Dacă e să privim în urmă, ne vom aminti că articolele mele au mai avut titluri bune şi în trecut. Deci, se poate!

sari la comentarii

ALERTĂ! Azi am fost anunţat via Internet, de către persoane aproapiate fetii (adică ea înşivă), că zilele trecute s-a dus unde?! La solar. Situaţia devine dramatică. În octombrie, eu o să umblu cu Cleopatra pe stradă. Şi nu în sensu’ bun…

Am descoperit că primele patru întrebări când vine vorba de căţei sau bebeluşi sunt aceleaşi în oricare dintre situaţii: E fetiţă sau băieţel? Cum îl/o cheamă? Cât timp are? Ce-i daţi să mânânce?

Cu mare pompă şi fast vă anunţ că recent am ochit o nouă stimabilă domnişoară, care a trecut testele preliminare pentru a avansa în grad de Augustină şi, de ce nu, poate chiar Primă Doamnă Jeg, într-un oarecare viitor apropiat.

Tânăra este încă o ingenuă, negăsindu-şi până acum drumul cel drept către Jeg. Deci nu bănuieşte nimica-nimicuţ. Aşa că îmi voi folosi toată iscusinţa binecunoscută şi farmecele atent falsificate ca s-o îmbrobodesc într-o magnifică relaţie, vorbindu-i şlăgalnic despre eroica mea operaţie testiculară care o va îndupleca, nenumăratele-mi eşecuri sentimentale care o vor pătrunde până la bocet şi toate celălalte unelte meschine pe care le-am clocit într-acest sens de-a lungul timpului, anume pentru astfel de utilizări.

Vă rog să vă stăviliţi emoţia, pentru că nu va dura mult până acest lucru se va înfăptui. Precum nici nu va dura mult până când totul se va sfârşi cu tragedie. Dar asta nu ne împiedică să privim cu înfrigurare desfăşurarea dramatică de evenimente.

La momentul critic al publicării acestui articol, planul meu malefic va fi deja demult demarat fără privit îndărăt, iar pe când voi vă veţi fi găsind pigulind greşeli de redactare dintre aceste rânduri, eu şi domniţa ne vom fi împletit armonic de ceva vreme, intenţiile mele mârşave încununându-mi-se-vor-fi-fiind de succes. Aceasta a fost cea mai complicată declinare verbală ce i-a fost dată Jegului să o vază până în prezent, iar la ea au contribuit 4 oameni; pe lângă mie, le mulţumesc lui Moafle, Hendea şi Palti.

De aceea vă invit să votăm.

Câte articole va dura iubirea noastră eternă, când timpul dintre două publicări diferite ale articolelor este neglijabil, iar articolele numărate sunt doar cele care o implică?
View Results

***

PentruCaSuntetiOCiurdaDeParazitiContra-Productivi

Pe lângă comanda primită la serviciu de a crea un concept şi macheta aferentă pentru o panglică de coroană funerară (unde eu aş fi avut ceva creativ pe neconvenţional, morbid, pe target, da’ din păcate s-a anulat), în săptămâna ce s-a sfâşit odată cu terminarea săptămânii ce tocmai a trecut, m-am ocupat intens cu a produce UN naming de brand pentru un client.

Pentru acest un nume am scornit, aşa, v’o să tot fie 50 de variante. Asta pentru că, la indicaţiile şefei de-a ne mai apropia în firmă, am permis să se creeze iluzia prieteniei mele strânse cu Răzvan de la Client Service, care, cu această ocazie, şi-a închipuit greşit că îmi place de el.

Am strâns sub atenta lui supraveghere vreo câteva duzini bune de alternative mai mult sau mai puţin fericite pentru nume, pe care, tot din 5 în 5 în 5, Răzvănel mi le respingea drăgăstos, probabil fiindcă-i plăceau într-atât, încât nu-i venea să le mai dea din casă. Variante, pe care, în caz de forţă majoră, le pot adapta pe aproape orice client care mi-ar mai trece prin tastatură, vreodată, în întreaga viaţă şi să şi las moştenire câteva.

Puţine dintre aceste nume au ajuns la clientul în sine, ca să mai poată refuza şi el, sărmanul, ceva, dacă tot plăteşte.

Asta şi nu alta este calea prin care am dezvoltat şi şlefuit măiastru cele mai eficiente metodele care gantează găsirea unui naming bunuţ, pentru orice copywriter de pe Pământ şi din împrejurimi,  cu condiţia să nu se afle în directa subordonare amical-profesională a lui Răzvan Medrea.

Metoda 1. Se intră pe Wikipedia şi se caută cel mai cuprinzător cuvânt care ar descrie produsul. De pildă, dacă produsul este pâine cu grăunţe şi seminţe din trei areale climatice diferite de pe Glob, cuvântul va fi “panificaţie”. Apoi se alege opţiunea de limbă islandeză. Bakarí. Se dă lui Arpad şi se produce un logo, detaliile acestui proces fiind explicate într-un tutorial viitor, după traducerea din maghiară.

Metoda 2. Se intră pe Urban Dictionary şi se caută formula cu cele mai multe conotaţii vulgare din reason to believe-ul produsului. De exemplu, dacă avem un super-market care promite cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă, mergem cu gândul la expresia “shop-carting”, care, între multe alte sensuri, înseamnă şi a-ţi căruţa o fată beată din birt până acasă, cu diverse scopuri. Sau “shop-lifting the pooty”, adică a agăţa o pradă uşoară precum este o mamă singură cu copil mic.

Mna, şi acolo, după definiţia termenilor, apar expresii similare. Găsiţi vreo zece cu lejeritate, pe care să le folosiţi.  Shoppe Place. Shop The Chop Retail. Shophista Center. Nu tre’ să ştie musai clientul ce înseamnă fiecare, dacă “sună bine”.

Metoda 3 şi preferata mea. Se iau verbe româneşti de peste trei silabe care reprezintă produsul, dacă acesta ar fi o acţiune. Se declină la perfectul simplu sau mai mult ca perfectul şi se scot diacriticele. După care se citesc cum se scriu.

