Darius Hero

Fiu-fiu-fiufiufiu, fviu-fiu, fiu-fiu, fiu-fiu-fiu-fiu-fviu, fiu-fiu, fiu-fviu

F

Tura asta m-am gândit să fluier titlul. Cine recunoaște melodia o câștigă în format mp3.

[STIMAȚI VOTANȚI: NESIMȚITA CE VA FI PREZENTATĂ ÎN ACEST ARTICOL A AVUT – CE ALTCEVA?! – NESIMȚIREA DE A PROFITA DE APARENTA DEMOCRAȚIE CE O ȚES EU SUBȚIRE ȘI ȘI-A DESCHIS PROPRIUL SĂU POLL CU RĂSPUNS DESCHIS, ÎN CADRUL COMENTARIILOR, AICI. DAT FIIND CĂ PAR NEMULȚUMIT, NU VĂ POT EXPLICA DE CE URLU, RESPECTIV SCRIU CU MAJUSCULE.]

Haideți împreună să unii dintre mine scriu, respectiv alții dintre voi citiți despre când – ieri – mi-am luat haine din second, de un milion jumate, respectiv dacă eu și iubita mea ne despărțim.

În primul rând, trebuie să facem o clară delimitare: există magazine second-hand bine aprovizionate și accesibile, iar apoi există ceea ce eu și amica Pagul am definit second-hand-urile de fițe; acestea din urmă comercializează haine noi (de la rebuturi) sau aproape noi (deci care jenează sau au fost o teribilă alegere pentru cumpărător) și sunt scumpe, în sensul că mai ieftine decât în magazinele standard-cretine pentru chenveliști, da’ prea piperate, totuși, pentru un om așa ca mine, pe care nu-l deranjează că cineva a murit anterior în ele.

E drept, nu pun valoare pe haine. Mai ales că este deja. Dar, de fapt, caut și reușesc să am orgasm intelectual dacă izbândesc să arăt mai bine în haine ieftine și purtate, decât în haine scumpe și fără rodajul făcut.

Când iau salariul, sunt dominat de două rațiuni vestimentare:

1. Nu mi-l sparg tot pe un fular, cu mănușile la ofertă.
3. Cheltui o părticică din el pe trei garderobe complete.

Avem nelămuriri până aici? Dacă da, vă rog frumos să părăsiți Interjegul. Aveți câteva secunde, nu vrem să îi deranjăm pe colegii noștri, care chiar au ceva în cap, în afară de tărâțe. Gata? Mulțumim. Da, la revedere.

Așa. Una dintre astfel de razii am organizat ieri cu prietena mai sus menționată, prin ce am apucat până la urmă să fie doar două seconduri mari și îndestulate, pe care le-am sărăcit de ce aveau mai tâmpițel. Da, cititori, asta a fost strategia ultimei sesiuni – ce găsim mai isteric, păstrăm. Astfel, personal, m-am cadorisit cu următoarele:

a. un sacou verde care în trecut era uniforma de paznic la o anume companie Samuelson din New York;
b. un jerseuț roș cu motive orizontale de dungi pe mâneci, în culori care nu au importanță și, conform croielii, ar putea fi oricare, pentru că n-ar face vreo diferență;
c. o vestuță roz (da, roz) cu romburi pe piept, ca să piardă într-o iluzie optică burta pe care o strânge, fiind cu vreo 16 numere mai mică, când vestele se măsoară universal din 0.5 în 0.5;
d. o pereche de pantaloni de bătrânel;
e. aceeași pereche de pantaloni de bătrânel, mai deschiși;
f. o căciulă de retardat, cu simboluri de iarnă, mai concret – reni;
g. o căciulă de retardat, fără simboluri de iarnă, mai concret – reni, dar cu un triunghi;
h. o cravată cretină;
i. încă o cravată cretină;
î. a treia cravată cretină și ultima;

M-am potolit la niște pantaloni de țigan gabor, lucioși și care se vindeau cu o curea specifică și care e drept că se puteau asorta cu o șepcuță cu cozoroc pe care chiar scria “Gabor”.

