Ferice doliu

sari la comentarii

In al doilea rând, vă rog insistent să mă iertaţi că nu am scris de atâta vreme, cum şi eu vă iert pe voi, la rândul meu, că n-aţi citit de când eu n-am scris. Şi nu în ultimul rând: trec printr-o teribilă dramă de familie. Mi-a murit cineva. Vă dezvălui imediat, vă rog să nu bociţi în batiste, că faceţi pe jos. 

Înainte de toate detaliile, m-am întors spre divinitate, în aceste clipe de grea încercare: m-am apucat să citesc despre Domnul Iisus Hristos online, fiindcă-n Biblie nu sunt linkuri şi durează, iar eu aveam nevoie de alinare imediată.

Şi scria acolo pe ‘ternet că învăţaţii contemporani nu s-au decis exact când s-a născut… în sensul că unii sunt de părere că s-a născut în anul 4 î. Hr, pe când alţii teoretizează că ar fi fost de fapt în anul 5 d. Hr. Deci nu e foarte limpede dacă înainte sau după el însuşi, totuşi noi numărăm, că ne zic ei la sfârşit.

Mna, cam la asta s-ar rezuma, să revenim aşadar la deces. Eu am astm bronşic (dar nu, nu eu am murit). Am dezvoltat această abilitate de a nu putea respira când vreau eu în decurs de 5 ani, cât am stat în aceeaşi casă cu mâţele la care de altfel sunt alergic şi care aparţin maică-mii, care susţinea că nu, jivinele sunt nevinovate şi că-i de la umblat cu capul ud după duş.

Ei bine, săptămâna asta, odată cu desfiinţarea României prin tratament politic, s-a mai întâmplat un alt moment dramatic: a murit una dintre dânsele. Mâţa mai mică.

Am simţit ca-cum-virgulă pe dinăuntru m-am rupt în două bucăţi de cantităţi aproximativ egale, fiindcă cu un ochi râdeam, c-a murit asta, iar cu altul plângeam că mai îi încă una. Dacă n-o punem pe aialaltă, ce i-am dat-o unei foste Prime Doamne Jeg, în total ele cumulând un număr total de trei (atât mâţele, cât şi doamnele Jeg).

 Vă las acest paragraf să vă reculegeţi. 

***

Criza se desfăşoară mai mult la nivelul solului, decât printre norişori…

Adevaratacriza

 [Hail, Carcea!] 

***

Bun, iată-ne în faţa unei descoperiri care cu siguranţă va schimba mentalităţi, iar copiii voştri vor învăţa de prin manuale, după cum am dictat eu: beţivăneala este un lucru bun. Pe lângă că stimulează real nivelul mulţumirii de sine, beţivăneala diminuează dramatic nivelul depresiei în clipa în care, tot mulţumită beţivănelii, reuşim să evităm periculoasa începere a unei relaţii cu o domnişoară, ale cărei consecinţe grave nu avem spaţiu pe server să le enumerăm. Şi, pentru că beţivăneala este un element complet şi circular, tot datorită ei ajungem să ne – cum notam – mulţumim pe sine, odată rămaşi fără de fată ca să o facă pentru noi. Şi – decisiv – tot beţivăneala ne pune înapoi în cursă (pentru ca, tot ea, recursiv, să ne oprească la timp).

Beţivăneala are grijă de noi! Luaţi exemplu picatul în faţă pe ciment. Când e mai puţin important – beat sau treaz? Vomitatul pe cineva – beat sau treaz, când contează cel mai puţin? Pierdutul lucrurilor? BEAT! De fapt, însuşi realizatul pierdutului lucrurilor se petrece CÂND EŞTI TREAZ şi nu când eşti beat. Ceea ce denotă că, dacă rămâneai beat, erau şanse mari să nu fi aflat vreodată. Dacă persoana pe care vomiţi e beată, cu atât mai mult – nu va fi atât de relevant nici pentru ea!

