Decât orice, mai bine bogat.

sari la comentarii

Destul de simplu. Şi mai am câteva reformulări mai potrivite pentru unele proverbe şi zicători din popor, care s-au dovedit prin exerciţiu a fi eronate. Cine sapă groapa altuia, avansează profesional. Buturuga mică are mai puţine bonuri de masă. Prietenul se cunoaşte când are nevoie. Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place, numai că nu există.

Pentru că Toader de la comentarii a fost incapabil să ducă la bun sfârşit treaba de doi lei cu care l-am împovărat mult peste puterile lui atrofice, dar şi fiindcă sunt un suflet mare ce nu poate duce supărare, am găsit o altă soluţie impasului în care ne aflăm. Dat fiind că lumea se plânge că n-am dat nici un premiu din cele de căcat promise la concursurile de căcat organizate pe acest website contemporan de societate de căcat (website-ul), dar şi deoarece mi-este prea lene să fac clasamentul câştigătorilor la toate concursurile, am decis să organizez oficial: Concursul Găsirii Concursurilor (sau CGC, ediţia întâi).

Toată lumea să se repeadă la arhivă şi să le caute, iar fiecare prim cetitoriu care găseşete un concurs care n-a mai fost descoperit, primeşte premiul acelui concurs, spre nemulţumirea câştigătorului (dacă nu-i pe poziţie să şi-l revendice) sau a oricui, de altfel. Participanţii se vor înscrie în concurs la comentarii, cu numele articolului unde s-a ţinut concursul şi nominalizarea premiului, după caz. Este inclus şi ultimul concurs, în care Păstaie n-a fost capabilă nici până în acest moment să-şi aleagă premiul de pe panou, după multiple somaţii.

***

Ca la un semn, următoarea cacofonie acceptată din limba română se anunţă să fie, atenţie!,… Liceul de Muzică “Costel Busuioc”. Da? Chiar el. Zice pe Internet. La Ghilad vor sătenii (că cine altcineva?!) să-l deşcidă. Probabil că această decizie la nivel rural s-a luat într-un amestec de pasiune pentru armonie şi ritm, combinată cu lipsa unei oportunităţi de a manifesta aceste ardori. Deci, ca să n-aveţi dubii. Vreodată. Despre orice. Urmează Facultatea de Litere “BuddhaBlog“, Colegiul de Teatru şi Televiziune “ArhiTV ş.a.

***

Mi-am dat seama că actul de a duce o fată să vază “Sex and the City” la cinema e ca şi cum te-ai duce la curve. Şi, implicit, a o trata pe fată ca o angajată în acest domeniu al muncii. Fiindcă se subînţelege că dacă faci acest sacrificiu, vei fi remunerat corespunzător. Statistic vorbind, aşa li s-a întâmplat tuturor cu care-am vorbit. Să ne-nţelegem, noi, băieţii, nu vrem plăceri carnale ca să mergem să vedem imbecilitatea aia cu voi. Noi pur şi simplu nu vrem să vedem imbecilitatea aia. VOI, din proprie iniţiativă, ne oferiţi ulterior aceste răsplăţi. Iar noi nu refuzăm, fiindcă suntem politicoşi, de aia, la fel cum am fost politicoşi şi când am mers cu voi, chiar dacă nu am vrut.

Şi am mai observat că, de când rulează prin Cluj filmul respectiv, duduie nunţile în week-end de limuzine. Limuzine la biserică, limuzine la primărie, limuzine la cantină, limuzine cu rudele din comuna Baciu, limuzine cu acordeoane şi taragoturi în ele, limuzine cu site-uri de limuzine pe ele, limuzine puţind a pălincă, limuzine cu popi…

Unde s-a dus, dragă, celebrul Jeep albastru, decapotabil, cu fericiţii mirii cocoţaţi în vârf şi cu pozarul în faţă, într-o Dacie Papuc claxonândă, filmând din mers, legat cu fâşii de rafie?

***

Filozofând profesional, am remarcat o valenţă ciudată a postului meu de la Vitrina. Eu sunt subalternul direct al lui Călin, da? În acelaşi timp, sunt, evident, subalternul indirect ale şefei mari. Şi, în acelaşi timp, subalternul intermediar al Renăţii, care-i şefă peste umbrela ce include Creaţia. Deci, ca idee generală, sunt subalternul. Nu sunt supra-alternul nicicui, nu-nu. Sunt mereu subalternul. Aveam un copywriter mai nou – nici nu s-ar fi pus problema să fie el sub mine, dar măcar mă consolam eu cronologic. Acum a plecat la Bucureşti. Să fie copy acolo, pentru ca eu să continuu în a subalterna. În felurite moduri.

Mna, totuşi, eu primesc uneori proiecte. Şi tre’ să le coordonez, pentru ca ele să meargă, eu ducându-le la capăt. Ce mi-am dat însă seama e că nu sunt niciodată “şef pe proiect”. Călin are foarte mare grijă să mă desemneze “responsabil pe proiect”. Înţelegeţi mica inflexiune? Nu-s şef, că aia mi-ar da autoritate. Sunt responsabil, ca să pot cădea de vină. Uneori Călin îmi explică poziţia mea prin sintagma corporatistă “Deci, ne-am înţeles, da? Răspunzi cu coaiele!“.