De exemplu: pentru o kebaberie fără autorizaţie, cu perioada de existenţă cam cât dintre două controale sanitare, avem “a răsfăţa”. Răsfăţaşi. RASFA TASI. Patronul – domnul Rasfa Tasi – este un fin cunoscător al secretelor gastronomice din ţara lui, de unde a fugit în 1995, înscriindu-se la cursurile de stomatologie de la Cluj pentru bursă, facultate pe care a abandonat-o ulterior, ca să-şi deschidă propria afacere din câteva în câteva luni. Trăieşte cu soţia lui pe care a cunoscut-o la un târg de ceaune în Chendremal şi care are deschis un second-hand în cartierul Mănăştur. Este pitch pe naming, dacă vă interesează…

Da’VoiSuntetiDoaroCiurda


143 comentarii

zi si tu ceva
 1. Octombrie 14, 2008 la 00:37
  link permanent
  Andrei zice ca:

  Pe cat de gresit am redactat eu adresa de mail (da eram prun mic atunci si nu stiam decat prima parte a cuvantului) pe atat de mult ziceam, imi plac articolele tale si posibil eu. din pacate am acelasi sex ca si tine (sper doar ca e mai mare), dar oricum daca as fi o gagica traznet…ti-as da sansa sa ma manjesti cu jegul tau :) ))) salutari din alba!

 2. Octombrie 14, 2008 la 00:38
  link permanent
  Andrei zice ca:

  Pe cat de gresit am redactat eu adresa de mail (da eram prunc mic atunci si nu stiam decat prima parte a cuvantului) pe atat de mult ziceam, imi plac articolele tale si posibil tu. din pacate am acelasi sex ca si tine (sper doar ca e mai mare), dar oricum daca as fi o gagica traznet…ti-as da sansa sa ma manjesti cu jegul tau :) ))) salutari din alba! (comment recorectat)

 3. Octombrie 14, 2008 la 00:39
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îl şterg primu’ sau te las fâstâcit dar natural? :)

 4. Octombrie 14, 2008 la 00:45
  link permanent
  fcb zice ca:

  .

 5. Octombrie 14, 2008 la 00:46
  link permanent
  Andrei zice ca:

  fa cum vrei, dar numa’ nu fa cum vrei tu…!

 6. Octombrie 14, 2008 la 00:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu sunt deja mulţumit (exclusiv scriitoriceşte vorbind, firesc) că am primit o ofertă aproape homosexuală, în dublu exemplar. Îţ’ dai seama c-o printez şi-o port în buzunarul de la spate, ce fată o să mai reziste unei asemenea argumentaţii solide? :D

 7. Octombrie 14, 2008 la 00:57
  link permanent
  Andrei zice ca:

  sper ca nu “una” travestita, ca pe alea o sa le atragi asa! eu la randu-mi sunt deja multumit [inclusiv sexualiceste vorbind(chiar daca asta nu are legatura cu tine)]. dar tineam neaparat-neaparat sa iti zic chestia asta! :D

 8. Octombrie 14, 2008 la 01:02
  link permanent
  Razvan Medrea zice ca:

  Dupa ce am analizat cu foarte mare atentie, in ciuda, dar si datorita orei tarzii din noapte, comentariile de mai sus, am ajuns (singur) la concluzia ca nu exista cititori ai blog-orumul jeg (combinatie intre blog si forum, dupa cum ne-a invatat simpatica mazeta mai sus).

  Darius isi scrie singur post-urile, comentariile sub diverse nick-uri, isi inventeaza actualele si viitoarele cuceriri…. si, de fapt, sunt primul comentator pe acest blog.

  Cat despre cele de mai sus, m-ar fi bucurat sa fie 50 de variante, dar cum Darius gandeste naming-urile lovind aleator tastatura cu degetele de la picioare, e aproape imposibil (statistic) sa apara mai mult de 5 cuvinte inteligibile…

  Cu respect si drag si speranta ca post-ul meu te va aduce macar o data la traficul lui Zoso intr-o zi proasta.

 9. Octombrie 14, 2008 la 01:05
  link permanent
  Andrei zice ca:

  ce legatura are traficul cu ce scrie mai sus si..si mai sus idiotule?

 10. Octombrie 14, 2008 la 01:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ehehehe. Iubitule. Io sper să-mi aducă traficu’ meu, că traficul lu’ Zoso ESTE o zi proastă.

  Dacă tu n-ajungi la tastatură cu mâinile, nu înseamnă că toţi avem acasă lucrurile pe parchet, ca să le putem folosi, dansând step ca să scriem un comentariu. Şi dacă tu eşti singur pe parchet, nu înseamnă că în viaţa reală nu există alţi oameni, cu identităţi independente.

  Şi dacă n-ai sta să analizezi tu Jegu’ cu atâta patos, poate multe dintre probleme de mai sus s-ar rezolva. :P

  Şi exact! IDIOTULE! Huo! PTIU! Ne vedem la lucru. Va fi o zi de visurât!

 11. Octombrie 14, 2008 la 01:14
  link permanent
  Razvan Medrea zice ca:

  @ Mazeta: Ce-ai draga? E 1 noaptea, ce probleme as putea rezolva la ora asta? Si sa nu uitam ca esti puuuuutin mai scund decat mine…. adica mai pitic….

  @ Andrei, 25 de avioane care caine in padure fructe.! Asa intelegi ce am spus? Si poate incerci sa nu mai folosesti apelative simpatice doar pentru ca iq-ul tau nu poate mai mult….

 12. Octombrie 14, 2008 la 01:20
  link permanent
  Andrei zice ca:

  mai hahalero, eu apreciam o chestie ce imi place (ca sa nu zic ca o gust, ca apoi ai avea de ce sa te legi la urmatorul comment)…tu nu! te-am numit idiot pt ca esti un lucru care imi displace, desi nu te cunosc…mi-am permis sa o fac! permite-ti si tu un avocat si rezolva problema daca te doare asa rau!

 13. Octombrie 14, 2008 la 01:26
  link permanent
  Razvan Medrea zice ca:

  Deci suntem de acord.

 14. Octombrie 14, 2008 la 01:28
  link permanent
  Andrei zice ca:

  sunt de acord ca ai putea sa ma saruti frantuzeste pe fese!

 15. Octombrie 14, 2008 la 01:29
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Of, nu! Decurgea atât de bine. De ce să ne înţelegem şi să ne împăcăm atât de timpuriu!? Vă rog… vă rog! :D

  Steaua! Steaua!

  Bun, deci mă culc. Să fie o ceartă cât-de-cât savuroasă pânâ mă trezesc, mulţumesc.