Cum bine știm cu toții, hainele de second se spală cu clor și fierb… imediat ce-au fost purtate prima dată, pentru că sunt prea faine. Cum bine știm cu toții, în afară de mine, ele nu se spală deodată și, în nici un caz, cu haine pe care le aveam dinainte, în special dacă sunt tricouri albe.

Acum, cu ele albăstrite la subsiori, cu sacoul tot șifonat și verdele întins pe dinăuntru, pe unde era căptușeală albă, cu jerseuțul pătat pe alocuri într-un mod pe care-l pot accepta drept “la modă”, considerând cum arăta el și în stare normală, nu reușesc să-mi dau seama de la ce s-a întâmplat acest dezastru, ce poate fi ușor transformat într-o nouă modă, ceea ce voi încerca să fac. Să fie de la pixul pe care l-am uitat în buzunarul de la piept și pe care nu îl mai găsesc? Să fie de la etichetele glossy cu prețul, pe care nu le-am dat jos de pe unul dintre pantaloni? Să fie de la faptul că am greșit programul și le-am pus cu vreo 30 de minute în plus în mașina de spălat sau chiar deoarece ulterior or trebuit să stea alte 9 ore acolo, mustind în propria zeamă, până m-am întors de la lucru? Sincer, nu cred.

Dar oricum!… Fiindcă mai avem un subiect pe ziua de azi, vom folosi acest cârlig ca trecere. Sau punte ca să-l agățăm sau, mă rog, cum vreți voi, el este următorul: iubita mea cea nouă, de care ați tot citit în ultimele articole, este cea care mi-a făcut cadou un carnețel cu păun și 6 pixuri albastre, ca să nu-mi mai notez ideile pe bilete de autobuz și chitanțe din consumația altora. Și, evident, este o șansă mai mare ca unul dintre aceste pixuri să se fi strecurat neobservat în mașina de spălat, odată cu hainele. Șansă mai mare măcar decât, de exemplu, să fiu eu de vină.

Pe lângă asta, relația mea cu ea este dubioasă, neprezentând decât ocazional acea zvâcnire animalică de pasiune specifică oricei aventuri, un lucru tot de dânsa stagnat, când s-a decis spontan să se îmbolnăvească la mine acasă, fiindcă mă învelisem cu toată plapuma. Și atunci, vă întreb eu, pe bună dreptate… și v-am zis mereu, v-am spus că voi sunteți cei pe care mă bazez și în care mă încred… c-o să rămâneți la fel de stupizi cât Jegul să dăinuie veșnic…

***

{democracy:3}

În funcție de câștigător, Arpi va primi o mandarină.

57 comentarii

 • Vai… ce urat! oricum, atata timp cat o ai la mana cu-cadou’ ma refer-merita!in functie de rezultat vreau si io o clementina, aka “manantzea” …chiar doua , ca de altfel toti din P13/8 🙂

 • Ralul: Noroc c-ai clarificat cu mănănţea.

  Fcb, sănătate.

  Alexandru – am intrat pe alt Savu mai-mai să întreb ce n-a înţeles, da’ nu erai tu. Adică, e1ti, dar nu el. Pricepi. O să-ţi mai explic.

  Kellone: Şi-a făcut-o cu mâna sa.

  Oană: Eu? Măgar? Rămân. Păi, salvaţi-mă şi păstraţi-mă cu ea.

 • Eu zic (avînd in vedere că acum sunt beată şi cu tupeu) să vii încoace să vezi ce zvîcniri nespecifice unei aventuri îti pot induce…şi nu te vei despărţi de mine, căci ştii tu de ce, şi anume fundul meu şi dormitul cu mine şi faptul că fac blowjob-uri bune şi ….hmmmm…ar mai fi ceva, da, cam da, faptul că te iubesc.atat.

  P.S. A, şi cred că e de prisos să vă mai zic ce să votaţi 😉

 • Arpi tocmai ce a câştigat o mandarină, indiferent de rezultate, ca să fiu, aşa, suptil. Cred şi că am uitat să menţionez căci, când am venit beţiv din oraş, am găsit-o pe Mirmen – venintă la examene – durmind buştean în gacii de pijama lăsaţi de Ioana strategic. Deci… strâmt, îi cu familie, cu lucruri şi implicaţii.

