Cuvinte la care după ce inversezi iniţialele sunt mai frumoase: cuie, moaie.

sari la comentarii

Cuvinte la care după ce inversezi iniţialele nu sunt mai frumoase: pulă, pizdă.

Live blogging de la nunta:

 UPDATE 1 – Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

UPDATE 2 – A-iuiuiuiuiu! Duţ-duţ-duţ-duţ-duţ-duţ-dudu-duţ!

UPDATE 3 – Nu ne mai aduceti, va rugam, o furculita? Am scapat-o pe jos… you come from where did you go/Where did you come from Cotton-Eye Joe.

Duminică mă duc la nunta unui fost coleg de liceu mai apropiat. “Apropiat” este menit să rezoneze pentru ceilalţi colegi care vor fi de faţă, care nu sunt apropiaţi şi care vor avea nunţi la care nu mă voi duce, Ciupe Sergiu. Aşadar, mă duc duminică la Vlad.

Nuntă. De la ora 14:00. 14:00 după-masa. Nu doresc să comentez cu privire la asta, pentru că nu-mi place să umbresc un moment solemn pentru un cuplu atât de frumos, da’ să ştiţi că mi-am dat ochii peste cap şi consider toată chestia un eşec din start.

Bine, e drept că eu şi viitoarea soţie nu ne-am prea avut la suflet încă de când ne-am cunoscut. În mare măsură fiindcă ea nu are unul şi n-a ajutat nici faptul că eu am cât două. Totuşi, din mărinimia menţionată, voi considera oficial că mă duc la ziua lui Vlad, unde Uănuga este o invitată. Iar ca să mă ajute să privesc altfel rochia de mireasă, vom conveni că s-a îmbrăcat aşa doar ca să iasă în evidenţă, cum încearcă mereu. Şi nu-i iese. Deci mă voi duce la ZIUA DE NAŞTERE a lui Vlad. Pe care o voi strica, răsturnând tortul. Pentru că nu e firesc să fie tort etajat la o aniversare. După ce termin cu el, va fi un tort-parter şi va fi bine.

***

Care ar fi verbul “a căca”, dacă ai căca miere? E o dilemă personală. “A miera” ar părea prea la fel cu a îmbuna. Şi cu ce m-ar ajuta asta la digestie? Eventual dacă persoana mierată sau de mierat (că nu poate fi altfel, dacă face ce face) ar ţine ocupată buda. Or după ce-am mierat-o, de ce să mai merg la budă? Şi aţi remarcat faptul că pisicile oferite prin donaţie sunt mereu perfecte prin descriere? Nimeni nu vrea să scape de nişte năpârlite turbate. Toate sunt nişte îngeraşi.

***

Pentru că s-a tot zis că sunt frumoase recenziile mele de filme (laudele au venit dintr-un mediu profesional: o vânzătoare la un magazin de închiriat DVD-uri), m-am gândit să mai fac una. Între timp, am aflat şi că le zice cronici.

The Worlds Fastest Indian. Moare la sfârşit. Este un film despre cum unul trage o motocicletă, timp jumătate de Glob distanţă. Da, pentru că spaţiul se poate măsura în unităţi de timp, dacă îl parcurgi. Ea este cea mai rapidă din lume şi cea mai “Indian”, aşa cum sugerează şi titlul, titlu care este mai mult sau mai puţin tot filmul, de altfel. În maşina second-hand cu care este trasă pe 90% din durata filmului cea mai rapidă motocicletă Indian din lume (fiindcă-n restul timpului, deci vreo 5 minute, minus generic, chiar se dă pe ea), conduce un bătrân pe moarte, jucat de actorul pe moarte Anthony Hopkins.

Totuşi, cum spuneam, pe la începutul filmului şi pe la sfârşit, în aceste momente cheie fără de care filmul nu ar exista, bătrânul chiar apucă printre pastile de inimă să şi piloteze motocicleta, asta dacă nu e ocupat cu câte-un infarct sau cu puţălit câte o bătrână pe traseu – cam tot de atâtea ori cât atacurile de cord, da’ fără legătură între ele. Dăţi în care – când motocicleta este condusă – se răstoarnă fără excepţie. Ba, pardon, o dată se mai răstoarnă şi când era doar agăţată de maşină. Deci motocicleta se-mboardă la fiecare folosire, plus încă o dată. În fine, se poarte spune de ansamblu că motocicleta mai mult cade decât este condusă…

Pe parcursul poveştii, legenda vitezei se confruntă cu absolut toate problemele din lume, care se rezolvă. Şi atât. Nimic mai mult. Nu se rezolvă greu, cu dificultăţi. Ci simplu. Ele trec. Fără nici o emoţie (măcar atâta, pentru boala de inimă). De la oprit de poliţie care-l iartă, încurcături la vamă ce se descurcă, lipsă de bani – “bine, lasă”, avarii la transport care se repară, până la încercările zilnice, cum ar fi prostata, toate se soluţionează pe rând cu succes, că altfel ar fi fost un film despre eşecuri lamentabile particulare consecutive şi cine s-ar fi uitat la aşa ceva?

Între altele, motocicletei îi sunt stricate absolut toate componentele separat, precum şi că nu funcţionează împreună. Asta cel mai probabil pentru că unele piese sunt turnate chiar de către eroul principal, în garaj acasă, în timp ce altele au fost confecţionate din lemn de plută, ca să nu tragă greu pe pistă. Fapt care-i face coada, evident, să oscileze, dar nu contează, pentru că în ziua de dinaintea cursei, pilotul şi-a improvizat o cărămidă din plumb, ca să echilibreze motocicleta – oarecum incapacitată de structura ei majoritar compusă din dopuri pentru sticle. Ca norocul, anvelopele sunt date cu cremă de papuci peste crăpături, ceea ce le face să arate ca noi, că de utilizat ce importanţă are?

Miza este să treacă de 200 de km per oră. Ceea ce face. Din nefericire, îi ia foc piciorul. Şi se răstoarnă. Şi moare.

Hait! Nu moare! Iote-l că respiră. Deşcide ochii. La naiba! Nu moare. Dar parcă aşa ar fi trebuit. Miere! Motocicleta s-a buşit bine măcar? Mnu. E chiar curată…

Amintirea (căci este inspirată dintr-o întâmplare adevărată) ne spune că, de fapt, era aproape să nu participe, fiindcă nu vroiau organizatorii să se sinucidă în încercarea lui. În mod ironic, fix asta l-a salvat – sacrificând finalul, zic eu – fiindcă ar fi crăpat de depresie.

Zice la sfârşit că a mai participat la încă vreo 8 sau 9 ediţii ale concursului. Probabil tot aşa, din bătrână-n bătrână, ba una-i suda osia la trailer, ba alta-l culca la ea, după ce-i arăta sugestiv mormântul soţului decedat, ca să fie sigur. Aşa e-n film, ce, credeţi că pun io de la mine?

Oricum, cât a fost plecat, un băieţel s-a pişat cu consecvenţă pe lămâiul său, aşa cum i se lăsase vorbă, că e cel mai bun îngrăşământ – morala filmului, probabil. Da’ altfel, credeţi-mă… “o magnifică poveste despre vise şi oameni care cred în ele, ambiţie şi determinare”.

***

Între timp, susţinătorii fervenţi ai lui Adrian Năstase se duc cu pluta pe ulei. Cine? Sperăm că nu toţi. Unde? Cu puţin noroc, acolo de curge apa sâmbetei. Ce e de făcut? Nu ştim şi nici că ne interesează. Dar să-ncercăm să exemplificăm.

PacientMihneaGeorgescuFisa1

Desigur, am scos din context, că de aia-i snap-shot. O să ziceţi că-s meschin. Sunt. De aia eu administrez la Năstase, pe gratis… ca să vorbească gura lumei şi să se-nşele. O-ntreagă conspiraţie, vă spui! Da’ hai să băgăm înapoi în context.

PacientMihneaGeorgescuFisa2

Ocheeei…

(Cineva-mi sugera odată să scriu despre lingăii din Nastysferă şi Ilicisferă, mai ales că pe prima eu am iniţiat-o şi pe-a doua instigat, indiferent ce inteţie am avut. Da. Ei sunt. Se există. Lingăii, mă refer. Grămezi. Şi la alţii. Şi la ei. La toţi, deci. Şi la noi. Consider exemplul de mai sus bugăt cât să mă sperie. Mihneo, dacă-ţi vine să fugi la dom’ preşedinte să mă pârăşti, ştii cine moderează, dă-mi bip că rezolvăm.)

Iar acum haidem, deci, să-i dăm lui Hudrea cele 777 comentarii dorite, ca bateria, ca să-l pot suna…


827 comentarii

zi si tu ceva
 1. August 15, 2008 la 17:51
  link permanent
  toader zice ca:

  ei, asa mai da. incepe sa samene a blog.

 2. August 15, 2008 la 17:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Şi tu-ncepi să mai dutenpulamea, vorba Ciutacelui. :P

 3. August 15, 2008 la 18:08
  link permanent
  toader zice ca:

  baneaza-ma daca nu iti convin.

 4. August 15, 2008 la 18:14
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cum poate fi o vânzătoare la un magazin de închiriat DVD-uri? Le vinde sau le închiriază. Ar trebui să fie închiriatoare. Ştiu că termenul potrivit este agent comercial, dar ar trebui să aibă o funcţie personalizată, rent manager… sau, mai bine, “fata de la închirieri” (asta sună şi poetic de când cu Timpuri Noi).

  Aaaaa, am uitat că voi sunteţi cu mult peste anii 90 când Timpuri Noi erau unici în România, Europa şi în Lum Universului Cosmic, cel puţin aşa credeam eu. Rrrrrruuuuuuuullllllsssssss!

  Vreau sa las fumatul ce ma face sa tusesc mereu.
  Imi mananca banii si scobeste in plamanul meu a a aaa a a a
  Cine-mi poate spune cum e bine,
  Sa ma las deodata sau treptat?
  Medicul imi spune doar un lucru:
  Sa fiu cumpatat! da da da da

  Alerg, fac jogging mult, alerg, alerg,
  Cu aer proaspat pe plamani acum ma sterg.
  Alerg, fac jogging mult, alerg, alerg,
  Cu aer proaspat…

  Cum mergeam pe strada,
  M-am indragostit
  De fata de la debit,
  Unde m-am oprit…

  Observaţi personalizarea “fata de la debit”.

  Hai, toţi în cor: Vreau sa las fumatul…
  http://www.trilulilu.ro/Willma/d9e28610e5437d

  Precis nu erau 200 mile pe oră? Eu am trecut de 200 km/h pe motor şi eram pasager din spate. Nimic interesant. Trebuie că este o încurcătură. Dacă nu fac eu o mare, mare confuzie prin amintirile din copilărie, Indian avea şi model pe motorină. :)
  Poate de aia de benzinit motorina, dar scânteie nu scânteia că era pe compresie şi nu prin scânteie.

  Mihnea Georgescu este un individ cuminte, orice cuvinte ar spune. La început am avut şi eu o astfel de reacţie, dar curând m-am obişnuit. În lumea blogurilor sunt alţi indivizi mult mai… dar am promis să nu spun la nimeni.

  Şi acum să mă întorc la început… Mai întâi un fundal sonor:
  trilulilu.ro/Vasuianca/a91567ce86f259
  Zamfira a plecat
  Să-şi caută bărbat
  Zamfira lui Pârvan
  Frumoasa de la han

  Bărbatul însurat începe să se dezvolte a două oară (prima dată a făcut-o la apariţia părului pubian, când i s-a îngroşat vocea). El preia de la soţie mult, mult, foarte mult estrogen. Dar asta nu este foarte grav, el nu mai poate lua decizii fără soţie, este ză bigist largi piuc. Un soţ aflat cu soţia în magazin va purta o discuţie elevată timp de 10 minute asupra modelului necesar de hârtie igienică. Un şoţ devine bicefal, iar capul lui este cel în plus. Nu este voie să intervină nici o greşeală. “ce spui, dragă, de care e luăm?” Galben, albă, roz, albăstruie, cu model… totul este important. Nu are sens să ajung la discuţii despre cum nevasta hotărăşte până la urmă totul, de la ciorapi şi până la numărul de copii. Bărbatul care se însoară nu este deloc cel pe care îl ştii cu o lună înainte. Cei doi au tot timpul nevoie de intimitate. Cel puţin primele 6 luni sunt intimi rău de tot. Dacă eşti prieten şi intervii cu “hai, bă, la o bere…” situaţia este gravă de tot. Petrecerea lui Vlad s-ar putea să fie ultima în calitatea sa de Vlad. După aceasta va fi un nou om. Dacă tortul va fi răsturnat, este semnalul clar că nu-l vei mai vedea niciodată. Nu ştiu dacă mă înţelegi, NICIODATĂ. De ce? Pentru că vei deveni “cel care a răsturnat tortul la nuntă”, fără altă identitate, fără altă caracteristică.

  Există mari transformări la o fată mare după 6 luni de legătură, conjugală sau nu, dar asta altă dată.

 5. August 15, 2008 la 18:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Când am început să scriu eram primul :) )

 6. August 15, 2008 la 18:22
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Deci tu nu glumesti cu Nastase…

  A mierla suna mai melodic:) A mierilifera suna mai tehnologic… Ar mai fi a mierista…

  @ Toader… ce intelegi prin blog?

 7. August 15, 2008 la 18:23
  link permanent
  Anduu zice ca:

  @Bibliotecaru parca ai fi un disperat care scrie pe blogu’ lui Tolontan:)) “Primu!!!”

 8. August 15, 2008 la 18:26
  link permanent
  Anduu zice ca:

  inca ceva… Am incerc sa mangai o pisica oferita “unor oameni marinimosi pentru crestere” si aproape mi-a smuls vena de pe mana dreapta… Son of bitch.. Or cat.. Musca tare pisicile oferite spre donatie…

 9. August 15, 2008 la 18:28
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Anduu
  :)
  Păi aici era un strigăt de surpriză, pentru că de obicei sunt ultimul (adică am ultimul cuvânt). Eu sunt cel care dă la manivelă genericul de sfârşit, care spune cine a jucat în film… adică un fel de cântăreaţă grasă care termină opera.

 10. August 15, 2008 la 18:30
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  “Or cat..” sau “Ori cat..”, cu câţi i?

 11. August 15, 2008 la 18:35
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Fara i…

 12. August 15, 2008 la 18:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :)

  Ar trebui să facem o reclamă poveştii “câţi i”, văd că nu o cunoaşte toată lumea.

 13. August 15, 2008 la 18:55
  link permanent
  vlad zice ca:

  cu i ca e mai sugestiv

 14. August 15, 2008 la 18:57
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Vlad esti dubios… Cred ca voi ramane pe “son of a bitch… or cat” decat “ori cat”… Nu stiu… Zic si eu!

 15. August 15, 2008 la 19:03
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :) )))
  OR ORI … dubitativ… până la dubios nu e decât un pas, pentru că şi dubios conţine sensul de dubitativ.

 16. August 15, 2008 la 19:06
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Suntem intr-o lume dubitativa si plina de ORORI.

 17. August 15, 2008 la 19:07
  link permanent
  vlad zice ca:

  pai daca ramai…. faci oarecum referiri sugestive la regnul animal.. incepand de la bitch care e feniminul de la, scuze, “catea” pana la cat… care stim cu toti carevasazica ce relatii exista intre catea, caine, dog in general si pisic, pisica, cat in la fel de general… intelegeti ?

 18. August 15, 2008 la 19:12
  link permanent
  Basty zice ca:

  Băieţi. Băieţi. Să revenim. Vă rog.

  Deci. Hm. Hm. Am mai comentat la articolul anterior, deci fuga şi citiţi. Tu, Biblio şi M@riansky. Vă priveşte.

  Nu sună bine a miera. Cum poţi spune unuia, proaspăt ieşit din baia din care s-au auzit icnituri şi pocnituri în ultimele 3 ore: no, te-ai mierat împrăştiat ? Nu e kosher. Nu e.

 19. August 15, 2008 la 19:15
  link permanent
  vlad zice ca:

  insa mirosul de miere in putrefactie e mai deosebit decat cel de fecal in vas de toaleta ?

 20. August 15, 2008 la 19:18
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Dar ar merge te-ai mierat usor lichid? Sau te-ai mierat mai zaharisit?

 21. August 15, 2008 la 19:19
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mierea nu intră în putrefacţie. In fact, mierea nu se strică. Never. Ever. Se zahariseşte. Sar nu se strică. Sacă ne-am miera toţi în lumea asta, am sta pe munţi de miere şi nu am şti ce să facem cu ei.

 22. August 15, 2008 la 19:20
  link permanent
  vlad zice ca:

  functie de consistenta, desigur

 23. August 15, 2008 la 19:21
  link permanent
  Basty zice ca:

  Sacă şi sar nu sună bine inversate. Am incercat. Deci dacă şi dar.

 24. August 15, 2008 la 19:24
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Da’ ce acum avem munti de cacat ca sa avem munti de miere in cazul mierarii?

 25. August 15, 2008 la 19:37
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ăia nu se numesc munţi, pentru că sunt realizaţi de o acţiune antropică, fenomen antropogen (tautologie de subliniere), se numesc halde.

 26. August 15, 2008 la 19:37
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Apropo. Nu ştiu dacă v-am dat explicaţia “Nu orice muscă face miere…” :)

 27. August 15, 2008 la 19:44
  link permanent
  Anduu zice ca:

  “Mierea nu merge de multe ori la apa”

 28. August 15, 2008 la 19:53
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Hai hai, ca mai avem pana la 777. Sa debitam deci!

 29. August 15, 2008 la 19:53
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  … dar când merge la apă, se face fleaşcă.

 30. August 15, 2008 la 20:06
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Cine ma? Mierea? Se lichefieaza!

 31. August 15, 2008 la 20:08
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Da ce ar trebui sa manance un om ca sa cace miere?

  p.s. am tinut o bere in congelator si cand am desfacut-o a spumat peste tot pentru ca am uitat de regula nu lasa lichide in gongelator ca explodeaza. si acuma am tastatura lipicioasa. tineam sa spun cuiva. multumesc.

 32. August 15, 2008 la 20:08
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Ca sa intru in tema si sa folosesc un cuvint “la care după ce inversezi iniţialele nu sunt mai frumoase“:
  Ce pula mea aveti fratilor ?

 33. August 15, 2008 la 20:13
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Vorbim si noi sa ne aflam in treaba. Te superi?

 34. August 15, 2008 la 20:15
  link permanent
  Anduu zice ca:

  O nevoie acuta de a vorbi lemne…

 35. August 15, 2008 la 20:16
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Eu una o fac pentru a pastra vie legatura jeg-hudrea, care moare daca nu atingem pragul de 777…

 36. August 15, 2008 la 20:27
  link permanent
  Anduu zice ca:

  777 ce? Comments?

 37. August 15, 2008 la 20:28
  link permanent
  Anduu zice ca:

  1

 38. August 15, 2008 la 20:28
  link permanent
  Anduu zice ca:

  2

 39. August 15, 2008 la 20:31
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dariuse, cît e la tine gigabitu` la hosting tată, că mă mut şi eu ???

 40. August 15, 2008 la 20:35
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mariane….la Groza Jeg Ltd. lăţimea benzii se măsoară în metri cubi. Ignorantule !

  Bună seara Zappy. Ca să nu fiu nesimţit ( de fapt să-i dau toaderului motiv să speculeze iar ).

  Eu zic să facem o sesiune de mierat in comun.

 41. August 15, 2008 la 20:36
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Mieram la gramada?

 42. August 15, 2008 la 20:36
  link permanent
  keshishian zice ca:

  eu cred ca Darius cand nu face sex cu o prietena (sa se inteleaga la ce ma refer) scrie pe blog. deci ce face el? sex sau scrie. in rest…oricum pe tipa o ura toata familia si la nunta lor probabil ca urma sa auzi: “Bine, e drept că eu şi viitoarea soţie nu ne-am prea avut la suflet încă de când ne-am cunoscut…etc”. deci incepi sa crezi ca tot raul spre bine. slava Domnului ca nu i-a spart capul cu fermoarul de la bluza sau nu i-a scos un ochi cu acea clema de par..sau mai rau, nu l-a lasat impotent cand l-a lovit tocmai cu Pamfil…undeva. Sia, fata, lasa ca gasesti tu unul mai bun! asta e cu nasul pe sus(increzut), te inseala si cand nu o face si, in plus, ce viitor sa ai cu stigmatul de jeg in frunte?! eu am zis de la inceput ca e de rau. eh, gura pacatosului adevar graieste. nu am citit comentariile, nu cunosc personajele…pacat ca nu am trecut pe la terasa de la inter sa vad cum sunt prajiturile. oricum nu aveam invitatie, dar era langa casa.

 43. August 15, 2008 la 20:39
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mierăm şi apoi ne mirăm. Că ” uite băi, cât a mierat Anduu şi cu Bibliotecaru, ăştia au capacitate, dom’le ! ”

  Eu sunt chinuit de festipenibilul de la Callatis la teveredoi dar mi-e lene să mă întind după telecomandă. A. This is a cry for help.

 44. August 15, 2008 la 20:44
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Anduu zice că: August 15th, 2008 la 8:06 pm
  Cum puii mei avicolari (ori aviari) se lichefiază mierea, ce e gaz? Uite cum se ajunge iar la flatulaţii (doi i, din franţuzescul flatuler) de gâşte… sau raţe… ce erau, că am uitat? Memoria mea e vraişte (un singur e şi origine necunoscută).

 45. August 15, 2008 la 20:52
  link permanent
  Basty zice ca:

  Erau gâşte. Crecă vraişte vine din latinescul lecitină ?

 46. August 15, 2008 la 21:09
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu. Lecitina vine din franceză, lécithine, respectiv neogracă lekithos, dar să leagă de gâşte, pentru că s-ar traduce gălbenuş de ou, probabil pentru că lecitina se găseşte mai ales în gălbenuşul de ou.

 47. August 15, 2008 la 21:15
  link permanent

  Deci ştiam eu ceva. Vreau credit !! Vreau recunoaştere !!

 48. August 15, 2008 la 21:21
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Basty, eu te recunosc oricând, după aluniţă.

 49. August 15, 2008 la 21:24
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ioi mă Bibli, nu mai zi la toată lumea. Ioi. Mă.

 50. August 15, 2008 la 21:30
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Cică un tip se uita la un afiş pe care scria mare: Beţi lapte ! Se tăvăleşte ăsta pe jos de râs: băi nene, am văzut beţi morţi, beţi laţi, beţi turtă, dar beţi lapte n-am mai văzut !
  Făcînd o analiză a textelor de mai sus am tras concluzia (de împins o împing mâine la loc) sunteţi beţi pulă !!!
  Sau aţi fost pe blog la pacientul ăla şi aţi luat microbi. De fapt asta e, acum m-am prins.

 51. August 15, 2008 la 21:33
  link permanent
  Basty zice ca:

  Lasă că eşti tu treaz şi stingi lumina. Da’ înainte aşteaptă să ne organizăm, că nu vreau să am surprize păroase de genul toader.