Alt lucru pe care l-am descoperit eu – fireşte, uitându-mă la oameni beţi în vastele mele ieşiri de documentare – e că le place să doarmă diferit faţă de data trecută. Spre exemplu, eu mi-am luat canapea rabatabilă ca să am şi un pat mare, să le alternez. (Dormitul meu se aseamănă cu viaţa sexuală a multora – e în pat, vreau să experimentez, îmi plac paturile altora.)

Fiindcă nu sunt genul care să-mi doresc un singur tip de pat, ci mai multe. Doresc să dorm în cât mai multe paturi diferite – nu intraţi la bănuieli, am zis să dorm; iar paturile să fie toate ale mele şi să nu se facă în ele sex, acolo unde dorm, că nici eu nu dorm unde fac alţii sex. Sex deci altundeva, că nu-i prioritar.

Mna, şi tot observând cum se-mbată unii ca depravaţii şi îşi cumpără canapele, mi-am dat seama că la un moment dat se satură şi găsesc alte căi să doarmă diferit, cum ar fi să schimbe direcţia, deci să doarmă invers în paturile lor, dublând astfel variantele. Ceea ce, vă spun eu, ca om ce-am observat îndeaproape multe beţii şi cunosc bine oameni cu canapele cumpărate ca să doarmă altfel, face foarte dificil mersul la budă. Deoarece, ridicându-te din pat, beat fiind deja, e destul de greu să găseşti closetul, darămite amestecând camera cu ea însăşi în fiecare noapte.

Deci beţivii sunt cu atât mai responsabili, considerând că trebuie să ţină minte atâtea. Aţi văzut vreun om treaz conducând cu 20 la oră? Nu, doar beţivii! Eu am auzit mai multe “făptaşului i s-a făcut etilotestul şi, surprinzător, nu era băut la volan”. Carnetele ar trebui să se elibereze doar în şi celor în stare de ebrietate.

***

Taraniiriverani

[prin amabilitatea lui Tibique]

***

Şi una tematică…

KentIisus

[mulţam, Nojel]


74 comentarii

zi si tu ceva
 1. Decembrie 18, 2008 la 21:09
  link permanent
  iuliok zice ca:

  Ha!Primul comentariu^:)^

 2. Decembrie 18, 2008 la 21:28
  link permanent
  Bancheru zice ca:

  Mâţă şi eu am şi acum mă rog să-şi deie duhul, după 8 ani de convieţuire cu mine, îi cam de ajuns. Nu-mi doresc într-un sens rău, vreau să se ducă de bunăvoie la doamne-doamne, adică să nu fiu eu nevoit să fac vrreun act de violenţă, că m-am ataşat prea tare… sper că aţi înţeles…

 3. Decembrie 18, 2008 la 21:41
  link permanent
  divricean zice ca:

  @Bancheru: Am inteles. Zi cand nu esti acasa, lasa adresa si pune cheia in ghiveci.

 4. Decembrie 18, 2008 la 21:42
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Al patrulea comentariu!

 5. Decembrie 18, 2008 la 23:37
  link permanent
  anatati zice ca:

  În toată povestea de la primul paragraf simpatizez cu Mirmen … (sau se zice sufăr alături de?)
  Parcă-aş simpatiza şi cu doamna aia de serviciu dacă asta de la mine de pe scară mi-ar fi luat hârtia de sub preş pusă intenţionat acum o lună să văd dacă ridică vreodată preşurile.

 6. Decembrie 18, 2008 la 23:37
  link permanent
  anatati zice ca:

  PS: al 5-lea comentariu că văd că trebuie să ţi le numeri …

 7. Decembrie 18, 2008 la 23:41
  link permanent
  Darius zice ca:

  Ăla o-nceput! Am crezut că-i iară ceva decizie luată fără mine, că io ştiam că se numără ele singură.

