… dacă doriţi să faceţi sexul.

sari la comentarii

Canalizaţi circulaţia, a rugat-o paznicul discotecii pe Adela, practic rezolvând astfel pentru vecie o dilemă cu care s-au confruntat generaţii înainte.

La mine în bloc nu are nimeni nesimţirea să burghieze, bocăne sau să taie cu firezul electric. Construcţia a fost făcută perfect la început şi nimenea nu vrea să schimbe nimica, da’ la nici o oră. De ce, dacă aşa a dat Dumnezeu? Şi într-adevăr.

Însă la mine în bloc este o căţălărie de namaiîntâlnit. Apartamentele luate per ansamblu, ca un complex unitar, nu pot fi comparate realist cu nimic mai puţin decât aşezămintele fericite ale unui bordel notoriu de mare diversitate şi nemărginit orizont sau o fabrică de dragoste industrială de cel mai pur rafinament. Nivelul producţiei creşte exponenţial şi nu au existat vreodată factori externi destul de determinaţi să-l sisteze, nici măcar sărbătorile religioase cele mai însemnate sau autorităţile.

Mă, să fut ăştiea aicia cu tă’ felu’ de fufe zbierânde descreierat a mulţumire, ăvaaai! Şi bine fac, că nu există nimicuţă pe lume mai preţios decât iubirea.

Nu se poate zice că dezinhibiţia e la ea acasă, că o fi locuind altundeva, dar ne vizitează cu sporită regularitate şi e binevenită orişicând, pentru că deja practic face parte din familia noastră tot mai mare şi mai numeroasă. Uneori nu reuşesc să determin cu precizie din care dintre apartamente NU se aude o chiţăială, măcar cât de-un masaj erotic la domiciliu, dacă nu entuziasmul unei noi prietenii sau esenţa succesului unui stabil concubinaj. Băuăne satisfacţia prin pereţi, de se zgâlţâie întreaga structură din ţâţâni!

***

[bunăvoinţa logistică îi aparţine lui Marius Iulian]

***

Este foarte probabil şi departe de mine să neg ca şi eu să fi acumulat, în toţi aceşti ani de feciorie, o paletă largă şi colorată de fel de fel de vuvuzele destupate, cu care să-mi fi impresionat şi ambiţionat la rândul lor vecinii. Ne amintim că Dacian mai mult ca sigur, cât locuia aici, s-a apucat de World of Warcraft ăla nou exclusiv pentru coloana sonoră de mare angajament, care îi asigura din căşti intimitatea necesară tuturor peregrinajelor cu rigurozitate demnă unei înregimentări religioase de prin patul meu… sau budă sau masa pe care s-a format ca arhitect sau geamul de la balcon sau patul lui sau biblioteca cu două sensuri dintre camere, poate maşina de spălat aia veche, din aceeaşi gamă sonoră a activităţii pe care o întreprindeam.

Dat fiind faptul că nici una nu a acceptat pe deplin să ne mişcăm pe ritmurile de suavă armonie ale lui Tudor Gheorghe – da’ tematic, frumos, în funcţie de anotimp – chiar şi când am încercat să le iau prin surprindere şi o trebuit de fiecare dată să ne întrerupem ca să opresc, eu n-am putut ascunde realitatea de publicul ascultător format din competitorii amicali la activitatea de pe coloană. Şi nici pe duţ-duţ-duţ-duţ futurist io la mine-n casă nu mă compromit să fac vreo concesie!

Aşa că nu vreau să acuz pe nimeni şi nici să dau nume – lista disponibilă la interfon, ba chiar felicit!

Bună dispoziţia împărtăşită la mica dar efervescenta noastră echipă, pe Traian Moşoiu 48, adunată întâmplător şi concretizându-se atât de funcţional, distribuită în funcţie de asociaţia de locatari este echivalentul unui chef perfect complet la care toată lumea s-a înscris pe Facebook, ca la o activitate pre-decembristă de partid, adică evenimentul ăla la care vine trupa sau DJ-ul pentru care regretă cei doi nefericişti care s-au dus împreună când chiar nu erau cazul în pula mea prin Midi sau altă ţigăneală din asta, că nu le-a mers netul şi la care vine colac peste pupăză şi taică-so lu’ Nono. Exact atâta de amplu îi futaiul la noi pe scară, de parcă ar fi venit taică-so lui Nono la chef. Şi noi nici n-avem nevoie de pretextul unui chef.