 52. August 15, 2008 la 21:51
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Bem miere

 53. August 15, 2008 la 21:53
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bine Basty, dacă nu vrei să ai surprize păroase şi totusi vrei să nu dormi la noapte…
  … cu voie de la Darius, sper …
  … vă voi arăta aici subiect de … nedormit la noapte: [jeg.ro :P ]

  Eu deja am o dilemă: să mut monitoru` în baie sau să printez ?

 54. August 15, 2008 la 21:55
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mda. Am o dilemă. Ce caută aia pe balotu’ de paie ?

 55. August 15, 2008 la 21:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Brrrr, de coşmar. Ce înseamnă tinereţea…
  Eu vă las să vă distraţi în continuare… pe mâine!

 56. August 15, 2008 la 22:03
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mai am o întrebare: da’ ailaltă ce stă aşa crăcănată lângă copac ? A speriat-o pădurarul ?

  in other news….

  Bibliotecare, eşti nuci ? Ce te culci aşa devreme ?

 57. August 15, 2008 la 22:31
  link permanent
  ionuţu zice ca:

  cincizecişişapte.

 58. August 15, 2008 la 22:35
  link permanent
  El zice ca:

  Cîntec de Doamne-iartă

  Doamne iartă ce-am mai rîs
  moartea nu avea sacîz
  şi-şi plimba arcuşul frate
  pe babe dezacordate.

  Scîrţa scîrţa scîrţa scîrţa
  pîine nu-i da-i simt tărîţa
  hîrş şi hîrş şi hîrş şi hîrş
  n-avem oi dar avem urşi.

  Văleu neică văleu vere
  cui de aur în muiere
  bătui noaptea ca-n coşciug
  şi nu pot ieşi la plug
  mă latră fierul – de scap
  o s-o ar cu fusta-n cap.

  Scîrţa scîrţa scîrţa scîrţa
  pîine nu-i da-i simt tărîţa
  hîrş şi hîrş şi hîrş şi hîrş
  n-avem oi dar avem urşi.

  M.D.

 59. August 15, 2008 la 22:38
  link permanent
  Darius zice ca:

  Deci eu sunt la Zalau, unde este net doar daca te urci pe deal. Da’ voi continuati, cum spuneam… 777. Mai interviu, scuzati-ma sa sorb din licoare…

 60. August 15, 2008 la 23:29
  link permanent
  toader zice ca:

  se scrie interview. am sa review si eu mai incolo.

 61. August 16, 2008 la 03:06
  link permanent
  Zappy zice ca:

  am revenit eu…direct din Expirat….ca sa completez fisa :)
  dupa 2 halbe, 2 vodka, 2 sticle, 1 vodka, 1 bere :) …am venit acasa si direct am venit sa va vad pe jeg! si ma corectez la greseli gramaticale :) …oricum, suntem draguti…. darius sa-ti fie zalaul de bine, si ne auzim cand vorbesti.
  noapte buna

 62. August 16, 2008 la 07:59
  link permanent
  monica zice ca:

  62. De ce va chinuiti? Ziceti-mi mie ce-aveti sa-i transmiteti lui Hudrea :D

 63. August 16, 2008 la 09:20
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ toader
  Păi tocmai dumneavoastră să-mi faceţi ruşinea asta cu interview-ul. La englezi, interview vine de la inter- şi view, adică întrevedere. Pa români, interviu vine de la inter- şi viu (forma populară de la verbul a veni, prezent, persoana întâi, singular), adică “intrevenire”, venire între momente. De remarcat că “viu” reprezintă, pe lângă capacitatea directă a cuvântul de a fi în viaţă, de a exista organic, şi (de la a veni, adică o înlocuire pentru eu vin) trimiterea la cuvântul substantivat care înseamnă băutură alcoolică. Ori Zalăul este cunoscut pentru alcoolul obţinut din tescovină. Vedeţi cum se leagă totul?

 64. August 16, 2008 la 09:43
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Poi eu cind v-am zis ca sunteti beti ca pula n-ati vrut sa ma credeti. De parca io as fi mai breaz la ora asta… nici diacriticele nu le mai gasesc, ptiu !

 65. August 16, 2008 la 11:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Puhuuui, vorba cântecului, “nu mai beeeu!”… Mnu, staţi liniştiţi. Sunt bine. Vă mulţumesc pentru efort. Azi voi fi prin preajmă, trebuieşte să vorbim baloane şi să facem cincinalu’-n patru ani şi jumătate. Ştiţi la ce mă refer.

  Apropo, Hudrea şede 10 zile. Aveţi două opţiuni: ori şede articolu’ ăsta tăte cele până la numărul de comentarii scontat, ori îl faceţi mai repede, caz în care mă voi screme de un articol nou…

 66. August 16, 2008 la 11:02
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Sa-mi termine astia odata de renovat casa ca nu se mai poate asa. Se duce Jegu’ pe carici… adica blogu. Cum nu am net, seara va faceti de cap. Daca aveam internet, nu erau mai mult de 20 de comentarii si cel putin jumatate dintre ele erau de calitate, adica ale mele! N-am putut sa citesc de miereala sau mierila, sau cum mierla mea a-ti mai numit-o. Daca v-ati caca miere, a-ti avea tot timpul chilotii lipiti de cur, si un roi de muste, tot acolo! Mai bine laptiti sau beriti, decat sa mieriti (trebuie sa invat sa scriu cu diacritice).
  Hai sa vedem cum prostia nu are limite! A mea, desigur. Deci, cum eram eu beat (ca doar a fost vineri si vinerea beau mai mult decat joia dar mai putin decat sambata), stateam si ma gandeam! Nu mai imi amintesc la ce, abia imi amintesc unde eram. Si o vad eu pe una pe care o pastea de mult, da’ ba nu puteam eu (prea beat, batut, alta) ori nu putea ea (cocalar, alt cocalar, gospodar -pentru varietate). Si cum stateam eu cu niste tovarasi, discutand chestii academice: unii cautau un scandal, asa, din plictiseala altii vomau si se certau cine a vomat pe cine. Ma hotarasc sa abordez femela, ca astia nu prea mai aveau viitor. O masor putin din ochi si fac planu: vrajeala obosita (ca daca sunt subtil sau fin va crede ca o injur), comportament de ghertoi (ma dau smecher fara sa prezint nimic palpabil, poate cheile de la dacie si ii spun ca e tunata cu abtipilde si merge cu manele). La fix, in 15 min deja imi cumpara bautura, in urma minciunii cu imprumutul la banca pentru un BMW la mana a doua (da’ tot tunat, nu stiu ce-o fii in capul lor da nici curios nu sunt). Intr-o jumatate de ora la mine acasa, var peste tot, geamuri sparte, unu’ pe care-l uitasem dimineata incuiat acolo… Ii prezint patul, care consta intr-o saltea de o jumatate de persoana si ma duc pe balcon sa fumez o tigare. Nici nu apuc sa trag doua fumuri ca sare pe mine. Stai bre, sa gasesc un prezervativ, ceva, ca eu nu intru despuiat dupa cocalari. Nimic, ma arunca pe pat si direct cu botu’ pe buzele mele. Ce p…!? Nu a fost vorba ca ne si pupam! Ba, de nu m-a chinuit de parca am batut-o pe maica-sa! Ea imi schimba pozitiile, nu eu, aveam o fata de panicat si nelamurit, de parca as fii fost Bibli daca ar disparea dictionarele on line. Nu stiu nici cat a durat nici cate numere s-au scurs, ce stiu este ca am uitat seara usa descuiata iar, azi dimineata ma trezesc cu maica-mea langa “pat” si cu femela in fundu’ gol peste mine. Ma asteptam la un scandal cu sange si gauri, la care maica-mea spune: “In sfarsit, ti-ai facut si tu o prietena!”… Ce face, ma? Cine? Au inebunit toti? Da’ ce era sa fac, odata intrat in hora… Ba, si ce incepe aia sa ma pupe si sa ma stranga in brate. La fiecare pupat, vedeam numai salamuri de cocalari! Unde mai pui ca a fost invitat de onoare la masa la bunica-mea. Cica maica-mea sa-i fac cunostinta cu tot neamu’! Sloboz, eu nu stiu nici macar cum o cheama, asa ca pana a plecat azi la 10.30 a capatat vreo sase nume noi… Trebuie sa-mi caut o prietena, ca asa nu-mi prea se mai poate. De o ora ma spal pe dinti incontinuu si ma rog la zeul bolilor venerice sa ma ierte si de data asta. Sa mor daca azi mai ies din casa, dar mai intai trebuie sa ajung acolo! Da doamne, sa nu intalnesc cunoscuti pe drum ca telefonul il inchid eu! Acum nu pot sa nu ma gandesc: toate mi se intampla mie sau sunt mai prost decat atunci cand eram mic? Vorbim pe luni, daca mai apuc!

 67. August 16, 2008 la 11:13
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Mai krakilla…in loc sa imparti commentu asta in 100 de comentarii mici…pe bune acuma…
  Na bine. Buna dimineata. Sa ne fie mahmureala usoara.

 68. August 16, 2008 la 11:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Crachilă, n-am zis că mesaje lungi de Bibliotecar, că multe, de Toader. :P Ce apetisant sună “lăptit”, scos din contextul în care-o fo’ pus…

 69. August 16, 2008 la 11:17
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ krakilla
  Testele MRS, TPHA şi Reacţia Wasserman. te pot scoate din grijă… Nu sunt chiar atât de scumpe. Dai un ban dar scapi de grijă.

 70. August 16, 2008 la 11:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Apropo, aia cu ăla al lu’ Crachilă uitat încuiat e pe departe cea mai bună parte in articolul meu.

 71. August 16, 2008 la 11:21
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Calitate, nu cantitate! Adica eu! Si sa nu vorbesti urat de mine ca te sodomizez si mergem de mana la boli venerice!

 72. August 16, 2008 la 11:21
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Da hai ca a fost funny baiatu. Sa-ti traiasca noua prietena, Icsuleasca.

 73. August 16, 2008 la 11:26
  link permanent
  fcb zice ca:

  Recidivezi cu cronicile – ciudat. Am pier’t mă autotransportorul. Ce cald îi.

 74. August 16, 2008 la 11:32
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Deja nu mai este un secret ca lumea intra pe Jeg sa ma citeasca pe mine… Da’ ramane intre noi, Darius nu trebuie sa afle. El este mai sensibil…

 75. August 16, 2008 la 12:41
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Eu cred ca pentru atingerea telului de 777 trebuie un concurs ceva. Darius? :)

 76. August 16, 2008 la 13:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Darius
  Am înţeles aluzia cu textele mari. Am o scuză, pun teste mari ca să le văd mai bine, că sunt cam miop şi văd pe tipărite, pardon, pe pipăite.

 77. August 16, 2008 la 13:41
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu era o aluzie… :D Iubitule!

  Deci încă de 10 ori pe atât şi suntem în grafic. Suntem la 77.

  Plusez: acuma-nvăţ să cânt la ukulele; dacă-mi iese să-l sun pe Hudrea, adaug la premiu faptu’ că vă voi cânta o melodie…

 78. August 16, 2008 la 16:45
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bai dariuse, esti baiat rau. Sa nu lasi tu lumea sa se benocleze la fete frumoase ? Stati-ar ukululelele alea in git. Hai mai ca nu era porno ca ala, stii tu cine, cu tubul lui de 8 inci. Sau centimetri, nu mai stiu.
  Ma duc sa fac a cincea cafea pe ziua de azi, pina diseara imi trece. Dar vreau si eu un sfat de la amici: sa scot mahmureala cu cafea sau sa aplic proverbul “cui pe cui se scoate“ ???

 79. August 16, 2008 la 17:02
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Strămoşii noştri dacii, cei mai beţivi dintre daci, şi care făceau şi miere zoofilă (că albinele nu or fi plante), foloseau zeama de varză, cafeaua nu fusese descoperită de europeni.

 80. August 16, 2008 la 17:12
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Biblio : te-am prins cu ocaua mica.
  Stramosii nostri DACII, cei mai frumosi, destepti, viteji si betivi dintre TRACI.
  “Dar hai sa ne avem ca frati / Toti suntem putin luati“.
  Puneti voi diacritice din cap ca al meu e greu.

 81. August 16, 2008 la 17:54
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  O solicitat Mirmen înlăturarea siteului… HAIT! :D

 82. August 16, 2008 la 18:10
  link permanent
  Zappy zice ca:

  De ceee? de ce ar face mirmen una ca asta?

 83. August 16, 2008 la 18:23
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Da` de ce, nu mai ieseai din baie ?????????????????????????????

 84. August 16, 2008 la 18:52
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Ai perfectă dreptate. Din nefericire trăiesc cu din ce în ce mai mult efort. Fiecare gest este un supliciu. Mai greşesc şi eu câte ceva până la greşeala ultimă.

 85. August 16, 2008 la 19:16
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Biblio: stai liniştit că era amical.
  Am vrut să subliniez că “toti suntem putin luaţi“. Eu acum sunt luat in freză.

 86. August 16, 2008 la 19:33
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îl dezamăgiţi pe Hudrea, fără măcar să ştie. E acolo, singur… Da’ mâine, c-a fi duminică şi vi-ţi scuza că biserică, socoteli…

 87. August 16, 2008 la 19:39
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Vezi tu, Biblio, cred ca ai fi trait mai frumos daca nu iti umpleai blogul cu incercari nereusite de a-l “repara“ pe nenea pata ci mai degraba ne ziceai ceva de ziua independentei INDIEI. Hai ca eu ascult muzica indiana de pe net de vreo 3 ore si ma distrez teribil iar daca ne lasa gazda o sa va scriu si linkul.

 88. August 16, 2008 la 20:02
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu-mi pasă neapărat de persoana lui Patapievici, mă enervează acuzaţiile absurde şi mai ales intervenţia politicului în artă. Şi când mă tot gândesc că totul a pornit de la un nenea oarecare… şi termitele lui. Mi-a dori ca toţi cei care au lovit politic să-şi ceară scuze, şi pe urmă să lovească pe faţă cât vor în Patapeivici.
  Despre INDIA… poate mâine, dacă nu este aşa de cald. Astăzi nu am putut lucra cu mai mult de trei pagini de web deschise pentru că îmi crăpa sursa de încordare şi bloca PC-ul. E cam bătrâior PC-ul meu şi nu mai merge nici împachetat în gheaţă.

 89. August 16, 2008 la 20:11
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dacă aia e artă înseamnă că şi ăia sunt politicieni iar eu sunt popă. Dar cum aia nu e artă iar eu nu sunt popă înseamnă că nu politicienii au intervenit. Ni s-a părut nouă. Si gata cu subiectul aista.

  Voi, ceilalti, băgati repede un haştetepeu si veveveu si apoi radioteental punct com. Repede, pînă nu se prinde Darius că văd că e montat să şteargă linkuri.

 90. August 16, 2008 la 20:13
  link permanent
  toader zice ca:

  sa le luam in dezordine :

  11. mirmen solicita inchiderea sitului – eu sunt de acord.
  3. darius nu e platit de nastase – care era problema daca era platit? daca vinzi un pepene te intereseaza cine il cumpara? hai sa zic, iliescu si vadim sa fie o problema de constiinta. in rest … sunt foarte asemanatori. dimpotriva, eu cred ca este tolomac fiindca este volintir. e o munca care merita platita.
  7. mihnea georgescu – lingaul tip.
  1. groza – esti nesimtât fata de tipa in cauza maritisului.

  mai revin*mai incolo

 91. August 16, 2008 la 20:18
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  toadere cu t mic, chiar că e dezordine.
  Ia-o de la cap si explică-ne pe deşte.

 92. August 16, 2008 la 20:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  radioteental ca radioteental dar ce post de radio?

 93. August 16, 2008 la 20:40
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Pentru muzica am făcut mai de mult eu un site:
  trei de w.freewebs.com/auditiemuzicala/index.htm

  sper să mai meargă.

 94. August 16, 2008 la 20:40
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  @ Biblio: caldura mare, mon cher… apar niste poze acolo sus, cu winamp si alte chestii.
  Va urez somn usor sau distractie placuta ca eu am iesit. Am niste chestii de rezolvat si v-am pupat.

 95. August 16, 2008 la 20:44
  link permanent
  toader zice ca:

  mariane, nu te obosi. nu e important.

 96. August 16, 2008 la 21:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Marian S.
  Poate la tine, la mine se duce la:
  ndparking.com/radioteental.com/

 97. August 16, 2008 la 21:49
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am reuşit să găsesc undeva radioteental, speram că e muzică tradiţională, dar văd ce e muzică uşoară.

 98. August 16, 2008 la 21:52
  link permanent
  andrada zice ca:

  gata? nici suta nu ati trecut.
  nu sariti ca nu am mai comentat pana acum si nu ma stiti. noua nu’s ca citesc jegul de ceva vreme. numa’ ca nu am vrut sa va eclipsez cu stralucitoarele mele comentarii!

  haideti deci chiar pana la 778 de comentarii ca sa ii aratam noi lu’ Hudrea cu cine are de’a face!

 99. August 16, 2008 la 22:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Noă zecinoă.

 100. August 16, 2008 la 22:51
  link permanent
  andrada zice ca:

  una sutaaaaaaaaaaaaa!!!!!

 101. August 16, 2008 la 22:52
  link permanent
  andrada zice ca:

  degeaba. toata lumea doarme. rusine!

 102. August 16, 2008 la 22:58
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Nu doarme nimeni, toata lumea cand intra pe usa intra si pe jeg sa dea cu subsemnatu. E ca un twitterul pe care nu il folosesc :)
  Ukulel?

 103. August 16, 2008 la 23:32
  link permanent
  andrada zice ca:

  nu doarme nimeni dar nici aici nu e aproape nimeni. poate lumea inca nu a intrat pe usa.

 104. August 16, 2008 la 23:35
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Pai e sambata seara, ce vrei si tu? doar fetele cuminti ca noi sunt la calculator :)

 105. August 16, 2008 la 23:35
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Uuu, eu şi cu borfetele… :P

 106. August 16, 2008 la 23:35
  link permanent
  Zappy zice ca:

  si in aceeasi secunda darius da click si ne face borfete :) )

 107. August 16, 2008 la 23:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Eu?! Fac? Eu notez. Şi era bucurie…

 108. August 16, 2008 la 23:54
  link permanent
  andrada zice ca:

  darius asa ne alinta. stiu eu!

 109. August 16, 2008 la 23:59
  link permanent
  andrada zice ca:

  si oare asa ramanem in noaptea asta? doar noi trei?

 110. August 17, 2008 la 00:33
  link permanent
  andrada zice ca:

  110. si v-am pupat!

 111. August 17, 2008 la 00:37
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Mda… pudică.

 112. August 17, 2008 la 09:13
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Păi dacă pierdeţi nopţile, d’aia nu scrie nimeni dimineaţa. Stau de o oră şi aştept să nu fiu primul. :)

 113. August 17, 2008 la 09:55
  link permanent
  monica zice ca:

  Ha? Ce? 113? Pfui!…

 114. August 17, 2008 la 09:57
  link permanent
  Zappy zice ca:

  vai ce incet ne miscam…e grav, pe bune. eu zic ca trebuia sa scrii asta in timpul saptamanii cand mergem toti la berouri si n-avem ce face. pardon, lucram :)

 115. August 17, 2008 la 10:12
  link permanent
  monica zice ca:

  Da. Tot trei sintem si-acum. Bilbi? Toader? Darius? Basty? Traiti cu totii (impreuna sau separat)?

 116. August 17, 2008 la 10:16
  link permanent
  andrada zice ca:

  patru. m-am intors si eu!

  ps: nu pudica, mai degraba umila

 117. August 17, 2008 la 10:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Borfetele este un peste de 8-12 cm cu spinarea şi părţile laterale de culoare verde-închis, cu pete şi puncte întunecate, alb pe burtă, care trăieşte în apele din zona de munte şi de coline (Phoxinus phoxinus). I se mai spune şi boiştean.

 118. August 17, 2008 la 10:28
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  :) Asta să nu ziceţi că nu v-am spus… şi să apară, astfel, confuzii.

 119. August 17, 2008 la 10:30
  link permanent
  monica zice ca:

  Asta-l va transforma pe Darius intr-un lacto-peshto-vegetarian…

 120. August 17, 2008 la 10:36
  link permanent
  andrada zice ca:

  da’ sunt comestibili pestii aia?

 121. August 17, 2008 la 10:38
  link permanent
  andrada zice ca:

  hopa. hai cinci, dariuse?

 122. August 17, 2008 la 10:39
  link permanent
  Zappy zice ca:

  A, ce bine. Sunt pestoaica. Ma simt mult mai bine.

 123. August 17, 2008 la 10:40
  link permanent
  Mishu zice ca:

  cam tot ce se zbate e comestibil…ca daca nu, ce sens ar avea sa se zbata?

 124. August 17, 2008 la 10:42
  link permanent
  andrada zice ca:

  nu a specificat ca se zbate.

 125. August 17, 2008 la 10:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ andrada
  Depinde, vrei să-i mănânci… sau nu? Cum să nu fie comestibili, şi încă sunt buni la gust, un fel de… Delicatesă. Sunt din aceiaşi ordin cu crapul. Familia Cyprinidae, ordin Cypriniformes şi clasa Actinopterygii. Dar, la 6-10 cm, adică un fel de hamsii, trebuiesc mulţi de toţi pentru a te sătura.

 126. August 17, 2008 la 10:49
  link permanent
  Mishu zice ca:

  :-? ? sunt curios de-un peste care nu se zbate.

 127. August 17, 2008 la 10:51
  link permanent
  andrada zice ca:

  nu vreau sa ii mananc dar e bine de stiut ca daca as vrea, as putea.

  i’auzi zappy. suntem chiar bune la gust!

 128. August 17, 2008 la 10:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Cum aşa, este foarte simplu, peştele care nu se zbate este… linul. :)

 129. August 17, 2008 la 11:11
  link permanent
  monica zice ca:

  128. Slaa-aab! Darius vrea si el sa sune un prieten (daca devine miliardar cu ocazia asta, cred ca discutam mai indeaproape :D ) si voi nu-i dati alea 777 de chestii promise. Ce comunitate neintelegatoare, dom’ne…!

 130. August 17, 2008 la 11:15
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Iubiţilor. Mă duc la nuntă. Nu ese wireless. Voi folosi calculatoarele din bucătărie. :P Poate nu vă ocupaţi! Eu voi mânca pentru toţi, iar voi sunteţi iresponsabili la comentarii, adică faceţi circ. Şi mâini-poimâini îl sunăm pe Hudre.

 131. August 17, 2008 la 11:16
  link permanent
  andrada zice ca:

  eu am toata bunavointa. tocmai de asta m-am si bagat in vorba.

 132. August 17, 2008 la 11:27
  link permanent
  monica zice ca:

  Darius, fii atent: daca da Dumnejeg din serveruri sa ai tu 777 de comentarii, va trebui sa inregistrezi telefonul cu Hudrea si sa-l pui pe Jeg. Asta ca s-auda toata lumea cum cinti tu la ukulele si cum e in pula.

  Am zis!

 133. August 17, 2008 la 11:28
  link permanent
  Zappy zice ca:

  da, eu sunt de acord. daca vrei monica iti face acompaniamentul “voce”, ca tot are dreptul sa il sune pe Hudrea.