 16. Octombrie 14, 2008 la 01:34
  link permanent
  Basty zice ca:

  Io vă pup. Căci vă văd înfierbântaţi. Şi nu poci decât aprecia în sfârşit un articol fără greşeli. Gramaticale, ortografice, ortoepice, metamorfice şi de proiectare. Fără litere mâncate. Fără liniuţe uitate la “t” şi căciuliţe uitate la “ö”. Fără expresii lipsite de sens.

  Scris cu multă dragoste. Sunt sigur de asta. Darius, te admirez.

 17. Octombrie 14, 2008 la 01:52
  link permanent
  Sfantul zice ca:

  Dumnezeu sa va ierte pacatele. Mai ales azi, cand e ziua Sfintei Paraschiva sfantaparaschevapunctcom

 18. Octombrie 14, 2008 la 08:22
  link permanent
  monica zice ca:

  Cher Darius, pe linga dragul de Basty si un spam, iti dau si eu bunadimineataintruncuvint ca sa-ti zic ca:

  1. Fa bine si sterge “panificiatie”. Apoi inlocuieste cu “panificatie”. Si apoi poti sa stergi partea asta de comment.
  2. Nice naming techniques. Atit de originale fiind, chiar nu-mi explic de ce accountu’ ti-a respins 1000 de variante din 500. Da’ cred ca stie el de ce. Cred ca s-a razbunat pe tine deoarece i-ai dorit ca Blecberiul sa-i intre stii-tu-unde, adica-n cur.

  PS: cine a cistigat la “turnul instabil”?

 19. Octombrie 14, 2008 la 08:29
  link permanent
  Hymera zice ca:

  ei da… o altă metodă de găsire a unui nume este să cauţi un zeu care să patroneze domeniul respectiv… fie el şi etrusc :) Sau pur şi simplu să faci un logo “typography”. Asta dacă nu a conceput nici un rege plictisit un zeu pentru domeniul lui.

 20. Octombrie 14, 2008 la 08:34
  link permanent
  Hymera zice ca:

  a da.. bună dimineaţa :)

 21. Octombrie 14, 2008 la 09:03
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hymereo, tu-ncerci să impostorezi fata de care zic, doar fiindcă e o fantasmă? Huooo!

  Moniceo: Desigur – eu. Cât despre “panificiaţie”, nu ştiu despre ce voroveşti… :D

 22. Octombrie 14, 2008 la 09:16
  link permanent
  Hymera zice ca:

  :D păi nu ziceai că tanti nu ştie ce e ăla jeg? cum să impostorez o compostoare? ăă.. pardon, o impostoare?

 23. Octombrie 14, 2008 la 10:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  TU eşti compostoarea! Că tu compostezi pe nedrept. Fata pe care o compostezi e compostata! Diateza activă. Diateza pasivă. Compostezi. Este compostată.

 24. Octombrie 14, 2008 la 10:15
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Refuz sa votez si astept a sasea varianta: “Doar acest articol, o epopee fara suspans în care relatia voastra se transformă din nimic în nimic si inapoi în himera.”

  Intrebari:
  De ce a fost anulata comanda de coroana funerara? A inviat?
  De ce spune Mendrea ca nu existi decat tu la comentarii? Sa fim seriosi, niciodata nu vei avea talentul m… lui Basty, asa ca sunteti inconfundabili. Inconfundabili literar… ca daca vad doi grasi pe strada, mie mi se par exact la fel… adica grasi.
  Cine e Zoso si daca ma mai stresati mult cu el?

  In final vreau sa spun ca este cel mai bun articol din ultima vreme pentru care, eu krakilla, vreau sa te felicitez! Aparitia unei noi femele in viata ta iti excita inspiratia! Asa ca ei, fanii, nu pot decat spera la aparitia cator mai multe femei, care sa te foloseasca in cat mai multe moduri rusinoase, pentru ca, mai apoi, sa-ti franga inima si sa te paraseasca cu bum-bum si tam-tam. Daca se poate, sa te raneasca si fizic, pentru amuzamentul parazitilor contra-productivi!

 25. Octombrie 14, 2008 la 10:40
  link permanent
  plopcupere zice ca:

  ….darius la tine subconsatientul “functioneaza” perfect…ai combinat nasterea si moartea in acelasi articol…grozava punere in opera a vietii….imi place “constructia” articolului…

  ..am senzatia ca la tine orice relatie, oricat de la inceput ar fi, se naste sub spectrul mortii ei…

  …vorbesti de “ingemanrea” ta cu noua “aurora a iubirii” si te si gandesti la sfarsitul ei….ca sa fii pregatit pentru acest sfarsit, ii si pregatesti panglica mortuara…

  …da si tu niste indicii – blonda, bruna? inalta, scunda? slaba, moletuta?…..macar ceva…

 26. Octombrie 14, 2008 la 10:41
  link permanent
  ionutu zice ca:

  Deci ai gagică? Aştept părerea lui Moafle despre ea.

 27. Octombrie 14, 2008 la 10:42
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Am votat. Ghiciti ce? Si ce dreptate am.

  Sa faci naming e ca si cum ai pune titluri, de aia Darius nu se pricepe.

  In alta ordine idei, HUO naming. Urasc naming. Imi vine sa iau namingu si sa ii dau foc in timp ce il despic cu toporu in curte la Pipera.

  Oamenii astia care se cearta aici in comunitatea noastra de pacifisti creca au gresit locu. Sa mearga la Ciutacu sa se certe printre el, Huidu si Badea. Fun fun.

 28. Octombrie 14, 2008 la 10:42
  link permanent
  Zappy zice ca:

  A! si p.s. “domita” asa ai vrut sa scrii, sau ai mancat un n?

 29. Octombrie 14, 2008 la 10:43
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Si daca tot vorbesc singura, vreau sa zic ca sunt de acord cu kraki.

 30. Octombrie 14, 2008 la 10:49
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Hehe, bravo monică cea cu simţ ortografic, tu Bastiane te-ai cam grăbit cu laudele, aşa cum kraki s-a grăbit să te laude pe tine însuţi :P Dacă acesta este cel mai bun articol din ultima vreme nu ştiu dar îl voi lăsa pe Hudrea să judece, pare-mi-se că lui i se pare că are cel mai bun simţ critic. Dar asta după ce se întoarce din călătoria sa în jurul lumii. Făcând autostopul. Cu avionul. [te făcea Dariusică la faza asta dacă nu-şi uita ustensilele acasă]

  Apropo de ustensilă, le-ai trimis?