  Da’ cum descoperi tu conspiraţii igienice pe casa scărilor…

 8. Decembrie 18, 2008 la 23:47
  link permanent
  anatati zice ca:

  Mda, diabolic, ştiu. (aici se va pune un emoticon cu râs drăcesc)

 9. Decembrie 18, 2008 la 23:53
  link permanent
  ionuţu zice ca:

  deci aţi scris, văd. Condoleanţele mele! Acum avem un darius pe jumătate fericit.

 10. Decembrie 19, 2008 la 00:17
  link permanent
  Augustin zice ca:

  “Eu am astm bronşic, (dar nu, nu eu am murit). ”

  Unde virgula dinainte de paranteză marchează ce?

 11. Decembrie 19, 2008 la 00:18
  link permanent
  Augustin zice ca:

  “…când vreau eu în decurs 5 ani…”

  lipsă un “de”

 12. Decembrie 19, 2008 la 00:20
  link permanent
  Augustin zice ca:

  “Vă las acest paragraf să că reculegeţi. ” să că??

  Dumnezăule! Şi încă mai am de citit.

 13. Decembrie 19, 2008 la 00:28
  link permanent
  anatati zice ca:

  Fii blând, Augustin, că-i jumătate amărât cu pisica aia supravieţuindă …

 14. Decembrie 19, 2008 la 00:29
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  anatati, empatizez se zice la ce vrei tu. N-ai pentru ce.

 15. Decembrie 19, 2008 la 00:38
  link permanent
  anatati zice ca:

  :) )) măcar partea cu doamna de serviciu e corectă? :) ))

 16. Decembrie 19, 2008 la 00:42
  link permanent
  anatati zice ca:

  PS: şi apropo, că m-am enervat şi am scos DEX-ul, să-mi dai referinţă pentru verbul “a empatiza” (DOOM2 nu se acceptă) :)

 17. Decembrie 19, 2008 la 03:46
  link permanent
  mea zice ca:

  Scrii frumos. Ca tot ce-i frumos, scrii rar. Ca tot ce-i rar, e pretios. Ca tot ce-i pretios, e scump. Cat e halatul?

 18. Decembrie 19, 2008 la 07:37
  link permanent
  mirmen zice ca:

  persoana s-a numit TOM, era un bali argintiu tare frumos şi induioşător de afectuos dar provenit dintr-un cuib cu probleme, de aici imunitatea scăzută; dari, nesimţitorule, pune o poză, mă duc să plîng pe bloagele susţinătoare de pisici…

 19. Decembrie 19, 2008 la 07:38
  link permanent
  monica zice ca:

  Pisicaaaaaaaaaaaaaaaa! De ceeeeeeeeeeeeeeeeee…?!?!
  :unde dracu’ e emoticonu’ ala care plinge?:

 20. Decembrie 19, 2008 la 08:52
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Dintr-o data, iubesc pisicile! Nu stiu ce m-a apucat… Am avut si eu doua. Una mi-a otravit-o vecinul, ca-i batea cateaua pe unde o prindea, iar a doua mananca atat de mult incat nu se mai poate misca. Unde o las dimineata, o gasesc seara… Deci este un fel de mobila, nu se pune ca si pisica. Un pres care bese, ragaie si mai scoate niste sunete… un fel de croncanit. Dar cam atat stie sa faca.

  Normal ca bautura este un lucru bun, ma! Totul este sa bei cu masura. In momentul in care nu mai stii unde esti, cu cine sau atunci cand crezi ca vorbesti, dar de fapt scoti doar niste mugete fara inteles, trebuie sa pui piciorul in prag, ca un adult responsabil, si sa spui: “Gata, este timpul sa fumez un cui!”.

 21. Decembrie 19, 2008 la 08:57
  link permanent
  isis zice ca:

  @ Darius: bucuria asta sadica a ta (de)generata de moartea animalului e un fel de razbunare tardiva pentru tot ce-ai patimit din cauza matzelor in trecut? Pentru ca inteleg ca ti-ai luat zborul din cuibul parintesc de ceva vreme, deci nu mai imparti spatiul vital cu ele=matzele.