 134. August 17, 2008 la 11:39
  link permanent
  andrada zice ca:

  amin

 135. August 17, 2008 la 12:04
  link permanent
  toader zice ca:

  nea, au aparut amante noi. si io nu eram aici.
  pa.

 136. August 17, 2008 la 12:48
  link permanent
  Zappy zice ca:

  toader cu t mic, nu vezi ca pe tine te astepta toata lumea? o polemica, ceva? sa infloreasca nr de commenturi. fara numar fara numar :)

 137. August 17, 2008 la 12:53
  link permanent
  andrada zice ca:

  inca 2? ma asteptam sa treaca de 200 cat lipsesc eu…

 138. August 17, 2008 la 15:01
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Cu toata parerea de rau, nu cred ca atingem 777. Hudrea nu va fi deranjat de nici un telefon. Decat daca se indura monica. Si eventual il cheama si pe Darius si il pune pe Hudrea pe speaker sa auda si el…

 139. August 17, 2008 la 15:02
  link permanent
  Rox zice ca:

  şi deci cum zicea nea’ HOP-kins… Dacă nu pleci când vrei să pleci, atunci când pleci o să constaţi că ai plecat.
  Adicătelea… la nuntă lu’ colegu’ când o să miereşti banii de dar o să constaţi că de fapt sunt daţi şi nu o să-i mai primeşti never-ever înapoi, că atunci când te-i însura ‘mneata el o să aibă ceva urgent de făcut… şi, ergo, no să fie prezent la dânsa (nunta), o să fie mai mult trecut :) . Sfat: decât să fii ăla de a dărâmat tortu’ mai bine fii unu din ăia care a economisit banii de nuntă.

 140. August 17, 2008 la 15:09
  link permanent
  Rox zice ca:

  citind din comentariile de mai sus constat că (oh, NU!!) deja te-ai dus (şi anume la nuntă). Sper că ai scăpat neînsurat de acolo. Dar cu banii în buzunar sigur nu.. of… ai fost băiat bun!
  Mai ţineţi minte când se duceau părinţii noştri la nunţi, ca atunci ne căsătorim şi noi să vină şi ei la nuntă? :) )) Câţi bani irosiţi pe rude obscure, dom’le. Dacă îi puneau într-un cont… acu aveam bani să-mi renovez şi io apartamentu’

 141. August 17, 2008 la 15:39
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am rezistat eu cât am rezista dar nu mai rezist. Trebuie să postez şi eu o poezie a lui Dinescu, îi musai (e un must).

  Cântec de buzunar

  Moartea era mai tinara ca mine
  unii insa îi faceau jucarele
  si-o invatau să creasca mai repede.
  Stiu ca sint locuri comune ce ingrasa omenirea,
  cunosc si eu tocilariile unde se ascut principiile,
  dar când madam Dior viseaza gulere de blana
  taigaua se umple inevitabil de capcane si sânge.

  Dumneavoastra
  care v-ati obisnuit să cautati hreanul pustnicului
  în supermarketul de la colt
  am impresia ca veniti cu portocale
  în vizita la patul unui mort,
  fiindca pe strada asta Dumnezeu iubeste
  numai până la numarul 24,
  unde incep musulmanii
  si cei cu nationalitate incerta:
  românii, bulgarii, albanezii
  ba chiar si cavaleria poloneza
  cu sabiile scoase în fata magazinului Aldi.

  Ce profesor ar putea să ne predea
  clinchetul monedelor marunte,
  să-l invatam pe de rost
  ascunsi în fundul buzunarului,
  cu speranta ca istoria
  nu-si numara niciodata maruntisul.

 142. August 17, 2008 la 15:44
  link permanent
  Rox zice ca:

  foarte frumos… şi profund. Deci cred că ai postat-o pe blogul greşit :) )))

 143. August 17, 2008 la 15:55
  link permanent
  andrada zice ca:

  nu e pe blogul gresit. aici trebuie sa se comenteze tot.

  desi zappy cred ca are dreptate. 777? nici 200 nu am atins!

 144. August 17, 2008 la 16:14
  link permanent
  Darius zice ca:

  Deci io nu zîc ca nu-l poci suna, ci caci tre’ sa-l sun sa-i dau vestea cea mare. 777 de mare.

  Hai, ca m-am furisat intr-un birou de prin bucatarie, fac live blogging la nunta…

 145. August 17, 2008 la 16:21
  link permanent
  andrada zice ca:

  cum se prezinta nunta pan’ acu?

 146. August 17, 2008 la 16:24
  link permanent
  Darius zice ca:

  Pai.. a venit friptura de pui… In rest, ce sa zic? Nu s-au razgandit… Si am facut toate demersurile…

 147. August 17, 2008 la 16:30
  link permanent
  andrada zice ca:

  puteai sa ii intinzi o capcana miresei [ o pot numi asa?]. o atrageai intr-un colt, o vrajeai si o convingeai sa fuga cu tine, totul sub atentia cameramanului platit sa nu lase acest eveniment uitat. si cand sa plecati impreuna, hop tu o demascai si prietenul tau vedea cu cine are de-a face.

  si inca mai ai timp sa faci asta!
  daca nu, cand aranjezi tortul?

 148. August 17, 2008 la 16:42
  link permanent
  geretus zice ca:

  pai ce fel de live bloging faci tu fara poze…. filmulete…
  Baga frate poza cu mireasa, nasu’ mare, socrii tot…

  Si pe Hudrea poti sa-l suni oricum… ce daca nu se fac 777 comentarii…. Tu-l suni si-i zici ca sunt…Si inregistrezi sa ne radem si noi…. Sa vedem ce face… Se duce si verifica?
  Cool… pui alt articol atunci cu titlu…” HUDREA – TZAAAACAAAAAAAA!!!!!”

 149. August 17, 2008 la 16:59
  link permanent
  geretus zice ca:

  E si taica-tu la nunta? Ca daca e… n-ai nici-o sansa sa rastorni tortu…

 150. August 17, 2008 la 17:04
  link permanent
  andrada zice ca:

  eu cred ca darius e momentan ocupat cu domnisoara de onoare.

 151. August 17, 2008 la 17:17
  link permanent
  geretus zice ca:

  sper ca nu te-ai dus in costumatia ta favorita la nunta ( respectiv aia cu care te-ai dus la SIA intr-un post anterior)… Si nici cu flori de plastic….

 152. August 17, 2008 la 17:31
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Zuzel de Mirel
  Eu cred că mireasa trebuie furată. Darius, fură mireasa, mergi cu ea departe, într-un bar, bea mult acolo, şi tu, şi ea, beţi-vor (vezi acel spune-vor al lui Nichita). Poate aşa, sub imperiul bahusian mireasa va avea suflet, tu vei avea înţelegere şi prietenul tău va fi fericit pentru că nu te va pierde.

 153. August 17, 2008 la 17:32
  link permanent
  Darius zice ca:

  Is mai multe domnisoare, tate-s in galben. Or io nu simt nevoia sa polenizez. Da, este si Carcea aici, cu o mana o sa filmez si cu alta o sa imping carutzu’ de perete.

  Am incercat sa ma duc in rochie de mireasa, sa fac degringolada, da’ nu s-a mai gasit…

 154. August 17, 2008 la 17:48
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  Mai intai: sunt pe tastatura croata, deci sa nu v-aud!
  Mai apoi: 777? Hahaha! Pana-i Pula! Parerea mea. V-ati cam pleostit.
  3. Cine-i andrada? Mademoiselle, je suis enchante (sper ca am scris bine, am cautat pe google) nu cred ca am avut placerea. Simt totusi cum ca ne-am cunoaste, nu stiu de ce. E, desigur, clima asta de vina.
  4. In Pula n-am ajuns inca, doar pe KRK, insula, nu omul. Dar se aude Radio Pula aici, daca va mai linisteste. Apropo, stiti cum ii zice la ceapa in croata? Exact, capula.
  5. Sa zicem ca ma cheama o d-ra la dansa in oras si zice “vino Hudrea sa-ti arat Sibiul”. Eu, din orasul in care voi ajunge curand, cum as putea posibil sa-i fac aceeasi invitatie?
  7. Revin. Mintenas.

 155. August 17, 2008 la 17:51
  link permanent
  geretus zice ca:

  Iaca, pe aceasta cale am aflat ca e net in Croatia… Mda… n-as fi crezut…

  Iar tu magare, nu stiai ca rochiile de mireasa se comanda cu luni inainte? Sa-ti fie rusine…
  Si… repet… daca e Carcea acolo NU AI NICI-O SANSA SA RASTORNI TORTUL… Am zis…
  Nu esti de acord?

  Prove it!!! :)

 156. August 17, 2008 la 18:00
  link permanent
  andrada zice ca:

  moi aussi, monsieur Hudrea! eu simt totusi ca doar ce ne-am cunoscut.
  nu am avut placerea, eu fiind o anonima ce s-a bagat in seama pentru a strange cele 777 de comentarii pentru tine. dar vad ca n-am cu cine!

 157. August 17, 2008 la 18:01
  link permanent
  monica zice ca:

  Darius, tu bucura-te de nunta acolosha! Ne descurcam si singurei, nu vezi? Iata: 156. Hudrea e printre noi. Ne mai chinuim pina la 777?

 158. August 17, 2008 la 18:03
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu rămân la furatul miresei. Şi ca să faci atmosferă, recită cu aplomb ‘ceste versuri:

  Mama cu tata
  Mărită fata.
  Săraca fată, pentru dânsa-i prima dată.
  Da` mirele i-a spus
  Ca dacă nouri nu-s,
  Aşa ar trebui să fie toată viaţa.

  Da, da` parcă poţi să crezi,
  Pan` nu te-nsori nu vezi.
  Şi dac-ai intrat in joc,
  Joaca pan` la urmă!

  Din lume-n lume,
  Se-adună-anume
  Şi fiecare spune-atâtea vorbe bune…
  Cadouri, bani şi flori,
  Cu chefuri până-n zori,
  Aşa se face nunta pe la ardeleni!

  Mâncare – te îngropi,
  Pahare – pline ochi,
  Vioara cântăăăă

  Mama cu tata,
  Işi laudă fata,
  Că fata lor cu alţii n-a fost niciodată.
  Da` mirele-a tăcut.
  Adică, i-a crezut.
  C-aşa ar trebui să fie, pan` la nuntă…

  Da, da` parcă poţi să crezi,
  Pan` nu te-nsori nu vezi.
  Şi dacă ai intrat in joc,
  “Bea Grigore-aghiazmă!”

  Chitara cântă, cântă, cântă…

 159. August 17, 2008 la 18:04
  link permanent
  Hudrea zice ca:

  8. Treaca de la mine, ma recunosc invins si la 666.
  9. Concurs nou. Acelasi premiu. Va explica Darius daca ati uitat. Se pare ca nu v-ati inghestuit la celalalt (pe care-l voi juriza cand revin acasa). Revenind. Na-va: 072156237[mai era o cifra, da' acuma nu mai e]. Ca sa nu ziceti ca discriminam. Castiga cel mai misto sms (unde misto inseamna ca am ras asa de tare ca s-a oprit in loc, sa vaza ce-i, si ultimul jegos de pe Pula) de la voi catre mine, dar care musai aiba referite la orasul deja celebru.
  10. Reguli: musai sa va semnati (intr-un hal sau altul), un sg sms de om ori persoana (daca-s mai multe, il iau in considerare pe primul).
  7bis!

 160. August 17, 2008 la 18:09
  link permanent
  monica zice ca:

  :D De unde se deduc, nu-i asa, doua concluzii:

  a. la nunta lipseste entertainmentul real. Darius mai compenseaza, din cind in cind, cu jegul.
  b. in Croatia e nor. Hudrea mai compenseaza, din cind in cind, cu jegul.

 161. August 17, 2008 la 18:15
  link permanent
  Darius zice ca:

  Hudrea, cand si-o pus el lui singur limite in a fi contactat, si-a dat seama ca a eliminat orice sansa de-ai mai pasa cuiva…

  Si, pac, o inventat alt concurs, ca ba nuuu, ca sa-l contactati, va rog. Ei bine, NU!

 162. August 17, 2008 la 18:15
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Mie nu mi se pare ca are farmec asa daca Hudrea intra pe blog si mai participa si el la commenturi. Ce dracu facem aici? Pilaf?
  Apropo de pilaf…mi s-a facut pofta de ciorba aia de pui de la nunta. Ah, saracia ma-sii!!

 163. August 17, 2008 la 18:15
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ce e frate cu concursurile acestea :) ? Se face un sondaj de la Redacţia Jocuri şi Concursuri?

 164. August 17, 2008 la 18:16
  link permanent
  monica zice ca:

  Nu fiti rai!

 165. August 17, 2008 la 18:17
  link permanent
  Darius zice ca:

  Zapã: chiar ce am terminat-o de aglutinat. Si inainte fu si pilaf… fara Hudrea.

  Contenuam, deci. Ma-ntorc, ca e Macarena, nu pot lipsi. Tre’ sa stea cineva si pe scaune, plictisit, sa strice chefu’.

 166. August 17, 2008 la 18:20
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) ) Hudreo, ce câştigi la semeseuri? Ai făcut contract cu vodafone? Cât ne taxezi?

 167. August 17, 2008 la 18:24
  link permanent
  andrada zice ca:

  La Meneaito e musai sa te bagi in rand si sa strici tot dansul!

 168. August 17, 2008 la 18:24
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Nu dansezi macarena? nici meniaito? nu mi-as fi imaginat…. sa te vad cum dantzui mai dariuse! cu film si tot tacamu.

 169. August 17, 2008 la 18:26
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Pies. Deci cae e cifra care lipseste? Ca eu am un sms misto in cap da contine atatea pule incat daca i-l trimit unei babutze inocente am sa ma simt prost…

 170. August 17, 2008 la 18:42
  link permanent
  andrada zice ca:

  babutzele nu prea au telefoane mobile. si alea care au nu stiu decat sa raspunda la apel sau sa inchida.
  totusi e posibil sa il trimiti unui copil pana in 8 ani ca mai nou se poarta telefonul de la 4-5 ani. dar nu te simti prost daca se intampla asta. cu siguranta copilul ala stie mai multe injuraturi decat tine si o sa ignore mesajul.

 171. August 17, 2008 la 19:01
  link permanent
  Rox zice ca:

  comentariul 171

 172. August 17, 2008 la 19:19
  link permanent
  geretus zice ca:

  baga bah poze!!!!!

 173. August 17, 2008 la 19:30
  link permanent
  toader zice ca:

  sia se marita cu hudrea la nunta lui vlad in localitatea croata din cluj?

 174. August 17, 2008 la 19:36
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  … şi cineva filmează tot, ca o dovadă împotriva relelor moravuri.

 175. August 17, 2008 la 20:11
  link permanent
  toader zice ca:

  noi ar trebui sa ne retragem strategic droghe bibli. nu vezi ce de semeseuri trimit fetele astea? si pline cu tot felu’ de trebi. ii lasam pe darius si pe basty ca ei is mai tineri.

 176. August 17, 2008 la 20:14
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) )) moşii de voi… rămâneţi să reprezentaţi vârsta a cincea aici, pe metereze

 177. August 17, 2008 la 20:18
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu bag, fã, nici o poza, ce-i acilea?

 178. August 17, 2008 la 21:08
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Astăzi a fost duminica… acum m-am prins, au băgat ăştia cu fotbalul după ora 22.

 179. August 17, 2008 la 21:22
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Bey, m-am intors din provincie.

 180. August 17, 2008 la 21:23
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  La o suta cit … aia a mea sunt eu ?

 181. August 17, 2008 la 21:24
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Hudrea, intrebare: in acel oras sunt lifturi ? Ma chinui de mult sa inteleg expresia “ în pulă cu liftul“ .

 182. August 17, 2008 la 21:31
  link permanent
  geretus zice ca:

  BAGA MAH POZE, N-AUZI? Halal de live bloging faci tu…
  Si de ce fac astia nunta duminica?!? Ca sa scape de voi mai repede? ( pe principiu ca omu cu scaun la cap nu sta toata noaptea ca a doua zi se duce la serviciu)…
  Tuica de Zalau e?!?.. Unde se petrece nunta?…
  Hai cu detalii ca ma culc acu si n-o sa pot dormi…de grija asta….

 183. August 17, 2008 la 22:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Încă se mai mănâncă? Nu s-a ajuns la strigatul darului… atunci să te văd mai Darius, când trebui să scoţi din buzunar două călători în jurul Europei cu trotineta. Că, dacă erai deştept, furai mireasa şi mai negociai ceva din pierdere… Eu te-am învăţat de bine.

 184. August 17, 2008 la 22:10
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu nu mai rezist psihic, las pe mâine deznodământul.

 185. August 17, 2008 la 23:36
  link permanent
  cliche zice ca:

  muie mccain, go obama!

  cel mai mic rau dintre cei doi rai sa castige!!!1!!!1unu!!121!unspe!eleventy

  is beat, please excuse me

  ps: gaga: adu-mi aminte de berea aia si narghileaua aia

  baaah, am fo’ beat? hai obamanation! (c(o) megadeth))

 186. August 17, 2008 la 23:40
  link permanent
  cliche zice ca:

  oh fucking god

  there is no such thing

  richard MOTHERFUCKING dawkins is mah hero. i wood lick hees pussey is he was teh wimeenz

 187. August 18, 2008 la 07:57
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Vineri mi-a crapat sistemul (niste loghitech-uri z5500) de o gramada de bani, sambata mi-am piedut stick-ul de 8Gb, azi dimineata mi-au ars amandoua placile video de pe PC… Sa nu mai spun ca adorm cu mana la prohab si ma trezesc cu ea tot acolo, dupa ultima mea aventura (de frica, deocamdata nu sunt motive de panica. si pentru cei care isi faceau griji -nimeni- functioneaza in parametri normali, ca i-am facut proba). Tot nu am pe unde sa dorm si sambata ma duc si eu la o haiducareala (da, o nunta) si n-am nici un ban! Pe care il asteapta o saptamana mai proasta ca a mea, sa spuna, sa mai radem si noi!
  A, da: buna dimineata!

 188. August 18, 2008 la 08:07
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Si nu mai imi place Jessica Alba! Cica ar avea un copil cu altu’. O seara o lasi singura si apare la televizor cu burta la gura…

 189. August 18, 2008 la 08:26
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  ?

 190. August 18, 2008 la 08:31
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Buuun. Şi dup-aia m-am dus de la nuntă, sănătate, la mulţi ani. Haidem, e o săptămulă nouă, bună de 587 de comentarii.

 191. August 18, 2008 la 08:37
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ia-ti gandu’! Baga articole noi, dupa care faci suma. Poate asa iese.

 192. August 18, 2008 la 08:42
  link permanent
  monica zice ca:

  Kraki, sintem alaturi de tine. Mai ales cu sufletul.
  Darius, da’ chiar asa, post nou! Sa ne prezinti si algoritmul de calcul cu care ai ajuns tu la ale 587 de comentarii necesare. 777 era o cifra relativ rotunda, dar 587…?

  Unde-i Basty? Refuz sa cred c-a plecat dupa Hudrea!
  toader, pe tine nu te-am uitat. Niciodata!

 193. August 18, 2008 la 08:47
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  587 erau ălea ce-or rămas, considerând că eram la 190…

 194. August 18, 2008 la 08:53
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Stai sa ma alatur si eu numaratorii….buna dimineata. Cred ca azi o sa mearga mai bine, avand in vedere ca suntem toti pironiti langa birouri…

 195. August 18, 2008 la 08:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Uite, contribui şi eu cu o postare.

  Ion Minulescu Multaşteptatei

  De când te-aştept!…
  Sunt ani…
  Şi anii, ce lungi îţi par când n-ai cu cine
  S-asculţi ciudatele romanţe ce plâng viorile-n surdine…
  Şi violetele apusuri ce triste-ţi par când n-ai cui spune
  Ce-nfiorări plutesc în zare
  Şi-n plânsul celor patru strune!…

  . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . .

  Te-am aşteptat la-ncrucişarea potecilor pe care-alt’dată
  Multaşteptatele amante soseau grăbite să-şi sărute
  Amanţii,
  Ce-aşteptau în umbră, tăcuţi ca nişte statui mute…
  Şi câte primăveri, de-a rândul, castanii roşii nu-mi vestiră
  Că nimeni n-a trecut pe-acolo
  Şi-n zare nimeni nu s-arată!…

  Te-am aşteptat pe ţărmul mării -
  Pe ţărmul nalt ca şi terasa
  Castelului regesc, pe care un prinţ şi-ar aştepta mireasa…
  Dar valurile, ştiutoare de soarta celor ce porniră
  Spre ţărmul unde stam de strajă,
  Când le-ntrebai ce ştiu de tine,
  Îmi spuseră c-aştept zadarnic…
  Şi azi viorile-n surdine…
  Ce-mi plâng ciudatele romanţe
  Mai trist de cum le plânse ieri,
  Par lacrimi picurate-n cupa netălmăcitelor dureri…

 196. August 18, 2008 la 08:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Şi…? Cum a fost la nuntă?

 197. August 18, 2008 la 08:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Amănunte.

 198. August 18, 2008 la 08:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  În ce era îmbrăcată mireasa.

 199. August 18, 2008 la 09:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dar mirele…?

 200. August 18, 2008 la 09:00
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dar invitaţii?

 201. August 18, 2008 la 09:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ce a fost la aperitiv? Salmul de Sibiu era salam de Sibiu, sau…

 202. August 18, 2008 la 09:03
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Ce-i asta? No woman, no cry – Bob Marley? Daca asta e, ne-am nimerit! Tradu si Burnin’ an Lootin’ tot de la Marley!

 203. August 18, 2008 la 09:09
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  A fost foarte de după-masă. Iar mirii erau îmbrăcaţi în fericire, pe când invitaţii în lacrime…

 204. August 18, 2008 la 09:13
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Stai că am o poezie în armonie cu întâmplarea. Tot spunea cineva că postez pe lung, şi nu vreau să-l contrazic:

  Mihu Dragomir – Noapte banală

  Bausem prea mult în noaptea – aceea…

  Era ora când totul ti se pare posibil,
  chiar si invierea din morti,
  chiar si schimbarea amintirilor palite.
  In mine se deschideau si se-nchideau intr-una porti,
  scartiind intre renuntari si ispite.

  Era ora când totul ti se pare simplu si posibil,
  când crezi ca un singur cuvant
  spulbera toate argumentele si nehotararile celorlalti,
  si totul iti apare clar si categoric,
  ca intr-o opera desavarsita de arta.

  Ce opera de arta
  poate fi mai desavarsita decât dragostea?
  Ce om n-a incercat să faca din ea opera vietii lui?

  Am spus si eu vorbe mari despre dragoste,
  m-am simtit si eu pur, vorbind despre dragoste,
  am suferit uneori nebarbateste
  - crezand, instinctiv, ca lipsa de demnitate
  este ultimul atu în acest joc necrutator.-
  Exista destule grilajuri
  de care mi-am rezemat fruntea infierbantata,
  incercand să-mi dau seama
  daca iubesc cu adevarat sau sunt numai ridicol
  Exista pe undeva si un cavou, unde am intrat
  - în respectul legilor tenebroase ale romantismului,
  jurandu-mi iubirea
  în cadrul necesar al vesniciei.
  Exista prin cartile mele si ale altora,
  o puzderie de flori presate,
  versuri mazgalite în tren,
  scrisori cu vorbe calcate în picioare,
  fotografii la minut,
  bilete de cinema
  si note de plata de prin crasme periferice,
  pastrate ca un fel de invitatie la nunta,
  tot arsenalul pueril adunat intr-un sfert de veac
  de maturitate, minciuni si sperante.