***

Şi am mai remarcat, căci eu asta cam fac, că nu te poţi imita pe sine. Pentru că nu poţi să-ţi schimbi vocea în alta, c-ai deveni altcineva. Iar dacă nu ţi-o schimbi eşti pur şi simplu tu. Aşadar, ne putem imita-ntre noi, mai bine decât fiecare pe el însuşi. Deci eu pot încerca mai cu succes să fiu altcineva decât eu.

***

Şi am o teorie că manelele sunt o consecinţă de marketing a producătorilor de telefoane cu difuzor extern. Fiindcă până să apară Guţă şi Minune, nu asculta nimeni muzică în staţia de autobuz.

Dar apropo de manele, m-am conformat şi mi-am luat în serios atribuţiile de recuperator, deplasându-mă la imobilul fostei prietene a lui Arpi, pentru a colecta obiectele sale înstrăinate pe nedrept de proprietar… când acesta le-a părăsit (aici includ tot ce înseamnă boarfele lui Arpi) şi s-a mutat în alt oraş (şi aici includ tot ce înseamnă boarfele lui Arpi).

LuandBoarfele657

[foto Silvia Lungu Augustina]

***

Discutam zilele trecute cu o femeie din lista mea de pe Internet cu femei. Pentru că eu vorbesc doar cu femei, crezând singur despre mine însumi că sunt un mascul feroce, deşi în acelaşi timp le discriminez, fiindcă de-adevăratelea sunt un porc. (Aşa scrie pe forum la Jurnalul online. Asta, precum şi că-mi bat joc de copii morţi. Ca să ştiţi. Să nu vă moară copiii, că-mi bat joc de ei şi să nu aveţi femei, că vi le discriminez.)

Dar revenind… vorbeam cu una dintre aceste femei, dar una de treabă, pre care-o tolerez, dar n-o încurajez, să nu se creeze un precedent. Şi-ncerca să-mi explice foarte concret ea mie că mult am greşit când m-am aventurat de i-am zis iubitei mele că o poză de-a uneia (indiferent cine) e mai faină decât orice poză luată prin sondaj de-a EI! Care este iubita mea.

Şi, cum femeile se iubesc între ele, nu ca bărbaţii, ce-şi dau cu sticle-n cap unul altuia pentru deliciul lor, asta cu care vorbeam o proteja pe cealaltă în cauză.

Dar, la un moment dat, intenţionat sau nu, fătuca ce-mi făcea mie teoria relaţiei, a scăpat porumbelul. Şi mă ameninţă ea, ca în numele lor, al tuturor: “să nu te mire că nu vei primi una-alta, de câte ori vei face boacăne de astea”. După care adăugă: “Hi, hi!”

În alte cuvinte, m-a avertizat în mod direct şi explicit că fetele vor face sex cu tine DOAR dacă le-ai minţit aşa cum trebuie, dacă ai putut să le convingi şi, mai ales… că le convine asta. Mai mult decât atât, ele NU vor face sex cu tine, dacă eşti sincer. Ahaaa! Băieţi! Pe minciuni!

Şi tot bărbaţii îs nemernici?! Dacă da, vă-ntreb un lucru: de ce nu există echivalentul ginecologiei pentru bărbaţi?

***

Mă, voi aţi văzut noile pachete de ţigări cu pictogramă? Nu ştiu alţii cum sunt, da’ mie mi se par drăgălaşe. Io ce-am văzut e un copil foarte simpatic care se uită la tine, cu o mască de oxigen pe faţă. De parcă ţi-ar zice: “1% din valoarea acestui pachet intră în contul lui; Gigel are nevoie de o ţigară”. Sia a văzut una cu o ecografie cu un bebeluş în burtă. Deci mai toate, emotive, aşa, la corazon. Si să nu cumperi tu, om fără simpţire? Bine că nu-s pisicuţe, s-o văz pe maică-mea dând în cancer pulmonar, cu colecţia în vitrina din sufragerie.

Bun, şi eu am găsit pe jos un pachet de gume Orbit, de mestecat în gură. Doresc să subliniez că nu întorc pe cealaltă parte toate ambalajele ce le găsesc pe jos şi nici nu caut în gunoaie când nu-i nimeni în jur. Dar pachetul ăsta chiar părea plin şi l-am atins întâi cu piciorul să mă conving. Şi l-am luat de pe jos şi l-am băgat în buzunar, dar acum am o dilemă: eu de mic am avut impresia că orice găseşti pe jos (sigilat, în stare impecabilă), nu-i voie ca să-l mănânci, că sigur l-a injectat cineva cu ceva. Gumele sunt la mine pe raftul de deasupra patului. Deci vă-ntreb.

Să mănânc liniştit gumele de mestecat găsite pe jos?
View Results

Între alte întrebări ce mă frământă, dar nu-i vom face un poll, că nu sunteţi capabili încă… De ce nu este naş la teatru, ca la tren?

***

Whoos the boos?

WhoSTheBoss

[mulţumim pentru fotografie lui Sebastian Olar Augustin]

Azi am scris într-alt fel, deoarece este ziua unui anume domn de culoare albastră, care-a investit în târtiţa mea cât eram plecat pe alocuri, în continentul Europa. Dacă tot suntem la strigare, urăm acelaşi LMA, că facem economii, lui Răzvan Medrea Augustin şi reclicăm şi căsniciei Ciutace, compusă din Mana, Victor şi rezultatul Vlăduţ.