 31. Octombrie 14, 2008 la 10:51
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Ionuţul: Nu. N-am. Am zis că-mi fac rost.

  Crachileo: Nu ştiu despre alţii, dat tu sigur eşti eu, deci dă-mi voie să te contrazic, deci de fapt să mă răzgândesc, aşadar să am dreptate.

  Pleopo – nu-ţi spui nimica.

  Zapă – tu ba că-ţi plac titlurile, ba că nu-ţi plac namingurile… Io zic că eşti mai bună de client service…

  Mărianscă: nu vom mai întârzia nici o clipită, mă giur!

 32. Octombrie 14, 2008 la 10:51
  link permanent
  jimerino zice ca:

  vreau inregistrare audio (si doar audio) de la prima (si probabil singura, macar sa fie si aia, da Domnu’-Doamne) consumare. adica sa se auda “jegareste-ma dolofane!” si “augustino, taci ca ma deconcentrez pe mine!”.

 33. Octombrie 14, 2008 la 10:57
  link permanent
  monica zice ca:

  Bineinteles c-a votat Zapa si acum IP-ul nostru comun este consumat pre votul sau. Si eu nu pot sa votez catraliardul, satz arat in ce hal te sustiu si cum cred in esenta ta de bra(n)d. Combinatu’ lu’ mama! (de celuloza si hirtie; pune gheara des si scrie!)

 34. Octombrie 14, 2008 la 11:07
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Asta a durut.

 35. Octombrie 14, 2008 la 11:08
  link permanent
  monica zice ca:

  toader, tu esti? :lol:

 36. Octombrie 14, 2008 la 11:21
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ah da era să uit să mai fiu şi on topic: îi doresc viitoarei Augustine numai succesuri şi multă fericire în momentul în care îşi va da seama ce clasă de măgar eşti şi deci all hell will freeze over.

  Jimmy, care parte din ce scrie alb pe roşu n-ai înţeleas-o?

  Dariusică: nu te vom mai fi crezut nici o clipocită, întrebarea este: de ce nici până AZI? DE CE?!?

  Toader este.

 37. Octombrie 14, 2008 la 11:23
  link permanent
  monica zice ca:

  Deci cum scrii cu bold si italic in commenturi? Invatati-ma-ti si pe mineeeeee…!

 38. Octombrie 14, 2008 la 11:34
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nicicum, că ţi le scot eu dacă-ndrăzneşti. Da’ dacă vrei să-ncerci e cu < b > respectiv / b pentru încheiere la bold, scoţând spaţiile şi i pentru italic.

 39. Octombrie 14, 2008 la 11:39
  link permanent
  antidarius zice ca:

  THIRTY NINE

 40. Octombrie 14, 2008 la 11:40
  link permanent
  antidarius zice ca:

  @monica
  esti o proastaaaaaa…!

 41. Octombrie 14, 2008 la 11:40
  link permanent
  monica zice ca:

  Am inteles!/b Darius, cit esti de tare/i!

 42. Octombrie 14, 2008 la 11:40
  link permanent
  monica zice ca:

  N-am inteles, se pare… :oops:

 43. Octombrie 14, 2008 la 11:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, analogie, duamnă. Pune şi a doua oară <>. Gizăs.

 44. Octombrie 14, 2008 la 11:43
  link permanent
  monica zice ca:

  Shhhh! Liniste! Am draci pe mine!

 45. Octombrie 14, 2008 la 11:49
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Păi, Darius eşti leneş, tu crezi că toţi învaţă HTML prin analogie? Se începe cu şi se termină cu . Aşa se explică după terminologia KISS (Keep It Stupid Simple). Evident tu foloseşti KIDS (fă tu analogia) :mrgreen:

  Mă repet: DE CE?

 46. Octombrie 14, 2008 la 11:52
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Rectific: “Se începe cu şi se termină cu .” Revin după ce voi mai fi învăţat şi eu neşte haşitemele… :mrgreen:

 47. Octombrie 14, 2008 la 11:53
  link permanent
  monica zice ca:

  Hai, mah, voi vreti sa ma trintiti la examen. Acuma trebuie sa dau lucrare si la strike through? Lasati…
  Da’, M@rianska draga, apreciez solidaritatea…! :lol:

 48. Octombrie 14, 2008 la 12:06
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Gata, am învăţat, deci corect este: <b> şi </b> pentru bold, respectiv <i> şi </i> pentru italic, <u> şi </u> pentru subliniere şi <strike> şi </strike> pentru strike through. Dacă nici acu nu merge bag demisia…

 49. Octombrie 14, 2008 la 12:17
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu-ş de ce n-o mers… Sincer. Tre’ia să funcţioneze, mă mir că apar. Oare-s pre’ multe? Să văz.

  Scriu îngroşat şi înclinat, am greşit şi am tăiat.

  Hmm… La tine de ce n-o apărut? Tre’ eliminate spaţiile şi între comandă şi cuvânt oare? Spaţiu. Nu. Ce să fie baiu’?

 50. Octombrie 14, 2008 la 12:37
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Secretele este că pui &lt; în loc de < şi &gt; în loc de >. Evident acum o să te întrebi cum am putut eu scrie &lt; fără ca haştemeleul să-l interpreteze. Am putut pentru că în loc de & am pus &amp;. Întrebarea este cum am putut scrie &amp; fără ca haştemeleul să-l interpreteze? Răspuns: prin analogie :lol:

  Şi ultima întrebare care a fost şi prima: de ce n-ai reuşit să trimeţi premiile pânâ în ziua de azi? DE CE?

 51. Octombrie 14, 2008 la 13:34
  link permanent
  jimerino zice ca:

  eu in locul grasului-jegului bagam o intorsatura. un twist. zi ba ca ai trimis si concentreaza discutia pe nerecunostinta lu’ marianschi, care a primit si nu recunoaste. nu recunoaste pentru a nu fi nevoit sa multumeasca. si asa intram intr-o noua era, cea a blamarii marianscului. hough! (azi e ziua cand scriu sunete ciudate)

 52. Octombrie 14, 2008 la 13:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Vina poştii. Nu zi de coi în casa torsionatului, bă!