  Am fost totdeauna desuet si prapastios,
  continuam să-mi caut Marea Iubire
  chiar când îi simteam sarutarea,
  tacera îmi parea o catastrofa,
  si-mi ucideam iubirea, cautand-o strofa cu strofa.

  Bausem prea mult în noaptea aceea
  si rastimpul ultimei luni îmi aparea lung ca moartea.
  O luna – fără vinul catifelat al mainilor ei.
  O luna – fără boltile innoptate ale ochilor ei,
  O luna – acoperiti de tarana despartirii.
  O luna – de când nu mai stiam nici noi de ce ne despartisem.

  Poate în mine nu era decât disperata indoiala
  de a nu fi ingropat un trup inca viu.
  Dar nu: stiam ca totul mi-e în putinta,
  si numai sunetul glasului meu
  va destrama distanta dintre moarte si viata.

  daca ar fi cunoscut telefonul,
  romantismul n-ar mai fi cunoscut poezia indepartarii.
  Dar eu il aveam, alături, semn negru al magiei,
  intr-o lume stapanita de cifre,
  trebuia să pronunt doar unul din nenumaratele numere,
  aliniate mut în cartea de telefon,
  ca niste morminte inchizand tot atatea destine.
  Un numar indiferent, dar miraculos,
  prin mijlocirea caruia distantele piereau,
  si eu auzisem – o, de cate ori!-
  glasul abisului în care mă arucasem.
  Poemul s-a inchinat de mult în fata prozei,
  dar bausem prea mult în noaptea – aceea
  pentru a mai distila nuantele poeziei.

  E ora când totul ti se pare posibil
  si am rostit numarul magic.
  Si un glas, nu al abisului meu,
  ci al destinului,
  mi-a raspuns, usor plictisit:
  - S-a mutat de aici, imediat dupa casatorie…

  Noaptea isi sugrumase propia magie.

  Ce opera de arta
  poate fi mai desavarsita decât dragostea?
  Ce om n-a incercat să faca din ea opera vietii lui?

  Pe firul telefonului se auzea doar un tiuit
  venit din marile singuratati
  si energiile mele supranaturale
  cu care crezusem ca pot invia si mortii
  s-au întors asupra-mi, intr-o ploaie intunecata.

  S-a mutat…Deci si iubirile se muta!
  Trec de pe o strada pe alta,
  dintr-un oras în altul,
  sau, si mai simplu, dintr-un pat în altul.
  Iubirea mea nu era moarta, doar se mutase.
  Si de ce nu? Si fluviile isi muta albia,
  si pamantul isi mai schimba orbita,
  chiar metagalaxia isi muta hotarele.
  Să se mute, deci, si iubirile,
  o data, sau de mai multe ori pe an,
  carand în camioane sau simple valize
  boarfele trecutelor nopti de dragoste!
  Să se marite cu fastul cuvenit,
  stergand cu lamaita urma vechilor saruturi.
  Asa cum se nasc si mor,
  trebuie să urmeze si ele ciclurile vietii,
  să sufere, să slabeasca, să prinda grasime,
  să inseteze, să sangereze,
  să se bucure de-o haina noua, – ca toti oamenii.

  Eu o credeam ingropata de vie
  si, la ora când totul ti se pare posibil,
  voiam să o readuc în lume,
  în lumea concreta a telefoanelor, autobuzelor, restaurantelor,
  voiam să inving moartea – si putam s-o inving! -
  moarte ce-mi zvacnea, vie, sub tample.
  Dar iubirea nu murise. Se mutase la alta adreasa
  Si, fata de acest simulacru de moarte,
  magia mea era neputiincioasa.
  Nu murise. Isi schimbase numele, al ei si al strazii,
  si, fata de aceasta parodie de moarte,
  nici macar faptul ca bausem prea mult în noaptea – aceea
  nu mai avea vreo putere.

  Doar, pe firul telefonului, un tiuit
  venit dim marile singuratati
  si un gust putred pe buze.

  Eram, ca intotdeauna, desuet si prapastios,
  lipsit de sensul elementar al lucrururilor,
  sau poate prea cufundat în sensul elementar al lucrurilor.

  Era ora când totul ti se pare posibil,
  chiar si un infinit limitat,
  chiar si o iubire trecatoare.
  In mine se deschideau si se-nchideau intr-una porti,
  scartiind intre renuntari si ispite.

 205. August 18, 2008 la 09:19
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  :?: Basty: Cât ai zis că te costă chiria în Schei?

  :!: Darius: Deci mi-ai trimis premiile, DA?

 206. August 18, 2008 la 09:26
  link permanent
  monica zice ca:

  Bibli, nu trebuie LUNG, ci DES. Acu’ pe bune, cum vrei sa-si faca Darius obiectivul?!?!?!
  Deci, des, da?

 207. August 18, 2008 la 09:32
  link permanent
  Basty zice ca:

  Bine.

  Am vrut să-i fac o vizită lui Zappy sâmbătă, dar mi-a pierit curajul pe la Otopeni: ” Access to security arrreasss is permitted ooooonnnnnley to passangers with tickets.Thaaaanky….ou “. Mă simţi foarte murdar acum ?

  De fapt mă simt.

  Duminică am fost pe munte. Şi muntelui i-a plăcut.

  Între timp văz că aici s-a dezvoltat cenaclul “Poemul rătăcit” ceea ce îmi permite să trag concluzia că temele abordate pe forumul jeg urmează un traseu sinusoidal, ca prin fasole.

 208. August 18, 2008 la 09:34
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Reiau:

  :?: Basty: Cât ai zis că te costă chiria în Schei?

  :!: Darius: Deci mi-ai trimis premiile, DA?

 209. August 18, 2008 la 09:34
  link permanent
  Basty zice ca:

  Răspuns către M@riansky: supt 151 de eur şi peste 149. Tot eur. Casă cu doo camere, da’ e o străduţă în vârful dealului.

 210. August 18, 2008 la 09:35
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Pfuai, deci când te muţi de acolo şi nu pe motiv că ţi-a mărit chiria să mă anunţi :D

  :!: Darius: Deci mi-ai trimis premiile, DA?

 211. August 18, 2008 la 09:42
  link permanent
  monica zice ca:

  Hopa! Zappy, tu vezi ce zice Basty? Se lllleagă uo idiiilllîă…

 212. August 18, 2008 la 09:49
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Basty
  Dar până în vârful dealului este lift, ceva? Sau cele două camere sunt numai pentru alpinişti?

 213. August 18, 2008 la 09:52
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Măriensche: Am fost la nuntă, da?

 214. August 18, 2008 la 09:58
  link permanent
  Basty zice ca:

  Răspuns către Bibliotecaru’: până în varfu’ la deal este o straduţăăăăă.

  Intortocheaaaatăăăă. Stânga>dreapta>stânga>stânga>dreapta>stânga .. şi am ajuns de unde am plecat.

  Sunt şi ceva trepte.

  Oricum priveliştea e beaucoup jolie & beaux, văd văcuţele pe deal cum paşte.

 215. August 18, 2008 la 10:05
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ Basty
  Dacă trebuie să urci 100 de metri pe verticală de oricâte ori trebuie să ieşi din casă, fie şi ca să iei pâine sau, mai grav, două sticle de ceva, cred că ar trebui să-ţi dea cineva bani pentru atâta efort. Eu aş cere edilului să facă un trotuar rulant până în vârf, aşa ar fi normal.

 216. August 18, 2008 la 10:08
  link permanent
  toader zice ca:

  deci darius NU a trimis nici de asta data premiul cuvenit. e un zgãrcit cu suflet mare.

 217. August 18, 2008 la 10:09
  link permanent
  toader zice ca:

  ca masina de cusut.

 218. August 18, 2008 la 10:12
  link permanent
  Basty zice ca:

  Răspund Bibliotecarului: adică de ce ar fi grav să ai nevoie de doo sticle de “ceva” ? Şi bine că e distanţă, să mai fac şi eu mişcare că nu mai ajung la tastatură din cauza burţii.

  ( acum pentru gagice: de fapt glumesc, sunt suplu, plin de muşchi şi multe alte calităţi, etc. etc. )

 219. August 18, 2008 la 10:13
  link permanent
  Basty zice ca:

  .. pam pam !!

 220. August 18, 2008 la 10:15
  link permanent
  toader zice ca:

  deci basty e ca masina de cusut. sariti pe el fetelor. tine la mai multe odata.

 221. August 18, 2008 la 10:16
  link permanent
  Zappy zice ca:

  O vizita zici? Aveai de gand sa bati la toate usile Bucurestiului pana ma gaseai? Ce romantic :) )

 222. August 18, 2008 la 10:19
  link permanent
  monica zice ca:

  toader, graieste invidia din tine. Cu siguranta! Nu ti-e tie rusine, ttttticalosule, sa mai zici ceva, dupa ce-ai alocat toate femelele acestui sait tuturor masculilor sai, pe rind si simultan?
  Tie sa-ti faca Darius sectiune de ”Lipeli”. S-o moderezi si s-o administrezi tu! Matrimonialule!

 223. August 18, 2008 la 10:20
  link permanent
  monica zice ca:

  Ha, ce rotund! Am avut comentraiul 222. Se pune ceva? Darius? Daca-l intoarcem, arata ca 555. Plus 222 = 777. ce matematica!
  Asteptam inregistrarea convorbirii, plus solo-ul de ukulele.

  Ce-o fi facind Hudrea?

 224. August 18, 2008 la 10:20
  link permanent
  Basty zice ca:

  Nu la toate uşile. Doar la cea dincolo de care aş fi simţit parfumul inconfundabil al unei frumuseţi de neegalat. Şi acea uşă ar fi fost a ta, Zappy. A ta.

 225. August 18, 2008 la 10:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  @monica: probabil se întreabă “ce-o fi făcând monica ? “

 226. August 18, 2008 la 10:23
  link permanent
  Zappy zice ca:

  :) ))))))))) foarte frumos. macar ma prapadesc de ras.

 227. August 18, 2008 la 10:27
  link permanent
  toader zice ca:

  imberba se baga in seama dupa ce-a lasat-o de izbeliste hudrea.
  y, dar nu era nevoie de batut la usi. se ducea omu’ la radio romania actualitati si lua publicitate de 110 lei la cotele apelor dunarii. si acolo dadea anuntu’ cum ca cauta pe y.

 228. August 18, 2008 la 10:27
  link permanent
  Basty zice ca:

  Asta e şi scopu. Păi nu ?

 229. August 18, 2008 la 10:27
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Deviem de la subiectul de bază… tot nu am aflat nimic despre nuntă. Nimic, nimica.
  Nici măcar dacă tortul a ajuns din stadiul de P+5 în stadiul de P fără dependinţe şi bulină de risc seismic. Nu mai vorbesc de un update cu poze si film, ca să putem si noi comenta ceva… nu-i asa?

 230. August 18, 2008 la 10:30
  link permanent
  toader zice ca:

  pai era beat fiindca sia l-a busit cu chestia metalica a lu’ pamfil peste bot. si era si cald.

 231. August 18, 2008 la 10:30
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader. toader. ai dreptate. dar probabil anunţul s-ar fi difuzat în timpul segmentului de limbă rusă. şi nu ar fi avut efectul scontat. deci aş fi revenit la mirosit.

 232. August 18, 2008 la 10:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Să inventeze, să croşeteze o poveste, noi ce vină avem?

 233. August 18, 2008 la 10:35
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Da poti sa pui un afish dinala pe la metrouri… sa apari si tu in b24fun… si la guerrilla… iar eu sa aud povestea intr-o dimineata ploioasa cand merg la munca… sa te caut in statia de metrou unde tu ma astepti la capul scarilor…

 234. August 18, 2008 la 10:35
  link permanent
  monica zice ca:

  Of, Bibli!… Ce-ti place tie sa afli amanunte despre durerile omenesti…! Like nunta, as in the dead end of life.

  toader, vrei sa te pocnesc si pe tine? Pe Basty nu-l mai pocnesc, pentru ca este destept si spiritual si ne place de el. Dar astea pentru tine nu sint scuze! Tttttu tttrebuie sa tttte ridici deasupra sttttandardelor.

  Las’ ca vine el Hudrea inapoi…

 235. August 18, 2008 la 10:38
  link permanent
  Zappy zice ca:

  monica, daca nu mai poti fara Hudrea, suna-l o data! nu mai fa drame aici, ca ne intrerupi istoria amoroasa… te rog.

 236. August 18, 2008 la 10:39
  link permanent
  Basty zice ca:

  … şi apoi apare Godzilla. Sau monstrul din Cloverfield. Ne pupăm intens cu limbile în timp ce bestia calcă trecătorii în jurul nostru, lăsând în urmă un terci roşu in timp ce noi, cu ochii în lacrimi, să fim fericiţi că ne-am găsit.

  ( în cinematografe, vara 2009 )

 237. August 18, 2008 la 10:40
  link permanent
  Basty zice ca:

  Hmpf !! A se citi postul meu ca o continuare a scărilor lui Zappy.

 238. August 18, 2008 la 10:43
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Am inteles.Of, credeam ca ai scris un post intreg. Hai, sa te vad. Astept o poveste inchegata. Sa semene cu Cruel Intentions… ca eu de acolo m-am inspirat. Multumesc.

 239. August 18, 2008 la 10:44
  link permanent
  Basty zice ca:

  @monica: adica ce vrei să spui e că nu ne luăm de Basty, because it’s not nice to pick on the retard. Dar tu, toader, tu…. oh, toader.. tu !!!

 240. August 18, 2008 la 10:47
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Zappy: ploaie? metrou? în Cruel Intentions ? Dar tu ce versiune ai vizionat ? Sau erau subtitrarile atât de mari că nu mai desluşeai acţiunea din fundal ?

  Mă gândesc la un scenariu pentru noi doi. Vrei să fii băiatul sau fata ?

 241. August 18, 2008 la 10:52
  link permanent
  toader zice ca:

  lasa basty, stii tu … masina de cusut ce esti.

 242. August 18, 2008 la 10:53
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Hai să zicem că te voi ierta şi de această dată, dar să fie ultima, pentru binele reputaţie tale, adică :P În concluzie le trimiţi AZI, da :?: :!: :?:

 243. August 18, 2008 la 10:55
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader. toader. paharnic toader. ştiu că te-ai săturat să te tot joci cu mosorelul tău. dar nu-i frumos. no. ştii şi tu. nu trebuie să-ţi repet. nu ? normal că nu.

 244. August 18, 2008 la 11:29
  link permanent
  andrada zice ca:

  244 ! hai ca incepe sa mearga treaba.

 245. August 18, 2008 la 11:31
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Este precum la glumeţii care descarcă/încarcă maşina de lemne. Merge treaba.

 246. August 18, 2008 la 11:33
  link permanent
  Zappy zice ca:

  V-am zis eu ca altfel se misca lumea la birou…

 247. August 18, 2008 la 11:35
  link permanent
  toader zice ca:

  deci mai daraghie basty, eu te lauz.

 248. August 18, 2008 la 11:38
  link permanent
  andrada zice ca:

  sau ca muncitorii lui krakilla! merge treaba, merge! in cateva secole dar important e ca nu sta pe loc.

 249. August 18, 2008 la 11:39
  link permanent
  monica zice ca:

  ZappyŞ eu va agit ca sa ajungeti la 777 si sa poate fi sunat Hudrea. Profitind, desigur, de elanul pe care vi-l da lipsa chefului de munca. De la birou.

  Basty: sa dea dracu’ daca te mai laud eu vreodata!

  M@riansky: zi-i zgircit si pace!

  toader: invidiosule!

  Darius: dormi? Iar?

 250. August 18, 2008 la 11:40
  link permanent
  Basty zice ca:

  @toader: dacă mă lăuzeai, draghe toader, mă asemănai cu un pickhammer. Nu cu ace mici. Acu’ eu ştiu că sunt rapide, da… no.

 251. August 18, 2008 la 11:48
  link permanent
  Basty zice ca:

  Îmi permit să-i răspund monicăi din partea noastră:

  Zappy: noi nu suntem pepsi, pentru a fi agitaţi.

  Basty: să dea, tuh ! să dea.

  M@riansky: pace.

  toader: lasă că ştiu că îţi convine aşa.

  Darius: nu. mototolesc staniol.

 252. August 18, 2008 la 11:50
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  :!: monica: ne ne ne ne ne ne ne, deci nu ne dăm bătuţi aşa uşor, parola-i parolă şi domnu Darius şi-a dat-o. Zgârcit sau nu, zice că le dă, deci să le dea, chiar dacă nu există, prietenii îmi zic: insistă!

  Şi da, se pare că D-jeg a fost răpus în sfârşit de furia petrecerii la care a luat parte şi momentan trage un puiuţ de somn comunist sau cel puţin de asta bănuiesc eu că e idle de juma de oră. Însă de cum se va trezi aştept răspuns la următoarea întrebare: AZI :?:

 253. August 18, 2008 la 11:52
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Uăăă tu crezi c-o dau la pace aşa uşor? :P nţ nţ nţ

 254. August 18, 2008 la 11:52
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Sabotaţi obiectivul, nu mai răspundeţi la mai mulţi o dată…

 255. August 18, 2008 la 11:53
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Răspunsul pe rând, înseamnă mai multe postări.

 256. August 18, 2008 la 11:53
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu să vă învăţ?

 257. August 18, 2008 la 11:54
  link permanent
  monica zice ca:

  Deci vreau si eu sa fac emoticoane ca ale lu’ Mariansky!!!! Adica semne de punctuatie si rinjitzi albastri sau din aia cu ochii mari…! Cum se fac?

 258. August 18, 2008 la 11:55
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ce somn comunist, că-i trecut de prânzişor!

 259. August 18, 2008 la 11:55
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  E luni, poate are ceva de muncă… sunt convins că e la muncă şi nu pridideşte.

 260. August 18, 2008 la 11:57
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  monică draghe, găseşti acilea tătă lista :

  http://codex.wordpress.org/Using_Smilies

  :mrgreen:

 261. August 18, 2008 la 11:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ monica
  Le selectezi pe ale lui, le dai un CTRL-C, apoi CTRL-P la tine în fereastră, şi vezi combinaţia. :)

 262. August 18, 2008 la 11:58
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  wăăă, ejti depăşit bre bibli…

 263. August 18, 2008 la 11:58
  link permanent
  Basty zice ca:

  Îmi cer scuze pentru incompetenţa în postare, promit să nu se mai repete.

 264. August 18, 2008 la 12:00
  link permanent
  Basty zice ca:

  … până la primul comentariu mai consistent. Când iar mă prinde de dedesupt ambiţia creativă şi mă uit pe mine însăşi în aberaţii fără sens.

 265. August 18, 2008 la 12:03
  link permanent
  monica zice ca:

  Si s-a deschis cutia Pandorei! Las’ ca vedeti voi de-acu-nainte! M@riansky, Bibli, va multumesc pentru atentie si amabilitate.

  :twisted:

 266. August 18, 2008 la 12:06
  link permanent
  Basty zice ca:

  Mie de ce nu îmi mulţumeşti ?

 267. August 18, 2008 la 12:08
  link permanent
  monica zice ca:

  Oh, Doamne! Adica “Oh, Basty!”

  Eu zic ca e suficient asa… :D

 268. August 18, 2008 la 12:10
  link permanent
  Basty zice ca:

  Sure.

 269. August 18, 2008 la 12:14
  link permanent
  Basty zice ca:

  Adică.. de ce să nu fie suficient adevărul. Nu ?

 270. August 18, 2008 la 12:15
  link permanent
  monica zice ca:

  Desigur, Basty, desigur.

 271. August 18, 2008 la 12:15
  link permanent
  Basty zice ca:

  La naiba. Me and my big mouth. Parcă văd că iar mă ia toader cu croitoria…

 272. August 18, 2008 la 12:17
  link permanent
  Basty zice ca:

  Dar desigur că desigur, monica. Desigur.

 273. August 18, 2008 la 12:18
  link permanent
  monica zice ca:

  Refulături, Basty, refulături… Nu le da tu atentie. toader e baiat bun. E baiat, de fapt.
  In caz ca nu te-ai prins, ii tin locul lui Zappy pentru ca interesu-ti sa fie treaz. Ea putin plecata, dar revine urjent.

 274. August 18, 2008 la 12:22
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Interese mele pentru emoticoane a fost odată mare.
  Iaca un trandafir orizontal:
  @)–/—

  Până la urmă a, observat că doar trei emoticoane le folosesc :) şi :( şi :-h

 275. August 18, 2008 la 12:26
  link permanent
  Basty zice ca:

  Hm. Toată chestia asta cu inlocuitul pentru a-mi ţine interesu-mi la cote maxime duce spre depravare. Ce să zic. Mda.

  I’m all for it. Hudrea e plecat. His loss.

 276. August 18, 2008 la 12:27
  link permanent
  monica zice ca:

  Hudrea ne vegheaza. 276

 277. August 18, 2008 la 12:28
  link permanent
  monica zice ca:

  277. Aici voiam s-ajung.

 278. August 18, 2008 la 12:29
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Uite cum mă provocaţi să mai pun o poezie, sper că nu o ştiţi…

  Rainer Maria Rilke – Curtezana

  Soarele veneţian în par mi-aşează
  aur din alchimii desăvârşite.
  Sprâncenele înalt mi-s arcuite,
  asemeni punţilor uşoare şi te

  duc spre pericolul ce mut veghează,
  al ochilor pe-ascuns călătorind,
  peste canale, care mari cuprind
  şi din albastrul valurilor prind.

  Cine mă vede, îmi invidiază
  si câinele, pe care câteodată
  în pauze, languros, mi se aşează

  mâna, de scrum neatinsă, inelată.
  Toţi craii plini de vise care vin,
  de gura mea sfârşesc ca de venin.

 279. August 18, 2008 la 12:29
  link permanent
  monica zice ca:

  Inca 500 si ne-am facut targhetu’.

  Asaaaa… Depravare, zici? Neah. Zappy revine mai repede decit Hudrea, iar atunci va fi your loss :P . Oh, yeah.

 280. August 18, 2008 la 12:29
  link permanent
  Basty zice ca:

  Nu mai pot lucra. Mă tot gândesc cum poţi face o vidanjă din emoticoane.

 281. August 18, 2008 la 12:31
  link permanent
  Basty zice ca:

  @monica. Înţeleg. Da’ măcar revine înapoi Zappy când revine, sau … ?

 282. August 18, 2008 la 12:33
  link permanent
  monica zice ca:

  Asta numa’ voi doi o stiti, porumbeilor. Fîl-fîl…
  Io-s pe alt sector.

 283. August 18, 2008 la 12:38
  link permanent
  toader zice ca:

  unde a vazut basty pickhamer de cusut eu tot nu inteleg.