105 comentarii

zi si tu ceva
 1. Iulie 15, 2008 la 15:04
  link permanent
  krakilla zice ca:

  N-ai zis ma ca nu mai postezi? Ai mintit poporu’ cu… internerul. Intai cu premiile, acum cu articolele. Cine mai poate avea incredere in tine!? Hai ca abia astept sa citesc articolul… M-as mira sa nu fie tot despre Sia!

 2. Iulie 15, 2008 la 15:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Am zis că nu mai postez, da’ dacă totuşi o să postez, ceea ce o să fac (şi am făcut), n-o să dau premiile – ceea ce ASTA am minţt, de fapt, căci, vezi tu, le dau.

  Dar c-a să-ţi răspund la nelămurire: Nimeni.

 3. Iulie 15, 2008 la 15:18
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cred că singura observaţie pe care o am este că nu ai luat planşeta. Sunt tare dezamăgit.

  Despre gumă… mestec-o! Chiar sunt şi eu curios dacă a fost injectată…

 4. Iulie 15, 2008 la 15:23
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Mai era una tare: “Ajuta un prieten si cu siguranta isi va aminti… cu prima ocazie cand va mai avea nevoie de ajutor!”. Cu privire la concurs: nu mai particip in viata mea la concursurile organizate de tine. Toata lumea zbiara ca nu te-ai tinut de cuvant la concursurile anterioare si cea mai buna idee care-ti trece prin cap este sa mai organizezi unul??? Dar tocmai asta il face amuzant, asa ca te las sa scapi… dar tot nu particip.
  Iar incepi cu sexul drept rasplata? Din cauza celor ca tine restul barbatilor au de suferit! Daca ies cu 4-5 tipi ca tine, incep sa aiba pretentii de la cei ca mine. Te consider raspunzator pentru fiecare femeie care m-a refuzat sa ma serveasca pe gratis si vei trai cu vina asta toata viata… Asa meriti!!!
  Normal ca trebuie sa mananci gumele gasite pe jos! Altfel nu vom afla niciodata, daca au fost sau nu injectate cu ceva.

 5. Iulie 15, 2008 la 15:24
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Scuzati gramatica de sant da ma grabesc rau! Injurati ca merit!

 6. Iulie 15, 2008 la 16:10
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Bravo Darius eşti singurul moderator de concursuri care dă premii verbale. :) ) Lume, recunoaşteţi dacă Darius zice concurs, vă avântaţi un-doi, fără să ştiţi ce pune în joc, doar pt simplul fapt că e concurs pe jegosferă, iar subiectele maiestrului nu sunt niciodata plictisitoare. :D Vreau şi eu concurs, şi ca premiu să arunci nişte vorbe, aşa de drac, pardon drag. >:D<

 7. Iulie 15, 2008 la 16:11
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vă rog să te stăpâneşti!

 8. Iulie 15, 2008 la 16:22
  link permanent
  una la un milion zice ca:

  Recepţionat Ţt Ţt Ţt ouvăr

 9. Iulie 15, 2008 la 17:36
  link permanent
  Rox zice ca:

  refuz să con-CUR-sez din cauza lu’ al’de toader. Ofer io ca premiu un articol “de bine” despre ăla care refuza că participe la concurs cu cel mai original comment, na. CAMPANIE ANTI-CONCURS jegos.

 10. Iulie 15, 2008 la 17:43
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  1. Cam plict jegu’ ăsta. (“Hai să mergem în Iad” fu’ tare.)
  2 Şi eu zic să mănânci guma, să vedem cum îţi şede cu 3 (tri) urechi şi-un coi.
  3. Nu ştiai cum să ne zici că ai fost la teatru?
  4. Ţi-a zis d-ra că prea e inodor şi incolor jegul şi tu ai înţeles să-l albăstreşti?
  5. Ţâu minte că la concursul cu stencilu’ (ăla micu, îl ştii, de-l ştanţai din praful de pe maşini) nici n-ai scris cine l-a câştigat. Deci e clar că n-ai dat niciără premiul.
  6. Râdeţi-vă aici, e genial: http://farm4.static.flickr.com/3177/2590956724_a0be5f72cc_o.jpg

  Desigur,
  7.

 11. Iulie 15, 2008 la 18:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci eşti primul înscris pentru stencil? (Că buba era că se perduse.) 4. Nu, e ziua lu’ unu’ cui îi place coloarea. 3. Ce teatră, dragă?

 12. Iulie 15, 2008 la 19:58
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ce boule eşti! Io pricep că ai fluturi la stomacă, da’ să uiţi chiar şi ce scrii înşivă cu cârnăciorii ăia “de-i” ai în loc de degete?! Poftim de te citeşte şi dă-ţi una după ceafă că ce hăbăucă eşti:

  “De ce nu este naş la teatru, ca la tren?” Cu accent pe cuvântul al, hehe, 7-lea.

  Nu ma înscriu la ni’c, n-ai tu ce să-mi dai să mă intereseze. Bine aşa, Rox? Primesc premiu’?

 13. Iulie 15, 2008 la 20:22
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) pei anti-concursul se deruleşte până când scrie darius altu’ jeg.