 53. Octombrie 14, 2008 la 13:39
  link permanent

  aţi dat-o în haştemeleu? ziceţi repede, ca să bag blogu’ la altă categorie… să-l scot de la jeguri

 54. Octombrie 14, 2008 la 13:55
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Foarte bine. În acest caz vreau filmuleţ cu Darius care pune pachetul cu premii la poştă. Prioripost, recomandat şi cu confirmare de primire a confirmării de primire (în condiţiile actualei întârzierii se pretează toate aceste servicii). Şi eu la rându-mi mă angajez (dacă nu cumva m-am angajat deja) să confirm însuşirea coletului. Abia după ce va fi fost făcut public tot acest şir al evenimentelor, tu Jimmy vei avea undă verde la blamarea marianscului în caz că susţine neadevăruri. Nici o clipocită mai devreme!

  P.S. Pe care mai întreabă cum se pune şi link în comentarii îl trimit în haştemeleu! Nu e cazul monicăi pe care am instruit-o deja :mrgreen:

 55. Octombrie 14, 2008 la 14:03
  link permanent
  jimerino zice ca:

  jeg, hai, treci la treaba! falsifica, falsifica, falsifica! baga si uz. ca nu merge fals fara uz, nu cadreaza. e inutil. e ca un coi taiat. e ca mierea pusa pe croch cand n-ai un vitel care sa linga. ce ba? asa am vazut eu in filmuletele trimise de basty. asta mi-e educatia…

 56. Octombrie 14, 2008 la 14:09
  link permanent

  ce e ăla croch??!

 57. Octombrie 14, 2008 la 14:11
  link permanent

  adică acolo între picioare?

 58. Octombrie 14, 2008 la 14:15
  link permanent
  jimerino zice ca:

  pai nu? mai e crouch….era la liverpool, cred ca e pe la portsmouth. da’ ala nu se lasa uns cu miere. si nici daca reusesti impotriva vointei lui, nu cred ca ajuta cauzei.

 59. Octombrie 14, 2008 la 14:41
  link permanent
  toader zice ca:

  puneti Doamne iarta-ma mana pe munca! acu’ vin la voi ca primar!

 60. Octombrie 14, 2008 la 14:55
  link permanent
  jimerino zice ca:

  din solidaritate cu hudrea m-am jurat pe parnaie(asta e juramantul suprem) ca nu fac nimic pana nu se intoarce. asta pana ma enervez si plec sa-l caut.

 61. Octombrie 14, 2008 la 14:59
  link permanent
  monica zice ca:

  Mai bine muncim…

 62. Octombrie 14, 2008 la 15:19
  link permanent
  aleash zice ca:

  Eu am votat “Doar următorul articol, o epopee plină de suspans în care relaţia voastră se transformă din nimic în realitate şi înapoi în himeră.”, desi raspunsul corect ar fi fost….3. Asa-mi dicteaza mie sufletul si constiinta: articolasul prezent, urmatorul…surprinzand pe deplin restrictia bijectiva a sinusoidei pe intervatul [0 , pi/2]…dimpreuna cu punctul maxim al astei ascensiuni, iar mai apoi…un al treilea articolash, suprinzand in mod bidimensional toata suferinta/extazul mirificei experiente…ce tocmai s-a ingropat cu totul.

 63. Octombrie 14, 2008 la 15:35
  link permanent
  je zice ca:

  Sincer, Darius, do we look like we care???
  Noi nu vrem decat ca tu sa suferi, sa curga sange, atat si nimic mai mult

 64. Octombrie 14, 2008 la 15:59
  link permanent
  jimerino zice ca:

  http://www.jeg.ro/daca-e-sa-privim-in-urma-ne-vom-amintim-ca-articolele-mele-au-mai-avut-titluri-bune-si-in-trecut-deci-se-poate/

 65. Octombrie 14, 2008 la 16:06
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Ba io vreau şi premiile :!: Să trimită premiile :!: AZI :!: Cu filmuleţ, prioripost, confirmare, etc, aşa cum am stipulat mai sus DECI?

 66. Octombrie 14, 2008 la 16:47
  link permanent
  Sofia zice ca:

  1. Si odata cu noua relatie nu ti se face pofta de o zacusca proaspata…
  2. Clientul nu se prinde niciodata de lagatura intre cele-din-multitudinea de naming-uri create? Sau ii prezinti numai unul, castigator? :P

 67. Octombrie 14, 2008 la 16:50
  link permanent
  Sofia zice ca:

  “legatura”—> corectez prea-rusinata

 68. Octombrie 14, 2008 la 16:55
  link permanent
  monica zice ca:

  Did anybody say zacuscaaaaaaaaa?!?!?! :gura apa:

 69. Octombrie 14, 2008 la 17:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :(
  E viaţa tristă en detail.
  Şi aşa speram la un filmuleţ, măcar la postarea asta. Scriu doar cu dreapta că din stânga se tot chinuie un qrur cigal să caute lama plecată prin vene.
  Asta cu despărţirea cuvintelor mi-aduce aminte de o poantă (că banc nu pot spune). Ci că se duce unul la medicul veterinar şi cere acolo un lator. Veterinarul se uită lung la el şi, ca să nu zică ţăranul că nu ştie ce este acela un lator, îi spune. Bade, asta nu e de orişicare, e scumpe rău latoarele astea… la ce îţi trebuie aşa ceva? Bădia se scarpină sub pălăria ponosită… Apoi şi-o luat şi vecinul unul, eu unul am calul, îmi mai trebuie să pun latorul şi am şi eu ca vecinul cal cu lator.

  Un banc stupid, dar vreau să vie filmul la care visez de atâta timp. Îmi vine să dau un CTRL ALT DEL la lator, că nu mai suport aşteptarea.

 70. Octombrie 14, 2008 la 17:16
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Şi mama face zacuscă bună. Cu ciuperci :D Nu-i aşa Darius că deja-ţi plouă-n gură? :-j

 71. Octombrie 14, 2008 la 17:16
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Bun. Priviţi în capul articolului, am adăugat un detaliu eu spun relevant…

 72. Octombrie 14, 2008 la 17:19
  link permanent
  Sofia zice ca:

  =)) Lasa, Darius, poate va solariti impreuna si va baga Zappy in articolul ei!:D

 73. Octombrie 14, 2008 la 17:28
  link permanent
  monica zice ca:

  Deci s-a dus dracului catraliardu’…. :roll:

 74. Octombrie 14, 2008 la 17:32
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Trebuia să te duci tu la solar, n-auzi că lumea vrea să te vadă pe tine că suferi, că cure sânje… Poate că aşa situaţia chiar devina(prosteo?) dramatică.