 284. August 18, 2008 la 12:40
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  vai bibli, nu aşa se face trandafirul, ci aşa: @};- Scrie asta în messenger la o fată şi poate o să primeşti :-* (tot eu să te-nvăţ…)

 285. August 18, 2008 la 12:42
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Se pare că geniul s-a trezit de ceva vreme dar se face că nu ne bagă în seamă cum se tot face că-mi trimite premiile… AZI :?:

 286. August 18, 2008 la 12:47
  link permanent
  Basty zice ca:

  M@riansky: da’ ca să primesc

  S
  E
  C
  S

  ce trebuie să scriu la o fată în messenjer ?

 287. August 18, 2008 la 12:50
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty, poti incerca, de pilda, cu zicala lui toader. Dar e musai ca fata aia la care incerci sa aiba profil de haifaiv cu minim 500 de poze si 700 de glitteruri. Altfel nu cred ca functioneaza. Sincer :evil:

 288. August 18, 2008 la 12:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Muahahahahaha, ne apropiem, ne apropiem. (Nu, n-am reacţional la sex…) Hai-hai! Faceţi-mă-ţi mândru! Pardon! SUNT mândru! Demonstraţi-mi căci aplecarea iubirii mele spre voi…

 289. August 18, 2008 la 12:52
  link permanent
  toader zice ca:

  banuiam eu ca darius are o incllinatie inca din copilarie.

 290. August 18, 2008 la 12:53
  link permanent
  monica zice ca:

  Pont: nu mai bine numerotezi tu fiecare comentariu? Ca sa nu ne mai oblige saitu-ti sa facem scrolluri in sus si jos…
  Ia indreapta-te tu de spate, Darius, sa nu-ti ramiie amorul ghebos :P

 291. August 18, 2008 la 12:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ M@riansky
  Acela este trandafir cu tijă scurtă (semnul de messenger). :)

 292. August 18, 2008 la 12:59
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Auzi Dariuse, nu vrei să dai tu nişte numere la postări?

 293. August 18, 2008 la 13:00
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Scrolluri??? Eu le numaram cu pixul pe monitor… Puteati sa ziceti si voi ceva!

 294. August 18, 2008 la 13:00
  link permanent
  toader zice ca:

  :) desigur, involuntar.:)

 295. August 18, 2008 la 13:00
  link permanent
  Rox zice ca:

  295

 296. August 18, 2008 la 13:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Hai că se apropie de 300.

 297. August 18, 2008 la 13:01
  link permanent
  toader zice ca:

  cat mai multe numere. si postari bien sur.

 298. August 18, 2008 la 13:01
  link permanent
  Rox zice ca:

  aţi dat-o în bălării.. se cere un nou articol, Darius… şi nu mai fii răutăcios cu Liviu Oros şi Miss T. Sunt şi ei mici şi fragezi.

 299. August 18, 2008 la 13:02
  link permanent
  Rox zice ca:

  păi nu vă daţi seama că până la 777 ne apucă sectembrie? .. puteam să intrăm pe un forum, aşa

 300. August 18, 2008 la 13:03
  link permanent
  Rox zice ca:

  cu zice Darius săriţi.. voi: cât de sus? ă?

 301. August 18, 2008 la 13:05
  link permanent
  monica zice ca:

  Pina ne dam cu capul de cei trei septari frumos aliniati! :) Rox, ai lipsit ceva vreme. Pe unde ai umblat, ha?

 302. August 18, 2008 la 13:08
  link permanent
  Basty zice ca:

  Eu număr doar postările care contează pentru mine… cele ale lui Zappy.

  ( true story )

 303. August 18, 2008 la 13:09
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  @Basty: aaa păi dacă asta vrei tre să încerci cu ceva mai complicat, ai putea încerca cu emoticoncertul lui Darius, el cred că a reuşit :D

  http://video.acasa.ro/view_video/3a1832bb6d2cc6bd7a8a/tf/page1/basic/emoticoncert.html

  @Bibli: trandafir cu tijă scurtă… auzi la el…

 304. August 18, 2008 la 13:10
  link permanent
  monica zice ca:

  Inca nu s-a-ntors, Basty draga. Aibi putintica rabdare.

 305. August 18, 2008 la 13:11
  link permanent
  toader zice ca:

  rox era in preajma lui hudrea.

 306. August 18, 2008 la 13:14
  link permanent
  monica zice ca:

  Si ea te-a parasit pentru Hudrea, toderitza? Ntztz-ntztz… Doua, Doamne, si-amindoua!…
  Nasol.

 307. August 18, 2008 la 13:16
  link permanent
  toader zice ca:

  nu dragutza. hudrea te-a lasat balta pentru ea. rox e in continuare amanta mea fidela cu ale carei relatii eu sunt foarte de acord.

 308. August 18, 2008 la 13:16
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Eu cred că nişte apdeituri ar înveseli atmosfera.

 309. August 18, 2008 la 13:17
  link permanent
  Basty zice ca:

  vai dar eu nu scriu doar când ştiu că am audienţă. eu scriu pentru că sunt un suflet sensibil, ce-şi caută perechea.

  ( oftat sugestiv )

 310. August 18, 2008 la 13:17
  link permanent
  toader zice ca:

  da, cu pickhameru’.

 311. August 18, 2008 la 13:17
  link permanent
  toader zice ca:

  de cusut.

 312. August 18, 2008 la 13:21
  link permanent
  Basty zice ca:

  pică bursa.

 313. August 18, 2008 la 13:22
  link permanent
  Basty zice ca:

  toader.

  ( i finally did it :

  WordPress

  Postezi comentarii prea rapid. Încetineşte.

  )

 314. August 18, 2008 la 13:24
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Te-a luat drept spammer… Pe bună dreptate :mrgreen:

 315. August 18, 2008 la 13:24
  link permanent
  Rox zice ca:

  am avut treabă, copii.. am fost la sală, ca să fac fesierii mai fâşneţi pentru toader ;-)

 316. August 18, 2008 la 13:24
  link permanent
  monica zice ca:

  hahahaha, Basty, you come second. Am patit-o eu la comentariul 277. Ptttrbbttt! :mad:

 317. August 18, 2008 la 13:25
  link permanent
  Rox zice ca:

  cu Hudrea nu prea am io treabă:-) Sunt o amantă fidea

 318. August 18, 2008 la 13:25
  link permanent
  Basty zice ca:

  @monica: i always come. second.

 319. August 18, 2008 la 13:27
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Rox: te rog defineşte fâşneţi şi toader.

 320. August 18, 2008 la 13:29
  link permanent
  Rox zice ca:

  fâşneţ: care aspiră spre mai sus :)
  toader: care transpiră sub fâşneţ

 321. August 18, 2008 la 13:32
  link permanent
  Basty zice ca:

  deci da. contrar intuiţiei mele, se pare că toader s-a lăsat prins în relaţii trupeşti transpirate. go toader !

 322. August 18, 2008 la 13:33
  link permanent
  Basty zice ca:

  “go toader !” adică “du-te toader !”

  a nu se confunda cu expresia de încurajare.

 323. August 18, 2008 la 13:34
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) )) da, toader, go! (where?)

 324. August 18, 2008 la 13:35
  link permanent
  Zappy zice ca:

  am fost la masa, nu-mi faceti o sinteza cu ce ati vorbit? ca nu am timp sa citesc :) )

 325. August 18, 2008 la 13:36
  link permanent
  Basty zice ca:

  …. păi unde mergea şi Sandi Belle. Aşa.. ca o primă încercare. Mai vedem pe urmă.

 326. August 18, 2008 la 13:37
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Zappy – ai fost la măsa, sau la masă ? Slight difference.

 327. August 18, 2008 la 13:37
  link permanent
  toader zice ca:

  m-am dat cu aftershave sa nu transpir. deodorant nu mai aveam.
  sintez pentru y : y e pe vine.

 328. August 18, 2008 la 13:39
  link permanent
  Rox zice ca:

  after-şeivu’ să dă pă faţă, toadere.. tu acolo transpiri? :) hmmm….. sex cu faţa…

 329. August 18, 2008 la 13:42
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Rox: “hmmmmm”-ul ăla se vrea de fapt un “mmmmmm” cu un h înşelător pus în faţă, nu ? Gotcha !

 330. August 18, 2008 la 13:42
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty, fii cuminte! S-a-ntors Zap.

 331. August 18, 2008 la 13:43
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Pfai, lipsesc putin si deja ti-ai gasit alta. M-am ofticat. Atat ne-a fost cu y, y! Imi schimb parfumul!

 332. August 18, 2008 la 13:44
  link permanent
  Basty zice ca:

  @monica: tu n-ai văzut că nu are timp de studiat discuţia ? ce rost mai are…

  ( din nou, oftat sugestiv. )

 333. August 18, 2008 la 13:48
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Zappy: măcar am timp să-mi iau hainele puse la uscat ? nu de alta, dar rămân fără ciorapi curaţi, mulţumesc.

  aş mai vrea să ştii că a fost minunat… atât cât a fost…

  ( toader !!! o să am nevoie de consolare. )

 334. August 18, 2008 la 13:51
  link permanent
  Rox zice ca:

  334

 335. August 18, 2008 la 13:51
  link permanent
  Zappy zice ca:

  ce usor cedezi. ti le arunc de pe balcon (da, tot la etajul 10 stau). le gasesti langa gunoaiele vecinilor. adio

 336. August 18, 2008 la 13:53
  link permanent
  toader zice ca:

  deci rox, iti repet, nu e 334 ci 69.

 337. August 18, 2008 la 13:56
  link permanent
  Rox zice ca:

  hai mai bine un 68 şi rămân io datoare…?

 338. August 18, 2008 la 13:57
  link permanent
  toader zice ca:

  de acord. numai ca trebe sa platesti in rate si cu dobanda.

 339. August 18, 2008 la 14:01
  link permanent
  Rox zice ca:

  nu cre’ că-ţi convine în rate.. ia stai tu strâmb şi gândeşte drept ;-)

 340. August 18, 2008 la 14:04
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Zappy. Păi tu ai cedat prima, crezând primul comentariu care ţi-a ieşit în faţa ochiului. Eu nu vreau să stau unde nu sunt dorit. Hmpf !

 341. August 18, 2008 la 14:08
  link permanent
  monica zice ca:

  Deja pe jeg incep povesti paralele… Rox-toader, Basty-Zappy. Cine se mai inscrie?

  ”Tinar si cu mincarici”, episodul 341.

 342. August 18, 2008 la 14:13
  link permanent
  toader zice ca:

  monico – pai poti sa vii cu mine si cu rox daca vrei. poti sa iei si pe zappy.
  rox – daca ai sti tu cata dobanda iti cer …

 343. August 18, 2008 la 14:14
  link permanent
  Rox zice ca:

  ne-a prostit căldura, moni

 344. August 18, 2008 la 14:15
  link permanent
  Rox zice ca:

  bueeei toadere.. tu inviţi aşea, fără să mă întrebi şi pe mine? Ia vezi.. că prea te crezi feroce.. poate rămâi pe margine să te uiţi. (Te văzut filmul Young People Fucking – foarte tare)

 345. August 18, 2008 la 14:15
  link permanent
  Basty zice ca:

  poate pe voi. pe mine m-a prostit natura. since.. forever.

  ( sinceritatea asta o să mă omoare într-o zi )

 346. August 18, 2008 la 14:16
  link permanent
  Zappy zice ca:

  L-am vazut si eu ieri. Ieri a fost young people fucking day. who are actually not fucking just watching other people do it.

 347. August 18, 2008 la 14:18
  link permanent
  Rox zice ca:

  adevărul e că… se întâmplă des să te iei cu vorba şi să-l laşi naibii de fucking:)

 348. August 18, 2008 la 14:18
  link permanent
  Basty zice ca:

  Doar de curiozitate, Zappy ( scuze > fosta ), Rox : cum aţi dat de acest film ?

 349. August 18, 2008 la 14:20
  link permanent
  toader zice ca:

  bine rox. te intreb. esti de acord sa chem si celelalte fete de pe blog?

 350. August 18, 2008 la 14:21
  link permanent
  monica zice ca:

  toader, tu profiti de faptul Rox e fata buna si nu te ushuie din prima, asa-i? Cum poti sa propui asemenea aglomerari?!?! ‘Ai? De cuplul y-y nu iti pasa citushi de putin? Faptul ca Hudrea poate aparea oricind din Pula, ca surpriza, nu te sperie?

  Pfui.

 351. August 18, 2008 la 14:22
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Decide-te si tu cu cine vrei sa vorbesti, ca deja e prea de tot!
  Eu am scris “young people fucking torrent” pe google, am intrat pe primu link, si am downloadat total ilegal si piratericeste de acolo…

 352. August 18, 2008 la 14:23
  link permanent
  Rox zice ca:

  basty, ţi-l dau eu dacă vrei (preferabil să ai cont de skype, că trage mult mai rpd ca pe mess)
  toader: nţ
  moni: we chicks should stay together :)

 353. August 18, 2008 la 14:24
  link permanent
  Basty zice ca:

  @monica: păi el saracu’ doar le cheamă… că atâta poate. Asta nu înseamnă că şi vin, nu ? Sau…..

 354. August 18, 2008 la 14:26
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Zappy: doar cu tine vreau să vorbesc, floricica mea !

  Vreau să ştiu cum de ai aflat de acest film. Cum ai ştiut ce să cauţi pe google.

 355. August 18, 2008 la 14:27
  link permanent
  Rox zice ca:

  aaaa, basty.. deci nu e despre film, ci despre COMUNICARE…. ahaaaaa

 356. August 18, 2008 la 14:29
  link permanent
  toader zice ca:

  monica : m-as teme sa apara si hudrea ca eu nu vreau sa … si pe baieti.
  rox : bine mai, dar sa nu te plangi ca nu te iau cu mine la ele.
  basty : ai pedeapsa sa scrii de 100 de ori : “nu ma mai bag in treburile oamenilor mari”

 357. August 18, 2008 la 14:29
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Rox: dache nu vine azi de pe torenţi, mâine o să te rog să mi-l pasezi. Pe skype. Merci.

 358. August 18, 2008 la 14:31
  link permanent
  Rox zice ca:

  2-10 către toader: nu mă plâng.. este o relaţie deschisă piramidală:) fiecare cu piramida lui
  basty: ochi-dochi

 359. August 18, 2008 la 14:34
  link permanent
  Zappy zice ca:

  am citit pe blogulul blogarilor cel mai shmenos bloger care este el si anume zo*o. (sa nu-i facem prea mare reclama). si apoi am vazut traileru si era chiar misto.

 360. August 18, 2008 la 14:35
  link permanent
  monica zice ca:

  toader, degeaba. Esti la pamint. Te vom ridica noi, daca ni se va face mila. Rox, esti singura care-i mai baga astuia mintile-n cap. Vrei sa-i explici tu?

 361. August 18, 2008 la 14:38
  link permanent
  toader zice ca:

  n-auzi monico? in ordine. nu tate gramada.

 362. August 18, 2008 la 14:39
  link permanent
  Basty zice ca:

  Zappy, să ştii că eu bag divorţ dacă mai citeşti de-ăştia !

  Stai o secundă… suntem deja divorţaţi. Oh.

  Zappy… mă iei înapoi ? Ca să pot divorţa iar ?

 363. August 18, 2008 la 14:42
  link permanent
  Zappy zice ca:

  am ajuns din pura intamplare, iti jur. in plus, am facut-o doar pentru ca eram disperata, presimteam ce s-a intamplat azi. stii, am un al 7lea simt. cel al previziunilor virtuale.
  in fine, cere-ti scuze cum se cuvine si vedem ce putem rezolva…

 364. August 18, 2008 la 14:43
  link permanent
  Rox zice ca:

  deci, la rugăminţile destul de fierghinţi ale monicăi, toadere, holbează ochii aci, că-ţi iegzplic: Se futăceşte o singură fomeie, iar celelalte trebe ţinute în secret unele cu celelalte ca să nu se păruiască, implicit să nu fii castrat, deci da?

 365. August 18, 2008 la 14:45
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Eu oricum nu stiu despre ce vorbiti, nu am de gand sa dau curs niciunei invitatii obscure… sa ne pastram totusi demnitatile.

 366. August 18, 2008 la 14:46
  link permanent
  Zappy zice ca:

  la cat am ajuns?

 367. August 18, 2008 la 14:46
  link permanent
  toader zice ca:

  era vorba despre sex? o.O

 368. August 18, 2008 la 14:49
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) simpatic ca întotdeauna… se dă inocent

 369. August 18, 2008 la 14:50
  link permanent
  monica zice ca:

  368 de comentarii. Cu asta.

 370. August 18, 2008 la 14:50
  link permanent
  Basty zice ca:

  Îmi cer scuze Zappy. Sincere scuzele.

  Acum, dacă putem rezolva ceva, aş avea marea rugăminte să rezolvăm următoarea problemă:

  O maşină porneşte din Cluj către Turda cu viteza V1 = 45 km/h. Altă maşină porneşte dinspre Turda către Sibiu cu viteza V2 = 56 km/h.

  Care îl calcă prima pe toader ? ( într-una e Rox, în cealaltă monica. )

 371. August 18, 2008 la 14:52
  link permanent
  Zappy zice ca:

  daca toader e in zimbabwe de exemplu, conduc cam degeaba.

  te-am iertat, sa stii.

 372. August 18, 2008 la 14:55
  link permanent
  Rox zice ca:

  imi pare rău, eu nu am ce căuta în Turda.. sunt din Constanţa. Dar am neşte preteni în Sibiu. Numai că viteza e cam mică… pentru ambele vinovate:) Intrebare… toader măcar e pe şoseaua turda – sibiu?

 373. August 18, 2008 la 14:56
  link permanent
  monica zice ca:

  Da. toader sta trintit pe mijlocul soselei, legat cu lanturi si cu parul fluturind in bataia vintului. Zbiara seducator dupa ajutor, iar noi inchidem televizorul :P

 374. August 18, 2008 la 14:58
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) )) chu-chuuuuuu!!!!

 375. August 18, 2008 la 14:59
  link permanent
  Basty zice ca:

  nu e în zimbabwe, că n-are scris de african.

  sunt cel mai fericit că m-ai iertat. de-abia aştept să reînceapă ploaia ca să pot cânta plimbându-mă prin ea.

 376. August 18, 2008 la 15:00
  link permanent
  monica zice ca:

  1. Alooo, porumbeii mamichii! Nu vreti voi s-o mutati pe messenger? Nu, de fapt, nu, stati aici, va rog. Trebuie sa facem 777 de comentarii. Nu plecati nicaieri!

  2. Rox rulz rau! :)

 377. August 18, 2008 la 15:01
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Deci încă pe cam atâtea şi suntem bine. Hai, că funcţionează. Creşte inima-n mine. Viu din briefienguri, branstorminguri şi lăcrim. Mi se scurge bucuria pe obraji, de necontrolat.

 378. August 18, 2008 la 15:02
  link permanent
  Rox zice ca:

  păi ne-am fi mutat noi pe mess… cum ziceam şi muuuuuuuuuuuuult mai sus, numă că dacă zise Darius să sărim… noi întrebăm How high, nu?:)
  2. de acord cu tine :-D

 379. August 18, 2008 la 15:03
  link permanent
  Zappy zice ca:

  monico, nu mutam nimic pe messinjar, ca se duce pe apa sambetei numaratoarea.
  plus ca nu mai putem sa-l facem pe darius sa lacrimeze.
  dar eu lucrez intre timp, daca te intrebai, sa stii…. ca si tine de altfel. bine ca nu mai sta nimeni din firma pe blog :) )

 380. August 18, 2008 la 15:03
  link permanent
  Basty zice ca:

  Nu ştiu de ce dar toată situaţia asta ( pe care da, recunosc, eu am provocat-o ) îmi aminteşte de Thelma & Louise.

  You go girls !!

 381. August 18, 2008 la 15:03
  link permanent
  Rox zice ca:

  păi la cluj se plânge la brif-în-guri şi la furtuni în creier? La Constanţa se moare de cald la astea.

 382. August 18, 2008 la 15:05
  link permanent
  Basty zice ca:

  Yey !! Mi-a sosit We Were Soldiers. Ahem. Urmează cel cu futăcioşii tineri. I’ll keep you posted.

 383. August 18, 2008 la 15:06
  link permanent
  Rox zice ca:

  i’m being posted untill further notice…

 384. August 18, 2008 la 15:07
  link permanent
  Rox zice ca:

  adicătelea poştită?!!!

 385. August 18, 2008 la 15:08
  link permanent
  toader zice ca:

  eu nu am plete.:( si nici nu ma gasesc pe traiectorie.
  deci era vorba de seex.

 386. August 18, 2008 la 15:09
  link permanent
  Rox zice ca:

  toader, anunţă-ne când te găseşti, să ştim unde să dăm buzna pe deasupra ta

 387. August 18, 2008 la 15:14
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Rox : adicătelea te rog nu-mi ataşa expresii şi insinuări cu poşteli care nu-mi aparţin, da ? Nu vreau să o pierd iar pe Zappy, după ce m-a iertat şi acum mă aşteaptă cu mâncarea caldă şi berea rece în fiecare zi. Sau berea caldă şi mâncarea rece. Nu ştiu exact, ca-mi iau o tigaie peste ochi exact cum intru.

  Încă nu am aflat motivul. Să fie din cauză că arăt atât de bine ? Poate.

 388. August 18, 2008 la 15:16
  link permanent
  Rox zice ca:

  adevăru-i că cu o tigaie peste ochi toate suntem datoare (scuzată fie cacofonia)

 389. August 18, 2008 la 15:17
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty e vioi si pe val. Noua ne place mult de el.

  Unde-o fi Hudrea? Nerecunoscatorilor! Ati uitat de ce ne dam in barci aici? Ca sa facilitam contactul, cum ar fi, si sa reunim telefonic doua suflete: Hudrea si Darius. Va abat poftele, ticalosilor! (toadere!, adica)

 390. August 18, 2008 la 15:18
  link permanent
  monica zice ca:

  Hait! Sintem fix la jumate! 390.

 391. August 18, 2008 la 15:20
  link permanent
  Rox zice ca:

  da’.. io nu pricep.. de ce trebe să îl sune pe hudrea? Să se dea mare, sau ce? să-i ceară întâlnire?

 392. August 18, 2008 la 15:23
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Rox: ai înţeles tu ceva, ceva. Îi dă telefon să-i zică că-i mare şi că rămâne întâlnirea.

 393. August 18, 2008 la 15:26
  link permanent
  monica zice ca:

  O nelamurire mica (culmea! :P ): cine e mare? Darius sau orasul in care e Hudrea?
  Atit voiam sa stiu.

 394. August 18, 2008 la 15:29
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Nici macar nu conteaza de ce tre sa il sune. Ideea e sa ajungem la 777, ceea ce va fi probabil un record de comentarii pe bloguri in toate timpurile.
  Eu tot mai vreau numaru ala, sa ii trimit smsu…
  Basty, de ce ma acuzi de asa ceva? Aseara ti-am facut omleta in tigaie! (de aia te-am lovit cu facaletu..:) )

 395. August 18, 2008 la 15:33
  link permanent
  monica zice ca:

  Ah, Zappy, dar ce idee de biznis mi-ai daruit tu….!