 14. Iulie 15, 2008 la 21:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ah. Da, am fost la teatru, clădirea. Şi era scump, de unde şi frustrarea cu naşul de la teatru.

 15. Iulie 15, 2008 la 21:47
  link permanent
  noji zice ca:

  luanboarfele.jpg, ha? vezi ca poza aia cu tipu’ de la volan e OOF.. invat-o pe don’shoara “foto Silvia Lungu Augustina” cum se procedeaza… sau macar du-o la frate-to s-o-nvete!

 16. Iulie 15, 2008 la 21:51
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Poate va aduceti aminte voi cei din blogosfera jegonistica de faptul ca la un moment dat mister gazda a promis ca o sa ma serveasca si pe mine (si pe mine ??? a mai servit pe cineva ??? ) cu palinka originala de Zalau.
  Citind acest material am ciudata impresie ca mai intii a baut-o pe toata si apoi s-a lasat cuprins de inspiratie.
  Voi nu credeti la fel ? Sau mai degraba a mestecat guma aia si ne pacaleste ? De acolo sa fie efectul ?
  Dariuse, esti sigur ca guma aia nu mai fusese mestecata odata ?

 17. Iulie 15, 2008 la 23:11
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ una la un milion
  Nu sunt premii verbale, nici măcar orale… doar scrijelite pe monitoare cu pixelu.

 18. Iulie 15, 2008 la 23:17
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cred că ciunga era din plante cultivate de maria lui huana… doar ciungile astea cresc pe trotuare… te faci că pierzi nişte bani când te legi la şireturi şi primeşti nişte pastile cu ciungă de rămâi stupefiant cum de se întâmplă asta… Cum spunea mama când eram mic, lasă jos, câh, câh…
  Eu revin la problema mea… când trimiţi un scurt metraj pe la un concurs ceva?

 19. Iulie 16, 2008 la 08:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nojbert: Aia am făcut-o io. Hait!

  Biblio: Cât de curând. :D

 20. Iulie 16, 2008 la 09:05
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Dupa o analiza atenta a pozelor, am observat una cel putin dubioasa: tu cu pantalonii in vine abordand pozitia in genunchi! Ce faceai bre acolo? Marcai teritoriul? Sau te-a rugat prietenul Arpi sa lasi o ultima amintire pe pragul fetei, asa, ca dar de despartire?

 21. Iulie 16, 2008 la 09:11
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Hei boos, de ce schimbi culorile la scris?

 22. Iulie 16, 2008 la 09:14
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Stiu, este o curea… Nu sunt inca pregatit sa cred ca un barbat poate purta o curea de genu’! Asa ca eu spun ca acea curea este un slip ales la betie si nu ma intereseaza ce spun ceilalti! Dar parca nici slip de culoarea aia nu poarta barbatii…

 23. Iulie 16, 2008 la 09:16
  link permanent
  ringo zice ca:

  Satenii se duc duminica de duminica la biserica si se roaga sa le iasa planul, iar Costel Busuioc si familia sa revina pe “drumul cel drept”. =)) ai capu meu…….:|

 24. Iulie 16, 2008 la 09:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Copiluţe: deoarece eşti prost; scrie subt ultima poză.

  Crachilo: Plângeam după fată. Da, cu cureaua aia.

  Ringo: Da, unele România doare.

 25. Iulie 16, 2008 la 09:24
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Stiu unde locuiesti…

 26. Iulie 16, 2008 la 10:11
  link permanent
  ionutu zice ca:

  La Braşov plouă de două zile fără oprire. Na.

 27. Iulie 16, 2008 la 10:21
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ptiu ce albastru urat ti-ai gasit, mi-aduce aminte de cerneala cu care am scris la bac la romana :P

 28. Iulie 16, 2008 la 10:21
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Si apropo, cica la Brasov vine sfarsitul lumii asa-i de urat afara :mrgreen:

 29. Iulie 16, 2008 la 10:25
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Cât timp vine numa’ la Braşov…

 30. Iulie 16, 2008 la 10:27
  link permanent
  fcb zice ca:

  deci boos e bus pe olandeza…. teoria mea de doi bani :D

 31. Iulie 16, 2008 la 15:17
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Mariansky: shut your pie hole, că mi-e maşina afară descoperită ! Am strâns puţin din buci ieri cu grindina aia….

  And in other news… dragi cititori de Jeg: de acum încolo* acest lan de commenturi va fi cunoscut drept BWU ( Braşov Weather Update ). So… nothing to see here, move along people !

  *( acum -> încolo pentru cei mai grei de minte )

 32. Iulie 16, 2008 la 15:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da’ în comentariul de lansare numa’ anunţi buletinu’, nu te-ai gândit să dai şi primele înştiinţări meteorologice?

 33. Iulie 16, 2008 la 15:28
  link permanent
  Basty zice ca:

  Plouă. E rece.

 34. Iulie 16, 2008 la 15:56
  link permanent
  Rox zice ca:

  la Constanţa e soare şi e gagici goale care face dopless:D. A, da.. pe plajă, bă, nu pe stradă

 35. Iulie 16, 2008 la 15:58
  link permanent
  monica zice ca:

  toader? toderitza? toderel?
  unde-i toader?!?!?! l-ati trimis la brasov, sa-l ploaie? sa vina sfirsitul lumii preste dinsul?