Aş putea să pun bazele unui site de mp3-uri porno gratis sau un stock audio pentru filmele deja consacrat, dar creu eu prea austere pentru ce se demonstrează zi de noapte, prin împrejurimi.

***

Pentru poza asta era să moară Imbuzan Camelia, care şi-a verificat în horoscop dacă e compatibilă după data de naştere cu Barack Obama. Şi de aici urma să-şi ia puli în gură de la posesorul materialului promoţional, dacă acesta ar fi ales să se trădeze şi să îşi exprime punctul de vedere cu privire la indiscreţia fotografică a mai sus numitei. Deci îi mulţumim pentru stăpânirea de sine şi hotărârea de care a dat dovadă.

***

[Registrul diverse!]

***

De punctat că zilele următoare sunt plecat din localitate, după următorul program strict:

Miercuri dimineaţa – treabă în interes de serviciu, conferinţă How To Web tătă ziua până-n seară, cu Radu mamii de toartă,  săru’-mâna la patronat.

Miercuri noaptea – stimate pizde şi Sepucele.

Joi dimineaţa – treabă în interes de serviciu, conferinţă How To Web tătă ziua până-n seară, cu Radu mamii de toartă, săru’-mâna la patronat.

Joi noaptea – stimate pizde, Sepucele şi retur.

25 comentarii

zi si tu ceva
 1. Noiembrie 2, 2010 la 16:08
  link permanent
  Andi zice ca:

  Băăi. Fain aşa. Ai prins o bulă spaţio-temporală în care tot ce se întâmplă e iubire. Bucură-te de ea, bucur-o, bucu-ceva, ce vrei tu.

  Dar tare te-ai grăbit. Vezi că nu-ţi spun unde, c-aş scrie mai mult decât toate chestiile la un loc, inclusiv pozele şi n-ar fi frumos.

  Altfel, bravo.

 2. Noiembrie 2, 2010 la 16:10
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Zi-mi totul!

 3. Noiembrie 2, 2010 la 16:26
  link permanent
  Andi zice ca:

  Mi s-a scurs timpul. Vezi tu pe-acolo.

 4. Noiembrie 2, 2010 la 17:42
  link permanent
  Oana zice ca:

  Fain..deci tati din bloc fuck cate ceva, mai putin tu

 5. Noiembrie 2, 2010 la 17:49
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Supraveghez și, din conflict de interese, nu mă implic.

  Dar am un bun sezon în deplasare.

 6. Noiembrie 2, 2010 la 23:14
  link permanent
  mitzy_mo zice ca:

  Un nou post atât de repede. Cam nestatornic Darius-san. Şi se vehiculau nişte virginări p-acilea. Eu una nu cred. Oameni răi şi gura lumii slobodă. Totuşi am impresia că nu ai tratat suficient de profund acest subiect. Că puteai să oferi mai mult. Nu te armonizezi cu atomsfera pe care ai descris-o.

 7. Noiembrie 3, 2010 la 00:21
  link permanent
  Andi zice ca:

  Da, deci după ore seculare, iată ce aveam de gând să comentez pe la 5 şi ceva în această minunată seară: impresionezi la rândul tău, nu al altora, ceva cu activitate ade pe o anume coloană, nişte virgule lipsă acolo pe unde chiar se cer (la budă, ca la grădiniţă. doamna! – cu accent pe al doilea a, evident), ceva “pentru filmele deja consacrat, dar creu (bla bla bla)” (parcă ar fi faza cu suntem oameni sau suntem dansator =))).

  Mulţumit? Să nu ştii despre ce vorbesc!

 8. Noiembrie 3, 2010 la 09:01
  link permanent
  valeria zice ca:

  :)))))))))))))))))) iar unii n-au auzit in viata lor de adela lui ibraileanu

 9. Noiembrie 3, 2010 la 09:40
  link permanent

  Adela… Îmi aduce aminte de bibliotecă… 😀

  Cataloagele — pentru momentele de lirism intelectual. Unele cărţi le-ai citit. Ţi-aduci aminte şi împrejurările. (Era pe vremea…) Câteva… stai la îndoială. Iată una pe care vrei s-o citeşti de zece ani şi nu ştii pentru ce n-ai reuşit încă, cu toate că o ai în bibliotecă. Pe aceasta, deşi ilustră, ai ocolit-o necontenit. De ce?… Câteva, mai interesante, ai să le comanzi cu siguranţă. Le însemni cu o cruce. Pe cele mai importante, cu două. De la o vreme observi că ţi-ai pierdut forţa de inhibiţie, şi crucile duble devin tot mai dese. Atunci, pe cele “câteva mai importante” le însemni cu trei cruci, care, în curând, încep să-şi piardă şi ele valoarea selectivă… Iată tratatul dispărut din bibliotecă de mult: cine ţi l-a confiscat sub formă de împrumut? Treci în revistă pe împrumutătorii probabili cu un sentiment neplăcut. Iată şi volumul (fireşte de poezii) în care ai trimis Elizei declaraţia de dragoste… Eliza…