  Deci: vind avantajos si profitabil pentru mine ultima cifra a numarului lui Hudrea. Doritorii trebuie sa faca dovada faptului ca sint doritoare si ca stiu sa minuiasca acel cuvint scos la concurs, cu creativitate si originalitate. C-altfel n-are rost sa mai cumpere cifra, zic.

  Si-acu, bagati! :mrgreen:

 396. August 18, 2008 la 15:34
  link permanent
  Zappy zice ca:

  bha deci nu stiu cum sa-ti spun, da am o pila la tine. ca altfel… dau cu secretele pe blog!!!!
  hai, da-mi mie cifra. stiu ca vrei.

 397. August 18, 2008 la 15:35
  link permanent
  monica zice ca:

  bine. 11.

 398. August 18, 2008 la 15:35
  link permanent
  Basty zice ca:

  Da, aseară a fost deosebit… . Doar tu ştii să-mi atingi coarda sensibilă !

  ( omletă seara… mmmm ! classy ! )

  Pot să fac eu în seara asta de mâncare ? Da ? Pui chinezesc cu paste de orez ? Da ? Aşa, umpic picant, cum îţi place ţie ? Da ? No bun.

 399. August 18, 2008 la 15:36
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Am si eu o nelamurire: ce faceti? Postati ineptii pentru ca Darius sa il poata suna pe Hudrea? De ce nu l-ar suna acum? Pe deasupra, Hudrea se pare ca dispune de internet, acolo in pula, sau pe langa ea. Poate am eu o zi proasta, da’ nu reusesc sa inteleg mare lucru… Si ce se intampla dupa ce se atinge tinta? Adica cu ce se alege fiecare?
  Acum, impuscati-ma!

 400. August 18, 2008 la 15:37
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  4 suteeeee

 401. August 18, 2008 la 15:38
  link permanent
  vlad zice ca:

  frate unde va apare voua contoru de comentarii ca la mine nu e si pace

 402. August 18, 2008 la 15:38
  link permanent
  monica zice ca:

  Kraki, de ce esti cranky?

 403. August 18, 2008 la 15:38
  link permanent
  Rox zice ca:

  puiu ştie a vorbi chinezeasca? sau pur şi simplu se trage din orezăriile chinezeşti? sau… e adus taman din Chinezia?
  pies: orezu constipă

 404. August 18, 2008 la 15:38
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  401 :D

 405. August 18, 2008 la 15:39
  link permanent
  Rox zice ca:

  vlad: apare la începutu’ lor.. sus colea

 406. August 18, 2008 la 15:39
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Spanac!

 407. August 18, 2008 la 15:39
  link permanent
  monica zice ca:

  Vlad, contorul de comentarii e imediat sub articol. Intre sfirsitul articolului si inceputul comentariilor. :)

 408. August 18, 2008 la 15:39
  link permanent
  toader zice ca:

  :) nu era orez …

 409. August 18, 2008 la 15:39
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  nush kraki eu aicea sunt uimit de ce se întâmplă şi n-am decât o întrebare: AZI? Dimpăcate Dariusul se pare că nu mai apucă a citi comentariile de multe ce sunt şi deci răspunsul e la fel de departe ca premiile mele :lol:

 410. August 18, 2008 la 15:40
  link permanent
  vlad zice ca:

  rectific, am observat, don’t mind me

 411. August 18, 2008 la 15:41
  link permanent
  vlad zice ca:

  l.e. da’ imi place ca fetele sar repede repede intr’ajutorare in timp ce baietii dezbat.. orez

 412. August 18, 2008 la 15:41
  link permanent
  Basty zice ca:

  @Rox: mulţumesc, bine. nu comenta până nu ai mancat, da ? zip it !
  @vlad: contorul de care întrebi e exact supt indicatorul de ulei.

 413. August 18, 2008 la 15:41
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Vlade, acum mi-a picat fisa, eşti acelaşi cu ginerică?

 414. August 18, 2008 la 15:42
  link permanent
  vlad zice ca:

  nu, e coincidenta de nume, multumesc lui dumnezeu… sunt prea tanar pentru asta

 415. August 18, 2008 la 15:42
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Indicatorul de ulei (contorul) este chiar înainte de a începe comentariile.

 416. August 18, 2008 la 15:44
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Mariansche: Nu mai cobi! Da, doar azi, de maine totul se intoarce la normal! Floricele, copii zburdand, casa terminata, sanatos, bautura, liniste… Imi place sa ma mint mult!

 417. August 18, 2008 la 15:44
  link permanent
  Zappy zice ca:

  s-a ofticat kraki. hai ca te bagam si pe tine in seama. serios. uite, te invitam diseara la pui chinezesc cu orez. gateste basty…

 418. August 18, 2008 la 15:44
  link permanent
  vlad zice ca:

  acuma… eu nu conduc si nici nu prea gatesc deci uleiul sare din discutie, da’ pe la mine pe’aici pe la barlad contor e cam tot ce…. numara :)

 419. August 18, 2008 la 15:44
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  @vlad: măi băiete, tu faci cumva spam aicea? De ce intri aşa în seamă fără să fi pe subiect?

 420. August 18, 2008 la 15:45
  link permanent
  toader zice ca:

  intelept copil vlad asta.

 421. August 18, 2008 la 15:46
  link permanent
  vlad zice ca:

  mariansky…. cam din acelasi motiv pentru care voi, mai batriori decat mine, nu munciti toata ziua si scrieti comentarii aci pe jeg

  toader… likewhise

 422. August 18, 2008 la 15:48
  link permanent
  Basty zice ca:

  Ăhă. Înseamnă că şi tanti aceea care numără când pleacă racheta, tot contor se numeşte. Întotdeauna m-am întrebat ce exact numără tanti ?

  Na. Temă de dezbatere.

 423. August 18, 2008 la 15:49
  link permanent
  Rox zice ca:

  care nu muncim? io muncesc din greu.. pun cuvinte cheie pentru pozele pe care le urc pe stock-uri.. Ha! femeile au atenţie distributivă, bre.. nu ştiu orezarii ce fac…

 424. August 18, 2008 la 15:49
  link permanent
  vlad zice ca:

  basty tanti aia numara in minus, contorul numara in plus

 425. August 18, 2008 la 15:50
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Auzi toader ce zice ăsta, cică eşti o putoare de nedescris care stă toată ziua pe jeg şi freacă buha în timpul orelor de muncă… Io nu i-aş permite… Câtă îndrăzneală, ntz, ntz, ntz…

 426. August 18, 2008 la 15:51
  link permanent
  Zappy zice ca:

  si eu lucrez, si eu. !!

 427. August 18, 2008 la 15:52
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) )))) rog a se explica expresia a freca buha mot-a-mot şi originea ei (adică p#%da mă-sii)

 428. August 18, 2008 la 15:52
  link permanent
  monica zice ca:

  Copilul are dreptate. Nu mai sariti, moshnegi leneshi ce sinteti voi! (adica M@riansky!, toadere!, cum ar fi…)

 429. August 18, 2008 la 15:52
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Flori nu vrei?

 430. August 18, 2008 la 15:52
  link permanent
  vlad zice ca:

  nu toader nuuuuuu! marianski minte sa nu’l crezi nu nu nu never ever ever ever

 431. August 18, 2008 la 15:53
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Oaoăileu, au căpiat! Deci dacă agiung să-l sun pe Hudrel cu vestea cea mare, toată lumea mergem la mici şi bere pe banii săi. Înainte să se-ntoarcă, nici nu tre’ să ne deranjeze cu prezenţa.

 432. August 18, 2008 la 15:53
  link permanent
  vlad zice ca:

  totusi de unde ideea ca as fi copil ?

 433. August 18, 2008 la 15:54
  link permanent
  Basty zice ca:

  @vlad: detalii…. minus, plus. Numără ? Numără ! Aia e important.

  Mno hai că încep eu: eu zic că numără cartofii care îi rămân în punga de la fast food. Fiindcă e o tanti grasă. Şi îi plac cartofii. Da ? Sunteţi de acord ? Dacă ascultaţi cu atenţie se aude câte un hap ! cranţ, cranţ, cranţ.. între numere.

  Spre exemplu: five ( hap ! cranţ cranţ cranţ ) four ( hap ! cranţ cranţ cranţ )… etc.

  Man, I’m fucking smart.

 434. August 18, 2008 la 15:54
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) cine alege oraşu de mici şi bere? că pân’ ajung la Constanţa se răcesc micii şi se încălzeşte berea

 435. August 18, 2008 la 15:56
  link permanent
  monica zice ca:

  Daca-l matrasim pe toader, paote sa fie locul si undeva, linga Sibiu sau Turda. Impuscam doi iepuri dintr-o data, as zice, plus faptul ca-l nenorocim cu martori.
  Pot sa fie eu locomotiva? :roll:

 436. August 18, 2008 la 15:57
  link permanent
  Basty zice ca:

  Oraşul va fi Braşov. Am zis. Şi presupun că am şi susţinători.

 437. August 18, 2008 la 15:58
  link permanent
  vlad zice ca:

  basty.. nu e si un nene cateodata contor ?

 438. August 18, 2008 la 15:58
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Păi mai întâi se freacă buha cât se freacă, apoi ţi se duce buhul.

  Eu cred că este o buhă-de-curechi, din aia de i se mai spune şi bohóci, asta ca să nu spun de-a dreptul mamestra brassicae, sufletul pădurii.

 439. August 18, 2008 la 15:58
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Braşov sună bine :mrgreen:

 440. August 18, 2008 la 15:58
  link permanent
  Basty zice ca:

  @monica: nu vă supăraţi, săru-mâna, dar cam cum împuşcaţi iepurii cu locomotiva, îmi explicaţi şi mie, mulţumesc ?

 441. August 18, 2008 la 16:00
  link permanent
  Basty zice ca:

  @vlad… nenea e tot o tanti, dar fumătoare înrăită. Păi eu să te învăţ ? Imediat îmi cer să-ţi explic cum e cu the birds and the bees.

  Here’s a hint: they fuck !!

  ( o să fiu un tată groaznic. )

 442. August 18, 2008 la 16:02
  link permanent
  monica zice ca:

  Of, Basty! Yes, YOU DO have a short attention span.

  Citeste mai sus cum sta toader legat cu lanturi si cum vine trenul peste dinsul. Fecioara de filme din 1920 ce este el!

 443. August 18, 2008 la 16:03
  link permanent
  Basty zice ca:

  @monica: da’…. se zbate, sau moare cu demnitate ?

 444. August 18, 2008 la 16:03
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Deci hai să clarific odată pentru toată populaţia, căci aşa este frumos: “a freca buha” = “a tăia frunză la câini”, pricepeţi. La origine, cum vrea Rox, nu mă bag, dar pot face trimiteri :lol:

 445. August 18, 2008 la 16:04
  link permanent
  monica zice ca:

  Basty, asta nu stiu :mrgreen: Dar putem, nu-i asa?, sa incercam…

 446. August 18, 2008 la 16:04
  link permanent
  the_0bre zice ca:

  Sunt threaduri pe site-ul WoW care au ajuns pe la nujcâte sute de pagini. peste 70% in commenturi sunt ceva de genul “Posting on a legendary thread ftw.”. Deci…posting on a legnadary thread

 447. August 18, 2008 la 16:04
  link permanent
  vlad zice ca:

  si unde’i toader ?

 448. August 18, 2008 la 16:05
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Cu alte cuvinte, dacă mai întrebaţi mult prostioare dinastea vă trimit la origini :P

 449. August 18, 2008 la 16:06
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  unde să fie? unii mai şi muncesc :P

 450. August 18, 2008 la 16:08
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  450

 451. August 18, 2008 la 16:08
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

 452. August 18, 2008 la 16:08
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  :)

  În altă ordine de idei, este evident că oraşul va fi Zalău, că acolo nu vre’ nime’. În cel mai bun caz Cluj. Eventual, mă veţi purta din oraş în oraş, unde eu voi huzuri. Vom face mici reci şi bere caldă, ca să se încălzească, respectiv răcească pe parcurs, iar toată lumea să fie mulţumită…

 453. August 18, 2008 la 16:09
  link permanent
  Rox zice ca:

  toader nefiind, lipseşte… rămăsese să ne spună unde se găseşte ca să dăm cu trenu’ peste el

 454. August 18, 2008 la 16:09
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Mă da tu mai şi ceteşti ce scrie la tine acilea? Că de dimineaţă te tot întreb: AZI :?:

 455. August 18, 2008 la 16:09
  link permanent
  Basty zice ca:

  M@riansky minţi cu neruşinare. “a freca buha ” = ” a tăia câinii la frunze “. Of !

  Dragilor, vă părăsesc fiindcă şi deoarece plec la drum şi pe maşină mai greu cu netul. Îmi pare rău că las acest chat, şi sper să ne citim şi mâine. Totodată aş vrea să-i mulţumesc mamei mele că m-a făcut aşa frumos şi sclipitor şi lui Jezus pentru că dă bine în bancurile despre el. Academiei nu-i mulţumesc.

  Zappy… să nu mă uiţi.

  Au revoir !

 456. August 18, 2008 la 16:10
  link permanent
  Rox zice ca:

  deci ardelenii or să se îmbuibe cu mici şi bere.. bineeee…. las’ că vedeţi voi

 457. August 18, 2008 la 16:10
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Deci si eu vreau la Brasov. Da anyway, accept si Zalau, dupa care ma duc pana acasa. Monica, daca mergi cu masina, ma iei si pe mine? Paliiiiiiiiiiiiiiiiz

 458. August 18, 2008 la 16:11
  link permanent
  Rox zice ca:

  bai, basty… atenţie la drum să nu dai peste toader

 459. August 18, 2008 la 16:11
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Peste mine poate că toader e la francais

 460. August 18, 2008 la 16:12
  link permanent
  monica zice ca:

  Of, si Basty s-a retras… Ni s-a dus o cincime? / shesime? / zecime? de elan ( nu mai stiu citi sintem exact, ca sa calculez precis raportul)

 461. August 18, 2008 la 16:13
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Citesc, draghe! Citesc şi mă crucesc!

 462. August 18, 2008 la 16:13
  link permanent
  the_0bre zice ca:

  daca vreti pot sa zic eu o prostie si puteti sa va dati voi inteleptii satului pe langa mucea care sunt.

 463. August 18, 2008 la 16:14
  link permanent
  monica zice ca:

  Stati, ca mi-a venit alta idee. Deee-eeeci:

  Ce-ar fi ca, daca se string 777 de comentarii, sa nu-l sune Darius pe Hudrea, ci sa-l sune Hudrea pe Darius? Sau, si mai bine, pe noi toti, ca noi am muncit la comentariile astea.
  Pe roamingul sau.

  Heh?

 464. August 18, 2008 la 16:14
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Citeşti pe dracu, da ţi-e lene să răspunzi? Sau te fereşti? :D

 465. August 18, 2008 la 16:15
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Ah, acum am observat ca m(ne)-a parasit. Sunt trista pana la oase si inapoi.

 466. August 18, 2008 la 16:25
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Dacă nu ştii încă la ce mă refer îşi pun la dispoziţie următoarele oficii poştale: ;)
  Adresa Orar

  Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor nr.2 L-V: 08:00-14:00
  Cluj-Napoca, Str. Petru Maior, nr. 6-8 L-V: 09:00-16:45
  Cluj-Napoca, Piata Garii nr. 3 L-V: 07:00-13:00 L-V:13:30- 20:00
  Cluj-Napoca, B-dul Muncii -Sinterom L-V: 07:30-15:00
  Cluj-Napoca, Str. Aurel Vlaicu nr.3 L-V:08:00-13:00 L-V:13:30- 20:00
  Cluj-Napoca, Calea Floresti, nr. 62, bl. A1, Ap. 1 L-V: 07:00-20:00
  Cluj-Napoca, Piata Marasti nr.3 Bl.12 L-V: 07:00-20:00 S: 08:00-13:00
  Cluj-Napoca, Str. Izlazului nr.18 L-V: 07:00-20:00
  Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989 nr.51 L-V: 09:00-16:45
  Cluj-Napoca, Str. George Enescu nr.2-4 L-V: 07:00-20:00
  Cluj-Napoca, Str.Pasteur nr.56-60 L-V: 07:00-20:00
  Cluj-Napoca, Str. Avram Iancu, nr. 492-500, Floresti L-V:08:30-21:00 S :09:00- 13:00
  Cluj-Napoca, Str.Regele Ferdinand nr.33 L-V: 07:00-13:00 L-V:13:30- 20:00 S: 08:00-13:00
  Cluj-Napoca, str. Cantonului, F.N.(in incinta C.R.Trz. Cluj Napoca) L-V:07:00-20:00
  Cluj-Napoca, Str. Detunata nr.1 L-V: 07:00-20:00
  Cluj-Napoca, Str. Motilor nr.98 L-V: 09:00-16:45

  Sper să fie de ajuns :mrgreen:

 467. August 18, 2008 la 16:31
  link permanent
  monica zice ca:

  Hopaaa! Deci toader e expatriat? Exclusul mamii exclus! Da’ ce face el in Frantza?

 468. August 18, 2008 la 16:32
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Nush dar cred că tocmai o să mă expatriez şi eu… de la muncă adică

 469. August 18, 2008 la 16:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măi, eu vin până acolo ca să “consum” nişte mici fără bere (nu beau alcool), dar trebuie spus că suma mea de mici e de la 40 în sus, asta dacă sunt mari… No, va putea să ostoiască aperitivul meu?

 470. August 18, 2008 la 16:40
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Păi, dacă nu consumi bere… şi nu consumă nimeni bere, pentru micii tăi…
  Măriensche: şi azi.

  MAI REPEDE!

 471. August 18, 2008 la 16:47
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ce ne grăbeşti tu aşa, ai un nou Jeg în mânecă şi te mănâncă să-l scoţi? Lasă-ne să ajungem la cei 3 de 7!

 472. August 18, 2008 la 16:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Asta e o manevră… presimt.

 473. August 18, 2008 la 16:48
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  De fapt îşi bagă acolo la teza de licenţă că a făcut 777 comentarii.

 474. August 18, 2008 la 16:49
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Adică un fel de reclama la firma chinezească de baterii şi alte prostii. 7 7 7…

 475. August 18, 2008 la 16:49
  link permanent
  monica zice ca:

  474. Simetric. Pfuuu. Am obosit.

 476. August 18, 2008 la 16:49
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Repede, repede… şi parcă văd că nu-mi asigură nimeni cei 40 de mici fără bere.

 477. August 18, 2008 la 16:50
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Zgârciţi fraţilor, se văd cu sacii în cătuţă şi…

 478. August 18, 2008 la 16:50
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  *în căruţă şi…

 479. August 18, 2008 la 16:51
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  …micii ioc.

 480. August 18, 2008 la 16:52
  link permanent
  monica zice ca:

  Bravo, Bibli! Datorita tie, mai avem doar 300 de bucati de prestat. Pe la 677 probabil ca vom uita unde si de ce trebuie s-ajungem.

 481. August 18, 2008 la 16:52
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Şi mă mai costă şi ‘nşpe milioane de lei biletul până în Ardeal, că nu puteau şi ăştia de făcură istoria să pună Ardealul mai central să pot să iau autobuzul orăşenesc până la el.

 482. August 18, 2008 la 16:55
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Hop-hop… Nu e nici o manevră. Vă motivez…

 483. August 18, 2008 la 17:04
  link permanent
  toader zice ca:

  da-va in …
  mici. saliva. hrrr.

 484. August 18, 2008 la 17:19
  link permanent
  Rox zice ca:

  mai vioi, mai vioi.. până la micii voştri eu am făcut nişte jniţele vieneze… miam miam.. bune rău:)

 485. August 18, 2008 la 17:22
  link permanent
  Rox zice ca:

  dilemă: cum să zice gonflabil în engleză?

 486. August 18, 2008 la 17:24
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Potoliti-va oameni buni ca nu ajungeti la 777. La 666 vine dracu` si ne ia pe toti.

 487. August 18, 2008 la 17:25
  link permanent
  monica zice ca:

  Rox: inflatable

 488. August 18, 2008 la 17:26
  link permanent
  Rox zice ca:

  saru’mâna

 489. August 18, 2008 la 17:45
  link permanent
  monica zice ca:

  Whoăăă! Chel silans! Je vous quitte, alors. Dinamizati-vă mai mult. Ce-i asta?

 490. August 18, 2008 la 17:48
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  E ca nu e bine sa ajungem la 666.
  Mai bine ramineam la 69 si exersam mai mult.

 491. August 18, 2008 la 17:54
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Magarski dear, poate nu s-or căsători doi comentatori de-ai tăi, dar la sex tot ajung ei!

 492. August 18, 2008 la 17:54
  link permanent
  sten zice ca:

  ma regasec in filmu’ asta;parca sunt eu,mic, cand imi faceam roboti din pachete de tigari care desi erau lipiti cu muci sau “miere” invingeau tehnologii de ultima ora devenind cei mai tari roboti de pe scara mea;si mai faceam si pis in floarea din sufragerie;clar ca e despre mine,despre noi toti,despre lume si toate care le zice celebru autor de recenzii.gata!

 493. August 18, 2008 la 17:54
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  - – - ţ ţ ţ

 494. August 18, 2008 la 18:06
  link permanent

  ce e aia moaie? sau sunt niste moaie? daca e un singular, de unde vine moaia si incotro merge?se supune ea trecerii inexorabile a timpului?

 495. August 18, 2008 la 18:16
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Monica, sa luăm niste cuie si niste moaie. Daca băgăm cuie în moaie ele se înmoaie.
  Si DA, moaiele alea cu initiala inversata se supun “trecerii inexorabile a timpului“ , cum zici tu.
  Tocmai de aceea noi, barbatii, le folosim intens cit mai functioneaza. Sa nu ziceti ca nu v-am spus.

 496. August 18, 2008 la 18:25
  link permanent
  vlad zice ca:

  eu zic pana la 7777 sa o punem d’un fazan

 497. August 18, 2008 la 18:28
  link permanent

  Vlad, te rog, incercam sa ramanem la tema postului=))
  Marian S.:cine anume se inmoaie, cuiele sau moaiele?sau initialele?

 498. August 18, 2008 la 18:41
  link permanent
  vlad zice ca:

  deci daca e posibil sa se moaie cuiele e posibil si invers ?

 499. August 18, 2008 la 18:44
  link permanent
  vlad zice ca:

  apropo superstarul a revenit sau e inca la nunta?

 500. August 18, 2008 la 18:53
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Aici nu era vorba că moaie înseamnă ceva, ci că sună frumos. Ia spuneţi cu patos, nu în gând, tare: MOAIE!
  Sună excelent! Ca şi lingare. Alt cuvânt excelent. De exemplu viluf este un cuvânt depresiv… nu? Viluf. Vilif nu, este primăvăratic, cu doi i.

 501. August 18, 2008 la 18:54
  link permanent
  the_0bre zice ca:

  :-? care-i etimologia cuvantului ‘muiere’?

 502. August 18, 2008 la 18:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Latinescul mulier, -eris.

 503. August 18, 2008 la 18:56
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  S-a trecut de 500.

 504. August 18, 2008 la 18:59
  link permanent
  the_0bre zice ca:

  pff dictionar gaseam si eu. cautam inspiratie.

 505. August 18, 2008 la 19:01
  link permanent
  vlad zice ca:

  0bre n’ai plecat inca?