 75. Octombrie 14, 2008 la 17:35
  link permanent
  monica zice ca:

  Situatia devine dramatic. Ca Darius e baiat.

 76. Octombrie 14, 2008 la 17:35
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Numai daca se blocheaza in solar si nu ramane nimeni prin preajma sa-l ajute, saracu’!
  Chestia asta am vazut-o intr-un film…nu mai stiu sigur care. Din randul pedepselor “prajite”. :D

 77. Octombrie 14, 2008 la 18:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu ştiu despre ce vorbiţi cu devină dramatică, pentru căci chiar eu, care devin dramatic, am scris corect şi cu toate acordurile, cum de altfel se poate remarca. :D

 78. Octombrie 14, 2008 la 18:43
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Solar. Hihi.
  Darius, tu pe cand incerci? Eventual un epilat, nu cred ca ti-ar strica.

 79. Octombrie 14, 2008 la 19:19
  link permanent
  sten zice ca:

  n-are nimic,da-te si tu cu crema de pantofi pe fata,numa’ distreaza-ne!

 80. Octombrie 14, 2008 la 19:21
  link permanent
  jimerino zice ca:

  da ma grasule, fa si tu doua tumbe, un giumbusluc, ceva… zici ca esti domn si alta nu.

 81. Octombrie 14, 2008 la 22:04
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Solarul nu se pune, că se prind toţi că nu e bronz de Nisa sau de club de Ibitza.

 82. Octombrie 15, 2008 la 00:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Scârbelor. N-aveţi şi voi de mers la un băut, o curvă, ceva de oameni normali?…

 83. Octombrie 15, 2008 la 08:12
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Biblio: află de la mine că mai bine mergeam la Iaşi – s-au dat sarmale gratis.
  Film suprarealist n-ai să vezi. Scene de Kafka am văzut ieri la nea` marinelu` si nea` motociclistu`.
  In condiţiile date crezi că te-ar mai impresiona un film cu Miha ?

 84. Octombrie 15, 2008 la 09:03
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Cât eşti Tu de bun, Dumnejegule! Cum dai tu reţeta succesului tuturor… pentru o simplă vizită în locul în care te scarpini în cur on-line!

 85. Octombrie 15, 2008 la 09:21
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ah ce ma enerveaza ca nu stiu sa pun link (ai auzit M@rianski? NU STIU SA PUN LINK. adresa mea de yahoo este, desigur, krakilla cu yahoo, trimite hastemeleu).

  Solar… aha… dupa cum spuneam, iti plac mimozele. Asta e cu solarul. Probabil si cluburi de fite. Parca te vad cu ochelari d-aia de coca, de zici ca sunt masca de sudor si freaza d-aia panicata, de zici ca vrea sa fuga de pe cap. Si stai cu prietenii ei care sunt true si incerci sa te integrezi. N-ai cum, am incercat si eu d-astia! Prostia doare rau, da’ e ciudat ca ei nu simt nimic… Prostia altora sa te doara pe tine, asta da mister al universului.

  Marian S: film surrealist, te rog. nu-l jigni pe Bibliotecaru. si a vazut unul, pe care l-a facut chiar el: un filmulet genial, despre niste porumbei… care mananca… si mananca… mai vin cativa, care incep si ei sa manance… si mananca… toti, mananca… mai mananca putin… mai vin cativa si incep sa manance… mananca cu pofta… le place sa manance… mananca… si se termina filmuletul! in cel mai intens moment, cand porumbeii mancau. eu astept cu sufletul la gura continuarea!

 86. Octombrie 15, 2008 la 09:54
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  krakilla, continuarea e cu aceiaşi porumbei care încep să se găinăţeze (wow, ce licenţă !) exact în capul celui ce le-a dat grăunţe mai devreme.

 87. Octombrie 15, 2008 la 09:55
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Sau (si mai interesant) vine unul si ii taie si ii face ciulama pe toti.

 88. Octombrie 15, 2008 la 10:38
  link permanent
  jimerino zice ca:

  sau intra cu mitraliera in acasa tv si….a, scuze, am deviat.

 89. Octombrie 15, 2008 la 10:48
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Reteta speciala pentru ciulama de porumbel, obez, taiat in timp ce se…o are cineva? Sper ca nu :)

 90. Octombrie 15, 2008 la 11:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Io ştiu căci când eram mici am fost în pod ca să scăpăm de porumbeii, care-şi făcuseră acolo o colonie mai largă decât reuşise comunitatea umană, care construise clădirea de dedesubt.

  Metoda aleasă a fost puşcarea cu aer comprimat de gloanţe în capul a cât mai multor păsărine apucam, până când celălalte înţelegeau mesajul. Idee care pe mine, la vârsta aia, m-a încântat până la jubilare.

  Dar eram totuşi destul de matur cât să nu încerc şi papricaşul de porumbel, care fusese la acel timp o urmare separată a distractivului măcel. Taică-miu, care a fost şi vânătorul-şef şi bucătarul-şef trecuse totuşi de vârsta sclifoselilor mele.

 91. Octombrie 15, 2008 la 11:46
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Bine că ai timp să scrii comentarii dinastea lungi da nu-ţi faci 5 minute să trimiţi secretara să-mi pună premiile la poştă… Vezi să nu uite de filmuleţ, recomandată, confirmare de primire, proiripost, etc…

 92. Octombrie 15, 2008 la 11:52
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Poate ca el a dat secretarei ordin sa indeplineasca cele de mai sus dar dansa o fi considerat ca e mai bine sa-si insuseasca premiile! E si asta o posibilitate…

 93. Octombrie 15, 2008 la 11:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da! Sau aşa! De ce să sunt eu de vină? BINE! Mă voi ocupa PERSONAL de trimitere, NEÎNTÂRZIAT!