 10. Noiembrie 3, 2010 la 10:44
  link permanent
  Marian S zice ca:

  Bey, stii ce nu inteleg eu ? La tine in bloc la Zalau, unde te-ai nascut, sau la Cluj, unde stai ?
  Ca se leaga cu ultimul banc despre clujeni, de aici, din miticie: Stiti ca cei din Cluj fac sexul cel mai lung ? Doua ore si trei minute, cronometrat de astia de la Guiness Book. O ora dezbracarea, inca una imbracarea, doua minute pentru montat prezervativul.

 11. Noiembrie 3, 2010 la 11:16
  link permanent
  Adela zice ca:

  … iar Adela a canalizat-o si a primit respect!

 12. Noiembrie 3, 2010 la 12:17
  link permanent
  Marghi zice ca:

  Cine stie ce crezi tu ca inseamna sa faci sex …

 13. Noiembrie 3, 2010 la 12:20
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Să faci sexul. SEXUL.

 14. Noiembrie 3, 2010 la 13:40
  link permanent
  ottffsse zice ca:

  dar o! pygmalioane! ai făcut tu SEXUL!
  şi e frumos? e pe feisbuc?

 15. Noiembrie 3, 2010 la 18:00
  link permanent
  Lucian zice ca:

  Cauti un tracker bun?
  RUŞÂÂÂNE iti sta la dispozitie!

  http://www.RUŞÂÂÂNE!

 16. Noiembrie 3, 2010 la 20:37
  link permanent
  Andi zice ca:

  Băi, Groză, moderează-ţi jegul!!!

 17. Noiembrie 4, 2010 la 15:45
  link permanent
  jimerino zice ca:

  ba, deci tu mai incerci s-o futi pe palarista (mnaziua Adamarcu) sau gata, ati renuntat? ca sa…stiu, na. stim! stim era forma pe care o cautam. ca sa stim, evident.

 18. Noiembrie 4, 2010 la 16:36
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  A, da, s-a sfârșit. Ada s-a sfârșit.

  Aveam undeva scris un anunț formal, pentru minuta blogului, era în textul cu un articol, dar vedem cu toții n-a mai apărut. Deci să se puncteze prin prezenta că s-a încheiat.

 19. Noiembrie 5, 2010 la 09:50
  link permanent
  adina zice ca:

  citez “activitate ade pe coloană”

 20. Noiembrie 7, 2010 la 18:25
  link permanent
  Andreiul, singurul si adevaratul zice ca:

  Mai pishti, esti de-a dreptul ingrat.. acela ti-a fost programul la Bucuresti? nici un pic de recunostinta, copile.. ma dezamagesti.

 21. Noiembrie 10, 2010 la 15:30
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Era înainte să intervii tu, obligându-mă.

 22. Mai 5, 2011 la 21:04
  link permanent
  famile zice ca:

  http://www.sharefilles.ro/signup.php cel mai tare torrent !!!!

 23. Mai 11, 2012 la 01:10
  link permanent

  I’ll right away grab your rss as I can not find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me know in order that I could subscribe. Thanks.

 24. Noiembrie 4, 2012 la 18:54
  link permanent
  rhuna zice ca:

  Eu o’i fi mai crazy asa…dar cand in bloc domneste magia imperecherii….poi de nu ma pun si eu in cursa sa vedem, na! Care’i mai smecher? :))

  Totusi activitatea in sine…este fun pana la un anumit punct….

 25. Februarie 24, 2013 la 00:47
  link permanent

  One thing I’ve noticed is the fact there are plenty of common myths regarding the financial institutions intentions when talking about foreclosed. One fantasy in particular is always that the bank prefers to have your house. The lending company wants your hard earned cash, not your home. They want the amount of money they gave you together with interest. Keeping away from the bank will still only draw a foreclosed final result. Thanks for your posting.

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)