 506. August 18, 2008 la 19:02
  link permanent
  the_0bre zice ca:

  imi caut o bluza cu maneca lunga. in sfarsit…

 507. August 18, 2008 la 19:02
  link permanent
  vlad zice ca:

  vezi ca s’a incalzit ma

 508. August 18, 2008 la 19:04
  link permanent
  the_0bre zice ca:

  lasa asta…ca eram la capitolul eufonii…care-i cuvantul care suna cel mai misto? dupa ‘cuie’ si ‘moaie’, bineinteles.

 509. August 18, 2008 la 19:13
  link permanent
  monica zice ca:

  Urmatorul cuvint ar fi “pene” si “bula”. Avem un concurs, remember?

 510. August 18, 2008 la 19:24
  link permanent
  the_0bre zice ca:

  perineu si pastarnac…am inlocuit initialele :D . trebuie sa recunoasteti ca suna mai bine cu p-urile inversate.

 511. August 18, 2008 la 19:54
  link permanent
  toader zice ca:

  ba, io m-am plictist cu threadul asta. post nou.

 512. August 18, 2008 la 20:05
  link permanent
  mirmen zice ca:

  deh, toadere, jegstărul a dictat-de ieri-în jegonia:ori se face tema lăsată de profu’ dus în-ştim cu toţii ce-ori aici, ni, se sedimentează jegu’ :P

 513. August 18, 2008 la 20:20
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dar nu înţeleg de ce nu apar nişte poze de la nuntă, un update la update…

 514. August 18, 2008 la 20:20
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Doar nunta e subiectul principal.

 515. August 18, 2008 la 20:21
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măcar poze cu atmosfera, daca nu cu personaje…

 516. August 18, 2008 la 20:21
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Măcar să vedem unde a căzut furculiţa, unde stătea copanul în farfurie şi mai ales unde nu s-a răsturnat tortul.

 517. August 18, 2008 la 20:22
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Părerea mea.

 518. August 18, 2008 la 20:22
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Dacă mai contează şi părerea mea, măcar un pic.

 519. August 18, 2008 la 20:22
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mai ales că s-a făcut reclamă şi nunţii.

 520. August 18, 2008 la 20:23
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  … şi atitudinii negative a unuia dintre nuntaşi.

 521. August 18, 2008 la 20:23
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  No, apar sau nu pozele alea o dată?

 522. August 18, 2008 la 20:24
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Sau stau aici să vorbesc de unul singur făcând curent?

 523. August 18, 2008 la 20:25
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mă duc să dau drumul la TV şi să mă uit la nişte reclame, că nu mai rezist nervos.

 524. August 18, 2008 la 20:28
  link permanent
  un guru zice ca:

  ötszáz(500)húszon(20)négy(4)

 525. August 18, 2008 la 20:31
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Dacă apare vre-o reclamă interesantă să-mi zici şi mie, eu nu-l mai aprind doar pentru atât.

 526. August 18, 2008 la 20:32
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  De multe ori e faină şi muzica din reclame, ai urmărit acest aspect?

 527. August 18, 2008 la 20:36
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ei?! cum se vede de acolo, din fundu’ blogosferei, bibliotecarul din prima bancă virtuală?! i se zăreşte binemeritata coroniţă?! pupă-l mama de comentator inimos!!
  bibliotecaaree, gataa pauzaa :P

 528. August 18, 2008 la 20:37
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Nu faci o licitate pentru trotineta? Si banii ii imparti la sinistrati… sau ii bei…?

 529. August 18, 2008 la 20:40
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Să punem umăr de la număr şi să facem dă să se înalţe voinţa/dorinţa lu’ ăsta mic (a se citi Jeg)!

 530. August 18, 2008 la 20:43
  link permanent
  M@riansky zice ca:

  Cum adica si azi? Cum? Nu esti normal…

 531. August 18, 2008 la 20:43
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Hehe, trotineta aia e cam ramolită zău, m-am dat şi eu cu ea şi vă zic că nu-i de scos la licitaţie… adică, doar dacă o vrea cineva suvenir, să o agaţe-n cui! Da’ pentru agăţat în cui sunt şi poze!

 532. August 18, 2008 la 20:45
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Ehhh cum se poate, l-am vazut azi pe Darius cu ea pe strada, tocmai depasea un X5, vreo 3 dacii si un caine (masinile erau parcare…)

 533. August 18, 2008 la 20:48
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  >:)

 534. August 18, 2008 la 20:48
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  No, de ce nu mi se vede moaca?

 535. August 18, 2008 la 20:49
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Mă râdeam diavoleşte! Hehehehhe…

 536. August 18, 2008 la 20:50
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Şi nu mai zice de X5 că-mi aduc aminte de ştirea de dimineaţă !!!!!!!!

 537. August 18, 2008 la 20:51
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Io ma scarpinam… noa… deci grupul de fani Darius din Baciu (adica je) asteapta sa se scoata ceva la licitatie, sau macar un jeg-shop…

 538. August 18, 2008 la 20:54
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Un jeg-sex-shop! :D

 539. August 18, 2008 la 21:00
  link permanent
  radhoo zice ca:

  Noa fanii din Baciu se retrag… sa se uite pentru a 14 oara la Kickboxer (“…I want Tong Po…”) =))

 540. August 18, 2008 la 21:04
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  “N-ai cu cine, bă… nişte ţărani!”

 541. August 18, 2008 la 21:09
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  “S-a prostit poporul cu televizorul!”

 542. August 18, 2008 la 21:11
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Pe mine m-a lăsat Biblio de pază, da’ să nu mai spuneţi, e secret.

 543. August 18, 2008 la 21:12
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ce mai citesc eu (as in now) : “Net neutrality has become a rallying cry for a new generation of media activists.”

 544. August 18, 2008 la 21:15
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  …şi printre altele: “Just as importantly, the internet also provides a platform from which we can launch counter-attacks on the existing corporate media system.”

 545. August 18, 2008 la 21:24
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Dacă-mi pun io neuronul la atac trec de 777 în noaptea asta! Numai să nu moară pe drum de singurătate. :(

 546. August 18, 2008 la 21:25
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  “Dă şi-n-gură-tate… Dă şi-n-gură-tate…2

 547. August 18, 2008 la 21:26
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  2=”

 548. August 18, 2008 la 21:28
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  A fost un film, demult… tare demult… “Dumnezeu la saxofon, dracu la vioara”. Îl ştiţi?

 549. August 18, 2008 la 21:28
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Şi reclamele s-au acrit.

 550. August 18, 2008 la 21:30
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Eu zic să ne organizăm, să facem cu norma! Să ne adunăm o mână de oameni, să calculim cât mai estem până la final şi să facem normă.

 551. August 18, 2008 la 21:30
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Păi acum ai aflat şi tu!

 552. August 18, 2008 la 21:30
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Zi, ai văzut filmul?

 553. August 18, 2008 la 21:31
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ puştiu’
  Un film, demult… tare demult din 2004 în regia lui Alexandra Gulea? NU, nu l-am văzut.

 554. August 18, 2008 la 21:31
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Biblio, nu mă părăsiiiiiiiiiiiiii…………..

 555. August 18, 2008 la 21:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Păi mie mi-a adormit mouse-ul.

 556. August 18, 2008 la 21:32
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Nu l-ai văzut!!!!!!!!!!!!!!!!! Da’ te uiţi la reclame, puşlama!

 557. August 18, 2008 la 21:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Poate norma Nessun Dorma.

 558. August 18, 2008 la 21:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  E prea nou, nu văd niciodată filme noi.

 559. August 18, 2008 la 21:33
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Aştept să se învechească.

 560. August 18, 2008 la 21:33
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Mă chinui să citesc un articol despre “Cheap beer?”… să dea naiba dacă reuşesc să pornesc.

 561. August 18, 2008 la 21:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  E drept că nici nu l-am, că poate l-aş vedea.

 562. August 18, 2008 la 21:34
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Spun, poate…

 563. August 18, 2008 la 21:34
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Păi tu crezi că e ca vinu’?

 564. August 18, 2008 la 21:35
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ştii care este diferenţa dintre o sticlă de bere şi acel lichid galben eliminat de vezică?

 565. August 18, 2008 la 21:36
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  La un film nou se reped toţi, nu-l poţi aprecia.

 566. August 18, 2008 la 21:36
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Când filmul se învecheşte, îl poţi judeca fără patimă.

 567. August 18, 2008 la 21:38
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Nu ştiu, zău! Pipi mai fac, da’ de băut bere nu beau, deci nu sunt în ambele cazuri în cunoştinţă de cauză. No, da’ amu dacă tot ai întrebat zi, că s-o găsi vre-un curios.

 568. August 18, 2008 la 21:38
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Nu mi-ai spus, ştii care este diferenţa dintre o sticlă de bere şi acel lichid galben eliminat de vezică?

 569. August 18, 2008 la 21:39
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ah… te grăbeşti!

 570. August 18, 2008 la 21:39
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Diferenţa este 5 minute.

 571. August 18, 2008 la 21:40
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Acum ai de unde sa începi articolul :D

 572. August 18, 2008 la 21:40
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Pentru că ai finalul.

 573. August 18, 2008 la 21:41
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Loooooooooooool !

 574. August 18, 2008 la 21:42
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  L-am abandonat, oricum.

 575. August 18, 2008 la 21:43
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Zi de muzică!

 576. August 18, 2008 la 21:46
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Ce muzică?

 577. August 18, 2008 la 21:48
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Din reclame măi Biblio, te-am întrebat mai devreme.

 578. August 18, 2008 la 21:50
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ia te uită: “100 million people could be impoverished by the rising cost of food.” – The World Bank, May 2008
  Şi vouă vă arde de mici şi bere, halal !

 579. August 18, 2008 la 21:52
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  @ puştiu’
  Păi am discutat o dată, tangenţial despre asta… stai să caut să-ţi dau link.

 580. August 18, 2008 la 21:52
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Vai ce greu e de una sigură! Am pierdut numărătoarea … 578-79-…

 581. August 18, 2008 la 21:53
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ia !

 582. August 18, 2008 la 21:53
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Baga în browser:
  audio.neogen.ro/user/giconet/sgpjam9rsnpdi3sgiuyteztutee4332w/

 583. August 18, 2008 la 21:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Tangenţial am spus, dar e destul de interesant.

 584. August 18, 2008 la 21:55
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Cică “The planet is in distress and all of the attention is on Paris Hilton.” – Al Gore

  Eu aş zice că Jeg e mai varză decât Paris Hilton, deci am putea să ne îndreptăm atenţia spre el.

 585. August 18, 2008 la 21:57
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Îmi va fi foarte greu să ascult, mă adoarme vocea… Dar promit să încerc! De fapt asta şi fac.

 586. August 18, 2008 la 21:57
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Al Gore din candidat a ajuns nobelist şi acum filosof…

 587. August 18, 2008 la 21:59
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Deci clar mă adoarme, am trecut-o la Bookmarks pentru mâine. Mercic!

 588. August 18, 2008 la 22:01
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Mă duc sa caut un film… noapte buna!

 589. August 18, 2008 la 22:03
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Trist!

 590. August 18, 2008 la 22:04
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Dacă ajung de una singură la 777, oare ce primesc?

 591. August 18, 2008 la 22:05
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  “Ne-aude oare cineva / Jos cenzura!!!”

 592. August 18, 2008 la 22:07
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  “Singur, singur, singur,
  Intr-un han, departe -
  Doarme si hangiul,
  Strazile-s desarte,
  Singur, singur, singur…”

 593. August 18, 2008 la 22:07
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  “Nimeni, nimeni, nimeni,
  Cu atat mai bine -
  si de-atata vreme
  Nu stie de mine
  Nimeni, nimeni, nimeni…”

 594. August 18, 2008 la 22:08
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  “Singur, singur, singur,
  Vreme de betie -
  I-auzi cum mai ploua,
  Ce melancolie!
  Singur, singur, singur…”

 595. August 18, 2008 la 22:09
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Conversam cu mine, când toţi mă uitaseră prăfuit în vitrină.

 596. August 18, 2008 la 22:09
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Asta ar fi o treabă, să mă afirm şi eu pe blogul lu’ Jeg! Looooooooooooool!

 597. August 18, 2008 la 22:12
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Copii, dar ce rost are să ajungem la 777, dacă nu le citeşte nimeni?

 598. August 18, 2008 la 22:12
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Nici măcar Jeg nu le citeşte, vă asigur eu!

 599. August 18, 2008 la 22:13
  link permanent
  toader zice ca:

  vorba zilei :
  ===
  puştiu’ zice că:

  August 18th, 2008 la 9:55 pm
  Cică “The planet is in distress and all of the attention is on Paris Hilton.” – Al Gore

  Eu aş zice că Jeg e mai varză decât Paris Hilton, deci am putea să ne îndreptăm atenţia spre el.
  ===
  merita postul 777

 600. August 18, 2008 la 22:13
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!

 601. August 18, 2008 la 22:14
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  600 trebuia să fie al meu! Al meu, al meu, al meu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 602. August 18, 2008 la 22:15
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Bine toaderaşe, aşa-mi i-eşti! Iei pâinea de la gură omului! Stai ca popândacu şi… hop!

 603. August 18, 2008 la 22:17
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Opa, dar mă simt citată şi para-citată! toaderică, tu chiar mă citeşti?!

 604. August 18, 2008 la 22:19
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Acum tre’ să mă obosesc să ajung la următoarea cifră rotundă! Şi parcă văd că iar sare vre-un popândac !!!

 605. August 18, 2008 la 22:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Uhuuu, da’ ce de prezenţă! Păi, nu mai avem mult. Plusez: poză cu mine în costum de nuntaş, în articolul viitor, dacă ne-mplinim ţelul.

 606. August 18, 2008 la 22:20
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Bhă, 600 a fost al meu!

 607. August 18, 2008 la 22:21
  link permanent
  toader zice ca:

  da.

  pa.

 608. August 18, 2008 la 22:21
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Nu o să vă vină să credeţi dar mi-a dat Wordpress acest mesaj “Postezi comentarii prea rapid. Încetineşte.” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adică Jeg nu ţine pasul cu noi. LOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

 609. August 18, 2008 la 22:24
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Deci nu poţi tu dom’ne Jeg să faci faţă rapidităţii mele de a ajunge la cele 777, eu zic să scoţi ceva la înaintare!

 610. August 18, 2008 la 22:26
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  V-am mai spus că 600 a fost al meu? :d

 611. August 18, 2008 la 22:26
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Iar nu mi-o apărut mutricica! :(

 612. August 18, 2008 la 22:27
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  La naiba, numa’ când râd nu-mi apare! Ce blog apatic!

 613. August 18, 2008 la 22:30
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Dezolant!

 614. August 18, 2008 la 22:39
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  600 fu AL MEU! :D

 615. August 18, 2008 la 22:40
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Pfaaaaaaaaaaaai… câta somnu’ mă paşte şi cât am mai muncit. Parcă văd că de dimineaţă or să primească alţii laurii!

 616. August 18, 2008 la 22:41
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ce porcărie oricum treaba asta cu 777! Jeg auzi?! Hai că ştiu că nu dormi! I can see yoooooooooooooooou!

 617. August 18, 2008 la 22:42
  link permanent
  mirmen zice ca:

  măi, măi ce mai jegosferă de ambiţioşi, înghesuiţi în prima bancă, smulgindu-şi coroniţa :P

 618. August 18, 2008 la 22:43
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Şi dacă ajung eu de una singură la 777, pot să-l sun eu pe Hudreo?

 619. August 18, 2008 la 22:43
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Eu, eu, eu!

 620. August 18, 2008 la 22:43
  link permanent
  Rox zice ca:

  puştiu e o gagică? ce tare :)

 621. August 18, 2008 la 22:44
  link permanent
  Rox zice ca:

  cum te agaţă băeţii? puştiule, pe scot la o ciorbă? :)

 622. August 18, 2008 la 22:45
  link permanent
  Rox zice ca:

  622

 623. August 18, 2008 la 22:45
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  mirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, saru’mâna!

  P.S.: Ca un ochi de vultur ne veghează! Of of şi măi măi!

 624. August 18, 2008 la 22:45
  link permanent
  Rox zice ca:

  hai cu mama, încă puţin :) ))

 625. August 18, 2008 la 22:46
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ar fi bine să dea o ciorbă, n-am mai gustaaaaaaaat… ehe, de când eram copil la mama!

 626. August 18, 2008 la 22:47
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Da’ tu de unde-mi vii la ora asta?

 627. August 18, 2008 la 22:49
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ai şi plecat? Rox?!

 628. August 18, 2008 la 22:50
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Pfai, iar singur pe plantaţie.

 629. August 18, 2008 la 22:51
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  29

 630. August 18, 2008 la 22:52
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Cât

 631. August 18, 2008 la 22:52
  link permanent
  Rox zice ca:

  vin de la cumpărături.. că aşea se fac mai bine: noaptea. Nu e trafic, e liber…

 632. August 18, 2008 la 22:52
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  mai

 633. August 18, 2008 la 22:53
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  avem

 634. August 18, 2008 la 22:53
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  până

 635. August 18, 2008 la 22:53
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  la

 636. August 18, 2008 la 22:54
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  final?

 637. August 18, 2008 la 22:54
  link permanent
  Rox zice ca:

  637

 638. August 18, 2008 la 22:54
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  În aceste condiţii eu cedez nervos, nu mă lasă să postez cât de repede pot eu! E inadminisbil !!!

 639. August 18, 2008 la 22:55
  link permanent
  vlad zice ca:

  cat mai este pana la norma?

 640. August 18, 2008 la 22:55
  link permanent
  mirmen zice ca:

  puştiulică, ciorbă se găseşte la zalău, se livrează la cluj sau-nu ne pune la încercare-unde ai aştepta-o?!? :P

 641. August 18, 2008 la 22:55
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  min, si, inad… mis… bili … INADMISIBIL!

 642. August 18, 2008 la 22:57
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  mirmen ştiam eu că mă pot baza pe tine! No, promit atunci când oi trece prin Cluj să anunţ din timp ca să mă aşteptaţi cu ea caldă. :)

 643. August 18, 2008 la 22:58
  link permanent
  Rox zice ca:

  dacă e de lobodă merge şi rece, de la frigider

 644. August 18, 2008 la 22:59
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Aşa, amu cu norma, pfai da’ ce foame şi poftă mi s-o făcut, lăsăm asta… deci, cât facem norma? Care ştie cu biologie cu astea să adune, să ne spuie!

  P.s.: nu mă mai recunosc, în ce hal scriu!

 645. August 18, 2008 la 22:59
  link permanent
  Rox zice ca:

  păi în ritmu’ ăsta, sper că Darius are un nou articol pregătit pentru mâine.. că dacă depăşim şi 777?

 646. August 18, 2008 la 23:00
  link permanent
  Rox zice ca:

  132 de comm

 647. August 18, 2008 la 23:00
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  mirmen, să fie cel puţin de perişoare, dacă nu de pui cu tăiţei de casă! Lobodă, auzi tu! HALAL!!!

 648. August 18, 2008 la 23:00
  link permanent
  Rox zice ca:

  mai au rămas

 649. August 18, 2008 la 23:01
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  130?

 650. August 18, 2008 la 23:02
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Deci nu mă fac pe mine 130 de cuvinţele nevinovate! Jeg, bagă mare şi scrie pt mâine! Ups, e deja mâine! 00:03

 651. August 18, 2008 la 23:03
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Pe cai băieţii mei!

 652. August 18, 2008 la 23:03
  link permanent
  Zappy zice ca:

  650 !!! Mama, lipsesc un pic si va faceti de cap.
  Va zic eu care o sa fie maine concursu. Cine atinge 777!!! Ala e.. Ne luam oare la bataie? :) )

 653. August 18, 2008 la 23:04
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Io cred că Jeg o scrie la licenţă despre metode de a prosti audienţa! Cum să-i faci să scrie 777 de comentarii în “n” zile!

 654. August 18, 2008 la 23:04
  link permanent
  Rox zice ca:

  :) zappy n-ai somn nici tu?

 655. August 18, 2008 la 23:04
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Zappy, e deja mâine!

 656. August 18, 2008 la 23:06
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  But the night is young and so are we!

 657. August 18, 2008 la 23:07
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Şi cică ne arată poznă cu el nuntaş. Pish pi ea di poznă buei magarski! De asta nu merge bine ţara asta, că nu ne arăţi tu poznă di la chirăilaă?!

 658. August 18, 2008 la 23:07
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  *chirăială

 659. August 18, 2008 la 23:08
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ptiu drace că obosesc pe comment ce trece!

 660. August 18, 2008 la 23:09
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Să mă anunţaţi şi pe mine când trec de 777 ca să mă opresc! Parcă-s la maraton!!! Şi mai vreau şi medalia de aur!

 661. August 18, 2008 la 23:09
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Singur, singur…

 662. August 18, 2008 la 23:09
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Mai e mult până departe?

 663. August 18, 2008 la 23:10
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ca de aici acolo!

 664. August 18, 2008 la 23:11
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Mi’s funny dat dreaq, ştiu.

 665. August 18, 2008 la 23:12
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Cred că am uitat să vă zic că 600 a fost al meu… este?

 666. August 18, 2008 la 23:12
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Mai stă mama-mare să numere amu care a al cui a fost!

 667. August 18, 2008 la 23:13
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  “Postezi comentarii prea rapid. Încetineşte.” Bhă să-i explice cineva lu Wordpress ăsta că eu am un record de stabilit şi el mă seacă cu mesaje d’astea insipide!

 668. August 18, 2008 la 23:14
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, ai zis. Ştiu că v-am îndemnat să vă grăbiţi, dar, stimaţi comentatori… puştiu’, doresc să păstrăm clipa cea mare pentru la prânz, când voi fi şi eu trezit şi la muncă, de unde să poci publica noul Dgeg.

  Dacă nu cumva să şedeţi singuri de la 777 până la crăpatul zorilor. Deci m-am culcat. Tăcere.

 669. August 18, 2008 la 23:15
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  v-am

 670. August 18, 2008 la 23:16
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ha, de ce-ţi corectezi comment-ul?

 671. August 18, 2008 la 23:17
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Nu e corect, prima dată ai scris “vam”, data viitoare fac Print Screen!

 672. August 18, 2008 la 23:17
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ai trişat, ai trişat, ai trişaaaaaat!

 673. August 18, 2008 la 23:18
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Şi mai contează ce doreşti tu, mă?

 674. August 18, 2008 la 23:19
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Cu 777 în dinţi o să adorm!

 675. August 18, 2008 la 23:19
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Îmi pare rău, nu ştiu despre ce vorbeşti. Eu văz scris corect, toată lumea verze la fel, e destul de clar, e totul în capul tău. Acuma fleanca. Dim’neaţ’, cănd sunt treaz şi ferchezuit pentru clipa cea importantă.

 676. August 18, 2008 la 23:19
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Cu el de gât!

 677. August 18, 2008 la 23:20
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Print Screen! Data viitoare, Print Screen! Crezi că nu te mai prind?

 678. August 18, 2008 la 23:21
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Iubită, da’ eu pot, spre exemplu, ca să opresc comentariile până mâine. La asta te-ai gândit? De potol sau scoatem şlapu’.

 679. August 18, 2008 la 23:21
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Buei “puiuţ de comunist”, mă faci tu pe mine sau le fac eu p’alea 777? Ha?!