  Gata cu pretextele. Bai Dariuse, daca ala pleca la Bucuresti si te lasa sa subalternezi in continuare, pe tine nu te-a batut vreodata-n viatza ta gindul sa faci asijderea? Sau vrei sa shezi toata viatza ca mimoza-n Vitrina, sa te admire lumea?

 36. Iulie 16, 2008 la 16:01
  link permanent
  monica zice ca:

  Am bagat mai devreme decit trebuia. Scuze.

  Deci: …sa te admire lumea? Sa stii ca lumea te poate admira si-n alte zone geografice, crede-ma. Jur, sa-mi saie, sa n-ajung, sa n-am parte. Acu’ ma crezi?
  Chiriace, give it a thought. Ca si Veta ta ar hi transplantabila, la o adika ;) . Salutari Siei, cum ar fi.

 37. Iulie 16, 2008 la 16:11
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Rox, noi, ăştia din Ardeal, e mai necredincioşi. Nu credem dom’le nimic fără dovezi. Poze sau nimic.

 38. Iulie 16, 2008 la 16:24
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) ))) pe vremea mea, maică, slipii erau şi sutien.. acuma slipii sunt şiterturile de la adidaşi

 39. Iulie 16, 2008 la 16:24
  link permanent
  Rox zice ca:

  şireturile adică:D

 40. Iulie 16, 2008 la 19:36
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Hudrea zice că:

  Iulie 16th, 2008 la 4:11 pm
  Rox, noi, ăştia din Ardeal, e mai necredincioşi. Nu credem dom’le nimic fără dovezi. Poze sau nimic.

  Rox, noi, miticii de Bucuresti, mai necredinciosi ca ei. Poze. Pooooze ! POOOOOOZE !
  ( Daca iti pui ochelari de soare poti sa ne pacalesti si cu poze de-ale tale, noi nu ne suparam ! )

 41. Iulie 16, 2008 la 20:24
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Ora 21:22. Frig. Plouă, în continuare. Darius ai avut dreptate. Cred că vine sfîrşitul lumii.

 42. Iulie 16, 2008 la 20:27
  link permanent
  Rox zice ca:

  Ei na.. nu cre’ că n-au văzut miticii şi ardelenii pozne cu “gagice” fără sâni, pardon, sutien. Dar.. uite, pentru voi, special, o să mă duc mâine la plajă şi o să pozez ce ţâţe văd şi le spun pe blog. Ale mele e speciale, nu le decojesc aşea, la toată populaţia jegoasă:). Cel puţin nu fără o cafea în prealabil:).

 43. Iulie 16, 2008 la 21:00
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Rox: “Cel puţin nu fără o cafea în prealabil“
  Wooooow ! Stiam eu ca gasesc unde sa ma gazduiesc cind vin la mare !!! Vezi datele de contact la mine pe site si lasa un mesaj, loooool ! Dar vezi ce faci cu Mishu ca m-a mai atacat unul odata, gelos pe stapina lui. Mishu ca Mishu, il pacalim noi cumva… dar altcineva mai e acasa ?

 44. Iulie 16, 2008 la 22:27
  link permanent
  toader zice ca:

  pa. revin al’data.

 45. Iulie 16, 2008 la 22:33
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) în permanenţă am “badigard”. Nu ştii că ţâţele mişto sunt întotdeauna cu soţ?:)

 46. Iulie 16, 2008 la 22:34
  link permanent
  Rox zice ca:

  toader te aşteptăm la mare, că presupunem că te-ai săturat de mică.

 47. Iulie 16, 2008 la 22:45
  link permanent
  monica zice ca:

  toadere, nasol :P

 48. Iulie 16, 2008 la 22:48
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Ăăăăăă. O cafea? Atât?

  Rox, uite aici idee de afarece: pui un webcam cu vedere către plaja minunată de care ziceai şi-l plantezi la tine pe blog. Să vezi atunci ce de vizitatori o să ai.

  Eventual, poţi chiar face în aşa hal încâţ orişice nătâng ajunge pe blogu-ţi nu doar să poată vedea imaginile, dar pentru nu ştiu ce taxă să poată să manevreze webcam-ul: mai la stânga, mai la dreapta, zOOOOOOOm.

  Dacă-ţi iese banul, dai 10%?

 49. Iulie 16, 2008 la 22:55
  link permanent
  Rox zice ca:

  Hudreo
  1. Nu am vedere, şi nici măcar carte poştală cu marea de la nici un “gieam” al apartamentului meu.
  2. Nu duc lipsă de vizitatori pe blog
  3. Nu am făcut blogul ca să fac reiting sau bani, dacă era aşa puneam ad-sense-uri sau alte chestii de gen
  4. Ar trebui să mă plătească foarte mult ca să stau să mut webcamu’ mai la stânga mai la dreapta etc.
  5. Iese banu’ din chestii mai facile şi mai uşoare.
  6. Cafeaua e aşa, ca chestie, ca să citez pe cineva (ştiu eu cine).