 94. Octombrie 15, 2008 la 12:02
  link permanent
  joe zice ca:

  interesant Urban Dictionary asta…

 95. Octombrie 15, 2008 la 12:05
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Perspicacitate de gradinitza: Pe un gard sunt 8 pasarele. Vine vinatoru`, trage cu pusca si nimereste 3. Cite pasarici ramin pe gard ?
  1. Raspunsul lui Gigel: 5 ! (stai jos, bravo)
  2. Raspunsul lui Bula: ba niciuna ca s-au speriat si au zburat toate ! (bravo Bula, esti perspicace)
  3. Raspunsul Alinutei: alo, domnu` ? pasari, pasarele sau pasarici ? ca sa stim despre ce discutam aici. (bravo Alinuta, pur si simplu)

 96. Octombrie 15, 2008 la 12:09
  link permanent
  toader zice ca:

  mofturos mofturos.

  auzi bai stimate autor. ai scris un articol despre lingaii de dosuri celebre din blogosfera.

  ar fi frãmos sa scrii unul despre defectele membrilor sectei jegoshishtice.

  bunaoara :
  jeg : mofturos la mancare
  basty : pervers sexual
  monica : ia pe toti in brate
  toader : fara defecte. faptul ca ii contesta divinitatea jegosheniei l-ar fi absolvit de orice alte pacate DACA le-ar fi avut.
  bibli : kilometric
  samd

 97. Octombrie 15, 2008 la 12:25
  link permanent
  monica zice ca:

  …zici tu, mai toadere?!?! :twisted:

 98. Octombrie 15, 2008 la 12:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  cum adică “pe toţi”?

 99. Octombrie 15, 2008 la 12:52
  link permanent
  Zappy zice ca:

  sa vorbesc sau sa tac? daca vorbesc isi da seama ca m-a uitat. daca nu vorbesc, nu va dati toti seama ca m-a uitat.

 100. Octombrie 15, 2008 la 13:00
  link permanent
  monica zice ca:

  Liniste: am dovada ca toader e tendintios si se mai si repeta:

  # toader zice că:
  August 15th, 2008 la 12:24 pm

  crachiula. monica a fost amanta mea pe care nu am si nici nu o iubesc. dar am primit afrontu’ ca o fugit cu hudrea. de care s-a amorezat.
  basty e pervers.

  Haha! De ciuda, deci…

 101. Octombrie 15, 2008 la 13:14
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Deci cum asa ceva. Ai stat sa cauti? Nu pot sa cred. Chiar n-ai traba? Fa-mi ceva de mancare atunci.

 102. Octombrie 15, 2008 la 14:18
  link permanent
  toader zice ca:

  zapa, daca ziceam de tine nu aveam loc in comentariu. deci te-am sarit din motive tehnice.

 103. Octombrie 15, 2008 la 14:56
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dari, da-ţi aminteşti că tati te-o trimăs c-o pungă plină de porumbei împuşcaţi şi la tanti-ta luţa, să-i facă papricaş şi dragei lia şi ea(de pe atunci tădătoare) te-o-nturnat cu bagaju-napoi :) )

 104. Octombrie 15, 2008 la 15:56
  link permanent
  jimerino zice ca:

  2-3 poze n-ar prisosi, zic eu. cauzei adica. cauzei de a vedea grasutu’ dari, mic si cum traista de porumbei in carca. tre’ sa stim sa ne alegem cauzele.

 105. Octombrie 15, 2008 la 16:49
  link permanent
  krakilla zice ca:

  parca il si vad dolofan cu mortaciunile in plasa, cum rula el in pasul caprioarei, singur prin padure, spre tanti Iuta… asta a fost frumos de mic, simpaticul.

 106. Octombrie 15, 2008 la 17:30
  link permanent
  Sofia zice ca:

  Varianta noua a scufitei, oare? Pai tu sigur scapai de lup, daca-i tranteai plasa cu porumbei peste bot. :) )

 107. Octombrie 15, 2008 la 17:47
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Vrei sa spui ca poate scapa scufita rosie de el, daca reusea sa fuga mai repede.

 108. Octombrie 15, 2008 la 19:41
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Numai Biblio tace chitic… oare ce ne pregateste ?

 109. Octombrie 15, 2008 la 20:15
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Oare unde am mai auzit aia cu bebeluşii şi căţeii?

  Observ că vorbiţi despre EU în lipsa-mi şi în ogradă la jeg. Huo, măgarilor! Şi măgăriţelor!

  Ce faci, Bîjel? Merge-merge? Altfel? Cam subţirel articolul, puteai mai mult. Dar eşti pe drumul cel bun, ţine-o tot aşa.

 110. Octombrie 15, 2008 la 20:31
  link permanent
  mirmen zice ca:

  kraki, tanti LUŢA-un pic de atenţie-dar… unie nu mă ajută hudrea, oarecine, să postez, spre deliciul blogogalaxiei, neşte poze cu jegstărul, copchil slab-gloabă (daci mi-i martor) de putea poza pictorial meseriaş pt.lagăr natzy :P

 111. Octombrie 15, 2008 la 20:47
  link permanent

  Acum eu ma vad in pielea lui Darius, dar nu-s el (ca stiam, si ma comportam ca atare, si anume negam propria piele), si imi imaginez draga de Cleopatra, viitoarea Augusta, lumina ochilor mei cand stau inchisi…. Bai Darius, daca esti un domn de jeg (sau viceversa) macar trage cu pusca dupa ea fara sa cobesti, toti stim maretia de care dai dovada din ceea ce-ti iese din tastatura. In cel mai rau caz ai sa umbli prin padure cu ea intr-o plasa, gandindu-te cum ai sa compui cronica unei iluzii. Si daca te intrebi de ce nu sunt tu e pentru ca eu am o reteta viabila de esec si totusi surprind de fiecare data cu ea… (Mi-am facut si reclama, mai am una: le mai am si cu naming-ul. Nu ezita sa nu ma crezi…)

  In partea mea de lume e bezna, deci Buna si mai ales Seara!

 112. Octombrie 15, 2008 la 21:23
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  … de unde se trage concluzia că dacă te loveşti la un coi începi să te îngraşi…

 113. Octombrie 15, 2008 la 22:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ce să pregătesc mai, am făcut nişte fasole. :) Mi s-a prăjit un pic coolerul şi nu prea mai am prezenţe… nu îmi mai place lungul… e prea fierbinte CPU-ul

 114. Octombrie 15, 2008 la 22:47
  link permanent
  mirmen zice ca:

  marian S, se trage concluzia că îţi lipseşte carmen S de eşti neinspirat :P

 115. Octombrie 16, 2008 la 00:00
  link permanent
  Basty zice ca:

  Îmi accept responsabilitatea rolului ce mi l-a desemnat toader. El ştie prea bine.