 680. August 18, 2008 la 23:21
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ai fi prea ţăran!

 681. August 18, 2008 la 23:22
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Normal că m-am gândit! E la mintea Jeg-ului!

 682. August 18, 2008 la 23:22
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Oaolieu, păi, gata, clar, sunt bătut cu propriile mele arme, psihologia asta întoarsă pe dos…

 683. August 18, 2008 la 23:24
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Te pui cu cin’ te’ncurci, te’mpiedici şi cazi în Jeg!

 684. August 18, 2008 la 23:25
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Eh, te-ai răzgândit? Stai cu mine până la 777?!

 685. August 18, 2008 la 23:25
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ca să faci cum ai făcut cu 300-le?

 686. August 18, 2008 la 23:26
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Dacă-mi faci una ca asta, te declar popândac ŞEF !!!

 687. August 18, 2008 la 23:27
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Cu coroniţă !!!!!!!!!!!!!

 688. August 18, 2008 la 23:27
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  De spini, evident. Loool.

 689. August 18, 2008 la 23:29
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Bă e greu, nu glumă! De unul singur e greu! Tu cum reuşeşti să scrii post-urile de unul singur? nu vrei să te ajutăm şi noi? Că uite tu ne-ai ajutat la comentarii!

 690. August 18, 2008 la 23:30
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Şi, nu le opreşti? Papagalule! Ai pus botu’.

 691. August 18, 2008 la 23:32
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Mi-a obosit neuronul. :(

 692. August 18, 2008 la 23:33
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Toată treaba asta e aşa o comedie falsă, zău!

 693. August 18, 2008 la 23:33
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Zău… de la ciorbă de Zălău! :)

 694. August 18, 2008 la 23:33
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Hai că vă las şi eu!

 695. August 18, 2008 la 23:34
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Sa ma anunte si pe mine careva la 777, sau pustiu… ce zici? ii facem o surpriza?:))

 696. August 18, 2008 la 23:34
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Nooooooooooooot! :P

 697. August 18, 2008 la 23:34
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Păi eu nu vezi cât m-am străduit!

 698. August 18, 2008 la 23:35
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Anduu-le, tu scrii despre nebuni sau era un banc? …că n-am citit.

 699. August 18, 2008 la 23:36
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Incet-incet…

 700. August 18, 2008 la 23:36
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  700 :D

 701. August 18, 2008 la 23:36
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

 702. August 18, 2008 la 23:37
  link permanent
  Anduu zice ca:

  O intamplare recenta… Sunt destul de populari nebunii evadati in zonele astea ale tarii

 703. August 18, 2008 la 23:37
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  600 al meu, 700 al meu … what next?

 704. August 18, 2008 la 23:38
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Dacă demonstrăm că se poate după aceea nu mai facem, da?

 705. August 18, 2008 la 23:38
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Cât mai am?

 706. August 18, 2008 la 23:38
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Mhm

 707. August 18, 2008 la 23:39
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Da, da, aşa e treaba cu nebunii! Sigur, da, categoric, uite aici caz real!

 708. August 18, 2008 la 23:39
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Wordpressu’ asta e cam complexat… auzi sa incetinesc…

 709. August 18, 2008 la 23:40
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Lol! Păi tu nu mi-am citit frustrările până acum?

 710. August 18, 2008 la 23:40
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ai venit la sfârşit, la spartu’ târgului să-mi furi laurii????!!!

 711. August 18, 2008 la 23:40
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  mirmeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vreau dreptate!

 712. August 18, 2008 la 23:41
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Vroiam sa iti arat mai subtil ca inteleg prin ce treci!

 713. August 18, 2008 la 23:41
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Şi ciombă, evident! :D

 714. August 18, 2008 la 23:41
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Neaparat prinscreen la 777:)) Darius presupun ca sforaie.

 715. August 18, 2008 la 23:42
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Da, da, da… tu vrei să-mi furi laurii, las că ştiu eu !!! Mrrrrrrrrrrr….

 716. August 18, 2008 la 23:42
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Aşa, să nu ne lăsăm luaţi de val. Print Screen! Bună idee! Dar să fie 777 al meu. Al meu, al meu, al meu!

 717. August 18, 2008 la 23:43
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Ce sa fac eu cu laurii tai…?

 718. August 18, 2008 la 23:43
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Nici macar la o ciorba nu iti pot pune laurii…

 719. August 18, 2008 la 23:43
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Eu nu cred că doarme. Cred că stă popândac. Cum a făcut şi la 300!

 720. August 18, 2008 la 23:44
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Bă, tu nu te lua de ciorba mea!

 721. August 18, 2008 la 23:44
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Darius taica… Dormi? Daca nu raspunzi voi avea o discutie rationala bazata pe argumente pro si contra faptului ca tu dormi, iar eu am sau nu am dreptate.

 722. August 18, 2008 la 23:45
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Aşa, deci o să stea ca un popândac numa’ ca să îmi arate mie că el are puterea Jeg-o-Blog-uiască Supremă!

 723. August 18, 2008 la 23:46
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Cât o aruncătură de băţ!

 724. August 18, 2008 la 23:46
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Cât ai zice peşte… uite că vine şi 777-le.

 725. August 18, 2008 la 23:46
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Ce bat?

 726. August 18, 2008 la 23:47
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Atât maia vem buei, tu ăsta care-ai venit să-mi calci în picioare gloria!!!

 727. August 18, 2008 la 23:47
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Mai degraba cat ai zice protopopitoricescovici

 728. August 18, 2008 la 23:47
  link permanent
  mirmen zice ca:

  oameni buni, dragă jegosferă şi bibliotecarule care te-ai culcat pe-o ureche, avem p’aci un/o puşti(oaică) hotărît(ă); hudreo, dom’profesor dus în…vacanţă…unde, iată, comunicare ai solicitat, comunicarea te bîntuie :P păstrezi controlul, sper, aduni suveniruri motivaţionale, pietrele abundente-n peisaj, sugerez :P

 729. August 18, 2008 la 23:47
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  *mai avem

 730. August 18, 2008 la 23:48
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Sau parcă văd că-mi fură mirmen coroniţa, ha?

 731. August 18, 2008 la 23:49
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Nu imi trebuie glorie:) Gloria te omoara la un moment dat.

 732. August 18, 2008 la 23:49
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  În blogosferă ca şi-n viaţă tre’ să te resemnezi cum că alţii mai puţini merituoşi să ţi-o ia în faţă.

 733. August 18, 2008 la 23:50
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Vai ce curioasă îs care o să mi-o tragă!

 734. August 18, 2008 la 23:51
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  După atâta muncă şi sudoare!

 735. August 18, 2008 la 23:51
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Nu stii de unde sare iepuroiul…

 736. August 18, 2008 la 23:52
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Şi parcă văd la 777 … mesaj de la Jeg: Your comment is not available! Please try again. Please try again. Please try again. … şi tot aşa ca o bandă zgâriată.

 737. August 18, 2008 la 23:53
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Sau vine însuşi Hudreo-împărat?

 738. August 18, 2008 la 23:53
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Jegnezeu nu are chiar atat jegmaneala in sange…

 739. August 18, 2008 la 23:53
  link permanent
  Anduu zice ca:

  *atata

 740. August 18, 2008 la 23:54
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Da’ o avea în cuie!

 741. August 18, 2008 la 23:54
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Eu mă fâsâi pe el de 777, am mai zis şi o repet! Noapte bună!

 742. August 18, 2008 la 23:55
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Incet-incet ma frange somn… prevad un nani cu capul pe Enter… Imi place imprimeul de dimineata

 743. August 18, 2008 la 23:55
  link permanent
  Anduu zice ca:

  *somnul

 744. August 18, 2008 la 23:56
  link permanent
  Anduu zice ca:

  Ma duc sa dorm… va las voua gloria, laurii si poate si putin din ciorba

 745. August 19, 2008 la 00:01
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Bă, ciorba e a mea şi numai a mea!

 746. August 19, 2008 la 00:02
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Nişte profitori, eram sigură! Repede pe ciomba mea! Pfaaaai, mama voastră!

 747. August 19, 2008 la 00:02
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Baby steps!

 748. August 19, 2008 la 00:03
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Biblio, nu s-a terminat filmul?

 749. August 19, 2008 la 00:04
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  600 al meu, 700 al meu… Ah, ce mi-a mai rămas?! ..ah da, 888!

 750. August 19, 2008 la 00:04
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Ba nu… 999!

 751. August 19, 2008 la 00:04
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Aaaaaaaaaaah, ba invers, 666!

 752. August 19, 2008 la 00:05
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Nu, asta a trecut!

 753. August 19, 2008 la 00:05
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Chiar, al cui o fi fost?

 754. August 19, 2008 la 00:06
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Că parcă ne lua ăl năpăstuit la 666!

 755. August 19, 2008 la 00:06
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Cineva zicea că nu putem trece de 666!

 756. August 19, 2008 la 00:06
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Poveşti de adormit copii!

 757. August 19, 2008 la 00:07
  link permanent
  mirmen zice ca:

  dragă, tocma’ era să spun că: ce-ţi-e cu perseverenţa olimpică, da’ n-apucai că, iote, se fîsîiră măreţele intenţii, ori or opera jegfanii cu tactici şi cu strategii :P

 758. August 19, 2008 la 00:08
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  20 de leghe sub mare!

 759. August 19, 2008 la 00:09
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Eu cred că mirmen de la ora asta e Jeg-undercover!

 760. August 19, 2008 la 00:10
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Şi la 777 o să-mi zică … “Postezi comentarii prea rapid. Încetineşte.”

 761. August 19, 2008 la 00:11
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Oh, oh…

 762. August 19, 2008 la 00:12
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  “Slab, slab, foarte slab… Vă plătesc degeaba, mă aduceţi la sapă de lemn.”

 763. August 19, 2008 la 00:13
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  “Foarte bine copii .. foarte bine .. numai că sunteţi prea trişti .. prea trişti!”

 764. August 19, 2008 la 00:14
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Deci nu la 777 va fi problema, ci la 776!

 765. August 19, 2008 la 00:14
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Care o fi fraier să-l posteze!

 766. August 19, 2008 la 00:15
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Am eu o tactică!

 767. August 19, 2008 la 00:16
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Şi voi ăştia de mă pândiţi o aveţi tot p’aia!

 768. August 19, 2008 la 00:16
  link permanent
  mirmen zice ca:

  puştiu’ relax, sînt doar bunica jeg-marjoreta olimipicului ce se prefigurează :)

 769. August 19, 2008 la 00:16
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  10-ăsta=9 şi cum 9 e numărul meu norocos eu mă opresc aici :D .

 770. August 19, 2008 la 00:17
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Iar mi s-au spulberat calculele!

 771. August 19, 2008 la 00:17
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Vezi mirmen, fără să vrei şi tot mă sabotezi!

 772. August 19, 2008 la 00:18
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Am emoţii!

 773. August 19, 2008 la 00:18
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  M-am răzgândit, nu mai vreau coroniţă!

 774. August 19, 2008 la 00:19
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Să mi-o fure toţi duşmanii ăştia de mi-o pândesc.

 775. August 19, 2008 la 00:20
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Adio lume!

 776. August 19, 2008 la 00:20
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  Nu mă meritaţi!

 777. August 19, 2008 la 00:21
  link permanent
  puştiu' zice ca:

  JEG?

 778. August 19, 2008 la 00:23
  link permanent
  mirmen zice ca:

  TA-TA-TA GLORIE-GLORIE-GLORIE LU’ PUŞTIU’ IDEALIST
  hudreo trezeşte-te!!!

 779. August 19, 2008 la 00:29
  link permanent
  mirmen zice ca:

  cum pot motiva cuvinele cărora li se inversează iniţialele [-(
  ce armă letală-potenţială-este comunicarea :->

 780. August 19, 2008 la 04:41
  link permanent
  monica zice ca:

  780. Incredibil! Pustiulica, din ce coltz ai iesit tu, draga? Cita dedicare, ce viziune, ce anduranta! [valuri din public] Sa ne scoatem palaria in fatza lu’ asta micu’, zic, ca ne-a facut pe toti. Vin’ la mama sa te pupe; eu prima, ca e 5 dimineata!

  Darius, sa te vaz acum ce faci, ca s-au atins cele 777 de chestii reglementare.
  Hudreo, sa pui mina sa fii speechless, da? Mai ales cind te-o suna jegstarul :P

 781. August 19, 2008 la 06:48
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Nu-mi vine sa cred…am ratat momentul. Ar fi trebuit sa fie o chestie de grup, o orgie ceva…
  in fine. Darius sa stergi niste commenturi sa ramana fix 777 :)
  Si scrie repede ceva!
  Neata

 782. August 19, 2008 la 08:03
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Sunt impresionat.

 783. August 19, 2008 la 08:05
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Nu-mi vine sa cred nici mie… Hudrea este plecat si monica este treaza la 4:41 dimineata! Alta familie destramata din cauza Jeg-ului? Vedem, vedeem… Imi este rusine sa intreb ce facea monica la ora patru dimineata treaza, de aceea nici nu intreb. Deci, ce faceai??? Si cine este pustiu asta? Si ce este, barbat, femeie, amandoua, nici una?

 784. August 19, 2008 la 08:39
  link permanent
  monica zice ca:

  Kraki, mi-ar fi rusine, in locul tau, s-apar dupa mai mult de 24 de ore de absenta si sa pun intrebari!…
  Pe unde ai umblat, ticalosule, ha?

 785. August 19, 2008 la 08:50
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Da, deci dormeam, cum spuneam, am încercat să opresc făptura din Iad care galopa călcând pe cadavre spre 777. Dar bine. Ok, o să-l sun pe dobitoc şi voi pune Dgeg nou. Ce-aţi crezut? Ca la jocuri electronice. Câştigi tăte nivele şi se resetează pe o muzică tâmpită.

 786. August 19, 2008 la 09:04
  link permanent
  geretus zice ca:

  Pustiulica…. da n-ai ce face fratele meu…( sau surioara mea)…
  Plictiseala mare…

 787. August 19, 2008 la 09:11
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Oricum, sper că acest record să nu se mai dorească atins… 100 de comentarii la fiecare post este OK.

 788. August 19, 2008 la 09:13
  link permanent
  Basty zice ca:

  Bună dimineaţa. Da.

  Missed me ? Zappy ?

  But ofcourse you did.

 789. August 19, 2008 la 09:17
  link permanent
  Basty zice ca:

  Părerea mea este că de la un punct acest şir de comentarii a fost un galop solitar. Iar recordul mi se pare puţin artificial.

  Dar mno, dacă Darius e mulţumit, şi eu sunt mulţumit.

 790. August 19, 2008 la 09:19
  link permanent
  krakilla zice ca:

  Pai, chiar imi este rusine… D-aia am si zis ca nu te intreb ce faceai la ora 4:41… Da’, ce faceai?
  PS(playstation, ca e mai scurt, asa zice Basty): In apararea mea pot spune ca nu am avut net, dar stiu, asta nu este un motiv destul de bun!

 791. August 19, 2008 la 09:21
  link permanent
  toader zice ca:

  mare e gradina

 792. August 19, 2008 la 09:25
  link permanent
  geretus zice ca:

  ei acu… hai sa bagam si noi pana la 1000….
  Asta da cifra rotunda

 793. August 19, 2008 la 09:35
  link permanent
  Basty zice ca:

  ROCKS !!! I mean ROX !!! Ce variantă de Young people fucking ai ? Eu am scos una cu subtitrări în olandeză. Ugh. Mai rămâne valabilă oferta ? ID-ul meu de skype: basty_rulz

  ( i know. original. )

 794. August 19, 2008 la 09:39
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Dariusica, daca tot ai convins jegomania sa iti ridice peigiranku in asemenea hal nu bagi si tu un Adsense, ceva ?

 795. August 19, 2008 la 09:45
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Nu, mulţumim, lăsaţi. :)

 796. August 19, 2008 la 09:53
  link permanent
  Basty zice ca:

  Deci Marian S.
  Marian.
  S.

  Te rog nu te băga. Este o înţelegere bine stabilită între domnia mea şi domnia Darius în privinţa reclamei, care se va face doar MIE şi calităţilor mele.

  Încă nu ştiu care sunt acelea, dar sper să mă ajute Zappy la aflarea lor. Zappy care tace. Dar sper că face.

 797. August 19, 2008 la 09:54
  link permanent
  toader zice ca:

  baga ma adsense. o gramada. cu multe culori. pune in tags cuvinte multe. baga sa te imbogatesti. sa te faci prrrroobloghier.

  pfft. idei.

 798. August 19, 2008 la 10:32
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  După care, cu banii câştigaţi, să construieşti o casă de vacanţă pentru noi, cei care facem trafic. :) Nu de alta, dar să avem unde mânca micii ăia. Hmmm, mi s-a făcut foame, cred că nu-mi vor ajunge 40 de mici fără bere…

 799. August 19, 2008 la 10:44
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  7nouăşnouă.

 800. August 19, 2008 la 10:45
  link permanent
  Zappy zice ca:

  “repeda-te sa pui comentariul 800 in celalalt articol!” zise darius. numa cu diacritice. si m-am repezit.

 801. August 19, 2008 la 10:52
  link permanent
  Basty zice ca:

  Hm. Trădătorul.

 802. August 19, 2008 la 10:54
  link permanent
  Bibliotecaru zice ca:

  Am început să mă cam plictisesc….

 803. August 19, 2008 la 10:54
  link permanent
  puştiu' idealist zice ca:

  “Un fleac, m-au ciuruit !”

 804. August 19, 2008 la 11:06
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Dar, ştiţi, puteţi trece la articolul cel proaspăt. Nu vă mai ţine mnica acilea.

  (Biblio: abia ai început…? :) )

 805. August 19, 2008 la 11:20
  link permanent
  puştiu' idealist zice ca:

  805 :P

 806. August 19, 2008 la 11:31
  link permanent
  Marian S. zice ca:

  Am citit cu atentie si sunt de acord cu Biblio.
  Da, sa ne faci casa si sa ne-o inchiriezi part-time sau cum dracu` se zice. La Jucu.
  Sa pui in ea palinka de Zalau la discretie in bar. Si bere pentru dregere.
  Sa vezi atunci ce bine muncim si cu mai mult spor astfel incit vei deschide a doua casa, al treilea jeg si tot asa.

 807. August 19, 2008 la 11:55
  link permanent
  Basty zice ca:

  Marian. Da’ de femei ai uitat ? Tot la discreţie, tot în bar. Unde-ţi stă capul ?

 808. August 19, 2008 la 12:14
  link permanent
  andreea zice ca:

  incredibil!

 809. August 20, 2008 la 07:18
  link permanent
  Zappy zice ca:

  Mie tot imi place sa comentez aici. E asa, un sentiment de familiaritate :) )

 810. August 20, 2008 la 09:33
  link permanent
  arpadov zice ca:

  comun

 811. August 20, 2008 la 09:34
  link permanent
  arpadov zice ca:

  banal

 812. August 20, 2008 la 09:34
  link permanent
  arpadov zice ca:

  plictisitor

 813. August 20, 2008 la 11:59
  link permanent
  mirmen zice ca:

  @arpadov
  sudistule
  :P

 814. August 20, 2008 la 13:24
  link permanent
  arpadov zice ca:

  @mirmen
  nordisto :) )

 815. August 20, 2008 la 14:28
  link permanent
  mirmen zice ca:

  ungureană, mă

 816. August 21, 2008 la 10:53
  link permanent
  arpadov zice ca:

  incercam sa-i explic si lui darius, acum ceva vreme, acest context de cuvinte:”comun, banal, plictisitor”, pentru mine si alti prieteni de-ai mei intimi, inseamna ceva frumos, tare sau cel putin interesant.Este sloganul celor de la radio guerilla, sau cel putin al emisiunii matinale, care nu este deloc banala, comuna si plictisitoare. deci e o autoironie.
  no, cat despre ungureana, mai degraba panonist-o. pup.
  mi-am amintit de mancarica aia cu paste si carnita… specialitatea casei bija groza… hmm vreau si eu

 817. August 21, 2008 la 11:56
  link permanent
  Darius Groza zice ca:

  Canelloni.

  “Panonist-o”, zici? Crati-mă. Prost-ule.

 818. August 21, 2008 la 12:45
  link permanent
  arpadov zice ca:

  zici! … ba! ce te bagi!doi oameni poarta si ei o discutie cinstita! si tu nevleg te bagi sa arunci cu “prostii, comunistii” in stanga! nu vezi lucrurile cu adevarat importante, ma! desteptule!

 819. August 21, 2008 la 17:18
  link permanent
  mirmen zice ca:

  arpadov
  panonică nu-s, cel mult aş putea fi urmaşa acelor daci care i-au întîmpinat pe romani în ţara silvaniei cu ospitalierul: meni haza te huligan :P

 820. August 22, 2008 la 10:06
  link permanent
  toader zice ca:

  deci e conflict interetnic sau buna intelegere?

 821. August 27, 2008 la 23:48
  link permanent
  vulpette zice ca:

  du’te ma d’aci ….incep sa vad cat esti d popular tot scormonindu-ti prin buda(adik ceva unde te simti bine) asta a ta. incep sa ma gandesc dk nu prea popular pt gusturile mele. kkt. ma vad acu’ ca citesc ca tampa pana la 3 dimineata toate-ti posturile acu ca dadui peste tine

 822. August 27, 2008 la 23:56
  link permanent
  vulpette zice ca:

  si da, stiu ca alea se numesc cacofonii. invatai si eu ca se cheama asa, dupa ce am luat 1 ca copiam de la colega ca cacofonia e cand un cuvant se termina cu un grup de litere si altu dupa el incepe cu ele…adik…ce un are in c*r, unu are in cap. adik si “padure rece” desi te duce cu gandul la aer proaspat e tot cacofonie. adik nu e ceva de rau, doar pt ca incepe cu “cac”. e doar un titlu dat coincidentei divine ca un cuvant sa inceapa cu ce s-a terminat unul dinaintea lui. asa cum nici “piscot” nu e ceva rau, desi incepe cu “pis”. asaaaa copiiii..pt data viitoare sa faceti exercitiile de vocabular de la pagina 134 din cartea mov

 823. Septembrie 10, 2008 la 23:47
  link permanent
  Phosphoros zice ca:

  Iar acum, Mihnea se declara pe sine insusi un fel de Razboinic Iudeu al Luminii pe care noi, nenorocitii de profani goy, nu o putem vedea …

 824. Noiembrie 12, 2010 la 12:55
  link permanent
  kta.arad zice ca:

  :) ))Interesante comentarii;)
  Exprimarea voastra,este una interesanta,imi place;)
  >:D<

 825. Noiembrie 12, 2010 la 12:57
  link permanent
  kta.arad zice ca:

  aveti si rime la unele cuvinte;)

 826. Mai 11, 2012 la 00:13
  link permanent
  21 kwietnia zice ca:

  You could definitely see your enthusiasm in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always go after your heart.

 827. Mai 11, 2012 la 01:16
  link permanent

  I genuinely appreciate this specific post. I’ve already been searching all over for this! Thank goodness I came across it on Bing. You’ve created my day! Thank you yet again..

zi si tu ceva:

(musai)
(musai)