 • serios, nimeni nu s-a prins de textul ascuns din postul asta ?
  Ioana, esti marfa. Nu te merita. Fa-ti blog, n-o sa-l mai citesc pe el, doar pe tine.

 • ţi s-a urât cu binele, zici? noah ştii ce, lasă tu despărţitul că vin sărbătorile şi nu avem timp să-ţi plângem de milă. mai bine spune-le oamenilor cum îţi porţi tu noile vechituri prin oraş cu eticheta la vedere. ca să ştie trecătorii cât eşti de scump, probabil. 🙂

 • La noi i se spune Steilmann si in ziua de salar si vreo 2 dupa, mai toate gajicutele(si nu numai) ne intilnim printre toale.
  Acuma stii cum sa le folosesti la spalat, ca doar ai invatat de un mil.juma.!
  Pixul il scoate, al de-ti va repara masina de spalat, din filtrul de la pompa.(nu ma intreba de unde stiu!!!)
  Pastreaza gajica.( te mai odihnesti si tu…ca orice, fara antrenament, face febra musculara)

 • Vă mulţumesc pentru susţinere şi cum, în afară de Licurice (deşi din interes), toţi mă doriţi abstinent. Dar vă faceţi griji pentru sănătatea mea, înţeleg. Şi nu crez că-i de la pix, că tot am inspectat, n-avea pe un’ să intre. Aici nu era o metaforă, ci ustensila de scris din maşina de spălat, despre care vă relatam.

 • Faina gagica Ioana , auzi da cand ne-am intalnit noi atuncia in baru ala era beata sau asa are ea un ochi lenes? Cred ca-mi facea cu ochiul mie daca stau sa ma gandesc mai bine …:)

 • Eu zic că nu oricine poate să întindă imediat rufele spălate. Trebuie să şi ştie să facă treaba asta, altfel te trezeşti că ai pe sfoară doar o parte din ele, celelalte băltind în zeama din maşina de spălat. Şi eu mai cred că nu te-ar avantaja sa ieşi în lume cu garderoba compromisă.

 • oricum votezi, tot rău iese răspunsul. oare de ce suntem aşa proşti şi facem, ca vituţele, tot ce spui tu? 😀

 • Păi, dacă v-aţi obişnuit să răspundeţi cu “da” şi “nu” la o întrebare cu trei “sau”-uri consecutive, eu nu pot să dau acum totul peste cap şi să vă blochez, să vă resetaţi sau Dumnejeg mai ştie ce.

  Da’ răspunsul iese cum vreau eu, în funcţie de cum interpretez da&nu-ul, deci iese bine, nu rău. Depinde ce valoenţă au astea în sistemul fiecăruia de valori.

  Licuricea primeşte şi ea o mandarină (sau o împarte pe-a lui Arpi, după gust), pentru ingeniozitate şi promptitudine.

 • nu impart mandarina cu nimeni, sa fie clar!
  de fapt darius are doua , da una e operata shi o cam ascunde

 • Eu am votat doar cat sa se echilibreze balantzele… ma doare la basca daca ramai cu domnuca or ba….ma intereseste doar sa te bloguiesti cat mai des (si de cateva ori pe zi, cand nu esti constipat) . Daca fatuca itzi distruge inspiratzia, cauta-tzi alta muza….

 • Toţi prietenii mei mă întreabă ce văd la el. Precum toţi prietenii lui încearcă, pe ascuns, sau prin blog-uri, poze, comentarii, să ne despartă. Şi nu e tot timpul „spark”, ce-i drept, dar nu ne-am despărţit încă. Ar trebui aceste fapte să mă facă a mă simţi ameninţată şi, astfel, obligată să explic ceva? Nu, dar ar fi amuzant să încerc, presimţind de pe acum că voi eşua şi totul se va încheia, dramatic, cu chiar despărţirea: „Cum, curvă şi fufă, nu ştii ce ne ţine împreună?”, urmînd să aibă loc lacrimi şi bocete (din partea cui – vă las să vă imaginaţi, amuzîndu-vă că ar putea fi vorba chiar despre el).
  Şi dacă tot se poartă poll-urile, să mai adăugăm unul, iar cel ce va cîştiga va primi un binemeritat sirop de tuse sau la alegere dintre: ospen 500, ospen 1000 sau tussin.
  Deci…întrebare adevărată, bazată pe întîmplări adevărate: De ce suntem noi împreună şi de ce ne vor toţi(pînă şi noi:)) ) despărţiţi?