 50. Iulie 16, 2008 la 22:56
  link permanent
  Rox zice ca:

  pentru nerecunoscători, punctul 5 este intenţionat pleonastic

 51. Iulie 17, 2008 la 07:38
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Rox: daca vrei poti sa dezvolti putin subiectul pleonastic numarul 5 (CINCI) ca sunt interesat.
  Cit priveste badigardu` de acasa cere-i scuze in numele meu dar nu stiam ca exista. Adica speram sa nu existe. Adica iar mi-a luat-o altul inainte, mama ei de viata…

 52. Iulie 17, 2008 la 08:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Rox. Hudrea.

  7.

 53. Iulie 17, 2008 la 08:54
  link permanent
  Basty zice ca:

  Oră nouă cincinzecişidoi eiem. E rece şi înnorat. Ploaie: posibilitate de averse uşoare 50%. Am sfârcurile întărite deci e în continuare frig.

  Mulţumesc, voi fi aici toată săptămâna.

 54. Iulie 17, 2008 la 10:19
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Interesant concurs CGC-ul asta dar nelamurire: de unde stim noi care dintre premii au fost revendicate si care nu?

  In fine ma inscriu si eu la concursul asta specificand concursurile din urmatoarele articole:
  1. Gura târgului să mă pupe undeva… (31 Martie 2008) care avea ca premiu un stencil moscos pentru imprimat masinile prafuite cu tagul Jeg
  2. Care-i diferenţa între un cosmonaut cu un picior şi un cosmonaut fără un picior?* (6 Martie 2008) care avea ca premiu o lanterna veche.

  Deci?

 55. Iulie 17, 2008 la 10:33
  link permanent
  krakilla zice ca:

  I-ati gandu’! Imagineaza-ti ca ai primit deja amandoua premiile si fii fericit! In alta ordine de idei: Jegu a ajuns site de matrimoniale? Adica poate se marita Dariusu in curand, ca nu-l vad bine, dar acum nu trebuie sa incercati toti sa va gasiti jumatatea… azi. Faza cu prognoza meteo n-a fost o gluma? Acum toti trebuie sa scriem inainte de postarea propriu-zisa, o intriga despre vreme? Sunt intrigat, ca mie mi se cam rupe basca de cum e vremea in Brasov, sau Somalia, sau Jilava. Si nici nu inteleg de ce ma agit asa de tare… O fii vremea de la asta de afara!

 56. Iulie 17, 2008 la 11:10
  link permanent
  Basty zice ca:

  @krakilla : bască is so yesterday’s fashion ! Try a G-string instead.

  @Mariansky: pot să văd şi eu lanterna aia după ce o obţii ? Să-mi dau seama ce am pierdut.

 57. Iulie 17, 2008 la 11:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mărianschi va să primească premiile pentru concursurili revendicate în cursul acestei săptămâni. Adjudecate, lanterna şi stencile-ul.

 58. Iulie 17, 2008 la 11:38
  link permanent
  krakilla zice ca:

  @Basty
  Imi place scoala veche… prea multi cocalari si prea putine frecvente cerebrale in asta noua. Da las’, tu sa fii la moda! By the way: if you really want to be special, write in body language! That should get their attention. You just keep pulling your underwear over your pants.
  @Darius
  Hai s-o vad si p-asta!

 59. Iulie 17, 2008 la 12:09
  link permanent
  Basty zice ca:

  @krakilla: there there ! you’re barking up the wrong tree there, buddy.

 60. Iulie 17, 2008 la 14:56
  link permanent
  coleoptere zice ca:

  Daca se tot vorbeste de premii sa ii dam si noi un premiu lui Darius Groza. Asa ca din partea mea ai un punct .

 61. Iulie 17, 2008 la 15:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dragul de tine. :)

 62. Iulie 17, 2008 la 15:35
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dragul de coleoptere o fi fiind vreun prof-deţinătorul punctelor-că ai avea, încă, nevoie jegătania de tine :P

 63. Iulie 17, 2008 la 17:06
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mi se pare mie sau discuţia a început de câteva săptămâni să cam lâncezească. Unde sunt subiectele de altă dată cu virgule… Ce face, domnule, sexul şi băutura din om! Dacă dai semnul de exclamaţie la potăile comunitare, respectiv mirarea de la coadă şi pui un bolovănos semn de întrebare, iaca ai un subiect de discuţie… Chiar aşa, ce face sexul şi băutura din om?

 64. Iulie 17, 2008 la 20:24
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bibliotecare, cind intrebi de sex si bautura vezi efectele ambelor asupra aceluiasi om ? Uite, Darius de exemplu. Cind vorbesti de el la care dintre chestiile astea te referi ?

 65. Iulie 17, 2008 la 22:01
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Numa’ trei rânduri am omis şi el hop! Bine că eşti tu frumos!

 66. Iulie 18, 2008 la 02:33
  link permanent
  Elvis zice ca:

  Intrati si pe [din nefericire, nu facem reclamă... ei, deznădejde]…

 67. Iulie 18, 2008 la 14:28
  link permanent
  dacian zice ca:

  hai ma radius, erau de pe jos gumele alea?

 68. Iulie 18, 2008 la 18:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Am pierdut comentariul cu numărul 69. :( Sunt doar 70. Darius este doar un copil boem, nu face nici din sex şi nici din băutură un factor determinant. Mie îmi este tare frică să nu prindă o dezamăgire atomică care să-l zguduie pe tot restul vieţii, pentru că îl văd în zonă.

