drag Darius)… ci pur si simplu pt ca pot! E clar?

 35. Decembrie 12, 2007 la 17:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ de ce, cauţi?… Că poate aranjăm ceva pentru tu.

 36. Decembrie 12, 2007 la 21:41
  link permanent
  satra zice ca:

  nem tudom romano!nemierte….de ce nu ai pus si optiunea “nem tudom” ???

 37. Decembrie 12, 2007 la 21:49
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  ……si eu care credeam ca sunt nebun. multumesc, aluia de sus, ca sunt alti mai …….. ceva decat mine.
  io nush ce sa zic. faceti ce vreti atata timp cat sa fie bine. apropo, dariuse, nu inteleg de ce vrei sa te desparti de ea avand in vedere ca facea atatea chesti…bine, si bune! mai mult pt tine. dar dupa cum te cunosc eu cu siguranta tu esti de vina pt toate. si cand ma gandesc ca fata te iubeste,(asa zice) stau si ma intreb: care dintre voi e mai dus…cu pluta…si unde? sunt de acord cu tine in privinta hainelor.
  cristo out.

 38. Decembrie 12, 2007 la 21:50
  link permanent
  satra zice ca:

  :)

 39. Decembrie 12, 2007 la 21:58
  link permanent
  Oana zice ca:

  Darius, calmeaza-te mama ca o sa crapi… Si daca tu crapi, eu ce dracu’ mai citesc, ca ailalti scriu numa… intelegi tu.

 40. Decembrie 12, 2007 la 23:15
  link permanent
  originalu" zice ca:

  Pai mai Dariuse! daca fata face “slujbe de suflat” de crapau matzele jucandu-se cu ele, ce dreq-ti mai trebe? ha?Din punctul meu de viziune esti cam prost daca-i dai liber(cu tot cu ochiul ei lenes) asa ca singurul meu sfat este sa-ti faci rost de niste napolitane Euigenia pe la ala micu si sa-i dai bataie.

 41. Decembrie 13, 2007 la 00:59
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eugenia nu-s napolitane şi e o problemă care o discut cu ea de la egal la egal… în public… pe Jeg.
  Oana: o să ţin cont, ca mereu.
  Satre: Aprob.
  Cristeo: Te îndrăgesc mai departe.

 42. Decembrie 13, 2007 la 01:21
  link permanent
  dog zice ca:

  post total neinteresant şi incredibil de plictisitor.

 43. Decembrie 13, 2007 la 03:55
  link permanent
  Incubus zice ca:

  Numa’ mie mi se pare că Darius si Ioana îs una şi tăt aia persoană pe blogul ăsta?

 44. Decembrie 13, 2007 la 08:29
  link permanent

  Acest OTV al Internetului!

 45. Decembrie 13, 2007 la 10:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cine a citit blog’n'roll-ul şi a citat dintr-însul adevăr grăieşte.

  Incubus: Ştiu că, de fapt, încerci să găseşti orice asemănare între noi, ca să ne arăţi că nu are nici un sens să ne despărţim, totuşi eu şi Ioana suntem diferiţi în IP-uri, după cu poţi remarca acilea

  Şi, băi, Dog, băi, că nu-ţi poci spune altfel… cât timp blogul vost’ urmează reţeta Jeg până-n ultimul detaliu, eu îs pe deplin mulţumit.

 46. Decembrie 13, 2007 la 14:10
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  ba da d-soara veronica este cumva jeloasa de numa ceteste si nu zace nica? sau nu-i pasa. eu doar curios. valabil si catre celelalte cunostinte care fac acelasi lucru – se stiu ele – si le sti si tu darius. :)
  na ca v-am facut-o! :P

 47. Decembrie 13, 2007 la 14:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cristea punele virgula sub ş! Sau ţ. Sau ;. Mai multe virgule.

 48. Decembrie 13, 2007 la 14:48
  link permanent
  dog zice ca:

  blogu’ nost’ urmează reţeta Jeg doar din punct de vedere al designului. După cum vezi, nu avem subiecte comune şi nici măcar acelaşi tip de subiecte.
  don’t get me wrong, îmi place cum scrii, dar unele articole sunt extrem de… degeaba.

 49. Decembrie 13, 2007 la 14:57
  link permanent
  andreea zice ca:

  i know arpi!!!! hei arpi! pot sa-l salut pe arpi prin intermediul blogului tau? sint andreea, vara-sa lui lili si sile. ii spui lu arpi ca il salut?

 50. Decembrie 13, 2007 la 15:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îi spun, uă!

  Dog: Ba da.

 51. Decembrie 13, 2007 la 15:37
  link permanent
  monte cristo zice ca:

  nu am diacritice si oricum nu vad rostul oricum vor astia sa bage in dex cuvintele : jenibil, asl, prof/a atunci ce naiba sa ma chinuiesc sa vb corest sau sa scriu cand peste 2 ani astwea vor fi chiar corecte…asa ca ….. aia mii! pardon limbajul! si tot nu ai raspuns bre!

 52. Decembrie 13, 2007 la 16:07
  link permanent
  andreea zice ca:

  nu am rabdare sa citesc la dog. da uite ca-i ca la tine :) )

 53. Decembrie 13, 2007 la 16:10
  link permanent
  dog zice ca:

  “ba da” ce? blogul nostru are subiecte asemănătoare cu cele de pe jeg? mai uită-te odată că poate ţi-a fugit ochiul de expert de pe text.

 54. Decembrie 13, 2007 la 16:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, n-am citit. Ba da, în general… Dar e apreciez, apreciez.

 55. Decembrie 13, 2007 la 18:57
  link permanent
  Mana zice ca:

  A apărut versiunea 2.0 a melodiei din titlu şi tu răspunzi de awareness? Sau ţi-a fost jenă să ne spui direct să facem update? :D

 56. Decembrie 13, 2007 la 19:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu unul m-aş feri de articole vestimentare care poartă în conştiinţă lor cuvinte precum retardat, cretin. Deşi se spune că nu haina face pe om, nu ştii de unde sare o lobotomie. Poate că este un Ciomu şi neurochirurg, doar că este nedescoperit. Când îţi face cineva harcea-parcea prin creieraş, nu mai poţi să zici nici AU!

 57. Decembrie 15, 2007 la 19:21
  link permanent
  Ioana zice ca:

  Credeam ca am un ochi lenes. M-am dus la doctor si am facut control. Mi-a zis ca nu-mi trebuie ochelari, n-am nevoie, sunt doar obosita si de-aia mi se pare cateodata ca nu vad bine. Si mi-a recomandat sa dorm cateva zile, sa-mi revin. Ma duc la culcare.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)