 22. Decembrie 19, 2008 la 09:09
  link permanent
  isis zice ca:

  Si daca esti in doliu tre sa te imbraci intr-o singura culoare. Normele sociale zic ca ea (culoarea) tre sa fie negru, ca cica e mai trista (sau te face sa fii mai trist, oricum nu inteleg cu ce-a gresit culoarea asta incat sa fie asociata cu moartea), insa cum doliul tau e “ferice” sa inteleg ca o sa porti…..roz?! :D Ca cica rozul e culoarea optimismului si a bunei-dispozitii

 23. Decembrie 19, 2008 la 09:51
  link permanent
  krakilla zice ca:

  mac vs pc

 24. Decembrie 19, 2008 la 10:18
  link permanent
  krakilla zice ca:

  mai astept mult? buzzz!!!! ba, da-mi drumul la link.

 25. Decembrie 19, 2008 la 10:23
  link permanent
  toader zice ca:

  mare pacoste pisicile astea. tin tat felu’ de boli intr-insele, lasa par si in ultima fosa nazala, se caca, fac mofturi, tate cucoanele se extaziaza si la sfarsit trag si scuipati.

  * tin sa transmit pe aceasta cale regrete doamnei care a pierdut fiinta pisiceasca.

 26. Decembrie 19, 2008 la 10:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bravo, Isis, ai spart nuca. :P

  Augustin, nu pot ca să ştiu despre ce vorbeşti.

  Ca să nu amintesc că tre’ să dau copy-paste-uri la diacritice din text (că voi nu puneţi, că opăresc), fiindcă n-am instalate.

  Ho,mo, c-am dat!

 27. Decembrie 19, 2008 la 10:55
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @toadier
  mare pacoste şi domnii ăştia, ţin tot felul de boli întrîn-şi, lasă că, sînt o sursă inepuizabilă de păr mai ales cu rezerve strategice în ultima fosă nazală, se cacă, fac mofturi, toate cucoanele se extaziază, şi la sfîrşit trag şi scuipaţi.
  *sumare consideraţii despre numărul nesemnificativ de cromozomi ce diferenţiază speciile :P

 28. Decembrie 19, 2008 la 10:58
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Rozu este culoarea homalailor si fetitelor seci… Da, poarta.

 29. Decembrie 19, 2008 la 10:59
  link permanent
  krakilla zice ca:

  azi mananc litere! astept cu nerabdare vacanta.

 30. Decembrie 19, 2008 la 11:01
  link permanent
  isis zice ca:

  Normala sau de cocos? (nuca) :D
  Daca vrei sa spargi nuci de cocos inveti aici http://www.howtoopenacoconut.com

 31. Decembrie 19, 2008 la 11:11
  link permanent
  isis zice ca:

  Primesc si un premiu pentru spartul nucii? :P O strangere prieteneasca de mana, o atentie, o maslina…

 32. Decembrie 19, 2008 la 11:14
  link permanent
  Zappy zice ca:

  aualio, ai ucis-o pe monica cu pisica!
  mie-mi placu faza cu capu ud dupa dus, ca asa imi zice si mie mama. da eu n-am astm, deci sunt mai norocoasa. da nici pisici n-am avut. ceea ce confirma teoria ta. mirmen, tz tz.

 33. Decembrie 19, 2008 la 12:48
  link permanent
  jimerino zice ca:

  augustin, lasa mistoul, s-a petrecut un eveniment nefericit, putina decenta.

 34. Decembrie 19, 2008 la 12:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  A-ţi văzuto pe Mirmen cum a despărţit “întru dânsa”, da?