 116. Octombrie 16, 2008 la 07:39
  link permanent
  monica zice ca:

  Da, dar noi nu stim. Deci, ce rol?

 117. Octombrie 16, 2008 la 10:03
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  mirmen, vedem cum facem când reviu în ţara mumă. Musai să facem publice.

 118. Octombrie 16, 2008 la 14:58
  link permanent
  Zappy zice ca:

  ca e pervers monica. de doua ori.

 119. Octombrie 16, 2008 la 15:53
  link permanent
  toader zice ca:

  pervers in sensul bun al cuvantului. ceea ce e un defect.

 120. Octombrie 16, 2008 la 18:14
  link permanent
  monica zice ca:

  Da, toader, nu pot pentru ca sa nu fiu de acord cu toa.
  [acolo la capitalisti numele tau a ramas la fel sau se scrie "toider"...?]

 121. Octombrie 16, 2008 la 22:39
  link permanent
  mihaela zice ca:

  puteti sa credeti ca asa ceva se intampla in romania ? [e de necrezut, acum nu mai spama]

 122. Octombrie 17, 2008 la 09:17
  link permanent
  UnCopilutz zice ca:

  Chuck Norris intră pe JEG. De fapt, a intrat şi nu mai vrea să iasă!

 123. Octombrie 17, 2008 la 10:02
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Chuck Norris nu poate să iasă de pe Jeg, asta-i formularea corectă.

 124. Octombrie 17, 2008 la 10:14
  link permanent
  toader zice ca:

  se scrie dan

 125. Octombrie 17, 2008 la 10:38
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Once, Chuck Norris roundhouse kicked Darius Groza. Darius has been writing funny posts since that day…

 126. Octombrie 17, 2008 la 11:16
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Chuck Norris ştie locaţia EXACTĂ a Elodiei. Chuck Norris ştie cu ce IP ai intrat astă vară. Pentru că Chuck Norris citeşte Jeg.

 127. Octombrie 17, 2008 la 11:20
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Mai vreţi? Google vrea să achiziţioneze JEG. Ca să îl scoată pe Chuck Norris din transă… (sau dintrânsa)

 128. Octombrie 17, 2008 la 11:53
  link permanent
  monica zice ca:

  Chuck-Dorris Groza-Bija.

 129. Octombrie 17, 2008 la 14:11
  link permanent
  toader zice ca:

  asa darius, sa nu uit. data viitoare, cand desigur vei scrie articolul despre defectele forumistilor tai, sa pui drept ilustrare muzicala un cantec cantat de respectiva miruna augustina cu tine acompaniator la ukulele. si anume “de ce dai mama cu biciu’n mine?”

 130. Octombrie 17, 2008 la 14:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mirona…

 131. Octombrie 17, 2008 la 14:55
  link permanent
  Zappy zice ca:

  stie, face si el pe desteptu.

 132. Octombrie 17, 2008 la 14:55
  link permanent
  Zappy zice ca:

  ca si cu carmen de la servici.

 133. Octombrie 17, 2008 la 16:36
  link permanent
  toader zice ca:

  care carmen?

 134. Octombrie 17, 2008 la 16:38
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  “Serviciu”, da?

 135. Octombrie 17, 2008 la 17:37
  link permanent
  Mironeasca zice ca:

  Mai! Sa nu ma implice nimeni in nimic legat de defecte, ne-am inteles?

 136. Octombrie 17, 2008 la 21:38
  link permanent
  Basty zice ca:

  Şoferii din Cluj sunt nişte fascişti retardaţi.

 137. Octombrie 17, 2008 la 21:39
  link permanent
  Basty zice ca:

  I am Clujean and i approve the previous message.

 138. Octombrie 18, 2008 la 01:18
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  I am Clujean too şi aprob ca basty să aprobe ce-a scris mai sus, dar nu sunt de acord cu ce-a scris (mai sus). Nu sunt retardaţi, sunt nişte intelectuali rasaţi.

 139. Octombrie 18, 2008 la 01:39
  link permanent
  monica zice ca:

  Rasaţi. Cu “t”, desigur.

 140. Octombrie 18, 2008 la 09:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius şi Groza
  Vezi unde s-a ajuns dacă nu faci o dată filmul despre care îţi vorbeam. Lumea a luat-o, şi anume, razna. Raţiunea şi conştiinţa trebuie “lucrată”, altfel îşi alterează gradul de reflectare a realului. Iată de ce filmul este extrem de necesar. Până şi parlamentarii au început să mărească salariile cu 50%, să dea 85% la mama chiar şi fără copii. Nişte cântăreţi de care nu se mai aude vor o lege prin care dacă pui muzică pe blog să dau 1000 lei/lună, sau aşa ceva, sistemul bancar american a căzut, cel european l-a urmat… Lumea întreagă, în special societatea românească, o ia razna fără acel filmuleţ. Chiar vrei să simţi povara întregii lumi pe umerii tăi firav numai pentru că te încăpăţânezi să nu faci acel filmuleţ? Lucrurile sunt la început, încă nu ai văzut ce va să fie mai rău. Sfatul meu este să faci filmuleţul cu Miha altfel pământul va înceta a se mai roti şi va cădea ca prostul în spaţiu, fără să mai aibă vreun rost.

 141. Octombrie 18, 2008 la 14:56
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Da, da, multe lucruri se vor intimpla, are dreptate. Daca iese generatorul din priza si pierdem gravitatia noi scapam usor dar ce-o sa pateasca aia din emisfera sudica, o sa cada in cap bietii de ei…

  Acum lasind gluma la o parte vedeti ca aia cu muzica pe bloguri e chiar groasa. Va invit sa vedeti un punct de vedere corect si documentat:

  http://legi-internet.ro/blogs/index.php?blog=2&title=muzica_pe_internet_ce_se_discuta_de_fapt_1&page=1&more=1&c=1&tb=1&pb=1&disp=single#c13729

  mama ce luuuuuunga eeeee….

 142. Octombrie 18, 2008 la 21:30
  link permanent
  toader zice ca:

  da. blogul monicai o fi el casnic dar e agreabil.

 143. Aprilie 10, 2013 la 07:20
  link permanent
  kocaeli zice ca:

  Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)