 • Bănuiesc că-i cu răspuns deschis. Lasă că vezi tu acasă (când vii după boarfe). Şi care vrea intimitate, poate comenta cu nota “NU [Numele Prenume]”.

 • Cine se preface că ar fi Ioana şi a comentat mai sus, să renunţe, că nu-i fain în pielea mea:))

 • auziti, nu va luati voi mai bine o camera cu fereastra de messenger, si veniti inapoi cand lucrurile sunt mai clare?

 • Ioana, draga (I guess)… Ceea ce tu nu vrei/poti sa intelegi e ca daca cineva va vrea despartiti, nu e pt ca tu nu l-ai merita pe Darius (lucru de care inca nu sunt convinsa, poate chiar ai facut ceva foarte rau la viata ta), nici pt ca ti-ar vrea tie binele, nici pt ca ei cred intr-o dragoste ce transcende sute, poate chiar mii blowjob-uri(eu doar sper, ca mi-i drag Darius)… ci pur si simplu pt ca pot! E clar?

 • ……si eu care credeam ca sunt nebun. multumesc, aluia de sus, ca sunt alti mai …….. ceva decat mine.
  io nush ce sa zic. faceti ce vreti atata timp cat sa fie bine. apropo, dariuse, nu inteleg de ce vrei sa te desparti de ea avand in vedere ca facea atatea chesti…bine, si bune! mai mult pt tine. dar dupa cum te cunosc eu cu siguranta tu esti de vina pt toate. si cand ma gandesc ca fata te iubeste,(asa zice) stau si ma intreb: care dintre voi e mai dus…cu pluta…si unde? sunt de acord cu tine in privinta hainelor.
  cristo out.

 • Darius, calmeaza-te mama ca o sa crapi… Si daca tu crapi, eu ce dracu’ mai citesc, ca ailalti scriu numa… intelegi tu.

 • Pai mai Dariuse! daca fata face “slujbe de suflat” de crapau matzele jucandu-se cu ele, ce dreq-ti mai trebe? ha?Din punctul meu de viziune esti cam prost daca-i dai liber(cu tot cu ochiul ei lenes) asa ca singurul meu sfat este sa-ti faci rost de niste napolitane Euigenia pe la ala micu si sa-i dai bataie.

 • Eugenia nu-s napolitane şi e o problemă care o discut cu ea de la egal la egal… în public… pe Jeg.
  Oana: o să ţin cont, ca mereu.
  Satre: Aprob.
  Cristeo: Te îndrăgesc mai departe.

 • Numa’ mie mi se pare că Darius si Ioana îs una şi tăt aia persoană pe blogul ăsta?

 • Cine a citit blog’n’roll-ul şi a citat dintr-însul adevăr grăieşte.

  Incubus: Ştiu că, de fapt, încerci să găseşti orice asemănare între noi, ca să ne arăţi că nu are nici un sens să ne despărţim, totuşi eu şi Ioana suntem diferiţi în IP-uri, după cu poţi remarca acilea

  Şi, băi, Dog, băi, că nu-ţi poci spune altfel… cât timp blogul vost’ urmează reţeta Jeg până-n ultimul detaliu, eu îs pe deplin mulţumit.

 • ba da d-soara veronica este cumva jeloasa de numa ceteste si nu zace nica? sau nu-i pasa. eu doar curios. valabil si catre celelalte cunostinte care fac acelasi lucru – se stiu ele – si le sti si tu darius. 🙂
  na ca v-am facut-o! 😛

 • blogu’ nost’ urmează reţeta Jeg doar din punct de vedere al designului. După cum vezi, nu avem subiecte comune şi nici măcar acelaşi tip de subiecte.
  don’t get me wrong, îmi place cum scrii, dar unele articole sunt extrem de… degeaba.

 • i know arpi!!!! hei arpi! pot sa-l salut pe arpi prin intermediul blogului tau? sint andreea, vara-sa lui lili si sile. ii spui lu arpi ca il salut?

 • 1
 • 2
De Darius Groza

Sociale