 35. Decembrie 19, 2008 la 12:55
  link permanent
  anatati zice ca:

  A-m văzut :D

 36. Decembrie 19, 2008 la 12:56
  link permanent
  jimerino zice ca:

  care ti-a dat viata si te-a hranit si te-a educat…

 37. Decembrie 19, 2008 la 13:48
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Dacă există empatie, musai că există şi a empatiza, nu? Desigur, e niţel barbaric. Dar uzul bate norma, nu?

  mirmen, dar aduci altă pisică în loc, nu? Sau chiar două. Musai.

 38. Decembrie 19, 2008 la 13:52
  link permanent
  monica zice ca:

  Mbihihihisiiiicaaa! De ceeeeeeee? Saracuuuuuuu’!
  Of!

 39. Decembrie 19, 2008 la 13:57
  link permanent
  toader zice ca:

  da’ de ce nu incercati si cu motani? poate face ceva mai serios decat un astm nesemnificativ. care astm parca era de la porumbei (?)
  sau sa il asteptati seara mascati sa il speriati. sa verificati daca sta bine cu inima.

 40. Decembrie 19, 2008 la 14:23
  link permanent
  anatati zice ca:

  Asta cu uzul bate norma nu mi-a plăcut. Dacă stau să mă gândesc la Vanghelie şi Becali, ba chiar îmi repugnă. :D

 41. Decembrie 19, 2008 la 14:31
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Nici mie nu-mi place, dar se întâmplă. Am ajuns să ne râdem, să ne riscăm, să ne dispere lucruri, să şocăm, să se merite să faci lucruri ş.a.i.

 42. Decembrie 19, 2008 la 15:50
  link permanent
  toader zice ca:

  deci io tin si la mirmen si la darius.
  dar trebuie spus lucrurilor pe nume!
  mirmen, pisicile sunt urate de baieti mai ales daca pisicile sunt detinute ale mamelor lor!
  eliberati pisicile!

 43. Decembrie 19, 2008 la 15:51
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dari, ană, hliziţi-vă voi numa’ pe seama durerii pierderii…şi-am mai empatizat, în plus, şi cu postarea/postura anei, aia în care nu-şi venea a crede greşalelor :P

 44. Decembrie 19, 2008 la 16:27
  link permanent

  Condoleante pentru mata (pisica). A murit de beata sau de astm bronsic sau pe cale naturala…?
  O zi minunata iti doresc

 45. Decembrie 19, 2008 la 16:32
  link permanent
  dinca zice ca:

  salut!nu crezi ca Stolo a fost doar momeala din nou doar pt ai pacali pe creduli sa vde a voturile pt pdl .Daca il propunea pe boc de la bun inceput nu cred ca Pdl ar fii intrunit procentajul pt a intra in parlament?!respect Coane

 46. Decembrie 19, 2008 la 17:48
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Ce trist ca a murit pisica. Am si eu doua, da sunt fata si prin urmare tin la ele. N-am astm dar am sinuzita…si da, e de la capatana uda, scoasa dupa baie si de bunavoie in bataia vantului.
  Deci, domnule Jeg…sa ai parte de…paturi ca sa zic asa, chiar si-n perioada de criza si mai ales drept consolare in perioada de hibernare. :D

 47. Decembrie 19, 2008 la 18:35
  link permanent
  fcb zice ca:

  anul I d.Dr. (da, aşa e, după Darius)

 48. Decembrie 19, 2008 la 19:55
  link permanent
  Andi zice ca:

  Eu mă întreb cum poţi să spui despre o mâţă grasă că e mobilă dacă nu e în stare să se mişte…

  În rest, astm poţi să faci şi de la praf(ul din părul mâţelor).

  Iar beţivanii n-or să-mi placă niciodată. Şi n-o să ajung în situaţia în care să nu-mi placă de mine pentru că eu ştiu să mă opresc atunci când nu mai am nevoie de… zeamă. De oricare ar fi.