 69. Iulie 18, 2008 la 18:28
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  S-a-ntâmplat. Două. N-au zguduit. Dar te-aş lua nehomosexual în braţe de recunoştinţă pentru grija purtată. Dragul de tu. :D

 70. Iulie 18, 2008 la 19:13
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Darius, Ionuţu dă premiile sau e tot ca tine?

 71. Iulie 18, 2008 la 20:53
  link permanent
  Elvis zice ca:

  Inrati pe [hopaaa! spam!] nu fiti fraieri!

 72. Iulie 18, 2008 la 21:36
  link permanent
  keshishian zice ca:

  adica eu nu am citit decat pe sarite si cu inima stransa patania cu boarfele. tu ai tratat drama mocofanului cu hlizeala maxima cand inima oamenilor e franta. lasa ca te vad eu intr-o buna zi cu panoul facut guler si cu poza galesei dudui indesata in gura. atunci sa nu uiti sa notezi aici. comentariile nu le-am citit ca nu am vitamina. ma pierd in dedesuPturi de-ale amicilor de-o viata si de-o bere si eu nici nu sunt din zalau.nici teius.

 73. Iulie 18, 2008 la 21:41
  link permanent
  keshishian zice ca:

  bai dariuse, acu’ vazui pleiada de reclamatii vis-a-vis de premiile neacordate…odata ca poti inchide firma si doi sa stii tu ceva: un om nemultumit si cu gura mare face mai mult decat zece multumiti dar indiferenti. cum ai facut tu trafic, ca un online ce te respecti, pe baza acordarii premiilor.. noroc ca nu am castigat nimic aici, nici experienta… asa pot sa te suport mai usor.

 74. Iulie 19, 2008 la 07:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Pe baza neacordării premiilor, mai precis. Şi legat de comentari… tu creji că io-i ştiu pe tăţi dubioşii ăştia, de mi se ceartă acilea? :D

 75. Iulie 19, 2008 la 08:46
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Cu regret va anunt ca dispar o vreme. Nu va spui de ce. Regretul e al meu, poate voi va bucurati.
  Sa va gasesc sanatosi cind ma intorc, pa.

 76. Iulie 19, 2008 la 09:00
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Rămâi şi nu pleca.

 77. Iulie 19, 2008 la 20:57
  link permanent
  Ioana zice ca:

  Nenea Jeg, vreau sa ii multumesti din partea mea lu` nenea Calin care m-a invatat treaba cu pozitionarea despre care am scris azi la admitere la comunicare. Saru mana

 78. Iulie 19, 2008 la 20:58
  link permanent
  Ioana zice ca:

  si ca sa fiu si eu pe val , in ast` al doilea mesaj imi cer scuze pentru mama lu` offtopicu` ce am comis mai sus. over bre, arividerci bambini

 79. Iulie 19, 2008 la 21:53
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dariuse, nu e ceea ce crezi ! Din pacate e chiar mai rau.
  Luni o sa primesc un verdict de la un nene in halat alb daca ma trimite citeva zile in alt loc cu mai multe halate albe. Nu voiam sa va spun dar ti-am vazut lacrimile de crocodil si am zis ca…
  Dar stati linistiti cu totii, drac mort inca nu s-a inventat. De fapt ma duc sa agatz asistente.

 80. Iulie 19, 2008 la 22:40
  link permanent
  mirmen zice ca:

  Marian S. îţi păstrăm locul în jegosferă şi îţi sîntem, cu gîndurile noastre, alături :)

 81. Iulie 20, 2008 la 09:23
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  LA MULŢI ANI, măgare!

  Dai de băut azi? Ori nişte mici? Hai, hai, nu te trage pe cur.

 82. Iulie 20, 2008 la 10:16
  link permanent
  andrei crivat zice ca:

  la multi ani

 83. Iulie 20, 2008 la 10:41
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  LA MULTI ANI!!!

  …si un cos cu pere de vara!!!

 84. Iulie 20, 2008 la 19:14
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Trăi-o-ai!

 85. Iulie 20, 2008 la 20:34
  link permanent
  george zice ca:

  La mulţi ani!

 86. Iulie 20, 2008 la 22:20
  link permanent
  Oana zice ca:

  La multi ani si mult succes!

 87. Iulie 21, 2008 la 07:34
  link permanent
  krakilla zice ca:

  La multi ani ba, umflatule! N-am putut sa ma conectez la net de doua zile… Dar ma bucura gandul ca sunt primul care iti ureaza la multi ani, azi, la o zi dupa aniversare. Marti, cand iti vei reveni, poti sa-mi multumesti pentru mesajul plin de tandrete!

 88. Iulie 21, 2008 la 07:47
  link permanent
  ionutu zice ca:

  La multi ani Dariusăi!

 89. Iulie 21, 2008 la 08:26
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hăreeei! Bucurie şi ferice. Bine. Va să dau.

 90. Iulie 21, 2008 la 10:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  La mai multe decât ai avut până acum, că nu prisosesc. Mă refer la ani, bucurii, locuinţe la copii…

 91. Iulie 21, 2008 la 11:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Iaca, eşti născut într-o zi cu Adrian Păunescu, probabil o zi iubită de zeiţa Fortuna.