 49. Decembrie 19, 2008 la 20:01
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Buna, sunt Sofia si…vreau sa spun ca, sunt alcoolica

 50. Decembrie 19, 2008 la 21:35
  link permanent

  Hello Sofiaaaa, welcome to AA :D

  PS: AA is for quitters

 51. Decembrie 19, 2008 la 22:03
  link permanent
  Andi zice ca:

  Ah, şi am uitat să spun ceva mai înainte. Mai devreme în cursul serii am interpretat cu brio scoaterea din cuptor a unei chestii care mie mi se pare cel puţin scârboasă; dar poate unora dintre cititorii jegului le-ar plăcea să aibă pe masa de sărbătoare aşa ceva: cotlet de porc cu glazură de miere, varză de Bruxelles, fasole verde, varză normală şi o ţâră de portocală, pentru mai multă aromă. Scurgere plăcută a balelor pe tastatură!

 52. Decembrie 19, 2008 la 22:06
  link permanent
  anatati zice ca:

  Mirmen, dacă vorbeşti cu mine, refuz să răspund la ana [emoticon ce-şi smulge părul din cap]. În altă ordine de idei, mie-mi pare rău de pisică, dar mă bucur şi că astmul lu’ Darius e pe jumătate vindecat. Iar cu greşelile, am prins subtilitatea :D

 53. Decembrie 19, 2008 la 22:34
  link permanent
  toader zice ca:

  cu tine macar mai poarta o discutie. pa minie m-o facut animal. parafrazat desigur.

 54. Decembrie 20, 2008 la 01:07
  link permanent
  zborplacut zice ca:

  când ai zis că ai analzat oamenii beti, voiai să zici că te-ai uitat in oglindă după o seară în le general/zorki/janis/ insomnia/gazette(sau alte birturi)? :-”

  da, ştiu. e grea viaţa.

  oricum, condoleanţe ochiului care plânge

 55. Decembrie 20, 2008 la 05:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci Andi: da, s-a zis în studii că de la MĂTREAŢA (dacă vă puteţi închipui) mâţelor e totul ce-i rău în ele; dar prin convenţie se zice mâţe.

  Mai departe – vorbeam de responsabilitatea stimaţilor beţivi, pentru căci aceştia se numesc aşa odată îmbătaţi, stare care are şi ea anumite grade grade, deci chiar şi ei pot fi cu măsură. Că nu vorbim despre mine (zborplăcut).

  Şi nu în primul rând – când ai zis la cuptor, a fost cu lăsat gura apă; da’ când ai ajuns (prea repede, de altfel) la miere, a fost cu lăsat gura vomă, element participativ la articol, în fond.

  Bine, las’, te redresezi tu, că unii reuşesc să aducă în câh şi mâncare firească, d-apoi specialităţi. Totuşi, odată voi veni, când te vei decide să minimalizezi, să rămâi la umplut de maţ, la aspecte de insight ale mâncăului, nu degustări cretinele şi nesatisfăcătoare.

  Pânâ la urmă, gourmet este un fel de preview cu ţârâita, ca la filme porno mostră, de treizeci de secunde, pe când haple e ca downloadu’ de pe torrente, mă-nţelegi.

 56. Decembrie 20, 2008 la 08:07
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @tatiana, bine 8-| :P
  @toadiere, animal şi eşti, ca noi toţi şi dacă am subliniat similitudinea comportamentului domnilor cu cel al pisicilor- descris de tine, am făcut-o pornind de la simpatia mea faţă de ele, nu de la antipatia ta :P

 57. Decembrie 20, 2008 la 09:18
  link permanent
  Robert horvath usa zice ca:

  COLINDATORI JEGOSI SI CRACIUN NEFERICIT LA ICR NEW YORK.
  CENTRUL DIPLOMATIC AMENDAT CU 1000$ PE ZI. 

  [dup-aia aici urma ceva cârnaţ de text]

 58. Decembrie 20, 2008 la 09:22
  link permanent
  keshishian zice ca:

  mirmen nu e mama lui Darius. e femeie normala. asta e derbedeu. pun pariu ca derbedeul nu ar hrani un catel pe strada pentru ca oricum nu il vede, oricum catelul are boli si Darius astm. si apoi Darius e prea “true” la varsta lui ca sa fie aiba “empatii” din astea… restul nu am mai citit cam-am oripilat.

 59. Decembrie 20, 2008 la 09:24
  link permanent
  keshishian zice ca:

  imi place postarea de un rand mai sus. vezi Darius cati te inteleg…?!

 60. Decembrie 20, 2008 la 11:21
  link permanent
  Andi zice ca:

  [care era faza cu reducerea dimensiunilor comentariilor la n rânduri? n fiind un număr natural explicit]

  De fapt, mâncarea aia era total imaginară şi am scos-o dintr-un cuptor imaginar cu nişte mănuşi imaginare, după care am tăiat-o cu un cuţit imaginar şi am pus-o într-o farfurie imaginară, pe o masă imaginară. Ai prins ideea. Era pantomimă. N-aş găti niciodată o asemenea oribilitate de provenienţă americană. Şi nici alte preparate din porci. Şi nu, nu te-am invitat la mine să guşti. Nici nu ştiu de unde ţi-a venit ideea asta năzdrăvană…

  p.s. Cine-i fraierul/fraiera care a scris porcăria aia de mai sus? (sau să-i spun şobolănia?)

 61. Decembrie 20, 2008 la 12:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Robert Horvath e nebun de când cu ICR-ul, dacă veţi căuta “pişat” pe net vreodată şi veţi găsi calea spre ce înseamnă. Altfel, căţeii îmi plac. Cre’că şi la ei îs alergic un pic, da’ decent. Iar ei sunt respectuoşi.

 62. Decembrie 20, 2008 la 20:59
  link permanent
  Bancheru zice ca:

  Si cum ii Darius, fusei la piata sa-ti iei de’ale gurii pt craciun :) legat de ultima poza.. :) )

 63. Decembrie 20, 2008 la 22:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu? Mie mi se aduce, măi, măi, măi!

 64. Decembrie 20, 2008 la 22:05
  link permanent
  toader zice ca:

  desigur, ti se aduce. de catre dacian. ha ha. lacrimai mai deunazi ca tu cumperi si altii manca. ‘ai de curu’ tau.

 65. Decembrie 21, 2008 la 04:15
  link permanent
  zborplacut zice ca:

  mi rău. promit să nu mai beau . nu stiu pâna când

 66. Decembrie 21, 2008 la 22:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci nu ţi, că ţi-i. Toader – dau îndărăt societăţii.

 67. Decembrie 21, 2008 la 23:41
  link permanent
  toader zice ca:

  :) dai o gramada societatii. stim noi ce da’ ie doamne in zona.

 68. Decembrie 22, 2008 la 12:44
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  [...]Legat de cele doua personaje din articolul anterior, aveam de ales între Darius şi Darius, respectiv Migen şi Eurona. Am decis după îndelungi cotemplări alături de Darius că le voi numi Augustin şi Augustina pentru continuarea tradiţiilor jegoase [...]

 69. Decembrie 22, 2008 la 13:34
  link permanent
  isis zice ca:

  Cata liniste si pace…plecarati toti in concedii?

 70. Decembrie 22, 2008 la 14:57
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Asta pentru ca lucrez…

 71. Decembrie 22, 2008 la 15:02
  link permanent
  isis zice ca:

  acuma ti-a venit cheful de munca? :) ) cu 2 zile inainte de vacanta?

 72. Decembrie 22, 2008 la 15:45
  link permanent
  krakilla zice ca:

  sefilor, nu mie…

 73. Decembrie 22, 2008 la 15:46
  link permanent
  krakilla zice ca:

  de fapt, nici lor… le-a venit cheful sa muncesc eu. da, asa este corect.

 74. Decembrie 22, 2008 la 16:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Crachilă rulă din nou şi în continuare.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)