 92. Iulie 21, 2008 la 11:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Câh! Păunescu. Îmi schimb!

 93. Iulie 21, 2008 la 12:42
  link permanent
  mirmen zice ca:

  20 iulie, ziua Sfîntului Ilie, pare-se nu-i iubita de zeiţa Fotruna chiar în fiecare an de vreme ce tumultosul poet apreciază, printre altele, că de nu era orînduirea comunistă mie-n-sută romanica nici electrificată nu era azi :)

 94. Iulie 21, 2008 la 13:31
  link permanent
  mea zice ca:

  no, ai primit de ziua ta?

 95. Iulie 21, 2008 la 14:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ce să prim?

 96. Iulie 21, 2008 la 15:41
  link permanent
  mea zice ca:

  pupic, pui!
  uaaaaa!!!!
  si multa multa consideratie…. ;-)

 97. Iulie 21, 2008 la 16:20
  link permanent
  sten zice ca:

  suta

 98. Iulie 21, 2008 la 16:24
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  One hundred and FIRST!

 99. Iulie 26, 2008 la 01:35
  link permanent
  Cristina Badea zice ca:

  nu am citit comentariile de mai sus…numai ca un amic de-al meu bun chiar foarte bun se lauda cu tine ca apartii turmei masculine si vai ce smart esti si ce bine scrii…asa o fi nu-l contrazic dar vreau sa-ti zic un mic secret legat de afirmatia asta:

  “Şi tot bărbaţii îs nemernici?! Dacă da, vă-ntreb un lucru: de ce nu există echivalentul ginecologiei pentru bărbaţi?”

  ginecologie la femei si urologie la barbati, poate gresesc dar nu cred…in fine spor la mazgalit blogu!

 100. Iulie 26, 2008 la 09:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Urologia, din nefericire, este şi la femei, pentru că se ocupă cu aparatul urinar şi bolile ce-l necăjesc. În schimb, exclusiv genital masculin (cum există ginecologia la fomei) nu este nimica. HUOOO!

 101. August 4, 2008 la 15:22
  link permanent
  viki zice ca:

  ginecologie la femei si andrologie la barbati, talentatilor…
  Tare tipa cu urologia!!!!!!!!!!!!!!!!!de-a dreptul erudita…

 102. August 4, 2008 la 16:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ha! S-a aflat. Şi unde există un asemenea cabinet, că aia zic, nu pre’ îi? Există ca studiu, da’ ca-cabinet nu. Nu că mi-ar trebui. :D

 103. August 5, 2008 la 10:20
  link permanent
  viki zice ca:

  Faptul ca nu este un termen uzual si cunoscut in cultura de masa, nu inseamna ca nu exista specialisti in aceasta ramura a medicinei si implicit cabinete. Nu stiu daca vei gasi in preajma unui spital o pancarta mare, cu rol de indrumare, pe care sa scrie Andrologie, dar stiu ca vei gasi cu siguranta in aproape orice unitate medicala, mai ales cele private, un specialist care sa aiba si el, bietul, o maghernita de 2/2 in care sa efectueze consultatiile; asta in loc de cabinet.
  Nu sunt nici medic, nici asistent medical si…nici barbat!
  Auzi, raspunsul tau a fost un fel de ,,scarpina-ma-n caeafa trecandu-ti mana pe sub cur”. Nu-i chiar asa o tragedie sa nu cunosti ceva!!!!!!!!!!! Au fost oameni MARI care au zis int-un cadru academic, nu jegos, NU STIU. Jalnic este cand nu ai curajul sa spui ,,nu stiu” si mai mult decat atat sa te bati cu pumnul in piept ca esti miezul din pepenele cunoasterii, nu spun ca e neaparat cazul tau.
  Sper sa nu-ti fie cu banat (suparare) aceste consideratii.
  Only the best!

 104. August 5, 2008 la 10:27
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, dacă am întrebat, aia ar denota că nu ştiu, ce te burzuluieşti în haliul ăsta? Iar comentariul meu a fost unul constatativ: că uite, că ai zis cum se numeşte ramura respectivă. Mai departe întrebam dacă există şi sub formă de practivă medicală, mai mult sau mai puţin vizibilă…

 105. August 7, 2008 la 14:52
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Mda…nu citesc toate comentariile ca ma va durea sufletul mintii. Voiam doar sa zic ca macar nu esti cel mai subaltern, asa ca si mine :) ) (mai o luna, pan la evaluare :) )

3 trackback-uri

 1. de la Blogul lui M@riansky pe Iulie 17, 2008 la 13:11

  [...] pe jeg.ro şi revendicarea premiilor nerevendicate. Depre concurs găsiţi mai multe detalii aici iar premiile câştigate de mine constau într-un stencil moşcoş pentru imprimat maşini [...]

 2. [...] v-a plăcut melodia de pe fundal să ştiţi că cine-mi spune cine o cîntă, are un premiu (după moda jeg.ro ) de la mine: poate să mă scoată la o bere. Voi veni cu [...]

 3. [...] Jeg ne informează, după ce a cetit un oareşce site de ziare, că, cică după totate probabilităţiele, se pare şi e foarte mult posibil şi aproape extraordinar de probabil, să apară o nouă cacofonie general-acceptată, sau, mai degrabă, general-impusă: Liceul de Muzică Costel Busuioc. [...]

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)